Gambrinus liga souhrn - 25. kolo

12.04.2008, 19:00, aktualizováno 14.04.2008, 19:22
Komentáře a souhrny
Bohemians 1905 vyhráli v Mostě a opustili pásmo sestupu. Ostrava padla v Mladé Boleslavi a je až pátá za Brnem a Teplicemi. Na čele tabulky nic nového. Sparta odváží z Kladna nejtěsnější výhru 1:0, stejným výsledkem zdolala také Slavia Liberec.

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 1:0

12.04.2008 17:00

Góly: 27. Ladislav Onofrej (pen.)

Fotbalisté Olomouce zvítězili po nepříliš kvalitní podívané 1:0 nad Plzní díky proměněné penaltě Onofreje. Domácí se po tomto zápase aktuálně dostali na deváté místo. Svěřenci hostujícího kouče Stanislava Levého se nadále utápí v krizi.

První poločas nabídl průměrný fotbal. Diváci se na Andrově stadionu dočkali vážnější šance až v 24. minutě, kdy plzeňský Varadi mířil těsně nad. O několik minut později ale udeřili Hanáci, když rozhodčí zápasu Mikel nařídil penaltu po faulu na Onofreje. Ten se i zhostil penalty a přízemní střelou poslal míč do brány Krbečka. Svěřenci kouče Martina Pulpita tak vedli od 27. minuty 1:0. Sigmu očividně gól povzbudil a pokračovali tak v útočném snažení. Již v 39. minutě jsme byli svědky prvního střídání v utkání. Ze hřiště odešel hostující Sylvestre, jenž nepodával dobrý výkon a navíc mu hrozilo vyloučení. Nahradil ho Borek. Tři minuty před koncem prvního dějství hry mohli zvýšit své vedení hráči Sigmy. Do přečíslení se totiž dostali Hubník s Janotkou. Prvně jmenovaný poslal ostrou střelu na plzeňského brankáře, ten však jeho pokus úspěšně vyrazil. První pětačtyřicetiminutovku vyhráli domácí díky brance Onofreje.

Po změně stran byli aktivnějším týmem opět Hanáci. V 52. minutě napálil ze třicetimetrové vzdálenosti Kazár břevno a míč se pak ocitl u domácího Hubníka, jenž se nacházel v ofsajdové situaci, přesto po písknutí rozhodčího balón dorazil do sítě. Za tento prohřešek mu Mikel udělil žlutou kartu. Hodně blízko k vyrovnání byli Plzeňští v 64. minutě, kdy využil mezery v obraně soupeře a běžel s míčem do pokutového území Varadi, ale na poslední chvíli jeho pokus zneškodnil olomoucký obránce Škerle. Domácí se potom zatáhli do obrany a pánem na hřišti byl hostující celek. Domácí se ale přesto zmohli na další útočnou akci, která nastala čtvrthodiny před koncem ligového duelu. Randa nacentroval míč do pokutového území k dobře postavenému Buenovi, ale ten ze tří metrů trestuhodně přestřelil bránu. Další a poslední velkou příležitost k vyrovnání měli Západočeši. Po zahrávaném rohovém kopu bylo před olomouckým brankářem Drobiszem velmi dusno, útočící hráči se snažili dokopat míč za brankovou čáru, ale mezitím rozhodčí odpískal faul na gólmana. V úplném závěru si mohli vedení pojistit fotbalisté Olomouce, kdy Hořava mířil z 16 metrů, ale jeho střelu vyboxoval Krbeček. Sigma v nezáživném utkání nakonec uhájila těsné vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - FK Teplice 1:2

13.04.2008 10:15

Góly: 24. Tomáš Procházka - 48. Michal Doležal, 68. Michal Smejkal

Dva rozdílné poločasy přinesly důležitou výhru Teplicím, které se tak v poledne dostaly na třetí příčku. Žižkovská porážka naopak může znamenat pád na třináctou pozici.

V úvodu utkání si lépe počínali domácí fotbalisté, v první šanci se po rohu ocitl Labant, jehož hlavičku směřující do branky odvrátil na čáře Klein. Na druhé straně to zkoušel z šestnáctky Jun, tvrdou střelu Bartalský pokryl. Nedůslednost teplické obrany potrestal ve čtyřiadvacáté minutě Procházka, hlavou usměrnil Koukalův centr. První půle byla pro hosty spíše utrpením a leckterý hráč nejspíše hledal na tribuně distancovaného Verbíře. Jenže Žižkovští své převahy nevyužili, v té nějvětší mířil Tinga po přihrávce Kaloda jen těsně nad břevno.

Uběhly tři minuty po změně stran, Besta podklouzl a Doležal umístěnou střelou bez větší razance srovnal stav. To očividně domácí zaskočilo a Teplice povzbudilo. Hosté dobře bránili a čekali na svou chvíli na obrat. K tomu měl blízko v 67. minutě Vidlička, když z přímého kopu mířil k levé tyčce, kterou nakonec minul o decimetry. Hned z dalšího útoku se již favorité prosadili. Odražený míč se dostal ke Smejkalovi, a ten se z vápna trefil k levé tyči Bartalského brány. Čtvrt hodiny před koncem předvedl svou stinnou stránku pražský kotel, z něhož někdo vyhodil petardu, která dopadla blízko jejich vlastního brankáře. Zjevně zaražení Pražané si navíc nedokázali vytvořit žádnou šanci na vyrovnání a připsali si tak první jarní domácí porážku.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Brno 0:2

13.04.2008 17:00

Góly: 33. Petr Pavlík (pen.), 83. René Wagner

Zápas plný spíše sporných než gólových situací vyhráli Brněnští a vystřídali tak alespoň do večera na třetí příčce Baník. Jihočeské jarní trápení zatím očekávaný zvrat nenabírá.

Průměrný fotbal bez gólových šancí kvůli hrubě odchýlené mušce hráčů obou týmů pozvedával alespoň hlouček moravských fanoušků, kteří byli na celém stadionu jasně nejaktivnější. A tak z první vážnější šance, ve 33. minutě, padl gól. Kubáň vystřelil na domácí branku, míč zastavil Horejš rukou a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K té se postavil Pavlík a Křížkovi nedal žádnou šanci. Po pěti minutách měli hosté blízko k druhé brance. Po rohu hlavičkoval Švejnoha, Křížek by na míč nedosáhl, ale Mašát na brankové čáře gólu zabránil.

Po hodině hry přišly i dvě příležitosti domácích. Plocek našel ve vápně Šímu, který z blízkosti hlavičkoval bez razance a Lejsal tak dokázal zakročit. V další šanci se opět ukázal Šíma, tentokrát střela za šestnáctkou vypadala mnohem lépe, jenže brněnský brankář vytáhl skvělý zákrok. Po šesti minutách na hřišti vzbudil emoce v jihočeských fanoušcích hostující Živný, penalta za údajnou ruku pískána nebyla a z poloviny zaplněný stadion dával najevo víru ve špatné rozhodnutí sudího. A Živný měl nohy i v další situaci, která se domácím divákům nelíbila. Vysunul totiž Večeřu, který stál na hranici ofsajdu a dostal ho tak společně s Wagnerem do brejku proti samotnému Křížkovi. Brněnský záložník si míč ponechal do doby, než Wagner doběhl do míst, odkud mohl zakončovat do prázdné brány, nahrál mu a bylo jasno. Emoce neudržel minutu před koncem domácí Svátek a po úderu loktem musel do šaten o chvíli dřív než ostatní.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Sparta Praha 0:1

13.04.2008 17:00

Góly: 73. Daniel Kolář

Sparta zaslouženě, přesto šťastně veze z Kladna tři body. Pražané se tak udrželi na prvním místě, avšak na herním projevu je stále co vylepšovat.

Pražské favority mohl do vedení poslat již v desáté minutě Slepička, když se po lobu Matušoviče přes obranu dostal do přímého souboje s Pavlíkem, který vyhrál, hlavička však nakonec skončila pár decimetrů nad. Podobně si vedl Sivok o devět minut později po přímém kopu Horvátha. Prešovský beton á-la Kladno poté dlouho držel Spartu od gólových šancí, sami domácí brejky většinou pokazili před finální přihrávkou. Tři minuty před koncem sklapla na prázdno ofsajdová past domácích a Pavlík tak musel vytáhnout skvělý reflexivní zákrok proti Slepičkově střele.

Devět minut po změně stran se mohli šťastně dostat do vedení domácí. Szabo napálil míč z přímého kopu z pětatřiceti metrů na branku, ve vápně tečoval bránící Řepka a nechybělo mnoho, aby situace skončila gólem. Sparťané přes aktivnější snahu byli blízko inkasovanému gólu i dvacet minut před koncem. Szabo našel uličku mezi obránci a před Čápem musel na vápně zasahovat Grigar, který pouze opět nahrál Szabovi, ten však z velké dálky prázdnou branku minul.

Za dvě minuty přišly nebezpečné chvíle před brankou domácích. Sled několika centrů zakončil ten Matušovičův, Došek sice nezakončil, ale znemožnil zasáhnout brankáři a Kolář tak snadno doklepl do branky - 1:0. Blízko srovnání byli Kladenští v 84. minutě. Sivok prohrál souboj s Kroupou, nejistý Grigar neudržel míč v rukou a mohl být jen rád, že se domácí nedostali k zakončení. Rozhodnout na druhé straně mohl Slepička, když se dostal za obranu, jeho střelu ale srazil na roh brankář Pavlík. V nastaveném čase ještě zachránil výhru sparťanský Řepka, když po závaru vyhlavičkoval míč z prázdné branky. Celý zápas nakonec ukončilo vyloučení Matušoviče za slovní hříčky směřované k rozhodčímu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:0

13.04.2008 17:00

Góly: 67. Zdeněk Šenkeřík

Pražané odehráli skvělý zápas, v němž libereckým hráčům prakticky nic nedovolili. Počet šancí by však měli zúročit ve více než jeden gól. Severočeši po skvělém vstupu do jarní části sezóny prohráli podruhé zasebou.

Přes počáteční větší aktivitu domácích se do první vyložené šance dostali Liberečtí. Kerič využil Dortova pasu k rychlému brejku, centrem našel ve vápně Frejlacha, který však v souboji se samotným Vorlem prohrál. Poté se do šancí dostávala hlavně Slavia, jako velký problém se však jevila koncovka. Ve čtrnácté minutě Hubáček našel Střihavku, který však ve skvělé pozici nedokázal míč zpracovat, následný roh hosté ubránili. Do další šance dostal Abrahama Dřížďal, který se vydal na útočnou cestu, kterou zakončil přihrávkou na slávistického záložníka, jenž mířil jen nad. Územní převaha domácích vyústila ve 36. minutě v šanci pro Blažka, ten po přihrávce Černého rozjásal fanoušky z hlavní tribuny, kteří viděli rozvlněnou síť. Bohužel pro ně se to jejich útočníkovi povedlo ze špatné strany.

Od počátku druhého poločasu bzlo vidět, kdo tři body nutně potřebuje. Jenže k čemu byl Slavii nápor, když se úspěšnost koncovky rovnala nule. Domácím to však pramálo ubíralo na snaze a gól prostě přijít musel. Stalo se tak po sledu třech gólových šancí během tří minut. Nejprve Bílek odvrátil Pudilův centr pouze k Dřížďalovi, který zpoza vápna mířil vedle pravé tyče. Poté Blažek hlavičkoval pouze do Zlámala, když ho přesným centrem našel Černý. Nakonec dobře hrající Pudil dokázal před branku nasměrovat prakticky ztracený míč, jeho centr zblokoval Zlámal, ale ke střele se dostal Šenkeřík a osamocen ve vápně tak mnoho práce neměl.

O pár minut později mohl stejný hráč i zvýšit, ale Hubáčkův centr usměrnil jen do náruče libereckého brankáře. I nadále pokračovaly "šance" Šenkeříka, ale penaltu už soupeři Slavie nemůžou brát jako za přímé ohrožení branky. Po Hudsonově faulu na Černého totiž míč poslal mimo bránu a za protesty vyfasoval žlutou kartu. I tak si Slavia připsala důležité tři body a drží krok se Spartou, která stále vede díky skóre.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - Tescoma Zlín 0:3

13.04.2008 17:00

Góly: 13. David Šmahaj, 87. Martin Vyskočil (pen.), 87. David Šmahaj

V Jablonci po dobrém výkonu nečekaně brali všechny tři body zlínští fotbalisté. O výhře rozhodly dvě branky Šmahaje a Vyskočilova proměněná penalta. Hosté se tak po dnešním úspěchu posunuli na sedmou pozici v tabulce. Zatímco domácí stále nejsou definitivně zachráněni v první lize.

Ve třinácté minutě se vyhnul ofsajdu hostující Žůrek a mohl tak postupovat dále k bráně, místo střely nahrál dobře postavenému Šmahajovi, který bez problémů do odkryté branky skóroval. A hosté šli do vedení 1:0. Jablonec se celý poločas snažil o útoky po křídlech, většinu centrů však Kroča se Zbožínkem v klidu zlikvidovali. V závěru poločasu nechybělo mnoho a hosté mohli náskok zvýšit. Rychlonohý Žůrek předběhl Homoláče, který se ho snažil zastavit rukama, ale zlínský útočník souboj ustál, a tak musel proti jeho nebezpečné střele zasahovat Špit. Rozhodčímu Matějkovi pak musel Homoláč poděkovat, že vytáhl pouze kartu žluté barvy.

Do druhé půle nastoupili Jablonečtí s cílem zvrátit nepříznivý stav. V tomto dějství se hrál velice pohledný fotbal, šance se vyskytovaly na obou stranách. Snad tu největší příležitost měl na kopačkách domácí Michálek, který se ocitl volný před hostujícím brankářem Kořínkem, ale ten jeho střelecký pokus bravurně zlikvidoval. Svěřenci Pavla Hoftycha byli ve druhém poločase při chuti. V 67. minutě totiž spurtoval Žůrek směrem k jabloneckému brankáři Špitovi, kterého obehrál kličkou, ale do prázdné brány nedokázal správně míč namířit. V 85. minutě diváci v Chance aréně byli svědky pěkných akcí na obou stranách. Nejprve zlínský Pacanda střílel nad a vzápětí zaútočil domácí celek, když Michálek vyslal tvrdou ránu na Kořínka, ale ten jeho míč vyrazil. Závěrečné minuty patřily fotbalové Tescomě, která zvýšila své vedení o dvě branky. Na tento zápas bude v hezkém vzpomínat Šmahaj, který vsítil svou druhou branku, když opět nedal příležitost Špitovi. O minutu nato nařídil rozhodčí po faulu na Vyskočila penaltu pro hosty. Ten samý hráč proměnil pokutový kop a upravil tak výsledek na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:1

13.04.2008 20:15

Góly: 9. Jan Rajnoch (pen.), 41. Adrian Rolko, 57. Jan Rajnoch - 32. Václav Svěrkoš (pen.)

Boleslav navázala na výhru v Liberci a dobrým výkonem tak odsoudila Baník k pádu na pátou příčku. V zápase, ve kterém byly k vidění dvě proměněné penalty, měli domácí navrch, hosté naopak s projevem spokojeni být nemohou.

Ostravský boj o navrácení třetí příčky znepříjemnila hned první vážná šance. Procházka vyslal Řezníčka, který udělal brankáři kličku, a Vašek musel zasáhnout mimo fotbalové normy. K penaltě se postavil Rajnoch a střelou doprostřed nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Blízko ke gólu byli hosté, když Otepka zahrával přímý kop z pětadvaceti metrů. Skvělou střelu do šibenice vytáhl ještě lepším zákrokem Miller, Bolfova slabá dorážka k brance neprošla. A tak vyrovnání přišlo až ve 33. minutě. Zakladatel první gólové šance, Václav Procházka, se vzájemně držel ve vápně s Magerou, nakonec ho strhl na zem a pískala se penalta. Tu střelou po zemi k tyči proměnil Svěrkoš, jenž nemusel použít ani razance, Miller šel na druhou stranu.

To hosty uspokojilo a Boleslav mohla v klidu útočit. Kalinův centr sklepl Řezníček pro Poláčka, který v gólové šanci nechal vyniknout Vaška. Nakonec však ostravské gólové uspání znamenalo vrácení tří bodů Středočechům ještě před přestávkou. Hodúr nacentroval do vápna, Mendyho Řezníčkem tečovaná střela se dostala na zadní tyč, kde naprosto volný Rolko mohl napřáhnout a zamířit přesně k tyči. Vašek se mohl natahovat jak chtěl, proti jeho střele byl bezmocný.

Pojistit vedení mohl ve druhé minutě druhé půle Rajnoch, když mu Kalina naservíroval míč metr před branku. Jenže v tísni dokázal trefit jen ležícího Vaška a následně o balon přijít. Ale když na druhé straně po dobré kombinační akci Čoupek nepropasíroval střelu k Millerovi, uklidňující gól pro Boleslav přišel. Rajnoch si střelou o tyč odzbrojil ostravského brankáře, a když se po míči žádný hostující obránce nedrásal, dorazil svou vlastní střelu bez větších problémů.

Domácí poté zvládali zápas po taktické stránce skvěle. Ostravané se snažili, ale pozorná obrana jim příležitosti nedávala. Snad jen v 80. minutě zahrozil Otepka, když křižnou střelou z vápna minul o pár decimetrů. A naopak mohli hosté odjíždět s debaklem. Sedláček se kličkou zbavil Bolfa a předložil Táborskému, který v běhu nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Bohemians 1905 2:4

14.04.2008 17:15

Góly: 31. Byron Webster, 39. Vitali Trubila - 9. Byron Webster (vl.), 52. Milan Švenger (vl.), 79. Dalibor Slezák, 90. Michal Ordoš

Boj o záchranu se opět o něco přiostřil. Po dnešní výhře si Bohemians udrželi reálnou šanci, že se v Gambrinus lize udrží i pro příští rok a díky třem bodům poskočili už na čtrnáctou příčku.

Hostující fotbalisté byli až na příležitost z deváté minuty během první půle bezzubí, ale i tó jim stačilo, aby se dostali do vedení. Po skrumáži v pokutovém území Mostu se snažil odkopnout míč Webster, jenže trefil svého ležícího gólmana a od něj se míč odrazil do brány. Bohemians se tak radovali z hodně rychlého a šťastného gólu.

Most se však nevzdal, toužil ihned vyrovnat a už za dvě minuty k tomu byl blízko. Dlouhý aut Webstera před bránou přizvedl Pešír a k zakončení se následně dostal Trubila, bohužel ale pro domácí fotbalisty mířil jen do míst, kde zrovna stál Sňozík. V 31. minutě odčinil chybu z prvního inkasovaného gólu Webster, jenž usměrnil Pilařovu střelu do sítě. Za necelých deset minut se skóre měnilo už potřetí a opět na straně domácích. Po akci z rohového kopu se míč dostal až k Trubilovi, který přízemní střelou z dvaceti metrů s pomocí teče jednoho hostujícího hráče překonal i Sňozíka.

Úvod druhé půle byl bohužel na gólové příležitosti poměrně skoupý, ovšem lépe jej zvládla hostující Bohemka, která dokázala vyrovnat. Už v 50. minutě byl po chybě gólmana Švengera stav 2:2. Střídající Kotyza poslal vysoký míč před domácí branku, ten skončil na pravé mostecké tyči, odrážel se do pole, ale padající Švenger si ho nohama srazil do vlastní sítě.

Most se sice snažil na tento stav co nejrychleji zareagovat, ale střely Pilaře a zanedlouho také Stožického nebyly přesně, a proto opět udeřili hosté. Po pár vteřinách na hřišti se opřel do míče Dalibor Slezák a střelou z dvaceti metrů poslal Bohemians do vedení. Klokani nakonec svůj náskok ještě zvýšili. Ve druhé nastavené minutě se prosadil střídající Michal Ordoš a nový kouč Michal Zach si i díky němu odbyl vítěznou premiéru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha25165446:1853
2.Slavia Praha25158237:1553
3.1. FC Brno25136637:2945
4.FK Teplice25135733:2344
5.Baník Ostrava25119541:2642
6.Slovan Liberec2597928:2534
7.FK Mladá Boleslav2589831:3233
8.Tescoma Zlín25961025:2733
9.Viktoria Plzeň25871022:2931
10.Sigma Olomouc25612716:2030
11.Viktoria Žižkov25771130:4328
12.České Budějovice25761225:3127
13.FK Jablonec25681116:2626
14.Bohemians 190525491221:3521
15.SK Kladno25481325:3720
16.Siad Most25481329:4620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (141)

Přidat komentář
M11

dulezite uklidnujici body pro Olomouc

Reagovat
fantomas

olomouc nám ukázala jak proti Krbečkovi kopat penalty příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

ješte že měla Plzen nahrano s podzimu ...krom zápasu ze Slavkou...tragedie ..

Reagovat
fantomas

ani proti slávii nic super

Reagovat
smazaný uživatel

no i zápas se Slávkou byla ze strany Plzně docela tragédie, tam si to Slavia vyloženě pokazila sama, svojí neschopností něco vytvořit, musel jí pomoci rozhodčí a víme jak to dopadlo.

Reagovat
fantomas

nejdete někdo zejtra na Strahov náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl Liberec na Bazalech tak bylo kolem 14 tisíc .. Jsem zvědavý jestli na Slavii bude alespon 4 tisíce... copak takhle se bojuje o titul?

Reagovat
fantomas

to mě ted nezajímá, spartane...

Reagovat
Shevchenko

Však Baník má taky nejlepší fandy, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mě nazval sparťanem???? že ti ruka neupadla...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jdu na kladno ... první jarní porazku s*altičky si nemuzu nechat ujít

Reagovat
fantomas

nj, tak ty si kladenák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že to bereš s nadsázkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne.

Reagovat
fantomas

ty tam deš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož mám po čase konečně volnou neděli, jak jinak ji strávit, než jednou z posledních návštěv Strahova?

Reagovat
fantomas

dobře, dobře...já tam du taky no...tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Ale zase jen o gol. já vím ale mají 3body toje duležité ale příšte byto nemuselo stačit. Trener Pulpit si určitě oddechnul.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma super jen tak dal at pristi rok nemate nejhezci druholigovy stadion jak uz to tady nekdo rikal

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu na Bolku..

JEDE BOLESLAVSKÁ VLNA, VYHRAJEME ZASE DOMA, MLÁÁDÁÁ BOLESLAV

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vás vyloupí

Reagovat
smazaný uživatel

Jede jede mašinka,

kouří se jí z komínka,

jede jede z Ostravy,

přijela pro 3body do M Boleslavy.

Reagovat
smazaný uživatel

hezký, ale Boleslavi je měkký i

Reagovat
Radin

Kazi břevno škoda,Sigma Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

to jo...hustá pecka

Reagovat
Radin

jeho tata mě trenoval a byl dobrej kouč:-)):Kazi je tady od nás z Jeseníku a hrál za starší žáky,když já sem byl mladší žák:-))

Reagovat
smazaný uživatel

to já chodím s holkou, a ona ma za bratrance Martina Horáka,kterej hraje v Rusku,myslím v Jaroslavli,ale je to ten co hral za Bohemku,Plzeň a Spartu...

Reagovat
$dolar$

a ja se kamaradim s bratrancem Lavicky

Reagovat
smazaný uživatel

V bohemce hrál peckově!

Reagovat
smazaný uživatel

Juchů uz vedeme v Jablonci 1:0.Ve 14.min. Smahaj,coz je paradoxne jedina vada na krase,protoze o nej pri takovych vykonech a produktivite s nejvetsi pravdepodobnosti prijdem.Prosim at jde kamkoli jenom ne Teplice,Boleslav,Liberec.Banik a Brno bych jeste stravil.

Reagovat
Slejdy

Zlín

Reagovat
Slejdy

Brno Zlín Sparta Slavia

Reagovat
M11

jj

Reagovat
Slejdy

pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček ..Zlíneček..Zlíneček.....pekne .

Reagovat
smazaný uživatel

šmahaj dva goly ...da se říct že nam zase zajistil venku trošu překvapivé tři body ...v remízu sem věřil ...ale tohle je mnohem přijatelneší a zaroven potěšujíci ... jen tak dale ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín Slavie i Sparta poviné vítěztí brno super ted ještě Baník a jeto ok Boj o titul bude dramatický až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi rok je naposledy Intertoto.Nevite nekdo co je potreba ke kvalifikaci?Jinak smekam pred nasimi hraci,kteri i z podprumernych zapasu delaji dulezite body.

Reagovat
smazaný uživatel

No u nás tam jde čtvrtej tým, ale musí bejt přihlášenej. Ale nějak nemám přehled, kdo se u nás přihlásil.

Reagovat
Shevchenko

A jak to bude když bude finále ČMFS Sparta - Brno a Brno skončí 3. nebo 4. ? To by Intertoto hrál 5. tým ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, pak se to posouvá . . .

Reagovat
Shevchenko

Takže v sezóně 2009-10 už nebude? To jsem zvědav, které ligy budou mít UEFU navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim to přesně, ale Platini to snad spočítal, že budeme mít v lize mistrů o jednoho míň a v UEFA o jednoho víc!

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistické penalty se mi zdají být větším ohrožením jich samotných než soupeře

Reagovat
Shevchenko

To je v háji, Brno i Teplice vyhrály, Baníku tak nezbývá nic jiného, než je napodobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no letos jsou vysledky spicky v sirsim meritku nejake "podezrele".Mezi sebou plichti,ostatni porazeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta alespoň někdo mi dělá radost v tom fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Upachtěná výhra nad slabym Kladnem tolik potěší?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli prý strašně, ale 3 body jsou doma, vzhledem k průběhu nemůže následovat nic jiného než radost, kterou kalí jen sporné (?) vyloučení Matušoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle iDnes flusnul na protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás lize se žádnýho fotbalovýho koncertu nedočkám, takže mi stačí 3 body a na hru nekoukám. A co bych za to někdy dal, kdyby podobně jako Sparta uhaluzila 3 body v současnosti v lize i Barca. Samo, že tam mám na hru velké nároky, ale přeci jen teď je třeba koukat na výsledky.

Reagovat
fantomas

bravo Slavie mazáckej, naprosto suverénní výkon...Liberec krom tý šance hned na začátku jen bránil, čehož sem se bál, naštěstí sme se ale stejně prosadili. Šenke ale ta penalta? Tytyty...

Reagovat
smazaný uživatel

neoprávněná penalta byla správně neproměměna i když pro vás je ta série už asi trošku trystní.... jinak jsme se o haluzích bavili že a od břevna s úplnym štěstim ke keříkovi

Reagovat
smazaný uživatel

"trystní" je leda tak tvoje čeština

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda jo, to sem to sesmolil

Reagovat
fantomas

neoprávněná penalta???

Reagovat
smazaný uživatel

di´t sám keřík přiznal že být neměla tak neměj skleslej obličej

Reagovat
fantomas

ne vole, že ji neměl kopat! Jen sis přečetl nadpis a blběs to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ty penalty tý Slávii stále nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavý kdo bude příste aby z toho neměli myndrák. Dobrá návštěva necelých 6000diváku.

Reagovat
fantomas

náhodou moc dobrá návšteva! Nevim co furt čekáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slávisté,kdopak bude kopat penalty tentokrát v Teplicích??

Reagovat
fantomas

Dušan už sme po nem volali dneska

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to viděl na Brabce....nebo nějakej obránce....ten aspon kdyz trefi branu,tak tomu brankáři zlomí prsty,a do brany se do něak došourá...

Reagovat
fantomas

Šmíca je jistota, ale to by musel hrát...nebo Sucháč - suverenně to dal proti Žilině pamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fantomas

nejvíc to tam vymet...

Reagovat
smazaný uživatel

tak šmíca to trefi...ae on to kope technicky,nebo proste neda ranu...to by chtělo bijce...treba ten Brabec,nebo Abrc...to musí byt hrozná mrda

Reagovat
fantomas

no právě Sucháč má taky bombu...ale proč ne technicky? Šmíca ví jak to kopnout, de o gól ,ne o parádu

Reagovat
smazaný uživatel

příště bych to viděl na Vaniaka nebo Orla, ty jejich nákopy musej bejt bomby jak prase ale asi by to překopli ještě víc než keřík

Reagovat
smazaný uživatel

šmicr by to mohl dát, brabec tež a co takle vainak když je umi chytat třeba byje mohl i kopat, co říkáte.

Reagovat
fantomas

taky sem to chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas:

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři,takové zklámání na konec víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

kluci brněnští mě potěšili, jen tak dál , snad si to třetí místo vybojujou

Reagovat
plechi

baník po budějkách a kladnu další trapas... to byla ostuda dneska

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

chachařům bych se za dnešek fakt vychechtal do obličeje.....

Reagovat
smazaný uživatel

to ted bude slavie kopat v kazdym kole penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

No skoda ze dneska liberec ani nechtel slavii o nic obrat,kdyby se alespon snazil ale takhle vyhrala slavka uplne zadarmo...jinak brno

Reagovat
alegre

Sparťanský záložník Libor Došek podle delegáta Jiřího Veltruského v souboji s kladenským brankářem Romanem Pavlíkem fauloval, takže včerejší vítězný gól, který z této akce padl, vůbec neměl platit.

Zajímavé je, že podobný souboj útočníka s brankářem Jílek na druhé straně hřiště včera posoudil jako faul. A že na podzim, kdy stejný muž řídil souboj Sparty s Kladnem na Letné, uznal gól po ostrém střetu s brankářem Pavlíkem pro změnu Doškovi.

Sparta bude mistrem i letos...

Reagovat
smazaný uživatel

od fandy klubu, kterýmu v posledních dvou zápasech sudí vymyslel tři pentle je to dost směšný, alegre

Díval jsi se na ten souboj nebo jen soudíš podle vyjádření zprofanovaných médií hledajících senzace?

Reagovat
alegre

Já jen opsal a nekomentoval. A tipoval mistra, nic víc. To ty, jako správný fanda jediného správného klubu, ihneds plivnul jedovatou slinu o "vymyšlených penaltách"! Ale to je normální...

Reagovat
smazaný uživatel

takže když tys "jen" opsal jedovatou slinu, tak máš právo mě kritizovat za mojí jedovatou slinu? Divná logika

Reagovat
Kapřík

Libor Došek a záložník? Proboha odkud si to čerpal?

Reagovat
smazaný uživatel

jen jestli to náhodou jenom neopsal a jestli to ten delegát špatně nenapsal...

Reagovat
alegre

Okopírováno z idnes.cz. pro jiri - fcb : nejednalo se o "opsání jedovaté sliny". Nevidím na tom nic jedovatého. Ale v tvých 3 "vymyšlených penaltách" je jedu na otravu celého EF... Ale nic nového pod sluncem, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na idnes toho už podělali, to se musí člověk koukat na sport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

nechám to na posouzení pléna. Ale myslím si, žes to (jak už to bývá ve tvých příspěvcích týkajících se Sparty) zase přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Gól sparťanských fotbalistů v nedělní lize na Kladně byl regulérní. "Na záznam branky se dívám snad už podesáté a žádný faul tam nevidím," oznámil předseda komise sudích Luděk Macela. Stejný názor má i šéf pravidlové komise Jiří Kureš. "Doma jsem si záznam několikrát zpomaloval a vracel zpátky. Z mého pohledu to faul nebyl."

K titulu jde zatím "přímočařeji" Slavia....

Reagovat
smazaný uživatel

Mašinka z M.Boleslavi odjela

3body do Ostravy nepřivezla

jesli chce Baník poháry hrát,

musí příště lepší výkon podat.

Zasloužene vitěztví M.Boleslavi,

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

rým ti kulhá, ale Bolka byla lepší, tojo!

Reagovat
smazaný uživatel

To se divim,ze se tady resi neco Prazskeho?To ze se v zapasech s Prazaky piska jinym metrem neni nic noveho.U Sparty a Slavie jeste sklopim usi,protoze se snazi hrat fotbal(neni to pravidlem) a souperova tvrda defenziva respektive destrukce k tomu nekdy vybizi,ovsem proc se tomu deje v pripade prumerneho Zizkova,ktery venku jenom sproste brani to je mi zahadou.

Reagovat
GEGE

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Most - Bohemka 0:1 zatim po vlastenci

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou věci, to jsou věci. Letos to bude dost napínavý až do posledního kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka

Slezák

Reagovat
smazaný uživatel

počkejte nakonec se zachrani Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne....doufam ze to zachrani Klokanci

Reagovat
smazaný uživatel

já zase pořád věřím Mostu je to jenom o bod

Reagovat
smazaný uživatel

tak v případě alespon jedne remizy je to Mostu houby platné

Reagovat
smazaný uživatel

neim esi to dava smysl....pokud neziska Most alespon jeden bod,tak je zachrana ta tam...

Reagovat
smazaný uživatel

No Most hraje na Spartě 0, doma Slovan 1 bod, Žižkov, Zlín a Plzeň můžou klidně porazit a to by bohatě stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Slovan tam vyhraje...tak udelat s toho mohou 4 body,pocitam...

Reagovat
smazaný uživatel

no já myslím, že víc, když budou hrát na krev, tak tím nasazením, navíc Žižkovu, Zlínu ani Plzňi o nic nejde tak to třeba odchodí a samozřejmě potřebují trochu štěstí, aspoň si nedat 2 vlastní góly

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, poslední dobou je každej tak naivní že si myslí že sparta bude v boji o titul ztrácet s týmama ze sestupovejch pozic, to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo no, ale Brno, teplice, Sparta, Ostrava ve Zline je zlej los doma musej udelat min 4 body a venku musej vylopit zlin pak se zachranej, ale moc tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

zní to jako sci fi , snad se zadaří!

Reagovat
Radin

Dlužíte omluvu aji já,protože tentokrát tv vybrala nejlepší zápas tohodle kola .Bylo tam nasazení,fotbalové akce ,dobré goly

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska krasnej zapas,ale myslim ze zaslouzena mela byt remiza,ale na to se fotbal vubec nehraje...ten druhej gol bohemky byla neskutecna haluz ,ale je mi moc lito mostu,kterej hraje na oko hezkej fotbal,myslim si ze sestoupit by nemel,melo by sestoupit Kladno a spis Bohemka,ale vubec by nebylo na skodu kdyby sestoupili C.Budejovice ci Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se všim a hlavně s Budějkama! Kež by tam Bohemka neprohrála! Co se dá dělat no . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemku mám rád a Most je taky sympatickej. Nejlépe kdyby sestoupilo Kladno a třeba Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem téhož názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zase já Jablonec mam docela rad...radší at to Kladýnko s Mostem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ideální nebo Budějky třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Těm bych sestup kvůli Frantovi Strakovi nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

já také ne,navic maji dobré hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Frantu mám taky rád, ale Bohemák sem od mala! To ještě Franta válel na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jablonec by mohl.'' budejky ne kuli frantovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Už 12...

Reagovat
M11

Bohemka Kladno sestup

Reagovat
smazaný uživatel

"střídající Michal Ordoš a nový kouč Michal Zach si i díky němu odbyl vítěznou premiéru"....sem slepý nebo Vačnatci vyměnili Bustu za Zacha??

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně, hned po minulym kole . . . si byl na dovolený na Marsu, že o tom nevíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš , Zach nevím no, ale moc ho nemusím. Je to takový teoretik, ale asi zapůsobil, Bohemka hrála lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

svym způsobem je každej trenér teoretik viď . . . třeba Bohemku zachrání a napraví si libereckou reputaci

Reagovat
smazaný uživatel

třeba.. já to nemyslel zle.. Zach mi opravdu přijde jako takový šprt.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jako šprt, to jo! Taky mi tak přijde! Od tebe bych nic zlýho nečekal!

Reagovat
smazaný uživatel

má úcta

Reagovat
smazaný uživatel

kua,včera jsem měl na přesný výsledek vsazeno.tip 2:3. čas,kdy padl gol všici víte,grrrr

Reagovat
smazaný uživatel

tak se zeptej příště Filipa, prej teď vyhrál nějakej tipařskej souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Včera pěkný a dramatický zápas.Je dobře že zápasy o udržení mají svou kvalitu. Sestup nepřeju nikomuale pokud bych měl vybrat tak asi Kladno a Most.Ale bude to boj a to je jen dobře pro ligu.Jak pro fanoušky tak pro hráče aby hráli na doraz. to platí i pro boj otitul tak i souboj o pohár UEFA.Vzhuru na posledních 5kol.

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ !!!!!!!!!!!! čím myslíte? Třetí bude na konci sezóny Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj to byla tlačenka...letecké dny slávistů naětěstí neslavily úspěch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele