Gambrinus liga - souhrn 25. kola

17.04.2010, 17:40, aktualizováno 19.04.2010, 19:35
Komentáře a souhrny
Sparta i Slavia překvapivě ztratily dva body po bezbrankových remízách s Kladnem, respektive v Budějovicích. Toho využila Ostrava, která v pondělí porazila Liberec a dotáhla se na čelo. Na Strahově zvítězila Mladá Boleslav, která přestřílela Bohemians 4:2. Do boje o poháry se po výhře s Příbramí přihlásily Teplice. Doma remizovaly Plzeň a Slovácko. V moravském derby zvítězila Olomouc, Brno porazila 2:1.

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:1

19.04.2010 17:30

Góly: 68. Fernando Neves

Fotbalisté Ostravy vyhráli v Liberci a dotáhli se na vedoucí Spartu, která už je první jen o skóre. O osudu utkání rozhodl šťastný gól Nevese. Velký náboj bude mít příští zápas Ostravy, kdy se Baník utká v přímém souboji o první místo právě se Spartou Praha.

O výhře Ostravy rozhodl šťasný gól z 68. minuty. Lukeš zahrával přímý kop a vyslal dlouhý centr, při nemž podklouznul. Míč přesto doputoval přesně na hlavu Nevese, který dal branku a rozhodl o výsledku 0:1. Liberec dobře začal a měl několik slibných příležitostí. Jan Nezmar dokonce trefil břevno. Hned potom, ale přišel trestný kop Ostravy a jediná branka.

Domácí otravovali Baník hlavně vysokými míči. V 18. minutě pálil liberecký Dejmek a Baník mohl děkovat brankáři Baránkovi, že neprohrává, který vše zachránil reflexivním zákrokem. Potom Baránek chytil i nebezpečnou Vulinovu hlavičku. Baránek musel na zem i po střele Dočkala z 25. minuty. Ostrava poté zpřesnila hru a dostala se i do šancí. Ve 33. minutě se dostal do brejku Vydra, na hranici vápna spadl po kontaktu s brankářem Hauzrem, ovšem penalta se nepískala a kopal se jen rohový kop. Tři minuty na to střílel nad břevno Mičola po centru Lukeše. V závěru poločasu ještě mohli jít do vedení domácí, ale Baránek dobře vyběhnul proti Keričovi a ani Liška už následně míč do brány neprocpal.

Druhou půli začal Baník aktivně. V 55. minutě spálil dobrou příležitost Varadi, který místo střely volil nahrávku a z akce nic nebylo. Potom branka nepřišla ani po střele Mičoly. Na druhé straně vyškrábl Nezmarovu hlavičku Baránek nad břevno. Pak už přišla zmiňovaná branka Nevese na 0:1. Hosté mohli svůj náskok i pojistit, ovšem Mičola hlavičkoval nad bránu. Liberec se ještě snažil v závěru zvrátit stav, ale když Keriče vychytal Bránek, slavila Ostrava.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 1:0

18.04.2010 19:30

Góly: 31. Aidin Mahmutovič

Velmi důležitou výhru si připsaly FK Teplice, jež zdolaly jedinou brankou Aidina Mahmutoviče Příbram 1:0. Pro teplické to znamená návrat do boje o titul, ale především o evropské poháry.

Teplice začaly proti Středočechům náporem a od úvodní minuty podnikaly nebezpečné nájezdy směrem na branku Příbrami. Sprcha centrů do pokutového území však k brance nevedla. Na tu si Tepličtí museli počkat do 31. minuty. Nejprve však musel Krbeček zasahovat po hlavičce Lukáše a na druhé straně nedosáhl na gólovou přihrávku Fantiš. Pak už mohla propuknout gólová radost, Mahmutovič se prodral k zakončení a Krbeček musel lovit míč ze sítě. Teplice v náporu nepolevily ani po úvodní brance a nadále byly jasně lepším celkem. Ve 39. minutě mohl vstřelit druhou branku Mahmutovič, hlavou tentokrát nenamířil přesně. Souboj Mahmutovič versus Krbeček pokračoval i ve 42. minutě, Krbeček ho v další stoprocentní šanci vychytal. Příbram nebyla v prvním poločase příliš nebezpečná a spíše zásluhou štěstí prohrávala jen 0:1.

Ve druhé půli přišla první velká šance Příbrami, Rodriguez se však po Pilíkově centru vylámal zuby na Slavíkovi, jenž předvedl parádní robinsonádu. Žlutomodří však nadále útočili, Štochl zamezil další brance Mahmutoviče a Zoubele ztroskotal na Krbečkovi. Poté se hra uklidnila a šancí najednou ubylo, Příbram se sice snažila vyrovnat ale proti teplické obraně to měla složité. S ubývajícím časem navíc Teplice více držely míč a evidentně už se soustředily na ubránění výsledku. V nastaveném čase došlo ještě k několika náznakům šance, ale domácí už si vítězství vzít nenechali a vyhráli nejtěsnějším možným způsobem 1:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - SK Kladno 0:0

18.04.2010 17:00

Góly: -

Slávisté doma zklamali a jen remizovali s Kladnem 0:0. A to i přesto, že hráli od 58. minuty v početní výhodě. Hřiště totiž musel opustit po dvou žlutých kartách kladenský Procházka.

Domácí se museli v zápase obejít bez Grajciara a Krajčíka, poprvé se představil brazilský záložník Dens. A již po osmi minutách opustil hřiště pro zranění Vlček.

Kladno přijelo zahrát typický Prešov, a to se mu víceméně po celý zápas dařilo, jelikož domácí marně hledali recept, jak se dostat za obranu hostí.

Zajímavé věci se děly až v druhé půli, proto tu první v reportáži vynecháme. Ihned po změně stran hlavičkoval dobře Kopic, ale mířil těsně nad. Chvíli nato brankář Kladna zlikvidoval pokus Černého z přímého kopu a dorážka Kysely mířila nad. V 58. minutě přišla zmiňovaná červená karta. Tu viděl Procházka za zbytečný faul na Dense. Po chvíli se do šance dostal Ivanovski, ale brankář hostí zasáhl. Zato na druhé straně se zatřáslo břevno po hlavičce Tatanašviliho. V závěru si hosté ještě poradili jak se střelou Ragueda, tak s přímým kopem Černého a mohou se radovat z bodu za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - FK Mladá Boleslav 2:4

18.04.2010 17:00

Góly: 51. Marek Kincl (pen.), 83. Stanley Ibe - 6. Marek Kulič, 31. Ludovic Sylvestre (pen.), 48. Jan Chramosta, 73. Ludovic Sylvestre

Střížkovští Bohemians doma prohráli 2:4 s Mladou Boleslaví a prakticky jen stvrdili svůj sestup. Na nepříliš záživný poločas navázalo divoké druhé dějství. Diváci se nakonec na strahovském stadionu dočkali šesti branek.

Počátečný nerozhodný stav trval všude všeho jen šest minut, pak se totiž dostala do vedení hostující Mladá Boleslav. Tomáš Hrdlička našel centrem Marka Kuliče, a ten vstřelil úvodní branku utkání - 0:1 pro Mladou Boleslav. Domácí se nemohli dostat do pořádného zakončení, ale totéž prakticky platilo i pro hosty. Hrál se totiž nepříliš záživný fotbal, nicméně ve 32. minutě vstřelili mladoboleslavští druhou branku. Chramosta byl totiž uvnitř pokutového území faulován Beláněm a nařízenou penaltu nekompromisně proměnil Ludovic Sylvestre - 0:2. Do konce poločasu se už ale nic výrazného nestalo a diváci byli svědky spíše nudné podívané.

Jako den a noc se lišili oba poločasy, zatímco v prvním dějství toho bylo k vidění málo a nebýt dvou branek Boleslavi, tak by se diváci na stadionu nejspíše unudili, ve druhém poločase bylo k vidění mnohem více zajímavých situací, a také branek. Nejprve Ibe vyslal Jelínka, ten ale nedokázal překonat brankáře Šedu. Za to domácí zaplatili další inkasovanou brankou, hned za minutu totiž Sylvestre s Kuličem připravili třetí branku pro Jana Chramostu a už to bylo 0:3.

Hned za další dvě minuty bylo rušno v mladoboleslavském pokutovém území, Marek Kincl byl faulován Hrdličkou a sám ex-sparťanský útočník snížil na 1:3. na rozdíl jediné branky mohl opět snížit Marek Kincl ale ten tentokrát netrefil branku. V 59.minutě orazítkoval tyč střížkovské branky Mendy a tak to bylo stále 1:3 s pohledu domácích. To platilo i po Sedláčkově pokusu který zlikvidoval Beláň. V 74. minutě se opět měnilo skóre, Sylvestreho hlavička skončila v síti a Boleslav vedla 1:4.

Rovněž závěr utkání byl plný šancí, Mendy z otočky vypálil a Beláň se zaskvěl dobrým zákrokem. O dvě minuty později se střížkovské Bohemce podařilo znovu snížit, Flachbartův centr proměnil s trochou štěstí hlavou Stanley Ibe - 2:4 pro Boleslav. Do konce utkání už Mladá Boleslav drama nepovolila a vyhrála 2:4.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 0:0

18.04.2010 17:00

Góly: -

Sparta jen remizovala v Budějovicích 0:0 a stejně jako Slavia a Jablonec tak ztratila.

První poločas byl hodně nemastný neslaný a za zmínku stojí jen situace ze 38. minuty. Domácí Hudson prošel po straně a od koncové čáry nahrál Krobovi, ten vystřelil nad. Domácí ještě reklamovali teč, ale kopalo se od sparťanské brány.

V druhé půli se už do šance dostala i Sparta. Kadlec z protiútoku obešel Kučeru a namířil míč k bráně, tam však zasáhl Horejš. V další šanci centroval Žofčák na Lačného, ten však minul. Následně centroval Vacek a míč se snášel za záda brankáře Budějovic, ten však skvěle zasáhl a vytáhnul míč nad břevno.

Sparta tak po velmi nezajímavém a nudném utkání pouze remizovala na hřišti Českých Budějovic 0:0 a do tabulky si oba týmy připisují po bodu. Hosté z Prahy stále zůstávají v lize neporaženi.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Sigma Olomouc 1:2

17.04.2010 18:00

Góly: 66. Richard Dostálek (pen.) - 7. Jan Navrátil, 67. Jan Navrátil

Utkání v Brně nabídlo zajímavou podívanou, hrálo se velmi ofenzivně a tři body nakonec putují do Olomouce. Sigma totiž dokázala v Brně vstřelit dvě branky a vyhrát 2:1. Diváci byli v Brně svědky i několika nastřelených tyčí.

Brno začalo utkání nešťastně a už po sedmi minutách prohrávalo. Skvělou práci při úvodní brance Olomouce odvedl Petr, jenž přihrávkou našel Jana Navrátila, a ten technickou střelou překonal brněnského brankáře - 1:0 pro Sigmu Olomouc. O vyrovnání se čtyři minuty po inkasované brance snažil Rabušic, dostal se do velké příležitosti, jenže brankář Lovásik dobře vyběhl a Rabušic v šanci pohořel. Domácí pak zasypali Hanáky několika rohovými kopy po sobě, jenže kýženou branku to nepřineslo. Ve 26. minutě mělo Brno velkou šanci, Kalabiška ale zblízka rybičkou trefil Lovásika. Za další čtyři minuty přežila Olomouc další klinickou smrt, Dostálkovu technickou střelu vyškrábl Lovásik na břevno.

Olomouc rovněž odpověděla stoprocentní brankovou příležitostí, Schulmeister našel osamoceného Ordoše a po jeho zakončení opět zazvonila branková konstrukce. Brankou neskončil ani průnik Navrátila, a tak Olomouc stále vedla nejtěsnějším možným způsobem. Minutu před koncem prvního dějství mohlo Brno vyrovnat, Kalabiškův centr nepříjemně změnil směr po teči Rossiho a Machalický zažehnal míč do bezpečí.

První poločas byl určitě nesmírně zajímavý a stejné tempo pokračovalo i po změně stran. V 63. minutě opět zachránila Brno tyčka, rána Ordoše s třiadvaceti metrů byla opravdu povedená, chybělo jen větší štěstí. Nedáš - dostaneš, přesně tohle pravidlo platilo o dvě minuty později, Rabušic byl po zpětné kličce faulován v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop. Z hranice jedenáctky se prosadil Richard Dostálek a vyrovnal na 1:1. Radost z vyrovnání netrvala dlouho, protože hned za minutu Olomouc opět vedla. Navrátil využil přesného pasu za obranu a sám postupoval na brněnského brankáře, Doležalovi pak nasadil potupné jesličky a Hanáci znovu vedli, tentokrát 2:1.

Olomoučtí pak uklidnili hru a hráli přesně to, co potřebovali, navíc si několikrát pomohli střídání, čímž ušetřili cenný čas. Nicméně závěrečnému náporu Brna stejně neunikli ale poté, co přežili Doškovu střelu a závar před brankou, mohli slavit cenné vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians 1905 1:1

17.04.2010 18:00

Góly: 22. Václav Ondřejka - 83. Milan Škoda

Ledová sprcha padla na hráče Slovácka v samém závěru utkání. Dlouho se totiž zdálo, že tři body zůstanou domácím, kteří by tak mohli utéct Kladnu. Jenže Škoda pár minut před koncem v první šanci druhého poločasu pro hosty vystřelil bod, který klidně nemusel zůstat samotný.

Klokani začali na Slovácku aktivně, své počáteční převahy však sebeméně nevyužili. Po sedmnácti minutách naopak přesným centrem našel Švancara Fujerika, který se chytře zbavil Rychlíka a pohotovou střelou jen těsně přestřelil.

Pět minut poté se po rychlém vhazování dostal za obranu Švancara. Ten tentokrát přihrál před branku Ondřejkovi nepřesně. Nehlídaný útočník se však za míčem stihl vrátit a se štěstím skórovat ke vzdálenější tyči.

Hosté se pokusili o vyrovnání chvíli po půlhodině hry. Nejprve Kaufmanův pokus vytěsnil solidním zákrokem Filipko, následný roh usměrnil Ibragimov mimo tři tyče. Do šaten tak po vyrovnaném poločase šli šťastněji hráči Slovácka.

Druhý poločas přinesl marnou snahu Bohemky, která si nedokázala vybudovat žádný tlak vytvářející naděje na srovnání. Slovácko tak v klidu hlídalo nejtěsnější možné vedení, nemělo totiž prakticky žádnou práci.

To trvalo do počátku poslední desetiminutovky. Vše začalo nenápadně dvěma zmařenými šancemi na pojištění vedení. Nejprve se po akci Valenty s Nestorovským dostal do jasné gólové příležitosti Fujerik, obětavý obránce však střelu srazil ke Kunclovi, který pálil nad. Po dvou minutách vybídl Valenta Zelenku, který si pohrál s Niklem, ale svou přihrávkou před branku nedonutil Rychlíka k teči do vlastní sítě.

A tak přišel trest na straně druhé. Vůbec první výraznější šance hostů v druhé půli skončila po teči na břevnu, od kterého se míč odrazil ke Škodovi a pražský útočník bezproblémově dorazil míč za Filipkova záda. Opařené Slovácko navíc mohlo celý zápas prohrát, když se v poslední minutě řítil Škoda na domácího brankáře.

Úspěšný střelec si všiml lépe postaveného Bálka a přesnou přihrávkou ho vybídl k zakončení do odkryté branky. Jenže hostující hráč trefil pouze Němčického, vítěznou trefou tak pohrdl a sudí Damková mohla odpískat konec nerozhodného zápasu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baumit Jablonec 1:1

17.04.2010 15:45

Góly: 6. David Střihavka - 51. David Lafata

V důležitém utkání o pohárové příčky remizovala Plzeň s Jabloncem 1:1. Po většinu utkání domácí udávali tempo, jenže svojí převahu nedokázali brankově zužitkovat. Plzeň vedla po brance Střihavky 1:0, ale ve druhém poločase vyrovnal Lafata.

Plzeň otevřela skóre utkání už v 6. minutě, František Rajtoral se propracoval k centru a útočník Střihavka hlavou poslal Viktorku do vedení - 1:0 pro Plzeň. Autor úvodní branky byl blízko vstřelení druhé branky, Rajtoral mu znovu podsunul vynikající přihrávku, jenže Střihavka před prázdnou brankou fatálně selhal. V další obrovské šanci Plzně byl Petržela, individuální akcí prokličkoval hostující obranu včetně brankáře Severočechů, jenže k zakončení do prázdné branky se nakonec nedostal, neboť jeden z jabloneckých obránců na poslední chvíli míč razantně vypíchl na rohový kop. Domácí Viktoria Plzeň byla lepším týmem a po první půli zaslouženě vedla 1:0, byť rozdíl mohl být mnohem vyšší.

Jablonec sice v prvním poločase nic nehrál, za to do druhé půle vlétl úspěšně. V 51. minutě se mu totiž podařilo vyrovnat, nádhernou střelou se prosadil David Lafata - 1:1. Poté už zase hrozila Plzeň, Petržela pálil a Špit vyrazil jeho střelu na břevno. Branková konstrukce zachránila i domácí po Jarolímově trestném kopu. Hosté měli dost štěstí, Střihavka postupoval sám na Špita, ten ho dokázal rozhodit, ale útočník Plzně ještě v pádu zasáhl míč a jablonecký obránce zažehnal míč do bezpečí. V 76. minutě došlo k velkému závaru v pokutovém území hostů, Horváthův přímý kop se dostal do skrumáže těl, jenže Viktoriáni nedokázali protlačit míč do branky. Domácí nevyužívali šance, a to se jim stalo osudným, konečná remíza 1:1 je spíš úspěchem pro Jablonec.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha251312033:1151
2.Baník Ostrava25156439:2151
3.FK Jablonec25146532:2448
4.FK Teplice25138437:2347
5.Viktoria Plzeň25118632:2541
6.FK Mladá Boleslav25115945:3538
7.Sigma Olomouc251141039:3237
8.Slavia Praha2598830:2535
9.1. FK Příbram25941230:3431
10.Slovan Liberec25941228:3231
11.1. FC Brno25861125:3430
12.Bohemians 190525781018:2429
13.České Budějovice25591120:2924
14.1. FC Slovácko25651423:3423
15.SK Kladno25631622:4021
16.Bohemians Praha25421925:5514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (725)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda Plzen to mohla urvat... ale lepší než 2.

Reagovat
božský John

Tak jsem se vrátil z venku a viděl sestřih a musim říct,že bod z Plzně není zlatej,ale platinovej ! Plzeň takovejch šancí ....zasloužila si vyhrát ale Lafatič je pan střelec,marná sláva(i když jsem ho odepisoval...)

Jo !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Ze hry Jablonce by jeden

Reagovat
božský John

Dneska nebo celkově?

Reagovat
Tomekcz

dneska urcite

Reagovat
Godwinson

co ta Plzeň spálila klobouk dolu ..

Reagovat
božský John

To jo ...8x Týce a 3x Vachoušek ....to je strašný co nedali ...to jsem viděl jenom ty šance ..kdybych koukal na zápas,tak mě snad trefí šlak

Reagovat
Godwinson

Reagovat
hefy

Achjo, tohle je strašná škoda bodů. Kdyby to bylo 5:1 nikdo by nemoh říct ani popel.

Reagovat
božský John

No každopádně,jestli budem mít takovouhle kliku jako dneska(a budem hrát líp, o tom nic),tak tu ligu musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Viki?

Reagovat
Radar

Cabadaj

Reagovat
smazaný uživatel

taky mně to trklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, jednička by byla lepší. Plzeň zdatně konkuruje spalovačům mrtvol z Pelhřimova To co nedali, to sem dlouho neviděl. Nejlepší byl ten balet před bránou. Ale i tak pro Baník remíza lepší než dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že remíza je pro nás lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než dvojka určitě, ale já bych řekl, že pro nás by byla zdaleka lepší jednička. No nicméně teď už je to jedno

Reagovat
Radar

Tak Olmík Brnu zatím dává

Reagovat
centos

Brno je srandovní.

Reagovat
Radar

Vskutku.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vskutku" je taky srandovní slovo

Reagovat
Radar

Reagovat
sosna

Hlavně Ríša Dostálek. Ten mě zatím baví nejvíc.

Reagovat
sosna

No obrana má celkem štěstí. Lovas chytá dobře a jednou mu pomohlo břevno... Jinak mladej Navrátil hraje luxusně, celkem mě překvapil klučina, jen tak dál.

Reagovat
Radar

Myslím že břevno zachránilo Brno

Reagovat
sosna

To taky. Na břevna 1:1. Snad dáme ještě jeden na uklidnění.

Reagovat
božský John

Jéé,Brno máme příště doma,to je za tři body..pak se Střížkovem..to máme taky za tři ...parrrrrááda

Reagovat
centos

Střížkov musí vyhrát, bo jestli skončí sezonu v mínusu, vesmír imploduje.

Reagovat
Radar

Velký smrsk ?

Reagovat
centos

No, něco jako s hatchem, když tam byl Desmond, ale ve větším měřítku.

Reagovat
Radar

Nemám tušení o čem to mluvíš

Reagovat
centos

Prostě jsi Ztracen :)

Reagovat
Radar

Ztraceni se mi vůbec nelíbí, samá tajemství a hovno z toho, když už to vypadá že se něco dozvíš, tak to zkončí...http://www.videacesky.cz/parodie/ztraceni-odpovedi

Reagovat
centos

Vysvětlilo se toho mnoho, jen je hodně složité dát si do souvislostí různé ty časové skoky a to obrovské množství informací. Pochybuju, že vůbec někdy vznikne něco poodobně komplexního.

Reagovat
Radar

Na mě to působí strašně nekomplexně, aby se v tom prase vyznalo Jsem zvědav jestli VŠECHNO scénaristé stihnou objasnit

Reagovat
honziss

Pokud vidíš všechny díly a sleduješ je postupně jeden za druhým tak jak tak jdou, tak se to dá pochopit dobře. Nebo aspoň já s tím problém nemám. Jen občas nad tím musíš trochu zauvažovat a dát si do souvislostí některé věci, které hned nebijou do očí že mají určitou souvislost.

Reagovat
honziss

Sleduješ už šestou sérii?

Reagovat
smazaný uživatel

no právě že se teď poučí a zlepší takže žádné body -utrum. To samé Kapři, ti budou hrát jak o život aby neměli ten primát, že skončí po lize v mínusu, takže vam dají klepec

Reagovat
božský John

No a pak doma Teplice,kterým dochází dech...pak teda na Slávii prohrajem,ale nakonec doma Budějice ....to je los

A ty vaše baníkovský konspirační teorie jsou vtipný

Reagovat
Radar

A zase tě bere fantas !

Reagovat
božský John

Tentokrát ne ...vy se radši starejte o to,abyste v Liberci nedostali jako my a aby Řepák zanedlouho nedělal ramena,že vyhráli na Baníku

Reagovat
Radar

Liberec se hecnul jen na vás, takže to bych se nebál A se Spartou to bude válka se šťastným koncem pro nás

Reagovat
božský John

Se hecnul jenom na nás,ale to hecnutí mu jaksi vydrželo ...a hecnul se už tejden předtim na SLávii ...

Reagovat
Radar

Slavia, myslíš ten průměrný tým ? A kurde nešpekuluj, budete druzí tak to nehroť, Baník přes léto zase prodá to nejlepší a příští ročník je váš

Reagovat
božský John

Stejně si myslim,že to urvou Rumuni

Reagovat
Radar

Nemaluj čerta na zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Místo abys byl rád za 3.-4.flek tak tu blázníš o titulu...

Reagovat
božský John

To tady blázníte akorát vy ...

Reagovat
Radar

Tak jsme před váma že ?

Reagovat
božský John

O bod no ...a kdo ví,jestli na tom nebudem po pondělku stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže my si to můžeme dovolit ( bo sme lepší) ale vy byste měli být rádi,kde ste.

Reagovat
Radar

Odvážné tvrzení

Reagovat
božský John

No,to bych netvrdil,ale 100 lidí,100 názorů...

Vzhledem k našim výkonům,jsme samozřejmě rádi,že tam jsme ..ale zasloužíme si tam být,takže tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je pohodička

Reagovat
sosna

ČT opět nezvládla on-line přenos. Děkujeme.

Reagovat
Kepy_FCB

Z Brna nebi UH?

Reagovat
smazaný uživatel

brno

Reagovat
Kepy_FCB

No jo že jsem se vůbec ptal. na ten jejich mizernej fotbal, dementní pokřiky, vidlácký ksichty prostě není moderní technika dělaná.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvuli hlavnimu městu Moravy = Olomouc tu elektriku zapnout mohli na vesnici v Brně.

Reagovat
Didier Drogba

pochlub kde,se rodí takoví burani jak ty

Reagovat
Didier Drogba

oprava: pochlub se,kde se rodí takoví burani jako ses ty

Reagovat
sosna

Nejede ani z UH takže komplet kolaps jako obvykle. Hooonza Navrátil

Reagovat
Radar

Mě to jede

Reagovat
sosna

Mě teda né. Jinak v Brně 2407 diváků

Reagovat
Radar

To bude návštěva kola

Reagovat
sosna

Jede ti Slovácko, nebo i Sigma?

Reagovat
centos

Slovácko tu mám puštěné, jede.

Reagovat
sosna

Mě nejede ani jedno. A jak se dívám na stránky Sigmy do diskuze tak nejsem sám...

Reagovat
Radar

Obojí.

Reagovat
sosna

Hmm, máš se.

Reagovat
Radar

Nejsem amatér

Reagovat
sosna

Něco mi říká, že na tomhle nemáš moc velkou zásluhu.

Reagovat
Radar

To se pleteš, plantážníku

Reagovat
sosna

Tak prozraď. Proč tobě jo a mě a mnohým dalším ne??

Reagovat
Radar

To je věc charakteru

Reagovat
sosna

Ha ha ha.

Reagovat
Radar

Tebe asi fakt štve že ti to nejde co?

Reagovat
sosna

Štve. Ale radost z vítězství to přebíjí.

Reagovat
centos

Přitom ten stadion není až tak děsný, jak jsem čekal. Lepší než ten ve Vítkách.

Reagovat
Radar

Hlavně větší ne ? Když se plně využijou ochozy na stání

Reagovat
centos

No to asi jo, ale kvůli těm dementním podmínkám svazu se ve Vítkách asi budou montovat sedačky..

Reagovat
Kepy_FCB

koukám ten Střihavka je pořád stejnej dement jako když byl u nás.

http://fotbalzive.ct24.cz/art.asp?id=17090

Reagovat
Radar

Brno solidně, srovnají z pentle na 1-1 a ani se nenadějou a je to zase 1-2, to nasere.

Reagovat
Radar

Kurde ! Slovácko - 1905 1-1

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
cubinho

Jojo, pár videí s ním jsem už viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma, to je pohodička

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Slovácko rozdupe Slávku a pak to šmrdlá s Bohemkou 1-1. Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

muzi, ani mně nemluv

Reagovat
vanGomm

Nicneřešící remíza mezi Plzní a Jabloncem.Přece remízy byly jsou a budou.U nás byl 3 bodový systém zaveden od sezóny 1994/95 asi móda z ciziny.Podle mě úplná zbytečnost,podobně jako letní čas.Remíz je pořád od sezóny (16 členů)zruba stejně tedy cca 20-30%.Např. v sezóně 1974/75 bylo za 2 bodového systému 49 remíz tedy 20%.A třeba v sezńě 2000/01 bylo 69 remíz tedy 29%. atp.V ostatních ligách v Evropě je to podobné,je to tedy o ničem.Ještě více to je vidět ve skupinách na EURU,nebo MS (4 účastníci a každý 3 zápasy).Tam to nemá vliv vůbec žádný.Myslím,že by spíš bylo potřeba "upravit"jiná pravidla.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty bys rád psal do novin, že jo?

Reagovat
vanGomm

Ale vůbec ty noviny stejně už skoro nikdo nečte,bohužel to co jsem napsal o těch remízách je pravda.Možná se to týká i jiných věcí.

Reagovat
centos

Jsem sám, komu to připadá vytržené z kontextu?

Reagovat
vanGomm

Vytržené z kontextu? To myslím říkají politici.

Reagovat
Radar

On je takový politický typ

Reagovat
Kepy_FCB

Prostě abys to pochopil, tady se chatuje (četuje) a nedělají se tu složité rozbory.

Reagovat
vanGomm

Takže max kolik řádků do ty chaty?

Reagovat
Kepy_FCB

To já nevím mě to je fuk.

Reagovat
vanGomm

Ty to sám nevíš a přitom mě říkáš,abych to pochopil.Tedy to o chatách(četech) a složitých rozborech.Mimochodem blíží se léto a už se na chatu moc těším.

Reagovat
Kepy_FCB

Já ti chtěl jen něco naznačit, ale zapomeň na to , čau.

Reagovat
centos

Ti říkají hodně věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem sám, kdo to radši ani nečetl ?

Reagovat
Radar

Já to četl, ale nijak moudrý z toho nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska v UH parádní atmosféra, kdyby Slovácko vyhrálo, tak je to ještě lepší, ale nejlepší bylo, když celý stadion skandoval: "Střížkov zajebaný je"

Reagovat
Radar

Slovácko zaslouží pochvalu za návštěvy

Reagovat
Shevchenko

Slovácko musí zůstat v lize.

Reagovat
centos

Je tam super výjezd

Ten podzimní několika kilometrový pochod se mi moc líbil, naštěstí jsme stadion našli :)

Reagovat
Radar

100. pro POLSKO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Tak se posmol, když už se drží ta minuta ticha na stadionech....

Reagovat
smazaný uživatel

po co?

Reagovat
centos

posmol

(to jsem dlouho neslyšel) :)

Reagovat
Radar

To je ten náš vesnický dialekt :)

Reagovat
Didier Drogba

není proč

Reagovat
Radar

Taky názor

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt obří zklamání, první poločas jsme hráli totální hovno a dali jsme na 1:0, druhý poločas jsme hráli obstojně, nedali jsme dvě tutovky,nechali jsme si vyrovnat a eště klidně mohli prohrát. Jenom doufám, že zitra nebude na Slavii nějaká šaškárna Co se týče atmosféry, tak to byla paráda a hromové Střížkov zajeba*ý jeee to bylo něco

Reagovat
JarousFCB

Co ten Střihavavka nedal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak boj o další sestupové místo bude mít ještě zajímavou dohru....efff, ta kocovina je zlo

Reagovat
Radar

No jestli slavia neporazí Kladno, tak má Slovácko problém

Reagovat
smazaný uživatel

a stát se může cokoliv...

Reagovat
Radar

Je to tak....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Slávia na nic, Dynamo naštěstí bodík ... Bude to ještě hodně zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jop, sparta jen bod, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

ČB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky potěšily Teď nám teoreticky stačí zítra porazit liberec, vyhrát zbytek zápasů a se spartou v ostravě klidně remíza a titul má Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte pryč toho pseudo člověka z úvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

No,to snad neni možný... Snad užletos Kladno sestoupí,protože s timhle antifotbalem nevydrželi ani ve 2. lize... Nechápu,jak se tyhle nekopové dokázalivlizeudržet tři nebo čtyři roky,to mi je opravdu záhada. To taky svědší o úrovni naší ligy.

To co dneska předvedli bylo neuvěřitelný,vážně. Jedna,opravdu jenom jedna střela,co šla na Vaniaka. Ve vápně při centrech 7-8 hráčů,bo co to má jako bejt? A to odkopávání míču,to je snad ještě horší. Míč už je dávno v autu,najednou ho doběne kladěňský hráč a odkopne ho 10 metrů daleko (v tom lepšim případě),a to to takhle je každý druhý aut Slavie. Jasně,taky sme nepředvedli bůh ví co,ale ono to ani nejde,když jeve vápně víc kladeňáků než na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, hlavně, že vy jste pálili jednu šanci za druhou celkem jste měli 3...no možná 4 šance...jinak nevím, co bys čekal. Kladno se prostě venku nemůže rovnat Slavii, stejně jako další týmy ze spodku tabulky...to prostě nejde. Nemůže jet na Slavii s tím, že tam vyhraje a takticky to Kladno zahrálo dneska velmi dobře.

Reagovat
soukup

ve všech ligách týmy co hrajou o záchranu betonujou a sotva vystřelí na branku když hrajou proti kvalitnímu týmu, nebo si myslíš, že v PL jede podprůměrnej tým na výjezd k big4 útočit? ne jede tam betonovat úplně stejně jako Kladno na Slávii, akorát Slavie narozdíl od týmů big4 nemá tu kvalitu aby jim stejně dala i přes beton 3 góly...

Reagovat
centos

.. či si vytvořila šanci.

Reagovat
Staenly10

Když to pánovéberet takhle,tak je vše v pořádku (radši to sem napíšu - ironie)...

Reagovat
smazaný uživatel

Chovance, ty nam ten titul snad vyhrat opravdu nechces co? Uz na podzim sem z prdele rikal ze by sme mohli sezonu zakoncit s bilanci 15-15-0 a ono to k tomu opravdu smeruje. Doufam ze Sparticku bude pristi rok trenovat nekdo schpnej a ne tenhle lempl!

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Sparty je pan Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

svolejte spaťany na školení

Reagovat
smazaný uživatel

svolejte spaťany na školení

Reagovat
smazaný uživatel

O tom mluvim už rok a pul

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno

Reagovat
Kokesh

13 výher, 12 remíz...to jsem hodně dlouho nikde neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta i Slavia překvapivě ztratily dva body po bezbrankových remízách s Kladnem, respektive v Budějovicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo admini eurofotbalu, hlavne ze davaji bany za kazdu blbost a pak napisu taku ptakovinu

Reagovat
RickNash

to překvapivě mě tam taky praštilo do očí... nekutečné jak může někdo tohle nepsat

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja zrovna slovo překvapivě nemyslim...

Reagovat
smazaný uživatel

to se jeste prekusnut da...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Heleď, vím z vlastní redaktorské (nikoliv administrátorské činnosti), že se podobné překlepy stanou. Není to jednoduchý, admin má na práci takřka v jeden okamžika napsat krátký úvodník k 6 špičkovým soutěžím, připravit statistiky ke všem zápasům a k tomu zkontrolovat všechny reporty ... Nechci to jakkoliv obajovat, v reportech a preview udělám často taky hodně chyb, ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, ber to s nadhledem

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Boleslav Budějce Brno Slovácko Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

a co sparta pane semafor?

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, nevíš napsaný Budějce?

Reagovat
smazaný uživatel

Neví ... A asi ani nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si divný semafor máš tak málo prstů nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

no neříkal sem, že to Slavia Kladnu pustí teď hlavně postoupit přes Jablonec v ČP

Reagovat
smazaný uživatel

jasně slavia už prodává zápasy od minulého kola. Proto sem to nevsadil

Reagovat
centos

Blažkovi skončila sezona, má něco se svalem. Koho tam má Sparta dále v té bráně? :)

Reagovat
Radar

Kozášuka

Reagovat
smazaný uživatel

zrádce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho - přesně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

titlabach zas ukazal jakej je debil: na jihučech hraly budějovice o ligovou zacharnu se spartou ktera hraje o titul a vysledek tomu napověděl. zapas skončil 0:0 :DDDdd

Reagovat
cubinho

Že ten sport na Nově sleduješ...já už na to nemám sílu. Byla zase první zpráva "ze světa formule"?

Reagovat
mike.84

nene nesleduju...ja sem jenom pustil tv, šel sem něco dokončit ke kompu a tv byla zrovna na stanici nova a zrovna mlel ten debilek tak už sem to chtěl pravě přepnout a jelikož ani českou ligu nesleduju tak mě ta jeho věta zaujala "jakože by to skončilo 3-3 ?" si říkam a on odpalí takovou sračku zase :D tak sem se malem poskladal na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým na titul ještě nejspíš nemá. Psal jsem to už v zimě, že nevěřím. Neříkám, že se to nemůže podařit, nicméně by to byla spíš souhra okolností. Nemůžu si pomoct, ale aby titul získalo mužstvo, které v polovině zápasů ztratilo body ... Něco je v lize špatně

Reagovat
mike.84

ale zase na druhou stranu neprohráli ani jednou a kdoví, zda neokopírujou arsenal z roku (tuším) 2004 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně 25 zápasů a žádná prohra, to je na druhou stranu snová bilance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Co bychom za ni dali

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, aspoň pořádně na druhého mája spadnete na rypák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

a ještě neděla, jsem zvědavý, jestli se hecnou a dorazí jich aspoň tolik co ze Slovácka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji to na obvyklých 150-200 kousků, na víc se chudáci nezmůžou

Reagovat
smazaný uživatel

no, dle mého jim velkou ekipu budou dělat fans z Moravy, resp. z okolí Olmíku...A já je zas chytnu na cestě do Prahy

Reagovat
centos

A i tak jich o moc víc nebude.. bída. I v sektoru na Slovácku prý byla většina moravští sparťani a ten počet nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta jejich "oddanost"

Reagovat
smazaný uživatel

to oni se vždycky ohánějí takovýma spojkama z Moravy ale hovno z toho TO třeba my v Plzni měli jenom z Chebu nějakých 40 lidí pokud si vzpomínám

Reagovat
Kepy_FCB

*z Chebska

Reagovat
Radar

A co se týče supportu tak taky toho nikdy moc nepředvedli...

Reagovat
centos

No to se právě divím místním sparťanům, že jsou z jejich atmosféry tak odvázání, když já jsem je naživo nikdy v podstatě neslyšel (kromě klasika Sparta Sparta), i v televizi nic moc. A chorál už vůbec žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo je to hodně slabé

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli přesně takovým velkohubým baníkpičům, jako jsi ty, plno lidí Baníku titul nepřeje. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

nám ho přeje celá republika krom sparťanů...

Reagovat
božský John

A mě... bo ste konkurence...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě věříš v titul?

Reagovat
smazaný uživatel

se uvidí zítra

Reagovat
božský John

Tak máme to de facto 3 body na titul s tim,že máte vzájemnej zápas a my epesní los...

Zejtra nevyhrajete ...né,že bych vám to nepřál,ale ten Koberec nehraje blbě

Btw. k zejtřku,nevim jestli seženu hulení..jak nám pozavírali dealery,tak nikdo buď nemá nebo jsou všichni posraný ...uvidim,ještě to trošku pořešim...

Reagovat
Radar

Drogisti !

Reagovat
božský John

Drogistu znám akorát Vaňka,ze Švejka...

Reagovat
božský John

Jinak..kdo nehulí s náma,hulí proti nám !

Reagovat
Radar

A co ten kdo nehulí vůbec ?

Reagovat
božský John

Ten je namydlenej,bo nedělá nic

Reagovat
centos

Tady se bude hulit jenom z komína!

Reagovat
Radar

Reagovat
božský John

Tak jo ...ale moc se mi tam lozit nechce..radši z okna...

Tady se bude fachčiť !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nekouří, nedělá nic. Kdo kouří, přemýšlí o životě..

J.W. Goethe

Reagovat
JarousFCB

dlouha-videa.cz ???

Reagovat
smazaný uživatel

hele, po včerejší noci radši jen piva, bych to možná ani nedal, sem uplně grogy

Reagovat
centos

říká sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Trhá mi žíly že nám nějaký podržtaška budžkničemu z Prahy nepřeje titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, a kolik z vas, podelanejch chacharu zije v Praze co? zebraci ... Banik titul neziska, to je mission impossible!

Reagovat
smazaný uživatel

hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem psal o jedné o sobě a to o té, která napsala tento příspěvek podržtaško.

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá. Baníku jsem fandil v době, kdy jsem si zakládal asi ped 6ti - 7mi lety titul. Ale to už je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem si zakládal nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no fááákt, ty nevíš, že já jsem starý Chachar

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

tys to dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

...když sem si zakládal titul

Reagovat
Radar

Baník pičo !

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek fotbalu - dobrý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau. Chceš se kamarádit?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nesmím bavit s fanouškama fotbalu promiň.

Reagovat
božský John

To se potom můžeš bavit jenom s lexessem,poněvadž Kladno fotbal nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase s lidmi, kteří fotbal mají až jako druhou věc, nebo jako nějakou záminku.. Ale to sem si stejně zakázal sám

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je prvotní záležitost BANÍK. Po něm následuje jeho PODPORA, která je úměrná výkonu, někdy neplatí (například v Jablonci ikdyž jsme prohráli byl tam support jak bysme porazili Spartu 10-0)

Reagovat
smazaný uživatel

Však to povídám, že tě fotbal nezajímá.. Mě zase nezajímá ten váš boj o nějakej nejlepší support.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsem že mě nezajímá, ale prostě ikdyž se prohrává 3-0 dokážu si to užít

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nejdeš na fotbal, ale primárně zafandit si.. Já jdu na fotbal a když sem na fotbale, tak fandím..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že máš v nicku fcb to je kašparské

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

vic tymu je FCB, ne jen pseudoklub ze Slezka

Reagovat
centos

Co je na něm pseudo?

Reagovat
smazaný uživatel

co je to slezko?

Reagovat
smazaný uživatel

Že nám to nikdo nepřeje? A ty si pracovník STEMu ne? je to přesně naopak hochu, jen si to necheš přiznat. Nám to přeje větší půlka republiky

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem "většina", ne "nikdo"

no a líbí se mi, jak se kvůli takové kravině, jako že vás nemaj lidi kvůli vašemu chování nemaj rádi, rozzuříte k nepříšetnost. Přijdete mi to jak nějaký Řád Slunečních lidí

Reagovat
homeles8

radši Baník, než esesáci

Reagovat
smazaný uživatel

celkove je to v lize uz 27 bez prohry, posledni prohra v tom desti loni ve Zline.

Reagovat
homeles8

Dynamooooo! Sionko Pavel Kučera A ten negr napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pseudo člověk válel Škoda mohli jste vyhrát dneska

Reagovat
homeles8

to jsme mohli, když za to chtěj 120,- Ale neprohrát ani jednou v sezoně se Spartou....

Reagovat
centos

taková pálka.. ale v televizi vás moc nedávají, tak jsem se i divil, že máte docela hezký stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

hezkej stadion jo ale ten tým...

Reagovat
homeles8

nelíbí se ti něco na Dynamu Budějce?

Reagovat
Radar

Ta purpura

Reagovat
homeles8

my jsme černobílí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? V purpurový jsme nehráli, ani nepamatuju

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

To už ze sebe nesmyjete

Reagovat
centos

V Českých Budějovicích by chtěl žít každý.

Reagovat
homeles8

to nevim, ale já z Budějc nechci

Reagovat
Kepy_FCB

Slyšel jsem že sídliště Šumava a Vltava nic moc... Ale centrum supr.

Reagovat
homeles8

a ještě sídliště Máj . Ale já bydlim na druhým konci Budějc. A Centrum si v létě fotí Japonci a hrozně se jim to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

beton a ty hrozné klubové barvy

Reagovat
homeles8

my jsme černobílí

Reagovat
Kepy_FCB

Prý ty barvy vymyslel Poborský?

Reagovat
smazaný uživatel

Beton? Dneska betonovala Sparta ...

Reagovat
smazaný uživatel

já to neviděl, soudím dle jinejch zápasů. Ale fandil sem vám

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu

Reagovat
homeles8

to teda máme hezkej V TV nás snad nikdy nedávali

Reagovat
smazaný uživatel

Styď se... několikrát!

Reagovat
homeles8

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost zvláštní stadion.. Hezkej, ale člověk z toho má pocit, že by se to dalo postavit za dva dny

Reagovat
Radar

Anebo z lega

Reagovat
smazaný uživatel

Takový větší ocelový lego no..

Reagovat
Radar

Merkur

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

vypadá, že ho můžeš složit, odvézt, rozložit a čutat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

přenosný stadion, to jinde nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i přesto je hodně krásnej! Bych si dovedl představit, že by se tam mohly ukazovat mládežnický reprezentace

Reagovat
homeles8

Reagovat
JarousFCB

Taky jsem se divil, když jsem tam byl poprvé na výjezdu...

Reagovat
homeles8

a co jsi čekal?

Reagovat
JarousFCB

Něco jako Plzeň...

Reagovat
homeles8

aha....

Reagovat
cubinho

Vypadá jak stadion v Opavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo fakt ten brazilec byl dost dobrý

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak Hudsonovi nemůže kouč dávat příležitosti pořád... dlouhodobě naše nejlepší křídlo!

Reagovat
homeles8

jj, to je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme se, pokud porazíme Liberec, dostat na první místo?

Reagovat
smazaný uživatel

NE !

Reagovat
centos

To myslím že ještě ne, vzájemný zápas budeme mít lepší až za dva týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

áách

Reagovat
homeles8

sešfpyčy

Reagovat
Radar

Právěže ne

Reagovat
homeles8

ale jojo

Reagovat
centos

Ty tvoje reakce jsou prostě vynikající, věcné, plné vytříbeného humoru a lásky k lidem

Reagovat
Godwinson

láskou k lidem možná oplývá, ale to zdejší fanda Baníku nezjistí ..

Reagovat
centos

Vtipná reakce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat kluby ze špice tabulky bez fanoušků.

Reagovat
Godwinson

správně, Sparta

Reagovat
JarousFCB

Jedinný opravdoví fanoušek teplic co nechá plíce na stadionu je místní hlasatel.

Reagovat
centos

Já myslím, že ho pouštěj z magneťáku, něco jako na nádraží.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Hemala, to je jasný!

Reagovat
centos

U vás hlásí Hemala? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hemala hlásí všude kde není ta ženská... Třeba na hlaváku je Saša..

Reagovat
centos

Na hodně nádražích je Václav Knop (tělocvikář z Hospody), třeba v Ostravě.

Reagovat
stas87

mne sa na sparte paci ked sa strieda ten zvuk ako v prazskom metre to ma vzdy dostane do kolen

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu podobný no.. Ale tak co by jsi chtěl? na ten zvuk jsme naučený v Praze vždycky reagovat..

Reagovat
stas87

sak v poho mne sa to strasne paci ale mam fobiu z metra teda z tych schodov som siel s kamoskou a myslel som si ze spadnem po drzke dolu a zabijem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl jako malej taky.. takovou poloviční závrať.. Včera jsem něco podobnýho zažil na Matějský

Reagovat
stas87

ja ako male dieta vobec mne metro nevadilo asi detska bezstarostnost asi som uz stary kkt ona mi vravi tak sa pozeraj na tych obrazkov co su vedla na stene...tiez sikmo no a potom nas zacali na tych schodoch predbiehat a to som myslel ze skapem

Reagovat
smazaný uživatel

S tím ti nepomůžu no.. Zkus třeba jezdit co nejčastěji a koukej schválně celou dobu dolů.. Třeba si zvykneš

Reagovat
stas87

mno dakujem za radu ale ja byvam v prahe tak 2x do roka na nakupoch...to som skusal a nepomohlo to

Reagovat
JarousFCB

V Jeseníku to říkají live na nádru...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vždycky jak začne to hromové a teď všichni: Teplice, Teplice !!

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď sem tam z hlavní slyšel bubny či to byla nahrávka jako na Letné?

Reagovat
Radar

Mlč, imaginární fando Teplic

Reagovat
Godwinson

fanda je silný slovo, ale jsou jako moji vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

chyba lávky, dívák to je, divák

Reagovat
Radar

Já beru slovo "fanda" jako nadávku :D

Reagovat
Godwinson

já je neviděl asi půl rok, ale tak budiž, přijmu ten těžkej úděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že tam příjdeš Musíme ty naše kluky nějak podpořit. Posledně se Slováckem to bylo slabé.. Kolem mě skoro nikdo nefandil všichni seděli přibití na sedačkách a nic.. Si stoupli jen při minutě ticha a ani to se jim moc nechtělo..

Reagovat
cubinho

Jo, ale Baník by musel vyhrát o 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jenom bodově se vyrovnat prvnímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo ovládá diskuzi, tak to má bejt

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé a naposled

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

Kdepak, tdy vládne Baník !

Reagovat
homeles8

ne, Dynamo

Reagovat
Radar

Tak možná Moskva

Reagovat
homeles8

ne, Budějce

Reagovat
JarousFCB

Leda v Budějovicích ...

Reagovat
homeles8

co?

Reagovat
JarousFCB

V Budějovicích vládne Dynamo České Budějovice... jinde ne ...

Reagovat
homeles8

aha....

Reagovat
Kepy_FCB

V Budejkách vládne Mountfield

Reagovat
stas87

ee jihostroj!

Reagovat
Kepy_FCB

Vy máte ji-ho-stroj , úžasné síly zdroj...

Reagovat
stas87

ak vy?ja sice zijem na juhu ale 50km od cb a nefandim cb ani v jednom sporte

Reagovat
smazaný uživatel

to je pohodička cooooo

Reagovat
homeles8

300. pro Dynamo Budějce

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovni zprava zitrejsiho dne : Slovan Liberec - Banik Ostrava 3:0

Reagovat
Radar

Máš to naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, Liberec hraje doma

Reagovat
Radar

Výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

To už je větší zpráva ta remíza v Budějovicích..

Reagovat
homeles8

Reagovat
Godwinson

to ne, Liberec to uhaluzí, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

ty nefandíš Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

ne,fandím Baníku

Reagovat
homeles8

aha, já myslel že jsi Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravda, ono "sparta buzerantu parta" a ten jeho nick je výmluvnej, no

Reagovat
homeles8

no právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cukrouš je náš

Reagovat
homeles8

tak to

Reagovat
smazaný uživatel

copak, copak, rudí nevyhráli, tebe to štve a tak tady píšeš zprávy vhodné bulváru, které se nezakládají na pravdě?

Reagovat
smazaný uživatel

to vis prazskej chachare

Reagovat
stas87

tak toho fakt neurazis on je na to hrdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw, jedeš do Pitěru na ten turnaj?

Reagovat
stas87

zrejme ano ale je este cas pockam na kerzu nech zozene info co a ako ale zaujem mam!dnes som si aj nasiel pas

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad mi daj volno ve wrku...Dnes už sem jim to tam nadhodil..Bude to masakr v tom Pitěru

Reagovat
stas87

jj to bude uz si davam love stranou z vyplaty....zajdem do kasina?

Reagovat
smazaný uživatel

a budem se ohánět Petrželou....

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je v pořádku, horší je sparťan z ostravska

Reagovat
stas87

neznam nehodnotim

Reagovat
smazaný uživatel

a to já jo a hned tři, další sparťan je dokonce z České Těšína a to už je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

no já znám jednoho taky blízko od ČT, tak mezi Havířovem a ČT. Napráskal ho jeho kámoš jednou ve škole, potom dostal bití a smazal si všechny fotky kde je vyfocený s buzerantským dresem z fejsbuku

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

fandi si, komu chceš ale musíš za to nést následky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není normální... Fakt idioti no..

Reagovat
smazaný uživatel

normálka, je to takhle VŠUDE na světě...i v té slavné Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Korupce, vraždy, nenávist je všude na světě taky.. Tohle fanouškovství je ta samá verbeš..

Reagovat
smazaný uživatel

i jako vy vandráci, taky jedna verbeš vedle druhé

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspoň neschováváme za klubový dres svoji potřebu násilí.. Vandrák je pro mě v tomhle případě pochvala.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

bojuješ za svůj klub, svoje barvy...Tohle už je od starověku ale ty to asi nikdy nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuješ za to, aby si se měl dobře.. aby jsi měl nějaká práva, nebo aby jsi ochránil svoje nejbližší.. Pokud teda nejsi zfanatizovanej někým, nebo něčím.. Tohle nemá s fotbalem (JE TO HRA!!!!) nemá nic společnýho.. To dělaj akorát trubci, lidi, kteří prostě schovávají svojí potřebu násilí za klubový dres.. Jak říkám, idioti..

Reagovat
smazaný uživatel

už indiáni se pomalovali válečnýma barvama, armády vždy vyznávali svoje barvy a tak to je i v tomhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Indiáni se pomalovávali barvama, protože tím chtěli zastrašit soupeře, zmást nepřítele, který by jim podobné Indánky a Indiánčata při prohře znásilňovali, nebo je zabili.. Bylo to boj o majetky o úrodě o tom co si dát do huby, když nic neměli.. Jak tohle chceš srovnávat s hrou, při který si obě mužstva před zápasem podávají ruce?

Reagovat
papos182

Reagovat
božský John

Ondro,bereš zejtra luk a šípy jako správnej indián ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano a až přijedu, znásilním ženy, sním děti a zabiju muže, když sme ti zlí baníkovci!

Reagovat
božský John

Mužům vemeš jejich skalpy a obětuješ je Manitůovi?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě?

Reagovat
božský John

No,může bejt...

I když jsem to tak nezamýšlel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi se k nim přirovnal...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

Fotbal je více než hra

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je víc než hra, ale není důvodem k násilí.. Protože to je pořád jen HRA..

Reagovat
smazaný uživatel

a kocour Mikeš, resp. spisovatel Lada je pro vás nácek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jak vyšitej ....a Mikeš moh bejt rád,že ho nesnědli ..

Reagovat
smazaný uživatel

Lada je hroznej SS obergrupenfuhrer..

Reagovat
božský John

Reagovat
stas87

marty hod sa do kludu bo ostravsko je region razovity to neni praha

Reagovat
Kepy_FCB

Pošli mu kapesník.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i41.tinypic.com/28txam9.jpg

Toto je jediná vzpomínka na něho v hadrech

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, toho bych bil od rána do večera a vše sparťanského bych spálil

Reagovat
smazaný uživatel

no jako zmapovaný je dokonale, bydliště, škola, rozvrh hodin, babička, jakým busem se dopravuje do školy, kdy jak co prostě všechno

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má bejt, vymlátit mu tu nemoc z hlavy!

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.chachari.cz/galerie.php?kategorie=Nal_Kal/17_2007/nal/mal

nálepka číslo 24

Já bych ho předal tomu pánovi.

Reagovat
Kepy_FCB

to nic není naše skupinka po výjedzdu na Spartu v listopadu 2003 získala ve vlaku na trase Praha-Rokycany 12 šál, kdo neměl 2 šály ACS byl za blba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Ale zapomělo se na flagu fanklubu z Rokycan.

Reagovat
-Kopy-

Jo na kradení vlajek a šál, jste pěkné kurvy !

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké kradení? Je to pouhopouhá potupa

Reagovat
-Kopy-

Nám jste ukrádli v Boleslavi fanklubáckou vlajku, to jsem tam nebyl ale já. Minulej rok jsem tam už ale byl a zase to chtěli ukrást, tentokráte neměli šanci.

Reagovat
centos

co to je to růžové vpravo dole?

Reagovat
smazaný uživatel

šikana!!!!

Reagovat
stas87

skus si predstavit slovanistu zijuceho v trnave

Reagovat
Kepy_FCB

Chudák , to nevíte že se fotil s kořistí?

Reagovat
centos

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se teď cítíš jako velký frajer, co?

Jsi malinkatej idiotek

Reagovat
Miky.77.14

Škoda dnešní ztráty Slavie,docela ostuda no,nad Kladnem. Ale dost mě překvapil Dens,hrál fakt dobřej,obejde hráče,je rychlej,perfektní centry,fakt je vidět jak ty hráče Jarolím dusil a nedával jim šanci...

Reagovat
Kepy_FCB

http://ctecka-myslenek.main.cz/

Kdo příjde na princip do dvou minut získá

Kdo to zná ať nereaguje.

Reagovat
homeles8

určitě je to zavirovaný ta stránka...

Reagovat
Kepy_FCB

není

Reagovat
homeles8

tak to skusim...

Reagovat
homeles8

ajo, fakt nejni

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to bude náka chujovina....

Reagovat
Kepy_FCB

Je ale každej na to hned nekápne...

Reagovat
homeles8

musíš umět matiku, je tam odečítání tak to na to seru.

Reagovat
homeles8

a navíc to nefunguje, já jsem si nemyslel nic a stejně mi to ukázalo b

Reagovat
Kepy_FCB

A ty si myslel že to fakt čtečka mšlenek?

Tady jde o to kdo a kdy na to příjde.

Reagovat
homeles8

na co?

Reagovat
Kepy_FCB

na vajco

Reagovat
homeles8

aha.... Tak na to jsem fakt nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si na to už přišel?

Reagovat
homeles8

a na co se má přijít?

Reagovat
Kepy_FCB

Ano!

Reagovat
homeles8

na co jsi přišel?

Reagovat
JarousFCB

Trvalo mi to

Reagovat
Kepy_FCB

gratuluji ale za ten čas máš jen jeden

Reagovat
homeles8

ale co?

Reagovat
Kepy_FCB

1. Myslete si dvouciferné číslo (například: 54)

2. Odečtěte obě cifry od původního čísla (54 - 5 - 4 = 45)

3. Výsledek vyhledejte v tabulce a zapamatujte si symbol vpravo od čísla

4. Naplno se na tento symbol soustřeďte!

5. Klikněte na odkaz pod tabulkou a Vaše myšlenky se přečtou

naposled!

Reagovat
smazaný uživatel

já to pořád nechápu jak je to možné vysvětlíš mi to?

Reagovat
Kepy_FCB

Za chvíli čekám jestli se zapojí i místní celebrity....

Reagovat
centos

"Kdo to zná ať nereaguje." :)

Reagovat
Kepy_FCB

áááá vztahovačná ("celebrita" ?)

Reagovat
božský John

(rádoby)..ale pšš

Reagovat
centos

Snad ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

někde si to ego musíš nahonit, ne? :)

Reagovat
homeles8

a na co mám přijít. Jak to funguje?

Reagovat
JarousFCB

Má to co dělat s násobkem 9ti ...

Reagovat
homeles8

to jako na to musim přijít matematicky?

Reagovat
JarousFCB

hlavně logicky...

Reagovat
homeles8

aha, tak to na to kašlu.

Reagovat
Kepy_FCB

jemu nepomůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

primitivni

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlas

Reagovat
stas87

nie si novy nick zahrady?

Reagovat
smazaný uživatel

se zahradou nemam nic spolecneho

Reagovat
papos182

Reagovat
Shevchenko

Všechno jsou to násobky devíti a ty se furt mění... pfff...

Reagovat
smazaný uživatel

si čtu souhrnej onlajn na idnesu a to ze zápasu Střížkov-Bolka a je to celkem zábavné čtení, spíše takové tragikomické

Reagovat
smazaný uživatel

400 pro spartu

Reagovat
homeles8

č*****

Reagovat
božský John

Hele vy baníkovský huligeni ....vysvětlete mi ten váš systém fanoušků...nějak nepobírám ...vandrák,ffanda,divák ...a dál? :)

Reagovat
Kepy_FCB

A na vrcholu té pyramidy jsem JÁ

Reagovat
božský John

To jako vandrák na třetí?

Reagovat
Kepy_FCB

divák u pc

Reagovat
božský John

Takkdyž seš z Chebu nebo odkud,že jo ..

Jinak vy máte s Baníkem nějakou družbu ne? Takže na nějaký zápasy na západě jezdíš ne ?:)

Reagovat
Kepy_FCB

Družba dříve, nyní fanklub. Já nyní jezdím jen sporadicky. Jinak mám přes 80 výjezdů po ČR i do ciziny + něco na Cheb (atraktivní..)

Reagovat
božský John

Tak to seš dobrej To je pěkný,když člověk jezdí takhle za svym klubem ....jak ses vůbec k Baníku dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak víš co, fanoušci jezdí podporovat svůj klub, my nejsme jak Márty, to by na těch stadionech nikdo nebyl....

Reagovat
Kepy_FCB

No přes ten cheb , ale jinka jezdí i lidi co nemají a nechtějí mít s Chebem nic společného.

Reagovat
centos

moc pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

CO já si to počítám tak mam přesně 20 , v tom 3 GKS

Reagovat
centos

já jsem někde na deseti, já jsem výjezdový vandrák

Reagovat
smazaný uživatel

tak já začínal postupně, poprvé jenom Olomouc, potom přišel Zlín, Sparta, Brno - pak jednou Jablonec a od toho Jablonce už všude

Reagovat
centos

Já taky zatím jen větší, když nepočítám Kroměříž. Chystal jsem se do Bolky na podzim a teď do Plzně, ale vždycky mi do toho něco vlezlo, tak si na premiéru budu muset počkat.

Reagovat
Kepy_FCB

Nebyl jsem pouze v Opavě.

Reagovat
JarousFCB

nejlepší výjezd sezóny !

Reagovat
Kepy_FCB

Věřím ale nemluvím jen o této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Márty je vandrák, B.O.F.C fanoušek, Radar divák

Reagovat
božský John

A co sem já ?

Reagovat
smazaný uživatel

nezaujatej pozorovatel

Reagovat
centos

Reagovat
JarousFCB

B.O.F.C. to už je starý výjezďák ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

na svůj věk....

Reagovat
JarousFCB

Jen tak mimo téma... už jsi někdy vyhuntil nějakou tu trofej ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dva mladí blbci do mě furt rejpali, já se prát nechtěl, pač byli opilí a mladí. Třikrát sem jim řekl, ať si všímaj svého, po čtvrté jeden "uklouznul" na ledu a druhej se "praštil" o zem. Jedna šála ACS šla do koše, druhá slavnostně upálena...

Reagovat
JarousFCB

se zvedl chodník a jebl h odo rypáku ... Já mám MB, FCS a Kometu Brno

Reagovat
Kepy_FCB

Já měl acs,sks,bohemku,plzen,olomouc,hradec+ hokej plzen,sparta,litvinov

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se neperu, já si raději zařvu a odpálím race

Reagovat
Radar

Zmetku ti dám takého diváka, že se z tehe potentuješ !

Reagovat
Radar

*teho

Reagovat
JarousFCB

Chtěl jsi napsat posmolíš ne ?

Reagovat
Radar

to je synonymum

Reagovat
JarousFCB

Já vím... ALe buď se člověk posmolí nebo pontentuje, protože když se posmolí i potentuje co je to potom za sračku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vandrák = návštěvník zápasu se Spartou, nebo když je tým na vrcholu, na výjezd jede do Olomouce nebo na Spartu a to pouze když se zase daří.

divák = je většinou vandrák, ale může to být taky věrný divák co se nezapojuje do fandění ale pravidelně navštěvuje zápasy, na výjezdy nejezdí.

fan = fandí, jezdí jen někde

fanatik = kotel, co nejvíce výjezdů, vyřvaný hlas

Reagovat
smazaný uživatel

je to můj subjektivní názor

Reagovat
božský John

Díky

Takže jsem něco mezi věrným divákem a "fan" ....to není špatný

Reagovat
božský John

Bráno pohledem jabloneckýho a né Baníkovce samo..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli si v zebricku BOFCe "něco mezi věrným divákem a "fan"" tak to musis byt jablonecky fanatik ne?

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dvě mi jsou nejblíž

Reagovat
smazaný uživatel

sem vandrák

Reagovat
homeles8

já jsem já

Reagovat
homeles8

já jsem já

Reagovat
JarousFCB

Poddruh diváka je divák na tribuně...

Reagovat
Kepy_FCB

A poddruh diváka na tribuně je divák na té silnici nad Bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

to je tribuna pro chudé, ne každej si může dovolit jít na Bazaly

Reagovat
JarousFCB

A nejde tam ani za předpokladu, že to je zadara

Reagovat
centos

To bylo k popukání, taková delegace tam nahoře a na Bazalech 5000 volných míst

Reagovat
smazaný uživatel

Já se do toho nevlezu - zase tak často nejezdím, ale vyřvanej hlas mám furt...

Reagovat
Radar

U tebe se to Znojma dá tolerovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si zařval hezky - od plic i od zadku, jak jsem byl sprostej... A pak jsem vyřvaným hlasem sípal slečně řečičky do ouška, ona si chudák myslela, jak nejsem romantickej a já přitom nemohl pořádně říct hlasitější slovo

Reagovat
božský John

No,co jsem si tak četl tu diskusi....Ondro, nečum furt na Poklad na stříbrnym jezeře,začínáš z tech indiánů blbnout

Reagovat
smazaný uživatel

já du raději podporovat mistra Ladu a obhajovat Mikeše!!

Reagovat
božský John

Nebo cikány,aby už odjeli do toho Vatikánu(teda Vacikánu ..)

Reagovat
smazaný uživatel

a VŠICHNI

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

po tom, co si dovolujou v tomhle státě v poslední době, to už je hrůza...V minulosti mi nevadili ale teď už to fakt přeháněj...Lituju i Kanaďany, že je tam musí snášet a trpět

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš třeba ženský naprosto nenávidět.. To musíš být buznička, ale spíš budeš jen mrdat vlajky, protože podobný extremistický skupiny mají i chlapi..

Reagovat
smazaný uživatel

Mistra Ladu na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

feministky.cz na tebe...

Reagovat
Radar

rozzlobenimuzi.com (sekce 4%) na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

a kocoura Mikeše jako třešničku na dortu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tu furt oháníš nějakým Mikešem? Jsi normální? Nebo jsi fakt jen Baníkovec?

Reagovat
Radar

Není baníkovec jako baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

však ty víš, na co narážím..

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš, že nějaká extremistická skupina napíše podobnej nesmysl, tak to znamená, že si to myslej všichni? To by v tom případě znamenalo, že výroky o zakázání masturbace, pásy cudnosti pro muže apod. bys bral jako výroky všech ženskejch a že bys je nejradši poslal do Vatikánu, nebo někam do hajzlu.. Jestli si to nepochopil, tak na to sem narážel už předešlej příspěvek..

Reagovat
smazaný uživatel

Vacikán

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
božský John

500. pro Gablonz

Reagovat
Radar

Jak se z Jablonce stal Gablonz ?

Reagovat
smazaný uživatel

sudety

Reagovat
božský John

Spíš jak se z Gablonz an der Neisse stal Jablonec....:)

Reagovat
Radar

Jo tak, tak v tom případě my máme Ostrau

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Troppau, tu kurvu jebat Troppau :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstatě poprvé a hlavně naposledy tady na diskuzích:

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE FOREVER! Zachráníme se a příští rok proženeme Jablonec a Slovácko v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko bude se Slavií hrát klidnej střed... To spíš s Plzní... A samozřejmě s Baníkem, ten nabral dech a do příští zimy mu to vydrží :D

Reagovat
smazaný uživatel

! Pro vsechny Banikovce ! http://spartaforever.cz/foto.php?allpic=1&fotoalbum=1021&parent=127 a mam na mysli tu fotku ktera ma nazev : Obdoba chacharské pražské divize

ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se taky kouknout, když nejsem chachar, ale sešívanej?

Reagovat
centos

Těch moc nebude, každopádně oceňuji odvahu :)

Reagovat
Kepy_FCB

Ti byli vidět jen jedno jaro od té doby se po nich slehla zem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pánové, všichni povinně vyleštit bambus a spat!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi se zbláznil, takový rychlý pohyby - to já ještě nemůžu...

Reagovat
smazaný uživatel

jn chtělo to ještě 7% a bylo to

Reagovat
smazaný uživatel

ale vidím, že kromě indisponovaného muzajse si to všichni vzali k srdci, neb od té doby nenapsal nikdo žádný vzkaz

Reagovat
centos

Já budu leštit až zítra, radostí z výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš dneska. to si vylešti už teď předem

Reagovat
centos

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

a já mám takový pocit, že Baník zklame a mé pocity většinou nezklamou

Reagovat
centos

Hm, to mám taky ten pocit :/

Reagovat
Radar

Né, to by mě po tom bolela ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsem nemel naladu vubec neco psat o zapase ale jak ctu tady ty prispevky,,no tak vyzivna diskuze(cti naprosto o hovne ) Vidim ze Banikovska klika tady zavladla ale nedivim se vidina se dotahnout se nejspise povede jelikoz obrana Liberce je tragicka a to je voda na mlyn takze ocekavam pohodove vitezstvi 2:0 pro Banik bohuzel no.....My jsme hrali naprosto priserne jako tutovky byli Lacny a Kaca ale hra byla desna nic jsme nepredvedli takhle se o titul vazne nehraje,,,,jedine plus ze Repak nedostal zlutou protoze uz jich ma 6 takze ocekavam 7 az v ostrave tam je to na spadnuti

Reagovat
smazaný uživatel

v Ostravě dostane červenou

Reagovat
smazaný uživatel

To dostane Lukes

Reagovat
centos

Těžko, to je bezkontaktní fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale je to nervak Nemyslim ze by to dostal za faul

Reagovat
centos

To já spíš čekám něco mez Nevesem a Řepkou :)

Reagovat
Radar

Lukeš a nervák ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pripada me jako takovy hecir a co to hodne proziva samozrejme proti Tomovi je to Santa Claus jen me nikdo od vas nenapadl kdo by tak penil

Reagovat
centos

Furt to vidím jen na Nanda. Nevím, nemám z kombinace Řepka + Vydra moc dobrý pocit

Reagovat
Radar

Lukeš ? To ti asi fakt jenom připadá

Reagovat
smazaný uživatel

já právě dneska čekám velké problémy Baníku a maximálně bod

Reagovat
centos

Vítězství na hřišti i v hledišti, paráda

Reagovat
Radar

Pochybovači

Reagovat
Radar

Tak dneska by jsme byli bez Víti, totálně v ....... Neves Lukeš -4 karta

Reagovat
Shevchenko

Dobře že jí dneska dostal.

Reagovat
Radar

Tak furt lepší než v ďolíčku, ale i tak je to ztráta jak cyp

Reagovat
centos

Myslím, že si ji nechal dát schválně.. Proti těm kopytům z Ďolíčkům bude chybět daleko méně než o zápas po tom.

Reagovat
Radar

Já se těch kopyt bojím více než Libe

Reagovat
smazaný uživatel

JO!!

Reagovat
-Kopy-

Baníček

Ta ofenziva jejich je skvělá, strašně se mi líbil dneska Vydra, asi budu muset zavolat do Valencie.

Reagovat
Shevchenko

Dneska? On je úžasný pořád, už teď v 17 převyšuje drtivou většinu útočníků z GL.

Reagovat
-Kopy-

Jindy se mi líbí, dneska se mi strašně líbí, nevídíš ten rozdíl.

Reagovat
Shevchenko

Mně se strašně líbí pořád.

Reagovat
božský John

Homoklády

Reagovat
-Kopy-

zmlatím tě

Reagovat
božský John

Kabelkou?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
božský John

Reagovat
centos

Docela změna oproti ploužícímu se Zeherovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčeeeeeeek

Reagovat
Shevchenko

Odečtěte Střížkovu těch 20 bodů, už je chci vidět v mínusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček Výsledek super. Hra už horší, zvlášť první poločas, ale jinak to šlo v porovnání s naší ligou sjme zas hráli co jsme potřebovali. I Lukeš se vykartoval podle plánu

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček Baníček Baníček....

Reagovat
smazaný uživatel

GieKaeS GieKaeS GieKaeS ...... Baníček Baníček Baníček

Reagovat
honziss

Toš kura tak Baník už regulérně bojuje o titul. Bude ostravský double?

Reagovat
Radar

Double ?

Reagovat
smazaný uživatel

on asi mysli vitkovice

Reagovat
Radar

Jo ták No Vítky mají ještě malou naději..

Reagovat
honziss

Není třeba skládat zbraně. Rozhodnuto ještě není, perníkáři ještě nic jistého nemají.

Reagovat
-Kopy-

Dominátor

Reagovat
Radar

Vydrátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Vy(b,d)rátor

Reagovat
smazaný uživatel

právě že nemají a jsou si toho moc dobře vědomi, ve středu se rozhodne, buď se o to porvete nebo konečná

Reagovat
honziss

Rozhodne se ve středu i ve čtvrtek. Kubajs to řekl jasně, Vítek musí vyhrát oba zápasy, jinak už to bude hodně špatné. A já věřím, že to zmáknem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si Hašek natáhne tříslo tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

to by si chtěl co idi*te

Reagovat
smazaný uživatel

fanda z perníku...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste mi rekni ze nekomu prejes aby se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nepřeju,ale Pardubice sou mi ukradený,at si to vyhrajou i sdědkem v brance... mě zajímá fotbal! A FCB titul...

Reagovat
smazaný uživatel

nic jiného si nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi jasny pac jinak nam moc golu nedate

Reagovat
centos

Ty jsi z Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

20 km od Hradce a 10 Km od Pardubic, ve fotbale jedině Hradec a v hokeji Pardubice no letos to vypadá pro oba hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás ve fotbale se těším... spravte si "Lízátka"...

Reagovat
smazaný uživatel

jo mesto snad pomuze to vyhrivani maj slibeny prej od Mostu, namontuje se na hlavni tribunu par sedacek, presune se sektor hostu a hura na ligu , ECE prej bude stavet novy stadion za normalniho provozu...na to jsem taky zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to sem taky zvědav.

Reagovat
centos

Mi to přišlo divné, taková soupeřící města :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj jak ještě Pardubice hráli 2.ligu ve fotbale tak to bylo derby s fightama a vším tím okolo

Reagovat
smazaný uživatel

jj ze me nemuzou kamosi z PCE jak muzu fandit Mechovu ve fotbale , ale na druhou stranu Hradecaku jezdi na hokej do PCE hodne

Reagovat
honziss

Teď už nebude, když budou mít KHL.

Reagovat
centos

Pardubice mám rád, tam jsem teď jezdil často. Pravda, chodil jsem jen od nádraží směrem k náměstí a zámku, ale i tak. Café Becher je geniální!

Reagovat
honziss

600. pro ostravský double.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

Já myslel, že Baníkovci pálí vítkovické šály Ne, je mi jasné, že normální Ostraváci fandí oběma, jen pár jednodušších vidí jen BanikpyčoGieksaACABFizlyNenavidimeVitekDoChuje apod.

Reagovat
honziss

Vystihl jsi to velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A baníkovským neostravákům jsou Vítky ukradené třeba jako mě

Reagovat
centos

Mně jsou taky Vítky docela ukradené.

Reagovat
Shevchenko

Třinec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Mně je hokej docela ukradený pokud nehraje repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak TŘINEC je jediný slezský klub proto mu držím palec

Reagovat
centos

Co by ne :)

Reagovat
honziss

Reagovat
kubys

Tak tihle Poláci fakt jakože vůbec.

Reagovat
centos

to chuje ;)

Reagovat
Hiko

ok, dík za opravu, ale správný tvar v životě už asi neupotřebím

Reagovat
tomasinho

Stačí Baníček, nim pěkně Eaton Pardubice a budu spokojen.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

a tys co zač?

Reagovat
kubys

Pokud se jedná hokeje, tak jsem ortodoxní AZetkář v Extralize inklinující ke Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

AZ je Havr ne?

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem odtudy ale těm kašpárkům az-fans neholduju.. vlastně už skončili

Reagovat
kubys

No ofiko neskončili, druhá liga čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem tak četl museli by splatit závazky..

...

A ohledně seniorského hokeje na který zde čekáme - na svazu je třeba zaplatit dluh cca 7 milionu a to je podle jedné osoby dost nereálné, aby se tato částka zaplatila, to znamená že by Havířov nemohl pokračovat ani ve 2.lize.

Reagovat
kubys

Co já jsem četl na ofiko stránkách, tak ten dluh je kolem 3 miliónů. No jsem docela zvědavý jak to nakonec bude s tou licencí. Klub jako takový nekončí a docela pochybuju, že nechají padnout seniory, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to nijak neinteresuje bo Havířov město Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neves válí a klobouk dolů před Vydrou

Tušim na Bazalech problémy

Reagovat
smazaný uživatel

2.flek taky flek... i EL je dobrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už i ti zarytí začínají ucítili konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

bez začínají

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá čeština

Reagovat
goodbay

No, tak ted to bude hodně zajímavý, očekával jsem spíše plichtu v liberci. Zápas na bazalech bude důležitý, ale ne rozhodující. Známe svý lidi a i 4 bodovej náskok se dá ztratit. Pro nezaujatýho diváka jenom dobře, pro mě nervy v hajzlu. Snad si to nenecháme po 3tí za sebou utéct, ale bude to hodně, hodně, hooooodnnnně těžký. Museli by už Spartani začít hrát fotbal. A to je v posledních zápasech v nedohlednu.

Reagovat
smazaný uživatel

to co jsme převedli v derby a pak opak v budějkách nechám raději bez komentáře...

S tím ,,hooooooodnnnnně,, těžký nezbývá než souhlasit. Popravdě řečeno, tak u nás neni jediný tým, který by si zasloužil titul, všichni maj nevyrovnaný výkony a hrajou na haluz. Po derby jsem měl krásnej pocit, teď je mi z toho na nic

Reagovat
smazaný uživatel

5 výher v řadě je nevyrovnaný výkon?

Reagovat
goodbay

Jak to řekl loni Csaplár, nikdo není u nás schopný na to, aby udělal sérii 5 výher v řadě a tím dotáhl Slávii, loni bohužel ne. Letos bohužel ano

Reagovat
goodbay

tím jsem chtěl říct, že letos dotáhl Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna prace :)

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček vyhrál v Liberci naposledy v mistrovské sezoně, takže...BANIK MISTR

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale vážný tohle

Reagovat
goodbay

no všude píšou, že je liberec už skoro 4 roky neporazil doma. Tak nevím teda, že by jenom byli plichty? nechce se mi věřit

Reagovat
centos

2008/2009: Baník-Liberec 0:0, Liberec-Baník 0:0

2007/2008: Baník-Liberec 3:1, Liberec-Baník 1:1

2006/2007: Liberec-Baník 2:0, Baník-Liberec 1:1

2005/2006: Baník-Liberec 1:1, Liberec-Baník 1:0

2004/2005: Baník-Liberec 0:4, Liberec-Baník 1:0

2003/2004: Baník-Liberec 1:1, Liberec-Baník 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2007/2008: Baník-Liberec 3:1 Ten byl krásný

Reagovat
smazaný uživatel

2003-04 v Liberci tam sem byl,taky nádhera...2krát Heinz...

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem zapjerdolyl to DVD Baník Mistr z 03/04 zrovna sme si to chtěl připomenout

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mam vedle sebe a zrovna si me to pripomel, du se podivat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi budu muset sehnat někde, teď nedávno v Makru prodávali za 75 Kč výprodej knihu rovněž z mistrovské sezony tak sme přikoupil DVD tam ale neměli

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se to DVD stahnout nekde na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

newim

Reagovat
smazaný uživatel

Nando rozhodl a z trenek vytáhl dudlík

Reagovat
centos

Jsem se divil, co to bylo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nando je borec jak cip,nacvičený signál,hlavou s patnácti metrů zády k bráně :D klobou dolůů no,vystrelil nam myslim nejdulezitejsi vitězství zatíím...Sparta bude mit tet nervy v prdeli a pristi tyden doma s bohemkou remííízka :) a stěma nevyrovnanýma výkonama nemuzu souhlasit...az na vypadek s budějkama hraje ostrava krásný fotbal,poslednich 5 zapasu 15 bodůů,to ti musí stačit ne?myslím si,že Řepka pujde tak v 30.minutě ven za faul na Vydru...:)BANIK PIČO!!!

Reagovat
centos

Já si na nějaký delší výpadek nevzpomínám vůbec, ani v rámci celé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky ne no...asi orpavdu jen ty budějky,byl to zásek,ale i to se stane ne?nejvíc mě hřeje u srdce to,že baník chce hrát fotbal a daří se jim to!!!preckali počatecni tlak liberce a pak do toho zase dali Ostravu!!!Krásný pocit pri pohledu na tabulku...zapasy bohuzel sledovat nemůžu,to mě rzí nejwíc...:(

Reagovat
smazaný uživatel

kurva už co to je ta Ostrava?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš v tom článku?myslím to jako že dotoh dali prostě to srdíčko,začali hrát to co umí nejlíp a vyšlo jim to opět...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Baničéééék:)

Reagovat
Didier Drogba

škoda no,to mohli dat Liberečáci

Reagovat
smazaný uživatel

hu hu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt veterána Baranka, takm prohrajem....Neves je mega borec a ta oslava golu Jinak Vydra dnes dřel, bojoval, to samé i Varadi, paráda Jinak děkovačka znova výborná a i trenér Koubek se poprvé dočkal vyvolávání svého jména a náležitě si to užíval

Reagovat
centos

Zaslouží si to

Jinak v tom poločase jsem tě fakt vůbec neslyšel, to zvednu a tam jen hlášení z reproduktorů :)

Reagovat
smazaný uživatel

vydrž, už hážu video z děkovačky, budeš koukat

Reagovat
Radar

Hodíš to na fb ?

Reagovat
smazaný uživatel

koukni už na trubku a na má videa

Reagovat
smazaný uživatel

Kruci, člověk si na chvíli (no - koukám - na tři hodiny) odskočí na ICQ na pokec s babama - a tady je nahulákanejch přes 100 novejch příspěvků. Ale nedivím se, dneska si to Baník zaslouží. Moc pěknej zápas. Jsem rád, že se liga zdramatizovala ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a já sem rád, že si konečně vcajk

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem rád, že jsi dneska dělal rozruch v Jablonci místo mě. Mě to bude ještě pár dnů trvat, bůhví, jestli tohle jaro vůbec něco stihnu... Ale aspoň na netu už se můžu vykecávat... Ještě musím vyrobit nějakej zpětnej koment ke kauze Nashledanou, pane Jarolím.

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava - v Liberci - trapný překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

krásně se to zpívalo onehdy

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vůbec nevěděl - až teď tady po kouskách dohledávám, co se vlastně dělo...

Reagovat
centos

to tedy

Reagovat
smazaný uživatel

Přeci ligu nevyhraje remízový král

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem tu říkal už někdy po osmém kole, že Sparta neochvějně kráčí za titulem Remízový král, který bude slavit asi v 26. kole. To jsem ještě netušil, že to asi bude pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=dV9znwhg0eI

Kvůli tomuhle fandím, tohle je pro mě největší odměna za doping (když nepočítám vítězství klubu)

Jo speciálně pro Martyho, nekoukej na to, udělalo by se ti z toho zle bo tam jsou FANOUŠCI a ne KLAUNI

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a tak jednou za 10 let, bůh vám to přáno

Reagovat
smazaný uživatel

Je to priblizne stejny..... ale uvedomujes si, ze srovnavas Evropskou ligu na PSV ... a PONDELNI ligovej zapas v Liberci? Tim neni treba dal nic dodavat

Reagovat
-Kopy-

a ještě ke všemu rozdíl doma / venku

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je v Eindhovenu doma?

Reagovat
centos

Baník byl dneska doma

Reagovat
smazaný uživatel

bo my sme doma všude

Reagovat
smazaný uživatel

on to myslel Baník a ten rozdíl

Reagovat
centos

klauni

Reagovat
smazaný uživatel

banikovským fans se nikdo nerovnáá...:)

Reagovat
smazaný uživatel

banikovským fans se nikdo nerovnáá...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Trevore,ta děkovačka super...:)paráádní podívanáá :)

Reagovat
Shevchenko

http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=17144

Tady je myslím jasně vidět, že to byla jasná penalta. Ta se měla kopat i proti Slovácku, takže ty kecy, že se Baníku připískává, si nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže my sme měli kopat taky jednu za ruku Ličky!

Reagovat
Shevchenko

Nevím, nějak si nepamatuju, ale ještě tam byla jedna situace, kdy váš obránce zblokoval střelu rukou a taky to bylo myslím v PÚ.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem viděl jednu penaltu pro vás, jednu pro nás, ale to už je teď jedno, my musíme zabrat na Kladně, na ten jejich stadion se fakt těším, to je jak u nás na 1.B třídě

Reagovat
Shevchenko

No prostě jak hraje Baník, tak penalty se v žádném případě nepískají. A na Kladně prostě musíte, to bych byl pořádně nasraný, kdybyste spadli vy a týmy jako Kladno nebo Budějky by tam strašily dále.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, doufám v to, že už konečně zažijem nějaké štěstí... du spat, dobrou

Reagovat
Shevchenko

Zdar.

Reagovat
Shevchenko

A jinak ten Nezmar. Kolik on má průměrně faulů na zápas? Toho bych teda v týmu nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam stahnul Nevese, to bylo zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nezmar je pekne hovadko teda ... Nevez parada, Vydra klobouk dolu a hrac zapasu bezkonkurencne Baran... ale mohl ten zebrak pisknout ten faul od Hauzra na Vydru v te 16ce...jinak dost dobry a vyrovnany zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele