Gambrinus liga - preview 12. kola

24.10.2009, 08:45, aktualizováno 26.10.2009, 08:21
Previews
V Edenu by se měly v pondělní dohrávce představit dva týmy, které našly ztracenoiu formu. Slavia má za sebou výhru na Kladně a hlavně nebojácný výkon ve Valencii, Sigma v minulém kole rozdrtila Brno.
Baník Ostrava - Bohemians 1905  (sobota 16:00)
Souboj rozjeté Ostravy s "totálním nasazením obrannářským". Duel dvou fanouškovských táborů, které patří mezi nejlepší u nás. Bitva nevyzpytatelného útočníka Zehera a hostujícího brankáře Sňozíka.

Tenhle zápas má tedy o náboj rozhodně vystaráno! Očekává se vysoká návštěva, zvláště domácí by si větší podporu zasloužili, neboť přestože se jim daří, návštěvy jsou stále jen průměrné.

Přestože by se při pohledu na ligovou tabulku mohlo zdát, že zápas bude jednoznačnou záležitostí, není tomu tak. Klokané, kteří zvláště na venkovních trávnicích vsází na velice tuhou defenzivu přivážejí domů cenné skalpy. "Soupeř je pozoruhodným a unikátním zjevem v lize. Doma se trápí, ale venku prohrál jen těsně v Teplicích, dokázal zvítězit třeba v Mladé Boleslavi, remizoval na Spartě. Víme, že v cizím prostředí umí být úspěšný. Nedostává góly, a i když má zřejmě problémy se střeleckou potencí, tak je velice nebezpečný," řekl na adresu soupeře kouč Baníku Miroslav Koubek.

V podobném duchu mluví i trenér hostí, Pavel Hoftych, který však musí svůj tým nabudit po nepříjemné domácí prohře s přímým konkurentem, Slováckem: "Musím říci, že to byla velmi nepříjemná ztráta i z důvodu, že jsme hráli se soupeřem, který je v tabulce pod námi. Dva dny bylo na týmu znát, že nás to zasáhlo, ale teď už se úplně koncentrujeme na Baník a jsme odhodláni navázat na naše výkony ze hřišť soupeřů, protože tam se nám v minulých zápasech dařilo více než doma."

Dá se tedy očekávat velice útočný fotbal ze strany Slezanů, kteří nejspíše pošlou do hry hned trojici útočníků. Naopak Pražané postaví svou taktiky na hluboko zapuštěném obranném valu, který příliš fotbalové krásny nenabídne, ovšem jehož efektivnost je velice vysoká. Skrytým úspěchem této strategie je také vysoká agresivita a nasazení každého hráče, a proto můžeme předpokládat velice "rozkouskované" a "prožlutěné" utkání.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Neves, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Strnad, Zeher
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík - Bartek, Hrdlička, Štohanzl, Hašek - Škoda, Kaufman
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Brno - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Fotbalisté sedmého Brna se v sobotu doma střetnou s druhým Jabloncem. Domácí budou chtít odčinit ostudný debakl z Hané, zatímco Severočeši plánují návrat do čela tabulky.

Brno překvapivě dostalo výprask od týmu, který devět kol nevyhrál. Z Olomouce si totiž odvezlo hrozivý výsledek 0:5. Pro svěřence trenéra Miroslava Beránka čeká jasný úkol: odčinit ostudný debakl a udobřit si své příznivce vítězstvím nad Jabloncem. "Zdůraznil jsem hráčům, že se musíme vrátit k poctivým výkonům, s nimiž jsme slavili úspěchy v úvodu sezony. Vyžaduji po nich bezchybnou defenzivu. Jablonec chceme zaskočit i aktivní útočnou hrou," nastínil plán taktiky Beránek.

I Jablonec má co napravovat. V uplynulém kole totiž doma podlehl rozjeté Plzni 0:1, a tak přišel o vedoucí pozici prvoligové tabulky. Na tu se ale Severočeši chtějí vrátit zpátky v sobotu. A to se jim podaří za dvou podmínek, v Brně musí vyhrát a zároveň doufat v zaváhání prvních Teplic. "V čele se nám líbilo. V průběhu týdne jsme hledali příčiny výpadku s Plzní a myslím, že se podařilo tým dostatečně nabudit," věřil kouč hostí František Komňacký.

Domácí výběr se bude muset obejít bez služeb tří zraněných Trousila, Večeři a Jílka. Hosté nebudou moci počítat až s pěticí marodů Zábojníka, Eliáše, Jablonského, Kocourka a Klapky.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Mareček, Križko, Dvorník, Dřížďal - Šural, Dostálek, Polách, Lira - Rabušic, Došek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Huber, Drsek, Kovařík - Haurdič, Pavlík, Jarolím, Loučka, Čížek - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.95 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - SK Kladno  (sobota 16:00)
Série velice důležitých zápasů pro domácí pokračuje. Ti dokázali v minulém kole konečně vyhrát, navíc přivítali v sestavě vracejícího se Švancaru. Nyní jejich zlomové období pokračuje soubojem se středočeským klubem.

A proč zlomovým? Protože přesně s těmito soupeři se podle prognóz bude Slovácko přetahovat o "sestupový poukaz", a jak je známo, právě vzájemné zápasy hrají v závěrečné fázi sezóny důležitou roli.

Středočeši však musí být na pozoru, neboť jejich protivníci dokázali vyválčit důležité tři body na půjde pražských Klokanů a po dlouhé sérii neúspěchů z nich konečně spadla deka přibližujícího se dna ligové tabulky. "Určitě se nám líp dýchá. Atmosféra se uvolnila, ale před námi je nyní Kladno a to je stejně důležitý zápas jako byl na Bohemce. Takže balvan zodpovědnosti na nás stále leží. Musíme tedy udělat všechno pro to, abychom sobotní zápas zvládli," říká o zápase trenér Josef Mazura.

S postupující sezónou se však kromě nálady v kabině musí domácí stratég vypořádat také s čím dál rozsáhlejším lazaretem. Vždyť jediným, který se vrátí do "první linie" je Kubáň. Naopak jen v zákopech zůstal vyklusávající Chmelíček či nemocný Fujerik. Naopak dlouhodobý "opušťák" dostali Perůtka, Formánek.

A co se dá očekávat od protivníka? "Hra venku Kladnu vyhovuje. Vždyť mají v mužstvu vhodné typy hráčů, jako je například Klinka, hlavně na brejky. Každému mužstvu se doma tvoří zle do plné obrany a oni toho dokážou využít. Nemá však jen brejkové hráče, ale má i tvořivého Szaba v záloze, který je hodně herní, dokáže dát hře myšlenku. Takže je to i kombinační mužstvo," má svého soupeře zmapovaného Mazura.

Co tedy v tomto souboji očekávat? Řadu osobních soubojů, bojovnou kopanou a fotbal v podání Švancary. Důležitost je pro oba týmy obrovská, a tak se má divák na co těšit!
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Randa, Struhár, Němčický, Urbánek - Racko, Kordula, Zelenka, Cleber - Švancara, Chmelíček
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Procházka, Mráz - Zoubele, Szabo, Strnad, Hajník - Tatanašvili, Klinka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Do Liberce v sobotu zajíždí Příbram. Oba týmy touží po zlepšení svých výsledků. Škorpilova parta vyšla v posledních dvou zápasech jak bodově, tak i střelecky naprázdno.

Slovanu patří po odehrání jedenácti kol až nelichotivá jedenáctá příčka. Svěřenci trenéra Ladislava Škorpila se pokusí doma v zápase s Příbramí ukončit své trápení a konečně sbírat body. "S nadsázkou se dá říci, že vyhlašujeme výjimečný stav. Tři body by se nám teď hodily víc než kdy jindy. Ale snažíme se, aby hráči té atmosféře tolik nepodléhali," uvedl Škorpil.

I Příbramští dvakrát v řadě prohráli. Naposledy před týdnem, kdy doma vysoko podlehli Teplicím 0:3. V Liberci také hodlají hrát útočný fotbal. "Myslím, že to pro nás nebude v ničem horší a těžší než normálně. Utkají se dvě vyrovnaná mužstva, rozhodne se na hřišti. Snažíme se hrát pořád aktivně, v tom se nebude nic měnit," řekl slovenský trenér hostujícího celku Karol Marko.

Obě mužstva nastoupí téměř kompletní. Hrát určitě nebude zraněný liberecký Borek a otazníky visí nad startem domácího Blažka a hostujícího Fantiše.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Janů - Vácha, Dočkal, Gecov, Liška - Nezmar, Kerič.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Šmejkal - Huňa, Rodrigues.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:15)
Atraktivní duel uvidí Stínadla. Vedoucí Teplice totiž doma přivítají Mladou Boleslav, kterou tři roky neporazili.

Teplice, jež stále nepoznaly hořkost porážky v letošní sezoně, se dostaly po výhře 3:0 v Příbrami do čela tabulky a nyní drží dvoubodový náskok před druhým Jabloncem. "Zůstáváme stále pokorní. A bylo by velkou chybou si myslet, že k nám nepřijede nepříjemný soupeř. Boleslavi se teď navíc po výhře nad Střížkovem bude líp dýchat," upozornil kouč domácího mužstva Jiří Plíšek.

Před sezonou si Mladá Boleslav dala velice ambiciózní cíl: hrát o mistrovský titul. Nyní k tomu mají svěřenci trenéra Dušana Uhrina ml. hodně daleko. Nyní totiž okupují osmé místo a na vysněnou metu ztrácí rovných deset bodů. V Teplicích budou chtít potvrdit vítězství z uplynulého kola, na které čekali dlouhé dva měsíce. "Musíme se vyvarovat individuálních chyb v defenzivě, na tom jsme celý týden pracovali. Do Teplic jedeme bodovat, ale s jakým ziskem budu spokojený, to se uvidí až podle průběhu utkání," pronesl mladoboleslavský kouč.

Teplickým bude v sestavě chybět vykartovaný Vachoušek a otazníky visí nad startem domácích Merziče, Gašparíka, Rosy a mladoboleslavského Šedy.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Smejkal, Matula - Verbíř, Ljevakovič, Klein, Stožický - Mareš, Mahmutovič.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Janíček, Djalovič - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Fabián - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Trápící se České Budějovice doma přivítají Plzeň a do tohoto zápasu vstupují s jasným cílem vyhrát, zatímco hosté chtějí potvrdit skvělou formu z posledních zápasů.

Tři body, nic jiného nechtějí svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého, jehož premiéra na lavičce Českých Budějovic skončila cennou remízou na Spartě. "Naším jednoznačným cílem bude získat tři body a zároveň potvrdit zisk bodu z minulého zápasu na hřišti Sparty," prohlásil Šilhavý, jehož tým by rád co nejdříve opustil sestupové pásmo.

Plzeňská Viktoria cítí skvělou formu, z posledních čtyř ligových zápasů ztratila pouhé dva body. A proto v tabulce figuruje na čtvrtém místě. Nyní ji však čekají České Budějovice, které během dlouhých jedenácti let ani jednou neporazila. "Poslední těžké utkání jsme zvládli, ale nesmí se stát, abychom teď cokoliv podcenili. Budějovice určitě nakopne i bod získaný na Spartě," upozornil trenér hostí Pavel Vrba.

Českobudějovičtí nebudou moci do sestavy počítat se třemi marody Benátem, Stráským a Šímou a otazník visí nad startem Horejše. Plzeň nastoupí téměř kompletní, hrát nebude pouze potrestaný Rajtoral.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Jarabica, Hunal, Žižka - Hudson, Doležal, Černák, Dolejš - Meszároš, Sedláček
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Bystroň, Navrátil, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Jiráček - Bakoš, Rezek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Hosté přijíždějí s velkým sebevědomím, neboť dokázali před pár dny přehrát rumunskou Kluž. Mají však nad sebou také dva velké vykřičníky! Loňský zápas na domácím hřišti Bohemians a nepříjemnou bodovou ztrátu v duelu s Budějovicemi.

Právě druhá zmiňovaná věc musí ještě teď budit letenské ze spánku. Vždyť celé minulé utkání byli jednoznačně lepším týmem, svého soupeře k ničemu nepustili. Budějovice ovšem stejně dokázaly vyrovnat.

A právě to musí být pro Spartu velké ponaučení. Bohemians totiž disponují dravým Kinclem, který soupeřovým obranám nepovoluje příliš chyb. Také obránce Lencevič disponuje zajímavou formou a opomenout nesmíme ani, ze Sparty hostujícího, Jeslínka, který se v poslední době probírá a opět začíná dokazovat svůj nesporný talent.

Dá se předpokládat, že svěřenci trenéra Chovance, který mimochodem v minulém týdnu prožíval řádnou mediální "masáž", budou mít na Strahově domácí prostředí. S tím bude zřejmě spojená i hra. Hosté budou mít velké držení míče, tlak na bránu soupeře a řadu střeleckých pokusů. Domácí budou spoléhat na rychlé brejky a důraz Marka Kincla.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Turtenwald, Lencevič, Halama, Heidenreich - Dittrich, Zoubek, Dobeš, Jeslínek - Ibe, Kincl.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Vacek, Kovba, Kucka, Zeman - Wilfried, Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (pondělí 17:30)
V pondělní dohrávce 12. kola Gambrinus ligy přivítají slávisté Olomouc. Domácí by rádi navázali na výkon z prvního poločasu s Valencií, zatímco Hanáci jedou do Edenu potvrdit návrat formy. Očekává se také velký návrat Rudolfa Skácela v dresu Slavie.

Až šestá Slavia, jež má tradičně nejvyšší sezonní cíle, nesmí v pondělí zaváhat. Na čelo tabulky totiž ztrácí již sedm bodů. Domácí fotbalisté ve čtvrtek v Evropské lize překvapili, když jednak remizovali v rámci Evropské ligy ve Valencii a navíc v prvním poločase předvedli snad nejlepší výkon podzimu. "Doufám, že navážeme na dobrý výkon ve Valencii a že hráči budou stejně poctivě pracovat a plnit taktické pokyny jako ve čtvrtek," přál si trenér domácích Karel Jarolím, jenž zároveň varuje před vzestupem formy Olomouce.

Do sestavy Slavie by se po šesti letech mohl vrátit ofenzivně laděný záložník Rudolf Skácel. "I když Skácel dlouho nehrál soutěžní zápas, na trénincích prokazuje velice dobrou připravenost. Po fyzické stránce je na tom velmi dobře," řekl na jeho adresu Jarolím.

Sigma totiž v uplynulém kole šokovala, když nečekaně doma rozdrtila Brno 5:0. Bylo to teprve její druhé vítězství v sezoně a v Praze chce potvrdit, že její dlouhotrvající krize je již minulostí. Jenže nyní se Hanáci střetnou s mistrovskou Slavií, kterou na její půdě přes jedenáct let nepokořili. "Slavia ve Valencii ukázala, že její velká síla je v ofenzivě, která má dostatečnou podporu po krajích. Rychlost a technika jejích ofenzivních hráčů je na naší ligu nadprůměrná. S tím, pokud chceme uspět, si budeme muset poradit," uvedl trenér čtrnáctého týmu tabulky Zdeněk Psotka.

Slávisté nebudou moci počítat s pěticí marodů Kaufmanem, Pekhartem, Trappem, J. a M. Černými a nejasnosti panují okolo startu Jandy, Volešáka, Šmicra, Šenkeříka a Romanovse. Hosté budou téměř kompletní, chybět jim bude pouze zraněný brankář Drobisz.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Grajciar, Ragued, Belaid, Skácel - Naumov, Hloušek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava, Hubník - Petr, Ordoš, Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1174022:825
2.FK Jablonec1172213:923
3.Baník Ostrava1163214:1021
4.Viktoria Plzeň1162313:1020
5.Slavia Praha1154216:919
6.Sparta Praha1147010:419
7.1. FC Brno1144310:1216
8.FK Mladá Boleslav1143417:1215
9.1. FK Příbram1142511:1314
10.Bohemians 1905112545:611
11.Slovan Liberec1132613:1611
12.SK Kladno113269:1611
13.Sigma Olomouc1124513:1210
14.1. FC Slovácko113179:1610
15.České Budějovice111466:167
16.Bohemians Praha112189:217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (196)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OSTRAVA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miky.77.14

Teplice už dneska ztratěj,pořád to hold nepůjde Slavia se vráti brzo na trůn

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je slezsky uz si to zapamatujte

Reagovat
centos

Pro ignoranty Morava jak Slezsko..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude boj jak Prase.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Takovemu káždý tleská, co ma jmeno SK Slezská. BP

Reagovat
smazaný uživatel

Morava a Slezsko, to už není Česko. Malá provokace.

Reagovat
centos

Provokace? To prý někteří Moraváci křičí běžně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vím, že Moraváci nechcou mít s Čechama nic společnýho, ale když jsem to řekl kámošovi, tak pyskoval.

Reagovat
$dolar$

A Cesi s Moravakama

Reagovat
smazaný uživatel

A jé, tady se řeší národnostní otázky. Mně je to buřt, já jsem kosmopolita, původem Moravák. Ale rozdíl mezi Moravákem a Čechem si můžete prohlídnout večer na Nově - Bobule

Reagovat
$dolar$

Reagovat
centos

To jsou nějaké novinky, ne?

Reagovat
$dolar$

Uprimne mi Moravaci nevadi do doby nez zacnou nadavat jak je my cesi nemame radi, jak je utlacujem, jak jim berem penize apod. To mam potom nejvetsi chut toho Moravaka zabit

Reagovat
centos

To chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi Moraváci nevadí, pokud mi zlitému nedají pěstí jen kvůli pražskému přízvuku a pak si nedělají srandovní alibi, že jsem je polil pivem..

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

jim můj přízvuk zatím nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Boj bude Dynamo vs. Plzeň

Reagovat
$dolar$

Doufam ze to od vas nebude beton, jinak budem v loji

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, dolare, že v tom loji budete.... Upřímně věřím, že by to mohla být alespoň trošku kvalitní bitva a že nás Viktorka donutí hrát konečně zase kopanou. Nepředpokládám, že to bude stejnej styl hry jako se Spartou, ale budeme muset hrát zezadu, protože je Plzeň velmi nebezpečná a co se týče součinnosti defenzívy a ofenzívy, patří mezi současnou špičku naší ligy.

No, rád bych, aby nám spadly do klína tři bodíky, ale proti Plzni se nám kdovíjak nedaří. Proto by byl bod, alespoň před zápasem, dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už musíme začít dávat góly, na to pasivní skóre se mi nekouká nejlíp!

Reagovat
$dolar$

Nevim jestli zrovna proti nam zacnete, posledni dobou nam neuveritelne slape obrana Ja vam zachranu preji, ale bodovat az od naseho zapasu

Reagovat
$dolar$

My si tam jednoznacne jedem pro 3 body a cokoliv jineho by bylo zklamani, mozny by podle prubehu hry jeste 1 bod stacil, ale ja osobne ocekavam 3.

Proti Sparte jste meli z prdele kliku, tak doufam ze ted uz tak stastni nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím skoro všechno na domácí týmy, jen Bohemka a Bolka by něco mohli uhaluzit.

Reagovat
centos

Ty návštěvy na Bazalech mě šíleně serou, snad dneska přijde aspoň 7k.. i když zrovna dnes se po několika hezkých dnech zhoršilo počasí..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že chachary vyhecuje přijít na stadion už jen početná konkurence v sektoru hostů...

Reagovat
centos

Se uvidí dneska.

Spíš to je tím, že, ať se to někomu líbí nebo ne, Bazaly už prostě nevyhovují..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy má být postavenej novej stadec? 2011? Nevím no, Bazaly mi příjdou v český lize takový specifický, zápasy Baník - Sparta tam si vždycky užívám, budou chybět.

Reagovat
centos

Nic není jisté, bůhví jestli bude..

Bazaly mají unikátní kouzlo, to nemůže nikdo popřít, nicméně v dnešní době je to v pohodlnosti opravdová bída. Ale mně budou chybět taky, hodně. Jen si vem, že:

1) jsou nekryté, což je při tomhle počasí velká nevýhoda

2) při větším počtu lidí je stání v řadě na pivo otázkou minimálně celé přestávky (i když je fakt, že se to v posledních letech zlepšilo a počet stánků je větší)

3) když už teda při dešti přijdeš, máš v sedačce louži

4) po celém ochozu (13 tisíc míst, cca) jsou jedny záchody, kde se vleze najednou tak 30 lidí, ale stejně se všichni naučili chodit k plotu :) Kabinky pro chlapy tam snad nejsou vůbec, nebo jsem si jich nikdy nevšiml

5) parkovat se dá jen v přilehlých uličkách, což aspoň v poslední době není problém; jindy třeba ani není kde..

6) na některých místech nejde slyšet hlasatel, bo už asi dva roky nefungují některé reproduktory

Nic, co by odradilo fanouška, ale diváka bohužel asi ano.

Reagovat
centos

Plus propagace fotbalu je ve městě nulová. Jo to byly časy, když jezdil po městě Dalínek ve škodovce s hlásičem..

Reagovat
Radar

dej baník gól

Reagovat
j_mrazik

Bazaly mají pro mne kouzlo v tom, že Slavia odtud pravidělně vozí 3 body.

Reagovat
centos

My na ně neumíme, to je známá věc.

Reagovat
j_mrazik

Proto vás mám tak rád. Nehrajete zanďoura jak všichni proti nám, a proto dostáváte. Ale sympatie máte za tu odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Bohemka něco uhraje,my z Vršovic si musíme pomáhat

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí vyhrát : Baník,Brno,Slovácko,Liberec,Teplice,Plzeň,Slavia,Sparta- mám vsazeno na výhry!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je logika, dávat samý výhry v remízové lize.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrý,sem eště neslyšel

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Bohemka

Snad už se ty naše paka v útoku prosadí alespoň proti nejhorší obraně v lize.

Reagovat
centos

druhé nejlepší..

Reagovat
centos

I když je to zavádějící. To jejich skóre 5:6 po 11 zápasech je tristní a svědčí o kvalitě předváděné hry..

Reagovat
Kepy_FCB

ježiš já kokot koukl na Střížkov stydim se

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

hm tak to vidim bledě, a to navíc debil Strnad machruje že dá dva, ach jo ...

Reagovat
centos

Normální hec, dlouho za ně hrál.

Reagovat
Kepy_FCB

Večeřa bude v Brně působit na pozici sportovního ředitele aneb Kretén se vrací ke kreténům!

Reagovat
M11

jedem FCS.. dnes jasne 3 body

Reagovat
Shevchenko

KING BANÍK!!!

Reagovat
didosh

Banííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes OLOMOUC jedéém.... Hrrr na ně...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava Sparta

Reagovat
centos

Takže vstupenky Sparta - Baník zase na občanku příšerná buzerace

jaký to má efekt?!

Reagovat
Radar

Asi si myslí že to odradí lidi a pak si brečte že na GL chodí málo fans.

Reagovat
centos

No tak třeba konečně začnou chodit ty rodiny s dětmi, které pozvednout úroveň ligy do nebeských výšin. A konečně bude na stadionu bezpečno!

Reagovat
Radar

A konečně zažijem tu pravou Anglickou atmosféru !!!

Reagovat
centos

Yep. Popcorn?

Reagovat
Radar

Yeah

Reagovat
vanGomm

Až se zase začnou "lidi" chovat jako lidi nebudou se muset taková opatření vůbec dělat.A to,že je někde potřeba občanka?Vždyď ona se vlastně za tím účelem vydává.Buzerací bych to nenazval.Tak to samozřejmě nazve ta skupina fanoušku,kterým je to z nějakých důvodů (anony mita)nepříjemné.Ta opravdová buzerace totiž vypadá úplně jinak.

Reagovat
centos

Mně je to nepříjemné, nevidím totiž důvod. Ale když už jsi to nakousnul - k čemu že to je? Anonymita? Že si někdo přepíše fixou údaje na lupen, další si to přečtš a zkontroluje, načež to zapomene? Aha.

Reagovat
vanGomm

Jde o to,že určitá skupina fanoušků dělá na stadionech problémy a pak se ti samí "fanoušcii"diví,když se za to pak začnou dělat problémy (občanky) jim.Mě je to jedno já s tím nemám problém.Kamu to vadí ať je doma.

Reagovat
centos

Aha, takže nevíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

..... tak to nejedu ,už mě to sere !!!!

Reagovat
Radar

Tady je jasný příklad toho jak to funguje, odrazuje to ty největší chuligány baníku

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Nesměj se ty huligene

Reagovat
smazaný uživatel

já a huligen? Hmmm....to není pravda,stím nemohu souhlasit

Reagovat
Radar

Však si dělám srandu

Reagovat
vanGomm

To je podobné jako v hospodě.Bude-li Ti tam někdo neustále dělat problémy,tak taky jako majitel uděláš proti němu nějaká opatření.V určitých případech nastane i zákaz do podniku.Upřímě řečeno takový host nikomu pak chybět nebude.Na stadiónech si myslím,že je to podobné.

Reagovat
centos

Ty ho znáš?

Reagovat
Radar

Asi tak, zakážeš ho jen tomu hostovi né půlce vesnice

Reagovat
vanGomm

Já myslím,že si rozumíme.

Reagovat
centos

Myslím, že ne. Jaké dělal tady Kyrie eleison problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

...tak to sem zvědav......

Reagovat
centos

Jsi čistý jak lilie, jak to tak vypadá Dobré krytí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proč vám to tak vadí? To už jako předem víš, že uděláš bordel a proto máš strach, nebo jak?

Reagovat
centos

Z čeho, že mě chytí a aby si ověřili totožnost, zkontrolují mi lístek? Mně tohle přijde jako naprostá hovadina bez reálného výsledku. Dokud nebude nějaký ten registr problémových fans, kvůli němuž by byl důvod nevpustit někoho na stadion, nechápu, k čemu budou mít naše jména. A doteď mi to nikdo nebyl schopný vysvětlit, bo to prostě nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jen jsem to zapnul - super centr, super hlava.

Reagovat
Jajinek

Hořavaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tvarůžky

Reagovat
centos

No, pomalu měním názor na reprosoustavu v kotli :) Měli by ji ztlumit..

Reagovat
centos

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mrdám to je mazec...Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

S*ru na to. To by mi musel pán bůh vynadat do volů, abych na tohle koukal. Jedu do Prahy vysvětlit těm poděsům, co mají dělat při vysokým míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře - ještě chvíli počkám. Gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej,počkej.... nikam nejed tam to je jak u Verdunu....

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo.

Reagovat
madridcan

pome pome pome...mam 1

Reagovat
centos

Jinak Otepka moc nehraje, co? Si pomoh..

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj boha, taková škoda. Zatím dobrej fotbal, Olomouc hraje moc dobře, i Slavia se snaží - ale ty vysoký míče do obrany... A trochu víc klidu v koncovce, aby Hloušek nevraždil střelama holuby nad Staromákem.

Reagovat
Jajinek

Onofrej je naprosto tragický....kdyby jsme neposlali Kubu Heidenreicha do Bohemky, musel prostě hrát on....

Reagovat
smazaný uživatel

Heidenreich byl strašně namistrovanej poslední dobou u vás. Hráč asi lepší než Onofrej, ale potřebuje si to srovnat v hlavě

Reagovat
Jajinek

To je pravda, ale teď, kdy je Laco naprosto, ale naprosto z formy a dokáže nám prohrát zápasy, by se hodil. Páč jediná další varianta Vepřek je úplně na nic.

Reagovat
didosh

Dobrý fotbálek a i goly padají

Reagovat
Kiosek

Za tohle zluta.? Hahahahahahha. Vysmech.

Reagovat
Marv

Reagovat
didosh

Ale jo možná by ho stihl ten bek křižovat

Reagovat
smazaný uživatel

No to vypadá na 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si Bosák neuslzil svůj sešívaný dres.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší komentátor

Reagovat
didosh

S tím musím souhlasit a v hokeju Robertek Zárubůj........

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pokoj, vždyť nic neřekl...

Reagovat
didosh

Že lumpík jeden......

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, šance by byly, Sigma dala góly ze všech svých šancí, Slavia testuje pevnost brankové konstrukce, jedna sporná žlutá, co měla být asi červená a Belaid zralej na střídání. Chtělo by to Trappa, jenže...

Reagovat
didosh

Jinak fajné,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

...jenže max. plichta co ty na to?

Reagovat
didosh

asi jo ale mě to nijak nes.my jsme třetí a ani jeden nás nedožene

Reagovat
GEGE

No Janotka může být hooodně rád,že nedostal červenou.Jinak doufám,že to Sigma udrží.

Reagovat
didosh

Vždyť ale říkal že se ho jen lehce dotkl

Reagovat
GEGE

Tak lehce se ho opravdu dotkl ale i to ve fotbale stačí.

Reagovat
Liquid

jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase to bylo před 16tkou a nesejmul ho nijak hrozně,...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo takový mohl-nemusel.

Reagovat
Liquid

vzpomínám na derby "Sivok králem Prahy" kdy běžel vedle Dosoudila nějaký simulant ze Sparty a bez kontaktu spadl a Dosoudil dostal červenou a toto bylo dobrých 20 metru dál od přestupku Janotky, kde byl faul zřetelný i z Jupiteru, Carregher měl jít taky ven, a to sem fandil Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, může mi už někdo konečně říct co je na tom Traguedovi tam světového?

Reagovat
Liquid

brání skvěle, ale na DM potřebuju i kvalitně rozehrát včemž má snažný rezervy

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jenom všude čtu jaká to je posila světového kalibru, a na Valencii byl Trapp o třídu lepší.

Reagovat
Liquid

Každý zápas je jiný, kdyby byl ten Trapp tak dobrý, tak by hrál mnohem častěji, Skácel nehrál 4 měsíce zápas a dnes tam jezdí jak kdyby pravidelně hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Světovýho nic, ale na GL má dobrou obrannou hru, podrží míč, občas má super překvapivou nahrávku - jenže taky je dost kazí. Kdybys měl zapnutou televizi, tak bys to viděl.

Reagovat
didosh

A nebo uměl zapnout........

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím v každém záapase, co jsem měl tu možnost vidět, se minimálně jednou nechal zbytečně obrat o míč. A v dnešní době už musí umět dobré DM pořádně rozehrát, a to u něj nějak nevidím.

Reagovat
didosh

Nijak obzvlášť Slávku nesleduju ale mívá výborné zápasy co jsem měl možnost viďět

Reagovat
smazaný uživatel

A proto sou v tabulce tam kde sou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo neodpískat nějakou tu penaltičku a zase se bude hrát na třetiny.

Reagovat
didosh

Baník na Spartě je v televizy????

Reagovat
Radar

Snad ne

Reagovat
didosh

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

100% je v 18.30 tuším.

Reagovat
centos

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, co teď zrušil Skácel... Ale mám pocit, že jak nás na jaře vychytal Drobisz, tak nás teď vychytá Lovásik.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva zase břevno...

Reagovat
Radar

Příště s * kur*a

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a, eště ty mě s*r.

Reagovat
Radar

A hlavně včera " NEser se do slávie a nakonec možná budu mít pravdu

Reagovat
didosh

Fajnová bomba od Belaida

Reagovat
Radar

Lovásik by měl po zápase olíbat celou branku

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm redka

Reagovat
smazaný uživatel

stejnej faul jako Ragued ve Vale

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď se Sigma zatáhne definitivně, a je po fotbale.

Reagovat
Radar

A vůbec proč diskutujete tady ? Padejte do souhrnu, ty 2000 musíme dát

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to mají komentátoři rozhození dobře - jeden Slávista až na půdu, druhý drží hodně okatě Sigmě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to je šancí, Slávisti, to je šancí ...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
GEGE

"Proměnit tuhle šanci bylo snadnější než vystudovat práva v Plzni."

Reagovat
smazaný uživatel

Proměnit tuhle šanci bylo ještě jednodušší než vystudovat práva v Plzni

Reagovat
didosh

Taková vakérka

Reagovat
smazaný uživatel

4 tyče, to je pěkej mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč. Rozmlátil jsem televizi, jdu uklízet bordel, pak se ožeru, takže mě tady dnes už neuvidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Olmík je zralej na banána. Byla by to škoda, kluci, smradlaví. Udržte to

Reagovat
centos

Reagovat
didosh

husté

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný tělo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma si vybrala štěstí na tisíc let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

to teda. Pokud to udrží, tak je to nejhaluzovější výhra, co jsem za hodně dlouho viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před vyloučením Kasčáka jsem si myslel, že to skončí tak 4:2. Po vyloučení jsem tomu věřil. Ale Olomouc měla na druhou stranu v letošní sezóně taky dost smůly, tak když někdo, tak ať oni. Navíc jsem momentálně tak 1km od Androva stadionu.. Pěknej zápas hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Ruda prostě nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Nejlepším hráčem na hřišti byly Lovásikovy tyče

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny,smutny a trefny zaroven

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když spolupracuje s Harry Potterem a Saxanou

Reagovat
GEGE

Ordoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrala Sigma SK!!! Co jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Eden opět padl!!!

Reagovat
j_mrazik

jste měli víc štěstí jak rozumu... kdybyste prohráli 6:2 tak se nikdo nediví

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí k úspěchu patří Spíš bych to svaloval na neschopnost Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

já v tomhle většinou vidím štěstí a tak to bylo i dnes. Neschopnost je nevypracovat si šance, ale těch si Slávisti vypracovali pět prdelí, štěstí je, když se ti to po pěti odrazech doplazí na tyč, když vypálís a teč to nasměruje těsně vedle atd.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co,kdo ma tri body?

Reagovat
GEGE

No tak sigma s kopou štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na staďáku v Edenu ubývá diváků, tak ubývá vydolovaných bodů. Přímá úměra

Reagovat
GEGE

Reagovat
Jajinek

Sigma s kopou štěstí....ale za tu kopu smůly co měla od začátku sezóny si to zasloužila.....Sigmaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lovásik při rozhovoru hodně sympatický

Reagovat
j_mrazik

"Já se při těch šancích bavil." ... kdyby dostal 3 góly, tak se asi tak nesměje.

Reagovat
j_mrazik

"Já se při těch šancích bavil." ... kdyby dostal 3 góly, tak se asi tak nesměje.

Reagovat
j_mrazik

*je tu DJ, aby to prosím smazal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dýdžej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je plna sympaťáků

Reagovat
j_mrazik

Abych pravdu řekl, tak tam znám minimum hráčů. Ordoš, Hořava, prodavač Lovásik...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky byla

Reagovat
Staenly10

Jen jestli Lovásik neni kamarád z tim golmanem z League 1...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele