Gambrinus liga souhrn - 24. kolo

05.04.2008, 16:57, aktualizováno 07.04.2008, 19:18
Komentáře a souhrny
Dva pokutové kopy neproměnila Slavia v pondělní dohrávce a hřišti Plzně a tak odjíždí pouze s bodem za bezbrankovou remízu. Na čele tabulky je tedy nově díky lepšímu skóre Sparta, ovšem při totožné situaci na konci soutěže by se z titulu díky lepší bilanci ze vzájemných zápasů radovali slávisté.

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1:2

05.04.2008 15:00

Góly: 81. Andrej Kerić - 10. Jakub Řezníček, 89. Ivo Táborský

Překvapení se v sobotu odpoledne zrodilo pod Ještědem. Ani další Keričův gól nestačil alespoň na remízu a Boleslav si tak připisuje velecenné tři body.

Do útoku se od prvních minut překvapivě více hnali hosté. V 7. minutě odcentroval Kalina a Rajnoch nadělal svou hlavičkou z malého vápna velké potíže Zlámalovi, který reflexivně vyrazil na roh. Tlak hostů neustával a když v desáté minutě podcenili liberečtí stopeři centr Kysely, otevřel skóre hlavičkou nepokrytý Řezníček. Domácí se snažili o rychlé vyrovnání, ale zejména nepřesnou kombinací se k boleslavské bráně dlouho nedostávali. Až ve 20. minutě přešel Kerič přes Ševínského a nahrál do vápna Smetanovi, kterého však Miller vychytal. K vyrovnání měl blízko Frejlach, ale střelou ze šestnácti metrů o decimetr minul. Na druhé straně dopadl podobně Kysela. V poslední minutě přišly dvě velké příležitosti domácích. Nejprve to opět zkoušel Frejlach z dálky, Miller jen tak tak vytahoval na roh, po kterém hlavičkoval Bílek. I jeho však vychytal hostující brankář.

I úvod druhé půle patřil Středočechům. Řezníček vysunul Kyselu, proti kterému vyběhl Zlámal a lob dokázal odkopnout Košťál. V 66. minutě se opět předvedl skvělý Miller. Kerič se na hranici vápna zbavil dvou bránících hráčů a střílenou přihrávkou hledal Lišku. Boleslavský brankář před ním na poslední chvíli zasáhl. Za dvě minuty to zkoušel z přímého kopu Dočkal. Miller se jen díval, jak míč těsně míjí tyč. Vyrovnání tak nakonec přišlo devět minut před koncem. Nezmar získal míč na levé straně, nepovedenou přihrávku bravurně zpracoval ostrostřelec Kerič, zbavil se Kaliny a dělovkou přelstil Millera. Jenže ještě před nastavením šli do vedení opět hosté. Hrdlička našel na hranici vápna Táborského, ten na nic nečekal a vybíhajícího Zlámala prostřelil. V nastaveném čase ještě díky oknům v obraně Liberce mohl zvýšit Hrdlička, ale svou střelu neumístil mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 1:0

05.04.2008 17:00

Góly: 55. Pavel Horváth

Utrpení pro diváky představoval zvláště první poločas. Ten druhý sice nabídl více šancí a dokonce i rozhodující gól, nicméně zápasy aspiranta na titul by měly být pro fanoušky fotbalu hezčí podívanou. Budějovice i přesto pokračují v prachmizerné druhé části sezóny.

Křečovitá snaha sparťanských a bojovné bránění šestnáctky Budějovických dlouho diváky spíše nudilo. První střela na bránu totiž přišla až pět minut před koncem první půle, Horváth to zkoušel z přímého kopu levačkou k tyči, s jeho střelou si však hravě poradil Křížek. Po dalších dvou minutách už přišla větší gólovka v podání zkušeného záložníka Sparty. Sivok vyslal prudkou přihrávku, kterou na vápně převzal Horváth a dostal se tváří v tvář před Křížka, kterého technicky obhodil, oslavu mu však překazila tyč.

Změna stran nepřinesla změnu hry. Sparta nedokázala využívat tlaku k zakončení. V 55. minutě však přišla akce, na jejímž konci bylo přesné zakončení. Krásnou akci načali kombinací útočníci Došek a Slepička, ten poslal míč do běhu na Matušoviče, který přetaženým centrem našel na zadní tyči Horvátha a ten napálil míč nekompromisně pod břevno.

Přesně po deseti minutách mohl vedení pojistit Kisel. Budějovičtí zkazili rozehrávku a sparťanský záložník se hnal středem hřiště k zakončení, ale Křížek svůj tým podržel. Největší šance hostí o vyrovnání spočívaly v centrech, které stahoval ze vzduchu Grigar, ke gólu tak měli opět blíže domácí. Slepička našel ve vápně volného Doška, který ale střílel v pádu a zamířil nad. I v další šanci se ocitl vytáhlý sparťanský útočník. Centr mu přistál přesně na kopačce a s jeho pohotovou střelou měl Křížek problémy. Nejprve musel míč ztlumit, aby si pro něj vzápětí doběhl těsně před brankovou čarou. Nakonec mohli Pražané děkovat za výhru nerozchytanému Grigarovi. V nastaveném čase totiž skvěle vychytal úplně volného Šímu, když jeho pokus z blízka dokázal vyrazit na roh.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec 97 3:0

05.04.2008 19:00

Góly: 49. Aleš Neuwirth, 59. Václav Svěrkoš, 72. Václav Svěrkoš

Baník si v obou poločasech vytvořil velké množství šancí, přesto všechny góly vstřelil až po změně stran. Ostrava se tak vrátila na třetí příčku, naopak Jablonec může v případě hanáckého úspěchu spadnout na 13. místo.

Do první šance poslal po dlouhém sprintu Tchuř Svěrkoše, který však dělovku namířil pouze doprostřed branky. V 19. minutě našel Čoupek ve vápně Bystroně, který si míč efektně zpracoval na prsa, ale zamířil jen vedle levé tyče. Za dvě minuty si zase Magerův nákop zpracoval Otepka a běžel sám na Špita, který jeho tvrdou střelu dokázal vyrazit. Když Čoupkův přesný centr trestuhodně zahodil Bystroň, který z pěti metrů přestřelil, zatajil se všem domácím příznivcům dech o dvě minuty později. Jablonecký Krejčí se dostal po rohu k hlavičce, a kdyby Vaška nezastoupil na brankové čáře Otepka, šli by hosté do vedení.

Druhý poločas začali ostravští hráči přeci jen lépe. Když se totiž nedařilo vstřelit gól hráčům s ofenzivními pokyny, naběhl si na Bystroňův centr stoper Neuwirth a hlavou poslal domácí do vedení. O vyrovnání se pokoušel Michálek, ráznou křižnou střelu vyrazil Vašek na roh. Svěrkoš se tak v 59. minutě mohl radovat z krásné akce završené pojišťujícím gólem. Ostravský brankář nahrál Tchuřovi, ten našel na hranici vápna Bystroně, který sklepl na Mageru a jeho přihrávka na Svěrkoše, před nímž stála odkrytá brána, prakticky rozhodla o osudu utkání. I další větší příležitost znamenala gól. Magera se dostal přes Krejčího, nahrál Svěrkošovi a ten dokázal překonat Špita po zemi. Deset minut před koncem mohl alespoň kosmeticky upravit výsledek Necid, jeho hlavičkový pokus však orazítkoval pouze břevno.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov 0:0

05.04.2008 19:00

Góly: -

Velice průměrné bezgólové utkání nemohlo nadchnout ani jednu stranu příznivců. Z poloviny prázdný stadion viděl více šancí ve vápně domácích, ale v utkání hrála prim nepřesnost v zakončení. Oba týmy tak zůstávají v horší polovině tabulky.

V 7. minutě se dostal zlínský Kraus za obranu, ale se střelou z úhlu si Bartalský poradil. Na druhé straně se uvolnil Švancara a s přízemní střelou měl co dělat Baranek. Hostujícího brankáře prověřil Musil střelou z voleje, Bartalský nezaváhal. První gólová šance přišla ve 31. minutě. Švancara nahrál volnému Šťastnému, jehož střelu sice zlínský brankář vyrazil, míč se však šťastně odrazil opět od střelce a Zúbek musel vykopávat z brankové čáry. Jinak se oba týmy snažily v útoku prosadit marně a do šaten je vyprovodil pískot a bučení.

Stejně jako na počátku utkání, tak i brzy v druhé půli úřadoval ve vyložené šanci Kraus. Tentokráte na brankové čáře hlavou odvrátil nepříjemnou střelu Šťastného po rohu. Na druhé straně byla opět v akci Krausova hlava. Vyskočil ho našel centrem na malém vápně, domácí útočník ale nedokázal přesně zamířit. V 69. minutě chybělo pohledné kombinační akci přesnější zakončení. Besta, Šťastný a Koukal nabídli velkou příležitost pro Švancaru, který střelou v pádu těsně minul. Devět minut před koncem přišla poslední a největší šance zápasu. Kušnír nacentroval do vápna a osamocený Kalod mohl v klidu hlavičkovat. Přesto nedokázal zblízka zamířit lépe než nad. Pár hostujících fanoušků akci zatleskalo, gól byl velmi blízko.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - FK SIAD Most 2:1

06.04.2008 17:00

Góly: 10. Aleš Besta, 88. René Wagner - 3. Emil Rilke

Brno doma porazilo Most 2:1 a splnilo tak ultimátum, které dalo hráčům vedení klubu. Výhra se ale nerodila lehce, vítěznou branku vstřelili domácí až v 88. minutě. Brno je po výhře čtvrté, Most zůstává čtrnáctý, ale ještě může klesnout, to záleží na výsledku utkání Bohemians - Kladno.

Most měl skvělý úvod a ve 3. minutě šel na horké půdě Brna do vedení. Hosté zahrávali rohový kop, centr na bližší tyč šikovně tečoval Rilke a balon k překvapení obrany i brankáře skončil v síti - 0:1. Hosté se ale neradovali dlouho, v 10. minutě je zchladil Aleš Besta, který vyrovnal. Útočníkovi Brna pomohla ke skórování hrubá chyba brankáře Švengera, ten se zastavil v půli cesty k Bestovi, jenž ho chytrým obloučkem přeloboval a vstřelil branku - 1:1. O pár minut později mohlo jít Brno dokonce do vedení, Střeštík poslal centr na Doška, který ale nepochopitelně vůbec netrefil balon. Chvíli před koncem první půle přišla obrovská šance Mostu. Hráči postupovali proti brněnské obraně tři na tři. Míč měl Rilke, nahrál do vápna Oboyovi, jenže ten míč netrefil ideálně a mířil mimo. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

V druhé půli byla k vidění první šance až v 61. minutě, Baláž si u lajny položil Oboyu a nacentroval na hlavu Doška, ten ale nestřilel přesně. Dvě minuty na to měl před sebou po rohovém kopu prázdnou bránu Besta, míč měl však na dlouhou nohu a z besprostřední blízkosti přestřelil. V další šanci Brna hlavičkoval po centru Polácha Trousil, ale míč mířil opět vedle. V 84. minutě se brněnští konečně prosadili, po centru Polácha si zopakoval hlavičku Trousil, tentorkát byl úspěšný, ovšem stál v ofsajdu a tak se kopalo od brány. Brno se dočkalo regulérní branky v 88. minutě, když se hlavičkou prosadil René Wagner. Útočník se trefil z malého vápna po centru Besty a zařídil tak výhru Brna 2:1.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:1

06.04.2008 17:00

Góly: 8. Michal Smejkal - 70. Lukáš Bajer

V utkání 24. kola Gambrinus ligy remizovaly týmy Teplic a Olomouce ve vzájemném souboji 1:1. Domácí šli sice brzy do vedení, to však nakonec nedokázali uhájit a olomoučtí v druhé půli srovnali krok. Teplice klesly na páté místo, Olomouc je dvanáctá.

Teplice výborně začaly zápas a vstřelily branku hned v osmé minutě. Trefil se Michal Smejkal, který tak vstřelil svůj první gól ve žlutomodrém dresu. Merzič vyslal dlouhý centr do vápna, Smejkal si naskočil a hlavou míč usměrnil do sítě - 1:0. Teplický útočník byl při chuti a hned chvíli po tom, co vstřelil gól mohl zdvojnásobit teplické vedení, jeho hlavičku však výtahl brankář Drobisz na břevno. Chvíli nato neproměnil další příležitost Teplic Jun, ten byl po Merzičově centru sám s balonem na úrovni penalty a pokoušel se přehodit Drobisze, brankář však jeho záměr vystihl. Do šaten se šlo za stavu 1:0.

V druhém poločase dlouho nebylo nic k vidění, došlo dokonce na pískot fanoušků. Šance přišla až po hodině hry, Mareš centroval a Jun v pádu pálil těsně vedle tyče. O deset minut později už se ale skóre měnilo, jenže na druhé straně! Balón k přímému kopu si postavil olomoucký Lukáš Bajer a střelou pod břevno nádherně vyrovnal - 1:1. V závěru mohla Olomouc ještě rozhodnout ve svůj prospěch, ale Šťepánovu střelu Slavík vyrazil a Kazár mířil mimo.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - SK Kladno 1:1

06.04.2008 20:15

Góly: 90. Jan Rezek - 85. Karel Kroupa

Pomalý, nudný rozjezd a rychlý, gólový dojezd. Takový byl zápas týmů z naprostého chvostu tabulky, který zanechává sestupové příčky stále bez výrazných bodových ztrát.

Podle očekávání hrálo Kladno ze zajištěné obrany, která nedovolovala bezzubým Bohemians gólové šance. Zápasu chyběla lepší myšlenka, než dovezení míče do vápna a jeho následná ztráta špatnou finální přihrávkou. Jediné dvě zajímavější šance prvního poločasu přišly až v závěru. Nejdříve poslal nepříjemný centr z přímého kopu Szabo, ale Zich si míč na zemi uklidnil a nedal možnost dorážce. Na druhé straně zase standardní situaci zahrával Rezek, po dvou tečích skončil míč v zámezí.

Druhá půle už přinesla do Ďolíčku mnohem více vzruchu. V první šanci se ocitl Cigánek. Dostal se za obranu, jenže míč místo křižné střely napálil rovně a branku minul o několik metrů. Hned z protiútoku to zkoušel Rezek, když si na hranici vápna přehodil míč z levé na pravou a přesnou ranou k tyči nechal vyniknout Pavlíka, který vyrazil na roh. Při jeho zahrávání byl k zemi stažen Rada, i tentokrát rozhodčí nechal pokračovat. Pražský stoper následně v souboji ve vlastním pokutovém území použil ruce proti Klinkou, který v pádu zamířil o metr nepřesně a penalty se též nedočkal. V 72. minutě se opět vytáhl brankář Pavlík, když nepříjemně skákající střelu směřující přesně ke vzdálenější tyči dokázal vyškrábnout na roh a zkazit tak Milanu Škodovi radost. Když už nemohl Pavlík zasáhnout, pomohla nešikovnost Ordoše. Ten se totiž po tečované přihrávce Morávka ocitl krok před prázdnou brankou a místo plánované střely přihrál zpět k hostujícímu brankáři.

A když ani střídající Knakal nedokázal svou střelu zpoza vápna namířit lépe než do boční sítě, přišel gólový trest. Szabo se točil s míčem před vápnem bez ataků bránících hráčů tak dlouho, až si všiml Kousala, který následně odcentroval do vápna, na míč si naskočil Kroupa a o tyčku poslal hosty do vedení. Fanoušci domácích pak nepřispěli psychice neúspěšného Busty, když již ve druhém zápase po sobě volali po jeho odvolání. V 90. minutě nevyužil Klinka svého úniku, místo střely volil nepřesnou přihrávku a dal tak jiskřičku naděje Bohemians. Kladno si své vedení hlídalo v klidu a zdálo se, že bez větších problémů zápas dohraje. Jenže přišla poslední vteřina zápasu, odražený míč se dostal za vápno k Rezkovi a ten nádhernou ranou poslal míč přesně ke vzdálenější pravé tyči.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 0:0

07.04.2008 17:15

Góly: -

Zdá se, že Slavia po titulu netouží. V utkání s Plzní neproměnila hned dvě penalty a v tabulce se propadla už na druhé místo.

Úvodní minuty ani na jedné straně moc vzruchu nepřinesly. Až v 24. minutě byla velmi blízko vedení Slavia. Z přímého kopu z dobrých třiceti metrů napřáhl kanonýr Goce Toleski a nevedl si vůbec špatně. Tvrdou ranou minul bránu Krbečka jen o centimetry. Hosté pokračovali aktivněji i nadále. V 30. minutě se dostali po ztrátě ve středu hřiště do rychlého protiútoku, na jehož konci byl Martin Abrahám. Jeho střelu ovšem dokázali plzenští hráči včas zblokovat.

Viktorce zatrnulo v 38. minutě, kdy se po akci Hubáčka uvolnil Toleski, jenž byl následně v pokutovém územím, Jakubem Navrátilem, stažen k zemi. Píšťalka rozhodčího Kocourka ale zůstala němá. Ihned z protiútoku se dostal na druhé straně k zakončení Varadi, ovšem tísněn Brabcem nedokázal zamířit přesně.

Slávisté mohli jít do vedení poprvé v 56. minutě. Po rohovém kopu zahrál v pokutovém území rukou Ludovic Sylvestre a hlavní arbitr nařídil trestný kop. K jeho exekuci se postavil David Kalidova, jenž toužil odčinit červenou kartu z minulého zápasu, ale střelu po zemi k levé tyči Krbeček chytil.

Bohužel ani po tomto okamžiku se předváděná hra obou týmů moc nezměnila. Plzeňský gólman Lukáš Krbeček bude dnes po zápase určitě oslavován jako největší hrdina. Po další ruce v pokutovém území kopal už druhou penaltu Tavares, jenže také on si na talentovaném brankáři vylámal zuby. A protože Slavia na domácí již nic kloudného nevymyslela, z Plzně si veze pouze bod bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha24155445:1850
2.Slavia Praha24148236:1550
3.Baník Ostrava24119440:2342
4.1. FC Brno24126635:2942
5.FK Teplice24125731:2241
6.Slovan Liberec2497828:2434
7.Viktoria Plzeň2487922:2831
8.FK Mladá Boleslav2479828:3130
9.Tescoma Zlín24861022:2730
10.Viktoria Žižkov24771029:4128
11.České Budějovice24761125:2927
12.Sigma Olomouc24512715:2027
13.FK Jablonec24681016:2326
14.SK Kladno24481225:3620
15.Siad Most24481227:4220
16.Bohemians 190524391217:3318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre by se moh v pondělí předvíst, a udělat cestu za titulem Slavii víc jak těžší...

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl, taky doufám, že minimálně remíza to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Straka spartan az za hrob

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

jako že je nechal vyhrát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi tak,se Slavkou hrajou na krev dohravaji kazdy souboj, ale kdyz prijede pan Staka na Letnou tak vystreli Budejky az na konci zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé konspirační teorie...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii a Spartu se chce vytáhnout každý. Tyhle teorie o tom jak to Straka Spartě pustil jenom proto, že za ni kdysi hrál a srdcem ji i věrný zůstal jsou už poněkud trapné. Takhle bych zase já mohl tvrdit, že to Slavii pustilo Kladno (Šilhavý), Most (Žák), Jablonec (ještě pod Kozlem). Věřím, že zaváhání Sparty ať už kdekoli udělá slávistickému táboru radost, ale pokud k onomu zaváhání nedojde tak bych se raději být fanoušky Slavie zaměřil na výkony vlastních hráčů a jejich povzbuzování před dalším zápasem než psát takovéto bludy.

Reagovat
fantomas

ale ot že to pustili se nestalo...kladno, jablonec - tyhle kluby nám nikdy nic nedali zadarmo, zato ted hráli budejky jak kdyby v životě nehráli, teplice si ustlali před svoji bránou, žižkov zápas s vámi vyloženě chtel prohrát (griga)...to je proste do očí bijící fakt...nám letos (nejen na jaře) nedal zatim nikdo nedal nic zadarmo a zkus říct že to neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste strašní alibisti. To je hrozné.

Reagovat
fantomas

no ne tak já se na to nevymlouvám, jen na to přišla řeč, tak proste říkám fakta...mě to netrápí, uškozuje do jen do určité míry image sparty, nám ne...

Reagovat
fantomas

nebo ne image sparty, ale spíš tech týmu, co jim to "pustej"

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se,že takhle trapný názory,bych od tebe nečekal

Reagovat
fantomas

řikám že mi to je fuk...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen ničím nepodložené spekulace. Spíše se mi zdá, že vám Sparta přidala pod kotel a vám dělá velký problém to zkousnout. Slavii jsem viděl na jaře celkem často a to, že se na každý bod natrápila, tkví jednoduše v tom, že na jaře hraje hodně pod své možnosti...

Reagovat
fantomas

ano jsou to spekulace, to netvrdim že ne, ale každopádně to tak vypadá vždyt proti teplicim a budejkám nehrála sparta nijak dobře, stačil ji podprumernej výkon, ten nám např proti nim nestačil...nevim asi mám na to zkreslenej pohled...

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi stale ty slavisticke kecy, ze kdyz vyhraje sparta tak ji to souper pustil, ale kdyz vyhraje slavia tak je to plne zaslouzene.Nemyslim ze toho predvedly budejovice na slavii o moc vic,jenze to jste vyhrali haluzove az par minut pred koncem,takhle kdyz sparta mela celej zapas klidek tak samozrejme slavisti melete jak ji to budejovice pustili...Je proste videt jak vam tece do bot a uz jen staci aby vas konecne opustilo stesti a prvnimu mistu zamavate.Nemate ani na to druhe misto,jelikoz Banik i Brno hraje daleko lepsi fotbal nez Slavia,jenze slavie ma proste z prdele kliku jako s Budejovicema,Bohemkou,se Zlinem i v derby.Verim ze vas predskoci i Banik!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla celý zápas klídek? Já jsem zapomněl, že když někdo poprvý vystřelí ve 40. minutě, tak je to vlastně úplně jasné... Neříkám, že Slavia hraje úžasně, ale když mají celý zápas míč pod kontrolou, tak to asi jen o náhodě nebude... a zvláště zápas se Žižkovem nebylo o výkonu Sparty ;) Slavia se trápí a je jasný, že její fanoušci jí budou bránit, ale jelikož Sparta dala Slavii gól až po vyloučení Kalivody, tak tak obrovský rozdíl ve výkonosti tam nebude, i když je jasné, že je na tom momentálně sparta líp...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

tojono...di se zahrabat ivosku...to je neco hroznyho cos tady zase vyplodil

Reagovat
smazaný uživatel

zase mele ty ho.v.na s tim stestim

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Sparta valcuje svymi vykony celou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

když to bereš takhle,tak nevim,co si mám myslet o Kalivodovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno, Baník, Olomouc

Reagovat
fantomas

no škoda, sparta mohla remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

aby sis nerikal v pondělí..Skoda mohla Slavia remizovat

Reagovat
fantomas

pochybuju

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je na jaře žalostná, tam to moc růžově nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je bůh! Převyšuje ostatní útočník Gl minimálně o dvě hlavy.

Poslední dobou to jsou na Bazalech vyloženě exhibice. A to mě moc těší...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vysokej Svěrkoš není

Reagovat
smazaný uživatel

no, i když má Svěrkoš určitě formu, tak Baník má momentálně dobře hrajících víc, rozhodně by mi nevadilo, kdyby jejich domácí zápas dávali v TV častěji..

Reagovat
smazaný uživatel

To by Pražáci neudělali....

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, místo toho jsme na ČT4 SPORT svědky megašlágrů jako Bohemians - Kladno. Koho to zajímá?

Svěrkoš samozřejmě není jediný, kdo hraje dobře. Formu má celý mančaft, šlape jak švýcarské hodinky. Teplice nemají na třetí flek nárok, škoda, že jsme jim to nedali na srozuměnou minulé kolo. Ale ne, o UEFU bude boj do posledního kola, ještě jedem do Brna a tam se nikdy nehraje dobře...

Reagovat
fantomas

no sry ale baník-jablonec? A co já vim tak bohemians-kladno je teprve první opravdu ulet...holt musite brát v potaz že je čt pražská, ale i já (jako pražák) bych radej videl nektere zápasy ostravy - i když ty duležitější dávaj snad vždycky - viz s teplicema, slavii

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna bohemians-kladno se mi zdá jako dobrej výběr, je to hodně důležitej mač

Reagovat
fantomas

no, ale nezajímavej...

Reagovat
smazaný uživatel

První úlet to rozhodně není, ty jejich derby se Žižkovem byly, jsou a budou vždy úplně o ničem. Zápas doma s Olomoucí taktéž. Prostě Bohemka si letos svým tragickým fotbalem nezasloužila být v televizi a to nemluvím o Kladnu, na které je zvědavý snad jen Oťásek.

Reagovat
fantomas

tak derby bohemians-žižkov je hodně významný...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jako Most - Teplice.

Reagovat
fantomas

tak pražský kluby maj přece jen větší tradici a v praze bydlí víc lidí, například...

Reagovat
smazaný uživatel

Že tam bydlí víc lidí je opravdu zajímavý argument, proč by měly tyto zápasy být v televizi.

Reagovat
fantomas

no tak tim padem to zajima vic lidi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi zajímá kvalitní fotbal a toho se od nich těžko dočkáme. Kdybych vybíral zápasy, ze Žižkova by byly maximálně dva z důvodu dlouhodobě velmi špatného stavu hrací plochy. Oni by s tím aspoň začali něco dělat.

Reagovat
fantomas

to doufejme začnou až se vratí horník a vydělá zas náký penízky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

že za ty peníze zlepšej plochu, nebo co nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl pokus o vtip, nebo si opravdu myslíš, že se vrátí?

Reagovat
fantomas

spíš to první a jak si řikal že lidi zajímá kvalitní fotbal, tak myslíš že fanda bohemians pude koukat radej na slavii, protože ty jeho hrajou prd? Ne, nepude, zvlášt ne klokan...a fandu bohemians a viktorky je v praze víc jak dohromady lidí co zajímá fotbal v mostu a teplicich bych řekl

ale tak to nemá cenu se o tomhle bavit samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, kolik máte na jaře bodů vy a kolik Sparta. Honem si běž vymyslet další konspirační teorii !

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být nahoru, pro netreta...

Reagovat
smazaný uživatel

Derby Bohemka - Žižkov je třeba pro mě celkem významný zápas

Svěrkoše by dědek povolat mohl, nebo vyzkoušet Slípku, byť od něj to herně teď není nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to třeba zajímá,ale vem si kolik má Bohemka a žižkov fanoušků ... Řekněme 200 000,jenže zbytek lidí se radši koukne na hezčí fotbal než na tohle derby 2 týmů zespod tabulky... Ale tak je to derby,takže tam je atmosféra..

Reagovat
smazaný uživatel

Brno skončí třetí v nejhorším případě

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká optimismus a dá se to léčit

Reagovat
smazaný uživatel

kde poslední dobou to zažívám docela časo.....Arsenal a Brno mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je bůh, Tomašák nejlepší křídlo ligy, co asi příjde příště..?

K věci - opravdu bych řekl, že Kerič se mu minimálně vyrovná...

Reagovat
smazaný uživatel

Střelecky se mu přibližuje (na jaře), ale herně už ztrácí.

Tomašáka už s tebou řešit nebudu, když si ho před zraněním neviděl. Proč chceš o tom vůbec diskutovat, když nemáš jediný kloudný argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že herně ztrácí, si fakt nemyslím, mě přijdou oba jako vynikající útočníci, kteří jsou tak zhruba na stejné úrovni a pokud se Svěrkošovi Kerič, jak ty sám říkáš, alespoň vyrovná v jejich hlavním úkolu na hřišti, tak nemůže být Svěrkoš o dvě hlavy lepší, čímž se tvé tvrzení dá automaticky označit za blbost.

K tomu Tomašákovi - já o tom ani diskutovat nehodlám, ale nemyslíš si, že bys spíš měl ty mít argumenty, jak své tvrzení dokázat, než já abych ti je vyvracoval..? I kdybych nějaké měl (jako že ti klidně přiznám že toho chlapce ani moc neznám) tak bych prakticky neměl co vyvracovat

Reagovat
smazaný uživatel

1) Tak o jednu a půl.

2) Kdo je nejlepší, je přeci subjektivní. Viděl jsem to tak, že v době před Tomašákovým zraněním lepší levý bek (záložník) v lize neběhal. Jsem rád, žes uznal, že si ho neviděl hrát. V tom případě sis ale mohl šetřit písmenka na klávesnici, protože pokud ho neznáš, nemůžeš můj názor vyvracet. Na základě čeho taky, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Obě tvé tvrzení lze vyvrátit už jenom na základě, že seš zaslepen Baníkem. Težko by moh říct někdo jiný než Baníkovec že Tomašák je nejlepší a že Svěrkoš převyšuje Keriče o jeden a půl hlavy a všechny ostatní útočníky o dvě, nezlob se na mě ...to se můžeš zeptat absolutně kohokoli...Já chápu, že je to subjektivní, ale tyhle tvrzení jsou absolutně k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

*nejlepší křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti můžu říct to samé, když tady oblbuješ Keričem...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady snad tady o Keričovi prohlašuju to co ty o Svěrkošovi? Když ho uvedu jako srovnatelného hráče a ty to pak nazveš oblbování, tak už evidentně ztrácíš půdu pod nohama...Oblbuješ tady tím tvým fanatickým zbožňováním tak maximálně sám sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanatickým?

Speciálně pro tebe "Svěrkoš je bůh" -> Hraje skvěle. Nejsi ty nějaký naprogramovaný robot, když nechápeš význam tohoto spojení?

Že je to nejlepší útočník ligy, na tom se shodne několik desítek expertů, co tomu rozumí tak desetkrát více, co ty. (Když ani Tomašáka neznáš, ostudo...). Prostě se s tím smiř a běž o diskusi dál prorokovat Chelsea druhou ligovou příslušnost, tam tě možná někdo poplácá po zádech...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti spanheli,ale tady musim souhlasit se svinpavem ty si na nej uplne ujety

Reagovat
smazaný uživatel

Se nediv, že ho v Ostravě máme rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivim,on je vyborny utocnik-jsem zvedav jestli to tam udrzite pro pristi rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak, dovolil jsem si nesouhlasit s tvrzením tvým a možná i s tvrzením několik desítek ostravských "expertů" a hned bych se měl pakovat z diskuze? Když ti tu uvedu Keriče jako srovnání, tak se hned snažím oblbovat? Ty už musíš být vážně zoufalý...Uvědomuješ si, že to právě děláš ty, ale v daleko větším rozsahu..? Důvod, proč jsem ti to psal nebylo znevážit Svěrkošovi schopnosti, ale naznačit ti, že to přeháníš a že to zas taková superhvězda není. Kerič je mladý velice talentovaný hráč, který sem přišel těsně před začátkem jara (velmi krátká doba na aklimatizaci) a přesto si tu téměř se všemy doslova vytírá zadek (za statistiku 8/6 by se ani Svěrkoš nemusel stydět). Umí bezvadně přejít obránce a má skvělý výběr místa a je celkově velmi komplexní hráč. Pokud je vůbec horší než Svěrkoš, tak určitě ne o hlavu a půl. Napsal jsem to tak, abys to snad ani ty při svém zfanatizovaném myšlení nemohl nazvat oblbováním. Ovšem pokud si nic nepřipustíš ani teď, tak se toho toužebného poplácání po zádech od tábora baníkovců jistě taky dočkáš

Reagovat
smazaný uživatel

V lize nenajdeš lepšího útočníka, než je Svěrkoš. To je prostě fakt, vyčnívá daleko nad ostatními (to jsem tu psal ještě před jarní částí, kdy měl na podzim zdravotní potíže a moc toho neodehrál) a to není pouze názor ostravských expertů.

Reagovat
smazaný uživatel

No to fakt rozhodně není! Zase nepřeháněj.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw - Skvěle hraje tolik hráčů, kdyby byli všichni bozi, tak by se to na to nebe ani nevešlo ....navíc oni toho ve skutečnosti ani tolik neumí

Reagovat
smazaný uživatel

to je převyšuje tím, že dal dva góly z nichž jeden do prázdný a druhý z hodně dobré pozice?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to tam sviňpávovi píšu, stačí si to přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, už nám zase začínají osobní urážky a komolení nicků..? To je ale tak krásné pozorovat reakci člověka, kterému někdo dupl na kuří oko (nebo přesněji řečeno si dovoil pochybovat nad nadpozemskostí a božtvím jeho bohů) a náhle zjišťuje, že ani po sepsání z jeho pohledu jistě duchaplné a přesvědčivé argumentace by s ním stále nesouhlasil nikdo jiný, než někdo další z tábora baníkovských fanatiků ...jen tak dál

Reagovat
plechi

Tak vysvětli správnost vyslovování tvého nicku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho potřebuješ vyslovit..? Stačí ho jenom dobře opsat a pokud sis té úmyslné komoleniny nevšiml, tak máš asi pomalejší vedení...Možná že ti to časem dojde, stačí přemýšlet

Reagovat
plechi

no ale řekni mi jak může spanhel vědět že zrovna tvůj nick je zkratka na přihlašování ve škole a není to třeba opravdu ono sviňpáv?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by jako mělo..? To je stejné jaké kdybych tí já říkal pléchí. Ať to prostě napíše jak to vidí a nekomolí to...tohle už je na mě moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to ctu taky tak je to super nick

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pouze zkratka, na škole jsme to měli jako uživatelská jména , nepotřebuju si vymýšlet nějaký složitý supenick, když mám tohle už zažité. Navíc je to vlastně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Dupl na kuří oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tom snad něco k nepochopení..?

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je...

Reagovat
smazaný uživatel

A copak smím li se zeptat?

Reagovat
fantomas

svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že kvality Svěrkoše uznává čím dál více lidí, akorát natvrdlý Bruckner ho stejně na Euro neveme...

Reagovat
fantomas

tak česká liga no...ale jestli tam veme kuliče a ne sverkyho

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič už může na reprezentaci zapomenout. Ten je rád, že si může zahrát ve Spartě...

Reagovat
fantomas

doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme se překvapit. Koneckonců Bruckner říkal, že nějaké překvapení v nominaci bude.

Reagovat
fantomas

střeštík

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že všechny překvapí povoláním Kuliče

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle se řiká joke

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme že to skončí jen jako joke...

Reagovat
Shevchenko

Tak Magera dvě asistence, super. Svěrky dával oba jen do prázdné, jinak u třetího gólu Magerova famózní klička.

Reagovat
smazaný uživatel

Magerova klicka se v cesku jen tak nevidi, vzlast u takovych dlouhanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti nechybí sebevědomí, hned to jde lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem nemohl jít protože Tonda Buček měl jen 2 lístky(byly už zabrané) a nechtělo se mi dávat prachy.Můžete mi poslat nějaké video na tu kličku

Reagovat
plechi

www.tvbanik.cz

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalzive.cz

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, tomu snad nemohu uvěřit no tak takové parády jsem v GL snad ještě neviděl.. no ty dva goaly Svěrkoše byly jak z jiné ligy. Kombinace jak od Realu Madrid za Del Bosqueho, ale co tam předvedl dvakrát Magera.. jak mi ještě jednou někdo bude tvrdit, že Magera je kopyto, tak se mu asi vysměju.. vždyť tohle byly kousky, to by se ani v tom Realu nemusel za sebe stydět.. jsem unešen

Reagovat
smazaný uživatel

teda jestli se nemýlím a tu geniální přihrávku před prvním Svěrkošovým golem dával Magera. To jak přihrál po stylu Ronaldinha... byl to Magera, že?

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, Magera je super. Svěrkoš goly dával, Magera připravoval a podle mě byl nejlepším hráčem zápasu. Ještě bych vyzdvihl výkon Neuwirtha, nejen, že dal gol, ale přes něj nepřešel chlap. Po zranění se vrátil ve velkém stylu, to platí samozřejmě také o Rendovi !

Reagovat
smazaný uživatel

jak z jiné ligy? na co ses to díval? Pěkný akce to byly, ale takhle o nich básnit

Reagovat
plechi

plač si nad spartou...

Reagovat
smazaný uživatel

A to proč? Dyť je momentálně první

Reagovat
One-Real

Svěrkoš okamžitě do repre!Dobře Baník pojdte před Slávku

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda,Sparta je na pet minut pred Slavii a uz pojdte Banik pred Slavku

Reagovat
plechi

baník i brno s tím můžou ještě zahýbat... teplice už asi odpadnou, ale pokud se dostaví na spartu krize (nemůže přece vyhrávat všecko ) a slavka bude hrát pod své možnosti jak doteď, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste stat se to muze,Teplice jeste neodepisuj pristi kolo muzou vyhrat a sou zase zpatky

Reagovat
One-Real

Reagovat
M11

to je aspon prenos... bohemka-kladno... nejvyssi sledovanost zarucena

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Bajer

Reagovat
M11

banan

Reagovat
smazaný uživatel

luxusnííí gól

Reagovat
M11

tj

Reagovat
Shevchenko

Ten Rada to je takový magor to snad není ani možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz druhe utkani Zlina a opet velice prumerne!Zapas s Olomouci byl dokonce podprumerny!!1.Zapas rozhodne mel sve kvality at uz treba v dobre taktice Zizkova,ktery zkousel hrat v 1.polocase coz se neda rict o 2 kde meli snad 2 brejky s toho 1 lozenku(hlavicka z maleho vapna) jinak nic.Zlin se snazil kombinovat a dovolim si tvrdit,ze zapas Hoftych prokoucoval.Zubek,ktery snad vyjma vykopnuti balonu z br.cary a nepochopitelnem zazdeni golovky nezahral za cely druhy polocas ve stredu hriste nic.Prohraval hlavickove souboje,nestihal atd.Navic nedavna cer.karta v Teplicich...no asi ma velkou vyplatu?Rozhodci zadna minela,ovsem co se tyce posuzovani jednotlivych situaci(skluzy,souboje..)proste Zizkovska klasika.Se nedivim,ze nemame zadneho sudiho v Evrope kdyz jsme 100let za opicema!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz druhe utkani Zlina a opet velice prumerne!Zapas s Olomouci byl dokonce podprumerny!!1.Zapas rozhodne mel sve kvality at uz treba v dobre taktice Zizkova,ktery zkousel hrat v 1.polocase coz se neda rict o 2 kde meli snad 2 brejky s toho 1 lozenku(hlavicka z maleho vapna) jinak nic.Zlin se snazil kombinovat a dovolim si tvrdit,ze zapas Hoftych prokoucoval.Zubek,ktery snad vyjma vykopnuti balonu z br.cary a nepochopitelnem zazdeni golovky nezahral za cely druhy polocas ve stredu hriste nic.Prohraval hlavickove souboje,nestihal atd.Navic nedavna cer.karta v Teplicich...no asi ma velkou vyplatu?Rozhodci zadna minela,ovsem co se tyce posuzovani jednotlivych situaci(skluzy,souboje..)proste Zizkovska klasika.Se nedivim,ze nemame zadneho sudiho v Evrope kdyz jsme 100let za opicema!

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je strašně dotěrné. Musíme je tam vyklepnout....

Reagovat
smazaný uživatel

Jeidné, co musíte, je vyklepnout Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka bohužel sestup :'(

Reagovat
smazaný uživatel

jeste zijou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají prvoligové parametry, jediné jejich plus jsou fanoušci. Jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

právě kvůli nim mi bude líto jestli sestoupí,rači at jde dolů Kladno a Most

Reagovat
M11

Bohemka.. zaslouzeny sestup...bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo co je s tim Slezakem z Bohemky proc nehraje?

Reagovat
Marv

Bohemka sice vybojovala bod ale ten na zachanu stacit nebude.. proste neporazit doma kladno =sestup. Jinak zapas hodne podprumerny a je mozna dobre ze se za rok bude hrat ve druhe lize

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem přepnul na čtverku a s hrůzou zjistil, co nám ČT nabízí za zápas, tak mě napadlo jediné. Ota Černý si přál, aby se hrálo večer v tv, aby domácí měli v tomto klíčovým zápase co nejmenší podporu fanoušků. Dávám Černý puntík .

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho kladna teda no, sice je nemám rád ale čtyři pražský kluby (pro nás šest derby) je to škoda ale doufejme teda, jinak jí teda zachránil hostující sparťan réééza

Reagovat
smazaný uživatel

baniik hoho ted to treti misto alespon udrzet do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Kalivoda Ale alespoň se zachoval fér, věděl, že tohle se běžně nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, druehj pokus...tak snad to klapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tomu rozhodčímu dávaj...teď aby fouknul potřetí

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie

Reagovat
One-Real

asi tak

Reagovat
One-Real

Aspon ta Slavia mi dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
One-Real

Ten Real se mi vůbec nelíbí tobě asi stejně tak ale Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, tak jestli tohle nezamává s psychikou hráčů, tak už nic. Kalivoda s Tavaresem do béčka

Reagovat
One-Real

2 penalty Ale pokud se nemýlim Slavie vede kvůli vzájemným zápasům není liž tomu tak?

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby ted byl konec tak bude prvni Slavia to jasny ze rozhodujou v zajemny zapasy, ale Sparta ma o dost snadnejsi rozlosovani

Reagovat
One-Real

No ale máme my ještě Baník a to bude zápas na který se opravdu těším.

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verim ze Banik vam nnaky body sebere a doufam ze prohrajete i v Liberci ale jinak to Brno date a o tech trech tragedech Mostu, Kladnu a Bohemce netreba mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

v celkovym hodnocení by takle vyhrála slávie, ale aktuální tabulka se bere podle skore :).. to znamená že slávisti musej ještě ztratit...Sparta mistr

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Bilek hlupak,tak Jarolim je magor!I kdyz co chces po tymu,ktery vypadne v poharu s Divizni Lisni a je z 50%tvoren namachrovancema.

Reagovat
M11

Slavia nam dnes ukazala jak moc chce titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen jeden bod.

Reagovat
irik

nechapu jak muze byt na cele Sparta, kdyz by se pri takoveto situaci z titulu radovala slavie nejake debilni pravidlo koukam...

Reagovat
M11

ted je to vlastne rozhodujici

Reagovat
PJ

Je to uplne jednoduchy, v prubehu sezony plati skore, az na konci vzajemny zapasy. Dovedes si predstavit delat tabulku podle vzajemnych zapasu treba po dvou kolech, kdy ma pulka tymu tri body?

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy mi to pripada jak v pomocny ta nechapavost je hrozna vec

Reagovat
One-Real

Slávisti jsou prostě penaltový experti.

Reagovat
smazaný uživatel

Opet moc peknej vykon slavie,zase prokazala ze na ten titul proste nema...nedat 2 penalty (jo a mimochodem uz vidim jak za takovyhle ruce je piskne komukoli,kdyby je takhle pisknul sparte uz tady vsichni sesivani breci a melou neco o uplatcich...nerikam ze ty ruce tam nebyly ale rozhodne neovlinili drahu letu mice,zvlast ta prvni pri ktere byl silvestre faulovanej)slavie

Reagovat
M11

ta prvni byla kompenzace za Toleskiho.. ale opravdu taky nemam rad takove penalty

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že měla bejt ještě pencka na Toleskiho, takže klid.Jinak souhlasím, že si slavie asi dneska prohrála titul,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by foukl ještě třetí, kdyby k tomu dostal příležitost?

PS: pentle na Toleskiho byla, ale ty dvě ruce? Výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, koukám, že Slávie se dostala nahoru svou tvrdou prací. Milánku, jsi tam?

Teda, že ztratí zrovna v tragicky hrající zachráněný Plzni, který o nic nejde, to jsem nečekal. Ale dík za to

Reagovat
smazaný uživatel

Ivane, tos řekl hezky...

Reagovat
Kapřík

Tak já doufal že je Petržela se Sylvestrem nabuděj na lepší výkon...no a nakonec jo, tak super . A ty penalty... ...po faulu na Toleskiho by se nemuseli divit, ovšem tu první bych bral jako kompenzaci, ale ta další...tý vole, ty byla přísná ! Ale když už nic jinýho, udělali z Krbečka hrdinu .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Krbeček (za každou chycenou pentli jeden palec)

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku nech si tyhle štěněci keci a radsi se raduj ze ztraty Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ze se raduju konecne nekdo slavii sebral body,i kdyz ten rozhodci je tlacil na strahov.Kdyz slavie nevyhraje v tapajici Plzni a pri tom kope dve penalty tak jsem zvedavej jaky zavahani nam jeste ukaze...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by jen zajímalo jestli alegre dostal infarkt už po první nebo až po druhý neproměněný penaltě.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak alegre je jedinej Slávista, kterýho by mi bylo líto. Ostatní jsou mi šumafuck

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Jarolím, ten si musel trhat vlasy, když viděl ty penalty

Reagovat
One-Real

on nějaký má?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tu druhou se radej nedival...

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares je lajdak ,a co tady najednou vseci spartani delate to by me zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jste vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na 24. kolo teda nebudu vzpomínat v dobrém !!! Nejdřív to zkazila Bohemka a dneska to totálně doprasili borci ze Slavie. To je bída !!!

Reagovat
One-Real

Nevíte někdo s kym ještě hraje Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec, Teplice, Žižkov, Olomouc, Boleslav, Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

doma: Liberec, Žižkov, Jablonec venku Teplice, Boleslav, Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je sice první o skore ,ale na konci ligy při stejnym počtu bidů by byla první Slavia díky vzájemnýmu zápasu

Reagovat
One-Real

hledá se alegre...

Reagovat
smazaný uživatel

Doma Slavia- Liberec,žižkov,jablonec

Venku Slavia-Teplice, Boleslav,olomouc

Reagovat
One-Real

dik.... no nemaj to moc lehký my máme sice tři celkem silný týmy ale Kladno,Most,Bohemka to bysme vyhrát měli a věřim že vyhrajeme i ostatní zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

to třeba taková sparta bude mít z posledních 3 zápasů 0 bodů

Reagovat
One-Real

Hlavně že vy jste penaltoví specialisti.

Reagovat
smazaný uživatel

no mi v Brně tech penalt moc nekopem

Reagovat
One-Real

aha... já myslet ty být slávista já být tupá hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doma 7bodů, venku 4-5..

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Krbeček si řekl o prestižní titul hráč kola. Musím se přiznat, že po odchodu především Daňka jsem Plzni nevěřil, že zůstane celkem vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim se snad ani na tu druhou pently nedival.V zaberu byl z hlavou sklopenou do zeme(misto toho aby se zvedl ukazal na technicky nejlip vybaveneho hrace Goče Toleskiho,ktery by dle meho penaltu promenil a potvrdil strelecke stesti od nas ze Zlina),proto ten magor.Proste nesel(i)tomu naproti spise naopak(Kalivoda)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Krbecek si rekl o hostovacku na Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

Krbeček ještě nic nedokázal, dneska chytil dvě špatně kopnuté penalty, jinak jsem ho ještě neviděl zachytat.Ale je to možná jen můj subjektivní pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

a to mně se zase líbí jak se snaží.. sice jsem ho viděl teprve tak 3*, ale fandím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

To já samozřejmě taky, ale myslím, že ho čeká ještě dost práce.hlavně výběhy na centry a hra nohou se mi moc nelíbí, ale je ještě mladej....ale mohl by patřit k lepšímu průměru české ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přesně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co by Slavii pomohlo, tak by bylo zaváháni Sparty na Kladně který potřebuje body jako sůl.Ale myslím, že to Sparta nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy jeste ztrati,ted jde o to kolik

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale Slavia má težší los.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma Slavia- Liberec,žižkov,jablonec

Venku Slavia-Teplice, Boleslav,olomouc

Doma Sparta- Most, Brno, Baník

Venku Sparta- Kladno, Liberec, Bohemka,

Reagovat
smazaný uživatel

docela odvážný tvrdit, kdo má těžší los

Reagovat
smazaný uživatel

je to můj názor...já už třeba poslední kolo neberu jako adekvátní, protože ty týmy si to už pohlídaj všelijakýma způsobama, takže věřím, že sparta v Liberci by uhrála 3 body v klidu.škoda že s nima nehrajou venku dřív..třeba teď...ale jsou to třeba jen moje spekulace.jinak ty zápasy v teplicích, boleslavi, v olomouci, to slavia bude mít hodně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tu olomouc...od tam se to vozí špatně

Reagovat
smazaný uživatel

na kladno a na Bohemku se jede přece jen líp než do Teplic a do Olomouce... Domácí los má naopak těžší Sparta, Baník je doma všude a Bolka je venku lepší než doma...

Reagovat
smazaný uživatel

1.poločas vyrovnaný, v druhém Slavie nemohoucí a Plzeň bezradně pasivní.. remíza zasloužená.. měla se pískat pentle na Toleského, a obě ruce byly velice sporné, u té první bych pískal faul na Sylvestreho. Měl by se pochválit Krbeček, sympaťák, který je mrštný na čáře. Až zapracuje na centrovaných míčích a práci nohou mohl by patřit do užší špičky brankářů GL. Škoda pro Slavii, ale nezasloužila si vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

200.

Reagovat
smazaný uživatel

teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 99x a máš 300.

Reagovat
smazaný uživatel

co ti vadí, závidíš? jednou jsem si přihrál, sere tě to..?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla příhra abys to neměl k tý 300 tak daleko. Jinak tyhle závody my jsou putna a automaticky bych je být správcem mazal.

Reagovat
M11

to by se umazal

Reagovat
smazaný uživatel

aha , tak tj, díky

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanda Baníku, jsem celkem fandil Slavii ale nedat dvě penalty, to už je umění Škoda, že Liberec hraje letos ....to co hraje a nikdo jiný tam není. Tak už mě ta tabulka nějak nebaví. Ale zas když budete pokračovat v tom co jsem viděl, je možné že Vám sebereme druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně že by bylo Brno první...protože skončíme před váma

Reagovat
fantomas

nemám slov todle je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

bacha na Ronladinha pěkně zkomolené..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

David Kalivoda je bůh....nejdřív zařídí bod se Slavii,dnes ji nechal na čele....všechna čest, DIKY!!

Reagovat
smazaný uživatel

Se Slávií?

Reagovat
smazaný uživatel

to nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim ze kalivoda je mozna nejlepsi spartanskej hrac na jare

Reagovat
smazaný uživatel

Vořech

Reagovat
smazaný uživatel

* se spartou, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se dival na vysledky a musim rici ze jsem opravdu zklamany,z te tragikomedie ve Struncovych Sadech.Pri vyhre Stoke nad Crystal a jedne tutovecce v tenise bych byl za 20 o 600 bohatsi.Ted uz jsem vazne v rozpacich.Sparte titul nepreju,Slavia mi sere na hlavu.Boze Banik!

Reagovat
$dolar$

Prosim pomozte cloveku v nouzi http://www.meine-nackte-ex.net/?uid=56001

Reagovat
$dolar$

diky vsem

Reagovat
smazaný uživatel

co tady s tím všichni děláte....máte nějaký sexuální komplexi??

Reagovat
$dolar$

akorat se mi hodne libi

Reagovat
smazaný uživatel

Zajeď si do Ostravy na 100dolní tady uvidíš pořádné baby

Reagovat
$dolar$

rad bych ale jaksi to mam z nemecka trochu dalku ale o prazdninach se tam chystam

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako ma znamenat?To je nejaka recese?Neumim ani ň nemecky.Ona nekoho hleda?Si delas kozy né?Pekna by se ke me hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní nemohoucnost slávie nás dneska poslala do čela a už to nepustíme

Reagovat
rufus

jen malej detail: Slavia je pořád v čele, takže kdyby náhodou (což se sice nestane, ale teoretická možnost tu je) už neztratili ani bod, tak je to Spartě na nic

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky v čele je, ale prakticky ne. V průběhu sezony se počítá skóre.

Reagovat
rufus

Jasný, já to chápu, jenže když situace zůstane stejná a budem brát každej zápas stejně bodů jako Slavia, tak nakonec je úplně jedno, že sme byli se stejnym počtem bodů první a titul pujde to hajzlu..

Reagovat
rufus

Jinak já spíš narážel na to už to nepustíme.. My to teď pořád ještě nemáme ve svých rukou a čekáme na zaváhání Slavie, který určitě přijde, tak toho jen využít.

Reagovat
smazaný uživatel

jen malej detail, ani teoreticky teď nejse první, chtěj nechtěj, zatim rozhoduje skóre, až na konci by byla slávie před náma což se nestane poněvadž ztratí ještě víc bodů než my

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele