Gambrinus liga - souhrn 22. kola

27.03.2010, 17:43, aktualizováno 29.03.2010, 19:25
Komentáře a souhrny
Ostrava v pondělí porazila Slavii. Sparta má na čele ligy dvoubodový náskok. Doma totiž jasně vyhrála s Brnem 3:0, zatímco Teplice jen remizovaly na Bohemians 1905. Slovácko podruhé v řadě doma bodovalo naplno, tentokrát přehrálo Budějovice. Olomouc si veze body z Kladna. Liberec porazil v derby Jablonec. Plzeň si z Mladé Boleslavi veze vysokou porážku 0:4.

Baník Ostrava - Slavia Praha 3:1

29.03.2010 17:30

Góly: 7. Matěj Vydra, 22. René Bolf, 65. Tomáš Mičola - 35. Petr Trapp

Ostrava zřejmě podepsala výpověď trenérovi Slavie Karlu Jarolímovi, když doma porazila sešívané 3:1. Domácí poslal do vedení hned z kraje utkání Vydra, následně zvýšil Bolf. Poté se trefil pražský Trapp, ale definitivní podobu dal výsledku pětadvacet minut před koncem Mičola.

Běžela sedmá minuta a poprvé se přepisovalo skóre utkání. Lička poslal do vápna vysoký míč, slávisté se v obraně nedohodli a Kopic poslal míč přímo na Vydru, který z pěti metrů pohodlně otevřel skóre - 1:0. Na druhé straně vystřelil nabezpečně Grajciar, ale Baránek s potížemi míč zpacifikoval. Další možnost měl Varadi, který po neuvěřitelné chybě Lafrance ještě méně pochopitelně nevystřelil a míč mu ukradl brankář Vaniak. Ve vápně Ostravy mohl nebezpečně střílet Trubila po chybě Nevese, ale Baranek zasáhl dříve, než se Trubila dostal k míči. Ve 22. minutě se opět menilo skóre. Na 2:0 zvýšil René Bolf. Bolf se trefil po rohu hlavou a opět se do gólu zamotal Kopic, který míč tečoval za záda Vaniaka. Ostrava měla příležitost z brejku, kdy Varadi našel dobře Vydru, ale ten ve skluzu přestřelil. Sešívaní snížili deset minut před koncem prvního dějství. Trapp vystřelil z 30 metrů z halfvoleje a míč se s pomocí břevna odrazil do brány. Nádherná branka. Poločas zakončil tvrdý faul Neuwirtha na Trappa, který překvapivě nechal rozhodčí nepovšimnutý. Do šaten se šlo za stavu 2:1 pro domácí Baník.

Hned z kraje druhé půle mohl dát gól Mičola, ale skvělý zákrok vytáhl Vaniak. Mičola vystřelil ve skluzu a slávistický gólman konečky prstů vytáhl míč ven. Po hodině hry byla slávistům upřena penalta. Janda si na kraji vápna kryl míč, když ho podrazil Mičola. Píšťalka rozhodčího Jecha opět zůstala němá. A aby nebylo Mičoly málo, přišla 65. minuta a branka na 3:1. Mičola se trefil zblízka pod víko. V závěru ještě mohl zvýšit Lička, ale skvělý zákrok opět vytáhl Vaniak. Ostrava porazila Slavii 3:1 a nejspíš tak ukončila působení trenéra Jarolíma v týmu Slavie Praha.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Brno 3:0

28.03.2010 17:00

Góly: 43. Juraj Kucka, 47. Václav Kadlec, 51. Juraj Kucka

Sparta Praha doma nedovolila žádné překvapení a po výhře 3:0 si upevnila vedoucí pozici. Utkání rozhodl až začátek druhé půle, ve které Pražané vsítili slepené dvě branky. Dvě branky zaznamenal Slovák Juraj Kucka.

První velká šance utkání se zrodila v šesté minutě, Žofčák vypálil a Bureš se jen ohlédl. Naštěstí pro Brno šla Žofčákova střela těsně vedle. O tři minuty později zahrozilo také Brno. Rabušic sice obešel Ericha Brabce, jenže na brankáře Blažka už z úhlu nevyzrál. Ve 25. minutě došlo k závaru před brněnskou brankou, Sionko, Kušnír i Wilfried nedokázali propasovat balón za záda Bureše. Pět minut před koncem prvního poločasu si Libor Sionko došel pro pokutový kop, uvnitř pokutového území byl faulován Burešem a rozhodčí nařídil penaltu. Igor Žofčák však nenapodobil své proměněné penalty z předchozích utkání a dnes si vylámal zuby na Burešovi, který zároveň odčinil předchozí zaváhání. Spartu nakonec zahozená penalta nemusela příliš mrzet, ve 44. minutě totiž poslal letenské do vedení Juraj Kucka !

Wilfried přihrál slovenskému záložníkovi, a ten prostřelil brankáře Bureše - 1:0 pro Spartu. První poločas tedy skončil vedením Pražanů, ovšem utkání bylo poměrně dost vyrovnané.

Ve druhém poločase ale naděje na bodový zisk hostů utrpěli vážné šrámy. Odražený míč se dostal k Václavu Kadlecovi, který je napálil do šibenice - 2:0 pro Spartu. Uběhly sotva tři minuty a Brno znovu inkasovalo! Wilfried napálil břevno a nekompromisní dorážka Juraje Kucky znamenala už tříbrankové vedení pražské Sparty. Hra se pak přeci jenom trošku uklidnila.

Další šanci mělo až Brno v 69. minutě, Kalabiška se ocitl za zády domácí obrany a vše musel řešit dobrým zákrokem Jaromír Blažek. Osm minut před koncem zachránil od hosty od čtvrté inkasované branky Bureš, jenž si poradil s Wilfriedovým zakončením. Sparta zejména díky zlepšenému hernímu projevu ve druhém poločasu zvítězila 3:0 a její náskok na čele roste.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Bohemians Praha 3:2

28.03.2010 17:00

Góly: 6. Daniel Huňa, 49. Lukáš Pleško, 57. Zdeněk Šmejkal - 70. Jiří Jeslínek, 86. Stanley Ibe

Příbram se v obou poločasech prezentovala lepším dojmem a ani usnutí na vavřínech za tříbrankového vedení jim plný počet bodů nesebralo. I nadále tak bojuje o první polovinu tabulky, zatímco Střížkov dostal další úder do své prvoligové příslušnosti.

Domácí fanoušci si na gól nepočkali ani šest minut. Hned první vážnější domácí útok skončil rohem, na který si naběhl Daniel Huňa a hlavičkou rozvlnil pražskou síť. Po čtvrthodince mohl kontrovat Ibe, kdyby svého postavení využil k přesnější hlavičce. Na další šance se čekalo až po překročení třicáté minuty.

Hušbauer svou slibnou pozici zahodil, lépe už mířil po protiútoku, před kterým hlavičkoval nepřesně Dobeš. Jeho pokus vyrazil Beláň pouze před Wagnera, kterému vzal gólovou střelu z kopačky jeden z bránících hráčů. Když ani Huňa nevyzrál na pražského brankáře, šlo se do šaten za těsného vedení Příbrami.

Pojistku přidal už po čtyřech minutách druhé půle Pleško. Ten rozehrával přímý kop z úhlu po faulu Drobného na Klesu a zakroutil míč tak šikovně, až skončil za zády překvapeného Beláně. A s hosty bylo ještě hůře. Huňa solidárně vyrazil Wagnerovu gólovou hlavičku, za pár momentů už ale Šmejkal potopil veškeré naděje Střížkova střelou z vápna mezi nohy brankáře.

Dvacet minut před koncem vykřesal jiskřičku naděje Jeslínek, který se díky své houževnatosti prosadil po centru Ježdíka. Dvě minuty poté mohl vše do starých kolejí vrátit Klesa, z nevýhodné pozice ztroskotal na Beláňovi.

V 86. minutě přišel dramatizující gól. Dobeš rozehrál centr na hlavu Ibeho, a ten se nemýlil. Závěr utkání se tak stal pro domácí nebezpečný, koncentrovaná obrana však nic vážnějšího nedovolila a vedení uhájila.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Sigma Olomouc 2:3

28.03.2010 17:00

Góly: 49. Jan Procházka, 60. Antonín Holub - 50. Pavel Šultes, 54. Jan Schulmeister, 73. Daniel Rossi

Dva diametrálně odlišné poločasy přinesly nakonec pět branek. Ze šaten přišly na druhý poločas naprosto jiné týmy, na kterých šla vidět touha vyhrát. To se nakonec podařilo Olomouci, která tak po dvou prohrách konečně bodovala. Kladenští zůstávají na chvostu tabulky.

V opatrném a nepřesném fotbalu předváděla méně špatný výkon Olomouc, i přes to se do zakončení nemohla dostat. Vzrušení tak přinesla šestadvacátá minuta, kdy musel zakročit Blaha a odkopnout míč před dotírajícím Procházkou. Jednu z výraznějších šancí hostů měl na svědomí Hubník, když po chybě Strnada zkoušel stříleným centrem usměrnit míč do branky, kterou ovšem minul.

První poločas byl ve znamení tápání před soupeřovým vápnem. I když se tak Kladno postupem času ujímalo aktivity, nevytvořilo si žádnou lepší šanci pro vstřelení úvodního gólu. Utápějící se Sigma své nadějné přechody do útoku spalovala nepřesnými přihrávkami. Bezbrankový poločas ani jinak dopadnout nemohl.

Změna stran přinesla famózní změnu v atraktivitě. Vše začal po čtyřech minutách Bartoš, který se uvolnil k příhře na Procházku, který míč snadnou tečí nasměroval do branky. Jenže okamžitě po rozehrání se do střelecké pozice dostal Šultes a pohotovým pokusem překvapil Tesaře. Vrátit vedení domácím mohl za pouhé dvě minuty později Tatanašvili, který stoprocentní šanci z malého vápna překopl.

Toho využil Komárek k dlouhému nákopu za obranu, kam si seběhl Schulmeister a střelou bez přípravy kolem těla brankáře otočil. Jenže po hodině zápasu se opět začínalo od znovu. Nedorozumění mezi olomouckými stopery využil Holub a střelou k pravé tyči vyrovnal.

Jenže Sigma podruhé v zápase ukázala, jak moc je pravdivé pravidlo "nedáš - dostaneš". Z brankové čáry vykopával hlavičku Tatanašviliho olomoucký obránce, aby se za pár desítek vteřin mohl z vedoucího gólu radovat Rossi. Ten hlavičkoval z malého vápna, podle rozhodčího reagoval Tesař až ve chvíli, kdy míč přešel brankovou čáru.

V naprostém závěru nedopravili míč do sítě ani Tatanašvili s Mrázem, zápas tak skončil vítězstvím hanáckého mužstva, což nelibě nesli domácí fanoušci a ve vlně propírané kauzy nahlas spekulovali o koupených bodech.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Teplice 1:1

28.03.2010 17:00

Góly: 73. Martin Klein (vl.) - 37. Tomáš Vondrášek

Zápas sice skončil dělbou bodů, pro oba týmy mají ale jinou hodnotu. Zatímco zelenobílým může cenný bod zachránit ligu pro příští rok, Severočeši si připsali na jaře i potřetí remízu z výjezdu a dovolili Spartě osamostatnit se na špici tabulky.

Na konci první desetiminutovky přišla první šance favorizovaných hostů, nicméně Doškovu pohotovou střelu vyrazil Sňozík na roh. Tepličtí vycházeli ze zajištěné obrany a čekali na správný moment pro gólový útok. Diváci tak viděli další kloudnou akci až v závěru první půle, ti ze severních Čech s úsměvem na rtech.

V závaru se míč neustále odrážel od domácích obránců, až skončil na kopačce Vondráška, který ho bez rozpaků napálil do odkryté branky. Vyrovnání mohlo přijít ještě před odchodem do kabin. To by však nesměl Škoda rozezvučet pouze břevno a Hartig při dorážce stát v ofsajdu.

Klokaní naděje podržel dvě minuty po začátku druhé půle Sňozík. Chybu Jindříška využil Stožický k příhře na Vondráška, který dvěma pokusy domácího brankáře překonat nedokázal. V bojovném a na šance chudém zápase mohlo domácím pomoci snad jen štěstí. To se také dostavilo sedmnáct minut před koncem, když si Kaufmanův centr srazil v pádu do vlastní branky Klein.

Nečekaný obrat mohl brzy poté dokonat Hartig, centr Ibragimova ale hlavičkou nasměroval nad branku. Obdobně si vedl na druhé straně Mahmutovič, zápas tak skončil remízou, což hostům k šancím na titul rozhodně nepřidalo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 1:0

28.03.2010 17:00

Góly: 62. Václav Ondřejka

Skoro pět tisíc diváků nesledovalo příliš atraktivní fotbal, na který bylo zvyknuté zpočátku sezóny. Ze tří velkých šancí využili jedinou, i ta však stačila k lehce získaným třem bodům. Budějovice daly předvedenou hrou jasně najevo, že by si svou čtrnáctou příčku rády vyměnily s tým na sestupových pozicích.

Slovácko mohlo jít do vedení už po pěti minutách, kdyby kolmici za obranu od Zelenky lépe využil Nestorski. I když zápas začal stoprocentní šancí, nebylo se další dlouhé minuty na co dívat. Slovácko se sice o fotbal snažilo, Budějovičtí ale tvrdě bránili a soupeře jen tak k ničemu nepustili.

Až v samotném závěru dostal centr od Ondřejky do další vyložené šance makedonský útočník, ani nadvakrát míč přes Kučeru do branky nedostal. Lépe hrající domácí tak museli o poločase opustit hřiště bez gólového úspěchu.

Dlouho se Slovácko jihočeskou hrází nemohlo procpat k povedené střele, nakonec však naproti štěstí došlo. Zablokovanou střelu Perůtky nechtěně tečoval Švancara k Ondřejkovi, který pohotově zamířil přesně k tyči - 1:0.

Oko fotbalového fajnšmekra po vstřelené brance muselo zůstat do závěrečného hvizdu zavřené. Budějovičtí hráči snad opravdu nepočítali s tím, že by na Slovácku potřebovali k bodu zaútočit a podle toho také vypadala jejich snaha o vyrovnání. Bez problémů si těsné vítězství Slovácko uhájilo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baumit Jablonec 4:2

28.03.2010 15:00

Góly: 7. Jan Nezmar, 22. Bořek Dočkal, 37. Andrej Kerić, 47. Petr Zábojník (vl.) - 15. David Lafata, 38. David Lafata

V derby severu byl úspěšnější domácí Liberec, který tak potvrdil svůj vzestup formy. Po vítězném zápase se Slavií si tentokrát vyšlápl na favorizovaný Jablonec, který přestřílel 4:2. Kromě jediného gólu padly všechny branky v první půli. Tým vedený trenérem Františkem Komňackým zůstává nadále třetí, zatímco Liberec se prokousal do klidného středu tabulky.

Hned v prvních minutách bylo znát, že přítomní diváci na stadionu uvidí perfektní fotbal plný šancí a gólů. První velká šance utkání přišla v páté minutě, kdy ze třicetimetrové vzdálenosti trefil tyč jablonecký Pavlík. O dvě minuty později si slovo vzali Liberečtí. Ti na rozdíl od svého soupeře byli šťastnější, když hlavičkou otevřel skóre zápasu útočník Nezmar.

Vedení domácích však příliš dlouho nevydrželo. Ve 14. minutě si sice s nebezpečnou Lafatovou hlavičkou s obtížemi dokázal poradit liberecký brankář Zich, ale o pár okamžiků později se hosté mohli radovat z vyrovnávací branky. Po srážce domácího stopera Poláka s brankářem Zichem využil zmatku domácí obrany Lafata, který dopravil míč do prázdné sítě.

Liberec si ale své vedení vzal zpátky ve 22. minutě, kdy domácí Kerič zleva přihrál do pokutového území k Dočkalovi, jenž poslal míč přímo k tyči hostující brány. Domácí tedy vedli 2:1. Na další gólové momenty se čekalo až do 37. minuty.

Po skvělé souhře domácích Kerič překonal jabloneckého brankáře Frydrycha a Liberec poprvé utekl o dvě branky. Ale Jablonečtí rychle kontrovali brankou Lafaty a snížili tak na 2:3. Domácí mohli těsně před odchodem do šaten vstřelit ještě jeden gól, ale Dejmek trefil pouze tyč. Liberec tak vyhrál první poločas 3:2.

Po změně stran tolik gólů už nepadalo i přesto, že již v 47. minutě se díky chybě Jablonce. měnilo skóre ve prospěch Liberce. Hostující Zábojník totiž chtěl před dotírajícím se Keričem hlavičkou poslat míč k Frydrychovi, ale místo toho balón skončil v bráně.

Domácí mohli svůj stav 4:2 zvýšit v 51. minutě, když Dočkalovu ránu zblízka zlikvidoval jablonecký brankář. O sedm minut později se do šance dostali hosté, když po Pekhartově přihrávce na hranici vápna, kde stál Lafata. Ten však mířil těsně nad.

V 72. minutě zahrozili domácí fotbalisté, když po zahrávaném trestném kopu ze šestnáctky vyslal přízemní ránu těsně vedle levé tyče Papoušek. Tentýž hráč měl další šanci o několik minut později, ale ani napodruhé nepřekonal Frydrycha.

Hostům zbývalo ještě přes patnáct minut něco s nepříznivým výsledkem udělat, ale jejich snaha byla marná. Liberec si do konce zápasu dokázal pohlídat dvoubrankový náskok a mohl slavit své druhé vítězství v řadě. Potvrdil, že triumf na Slavii nebyl náhodný.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 4:0

27.03.2010 15:45

Góly: 24. Ivo Táborský, 38. Ludovic Sylvestre (pen.), 77. Michal Sedláček, 90. Tomáš Poláček

Fotbalisté Mladé Boleslavi doma zesměšnili čtyřmi brankami Plzeň, která tak ztratila v boji o evropské poháry. Do sítě Viktoriánů se postupně trefili Táborský, Sylvestre, Sedláček a Poláček.

Utkání začalo zajímavými situacemi na obou stranách a diváci v Mladé Boleslavi se měli na co koukat. Už ve 2. minutě si zpracoval Bakoš dlouhý nákop Daňka, plzeňský útočník po kontaktu s Procházkou spadl, nicméně hrálo se dál. Vzápětí zahrozil z brejkové situace dobrou střelou Chramosta, ale na tabuli svítilo skóre 0:0. Chramosta se pak ocitl i v další šanci, jenže tentokrát zakončil přímo doprostřed branky, kde stál připravený Daněk. Chramosta trápil hostující obranu i v 16. minutě, to se zbavil i plzeňského brankáře, avšak hosté nebezpečí zvrátili na rohový kop. Ve 24. minutě už tlak Mladé Boleslavi vyvrcholil. Mendy centrem našel Táborského a ten parádními nůžkami poslal Boleslav do vedení - 1:0. Za deset minut domácí zvýšili, Lecjaks fauloval v pokutovém území Kalinu a nařízenou penaltu proměnil Ludovic Sylvestre - 2:0 pro Mladou Boleslav. Vážnější šance Plzně přišla až v závěru poločasu, brankář Šeda však dobře zasáhl.

Také druhý poločas začal náporem domácích. Sedláček se dostal ke střele, ovšem jen těsně minul branku. V 67. minutě se mohli dostat hosté zpět do utkání, Rada se dostal k hlavičce, jenže Šeda jí vyrazil na rohový kop. To byla velká šance Plzně. Nevyužitou příležitost Mladoboleslavští potrestali čtvrthodiny před koncem, kombinace Zahustla, Chramosty a Sedláčka skončila v síti, branka byla připsána posledně jmenovanému - 3:0.

Navzdory nelichotivému výsledku se Plzeň snažila, Hájovský a Bakoš se svými velmi dobrými šancemi neuspěli. Zblízka neuspěl také Chramosta. Závěr utkání byl, stejně jako celé utkání, zajímavý. Petržela si vylámal zuby na Šedovi a na druhé straně minul branku Poláček. Poslední branku v zápase zaznamenal Poláček, který krásným lobem přehodil Daňka - Mladá Boleslav doma vyhrála 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha221210030:946
2.FK Teplice22128236:2144
3.Baník Ostrava22126434:1942
4.FK Jablonec22125526:2141
5.Viktoria Plzeň22116529:2139
6.FK Mladá Boleslav2194835:2731
7.Sigma Olomouc2294935:2831
8.Slavia Praha2287727:2431
9.1. FC Brno2286821:2630
10.Slovan Liberec22831127:3127
11.1. FK Příbram21831024:2827
12.Bohemians 19052267914:2025
13.1. FC Slovácko22631320:3021
14.České Budějovice22481017:2620
15.Bohemians Praha22421622:4414
16.SK Kladno22421616:3814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (330)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Plzeň padla na hubu, to je dobře Ted ještě Teplice a Sparta a Jablonec s Baníkem urvat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš komu? mám v tom bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem Jablonečák s kořeny z Ostravy...

Reagovat
smazaný uživatel

fááááákt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to ještě nevíš? Jasně... V Ostravě jsem každoročně pár týdnů, bohužel většinou mimo fotbalovou sezonu...

Reagovat
honziss

Kdy tu býváš? Dej vědět, zajdem na pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě... Až budu v Ově, tak tu dám vědět, ale jsem last-minute man, takže počítej, že dám vědět tak 2 dny dopředu maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, proto se divím

Reagovat
smazaný uživatel

A na poháry můžeme zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

jestli fandíš plzni ,tak musíš uznat že plzen nemá na evropu hráče ani kvalitu.to by byla zese ostuda..

Reagovat
jv

Reagovat
$dolar$

Reagovat
PJ

Nerikam ze na to Viktorka ma, udelat diru do Evropy, ale kdo tu ostudu neudela?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Výborně Bolehlav

Reagovat
Shevchenko

OT: Kdyby Sparta dneska porazila Vítky, ve který den by se hrál sedmý zápas?

Reagovat
centos

Podle diskuse na oficiálech v pondělí..

Reagovat
Shevchenko

To si dělají prdel ne?

Reagovat
centos

Jestli jo, tak by normálně vedení FCB uhlo jako vždycky, ale teď je Otík, no..

Reagovat
smazaný uživatel

to znamená?

Reagovat
centos

Že se termín fotbalu přesouvat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

uf, už sem se lekl, že budu muset vyrazit dříve

Reagovat
rufus

Jj, bude se hrát v pondělí.

Reagovat
honziss

V pondělí se hraje. Je to blbý ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

co blázníte Vítek vede 3:1 .. probíhá 3. třetina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Táborský, to koukám, pěkně střihnul..

Reagovat
Shevchenko

V Plzni se dneska hroutí všechny sportovní sny.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Ještě že už může Baník hrát na Bazalech. Nevím nevím jak by to vypadalo s dopravní situací ve Vítkovicích v pondělí. To by byl mazec. :-)

Reagovat
centos

A někteří naši by si asi rozšířili sbírku šál.

Reagovat
AjaxFans

Už máte asi slušnou sbírku,co?

Reagovat
centos

Některé ve Vítkách na fotbale zhořely :) Ale ne, nevím, já na tohle nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Sparta B 2:0

Neví někdo, proč nehráli za ,,B,, třeba Kladrubský, Hejda, Folprecht nebo i Zeman? To jsou ti hráči zranění nebo odpočívali pro zápas ,,A,, na zejtra? Nikde jsem žádný info nenašel...

Reagovat
goodbay

Zeman je asi zraněnej a ty ostatní jsou připavení nejspíš na áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Šeda - 1.5

Václav Kalina - 1.5

Václav Procházka - 2.5

Adrian Rolko - 2.5

Tomáš Hrdlička - 3

Ondřej Zahustel - 2

Alexandre Mendy - 1 (Ondřej Kúdela - 1.5)

Ludovic Sylvestre - 2

Michal Sedláček - 2.5 (Tomáš Poláček - 1)

Jan Chramosta - 1.5

Ivo Táborský - 3 (Marek Kulič - 1)

Michal Daněk - 4

František Ševinský - 5

David Bystroň - 4.5

Jakub Navrátil - 3.5

Jan Lecjaks - 4 (Petr Jiráček - 3)

František Rajtoral - 3.5

Tomáš Rada - 4 (Tomáš Hájovský - 2.5)

Pavel Horváth - 5

Milan Petržela - 4

Marek Bakoš - 3.5

Jan Rezek - 3 (Daniel Kolář - 2.5)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, máme za sebou 2 zápasy a padlo v nich stejně branek jako v prvním jarním kole ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokonce o jednu víc

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
sosna

Liberec hraje celou sezónu uplný hovno a jak naschvál chytne formu před Ondrášovkou....

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Snad tu zkorumpovanou Sigmu lehce vyprovodíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to řika Liberečak

Reagovat
salami

tak Slavia startuje zoufalý týmy

Reagovat
Kepy_FCB

T. Bureš

Reagovat
centos

už jsem myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice vedou, fakt nechápu prvních 20 .min jsem koukal a hrály kulový

Reagovat
smazaný uživatel

je to zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Umění velkých týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on nehraje Real, ManU či Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím na poměry český ligy a nenarážel jsem ani tak na ten dnešek, spíš na zápas se Slováckem, atd...

Reagovat
Tsigi

zajímavej výčet velkých klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Hm, odklidili Smetanu do béčka, Holeňáka na lávku a hned to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí nám pomohla Sigma a Příbram

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma super

Reagovat
Jajinek

Reagovat
sosna

Dobře Psotka Sázka na mladý hráče vyšla perfektně, konečně výhra nad Kladnem. Sice dva góly, obrana opět nic moc, ale po dlouhé době jsme dokázali soupeře přestřílet.

Kluci Kladenští pozdravujte ve druhé lize. Svýma otřesnýma tribunama kolem toho oraniště tam dokonale zapadnete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nehrali sme zadnej krasnej fotbal, ale ubojovali sme to. Parada, na Kladně...po trista letech vyhra nad Kladnem, a navic trochu se zvedne seběvědomi před Libercem, Jabloncem a Plzni...

Reagovat
sosna

To jo no. Hlavně ten Liberec ve středu nějakej přijatelnej výsledek. Nevíš jestli to budou taky dávat na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Prvy zapas hrajem tam?

Reagovat
sosna

Jo. Taková selanka jak na podzim v lize to nebude, ale remízu snad urvem. A bude se hrát na trávě, ne na poli jak dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, snad něco uhrajeme, Libe chytl celkem formu, tk snad budou hrat utočně, my hrajem take utočně, tak snad pěkny fotbal, s kvalitnim vysledkem pro nas.

Reagovat
sosna

Snad no. Jenomže ten pěknej fotbal pravděpodobně neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k dnešním výsledkům: Až na ČKD úplná spokojenost !!

Slovácko velký krok k udržení, Liberec obral Jablonec o 3 body, Olomouc super -> Střížkov s Kladnem po 2 sezonach konečně odtáhnou tam kde patří!

A k tomu ve 2.lize se do čela dostal Zlín a Hradec, co víc si může člověk přát!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Banik klepl Slavku zitra

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy než zítra

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vám utečeme tak či tak, je otázkou času kdy a já myslím že zítra ten den nastane!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud myslíš ČKD Sokolovo, tedy Sparta, tak jako brňák to nekomentuji. Nemohl bych být nezaujatý. 7 minut rozhodlo o výsledku. I přes výsledek mě Brno nezklamalo. S ostatním naprostý souhlas. Ještě kdyby zítra Ostrava, samozřejmě plný počet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Liberec hezky

Reagovat
domingo

Tak Sparta už ten titul dá, bohužel.

Nezbývá než se soustředit na derby, o nic jinýho už v sezoně nejde SKS!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát domácí pohár -> Evropská liga, o to myslím jde a dost

Reagovat
domingo

A přes koho vede cesta?

Reagovat
smazaný uživatel

Přes pokladnu a rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

neprdbihej - 8 zapasu je jeste dost...

Reagovat
domingo

Ohledně čeho, Sparty nebo Slavie?

Se koukni, kdo se Spartou o ten titul bojuje - Jablonec už odpadává a Tepláky na to nemají, nemůžou haluzit donekonečna. Leda že by se hecnul Baník.

Co se Slavie týče, té už vážně o nic nejde - leda že by těch 8 zápasů aspoň 6 vyhrála, což se ale nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

no slavii samozrejme nepocitam ale banik nebo teplice jeste mozu pohrozit...

Reagovat
domingo

Teplice mají v dubnu Baník doma, Liberec venku, Bolku venku, z toho koukají tak 2-4 body... jestli naspeedovaná Sparta vyhraje v Plzni, je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zbyva jedine banik, a sparta v plzni urcite nevyhraje to je jasne.....

Reagovat
domingo

Právěže není, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo....

Reagovat
domingo

Kéž bys měl pravdu.

Reagovat
$dolar$

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Nj, Sparta je holt nejlepší

Btw. na icq náhodou večer nepřijdeš?

Reagovat
domingo

Asi po fotbale

Reagovat
herbage

A kdo hraje?

Reagovat
domingo

Lille - Montpellier, to bude mač jak víno

Reagovat
herbage

Aha, takže v 11?

Reagovat
domingo

Tak tak. Však se koukni taky ;)

Reagovat
herbage

Ee, žabožroutskou ligu nesleduji Ale poreferuj mi pak, jak hrál Hazard

Reagovat
domingo

A děláš chybu, zrovna LOSC i HSC mají výborný ofenzivní hráče (i když nebude Gervinho, no). Poreferuju, předem ti můžu říct, že tam bude lítat jak hadr na holi, obrana Montpellieru není z nejpevnějších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Co, co? Není z nejpevnějších a Lille má nejlepší ofenzivu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Od zápasu s Monakem dostali v každým zápase maximálně jednu branku.. A navíc právě hrajou hodně ze zajištěný obrany.

Reagovat
domingo

Což neznamená, že je tam nebude Hazard větrat

Taky se koukni, s kým hráli... pořádnej fičák se dal očekávat jenom od Marseille (kteří tehdy neměli Brandaa) a Bordeaux, kde koneckonců hořeli skoro celej zápas.

Reagovat
domingo

Ale je pravda, že moc gólů obecně nedostávaj a Spahić to tam řídí dobře. Na druhou stranu: když už někoho silnýho potkaj, tak ho dostanou skoro vždycky, snad právě kromě Lille a toho Marseille.

Reagovat
domingo

A do třetice: Spahić chybí

Reagovat
centos

Tys mi kdysi psal, jestli to taky nechci začít sledovat, že? :)

Reagovat
domingo

Jo, že je nás málo nebo tak něco, moc si to nepamatuju

Reagovat
centos

Ono to pak totiž zmizlo. Mi kdyžtak pak hoď tip na nějaký match (nebo tým), mrknu :) Ale dneska už ne-e.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi,snad je ale Truska ok

Reagovat
smazaný uživatel

Troska?

Reagovat
smazaný uživatel

co otravuješ teploušku

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

jj. asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

neporazitelná sparta

Reagovat
Godwinson

Teplice

Reagovat
M11

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Spartu

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlý prsty v akci..

Reagovat
supervizor

Reagovat
domingo

100. pro Slavii a 3 vyhraný derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Věčně druhý...

Reagovat
domingo

Kéž by.

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Kuci

Ten sa mi páči,veľký bojovník, presne aké potrebujeme,len keby nebol stále zranený ..ale dúfam že smolu už si vybral a bude sa môcť v repre poriadne ukázať.

Ako mu to inak ide?GL nesledujem..

Reagovat
herbage

Kucka dá dva góly a na hlavní fotce je V.Kadlec. PJ ho chce asi Spartě pomoct prodat

Reagovat
centos

To je čistě zlomyslnost, bo takhle blbou fotku aby člověk pohledal

Reagovat
herbage

Tj, takhle ho neprodaj

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že máme nudnou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Fanaticos parádně Jinak, ohledně penalty, "brečel" sem až teď, minulé mi byli u řitě pro ty, kteří z toho měli srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dneska se nám na Slovanu opět projevila tragická obrana, první gól gólamana a stopera, druhej nehlídanej Lafata z pravý strany. Už aby byl Gebre zpátky. Ale výhra v derby je výhra v derby

Reagovat
domingo

Měli jste tu obranu nějakou divnou, no. Jakoby Petřík vůbec nebyl schopnej natrénovat nějakou obrannou hru, protože co hraje třeba Holeňák, s tím by ho hnali i v okrese...

Reagovat
smazaný uživatel

Tim to je, Holeňák a janů byli loni oporama a letos třou bídu s nouzí. Polák by měl hrát v základu pravidelně a Dejmek byl dneska taky kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim to je, Holeňák a janů byli loni oporama a letos třou bídu s nouzí. Polák by měl hrát v základu pravidelně a Dejmek byl dneska taky kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si užili 2 výhry ze tří zápasů a mohly byt i 3 výhry (teplice). Tolik radosti nazažili FANATICOS hodně dlouho. Teď ještě porazit Liberec a všichni se sprášíme jak dobytci Sigma paráda a Jarda nám taky pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale v Teplicích jste hráli fotbal-nefotbal, o tom žádná :)

Reagovat
smazaný uživatel

v Teplicách sme se dostali 1x za půlku, ale znáš to, i tak se dá vyhrát

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, Řecko by mohlo vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesný příklad! A nejenom vyhrát v Teplicích, ale dokonce vyhrát ME

Reagovat
fantomas

Véna to tam pěkně vymet.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, hosi parada. Jak Žofi trestuhodne nedal pentli, začal jsem se bát, ale nastesti to okamzite krasne napravil Kuckuc klan a konecne prisla hned po puli hra na jasny vitezstvi a to hned taky prislo skora jen toho zraneni Brabcaka, ale ten by nad mel byt o.k., zato Hejdovic nevipadal zrovna dobre jinak navsteva v netradicni den a v nic moc pocasi supr, jen tak dal doufam ze zitra bude krasna remizka

Reagovat
fantomas

Neděle je netradiční den? Já nestačim zírat.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Spartany je nedele skutecne netradicni, hrajeme hlavne v sobotu a nebo v pondeli

Reagovat
fantomas

Ostatní týmy si na tohle v pohodě zvykly, nevim, proč pro sparťany by tohle mělo bejt něco extra, něco navíc, co musejí obětovat.

Reagovat
smazaný uživatel

no na Sparte je proste zvykem chodit v sobotu, tak to bylo a tak to taky bude (dneska se hralo v nedeli jen kvuli tomu vlozenemu zapasu v tydnu), ale ja chvalim hlavne to ze i v jinej den a v nic moc pocasi prislo relativne dost lidi (ono mohlo klidne prijit mnohem vic, to by ale prazaci nesmeli byt liny prasata )

Reagovat
fantomas

Řikám ti, neděle jako sobota, víkend jako víkend...teda předpokládám, že mezi sparťanama nejsou samí autisti.

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel delsi studie kterou sparta myslim loni udelala jasne naznacil, ze spartansky termin zapasu je prsote sobota nejlepe od 17.00, jako je mi jasny ze pro normalni lidi rozdil mezi sobotou/nedeli je minimalni, ale holt v Praze to chodi jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Netradiční den? Špatné počasí?

Co máme říkat my, teď na jaře jsme všechny venkovní zápasy hráli v pondělí nebo ve středu a normálně se hrál pouze 1 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nebavim o venkovnich zapasech a spatny pocasi vazne bylo, bo pred zapasem byla v Praze bourka, ale jak rikam, i tak velice pekna navsteva, na jare mame prumer nad 10 000 a za dverma derby

Reagovat
centos

Aspoň máte střechu..

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel ani zdaleka nad vsema sedackama, jestli snad 60-70 % z celkovych poctu sedacek tak to je mozna moc

Reagovat
centos

Čili 14000 zastřešených míst plus další podle větru, to je hezké

Reagovat
božský John

Zavolejte mi Billa Gatese, ten zasranej Liberec zas vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to jenom říci. Tohle kolo ukázalo, že se i v České republice může hrát pěkná kopaná na více, než jednom či dvou stadionech, ale že je toho schopno více týmů. Krásné branky, hlavně hodně branek. Kdyby GL kráčela v tomto duchu a tento trend by pokračoval, bylo by to hodně fajn

Jedno mi ovšem ten dojem kazí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to posledni souhrn kde muzeme vyuzit hlasku MRKJ Bude se me styskat Karle

Reagovat
havrys99

29.03.2010 12:51 - Lafrance připraven nastoupit

Dobrá zpráva pro Slavii Praha. Do obrany je pro dnešní utkání s Baníkem Ostrava připraven nastoupit Kevin Lafrance, který doléčil své nedávné zranění.

...vypíchněme tu "dobrou zprávu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kuku jsem mel rad ale to co ted keca ve Studiu je teda hovadina za hovadinou on to bude svadet ze k sobe nikoho nemel chudak Karel ,,,Kuko ja myslel ze mas vlastni nazory a umis je prosadit

Reagovat
Bakary3

Bohužel, tohle je tým na vocas ligy, na víc ne. Jsem rád, že se prohrálo, na co oddalovat neodvratný.

Reagovat
Kokesh

Historie se na to ptát nebude, ale ta penalta na Trappa byla jasná jako facka, rozhodčí měl krásnej výhled...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak ja jak slysim Dolezala tak si mozna MRKJ jeste napisi YEEAAAHHH,,,,za chvili budu psat MRD

Reagovat
Staenly10

Tak,nejdřív k zápasu... Ty hrubky obrany se mi snad jenom zdály. Co tam Hubáček s Kopicem dělal,nad tim mi zůstává rozum stát. Ale podle mě na tom měl větší vinu Hubáček,protože Kopic byl k němu zády. Po tom další hrubka při hlídání z rohu. To se prostě nesmí stát. Pak vcelku náhodný (ale krásný) Trapp§v gól nás vrátil trochu do zápasu a hru sme vyrovnali a začli hrát více na polovině Baníku,ale s přestávkou to všechno opadlo. Po 3. gólu už bylo jasný,že se Jarolím bude pakovat. Každopádně je hodně smutné,že si nedokážeme za 90. minut vytvořit sebemenší šanci. Pak že takřkadvoumetrový Kopic prohrál snad všechny hlavičky ve vápně. S takovouhle by sme prohráli,i kdyby nás trénoval třeba Hiddink...

No nic,dloho jsem za Karlem stál,ale poslední rok a půl to šlo nehorázně dolu,naprosto nepochopitelné obměny kádru,točení hráčů ikdyž to vůbec nebylo nutné...Ikdyž je mi Karla po dnešnim zápase trochu líto,tak už je na čase tomu týmu dodat nový impuls,systém,styl hry...

Ateď kdo by mohl být nástupce? Líbil by se mi Psotka nebo Dovalil,ale nevidím to moc reálně. Pak bych už volil pouze zahraničního trenérea.

Reagovat
SunFells

Pro Jarolíma to bude jen dobře, když ho vyhodí ...Potřebuje chytit nový impulz v jiném týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nechce mit majitel z tymu kolotoc tak ho nikdo nezamestna podelal si to stejne jako Hrebik ve Sparte,dle me na angazma si pekne pocka

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ještě Jarolím nezůstal.

Reagovat
Staenly10

Toho se taky bojim...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radar

BANÍK PIČO ! po letech 12 ! Oujé ! Sice nám sudí připískával, ale na to kašlu, slavia se hlavně potopila svými chybami

Reagovat
smazaný uživatel

stručný a zcela trefný souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Co takle sir Alex Ferguson?

Reagovat
SunFells

Když se jim podaří prodat stadión tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

zaberte kluci z Jablonce at mate aspon ten 3.flek

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra fakt super.. Zatím hraje líp než Kadlec.. I když na druhou stranu si myslím, že Vydra nemá takový talent.

Reagovat
Radar

Já myslím že má dokonce ještě větší, když vezmu v potaz jaké kluby o něj měli zájem + tu cenu.

Reagovat
Radar

ALe stejně je jen na nich jestli ten potenciál v sobě 100% využijí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ne.. Protože ve Spartě se hraje úplně jiným stylem a hlavně proti úplně jiným obranám než hraje baník. A i tak se prosazuje.

Reagovat
Staenly10

Kolik dal zatím Kadlec gólů v GL? Tuším pět,šest ?

Reagovat
smazaný uživatel

6 branek.. A asi tak stejný počet přihrávek. Na druhou stranu proč tomu tak je jsem už psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a je nutný dodat, že to je podle minut jen nějakých 19 zápasů.. A většina gólů byla rozhodujících.

Reagovat
Staenly10

To ano,ale Vydra už má 3 branky a tuším 3 asistence. Určitě se zatim nedá jasně posoudit,kdo je lepší,ale vydra se mi líbí víc zatim... Ai pro Kadlece je dobrý,že má konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to i mě se zatím líbí víc Vydra.. Vždyť to píšu.

Reagovat
Staenly10

No jo

Reagovat
Radar

Vydra má jednu asistenci pokud se nemýlím

Reagovat
Staenly10

To né. VždyŤ jen prot iStřížkovu měl 2 asistnece,Varadimu a Zeherovi,ne?

Reagovat
Radar

Varadi dával hlavu po rohu Lukeše Takže jen jedna asistence a to Zeherovi

Reagovat
Staenly10

Tak Mičolovi,ne? ... Mam dojem,že mu to dával taky před prázdnou bránu jako Zeherovi podobně,ale možná se mýlim... :)

Reagovat
Radar

Nem to byl Varadi myslím, ale Vydra na 100% ne

Reagovat
Staenly10

Ok,tak už mlčim

Reagovat
Staenly10

Podle čeho usuzuješ s tím Kadlecem? Akorát největší rozdíl je,že nebyl do týhle sezony na očích tak jako Kadlec,což pro něj byla podle mě určitě výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lička... jde vidět, že hrál v Itálii.

Reagovat
fantomas

Teď přivést nějakýho cizince (třeba Moralese), ať ty naše šašky naučí hrát fotbal.

Reagovat
Staenly10

... Morales by byl supr. Jak jsem psal výše,krom Psotky a Dovalila jen zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u vás by se to chtělo zamyslet spíš nad přestupovou politikou,tolik změn v úspěšném období se jen tak nevidí

Reagovat
Staenly10

V čemž má prsty Jarolím...

Reagovat
fantomas

Tak to je právě trenérova chyba, že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak velkou pravomoc na tom měl čistě jen Jarolím,to je i o práci vedení,které to schvaluje a financuje. Jarolím má u mě respekt za ty 2tituly a fotbal který jste hráli,ale ty rošády to jsem nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

To si pis ze to byla Jarolimova chyba mel takove pravomoce jak nikdo stacilo jak vykopl Brabce oblibence Dolezala, to je typicka ukazka moci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolem Brabce jsem toho slysel tolik,ze to vubec raci nekomentuju. Ale meli se v tomhle poucit z chyb Sparty,ale oni ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Me je to jedno kazdemu je jasne ze za prestupama byl hlavne Jarolim, prevezmi si to jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

kde mu je vůbec konec?někde v itálii?

Reagovat
fantomas

Honvéd - Maďarsko. Zatim je s nima 12., nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

expreska, jarolim zatim zustava, s takovou ho odvolaji az v roce 2042

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas se spise nevyvedl sudimu---Dolezal To je neuveritelne a obrannou radu prehlidl asi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl jako průměrně závistivý ostravák, musel bych napsat, že Slávie měla kopat jasnou penaltu, ale Baníčku se tohle přece nepíská. Ale já to neudělám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Teď už půjde jenom vyhrát pohár (který stejně nevyhrajem,protože hho hráči každoročně podceňují),derby v lize a začít hrát s novým trenérem fotbal...

Reagovat
Radar

Tak teď ještě hokejové Vítky a dnešní skóre bude 2-0 pro Ostravu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT Jarolím prozatím zůstává

Kouč Slavie Praha Karel Jarolím zůstane u mužstva minimálně do zítra. Přestože se očekávalo, že ho vedení ihned po prohře Pražanů na trávníku Ostravy odvolá, nestalo se tak. "S ohledem na utkání vyneseme definitivní ortel zítra ráno. Hráči prokázali, že chtěli utkání zvládnout. Zápas se spíš nevydařil sudímu," řekl ředitel klubu Doležal.

Oni nepřestanou. Brečení by jim na druhou stranu šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem rekl, obrannou radu asi nevidel panove Kopic a Hubacek podali tak strasny vykon diky rozhodcimu A vsici ted

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic zatím skvěle.. Dělá důležitý chyby, přitom jako hráč je dobrej..

Reagovat
Staenly10

Kopic mě zklamal zatím... To už by snad byl lepší i Vomáčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vomáčka je dobrej, škoda, že nehraje častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Tak na podzim to bylo docela špatný. Ale to byli všichni... Rádbych ho viděl znova.

Reagovat
fantomas

Kopic je jinak ale jediná posila, která se mi za poslední sezonu docela líbí. Je smutný, že i na něj to už doléhá.

Reagovat
Staenly10

Kopic se ti líbí? ... Tak zatím nepředvádí nic moc,a dnes to korunoval. Mě se zatim líbí Lafraunce,sice dneska taky udělal neuvěřitelnou hrubku,ale to bylo jeho první zaváhání a i po zbytek zápasu hrál slušně. Zatímoc skoro dvoumterovýho kopiceněkolikrát přehlavičkuje Mičola... A to i ve vápně.

Reagovat
fantomas

Ze stoperů působí nejvyzrálejc, oproti jančícímu Lafrancovi. Rozehrávku má taky nejlepší.

Reagovat
Staenly10

Mě se naopak Lafraunce líbí víc. I z pozice stopera občas zkusí nějakou chytrou přihrávku a jen to tupě nepředáva dál... Mavíc až na ten dnešní kixse mi moc líbí,a ani to s nim nějak neotřáslo. Narozdíl od Kopice vyhrává hlavičkový souboje...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic byl takhle marnej ale poprvé. Asi se mu tvrdá KJ ruka moc nezamlouvá.

Reagovat
Staenly10

Nechápu... S takovou tam bude pořád... Oni snad mají strach ho vyhodit nebo co.

Reagovat
božský John

Přijde Palička nebo Csaplár

Reagovat
Staenly10

Palička

Reagovat
Radar

Palička a Csaplár je tak možná dobrý filosof a profesor

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Rada

Reagovat
Radar

Ještě stojí za zmínku Žák

Reagovat
božský John

S Kozlem

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal..

Reagovat
smazaný uživatel

Luhový.

Reagovat
božský John

Na toho jsem zapomněl

Takovej Paroubek,co uměl kopat do balonu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vizek

Reagovat
smazaný uživatel

Nebál bych se přetahnou Hřídela

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu by se bez kladenskyho Country klubu stejskalo

Reagovat
smazaný uživatel

palička už má jinej flek.rozdávat rozumy a komentovat anglickou ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu se rozhodnout v takove kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

to John

Reagovat
božský John

Reagovat
r.mrazik

tak jen ted doufam,ze slavka nepujde dal v poharu a ze ligove derby bude take pro nas....jinak je mi fuk,klido at se pak vyskrabou nahoru...

Reagovat
soukup

Doležal to zabil, voni si ho nakonec nechaj

Reagovat
Shevchenko

JO! Nááádhera! Slavia byla neuvěřitelně trapná, tak marný tým snad letos na Bazalech nehrál. A Doležal. On ty hráče ještě pochválí a hodí to všechno na sudí. Ubrečenec by jsi zasloužil jednu výchovnou facku.

Reagovat
vitasrp

Sudí to utkání zase zvládl obdivuhodně, až by se mi chtěl jeho výkonu zatleskat.. 2 penalty přehlédl(u obou jsem byl okamžitě přesvědčen, že byly stoprocentní, fakt netuším, co on tam vyváděl) a u té první měl pak i po druhé žluté vyhodit Neuwirtha.. Místo toho vzal spravedlnost do vlastních rukou, nepískl nic a popostrčil Jarolíma ven z funkce..

Jech..

Reagovat
Radar

A ještě jak se usmíval

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti ho podmázli

Reagovat
Staenly10

Už i ty,jo? ... Každopádně dnes nás Jech zařízl,ale někdo to už udělat musel.

Reagovat
vitasrp

Slávce to třeba ve finále pomůže, jestli ti volové ve vedení Jarolíma nakonec dál neudržej ve funkci.. To by si famozně nasrali do huby..

Reagovat
centos

Super výhra, krásná atmosféra, tak to má vypadat Jestli nám rozhodčí připískával, to nevím (docela špatný výhled na hřiště), ale ta jedna "penalta" po zákroku Mičoly mi z mého místa přišla zcela jasně - nebyla, slávista se ochotně sesunul k zemi.

A proč byli slávisti celý zápas za plotem mi taky nebylo moc jasné.. to se jim ten "výjezd jara" moc nepovedl.

Reagovat
Radar

Bo nechctěli pustit dva jejich fandy

Reagovat
centos

Tebe nepustila mama? :)

Reagovat
Radar

Blbe, kdyby jen mama, tata zradil

Reagovat
centos

to je pech

trevora jsem vyhodil na nádraží pět minut před odjezdem vlaku a cestou zpátky jsme viděli skupinu slávistů, jak si to tam šinou pěšky, tak ten vlak na ně stejně asi čekal..

Reagovat
Radar

tak na spartu no

Reagovat
centos

Jó na Spartě, tam bude takových jako ty plno!! :)

Reagovat
Radar

Hlavně že ty jsi na ČB byl :)

Reagovat
centos

:(

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v Teplicach kdo bude?!

Reagovat
centos

V pondělí jsem v Chrudimi :)

Reagovat
smazaný uživatel

V neďelu do Teplice jazda !

Reagovat
centos

Za jízdenky z Lidlu? :)

Reagovat
smazaný uživatel

ee, za 70 kč osobaky

Reagovat
centos

Ale za soudružnost slávistům palec nahoru

Reagovat
centos

A popěvek Na shledanou, na shledanou, na shledanou pane Jarolím neměl chybu

Reagovat
Radar

Dallas byl ?

Reagovat
centos

Byl byl :) Ale zatím to moc neladí.

Reagovat
Shevchenko

A děkovačka taky parádní, vůbec celý zápas dneska neměl žádnou chybu.

Reagovat
Berbatov9

to Matěj Vydra : Go weest kluku z Ostravy... a nemyslim tim do Slavie ale do toho druhyho S

Reagovat
božský John

Střížkov?

Reagovat
Berbatov9

schvalně sem to nepsal protože my bylo jasny že se někdo takovej najde :D

Reagovat
centos

Co by tam dělal? :)

Reagovat
Berbatov9

To co náši utočnic moc nezvládaj - dával goly

Reagovat
centos

U nás se chytl, není důvod. Ten na západ půjde, ale dál :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to udrží, tak za půl roku po něm budou slintat v zahraničí. Navíc Sparta nemá 3mil eur na jeho vykoupení...

Reagovat
irik

To radši Chramostu, talentu má stejně a bude stát míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně by to chtělo spíš někoho zkušenýho, kdo je schopnej naskočit a rozhodnout zápas, talentů je už dost (Kadlec, Lačný, Bony + kluci z béčka).

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní datum se musí vytesat do ocelovo-uhelné desky

Baník-slavia 3::1

Vítkovice-Sparta 3:1

a já si jdu pro radka

Reagovat
Kovi81

proste parada

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný to den.

Reagovat
smazaný uživatel

NEVES

Reagovat
božský John

Lion of Judah

JAH BLESS

To je rasta man

Reagovat
smazaný uživatel

Nando je borec

Reagovat
Shevchenko

Tak penalty asi měly být, no. Ale ruku na srdce, Slavia by si bod absolutně nezasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo co Varadi nedal, tváří tvář času jak cyp na staříka a jeb do středu...Potom ve skluzu nedla prázdnou branku škoda, první poločas mohl být 4:0 a mohl být klid.

Ovšem policie zase nezklamala, A.C.A.B.

Mimojiné PYRO ten smrad z něho mi už chyběl fotbal a prostě Baník

Reagovat
smazaný uživatel

tak policie nezklame nikdy ACAB!

Reagovat
Shevchenko

Už se na vás těším!

Reagovat
smazaný uživatel

jojo nejprve Teplice a pak doma Slovácko, dva krásné víkendy a na pondělní dopolední velikonoce se už těším převelice

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice budou zlo ale už se taktéž těším

Reagovat
smazaný uživatel

já fandím Slovácku a na Baník se taky těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

300. pro Sigmičku a její postup do pohárů!

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooo, po dvanácti letech konečně padli. Fotbal celku dobrej, jen sem se musel smát tragickejm chybám slávistů v obraně a ještě víc Varadimu, co on nedá, to už je na pohovor u psychiatra. Jinak Vydra znova gól, paráda a Nando v obraně dnes hrál výtečně, pokud ACS má Kadlece a Řepku, my na stejné úrovni Nanda a Vydru. Na penalty nemůžu říct nic bo sem se věnoval fandění, televizní záznam to musí pořešit A cesta taky zajímavá, na hlaváku v Ově na mě každej druhej policajt, jestli sem z Prahy, já že ano a už mě chtěli cpát do vagonu ke slavistům, proti tomu sem se samožřejmě ostře ohradil. U pátého fízla už sem musel i vyndavat šálu a když viděl, že skutečně mám barvy FCB, tak mu stuhl usměv na rtech bo si myslel, že si z něho dělám prdel a na ostatní fízly "WTF? Pražák a fandí Baníku? )

Reagovat
smazaný uživatel

jinak "Nashledanou, nashledanou, nashledanou Pane Jarolíííím!!!"

Reagovat
fantomas

...seš fakt divnej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

že nefandím slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

že fandíš baníku

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší fandi týmu na špici než průměrnému klubu uprostřed tabulky, co si dělaj ještě srandu ze svejch fanoušků, že jednou trenér dostane ultimátům a beztak ho tam nechaj

Reagovat
smazaný uživatel

pořád můžeš jestit fandit kladenskýmu SK

Reagovat
smazaný uživatel

šak tam se chystám, hrajeme tam mám pocit 3 kola před koncem ligy, vloženej středeční zápas

Reagovat
j_mrazik

Tam nejezdi. Jedině, kdyby tam měli kolotoče.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, přesně minulej rok tam u stadionu byli nějaké kolotoče, nějakou akci tam měli. Na celé pouti si ale nepotkal skoro žádného bílého, jenom samá cikáňata

Reagovat
j_mrazik

My jsme tam byli na kolotočích před zápasem, ale ne před stadionem. To by nás asi kouč hnal..

Reagovat
centos

http://www.slavistickenoviny.cz/clanek/5568-vyjezd-do-ostravy-zatykani

Třeba to některým místním expertům otevře oči, potřebují to.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

s těmito obstrukcemi a nepochopitelnými rozhodnutími fízlů, bezdůvodným zatýkáním jsem se bohužel taky setkal, a to předesílám, že my nemáme pověst žádných výtržníků, čili skupiny typu Baník, Slavia, Brno, Sparta mají tu buzeraci ze strany ACAB mnohem horší. Je to hnus a tady ti místní pisálci, co sedí jenom u netu a nebyli na domácím zápase půl roku, ne tak že by byli někdy na výjezdu, tohle nikdy nepochopí

Reagovat
centos

Ale kecat a kritizovat budou furt..

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak. Naše typická povaha. Všechno víme nejlíp, všude jsme byli a máme vždycky pravdu. P.S. a když to řeknou v médiích, tak to pravda byt musí!

Reagovat
smazaný uživatel

jen podotknu - vy fanoušci řikáte neházejte všechny do jednoho pytle, všichni nejsou stejný prasata, ale pak děláte to samý s polišema, kdy oblíbený heslo ACAB je slyšet z úst každýho fanouška... k situaci se vyjadřovat nebudu, nebyl jsem tam a po vyslechnutí pouze jedné strany se závěry nedělají ..

Reagovat
smazaný uživatel

neni pravdou, když si přečteš, co jsem psal po našem (Slovácko) zápase v Teplicích, či na Bohemce, tam nebyl problém ani se security ani s fízlama. Ale to jsou světlé výjimky

Reagovat
smazaný uživatel

.. (jde mi čistě o to heslo, který je úderný ale hrozně zavádějící a urážlivý pro ty, co se pak opravdu snaží jen dělat svou práci, jasně že je mezi nima spoustu pitomců)

Reagovat
centos

Taky pravda. Navrhuji místo ACAB skandovat SCAB :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Blbci jsou všude, no..

Ale chápu, proč to sem dáváš

Reagovat
centos

Bohužel blbci mezi policisty a security mají daleko větší moc než blbci mezi fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
centos

A za zmínku imho stojí i plánovaný protest obou stran proti plošnému zákazu pyra. Viz http://www.chachari.cz/banik-slavia-3-1-8222-10-055-7-132-quot-rn962

Reagovat
Kepy_FCB

FCB-SKS

Hra:

Slavia se porazila především sama! Pokud bychom včera hráli proti průměrné ligové obraně tak nedáme nic. Včerejší výkon by proti Spartě nestačil ani na bod. Záloha snad neexistovala. Varadi je prostě trotl

Sudí:

Penalta měla být POUZE po faulu Neuwirtha.

Návštěva:

Choreo se mi nelíbilo , počet jsem očekával vzhledem k okolnostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele