Gambrinus liga preview - 25. kolo

12.04.2008, 08:11, aktualizováno 14.04.2008, 08:26
Previews
Podruhé v řadě vyzvou Bohemians přímého konkurenta v boji o záchranu. Po remíze s Kladnem jedou Klokani na půdu Mostu, který má o dva body víc a je předposlední. Severočeši mají solidní formu, hosté zase spoléhají na nového trenéra Zacha.
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
V úvodním zápase 25. kola Gambrinus ligy se střetnou týmy Olomouce a Plzně. Setkají se tak dvě mužstva, která nedávájí mnoho branek a gólové hody se tedy nedají předpovídat ani nyní.

Olomoučtí mají nejslabší ligový útok, který dosud dokázal nastřílet pouze 15 branek. Více než jeden gól v zápase se Sigmě podařilo vsítit jen jednou. Olomouc v posledním zápase remizovala v Teplicích, když z trestného kopu vyrovnával Bajer. "Přál bych si, abychom utkání proti Plzni odehráli tak, jako posledních sedmdesát minut v Teplicích. Plzeň má dostatek bodů, mohlo by se to odrazit na otevřenosti jejího projevu," vyslovil předpoklad trenér Pulpit. Toho možná ve snech straší to, že plzeňské jeho tým za poslední čtyři roky ani jednou neporazil. Olomoucký trenér se bude muset v zápase obejít bez zraněných Petra a Melinha.

Plzeň je v krizi, nevyhrála již sedm utkání v řadě a série bez vstřeleného gólu trvá již 382. minut. O poslední branku Plzně se navíc postaral soupeř, když se trefil do vlastní sítě a plzeňští hráči tak vlastně neskórovali celých 556. minut v řadě. V posledním zápase doma uhrála Viktorka cennou remízu se Slavií, když navíc brankář Krbeček chytil dvě penalty. "Domácí zřejmě nebudou hrát žádné velké riziko, ale na svém stadionu budou chtít vyhrát, takže budou chtít určitě hrát ofenzivněji než v zápasech venku," řekl trenér Levý, který se bude uset obajít bez vykartovaného Petžely a možná i Rodriguéze jehož start je nejistý.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Škerle, Šuškavčevič, Heidenreich - Bajer, Kaščák, Rossi, Onofrej - Janotka, Hubník
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Malcharek, Halama, Navrátil, Smola - Borek, Rada, Trapp, Sylvestre, Lecjaks - Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.10 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Žižkov - FK Teplice  (neděle 10:15)
Žižkovští fotbalisté přivítají na svém hřišti Teplice, bojující o pohárové příčky. Ty by chtěly ztracené body z domácího duelu s olomoucí vynahradit v Praze vítězstvím. Domácím chybí již malý krůček k zachování prvoligové příslušnosti a do utkání proto jdou s cílem zvítězit.

Pražská Viktoria v týdnu sehrála první utkání čtvrtfinále domácího poháru, v němž pouze remizovala s druholigovými Bohemians. A tři dny po nedělním ligovém střetnutí je již na programu odveta. Proto se nabízí otázka, zda desátý celek ligy souboj s Teplicemi nevypustí, když šest kol před koncem Gambrinus ligy mu schází jen pár bodů k definitivní záchraně. Ale trenér Stanislav Griga odmítá takové spekulace. "Naší jasnou prioritou zůstává první liga a záchrana v ní. Rádi bychom si už zajistili určitou definitivu, i když při pohledu na tabulku je jasné, že záchranu máme rozehranou dobře," prohlásil kouč Žižkova. Ten bude postrádat v nadcházejícím zápase pětici marodů: Bukač, Kučera, Stracený, Novotný a Jaroslav Procházka.

V podzimním části Teplice jasně přehrály pražský celek 4:1 a rády by na to navázaly i ve druhém vzájemném měření sil. Výhra by se jim náramně hodila v boji o účast v evropských pohárech. Aktuálně jim sice patří pátá pozice, ale na třetí místo v tabulce ztrácí pouhý bod. Po domácím zaváhání s Olomoucí, s níž hrály nerozhodně 1:1, si nemohou dovolit další bodovou ztrátu. "Žižkov je doma nepříjemný. Na druhou stranu pokud chceme pomýšlet na poháry, musíme tam jet s bodovými plány," řekl trenér hostí Petr Rada. Do hlavního města nepocestují kvůli svým zraněním Ljevakovič, Gašparík, Ryška a Štohanzl. Také se v sestavě neobjeví vykartovaná opora týmu Verbíř.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Besta, Labant, Xavier - Koukal, Tinga, T. Procházka, Kušnír - Kalod, Švancara
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Rosa, Merzič - Doležal, Sabou, Klein, Mareš - Jun, Smejkal
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.85 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
České Budějovice - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Čtvrté Brno jede s cílem bodovat do Českých Budějovic, aby se udrželo v boji o třetí místo v tabulce zajišťující účast v Poháru UEFA. Zato Jihočeši hodlají zrušit prokletí s aktuálním soupeřem, kterému v posledních pěti vzájemných duelech na domácím hřišti podlehli.

Svěřencům domácího kouče Františka Straky se v posledních letech proti týmu z moravské metropole vůbec nedaří. V posledních pěti ligových zápasech neslavili výhru a na domácí plný bodový zisk čekají více než pět let. V letošní sezoně se spolu oba týmy střetly již dvakrát. Kromě podzimního duelu, který Českobudějovičtí prohráli 1:2, se utkaly i v Poháru ČMFS, kde Brno vyhrálo 2:0. Českobudějovičtí mají tedy protivníkovi z Brna co vracet. Strakův výběr by si také rád zajistil jistotu setrvání v nejvyšší soutěži. "Pokud bychom utkání zvládli, byli bychom z nejhoršího venku. S Brnem jsme na podzim prohráli i v poháru, takže teď máme jakousi domácí odvetu a chtěli bychom obě prohry odčinit," řekl kouč jedenáctého celku v lize. V nedělním utkání se nepředstaví na domácí straně zranění Stráský, Plichta a Pivoňka. Zda nastoupí Kučera, ještě není jasné.

Na bronzový stupínek v Gambrinus lize si dělají zálusk tři týmy a mezi nimi je i Brno. Nejlépe na tom jsou právě moravský celek a ostravský Baník, na svých kontech mají 42 bodů. Na záda jim dýchají s jednobodovým mankem fotbalisté Teplic. Cesta do Poháru UEFA pro svěřence kouče Petra Uličného existuje ještě jiným způsobem. A to přes tuzemský pohár. Tento týden odstartovali čtvrtfinále prvním zápasem v Jablonci, odkud si odvezli velmi nadějný výsledek 3:0 pro domácí odvetu, která je naplánována na nadcházející středu. Nyní se však soustředí na ligové střetnutí s Českými Budějovicemi. Na jih Čech ale nepocestují oba klíčoví hráči Polách a Trousil, kteří nemohou nastoupit kvůli karetním trestům. "Věřím, že i bez nich budeme pokračovat v dobrých výsledcích na hřištích soupeře. Budějovice nemají starosti se záchranou a mohou hrát v klidu. Čeká nás těžký soupeř, který má v týmu řadu zkušených fotbalistů," prohlásil trenér hostujícího celku Petr Uličný. Do hry také nezasáhnou zranění hráči Mareček a Kuncl.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Leština, Horejš, Hunal, Žižka - Plocek, Hílek, Vozábal, Šíma - Mrkvička, Svátek.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Dvorník, Pavlík, Siegl - Kubáň, Večeřa, Střeštík, Lira - A. Besta, T. Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.80 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Kladno přivítá doma Spartu, která ho na podzim deklasovala 4:1. Domácí nevyhráli již desetkrát v řadě a nyní stojí proti vedoucímu celku tabulky.

Domácí tým v posledním kole pouze remizoval na hřišti Bohemians 1905 1:1 a prodloužil tak svou sérii bez výhry již na deset utkání. Mužstvo se ocitlo na 14. místě se stejným počtem bodů jako má předposlední Most, nyní ho navíc čeká lídr tabulky Sparta Praha. "Kvalita kádrů je nesrovnatelná, ale v jednom utkání je možné i silnějšího soupeře porazit. Každý počítá, že se Spartou prohrajeme, ale pokusíme se o nemožné," nabádá své svěřence k výkonu trenér Šilhavý. Tomu budou v zápase chybět Gross, jenž si odpykává karetní trest a Krob, který nenastoupí díky dohodě klubů.

Sparta naopak desetkrát v řadě neprohrála a vyhoupla se do čela Gambrinus ligy. V posledním zápase vyhrála v Holici, kde zajížděla k utkání Poháru ČMFS a v lize naposledy porazila České Budějovice. "Kladno sehrálo výborný zápas na Bohemce, kde bylo blízko ke třem bodům, především dozadu hráli velmi dobře. Hrají o život, čeká nás nesmírně těžký zápas," řekl na adresu soupeře trenér Bílek, který bude slavit v den utkání 43. narozeniny. Pro utkání nemůže počítat s marody Holendou, Zemanem a Kúdelou, nejisté jsou i starty Sivoka s Kiselelm.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Beneš, Čáp - Cigánek, Szabo, Hochmeister, Jablonský - Klinka, Kroupa
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Hušek - Kisel, Vacek, Horváth, Matušovič - Slepička
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 3.85 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Vyhrát a vrátit se na první místo v tabulce. To je cíl fotbalové Slavie pro nedělní šlágr kola. Zabránit ji v tom bude chtít Liberec, který odjíždí do Prahy s cílem odčinit domácí prohru s Mladou Boleslaví.

Sešívaní již nejsou lídrem prvoligové tabulky. V minulém kole je totiž vystřídal jejich pražský rival ze Sparty, který disponuje stejným počtem bodů jako Slavia, ale díky lepšímu skóre vede ligu. Jenže o mistru Gambrinus ligy v případě bodové rovnosti budou rozhodovat vzájemné duely a v nich jsou úspěšnější právě svěřenci kouče Karla Jarolíma. Ti hrají doma proti Liberci a neberou nic jiného než plný bodový zisk. Ale budou to mít velice nesnadné. Slovan totiž přijede na Strahov s nálepkou nejlépe hrajícího mužstva venku během jara. "Tentokrát musíme prokázat svoji sílu. Své bonusy jsme sice vyčerpali, teď se musíme o titul porvat," řekl trenér domácích Karel Jarolím. Do tréninku se už plně zapojili Šenkeřík, Šmicer a Švento. Ale v sestavě budou určitě scházet distancovaný útočník Goce Toleski a zraněné duo Janda, Ivana.

Fotbalisté Slovanu v minulém kole doma klopýtli, když podlehli celku z Mladé Boleslavi 1:2. To budou chtít napravit venku, kde se jim daří. Ale nyní se postaví proti mužstvu, které v posledních šesti zápasech ani jednou nepoznalo hořkost porážky. Svěřencům kouče Ladislava Škorpila se již zavřely brány do evropských pohárů přes Gambrinus ligu, ale do Poháru UEFA se mohou probít přes domácí pohár, kde nyní hrají čtvrtfinále. První utkání zvládli v Třinci poměrem 3:0 a před odvetou jsou hodně blízko k postupu do semifinále. Trenér Liberce slíbil fotbalové veřejnosti, že jeho tým nepřijede do Prahy pouze bránit. "Na domácí pohár sice klademe velký důraz, ale liga tím rozhodně na druhé koleji nestojí," zdůraznil kouč šestého týmu ligy. V nedělním utkání bude hostům chybět dvojice zraněných hráčů Dohnálek a Nezmar.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dřížďal, Suchý, Brabec, Pudil - Kalivoda, Tavares, Abraham, Černý - Blažek, Střihavka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Matula, Holeňák, Košťál, Janů - Dort, Bílek, Frejlach, Papoušek - Kerič, Smetana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Tescoma Zlín  (neděle 17:00)
Do Jablonce přijede Zlín a rozhodně ho nečeká nic lehkého. Tým Františka Komňackého na jaře doma ještě nezaváhal a na výhru si myslí i nyní. Podzimní duel vyhrál Jablonec 1:0.

Jablonečtí utrpěli nyní dvě porážky v poměru 0:3, když nejprve v lize podlehli Ostravě a poté v poháru Brnu. Kouč Komňacký však věří, že jeho svěřenci další duel zvládnou a proti Zlínu si prodlouží domácí sérii vítězství. "Nesmíme zopakovat chyby, jakých jsme se dopustili ve dvou posledních zápasech," varoval své svěřence trenér. Ten si také musí lámat hlavu se skládáním sestavy, jelikož kvůli zranění nemohou nastoupit Fukal, Loučka a Baranek.

Zlín má narozdíl od soupeře úspěšnou sérii dvou zápasů bez prohry, jeho hráči uhráli bod na Žižkově a předtím dokonce vyhráli v Olomouci. "Chtěli bychom to protáhnout i v Jablonci," řekl trenér Hoftych. Ten nebere v potaz vysokou prohru Jablonce s Brnem v poháru. "Pohár je o něčem jiném než liga," prohlásil. Zlínu bude v zápase chybět Penner, který si odpykává karetní trest, ve 200. ligovém utkání může startovat Žůrek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Laciga, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Žofčák, Klapka, Hloušek - Necid, Straka
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Pazdera, Kroča, Zbožínek, Dujka - Kraus, Šmahaj, Zúbek, Musil - Vyskočil, Malár
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 2.95 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 20:15)
Mladá Boleslav chce potvrdit tři body přivezené z Liberce v domácím utkání s ostravským Baníkem. Ten odjíždí do středních Čech s cílem udržet si po tomto kole třetí pozici v tabulce před dvěma hlavními pronásledovateli.

Kouč Karel Stanner se dočkal své první výhry ve funkci trenéra hlavního týmu Mladé Boleslavi, když jeho svěřenci nečekaně zvítězili v Liberci 2:1. Tento plný bodový zisk by rádi zopakovali i v nedělním utkání, kdy hostí ambiciózní Baník. "Čeká nás nesmírně kvalitní soupeř. Ostrava má vyváženou sestavu ve všech svých řadách, nestačí se pouze soustředit na ofenzivní esa Svěrkoše s Magerou," řekl trenér Stanner. Středočeský klub momentálně figuruje na osmém místě. K vylepšení postavení v tabulce nebudou nápomocni dlouhodobě zranění Opiela a Pižanowski, v nominaci na nedělní zápas bude chybět také potrestaný Kopic.

Ostravu čeká ve městě automobilky velice těžký úkol. Nejenom že tam nikdy nevyhrála, ale musí bodovat, pokud chce hrát příští rok v Poháru UEFA, protože na ní nebezpečně dotírají týmy Brna a Teplic. "Je před námi další výzva. Do konce ligy chybí šest zápasů a opravdu jde už do tuhého Soupeř potvrdil výhrou v Liberci svou kvalitu, ale my musíme hrát podle sebe a vnutit mu styl, který chceme praktikovat. Aktivně v ofenzivě a bez chyb vzadu, lidem chceme zkrátka nabídnout další atraktivní zápas," řekl trenér Baníku Karel Večeřa, kterého těší, že bude moci počítat s téměř kompletní sestavou.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Procházka, Rolko, Kalina - Kysela, Rajnoch, Hodúr, Poláček - Řezníček, A. Mendy.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Čoupek - Otepka, Marek, Bystroň, Tchuř - Svěrkoš, Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Siad Most - Bohemians 1905  (pondělí 17:15)
V pondělí se opět odehraje televizní souboj dvou celků, bojujících o holé přežití v Gambrinus lize. Do předposledního Mostu zajíždí fotbalisté z Bohemians 1905, kteří nutně potřebují bodovat, jinak se mohou téměř loučit s prvoligovou příslušností.

Severočechům se v posledních ligových duelech neobyčejně dařilo. V minulém kole málem uhráli velice cenný bod v Brně, ale nakonec domácí rozhodli o vítězství pouhé dvě minuty před koncem utkání. Svěřenci mosteckého kouče Roberta Žáka chtějí spíše navázat na poslední dvě domácí vystoupení, v nichž vytěžili maximální počet bodů. "Chceme samozřejmě uspět. Ale jeden zápas nás nezachrání. Bojujeme o udržení od prvního kola, jsme na to připravení," prohlásil Žák, který bude moci poslat do klíčového střetnutí kompletní kádr.

Pro Klokany je to druhý zápas v řadě, ve kterém hrají o záchranu. V minulém kole se totiž postavili proti čtrnáctému Kladnu, se kterým se rozešli smírně po výsledku 1:1 Na předchozího soupeře a nesestupový čtrnáctý celek ztrácí dva body, stejně tak i na Most, pondělního protivníka. V dohrávce musí hosté bezpodmínečně bodovat, jinak by se jim potom v závěrečných pěti kolech těžce smazávalo pětibodové manko. Do záchranářského souboje nastoupí s novým trenérem Michalem Zachem, dříve asistentem odvolaného kouče Busty. "Samozřejmě v záchranu věřím, přestože jsme v těžké situaci. Chceme navázat na práci Zbyňka Busty. Tým má dobrý základ, je výborně připravený kondičně, jeho hra je solidní. Jen to proměňování šancí vázne, což možná souvisí i s psychikou, na které chceme zapracovat," řekl Zach po čtvrtečním tréninku a věří, že i v Mostu bude mít jeho mužstvo domácí prostředí. Do hornického města totiž vyrazí nejméně tři stovky fanoušků. V sestavě bude chybět pouze vykartovaný Rezek.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Loos, Webster, Studík, Škoda - Mendy, Gedeon, Šisler, Oboya - Brandon, Rilke.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Zich - Marek, Rada, Nikl, Šmarda - Moravec, I. Hašek, Morávek, Bartek - Slezák, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.05 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha24155445:1850
2.Slavia Praha24148236:1550
3.Baník Ostrava24119440:2342
4.1. FC Brno24126635:2942
5.FK Teplice24125731:2241
6.Slovan Liberec2497828:2434
7.Viktoria Plzeň2487922:2831
8.FK Mladá Boleslav2479828:3130
9.Tescoma Zlín24861022:2730
10.Viktoria Žižkov24771029:4128
11.České Budějovice24761125:2927
12.Sigma Olomouc24512715:2027
13.FK Jablonec24681016:2326
14.SK Kladno24481225:3620
15.Siad Most24481227:4220
16.Bohemians 190524391217:3318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (112)

Přidat komentář
Aris1914

tip. sigma-plzen 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím že Sigma da 2 goly,i kdyz bych si to moc přál...to bude 1-0 a gola da zas obrance...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

volomouc - plzeň 1:2

Reagovat
fantomas

nechystá se náhodou nekdo z vás na Strahov v neděli?

Reagovat
smazaný uživatel

mozna, ze bych s tebou zasel, dyz je to od peti...rano ale do haje nemuzu, mam futsal :(

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrál ten Liberec naplno, tak bych šel. Ale voni na to jebou. Taky Strahov stojí za hovno! Chtěl bych vidět Keriče na živo, ale tam skoro ani nedohlídnu přes tu dráhu!

Reagovat
fantomas

bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem na derby a moc sem z toho neměl. Nevidim zas tak dobře na dálku. . . Mě vyhovuje Ďolíček, Žižkov nebo Letná! Tam je to blízko

Reagovat
fantomas

aha...takže pražák jako poleno no tak neni to ideální, ale já vidim ok a myslim že ty ostatní stovky lidí v kotli taky

Reagovat
smazaný uživatel

ale kolikrát z toho ty oči bolej co?

Reagovat
fantomas

na Strahově ani moc ne, jen to koukání na televizi škodí až moc

Reagovat
smazaný uživatel

lepší koukat na ztracenej zápas v TV než na strahovskym atleťáku

Reagovat
fantomas

tak tam te aspon zahřeje u srdíčka klobáska, doma leda fórky Bosáka a to je málo

Reagovat
smazaný uživatel

tak klobása je jasnou zíležitostí a jestli si se koukal teďka na norimberk - wolfsburg tak těch vtípků bylo dosytosti a celkem mě uzemňovali

Reagovat
fantomas

nekoukal hele...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, každopádně vám dneska přeji ztrátu aspoň dvou bodů good luck

Reagovat
fantomas

jak by se tomhlo stát?

Reagovat
smazaný uživatel

tak, že zas nedokážete dát góla a zkončí to 0:0 a budete rádi že vám liberec nějakej haluz neuštědřil

Reagovat
fantomas

haluzy občas umí každej, třeba se to zase jednou povede i nám

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, třeba i do vlastní sítě

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty určitě stíháš slávii i arsenal co

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Baníček v Boleslavi neumí,ale za výhrou ho požene zase hodně nejlepších fans. Bude to určitě zajímavý útočný fotbal a myslím si,že tentokrát si Svěrky s Magičem vymění role a Lukáš dá gól. Tipuju ale remízu - 1:1.

Sparta na Kladně předvede dobrý výkon a vyhraje - 0:2.

Slavia se zase ke konci sezóny určitě sesype a titul přenechá Spartě,přál bych ho ale mnohem radši sešívaným,s Libercem ale podle mě nevyhrajou,Slovan už tam třikrát za sebou neprohrál. - 1:1.

Brno se dostává do dobré formy,ale chybět jim hodně bude Trousil s Poláchem,snad Budějky něco uhrajou - 0:1.

Žižkov i Teplice jsou mi dost nesympatičtí,fandit budu tentokrát ale Viktorce - 0:0.

Reagovat
One-Real

Po tomto kole bysme mohli vést o tři body

Reagovat
smazaný uživatel

V Boleslavi to bude těžké, ještě tam Baník nevyhrál...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, Ale všechno jednou končí. NIc netrvá věčně ani láska k jedné slečně.

Nevíš jestli nastoupí Lukeš od začátku?

Reagovat
fantomas

to těžko, hele

Reagovat
smazaný uživatel

A proč eee??? HELE...

Reagovat
fantomas

proč by Večeřa boural úspěšnou zálohu a nasadil od začátku Lukeše, kterej si nekop rok? To se mi prostě zdá nepravděpodobný...to spíš si zahraje takových posledních 20 minut jako žolík nebo jen tak, aby si kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nastoupi Zlin se Zubkem v zakladni sestave,nepochybuji o tom,ze Jablonec bude bodovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nastoupi Zlin se Zúbkem v zakladni sestave,nepochybuji o tom,ze Jablonec bude bodovat!

Reagovat
Slejdy

staci jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Když Baník jěště na Bolce nevyhrál,tak proč ne dnes su ve formě a mají motivaci jít zpět na 3místo, když dnes Teplice vyhráli. Kladno by mohlo Spartu potrápit, Slavie musí dnes vyhrát pokud chce hrát o titul.Hlavně at je dnes všude hezký fotbal a hodně fanoušku pokud je hezké počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

MOST - BOHEMKA 1...

Jinak v bolce bylo 4000 lidí... Kolik z nich byli baníkovci?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadala to jenom na ten plnej kotel ale nikdo jinej slyšet nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle se řiká pořádný venkovní choreo a to i potom co prohrávali 2 a následně i 3:1, jako by byli slyšet čim dál tim víc

Reagovat
smazaný uživatel

jedem Bohemka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, dneska už Bohemka musí! Snad se stane nějakej zázrak a vyhrajou . . .to by je mohlo nakopnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Most musí!!! Hraje vcelku slušnej fotbal. Tenhle tým do ligy patří ... ... narozdíl od klokanních snaživců

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani si to rozhodně zaslouží taky... Už jen za ty fanoušky.. Vždyt na boje o sestup chodí více než na boje o titul... Nevím,jak jsou na tom statisticky ale mají možná 3. nej návštěvnost doma a kdyby měli větší stadion,měli by možná nejvyšší...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to jejich fanouskovstvi je super,ale za ty vykony si ligu hrat nezaslouzi,bohuzel.Vzdyt neporazili ani tragicky kladno tak neni co resit...snad za dva roky to bude o necem jinym.A nemyslim si ze na boj o titul chodi min lidi (bavim se o sparte),to jen na slavii je to komedie

Reagovat
fantomas

největší návštěva kola

Reagovat
smazaný uživatel

6000 doma,to je fakt síla

Reagovat
fantomas

furt je to nejvíc a to že doma nehrál Baník ani Sparta mě nezajímá ne, tak neni to nejvíc, ale na ten fotbal co tady v ČR produkujem nadprumer velmi slušné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne, když vedete ligu. Prý "velmi slušné".

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm mrknul jsem na čísla a na bohemku chodí nad 6000 pravidelně.V součtu za sezonu asi dohromady více diváků než na slavii Takže tím,že má slavka jednou za sezonu nejvyšší návštěvu,protože žádný jiný velký klub nehraje doma, není něco,čím bych se zrovna chlubil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak u vás je za poslední dva roky tradice 3-6 lidí zhruba z toho pod těch 5 to bylo spíš loni..... samozřejmě nepočítám zápasy s věhlasnýma českejma klubama a samozřejmě evropu...

Reagovat
smazaný uživatel

3-6k lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

6000 lidí na zápas na ´´mistra´´? Na Baníku máš málokdy pod 10 000 a často o dost více,bohemka ti dá 6000 každej zápas a dala by určitě víc,nemít tak malej stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

neřikej mi žeto vyznělo tak, že se zastávám sešívek

Reagovat
rufus

největší návštěva kola byla v Mostě

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí tam víc jen proto,že klokánci nemají dost velkej stadion A nejvíc chodí stejně na Baníku,tam je s každým slušným soupeřem vyprodáno O tom si může Sparta nechat zdát...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokázali porazit neznamená, že hráli špatně a že si výkony ligu nezaslouží! Viděl si ten zápas vůbec?

Reagovat
M11

proc v tv zase bohemka to nechapu

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě s Mostem I když tohle kolo jedinej zajímavej zápas(bolka),jinak nic moc...

Reagovat
fantomas

a Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

jn,to je taky zápas kterej by stálo za to vysílat...

Na druhou stranu kdybys to bral takhle(Vysílat jen atraktivní dvojice),tak by se ti nikdo ze spodní části tabulky do TV nedostal... I když,ne že by mi to vadilo

Reagovat
fantomas

tak sry, ale zasloužej si to? Kdo by se koukal na zápas o záchranu? Ano, je to duležitej duel, ale moc golu nenabidne a o fotbalu ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase je to 2:1..

Reagovat
smazaný uživatel

Most je letos v tv poprvé, tak to jednou překousněte. Spartu, Slávii atd. tam máte furt.. Zápas je to zatim slušný, a co je důležité, Most vede!

Reagovat
smazaný uživatel

hm...to je velice špatné

Reagovat
smazaný uživatel

určitě víc gólů jak zápasy Slávie nebo Sparty . . . . věčný vítězství 1:0 taky moc netáhne

Reagovat
fantomas

tak ted to je 2:1 no...nicméně fotbal neni zrovna na urovni, zatimco Sparta se Slavii hořej akorát na efektivitě

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Slávka hraje kráááásnej fotbal! Fakt že jo, kor v Plzni . . . úplná Barcelona! Takový zápasy kdyby dávaly furt viď?

Reagovat
smazaný uživatel

to srovnání s Barcou se ted docela hodí

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem to obecně, fotbal jako Barcelona ! Ale máš pravdu

Reagovat
fantomas

ježiš tak to nezveličuj

Reagovat
smazaný uživatel

no tak de o to co píšeš za bludy . . . že si ostatní týmy nezasloužej bejt v televizi! Jako kdyby "S" hráli buhví co! Koukáš na ten fotbal? 2:2, šance na obou stranách! Herně žádná sláva, ale má to tempo, góly . . ..

Reagovat
fantomas

a zápas Kladno-Bohemka se ti líbil? Tady to je z části dáno tím, že se Most snaží hrát fotbal, hraje sympaticky, ale takové mančafty jako Bohemka a Kladno ti moc fotbalové krásy opravdu nenabídnou...

Reagovat
smazaný uživatel

A Slávie jo? Na Baníku zahráli fajn to se dalo! Ale třeba derby, zápas v Plzni nebo doma s Budějkama? Zápasy v televizi by měli bejt vyvážený pro všechny. Argument, že se na Slávii dá koukat fakt neobstojí

Reagovat
fantomas

tak já nevim, já na ni koukám rád ne, tak ted Liberec bylo pochutnání, Budejky a Plzeň vícemene betonovali, to se pak těžko hraje a i derby bylo dobré, tam zase vyčnívalo obdivuhodné nasazení!

Reagovat
smazaný uživatel

teď se koukni jak vypadá nasazení!

Reagovat
fantomas

já na to koukám...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidiš ! Máš kecy ale stejně koukáš!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale lepší vidět parádních 25. minut konce utkání než celej nezáživnej fotbal třeba slavie -plzeň....a pět golů už má taky v český lize něco do sebe, tři tyčky, excelentní boj o záchranu, takle by měl vypadat každej a ne jenom boje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

S dnešnim pondělním přenosem sem fakt spokojenej! I Čapek dostal rozum a neříká "bohemkáři"

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se na fotbal o záchranu třeba koukal, je to bojovnej fotbal s pořádnou dávkou štěstí a dokonce už i čtyřmy góly... neřikám že fotbalovost je tam velká ale tenhle zápas je určitě lepší než když někdy hrála bolka, baník nebo teplice....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak! Určitě větší zábava jak před tejdnem

Reagovat
smazaný uživatel

TAK TEN BYL VÝSTAVNÍ! Slezáák

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomuhle golu z dálky nemůže za poslední dobu vůbec nic konkurovat, jenom tak střela Deivida

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej hej

Reagovat
smazaný uživatel

svenger je totalni kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak .. .

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejhezčích zápasů jara - zápas o záchranu, sem nečekal že tohle někdy napíšu ..... ale gól excelentní a chyba golmana taky

Reagovat
smazaný uživatel

prominte.totalni p..a.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyber kok*t nebo pí*a?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas mu totálně nevyšel, ale hned ho nemusíš urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nikdy hráče neurazil . . . Jenom sem muříkal ať si vybere, kerý pohlaví zvolí

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo na tebe, ale bugiho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak reagovals na mě! No nic, v pohodě! Já si na tohle potrpim . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se překlikl, sorry. To víš, emoce po prohře, tak jsem si ani nevšim, že sem klikl reagovat na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandíš Mostu? Hele, tak to je mi líto, první poločas ste měli na výhru! Co se dá dělat, vyhrát může jenom jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, fandím Mostu. 1.poločas jsme byly jasne lepší, druhý zase Bohemka. Proměnila své šance a vyhrála. Byl to krásný zápas. Gratuluju k výhře. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, konečně viď . . .ale Most je mi sympatickej! Škoda, že musí spadnout jeden z nás! Kladno kvůli těm hostovačkám moc nemusim, ale ostatní na sestup nevypadaj! Uvidíme . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden znás dvou asi spadne, bohužel. Kladno také nemám rád, takže to by mohlo jít dolu a nebylo by špatné, kdyby se k nim přidali Budějovice nebo Jablonec, ale to se asi nestane..

Reagovat
smazaný uživatel

právě, kdyby Bohemka vyhrála nebo remízovala v Budějicíích tak by dolů třeba padli s kladnem právě jihočeši, ale teď tomu moc nevěřim. Jeden z nás halt. Mostu sestup nepřeju, ale štěstí vám nepopřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, zápas to byl nudnej co? Jenom 6 gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem napsal v euforii.mel jsem vsazenou 1,a on to tak posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to lepší fotbal, než to "slavné" derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera! Z obou stran bojovný a živý utkání! Se štastnym koncem pro nás Bohemáky! Nádhera . . . moc důležitý body!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to urcite.derby bylo slabe.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejhezčích zápasů jara div ne nejhezčí jak už sem napsal výše, snad jenom baník - slávie se tomu může rovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych to tak nepřeceňoval...

Reagovat
smazaný uživatel

no neboj, než jsem to napsal tak jsem si v hlavě přehrál všechny zápasy který sem viděl a tohle jsem usoudil s naprostou chladnou hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě máš smůlu na špatné zápasy, protože lepších jich bylo v této sezoně dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ano? no jen jestli si každej znás nepřebírá krásu zápasu v něčem jinym, ale mohl bys mi osvěžit paměť a aspoň jeden napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Mladá Boleslav 3:3. Chtěl jsem ti jich napsat více, ale když ti stačí jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

jo dobře, ten si taky pamatuju, ale přehlíd si výrazný slovo v mym prvnim příspěvku a to z jara.......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele