Gambrinus liga - preview 14. kola

07.11.2009, 08:17, aktualizováno 09.11.2009, 09:28
Previews
V pondělí jdou do boje pražská "S", která mají za sebou úspěšná pohárová vystoupení. Na koni by mohla být hlavně Sparta, ta ale potřebuje potvrdit evropské výhry i doma - chce vyhrát na Slovácku. Slavia je nyní v lize až osmá a v Edenu ji nečeká vůbec snadná práce s Plzní.
Baník Ostrava - SK Kladno  (sobota 16:00)
Baník Ostrava se doma představí proti Kladnu. Slezané nepoznali v posledních pěti ligových zápasech hořkost porážky, zatímco hostující výběr čtyřikrát za sebou naplno nebodoval.

Domácí tým vedený trenérem Miroslavem Koubkem by chtěl v sobotu navázat na výkon z pražské Letné, kde remizovalo se Spartou 1:1. Nyní se Baník postaví proti trápícímu se týmu, který na Bazalech ani jednou nebodoval. "Kladno je ale nepříjemný tým, možná víc venku než teď doma. Musíme si pohlídat brejkové situace, kde zlobí Klinka, stejně jako standardky. Soupeř to bude chtít odbránit, ubojovat," domnívá se Koubek.

Čtrnácté Kladno trápí střelecká nemohoucnost, když během posledních čtyř soubojů nedokázalo vstřelit ani jednu branku do soupeřovy sítě. "Několikrát jsme nebodovali, atmosféra není ideální, ale v kabině je pořád bojovná nálada. Začínají se nám vracet hráči, kteří měli trest pro karty nebo byli zranění. Věřím, že budeme znovu úspěšní," řekl kouč hostí Martin Hřídel.

Ostrava nastoupí v kompletním složení, kdežto hosté nebudou moci počítat s dvojicí marodů F. Mašanským a Benešem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Neves, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Strnad, Zeher.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Procházka, Mráz - Zoubele, Szabo, Strnad, Hajník - Tatanašvili, Klinka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 7.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Liberec se v rámci čtrnáctého kola první fotbalové ligy střetne s Olomoucí. Oba týmy se výsledkově probudily a jejich cílem bude to v sobotu potvrdit.

Liberec se po dvou těsných výhrách poskočil v tabulce na osmé místo se ziskem sedmnácti bodů. Potvrdit nárůst své formy budou chtít Škorpilovi svěřenci proti rozjeté Olomouci. "Konečně jsme vyhráli venku a hlavně jsme neinkasovali. To jsou dvě skutečnosti, které nás posílily. Nyní musíme tři plusové body potvrdit výhrou doma," řekl trenér domácích Ladislav Škorpil.

Olomouc se již vzpamatovala z podzimního trápení, kdy bezmála tři měsíce trvalo, až si zapíše druhé ligové vítězství v sezoně. A nyní vyhrává jako na běžícím páse. Nejprve vyprášila Brno 5:0, pak vyhrála na půdě mistrovské Slavie a před týdnem zdolala České Budějovice. Tyto výsledky pomohly vynést Hanáky na jedenácté místo. Ve spanilé jízdě hodlají pokračovat také pod Ještědem. "Liberec má kvalitní hlavně útočnou činnost, mohlo by to být hodně ofenzivní utkání. I my k tomu chceme přispět tím, že směrem dopředu budeme náležitě aktivní," uvedl kouč Sigmy Zdeněk Psotka.

Domácím v sestavě bude chybět pouze zraněný Frejlach, kdežto jejich protivník bude postrádat zraněného brankáře Drobisze a vykartovaného Onofreje.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Janů - Dočkal, Bosančič, Vácha, Papoušek - Kerič, Blažek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Rossi, Ordoš, Hořava - Petr, Šultes, Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (sobota 18:15)
Kdo se stane podzimním králem Gambrinus ligy? Do rozluštění této tajenky zbývají odehrát tři kola. A hned to nadcházející může hodně napovědět. V sobotním šlágru 14. kola se totiž střetnou proti sobě první dva týmy tabulky Teplice a Jablonec.

Teplice, které se pyšní nejlepším útokem v lize, vedou tabulku před Jabloncem díky lepšímu skóre a do klíčového zápasu podzimu budou chtít nastoupit s cílem utéct svému sobotnímu soupeři na rozdíl tří bodů. Stále neporažení Severočeši se však pokusí zlomit prokletí, které spočívá v tom, že ani jednou letos neporazili celek z vyšších pater tabulky. "Jablonec je velmi silný, už třetí sezonu má stabilizovanou sestavu a přivádí posily, samé hotové fotbalisty. I tady asi bude hrát to svoje - dobře organizovanou hru s nebezpečnými akcemi po křídlech a ze standardek," domnívá se trenér domácích Jiří Plíšek.

Defenzivně laděnému Jablonci se proti Teplicím dlouhodobě nedaří. Jednak na Stínadlech deset let nevyhrál a také v posledních čtyřech z pěti vzájemných duelů vyšel bodově naprázdno. Nyní se s tímto mužstvem střetne v boji o první místo. "Kdyby mi někdo před půlrokem řekl, že v tomhle utkání půjde o první místo, smál bych se. Obě mužstva k tomu došla různými cestami, ale oprávněně. Teplice mají obrovskou sílu směrem dopředu," prohlásil kouč hostí František Komňacký.

Teplice se budou muset obejít bez potrestaného Mareše a nejistý je start Vidličky a Kleina, zatímco Jablonec nastoupí bez čtveřice zraněných Zábojníka, Jablonského, Klapky a Eliáše.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Smejkal, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Klein, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Pavlík, Huber, Kovařík - Haurdič, Loučka, Jarolím, Čížek - Lafata, Vošahlík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.95 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
V neděli se na jihu Čech střetne nejhorší tým na domácím trávníku, České Budějovice, s Mladou Boleslaví, která nutně potřebuje body, aby jí čelo tabulky před zimou neuteklo ještě větším rozdílem.

Na Střeleckém ostrově někdo musel ukrást pytel s góly. Budějovice nejenže doma na vítězství stále čekají, poslední branku vstřelily, ale také inkasovaly naposledy v srpnu! Slovácko, Kladno ani Plzeň se zde nedokázaly prosadit, a tak přispěly patnáctému týmu tabulky k záchraně bodem. Celkově pak Budějovice společně s Klokany drží nepříliš zvučný status nejhoršího útoku, během třinácti zápasů skórovaly pouze šestkrát, méně jak půl gólů na zápas.

"Určitě budeme chtít být odvážnější ve hře dopředu, musíme se dostávat do útoku ve větším počtu hráčů. Chceme maximálně bodovat," tak slibuje domácí trenér Šilhavý, který stále čeká na svou první výhru v novém působišti. V neděli však k první domácí výhře nebude moci přispět hned čtveřice zraněných - Benát, Horejš, Mezlík, Stráský.

Boleslavští mají naopak v poslední době problémy s obranou. Vypořádali se s tím však skvěle, když v posledních třech utkáních inkasovali vždy po dvou gólech, a přesto si nepřipsali ani jednu porážku. Po skvělém startu čekali Středočeši šest zápasů na vítězství, momentálně se však zvedají, což potvrzuje i remíza na hřišti lídra ligy z Teplic. Tentokrát však Boleslav jede pro všechny body, vždyť poslední výhru z výjezdu přivezla hned ve druhém kole z Kladna. Trenér Uhrin ml. má navíc k dispozici kompletní tým.

Zápasy těchto dvou celků jsou však v posledních dvou sezonách až překvapivě vyrovnané, když ze čtyř vzájemných duelů skončil pouze jediný těsnou domácí výhrou Boleslavi. Ta si z Budějovic odvezla body naposledy v dubnu 2007 za jasnou výhru 3:0, domácí pak na vítězství čekají od srpna 2004, kdy vyhráli stejným rozdílem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Žižka, Jarabica, Leština - Hudson, Doležal, Černák, Krob - Meszároš, Ondrášek
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Rolko, Fabián - Mendy, Rajnoch, Opiela, Táborský - Kulič, Pecka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 2.90 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians 1905 - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Před zimní přestávkou si Klokani nemůžou přát nic jiného, než uklidnění své pozice v lize. V neděli ale přivítají Příbram, která naposledy obrala o všechny body mistrovskou Slavii.

Bohemians prochází krizí, když za šest posledních zápasů vybojovali pouhé dva body. Ačkoliv se honosí elitními fanoušky na stadionu, nechali je hráči radovat se z pouhopouhých třech branek za sedm utkání. V posledních utkáních proti Slovácku a tápajícímu Liberci dokonce vyšli gólově i bodově naprázdno. Klokani v Ďolíčku nepoznali s Příbramí hořkost porážky, tu si nemohou dovolit ani tentokrát. "Slovan hrál ofenzivně, ale Příbram má dobře propracovanou defenzivu a určitě na ni bude sázet," myslí si trenér Hoftych, který nechce doma ztratit další body. K tomu rozhodně nepomůže střelec Škoda, který si odpyká trest za čtyři žluté karty.

Příbramští překvapili určitě i sebe, když po třech prohrách v řadě nechali odjet pražskou Slavii s prázdnou. Bodový zisk ale nijak nepřeceňuje trenér Marko. "Dobrý výsledek jsme do pondělí strávili a od úterý už se připravujeme na další zápas," řekl. Příbram by rozhodně chtěla všechny své zápasy odehrát před vlastním publikem, kde během šesti zápasů nasbírala výtečných třináct bodů. Kdyby si obdobný projev přenesla na hřiště soupeřů, přímo by bojovala o pohárové příčky. Jenže právě výjezdy dělají Příbramským velké potíže. Jediný Střížkov totiž získal bodů méně, Slovácko s Budějovicemi pak stejně. K ukončení čekání, které trvá od druhého kola v zápase na Kladně, nepřispěje jediný hráč, zraněný Borek.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Růžička, Dian, Štohanzl, Róth - Hartig, Ibragimov
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško - Dort, Videgla, Tarczal, Šmejkal - Rodrigues, Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians Praha - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Poslední domácí utkání pro Střížkov hodně napoví o jeho šancích na úspěšný boj o udržení. V neděli přivítá Brno, které by chtělo zopakovat loňskou výhru na hřišti soupeře.

Třináct utkání, deset proher. Až děsivá bilance Střížkovských, kteří tak nemůžou být nikde jinde, než na samém chvostu ligové tabulky. Před nedělí je může uklidňovat snad jen fakt, že vše je zapříčiněno z velké části zápasy na hřištích soupeřů. Doma totiž z posledních čtyř utkání odešli poraženi pouze jedinkrát - v posledním zápase se Spartou, se kterou dlouho sahali po všech bodech. Domácí trenér Jindráček, který může postavit jakéhokoliv hráče, si dobře uvědomuje důležitost posledního podzimního představení na svém hřišti. "Rozhodne o tom, zda pro jaro zůstaneme ve hře o záchranu. Proto musíme hrát aktivně, snažit se o častou střelbu, dostat soupeře pod tlak," řekl Jindráček, který chce sázet především na zkušenou zálohu.

Brno předvedlo ohromující start do ligy, ale z posledních devíti zápasů vyšlo vítězně pouze v domácím zápase s Příbramí. První a poslední vítězství z venku navíc přišlo už ve třetím kole proti Libreci, celkově moravský kvalitní a ambiciózní tým skóroval na hřištích soupeřů pouze třikrát. Poslední trefu zaznamenalo Brno v Plzni, kdy gól Martina Suse sedm minut před koncem znamenal důležité vyrovnání. "Ten bod byl pro nás zlatý a mohl by nám pomoci," věří trenér Beránek, který po hráčích chce stejný výkon, jaký předvedli na západě Čech po přestávce. Do hry opět nezasáhnou zranění Trousil, Večeřa, Dřížďal a Jílek, ke kterým se přidá suspendovaný Došek.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Modeste - Dittrich, Zoubek, Dobeš, Fenyk - Ibe, Kincl
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Sus, Čoupek - Mareček, Dostálek, Polách, Léo - Šural, Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (pondělí 17:30)
Slovácko se v pondělním televizním zápase střetne s pražskou Spartou, respektive utká se třináctý tým tabulky se čtvrtým.

Klub z Uherského Hradiště chce zapomenout na porážku, kterou utrpěla před týdnem v Mladé Boleslavi, a ráda by navázala na předchozí dva zápasy, v nichž pokaždé naplno bodovala. "Po prohře v Boleslavi jsme zapracovali na defenzivě. Věřím, že se podobný výpadek, kdy jsme inkasovali tři branky v průběhu půlhodiny, nebude opakovat," prohlásil trenér domácích Josef Mazura, jenž bude v zápase se Spartou spoléhat na svého kanonýra Švancaru.

Sparta se v dobrém světle předvedla ve čtvrtek při Evropské lize, když si odvezla z rumunské Kluže cenné vítězství. Nyní se musí koncentrovat na tuzemskou soutěž, v níž se v pondělí pokusí snížit pětibodovou ztrátu na třetí Ostravu. "Každý tým vychází ze zabezpečené obrany. Styl Slovácka je dán i typem hráčů, prim hrají Švancara, Zelenka a Chmelíček," řekl kouč Letenských Jozef Chovanec, jenž se těší v zápase na výbornou atmosféru

Domácím v sestavě bude chybět čtveřice marodů Fujerík, Gonda, Perútka a Racko, zatímco sparťané nastoupí bez zraněného dua Kladrubského a Bergra.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Struhár, Formánek, Urbánek - Ondřejka, Zelenka, Abrahám, Cleber - Švancara, Chmelíček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Vacek, Kucka, Zeman - Holenda, Kadlec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.15 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (pondělí 17:30)
Mistrovská Slavia v pondělní dohrávce 14. kola hostí Plzeň, která neprohrála šestkrát za sebou. Úřadující mistr se trápí, na čelo tabulky ztrácí hrozivých třináct bodů.

Takovou ztrátu budou chtít snížit vítězstvím svěřenci trenéra Karla Jarolíma, kteří prohráli poslední dva ligové duely. Ve čtvrtek si sešívaní zvýšili sebevědomí, když v takřka ztraceném zápase Evropské ligy s Valencií vybojovali cenný bod. V závěru utkání se totiž vzchopili a ve vlastním oslabení stihli dvěma góly vyrovnat na 2:2. A doufají, že toto je nabudí do nadcházejícího zápasu tuzemské ligy. "Hrajeme sice proti soupeři, který je v tabulce před námi, ale bodů jsme už poztráceli dost. Navíc jsme dvakrát za sebou prohráli v Edenu a to se již nesmí opakovat," uvedl Jarolím, jehož tým momentálně okupuje osmé místo.

O dvě příčky lépe na tom jsou Plzeňští, jež v uplynulém kole po dlouhých 491 minutách hry inkasovali branku. Jejich trenér Pavel Vrba chce využít nepohody ve slávistickém mužstvu a pokusí se úřadujícího mistra obrat o body. "Budeme chtít hrát disciplinovaněji vzadu. Ve Slavii momentálně není nebo nebyla pohoda a já bych byl rád, kdyby to ještě vydrželo do pondělního zápasu," přeje si trenér hostí.

Domácí výběr bude postrádat hned šestici zraněných hráčů Kaufmana, Pekharta, J. a M. Černé, Volešáka, Romanovse, zatímco hosté budou kompletní.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Grajciar, Trapp, Ragued, Skácel - Šenkeřík, Hloušek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Kolář - Rezek, Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1385026:1029
2.FK Jablonec1392215:929
3.Baník Ostrava1374218:1225
4.Sparta Praha1358014:723
5.Viktoria Plzeň1364314:1122
6.FK Mladá Boleslav1354422:1619
7.Slavia Praha1354417:1219
8.Slovan Liberec1352615:1617
9.1. FK Příbram1352612:1417
10.1. FC Brno1345411:1417
11.Sigma Olomouc1344517:1316
12.1. FC Slovácko1341813:1913
13.Bohemians 1905132566:1011
14.SK Kladno133289:2011
15.České Budějovice131576:188
16.Bohemians Praha13211011:257

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
homeles8

Baník vyhraje 5:0

Reagovat
centos

Všichni na Bazaly, ať se s nimi až do jara rozloučíme!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nic moc počasí,takže vandráci zůstanou doma tak bych tipnul 4500 nejvěrnějších a výsledek 3:0 a tvrdý beton a simulování a zdržování od první minuty ze strany Kladna.

Reagovat
centos

Hřídel tvrdí, že nechcou kazit fotbal. To jsem teda zvědav..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra dnes nemůžu

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
centos

Aby nám pak na jaře Bazaly nezatrhli a nemuseli jsme už hrát ve Vítkovicích na furt. Pak se zbourají. Víš jak tě to bude mrzet, že jsi na posledním zápase nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

No sere mě to,ale sem si 100% jistý,že se kus jara odehraje zpátky . Mám rodinnou oslavu na které musím být,jinak se tam "prý" poserou beze mě....

Reagovat
centos

nepříjemné

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne stesti Kladno

Reagovat
centos

Proč přeješ vašemu soupeři v boji o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti dam zachranu,klidny stred tabulky

Reagovat
centos

To je větší nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vzhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Moravaci dnes vyhrají

Reagovat
centos

Z Moravy tam je dnes jen Olomouc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Morava a Slezsko, to už není Česko...Ale víš jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

No v Liberci to bude drsné....tipoval bych 0...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborna remza

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to jo...když ti to stačí....

Reagovat
smazaný uživatel

My Hanáci jsme skromní, pak budeme aspoň překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tome neprovokuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Jablonec 10; Baník - Kladno 1; Liberec - Sigma 1

Reagovat
$dolar$

Kladno by neco ukopat mohlo, je to sympaticky tym se sympatickym trenerem

Reagovat
centos

Reagovat
$dolar$

Tata

Reagovat
smazaný uživatel

jen ten stadion a fans...

Reagovat
vitasrp

Stadion je hustej, ale třeba takovej Most měl ještě horší To byl totální extrém, takovej stadionek vsazenej do kopce:))

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se stadion Mostu líbil, není to taková klasická "kostka" jako většina stadionů u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stadion je ultra příšernej

Reagovat
centos

Zas několik dní pěkně a před zápasem začne chcát no nic, jedu

Reagovat
božský John

Koho zajímá průměrný mač,když se dnes hraje o první místo?

Reagovat
Shevchenko

Nás ne.

Reagovat
sosna

Libereček dostává pěknou dardu. Nechtěl bych poslouchat Škorpila v poločase. SIGMA Zatím paráda... ještě tak 2 fíky a jedeeeem.....tip 0:4.

Zdeněk Psotka

Reagovat
sosna

Vždyť to říkám. To je nádhera. Dneska se setnu jako prase.

Reagovat
sosna

0:4

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tip

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma krása

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA!!!!!nadhera...

Reagovat
Shevchenko

Liberec. Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je piiiicoooo ! ! ! SKS je jen jedna v liza a proto SIGMA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice snad vyhrajou bohužel nebyly prachy na to jít na Stínadla

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká zlepšená forma Boleslavi mě nezajímá, musíme bodovat!

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně branky, hlavně dávat branky!

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím v nový stadion baníku zaslouží si to...minimalně pro 30 000 lidí

Reagovat
centos

blbá uefa, kdyby jim stačilo o osm míň..

Reagovat
Radar

Souhlas, ael stějně si myslím že stadion třídy ELITE nepotřebujem

Reagovat
centos

To já taky, ale zas chápu, že když už, tak s pojistkou.

Reagovat
Radar

Hlavně aby ten stadion byl

Reagovat
centos

Se teď dívám na Chelsea a tribuny na Stamford Bridge jsou blízko úplně fest - to by bylo super. Ale nevím, jestli by to v našich podmínkách šlo každopádně pro soupeře by to bylo velmi nepříjemné, bo jednak na to nejsou zvyklý a navíc region razovity..

Reagovat
centos

ježiš, zvyklí

Reagovat
Radar

Ty vysokošloláku

Reagovat
smazaný uživatel

běž do Plzně, tam ti to prominout a ještě k tomu dostaneš titul

Reagovat
peky

Sparta vyhraje 3-0 a Slavie prohraje 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 12:01 Rosa letos zřejmě dohrál

krásná ukázka bulvárních praktik

Reagovat
10

jak to maj jinak napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Napříkla:Teplický Rosa letos zřejmě dohrál. .. Ale to je právě ono, na to, jak je to napsaný se nedá nic říct.

Reagovat
centos

Taky mě napadl Rosický, jestli myslíš tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky. Hned sem se chtěl zaradovat,že by moh´ chybět za 3 týdny. Arsenal-CFC. Ale

Reagovat
j_mrazik

Tady na svini evidentně nenarazíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně oni tady budou spát Rosického přezdivkou??? procitni !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kam to psat ,clanek o Sparte tu aktualni neni,tak nespartane klidne zde prestante cist V nominaci U-19 mame hned 5 spartanu jsou tam beckari Putz a Folprecht(btw konecne becko vyhralo porazili Vitkovice a Zdenek se trefil taky) pak tam mame nejlepsiho strelce dorostenecke ligy ktereho jsem vzpominal tady nekolikrat Skalaka a pak jeste Lada Krejci a Roman Polom a v nominaci chorvatske repre je Pamic Takze ja myslim ze dnes vyhrat a bude to super ne?Je me lito Zeliho pro me ikona Sparty ,no holt skoda ses na opacne strane barikady ,,ale hodne stesti Zeli

Reagovat
centos

Výhrou nad Vítkovicemi bych se moc neradoval ;) zajímá mě, co s nima bude. Jejich fans spekulovali o tom, že pokud tým sestoupí, fotbal ve Vítkovicích skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis ale kdyz je to jejich druha vyhra tak se tim clovek musi pochlubit

Reagovat
smazaný uživatel

A budou u toho i čtyři hráči SK Sigma Olomouc. V národním týmu jsou pro kvalifikační turnaj o postup do druhé fáze Václav Koutný, Milan Machalický, Tomáš Přikryl a Václav Vašíček.

Reagovat
smazaný uživatel

To me moc neprekvapuje co vim tak vas dorost se Spartanskym vzdy souperi o celo,mate hodne good mladez

Reagovat
smazaný uživatel

17ka i 19ka Sigmy vedou ligy tuším. Ale v těchto kategoriich mam kámoše, a zname, takže vím kdo je jakej a tak. Přikras ( Přikryl ) bydlí ve vesnici asi osm km od te mojí. Je to levej záložník,obránce,utočník. Chcou ho ve Valencii, Seville, Arsenalu...Nejrychlejší dorostenec v Česke republice, kapitan 19ky Sigmy. Myslím, že je to 92, nebo 93. Je to fakt frajer, neni namyšlenej, uplny pohodář, fakt borec. Koutnyho neznam, Machy hrava už i v áčku Sigmy, take žádný machyrek, ma dobre kecy, je s nim celkem prdel. A na to že, v těch repre byvaj sami šamponi,tk on je spíš stylem Rolka. A Vaclav Vašíček, to je kanonyr, ten da gola z jakekoli pozice, uteče a vybere si misto a dává gola. Už hrava i za béčko v Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ ja vim ze minuly rok U-19 nase suverenne vyhrala podzim ale pak jak uz do becka sli tak 3 hraci tak trochu polevili a byli nakonec jen o bod pred vami ,,tedka presne nevim ,dival jsem se na tabulku uz je to nejaky patek ale podivam se teddy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak diky za info a ten prikryl je levak jo aj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, levák. V té devatenactce je ta leva strana strašně silna, Přikryl, Hála - ten je strašně rychlej, proti tomu sem hrál středoškolsky turnaj, dal nam asi 4 fiky a jeli sme dom, a Vašek Tomeček, ten bydli ve vesnici kde hraji fotbal zavodně, chodi s nama občas trenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna tak na toho Prikryla jsem teda zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja take, četl jsem s nim rozhovor, zkusim ho najít, a take dost rozumnej, chodí do třeťáku na obchodku, sice to celkem omrdává, ale ví co chce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pockej ty si z Tynce To ja taky ale z Tynce u Breclavi

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, tam pochazi ten Přikryl, a tam pujdu hrat v létě. Jinak to je vesnice asi osm km od te co bydlím já.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych na to asi taky mrdal kdyby me tak sel fotbal ,ja to dotahl maximalne na kraj v zakach pak uz sem kles do mistniho naseho vesnickeho dorostu a ted Akorat si obcas zahram futsal na vysce

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já hraju okres za dorosty, i za muže. Ale příští rok asi přestoupím do I.B. třídy. To je už kraj, právě do toho tymu, kde začínal ten Přikryl. Už sem tam byl na hostovaní před dvěma rokama,tak tam asi ted pujdu natrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

U-19 vede nase ale vasi jsou treti

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pišu to níže. Pokud by to tak bylo třeba za 4-5 let v lize, nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych jeste doplnil dorostenecke derby jsou nase http://www.sparta.cz/cs/novinky/zpravodajstvi/mladez/10933.shtml

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, my na Slavii ruply 0-2...

Reagovat
smazaný uživatel

A teďka s Budějkama 2-3 - U19

Reagovat
smazaný uživatel

vy teda jedete

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 19ka je třetí už, a 17 první o šest bodů. Ta je hodně silná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna vidis to score nase 55:13 za 13 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha 14 11 0 3 57:18

Reagovat
smazaný uživatel

kde to ctes?ja na fotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

sigmafotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

2.kolo Sparta - Olomouc 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je strasne silna dvojice hrotu Skalak a Jurdik ,,hlavne ten Skalak je pry talent od boha do pokutoveho uzemi,vsici rikaji ze je to novy Horst....Nedivil bych se kdyby se tihle dva proti vam netrefily

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejde rozklinkout ten zapas a střelci no. To možná, bude u vás

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkny no, pět golu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sparta.cz/srv/www/cs/football/match/viewMatch.do?matchId=2100 no ty vole osm golu Slavii v U-19 tak to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pekelníci ti dva no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jurdík je slovák, dobree no, a Mac Hong je na den přesně o rok mladší jak já

Reagovat
smazaný uživatel

A v bráně Taloš.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ maji docela dobry scoutng v ramci te mladeze,vim ze tam chodi borci ruzne z republiky ,samozrejme tam nepujde kazdy ,urcite kazdeho klub nepusti trebas vaseho Prikryla Ale moh by

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, nikam, ze Sigmy rovnou pryč. Jinak Sigma take přetahla kohosi ze Slavie, ale nevim koho

Reagovat
smazaný uživatel

Jurdík 12 zápasů 13 branek, Skalák 11 zápasů 15 branek..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelni suteri,,,ale covece kdyz se podivas na Sparta.cz ty dardy co davaji tem souperum no nechtel bych proti nim hrat Kua to je generace

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte 19ku, my 17 ku. V příští desetiletce to vidím na Nová ,,S" = Sigma + ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by klidne to bereme,a klidne vas za ty sesivky vymenime

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsi o historii Sigma - Sparta? Nevim přesně rok, ale Sigma tenkrat hrala o zachranu, bylo to posledni kolo, Sigmě stačil bod. Sparta jasny titul měla. A Sparta vedla v Olomouci 3-0, jenže o poločase šel Lauda domluvit spartanskym hráčům, mate se mi esi to neyl Andrej Kvašňák, nerad bych lhal, a šel domluvit remizu. Samozřejmě to skončilo 3-3, a Sparťani se ožrali se Sigmakama jak prasata A Sigma zustala v lize, Sparta titul, a koza zustala cela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom fakt nevim,ale dobra story

Reagovat
smazaný uživatel

Mě o tom vypravěl dycky otec, když jsme chodili na vycházky, když jsem byl malej, to byly časy...

Reagovat
smazaný uživatel

No to nase U-17 docela ostudy oproti vasim,sedme misto ty jo ale vidim ze vy tam mate nejakeho sutera Adam Sevcik 16golu hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Ševi, žádny technik, typickej bourač, do brany to dotlačí klidně po kolenach. Je to bejček

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava stejna jako proti Cluji takze super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme Sparta a Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Soudě dle prvních obrazku v TV - Diváci A pak že zalezi, na tom, jestli je to v televizi nebo to neni v televizi .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Slovácku byly dycky dobré návštěvy.

Reagovat
centos

Tak lidi budou nasraní, ale přijdou.

Reagovat
j_mrazik

Slovácko, banda ustrašenejch simulantů.

Reagovat
j_mrazik

* (ještě mi tam chybí jedno slovo, za které se omlouvám) zasranejch

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chce vedeni svazu toto dostat pryc tak svancara by mel za to divadylko dostat dalsi stopku

Reagovat
j_mrazik

Nejvíc mne štve, že on toho Řepku hezky oloupe, ale pak nesmyslně padne, když už je před ním. To nechápu.

Reagovat
Jajinek

Švancara je aspoň k smíchu, ale Cleber je na facana!!!

Reagovat
j_mrazik

Oba jsou na pěst. Přitom fotbalisti kvalitní, kteří to nemají zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

hajlajt z 1 poločasu: hlava vedle a dve simulace.. viva la gambáč !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Cleber už měl být ze hřiště pryč - dvakrát teatrálně reagoval na rozhodnutí sudího a ta jeho filmařina ...

Jinak Švanci, sice tě mám rád, ale jsi chudák . Prý: "budeme to dál zkoušet ... ze standartek ...

Reagovat
j_mrazik

Oni hrajou na tři doteky, jak na tréninku... pak padnou, když už to vyčerpají. Na nic jinýho jsem nepřišel, ale od toho Švancary mne to sakra štve, takovej kopáč to může bejt.

Reagovat
centos

Sparťani si otevřeli stejnou branku jako my? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Cleber bude jeden z mála fotbalistů, co bude vyloučen za dvojité simulování

Reagovat
centos

"zahoď praporek"

Reagovat
j_mrazik

Já bych ten fotbal zrušil, Sparťani hodili dýmovnici, kontumace, nazdar.

Reagovat
j_mrazik

Ale jinak, jak fandí Slovácko? Co to sakra je? To umí jenom řvát na Řepku? Samý pískání...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
j_mrazik

co se ti nelíbí? koukám jenom tak po očku..

Reagovat
smazaný uživatel

všechny drobné fauly atd. píská proti Slavii, navíc hodnocení situací, kdy hráč zůstavá ležet na zemi...

pak tam byla sporná penalta na Skácela -ale to sem viděl jednou, neodvážim se hodnotit, to budu nadávat až po opakovačkách

Reagovat
j_mrazik

Aha, já jsem nucenej koukat na Spartu, nebo je někde na netu Slávie?

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalzive.cz

Reagovat
smazaný uživatel

musíš si odmyslet ten komentář a záběr kamer na 2x2 metry čtvereční trávníku..

Reagovat
j_mrazik

díky, já si toho nevšiml... tak trpím už 40 minut u Sparty s padákama.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebude lepší, ten fotbal je dost hroznej .. SKS v totální krizi a Plzeň taky nehraje vůbec dobře, za půlkou byla tak 4x za celej zápas

Reagovat
j_mrazik

ta kamera je šílená!!! vůbec nemám ponětí o dění na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak akorát na to spočítat Horváthovi plomby

ale vážně.. a ten komentátor je taky - uplne ho vidim, jak sedi s hlavou v dlaních a vzdychá nad kafem

Reagovat
j_mrazik

a vzdechy, jako kdyby si tam pindil honíka...

Reagovat
smazaný uživatel

.. přesně

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. Že hraje ještě Cléber, to je několikátý div světa

Reagovat
smazaný uživatel

tak já koukam na Slavii - Spartu B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idiot s dýmovnicí . Líbí se mi, jak je tam pak Blažek seřval

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to teď Zeman dloubnul, tak nemá, co řešit. Tohle bylo opravdu nefotbalový

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý je opravdu jedinej hráč Slavie, kterej i v absolutní krizi je pořád ten nejkvalitnější na hřišti.. Klobouk dolu před nim

Reagovat
Oxbow

souhlas nerikam ze neudela chybu ale proste si drzi svuj vysokej standart

Reagovat
j_mrazik

Jsem zvyklej u fotbalu jíst... vidím ho hlavně o víkendu, to koukám na PL, takže pohoda, ale tohle je krutý vystřízlivění. Ani ten jogurt nedojím, díky Matěji, ta klika do 3 byla super.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba tohle.. žlutá pro Hlouška, to je výsměch ne ?

Reagovat
j_mrazik

Na začátku by se mělo říkat, kopané zdar nazdar a nééé fotbalu... z tohohle bolí oči. Jak Sparta, tak Slávia, fuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc výkon teda, ale šance tam nějaké byly, jednu Holenda libově proměnil, obrana byla relativně dobrá a vítězství zasloužené. Slovácko mě zklamalo těma filmařinama, ale přát jim budu dál a doufám, že nespadnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele