Gambrinus liga souhrn - 30. kolo

17.05.2008, 17:18
Komentáře a souhrny
Slavia remizovala s Jabloncem a po dlouhé době se raduje ze zisku mistrovského titulu. Druhá Sparta nezvládla ani poslední zápas a prohrála v Liberci. V Ostravě se rozhodlo o třetím místě a druhém sestupujícím - Baník se po výhře nad Bohemians 1905 může těšit na Pohár UEFA, Klokani se vracejí o soutěž níže...

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 1:0

17.05.2008 15:00

Góly: 68. Vojtěch Schulmeister

Podprůměrný zápas s podprůměrnou návštěvou dokázali domácí zaslouženě vyhrát a tím se dostat v konečné tabulce před své soky. Jihočeští hráči se s trenérem Strakou rozloučili hrozivým výkonem a pádem na třináctou příčku.

Hned po rozehrávce měli blízko ke gólu domácí. Melinho nahrál Onofrejovi, který odcentroval do vápna právě na nabíhajícího Melinha, ale ten zblízka neusměrnil míč mezi tři tyče. O gól se i nadále více snažili domácí, v šestnácté minutě vybojoval míč Janotka a střelou z vápna nechal vyniknout Kučeru, který vytěsnil nad. V hostujícím týmu byl nejaktivnější Vozábal, ale málokdo mu dokázal sekundovat a většina akcí tak končila před vápnem domácích. Po půlhodině hry už už slavili domácí Melinhovu střelu z pětadvaceti metrů, která nakonec orazítkovala spojnici. Do poločasu mohl domácím zajistit vedení Janotka, který dostal přihrávku za obranu, ale dobře vyběhnuvší Kučera dokázal nerozhodnému Janotkovi míč vypíchnout.

Diváci očekávali v druhé půli zlepšení fotbalového projevu, bohužel se však stalo přesně naopak – jeden tým získal zásluhou nepřesností míč a vzápětí ho ze stejného důvodu ztratil. Kromě dlouhého potlesku pro odcházejícího Randu šel z hlediště slyšet hlavně pískot. To vše změnil až v 68. minutě Schulmeister. Na Janotkův centr si mimo vápno vyběhl Kučera, míč však netrefil a olomoucký střelec prázdnou branku z vápna nemohl netrefit. Rozhodnout mohl brzy poté Janotka, ale jeho volej byl sražen mimo branku. Nudný zápas mohl nakonec ještě skončit remízou, když jedinou vážnější šanci hostů zazdil nepřesnou hlavičkou z malého vápna Horejš.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK SIAD Most 6:2

17.05.2008 15:00

Góly: 14. Jakub Navrátil, 22. Adam Varadi, 28. Ludovic Sylvestre (pen.), 41. Milan Petržela, 49. Adam Varadi, 54. Ludovic Sylvestre - 1. Lukáš Schut, 71. Ljubomir Bogdanov

Most sice vstoupil do tohoto utkání výborně a velmi brzy se ujal vedení, ovšem nakonec odjíždí s debaklem a Gambrinus ligu opustí s pouhými dvaceti body na kontě.

To, co se dělo v Plzni v prvním poločase, se musilo líbit všem nestranným a domácím fanoušků. Otevřený fotbal a pět vstřelených gólů mluví za vše. Ten první padl již v 1. minutě. Hostující Schut se opřel do míče z hranice šestnáctky a krásnou střelou překonal gólmana Ticháčka. Vedení Mostu ale moc dlouho nevydrželo, konkrétně třináct minut. Na 1:1 vyrovnal přesně mířenou hlavičkou obránce Jakub Navrátil.

Viktorka najednou ožila a byla po celý zápas aktivnější a nepřipustila žádné překvapení. V 22. minutě zvýšil vedení Varadi a za dalších šest minut proměnil penaltu Ludovic Sylvestre. Pár okamžiků před přestávkou zvýšil po centru Rótha Petržela již na 4:1 a nebylo v podstatě co řešit. Ovšem s hosty to mohlo dopadnou v první půli ještě hůř. Stačilo, kdyby Plzeň využila některé z dalších svých příležitostí.

Po změně stran tlak domácích pokračoval a vyústil ve dva góly. V 49. minutě utekl hostující obraně Varadi a bez problémů zavěsil. Také Sylvestre se dočkal druhého gólu. V 54. minutě se prosadil po centru Varadiho. Fanoušci se skutečně fotbalem bavili, bohužel na stadiónu se jich sešlo pouhých 1 560. Most nakonec dokázal alespoň snížit. Dvacet minut před koncem pláchl po pravé straně Bogdanov a střelou k bližší tyči obstřelil vybíhajícího Ticháčka.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - 1. FC Brno 0:1

17.05.2008 15:00

Góly: 59. Jan Trousil

Brno se až do poslední chvíle rvalo o konečné třetí místo v tabulce Gambrinus ligy. Z něj se však nakonec raduje Ostrava, která porazila Bohemians a umístila se na místě zaručujícím start v Poháru UEFA díky lepšímu vzájemnému zápasu obou celků.

První příležitost měli Brněnští v šesté minutě, kdy pálil z přímého kopu Pavlík, jeho střelu však Baránek vyrazil. O chvíli později měl možnost změnit stav útočník Besta, který vystihl nepovedenou přihrávku Zúbka a šinul si to ze strany na bránu, vrátit se ovšem stačil Kroča, který jeho střelu zblokoval. Po půlhodině hry zahrozili také domáci borci, Malárovu dalekonosnou střelu vyrazil brankář Bureš s obtížemi na roh. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Brno začalo aktivněji i ve druhém poločase, nejprve sice promáchl v šanci Střeštík, jenže balon tak doputoval až k Bestovi, který dvakrát nebezpečně střílel, vše ovšem pokryl brankář Baránek. Branka přišla v 59 minutě, autorem byl Jan Trousil. Stoper Brna se prosadil po Střeštíkově střele z přímého kopu, když balon dopravil hlavou do sítě - 0:1. Domácí se snažili odpovědět střelou Žůrka, kterému přistrčil míč Zbožínek, ale útočníkovu střelu v pádu lapil gólman Bureš. V úplném závěru ještě Baránek zabránil gólu po střele Kubáně, když jej míč zasáhl do obličeje, brankář musel být ošetřován. Brno zaslouženě zvítězilo, bohužel pro něj se však z třetího místa raduje Ostrava.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians 1905 2:0

17.05.2008 15:00

Góly: 10. Lukáš Magera, 90. Róbert Zeher

Baníku šlo o Pohár UEFA, Bohemians zase o záchranu. Oba týmy tak měly v tomto utkání o co hrát. Po devadesáti minutách se však radoval pouze Baník, který dokázal vyhrát 2:0.

První vážnější příležitost patřila hostům, Bartkova hlavička ale postrádala velkou dávku přesnosti. Ovšem vedení se ujal už v 10. minutě Baník. Po Markově centru se míč dostal až k Lukáši Magerovi a od něj přímo do brány. Bohemians však kufry nebalili a vrhli se do ofenzívy. Nejprve přestřelil zkušený Dalibor Slezák a v 18. minutě vyslal na bránu Vaška krásnou volej Morávek, domácí gólman zabránil gólu ještě lepší robinzonádou.

Na obou stranách bylo k vidění poměrně dost zajímavých okamžiků, díky kterým se diváci nudit rozhodně nemohli. Jako například v 26. minutě. Efektní zákrok brankáře Sňozíka zachránil Bohemians před dalším inkasovaným gólem. Přehodit se jej z úhlu pokusil Mičola, ale hostující brankář míč vyškrábl. Jako poslední byl blízko vyrovnání opět Morávek, jenže nedokázal přehodit ležícího Vaška.

Druhý poločas byl z obou stran o poznání slabší a hlavně ubylo gólových šancí. Prvních dvacet minut po změně stran moc atraktivity nenabídlo a beznadějně vyprodaný stadión viděl první skutečnou gólovou šanci až v 68. minutě. To Rezek přiťuknul Škodovi a míč šel jen těsně vedle svatyně.

Ovšem hned z protiútoku zahrozil také Baník. Svěrkoš obešel Sňozíka, ale dostal se z dobrého střeleckého úhlu, proto nahrál Magerovi, který ovšem trefil jen náruč vrátivšího se Sňozíka. Bohemians mohli v závěru celého utkání ještě alespoň vyrovnat, ale Morávkovu ránu opět skvěle vychytal Petr Vašek. V nastaveném čase naopak zvýšil vedení střelou k tyči Robert Zeher.

Baník si tak příští sezónu zahraje Pohár UEFA, zatímco Bohemka minimálně na rok opouští Gambrinus ligu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 4:3

17.05.2008 15:00

Góly: 9. Ondřej Smetana, 25. Jan Nezmar, 42. Ondřej Smetana, 49. Petr Papoušek - 7. Miroslav Slepička, 43. Miroslav Slepička, 79. Jan Holenda

Fanoušci pod Ještědem viděli sedm branek, které znamenaly výhru domácích a třetí ligovou porážku v řadě pro Spartu. Fanoušci hostů konec sezóny mohou jen a jen proklínat, severočeští příznivci naopak mohou děkovat trenéru Škorpilovi, který je vytáhl na šesté místo.

Potopit Spartu odmítl ve druhé minutě Smetana, který po centru Papouška z pěti kroků přestřelil. Na druhé straně tak poslal do vedení svůj tým Slepička. Hrubku Košťála, posledního obránce, ještě dovršil předčasný Hauzrův pád na zem a hostující útočník měl tak velmi usnadněnou pozici. Jenže uběhly dvě minuty, přímý kop zakroutil Papoušek na malé vápno, kam si naskočil vysoký Smetana a bylo vyrovnáno. Aby toho pro Pražany nebylo málo, tak Papouškův centr do vápna vyrazil Poštulka Dočkala, jehož střelu tečoval Nezmar a sparťanský brankář lovil míč ze sítě podruhé. O vyrovnání se pokusil tečovanou střelou Vacek, ale Hauzr byl ve správný čas na správném místě. V poslední pětiminutovce se ještě stihli prosadit oba týmy. Nejprve střelou z otočky vystřelil krásně ke vzdálenější tyči Smetana a Poštulka byl opět bezradný. Pohromu odvrátil prakticky ihned Slepička, který se po souboji před vápnem dostal k míči a prudce vystřelil po zemi k tyči, Hauzr dopadl na zem snad až po obdrženém gólu.

V prvním poločase se také oba tábory fanoušků projevovaly proti hostujícím hráčům. Liberečtí pískali na Řepku, zatímco příznivci Sparty odvolávali ze hřiště Horvátha. To rozhodně v souboji o titul nepomůže.

A to hned ve čtvrté minutě potvrdil Papoušek. Už to vypadalo, že Nezmarův centr prolétne vápnem, když si agilní záložník naběhl na zadní tyč a míč napálil do sítě. Sparta musela začít útočit, naopak domácí tým se nikam hnát nemusel a podle toho to také vypadalo. Pražané svou územní převahu dokázali zužitkovat k šanci až po více jak hodině hry. Voříškův prudký centr nedokázal Holenda zblízka usměrnit do branky a stav se tak neměnil. O snížení se pokoušel i Jeslínek, který již překonal Hauzra, ale Polák dokázal míč z brankové čáry odkopnout. Domácí hráč byl na hřišti necelou minutu a hned si tak zasloužil potlesk. Búra málem dovršil v ofenzivě skvělý Papoušek, ale střelu po zemi se štěstím vytáhl Poštulka na roh. Spartě se přeci jen podařilo vrátit se do hry. Jeslínkův centr na malé vápno zachytil Holenda a bez problémů poté překonal libereckého brankáře. Když Kiselova střela skončila v náručí Hauzra, skončila nepovedená sezóna Sparty prohranou přestřelkou.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav 1:0

17.05.2008 15:00

Góly: 78. Richard Kalod

Závěr sezóny se Mladé Boleslavi moc nevyvedl. Po porážce z minulého kola od Slavie dnes nestačil tým Karla Stannera na Viktorii Žižkov, které podlehl 0:1.

Hosté vstoupili do zápasu lépe, jenže už v deváté minutě museli sáhnout k vynucenému střídání. Zraněného Táborského nahradil Schubert. Boleslav v prvním poločase sice gól vstřelila po akci Řezníčka z 20. minuty, ten ale nebyl uznán pro údajný ofsajd. Žižkov se s postupem času rozehrával a začal dělat před bránou gólmana Šedy hodně horko.

V 35. minutě vyzkoušel štěstí Demjan, ale míč poslal asi metr vedle tyče. O tři minuty později nastřelil Luděk Stracený po faulu na Tingu z přímého kopu dokonce břevno. Závěr prvního poločasu se už ale dohrál především ve středu hřiště.

Také začátek druhé půle patřil hostům, ti sice měli herní převahuje, ale do vyložené gólové příležitosti se dostat nemohli. Podobně jako během prvních čtyřiceti pěti minut chybělo i tentokrát oběma týmům hodně přesnosti a kreativity. Až v 71. minutě našel Stracený hlavu Kaloda v dobré příležitosti, jenže vysoký útočník mířil vedle. Nakonec se ale dočkal. Po rohovém kopu se míč přes Moughfira dostal míč právě až ke Kalodovi a ten lehkou tečí otevřel skóre zápasu. Závěr zápasu už žádné zajímavé okamžiky nenabídl, a proto se Žižkov raduje z dalšího tříbodového úspěchu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 97 2:2

17.05.2008 15:00

Góly: 51. Tijani Belaid, 86. Daniel Pudil - 52. Igor Žofčák, 90. Jiří Krejčí

"Věčně druzí" sice nepodali neuvěřitelný výkon a ani nedokázali outsidera porazit, přesto svou nálepku minimálně na rok strhávají a červenobílí mohou v čele s trenérem Jarolímem slavit. Nesmí se opomíjet ani dobrý výkon Severočechů.

První ligovou střelu v Edenu vyslal hostující Michálek z hranice vápna, Vaniak si míč u tyče pohlídal a vysloužil si potlesk. Stejně byl odměněn Toleski za jedovatou střelu z dvaceti metrů, kterou vyrazil Špit. Na přelomu dvacáté minuty přišly dvě nebezpečné situace ve vápně Jablonce, který hrál až překvapivě aktivně. Šmicer přihrál do vápna Toleskému, který se kličkou připravil o balón, ten se dostal ke Šventovi a zblokovaná střela nad branku znamenala roh. Po něm se dostal k hlavičce Brabec, našel Latku, který však zády k brance přestřelil. Nebezpečí znamenal i střílený centr Krajčíka z rohu vápna, když na něj nedosáhl Šenkeřík, obtočil se míč těsně kolem tyče.

Ofenzivně laděný obránce Latka se v další šanci ocitl po narážečce se Šenkeříkem před Špitem na malém vápně. Míč mu však odskočil a tísněn už nedokázal pořádně vystřelit. Domácí hráči se pak sami připravovali o šance divadelními představeními, Belaid ve vápně a Švento při brejku si klidně mohli vykoledovat žlutou. Podobně jako před týdnem Boleslavi pak byl chybně pískán ofsajd Jablonci. Se střelou si ještě Vaniak poradil a za dorážku obdržel Straka kartu.

Hned v první minutě po změně stran mohl domácí zmrazit Eliáš, když z dvaceti metrů skvěle sklopil nárt a střelou z první po zemi minul branku o decimetr. Vaniak se tak hned v úvodu půle musel protáhnout. A tak se slavilo na druhé straně, i když ne zrovna dlouho. Po faulu na Šmicera kopal Belaid přímý kop z osmnácti metrů prakticky ze středu hřiště. Přes příliš početnou zeď neviděl Špit nic a slávistický hráč zakončil přesně přes hlavy bránících hráčů. Jenže televizní opakovačky ještě ani neskončily a Latkova ledabylost znamenala vyrovnání. Slávistický obránce podcenil souboj se Žofčákem, který si narazil s Valentou a před Vaniakem zachoval klidnou hlavu, střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal. Zpátky do vedení se pokoušel dostat domácí Toleski, který se přes Homolu dostal ke střele zpoza vápna a přesně zamířil k tyči, kde se však blýskl skvělým zákrokem Špit. Slávisté usínali v obraně na vavřínech a nechybělo mnoho, aby nehlídaný Žofčák z dálky Vaniaka překonal. Po chvíli musel domácí brankář vytáhnout dobrý zákrok proti Strakovi, který střílel po centru Michálka ze sedmi metrů nebezpečně k tyči.

Jablonec byl nadále velmi aktivní, ale slávistická obrana už začala být pozornější. Domácím se pak zželelo fanoušků v Edenu a z ojedinělé vážné akce dokázali skórovat. Toleski se probojoval do vápna, prudká přihrávka byla sražena k Belaidovi, který nepovedenou střelou přihrál Pudilovi, který zblízka překonal Špita. Zvýšit mohl vzápětí Švento, když se po Toleského příhře dral sám na brankáře, ale nakonec těsně přestřelil. A tak se prosadili hosté. Jabloneckého Krejčího si nikdo ze sešívaných nevšímal, a tak napřáhl z dvaceti metrů, aby Vaniaka pokořil střelou k tyči. To bylo také to poslední, co se v zápase událo a slávistům spadl velký kámen ze srdce.

Jarolím se slzami v očích dává rozhovor a hlasatel vyvolává vítězná hesla, které opakují tisíce fanoušků – Nový zaplněný Eden slaví po dvanácti letech mistrovský titul!

Více informací k zápasu

FK Teplice - SK Kladno 1:0

17.05.2008 15:00

Góly: 35. Pavel Verbíř

Teplice se přes výhru neodpoutaly od páté pozice, naopak Kladnu stačila i prohra k udržení ligové příslušnosti. Zápas, a zvláště jeho druhou polovinu, bohužel ovlivnil výsledek z Bazalů.

Nepřesnost hrála dlouho předlouho prim na stadionu v Teplicích. Fotbalová nuda začala ustávat až po půlhodině hry. To si na centr Doležala naběhl před Pavlíka Benát a kladenský brankář měl co dělat, aby hlavičkové přizvednutí vytáhl na roh. Za pět minut kopal přímý kop Pavel Verbíř a centr zakroutil tak šikovně, že se mohl radovat z vedoucího gólu. O rychlé vyrovnání se pokusil Semerád, ale míč nedokázal pořádně trefit. Do konce poločasu se pak snažil posílat své spoluhráče do šancí Doležal, ale jeho centry nebyly zrovna přesné.

Během první pětiminutovky druhé půle mohly Teplice hned dvakrát navýšit vedení. Poprvé se po Kaufmanově centru ke střele dostal Verbíř, který rozezněl tyč. O minutu později se před Pavlíka dostal Jun, ale v gólové pozici zamířil přímo do kladenského brankáře. Bohužel rychlá moderní technika poté neprospěla dalšímu průběhu hry. Baník svým vedením nad Bohemians zazdil jakýkoliv vzrušující průběh utkání na Stínadlech. Závěr utkání tak pouze oživil špatným vyběhnutím Slavík, Zachariáš však hlavičkoval pouze nad.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha30179445:2460
2.Sparta Praha30176753:2657
3.Baník Ostrava301510551:2855
4.1. FC Brno30167743:3255
5.FK Teplice30165940:2753
6.Slovan Liberec301281035:3144
7.FK Mladá Boleslav301191037:3642
8.Tescoma Zlín301081228:3138
9.Viktoria Plzeň301081232:3738
10.Viktoria Žižkov301071335:4837
11.Sigma Olomouc308121020:2636
12.FK Jablonec30891324:3233
13.České Budějovice30881427:3532
14.SK Kladno30691531:4527
15.Bohemians 1905305111424:4026
16.Siad Most30481831:5820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (163)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

tento článek by se moch stát nejdikutovanějším v historii eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko. Real zkrátka kraluje všude, i v tomto .

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budem mit, co delat. Takova diskuze po prestupu Robinha do Realu ma 1026 prispevku.

Reagovat
havrys99

no zatim máme 90 za 50 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne,jestli bude stracet tak to tady budu tak spamovat,ze bude s prehledem 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase "expert"Luhový předváděl??

Reagovat
smazaný uživatel

Samý kecy..slovák jede..

Reagovat
božský John

Ten Luhovej je debilek...a MEJM JABLONECKEJM KLUKUM DEKUJUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak Slavia má titul... he...cože?.... Slavia má titul?.... no fakt... Slavia má fakt titul.... ty vole - Slavia má TITUL... TITUL... TITUUUUUUUUUUUUL. Jooooooooooooo, bombaaaaaaaaaaa, SLAAAAAAAVIEEEEEEEEE. Pepíček Bican by měl radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii ale neodpustím si malé rýpnutí,nebude slávistický kotel příští rok vyvěšovat transparent ve stylu: vandráci kde jste byli? nechme se překvapit

a nakonec BANÍÍÍK

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuje si tady někdo jak sem asi před měsícem a půl říkal, že Sparta nebude mít z posledních třech kol ani bod?? a vy ste se mě vysmáli do naivních ............ a kdo se směje teď

Reagovat
smazaný uživatel

no to si dobre pamatuju,tehdy jsme te mel za blazna no ale kdo by to cekal to sparta takhle projebe a ponecha to slavii??ja teda nee a za to se ti tu ted klanim

Reagovat
smazaný uživatel

to se čekat nedalo...dalo se akorát doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za tip,pomohlo to !!! SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tys nás proklel zbrojováku

Reagovat
smazaný uživatel

já zas psal že brno se do evropy nedostane, a ejhle

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt...hodně to mrzí...zvlášť když máme stejně bodů s Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ulicny by mel zustat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Se zdecimovaným kádrem byl pět bodů od titulu, tak asi jo .

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok bych to viděl následovně: 1. Brno, 2. Baník, 3. Slávia

Reagovat
smazaný uživatel

můžeme jít spolu za ruce..... ale my máme aspoň LM

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to v létě nějak rozumně posílit škoda Kaloudy v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

a to ti ještě spadne pusa až zdrhne střeštík

Reagovat
smazaný uživatel

jenom bych rád připomněl jednu nemilou skutečnost: dva z děravé čtyřčlenné obrany sparty nás budou reprezentovat na EURU a o třetím se do jeho nedávného zkratu vážně diskutovalo. Brücnkner na tohle má prostě patent.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to bereš jak chceš, tak Sparta měla nejlepší obranu. Měli by tam snad jet slávisti, kteří dostali víc golů.

Reagovat
cubinho

A teď se podívej znovu na tabulku...to už by tam podle těch tvých teoríí mohli jet i 2 Olomoučáci...viděl bych to na Šuškavčeviče a Drobisze

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni kolo jednoznacne prokazalo ze titul letos neni ve spravnych rukou,nezlobte se vsichni pritomni slavisti ale je to tak,nevyhrat posledni dva zapasy s tymama jako je Zizkov a Jablonec jen dokazuje ze posledni dve vitezstvi venku jste dokazali jen diky souperum,respekvite jejich laxnosti a neochote proti ni bojovat,to dnes naopak dokazal Jablonec a hlavne taky Liberec a takhle by to melo vypadat,ani nahodou zadne vypustene zapasy....narozdil od 29.kola bohuzel ale ani Sparta by si ten titul rozhodne NEZASLOUZILA (pro slavisticke rypaly jsem to zviraznil)a to rikam jako spartan,protoze to co predvedla v poslednich 3 kolech,tak takhle se o titul nehraje mozna by si titul nejvic zaslouzil Banik,kterej na jare hraje rozhodne nejlepsi fotbal.Alespon ze Slavia v novem edenu nevyhrala,je tim videt ze divaci to za fotbalisty nevyhraji a hlavne ze staci se proti ni snazit narozdil od slavie B (boleslav,olomouc) a je taky dobre ze banicek je v poharu uefa a rikejte si co chcete ale je dobre ze sestoupila bohemka protoze na to proste nemela,jen mi tu bude chybet jeji divacka podpora...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se jen směju a lahodím si že je titul ve spravnych rukou:)

Reagovat
smazaný uživatel

vazne podle celeho jara si podle tebe zaslouzila slavia titul?tak to mas asi sesivane oci ze?

Reagovat
smazaný uživatel

A Depor si zase zaslouží titul ve Španělsku, protože byl na jaře nejlepší . K čemu podzim, za jaro bych dával dvojnásobek bodů .

Reagovat
smazaný uživatel

19. Valencia

20. Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je ráda za druhej flek pač kdyby to mělo být spravedlivé tak je uplně mimo_dyt neporazila ani Ostarvu ani Brno o Slavii nemluvím ....tak co je teda spravedlivé..

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem taky nerikal ze by si to sparta zaslouzila,ano ja plne souhlasim s tim ze je jeste rada za to druhe misto protoze co taky chtit kdyz se v sezone neporazi predni 3 kluby?jen je mi proste ze to vyhrala haluzova slavia ktera si to nezaslouzila ani za mak,vyhrala to jen diky olomouci a boleslavy...kdyby banik zbytecne neztracel tak v pohode prazska S prejel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Slavia zbytečně neremizovala a neprohrála s Bohemkou, Brnem, Žižkovem a v Teplicích, tak měla 90 bodů, ale podle tebe by si to stejně nezasloužila, ty máš prostě rudý pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ty objektivisto, ty furt vidíš jen ten konec sezony, jako kdyby proti spartě nikdo odevzdaně nehrál... kdyby slavia haluzovala tak dá těch x neproměněných penalt a nepotřebujem ani řepku ...a zase, kdyby řepka nebyl dežoč, tak titul slaví sparta.. a už vidim, jak si tu stěžuješ, že baník to měl vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víš kdo si ve fotbale zaslouží titul? ten kdo má na konci nejvíc bodů!! To jsou zas řeči,zasloužil,nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nekde slysel

Reagovat
smazaný uživatel

on to nikdy nevydycha,proto tady pise vzdycky tak dlouhe prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze kdyby dneska slavia nakonec prohrala a sparta vyhrala a mela by titul tak je tady nadavek vic nez dost ze si to sparta nezaslouzila,ono by to totiz chtelo objektivni pohled a ne sesivany,ale znovu pripominam,nezaslouzila by si ho i Sparta,jen chyba baniku ze zbytecne postracel body protoze ten hral na jare jasne nejlip ze vsech

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám objektivní pohled na spartu a slavii? Já ti říkám,že jako fanoušek Baníku ten objektivní pohled na ně nemám

Reagovat
smazaný uživatel

tojono, kdyby Baník nepoztrácel ty body, tak by si titul zasloužil! jenže on je poztrácel, takže si ho co? takže si ho nezasloužil, správně ivosku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, prosím tě, běž se otírat o Spartu. Se Žižkovem to byl výbuch, to je pravda, ale dneska nám ta plichta stačila a fotbal byl docela slušnej. Kdyby Slavia vyhrála 3:0, tak tu budeš vyřvávat, že je Jablonec koupenej. Alespoň trošku soudnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

a proti spartě snad třeba Žižkov hrál fotbal? slavia, aby ty zápasy vyhrála, musela vstřelit branky... sparta si titul nezasloužila jak po té fotbalové tak nefotbalové(chování hráčů i fanoušků) stránce.. ale jak říká pingi, titul ve správných rukou musí být, páč vyjmenuj mi kolik týmů letos získalo 60 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem měl strach, že si opět nepřečteme tvé teorie, jak to Slavii každej pustil...

Reagovat
smazaný uživatel

ty chytraku na fotbal ktery hrala Bohemka se alespon dalo koukat narozdil od takovych Budejic Olomouce nebo Zlina.Bez radsi mluvit nekam jinam o necem jinem,protoze tady nevis o cem mluvis.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tak získala deset titulů že hrála poslední kola s nulovýma mančaftama co už jim o nic nešlo!!!!!!!!tak ten jeden SLAVII přej !!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

a druhej,třetí,čtvrtej.......

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu jen tech smajliku tam melo byt o hodne vic

Reagovat
božský John

Myslis Brno a Ostravu kerym neslo o nic?

Reagovat
Liquid

MISTŘI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slavia je nej, sešívání hej hej!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Banííík Pičoooooooo !!!

Málem jsem se u toho fotbalu posral. Bohemka odehrála výborné utkání, měli asi osm loženek. Těš se na Baník, pohárová Evropo!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád,že jsem nejel,jestli měli tolik šancí klokani to mě by tam asi j...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji k UEFA, jen si říkám, že kdyby Slavia v nejlepším zápase jara, kterej jsem viděl ( tj. Baník-Slavia) rupla a nechala Baníku tři body, tak mohla bejt kvalifikace LM v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to pěkné,ale na kdyby se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám, že si jen říkám... Je to jen malý nepodstatný teoretický detail, kterých jsou stovky - třeba neproměněné pentle Slavie v Plzni - kdyby Slavia vyhrála, nejspíš by nebyl tak vynervovanej konec ligy - a zase je to jen kdyby. Jediné jisté je, že letos byla liga napínavá, mistrem je Slavia, další výsledky jsou taky jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň,já tě neslyšel nic říct

Reagovat
smazaný uživatel

Když píšu, že si říkám, tak si to říkám, i když to píšu. Tím je řečeno vše, i když je to napsáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kluci z Heerenvenu by se za vás na první kolo rozhodně nezlobili...Jenom vlastně škoda, že oni se do Uefy letos ani nedostali, to by zase byl srandy kopec.

Ale jinak gratulace, fotbal jste hrály hezký a tu Uefu si zasloužíte, škoda že nám sezónu zajebal jeden jistý idiot, ale nemůže být každou sezonu posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Do třetice všeho dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

baníček baníček FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Herenveen Herenveen heja heja Herenveen

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen, když už.

Alespoň to nebyli amatéři...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Heerenveen. Na to ani nejde zapomenout, myslím.

A co chceš říct tím ,,Aspon to nebyly amatéři,,??

Reagovat
fantomas

Beerschot

Reagovat
smazaný uživatel

jo ták

Reagovat
fantomas

teda co to plácám, ten Waregem sem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

ono to vynde na stejnačku

Reagovat
fantomas

asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínáš si na slavnou prohru 1:3 s Waregemem?

Reagovat
smazaný uživatel

raděj ne

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen, Most, Liberec, Sparta, Slavia a Jablonec . Alespon když už jde o h***o, tak předvedli trochu střeleckého umění. Na takovej fotbal se pak dá koukat. Tak zase za rok si možná užijeme takový střelecký hody.

Reagovat
smazaný uživatel

Červenobílá Bojová síla Slavie Praha Vždycky jsme s váma Po výhře Po prohře A proto Fandíme Slávii ... SKSforever

Reagovat
smazaný uživatel

škoda jen té bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba pude nahoru Bohemians Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

tim hůř

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedina cmouha na poslednim kole a vubec celeho vydareneho roku ....

Reagovat
smazaný uživatel

Slezák,Rada,Šmarda,škoda,že tyhle veterány už neuvidíme v první lize(a možná ani ve druhé)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka si urcite sestoupit nezaslouzila,cely rok hrala pohledny fotbal a takovehle tymy s ve lkou divackou podporou by urcite pomohli nasi lize vic nez nefotbalovy Budejice nebo Zlin s Plzni,protoze na jejich fotbal se teda koukat nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se tu pohádejte klidně do krve.když není co pít stojí to za hovno:Pa

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni Spartan na holeni

Reagovat
Radin

Gerry and Pacemakers-You´ll Never Walk Alone,na tom songu si pořád ujíždím,tak si ho vychutnávám aji teď :-D

Reagovat
smazaný uživatel

super...konecne titul.,...som im to prial ako nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Řepko,díky za tvoji pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak připadá , jenže pingi má pravdu - ten Řepka je taky jen taková jedna haluz z milionu

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jenom doufat,že se nerozprodá celý kádr

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim kdo by chtel od vas koho,tak mozna jen asi Sventa a Goceho

Reagovat
smazaný uživatel

No to víš, my nemáme Košťála, kterej každýho protáhne reprezentací, aby byl hráč vidět, než ho Sparta prodá...

Reagovat
smazaný uživatel

ty myslis tu hvezdnou trojici kulic,kladrubsky,sicvok

Reagovat
smazaný uživatel

No nedávno jsme měli repre 5K - Kadlec, Kladrubský, Kulič kvůli Košťálovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem neskutečně rád za třetí místo. Mužstvo sice mělo kvalitu bojovat o titul, ale když se ohlédnu za podzimem, tak můžeme být rádi za konečné třetí místo. V první polovině soutěže chyběla celá řada tahounů - Lukeš, Bolf, Neuwirth, zdravotní problémy měl Svěrkoš a Baník nemá a nikdy nebude mít tak široký kádr, aby takové hráče nahradil. Navíc tuto sezónu, (především na podzim) chyběla Baníku psychická vyzrálost, viděljsem drtivou většinu zápasů a v některých fázích zápasu úplně přestaneme hrát a pak ty zkraty v zápase s Kladnem nebo Českými Budějovicemi..

Třetí místo proto beru za neskutečný úspěch. Vždyť kdy naposled, nepočítám - li mistrovskou sezónu 2003/04, jsme tak nahoře byli? A když k tomu připočtu nejlepší fotbal v lize, nemá moc co vytknout.

Výkony hráčů bych rozdělil do čtyř skupin.

Fantastický výkony podávali: Magera, Otepka, Vašek a Svěrkoš.

Nadprůměrné: Rajtoral, Bolf, Neuwirth, Lukeš, Bystroň, Marek a Zeher.

Průměrné: Mičola, Tchuř, Čoupek, Řezník, Metelka a Pavlík

Podprůměrné: Tesarčík, Mišinský (Není náhoda, že v zimě odešli) a Cigánek.

V zimě to každopádně chce přivést útočníka (s odchodem Svěrkoše se smiřuji) a minimálně jeden kraj obrany a zálohy.

Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že netřeba psát,který kraj by měl být posílen Jinak pěkné shrnutí ještě hezčího výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

no sverkose se vam asi nahradit nepodari,to je vyjimecnej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útočníka musíte přivést každopádně, protože jestli je Bruckner trochu normální, tak Svěrkoš bude na EURU hrát a se současnou formou v Baníku nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Slavii to už líp dopadnout nemohlo. Hned tři komplexy odstraněny - LM, Eden a titul.

Nakonec jsem jim to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

No on ten Šmicer asi fakt nosí štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, a i já přeji Ostravě hodně dobrých výsledků v UEFA. Mohlo by to něco málo hodit keš a pomoci rozšířit kádr. Každopádně Svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

Teď aby měla Slavia při nákupech šťastnější ruku než Baník před sezonou 04/05. Ještě teď se zaťatou pěstí vzpomínám na Koniga, Velkoborského, Zúbka, Kotryse....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úkoly jsou jasné - krajní obránce, nejlépe po jednom na každou stranu, prořistit střed zálohy a útok a někoho kreativního do zálohy + náhrada za přestoupivší. Blažek dokázal, že si prochlastal kariéru, Střihavka je na prd, když Necid ukázal, že na ligu má, Suchý má údajně už jistou smlouvu venku, dohoda s Libercem o Pudilovi je nějaká divná, každopádně bych ho koupil jen v případě, že by tu byla nabídka z venku a hodilo by to nějakej peníz. Přestoupit by mohl Ivana, přijde ( nejspíš ) Berger, Šinglár bude za tabulky ( minimálně na lavku stačí, snad se o něj budou snažit ). Přál bych si návrat Dočkala, pak by už stačilo udělat levého beka a zkusit Rajnocha. Naopak Vorel s Abrahamem nejsou v tuhle chvíli vůbec potřební, pokud zůstane Švento s Jandou a přijde Berger, tak ani Černý. Kádr se musí udržet tak na 20ti hráčích do pole, víc nemá pro českej klub smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě brankáře...teď zrovna nevim, jestli má slávka nějakýho mladýho talenta do branky...ale Vaniak už tam taky nebude dlouho, tak aby se rozkoukal

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě koupili toho Kubáska, mladej nadějnej, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

a poslali ho do sokolova ne?

Reagovat
smazaný uživatel

na hostování, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rejpat, dnes na to není vhodná chvíle, ale nezdá se ti, že to překopáváš víc než KJ v zimě? Vzpomněl jsem si na alegrův fejeton Slavia má prachy a jeho téměř doslovnou realizaci. Nerad bych se podobných zemětřesení dočkal každej půlrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Berger, Šinglár, levej bek a případně Rajnoch, to jsou 4 hráči, Necid a Dočkal by byly návraty z hostování. To není velké překopávání, kostra týmu se nezmění, protože ti, které navrhuju na odchod, stejně nehrajou a zúžení je nutné.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že Rajnoch by bodnul, a Slavia není nafukovací, takže si nemůžeme dovolit příliš moc hráčů v sestavě. Uvidíme kdo odejde. V každém případě jsou tvoje návrhy asi vrcholem toho, co bych byl ochoten klidně akceptovat v přestupové politice. Snad jen že Střihavka mi nepřišel tak špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho brát, když je tu Necid? Zbytečně vyhozené peníze za přestup, plat a ještě promarněný příjem za případný prodej odchovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Berger bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na Bazalech docela dojemné rozloučení s fanouškem.

Reagovat
-Kopy-

Tak po dnešku mám konečně vlastní zkušenost s vyhlášenými žižkovskými klobásky, jsou opravdu nejlepší v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ulicny vyborny rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

S Uličným je každý rozhovor výživný,

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Slávii k titulu, letos si ho celkem zasloužila. Navíc je to ideální otevření Edenu, tak doufám, že v příští sezoně návštěvy zůstanou vysoké - není se na co vymlouvat.

Reagovat
Radin

Bruckner k Sigmě?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Psotka

Reagovat
fantomas

Muzajs se zpátky, sláva! V pravý čas...jinak dnes mě skutečně fascinovaly oslavy, todle bychom měli hned za rok zopakovat, to zkrátka nezapomenu. Foceni s Dušanem, děkovačka se všemi hráči, "laškování" s Kaličem, novej stadák - to vše vytvořilo neco neskutečného!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt musi říct, že to byl super ročník. Hodně zvratů, stalo se moc věcí! S vynikající zápletkou. Hodně dramatický a vyrovnaný zápasy. Super, liga jde vzhůru, jentak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparto jste dva body před náma ale dva roky pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo, aby série sparťanských proher začala jen o zápas dříve ...stačilo, aby bohemka dokázala dát gól ...stačilo, aby grigar byl proti lukášově hlavičce o pár centimetrů kratší = sparta 4. a bohemka zachráněná ..ale jsem rád za to, co je

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo aby... to jsou jen aby, kdyby... už jsme to probírali s pingim. Ale té Bohemky je mi líto, opravdu, přál jsem jim záchranu, kladeňáci, nezlobte se - to je jediná šmouha na dnešku.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, schválně jsem začínal každou větu tak ...páč dnešní rozhovory se sparťany byli úplně stejné nene, šmouhy byly dvě ...ještě výhra "bohemians" nad HFK a prakticky není, co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to jsem nepostřehl, to je ale flek jako prase. Njn, co se dá dělat jiného, než jim v Edenu pořádně naložit.

Reagovat
smazaný uživatel

jen nech se slávisté radují... dalších deset let totiž žádný titul mít nebudou Slavia Sparta ale za ty poslední výkony taky

Reagovat
fantomas

další blázínek

Reagovat
Kapřík

Ale jo, tak si to užijte . Sice si "zasloužíte" titul spíš jenom za podzim, ale co naplat, když naše milá Spartička nakonec byla ve zlomené psychyce ještě lepší, než naši drazí sešívaní rivalové. Mě nezbývá než doufat že se pro nás konečně najde vhodný trenér(vidím to na Lavičku, popřípadě Uhrina ml.), utiší se neshody s fanoušky(boj Ultras s Horváthem je víc než trapný) a kádr jen vhodně poupraví. Takže ještě jednou gratuluju k titulu(jednou to muselo přijít) a teď si prosím navzájem držme palce v pohárech .

Reagovat
fantomas

Uhrin je pod smlouvou, těžko ji bude rušit...Lavička má zase rozdělanou praci u lvíčat, podle mě je dost reálnej Straka

Reagovat
Kapřík

A podle mě právě ne. O Uhrinovi jsem tu slyšel, že prý zřejmě bude v Rumunsku končit(ale samozřejmě jistě to nevím), vyvázání Lavičky z kontraktu je vyloženě otázkou toho, jestli se Košťálovi bude chtít...a všude slyším jaké má stále dobré vztahy se Spartou, tak to nevidím jako velký problém. Ovšem vzetí Straky nazpět by znamenalo, že by ze sebe udělal Křetínský blbce a tak vážně nevim, jestli je tu vůbec nějaká možnost.

Reagovat
fantomas

Nevim, kdes to slyšel o Uhrinovi, to slyšim poprvé...a u Lavičky to opravdu neni otazkou jen Koštálova potencionálního chtíče. Lavička přece neni otrok a tou rozdelanou prací sem myslel, že od ni jen těžko bude chtít utéct

Reagovat
Kapřík

No tak samozřejmě že není otrok, ale řekl bych že práce ve Spartě je mnohem lukrativnější než pro jednadvacítku, navíc je to sparťan, takže bych to viděl reálně. Ale jasně, dopadnout to může jakkoli a pořád jsou to jen spekulace. Nicméně by se mi jako trenér docela zamlouval. O Uhrinovi jsem to četl v několika diskuzích, jedna byla i tady na eurofotbalu...ale říkal jsem, že to nevím jistě, protože jsou to samozřemě jen zprávy z doslechu. Nicméně by mě to moc nepřekvapovalo, protože šesté místo je rozhodně míň, než očekávalo vedení Temešváru za svoje investované peníze. Tipuju že s ním nejsou spokojeni a bylo by logické, kdyby z toho po sezóně vyvodili personální důsledky...

Reagovat
fantomas

já si myslim, že Temešvár na víc neměl s tím kádrem...Rumunskou ligu samozřejmě nesleduju nijak bedlivě, ale když se jen tak zběžně kouknu na ten mančaft, nepřijde mi nák extra silný...navíc skoro 50 procent vyhraných zápasu neni pro tak mladého trenéra špatná vizitka. Řekl bych, že si ho ještě rok nechaj. Lavička zase sice je spartan, ale jak řikám u jedenadvacítky mu stále leží práce a mám pocti, že i kuli tomu odmitl repre áčko...

Reagovat
Kapřík

Já tak soudím z toho, že měli vysoké předsezónní cíle...tuším druhé nebo třetí místo a 19 bodů ztráta na prvního je prostě příliš velká. Možná ho nechají ještě rok a možná ne...nicméně spokojení asi zatím nebudou. Co se týče Lavičky, uvidíme. Šance tu je .

Reagovat
fantomas

Taky bych se bejt tebou obával, že by demokratický Lavička na ty vaše Řepky zrovna neplatil

Reagovat
Kapřík

Já bych si tipnul, že ho všichni nějak moc podceňujeme. Když v Liberci zvládnul i cholerickýho Abrahama a mužstvo s ním dovedl k titulu, nevím proč by mu měl dělat problém Řepka, který dělá občasný kraviny jenom na hřišti.

Reagovat
fantomas

nn, je veřejným tajemstvím, že on právě Abrahama až tolik nezvládl...

Reagovat
Kapřík

Tak mě je jasný, že z něj příliš nebyl nadšenej - což byl taky důvod proč se po sezóně chlapec pro mnohé překvapivě stěhoval do Mladé Boleslavi. Ale mě jde spíš o to, že i kabinu s tímhle rušivým elementem dokázal stmelit, jeho stavěl do základní sestavy a získal s předstihem titul. A Abraham určitě nebyl jediný ostřejší hráč v mužstvu. Prostě si myslím, že by to zvládnul, ale je jenom ve hvězdách, koho k nám Křéťa přilifruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor (možná blbý, ale můj) je, že Chovanec by měl ukecat Křéťu na Straku. Straka by si vyřval disciplínu a při kvalitách sparťanského kádru není třeba vymejšlet složitý strategie, rozbory a finty, se kterejma má Franz poněkud problémy. Ti hráči to mají v sobě, jen je to potřeba nahodit - dokonce to na jaře vypadalo, že se to povedlo i Bílkovi, o kterým si myslím, že nemá trenérský talent. Snad jedinej malér by byl v evropských pohárech, tam se buď něco vymyslí, nebo to nedopadne, ale tak snad by těch pár zápasů ve Spartě nějak s Chovancem sesmolili, ne?

Reagovat
Kapřík

Tak za Stráču bych se nezlobil, ale podle mě na to Křetínský nepřistoupí. Určitě si nemyslim že by pak byl nějaký výbuch v Evropě...ono už to stejně horší být nemůže . No uvidíme, jsem zvědavej koho pro nás kluci nachystají.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, od tebe si gratulace vážím. Palce samozřejmě držím.

Reagovat
Kapřík

až si budeš připíjet na titul, dej si i jedno za mě.

Reagovat
fantomas

nechce se mi ani věřit, že už tak neučinil

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

pravda pravdoucí, tak ještě decinku za Kapříka

Reagovat
Kapřík

Spíš pět, mám trochu vyprahlo...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

no nic, kluci, du chrápat tak se mějte, snad se ještě dnes na foru uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole do 3 hodin tady,no tak v tu dobu jsem byl tak tuhej,ze by me ani Slavistickej goool neprobudil

Reagovat
fantomas

to víš no, tady se furt neco dělo

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

hele liga už zkončila (se šťastnym koncem pro vás) tak si to strč někam

Reagovat
fantomas

to je pravě bilancování ste nejhorší z top 8

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo..... čum před sebe ať nezakopneš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele