Gambrinus liga preview - 24. kolo

05.04.2008, 09:23, aktualizováno 07.04.2008, 08:50
Previews
Pražská Slavia se pokusí v Plzni dostat zpět na první místo tabulky, odkud ji o víkendu sesadila Sparta díky vítězství nad Českými Budějovicemi. Sešívaní na své rivaly ztrácejí jeden bod. Plzni zatím patří devátá příčka, v případě bodového zisku se může vyhoupnout až na sedmou pozici.
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Fotbalisté Slovanu Liberec přivítají v rámci 24. kola Gambrinus ligy celek z Mladé Boleslavi. Domácí během jara stále úspěšně pokračují ve stíhací jízdě k pohárovým příčkám a na to budou opět chtít navázat. Středočeši jedou do Liberce pokusit se napravit domácí zaváhání s Brnem.

Severočeši zažívají skvělé jaro. Během druhé části ligy totiž poskočili o pět míst vzhůru. Nyní figurují na šesté pozici a na pohárové příčky ztrácejí šest bodů, přitom po podzimních kolech jim tehdy scházelo plných deset bodů! A snížit bodovou ztrátu na třetí místo budou chtít také tentokrát. "Nikde není psáno, že naše série neskončí. Každá další výhra ale potěší, navíc tento zápas bereme také jako přípravu na středeční pohárový zápas v Třinci," připomněl trenér domácích Ladislav Škorpil skutečnost, že jeho celek hraje za pár dní první utkání čtvrtfinále tuzemského poháru, z něhož také existuje cesta, jak se probojovat do pohárové Evropy.

I pod novým koučem Karlem Stannerem se Mladoboleslavští nadále ocitají ve špatné formě. Z posledních pěti utkání utržili pouhý bod. Aktuálně jim tedy patří desáté místo v tabulce a náskok před sestupovým pásmem činí osm bodů, tento rozdíl se budou snažit pod Ještědem zvýšit.

Na stadionu U Nisy se libereckému trenérovi nebudou hlásit marodi Dohnálek a Papoušek. I hostům budou chybět dva hráči: zraněný Opiela a distancovaný Kopic.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Šinglár, Holeňák, Košťál, Janů - Dočkal, Bílek, Gecov, Dort - Kerič, Nezmar.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Rajnoch, Rolko, Kalina - Kysela, Hodúr, Hrdlička, Táborský - Mašek, Holub.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - České Budějovice  (sobota 17:00)
Sparta Praha nedokázala využít derby k posunu na první místo, a tak si v domácím prostředí proti Českým Budějovicím nesmí dovolit klopýtnout. V minulém kole však všechny body zůstaly na jihu Čech a nálada v týmu se tak rapidně zvedla.

Pražanům se vstup do jarní části sezóny povedl, když zatím pouze dvakrát remizovali. Domácí zápas navíc naposledy nevyhráli při derby 8. října. Vzájemné zápasy znovu hovoří pro pražský tým. Z dvaceti tří utkání jich vyhráli šestnáct, doma prohráli jediné, a to v roce 1993. Aby toho nebylo málo, v tomto tisíciletí udrželi na Letné proti Budějovicím pokaždé čisté konto.

Ani marodka nijak výrazně nestěžuje boj o tři body. Kvůli zranění si nezahraje pouze Limberský, kterého již delší dobu trápí zraněné koleno. Chybět bude ještě Kadlec, střelec vyrovnávacího gólu z derby totiž dosáhl limitu čtyř žlutých karet. Z marodky do hry se již může podívat Hušek s Kiselem a k dispozici jsou po nachlazení i Zeman a Jeslínek. Trenér Bílek však podcenění vylučuje: "Víme o co hrajeme, podcenění nepřichází v úvahu. Jdeme si pro tři body a na hřišti pro to uděláme maximum."

Budějovičtí si první jarní výhru připsali v minulém kole proti Bohemians. To povzbudilo i trenéra Straku, bývalého hráče i lodivoda Sparty. "Pro nás bude důležité hlavně nemít strach, snažit se plynule přecházet z naší obranné fáze do protiútoků. Skulinky ve hře Sparty se určitě objeví. Myslím si, že každý mančaft má své slabé místo," řekl. Dres Budějovic si kvůli zranění najisto neoblékne trio Plichta, Pivoňka, Stráský a nejistý start je u brankáře Kučery. V karetním ohrožení se ocitají Peroutka s Plockem.

Pro Jihočechy nehovoří ani letošní bilance zápasů hraných mimo Střelecký ostrov. Z devíti pokusů hned sedmkrát prohráli a připsali si jen jediné vítězství. To si uvědomuje i Straka, který však v současné situaci vidí mírnou výhodu: "Sparta je povinna to utkání vyhrát. Jakékoliv zaváhání by pro ni bylo asi velice špatné. My naopak víme, že jsme v tomto směru outsideři a můžeme tak jenom získat. Nemá cenu porovnávat oba týmy, protože mezi nimi je obrovský výkonnostní rozdíl."
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kladrubský - Kulič, Horváth, Hušek, Kisel - Došek, Slepička
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Leština, Horejš, Hunal, Žižka - Plocek, Hílek, Vozábal, Šíma - Svátek, Mrkvička
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.17 - 5.70 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Jablonec  (sobota 19:00)
Ostravskému Baníku bude nyní stát v cestě za třetím místem v tabulce dvanáctý Jablonec, který disponuje výbornou defenzivou. Domácí potřebují bodovat, pokud se chtějí podívat do evropských pohárů.

Vedení slezského klubu si dalo pro tuto sezonu za hlavní cíl vybojovat si účast v evropských pohárových soutěžích. Hráčům Baníku zůstává ve hře jen boj o třetí místo v lize, které posílá tým do Poháru UEFA. Na bronzový stupínek si ale také dělají zálusk další dva týmy: Teplice, které se právě pohybují na pohárové příčce, a páté Brno, jenž společně s Ostravou ztrácí bod na severočeský klub.

Ale nyní čeká svěřence kouče Karla Večeři těžký boj na domácích Bazalech. Tam totiž zamíří Jablonec, který sice figuruje na dvanáctém místě, ale má výborně propracovanou obranu. "Když Jablonec do ničeho nepustíme, myslím, že v útoku máme kvalitu na to, dát nejméně jeden gól. Vzhledem k počasí a terénu však může rozhodovat i morálka a vůle," mínil trenér domácích Večeřa. Ten bude moci poslat na hřiště takřka kompletní složení. Otazník visí pouze nad startem Rajtorala.

Jablonec na jaře inkasoval pouze dvakrát, naposledy v 20. kole. Přesto celek, který se pyšní čtvrtou nejlepší obranou v lize, nemá stále jistou záchranu. Na sestupové pozice má sedmibodový náskok. Hosté cestují do Slezska s cílem pokusit se urvat nějaký bod a spoléhat na to, že jim k tomu dopomůže další čisté konto brankáře Špita. Pro jabloneckého kouče Františka Komňackého to bude prestižní střetnutí. Vrací se totiž na místo, kde vybojoval s Baníkem před čtyřmi lety mistrovský titul. "Rád se do Ostravy vracím, zůstalo zde plno lidí, se kterými si mám co říci. Přijedeme skromně, ale ne se strachem," řekl Komňacký. Do hry nezasáhnou distancovaný Homola a čtveřice marodů Zábojník, Loučka, Fukal a Baranek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Čoupek - Otepka, Marek, Bystroň, Mičola - Magera, Svěrkoš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Laciga, Huber, Hamouz - Michálek, Žofčák, Eliáš, Hloušek - Necid, Straka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov  (sobota 19:00)
Do Zlína zavítá jedenáctý celek ze Žižkova, jenž se přibližuje k definitivní jistotě udržení se v nejvyšší fotbalové soutěži. Domácí mužstvo vedené Pavlem Hoftychem bude chtít před svým publikem potvrdit přivezené body z Olomouce.

Tescoma si připsala na své konto druhé jarní vítězství, když porazila Sigmu Olomouc těsně 1:0. V tomto kalendářním roce se jí ale nedaří, protože kromě výhry na Hané dokázala bodovat pouze proti Plzni. Moravané věří, že z následujících kol budou brát více bodů než doposud. Vhodnou příležitost k tomu budou mít už tuto sobotu, kdy doma nastoupí proti Žižkovu. "Rádi bychom navázali na výhru v minulém kole, ale vnímám sílu soupeře v jarní části," řekl kouč osmého celku tabulky Pavel Hoftych.

Viktorii Žižkov, která se pohybuje na 11. místě, se zatím daří úspěšně plnit předsezónní cíl – setrvat i příští rok mezi prvoligovou elitou. Podle slov hostujícího kouče Stanislava Grigy chybí pražskému týmu tři body k definitivní záchraně. A přiblížit se k ní hodlá na Valašsku, kde odehraje další ligový duel. "Naposledy jsme doma sice dva body ztratili, ale k definitivnímu klidu nám podle mého chybí tři body. Třeba něco uhrajeme ve Zlíně," uvedl Griga.

Zlín nastoupí téměř kompletní, chybět bude pouze distancovaný Penner. Hosté se naopak potýkají s velice početnou marodkou, k utkání totiž nenastoupí Procházka, Kučera, Novotný, Kropík, Novotný, Bukač a Stracený.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Pazdera, Kroča, Zbožínek, Elšík - Musil, Zúbek, Šmahaj, Malár - Vyskočil, Žůrek.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Labant, Besta, Xavier - Kušnír, Procházka, Tinga, Koukal - Kalod, Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.95 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Siad Most  (neděle 17:00)
Páté Brno se doma postaví čtrnáctému Mostu. Na první pohled se to může zdát jako jasná výhra domácích, ale výkony Mostu vůbec nejsou špatné a právě díky dobré hře se dokázali hosté dostat z pásma sestupu. Brno se po výhře v Boleslavi může opět pokoušet o postup na třetí příčku.

Brno hraje na jaře dobře a naposledy vyhrálo v Boleslavi, mužstvo tak splnilo polovinu ultimáta, jež hráčům dalo vedení. V ultimátu se jedná o to, že mužstvo muselo vyhrát v Boleslavi a doma s Mostem, v neděli tak můžou domácí úkol dokonat. Brněnští navíc v posledním domácím zápase pouze remizovali s Kladnem a určitě budou chtít na domácí publikum udělat lepší dojem. "Očekáváme, že Most bude hrát z obdobně zabezpečené obrany. Proto jsme v týdnu především připravovali varianty, jak defenzivu překonat," řekl trenér Petr Uličný, který se bude v zápase muset obejít bez zraněných Oklešťka s Kunclem.

Most to bude mít v Brně nepochybně velmi těžké, kouč Žák si toho je vědom, ale přesto věří, že jeho mužstvo může uspět. "Potřebujeme uhrát také něco venku a v Brně to bude pořádně těžké. Při disciplinovaném výkonu se ale dá uspět všude," řekl Žák. Most předvádí poměrně pohledný fotbal a prokousal se z pásma sestupu na 14. místo, to se pokusí uhájit i v Brně. Hosté nebudou postrádat žádné hráče.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Trousil, Pavlík, Siegl - Kubáň, Mareček, Polách, Střeštík - Besta, Došek
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Prášil, Webster, Johana, Procházka - Stožický, Gedeon, Škoda, Trubila - Rilke, Pešír
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Do Teplic přijede Olomouc, která má třetí nejlepší obranu v lize. Domácí čeká po remíze s Ostravou další těžký zápas, Olomouc zase musí napravovat domácí zaváhání se Zlínem a navíc je možná ohrožena pozice trenéra Pulpita.

Domácí čeká těžký zápas, vždyť olomoučtí inkasovali za celou sezonu pouze 19 branek. Na Teplice se navíc tlačí Ostrava a Brno a nyní jsou v boji o třetí místo důležité všechny body. "Bude to ještě o hodně těžší utkání než s Ostravou. Nepovedený začátek jara z nás už však spadl, všechno by mělo zase fungovat," tvrdí trenér Rada. Žlutomodří se Na Stínadlech budou muset obejít bez zraněných Ljevakoviče, Smíška, Rybky a Gašparíka.

Olomouc bude po trapném výkonu proti Zlínu možná bojovat i za trenéra Pulpita. Ten už dříve avizoval změny v sestavě. "Změny samy o sobě ale nic nevyřeší. Hráči si musí uvědomit, že ležérní a lajdácký přístup nevede k dobrým výsledkům a čekám, že podle toho se v Teplicích na hřišti zachovají," řekl trenér Pulpit. Ten bude postrádat zraněné útočníky Hartiga s Petrem a nejistý je i start Hubníka a Schulmeistera.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Doležal, Sabou, Mareš - Smejkal, Jun
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Škerle, Hudec, Heidenreich - Bajer, Rossi, Hořava, Kaščák, Jurkič - Hubník
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.25 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - SK Kladno  (neděle 20:15)
Týmy Bohemians 1905 a Kladna figurují na sestupových příčkách. A tuto neděli si to rozdají mezi sebou. Domácí Klokani potřebují vyhrát, jinak se mohou začít smiřovat s pádem do druhé nejvyšší soutěže. Hosté, kteří jsou vzdáleni od posledního místa o dva body, by v případě vítězství mohli poskočit na nesestupovou pozici.

O dvou sestupujících se rozhodne mezi třemi celky. Kromě Bohemians a Kladna o záchranu bojují také fotbalisté Mostu, kteří se pohybují na čtrnácté příčce a na sestupové pásmo mají bod k dobru. Klokani musí v neděli protrhnout sedmizápasovou sérii bez výhry. Jinak se více přiblíží k druhé lize. "Ve všech ale převládá víra, že to už zlomíme. Kladno však proti Liberci ukázalo vysokou kvalitu, je velmi dobře organizované směrem dozadu," prohlásil trenér domácích Zbyněk Busta, jenž chtěl minulý týden rezignovat na svou funkci. Do hry nezasáhnou zraněný Karal a nemocný Kunášek.

Kladenští se v uplynulém kole předvedli v dobrém světle proti Liberci, ač vyšli bodově naprázdno. "Proti Liberci jsme sice předvedli nejlepší výkon jara, ale fotbal se hraje na góly, a ne na umělecký dojem. Teď bychom proto rádi předvedli stejnou hru, navíc podpořenou góly," řekl hostující trenér Jaroslav Šilhavý, jenž získal nečekanou útočnou posilu Tomáše Klinku. Ten ukončil působení v německém Aue a přišel pomoci Kladnu zachránit první ligu. A není vyloučeno, že se už v tomto kole objeví na hřišti. V nedělní sestavě určitě bude chybět jen distancovaný Zachariáš.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Zich - Marek, Rada, Nikl, Šmarda - Rezek, Morávek, I. Hašek, Bartek - Slezák, Škoda.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Killar, Krob - Zoubele, Szabo, Hochmeister, Brunclík, Cigánek - Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.05 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
Tápající Plzeň hostí v pondělní dohrávce Slavii, tým s nejlepší bilancí zápasu hraných mimo vlastní stadion. Podzimní duel skončil třígólovým vítězstvím pražského klubu, plzeňská forma sladkou odvetu neslibuje.

Tým ze západních Čech si po čtyřech prohrách připsali alespoň remízu proti Žižkovu, poslední vítězství se datuje ještě do únorového zápasu s Brnem. Slavia navíc ve Štruncových sadech prohrála naposledy v roce 2003 a naposledy zde nastřílela čtyři góly. Trenér Levý vidí v pražském výběru velesilného soupeře, ale věří, že do šancí se jeho svěřenci dostanou. "Už třeba s Libercem jsme si šance vytvořili, ale byl problém s jejich proměňováním." Právě problémy s koncovkou mají za příčinu zbytečné ztráty bodů. Poslední gól plzeňského hráče přišel v únoru, ten jediný v březnu zajistil Plzni zlínský Kroča. Domácímu trenérovi bude kvůli žlutým kartám chybět Krbeček, se zraněním mají problémy Rodriguez, Petržela a Šmejkal. "Jestliže chceme uspět a bodovat, musíme podat výkon na hranici, nebo i nad hranicí svých možností," doplňuje Levý.

Ani Slavia neztrácí motivaci na vítězství, jelikož momentálním lídrem tabulky je její největší sok – Sparta. Do zápasu bude moci zasáhnout i Kalivoda, který dostal svou první a zároveň nejhloupější červenou kartu za muže. A tak děkuje disciplinární komisi, která mu dala pouze zápasovou podmínku. Chybět naopak budou stále zranění Šenkeřík s Jandou, Šenkeřík má problémy s kyčlí, Šmicer trénuje kondičku a během týdne se do plného tréninku zapojil Dušan Švento. Nově zraněným je Milan Ivana, který si při tréninku poškodil meniskus. "Víme o silných i slabších stránkách soupeře a podle toho se na utkání připravíme," říká slávistický trenér, jenž bude mít v pondělí k dispozici i Marka Jarolíma, který v říjnu hrál ve stejném duelu proti němu. Hrát již sice nebude moci Stanislav Vlček, střelec dvou jarních branek do sítě Plzně, nahradit se ho však pokusí Blažek, který ještě v dresu Liberce proti tomuto týmu také uspěl.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Malcharek, Halama, Navrátil, Smola - Borek, Sylvestre, Trapp, Lecjaks - Varadi, Psohlavec
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dřížďal, Latka, Suchý, Pudil - Kalivoda, Tavares, Abraham, Černý - Toleski, Blažek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 3.20 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha23147236:1549
2.Sparta Praha23145444:1847
3.FK Teplice23124730:2140
4.Baník Ostrava23109437:2339
5.1. FC Brno23116633:2839
6.Slovan Liberec2397727:2234
7.Viktoria Plzeň2386922:2830
8.Tescoma Zlín23851022:2729
9.České Budějovice23761025:2827
10.FK Mladá Boleslav2369826:3027
11.Viktoria Žižkov23761029:4127
12.FK Jablonec2368916:2026
13.Sigma Olomouc23511714:1926
14.Siad Most23481126:4020
15.SK Kladno23471224:3519
16.Bohemians 190523381216:3217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v tomhle kole by měly vyhrát všechny domácí týmy.

Reagovat
fantomas

jj, možná až na liberec

Reagovat
smazaný uživatel

a co SKS?

Reagovat
fantomas

myšleno sobota samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,ja uz sem myslel ze neveris

Reagovat
fantomas

ty jo, já??

Reagovat
smazaný uživatel

no ty,neverit je hrich

Reagovat
fantomas

ale jak já mužu neveřit slávii

Reagovat
fantomas

ale jak já mužu neveřit slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,tak mi to vyplynulo z toho,on pise v tomhle kole,ne v tomto dni chapes?

Reagovat
fantomas

no, já to vzal jako sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vidět, tak nevyhráli ale ani já nejsem nejlepší tipér na http://chance.eborec.net pojdte si zatipovat třeba budete lepší velké výběry lig k tipování

Reagovat
božský John

Dneska to vidim v Ostrave na vyhru hostu

Reagovat
smazaný uživatel

povíme si jooo:-D

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na remízový zaváhání slávie v plzni a naše posunutí na prvou pozicu jinak baník třetí

Reagovat
One-Real

Doufám že Sylvestre nám pomůže k 1.Místu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Zizkov je oslabeny jak svina.Kolikrat to je ovsem horsi jak kdyby hral tym v plne sile,protoze ostatni bojujou aby se ukazaly.Ma to,ale i negativa a to fauly,ktere z bojovnosti vyplynou,takze snad ten zapas nezmrvi rozhodci.Je to preci jenom Zizkov a my,musime vyhrat.

Reagovat
satan_666

Straka tam dovede ČB k remíze sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bylo by to fajn ale asi to bohužel nevyjde, protože straka není trenér je to vychovávač atletů a ukřičený požírač tataráků. Kdyby mu to ale vlivem konstalace hvězd vyšlo vůůůbec bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

proc tak vzdycky rve v tom studiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby byl zajímavější. Je to součástí image. Něco jako ta jeho šála

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Do Teplic přijede Olomouc, která má třetí nejlepší obranu v lize. Domácí čeká po remíze v Ostravě další těžký zápas, ??????????????????? ja myslel že Teplice hrali s Baníkem doma opravte si to chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček ..Zlíneček .....2:1.......žůrek ..oba dva ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1

Sparta Praha - České Budějovice 1 poločas

Baník Ostrava - FK Jablonec 1

Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov 0

1. FC Brno - Siad Most 1

FK Teplice - Sigma Olomouc 0 poločas

Bohemians 1905 - SK Kladno 1

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 2

doufám, že většinu trefím

Reagovat
smazaný uživatel

''Trenér Pulpit bude postrádat zraněné útočníky Hartiga s Petrem'' Co by tam taky Hartig dělal po výpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 2 měsíce je hráčem sigmy myslím,pak ma vypoved...ukončení smlouvy je myslím 30.6.

Reagovat
Radin

Otázky Vaška Moravce na dvojce,zrovna řeší fotbal a násilí na stadionech .Je tam aji Košťál

Reagovat
Radin

Langer by nejraději nic nedělal,prej fotbal je věc soukromá,co to mele,je tam veřejnost a ochrana osoby platí snad všude ne?A ne že dojdu na stadion a tam sem pod ochranou jen klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klub musí zaplatit ochranu hráčů... Spolupráce s policií ano,ale s tím,že klub zaplatí to účinkování policie na stadionu.

Navíc po derby,kdy si všichni na cajty stěžovali si myslím ještě víc,že by byla soukromá ochranka lepší...

Reagovat
Xavi

Soukromá ochranka by to nezvládla ani náhodou, navíc nemá skoro žádné pravomoce...

Reagovat
Radin

No hlavní je ,že po nějakém fotbalovém úspěchu jsou ti blbci z vlády mezi prvníma gratulantama co nejvíc fandili a věřili vždy

Reagovat
fantomas

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

goče toleskííí jak rika čapek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

0:2! musi mam je na tiketu!

Reagovat
M11

jj taky

Reagovat
$dolar$

Kluci zklamu vas, ale ta moje Viktorka je jasna jednicka Ikdyz titul vic preji Slavii jak Sparte tak Plzen vyhraje

Reagovat
fantomas

no fujtajksl pane rozhodčí to ste se zas předved...zřetelnejši penaltu sem snad ještě nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

kocourek to zas nezvlada

Reagovat
M11

jasna penisa... Navratil pekny trapak pri rozhovoru asi si ted mysli jaky neni king

Reagovat
smazaný uživatel

jj takovy debilek

Reagovat
M11

kalivoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co si tam Pudil vysvetloval s Hubackem.Byt Jarolim tak stahnu Pudila(stejne umi jenom machrovat)dam tam Krajcika a jako podhrotaka bych tam soupl Belaida misto Blazka,ktery je neviditelny a Toleski na to sam nestaci.No hnus velebnosti!No to je bomba kam na to ten Kalivoda chodi ted nedal pently.Na co p*** kupavali toho Makedonce?Radsi tam nechaji jit Ultrablba!

Reagovat
smazaný uživatel

nevim sel na ni asi proto ze ji promenil na Ajaxu , kop to uplne na h....

Reagovat
fantomas

no ty bys tu slavii opravdu koučovat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chapu,ze se tim chtel omluvit muzstvu za tu hloupost proti Sparte,ovsem podle te strely soudim,ze mu lepilo.Mel to alespon narvat do stredu pod brevno.Hrac jeho kvalit by to mel trefit bez problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvedavy kdo to zmrvy ted?

Reagovat
M11

Na treninku kopat a kopat penalty pane Jarolim

Reagovat
smazaný uživatel

Moje ironie se zmenila v tvrdou a krutou realitu!

Reagovat
smazaný uživatel

Toleski jeden z nejtechnictejsich hracu ligy,ktery umi kopnout do balonu coz ukazal na neprispusobilem terenu ve Zline a v mnoha jinych situacich.Mr.Jarolim tam sedi se sklopenou hlavou na lavicce a ceka jak to dopadne.Muze rict pul slova hlupak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele