Gambrinus liga - souhrn 21. kola

24.03.2010, 19:28, aktualizováno 25.03.2010, 20:56
Komentáře a souhrny
Sparta ve šlágru o první místo uhrála plusový bod v Jablonci a vede o dva body ligu. Ostrava včera přehrála Bohemians Praha 3:0. Venku zvítězila také Boleslav, která otočila duel v Olomouci. Doma se dařilo Brnu, které porazilo Kladno, a Plzni, jež pokořila Příbram. V Budějovicích gól nepadl. Ve čtvrtek se stal spasitelem Teplic Libor Došek, jenž za deset minut pobytu na hřišti dal dvě branky a otočil zápas se Slováckem. Slavia doma nezvládla zápas s Libercem, prohrála 0:2.

Slavia Praha - Slovan Liberec 0:2

25.03.2010 19:00

Góly: 19. Andrej Kerić, 25. Lovre Vulin

Slavia překvapivě klopýtla s Libercem, který si díky skvělému úvodu a dvěma gólům z kopaček chorvatských legionářů odváží tři body. Domácí tak možná definitivně přišli o vidinu evropských pohárů.

Slávisté vstoupili do prvního poločasu s Romanovsem v bráně, uzdraveným Jandou ve středu pole a dvojící Jaroslav Černý, Kevin Lafrance na lavičce. Ani tyto změny jim však nepřinesly v samotném úvodu zápasu kýžený efekt.

Do obrovské šance se totiž jako první dostal hostující Andrej Kerić, který využil doslova "ušitrhajícího" skřípotu v domácí obraně a po zpracování míče se chtěl řítit zcela osamocený na branku, ovšem skvělým přečtením hry jeho příležitost zmařil vyběhnuvší Romanovs.

Slávisté tak poprvé zahrozili až v minutě sedmnácté, když Kysela nejdříve zapreludoval na housličky jednoho z libereckých obránců, aby následně přihrál nabíhajícímu Vlčkovi, který se chtěl řítit sám na Zicha. Hostující brankář si ale se situací poradil a včasným vyběhnutím, stejně jako jeho protějšek v sešívaném dresu, příležitost zmařil.

Téměř z protiútoku pak zafungovalo známé pořekadlo: "Nedáš-dostaneš". Andrej Kerić po dalším z řady zaváhání domácí obrany vyzrál na ofsajdovou past a po rychlém sprintu dokázal zblízka propálit Romanovse - 0:1.

Pětadvacátá minuta pakpřinesla další šok pro poloprázdný Eden. Lovre Vulin totiž dokázal po standardní situaci vystoupat v pokutovém území nejvýše a hlavou potvrdil vedení Liberce. Nutno dodat, že i na tomto gólu měla velký podíl chybující obrana. Přestože byl vyskočivší hráč hostí v obležení protihráčů, mohl po hříchu pohodlně vyskočit nejvýše a v podstatě nikým neatakován zavěsit - 0:2.

Slávisté se ještě snažili s výsledkem do konce první půle něco udělat, ovšem jejich aktivita byla bržděna skrovným pohybem a častými nepřestnostmi. Navíc obrana Severočechů byla po dlouhou dobu velice pozorná a ani aktivní Krajčík na pravé straně jí příliš starostí nenadělal. Jeho centry totiž po většinu případů našly jen hlavu připraveného hráče hostí.

Do druhého poločasu nastoupil v sestavě Slavie Zdeněk Šenkeřík a byla to právě jeho "čerstvá krev", která se ocitla ve velké příležitosti. V pětasedmdesáté minutě zkušený útočník nikým nehlídán na rohu velkého vápna nebezpečně vystřelil, ovšem jeho střela těsně minula branku.

Domácí útočník pak zazdíval ještě jednou. O několik okamžiků později se totiž dostal k hlavičce, ovšem z malého pokutového území jen prověřil Zichovy reflexy.

A Šenkeřík do třetice: Po Grajciarově centru znovu dostal až na hlavu Zdeňka Šenkeříka, který ovšem ze tří metrů hlavičkoval nad.

Přestože se Slavia v samotném závěru utkání snažila zvrártit průběh zápasu na svou stranu, řada nepřesností a neschopnosti v zakončí jí nedovolila vyrovnat. Liberec si tak odváží z Prahy cenné, nicméně zasloužené tři body. Slavia naopak definitivně ztratila kontakt s čelem tabulky a pohárové zápasy se jí tak notné vzdalují.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:1

25.03.2010 18:00

Góly: 82. Pavel Němčický (vl.), 90. Libor Došek - 79. Lukáš Fujerik

Teplice věděly, že v případě dnešní výhry by se bodově dotáhly na vedoucí Spartu. Svůj vytyčený cíl s vypětím všech sil nakonec splnili. I když ještě deset minut před koncem prohrávaly, nakonec se radují z výhry 2.1.

Po většinu zápasu se domácí fotbalisté příliš nechytali a Slovácko jim bylo vcelku vyrovnaným soupeřem. Navíc již v 15. minutě ukázalo, že na druhý konec Česka nepřijelo jen bránit. V pokutovém území nebezpečně zahrozil Lukáš Fujerik, jeho střelecky pokus ale nakonec zblokovali obránci. O malou chvíli později daly o sobě také vědět také Teplice. V akrobatické pozici zakončoval obránce Vidlička, gólmana Filipka ale nepřekonal. Ten vyrazil míč na roh.

Ve 24. minutě se zaskvěl jiný obránce domácích, řeč je o Martinu Kleinovi. Jeho hlavička ovšem nakonec mířila pouze do boční sítě. Zbytek prvního poločasu se odehrál ve středu hřiště, případně ve znamení marného dobývání pokutového území Slovácka.

Po změně stran se už začala projevovat nespokojenost mezi teplickými fanoušky, kteří pískotem dávali jasně najevo, že se jim dnešní výkon jejich oblíbenců příliš nezamlouvá. Na nerozhodném stavu se pokoušel něco změnit Ljevakovič, se svou dalekonosnou ranou byl vzdálený úspěchu jen několik centimetrů.

Velmi blízko byly Teplice v 57. minutě. V hlavní roli se ocitnul zkušený Miroslav Filipko, který svůj tým skutečně podržel. Nejprve se slovenský gólman zaskvěl proti střele Vachouška, následně se ale dostal ještě k dorážce Mahmutovič, jenže ani on neuspěl, a to zakončoval hned dvakrát. O to větší šok přišel v 79. minutě. Slovácko se dostalo do ojedinělé šance a Lukáš Fujerik ranou pod břevno rozvlnil síť.

Brzy byl však stav opět nerozhodný. Vlastní gól si vsítil zkušený zadák Pavel Němčický. V samotném závěru Teplice utkání zcela otočily. Libor Došek si naběhl na centr a hlavou vsítil druhý gól svého celku.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Sparta Praha 0:0

24.03.2010 20:00

Góly: -

Sparta ani při jedenáctém výjezdu v ligové sezóně neprohrála. Jablonečtí měli při nejmenším dočasné kralování ligy na kopačce Pekharta, který nedokázal doklepnout míč do prázdné branky.

Na jabloneckém trávníku šlo od úvodních momentů poznat, o jak důležité body se hraje. Oba týmy začaly opatrně a k útokům se uchylovaly ze zajištěné obrany. Ta na obou stranách až tak jistá nebyla, ale vždy své zaváhání dokázala rychle napravit.

Do prvních dvou šancí se tak dostali hosté až po více jak dvaceti minutách. Nejprve se po přímém kopu opřel do balónu hlavou Brabec, branku minul. Chvíli poté se jablonecké obraně nepodařilo uklidit míč do bezpečí po centru zprava a ke střele zblízka se dostal Sionko. Jeho pohotovou střelu dokázal s trochou štěstí Frydrych vyrazit a následná dorážka sparťanského záložníka nemířila z úhlu mezi tři tyče.

Domácí fanoušci se první gólové šance dočkali deset minut před koncem první půle, kdy Kovaříkův centr tečoval směrem k brance Pavlík a Blažek v pádu nohou vyrazil. Ve 39. minutě nechala podruhé trestuhodně volného Sionka na vápně, který tentokrát v dobré pozici nedokázal skákající míč trefit, jak by chtěl.

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hráči v zelených dresech, nicméně nebezpečné centry lapil brankář Blažek, popřípadě je zpacifikovala pozorná obrana. Koncentrovaná jablonecká defenzíva bránila dlouho jakýmkoliv šancím pro Spartu. Ta na začátku poslední půlhodinky začala praktikovat kolmice za obranu.

Tu nejnebezpečnější dostal v 67. minutě Sionko, kterého ke střele nepustil třiadvacetiletý Frydrych, který při svém prvoligovém debutu skvěle přečetl hru a vyběhl před vápno včas. Více než stoprocentní příležitost pak zahodil čtvrthodiny před koncem střídající Pekhart, který vyčkával mezi dvěma stopery a dostal přihrávku přesně do uličky.

Míč doběhl těsně před vápnem a chytře ho prostrčil mezi nohami Blažka. Těsně před brankou se však při dorážce ohlížel na špatnou stranu a v malém vápně mu o milimetry vypíchl míč z kopačky na tyč Brabec.

Na druhé straně mohl zaúřadovat Kušnír, který dostal přihrávku přesně na kopačku a zblízka pálil tvrdě, ale nepřesně. Když pět minut před koncem neposoudil diskutabilní souboj Řepky s Pekhartem ve vápně hostí jako faul, bylo rozhodnuto, že se body budou dělit.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 3:1

24.03.2010 17:30

Góly: 50. Daniel Kolář, 67. Marek Bakoš, 82. Pavel Horváth - 90. Tomáš Wágner

Plzeň splnila svou povinnost a stále se drží čela tabulky. Sice na Západočechy nečekala tentokrát snadná práce, jelikož do Štruncových sadů přijela Příbram, přesto nezaváhali a berou tři body. Ty si na konto připisují díky výhře 3:0.

Úvodní dějství příliš vzruchu nepřineslo a těžko říct, který tým byl blíže k brance. Přesto Plzeň, konkrétně kapitán Pavel Horváth, měla hned na začátku k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice. Gólman Lukáš Krbeček však předvedl báječný zákrok a míč vyrazil. Milan Petržela se zanedlouho dostal rychle do vápna, avšak se svou gólovou příležitostí naložil prachbídně.

Po zhruba půlhodině hry se drali do šance také hosté, včas ale zasáhnul gólman Daněk a vše vyřešil rázným odkopem. Hra s postupem času uvadala, diváky z nudy dostal až nepřesnou dalekonosnou ranou Tomáš Rada. Útočníka Marka Bakoše pro změnu vychytal jistý gólman Krbeček.

Plzeň začala druhou pětačtyřicetiminutovku aktivně. Hned na úvod si na konto připsala několik rohů a také šance. Navrátila ještě dokázal Krbeček vychytat, o malou chvíli později ovšem zakončoval Daniel Kolář a tentokrát byl již hostující gólman bezmocný a poprvé v zápase kapituloval. Viktorka se snažila své vedení pojistit, ovšem Příbram stále držel jistý Krbeček, který si poradil i se zakončením Petržely.

Příbram byla téměř bezmocná. K pokutovému území Daňka se dostávala jen sporadicky, a tak jí nezbývalo nic jiného, než vyzkoušet štěstí z dálky. Jednou takovou střelou se prezentoval Marek Plašil, jemuž však scházela velká dávka přesnosti. V 67. minutě naopak na druhé straně hřiště rozvlnil síť přesnou hlavičkou útočník Marek Bakoš.

Tím ale Plzeň neskončila. Do konce zápasu vstřelil další branku Pavel Horváth. Ten nachytal hostujícího gólmanu krásnou ranou z přímého kopu. Příbram se nakonec dočkala alespoň čestného úspěchu. V samotném závěru se gólově prosadil Wágner.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - SK Kladno 3:0

24.03.2010 17:30

Góly: 27. Michael Rabušic, 46. Richard Dostálek, 85. Jan Kalabiška

Jarní jízda Brna pokračuje i nadále ve velkém tempu. Proti poslednímu Kladnu se ani parta okolo středopolaře Polácha pořádně nenadřela, a přesto si připisuje další výhru.

Zápas mohl začít pro favorizované Brno pohromou. Kladno totiž hned na úvod z ničeho nic nebezpečně zaútočilo a nebylo příliš daleko vstřelení branky. Z malého vápna vypálil zkušený David Zoubek a gólman Bureš musel předvést báječný zákrok, kterým míč vyrazil alespoň na roh. Ještě blíže ale byli domácí v 16. minutě, kdy z brankové čáry na poslední chvíli vykopával míč obránce Beneš a zamezil tak Rabušicovi gólovou radost.

Jihomoravané byli po většinu prvního poločasu aktivnější a jejich snaha jim přinesla kýžený efekt v 27. minutě. Polachův centr se i díky velké dávce štěstí dostal až k nohám mladého Michaela Rabušice, který následně tvrdou střelou rozvlnil síť. Do konce poločasu mohlo Brno své vedení ještě pojistit. Těsně před přestávkou nebezpečně zakončoval zkušený Polách a gólman Tesař míč vyrazil za pomoci břevna.

Po změně stran začali svěřenci trenéra Beránka skutečně na jedničku. Druhého gólu se dočkali po pár sekundách hry. Střílený centr Polácha se dostal až k volnému Dostálkovi, který ráznou střelou nedal Tesařovi vůbec žádnou šanci. Nechybělo však příliš moc a mohlo to být o malou chvíli později už 3:0. Do zakončení se prodral Rabušic, jenže tentokrát narazil na jistého Tesaře, kterému se povedlo míč vyrazit.

Obrana Kladna místy hořela jak papír, a proto bylo jen otázkou času, kdy Brňané přidají další branku. Velmi blízko se ocitnul v 68. minutě Rabušic, ovšem opět nezakončil dosti důrazně, a tak poslední zadák Kladna míč stihl ještě zastavit. Úspěšným se stal až pět minut před koncem Kalabiška, který se zbavil obránce a pod padajícím Tesařem přesně zakončil.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 1:2

24.03.2010 17:30

Góly: 5. Adrian Rolko (vl.) - 57. Jan Chramosta, 84. Václav Kalina

Černé dny Sigmy Olomouc pokračují, Hanáci po výprasku se Spartou doma nestačili na Mladou Boleslav, které zároveň umožnili získat první jarní body. Výhru 2:1 zařídil až šest minut před koncem Kalina.

Utkání začalo velmi divoce, už v první minutě postupoval z úhlu sám na domácího brankáře Mendy, ovšem trefil jen Lovásika. Branka nepadla ani po dorážce Chramosty. Boleslav svojí šanci neproměnila a o tři minuty později za to tvrdě zaplatila. Janotkovu nepovedenou střelu si do vlastní branky tečoval Adrian Rolko a domácí vedli 1:0. Ve 27. minutě se Olomouci naskytla obrovská příležitost na zvýšení, nešťastník Rolko fauloval Škerleho, jenže nařízený pokutový kop neproměnil Šultes, skvěle se proti němu vyznamenal brankář Šeda. Další šanci Olomouce měl na svědomí Komárek, ten z úhlu minul branku. Také Mladá Boleslav měla slibné příležitosti, ovšem v prvním poločase už se diváci další branky nedočkali.

Olomouc v tomto utkání zahodila pokutový kop a v 54.minutě zahodila další obrovskou tutovku. Hubník v pokutovém území obešel Šedu, jenže toho v brance zastoupil Hrdlička a odkopem zažehnal obrovské nebezpečí. V prvním poločase zahodili první šanci Boleslavští a zaplatili za to, nyní totéž platilo znova, ovšem obráceně. V 57. minutě totiž vstřelila Boleslav vyrovnávací branku. Jan Chramosta se prosadil povedenou přízemní střelou - 1:1.

Po hodině hry se činil Lovásik, Sylvestreho dělovku vytěsnil na rohový kop. Mladoboleslavské vyrovnávací branka nakopla a hosté najednou v Olomouci rázně ožili. Jejich aktivita se nakonec vyplatila, neboť v 84. minutě vstřelil vítězný gól Kalina, který křižnou střelou doslova propálil brankáře Lovásika - 2:1 pro Mladou Boleslav. Olomouc už vyrovnat nestihla a po Spartě prohrála i s Mladou Boleslaví.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Baník Ostrava 0:3

24.03.2010 17:30

Góly: 14. Adam Varadi, 27. Tomáš Mičola, 88. Róbert Zeher

Střížkovští Bohemians nedokázali navázat na úspěšné minulé kolo a nyní podlehli vcelku snadno Baníku Ostrava 0:3. Hosté byli v zápase jasně lepším týmem a Bohemce toho příliš nedovolili.

Baníkovci vstoupili do utkání velmi aktivně a svého soupeře od úvodní minuty přehrávali. V 7. minutě navíc přišlo první větší varování, k Varadiho centru se prodral Mičola, avšak naštěstí pro branku Střížkova mířil výrazně vedle. Další šanci znovu přichystali hosté, Vydra už se hnal za míčem, jenže Beláň včasným výběhem celou akci přerušil. V 17. minutě přišla první branka Ostravy, Lukeš našel přesně zahraným rohovým kopem Adama Varadiho, který hlavou skóroval - 1:0 pro Baník Ostrava. Domácí se vůbec nemohli dostat do tempa a Ostrava nadále určovala tempo. Přesně po půlhodině hry navíc zvýšil vedení Tomáš Mičola. Útočník Baníku v pádu zakončil pohlednou a rychlou akci - 2:0 pro Baník. Bohemka se po druhé brance přeci jenom zkonsolidovala, ovšem brejkové situace Baníku byli hodně nebezpečně. Nicméně první poločas skončil vedením hostů 2:0.

Také druhý poločas začali lépe fotbalisté Baníku Ostrava, ovšem stoprocentní šanci si vytvořili Střížkovští, Flachbart se nečekanou akcí dostal ke střele a orazítkoval tyč! Pak už opět úřadovali hosté, kteří víceméně kontrolovali průběh utkání. Čtvrthodiny před koncem vyrazil Beláň Lukešovu střelu před Maria Ličku, ten však promáchl.

Těsně před koncem utkání zasadil poslední hřebík do rakve Bohemky Robert Zéher, tomu ale předložil přesný pas před prázdnou branku Vydra! Ostrava v Praze vyhrála celkem snadno 3:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians 1905 0:0

24.03.2010 17:30

Góly: -

Na jihu Čech se dnes diváci branky nedočkali. Českobudějovičtí s totiž připsali bezbrankovou remízu s Bohemians 1905. Výsledek 0:0 toho pro oba celky příliš neřeší.

Jako první se dostali ke střele Klokani, Štohanzlův pokus ale skončil těsně nad. O dvě minuty se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, důvodem byl faul na Stráského, ovšem rozhodčí zůstal neoblomný. České Budějovice přidali plyn, Otepkova střela šla těsně vedle, avšak byla tečována, takže se zahrával rohový kop. Ve 36. minutě našel Laštovka Riegela, jenže ten hlavou nemířil přesně. První poločas více vzruchu nepřinesl, takže se šlo do šaten za stavu 0:0.

V 50. minutě měla Bohemka slibnou šanci, jenže to by musel po rohovém kopu někde trefit míč do branky. Odpověď přichystal na druhé straně Volešák, hlavou trefil jen Sňozíka. Diváky v ochozech nerozveselil ani Horejš, jehož střela byla zablokována. V 66. minutě vymysleli domácí oku lahodící akci, bohužel Volešák vypálil nepřesně, to byla ale jediná vada této šance. Dynamo Klokany zasypalo několika centry, jenže toho domácí nedokázali využít. V nastaveném čase vytáhl Sedláčkovo hlavičku Sňozík, a tím prakticky rozhodl o výsledku 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha211110027:943
2.FK Teplice21127235:2043
3.FK Jablonec21125424:1741
4.Baník Ostrava21116431:1839
5.Viktoria Plzeň21116429:1739
6.Slavia Praha2187626:2131
7.1. FC Brno2186721:2330
8.Sigma Olomouc2184932:2628
9.FK Mladá Boleslav2084831:2728
10.1. FK Příbram20731021:2624
11.Slovan Liberec21731123:2924
12.Bohemians 19052166913:1924
13.České Budějovice2148917:2520
14.1. FC Slovácko21531319:3018
15.Bohemians Praha21421520:4114
16.SK Kladno21421514:3514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (342)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA SIGMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi se nebývale rozstřílel.

Reagovat
Radar

Kurde to je gólů

Reagovat
Radar

ČB a Klokan - ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

To teda ... Ztráta...

Reagovat
RickNash

já to vidim stejně, ale nejspíš z opačné strany barikády...

ale byli jste lepší (resp. naše hra stála za neskutečný nic )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fan Dynama ... a zápas mi přišel jako celkem vyrovnanej ... teď mi řekni, komu fandíš ty

Reagovat
RickNash

takže jsem tipnul správně já jsem Bohemák, ale na výjezdě jsem nebyl kvůli rodinnejm problémům

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím, že jsme byli lepší, ale vyhrát jsme mohli, to jo ... to by se mi i líbilo Každopádně, bod je bod, lepší než nic ...

Reagovat
RickNash

kdyby se spočítaly tutovky, tak je to jasný... dneska jsme byli směrem dopředu naprosto neschopný, jako vpodstatě vždycky venku... a ta Sedláčkova hlavička zanějaký 88. minuty nebo tak nějak tam klidně skončit mohla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na Ricknashe....

Reagovat
smazaný uživatel

No právě! Proč mu dáváš palec dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

...ále nemám náladu to ted vysvětlovat,nevšímej si toho. Ale mu nevěřím...

Reagovat
homeles8

proč by jako neměl bejt bohemák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sem nemyslel

Reagovat
homeles8

tak proč by nemoh správně tipnout, že Lapíz je fan Dynama Budějce?

Reagovat
RickNash

he?

Reagovat
homeles8

jsi z USA?

Reagovat
RickNash

teď jsem zcela mimo

Reagovat
homeles8

neříkají ''he? '' američani?

Reagovat
centos

Ti říkají uh.

Reagovat
homeles8

a jo. Omlouvám se RickNasi

Reagovat
RickNash

v poho, být Američanem není zas tak velká potupa

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava opět zabodovala v boji o titul, dnes přehrála Bohemians Praha 2:0? Trochu překlep ne?

Reagovat
Radar

Taky si myslím, stačí nám poháry.

Reagovat
7kaka7

tituul momentálně může vyhrát prvních 5 týmu kteří jsou natěsnani ve 4 bodech !!

bude to zajímavý

Reagovat
centos

Nechápu ani to "opět", když jsme minule prohráli.

Reagovat
RickNash

taktak, překlep... Má tam bejt: "Ostrava opět zabodovala v boji o titul, dnes přehrála Střížkov 2:0. "

Reagovat
domingo

Mělo tam být "Ostrava splnila přání celé republiky a přiblížila bandu Kaprových podržtašek o další krůček blíže druhé lize."

Reagovat
centos

Či lépe zániku.

Reagovat
domingo

K tomu je příští rok přiblíží Třinec, Hlušín, Karviná, Čáslav, Most, Sokolov atd.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Vlašim...

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 3:0 ne?

Reagovat
Arbiter

nevyleze za rok na povrch, že Ova zaplatila 300 tisíc, aby mohla nad Střížkovem vyhrát?

Reagovat
Radar

Ne, to snad bude Kapr za mřížema

Reagovat
smazaný uživatel

poviné 3 body jsou naše

Reagovat
smazaný uživatel

k.rva boleslav opet.

sice jsme vyhrali ale jenom diky neschopnosti olomouce. kdy uz treneri a vedeni pochopi, ze rolko je kopyto (nulova rozehravka, pomalej a neobratnej, casto si pomaha rukama) - dneska zaridil gol do vlastni a pencli, jeste stesti, ze nedostal cervenou. minuly zapas take podil na dvou golech, co jsme dostali, ach jo.

dalsi minus taborsky, do zalohy blbost, do utoku taky, patri maximalne na lavicku.

chramosta , snad se kluk rozehraje k vykonum z minuleho jara...

Reagovat
homeles8

DYNAMOOOO

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Seš blázen? To je ztráta jak bejk ... potřebovali jsme 3 body ... Naštěstí Kladno a Střížkov taky selhaly...

Reagovat
homeles8

Blázen jsem, ztráta to je, 3 body jsme potřebovali, Kladno a Střížkov dobře že selhaly, ale to neznamená, že nemůžu dát Dynamu Budějovicím

Reagovat
smazaný uživatel

To samo sebou jo ... to se povoluje

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle palce, když se zrovna nezadaří, nejsem ze španělských diskuzí zvyklý ...

Reagovat
homeles8

tam mají halu madrit a vista barča

Reagovat
homeles8

kdežto v česku prostě , nebo Dynamo do toho. (ale to se mi nechtělo psát)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde někdo zítra do Phy na maraton?

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
Radar

Nezmyšlaj

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ve Vítkách zemřel fanoušek. Smutný no ... R.I.P.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

zapas byl ukončen no

Reagovat
Radar

RIP

Reagovat
Radar

Nemáš bližší info? Bo na sport.cz toho moc není a já tam mám známeho který mi nebere telefon..

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl v TV tak to byl muž tak 35, krátké vlasy, trochu silnější, jméno nebo tak nevím...

Reagovat
RickNash

a co se stalo? jako infarkt nebo něco takovýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že selhání srdce...

Reagovat
RickNash

dik za info

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemám. Viděl jsem to jen v relaci na ČT, ale tam toho taky moc nevěděli. Zkolaboval, možná infarkt, nechci tady vynášet bludy a neověřené info...

Reagovat
Radar

Tak je to v pohodě, teď se mi přihlásil na icq, dík oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Dyztak informuj

Reagovat
Radar

Tomu známemu nedávno umřel někdo blízký tak je mi blbé se ho ptát na něco ohledně smrti diváka..

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon.

Reagovat
Radar

Mě se neomlouvej, nevěděls to

Reagovat
RickNash

co se stalo?

Reagovat
homeles8

OT: Naví někdo o škodě 105/120/125/130 v do 6000,- ? btw myslíte si, že tahle http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/125/7931016 je fakt v dobrým stavu?

Reagovat
Radar

Já nedávno utratil podobné peníze za Sony PSP a jka tak koukám na cenu a stav auta tak jsem si měl koupit to auto

Reagovat
homeles8

já bych jí bral, kdybych se tam měl jak dostat, jsem z českých budějovic a todle je u brna. Ale když se v tom představim jak jedu.....

Reagovat
smazaný uživatel

já nemam na nájem a ty si kupuješ auta

Reagovat
Radar

Jiný kraj, jiný mrav :D

Reagovat
homeles8

kolik stojí vlak do Brna?

Reagovat
smazaný uživatel

do 400 .. zkus Studen Agency a bus .. to je z Prahy za 120, tak to bude z ČB podobný

Reagovat
homeles8

teĎ koukám, že je to v ňáký prdeli mezi olomoucem a brnem... jak se tam dostanu? Jinak děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

olomouc brno jsou debilní spoje ... nejlíp asi stopem ... vlaky jezdí jednou za 2 hodiny myslim přímý , nejsem si jistej .. už jsem pryč nějakou dobu

Reagovat
homeles8

České Budějovice odj. 6:10

Brno hl.n. př. 10:37 odj. 11:18

Ivanovice na Hané 12:08

Zpět už bych jel škodovkou

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v 20:26 doma

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

358 kč.... To mi nezbyde na auto

Reagovat
smazaný uživatel

bych tě tam moh hodit, ale já zas nemam dálniční známku ...

Reagovat
homeles8

ty jsi z budějc?

Reagovat
smazaný uživatel

no to nejsem, ale jsem pro kažou srandu a mam tam známý, za kterýma se chystam už nějakej pátek...

Reagovat
homeles8

no to by byla pecka.... Ale nevim, jestli mi babička dovolí si koupit auto před dovolenou... (ale bydlim zadarmo....) .... no prostě, buď teď v sobotu a nebo nikdy.Ale kdybys mě tam hodil, tak bych ti koupil třeba..... třeba co?

Reagovat
Radar

Domov důchodců to jistí

Reagovat
homeles8

a kdo by mi vařil a pral prádlo?

Reagovat
smazaný uživatel

v sobotu mám bohužel akci kapelovou a i jinak je lepsi si tam zajet vlakem i levnejsi, nez abych jel do budejic do ivanovic a zpátky :-)

Reagovat
homeles8

jo to asi jo-jinak teď mě napadlo: Já, sám ve škodovce, někde na moravě, a mam ject do ČB.... ale kurva kudy?

Reagovat
smazaný uživatel

autoatlas a se škodovkou radši po silnicích 4-5třídy

Reagovat
homeles8

no, tyjo, už se vidim jak čumim do tý mapy a jezdim furt dokola a říkám si, kdy už tam budu...

Reagovat
smazaný uživatel

'Dva roky jezdím bez nehod'

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

no nic, zejtra se domluvim s babičkou, ať mi dá mých 12000,- (ježiš, to zas bude něco ) a třeba to vyjde. Jestli si teď nekoupim tuhle škodovku, tak můj už tak zbytečnej život ztratí smysl úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si jí hlavně pořádně ozkoušej ať nekupuješ zajíca v pytli. Ona naleštěná bejt může, ale ať to taky jezdí.

Reagovat
homeles8

to je jasný a na to si taky budu nejvíc dávat pozor. Jsem vyučenej auto karosář, ale taky jsme se učili motor a nápravy a brzdy, takže to skouknu projedu a koupim.( a nebo pojedu jak dement zpátky vlakem....(nejpravděpodobnější varianta, dokonce je to víc pravděpodobný, než že se nedomluvim s babičkou))

Reagovat
centos

Zmrzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrzku z Naturalu 98, prosim 60litrů.

Reagovat
smazaný uživatel

sebevrah

Reagovat
smazaný uživatel

20hod. roadtrip s homelesem zitch dog!

Reagovat
homeles8

Každej se mi furt směje, že ještě bydlim s babičkou, v tědle případech se směju já

Reagovat
RickNash

Reagovat
RickNash

(pro úplnost: to jsem nemyslel tak, že se ti směju, páč bydlíš s babičkou, ale proto, že je to trefný )

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jooo Brnečko!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal nic moc, to si přizn ejme, sektor chacharu plnej, support v prvním poločase i přes dva goly průměrný. Počet ochranky je asi 500, policajtu litr. Po poločase support lepší, druhý poločas byl tak trochu manifest proti Střížkovu. Vydrýsek zahrál dobře, Nando s dřevorubcem za jedna, Mario vypadá, že je z formy :/ Aspoň, že Zeher umí dávat do prázdné. Dále děkovačka byla super ale když šli borci v čele s Lukešem k plotu, tak dementní ochranka je nechtěla pustit ale klucí si to vynutili, že chtějí jít za námi a ochranka naštvaně skřípala zuby... "Heja Ostrava, heja Ostrava!!!" Vydra vylezl tařka až nahoru ke spíkrovi a s každým si nadšeně plácnul. No nic, de se slavit a lepky nové jsou skvostný Kapře, táhni už ven s celým Střížkovem

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Mně se naopak Lička líbil víc než v minulých zápasech.

Reagovat
Radar

O trošku se zlepšil oproti mače s ČB,ale pořád to není ten podzimní Mário, na můj vkus kazí až moc často primitivní přihrávky

Reagovat
Radar

*mači

Reagovat
smazaný uživatel

hele, hrál strašně :)

Reagovat
centos

Nestál jsi za bránou? :)

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, já byl v kotli, kousek vejš nad vchodem do kotle

Reagovat
centos

A ten není za bránou?

Reagovat
smazaný uživatel

no, byl lehce nalevo za bránou z pohledu na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem téhož názoru. Musím ještě vyzdvihnout Marka a trošku bych mírnil tu "Vydrománii".

Reagovat
centos

Aby se z toho nezbláznil, chudák. Přestupit do takového klubu, hned hrát a podílet se na vítězstvích, navíc se stát miláčkem tribun (kor těch našich), to není jen tak, a už vůbec ne pro 17letého kluka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

To už se všichni koukáte na Barcelonu?! ( )

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol ...vsici na Spartu

Reagovat
homeles8

Reagovat
irik

Jak hrajou, mně jede DFB Pokal.

Reagovat
Ligter

Fuj, teď mi spadla hromada kamenů ze srdce.

Reagovat
10

Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutečný, tohle nedat

Reagovat
Footballer

Ty kokos, co tedkom Pekhart nedal...

Reagovat
Sosi

Ty vole! Pěkně to podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jech je taky dobrý jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek komentuje za poslední rok po x Jablonec a vždycky říká jak je velmi úsměvné, že Jablonský zakotvil v Jablonci.... Haha!

Reagovat
smazaný uživatel

*po xté :-)

Reagovat
smazaný uživatel

sem spokojený s tou rudou bídou

Reagovat
centos

Já s dělbou bodů.

Reagovat
sosna

2 akce MB = 2 góly = 0 bodů pro nás. Škoda Šultyho penalty, mohlo být po zápase. Obrana opět nic moc, spíš nic než moc. Heidenreich minule doma zahrál slušně, ale dneska ty pasy do autu.... Opět výborný Bajer Doufám, že bude hrát i po návratu Hořavy! A nejlepší ze všeho potlesk celého stadionu při skandování Kapr je čůrák!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze sem se na ten slagr kola (nekde se psalo slagr ligy ) nedival, ale 0:0 je dobry vysledek

Reagovat
Marv

naopak dnesek ukazal ze fotbal muze byt pekny i bez golu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi spravedliva remize,,,Pekhart Guma totalni...Jinak kdo me teda nadchnul docela byl Nichlas to DM mu vylozene sedi,,,sance jsme meli taky nejake ,,zase tam neuveritelne pendloval Libor s Ondrou ale vsechny sance nase vyrovnala ta Pekhartova Ale jak zajel do Repky a bez karty hmmmm,,,skoda toho Bonyho jak mel jit sam na branu ale pan carak je slepy jak patron,,,,,,,Ale jinak jsme zahrali dobre bych rekl,,skoda jen te koncovky

Reagovat
smazaný uživatel

No Niklas nic moc, jak se na něho zatlačí tak chybuje. Rychlý taky není, ale DM je asi jediný místo kde nenadělá moc škody. V okamžiku, kdy se uzdraví Kladrubský nebo Hušek se vrátí na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec i ACS za sportovní zážitek- 4 ( ve škole)... hnus 3 s 1 týmem ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jako ja jsem se bavil tim nasazenim,soubojema to bylo dobry ,brejky tam byli...Jako ja nevim co cekate preci kdyz je takove utkani tak to ani jeden neotevre uplne,,,navic kdyz na sebe narazi dve nej obrany.....To utkani dle me melo naboj jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

hmm není co dodat. Každý máme hold jiný názor na fotbal. Já na FOTBAL a ty na "kopanou".

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hodnotim nasazeni,tvrdost, sli do toho po hlave a opravdu dreli jako mezci ja tam nepotrebuju kudrlinky a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

njn...o.k.

Reagovat
Marv

4? nemyslim si ze by tenhle zapas byl nejakym zklamanim.. ceska liga je proste spis takova bojovnejsi navic kdyz se potkaj dve muzstva s nejlepsi defenzivou v lize nemuzes ocekavat nejaky prestrelky naopak zapas to byl na nase pomery nadprumerny a ja sem se urcite nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A diváci za 5... ale jako "skoro" všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

pekhart nehral ten klucina za slavii? :D

Reagovat
Radar

Zakončovatel Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart jedee!

Reagovat
soukup

kdyby Kladno dostalo bůra tak by se nikdo nemohl divit

3 góly, 3x vykopli míč z čáry a jedno břevno, na druhou stranu sem rád, že nepřijeli úporně betonovat, ale hráli i fotbal, takže přispěli k velmi pěknýmu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

to řikam pořád, že nebetonujem narozdíl od jinčích týmů ze spodku

Reagovat
soukup

bohužel pro vás ste na to dneska dojeli

Reagovat
$dolar$

4 body na prvni misto

Reagovat
smazaný uživatel

4 body na 1.ísto

Reagovat
centos

Reagovat
centos

To jsem tedy nečekal

Reagovat
$dolar$

ja taky ne, a navic ten fotbal, to je nadhera, to jsem necekal uz vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare s tím co má teď Plzeň od nich nemůžeš čekat nic jiného než boj o poháry minimálně, v lepším případě titul.

To že před startem jara mlčeli bylo dáno tím že loni mluvili o útoku na špici a nevyšlo to tak aby nebyli pro smích. Vzhledem k formě, kvalitě a šíři kádru pro Plzeň bude zklamání jestli skončí bez pohárů.

Reagovat
$dolar$

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu už je rozhodnuto...

Reagovat
centos

To jste taky pořešili? :)

Reagovat
smazaný uživatel

my ne...ale v tomhle duchu sem to myslel nějak tak...ze o titulu bylo rozhodle uz v roce 2000...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Tak Pekhart nám prohrál titul, co na to říct víc? Nic! Jinak lajnový rozhodčí na straně Jablonce v druhé půli se asi moc bavil fotbalem a přitom asi nestíhal sledovat offsidové situace, čímž Spartu pustil asi 3x do slušné možnosti. Holt těm Pražákům se pořád drží prst v zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a ze Bony sel sam na golmana to nic ze??? Trapaku

Reagovat
Mindas

A co já s tím, proč ho sem pleteš, ty šmoulo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Jj, tomu rozumím. Super!

Reagovat
joshua

Bony měl jít sám na golmana, ale rozhodčí mávnul offside

Reagovat
Mindas

Nevím, o které situaci se tu bavíme, ale pustil tam min. 3 jasné offsidy, kdy jeden byl. min 3 metry. Na té úrovni jsem přesně seděl, takže vím, o čem mluvím.

Reagovat
joshua

Tak si to pusť na počítači, ze sedačky na stadionu toho moc nepoznáš. To sem si taky vždycky myslel, že je to jasná situace a když sem dorazil domu a pustil si to, tak to často bylo úplně jinak.

Reagovat
Mindas

Fakt jsem nebyl jedinej na stadionu, co ty offsidy viděl. Jeden tam byl opravdu monstrózní.

Reagovat
božský John

Střílet do hlavy málo...

Reagovat
Mindas

Tak, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapeni kola jednoznacne Budejovice - Bohemians ze nepadne gol u tak ofenzivne ladenejch tymu nikdo nemohl cekat

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky parádní! Díky Brnu a Baníku, konečně soudržnost klubů z Moravy a Slezska! Zitra kéž by bodík z Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo proc za spartu na jare zatim nehraje zeman????? dekuji za odpoved:-)

Reagovat
smazaný uživatel

má zdravotní problémy, aktuálně je to myslím achilovka

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc za vysvetleni

Reagovat
smazaný uživatel

prdlajs zdravotni problemy, to mel sice na zacatku, jenze ted uz hraje za Becko, ale je to desnej lepl a proto zatim neni v Acku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravotní stav mužstva před zápasem s Jabloncem

Dlouhodobě zranění - Hušek (koleno), Střeštík (noha)

Nenastoupí - Zeman (achillovka)

S otazníkem - Kucka (záda), Žofčák (koleno), Švenger (nemoc)

to je oficiální verze Sparty

Reagovat
Liquid

Pekhart možná rozhodl o tom, že titul se letos v Jablonci slavit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná plichta. Zápas jsem neviděl, ale výsledek beru. Navíc se mi ze sestřihu zdálo, že byla Sparta i trochu lepší, což je v Jablonci vcelku pozitivní

Reagovat
j_mrazik

Pekhart šel sám na golmana, se štěstím ho "obhodil" a pak chtěl dávat do prázdný, myslím, že se otáčel, ale z druhý strany přiběhl Brabec a sebral mu tu šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sestřihu mě přišlo, že měla Sparta víc šancí, ale opravdu se nehádám o tom, co jsem opravdu neviděl.

Reagovat
j_mrazik

Já to taky neviděl. Jenom tuhle šanci.

Reagovat
Mindas

Na šance to bylo 3:3. Krom šance Pekharta měl Jablonec ještě tutovku, kdy po stříleném centru z levé strany to někdy tečoval, teď přesně nevím, protože opakovaný záběr jsem ještě neviděl a na stadionu to bylo v chumlu a v rychlosti. No a Blažek na lajně to vyrazil nohama. Pak ještě po centru opět z levé strany Jarolím na malém vápně netrefil hlavu. Sparta měla tutovku Sionka, hlavu Brabce těsně vedle a střelu Kušníra nad. Plus samozřejmě náznaky na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

takže plichta zasloužená. To jsem rád. V Jablonci se počítá

Reagovat
Mindas

Dá se to tak říct, no. I když je fakt, že každé počínání Sparty před vápnem Jablonce neskutečně smrdělo. Ale nakonec právě největší šanci měl Jablonec. Jinak pravda, remíza zasloužená.

Reagovat
Bakary3

Klasickej Pekhart, může hrát jako Bůh, ale pak to zese.. Jinak zápas ? Slabota, odraz kvality naší ligy, jsem ale zklamanej hlavně ze Sparty, titul, vypadá to, chtěl snad jen oni, teda co se týká jejich prohlášení, ale potom ? Děs, běs..

A ještě mě včera, opět, zaujali komentátoři, Čapek, ale ten se opravil, řek o Wilfriedovi, že je Nigerijec, dobrý..a pak ? Tomáš Kucka.. Lukáš Vydra.. Když jsou blbý, ať řikaj jen příjmení, tohle je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

hele, vole, co po nich jako chceš? Maj toho moc a jen se tím ŽIVÍ ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hrál hodně zataženě a disciplinovaně.. Sparta si je vědoma, že se v Jablonci nikdy nevyhrávalo a to ani nebyl v takové formě jako letos. Oba týmy hráli hodně zodpovědně dozadu, ale myslim, že kdyby jedno z mužstev dalo branku, tak je to útočnej, krásnej zápas.. Kvalita tam vidět byla. Bohužel občas rozhodne náhoda, jestli zápas bude ofenzivní, nebo ne.. Ale kvalitní byl, to tomu zápasu neupřeš..

Reagovat
Mindas

Reagovat
Bakary3

Dobře, kvalitní byl, ale já na tohle nejsem zvědavej, zase se ukázalo posránkovství našich klubů. Chci vidět, že někdo řekne "Chceme titul" a pak to na hřišti bude podle toho vypadat. Kecy, kecy, kecy, na hřišti nic, tohle mě nezajímá, že jsou naše kluby posraný a přijedou bránit, to ať potom ten pohár nedávaj nikomu, nikdo si ho nezaslouží.

Reagovat
salami

mě zase štve, u jinak docela v pohodě Karocha, jak komentuje hráče křeštníma jménama, Jarda to myslel dobře apod., přijde mi to jak kdyby to komentoval v hospdě u piva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem sice videl jen sestrih, ale i podle toho si troufnu soudit, ze fotbal to nudnej urcite nebyl (narozdil od zapasu slavia-Teplice apod.), to ze nepadne moc fiku se dalo tusit dopredu...ale i tak sanci bylo vic nez dost a me znovu potesil nas vykon, takhle dobre jsme v jablonci nezahrali uz delsi dobu Jinak Pekhart Neni on ze slavie??? tohle nedat je opravdu monstrozni umeni...No pred zapasem jsem bod bral a ted ho beru taky a vzhruru na dalsi tezke zapasy, ceka nas tezke trojutkani

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Ivosku, hrál jsi někdy fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

porad ho hraju, ale takovyhle golovky teda vazne davam

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart se podíval správně a naučeně doprava, protože viděl, že vedle byl akorát pomalej Brabec a napravo se nekoukal.. To, že Brabce někdo kopl do prdele, že tam najednou byl včas fakt nemohl tušit.. Prostě se vylekal..

Navíc jestli hraješ fotbal a hraješ útočíka, tak víš, že jednou dvakrát nedáš a najednou se to s tebou veze.. Najednou nedáš ani do prázdný jako Pekhart a přitom si šance třeba děláš sám a dostáváš se do nich 8x za zápas.. Pekhart odehrál dobrej zápas. Tohle bych mu sice dal z části za vinu, ale rozhodně bych se mu za to nesmál.. Jestli se takhle směješ vlastnímu útočníkovi, tak se vsaď, že příště udělá to stejný..

Reagovat
smazaný uživatel

jako z jedny strany mas mozna pravdu, ale tohle se da brat nekde treba na tak maly urovni kde cutam ja a ne pri ligovem fotbale, navic od supertalentu kterej prosel Tottenhamem, tohle se proste musi davat kdykoli, ano Erich ho vystrasil a a nebyt jeho tak je jasne ze by to skoncilo golem, ale na druhou stranu i pres ten jeho zakrok Pekhart vystrelil na branu,ale netrefil ji, to nebylo ve stylu jakoze by k nemu pribehl a skluzem by ho oloupal a on si ani neskrtl, prave naopak Pekhart vystrelil,ale do tyce a to je na tom tolik vtipny....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já v dorostu hrál ligu.. A stejně se mi to stávalo.. To se prostě stane. Když se to nestane pravidlem, tak to je možná úsměvný při nějakých opakovačkách, ale jako smát se mu za to, to bych nedělal... Koukni třeba na Forlána za United, ten šel úplně nerušeně sám na branku a netrefil jí A teď je to jeden z nejlepších kanonýrů světa..

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze forlanovi to nesedlo jen v United, ale Pekhartovi to zatim nesedlo nikde ale tak jako neshazuju jeho kvality, bezesporu myslim ze z neho alespon nadprumerny ligovy hrac bude, ale tuhle sanci nedat to je proste ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nezdá, že by mu to nikde nesedlo... Pekhart se mi jako hráč ohromně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale na utocnika zatim daval vsude hodne malo branek

Reagovat
Bakary3

Jenže to je ono, on hraje dobře, myslim si, že schopnosti určitě má- je vysokej, ale žádnej kolohnát, silnej, rozumí si s balonem, maká pro tým, je i rychlej.. ale.. prostě mu to tam nepadá.. I tak mu ale věřim, že až nebude tak zjančenej, bude to výbornej útočník.

Reagovat
Mindas

Tak předně ta střela šla do tyče o nohu Brabce a ne, že by to bylo takové jelito, které střílí jen tak do tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nezdálo.. Vypadalo to, že ho Brabec jen najednou vystrašil a Pekharta vychýlil, že se ani netrefil pořádně do míče..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta strela podle me sla prave ciste do tyce, nikoli s prispenim nohy nebo jine casti Brabce, Erichuv prinos byl hlavne a jen v tom ze toho klucinu rozhodil

Reagovat
$dolar$

ja souhlasim s Mindasem a taky si myslim, ze to Erich tecoval

Reagovat
r.mrazik

je to jelito...Erich ho jen rozhodil...

Reagovat
Mindas

Tak, že je jelito, tak to o tom žádná.

Reagovat
j_mrazik

Erich zamakal, aby si stihnul dáv vlastňáka a nějak se vykolejili navzájem... a nebo chtěl Pekhart nechat Brabce vyniknout, když na něj všichni nadávají. Vždyť spolu hráli, ne?

Reagovat
Mindas

Hele je to možný. Jako já tu situaci viděl přímo na staďáku a ještě docela z dálky. Ale máte pravdu, co jsem viděl opakovaný záběr v TV, tak opravdu se toho balonu nedotkl, ale jen Pekharta rozhodil. Každopádně v TV ta situace vypadala mnohem rychlejší, než v realu. Tam to totiž vypadalo, jak když jde Pekhart na párek a Brabce zve na pivo.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda SYNOT mohl s Teplicema( ) uhrál aspoň remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Synotu, remíza by byla fajn

Reagovat
vitasrp

Každopádně by byla šíleně nezasloužená, protože to, co tu Slovácko dneska předvedla, bylo fakt neuvěřitelný ku*vení fotbalu.. Odkopávat a odkopávat a odkopávat, zdržovat, polehávat, jednou za zápas vystřelit a dát gól!! Bylo by směšný, kdyby tu plichtu fakt nějakým super luckem vyválčili..

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale tak koukni, takhle u nás vyválčila Příbram postup v poháru, Budějky takhle hrajou, malé týmy bohužel musí betonovat, kdyby otevřeli hru, dostanou bůra a jedou dom

Reagovat
vitasrp

Podle mě to až takhle hrotit nemusí, v naší lize opravdu není žádný takovýhle extra mančaft, proti kterému bys musel jenom bezhlavě odkopávat, zdržovat a jednou za zápas se dostat na půlku.. Podle mě se teda s Teplicema fotbal dá hrát a dá se jím je i porazit, nicméně k tomu je potřebná určitá odvaha hráčů i trenérů, jenž ale bohužel schází, proto je ale naše liga kvalitou dost dole.. Viděl jsem zápas Budějovic na Slavii a Budějovice tam hráli strašně sympaticky, prohráli, Slávka je přehrála, jenže byla to zábava, bylo na co koukat a Budějovice se za svůj výkon nemuseli vůbec stydět.. Navíc bodů si z těchto zápasů odvezou stejně minimum a vliv na záchranu to má minimální...

Jako já proti betonování primárně nejsem, jako fanda CFC ani být nemůžu, několik důležitých zápasů CFC tímhle stylem taky odehrála, jenže stejně to musí mít alespoň minimální systém a snahu o útok... Podle mě v český lize není tým, proti kterýmu by bylo třeba hrát čistej beton, taková kvalita v ní prostě není a s každým, úplně s každým se ten fotbal hrát dá..Jde jenom o to chtít.. Něco jinýho je, když přijede Portsmouth betonovat na Stamford Bridge, kde je ten rozdíl kvalit týmů ohromný, než když Slovácko předvede stejný typ výkonu v Teplicích, přitom kvalitativní rozdíl tak markantní rozhodně není..

A ještě doplním, že loni tohle druholigové Slovácko hrálo ve finále poháru ČMFS s Teplicema daleko ofenzivněji, měli tehdy snad i víc šancí a hrál se hodně vyrovnaný fotbal, sice prohráli 1:0, ale ten jejich projev byl oproti té bídě sympatický.. A prohráli těsně, žádný debakl, ač se s námi snažili hrát fotbal, se nekonal..

Reagovat
smazaný uživatel

Tk trenéři bohužel vnucují hráčům jedno a to samé a to "bránit, odkopávat, hlavně udržet nulu a sem tam jednou na půlku, ať těch 400 KM sem nejedeme zbytečně". A nejhorší beton, který sem kdy viděl, tak byl sparťanskej na SB, kde uhráli 0:0

Reagovat
vitasrp

On je to problém už od žáků, loni jsem hrál divizi starších žáků(2. liga v podstatě), přijeli jsme do Karlových Varů a co ty na hřišti předvedli, to bylo fakt nejvíc k pozvracení se.. Devět hráčů na vápně, odkopávali, útok za zápas neměli snad žádnej, jenom jednou odkopli balon za naše stopery, rozhodčí metrový ofsajd samozřejmě pustil(to je taky klasika, domácí se tlačí kdykoli je to možný) a útočník dal gól.. Fakt mě hodně zajímá, co tohle má v žákovském fotbale za smysl.. Všechno přece není o výsledcích, hlavním úkolem mládežnického fotbalu má být vychovat kvalitní fotbalisty pro svůj tým, jenže to tímhle stylem dokážeš asi těžko.. Naučíš se sice odkopávat, bránit, zdržovat, kosit, ale hrát fotbal opravdu ne..

Reagovat
smazaný uživatel

no, tohle jim dávaj bo češi se zaměřují na tu svoji taktiku, časy, kdy trenéři učili děti, aby si ten fotbal užívali už jsou bohužel tytam.. Mi kamarád říkal, že je trenér dokonce učil padat ve vápně

Reagovat
vitasrp

Holt je to prohnilý už od spoda.. Proto taky Hašek chystá docela masivní reformu v mládežnickém fotbal, potažmo mládežnických soutěžích.. Má se udělat úplně nový systém soutěží, první dvě dorostenecký ligy by měly hrát mužstva podle toho, jak je na tom A tým(jestli hraje první ligu, druhou či třetí atp.), navíc by se tyhle soutěže měli uzavřít, takže nebude jediný důvod, proč by slabší mužstva měla hrát jenom na výsledek a betonovat jako doposud atd.. Možná se blýská trošku na lepší časy, do dvou let by se prý tyhle změny měly uvést do praxe, no pak uvidíme, jak byly efektivní... Mě se to naštěstí ještě zkraje týká, pokud to doopravdy vyjde, měl bych si dva roky zahrát druhou dorosteneckou ligu.. Takže já Haškovi v tomhle maximálně fandím..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je pěkná blbost, uzavřeno by to mělo být do starších žáků. Mladší dorosty stejně nesestupují a starší dorost by měl být přípravou na muže, kde už je zodpovědnost velká.

Reagovat
vitasrp

Tak já jenom interpretuju informace od svýho šéftrenéra, kterej o tom narozdíl ode mě má informace, no a on nám říkal, že i ty nejvyšší soutěže(první, druhá liga) starších dorostů budou uzavřené..

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na filozofii klubu. Ne na nějakém systému. Proč hrají takticky svázaný fotbal dorosty Baníku, když jim o sestup nejde? Slyšel jsem, že v jedné kategorii mají od trenéra přikázánou šedesát minut bránit a až posledních třicet minut se vrhnout do útoku... Takové dorosty Sparty hrají skvělý ofenzivní fotbal, bez nějakého přehnaného taktizování. Jak říkám, záleží na filozofii...A očividně to Spartě přináší výsledky, do áčka se derou velmi šikovní techničtí fotbalisté.

Reagovat
homeles8

sakra, prodáno btw nejezdíte někdo s autem na LPG?

Reagovat
Shevchenko

Ty vole to jsou luckeři.

Reagovat
vitasrp

Teplice?

Reagovat
Shevchenko

Ne vole Slovácko asi.

Reagovat
vitasrp

Sedělo by to na ně líp, upřímně.. Jediná střela na bránu a gól, krom toho měli ohromný luck, že Teplice nemohli trefit ani prázdnou bránu, Mahmutovic z tří kroků trefill ležícího brankáře, Stožický je sám na penaltě a míč mu přeskočí nohu.. Hráli příšerně, měli víc štěstí než rozumu, kvalitu neukázali žádnou, gól si totálně nezasloužili, podle mě můžou mluvit o štěstí v tom smyslu, že těch branek nedostali pět..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to je neschopnost vašich útočníků a ne štěstí našich hráčů. Byly jste jasně lepší, ale takový je fotbal, že kdyby jsme měli zkušenější mančaft, tak zápas dotahnem do vítězného konce, ba co víc, přidali bysme gola z brejku, kde jsme 2x šli 5 na 3. Takovéto prohry mrzí hrozně, radši jste mohli vyhrát 5:0. Ale fotbal je jen záminka... P.S. výborná security i fízli naprosto v pohodě zato někteří vaši "fans" narvaní jak dobytci, otřes

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia definitivně mimo poháry

Reagovat
irik

Jen aby toho jarolíma fakt nevyhodili .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to víceménně fuk. Ať s ním nebo bez něj by museli investovat hromadu peněz do přestupů aby příští rok udělali titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu rychlé přebudování kádru a několik přestupů je Jarolímova specializace. Musí holt začít budovat kádr od znova...

Reagovat
smazaný uživatel

No bodejt a taky konečně

Reagovat
smazaný uživatel

v pondělí dostane vale

Reagovat
smazaný uživatel

No snad.... víš jak to má Baník- tam kde "musí" vyhrát prohraje a naopak... ale

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravda, na Budějky sem si věřili, resp. věřili a jak to dopadlo. Ale teď tam budu osobně a nechci jet domů s poraženeckou náladou

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jsem nestihl, ale že by teplice?

Reagovat
smazaný uživatel

pojeď, bude jazda

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda jedu... vlastně musím.

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš do Teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

eště nevím,ale Chci jet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím, jak budu při penězích...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
domingo

A víš, jak to má Slavia se zápasama u vás :)

Každopádně se přistihuju, že vám snad budu i tak nějak... fandit ne, to je proti zdravýmu rozumu, ale nebudu až tak nasranej, když vyhrajete. Jednak je titul na Bazalech menší zlo než v Rumunsku a jednak potřebujem čistku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravda, poslední výhra na Bazalech proti SKS se datuje, mám pocit na rok 2000. Od té doby jsme je porazili už jen jednou a to na Strahově při mistrovské sezoně 03-04

Reagovat
Radar

1998 pokud se nemýlím

Reagovat
smazaný uživatel

2000, podívej se na video, jak slávisty odváželi antonem z Bazal...Tak to je poslední výhra. Z toho zápasu pochází i rozhovor s tehdejším "zajíčkem" Rendou Bolfem

Reagovat
Radar

Kurde já to naposledy četl někde na netu, nějaký pisálek-cyp to spletl

Reagovat
Radar

Se slavii je to tak špatné, že ve Vršovicích vypinají net, aby se na to nedalo dívat...

Reagovat
domingo

Aspoň že tak, ušetřilo mi to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

je čas udělat Kájovi pápá

Reagovat
Radar

Gotťák

Reagovat
smazaný uživatel

Libor Došek

Aby nakonec Sparta nelitovala toho, že ho Teplicím pustila.

Reagovat
smazaný uživatel

KJ knows

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, že se Libe chytlo. Vždyť je to ostuda, kde se ten tým nachází

Reagovat
slovaňáák

Snad to bude dlouhodobější.. musíme to potvrdit v neděli v derby s Jabloncem

Reagovat
domingo

Především potřebujete trenéra místo toho hodnýho strejdy Petříka. Potom nějak zajistit, aby se Smetana nikdy nedostal na hřiště. Holeňák dtto.

Reagovat
slovaňáák

To určitě.. bohužel se obávám, že díky téhle výhře si svoje místo "pojistil" na minimálě pár dalších zápasů.. Takže změna trenéra nastane nejdřív po sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

chytli se leda tak na Slavii,pac na te se ted chytne kazdej

Reagovat
$dolar$

Ty Teplice me serou, nemeli vyhrat

a stejne nechapu proc vsichni tak hanite KJ, bez nej byste nemeli ani jeden titul a byli byste ve stejne pozici jako dnes kazdej rok...

Reagovat
Radar

Tak tak a ještě k tomu připočíst velký počet zraněných

Reagovat
smazaný uživatel

Získal dva tituly, to mu nikdo nebere, ale neměly by se zavírat oči před tím, jakými nepochopitelnými tahy fungující tým dostal tam, kde je teď.

Reagovat
Radar

Proč reaguješ na mě ? Za ta zranění nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju na oba. Zranění nejsou příčinou toho, kde Slavie je, možná by na tom byli trochu lépe, ale hlavní problém je v Jarolímových nepochopitelných zásazích do kádru.

Reagovat
domingo

Reagovat
$dolar$

ano to je problem, ale slavia byla jeste v horsich srackach pred jeho prichodem

Reagovat
smazaný uživatel

Když se budeme bavit o fotbale, tak teda rozhodně ne, takhle špatná Slavie nebyla ani v době před Jarolímem.

Reagovat
smazaný uživatel

jen si vzpomeň, jak slavie skončila v lize pátá, je to nějakých asi 5 let zpátky? To taky nebyl žádnej zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta slávie Lístek: 280 kč, hotdog 60 kč, cola: 40 kč, vidět tragický fotbal: k nezaplacení...Z té bídy ještě jakžtakž vynikal (t)Ragued, jenže on k sobě potřebuje kreativního fotbalistu a ne nějakého dorostence (Koreiš), který to psychicky neunese...Krajčík, Trapp, Vlček, Kysela, Romanovs, Koreiš , Hubáček, Grajciar, Kopic, Janda Šenkeřík, Ragued Bída, bída, bída...Liberec je předčil hlavně v rychlosti, pohyblivosti, taktice a efektivitě. Smutné, kam až spadl nejlepší český tým posledních sezon...

Reagovat
smazaný uživatel

život fanouška Slavie je taky k nezaplacení, teď uvidíme SKS šály zas jen v kanálech, jako tomu bylo před titulama

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, když nebyly tituly, tak si skoro neviděl fanouška, jak se začlo dařit, tak najednou hned každej začal fandit SKS bo to byla móda apod...Teď se ukáže, kolik vás je věrných

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, ruku na srdce, u nás to bylo stejné, měli sme tiul, najednou každej fandil FCB, nedařilo se a najednou nás bylo na Bazalech sotva 6. tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle naštěstí nebolí, já jen lituju těch peněz Aspon stadion je krásný, výhled luxusní, ale k čemu to,když se na jevišti odehrává parodie na fotbal. Každopádně kolem mě seděli slávističtí fanoušci, a ti si servítky nebrali...

Reagovat
Staenly10

ASpoň se mezi náma pročistí ta špína a vedení konečně dojde,že Karel už nám nemá co dát...

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledni veta je krapet spatne...ale to si delas srandu ze na ubohej Liberec stal lupen 280 Kc ja platil na Kodan 250 a to skoro do stredu hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Ta věta je dobře, beru to dle titulů a úspěchu v LM (horizont 3 let)Taky jsem na to čuměl jako puk, výhled je na to hřiště na rozdíl od Letné luxusní, ale k čemu to je, že...

Reagovat
fantomas

Taky neni stadion jako stadion.

Reagovat
Liquid

však sis to aspoň na tý Kodani užil že jo...když hráli jenom hosté

Reagovat
centos

Slávisti si to dneska asi taky užili..

Reagovat
smazaný uživatel

no nahodou jsem si to docela uzil i kdyz jsme dostali kotel, atmosfera byla pres cely zapas vyborna a na kterem stadione se stane ze i za stavu 0:3 pro hosty skace cely stadion kolem 85. minuty Kdo neskace, neni spartan...

Reagovat
centos

Na žádném

Reagovat
smazaný uživatel

nikoli! Jen a pouze na Letný (hraje mužstvo nejlepší)

Reagovat
domingo

Zlín!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Proč by taky jinde skákal "celý" ( http://www.youtube.com/watch?v=c4f4aFRu_5s ) stadion na Kdo neskáče, není sparťan.. ;)

Reagovat
centos

ty ceny

Reagovat
smazaný uživatel

noo, u nás na tribunu za 160 taky není žádná výhra..A na Eska za kilo

Reagovat
smazaný uživatel

U nas za kilo pod střechu, mimo za sende...

Reagovat
smazaný uživatel

Kilo je dneska hovno... ale ten párek za 60,-

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš srandu?

Reagovat
centos

Tak tribuna.. já mám permici za 700 :) A to jídlo a pití, to je děs. V Brně jsem si nedal klobásu, bo se mi to za pade zdálo předražené. A oni toto.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto že máš permici o 200kč levnější než já?

Reagovat
centos

Jsem hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
centos

No já nevím, 900 je nějaká divná cena. Já to mám na P2.

Reagovat
smazaný uživatel

já to mám na S2.Dražší je to asi proto že mám lepší výhled než ty z toho rohu

Reagovat
centos

O trošku :)

Reagovat
smazaný uživatel

na Dukle výborná klobáska za 35 kč

Reagovat
salami

dneska jsem se zaměřil na Kopice a hráče s tak špatnou technikou a přihrávkou jsem hodně dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišel horší Trapp, Kopic se tam sice párkrát kopal za uši, ale aspon byl docela důrazný...Dnes jednoznačně nejhorší Krajčík spolu s tím dorostencem, v těsném závěsu útočné duo z prvního poločasu...

Reagovat
salami

V soubojích je dobrej, asi byl celkově lepší než Trapp, jenom mě překvapuje jakou techniku muže mít ligovej hráč. Celkově se mi jednotlivý výkony dost špatně hodnotěj, v druhý puli už jsem si všímal všeho jinýho než "fotbalu" a tak nějak mi ty hráči splývali snad jenom s vyjímkou Šenkeříka, kterej se jako nejmenší dostal asi k 6 hlavičkám. Nevim jak moc je zdravej Jarda Černý ale nezdál se mi zrovna v kondici a určitě bych neriskoval jeho zdraví v zapasech v kterejch nam už o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teplice stesticko jak svina, ale je videt ze ty v hornich mistech tabulky opravdu nemaji co delat...zato nezklamala slavie jak je to dlouho co se vytahovaly slogany - budoucnost ma nove jmeno - slavie, nova era (a skoncila stejne ychle jako zacala)

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo tam má bejt nahoře? Kladno, Budějovice či Příbram?... Že tě to furt baví tady psát takové bludy

Reagovat
domingo

Nereaguj na něj, jemu to dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

no Teplice urcite ne, samozrejme Sparta, Jablonec, Plzen a mozna i ten Banicek, ti vsichni tam maji byt,ale rozhodne ne Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice nemají špatnej tým, mají výbornej stadion, jen ti fanoušci..Ale to v Kazani taky nemají a tým vyhrává či Francouzské Monaco...

Reagovat
smazaný uživatel

No nadherne se to tu vylidnuje Ale ja se vam nediivim taky bych nemel naladu nic psat,,,,,Kazdopadne prohra s Libe pri jejich forme to je trapas na ntou i kdyz jsem zapas nevidle tak to muselo stat za to

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro jidlo a piti zdarma na 1.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo alespoň nějaké slevy, padesát korun za půllitr minerálky v Edenu je fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujou vydělavat, tak proč ne na lidech, jak je v CR obecně zvykem

Reagovat
dadoprso

to sou ceny jak na Pražským hradě

Reagovat
smazaný uživatel

no, u Pražského hradu je jedna knajpa, kde dělají tuze výbornou Plzeň a na to, že to je v Nerudovce, tak jen za 33 Kč

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

300. pro SK Slavii Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic idu chrnět... Baník Mistr

Reagovat
centos

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásně napsané

Reagovat
smazaný uživatel

sešívaní mi dělají poslední dobou radost

Reagovat
fantomas

Tak Jarolíme, opravdu už je čas udělat dětem pápá.

Reagovat
salami

Rezignace je pro něj jednou z variant, pro mě je to teda ta jediná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele