Gambrinus liga - preview 20. kola

15.03.2013, 08:44, aktualizováno 18.03.2013, 08:39
Previews
Dvacáté kolo Gambrinus ligy uzavře před nadcházející reprezentační pauzou dohrávka Jihlavy s Mladou Boleslaví. Hosté touží získat body, které ztratili v minulém kole doma s Plzní. Jihlava však na domácí půdě prohrála jediný z dosavadních deseti zápasů. Vinou střelecké mizérie trvající 361 minut však většinou jen remizuje.
Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav  (pondělí 17:00)
Nováček z Jihlavy potřebuje ve vyrovnané tabulce bodovat, aby se vzdálil sestupovým příčkám. V dohrávce 20. kola ho však nečeká lehký soupeř. Mladá Boleslav se ještě stále snaží bojovat o příčky zajišťující evropské poháry.

Jihlavští borci do sezóny vlétli s nováčkovským elánem a chvíli dokonce i vévodili tabulce nejvyšší soutěže. Poté se však zasekli a především po útočné stránce je to velká bída. V posledních sedmi zápasech se fanoušci Jihlavy mohli radovat z jediného vstřeleného gólu. Ten alespoň znamenal vítězství, ovšem šlo o jediné vítězství z posledních deseti utkání. K prolomení ofenzivní bídy proti Mladé Boleslavi nebudou nápomocni zranění Mešanovič, Sedláček a Kopic, Karlík s Markem navíc pykají za disciplinární trest.

"Boleslav oprávněně dlouhodobě náleží mezi pět až šest českých špičkových týmů. Má ambice, kvalitu a sílu, v kádru je dostatek nadstandardních fotbalistů. Z tohoto pohledu nebudeme favoritem zápasu. Také proto, že se boleslavským fotbalistům v poslední době daří, hrají kolektivně a s patřičným důrazem a agresivitou. Nám se nedaří střelecky. Na zlepšení ale intenzívně pracujeme. Cítíme se ohroženi sestupem, proto je pro nás každé utkání ohromně důležité. Body potřebujeme získávat i proti favoritům. To se nám v tomto ligovém ročníku několikrát podařilo," uvedl František Komňacký.

Za favorita je skutečně považován hostující tým, který letos prožívá smolnou sezónu kvůli téměř nekonečnému seznamu zraněných hráčů. Mladá Boleslav si jede na Vysočinu pro tři body, které ztratila v posledním domácím utkání proti Plzni. Svěřenci kouče Mináře navíc mají co vracet i Jihlavě samotné. Na podzim s ní totiž prohráli na domácím hřišti. Stanislav Tecl, který Boleslavi vstřelil dvě branky, již však válí v Plzni.

"V utkání s Plzní jsme chtěli bodovat, bohužel se nám to nepovedlo. Do Jihlavy proto jedeme s touhou body získat," potvrdil trenér a sportovní ředitel hostů Ladislav Minář, který bude postrádat hned několik opor. Ke zraněným Janíčkovi, Šírlovi, Chramostovi, Rolkovi a Smejkalovi přibyl i potrestaný Magera.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vaculík, Šourek, Čvirik, Josl - Koloušek, Rada - Masopust, Jungr, Kosak - Šimonek
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Ševinský (Johana), Dosoudil, Bořil - Jarolím, Kúdela - Mareš, Sloboda, Štohanzl - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baumit Jablonec - FK Teplice  (neděle 15:00)
Domácí Jablonec se nyní nachází na čtvrté příčce, na třetí Spartu mu schází jen dva body. Ty by si rád vzal z utkání proti Teplicím, v němž je favoritem. Hostům se totiž vůbec nedaří a se sedmnácti body jsou na patnáctém, tedy předposledním místě.

Jablonští hráči by rádi odčinili zavání se Spartou, které skončilo remízou 2:2. Baumit sice po dvou brankách Tomáše Čížka vedl, ale Sparta dokázala vývoj utkání srovnat a jeden bod zůstal v Praze. Pořád se ale poslední utkání podařilo mnohem více Jablonci, než jeho nedělnímu soupeři. Teplice se krčí na sestupových příčkách, k čemuž notně pomohlo také minulé utkání.

V něm Teplice navázaly na předchozí špatný výsledek a se Slováckem prohrály dokonce o čtyři branky. Za záda brankáře Grigara se trefili dvakrát Libor Došek, po jedné brance přidali Jan Trousil a Jiří Valenta. Výjezd do Jablonce ale možná pro Teplice nebude vůbec špatný, protože zde už šest let neprohrály.

Minulost je ale nakloněna také Baumitu, který na oplátku na teplických Stínadlech vyhrál 4:0, o branky se rovným dílem podělili Tomáš Čížek a David Lafata. Druhý jmenovaný sice již v Jablonci nepůsobí, přesto zůstává jeho bývalý tým favoritem. Toho si je vědom i trenér Kotal, který před zápasem hovořil s novináři.

"Jednoznačně chceme získat tři body, abychom zůstali v kontaktu s čelem tabulky. Navzdory tomu, že Teplice na jaře získali jediný bod, očekávám těžkého soupeře," prohlašuje zkušený taktik.

Jeho protějšek, trenér Zdeněk Ščasný, dobře ví, že Jablonec je jasným favoritem, přesto by rád nějaké body uhrál: "Všichni víme, že Jablonec je silný a hraje dobře doma i venku, ale my jsme povinní pracovat, tak jak jsme pracovali, vyvarovat se chyb a pokusit se překvapit," říká Ščasný odhodlaně.

Teplice se sice topí v mizérii, dobrou zprávou je ale alespoň téměř úplný kádr. "Pomalu se nám všichni začínají vracet. Rosa se vrátil už na Slovácko, i když na něm ještě trošku bylo vidět herní manko. Věřím, že se nám teď vrátí Lüftner, Matula i Jursa a že už bychom tak měli být kompletní," dodává trenér Ščasný.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Rossi, Beneš, Novák, Jablonský - Piták, Loučka, Zoubele - Kopic, Čížek - Třešňák.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Kaufman, Jablonský, Rosa - Chovanec, Ljevakovič, Vachoušek, Litsingi - Kerič - Jindráček.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Dostihy o první místo pokračují a jeden z aktérů boje o titul cestuje do Hradce. Sparta nemá na východočechy nijak dobré vzpomínky, v Hradci totiž naposledy vyhrála před téměř jedenácti lety. Sparta ztrácí na vedoucí Plzeň tři body a neměla by proto zaváhat.

Hradeckým Votrokům se na jaře zatím vůbec nedaří. Ze tří zápasů si dokázali připsat pouze bod, navíc v těchto zápasech vyšli střelecky naprázdno. Právě útočná fáze dělá domácím největší starosti. Na Spartu by Votroci rádi vlétli ofenzivněji, neboť právě v tom spatřují recept.

"Všichni jsme určitě koukali na Jablonec, který na ně hrál skvěle odzadu, napadal je již na jejich polovině a snažil se je nenechat rozehrávat přes střed. To se jim také povedlo. Myslím si, že budeme chtít hrát něco podobného. Určitě nebudeme chtít zalézt, to by bylo špatné. Musíme i útočit," nechal se slyšet na oficiálních stránkách Hradce Jan Šisler.

Pochopitelně největší starostí Hradce je boj o záchranu. Domácí mají sedmnáct bodů, což je stejně jako České Budějovice a Teplice. Situace ohledně záchranářských bojů je nesmírně dramatická a každý bod bude pro Hradec důležitý - proti Spartě doslova zlatý.

Sparťané budou mít proti Hradci o motivaci postaráno. Pod Lízátky se jim totiž nedaří, navíc v minulém kole bodově ztratili a na východě Čech teď zkrátka musejí vyhrát. Mnozí fotbaloví příznivci mají ještě v paměti hradecké výhry 2:1 a naposledy 1:0.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Plašil, Jánošík, Fukal, Poděbradský - Holeš, Šisler, Strnad, Harba - Kulič, Hadaščok
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Kadlec, Vácha, Matějovský, Krejčí - Lafata, Kweuke
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Dukla Praha  (neděle 18:00)
Vedoucí Plzeň si bude snažit spravit chuť po vypadnutí z Evropské ligy a zároveň navýšit náskok na čele tabulky; soupeřem je pražská Dukla, která vstupuje do utkání z pozice jasného outsidera..

..to však neznamená, že by šlo o nějakého otloukánka, naopak: svěřenci Luboše Kozla patří k nejpříjemnějším překvapením letošního ročníku Gambrinus ligy, aktuálně jsou šestí a mají šňůřu čtyř zápasů bez porážky v řadě, přičemž třikrát udrželi čisté konto. Plzeňští nicméně kontrují ještě impozantnější bilancí: 7 výher a 2 remízy z posledních devíti utkání.

V táboře Západočechů se v posledních dnech řešilo jediné: osmifinále Evropské ligy proti Fenerbahce. Po úvodní domácí prohře dokázalo Vrbovo mužstvo zabrat a uhrát v Istanbulu remízu 1:1, což na postup sice nestačilo, ale alespoň se do kabiny vrátilo tolik potřebné sebevědomí - tedy alespoň podle trenérových slov.

"V Istanbulu jsme předvedli výkon, který si od týmu představuji. Teď je třeba na to navázat i v lize. Potřebujeme bodovat naplno, abychom si před zápasem se Spartou udrželi v čele bodový odstup," shrnuje Vrba, který bude vedle zraněného dua Hanousek - Štípek postrádat také Filla, jenž si odpykává disciplinární trest.

"Hrajeme se soupeřem, který vede tabulku, úspěšně se prezentuje v Evropské lize a je schopný hrát výborně i s kvalitními evropskými mužstvy," vyjádřil se Kozel, který den před zápasem slaví 42. narozeniny. "Pro nás je to konfrontace vítaná a já doufám, že se hráči na takové utkání těší. Tím spíš, že tam jedeme s vědomím, že můžeme jenom získat."

Mladý kouč se pustil také do rozebírání stylu hry soupeře: "Celé plzeňské mužstvo je složeno z rychlostně vybavených hráčů, jsou na tom velmi dobře technicky a dokážou i složité situace řešit konstruktivně a fotbalově. Do útočné fáze se zapojuje spousta hráčů, takže i z tohoto hlediska je nebezpečné a těžké to pokrýt."

Dukla se bude snažit získat svoji teprve druhou letošní venkovní výhru proti soupeři, který jej naposledy roznesl poměrem 1:4; faktem však zůstává, že v loňské sezoně uhráli Pražané v Plzni plichtu 1:1. O překvapivý úspěch budou dnes bojovat bez zraněného Svatonského; nejistý zůstává také start Nestora.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štetina, Vorel, Vrazal - Malý, Borek, Gedeon - Berger, Pospěch, Přeučil
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (sobota 15:40)
Úřadující mistr z Liberce se bude snažit pokračovat v dobré jarní sérii tentokrát na hřišti pražské Slavie, která se naopak výsledkově trápí. Souboj dvou klubů ze středu tabulky je v Edenu na programu v sobotu odpoledne.

Slavia v posledních letech nepůsobí nebezpečně a stále se jí nedaří propracovat na čelní pozice, na které je dlouhodobě zvyklá. Po sérii porážek spadla ve vyrovnané tabulce až do spodních pater, odkud vyplula díky týden starému vítězství v Brně. Na sestupové pozice má tým Petra Rady náskok šesti bodů a proti Liberci by jej rád navýšil. Proti Slovanu však Slavia nerada nastupuje, z posledních devíti duelů vyhrála jen jednou. K dispozici nebude potrestaný Vošahlík, nejistý start je u Fenina, Gecova a Kisela.

"Po výhře v Brně bylo cítit, že se atmosféra v mužstvu trošku uvolnila, ale my musíme dál tvrdě pracovat a soustředit se na další zápasy, které nás čekají. Do Edenu přijede úřadující mistr, který na jaře ještě neprohrál. My ale musíme naše tři body z Brna potvrdit i v domácím prostředí. Věřím, že nás přijde podpořit hodně našich fanoušků, kteří kluky poženou za vítězstvím," nechal se slyšet Petr Rada.

Liberec naopak do Edenu jezdí rád, poslední tři utkání zde proti Slavii ovládl vždy o dva góly. Na jaře ještě Slovan neprohrál, ovšem body sbírá především u Nisy. Venku nezvítězil od pátého kola. Zajímavým bude duel pro hrající legendu Jiřího Štajnera, který ve Slavii hrával a nyní čeká na svůj stý gól v ligových soutěžích. Hostům budou chybět zranění Pimpara a Tóth.

"Chceme potvrdit jarní formu a prezentovat se kvalitním fotbalem. Respektujeme sílu soupeře, který se v poslední době trápil, ale díky výhře v Brně se nadechl. Slavia má určitě na víc než hrát v dolních příčkách tabulky. Budeme se snažit uspět, ale očekáváme těžký zápas," prohlásil kouč hostů Jaroslav Šilhavý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Dobrotka, Čonka - Mičola, Kisel, Petrák, Juhar - Škutka, Milan Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Šural, Rybalka, Sackey, Frýdek - Štajner - Rabušic
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
V sobotu v podvečer se v Uherském Hradišti utká osmé Slovácko s poslední Příbramí. Oba týmy přitom dělí pouze osm bodů.

Slovácko v posledním kole překvapilo kanonádou v Teplicích, na kterou rozhodně bude chtít navázat i doma proti poslednímu týmu tabulky. Proti Příbrami se borci z Uherského Hradiště navíc umějí v poslední době vytáhnout. Z posledních šesti vzájemných utkání vyhrálo Slovácko pět, z toho čtyři bez inkasované branky. A na Starkovo mužstvo vedené nyní koučem Strakou to umí i Libor Došek, který se střelecky prosadil hned čtyřikrát v posledních třech vzájemných zápasech. K dispozici bude mít kouč Habanec kompletní kádr.

"Pokud mají mít naše body z Teplic tu pravou hodnotu, tak musíme zvládnout domácí zápas s Příbramí. Soupeř je sice poslední, to ale neznamená, že cesta k vítězství půjde sama. Opět musíme podat stoprocentní výkon. Příbram vyměnila trenéra. Františka Straku jsem zažil v Teplicích. Určitě jeho příchod bude pro hráče jistým impulzem. Je známý svou výbušností, dokáže mužstvo na zápas motivovat. My musíme spoléhat na svou hru, vytvořit si šance. A stejně jako v Teplicích je proměnit. Hrajeme v domácím prostředí, což by mělo být naší výhodou," burcuje domácí kouč Svatopluk Habanec.

Příbram patří mezi adepty na sestup a můžou za to především špatné výkony na půdě soupeřů. Venku v probíhající sezóně Příbram ještě nezvítězila, poslední tři utkání u soupeřů prohrála vždy 1:0. S 15 góly je navíc nejhůře střílejícím mužstvem. Pozvednout bojovného ducha v kabině by měl nový kouč František Straka, vyhlášený krizový kouč, který má se záchranářskými boji dostatek zkušeností. I on bude mít v sobotu k dispozici kompletní tým.

"Výkon Slovácka proti Teplicím na mě udělal dojem. Ústřední postavy týmu jsou Došek, Valenta, Kerbr a Trousil. Je to velice kompaktní a dobrý tým, který má silnou ofenzivu. Můžeme v utkání jenom získat, ale rád bych se tam bodově odrazil. Celý tým se zodpovědně připravuje, kluci mají chuť a vůli urvat body. Respekt máme, ale ne strach a na utkání se těšíme. Moc času na přípravu jsme po mém příchodu neměli, ale základ je, abychom se na hřišti rvali a odevzdali tam maximum," prohlásil nový příbramský trenér František Straka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Valenta, Hofmann, Volešák - Došek, Skalák
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Dejmek, Pleško - Tarczal, Trapp - Valenta, Mašán, Šlapák - Střihavka
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Zbrojovka Brno  (pátek 18:00)
Předehrávku 20. kola obstará duel týmů z druhé poloviny tabulky. S bídnou formou se na jaře potýkají jak domácí České Budějovice, tak hostující Brno. Pro oba týmy tedy půjde o klíčový duel pro zlepšení vlastního psychického stavu.

Dynamo na jaře vybojovalo bod v Ostravě, poté ale doma podlehlo Spartě a před týdnem v Liberci mistrovskému Slovanu. U týmu se zatím výsledkově neprojevila změna trenéra a Pavol Švantner zatím České Budějovice za záchranou v soutěži nevede příliš zdařile. V tabulce je jeho mužstvo jen o skóre před poslední Příbramí. Kvůli karetnímu trestu domácím budou chybět Novák a Rýdel.

"Utkání s Brnem pro nás bude veledůležité. Musíme v něm již zabrat naplno a naším cílem je jednoznačně vítězství. Samozřejmě víme, že pokud by tady Zbrojovka uspěla, tak by se od nás zase o něco odpoutala. Chceme vyhrát, abychom se soupeřům před námi přiblížili. V Brně si určitě také uvědomují, v jaké jsou situaci. Poslední prohrané zápasy budou chtít hodit za hlavu a budou u nás chtít bodovat," uvedl Švantner.

Zbrojovka po dobrém vstupu do sezóny prohrála sedm z posledních osmi zápasů a klesá v tabulce níž a níž. Na dvanáctém místě má pouze pětibodový náskok na sestupové příčky, který se navíc po utkání na jihu Čech může snížit. Proti Dynamu se Brnu daří, v posledních 13 vzájemných soubojích s ním prohrálo pouze dvakrát, naposledy však právě při poslední návštěvě Střeleckého ostrova. Za Brno nemohou nastoupit zranění Král, Frejlach, Markovič a Lutonský, otazník visí nad Švancarou.

"Naším cílem je konečně bodovat a vzdálit se sestupovým příčkám. Musíme hodit za hlavu poslední nezdary, hlavně nešťastnou domácí prohru se Slavií. Uspět v Českých Budějovicích můžeme pouze s maximální snahou a bojovností, bez chyb v defenzivě, na které v posledních zápasech doplácíme bodovými ztrátami. Soupeř je ve svém prostředí nebezpečný, v posledním domácím vystoupení se Spartou držel dlouho vyrovnanou partii," uvedl hostující kouč Petr Čuhel.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ježdík, Mchojan, Lengyel, Machovec - Klesa, Javorek, Benát, Hora - Řezníček, Táborský
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Hyčka, Brabec, Pernica, Husár - Mezlík, Zavadil, Šoljič, Pašek - Přerovský, Michal Škoda
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Na jaře rozjetá Olomouc chce dál atakovat čelo tabulky. Tentokrát bude o vítězství usilovat na domácím stadionu v derby proti Baníku Ostrava.

Hanáci dokázali ve všech jarních duelech posbírat všechny body jako jediný tým. Bodově se tak dotáhli na Jablonec a dýchají již na záda i druhé Spartě. Proti Baníku se Sigmě v posledních letech daří. Z posledních 11 vzájemných duelů Olomouc prohrála jediný, v sedmi dokázala zvítězit. Domácí trenér Pivarník se bude muset obejít bez potrestaného Janotky a zraněného Škerleho. Pikantní bude duel pro Varadiho či Dreksu, kteří v Baníku působili.

"Baník je zkonsolidovaným mužstvem s dobrou organizací hry a přechodem do útoku, ale pro nás bude důležité, abychom se prezentovali vlastní hrou a svou kvalitou se proti soupeři prosadili. Baroš má velkou kvalitu, ale nechceme zbytečně upozorňovat na některé hráče, protože to může být kontraproduktivní. Samozřejmě, že si na něho budeme muset dát pozor, ale věřím, že si s ním naše obrana poradí. Na Baník se ale chystáme komplexně jako na tým, ne na jednotlivce," uvedl Roman Pivarník.

Právě Milan Baroš je zaslouženě velkým tématem nejvyšší soutěže a své kvality ukázal v důležitém záchranářském boji před týdnem, když hattrickem sestřelil Votroky z Hradce Králové. Baníku se tak rázem lépe dýchá a věří si pochopitelně i na svého neoblíbeného soka. Pod koučem Pulpitem se Baníku daří, pod jeho velením prohrál jediné utkání. Ostrava táhne šňůru již pěti utkání bez porážky v řadě. Pokusu o natažení šňůry se nezúčastní zranění Svěrkoš a Soukup.

"Pokud zopakujeme výkon z Plzně, je v našich silách uhrát proti Sigmě dobrý výsledek. Viděl jsem všechny tři zápasy Sigmy a v její hře byly dobré i horší pasáže. Hradec i Slavia si dokázaly vytvořit hodně gólových příležitostí, což asi málokdo čekal. Olomouc je zranitelná, dá se tam uspět. Já na působení v Olomouci vzpomínám v dobrém, i když jsem nedokončil celou sezonu. Myslím, že i s hráči jsem se tehdy rozešel v dobrém, jeden z nich mi dokonce v týdnu poslal docela pěknou sms," pochlubil se trenér hostů Martin Pulpit.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Soukup, Dreksa, Šindelář, Vepřek - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Schulmeister, Doležal, Navrátil
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Frydrych, Vomáčka, Kaprálik, Starý - Milosavljev, Hable, Droppa, Kukec - Baroš, Fantiš
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň19125233:1341
2.Sparta Praha19115331:1438
3.Sigma Olomouc19106331:1636
4.Baumit Jablonec19106333:1936
5.FK Mladá Boleslav1984721:2328
6.Dukla Praha1969428:2327
7.Slovan Liberec1975726:2626
8.1. FC Slovácko1966725:2424
9.Slavia Praha1957722:2222
10.Baník Ostrava1957726:2922
11.Vysočina Jihlava1949621:3021
12.Zbrojovka Brno19631021:3321
13.FC Hradec Králové1938817:2517
14.FK Teplice19451019:3317
15.České Budějovice19441116:2816
16.1. FK Příbram1937915:2716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (424)

Přidat komentář
sosna

Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Dnes se mi zdálo, že svinovské náfraží bylo plné poldů, co hlídali chachary

Aspoň bodík, ten by byl dnes zlatý...

Reagovat
doNny

To budou dneska v OL manévry . Shodou okolností dnes právě projíždím Olomoucí v době příjezdu fcb, tak se schválně podívám na "vraždící rowdies"

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.denik.cz/kralovehradecky-kraj/budou-nas-stovky-protoze-sparta-vzkazuji-letensti-ultras-20130314-gfg5.html

Hradečtí žurnalisté dodržují pravidelný rytmus. Blíží se zápas se Spartou tak napíšou co možná největší koninu . Loni to byl pokřik "Sparta-Král!" a teď tahle slátanina.

Reagovat
adalbertus

aha,konina možná pro pražáky ,pro normální lidi konina není

Reagovat
adalbertus

to

Reagovat
sosna

A jak jim v lasagních šmakovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, co to bylo za trotla, který řekl, že je to dobrý a že se to kobylí maso dá chudině ?

Reagovat
sosna

Netuším. Ale je pravda, že bezďáci by s tím problém nejspíš neměli.

Reagovat
db18

Vždyť je to maso jako každé jiné Navíc se zatím neprokázali závadné látky v tom mase, takže je plýtvání ho jen tak likvidovat...

Reagovat
sosna

Tak proti gustu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to pořádně, strýčku.

Reagovat
adalbertus

jsem to přečetl,synků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou.

Reagovat
adalbertus

to bys mněl ty

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba.

Reagovat
adalbertus

tak nato kašlem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Třeba až budeš ještě starší než teď, tak uvidíš, že ten článek je ptákovina . A jdeš se v neděli podívat fotbal? Doufám, že jste si na stadionu uklidili a že nebudou ve městě zavřený hospody.

Reagovat
Puskas

a já doufám, že jim dáte

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím Jabloncem jsme vás zklamali, tak aspoň ten Hradec porazíme .

Reagovat
Puskas

tak o Jbalonec mi nešlo, tam jsem čekal tuhý boj, ale tady ty výtečníky musíte porazit a ještě i vykartovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Ale já jsem vám slíbil porážku Jablonce za tu vaší plichtu v Plzni. Pravda moc jste se na to netvářili .

Reagovat
adalbertus

1.jseš drzej brouků ,2. ,3.na Spartu nejdu,byl jsem jednou a to mi stačilo,4.hospody budu otevřené,doporučoval bych Budwarků(to je hospoda)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti budu věřit. Právě loni jsme v Hradci měli problém najít otevřenou hospodu. A to byl prosím pátek .

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nad na to zacit pracovni den humornym clankem

Reagovat
adalbertus

hanáci nevyhrajou to je jasné,dvě remízy za stovku

Reagovat
sosna

Masarykova třída je vyklizená. Ještě osedlat koně, natankovat plnou do vrtulníku a můžete dorazit Baníci.

Reagovat
Puskas

zapomněl jsi na pséky

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás si půjčí vlky.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Nebo stádo vlkodavů

Reagovat
sosna

No popravdě sem to tady ani nechtěl dávat, ale do médií prosákly tajné informace přímo z PČR:

"Účast na zítřejších manévrech potvdily i takové policejní kapacity a špičky, jako je policejní rada Vacátko,inspektor Kryšot,major Zeman,Simír a Tom z Kobry 11,kompletní tým Kriminálky Anděl,komisař Rex a ten nejlepší a nesmrtelný.Ano!!!Ranger Wolker i s Trivetem.Ze vzduchu to vše budou jistit z vojenského vrtulníku Josef Švejk,Pitivijé,Šodár a Tassén.Tramvajky a autobusy bude mít na starost Gustav Anděl z Prahy!!!Ale z čeho mám strach,že na seznamu sem nikde nenašel policejní potápěče.Co kdyby nepřítel zaútočil z hlubin!!! "

Reagovat
smazaný uživatel

Kryšot nebyl inspektor, ale strážmistr .

Reagovat
sosna

A Wolker byl básník, ranger je Walker. Hnidopichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fonetický přepis ti nevyčítám. Ale tu fízlovskou hodnost ano .

Reagovat
sosna

Můj výtvor to není, takže je mi to stejně fuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak...tak to mění situaci. Kdo by se s tím opravoval.

Reagovat
Puskas

tak dokud tam nebude Clouseau, tak je to v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych měl vítr z Magnuma.

Reagovat
salami

nemluvě o Martinu Tomsovi, bouchač a intelektuál v jedný osobě je vždycky znát

Reagovat
adalbertus

no a Hradec opět bez bodů,pro změnu

Reagovat
sosna

Přej a bude ti přáno. Sigma i Hradec výhra domácích.

Reagovat
adalbertus

nevěrím,Hradec vůbec bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Baroš nemá čurákaaaaaaaa.... Dneska 3:1 pro Sigmu.

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu na to přímo z práce, v sedm z Přerova. Tak doufám že nechytnu ten kordon.

Reagovat
AjaxFans

Abys nedopadl nějak takto

čas 3:57 http://www.youtube.com/watch?v=5yPQNajX4og

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda být tam baníci, tak je ten malý klouček bez dresu.

Reagovat
AjaxFans

A starý bez zubů

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=6pZlSQMtWkE

Baník pičo !

Dneska tam zas budem jak doma, minimálně 1.500 chacharů. Snad si z Olomouce odvezem aspoň ten bod.

Reagovat
Puskas

a když ne, tak aspoň pár sedaček, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, záchod

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkný číslo. Jedeš na Sigmu?

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/183874_108799915885864_6781056_n.jpg

Nedá se svítit. Ale už jsem si nejen doma prosadil jinačí zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

1500 vás tam nepustíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vstupenky nám pustily a prodaly... A aby nás potom nechali čučet u stadionu ? To je tam pak samotní psi raději pustí zadarmo na stadion než aby to hlídali.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by je tam nepustili? To mate radsi prazdny tribuny?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši prázdné tribuny, než zdemolované.

Reagovat
Puskas

zvláště, když tam budu příští pátek sedět na Dány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No vy ste třeba jako cikáni, přijet a vybydlet. Ale domácí stadion mám rád a ničit si ho nenechám.

Reagovat
Puskas

zničím si ho sám

Reagovat
smazaný uživatel

Už si vymyslete něco nového, Olomoučáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se s vama potáhne furt. A vyčítat si to můžete akorát sami sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že to je dnes přesně 5 let. Jak dlouho tedy budete tuto událost připomínat? 50, 100, 200 a více let?

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jako klišé, že demolujem stadiony, města a kvůli tomu nemohou rodiny s dětmi na stadion. Proto na tenhle výžblecht se dá reagovat jenom vysmátým smajlíkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Furt. Není důvod něco přecházet když se váš přístup nezměnil. Kdo se nepoučí z historie, bude odsouzen k jejímu opakování.

Reagovat
smazaný uživatel

Marné, Baník je pořád výjezdová jednička v republice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si jezděte kde vás chcou.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale pro dnešek platí rovnice Olomouc rovná se město Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí na hřišťu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle s hřištěm nějak moc nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal vzdycky souvisi s hristem, nebot se na nem hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak kdy. Některý zápasy pod vysílačem na Viktorce se na hřišti nehrály .

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně. Ty budeš asi jeden z těch, kteří by nejraději zakázali výjezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když větu "kde vás chcou" chápeš jako nikde, tak asi bude problém ve vás, ne ve výjezdech jako takových.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nesmeli nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Jestli je pravda co psalo idnes.cz, že společná liga by se měla minimálně první rok skládat alespoň že šesti slovenských týmů, tak nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat na to úplně. Jediný, co by mělo šmrnc, by byly zápasy s belasým Slovanem a se Spartakem. A kvůli nim to nemá cenu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
AjaxFans

Navíc už nyní stojí výjezdy za hovno.Chtěl bych vidět,jak by čecháčci jezdili třeba do Košic,kdyby tam byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem koukal na spojení do Michalovce. Z Roztyl busem za dvanáct hodin. To je pohoda, když si ochočíš řidiče, aby ti často stavěl, tak se to dá přežít.

Reagovat
AjaxFans

Jak jsem byl v Teplákách,tak i těch 7 hodin v busu už je celkem šílených.

Reagovat
Miguel19

Pelta má fakt v hlavě nasráno. Nechápu proč s tím souhlasí. Asi mu toho opět kápnou milionky.

Reagovat
smazaný uživatel

naco robit "lasku" s niekym kto nas nechce, preto ani ja nesuhlasim so spolocnou ligou s Cechmi. Otvorme oci, nebudme ako Slota a spojme ligu s Madarmi. Urobili to v basketbale zien a neni to ziadny problem, pritom liga ma vyssiu kvalitu ako ceska. Madari su na podobnej urovni, pomer by mohol byt 8+8 (nie 14+6 ako by chceli Cesi, keby chceli )...su tam muzstva s historiou ako Ferencvaros, Ujpest, Debrecin, MTK. Ta liga by potom casom prevysovala kvalitu Gambrinus ligy. Naklady na cestovne by tiez neprevysovali sucastne pomery. Cize mate pravdu panove, nasrat na spolocnu Ceskoslovensku ligu!

Reagovat
adalbertus

mi van megbolondultál?

Reagovat
exse

12+6 je nejlepší a snad jediný možný způsob jak to udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

12+6

nejlepsi mozna varianta -

Plzen

Sparta

Slavia

Banik

Brno

Slovacko

Dukla

Sigma

Liberec

Jablonec

Mlada Boleslav

Teplice

Slovan Blava

Zilina

Senica

Trnava

Ruzomberok

Kosice

Reagovat
smazaný uživatel

kosive ne, ty at si hrajou ukrajinskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sigmafotbal.cz/cs/?umenu=7-6-1-&id=6816&back=10-1-1

Tak nám zas po delší době dali rovnou celý sever

Reagovat
centos

To je rozumné

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
sosna

Tak to je hozená rukavice. Jsem zvědav, zda se potvrdí názor prospera, nebo tebe s blekotou. Později zjistím, na kolik byly vyčísleny škody.

Reagovat
smazaný uživatel

Novy video Sparty,mimo stadion!

http://www.youtube.com/watch?v=Ow5kIO-Muc4

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a to má být ono video, které se točilo na vánoční pyroshow? Já jsem totiž myslel, že to bude víc fanouškovské video, než chuligánské. Je to pěkně natočený, ale mrzí mě, že to je jen pro rváče.

Reagovat
smazaný uživatel

No hele bohuzel jo..je mozny,ze se ted uvolnej videa z kterych je to vystrihany..taky jsem tam cekal vic zaberu z tyhle akce,ale i tak hezky video..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezký video, ale mě jako fanouška se prakticky netýká. Já jsem původně myslel, že to bude aspoň video za Ultras Sparta. To bych ještě bral, sice k nim nepatřím, ale není mi to tak vzdálené jako chuligánství.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusim se jich jeste poptat,jestli se nezvazuje nejaka kompilace jenom z toho pochodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tam jeste chlubi tou svetlici hozenou do hriste.. Idioti..

Reagovat
smazaný uživatel

PS: a tohle ma mit neco spolecnyho s fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Ac ma spousta z vas tyhle lidi za idioty,tak oni se na ten stadion dostavujou pravidelne,at doma nebo venku..to ze je tvuj zivota odlisnej od jejich je vec druha a je jasny,ze proto mit pochopeni prakticky ani nemuzes..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je fuk, co si delaji ve svym volnym case, nejlepsi by bylo, kdyby se pozabijeli navzajem a nenapadli bezbranny lidi, kterym je do jejich problemu hovno. Ale najdou se blbci, co tohle jejich idiotstvi spojuji s fotbalem a jelikoz mam fotbal rad, tak se tomu branim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem tam teda nejaky napadani bezbrannych lidi nevidel..prave protoze si davaj do drzky mezi sebou,tak nechapu jak to nekoho muze znechucovat..

Reagovat
adalbertus

tak to je něco,svět idiotů

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste me fascinuje, ze mu neprijde blby to davat na stranky o fotbale..

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Dávají se tu různý odkazy, které nesouvisí s fotbalem. Tohle má aspoň nějaké pojítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojitko s fotbalem je jaky? To, ze hodi svetlici na hraci plochu, nebo to, ze o sobe rikaji, ze jsou Spartani, cimz delaji ostudu jak klubu, tak normalnim fanouskum i ultras?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl jsi tam třeba krásný záběry z dvojzápasu s Chelsea. To je pěkný pojítko na fotbal.

Reagovat
adalbertus

já nevím co s tím chtěl prokazovat ,pak mám chodit na spartu..,možna kvůli Sanchovi ten pár výchovných facků by zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby to byly facky od úctyhodného člověka, který by mě napravil, tak prosím. Ale strejc, který se začne chovat jako malý kluk, jen co ho krleš polechtá pod bradičkou, mě může fackovat jak chce, ale ničeho nedosáhne .

Reagovat
adalbertus

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, může hrát Milan Fukal?

Reagovat
adalbertus

dobrá otázka,nevím no,stejně je to jendno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě nešlo o to, jestli bude obrana propustnější nebo pevnější, ale jestli se na něj mám těšit. Je to frajer a když hrál za Spartu, měl jsem ho moc rád. Takže by bylo fajn ho vyvoláním jeho jméno jak se patří pozdravit.

Reagovat
adalbertus

pěkné ale já to opravdu nevím,jsem docela naštvanej na Hradec,kašlu na ně

Reagovat
F.Torres

jedním slove: OPICE

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt něco příšernýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Málem jsi v tom jel taky .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty Vánoce jsi měl jít s námi .

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale jen do hospody přece..

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty prskavky bychom tě taky dotáhli .

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř na duchy..

Reagovat
smazaný uživatel

No a když ne, tak bys dostal jedno trestné kolo ve Freemanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hru vožereme martyho již od Německa bojkotuji..

Reagovat
smazaný uživatel

Co te poburuje?bitky?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen ten začátek jak tam jdou jako kdyby vynalezli lék na rakovinu, frajeři.. Bitky mě nepobuřujou, pokud nejsou pod jménem klubu, kterýmu fandím..

Reagovat
smazaný uživatel

Me ta chuze zapada do atmosfery videa,ktery je podle me dobry...respektuju tyhle lidi,par jich znam a jsou to v pohode kluci,jenom jejich styl zabavy je jinej..hooligans k fotbalu patrej a ja jsem rad,ze nas klub je ma na takovy urovni,ze se nam muze postavit jedine Banik..v bitkach na okraji mesta,na polich nevidim nic spatnyho,prijde mi to lepsi nez se pak vybijet nekde na diskotekach..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to nelíbí, k fotbalu to rozhodně nepatří.. To si jen tyhle lidi takhle odůvodňujou, asi tak stejný jako když podobní lidé nadávají na cikány, že kradou, jdou na ně "kvůli tomu" útočit, a pak jedou okolo benzínek a tam ukradnou cokoli se jim zlíbí, protože "Sparťani neplatí"..

Nelíbí se mi to, ať si to dělaj pod nějakým jiným jménem, ať si klidně udělaj MS v tom, je mi to úplně jedno, ale ať tim nešpiněj klub, kterej za to nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,Jirka Lala mi taky neni sympatickej,ale to je davova vec a pochybuju,ze by ti jednotlivci neco ukradli..to bud rad,ze jste do toho Londyna jeli s Alexandrii

To ze bojujou 'pod jmenem Sparty' mi nevadi,protoze o vetsine bitek se jen tak nedozvis a medializovana byl z toho videa jenom ta ze Strasnic s Banikem..nemuzu proti tomu nic mit,protoze je mi to sympatictejsi nez hazeni kamena po sobe na stadione jako v Bulharsku,tyhle bitky muzou ublizit nebo uskodit jen lidem,kteri se jich ucastni a ty tam jdou dobrovolne..

Reagovat
smazaný uživatel

Škodí to hlavně Spartě, za jejíž jméno se tihle lidi mlátěj.. To mě na tom štve. Že si dělají videa z toho jak se mlátěj na louce si tak můžu akorát ťukat na čelo, ale bylo by mi to jedno, pokud by do toho netahali Spartu, kterou takhle samozvaně reprezentují..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim,ze tim ze je to stranou deni,mimo stadion to klub neposkozuje..pokud nekdo nechce bejt slavnej a neohlasi to predem nekam do krimi zprav,tak se o nicem nedovis..pak na to narazis mozna na youtube,ale kdy tam nebylo napsano Sparta,tak vubec nevis,ze to spartani jsou..klub by to podle me poskozovalo,kdyby se to delo jako driv na stadione,potom by prisly pokuty,skody,zavreni stadionu-pak by to problem byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen tím, že to dělají kvůli Spartě (nebo dokonce za Spartu) je to poškozování jejího jména. Nehledě na tom, co to má za následky a že tyhle vymytý mozky to nedělají jen na loukách.. Co si budeme povídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro vzdycky je to stranou vseho deni,neni v jejich zajmu byt na ocich a nechat se zatknout..takze problem by zmizel kdyby dal chodili na Spartu fandit a v popiscich videii na youtube by bylo treba Prague gym fight?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.. :) Pořád bych si ťukal na čelo, ale už by se to netýkalo mého oblíbeného klubu.

Reagovat
salami

hezká pozvánka na Spartu

Reagovat
rufus

To jsem doufal v trochu jiný video z té Vánoční akce..

Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych se dostal k tomu puvodnimu zaznamu od cloveka co to tocil,slo by z toho celyho udelat super video trochu jinyho 'zanru' ...akorat myslim,ze ten dotycnej moc vstricnej nebude...

Reagovat
rufus

Stačilo by klidně i minutový video. Hlavní záběr na pyroshow pod kyvadlem a doplnit trochou z cesty na Staromák a Václavák. Škoda, že se toho asi nedočkáme.

Reagovat
exse

Jsem jedinej kdo měl problém poskládat tým ve fantě? Minulé kolo mi zbylo přes 13 mega, teď mi nezbylo ani 1 a musel několikrát přehazovat hráče abych se vlezl do těch 100 mega. Zvedli průměrnou cenu hráčů, tak aby byli lidi nuceni dát tam i horší hráče, což je ale zase dobře protože to prověří trošku širší znalosti a sníží podíl štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi LAIK.

Reagovat
exse

Tak určitě, ale nejde o to že bych to nedokázal sestavit, jen o to že jsem si všiml poměrně značného nárůstu cen.

Reagovat
frankiefcb

na druhou stranu některé ceny jsou směšné. například minulé kolo Vomáčka 3,9.

Reagovat
Alan_Shearer

Zlamal - Jezdik, Kuncl, Rajtoral - Kovarik, Rybalka, Horava, Kolar, Pitak - Skalak, Dolezal

Reagovat
exse

Hezká, já mám:

Melichárek - Jablonský, Rajtoral, Mkoyan, Rainberk, Frýdek - Kovařík, Kolář, Rybalka, Zoubele - Delarge

Reagovat
Alan_Shearer

Sice je Rambo tragickej, ale neverim, ze Delarge pujde do zakladu .. Nejlepsi varianta by samozrejme byla se Suralem na hrotu

Reagovat
exse

Taky nevěřím tomu že ho tam Šilhavý dá, ale logicky se to nabízí, nejen že si Rambo potřebuje sednout, ale hrajem venku a rychlost Džona by na Slavku určitě platila. Každopádně do fanty jsem ho dal protože je levnej a na hřiště se určitě dostane, ikdyž asi ne v základu.

Reagovat
REPLIKATOR

Taky jsem měl problém, proto mám útok z nouze. Nevěděl jsem koho tam dát z těch týmů, kterým věřím na výhru. Proto tam mám Baroše, i když Baníku nevěřím.

Melichárek - Kušnír, Fleišman, Limberský - Rybalka, Kovařík (c), Krejčí, Hořava, Kolář - Baroš, Třešňák

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Romera, Frýdek, Dreksa, Limberský - Masopust, Hořava, Hable, Koloušek, Kalouda - Doležal

A je fakt, že teď jsem měl trochu problém sestavit tu 11ku, oni snad mají údajně mít nějaký algoritmus, kdy hráči mají hodnotu podle počtu získaných bodů, ale teď mi příjde, že to trochu přehánějí

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vyhru Plzne a ztratu Sparty.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F.Torres

Slavia, Slovácko, Jablonec, Plzen, Sigma, ČB - 1

HK, Jihlava - 0

Reagovat
REPLIKATOR

Ideálně Liberec výhra, Sparta prohra, Plzeň výhra, Sigma remíza, Jablonec remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč chceš aby Jablonec bodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Za půl roku bude uraženě utíkat pryč s plnou kasičkou v rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Davor dva vinkly a Bary jednoho fika

Reagovat
smazaný uživatel

SanchoPancha:zdar,jedete s klukama do Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

busem nebo sami?

Reagovat
smazaný uživatel

chci jet taky,ale dneska sem do 8 v praci a Havanskou nestiham,neporadil bys mi nejak?

Reagovat
smazaný uživatel

jako s dvanáctkou myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Autobus není pro tento výjezd nutný. Po zápase se zpátky do Prahy dostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

...podle me kdyz se to dneska nevyproda,tak staci zavolat do styl sportu a domluvit se tam,ze za to misto zaplatis nekomu primo pri odjezdu..

Reagovat
smazaný uživatel

ok zkusim,diky

Reagovat
smazaný uživatel

tak vsechno jinak:hecnul sem se,sehnal sem odvoz a dalsi 3 spartany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Hradec je na rozdil od ostatnich koncin dostupnej mnoha zpusoby..ja budu volit nejspis vlak..

Reagovat
smazaný uživatel

jn..tešim se,Pod Lízátky,jsem ještě nebyl jako divák..

Reagovat
smazaný uživatel

Pribal si dalekohled...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam krásnej výhled.. a není tam občerstvení za mříží.

Reagovat
rufus

Vlak do Hradce je ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

....nevis jestli je uz nejakej hromadnej odjezd?

Reagovat
rufus

Zatím jsem nic nezaregistroval o hromadné akci. Dost možná se pojede po na sobě nezávislých skupinkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa chtělo by to aspoň bod z Olomóca. A když ne tak jim aspoň ukážeme jak se fandí !

Reagovat
sosna

Sigmáci koho vidíte na pravýho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude si Sparta stezovat na rozhodciho pro jistotu uz pred zahajenim zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to piska?

Reagovat
smazaný uživatel

Stížnosti jsou na houby. My ho pro jistotu podplatíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáte ten Hradec? Chcu vsadit 5-ku !

Reagovat
smazaný uživatel

s hcp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty čekáš na odpověď...já nejsem sázkař, ale fanda. Takže říkám, že Hradec dáme na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

nóó... to je slovo ( chlapa?).

Reagovat
raduinho

Dneska se nesmí prohrát, jinak už bude situace kritická. Tipuju remízu, doufám ve výhru

Povstááááán jsi-li Zbrojovák !!!

Reagovat
FCSL

Mkoyan ve fantě

Reagovat
soukup

šmarjá Švancaro...

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějakej stream na Sigmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera FCB i přes prohru dobrej výkon ! A fans/nefans Sigmy nebudu ani komentovat ! OSTUDA !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska FCS!!! 4-0! DOŠAN HATTRICK

Reagovat
Alan_Shearer

Slavia - Slovan 1:3 ... Skutka - Stajner, Sural a konecne Rambo

Reagovat
salami

nevíte jestli se dá někde na netu sledovat Slavia-Liberec? kromě sazkatipu nebo jak se to jmenuje, někde by nějakej stream mohl bejt, když to dává ČT ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ivysilani.cz

Reagovat
salami

dík, ale bohužel to nefunguje, já jsem si myslel, že mi to v zahraničí nepoběží

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
salami

jinak bych chtěl Slavii poprosit, jestli by se nezamyslela nad obsazením postu podavačů míčů, nevim, jestli tam speciálně vybíraj ty největší dementy z mladších a starších žáků, ale je to hrozný, Slavia prohrává o gol a Nitrianský čeká půl minuty na balon, protože nikdo z podavačů nedává pozor, pak na ně někdo zařve a hoděj tam 3 balony naráz, takže jsou 2-3 mionuty v prdeli,. což je docela škoda, když Slávka balancuje nad sestupem a potřebuje nutně dát gol a nebylo to jednou v tom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

200. za remiz SKS-LBC 2:2.

Reagovat
FCSL

Rybalka je úžasný

Reagovat
Shevchenko

Ta Sazka je úplně vyjebaná, ne? To musím k kvůli registraci zajít na pobočku? To jsou dobří čuráci teda.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Otočit. Slávka je taky na úrovni Budějic, jak výsledkově tak herně.

Reagovat
frankiefcb

Dobrotka. Fanta

Reagovat
Logan

Reagovat
FCSL

Dobrotka a Mkoyan ve fantě 2 goly od obránců

Reagovat
frankiefcb

pěkné

Reagovat
Logan

Hroznej výkon, opět. Gól z hovna, opět. Jak řekl Rada, není čas na krásu jediní hráči co umí podržet a přihrát si balón, možná s ním i běžet, sedí na střídačce. achjo

Reagovat
salami

možná dobře, že to nevidim

Reagovat
Logan

určitě, už vyrovnali a mám za to že tím to nekončí, hrozný to je

Reagovat
salami

to je jak v Olomouci, daj náhoďáka a místo aby to zavřeli, když jsou fotbalově tragický, tak si nechaj dát do 5 minut gola a brzo přibude další, protože Liberec nemá co ztratit a bude si věřit, zatimco my jsme se právě ted uplně posrali

Reagovat
Logan

škutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ty vole teď šli 6 na 2 už jsem myslel že to poserou !!!

oni nemají co zavřít hele, ale naši konečně běželi ve více lidech dopředu

Reagovat
božský John

Koukam, že s Dankem v bráně jsem to vyhral, 8 punktů

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool Štajny gratuluju ke 100. gólu Fleišman asistence pro Fantu

Reagovat
vinetou

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Škoda , Slávka úplně trapná, po sezoně by se s Radou měli rozloučit , protože ten co tam předvádí

Reagovat
vinetou

Čím dřív z ligy vypadnou Rada s Pulpitem dím líp.

Reagovat
centos

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná obrana Liberce....

Reagovat
Godwinson

Sackey je naprosto tragický.

Reagovat
Logan

ježiš to je idiot, dobře mu tak ... snad bude Milan v pohodě

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ale hrozný chyby, dvě šance za zápas stačili Slávce na tři goly ...

Reagovat
Logan

Rudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

Reagovat
Godwinson

Juhar Směšnej pablb.

Reagovat
stas87

esteze su v tej slavii slovaci inak je ten klub nezaujimavy

Reagovat
Milan.B

ale no..... ja mam slavku rad, a maju super stadion

Reagovat
Logan

proč ty vole Bosák celej zápas říká juharovi petr?

Reagovat
božský John

ňák mu řikat musí no

Reagovat
Logan

jen škoda že se jmenuje martin

Reagovat
adalbertus

takk jsem zvědav co dnes Htadec předvede ale asi nic,i vstřelený gol bude menším zázrakem nojono

Reagovat
clinger

Proč TK pesimistiky.já věřím ze by Hradec mohl bod urvat

Reagovat
joshua

pesimistika

Reagovat
smazaný uživatel

0:8.

Reagovat
adalbertus

koukám znalec

Reagovat
smazaný uživatel

no no... sem přišel po fůzi z hospodčiny.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je to,že se probudím v 90.min a budetev vézt 1:0. A si řeknu: Hmm k.rva ten Hradec se nezdá....

Reagovat
adalbertus

tak radši nespí

Reagovat
smazaný uživatel

V 64. minutě béčko Sparty 7:0 Balaj hattrick....škoda že se nedostane do áčka, ale snad si počká na dobu až Kweuke a Kadlec odejdou

Reagovat
Miguel19

T. Kanote...to je nějaký bubák??

Reagovat
Miguel19

Sorry, Konate..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo , a hodně kvalitní a ještě Deli je taky dobrej... Už 9:0, 50 střel :D koukám že soupeř kalil celej víkend

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, je to černoch z Afriky.

Reagovat
db18

Ten Jakubov je ten, co byl v Portu a pak v Žatci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

A vaše holky porazily ty naše 8:0, což se dá brát i jako úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

FC Hradec Králové - Sparta Praha 3:0 8. harba 34. harba 90. harba

Reagovat
sosna

1:0 64.Vojta Štěpán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpána a Kuliče se bojím ze všeho nejvíc, proti Spartě zpravidla hrají výborně..

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

20. Harba

77. nebo 78. Fukal

90+12. Bednar

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ty si prostě lůza. Ale zase je dobře že takových rádoby fandů Plzně je málo. Ty a prospero byste si vyhovovali.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zase clovek s IQ 80, kazdej jsme nejakej, tak na me laskave nereaguj, co si o tobe myslim, uz davno vis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje IQ a moje njde srovnávat. Já sem v klidu a ty nemocný,takže s pacientem se o tom nejde bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tim bych to ukoncil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Seknul jsem se o hodinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit Jablonec jinak to nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec-ACS 0:8 ale mám dost vypité.... takže ptřebnuju vyhru Spraty.

Reagovat
smazaný uživatel

necháme si překvapit...kdyby to vyšlo po třetí ...ale nutno říct že ted přijede nejsilnější Sparta za poslední 3 roky a rozpoležení votroků neni zrovna ideální

Reagovat
smazaný uživatel

teda ten Jablonec nic moc... tady se ukazuje důležitost Lafaty, seběhl klidně k půlce pomoct rozhrát, naběhnout, zrychlit hru atd. ani nevědí co ve Spartě mají.. prej jen doklepávač

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem se dá sledovat Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si pokládal stejnou otázku. Asi po roce se nedostanu na stadion, tak najedu na tipovani.cz a tam to chce registraci s ověřením. Což pochopitelně nemám.

Mám puštěné http://www.ziveprenosy.cz tak snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik - Rajtoral, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Ďuriš, Bakoš, Kovařík - Tecl

Hodne zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá to špatně, ale ta pravá strana, která je absencí Řízka, stažením Rajtyho a nasazením toho paka Ďuriše hodně pod svejma možnostma..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych tam dal Filla a do utoku misto Tecla Adamova. Ale Duris Vrbovi laska kulky a Adamov to odmitnul.

Reagovat
Miguel19

Tak Fillo nemůže hrát ne?

Reagovat
F.Torres

hm.. tak dneska další ztráta, co je Kolářovi?

Reagovat
Miguel19

Viróza.

Reagovat
F.Torres

aha, to je škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

no jejej....Vojta Štěpán...

Reagovat
REPLIKATOR

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi Skacel:

"Od Kisela jste převzal kapitánskou pásku. Čekáte, že vás to bude stát pořádné zápisné?

To snad ne, vždyť já ve Slavii dával zápisné už před jedenácti lety. No a kdybych už něco přece jen platit měl, tak doufám, že tam bude nějaká sleva.

Vidno ze bol Skotsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

marty963717.03.2013 13:35

Štěpána a Kuliče se bojím ze všeho nejvíc, proti Spartě zpravidla hrají výborně..

Reagovat
sosna

To je vůl ten Holeš. Tohle už měli udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám

Reagovat
REPLIKATOR

Ten chce určitě do Sparty

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
hefy

červenááá?

Reagovat
teenz

Tak tohle jsem od Plzně nečekal.

Reagovat
vinetou

Červená v první minutě? Co se stalo to ten hráč pospíchal domů?

Reagovat
Miguel19

Spíš jsme asi podpláceli

Reagovat
vinetou

Já se na to nedívám, bylo to na červenou?

Reagovat
Miguel19

Ani náhodou..

Reagovat
vinetou

Tak to je fakt solidní úlet.

Reagovat
hefy

Nebylo, jasná žlutá.

Reagovat
Miguel19

Možná ani to ne.

Reagovat
teenz

Nebylo ani náhodou.

Reagovat
hefy

Zaplacený

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň úřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, rozhodčí se musí rozpískat na příští kolo - tam bude za stejnou dobu pro nás dokonce penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Nedíval jsem se... co rikal na červenou Robert Henn?

Reagovat
Miguel19

Na žlutou.

Reagovat
Miguel19

BAKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

BAKYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som zapol a co to, uz cervena?

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Nesnáším tyhle labilní komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, proc zrovna vzdycky proti nam musi rozhodci udelat takovou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to bude?

Reagovat
Miguel19

A to počkejte na ivoska, toho už regulérně klepne

Reagovat
Miguel19

Aby se s tím Henem neposral.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co červená? Koukám jen na textový přenos, ale nějak to tam není vysvětleno.

Reagovat
smazaný uživatel

za KČ

Reagovat
Miguel19

Tecl si obhodil Vorla a ten mu dal "bodyček"..

Reagovat
smazaný uživatel

A šel by Tecl sám na bránu?

Reagovat
Miguel19

Neřekl bych

Reagovat
vinetou

Takže dostal červenou za bodyček někde na půlce? To musel Tecl odletět někam od autu ne?

Reagovat
vinetou

*do autu

Reagovat
Miguel19

Před vápnem to bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec držte to!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme fakt neskutečně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle!!!

Reagovat
Miguel19

KOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
sosna

Reagovat
OVi.77

Ten Matuš jmá teda famózní formu

Reagovat
smazaný uživatel

KOZAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčííííííííííííííííííííííí!!!

Reagovat
Miguel19

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta Plzen je slaba proste

Reagovat
Ligter

Krejčí! Jak to padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí z vápna z velkýho úhlu propálil gólmana.

Reagovat
Ligter

My ho nemít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Ať si něco schová na Dány.

Reagovat
twerp

De vidět, že si z té porážky s Váchou něco vzal

Reagovat
smazaný uživatel

To jó hlavně ten první byl krásnej.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vinetou

Ty vole musím někde najít stream, v ty Plzni se dějou věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne

Reagovat
sosna

V Plzni to bylo jasný od 1.minuty, ale Hradec vypadal nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň ten Jablonec udělal radost.

Reagovat
sosna

Už podruhé za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je spartaaaaaaaaa udrzte to prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejenom, že je po tý wtf červený kartě koupenej rozhodčí Drábek a za nařízenou penaltu proti Plzni dostane vyhubováno, ale dokonce si Plzeň pro dnešek zaplatila i Pospěcha

Reagovat
vinetou

Hlavně že si zaplatili Kozáčika. Po dlouhý době maj dobrýho golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je dobry chuj

Reagovat
smazaný uživatel

sparta sparta sparta...

Reagovat
REPLIKATOR

buzerantů parta

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to sranda, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

co si zač? Dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa!!!! Libově nás zachránil... A už bylo taky na čase, aby dal nějakej ten gól

Reagovat
smazaný uživatel

Po třech letech konečně výhra Pod lízátky..

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze Kozacik nebude ignorovany Grigom

Reagovat
REPLIKATOR

Jenže Mucha se rozchytal

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle uz neni normalni takhle osefovany to nemel ve slavnejch 90 ani Mach.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Hrozný co předvádíme..

Reagovat
clinger

Škoda Hradce.na plichtu meli

Reagovat
smazaný uživatel

ta Plzeň to snad není možný. . . šílená červená karta,druhej gol po rohu co neměl být. . . . Sparta taky pěkná bída . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl tak ten je mimo proste

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že ty mimo nejsi co ?

Reagovat
vanGomm

Včera jsme byli s dědkem na utkání Jablonec-Teplice.Návštěva 2 195 by byla za normálních okolností mizerná,ale vzhledem k tomu co oba týmy předvádí a předvedly to ještě jde.Většina hráčů ve včerejším utkání hraje ligu jen proto,že je jednak hodně hráčů v cizině,ale hlavně díky tomu,že má liga 16 účastníků.Pokud by jich měla naše liga 10-12,tak by podobní hráči hráli nižší soutěže,kam patří.Navíc by to našim potencionálním zástupcům v pohárové Evropě jen a jen prospělo,protože kvalita ligy by se tím určitě zvedla.Argumenty tipu,že by pak měli mladí hráči méně uplatnění jsou podle mého názoru liché.Za prvé založili juniorskou ligu.A za druhé ti mladí co jsou opravdu dobří,tak jdou i v tom mladším věku hrát stejně do ciziny.

Reagovat
smazaný uživatel

2 000 ? no Jabko no. Tam fans nejsou.

Reagovat
vanGomm

Jablonec má v letošním ročníku pr. 2 761.Ještě horší je na tom Příbram 2 502,Budějovice 2 422 a tradičně Dukla Praha 2 273.Ono i u ostatních to není žádná sláva.Pouze Plzeň s pr. 10 069 může být spokojená.Celkový pr. ligy je zatím 4 762.Ostatně není se čemu ani divit,to co hraje ligu je vlastně druhá garnitura.Proto v ní také můžou vynikat vysloužilci z ciziny,nebo dokonce hráči na prahu 40 let.

Reagovat
božský John

Tady furt sněži a mrzne, fakt voser to počasi. Ja byl taky radši s mladou

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je skoro tretina kapacity. Sparta to ma to same

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575256_475791979152990_313691618_n.jpg

Příkladná ochranka v Olomouci, která neprovokuje a je oblečená dle návštěvního řádu a neschovává se za policii...

Ahoj Prospero...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

..jinak tuhle popularni kuklu mel i securitak v Hradci..

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal, že už jsem jí někde viděl.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to dal jako povinnou vybavu. Naco ukazovat xicht a pak se bat, aby si na nej horda holohlavych tupounu nekde nepockala ve meste...

Reagovat
smazaný uživatel

ach, zapomel jsem to zaradit jako reakci :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak kecam, mam to dobre :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak by došlo ke střetu dvou holohlavých tupounů

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ma holou hlavu neznamena ze je skin. Muze mit treba problemy s lupy

Reagovat
smazaný uživatel

o tom můj příspěvek vůbec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

a ja zas psal o horde tupounu, ne o ferovce 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

ok měním text svého původního příspěvku na, tak by došlo ke středu jednoho tupouna s hordou tupounů. Ani jeden tábor si nemá co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty o tom víš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak konkrétně tentokrát znám lidi z obou stran barikády. Pánové z ochranky si tam šli bouchnout a nijak se tím ani netajili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je klasika. To máš teda dobrý známosti .

Reagovat
smazaný uživatel

A i kdyby, tak být skinhead není nic špatného.

Reagovat
božský John

A pro ultras taky. Aby si na ně horda holohlavých tupounů někde nepočkala ve městě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Třeba spolu zplodí děti a pak vznikne jeden severočeský superklub

Reagovat
smazaný uživatel

To už chtěli udělat Pelta a Sirovátko. Do Liberce na hokej, do Jablonce na fotbal. Naštěstí tu kravinu pustili z hlavy. Ale tohle je hnus. Říkají si chuligáni a paktují se s největším rivalem .

Reagovat
db18

a to se s ním mají přestat paktovat, protože najednou je z toho klubu rival?

Reagovat
db18

jako např. Hertha s Unionem Berlín...

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosím? Jablonec a Slovan byli vždy rivalové. A tihle lidi akorát dělají svým klubům ostudu. Ti mladí chuloši se necítí U Nisy doma, tak si hledají kamarády jinde.

Reagovat
božský John

Dyt se spolu kamaraděj už přes 10 let ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ti starý chuloši se kámošili i dřív. Ale nepamatuju si, že by to takhle veřejně prezentovali. Teď to jedou i mladí. Upřímně...neštve tě to?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ostudu ? Holt to tak mají...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Mezi oběma kluby existuje určitá rivalita. Cítí to tak hráči, fanoušci. Derby má obvykle docela slušný náboj. Jedni druhé nemají rádi. Ale protože ti mladí z LBC jsou zřejmě takoví sympaťáci, že je na vlastním stadionu nechtějí, tak se tulí k stejně založeným klukům u největšího rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezký, co jsi vyjmenoval ale když se chuligáni Lbc. nemají v lásce s jejich ultras a naopak mají dobré vztahy s lidmi podobného vyznání z Mostu a Jablonce, tak ať si klidně paktují. Spíš mě překvapuje, že jsi z toho ještě po letech jejich fungování takhle vyjevený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem z toho ani moc vyjevený. Ale pobavilo mě, že si na tuhle družbu hrají i mladí. Navíc, že jí takhle veřejně prezentují. Místo aby podporovali svůj klub, tak jedou za kamarády do Mostu. A to, že se nemají rádi s ultras nemusí být důvod k takto podivnému chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé starosti bych chtěl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o českou/evropskou fanouškovskou scénu nepovažuji ani v nejmenším za starost. Naopak, je to docela pěkné hobby.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale ty zrovna tohle dalo by se říct řešíš furt a přitom by ti to mělo být jedno, kdo s kým.. Kdybys byl ještě fanoušek těch tří klubu, tak to beru ale takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Když se o něco zajímáš, tak se k tomu také vyjadřuješ, ne? Ty se třeba také vyjádříš k přestupu hráče jiného klubu k největšímu rivalovi, ačkoliv se tě to přímo netýká. Nebo ses třeba nedávno pozastavil nad výměnou šál mezi fanoušky dvou klubů, ačkoliv se tě to přímo netýkalo. A tohle vidím jako podobný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi máme každý jiný pohled na fanouškovskou tématiku. A hlavně tohle je třeba úplně jiný případ než s těmi šálami. Tady už je ta družba x let, nikdo krom tebe se nad tím nepozastavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo? To by ses divil. Navíc ona to nikdy nebyla pravá družba, která by se takto veřejně prezentovala. Třeba jako vaše kamarádství s katowickými nebo slovanisti se zbrojováky. Spíš se občas ti chuloši z JBC a LBC někde sešli, na pár zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo rovná se tady na fóru, když už chceš slovíčkařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky je tu celkem mrtvá diskuze. A ostatně...ani tak tu není moc fanoušků klubů, kterých se to týká.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele