Gambrinus liga - preview 21. kola

21.03.2009, 08:09, aktualizováno 23.03.2009, 08:52
Previews
Sparta po kanonádě s Brnem bude muset potvrdit stoupající formu v Teplicích. Domácí se však v případě vítězství mohou přiblížit pohárovým příčkám na dva body, takže o co hrát mají obě mužstva...
Slovan Liberec - Bohemians Praha  (sobota 15:00)
Fotbalisté Slovanu Liberec přivítají v rámci 21. kola Bohemians Praha, hosté budou chtít pod Ještědem získat bod, ale hlavně konečně vstřelit banku, na kterou už čekají čtyři utkání. Pokud Liberec zvítězí, může v tabulce předstihnout třetí Baník Ostrava.

Na třetím místě mohli být svěřenci trenéra Ladislava Škorpila už před tímto kolem, to by ovšem nesměli doslova promrhat dvoubrankový náskok ze Zlína. Liberec vedl ve Zlíně 2:0, později 3:1 a přesto nedokázal vyhrát. Domácí Tescoma díky brance Filipa Rýdela ze 79. minuty snížila a pět minut před koncem hrací doby srovnal na konečných 3:3 opět Rýdel. Slibně se rozvíjející utkání Liberečtí nezvládli a konečná remíza může Severočechy mrzet. Nyní už se musí Liberec soustředit na zápas s pražskými Bohemians, kteří už se v letošní sezoně na Liberec jednou vytáhli.

Bohemians Praha vyhráli v 7. kole nad Libercem 2:0 a i nyní si proti borcům z pod Ještědu věří. Problémem číslo jedna je momentálně ofenzivní síla týmu. Pražané nevyhráli čtyři zápasy po sobě, ve kterých zároveň nevstřelili ani gól. Doma se Slavií a se Žižkovem se zrodila remíza 0:0, stejný stav pak byl na světelné tabuli v Brně. Nicméně Bohemka se i nadále, nutno říci, že úspěšně, vyhýbá sestupovým starostem. Pražané zaujímají dvanácté místo, ale na patnáctý Žižkov mají náskok osmi bodů.

Jak už bylo řečeno, Bohemeians v letošní sezoně nad Libercem vyhráli 2:0, paradoxně šlo o historicky první vzájemné střetnutí obou soupeřů. Na Žižkově, kde mají Klokani svůj azyl, rozhodli o vítězství branky Zoubka a Kincla.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zdeněk Zlámal - Theodor Gebre Selassie, Miroslav Holeňák, Pavel Košťál, Tomáš Janů - Radek Dejmek, Marcel Gecov, Bořek Dočkal, Jiří Liška - Andrej Kerić, Jan Nezmar
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Horáček, Turtenwald - Fenyk, Zoubek, Demeter, Dobeš, Grznár - Ibe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.65 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Třináctá Příbram v sobotu hostí třetí Baník. Domácí budou chtít udržet bezpečný odstup od sestupového pásma, zatímco Slezané se po nepříliš povedeném jarním startu pokusí bodově dotáhnout na druhou Spartu.

Příbram jako jediná dosud neodehrála jarní utkání doma, a tak svou premiéru před svým publikem absolvuje proti Baníku. "Bude také záležet na tom, jak se vyrovnáme s atmosférou domácího utkání, přece jenom jsme tady dlouho soutěžní zápas nehráli," uvedl kouč Středočechů Massimo Morales, jehož tým má se sobotním protivníkem špatnou vzájemnou bilanci.

Baník se teprve začíná probouzet ze svého zimního spánku a bude chtít potvrdit výhru s Teplicemi. "Měl by to být pozitivní impulz. Už proto, že vzhledem k počasí se může hrát na těžkém terénu a na něm to bude hlavně o morálce a vůli. Důležité je, abychom zápas zvládli takticky," poznamenal trenér hostí Karel Večeřa.

Domácí celek se bude muset obejít bez zraněných De Oliveiry a Kalabišky, zatímco Ostrava nebude moci počítat se zraněným Střihavkou a distancovanými Markem a Neuwirthem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Borek, Šmejkal - Huňa, Fantiš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Zawada, Pavlík, Bolf, Tchuř - Rajtoral, Hable, Otepka, Lička - Mičola, Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - FK Jablonec  (neděle 10:15)
Tradičně rozjede fotbalovou neděli dopolední zápas na Žižkově. Do Prahy tentokrát přicestuje jeden z nejlépe hrajících týmu jara - severočeský Jablonec.

Viktoria Žižkov nehraje po zimní přestávce nikterak špatně, ale záchrana od sestupu se stále vzdaluje. Po kladenské překvapivé výhře na hřišti Olomouce totiž ztrácí na čtrnáctou příčku šest bodů a každý zápas tak teď přestavuje nutnost tří bodů. Doma, na nehostinném trávníku, by se proti lepším týmům měly body získávat snadněji, jenže právě před domácími fanoušky jich získávají po Zlínu nejméně. V tomto kalendářním roce hrál Žižkov na svém stadionu dvakrát, jednou vyrovnával až v posledních vteřinách, podruhé již o gól prohrál. Trenéru Ščasnému bude pro další důležitý boj chybět vykartovaný Pilař, nejistý start pak doprovází kapitána Straceného.

Jablonec po zimě nejspíše na poháry nemyslel a vydařený jarní start překvapil nejednoho fanouška Severočechů. I když v minulém týdnu přišla první ztráta, musel každý kritik ocenit výkon svěřenců trenéra Komňackého. Ten vidí právě žižkovskou nutnost bodovat jako hlavní překážku pro čtvrtou jarní výhru. Určitě by rád zopakoval domácí výhru 2:0, kdy se trefil i kanonýr Lafata. Vzájemné zápasy na žižkovském stadionu byly v posledních třech duelech pestré - v roce 2003 postoupil Jablonec v národním poháru, v následující sezóně zde remizoval a při loňském návratu Žižkova mezi elitu prohrál. Do nedělního zápasu nezasáhne dlouhodobě zraněný Špit, a také Farkaš.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Vaculík, Besta, Gabriel, Xavier - Vozábal, Hušbauer, Sabou, Koukal - Straka, Švancara
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zábojník, Pavlík, Kučera, Hamouz - Haurdič, Loučka, Valenta, Hloušek - Klapka - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.85 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Kladno bude chtít v domácím zápase proti Mladé Boleslavi potvrdit překvapivé vítězství v Olomouci, zatímco hosté stále čekají na svou jarní výhru.

Kladenští vybojovali před týdnem na hanácké půdě velice cenné tři body, které mohou dosti pomoci k jejich prvoligové záchraně. Náskok před předposledním Žižkovem je šest bodů. "Vítězství v Olomouci nás samozřejmě povzbudilo a při trénincích je vidět, že si kluci víc věří. Ale nesmíme být v euforii, opravdu nesmíme nic podcenit a musíme se snažit být co nejvíc na zemi," prohlásil trenér domácích Martin Hřídel, jenž do sestavy nebude moci počítat pouze se zraněným Mašanským.

Vyjde to na pátý pokus? Takovou otázku si klade Mladá Boleslav, jenž pomýšlela během zimní pauzy na atak prvního místa v tabulce. Nyní ji patří až pátá pozice a na druhou Spartu ztrácí pět bodů. Ale kouč hostí Pavel Hapal věří, že konečně dovede své mužstvo k prvnímu jarnímu triumfu. "Vstup do utkání bude dvojnásobně důležitý, kvalita trávníku se postupně zhorší a hráčům budou ubývat síly. Jsme sice pod velkým tlakem, ale jsme připraveni vyhrát." V sestavě hostů bude chybět jen dvojice zraněných Kysela s Řezníčkem.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Procházka - Bartek, Szabo, Strnad, Hajník - Šilhan, Klinka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Mach, Janíček - Mendy, Kúdela, Sylvestre, Poláček - Pecka, Papadopulos.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.85 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Stále ničím nepřekvapující České Budějovice budou v neděli hostit velké zklamání ze západu Čech. Remízový král se střetne se střeleckými břídily z Plzně.

Na jihu Čech se v zimní přestávce moc velké změny neděly, což se projevuje i na výsledcích. Venku betonářská nuda zatím nepřinesla ani jeden střelecký úspěch a domácí snaha o vítězství o jeden gól ukázala divákům další z řady remíz a nejtěsnější vítězství nad posledním Zlínem. Hlavní ale je, že se České Budějovice vznáší deset bodů nad sestupovou příčkou a trenér Tobiáš tak může mít největší obavy z toho, že se Plzeň výsledkově chytí právě na jejich stadiónu. V neděli bude v domácím dresu chybět potrestaný Hílek a zraněný Hunal, otazníky pak visí nad startem Žižky.

Plzeň neskórovala již tři zápasy v řadě, předtím až při třígólovém vedení Slavie. Jestli chce mít tedy trenér Vrba klid o reprezentační pauze, musí se toho v jeho týmu hodně zlepšit. Ale právě Budějovice nepatří k oblíbeným soupeřům západočeského klubu. Zápasy jsou často vyrovnané a předcházející čtyři zápasy také nerozhodně skončily. Předtím ovšem byla horší a delší série - šest výher Jihočechů, z toho hned pětkrát o jediný gól. Ambiciózní tým má momentálně pouhý tříbodový náskok na čtrnácté Kladno a v honbě za vylepšením pozice budou v tomto zápase chybět zraněný Polák a vykartovaný Petržela.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Žižka, Leština - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Stráský, Sedláček
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Hájovský, Rada, Lecjaks - Rezek, Horváth, Kolář, Limberský, Varadi - Krbeček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.85 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Tescoma Zlín  (neděle 16:00)
Eden uvidí souboj prvního a posledního celku tabulky. Slavia totiž přivítá Zlín. Domácí jsou jasným favoritem, Zlín může jen překvapit.

Slávisté během čtyř jarních zápasů zaváhali pouze jednou, když remizovali na půdě střížkovských Bohemians. Zaslouženě tak vládnou tabulce s komfortním desetibodovým náskokem před druhou Spartou. Do pražského Edenu zajíždí poslední Zlín, a tak od svěřenců domácího kouče Karla Jarolíma se čeká povinné a hladké vítězství. "Zlín nemá co ztratit a díky boji o záchranu má velkou motivaci. Na místě je maximální soustředění," varuje před podceněním Jarolím.

Zlínu se proti Slavii vůbec nedaří. Naposledy sešívané porazil před čtyřmi a půl lety. Fotbalová Tescoma po domácí remíze 3:3 s Libercem aktuálně ztrácí na nesestupové místo již osm bodů a její udržení mezi elitou se pomalu snáší do teoretické roviny. Ale Minářův výběr neodjíždí do Prahy předem poražen. "Slavia je pochopitelně v domácím prostředí i kvalitou kádru favoritem. Respektujeme sílu soupeře, ale rozhodně nepojedeme do Prahy odevzdaní," řekl zlínský trenér Ladislav Minář.

Domácí se budou muset obejít bez zraněných Šmicra, Litteriho, Kaufmana a nemocného Volešáka. Otazník visí nad startem Cissého a Šenkeříka. Zlínu bude chybět pouze distancovaný Zbožínek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Hubáček, Suchý, Brabec, Černý - Janda, Trapp, M. Jarolím, Švento - Fořt, Pekhart.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Kroča, Čelůstka, Trubila - Šmahaj, Rýdel, Dostálek, Vyskočil - Kroupa, Žůrek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Sigma Olomouc  (neděle 20:00)
Před televizními kamerami bude Brno hostit devátou Olomouc. Oba týmy mají co napravovat. Domácí odčinit debakl od Sparty a Hanáci domácí porážku od Kladna.

Osmé Brno před necelým týdnem podlehlo na Spartě vysoko 0:4, všechny branky padly již v první půli. Druhá část zápasu se Brněnským více povedla a na to by chtěli navázat doma proti Olomouci. "V prvním poločase jsme totálně selhali, ale věřím, že tento výsledek nijak nepoznamená náš nedělní výkon. Musíme vycházet z defenzivy, jakou jsme na Letné předváděli ve druhém poločase, v němž došlo ke zlepšení. Do přestávky to byl chaos, a to se nesmí opakovat," uvedl trenér domácího výběru Miroslav Beránek.

Olomouc stále čeká na své první jarní vítězství. Nepovedlo se ji to ani v minulém kole, kdy doma překvapivě podlehla Kladnu 1:3. V tomto týdnu absolvovali hráči Sigmy pohovory s trenérem Zdeňkem Psotkou. Mužstvo má ještě dva zápasy na to, aby se výsledkově zvedlo, jinak by důsledky zřejmě odnesli někteří fotbalisté. "Základem všeho je, abychom se na hřišti vrátili k pracovitosti a zodpovědnosti. V prvních třech jarních zápasech jsme dojeli na koncovku, ale v posledním utkání s Kladnem to směrem dozadu ze strany některých hráčů nebylo optimální. Proto věřím, že v Brně dokážeme, že to byla jen výjimka," řekl Psotka.

Vedle dlouhodobě zraněných Polácha, Večeři a Baláže se na hřišti opět neobjeví zraněný kapitán a defenzivní opora Trousil, dále na marodce jsou Čoupek, Szegedi a Jílek. Hosté zřejmě nastoupí v kompletním složení, otazník visí pouze nad startem M. Hubníka.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Dvorník, Živný, Švejnoha - Heinz, Kalivoda, Mareček, Střeštík - Pospěch, Došek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Škerle, Hudec, Heidenreich - Kaščák, Hořava - Doležal, Melinho, Kobylík - Ordoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.00 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sparta Praha  (pondělí 17:15)
21. kolo fotbalové ligy vyvrcholí v pondělí, kdy osmé Teplice přivítají druhou Spartu. Ta by ráda navázala na své střelecké představení z minulého týdne, ale bude to mít dosti těžké. Tým ze Stínadel je totiž doma na jaře zatím stoprocentně úspěšný.

Čtyři vítězství v řadě na domácí půdě, takovou vizitkou se mohou pochlubit fotbalisté Teplic. A prodloužit tuto bilanci budou chtít i proti Spartě. "Bude to obrovsky těžké utkání, ale my se na něj těšíme a věříme, že ho zvládneme," burcuje obránce Antonín Rosa. V případě výhry by se Teplice přiblížily k třetímu místu, které zajišťuje účast v evropských pohárech, na rozdíl pěti bodů.

Sparta musí vyhrát, pokud chce nadále držet desetibodový odstup za vedoucí Slavii, která porazila poslední Zlín nejtěsnějším rozdílem. Letenští v uplynulém kole rozstříleli doma Brno 4:0 a připsali si tak třetí výhru během jara. Nyní je ale čeká zápas na teplických Stínadlech, kde již dlouho neuspěli. Jejich poslední výhra se datuje z podzimu roku 2001. "Nejsme ještě v takovém rozpoložení, abychom si mohli vyskakovat. Proto se po Teplicích v době reprezentační přestávky budeme opět věnovat nabírání fyzické kondice," řekl sparťanský kouč Jozef Chovanec.

Trenéra domácích Jiřího Plíška trápí početná marodka. Kvůli zranění nemohou hrát Stožický, Gašparík, Merzič, Hesek a Vaščák. Také nenastoupí vykartovaný Ljevakovič. Spartě bude chybět pouze zraněný Hušek a otazník visí nad startem kapitána Bergra.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Doležal, Matula, Vachoušek, Verbíř - Vondrášek, Mahmutovič.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Kucka, Kladrubský, Berger (Zeman) - Holenda, Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.95 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha20145143:1447
2.Sparta Praha20114534:1837
3.Baník Ostrava20104631:1934
4.Slovan Liberec2096527:2133
5.FK Mladá Boleslav2096528:2433
6.FK Jablonec2094722:2431
7.FK Teplice1984721:1528
8.1. FC Brno2076723:2227
9.Sigma Olomouc2076724:2827
10.České Budějovice20412417:2424
11.Viktoria Plzeň2058725:2723
12.Bohemians Praha20641023:3022
13.1. FK Příbram1955919:2420
14.SK Kladno20551014:3020
15.Viktoria Žižkov20351218:2914
16.Tescoma Zlín20261212:3212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no,sám vyrážím na baník do příbrami,doufám,že tam klucí potvrdí vítězství nad teplicema..bude to boj ale jako správnej chachar věřím vítězství a tak tipuji 1:0 pro baníček ale zas nám bude chybět tomáš marek,to bude ztráta velká a neuwirth,to už je ztráta menší,sem zvědav na pavlíka na stoperu... tak vzhůru na příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu se vrací po 1 zápasové pauze Ruda a Rajty se minulé kolo blýskl skvělým výkonem, takže i přes absenci Marka věřím ve vítězství. Za absenci Neuwirtha jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale ruda hraje doma,aby to neodflákl a rajty s mičolou hráli minule super,tak sem zvědav ale osobně si myslím,že rajty bude hrát od začátku a mičola naskočí až v průběhu utkání

Reagovat
centos

Rajtoral mě minule taky potěšil. A dneska bych rád viděl v útoku Ličku.

Na stoperu imho není problém v Neuwirthovi ani Bolfovi, ale v tom, že hrajou oba spolu :) Tak uvidíme (no, jak kdo, Příbram na fotbalzive není), jak to dopadne s Pavlíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

no,sám sem zvědav,jak to udělaj,příbram je doma houževnatej soupeř a uf,eštěže tam jedu,aspon to uvidím na živo,když to není na netu

Reagovat
smazaný uživatel

tak se loučím,razím do příbrami....BANÍK P.ČO

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Baník by měl brát 3 body,ale vzhledem k terénu kterej v Příbrami bude bych věřil bojovnějšímu týmu...nakonec se urodí nečekaná remízka

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče terénem ta jejich prohra nebyla to mi věř s terénem si stěžuj na žižkov(bohemk),zlín....ale příbrma to má slušný i tam bud evyhřívanej trávník

Reagovat
risk je zisk

Liberec jasné 3 body tady není co řešit 3:0 2x Kerič 1x Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Booořek Dočkal Jeho prodej Jarolímovi nikdy neodpustim...

Reagovat
smazaný uživatel

Lib - Boh 1:1

Pri - Ost 0:1

muj tip

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka nedá gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Střížkov by mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten ne

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že by mohl prohrát třeba 4:1.. Dočkal dá 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, hlavně ať neda Střížkov gol

Reagovat
Bakary3

Nezaložíme mu fanklub ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já ho mám, jako fotbalistu, fakt celkem rád...

Reagovat
Bakary3

No já právě taky. Když ho prodal, bylo mi do breku a byl jsem na Jarolíma neskutečně naštvanej... Vlastně jsem. Je to výbornej fotbalista, v záloze může hrát všude A navíc podle jeho vystupování je vidět, že je to fakt rozumnej člověk

Reagovat
smazaný uživatel

jj vypadá tak.. já bych si ho přál i do Sparty, ale to víš pravej Slávista-- hubenej blonďák

Reagovat
Bakary3

No jo, myslim si, že by tam opravdu nešel.. A slyšel jsem, že ho Liberec koupil za 18 milionů, to by se Sparta musela plácnout přes kapsu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Sparta mohla vrát do Liberce Holendu + 10 milionů to by byly dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
Bakary3

A co by s nim Liberec dělal ? A stejně by to bylo za Bořečka málo

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Liberci hrál dobře.. Bob by stál asi víc no.. což je škoda i pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj určitě ne, ten půjde do zahraníčí..

Reagovat
soukup

oba zápasy vyhrajou domácí

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec na to nemá hrají celkem obstojně se silnýma když můžou hrát tu svoju hnusnou defenzivu a nic se od nich nečeká,když s eod nich něco očekává tak to většinou nezvládnou a nebo to uhaluzí vždy o jedne gol dneska si mylsím že liberec víc jak 1 gol nedá.Nemít Liberec Keriče tak hrají pořád bez branek pomalu.Já neříkám oni zas budou argumentovat že nemít já nevím azs nějakej jinej klub nějakýho jendoho hráče tak tak ynebud evyhrávat.ale prost ěne Liberec je uplně upjatej jen na jednoho hráče ten když se mu nedaří nedaří se ani Liberci.Já v naší lize nemám rád týmy Teplice a Liberec,ti když sou v TV tak čekám vždy taskovej nijakej výkon sice s nějakým bodem ale ta hra je neatraktivní až hrůza,to se radši i podívám na žižkov,Bohemku než na tyhle dva.A do mě Ale fakt nemám tyhle styly hry co hrají tyhle mančafty rád.Liberec dnesk aklasicky buď remizuje nebo se štěstím vyhrja e1:0

Reagovat
Bakary3

Blažek, Nezmar, Smetana, Radzinevičius

Reagovat
smazaný uživatel

To by se mě libilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám, že koukáš a směješ se teď své trapnosti ... kerič měl jednu šanci a tu ještě neuvěřitelně zahodil ... naopak opět dobře hraje liška, ještě lépe pak hrají dočkal s papouškem a nezmar měl na kopačce už hattrcik, kdyby nebyl blbej... na stoprocentní šance je to přibližně 4;5-0, takže se prosimtě uklidni... s tou bohemkou si to totiž vážně přehnal, ta totiž má pouze kincla, který je takový průměr české ligy, takže ani ten jejich jedinej hráč není prakticky nic...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, abys neargumentoval jedním zápasem ... stačilo se kouknout na zápas se zlínem, kdy to klidně mohlo skončit 5:5 ...já si nemůžu pomoci, ale takové zápasy se mi líbí víc než brno-bohemians atp... ale asi jsem jen zakomplexovanej severočech...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec-Boh.Praha-2:0 střelci:Nezmar,Kerič žižkov-Ostrava-0:1 střelec:Střihavka

Reagovat
centos

Z té Příbrami se nevysílá vůbec? Když jsem hodil do VLC adresu http://master.nacevi.cz/asx/f-pribram.asx tak se něco objevilo, ale bylo tam logo Kladna..

Reagovat
centos

hm, tak dneska to holt nepojede..

Reagovat
smazaný uživatel

Kincle ty k-rvo

Reagovat
irik

S Kerićem byl včera ohledně penalty rozhovor ve sportu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia: Vanika - Hubáček, Suchý, Brabec, Švento - Janda, Trap, M. Jarolím, Černy - Pekhart (Fořt), Besta (tak bych to viděl já)

Reagovat
Riijkark

Fort - Pekhart urcite spolu nebudou, dve veze tam KJ nepostavi..

Reagovat
Lorcan

čoveče.....taky sem byl překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen vy, ale půlka stadionu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dneska v Brně neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

No jestli zase bude hrát Doležal, tak bych se i bál....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
Jajinek

Kež bych měl tvou jistotu...

Reagovat
soukup

ale prohraje

Reagovat
centos

Sparťani kolektivně trénujou karate nebo co?

Reagovat
Bakary3

Kozohorský o nejednotném pískání rukou v pokutovém území: Nazval bych to takovým bramborovým gulášem...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinec Pamič

Reagovat
Bakary3

No jo, taky jsem čuměl A to řek Bosák, to mě docela překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.. Dneska ten jeho unylý projev to je něco neskutečnýho.. Doufám, že u druhýho poločasu neusnu

Reagovat
smazaný uživatel

Bony, Pamič, Hubník, Řepka ... ven by mohl jít Kladrubský a za něj Hušek, Zemana by na tomhle terénu mohl klidně nahradit Peter..

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféru by mohl závidět leckterý anglický klub

Reagovat
Bakary3

Čtvrtý pokračování ( nebo kolikátý ) Kameňáku získává na reálných obrysech..

Reagovat
centos

Taky jsem byl překvapen počtem lidí (tím, že se nefandí, ale při každé příležitosti píská, už ne). Sparta už holt netáhne.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, tyč pojď Bono musíš to rozhodnout jinak bude derby už o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec je k smíchu.. To tam opravdu šel jen pro remízu? Kret*n si vytyčil opravdu jen ten cíl 2. místo. Dneska jsme Teplice klidně mohli porazit. Nejkrásnější na konci bylo jak vystřídal Bonyho, o tom, že na konci sme měli 3 stopery už nemluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

On si nic nevytýčil, on se jen smiřuje s předurčeným

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele