Gambrinus liga - preview 27. kola

30.04.2010, 08:17, aktualizováno 02.05.2010, 08:35
Previews
Gambrinus ligu čeká zřejmě klíčový zápas jara, Baník doma hostí Spartu a případný vítěz se hodně přiblíží k zisku titulu. Slavii letošní sezona vůbec nevyšla a proti Příbrami bude hrát o setrvání v první polovině tabulky. Jablonec potřebuje vyhrát na půdě Bohemians Praha, České Budějovice chtějí v duelu s Olomoucí urvat body potřebné pro záchranu...
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (neděle 16:00)
Souboj dvou konkurentů v tabulce. Ačkoliv by toto málokdo před sezonou očekával, Slavia Praha nesousedí s celky jako rival ze Sparty či ostravský Baník, nýbrž s průměrnou Příbramí.

Osmá Slavia se po zpackané ligové sezoně snažila dostat do evropských pohárů alespoň skrze Ondrášovka Cup. Ale i zde svěřenci Františka Cipra zklamali. Po katastrofálním výkonu v Jablonci a nedostatečné gólové efektivitě v zápase odvetném se z národního poháru pakovali v semifinále. Z osmého místa tak nyní mohou bojovat pouze o čest, poháry i sestup jsou dostatečně vzdáleny.

"Po vyřazení z domácího poháru na mužstvu psychická deka samozřejmě leží, v hlavách to zkrátka je, nebudeme si nic nalhávat. Klíčové momenty jsme si hned ráno po zápase pustili na videu a rozebrali. Když to vidíte ještě jednou, jsou to nepochopitelné věci. To, jak řešíme finální situace před brankou i to, jaký gól jsme schopni dostat. Ale jede se dál, máme další zápas," nechtěl se nepovedeným semifinále příliš zatěžovat Cipro.

Nově jmenovaný kouč sešívaných si také v poslední době stěžoval na absenci gólového útočníka. "Momentálně je náš nejlepší střelec stoper Trapp, to svědčí o tom, na jekém postu nám chybějí hráči. S tím se ale potýkáme již delší dobu. Kromě tří gólů Bohemians, které byly navíc většinou ze standardních situací, máme problém se skórováním," je si vědom. Vždyť zatímco minulý rok touto dobou měla Slavia na svém kontě 51 vstřelených branek, nyní je to dokonce o dvacet méně. Vždyť více jak dvě branky letos pražský tým vstřelil pouze osmkrát, z toho většinou v prvních měsících sezony.

A právě neschopnost skórování je povětšinou podepsána pod bodový neúspěch sešívaných. Často svého soupeře tlačí, mají několik stoprocentních šancí. Nedokáží je však proměňovat. Kolonka "Střelci Slavie" se "pyšní" nejlepším Šenkeříkem se čtyřmi zásahy. Poslední tři zápasy znamenaly zisk jediného bodu, a to za bezbrankovou remízu s Kladnem. Jinak tým v pražském derby prohrál 0:1 se Spartou, v posledním kole si na mladých slávistech smlsla Olomouc 3:1.

Kouč František Cipro ale o předčasném konci Slavie nechce ani slyšet. "Do konce ligy zbývají čtyři zápasy, takže určitě musíme nějaké body ještě udělat, abychom neskončili na místě, kde momentálně jsme. To je nedůstojné Slavie. V těch zbývajících čtyřech zápasech mimo jiné zkusíme některé hráče, kteří by měli ukázat, zda mají, nebo nemají na to, aby u nás zůstali. Na druhou stranu by také měli nastupovat hráči, kteří zde budou, abychom mohli pomalu připravovat mužstvo na novou sezonu," myslí již dopředu Cipro.

Nijak oslnivou formu nemá ani desátá Příbram, nicméně od ní se pochopitelně neočekávaly takové výkony, jako od pražské Slavie. Pokud bychom se ale podívali na poslední tři zápasy, dopadli by Středočeši lépe než jejich dnešní soupeř. Body totiž získali dva. Za remízu se dvěma trápícími se celky - Libercem a Mladou Boleslaví. Porážku od Teplic pak snadno vyvažuje jasné vítězství 3:1 nad Brnem.

Pražský tým má přitom svému dnešnímu soupeři co vracet, na podzim to byl právě on, který prohloubil pozdější krizi sešívaných. Příbram tehdy vyhrála 1:0. Jedinou branku tehdy vstřelil Marek Jarolím. "Tak určitě vím, že jsem ten gól dal. Nyní tam jedeme s jasným cílem - chceme vyhrát a na Slavii se dotáhnout. Mají technický mančaft, všichni jsou velice dobře vybavení. Nebudeme hlídat jednotlivce, ale celý mančaft. Doufám, že vyhrajeme 2:0," tipl si nakonec výsledek záložník hostů.

Domácí mají znovu velice obsáhlou marodku. S týmem sice trénuje záložník Tijani Belaid, ale jeho návrat na hřiště je ještě poměrně daleko. Dlouhodobě zraněný zůstává Adam Hloušek a Riste Naumov. Svalové problémy má i nadále Stanislav Vlček, zraněné koleno nepustí do hry ani Milana Kopice. K A-týmu se připojil útočník Jan Zákostelecký z rezervního týmu, mladík si odbyl premiéru v minulém ligovém zápase s Olomoucí. Hostům bude chybět Michal Klesa, jenž v posledním zápase viděl již osmou žlutou kartu v tomto ročníku.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Trapp, Hošek, Hubáček - Dens, Grajciar, Ragued, Janda - Ivanovski, M. Černý
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško - Fantiš, Tarczal, Borek, Hušbauer, T. Pilík - Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.30 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Jablonečtí fotbalisté v neděli vyráží do pražského Střižkova, kde by měli potvrdit roli papírového favorita.

Severočeši po postupu do finále domácího poháru stále nevzdávají ani vidinu zisku mistrovského titulu, na vedoucí dvojblok Sparta a Ostrava totiž ztrácí pouhé tři body. A právě tolik by si měli bez problémů připsat po zápase se střížkovskými Bohemians. "Zápas na Slavii nás stál více sil, než jsme čekali. Cítím, že bude dost problém, aby hráči byli do neděle v pořádku. Chceme ale ve hře o nejvyšší příčky zůstat, proto musíme vyhrát," prohlásil jablonecký kouč František Komňacký.

Cíl jistého sestupujícího Střížkova je jasný. Potrápit soupeře stejně jako minule pražskou Spartu, s níž těsně prohrál venku 0:1. "Chceme soupeře potrápit stejně jako Spartu, znepříjemnit mu život a umazat nějaký minusový bod. Naší výhodou může být, že Jablonec hrál ve středu pohár, ale na druhou stranu má hodně široký kádr," řekl trenér domácích Jaromír Jindráček.

Bohemians Praha se v neděli budou muset obejít bez vykartovaného Fenyka a hrát možná nebude ani Flachbart, zatímco hosté nastoupí kompletní.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Drobný, Grznár - Horáček - Dittrich, Demeter, Dobeš, Mach - Jeslínek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Drsek, Jablonský - Haurdič, Jarolím, Eliáš, Loučka, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.25 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Sigma Olomouc  (neděle 16:00)
České Budějovice se v neděli doma utkají s Olomoucí. Domácí potřebují sbírat body, protože je dělí od sestupového pásma jediný bod.

Jihočeši v posledních obou duelech remizovali a navíc nevsítili žádnou branku. To nyní musí změnit, pokud chtějí hrát nejvyšší soutěž i příští sezonu. "Pro nás je teď každý zápas klíčový. Sbíráme to po bodíku, ale nyní by to bylo málo. Na domácím hřišti jsme na jaře vyhráli jen s Příbramí, teď to potřebujeme zopakovat," řekl kouč čtrnáctého týmu tabulky Jaroslav Šilhavý, jenž nebude moci počítat se zraněným Ondráškem a rekonvalescentem Jarabicou.

V tomto týdnu přišla Olomouc o svou poslední naději zahrát si Evropskou ligu, když v semifinále Ondrášovka Cupu nestačila na Plzeň. Z domácí ligy totiž už nemají Hanáci žádnou šanci proniknout do evropských pohárů a nezbývá jim než důstojně dohrát letošní ligovou sezonu. "Sezona pro nás rozhodně neskončila, chceme ze zbylých zápasů vytěžit maximum bodů," ujistil olomoucký trenér Zdeněk Psotka, jehož tým by měl nastoupit zcela kompletní. Nejistý je jen start Šultese.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Žižka, Krob - Hudson, Benát, Černák, Otepka, Volešák - Sedláček.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Škerle, Komárek, Heidenreich - Bajer, Kaščák, Rossi - Hubník, Ordoš, Navrátil.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sparta Praha  (neděle 18:15)
Ostravský Baník doma na zcela vyprodaných Bazalech vyzve pražskou Spartu. Hit 27. kola Gambrinus ligy, který může napovědět, kdo bude letošním mistrem ligy. Oba totiž před posledními čtyřmi ligovými zápasy společně vévodí tabulce s tříbodovým náskokem před pronásledovatelem z Jablonce.

Trenér domácího Baníku Miroslav Koubek ale odmítá výroky o tom, že nedělní zápas rozhodne o novém držiteli mistrovského titulu. "Je jasné, že vítěz bude mít dobře nakročeno. Ale kdybychom se už před tím pasovali na to, že jen my a Sparta jsme těmi vyvolenými, byli bychom velice neuctiví k Jablonci a Teplicím," připomněl Koubek další dva soupeře, kteří mohou ještě promluvit do boje o ligovou trofej.

Zastaví Sparta rozjetou ostravskou mašinu, jež byla v posledních šesti ligových zápasech stoprocentně bodově úspěšná? Pokud se jí to podaří, mohla by udělat další důležitý krůček k vytouženému titulu. "Ostravští musí vyhrát stejně jako my. Jsou na vítězné vlně, lidi od nich budou chtít také jen vítězství. Ale ať dopadne výsledek jakkoli, nelze šťastnějšího považovat za mistra. Budou zbývat tři kola, boj o dalších devět bodů," pronesl trenér Letenských Jozef Chovanec.

Sparta nenastoupí v televizním utkání v kompletním složení, scházet bude trio zraněných Blažek, Hušek, Střeštík a nejistý je start Pamiče.

Bilance vzájemných zápasů za posledních pět let je vyrovnaná, mírně příznivější pro Spartu. Ta se z vítězství radovala celkem čtyřikrát. Baník slavil tři výhry, z nichž dokonce dvě na Letné. Oba týmy se rozešly smírně třikrát.

EuroFotbal.cz chystá pro čtenáře jedinečnou lahůdku, po celý den bude totiž prostřednictvím textového online přenosu na svých stránkách mapovat dění okolo zápasu Baník - Sparta.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Varadi, Vydra.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Hoheneder - Sionko, Kucka, Žofčák, Kadlec - Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians 1905  (sobota 16:00)
Na stadion U Nisy přijíždějí jediní Klokané, kteří mají právo podle, zatím nepravomocného, rozusdku soudu užívat název Bohemians. Navíc Pražané v pondělním televizním utkání naznačili, že rozhodně nemusejí příjíždět se svěšenou hlavou.

Vršovičtí přijížději v pozici stále ještě nezachráněného týmu, neboť je od bran pekelných dělí pouze pět bodů. Nedá se však od nich očekávat přílišná ofenzíva, neboť tým trenéra Hoftycha vsázel v posledních zápasech především na velice kvlaitní defenzivu, ze které vyrážel k rychlým a smrtícím útokům. Do sestavy by se měl opět podívat Cissé, který v posledním utkání s Baníkem podal velice solidní výkon.

Nebezpečí pro branku hostí naopak bude znamenat dvojice kvalitních severočeských útočníků. "U domácích si musíme pohlídat hlavně Keriče a Nezmara. Škoda, že se vracejí do sestavy proti nám a nevykartovali se až v Příbrami. K nim bych určitě jmenoval i zkušeného Papouška, jehož kopací technika je na výborné úrovni," zhodnotil kvality soupeře trenér Klokanů Pavel Hoftych.

V kádru Liberce bude stoprocentně chybět zkušený Miroslav Holeňák, který si odpykává trest za čtyři žluté karty. Chybět by pak ze zdravotních důvodů měla chybět trojice Frejlach, Gebre Sellasie a Polák.

Severočeský stadion uvidí velice zajímavý zápas, ve kterém jde především hostům opravdu o hodně. Případný zisk bodu či rovnou všech tří by jim velmi výrazně napomohl k cestě ta vytouženou záchranou. Dá se předpokládat, že Klokani vsadí od začátku utkání na propracovanou obranu, ze které budou vyrážet k rychlým brejkům, na jejichž konči bude Kaufman či Škoda.

Naopak domácím v zásadě o nic nejde. Jejich sezóna bude brána pouze jako průměrná, neboť do Evropy se už jistojistě nepodívají a k sestupu mají hodně daleko. Navíc odhadovat jejich současnou formu je jako věštit z koule. Slovan je totiž schopen porazit silné Teplice, následně však jen remizovat v Příbrami. Zápas začíná o sobotní šestnácté hodině a otevírá tak celý sobotní blok ligových střetnutí.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Zeman, Kelič, Dejmek, Vulin - Dočkal, Gecov, Papoušek, Liška - Nezmar, Kerič
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Lukáš, Rychlík - Ibragimov, Cissé, Róth, Štohanzl - Kaufman, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Viktoria Plzeň  (sobota 18:20)
Nabuzená Plzeň se před televizními kamerami představí na trávníku Brna, které po slibném vstupu do jarní části sezóny začíná strádat. Oběma soupeřům v zápase o nic nejde, i tak se však dá očekávat poměrně atrativní podívaná.

Především domácí však hlásí marodku převelikou. Před utkáním s Viktroií totiž z tréninkového procesu vypadli dva nejlepší střelci týmu Tomáš Došek a Michael Rabušic. Mimo hru je také Dřížďal s Hodkem a teprve od středy se k týmu přidali rekonvalescenti Jílek a Okleštěk. "U obou je cítit tréninkové manko, takže to moc nevypadá, že by se objevili v úvodní sestavě. Pozitivní je alespoň fakt, že se po disciplinárním trestu vrací Ríša Dostálek," říká trenér Zbrojovky Miroslav Baránek.

Přestože se oba týmy honosí tradiční prvoligovou adresou, jejich bilance v posledních kolech není kdovíjaká. Brno už pětkrát po sobě prohrálo, Západočeši stejnou dobu nepoznali chuť vítězství. "Tuto nelichotivou sérii chceme určitě přerušit, přestože máme potíže se sestavou. Určitě ale nebudeme spoléhat na to, že se Plzeň bude víc koncentrovat na finále poháru," dodal Beránek.

Přestože v lize se Plzni nedaří, v celkovém kontextu posledních týdnů si mohou na západě Čech gratulovat. Jejich tým se po dlouhé době prokousal do finále Ondrášovka Cupu a má tak doslova na dosah Evropskou ligu.

"Paráda, jsme strašně spokojení, povedlo se nám, co jsme chtěli," líčí. "A i já osobně jsem rád, že se mi konečně podařilo dát gól. Na tu spoustu šancí, které jsem spálil, bylo potřeba, aby už tam něco spadlo. Uklidnilo mě to," říká Milan Petržela. "Jsem Moravák, takže na Moravě se vždycky přijdou podívat kamarádi a známí z naší vesnice, to je příjemné," dodává.

Sobotní zápas má naplánovaný výkon na 18:20 a sledovat ho budete moci na kanálu ČT4.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Huška, Dvorník, Trousil, Husár - Križko, Dostálek, Polách, Kalabiška - Šural, Rabušic
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Lecjaks - Kolář, Rýdel, Rada, Jiráček - Krbeček, Střihavka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Teplice - SK Kladno  (sobota 20:00)
Sobotní program 27. kola uzavře zápas Teplic s Kladnem. Domácím stále jde o poháry, zatímco Kladnu o prvoligové udržení.

Čtvrté Teplice stále neztrácí kontakt s čelem tabulky, na jejího lídra ztrácí čtyři kola před koncem čtyři body a na třetí místo, z nějž se jde do Evropské ligy, pouhý bod. Nyní čeká Severočechy v cestě za Evropou další překážka v podobě Kladna, hrajícího o záchranu. "Nepřísluší mi soudit v čem se jejich tým změnil, ale výsledky nyní mají opravdu výborné. Hrají hodně nepříjemný fotbal založený na bojovnosti a také standartních situacích," pronesl na adresu sobotního soupeře trenér domácích Jiří Plíšek.

Kladenští, jež v posledních čtyřech zápasech nasbírali celkem deset bodů, se cítí ve formě, přesto nemají stále vyhráno. Stále jim hrozí sestup. Ani výhra nad Slováckem v uplynulém kole nic nezaručila. Slovácko totiž v páteční předehrávce zdolalo Mladou Boleslav a díky tomu se Kladno najednou ocitlo v sestupovém pásmu. Nyní však čeká Procházkovy svěřence velice těžký oříšek. "Teplice máme dobře přečtené, víme o jejich velké ofenzivní síle. Zejména Vachoušek s Mahmutovičem znamenají pro každého soupeře velké nebezpečí," řekl kladenský trenér Stanislav Procházka.

Domácí tým se bude muset obejít bez distancovaného Ljevakoviče a zraněné Elsamniho a Vondráška, hosté přijedou bez marodů T. Mašanského, Klinky a vykartovaného Szaba.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Stožický, Vachoušek, Zoubele - Došek, Mahmutovič.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Kostolanský - Mráz, Beneš, Gross, Zoubek - Bartoš, Holub, Strnad, Novotný, Cigánek - Tatanašvili.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:20)
Již v pátek startuje 27. kolo první fotbalové ligy. Na úvod se střetnou týmy Slovácka a Mladé Boleslavi. Domácím jde o záchranu, nyní potřebují každý bod, ale nastoupí proti mužstvu, které ještě nikdy v lize neporazili!

Do konce soutěže zbývají čtyři zápasy, v nichž předposlední Slovácko musí posbírat co nejvíc bodů, aby mohlo pomýšlet na udržení mezi elitou. Po neúspěšném zápase s největším rivalem o záchranu Kladnem, na které ztrácí bod, se pokusí doma vyzrát na Mladou Boleslav. "Důvody porážky na Kladně nemá význam pitvat. Chci myslet dopředu a cesta k ligovému udržení vede přes tříbodový zisk," prohlásil trenér domácích Miroslav Soukup.

Mladá Boleslav figuruje na klidném sedmém místě, z něhož již nelze útočit na příčky, jež by zajišťovaly místenky do pohárové Evropy. Přesto tým vedený koučem Karlem Stannerem, jemuž se v posledních čtyřech zápasech venku dařilo, nechce dát Slovácku nic zadarmo. "Pro nás je na jaře lepší hrát na soupeřových hřištích, neboť doma jsme z pěti zápasů čtyři prohráli," připomněl pozoruhodnou bilanci Stanner.

Slovácko se bude muset v televizní předehrávce obejít bez zraněného dua Urbánka s Chmelíčkem. Středočeši hlásí absence u marodů Millera, Pecky a Zahustela, nejistý je také start Poláčka, Kuliče a Kaliny.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Abrahám, Kubáň - Fujerik, M. Kordula, Perůtka, Valenta - Ondřejka, Svízela.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Brunclík, Janíček, Procházka, Hrdlička - Bořil, Sylvestre, Kúdela, Sedláček - Táborský, Chamosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha261412034:1154
2.Baník Ostrava26166440:2154
3.FK Jablonec26156533:2451
4.FK Teplice26148438:2350
5.Viktoria Plzeň26119632:2542
6.Sigma Olomouc261241042:3340
7.FK Mladá Boleslav261151045:3638
8.Slavia Praha2698931:2835
9.1. FK Příbram26951231:3532
10.Slovan Liberec26951229:3332
11.1. FC Brno26861225:3530
12.Bohemians 190526781118:2529
13.České Budějovice265101120:2925
14.SK Kladno26731623:4024
15.1. FC Slovácko26651523:3523
16.Bohemians Praha26422025:5614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (281)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brno po pěkném výkonu v Jablonci snad konečně 3 body doma. Slovácko, Sigma a Baník to stejné a bude spokojenost.

Reagovat
Shevchenko

Brno? Ti určitě, ti vyhrajou až první 3 zápasy další sezóny a pak zase půl roku nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to mě taky vadí. S Ostravou vyrovnané zápasy a potom útlum. Ale tak jak Brno dokáže nesmyslně prohrát, tak dokáže i porazit kohokoliv. Škoda, že ty výkony jsou tak nevyrovnaný. Snad ale neočekáváš, že brňák bude fandit Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli né, tak to jsme v pr.eli

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo...

Reagovat
Radar

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1 (kéž by!)

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1

1. FC Brno - Viktoria Plzeň 0

FK Teplice - SK Kladno 1

České Budějovice - Sigma Olomouc 02

Bohemians Praha - FK Jablonec 02

Slavia Praha - 1. FK Příbram 10

Baník Ostrava - Sparta Praha 1

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by!

Reagovat
niflheim

Škoda toho Liberca

Reagovat
goodbay

doufám, že ti nevyjde poslední zápas

Reagovat
vocasisko

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 2

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1

1. FC Brno - Viktoria Plzeň 10

FK Teplice - SK Kladno 1

České Budějovice - Sigma Olomouc 2

Bohemians Praha - FK Jablonec 2

Slavia Praha - 1. FK Příbram 02

Baník Ostrava - Sparta Praha 02

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musíme, jinak sledujte ČT4, něco se chystá...

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíš sám, když budeš na stadioně nebo se budeš dívat na ČT4

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíš sám, když budeš na stadioně nebo se budeš dívat na ČT4

Reagovat
centos

Jako teď? :)

Reagovat
smazaný uživatel

jako od 18 20

Reagovat
M11

!!! FCS !!!

Reagovat
centos

Ty brďo, zápas roku dostala na starost Dáša

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A ještě mě tak napadlo, že pokřik Sudí, co.. asi nebude na pořadu dne. To bych ani neřval :)

Reagovat
smazaný uživatel

To si delaji snad prdel s tou Damkovou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi Sparťan co? Já vím že vy jste čekali Královce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem ani jedno, GL nejak moc nesleduju, jen jsem ocekaval nejakeho kvalitniho rozhodciho na ten "zapas roku". Damkova je nadhodnocena, protoze je to zenska, kdyby byla chlap, byla by nasazovana na zapasy nekde v MSFL ty Kralovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od těch "zkušenějších" Damková nedělá kiksy...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime v zapase roku, podle me Damkova na to aby piskala takovy zapas nema, i kdyz ji samozrejme preju vsechny ty velke turnaje v zenskem fotbale, ktere pravdelne piska

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kdyby udělala chybu, tak věřím že to bude chyba a ne nějaké "všimné" od Sparty a nebo Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozne, ale to je na tom prave jeste smutnejsi, ze to musi piskat zenska jen proto, ze je teoreticky nejmin ovlivnitelna. Hezkou reputaci maji sudi v nasi lize, misto toho, aby se jim poradne platilo a dostavali duveru, predhani se jejich komise v tom, kdo dostane vetsi trest.

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Jde vidět, že to nesleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Královca sem se hodně bál. Damkové věřím že to zvládne v pohodě a Řepka si k ní tolik nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

no....

Reagovat
clinger

to si asi neviděl poslední derby v Edenu.kde ji Řepka jak je jeho zvykem seřval z půl metra a samozřejmě kartu neostal.Damková není o moc "čistší" než naše hvězy jak třeba Královec.co ta už dodrbala zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že je neomylná. Chyby dělá taky, a chyby rozhodčího k fotbalu patříjou. Ale zaplacené výsledky ne, a v tomhle se jí podle mě dá věřit. Určitě víc než takovému Matějkovi, Královcovi, Járovi a dalším podobným.

Reagovat
smazaný uživatel

ukáže švába?

Reagovat
Radar

ech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Damkovou jsem v Ostravě čekal. Hlavní zářez příjde až v posledních dvouch kolech, otázka je v čí prospěch, protože co jsem viděl tak taky Baníku jdou letos rozhodčí dost na ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty, párkrát proti nám nepískli penaltu, na druhou stranu ani jednou jí nepískli nám - já bych to nehrotil..

Reagovat
smazaný uživatel

aspon se bude na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Damková je výborná.. Doufám, že se nenechá strhnout důležitostí zápasu.. Ale ona s tím většinou problém nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Mno viděl jsem Damkovou v zápase Bolka-Baník a poněkud tam Ostravu zařezávala - i když to nejspíš nebylo úmyslný. Přesto je to podle mě dobrá volba...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdyz vyhraje jablonec ondrasovka cup tak se do EL kvalufikuje 4. tym z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že v tom případě si EL zahraje Plzeň jako poražený finalista

Reagovat
smazaný uživatel

no to sem si do tedka taky myslel, ale dnes rano sem o tom cetl clanek:

Vítěz Ondrášovka Cupu bude reprezentovat v Evropské lize. Pokud by pohár vyhrál Jablonec a měl současně zajištěn postup do EL z ligy, pak by se cesta do Evropy otevřela i týmu, který skončí v lize na čtvrtém místě. "Jablonečtí by totiž podle reglementu nevyužili práva startovat na základě ligové soutěže, ale jako pohárový vítěz," vysvětlil Jaroslav Kolář z tiskového oddělení svazu.

cely clanek na http://fotbal.sport.cz/fotbal/cmfs/168217-poharove-finale-se-bude-hrat-v-praze-na-stadionu-sparty.html

Reagovat
Radar

Jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší pro jablonec, páč bude nasazen do předkol lépe jako vítěz národního poháru, než jako třetí v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave proto to tak je...

Reagovat
Radar

pokud by vyhrála plzeň a jablonec by skončil 1-3. tak by bylo pohárové i 4.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Damkova je nejlepší volba si myslím, je to teď nejlepší sudí v Evropě mezi ženami, pravidelně píská nejvyšší soutěž můžů, což jiné dámy-rozhodčí v Evropě nepískaj a má i svůj respekt. Já sem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

sem četl dnes ve Sportu s ním a má to v hlavě srované a má i dobré bonmoty

Reagovat
Radar

Ty kupuješ sportovní rubriku Blesku ?

Reagovat
smazaný uživatel

když sem v práci na jídle, co mám dělat?

Reagovat
Radar

Já bych to spíše použil na WC

Reagovat
smazaný uživatel

však tam to skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

na to je lepší časopis Houser

Reagovat
centos

Já tam chodím s Maximem.

Reagovat
smazaný uživatel

já byl na párty maximu

Reagovat
centos

Tak bych nešel, mně se ty ženské vesměs vůbec nelíbí

Reagovat
Radar

Jestli to jen nebude nějaký komplex

Reagovat
centos

Je možné, že mě kdysi nějaká umělotina s rádoby sexy výrazem ve tváři (tím myslím ty, které jsou v časopise, ne na party) přepadla nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jo, jen ti nagelovaní buzeranti a koktejly za 250 minimum bylo zlo :)

Reagovat
Radar

A co jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

závist!

Reagovat
Radar

Ni

Reagovat
smazaný uživatel

pan koubek je vyborny trener a jeste lepsi filosof

Reagovat
smazaný uživatel

"Z toho vyplývá, že Baník byl před rokem plný flinků. Hrál tragicky, v létě se skoro nezměnil a teď bojuje o titul. Neměl jste tehdy strach tu nabídku vzít?

Že bych odmítl Baník Ostrava? Takovou firmu, takovou značku nablejskanou? Pane, to musíte zvednout kufr a hned za tou nabídkou běžet. A to, že tu hráči padli na dno a rypákem ryli v zemi, pro mě bylo výbornou živnou půdou. Věděl jsem, že půjdou nahoru. "

Reagovat
Radar

"Jsem vysokoškolsky vzdělaná guma." Miroslav Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší trenér u nás, já to říkám furt, ten by neuspěl jenom u nás ve Slovácku, ale tu by neuspěl ani Mourinho, tohle je specifický klub, nic pomalu odjíždím na zápas, kuci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko jasna jednička, Boleslav jim to pusti.

Reagovat
smazaný uživatel

no bych netvrdil Tomíku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 tip, ale zaslechl jsem takove hlasy, že to bude celkem jasna vyhra. Tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko - Mladá Boleslav 2:0

Fujerik, Kuncl

5350 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

v žádném případě, dneska bude nejmenší návštěva sezony, stavění mája, pohřeb Špidlíka, blbý čas a den, výsledek kéž by! Nic du se vyčurat a idu. FCS

Reagovat
centos

Pravda, vypadá to bídně.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
JarousFCB

tak snad to FCS zvládne ...

Reagovat
JarousFCB

Ten "protest" nebo co to je ... je pěkně divný ...

Reagovat
smazaný uživatel

noo, odešli do stadionu a v desáté minutě se vrátili, aby si hráči vychutnali, jak se nfandí, taky jsme toto měli minulé jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Support je kvalitní ale v UH

Reagovat
smazaný uživatel

pač maj mikrofony u kotle a jsou pod střechou

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno i tak, ikdyž je pravda že střecha supportu hodně pomáhá, což můžeme prakticky vidět na každém našem zápase na Letné

Reagovat
smazaný uživatel

či v Liberci, když sem shlédl záznam, byli jsme slyšet krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky taky, tam ale pro nás hraje většinou menší počet..už se těším na dva domácí a pak hurá do Příbrami Jsem se díval že Příbram dává hostům celou tu tribunu za brankou kde jsme byli i při poháru

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, karavana fans potáhnou do Příbrami Jinak Sparta má zatím počet na 337 ks fans, kurde, to je jazda, to, aby nikdo v Ostravě nevycházel ven, na ně mi nemáme, kam se hrabe naše 2 tisíce fans, když táhnem na Letnou. ACS Forever

Reagovat
centos

Rekord, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal včera, pro ně je počet 300 na onanii, pro nás je počet 700 na ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

když se jedná o Spartu, Brno, Olomouc, svého času Zlín, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

respekt, vole

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo to, proč chodím na fotbal! Nádherná atmosféra, konečně nám dali ty mikrofony pod nás. du se podivat na záznam

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko mám na rozdíl od Bolky docela v oblibě - tož, ku*rva, déte góla, né? FCS musí...

Reagovat
centos

Mě by spíš zajímalo, kdo vůbec má Bolku v oblibě. Zbytečný klub.

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
smazaný uživatel

a já hned napravo vedle něj Vzbuzoval respekt muzi

Reagovat
JarousFCB

ten plešatý ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

wtf??

Reagovat
centos

Tak ten už se nevrátí, chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

On bude rád když ho vemou někde do Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

jak ty vole může ještě říct, že se chce vrátit do Baníku? To snad nemůže myslet vážně? Snad má soudnost, jinak nepřežije noc v Ově

Reagovat
centos

Třeba soudnost má a ví, že se nevrátí nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nevíš, on to má v hlavě prázdné a vygumované

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju, 06/07 tuším, 2-2 výsledek :)

Reagovat
smazaný uživatel

uzijte si svyho Bystrova

Reagovat
smazaný uživatel

. pro neprohru Baníku v neděli a pro to, aby se Mireček NIKDY nevrátil

Reagovat
smazaný uživatel

100

Reagovat
centos

Super, Bolka do druhé ligy

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

víc palců

Reagovat
smazaný uživatel

jinak panáček pod náma půjde na pochod, bude na mě čekat na Sviňově, co ty cholero?

Reagovat
Radar

dajče jim gola !

Reagovat
centos

Teď máš pod sebou dva, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

pobočník plukovníka Pottera

Reagovat
Radar

Já měl raději Henryho Blakea

Reagovat
smazaný uživatel

můj oblíbenec, když umřel a šel to říct tvůj jmenovec na sál, byl to docela síla

Reagovat
Radar

Dojemný okamžik

Reagovat
centos

To zní ironicky

Reagovat
Radar

Myslím to vážně. RIP McLean Stevenson

Reagovat
centos

My máme Svinov z cesty, tak až v centru někde.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Radar bude na mě čekat na Sviňově, co ty? My potom společně jedem na masarykáč, tam budem v cca půl 3

Reagovat
Radar

Sviňov

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Jinak pojedem ze Svinova 4 nebo 8 a vystoupíme u Elekry a odtamtud pěškobusem na Masarykáč ?

Reagovat
centos

A tam na pivo?

Reagovat
Radar

Chce jít do Astorie či co

Reagovat
centos

Já nejsem žádný pijan, já tam znám jenom Dílo.

Reagovat
Radar

Jak říkal trevor, zajdem na jednoho tupláka taky momentálně abstinuji

Reagovat
JarousFCB

Já tam znám je KFC

Reagovat
smazaný uživatel

kurde, neříkejte mi, že vy Ostravaci tam neznáte tu pizzerku, kde dělaj snad nejlepšího Radka? Si připadám jako tehdy, kdy až moji kamarádi z Ovy mi doporučili v Praze jednu knajpu, kde točí snad nejlepší Plzeň v Praze. A já domorodec o ní neměl ani potuchy

Reagovat
centos

Já do hospod nechodím, tak o nich přece nemůžu vědět

Reagovat
smazaný uživatel

ani do Pi(c)zerek?

Reagovat
centos

Když pizzu, tak domů od Chachara :)

Reagovat
smazaný uživatel

taky musíš mít vše extra

Reagovat
centos

To není nic extra, Chachar je hádám jasná ostravská jednička :)

Nejlepší pizzu jsem jedl v Pardubicích v Detaillu, ale to tu asi nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší pizzu dělá v Tučňákovi v Praze, nikde jinde sem snad lepší nejedl. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Andělu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tam vzadu u kostela. Nemyslím "Blázinec"

Reagovat
smazaný uživatel

Tam občas chodíváme..

Reagovat
JarousFCB

a já nejsem Ostravák

Reagovat
smazaný uživatel

tak cestuju normálně, takže ano

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejedeš se spolubydlicíma z Prahýý?

Reagovat
Radar

Se sparťanama tak možná

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni majc přiject až o čtvrté godz ne? a vy tam cete byc uz o pul treci na rynku

Reagovat
Radar

Tak to asi s rudýma nepojede

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, jedu sám, sólo, jako vždy. Hlavně nechci potkat rudochy, nechci so zkazit hned den na jejich pohled

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
JarousFCB

vůbec neřekl p.čo

Reagovat
smazaný uživatel

jako onehdá Baranek, když se tařka zabil o tyč, když sme hráli prot SKS

Reagovat
JarousFCB

onehdá :-D

Reagovat
smazaný uživatel

normalni slovo...

Reagovat
JarousFCB

Jen se mi zdá, že vyjadřuje vzdálenější minulost...

Reagovat
smazaný uživatel

jkrásné to jest slovo!

Reagovat
smazaný uživatel

*krásné

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím Vás. Prosím místní fanoušky Baníku, zda-li by se mi nemohli ozvat na mail Filip-Horky@seznam.cz, něco bych od Vás potřeboval. Předem děkuji!

Reagovat
JarousFCB

http://2i.cz/d15ca78d5e sorry za SPAM, ale o toto jsem se musel podělit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Něco podobného :

"<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. :-)

<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.

<Ajiinka> Co to melesh ty woe????

<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!"

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

centos,trevor,radar atd. co kdyby sme se setkali o přestávce zítra pod hodinama?

Reagovat
centos

Proč ne, ještě se domluvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy? Zítra ráno?

Reagovat
centos

Až tady dorazí ti dva :)

Reagovat
JarousFCB

Jsem v atd. ?

Reagovat
smazaný uživatel

tebe čekám už v astorii na masarykáči, tuplák radka to jistí

Reagovat
JarousFCB

Zveš ? jsem teď hrozná socka... konec měsíce ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je otázka do pranice

Reagovat
JarousFCB

čekám ...

Reagovat
smazaný uživatel

to jedno snad jo :)

Reagovat
JarousFCB

tuplák ?

Reagovat
Radar

1 l zlatakého moku

Reagovat
JarousFCB

12°

Reagovat
smazaný uživatel

nejsu milionář

Reagovat
JarousFCB

a v kolik se mám dostavit ?

Reagovat
smazaný uživatel

no, v půl 3 ? To už bychom tam mohli bejt

Reagovat
centos

To nás je víc.

Reagovat
smazaný uživatel

i ty brute

Reagovat
Radar

Pánský slet čarodějnic ?

Reagovat
smazaný uživatel

the Ostrava Man Witch

Reagovat
Radar

A ty skončíš na hranici

Reagovat
smazaný uživatel

s jakým státem?

Reagovat
smazaný uživatel

MÁÁÁTĚJ MÁ NAROZENINY, MYYY MÁME PŘÁNÍ JEDINÝ, ...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, vyrážím směr Ostrava. Fuj, nervozita jak cyp. Tak se uvidíme za pár hodin. Adie.... BP!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dělej synku.

Reagovat
smazaný uživatel

pojďmě si dneska vyšlápnout na tu pražskou Spartičku Dneska to urveme, jeden za všechny, všichni za jednoho Tak nás to učili ještě v přípravce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá že nám dneska ti vandráci fajnově zmoknou !

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady! Už aby byl večer

Reagovat
smazaný uživatel

a budeš vandrákovat doma nebo vyjedeš na dálný východ?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro výhru Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht otroku (V)

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ty frajírky z Prahy vyškolíte, hlavně Pana Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

v to taky doufám a zároveň doufám, že k Vám v příští sezoně pojedeme na výjezd, mimojiné konečně posotupí nějaký tým kde to je blízko

Reagovat
smazaný uživatel

jo díky za podporu , na hřišti jsme to vykopali, teď doufám, že to nezazdí město, ale pevně věřim, že těch několik mega zainvestují, navíc když ten vyhřívanej trávník bude demontovatelnej, takže žádný vyhozený prachy a v příští sezoně půjdu na mistrovskej Baník

Reagovat
smazaný uživatel

HRADEC DO LIGY!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že už to konečně zvládnete. Pět let su v Hradcu a čekám na postu a když už sem nad vama mávnul rukou a vracím se na Hanou tak to už (zase) vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

, letos to dopadne, město musi pomoct navic to slibili, že v případě postupu to zainvestují a v červenci konečně na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada s KHL?

Reagovat
smazaný uživatel

na 90% to nedopadne, nemaji na to dost peněz a ani i dostatečný zázemí, navíc už ani nebyli schopný dát do kupy kunkurence schopnej tým, zase to byly jen keci , nějak do konce května nebo jak dají zástupci KHL vědět, ale je jasný, že to neklapne. Já jsem docela rád, stejně by se to nemohlo vyplatit, aspoň se bude víc v Hradci podporovat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK PYČO, BANÍK PYČO, FCB

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

?

Reagovat
homeles8

nevim, takhle napsaný to vypadá divně

Reagovat
Radar

No jo, musí se to zažít

Reagovat
homeles8

jasný. Jinak všechno lepší než Sparta, nebo Slávie, takže budu fandit taky Baníku. Jinak Dynamo Budějce

Reagovat
smazaný uživatel

Budějice asi dnes za tři body

Reagovat
homeles8

btw, včera jsem potkal Hudsona zas a tentokrát mě pozdravil

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pořád bereš tyhle zaručené informace?

Reagovat
homeles8

''asi''

Reagovat
homeles8

a stejně má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Včera sem na diskuzi četl o puštěném zápase kvůli jakémusi Olomoučákovi ve vedení Budějovic, tak proto se ptám.

Reagovat
homeles8

viz vandertom

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemam zaručene, ale tuším to. Jednak v Budějkach je Otepka, navic hráči Sigmy občas chodí do Budějek na hostovani nebo přestup. Povišer, Hapal, Otepka. A pak za další, v Budějovicich je ve vedeni člověk z Hané, esi znáš Přáslavice? tak z tama je, a tak nějak očekávám, že Sigma pomuže, když muže.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovým domluveným věcem sem nikdy nevěřil. Je fakt že kdyby sme museli vyhrát aby se zachránilo třeba Brno, tak by se Sigma hecla a ukopala to spíš než kdyby nešlo vůbec o nic. A nebo když Plzeň se Strakou vyhrála se Spartou, to jo věřím že mu to Sparťani pustili. Ale takové teorie.... O tom se píše vždycky když spolu hrajou moravský a český tým na koncu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu rád, když Sigma vyhraje, a popře mou domněnku! Budějovice rad nemam, a budu rad kdyby spadli, ale tuším nějaky poděl no. Kež bych se mýlil !!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jim tu záchranu aji přál. Radši ať zůstanou Budějovice než Kladno. Ale jestli chcou body na záchranu, tak ať si je získajou někdy jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to máš pravdu s tim Kladnem

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

Tak už neprší

Reagovat
homeles8

222. pro Dynamo Budějce

Reagovat
smazaný uživatel

je chlápek na lavišce a prohlíží si miniauturní model tenisového kurtu kde skřitci hrajou tenis.druhej pán se ptá kde k tomu přišel....on odpovídá:támhle od toho kouzelného dědečka...druhej chlápek za ním spěchá:prosím pytel plnej doláčů..´..s radostí řekl dědeček a zmizel....chlápek se tam podívá ale vidí koláče....stěžuje si ten děda je snad hluchej???chtěl jsem doláče a on mi dal doláče.....ten druhej odpoví:samozřejmě myslíte že já chtěl 30cm tenis???

Reagovat
RickNash

Kdo si přeje, aby Sparta dneska prohrála, palec nahoru!

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti - , V hledišti - , V ulicích -

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesmím chybět

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
goodbay

ACS ted se předveťde, jesli vůbec chcete ten titul! Žádnou připosranou hru neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového. Letos nám Baník sebral pět bodů, tak za to čekám alespoň titul ať mě to tak nemrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů sebrat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si Olomouc samozřejmě, nebo Teplice?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nejde? S Baníkem se dalo získat šest bodů a máme jeden. Takže je pět bodů pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná se trošku vyhecují ale nemají žádný herní styl. Sparta prostě dneska rupne

Reagovat
goodbay

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesmím chybět

Reagovat
smazaný uživatel

No jak to tak čtu a co mám zprávy z regionů, dneska bude fandit baníku celá ČR kromě hrstky rudochů 26kole čekali, aby svou neporazitelnost odevzdali na bazalech nám před plným hledištěm, to bude krááása

Reagovat
Ligter

Snad nás zas tak málo není.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku fandí celá Morava a Slezsko a Spartě jenom sparťani a ten rozdíl.

Reagovat
goodbay

Západní Čechy taky fandí Spartě!

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pro baníkovce důležitější? Porazit Spartu nebo vyhrát titul?

Reagovat
centos

Pro mě titul.

Ostatně i v mistrovské šlo vidět to nadšení, když nás doma sice Sparta porazila, ale po odpískání všichni vtrhli na hřiště a slavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Popořádku, dneska porazíme Spartu, a v Příbrami oslavíme titul

Reagovat
Ligter

To je pěkný, jak si věříte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako mě to nějak neinteresuje, pro mě jsou hlavní stále evropské poháry

Reagovat
centos

To neříkej, nebo budeš za alibistu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč bych měl, prostě to tak beru Pro nás by byl titul třešnička na dortu, na začátku sezony na nás byl kurz snad 70, to se snad nestálo nikdy něco takového, a možná je čas že se to napraví, historie je zde přece od toho, aby se přepisovala

Reagovat
centos

Však já mám stejný názor. Kor když ani ty poháry nemáme jisté a stát se může cokoliv..

Reagovat
Ligter

A já čekal sebejistou odpověď ohledně titulu a tak. Já osobně jsem větší skeptik, hlavně co se týče Sparty. Samozřejmě chci výhru ACS, ale mám pocit bezbrankový remízy. Vy byste tam mohli něco udělat v pohárech, jen ať to není průser jako s Leverkusenem nebo Heerenveenem.

Reagovat
centos

S tímhle kádrem na lepší výsledky máme jednoznačně, otázkou je, jestli se zase nebude prodávat.. Ale možná dobře za ty fiaska tenkrát, třeba se poučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nebudete investovat do vyhřívaného trávníku na Bazalech, tak by jste rozprodávat nemuseli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou poháry, rozprodávat se nebude, stejně jako po sezoně 07/08, to řekl Petera jasně, nepustil dokonce ani Svěrkoše tak o to se už nebojím A trávník bude o tom jsem přesvědčen, protože ten se vrátí za dva-tři zápasy kde bude nad 10.000 lidí

Reagovat
centos

Jo, jen z těchhle dvou zápasů bude milion navrch, pokud i na Bolku přijde plný dům. A to jen z toho, o kolik bylo navýšeno vstupné.

Reagovat
centos

Hlavně nám pořád Rumuni dluží 30 miliónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc. Já prostě nevidím problém, však on to Petera zacvaká ze svého a potom si to veme zpět z toho dluhu od Temešváru A jsme zvědavý jeslti UEFA začne jednat nebo to dopadne jako před touto sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nepřipomeneš Spartak Moskva, tam to byl největší průser totiž. Největší škoda pro český fotbal za poslední léta.

Reagovat
Ligter

Taky fakt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele