Gambrinus liga - preview 20. kola

20.03.2010, 08:48, aktualizováno 22.03.2010, 08:37
Previews
Slavia jede k podělní dohrávce na půdě Slovácka a potřebuje tři body, protože na vedoucí Spartu ztrácí v neúplné tabulce jedenáct bodů. Po úspěchu ale touží i domácí. Týmy ze spodku tabulky začaly bodovat a Slovácko je nyní jediný bod nad sestupem.
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (pondělí 17:30)
Fotbalový svátek čeká Uherské Hradiště. V televizní dohrávce 20. kola totiž přijede pražská Slavia, pro kterou na útulném stadionu existuje jediný cíl - tři body. Bude se však muset vyrovnat se značně obsáhlou marodkou, naopak trenér Mazura si může libovat. Jeho svěřenci v minulém kole poprvé na jaře bodovali.

Vraťme se ale ke Slavii. Ta absolvovala v minulém týdnu tvrdé utkání s Teplicemi, ve kterém nejenom že přišla hned o dvojici hráčů, ale navíc ztratila dva body a místo očekávaného dotažení se na čelo tabulky tak přešlapuje na jednom místě. Ostatně tohle tvrzení potvrzuje i obránce hostí, Matej Krajčík: "Doufám, že v pondělí se nám podaří naplno bodovat a poskočit v tabulce trochu nahoru, protože v domácím zápase jsme dva body bohužel ztratili."

Jeho tým to ale bude mít více než těžké, kouč Karel Jarolím se totiž bude muset vyrovnat s absencí dlouhodobě zraněných Vomáčky, Hlouška, Kaufmana a nově i Riste Naumova. Vrásky na čele mu ovšem přidělává i Jan Hošek a Kevin Lafrance, kteří oba hlásí problémy s třísly. Otazník zatím vysí i nad Petrem Jandou, který v minulém týdnu utrpěl otřes mozku. "Víme, že nebude hrát Naumov, ale nevíme, jestli nebude hrát Janda. Ve Slávii je ale tolik výborných hráčů a vyrovnaný kádr, že si s absencemi poradí. Slavie je hodně kombinační mužstvo s velkou podporou krajních obránců, kvalitní středová řada, která je i kreativní a dokáže vytvářet šance. Jenom je proměnit," říká o sestavě svého soupeře domácí kouč Josef Mazura.

Pražané se tak mohou těšit alespoň ze statistik. V první lize jim nedokázalo Slovácko vstřelit gól už dlouhých 455 minut. Pohárové vyřazení, to je však trochu jiná kapitola.

V Uherském Hradišti nevstoupili do jarní části sezóny nikterak oslnivě. Nejprve podlehli Olomouci, aby o týden později doma prohráli i s Brnem. První body tak putují k partě okolo hračičky Švancary z venkovního zápasu s Bohemians Praha.

Naopak Slavia se po zimním spánku pozvolna probouzí. K povinným výhrám nad Střížkovem a Budějovicemi přidali svěřenci trenéra Jarolíma i krapet fotbalového umění a na jejich hru je tak znovu radost pohledět.

V pondělní dohrávce se tak dá očekávat zajímavá podívaná. Hostující hráči nutně potřebují bodovat, pokud nechtějí ztratit alespoň vzdálený kontakt s čelem tabulky. Remíza však nic neřeší ani pro domácí. Ti se totiž nachází jen bod od pekelných bran.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.15 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Jediný nedělní zápas je na programu 20. kola první fotbalové ligy. Bohemians 1905 hostí Mladou Boleslav. Klokani by rádi zopakovali výhru z podzimního vzájemného souboje, zatímco hosté chtějí na jaře konečně poprvé bodovat.

Klub z pražských Vršovic, který v tabulce figuruje na dvanáctém místě, má jarní bilanci dvě prohry a jednu výhru. Tu zaznamenal proti Olomouci. "Chtěli bychom navázat na poslední domácí zápas s Olomoucí a naopak zapomenout na Plzeň, kde se nám vůbec nevedlo," řekl trenér domácích Pavel Hoftych, jehož mužstvo nastoupí kompletní.

Kdo nemůže být absolutně spokojen se vstupem do jara, jsou Mladoboleslavští. Ti navíc před sezonou hlásili útok na mistrovský titul. Nyní si o něm mohou nechat jen zdát. Jednak na jaře ani v jednom ze tří utkání nebodovali a navíc jim v tabulce patří až devátá příčka. "Po dvou domácích prohrách musíme už konečně začít bodovat," prohlásil kouč hostí Karel Stanner, jenž se bude muset obejít bez zraněného Pecky a vykartovaného Procházky.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Štohanzl, Pávek, Kaufman, Bartek - Škoda, Hartig.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Kúdela, Janíček, Hrdlička - Zahustel, Sylvestre, Opiela, Poláček - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Viktoria Plzeň  (sobota 13:30)
Po pohárech toužící Plzeň zajíždí v sobotu pro povinné body do Kladna. Středočeši ale musí nutně zlepšit své domácí výsledky, jestli se chtějí v prvoligové soutěži udržet. Přítěží tak může být dočasné vyhnanství na Strahově.

Hřídelovi svěřenci totiž doma vyhráli pouze dvakrát z devíti pokusů, se sedmi prohrami jsou tak nejhorším týmem před vlastními diváky. Právě proti Plzni by mohli mít Kladenští ještě větší motivaci, tým okolo špílmachra Horvátha je totiž na podzim vyřadil v osmifinálových bojích národního poháru. Jenže patnáctý tým tabulky je se svou formou na hraně trapnosti, když během deseti ligových zápasů skóroval pouze čtyřikrát a připsal si čtyři body. Před svými fanoušky bodoval naposledy 27. září.

Co se týče vzájemných prvoligových zápasů poslední doby, je série až neskutečně vyrovnaná. V sezóně 2006/2007 skončily oba zápasy remízou 1:1, v následujícím ročníku se vzájemně týmy obraly o všechny domácí body výhrou 2:1, aby v minulé sezóně oba naopak uspěly domácí výhrou 1:0. Jestli chtějí Kladenští fotbalisté pokračovat v této tradici, musí soupeři oplatit srpnovou porážku, o kterou se vlastním gólem z předposlední minuty postaral Strnad.

Plzeň řeší opačné problémy, díky vynikající formě stále tlačí na pohárové příčky. V posledních dvanácti utkáních prohráli Západočeši pouze v dohrávce na hřišti lídra z Teplic. Příčinou úspěchu je především skvělá obrana, která v předešlých jedenácti ligových zápasech odcházela hned osmkrát nepokořena. Společně se Spartou tak inkasovala při výjezdech nejméně branek - pouhých šest.

V kladenském dresu by se mohl objevit do tréninku navrátivší se Tomáš Holub. Pavlík s Františkem a Tomášem Mašanským budou chybět trenéru Hřídelovi, který chce na exekutora gólového centru ze srpna, Pavla Horvátha, postavit osobní obranu. Hosté naopak už přijedou i s Limberským a Radou, kteří si v minulém utkání odpykávali trest.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.25 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 13:30)
Příbram zažije ligovou jarní premiéru a jako komparzistu si pozvala tým nanejvýš kvalitní. Do hornického města zavítá ještě nedávno vedoucí Jablonec. Svěřenci trenéra Komňackého chtějí vyhrát a oplatit tak soupeři domácí remízu 0:0 z úvodu sezóny.

Středočechy čeká nanejvýš důležitý zápas. V posledním kole dostali třígólový příděl od Olomouce a nyní si tak budou chtít napravit sebevědomí. Takový počet branek totiž lovili ze sítě naposledy v říjnu minulého roku.

Nyní před nimi však stojí tým smrtelně nebezpečný. Jablonečtí se totiž v letošní sezóně rozjeli do nevídané formy. Přestože v průběhu jara padli v Ostravě, drží si třetí příčku v tabulce a vzhledem k zimnímu posilování se dá tušit, že ji jen tak nebudou chtít opustit. "Tomáš Pekhart je velmi talentovaný fotbalista, který je silný a velmi důrazný v pokutovém území. O jeho kvalitách určitě svědčí angažmá v Anglii," říká o nejdražší posile soupeře domácí trenér Karol Marko. Upozorňuje však na jiného forvarda: "Jablonec je silný jako celek, ale Lafata je podle mého názoru hráč, který je v naší lize nadstandardní a podává skvělé výkony. Lafatu tedy můžeme označit za hlavní oporu."

Protentokráte je velmi těžké určit, kdo zvítězí. Statistiky příliš moudrosti nenabízejí. Střídají se v nich remízy s výhrami obou týmů. Hra Příbrami je dosti náladová, neboť v jednom případě dokáže omámit Spartu a vydolovat důležitý jeden bod, podruhé zase zklame a nechá se přechytračit Olomoucí. Naproti tomu Jablonec je schopen porážet týmy pod sebou s velkým přehledem, jak ostatně naznačil v zápase s Bohemians 1905. Jindy se ovšem trápí a je rád za jednogólové vítězství, jako tomu bylo v případě duelu s Kladnem.

Dá se předpokládat, že Příbram v domácí premiéře vsadí na propracovanou a důslednou obranu, z níž se bude snažit vyrážet do nebezpečných protiútoků. Od hostujících hráčů se zase dá čekat především útočná aktivita, podporovaná dobrou kreativitou záložníků. "Chceme vyhrát. Zápasy venku byly těžké, ale potřebujeme tři body, chceme jednoznačně vyhrát," říká však břankář Středočechů Lukáš Krbeček.

Příbram bojuje s Boleslaví o osmé místo. Jablonec potřebuje zvítězit, aby se nemusel ohlížet na týmy za sebou a stabilizoval tak svou pozici na třetí příčce či si dokonce polepšil. K tomu mu nepomůže nemocný Valenta a hrát možná nebudou ani Jablonský a Haurdič. Příbrami chybí vykartovaný Huňa, otazník visí nad startem Brunclíka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Pilík - Rodrigues, Fantiš
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Zábojník, Drsek, Huber - Jarolím, Pavlík, Loučka, Kovařík - Lafata, Pekhart
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (sobota 15:45)
Druhá Sparta hostí sedmou Olomouc. Domácí budou chtít potvrdit poslední dvě výhry a dostat se do čela tabulky, zatímco jejich protivník by se rád přiblížil k bojům o evropské poháry.

Letenští začali jaro sice rozpačitě, když doma jen remizovali s Příbrami. Ale pak přišly dva triumfy na hřištích soupeřů. Nejprve na Kladně a před týdnem vyválčili cenné tři body v Mladé Boleslavi. Potvrdit tyto výsledky v sobotu proti nevyzpytatelným Hanákům si přeje trenér domácích Jozef Chovanec. "Stále ještě máme řadu nedostatků, především v ofenzivě. Ale je dobře, že ve formě jsou nyní záložníci a dokážou rozhodovat zápasy," připomněl Chovanec, jemuž bude v sestavě scházet zraněné duo Hušek se Střeštíkem.

Tři zápasy, z toho dvě výhry a jedna prohra. Taková je jarní bilance fotbalistů Olomouce, kteří umí vyzrát na silné soupeře. Za zmínku například jejich výhra na půdě Slavie nebo divoký zápas s tehdy oslabenými Teplicemi s výsledkem 6:2. Nyní si brousí zuby na Spartu. "Góly se Spartě dávají těžko, kvalita jí v obraně i přes odchod Hubníka zůstala. Navíc myslím, že proti podzimu naopak ještě zlepšili ofenzivu, která se příchodem Lačného a Sionka zrychlila," řekl olomoucký trenér Zdeněk Psotka. Ten nebude moci v sobotu počítat pouze se zraněným Hořavou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič - Hoheneder - Sionko, Vacek, Kucka, Žofčák - Lačný
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Onofrej - Rossi, Kaščák, Ordoš - Petr, Šultes, Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha  (sobota 18:00)
Minulé kolo znamenalo pro oba celky první jarní body. Tedy první jarní bod. Jak ambiciózní Liberec, tak také Bohemians Praha uhráli naposledy remízu 1:1, a zajistily si tak alespoň takový, byť pomalejší rozjezd jarní Gambrinus ligou.

Daleko roztrpčenější z dosavadního průběhu prvoligového jara by ale měl být Liberec. Tomu se povedlo zakončení podzimní sezony, když na Stadiónu U Nisy vydřelo všechny body za jasné vítězství s Mladou Boleslaví. Ale začátek roku 2010 se libereckým vůbec nepodařil - nejprve prohráli o branku s Brnem, následně neuspěli ani na vlastním hřišti s Plzní. Jakýs takýs výsledek tak přišel až v minulém kole - Slovan zajížděl na půdu Českých Budějovic. A ty opět dokázaly, proč jsou považovány za remízového krále. Severočeši se vraceli s bodem po remíze 1:1.

Po devatenácti kolech tak tým zpod Ještědu nasbíral pouze jednadvacet bodů, což stačí pouze na jedenácté místo. Na evropské poháry tak tým Josefa Petříka ztrácí neuvěřitelných šestnáct bodů. Nejbližší Brno má náskok tří bodů. "Když dnes vybojujeme tři body, hrozně moc nám to pomůže. Budeme už v tabulce v relativním klidu," připomněl záložník domácích Tomáš Frejlach s tím, že sestupující Kladno zaostává pouze o sedm bodů.

"A také našim fanouškům bychom moc chtěli zase přinést radost v podobě výhry. Zasloužili by si to. Pevně doufám, že jich přijde co nejvíc a povzbudí nás," dodal. Nalákat svou nepříliš početnou diváckou základnu se ale snaží nalákat spíše činovníci jejich soupeře - střížkovských Bohemians. Ti dokonce svým fanouškům nabízí volnou vstupenku i cestu do Liberce zdarma. Počet cestujících ale není znám.

A že budou podporu svých "trubadúrů" potřebovat dokazují nekompromisně statistiky. Beznadějně poslední tým tabulky není slabý pouze na "vlastním" stadionu, v cizím prostředí je to ještě horší. Z dosavadních devíti zápasů nezískali jediný bod, vstřelili přitom pouze osm branek. "Budeme hrát útočně. V naší situaci nám už nic jiného nezbývá, než se pokusit vstřelit góly i na hřištích soupeře a bodovat. V přípravě jsme udělali jednu změnu, do Liberce vyrazíme až v den utkání," sdělil kouč střížkovských Jaromír Jindráček.

Jeho týmu se stejně jako Liberci podařilo bodovat až ve třetím jarním utkání. Po dvou neúspěšných pokusech (doma se Slavií a venku s Teplicemi) přišla neočekávaná remíza se Slováckem. Tu zařídil již svou čtvrtou brankou v této sezoně Stanley Ibe, nejlepší střelec týmu. Ani domácí se ale letos nemohou spoléhat na jednoznačného gólového tahouna mužstva, nejvíce branek vstřelil Jan Blažek - ten ale odešel na hostování do řecké Larissy. Se třemi brankami je tak nyní nejúspěšnější Jan Nezmar.

A právě ten by se měl pro toto utkání vrátit do sestavy Liberce. "Pozitivní je, že se nám vyprazdňuje marodka," vyprávěl před utkáním kouč domácích. "Z mužstva cítím větší sílu. Vrátili se bojovníci Nezmar s Váchou. Věřím, že nám to pomůže k tomu, abychom už konečně dosáhli na vítězství, které nám jen o vlásek uniklo v Budějovicích," vzpomněl na poslední utkání.

Novinky z marodky hostů prozradil také lodivod hostů Jindráček. "Na marodce i nadále zůstávají Kincl s Pospíšilem. Naopak nastoupit by už mohl Drobný. V sestavě počítám pravděpodobně s jedinou změnou," zůstal tajemný. "Liberec minule získal první bod, který bude chtít doma potvrdit vítězstvím. My mu chceme znepříjemnit jeho snahu," dodal na konec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - České Budějovice  (sobota 18:00)
České Budějovice se pokusí přerušit dlouhotrvající bilanci, kdy patnáct let nevyhráli v Ostravě. Ta ale v tomto zápase bude favoritem a pokusí se bodově dotáhnout na momentálně dva nejlepší celky v tabulce, na něž ztrácí dva body.

Až dvacetibodový rozdíl je mezi Baníkem a Jihočechy. Proto v sobotu neberou svěřenci trenéra Miroslava Koubka nic jiného než vítězství. Jakákoliv jejich bodová ztráta by mohla znamenat ztrátu kontaktu na vedoucí dvojblok Sparty a Teplic.

"Soupeř ale bojuje o holý život a to probouzí pud sebezáchovy, který dává mužstvo do pohybu. Budějovice budou nepříjemné svou zarputilostí, odhodláním, ale pokud chceme zůstat v kontaktu se špičkou, takový zápas musíme vyhrát," prohlásil Koubek. Ten se bude muset obejít bez vykartovaného Neuwirtha.

V opačné situaci se ocitají Českobudějovičtí, kterým v tabulce patří až třináctá pozice s pouhým dvoubodovým odstupem od sestupového pásma. "Určitě nebudeme pod takovým tlakem, který nás čeká hned ve středu doma proti Bohemians 1905. Proti Ostravě můžeme pouze překvapit," uvedl kouč hostí Jaroslav Šilhavý, jenž nebude moci počítat s oběma rekonvalescenty Jarabicou a Benátem. Hrát také nebude distancovaný Hunal.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neves, Bolf, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Varadi, Zeher.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Horejš, Žižka, Krob - Volešák, Černák, Otepka, Riegel, Mezlík - Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.95 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FC Brno  (sobota 18:00)
Vedoucí Teplice přivítají fotbalisty Brna. Papírovým favoritem je domácí tým, jenž si bude chtít sobotní výhrou upevnit své postavení v tabulce. Zato Brno, které se pohybuje v klidném středu tabulky, během jara ještě nepoznalo hořkost porážky.

Tepličtí vedou tabulku s náskokem jediného bodu před nebezpečně dotírající Spartou. Pokud chce Plíškův výběr zůstat i po víkendovém kole na prvním místě a nehodlá spoléhat na zaváhání Letenských, tak musí porazit Brno. "Víme o vzestupu Brna. Ale znovu se přichystáme tak, aby nás nic nezaskočilo," prohlásil trenér domácích Jiří Plíšek.

Brnu se start do druhé části nejvyšší soutěže povedl, když nejprve zdolalo Liberec a poté zvítězilo na hřišti Slovácka. A o své první jarní body přišlo až v uplynulém kole, když doma remizovalo s ostravským Baníkem. Nyní čeká svěřence trenéra Miroslava Beránka cesta do Teplic, kde se mohou opřít o svou jarní neporazitelnost.

"Můžeme jen získat, pokusíme se soupeři co nejvíce jeho situaci znepříjemnit a vydolovat případně i bod," uvedl kouč desátého týmu tabulky. Teplicím bude v sestavě scházet až pětice marodů Grygar, Lukáš, Elsamni, Mareš a Matula. Za hosty nenastoupí trojice zraněných Dřížďal, Dvorník a Hodek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Klein, Rosa, Siva - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Zoubele - Mahmutovič, Došek.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Jílek, Huška, Trousil, Husár - Dostálek, Křeček, Polách, Kalabiška - Rabušic, T. Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice19117133:1840
2.Sparta Praha19109023:939
3.FK Jablonec19114422:1637
4.Baník Ostrava19106328:1736
5.Viktoria Plzeň1996423:1533
6.Slavia Praha1987425:1631
7.Sigma Olomouc1984731:2028
8.FK Mladá Boleslav1874729:2425
9.1. FK Příbram1873819:2124
10.1. FC Brno1966717:2324
11.Slovan Liberec19631019:2621
12.Bohemians 19051955911:1920
13.České Budějovice1937916:2516
14.1. FC Slovácko19431215:2715
15.SK Kladno19421313:2914
16.Bohemians Praha19321417:3611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (252)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nám chybí pouze dřevorubec, po disciplinárním trestu se vrací Marek a Mičola, k tomu navýšená kapacita Vítek a nejspíš rozlučkový zápas s pekelnou atmosférou, nemohu si pomoci, tady vidím, že Budějky pojedou domů s prázdnou

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně shrnuto Taky si myslím, že Budějice zůstanou bez bodu.. Ale poslední zápasy hrály celkem slušně, takže si myslím, že zas tak jednoduché to nebude Každopádně dnes čekám tři bodíky BP

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepíšu, že je kluci rozmetou rozdílem třídy, to ne ale tak 2:0 to skončí, jim navíc chybí v obraně Hunal, to je pro nás taky plus O poločase zas bude střídat Strnad, nahradí ho Vydra, dá si svůj 3. gól v sezoně a budem všeci spokojeni. Teda pokud povolí i pyro show bo PYRO NENÍ ZLOČIN

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně.. Nevím proč Strnad vždycky hraje v základu. Proti Brnu byl úplně tragický, to jeho zakončení je na úrovni mladších žáčků. Dneska bych to s Vydrou zkusil v základu A taky nechápu co všichni mají proti pyro, to k Baníčku jednoznačně patří

Reagovat
smazaný uživatel

no, Vydra je podle mého ještě mladej, aby hrál od začátku, spíše bude platit na unavené obránce ve druhé půli, tak od 60. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vítkách to musí být pekelná atmosféra. Budějovičtí se z toho po.... Baník 3 body, tam neni o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Ke včerejšímu konci předprodeje bylo prodáno celkem 6500 vstupenek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

OT:Myslite ze je pravda ze Drobizs uplacel?

Reagovat
smazaný uživatel

vo co go??

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhraje musí další strátu nemuže mít jestli chce hrát poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Rudokožci se dnes nebudou sačit divit...SIGMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vám to vyjde Pro nás jenom dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, taky dnes budu syrečkům přát alespoň ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body, Kubiček to ma ošetřený, je zvyklej davat uplatky všude. I v zapasech takřka nic neřešících. A vsadim se, že uplatil i hrače Teplic aby simulovali nemoc, a v Olomouci nenastoupili, a tim padem dostali 6 kusu. TUTOVKA

Reagovat
smazaný uživatel

"podle deníku Aha"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
Liquid

se uvidí, ale pakovat se s Kapříkem a bát se ztráty se Střížkovem mi přijde divné

Reagovat
smazaný uživatel

Je to deník Aha!, navic se to objevilo dnes, kdy Sparta hraje doma se Sigmou, a Sigma vicemeně na Spartu umí a vždycky uměla.

Reagovat
Liquid

jenže bys měl vědět, že ještě pár deníků AHA a máš maturitu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a Drobizs tenkrat myslim ani nechytal, byl zraněny.

Reagovat
Liquid

já absolutně nevím, kolik bere průměrný hráč v Olomouci, určitě se to ale nějak vyšetří, Drobisz chytat nemusel, ten jen předal finance udájně.... prostě se uvidí, nicméně korupce zaznamenaná na Spartě Peltou se taky zametla pod stůl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolem osmdesati. Jak kdo. Otepka pry bral kolem 200, ale to mi přijde přehnane. Tak chytat nemusel, to jo no. A myslim že to je jen medialni tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta děla akorat tlaky, protože se Sigmy bojí.

Reagovat
Liquid

věříš dnes v bod? já celkem jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím ve tři body, i když proti Sparťanskému betonu to vypadá spíš na plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presumpce neviny.. Není o čem psát..

Samozřejmě to ale vyloučit nelze

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě zoufalost střížkova, chtějí se nějak zviditelnit a zachránit, ví, že proti nim každej zbrojí a tak vymejšlej jednu kravinu za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase sestup Sřížkova a postup Ústí mi přijde jako nic neřešící kruh

Reagovat
smazaný uživatel

no, doufám, že Ústí bude mít tolik pokory a rozumu, že to nechá jinejm. Nemají stadion a aby hráli v Teplicích, kde na ně bude chodit sotva 2 tisíce...

Reagovat
smazaný uživatel

2 tisíce? Vždyť to na ně nechodí ani teď v Ústí... To bude Střížkov II. jak vyšitý. Budou rádi za 550 diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto doufám, že to nechaj třeba Opavě či Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož to koupit už nejde, tak Opava má smůlu a musí si to vybojovat příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vždyť ti mocipáni musí vidět, jaká je úroveň v Ústí... Opava má stadion, fanoušky, odpovídající zázemí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě Zlín & Hradec do ligy

Reagovat
Jajinek

Bože, vždyť bylo úplně jasné, že vyhrajeme, byli jsme favoritem, Střížkovu o nic nešlo...tak proč utrácet 300 000?????

Navíc vše bylo stejně závíslé na výsldku utkání Bolka - Sparta pokud se nemýlím.

Zajímavé, že celá eféra se rozjede v den utkání se Spartou!

Reagovat
homeles8

Dynamo do toho!

Reagovat
Radar

Snad nebudete betonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna remiza 0-0,jako vzdycky.

Reagovat
Radar

Jako vždycky ? Baník s ČB takto remizoval jen jednou a to minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak rikam

Reagovat
Radar

Prý jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, nic přehnaného a stačit nám to bude

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl nejnudnější zápas jaký jsem kdy zažil. V 11ti lidech ve vlastním vápně to se jen tak nevidí..

Reagovat
Radar

A ta kosa Jsem necítil prsty na nohou

Reagovat
smazaný uživatel

To já zas jo, na P2 se fandilo nad poměry a při té 11.000 návštěvě bylo teplo

Reagovat
Radar

Já byl o kousek vedle na P1, tam mi pomalu umrzaly mé rastafariánské kulky

Reagovat
smazaný uživatel

jen si vzpomeň letos na Příbram, to bylo taky zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to Baník nebyl rozjetý jako tehdy proti ČB kdy byl zrovna ve vrcholné formě.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál za nás Svěrky, galas ?

Reagovat
Radar

Jaja

Reagovat
homeles8

to teda budeme

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam že nam zbylo tak 500.000,- na Letnou, jak se zda tak přes Brabce a Balžka by to mohlo jít, to sme mohli vidět v prvem jarnim kole. Nic neni ztraceno, Kubíčku BOJUJ !!!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tsigi

Na remízu je dneska dobrej kurs. Myslím si, že Brabec si to ve fortuně na remízu pojistí

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec dela hovadiny v kazdem zapase tam uz se kurz ani nevypisuje

Reagovat
Radar

Dneska to vidím na tři body, ale idylka to nebude Baník p*čo !

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud navazem na zacatek prvni pule v Boleslavi ci druhe pule tak je to myslim v pohode,doufam ze budem hrat na 5 zalozniku protoze v Boleslavi se ukazalo hlavne do prvniho golu kde jsme si s timhle rozestavenim vypracovali dost sanci ze je to ted asi to nejlepsi pro nas akorat tu zalohu bych dal asi Zeman(Zofcak)--Vacek--Folprecht(Zofcak)----Kucka--Sionko,,,,S tim ze Libor bude zase hodne doplnovat utok to on umi dobre, uz od dob Souly....Jen je desna skoda ze nemuze hrat jeste Husan a Klada by taky tezko zvladl cely zapas za acko...Ale koho dat dopredu?Asi bych dal Bonyho

Reagovat
smazaný uživatel

Kua tak ten Martin se teprve rozehrava v Becku dnes dopoledne,takze v sestave jeste nebude no ale hlavne ze uz se dal do kupy a Becko vede nad Caslavi po puli 1:0 ,,,Sestava:Pávek - Valíček, Kladrubský, Švec, Belaid - Kalouda, Rada, Folprecht, Zeman - Nádeníček, Třešňák.,,Gol dal Tresnak

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak tim padem se dost bojim sestaveni zalohy no jedine vychodisko je hrat teda na 4 zalozniky protoze kdyby jsme hrali na 5 tak na DM bude hrat Niklas a to je katastrofa,,,takze doufam Sionko--Kucka--Vacek--Zofcak a v utoku Bony a Lacny,,,,ja jen doufam ze si uvedomuji ti inteligenti co tady bekali na co chodi Sionko a kdyz jsme zduraznovali ze nemame dostatek zalozniku tak se bali aby nahodou na chudacka Igora zbylo misto A tady jde videt ze kdyz je v prdeli Zeman,Kalouda,Strestik,Husek,Kladrubsky tak nevim kdo by tam teda v te zaloze na tom kraji pak hral ze?Chytri nekteri a to ani nemluvim o tom v jake forme hraje Libor

Reagovat
smazaný uživatel

tomu řikám monolog

Jinak to vidim jako ty, s tím že spíš bude hrát Kadlec:

Blažek

Kušnír-Řepka-Brabec-Pamič

Sionko-Kucka-Vacek-Žofčák

Bony-Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no co nadelam ale diky ze ses pridal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Banik tam jsou jasne tri body, tam asi neni co resit bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, že ztratí v jiných zápasech.

Reagovat
božský John

Poupravil bych obranu, Záboj hraje na pravym beku obyčejně,tam se ale chyt Jirka Krejčí,takže nechat...tm pádem prohodit stopera Hubera za Záboje ..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že dneska zaváhá z manšaftů bojujících o titul pouze Jablonec.

Sparta to bude mít proti Olomouci těžký, ale výhra o gól nebo o dva by být mohla.

Teplice nejspíš taky nezaváhají a budějovickýmu betonu, kterej uválčil v Ostravě bod minulou sezónu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to kam psat,urcite by bylo trebas lepsi kdyby zde byvali preview o druhe lize nez sem davat treba Slovenskou ligu...Nase Becko skvele zvladlo zachranarsky duel a otocilo zapas s Caslavi prohravali 2:1 a nakonec 4:2

Goly:Tresnak,Kladrubsky,Rada,Putz

A sestava:Pávek - Valíček, Kladrubský, Švec, Belaid - Kalouda, Rada, Folprecht, Zeman - Nádeníček, Třešňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský na stoperu.. Raději bych ho ve středu zálohy, s ním půjde snad nahoru i ten Kucka, kterýmu se bez něj vůbec nedaří.. A Zeman asi dostává přes prsty..

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský na stoperu.. Raději bych ho ve středu zálohy, s ním půjde snad nahoru i ten Kucka, kterýmu se bez něj vůbec nedaří.. A Zeman asi dostává přes prsty..

Reagovat
smazaný uživatel

Na dukle hral ve stredu,ted asi potrebovali to takhle,,,,hmm nevim teda Marty jak to s tim Kuckou ale na Bolce hral dobre je pravda ze obraz byl vselijaky ale zdal se mi fakt dobry a Zemak on mel myslim nejake zraneni tak ted teprve nastoupil za Becko....

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, je fakt, že ten obraz byl strašnej... Ale já myslim, že dost kazil přihrávky.

Myslíš, že už si Brabec nekopne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam tezko hodnotit me ten obraz odrazoval totalne ale do toho golu Kulice jsme hrali opravdu vyborne a mel v tom prsty ze zalohy hlavne Sionko a Kucka,,,Brabec asi ano ale je to opravdu desne tak jak ho tam vymotal Kulic Kulic to vystih rikal kdyby tam sel Repa tak skoncim u praporku Jo Mara to je sympatak,rikal ze mu gratuloval ke golu gratuloval Jarda

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se asi opet dockame Vacka Protoze absence je velka a zvlaste kdyz hrali za becko Folprecht,Zeman a Klada tak se neceka ze by zasahli do ZS...takze zaloha je bohuzel jasna Sionko--Kucka---Vacek--Zofcak

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Vacek bude snad mít aspoň motivaci proti Olomouci no... Ale raději bych ho v rudým už nikdy neviděl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bakary3

Ouuu, teď chci vidět ty týpky, co byli strašně pohoršený Suchym, vim sice, že ten to udělal veřejně, ale spíš z donucení, tady to je moc upřímný

Reagovat
smazaný uživatel

No promiň.. Ale tohle (i když sem Sucháče za to nikdy nějak ohromně neobviňoval) je úplně něco jinýho... Mrdat Slavii a Smrt Spartě je trochu rozdíl, nemyslíš? Navíc je to focený diskrétně.. Prostě úpně něco jinýho.

Reagovat
Bakary3

Ne, nemyslim, jak už se řikalo a psalo milionkrát, ve sportu se smrt rovná prohře a nepochybuju o tom, že to někdy někdo myslel jinak. A pochybuju, že když někdo řve "Smrt Spartě", představuje si pod tim konkrétní lidi. To určitě ne a nikdy jsem si ani nevšim, že by to sklouzlo v nadávky hráčům (třeba v hospodě..)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky nemyslim ze je to neco uplne jineho Ale moc dobre vis ze treba ja jsem Sucheho neodsuzoval no clovek ho ani odsuzovat nemuze kdyz jsem predtim mel rad Siviho za tu fotku Dle me tohle proste k tomu patri ta rivalita je tak obrovska ze to tak ma byt

Reagovat
Bakary3

Jinak Sivoka rád nemam, ale kvůli jeho kecům, ta fotka mi přišla vtipná, Slavii rád nemá, žádný pokrytectví, nic se neděje..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem poprvý v životě viděl agresivního Slávistu..

Já myslím, že spousta Slávistů si přeje, aby Sparta zanikla.. Ne aby jen prohrála...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ty by sis to nepral aby treba na rok spadli Nerikam zanikla protoze ten naboj by uz nebyl ale proste aby se na nejaky cas ztratila ted by vysla na povrch vsechna spina,Jarolimovi by udelali defenestraci,Dolezal by chodil kanalama atd.....Bohuzel sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nepřeju.. Radši bych, aby to byl zase ten tým, kterej je druhej a my se jim můžeme posmívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bylo taky fajn a to uz neni sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je úplně nejlepší konstelace hvězd

Reagovat
Bakary3

No každej to vnímá jinak, ale já bych ani náhodou nechtěl, aby Sparta zanikla, to by ta naše liga byla už úplně o ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám stejně.. Co to derby? Půjdeš?

Reagovat
Bakary3

No hale, asi ne.. Na Spartu mě to neláká, i když, zase máte levný vstupný Ale zase derby, kolik by tak stál lístek ? Ale nevim, nechce se mi tam

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď.. Vstupný bude málo. Stalingrad by taky mohl dorazit... Jdu grilovat, tak zatim čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v pondeli pokud zaridim skolu tak bych moh uz by jsme se meli konecne nekdy srazit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, určitě doraž..

Reagovat
smazaný uživatel

Bomber

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamić - Žofčák, Kucka, Hoheneder, Sionko - Kadlec, Wilfried. No jezisi Niklas jinak ocekavana sestava,,

Lavice:Kozáčik, Hejda, Sus, Krejčí, Vacek, Jurdík, Lačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej pak prosím nějakej souhrn, skoro vždycky se shodneme, tak ať mám kromě sestřihu i nějaký postřehy z utkání samotnýho.. Jdu dneska nuceně grilovat...

Reagovat
smazaný uživatel

OK hodim to sem,je to v TV tak snad to nebude jak v Boleslavi

Reagovat
Bakary3

Ach ten Hoheneder.. ten by nehrál snad ani u nás ve Všeradicích..

Reagovat
Bakary3

Za tohle dát červenou ve 35. minutě, to snad ne..

Reagovat
Liquid

this is Sparta

Reagovat
Bakary3

Reagovat
vitasrp

To si rozhodčí opět dělá prdel.. Rozhodnout zápas v 35. minutě, to už tu zase dlouho nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Kapr ! Jak kdybych to k***a neřikal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teprv teď začne liga, doufám, že Baník odpoví výhrou na výsledky Jablonce a Sparty.....FCB!

Reagovat
smazaný uživatel

ef......My chceme Baník!!! Tak to bude zlo, prohráváme s Budějkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra na plac místo Zehera, jupí

Reagovat
Kepy_FCB

Moc se neraduj je tam ještě Varadi.

Reagovat
smazaný uživatel

a Mičola zahazuje, co se dá

Reagovat
Kepy_FCB

Onlajny: Nejaktivnějším hráčem Baníku je Vydra, ale ve svých pokusech je pohříchu osamocen.

Tak to fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

já se šel z toho radši vožrat...

Reagovat
Godwinson

pěkně Baník ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude trvat nez odvolaji Petrika uz me to fakt stve

Reagovat
smazaný uživatel

FANATICOS ♥♥♥

Reagovat
božský John

GRF <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

,,K povinným výhrám nad Střížkovem a Budějovicemi přidali svěřenci trenéra Jarolíma i krapet fotbalového umění a na jejich hru je tak znovu radost pohledět. " kdo tohle proboha psal??? to snad neni mozny

Reagovat
salami

tak ty první 2 zápasy hráli celkem hezkej fotbal, ale proti Teplicím tragický. Mazura ale naštěstí vubec neví proti komu hraje, když tvrdí že ve Slavii spousta kreativních hráčů, jestli bude na hřišti jeden tak je to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

No od Mazury me to ani neprekvapuje kdyz byl tady v Brne tak to bylo des,beton beton beton i doma,proste jeho rukopis je v kazdem tymu naprosto stejny,sice Slovacko nehraje stejny beton jako Brno ale i tak...Pro me to proste neni trener....Jediny kdo me napada tak je Milan Cerny ne? Protoze v zaloze ma byt pry Grajciar,Trapp a to ctvrte jmeno me nejak vypadlo

Reagovat
salami

Milan Černý no, ale spíš bych řekl že je technicky vybavenej, pod pojmem kreativita si vybavim i přihrávky za obran a tvorbu hry, což Milan neovládá a navíc má v současnosti dost špatnou formu. Čtvrtej v zaloze bude bud Janda nebo Trubila, ještě existuje možnost že tam dá Kyselu, ale toho si pujčil asi jenom tak pro srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na Trubilu jsem zapomnel nehraje spatne docela respekt zatim pred nim

Reagovat
salami

když to je vono, neni špatnej ale sam zapas nerozhodne, je snaživej ale nic zvláštního nevymyslí, máme tam Trubilu, Grajciara, Jandu, M. Černýho, Kyselu, všichni jsou to rychlý hráči, co ale nijak nevynikaj technikou spíš takový běhači možná střelci ale nikdo netvoří hru, kdyby hrál Belaid a ještě třeba jarda Černý tak k nim muže jít jeden z těhle hráčů ale nemužou hrát 3 vedle sebu plus pod nima Trapp kterej jenom boří.

Reagovat
smazaný uživatel

No me nekdy pripada,ze je snazivy az moc Zbrklon no ale jako myslel jsem si o nem driv jake je to kopyto a nechapal jsem vubec ten prestup k vam tak me celkem prekvapil no

Reagovat
salami

já ho ale mam celkem rád, takovej běloruskej Jackie Chan

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ale ma nejvetsi predpoklad tam neco vymyslet no

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slávii je ale tolik výborných hráčů a vyrovnaný kádr, že si s absencemi poradí. Slavie je hodně kombinační mužstvo s velkou podporou krajních obránců, kvalitní středová řada, která je i kreativní a dokáže vytvářet šance. Jenom je proměnit," říká o sestavě svého soupeře domácí kouč Josef Mazura.

Ja nesnasim na trenerech to ze za kazdou cenu mega uctu k souperi,,,,Chtel bych prosimvas upresnit pojmy Velka podpora krajnich obrancu??Kdo bude hrat na lajne Krajcik ne?tak ten umi dopredu,sice dozadu hori ale chapu jeho jako brusice beru a kdo bude hrat na levo ?Hubacek na stoperu a i kdyby tam byl tento frajer tak jeho podpora utoku je nula cela a s tou kvalitni stredovou radou Si dela prdel ne????Kdyby nebyl na marodce Jarda Cerny tak to beru toho uznavam ale kdo tam ma proboha ve stredu nalepku kvality,,,,Jediny s cim souhlasim ze je Slavie kombinacni to je pravda....Mazuro otevri oci

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste ty absence nemyslim si ze ma natolik siroky kadr aby se mohla vyrovnat s absenci Lafrance,Hosek,Janda,Cerny,Hlousek,Naumov zvlaste na obrannou ctverici jsem teda zvedav hodne...Ja nesnasim tenhle alibismus od treneru nechce zrovna Mazura rici ze jim prenecha tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to bude zajímavý zápas,ale asi vynechám předzápasové studio,protože si už teď živě představuju kecy o zraněních ze zápasu s Teplicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht, to ja zase vynechavam predzapasove studion na CT kdyz hrajou Italske tymy LM jejich dementni narazky na SA me opravdu vytaceji

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko jedem.

Reagovat
M11

jedeeeeeeeeeeeem

Reagovat
M11

ses posral pomezni ne ?

Reagovat
centos

Fans Slovácka super, jen u toho hned prvního chorálu jsem se musel začít smát, bo si hned vzpomenu na ty Židy..

Reagovat
M11

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

sláááávie

Reagovat
M11

Yes

Reagovat
fantomas

Hubáčku nespi!!!! OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

FANATICOS

Reagovat
smazaný uživatel

ten choral od panathinaikosu je luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak clovek dojde ze skoly a nestaci se divit...Bravo hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, to zas Jarolím něco vymyslel. To i ten Řehák by to odkoučoval líp...

Reagovat
fantomas

Na to se nedá koukat, jen si kazim oči. Naše obranná hra plná nedůsledností, nedostupování, nedůrazu je fakt k uzoufání špatná. Ofenzivní činnost neméně špatná, ne-li horší. Kombinace je pro nás něco nadopozemského, zase jeden nákop za druhym. Ivanovski nemá kličku, Kysela jakbysmet. A dneska se jinak do koncovky nedostanou. Takže...Šenke a Černý na plac, Ivanovski a Koreš dolu.

Reagovat
Staenly10

Pravda,je to ostuda... Za Jarolímem jsem vždycky stál,ale už by toasi vážně chtělo nový impuls. Hodně by se mi líbil Psotka,případně nějaký zahraniční trenér,,protože v čechách už neni kde brát...

Jinak ještě k tomu Ivanoskimu. Ano,dnes je špatný a ty kličky se mu nedaří,ale proti Teplicím ukázal,že je umí.Kyselubych ztáhnul za Šnekyho,ale ten taky nehrál v posledních zápasech bůh ví co..

Reagovat
salami

Kysela je jedinej kdo se mi aspon trochu líbí, ale taky žádnej zázrak

Reagovat
fantomas

Snaží se no, to mu nelze upřít...

Reagovat
Staenly10

Ještě aby se nesnažil..

Reagovat
smazaný uživatel

Psotka

Reagovat
fantomas

Co? Špatnej trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, za trista milionu je vas.

Reagovat
Staenly10

Na jak dlouho máu vás smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším.

Reagovat
Staenly10

Však vim,že to moc reálný neni... Jenom řikám,že to je jedinej trenér,kterýho bych z ČR chtěl...

Reagovat
salami

já bych bral i Dovalila

Reagovat
fantomas

Ten makedonec je fakt spratek.

Reagovat
božský John

No žádný zázraci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, že ikdyž hraje Slávie fotbal, jaký hraje, tak je ve všech čtyřech jarních kolech v TV. Je to tým lepšího středu tabulky a určitě si takovou mediální prezentaci nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

hm, koukám, že bude Slávia i za týden ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo treba nechapu proc bylo v telce Slavie vs Budejice a tenhle zapas taky nechapu ale na to uz jsme zvykli kdyz teda budou i priste

Reagovat
Staenly10

Jojo,sice jsem rád,že sme v televizi,ale určitě tam byly zajímavější zápasy...

Ale zrovna ten zápas s Budějkama se povedl

Reagovat
fantomas

Zápas s Budějovicema byl parádní, na GL jednoznačně nadprůměrná podívaná, tak zbytečně neremcej.

Reagovat
smazaný uživatel

což ale nemohla televize dopředu vědět. Papírově to byl zbytečný zápas.

Například nebyl v TV Baník s Jabloncem, což nechápu doteď

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nerikam i me to bavilo ale dopredu to vedet nikdo nemohl ze jo a davat tym ze stredu tabulky proti sestupaku je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

kdyt fotbalzive.cz prenasi vsechno

Reagovat
fantomas

Třeba mě nefunguje, protože mám posraný wmp.

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé to tam nespustím ani z domu, ani z práce a zadruhé - že je na netu spousta zápasů, je krásné, ale já se tady bavím o TV a tam je zas a znova Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Prenasi ale ta kamera,komentare obraz ,,,Sparta v Boleslavi to me stacilo cely zapas se sekal preskakovala tam modra opravdu super

Reagovat
smazaný uživatel

kde se to tady bere takovejch makedonců,těch tady je už jako psů

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, neuchytili se tu u lopaty, tak se dali na fotbal

Reagovat
M11

Reagovat
soukup

asi sou přemnožení a nevejdou se do Makedonie

Reagovat
Staenly10

Koreš ! Tohle se musí dát..

Reagovat
salami

tohle fakt bolí

Reagovat
M11

Urbankova ty vrahu

Reagovat
smazaný uživatel

super hra

Reagovat
M11

bylo na case

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Urbánku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na obou stranách vcelku trapná simulace. Nicméně Nestorovski už to fakt přehání.

Reagovat
fantomas

Je to trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

heleď nechceš si jít zakopat s náma tu příští neděli, je tu možnost fotbalu v kleci na malym hřišti 4na4 / 5na5 od 14:00 ?

Reagovat
fantomas

Jo, hele, to by šlo... Musíš mě ale asi vyzvednout tam u tý haly, někdy v tu jednu, já se po Kladně pohybovat nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně, to bych tě vyzved, zašli bychom na jedno motivační cestou a pak tam , ja to teda klukum potvrdim

Reagovat
M11

nechapu ze mu nic trener nerekne

Reagovat
smazaný uživatel

seknul bych mu kartu. Udělal by to zas, šel by se sprchovat. Nazdar ...

Reagovat
M11

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle kopnutá standartka.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně kopnuto. Senecký je sice slabý jako čaj, ale tady za to nemohl. Perfektně koplé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

Fuj ! Na to se nedá koukat, Karle Karle... SNad už to bude po sezoně konečná..

Reagovat
Miky.77.14

to je strašný,Slavie je jako dřív,nemá hráče,všechny prodala a má tam mladý,který na to nemaj,klasika jako před lety,opět je to zpět,brzo nebude na stadion a pujdem zas na Strahov...Fakt strašný,Slovácko s každym tragický a Slavii převálcuje. Záloha Trubila s Korešem a vzadu Starý?co to je? proč odešel Šiklič,Volešák,ty by jsme potřebovali a Jarolím to musel vědět že má úzkej kádr,je to fakt hrozný..Ani na metr už si nesehrajou,ten Senecký je strašnej taky,to ať chytá radši Vaniak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolímovi se ve Slávii povedlo rozvrátit všechno. Jediné, co mu jakž takž funguje, je středová dvojka Trapp, Granciar

Reagovat
Miky.77.14

přesně tak,všechno co fungovalo tak zničil,furt byla jiná sestava,věčně změny,všcehny dobrý hráče tam dusil furt,je to fakt ostuda todle co už předváděj...A to vedení,no to je všecho začátek,cela Slávie půjde do háje,je to jasný,pro klub oni nic nědělaj,jen už prodávaj a dělaj si s fanoušku srandu těma kecama,ubožáci ten Rosen a Doležal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se tak nadherne diva 11 bodu propast ja to Slovacko miluji

Reagovat
smazaný uživatel

Jovanovski a jeho kotouly ...

Reagovat
M11

pujdou s Nestrovskim na kafe po matchu

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že by ti dva mohli mít spoustu společných támat k hovoru Jovanovski by mohl Nestorivskiho naučit, jak se při filmování dá postavit na hlavu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

místní experti jako ty by se mohli aspon naučit jména....

Reagovat
smazaný uživatel

Az bude hrat lepe tak klidne

Reagovat
smazaný uživatel

naučí ho to nefilmovat?

Reagovat
smazaný uživatel

měl si ho tam šoupnout.

Reagovat
soukup

jé já bych se smál, kdyby dalo Slovácko sešívkám čtyřku

a snad by se pak Slavie probrala, vyhnala Jarolíma a v létě koupila nějaký fotbalisty...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Jirku Kubíčka

Reagovat
M11

a pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

A Slovacko

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní tragikomedie překonala veškerý moje nejhorší obavy-že by to bylo tím Synotem jak někteří naznačují??hloupost-asi jsme opravdu tak trapní....během roku z pozice suveréna ligy,kdy se nám klaunské týmy jako Sparta koukali z uctivé vzdálenosti do zadku, až do současné šedi průměru???

Reagovat
smazaný uživatel

Jste trapní jak furt nadáváte na Jarolíma tak co by jste v jeho situaci dělali s kádrem vy hm? Vždyt má všechny kličové hráče zraněné to se projeví... Jasné i tak by se to nerovnalo Slavii z minulého roku předminulého roku odešli Necid a toho nidko nenahradil a v blízké době nenahradí.. Odešel Suchý mozek Slavistické obrany za toho se bude hledat náhrada težko! Ríká se, že Karel vystval nejaké hráče(Belaid,Brabec), ale za to si urcite mohli sami! Trochu respekt ke Karlovi, ale tady to asi nepujde jsme v Česku .. když mužu tak si kopnu že.. trapáci

Reagovat
smazaný uživatel

Tím nechci nejak omlouvat dnesní výkon opravdu se mi chtělo brečet u TV ostuda jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

On uz si to sere delsi dobu takze tenhle tvuj prispevek je dost mimo ale jak chces mej k nemu respekt Za vse si muze sam,za uzky kadr predevsim

Reagovat
smazaný uživatel

uzký kádr? Promin, ale seslo to nejhorsí pro Slavii není forma a jsou zranení hráci a to pak nemužes sestavu lepit hraci jako Kysela Ivanovski Koreš a chtít po nich at vyhrají zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vyhnal Jarolima,Belaida,Brabce,Volesaka,Siklice proc??

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brabce a Jarolíma ti neodpovím ty snad víš proč? taky by me to zajímalo. Jinak Volešák tam neměl co dělat na Slavii nikdy nemel!!! Siklic, ale a proč vzdyt na to nemel! A Belaid toho jsem proste nikdy nepochopil zacatkem byl vynikající, ale pak sel s formou hodne dolu a vždyt mel pomalu problem nahrat na 10 metru já bych takového náladového hráče mít v kádru opravdu nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ke Karlu Jarolímovi chovám velký respekt

Reagovat
smazaný uživatel

já ke Kralovi respekt chovám(či spíše choval) bohužel musím říct,že pro všechny by opravdu bývalo bylo lepší kdyby v létě přijal tu nabídku od repre...letošní sezona je totiž jedno velké fiasko(až na čestné vyjímky jako domácí zápas s Crvenou Zvezdou a duely s Valencií a Janovem v EL)

Reagovat
Miky.77.14

Suchý?konečně že odešel,furt sme dostávali goly jako teď,takže to oslabeni fakt neni Začlo to prostě Brabcem,jak snim zametl,potom vytřel pěkně se Šmícou,což byl už vrchol,potom spláchl Belaida,teď ho bere zpět,dyt je to tak ubohý,že se tam za 6mega ročně takovej kašpar živí.Co to kupuje za hráče??dyt je to hrozný!Senecký,bída,Kysela slabí,Ivanovksi..nic se ve Slavii neděje,je to už od minulého jara,přesně rok co Slavie odešla fotbalově,je to horší a horší a on tam je dál trenér?po Tiraspolu a všech těch ostud..ty jeho změny!fakt Jarolím pryč,jinak na tu Slavii už fakt netáhnu!Nebudu se dívat na ubozáky co si nezehrajou na metru a dávat do kapsy těm prasatům Doležalovi a Rosenovi tolik peněz za lístky!

Reagovat
soukup

Jarolím měl před rokem a půl/dvěma lety bezkonkurenčně nejlepší kádr v lize, byl ideálně poskládanej, ideálně širokej byli v něm hráči, kteří českou ligu o hodně převyšovali. Je sice pravda, že někteří odešli a nahradit je je hodně složitý, ale systém nákupů, který Slavia poslední dobou předváděla byl naprosto tragický, místo toho aby do toho šlapajícího týmu moc nezasahovala, zkupovala co to šlo, rotovala sestavou, za každý přestupní období přivedla tak 10 hráčů z nichž tak možná 3 byli opravdu kvalitní hráči, zbytek byl většinou průměr, kterej na boj o titul nemá a akorát v tom udělá bordel no a to se taky stalo. A Jarolím jako trenér a prý i manažer tím pádem je tím hlavním viníkem že se tohle dělo a děje

Reagovat
Miky.77.14

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam co dodat presne tak jak si rekl pred prvnim jeho prestupnim obdobim nebo spise chaosem jsem ho uznaval po tom presupnim chaosu vubec a od te doby jsem se modlil at dojde k tomuto at verejnost procitne

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do ligy patří a to úplně vším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom nikdo nepochybuje,nicméně i tak je pro nás dnešek ostudou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom nikdo nepochybuje

Reagovat
centos

to je

Reagovat
smazaný uživatel

MRKJ

Reagovat
smazaný uživatel

slavie dala na zacatku zapasu gol s ofsajdu, ale stejne dostane ranec ::lol: tak je to spravne, tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

JJ uz vidim ty ohlasy kdyby my jsme dali gol z jasneho ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí nejsme ubrečení...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš na to derby, šel bys teda?

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli myslis toho 12.cteho tak ano Na kyselka cup bych nejel to je chlastacka anebo nekdo tomu rika velikonoce,,,a sehnal bys me listky?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to 10. 4. Lístky bych sehnal.. Budu rád, když s náma půjde třeba ještě bakary, nebo někdo známej z EF..

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych byl rad,,Bakary to by bylo super Ale ja myslim ze to je 12.4 zase zkurvene skolni pondeli ale nemel by to byt problem ve skole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Me ted nejak blbne net na private ale podiv se na idnes bylo tam myslim pondeli

Reagovat
rufus

Derby je v pondělí 12.4.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu, kluci.. Je to 12. Ale na druhou stranu mi to nějak moc nevadí

Reagovat
rufus

Už sem si zvyknul, že bude na ČT2 a proto pondělí. Lepší by bylo v sobotu, nechápu, proč to musí dávat na pondělí. Navíc od dubna nastupuju do práce, tak si to budu muset zařídit tak, abych to stíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to pondeli naprosto nechapu, takovyhle slagry by se meli hrat jednoznacne v sobotu nebo v nedeli odpoledne a stadaky by byly urcite plny!!!

Reagovat
fantomas

Jestli se mužu vnutit, já bych klidně šel..

Reagovat
smazaný uživatel

Toz pod

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě.. Ale chce to, aby tam někdo zašel a ty lístky objednal ať sedíme hezky spolu..

Reagovat
fantomas

Já sem teď švorc uplně...leda že by šlo jen rezervovat a zatim neplatit, což pochybuju. Ale nevim, jak to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Heleť, já nevim, lístky nám vždycky zajišťoval Krobík. Tohle šlo vždycky mimo mě.. Ještě to nějak zjistím, je ještě celkem brzo... Lístky se prodávají i ve sportisimu..

Reagovat
fantomas

Jak řikám, já to hromadně asi nakoupit nebudu moct..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že by to mělo stačit i nějak rezervovat.. Poptám se, mladá brigádničí ve sportisimu..

Reagovat
fantomas

Ok, v pořádku. Icq na mě máš, facebook taky, tak si mě když tak najdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heleť, já nevim, lístky nám vždycky zajišťoval Krobík. Tohle šlo vždycky mimo mě.. Ještě to nějak zjistím, je ještě celkem brzo... Lístky se prodávají i ve sportisimu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kores 16.muz stredove rady To uz neni rotace to je magorina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele