Gambrinus liga souhrn - 7. kolo

20.09.2008, 19:40, aktualizováno 22.09.2008, 21:23
Komentáře a souhrny
Náskok Sparty v čele ligy se zmenšil. Letenští doma jen bezbrankově remizovali s Teplicemi, čehož využila Slavia. Sešívaní už v první půli rozhodli o výhře ve Zlíně a na odvěkého rivala po sedmém kole ztrácejí jeden bod. Dvěma góly se blýskl Belaid, který se spoluhráčem Necidem vede tabulku střelců.

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 1:1

20.09.2008 17:00

Góly: 68. Milan Petržela - 73. Tomáš Sedláček

Plzeň nedokázala po zlepšeném výkonu ve druhém poločase udržet vedení a tak České Budějovice s trenérem Tobiášem stále neprohrály. Oba týmy prodloužily své série remíz na pět respektive tři utkání.

V 9. minutě zatrnulo domácím fanouškům, když se po přesném pasu dostal před samotného Poštulku Sedláček. Plzeňský brankář však využil svých zkušeností ke skvělému zákroku. Viktoria byla aktivnější, ale musela se také bránit útočným výpadům Jihočechů, a tak se k první šanci dostala překvapivě až ve 27. minutě. Jiřáček po pravé straně unikl až na hranici vápna, odkud však branku těsně netrefil. Hosté se mohli do vedení dostat pět minut před koncem poločasu. To by ale Svátek musel trefit prázdnou branku.

Plzeň začala druhou půli velmi aktivně. Petrželův střílený centr vyrazil Kučera na roh, Trappovu tvrdou střelu z jedenácti metrů srazil obránce Hunal. Tlak Plzně vrcholil a v 67. minutě zasahoval proti Varadiho střele až v pádu opět Hunal. Za dvě minuty však Horváth rozehrál přímý kop, centrem našel Petrželu a ten se prosadil hlavičkou. Severočeši si však vedení moc dlouho neužívali. V 73. minutě se vrátil po zdánlivě ubráněném rohu míč do vápna, kde na hranici ofsajdu stál Sedláček a hravě překonal Poštulku střelou k pravé tyči. Když v poslední minutě nezamířil Varadi vleže přesně, měli diváci mnoho důvodů proč zklamaně pískat.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 2:0

21.09.2008 14:30

Góly: 68. René Bolf, 90. Stanislav Nohýnek (vl.)

Baník po sedmi týdnech čekání konečně slaví své druhé domácí vítěství v letošní sezóně. Celý zápas měli hráči Ostravy pod kontrolou a krom prvních minut obou poločasů toho svému soupeři moc nedovolili. Příbram si tak připisuje čtvrtý zápas v řadě bez výhry.

Všechny mohl již v 5. minutě zmrazit příbramský Huňa, který vystihl nepovedenou malou domů od Řezníka, ale překvapen lehce nabyté příležitosti zbrkle vystřelil pouze do brankáře. Vzápětí napřáhl z dálky Zeher, jehož střelu s vypětím všech sil vyškrábl Krbeček nad břevno. Baník od začátku zápasu hrál útočněji, přesto se k vážnějším šancím nedostal. Když už se centr konečně dostal k útočícímu hráči, namířil přímo do míst, kde stál příbramský brankář. Ve 33. minutě se užuž Mičola radoval, rozhodčí ho však schladil odpískáním diskutabilního ofsajdu.

I na začátku druhé půle mohli překvapit hosté. Bolf nejprve zblokoval Huňovu střelu, aby po následném centru zamířil Borek nad odkrytou branku. Po hodině hry přišel na hřiště domácí Střihavka, který zase o něco pomohl rozvířit ofenzivní hru favorita. Hned po dvou minutách po jeho střele Krbeček pouze vyrazil, dorážející Marek pak nezamířil přesně. V 68. minutě se však Baník vedení přeci jen dočkal. Otepka našel centrem z rohu Bolfa, který rozjásal domácí fanoušky přesnou hlavičkou. O deset minut později si mohl ostravský záložník připsat druhou přihrávku na gól po rohu. Tentokrát však Tchuřův volej hostující brankář vyrazil. A Ostrava hrozila dál. Na Střihavkův centr si naběhl Svěrkoš, který svou střelu z první opřel o břevno. V poslední minutě se do stříleného centru opřel agilní Střihavka a Nohýnek nešťastně ukončil čekání jeho týmu na vstřelený gól na cizím hřišti překonáním vlastního brankáře.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 2:1

21.09.2008 16:30

Góly: 1. Tomáš Poláček, 8. Luboš Pecka - 80. Lukáš Killar

Mladá Boleslav porazila Kladno 2:1. O její vítězství se postarali hned z kraje první půle střelci branek Poláček s Peckou, deset minut před koncem za hosty snižoval Killar.

Boleslav měla raketový vstup do utkání a po osmi minutách vedla již o dva góly. První branku zařídil po 41 sekundách hry Tomáš Poláček, který pefektně trefil odražený balon. Jeho ránu levačkou zastavila až síť - 1:0. Druhý gól přidal v osmé minutě Luboš Pecka. Ten se prosadil po výstavní ráně ze šestnácti metrů, která mířila do horní poloviny branky - 2:0. Po dvaceti minutách se Kladenští mohli štastně vrátit do zápasu, když míč po slabé střele Šilhana poskočil na drnu a nečekaně nabral směr branka, nakonec ovšem těsně minul tyčku Millerovy svatyně. O dalších dvacet minut později měl další možnost stáhnout náskok Boleslavi hostující Dubský, ale ze třinácti metrů napálil tyč.

Kladno dokázalo vstřelit kontaktní gól až po obrátce, když se deset minut před koncem prosadil Lukáš Killar. Kapitán hostí dorazil míč do sítě po zmatku v pokutovém území - 2:1. Víc již Kladenští nestihli, a tak si tři body připsala na své konto Mladá Boleslav.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Viktoria Žižkov 2:0

21.09.2008 17:00

Góly: 13. Andrej Hesek, 25. David Lafata

Jablonec si doma poradil se Žižkovem, který porazil 2:0. Trefili se oba útočníci domácích, tedy Hesek s Lafatou.

První příležitost měli v páté minutě hosté. Naumov vyslal do uličky Švancaru, ale jeho střelu zblokoval jablonecký Huber. Jablonec kontroval velkou šancí Michálka, ten z deseti metrů pálil těsně vedle. Domácí se z gólu radovali po třinácti minutách hry, to se trefil Hesek. Lafata rychle rozehrál přímý kop z poloviny hřiště na rozběhnutého Heska, ten prošel obranou a krásně přeloboval brankáře - 1:0. Dvacet minut před koncem první půle přidal druhý gól domácích Lafata. Útočníci Jablonce si vyměnili role, když Hesek hlavou prodloužil na Lafatu a ten technickou ranou pod břevno skóroval - 2:0. Ke konci půle ještě nebezpečně střílel domácí Valenta, ale brankář vyrazil na roh.

Žižkovští mohli snížit v druhé půli, když v 67. minutě Naumov překonal hlavou Špita, ale míč z brankové čáry vykopnul domácí Homola. Na druhé straně se neujala střela Michálka, Jablonec tak Žižkov porazil 2:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Slovan Liberec 2:0

21.09.2008 17:00

Góly: 21. David Zoubek, 76. Marek Kincl

FC Bohemians Praha doma překvapivě porazili Slovan Liberec 2:0. Utkání sledovala smutná návštěva v počtu 1600 diváků. O góly se postarali Zoubek s Kinclem.

Nedáš - dostaneš. Toto přísloví se dnes vyplnilo v rozmezí 19. a 21. minuty. První totiž běžel sám na brankáře Chorvat v libereckém dresu Kerič, ovšem jeho ránu podél brankáře mu gólman domácích nohou vypíchl mimo, na druhé straně se tak o chvíli později radoval domácí Zoubek. Kapitán Střížkova se parádně trefil z pětadvaceti metrů, když perfektně vymetl šibenici Hauzrovy brány - 1:0. O chvíli později nebezpečně hlavičkoval po cetru Zbončáka Kincl, ale jeho pokus už Hauzr kryl.

V padesáté minutě se ve velké šanci ocitl domácí Jeslínek, ale selhal. Kincl mu poslal míč do výborné pozice ve vápně, ale jeho spoluhráč netrefil branku. V další příležitosti Jeslínek tentokráte přenechával a Kincl střílel, jeho tečovanou ránu ale Hauzr chytil. Marek Kincl se poté ocitl ještě v jedné dobré pozici, ale vyslal velmi slabou střelu a Hauzr se dokázal přesunout a míč chytit. Na druhé straně měl dvě šance vyrovnat Kerič, ovšem ani jednou se neprosadil. Nejprve pálil jen do brankáře Wintera a poté při pokusu gólmana přelobovat poslal míč až za bránu. Gól padl na opačné straně, kde se patnáct minut před koncem prosadil Marek Kincl. Domácí útočník se prosadil hlavou po centru, brankář Hauzr neměl možnost jakkoliv brance zabránit - 2:0.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Brno 1:1

21.09.2008 20:00

Góly: 31. Michal Hubník - 16. Karel Večeřa

Sigma toužila po třech bodech více, v prvním poločase si k vedení vypracovala i mnoho šancí, přesto se šlo do šaten za vyrovnaného stavu. Druhý poločas pak přinesl nudu a nudu.

Olomouc začala aktivněji, v 11. minutě po Jantokově centru namířil jen těsně vedle svojí hlavičku Hubník. Po pěti minutách přišla i první šance hostů, ta na rozdíl od hanácké skončila gólem. Polách našel na hranici šestnáctky Bestu, který tísněn přiťuknul Večeřovi a ten již jen lehce přehodil vyběhnuvšího brankáře. Domácí se vehementně snažili o vyrovnání. Ve 29. minutě ještě Melinhovu dělovku ze čtyřiceti metrů nadvakrát Lejsal chytil, o dvě minuty později však musel hostující brankář lovit míč ze své sítě. Na centr Janotky si nejvýše vyskočil Hudec, ten našel hlavičkou Hubníka, který se dostal před Lejsala a v pádu míč dostal do branky.

Další ranou z více jak pětatřiceti metrů protáhl brněnského brankáře Heidenreich. Domácí nadále agresivně napadali obranu soupeře, která často dělala pod tlakem chyby. Ale Janotka, Ordoš ani Melinho nedokázali protlačit míč do branky. V poslední minutě mohli trestat hosté, ale v nastálém chaosu, kde po špatném odkopu stáli tři útočící hráči na malém vápně, nedokázali ani vystřelit.

Druhý poločas diváky musel rozladit. Nejzajímavějšími událostmi byl nejistý zákrok Lejsala, který nadvakrát krotil střelu Melinha, nebo sporný zákrok Střeštíka uvnitř vápna proti Hubníkovi. V 74. minutě k první hezké ráně druhé půle napřáhl Kazár, jeho střela se však jen otřela o břevno. Bohužel jediné, co ještě zaujalo diváky, bylo zdlouhavé poslední střídaní Brna, za které se na rozhodčí snášel pískot.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 0:0

22.09.2008 17:15

Góly: -

Sparta toužila v pondělní televizní dohrávce navýšit minimálně do večera svůj náskok v čele tabulky na pět bodů. To se jí ale nepovedlo, jelikož si na konto připsala jen bod.

Už v 10. minutě domácí fotbalisté nebezpečně zahrozili a moc nescházelo k úvodním gólu utkání. K dalekonosnému pokusu se odhodlal záložník Karol Kisel a teplický gólman Belic měl co dělat, aby jeho střelu vyrazil. To se mu také povedlo, ale míč vrátil zpátky jen ke Slepičkovi, který míč následně poslal nad břevno. Zanedlouho střílel nebezpečně z úhlu po narážečce se Slepičkou Matušovič, ale brankář Belic se opět zaskvěl a míč lapil.

Hned dvakrát v prvním poločase vyslal na hostující svatyni nebezpečný pokus bývalý reprezentant Marek Kulič. Oba pokusy se ale s úspěchem nepotkaly. V 24. minutě naopak odpustil Spartě jasnou penaltu sudí Franěk, který neodpískal faul po zákroku Kladrubského na Juna. Sparťanský obránce se provinil kopem do tváře teplického útočníka. Hra až do konce poločasu poněkud opadla a hlavně ubylo gólových příležitostí. Těsně před přestávkou se ještě snažili hlavičkovat Došek s Matušovičem, ale oba mířili příliš vysoko.

Teplice i Sparta nastoupily do druhé půle bez jakýkoliv změn. Letenští začali mnohem aktivněji a výsledkem byl docela velký tlak. V 51. minutě ovšem mohli z ojedinělé šance Severočechů inkasovat. Centr ze strany se dostal až na zadní tyč, kde se míče zmocnil Vlastimil Stožický a z poměrně velkého úhlu nastřelil tyčku sparťanské brány. To byla pro Teplice největší gólovka zápasu.

V 64. minutě našel Kulič centrem nabíhajícího Kladrubského, ale ten z dobré pozice zhruba ze třinácti metrů pálil nad. O deset minut později naopak po obléhání teplické brány nastřelil břevno záložník Ondřej Kušnír. Sparta měla v závěru opět převahu, ovšem vítězný gól už nepřišel.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Slavia Praha 0:3

22.09.2008 19:30

Góly: 26. Tijani Belaid, 34. Tijani Belaid, 42. Goce Toleski

Slavia na Zlín umí. V minulém roce jej porazila dvakrát při celkovém skóre 8:1 a dnes si na svém soupeři opět smlsla. Po poločase vedla už o tři branky a stejný stav vydržel až do konce.

Od začátku bylo jasné, kdo bude dneska na hřišti pánem. Už v 6. minutě Slavii moc nescházelo a mohla dát gól. Nejprve jen těsně nedosáhl na rychlý centr v nadějné pozici Necid a krátce na to pálil mimo záložník Tavares. O deset minut později naopak střílel domácí technik David Šmahaj, ale také jeho rána postrádala přesnost.

V 26. minutě šance hostů gólem skončila, a to hodně pěkným. Zlínští dali mnoho prostoru Tijani Belaidovi a ten, jak má v oblibě, napřáhnul z dálky a krásnou střelou potvrdil pozice jednoho z nejlepších střelců letošního ročníku. Za pár minut mohl vyrovnat stoper Ivo Zbožínek, ale míč napálil přesně jen do míst, kde zrovna stál gólman Martin Vaniak.

Uběhlo deset minut od prvního gólu a Slavia se radovala podruhé. Po přesném centru představil divákům skvělou kopací techniku opět Belaid a přímo z voleje poslal míč do brány. V 43. minutě sešívaní rozebrali domácí obranu, k míči se na hranici vápna dostal Toleski a propálil gólmana Baránka.

Po pár minutách průběhu druhé půle se málem podařilo alespoň snížit Šmahajovi, který zachytil rozehrávku soupeře, ale z třiceti metrů pálil vedle. Zlínský záložník se také předvedl v 67. minutě. Opět z velké dálky prověřil Vaniaka, který jeho pokus musel vyrazit alespoň na roh. Ještě více znepříjemnil situaci Zlínu o dvě minuty později Penner, který viděl po druhé žluté kartě červenou.

V 75. minutě se prosadil také Necid, ale jeho branka nemohla být uznaná pro ofsajd, a proto se skóre neměnilo. Tempo hry v závěru už rázně opadlo a utkání se dohrávalo v poklidu, jelikož Zlín věděl, že s výsledkem už nic neudělá. Slavia naopak dokráčela ke třem bodů a první Spartu má nyní už ztrátu pouze bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha752012:217
2.Slavia Praha751116:516
3.FK Mladá Boleslav74219:514
4.Slovan Liberec74129:1013
5.FK Jablonec73318:612
6.1. FC Brno73228:711
7.Baník Ostrava73139:610
8.FK Teplice72326:59
9.Sigma Olomouc72328:99
10.Viktoria Plzeň715110:108
11.Bohemians Praha72149:147
12.Viktoria Žižkov72059:136
13.1. FK Příbram71246:85
14.SK Kladno71246:105
15.Tescoma Zlín71243:85
16.České Budějovice70433:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (130)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super Dynamo!!! Velmi cenný bod. Paráda. Sedláček opět potvrdil zlepšené výkony. Gratuluju!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej zápas, Plzeň hrála otřesně. Měl jsem štěstí, že jsem šel zadarmo, jinak bych za tu hrůzu chtěl vrátit peníze. Kulisa ani ne tří tisíc fanoušků dojem ze zápasu ještě podtrhla. Hra strašná, když už se Plzeňáci dostali do 120% šance, tak Varadi nepochopitelně před prázdnou bránou napálí obránce. Nejlepší zážitek jsem tak měl z poločasové klobásy (

) a závěrečného hvizdu rozhodčího.

Reagovat
Tomanatura

Inu, Česká liga.

Já se též jednou dostal na zápas Zlín - Kladno... Nepřeju nikomu zažít

Reagovat
soukup

tak když si z gambrinus ligy vybereš ještě to nejhorší tak se nediv, že budeš zklamanej

Reagovat
Tomanatura

Byl jsem zrovna ve Zlíně, tak jsem si říkal proč nezajít Teď už to vím

Reagovat
M11

chudaku

Reagovat
$dolar$

Taky jsem tam byl, nastestesti taky zadarmo, nechapu co se s nima stalo vzdyt proti Slavii jsme je prehravali i v 10 lidech, ale vcera naprosto nefungovala zaloha ani utok a nejvic me dostalo stridani Krbecka za Horvatha po obdrzene brance, sice chapu ze Horvath nebyl po angine 100 proc. fit, ale proc za nej na hriste posilat tragickyho DEFENZIVNIHO!!!! zaloznika Libilo se mi akorat jak kotel vyrvaval STANDA LEVY! S cimz se stotoznuji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krbeček dřív hrál útočníka, takže mohl klidně nastoupit na ofenz.zálož. A to s tím Levým se mi taky líbilo, bohužel se ho na 99% nedočkáme...

Reagovat
$dolar$

To mas pravdu, ale prave ze nenastoupil

Reagovat
Shevchenko

By mě zajímalo, kdy naposled bylo na Baníku tak málo fandů.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nevěstí nic dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

zapas to nebyl buh vi jaky ale 3 body mame...a k těm divakum nemam slov....

Reagovat
božský John

budte radi..sice mizrena navsteva ale furt lepsi nez u nas ..necelejch 3000,i kdyz dneska byla zima no..)

Reagovat
milan78

pamatuju i prázdnější bazaly, občas tu někdo vykřikuje, že fanoušci baníku chodí i když se nedaří, což je dle mého nesmysl, jsme v čr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem ktomu,že pro řadu českých týmů je toto jedna z vyšších návštěv,tak bych to nijak neřešil. V takovém počasí bych tam taky nešel..

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku, my jsme s Tebou, neopustíme Tě ...

Reagovat
Xavi

Reagovat
božský John

Tak dneska jeden zcela ocekavany vysledek(JBC:Viktorka) a jinak mi teda ta Bohemka vyrazila dech....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník mi tento rok vůbec nedělá radost, taky výkon s Příbramí měl od ideálu daleko, i když na druhou stranu hrát proti betonářům není žádný med, takže je super, že to takonec dotáhli ke třem bodům. Proč po povedené sezóně vždycky nastane pád? Doufám, že se mýlím a Baník se co nejrychleji dostane zase nahoru, není možné, aby jeden z papírově nejlepších týmů v Gambrinus Lize hrál takovou tužku.

Možná by nebyly od věci změny v sestavě. Galásek na stopera, Marek na DM.Před Markem Otepka, na krajích Mičola a? To je dilema, jeden kandidát je z formy a druhé únavový syndrom....

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov , tohle jsem od nich teda nečekal, narozdíl od Bohemians 1905 dokážou hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bohemce fandím. Narozdíl od těch druhejch Klokanů z Ďolíčku se do ligy dostali vlastníma silama a na ten fotbal se dá občas koukat. Největší problém maj, že maj děsnej bordel v obraně, ale není to ten hrá fotbal, co hráli ti dnes druholigový Klokani

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jim nejlepší stoper Lencevič, s ním budou v obraně o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hňupi ze Střížkova jsou jen zloději jmen...Bohemians je klub s tradicí

Reagovat
Tsigi

Kanonýr Kincl

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se zas jednou za cas podival na GL a hned mi to zkazilo cely den

Reagovat
smazaný uživatel

teplicti maji dobre rozhovory Jun a Klein maji vypadky

Reagovat
Tomanatura

Sparta si zasloužila vyhrát, nebyl to špatný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta si zasloužila, aby se proti ní kopala penalta ...jinak hrála celkem dobře, ale gólovek moc neměla...

Reagovat
Tomanatura

Ale něco tam bylo... Zasloužila si vyhrát

Reagovat
Inzaghi

Mareš dopadl,jako Vlastimil Tlustý ve vířivce Bosák

Reagovat
$dolar$

Jj taky jsem si vsiml

Reagovat
smazaný uživatel

nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám pár jeho hlášek (stáhnuto ze seznamu):

"Ševčenko neprorazil. To by u toho musel být jeho otec, tankista."

Ukrajinský útočník se marně pokusil projít mezi dvěma obránci.

"Hraje se jen na jedné polovině hřiště, z toho bude mít radost správce hřiště."

Jeden z týmů má výraznou převahu.

"A toto mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou."

Hra obou týmů není pěkná na pohled.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA

Reagovat
Tomanatura

Je před Baníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

zatim...

Reagovat
Tomanatura

Bude pořád, nemusíš si nic namlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil mineralko.....

Reagovat
Tomanatura

Tak kompaktně hrající tým, bez výkonostních výkyvů, jako je Sparta nedopustí, aby ztrácel tolik bodů. Krom toho někdo tak nesehraný, s výkyvama a tak pod tlakem, ji předběhnout nemůže.

Reagovat
honziss

A prej hrdej na to, že je Moravák.

Reagovat
Tomanatura

Jsem, ale taky jsem realista

Nicméně když už, tak jsem Slávista

Reagovat
honziss

Jejda jejda. Tak ještě k tomu REALista.

Reagovat
Tomanatura

MUFC Španěli mě nezajímají

Reagovat
honziss

To už jsem stačil rozpoznat za tu dobu, co čtu tvé příspěvky. Tím REAListou jen popichuju.

Reagovat
Tomanatura

Ale tak když to vezmeš z té druhé stránky, tak když už, tak v La Lize Villarealu a REALU(isto)

Reagovat
honziss

Tak v tomhle se neshodnem. Barca!

Reagovat
Tomanatura

Včera hrála nádherně, to musím uznat.

Ligy mě zajímají spíš Itálie, Anglie, Turecko a ti naši pivaři.

Reagovat
honziss

Tak u mě vede jasně La Liga (prosím nereagujte, pokud se chcete hádat a přesvědčovat, že Premier League je lepší). Ale tu Anglickou samozřejmě taky sleduju, protože tam zase hraje West Ham, po Barce můj druhý nejoblíbenější klub. Příliš nemusím Italy a Němce. Zase na druhou stranu mě zajímá Rakousko.

Reagovat
Tomanatura

Zapoměl jsem na Rakušáky... Tam mám nejradši SV Pasching, jenže ten je už ve 3. Lize . Teďka fandím Salzburku, nebo Linzu...

Německo sleduju jenom po oku (Hamburk s Werderem), a to kvůli sázení

Reagovat
honziss

Tak to Rakousko máme stejné. Akorát kluby trochu nesedí. Mi je nejsympatičtější Rapid Vídeń. Salzburg naopak nemám rád. Ne že bych neměl rád Red Bull, ale je to další takový uměle vytvořený tým. Tak Pasching už docela dojel no. A Linz - mají skvělý útok - Vastic 38 let, Mayrleb 36 let.

Reagovat
Tomanatura

Ale mě se ten tým líbil už ve 2. lize...

Salzburk, no mám k němu své důvody, jinak bych mu asi taky nefandil. A navíc je to asi jediný klub, který by neudělal v LM ostudu. Díval jsem se teď na něj se Sevillou a nebylo to špatné.

Reagovat
honziss

Tak myslím, že ostudu by si neudělal ani Rapid, ani Austria, ani Sturm. Ale pokud na tom tak trváš.. Salcburk by neudělal ostudu, ale to by tam teprve musel postoupit. Podle má má kvalitní kádr pro rakouskou ligu, ale pro Evropu ani náhodou..

Reagovat
Tomanatura

Ne s Jankem v útoku Trvám na tom, ale je pravda, že třeba mládež je v Salzburku nic moc. Nemají z čeho brat. Sturm by na to neměl, Austria a Rapid možná. Stejně by měl ale největší šanci RedBull

Reagovat
honziss

No jasně. Bobson, Nelisse - to jsou evropští plejeři. Co se týče mládeže Salcburku - je to dost bída, narozdíl od Rapidu. Kavlak, Hoffer, Holzmeier, Lukse, Drazan - to je budoucnost. Mimochodem, jsem hodně zvědavý jako Bartolomeje Kurua..

Reagovat
Tomanatura

Ten se mi zdá dělá dvojku v mládeži. Nebo ne? Četl jsem někde, že se docela slušně zakopal, ale netuším, jak to s ním je.

Reagovat
honziss

No je to docela talentovaný brankář, ale právě že jsem o něm taky ztratil přehled. Dokonce se mi něco točí, že už ani nechytá v Austrii. On mě zajímá hlavně kvůli tomu, že je to třetinou Čech.

Reagovat
Tomanatura

Jistě, vím o tom. V Austrii by měl být ještě jeden, nemůžu si ale vzpomenout na jméno. Hrál jsem jednou proti němu, je to čech.Nevíš náhodou?

Reagovat
honziss

Bohužel nevím. Kolik mu tak asi je?

Tak jsem se díval na stránky Austrie a Kuru tam v žádném týmu není napsaný, takže už hraje kdovíkde.

Reagovat
Tomanatura

17-18. Asi někam šel, on tam dělal 2ku

Reagovat
honziss

Bohužel nikoho takového, kdo by odpovídal, jsem nenašel. Ale teď jsem zabrousil to týmu U13 Austrie a je tam nějaký Studnicka. Ten má určitě českou krev. Hej, ale je to docela šílené. V té U13 mají jen asi 3 hráči rakouské jméno. Jinak samý Kršič, Životič, Kostič. Samí Jugoslávci.

Reagovat
Tomanatura

Jo, protože rakouské týmy lákají mladé talentíky, aby šli k nim brzo. Potom mohou dostat občanství brzo

Reagovat
honziss

Jojo, to já vím. Ono i v rakouské lize je to samý IČ. A taky je tam dost Turků. Veli Kavlak. Nicméně oni netahají jenom hodně mladé kluky, je tam dost právě těch IČů, když to tak nazvu, co se tam přistěhovali za lepším životem a prostě kluka dali na fotbal.

Reagovat
Tomanatura

Vím, zajímám s o to. Ti Turci tam ale jen dělají potíže(nemyslím ve fotbale). Problémy jak u nás cigání.

Reagovat
honziss

No o tom jsem právě taky slyšel.. Taky tam mají zvláštní fandy. Viz letošní vídeňské derby a incident se zraněním Kocha..

Reagovat
Tomanatura

Bohužel. Žil jsem tam nějakou dobu, tak s tím mám jisté zkušenosti . Je pravda ale, že o peněženku mít strach nemusíš, oni nekradou.

Reagovat
honziss

Tak aspoń něco. Jo tak tys tam žil.. Předpokládám, že poblíž Salcburku co?

Reagovat
Tomanatura

Přímo v Salzburku

Reagovat
smazaný uživatel

po 7 kolech je pekne trapne delat zavery. pockej az se banik sehraje......

Reagovat
Tomanatura

Po 7 kolech se určuje, kam liga směřuje... Po podzimu už je to celkem jasné. Nemám nic proti Baníku, ale říkám, že jestli se nezvedne do 3 kol, tak už šanci nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si nepamatujes jak hral napr. liberec na jare?

Reagovat
smazaný uživatel

Večeřa letí ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne proc by mel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zminil jsi Liberec. A za to nemohly ale hráči, nýbrž příchozí Škorpil, který je vytáhl z bahna.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale prece skorpil za nich nehral museli aj hraci neco pro to udelat snad ne?

Reagovat
Staenly10

Ze by blbe vysledky?

Reagovat
Tomanatura

To je sice krásné, ale s titulem to nemělo co dělat.

Reagovat
honziss

Největší chyba Baníku byla v tom, že to Kája Večeřů po příchodu Galáska začal stavět podle jmen. Lukeš je úplně z formy, ale hrál. Lička v poslední době se taky s formou nepotkal, ale hrál. Škoda Francka, že se zranil. Otepka Galásek

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

za par kol se mu bude sparta divat na zada z uctive vzdalenosti..........

Reagovat
soukup

tak při současné ztrátě baníku těch kol bude muset být hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid je zvire

Reagovat
honziss

A já si celou dobu myslel, že je to člověk.

Reagovat
Tomanatura

Paráda, přidejte další

Reagovat
smazaný uživatel

uz je tam

Reagovat
Tomanatura

2:0 paráda!!!

Reagovat
Tomanatura

Teda 0:2... To bude jak loni

Reagovat
Tomanatura

Tak toto už je nádhera... Škoda, že to tak nebylo proti Vaslui.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva byl sem na letný v kotli a malem sem se posral jak sem byl nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta mi dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Sparta i Slavie

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Snad za to Franěk dostane flastr.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Baník taky Celá naše kaprliga je k smíchu

Reagovat
Staenly10

Zlin-Slavia 0:3 (Belaid 2,Toleski) Skvely,musi se rozjet Toleski aby az odejde Necid tak by mel kdo strilet goly,musi to byt rozlozeny na cely tym

Reagovat
Staenly10

Belaid parada ,6 golu ze 7 zapasu ze zalohy je fakt neuveritelny. A to hraje fakt zalohu,ne jak Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid ma perfektni strelu, je mu jedno jestli vystreli pravou nebo levou a ty jeho goly z voleje no to je nadhera

Reagovat
Staenly10

Presne tak,a jë dobre ze dal gol i Toleski,protoze aby pak nemeli problem po odchodu Necida...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Belaid.

Reagovat
smazaný uživatel

teplice chtej hrat pohary? proboha a vykopat si je chtej povalovanim po zemi a v jedenacti ve vlastnim vapne?

Reagovat
fantomas

Tak hrajou na Letné vždycky, ste si ještě nezvykli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje na Letný každý.

Reagovat
fantomas

To jo, my tam vyloženě betonujem.

Reagovat
smazaný uživatel

a Banik taky

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi mimo ne? kdyby snad banik betonoval tak tam nevyhraje 2:1 ty blbe ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš děsnej případ

Reagovat
smazaný uživatel

proc jako?

Reagovat
fantomas

To byla ironie...netret jen pokračoval v mé ironické narážce na vandertomovu poznámku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ty výpadky paměti byly poněkud "zvláštní".

Reagovat
Tomanatura

Aspoň jde vidět rozdíl mezi GL a ostatníma ligama. Náš nejlépe střílející klub nedokáže dát 3 zápasy v pohárech gol...

Reagovat
Tomanatura

100. pro Slavii ve finále UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

101. na Brno-jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

stejně Belaida v zimě prodáte (nejpozdějch na konci sezony) a to samí s Tavaresem a pudete zase dolu.aby to nebylo už když odejde Necid

Reagovat
Tomanatura

To těžko, Slavie se zajistila injekcí za Necida, nehrozí vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

však splatit dluhy za stadion taky něco stojí

Reagovat
Tomanatura

Stadion není náš... Jsme tam v pronájmu za symbolickou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět, že víš prd...

Reagovat
Tomanatura

Jak to teda je? Mě to bylo takto řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Platí se velmi slušný nájem, v podstatě taková splátka. Za 15 let by měl být stadion z těhle "splátek" a dalších akcí zplacen a převeden na Slavii jako fotbalový klub. Další obrovské náklady ale sežere to, že v Edenu může hrát jen "A" tým, takže se ještě platí tréninkové plochy pro mládež (těch v Edenu je málo), proto se ještě hledá lokalita pro nějaký tréninkový centrum, plochy v Xaverově bohužel dřív koupil Žižkov.

Reagovat
Tomanatura

Tréninkové centrum ale bylo kde, když se na Edenu stavělo? Na Strahově ne...

Reagovat
smazaný uživatel

V Edenu, jenže teď potřebuje tréninkovou plochu i "A", další hřiště bylo na Strahově. Je toho prostě málo, "B" muži a "A" dorost jsou na Strahově, něco v Edenu, něco ještě na jinejch místech a za vše se tvrdě platí.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to není jen slavie (viz brno, sparta, plzeň...)

Reagovat
milan78

hele chtěl bych vyhrát ve sportce první + jackpot, jak tak čtu, ty mi k tomu poméžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Belaid je fakt frajer. Smekám před ním klobouk. Ten se s balonem nesere a to je dobře.

Reagovat
milan78

přesně, podobně to hrál v brně kolomazník, i v těch nejlepších ligách podobný střely končí v síti, le v čr jako by se ten hráč bál vystřelit, aby se neztrapnil, že zase překopl stadion.., asi je k tomu klub nevde, protože jinak to není možný, nechci hanit brankářskou školu u nás, ale i sebelepší golman nemá šanci, když to střelec dobře trefí, proto doufám, že ten belaid bude vzorem pro mladší kluky u nás a podobných branek bude víc a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou typy, které vždy přestřelí, ti by opravdu střílet neměli. Stačí srovnat Belaida třeba s Černým, kterej zesere hru nejen v poli, ale ještě Belaidovi krade standardky, který posílá výlučně nad bránu nebo do zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Tijani a super Slavka do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani Belaid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele