FORTUNA:LIGA - preview 1. kola nadstavby: V akci Slavia i Plzeň

23.04.2022, 08:46, aktualizováno 24.04.2022, 09:33
Previews
Slavia bude hájit první místo v souboji s Hradcem Králové, ještě předtím však může jít do čela tabulky Plzeň, která vyběhne proti Slovácku. Odehrají se také úvodní dva zápasy prostřední skupiny o umístění...
O titul
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Výhodu prvního zápasu mají v úvodním kole nadstavby fotbalisté Plzně v boji o titul se Slavií. Kvalita soupeře ovšem mluví naopak v jejich neprospěch, neboť čelí Slovácku, které jí v této sezoně vždy zatopilo.

Viktoriáni v závěru sezony kvůli několika ztrátám přišli o první místo. Naposledy sice díky zásahům Havla a Kopice uspěli v Mladé Boleslavi a předtím přehráli i Baník, nicméně tomu předcházeli tři remízy. Ta se Slavií se dá hodnotit jako úspěch, nerozhodné výsledky v Olomouci a Jablonci už ale ne. V nadstavbě tam Plzeň na svého pražského soupeře nejenom musí nahnat dva body, ale zároveň je i v nevýhodě co do domácího prostředí ve vzájemném zápase.

Slovácko už v nadstavbě nemá úplně o co hrát, a to obzvláště po úspěchu Sparty nad Baníkem. Na Letenské totiž ztrácí se zápasem k dobru deset bodů, na Baník má za stejné konstelace náskok osmi. Dost možná by si tak evropské poháry zahrálo, i pokud by už žádný bod nezískalo. To se však nejeví příliš pravděpodobně, neboť závěr sezony zastihl muže z Uherského Hradiště v dobré formě a z posledních devíti utkání vytěžili dvacet bodů. Ve středečním duelu přehráli 2:0 Liberec, když nejlepší střelec soutěže Václav Jurečka proměnil dvě penalty.

V docela nedávné době Západočeši se svým soupeřem prohráli třikrát v řadě, tuto nepříznivou šňůru ovšem zlomili na den přesně před rokem a poslední tři duely vyhráli shodně 2:1. V této sezoně ve Štruncových sadech po Jurečkově brance prohrávali, Hofmannovo vyloučení ale odstartovalo obrat provedený Beauguelem a Mosquerou. V odvetě na Slovácku hosté šli díky Havlovi brzy do vedení, po dvou neuznaných gólech domácích zvýšil vedení Beauguel a v závěru jen korigoval Šašinka.

"Můžeme se zpětně podívat na průběh našich posledních zápasů a vyhodnotit v čem se nám dařilo méně či více. Slovácko hraje v této sezoně dobře, díky čemuž je také společně s námi ve skupině o poháry. Věříme, že jsme dobře připravení a povede se nám jej porazit i potřetí," nabádá asistent trenéra Pavel Horváth.

Bílkovi svěřenci nemohou v tomto šlágru počítat se zraněnými Kašou a Pachlopníkem, hostům nepomohou zdravotně indisponovaní Fryšták, Kohút a Šašinka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Santos, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.74 - 6.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (neděle 19:00)
V mladoboleslavském azylu rozehrají fotbalisté Hradce Králové skupinu o titul, jejíž dosažení je pro nováčka už tak velkým úspěchem. Pokud by se jim povedlo přidat nějaké body, třeba hned v úvodním zápase se Slavií, jednalo by se o překvapení.

Votroky mezi nejlepší šestku dostal především fakt, že v závěru sezony prakticky neprohrávali, ačkoliv často remizovali. Na jaře nestačili pouze na Plzeň a Slavii, například v posledních čtyřech kolech uhráli po bodu s Mladou Boleslaví, Baníkem a Bohemians a zdolali Olomouc. Ve vloženém středečním kole v Ďolíčku remizovali 1:1, když krátce po Kučerově trefě vyrovnal Hronek.

Sešívaní sice minulý týden vypadli z Konferenční ligy proti Feyenoordu, v lize ovšem z posledních pěti utkání získali třináct bodů, přičemž jedinou ztrátou byla remíza na hřišti Plzně. Závěrečné kolo základní části se neslo ve znamení relativně pohodlného tříbodového zisku proti Zlínu, o který se brankami postarali Tecl, Provod a Olayinka.

Pro Slavii je Hradec oblíbeným soupeřem, Vršovičtí proti němu zvládli všech pět posledních vzájemných duelů. V této sezoně jej dvakrát doslova rozstříleli, v Edenu poměrem 4:1, únorová odveta pro ně vyzněla ve výsledku 1:5. Rozhodnuto bylo už díky čtyřem gólům během úvodní půlhodiny, nakonec se dvakrát prosadili Lingr i Tecl, jednu branku přidal Hromada a za domácí kontroval Rybička.

"Je to nováček a s podobným kádrem jsou na šestém místě. Odehráli velice dobré zápasy. V obou zápasech to byl velice nepříjemný soupeř. Je to organizovaný tým s šikovnými a nepříjemnými hráči vepředu. Je to překvapení sezony, šesté místo je zasloužené," chválí soupeře Jindřich Trpišovský.

Východočechům budou v zápase chybět vykartovaný Čech a zdravotně indisponovaný Urma, otazník visí i nad Mejdrem. Hosté nemohou nadále počítat se zraněnými Bořilem, Masopustem a Krmenčíkem, nejistý je poté start Mandouse, Oscara a Ševčíka.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Klíma, Král, Leibl - Harazim, Rada, Kučera, Novotný - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Hovorka, Jurásek - Holeš, Provod - Schranz, Lingr, Olayinka - Sor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.50 - 5.26 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 20:00)
Není to tak dávno, co na sebe pražská Sparta a ostravský Baník narazily naposledy. Pravidla soutěže však rozhodla o tom, že se na Letné v sobotu sehraje odveta. Podaří se Slezanům oplatit rivalovi nedávnou porážku?

Zmiňovaný duel se odehrál 2. dubna. V době, kdy se Sparta zvedala z předchozích pádu a Baník naopak zabředával hlouběji do krize. A podle toho taky střetnutí vypadalo. Ostravané se sice ujali vedení, o které ovšem poměrně rychle přišli, načež Pražané ještě do konce první půle obrátili skóre. To se po přestávce již nezměnilo, tři body tedy zůstaly na Letné.

O tři týdny později se nicméně rozpoložení v obou táborech více či méně proměnilo. Baník se po dalších nezdarech víceméně rozloučil s nadějí na kvalifikaci do evropských pohárů. Propustil trenéra Ondřeje Smetanu a zřejmě se rozhodl, že ve zbytku sezony prověří talenty z vlastní líhně. Což je krok, jímž rozhodně potěšil vlastní fanoušky, kteří po něčem takovém volali již delší dobu.

Mladí Baníkovci sice nemají mnoho zkušeností, avšak jejich odhodlání uspět naposledy neslo ovoce. Slezané v posledním kole základní části zdolali Jablonec a pod výhru se výraznou měrou podepsali právě mladší hráči. Aktivitou hýřil zejména Daniel Smékal, vidět však byli také Petr Jaroň či Matěj Šín. Určitě je vhodné si uvedená jména zapamatovat a pozorněji sledovat další vývoj jejich kariér.

Ani zlepšený herní projev nicméně zřejmě nijak nezacloumá s postavením Ostravanů na pátém místě ligové tabulky. Nikam se však asi nehne také Sparta, která přitom ještě pár dní dozadu pošilhávala po titulu. Do hry o trofej se Letenští vrátili skrze šňůru pěti výher, načež se zdálo, že o první místo by na konci sezony mohla bojovat rovnou tři mužstva.

Jenže Sparta si vybrala slabší chvilku, a to v opravdu nevhodný moment. Zatímco vedoucí Slavia i druhá Plzeň své zápasy 30. kola zvládly, Pražané nezvládly výlet do neoblíbené Olomouce. Hosté prospali již úvod duelu na Hané, během něhož hned dvakrát inkasovali, a nabrané manko již do konce střetnutí nesmazali. Letenští tak na plzeňskou Viktorii ztrácejí před startem nadstavby šest a na slávisty dokonce sedm bodů. To už se bude jen těžko dohánět.

Je tak vysoce pravděpodobné, že osmileté čekání sparťanů na titul se minimálně o jeden rok prodlouží. Stejně tak lze ovšem očekávat, že svěřenci kouče Pavla Vrby bez potíží třetí příčku před čtvrtým Slováckem. To je každopádně jen slabá náplast, neboť hlad příznivců Letenských po ligovém primátu je dál a dál obrovský.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Ladislav Krejčí I - Haraslín, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hložek - Čvančara
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Pokorný, Lischka, Fleišman - Jaroň, Boula, Kuzmanović, Kaloč, Buchta - Smékal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.23 - 9.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30234371:1973
2.Viktoria Plzeň30226253:1972
3.Sparta Praha30206465:3266
4.1. FC Slovácko30185750:3059
5.Baník Ostrava30149754:3951
6.FC Hradec Králové30913838:4040
O udržení
FK Jablonec - FK Pardubice  (sobota 17:00)
Fotbalisté Jablonce dál setrvávají pod studenou sprchou. Noční můra přetrvává a po celosezonním trápení musí ambiciózní Severočeši do posledních chvil bojovat o záchranu. Stejnou bitvu ovšem svádí také Pardubice, které své prvoligové účinkování rozhodně nechtějí omezit jen na dva roky.

Bídný výkon v posledním kole základní části do velké míry charakterizoval celý probíhající ročník Jablonce. S blížícím se závěrem sezony se navíc zdá, že zmar Severočechů graduje. "Doufám, že teď už se to otočí, každý si sáhne do svědomí a teď začneme hrát jako o život. Nic jiného nám ani nevelí, protože s tímhle kádrem a s tímhle mužstvem je naše umístění hanba," nebral si servítky středopolař zeleno-bílých Jakub Považanec.

Veselo ovšem není ani v Pardubicích. Východočeši sice patří spíše mezi ligové outsidery, i tak ale od sebe přece jen čekali víc. Zvlášť, když ztrácí body tak, jako se jim to podařilo naposledy ve středu. Pardubičtí se v Karviné dostali po změně stran do vedení, to ovšem promrhali a nakonec si z východu republiky neodvezli ani bod. I proto zahajují nadstavbu jako druhý nejhorší celek tabulky.

Východočeši sice v nejvyšší soutěži na Jablonec doposud nevyzráli, postupně však své výsledky vylepšují. Po dvou porážkách v sezoně 2020/21 uhráli v aktuálním ročníku se Severočechy dvě remízy - vždy 1:1. Podaří se jim tentokrát zvítězit?
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Zelený, Krob - Hübschman - Malínský, Kratochvíl, Houska, Pilař - Silný
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Čihák, Hranáč, Pojezný - Jeřábek - Patrák, Vacek, Solil, Rezek - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.85 - 6.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Teplice se v samotném závěru základní části vyšvihly na 12. místo, na němž také zahájí nadstavbu. V jejím prvním kole budou "Skláři" své postavení hájit proti Bohemians. Přestože Pražané čekají na výhru déle než dva měsíce, ztrácí z 13. pozice na Severočechy pouze bod.

Ani Tepličtí si v poslední době moc radosti z výher neužili, ve středu ovšem zabrali. Utkání proti Českým Budějovicím se sice zprvu nevyvíjelo podle představ Severočechů, avšak Mohamed Tijani s Václavem Sejkem zařídili obrat. Vedle posunu tabulkou si Skláři vítězstvím 2:1 zajistili tři utkání v nadstavbě na domácí půdě.

Bohemians naopak sehrají tři z posledních pěti zápasů v sezoně venku, kde přitom v probíhajícím ročníku zvítězili jednou. V posledních měsících to však "Klokanům" nejde víceméně všude. Za posledních osm střetnutí získali jen pět bodů za stejný počet remíz. Svou neschopnost dotáhnout utkání do vítězného konce demonstrovali Pražané také naposledy proti Hradci Králové, s nímž si navzdory herní převaze rozdělili body.

Zeleno-bílí zvítězili na teplických Stínadlech naposledy před třemi lety. V letošní sezoně skončily oba vzájemné duely vždy lépe pro domácí mužstvo. Klokani nejprve ovládli srpnovou přestřelku v Ďolíčku, Teplicím zase k vítězství na začátku února stačila jediná přesná trefa, kterou zařídil Tomáš Vondrášek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chaloupek, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Kučera, Trubač, Boljević - Žák, Sejk, Kodad
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Vondra - Dostál, Květ, Hronek, Jindřišek, Hašek - Chramosta, Bartek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.10 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Po důležitém vítězství nad Pardubicemi se Karviná konečně mohla trochu nadechnout. Slezané však stále nemají kyslíku nazbyt, proto by měli zabrat i proti Zlínu, jenž se taktéž musí mít na pozoru.

Pouhopouhých 17 získaných bodů po základní části staví Karvinou před nadstavbou do tíživé situace. Aby se vyhnula přímému sestupu, musí zvítězit ve většině z pěti zbývajících klání, a zároveň doufat, že další mužstva mnoho úspěchů neposbírají. "Myslím, že hned sobotní zápas se Zlínem rozhodne o tom, zda-li budeme ostatní týmy ještě trápit nebo už ne," vystihl situaci trefně útočník MFK Michal Papadopulos.

Zlín se na poslední místo skupiny o udržení s největší pravděpodobností nepropadne, stále mu ovšem hrozí, že o prvoligovou příslušnost bude bojovat v baráži. "Ševci" přitom ještě nedávno pošilhávali po klidném středu tabulky, jenže poslední kola se jim výsledkově moc nevyvedla. "Musíme plnit úkoly, které máme nastavené a věřit, že se zase vrátíme na vítěznou vlnu. Je potřeba abychom zabrali a neměli problémy," doufá před startem nadstavby obránce Moravanů Dominik Simerský.

Ševci porazili Karvinou v obou vzájemných střetech ze základní části, nyní mohou prodloužit i neporazitelnost na stadionu Slezanů, kde si mohou připsat své třetí vítězství v řadě.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Mikuš, Buchta, Dramé, Šehič - Túlio, Qose - Zorvan, Papadopulos, Bartošák - Durosinmi
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Procházka, Simerský, Matejov - Conde - Dramé, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.60 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín30861636:5330
12.FK Teplice30831929:4927
13.Bohemians Praha 190530681634:5626
14.FK Jablonec304141222:4526
15.FK Pardubice30591635:6724
16.MFK Karviná30381930:5217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (426)

Přidat komentář
Losinho

Pardubky výhra

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jí na tiketu, slyšel jsem, že Pelta si chce před odchodem do zahraničí nasyslit co nejvíc peněz, má být domluvené, aby 2. liga skončila tak, že v top 3 bude kromě Sparty B i Vlašim (která sice tvrdí, že ligu hrát chce, ale bez projektu nového stadionu s prvoligovými parametry licenci nedostane) a baráž vůbec nebude, takže Pelta už prodal zápasy všem kromě Teplic (u těch se bojí, že by ho práskly) a Karviné (která je porazí i zadarmo).

Reagovat
Kily

my ale na kupování zápasů moc peněz nemáme a pokud to má skončit naší výhrou, tak to naopak bude o investici do rozhodčích, kteří se musejí postarat o to, aby Pardubice tři body neodmítly takovým způsobem jako ve středu

Reagovat
meno

Reagovat
vocasisko

Nadstavba je kktina

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vanGomm

Ta nadstavba by měla určitý smysl,kdyby bylo v lize 12 týmů a 1-6 by potom hráli spolu 2x tedy doma-venku.Připohledu na tabulku pro nadstavbu je celkem jasné,že už se hraje o umístění pouze duel Slavia-Plzeň.A to je vlastně klika,že Slavia ztratila s beznadějně poslední Karvinou 5 bodů.Jinak by se o titul nehrálo Mezi ostatníma v této skupině už jsou tak velké bodové rozdíly,že se nikdo ze svého místa nikam nehne.Pokud jde o záchranu,tak tam je to vlastně podobné.Hraje se pouze o baráž,kde existuje možnost že se ani hrát nebude.O co hraje ta skupina 7-10?

Reagovat
Salfovic

Tohle je můj vysněný systém, ale nikdy k němu nedojde.

Reagovat
Cotton

mají to tak v Dánsku a je to podle mě super

Reagovat
doshcz

Reagovat
Freedo

"Kvůli snížení počtu českých účastníků od příští pohárové sezony bylo zrušeno kvalifikační utkání o Evropu a mužstva na sedmém až desátém místě se v prostřední nadstavbové skupině utkají jen o prémii milion korun a lepší nasazení do domácího poháru."

V podstatě hrajou o hovno.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
mistr129

Já upřímně nechápu tenhle argument, že o spoustu míst už je před nadstavbou rozhodnuto. Je to sice pravda, ale úplně stejně by bylo rozhodnuto 5 kol před koncem základní části, kdyby se nadstavba nehrála

Reagovat
vanGomm

Jenže ty velké bodové rozdíly jsou právě dáné tím,že má liga 16 týmů a ta nadstavba se hraje pouze na 5.kol.Proto je tento systém nadstavby téměř o ničem.Hlavně ta skupina 7-10 to se jim tedy "povedlo".Při 12 ligových týmech by po 22 kolech (základní část) takové rozdíly jednak nebyly a jednak by se nadstavbu každý tým hrál 10 kol (doma-venku).Což je dost podstatný rozdíl.V této nadstavbě by byly pouze dvě skupiny 1-6 o titul a 7-12 o sestup (2 týmy přímo).Když jsme byli jako Československo měla liga 16 týmů.Po rozdělení by podle mého názoru bohatě stačilo těch týmů 12 a možná že dokonce snad i 10.

Reagovat
inferno08

Přesně tak, říkám to furt..

Reagovat
mistr129

Jinak s tím systémem co píšeš by to bylo ideální, ale opět, neodstranilo by to tenhle "problém

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Obecně ne, naše ano. Nebyli připravení na možnost, že přijdeme o 5. tým v pohárech, takže je teď prostřední skupina k ničemu.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ACSeRw!n

kurz na Teplice

Reagovat
Salfovic

Těch cca 6 celkem odpovídá.

Reagovat
ratusek

Jsem se divil, těm dvoum letům.

A ono fakt, loni ta kokotina nebyla a hrálo se v klidu 34 kol

Reagovat
ratusek

Pokud dnes Vlašim nevyhraje, tak Zbrojovka slaví postup. V opačném případě až ve středu proti Třinci

Reagovat
Greny

Teď jsem přijel .. vyrovnaný zápas remíza by tomu slušela víc Vyškov hrál více než vyrovnanou partii ... Atmosféra ale na FNL výborná cca 3200 divaku jediná kaňka chvilkové přerušení díky našemu kotli kdy bučelo na střídající hráče tmavé pleti .. a slabší rozhodci

Reagovat
Greny
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Reagovat
Imos

Reagovat
Salfovic

Jak vypadá ta drnovická relikvie ?

Reagovat
Greny

Máš tam fotky :)

Reagovat
Salfovic

Z těch toho moc nepoznám jak to vypadá v zázemí a tak.

Reagovat
Greny

Hele podle mě by se tam dala hrát i liga když by se udělalo pár úprav.. trávník teda nadstandardní na FNL fakt byl skvely ...jak jsme byli my tak tam byl stánek a v pohodě obsluha fronty nebyli větší než na Srbské .. na tribuně jsem byl jen o přestávce a v pohodě potkal jsem Šustra, Komnackyho atd... A na to že se prodávalo ve dvou pokladnách a jen z jednoho vstupu tak to měli celkem zvládnuté žádné fronty jeli jsme teda dřív ale fakt cajk, lidí super, prostě fakt super sobota

Reagovat
Salfovic

Zvláštní, když se ještě nedávno psalo o tom, jaká je to ruina.

Reagovat
Greny

Hele neprislo mě to horší než Zlín, Příbram, Jihlava atd nebo dokonce Srbska ses blíž hřišti atd . Není to Eden ale nostalgie a lidí kolem .. fakt super dopoledne v sobotu :)

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ratusek

Pěkná návštěva.

Panebože to je i u vás tohle bučení na hráče tmavé pleti? Achjo.

To vás Vyškov přehrával? S tímhle budete po 5 kolech beznadějně poslední. Ale to tu řešíme každé kolo

Mohl by se k vám vrátit Pachlopník?

Reagovat
Greny

To bylo jen při střídání když šel na plac navíc když kopali roh tak to bylo takové že začátku nejasný byl to piškot který ale přešel v bučení když šel na plac proto nechodím do kotle, Řezníček jim domluvil a v pohodě

Byli fakt dobří a ten jejich útočník bude horké zboží hned bych ho bral do Brna (z hlavy si nevzpomenu Afričan rychlý )

Nevím on to koleno měl fakt v hajzlu podle mě nebude ještě v létě ok

Reagovat
ladyboy arsenal

na zbrojovku chodí ti retardi slušní lidé, takže žádný překvapení

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Salfovic

Nejlepší střelec se vyhlašuje už po základní části? Jestli ne, tak je to pěkná kokotina.

Reagovat
Greny

Tak třeba týmy co jsou na 7-10 místě by hráli mnohem méně zápasu než ostatni

Reagovat
Salfovic

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

O 1 méně.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevyhlašuje

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Feind

a v poharech po kazdem kole

Reagovat
fabec1222

Kdo ví, jestli to nezmění, aby mohli vymazat Komličenka a vrátit jako autora nejvíce gólů Lafatu

Reagovat
smazaný uživatel

Měnit takhle zpětně statistiky by bylo blbý. Ale mohli by třeba jen škrtnout Komličenkovo jméno a místo něj tam napsat např. Ševčenka nebo Jarmolenka.

Reagovat
ladyboy arsenal

Kurviná porazí Zlín za barák

Reagovat
Kiwi-21

Jablonec-Pardubice 3:0

Teplice-Bohemians 2:0

Karviná-Zlín 2:1 a nebo 2:2

Reagovat
FruFru

Ani nevím kterou z těch tří lahůdek si před Baníkem pustit

Reagovat
Kiwi-21

Tak za mě jednoznačně Karviná

Ale jsem nezaujatý

Takže bych váhal mezi Jabloncem a Karvinou kde bych to dle výsledků když tak prepinal

Reagovat
Martin9719

Pardubice hrajou styl, druhá liga taky liga.

Reagovat
Salfovic

Levou půlkou levého oka koukám na Teplice.

Reagovat
Cotton

Je to dilema no, všechna 3 utkání nabízí bouřlivou atmosféru, kvalitní pažit a rychlý kombinační fotbal.

Reagovat
John Obi Mikel

Grigar Chramosta

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

"Ani tahle nekončí v síti... ano končí"

Reagovat
monty25

Ty vole, ten to takhle ani trefit nechtěl...

Reagovat
Salfovic

Haluz jak prase Přirovnal bych to k tomu, když tenista zahraje vítězný úder rámem rakety.

Reagovat
monty25

Břevno

Reagovat
pingla

Čanturašvili dal gól, není možné za 3 sezóny první branka

Reagovat
Imos

Reagovat
monty25

Góóól!!! Trubač

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Blbější góly už nejde dostávat...

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlý

Reagovat
John Obi Mikel

Vondrášek Málem třetí gól po dobrém presinku Klokanů

Reagovat
FCSL

Jablonec To jsou fakt klauni

Reagovat
Chittak_LFC

Šup Pardubice, je na čase vystavit Jablonci konec v nejvyšší soutěži!

Reagovat
ratusek

Jablonec

at ty výsledky dnes zůstanou takhle

Reagovat
monty25

Góóól!!! Vondrášek v pravou chvíli

Reagovat
John Obi Mikel

Vondrášek Trubač hodně dobrý výkon

Reagovat
John Obi Mikel

Bránění Bohemky

Reagovat
John Obi Mikel

Sejk, naštvaný jak bejk

Reagovat
Bruny

Když tepličtí skórujou, Stínadla se radujooou.. hah, doufám, že se Teplice udrží. Btw. Monty, je dneska na zápase Deniska?

Reagovat
monty25

Kdybys ji sledoval na IG, tak víš, že je dneska v Jablonci.

Reagovat
John Obi Mikel

Ať nedráždí plukovníka

Reagovat
Bruny

To udělala velkou chybu, tam to vypadá na nuda zápas.

Reagovat
monty25

Já ji začínám podezřívat, že nosí štěstí Pardubicím (pochází z Pardubickýho kraje)...

Reagovat
Salfovic

Bosou nohou by možná mohla.

Reagovat
John Obi Mikel

Nahrazení "paní štěstěna" spojením "paní fortuna" má být nějaký product placement?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
monty25

Nevyhrát doma je ztráta, ale vzhledem k průběhu asi dobrý bod.

Reagovat
Martin9719

Bude zajímavá tiskovka v Jablonci

Reagovat
Salfovic

Jablonec Peltovi nezbude nic jiného, než cinknout druhou ligu.

Reagovat
Imos

Tak proti Vlašimi to nemusíš ani cinknout snad

Reagovat
božský John

Vetsinu mych problemu, ktery v zivote mam, by vyresil konec Rady a staveni Kratochvila

Reagovat
Martin9719

zrovna Kratochvíl je asi to lepší, co tam v kádru máte

Reagovat
božský John

Coze vole to odvolas

Reagovat
meno

Přitom špatnej tým nemáte, co se to letos děje?

Reagovat
John Obi Mikel

No zas tak slavný to po zimním zúžení kádru taky není, hlavně v útoku nikoho nemaj.

Reagovat
meno

Hanuš

Surzyn, Martinec, Zelený, Krob

Považanec, Houska

Malinský, Ikaunieks, Pilař

Silný

Neříkej mi, že tohle nemá na to hrát minimálně o to 6. místo

Reagovat
Imos

nemá

Reagovat
božský John

Dluzej jim raketu na vejplatach a nemame zadnyho tvorivyho hrace

Reagovat
meno

Vždyť díky Evropě máte 100M

Reagovat
Spalovač šancí

Ty padly na letní Seychely

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Losinho

Tím se zaplatila sekyra Křéťovi a Hubschmanovi (a dalším).

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kaspar

Co ten Venca Kadlec, ze vubec nehraje, ten asi taky pujde pryc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodí výplata, nechodí trénovat

Reagovat
Greny

Kéž by šel Jablonec do baraze .. věřím že by se sesypali

Reagovat
božský John

My sme se uz sesypalo a ted se to sype

Reagovat
Salfovic

Dosýpá.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico muzete jit 3v1 a Kuzmanovic to krapne do rybizu...

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Kiwi-21

Dívám se minutu protože jsem uspaval děti

Jen si říkám jak je možné že Čvančara za zákrok na Pokorného nemá žlutou a během té minuty tam byl další stoper Baníku na zemi

Reagovat
John Obi Mikel

Pokorný to byl, ne?

Reagovat
Kiwi-21

Ten faul ano ale pár vteřin na to šel zase někdo z Baníku na zem po divném pohybu Čvancary ale nejsem si jistý kdo to byl

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel teď u gólu.

Ten druhý zákrok byl na Kaloče myslim

Reagovat
bobis21

Zase beztak uznáno jen proto, že nemají kameru ze které by šlo cokoliv poznat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kaspar

Ma byt uz na pristi sezonu ofsajd cara?

Reagovat
ratusek

oni nechají takový aut dopadnout až na Peška. panebože tak přišlo to později, ale stejně přišlo. takže druhá půle o hovně

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně jak to pak neodkopl Pokorný

Reagovat
Martin9719

Nemáte obranu, strašnej chaos, Lischka na to sám nestačí.

Reagovat
ratusek

my nemáme nic. už at tahle sezona skončí. Doufám, že trochu důstojně

Reagovat
Martin9719

Reportér: Co budete vyčítat svému týmu při inkasovaném gólu?

Galásek: Byl aut pane!!!

Reagovat
pingla

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
montaigne33

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

Krejčí mladší: "ale hovno vole"

Reagovat
Martin9719

Působí to spíš jako takovej přáteláček, Krejčí + Čvančara žlutou nedostanou ale Smékal ano, to jsou zase rozhodčí vole.

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí by ji nedostal ani kdyby urazil rozhodčího "na Materraziho".

Reagovat
John Obi Mikel

Vlastně ani kdyby udělal "zidanovku".

Reagovat
montaigne33

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Martin9719

To budou titulky jako po zápase Budějovice - Baník. "Liga se bojí Krejčího mladšího"

Reagovat
Banikovec7

Ten Kuzma mě tak nebaví, jak dokáže každý brejk zazdít nějakou nesmyslnou střelou nebo přihrávkou

Reagovat
Kepy_FCB

Byl aut ale koledovali jsme si o několik dalších rekulernich takže neřešit

Reagovat
ratusek

je to typická jarní zoufalost. nečekal jsem nic. akorát jsem to idiot zapnul a přišel o hodinu života

Reagovat
czechfant

Takovej klasickej zápas na letný. Neregulerní gol. Odpusteny dve karty(Cvancara, Krejci) a pak se v Evrope divit, že se tam píská jinak

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jste tam dojeli zase totalne zesrani. Kdy tam chcete vyhrat proboha? Klauni.

Reagovat
John Obi Mikel

Czechfant je fanda Hradce

Reagovat
czechfant

My tam nevyhrajeme asi nikdy Nás ale zítra čeká jiný oříšek.

Ale tenhle povzdech je spíš na českej fotbal. Objektivně je potřeba říct, že to není jen o Spartě.

Reagovat
didosh

Reagovat
czechfant

Tak nakonec jsme to docela zvládli

Reagovat
lichna.

Prvních deset minut to vypadalo nadejne...

Reagovat
Greny

Jak už ví že to má Slavia zítra osefovane

Reagovat
Banikovec7

To není o zesranosti, je to těžké, když má většina týmu problémy s věcmi jako zpracování míče nebo přihrávka na 5 metrů

Reagovat
bobis21

Stejně jako u vás - nikdy. 2:0 je to už ve vlaku

Reagovat
Selänne

Ty vole, Baník bychom na Letný porazili i s U-19.

Reagovat
Greny

Jinak návštěva na Letné je strašná ostuda sorry... Výherci si přesun zápasu skrz hokej a pak je tam tolik lidí kolik je a kvůli nim se prelozi celý hráči den ...

Reagovat
Martin9719

Vrba to vypadá že nedělá nic jinýho než že kroutí hlavou, já se mu teda nedivím.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník taky akorát střely z dálky mimo

Reagovat
Kepy_FCB

Liška bomba účes

Reagovat
John Obi Mikel

Je po zvuku a taky po zápase.

Reagovat
mistr129

Taky se vám dojebal zvuk?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Tomu se říká bez komentáře.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě 3 prosím aby někoho náhodou nenapadlo tam nechat Galaska

Reagovat
Selänne

tohle je fakt parodie, to se na mě nezlobte

Reagovat
Kepy_FCB

O nic nejde a stejně ostuda a rychta

Reagovat
KnoxXx

svancara

Reagovat
Kepy_FCB

Haraslin jde do Legie? ( gesto prsty)

Reagovat
Imos

do Líšně

Reagovat
KnoxXx

klasicka Sparta/Heca

Reagovat
Selänne

Heča a jeho hra nohama.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně dnes nic nepodcenit. Hradci už vůbec o nic nejde, takže může hrát v klidu, bez stresu, uvolněně (a kvůli Koubkovi myslím, že to rozhodně neodfláknou a nevypustí), zatímco my budeme pod tlakem (obzvlášť pokud Plzeň zvládne Slovácko).

Jsem zvědav, jestli už bude chtít nechat dochytat sezónu Koláře, nebo bude gólmany střídat. A jestli nasadí českou, zahraniční, nebo "kombinovanou" stoperskou dvojici. S Teclem na hrotu tak nějak počítám, snad naváže na poslední výkony.

Reagovat
Coutinho10

očekávám, že to bude dnes těžší než posledně, neočekávám, že nám opět dají možnost vstřelit góly po jejich fatálních chybách

jsem zvědavej i, jestli dostane šanci Sor...to vypadá, že sme ho kupovali jenom kvůli EKL

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mě Sor nastoupí až proti Plzni.

Reagovat
Coutinho10

j, tam bych ho čekal určitě, tak uvidíme, jestli i dnes nebo ne....hodně jsem ho čekal už i se Zlínem

Reagovat
Losinho

Doufám, že se Slovácko dneska vyhecuje. A že už to dochytá Kolář - proti Plzni bude chytat určitě on a je tam týden volno, takže by to měla zvládnout i stoperská dvojice.

Reagovat
ratusek

má cenu se dnes dívat na ty dechberoucí zápasy prostřední skupiny, kde jde o vše?

Reagovat
Kaspar

tak ve 4 hraje Plzen, takze

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dnes asi jediný zápas, kde se bude hrát pořádný fotbal, podle těch posledních zápasů Bílkovi konečně po roce došlo, že má nejsilnější střed zálohy v lize, takže nemusí hrát proti každému od 12. místa výš beton a může je v pohodě přehrát.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Tak to pustím, a hned padne gol, takže to asi zase vypnu, protože je po zápase

Reagovat
Freedo

Neskutečnej zákrok Staněk

Reagovat
PISTOLERO

Ta Plzeň má víc štěstí než rozumu

Reagovat
Freedo

Nechápu, že ty kluci neumí lobovat. Podebereš a jdeš slavit. Aspoň nejlepší střelec ligy by to mohl umět. Měl i čas zpomalit. Ale radši to napalí do něj. Petržela výborně.

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCSL

Tvl Douděra 7 golů za posledních 7 zápasů

Reagovat
John Obi Mikel

Do Slavie

Reagovat
meno

Před půlrokem bylo pozdě

Reagovat
PISTOLERO

Už je tam

Reagovat
ACSeRw!n

Plzen musi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Hrozně debilní faul od Havla teda. Takhle tam jít na kraji vápna. Byl to on, ne?

Reagovat
Martin9719

Čermak

Reagovat
Martin9719

JDB nejlepší útočník ligy, ta jeho technika je nenahraditelná.

Reagovat
Greny

Skupina o hovne a ještě budou v Olmiku rádi že si nezkurvim trávník když vidím jak tam teď chcije a padají i kroupy

Reagovat
PISTOLERO

Staněk neskutečný

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko

Reagovat
PISTOLERO

Tvl toto a penalta?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Toto a penalta, ano. Když měla být ta vaše tak i tahle.

Reagovat
PISTOLERO

Zlata pistalka na isportu: Sudi Klima si mel odpustit penaltu proti Choremu,ktereho nebranil Danicek za hranici pravidel. A mel odpiskat penaltu na Sadilka a udelit cervenou kartu, penalta odpiskana na zaklade intervence VARu. Znamka 5/10.

Reagovat
Martin9719

To jo. Experti deníku sport určitě vědí jak vypadá knížka pravidel fotbalu. Ale samozřejmě ve svobodným světě si může každý dovolit hodnotit rozhodčí jak chce. I když ani neumí fouknout do píšťalky.

Reagovat
Martin9719

Slovácko jinak za 1. půli výborný výkon, ale takový tempo vydržet celý zápas se asi nedá. Jinak Petržela stále třída. Nevyhrál ani tak lepší jako spíš produktivnější.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Bah, Kačaraba, Hovorka, Jurásek - Holeš, Provod - Schranz, Lingr, Olayinka - Fila

Reagovat
John Obi Mikel

Fila

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Tecl prý "vypadl na poslední chvíli"

Reagovat
Salfovic

Těch gólů už na něj bylo moc a psychicky to neustál.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Není na to zvyklej, na tokovouhle kanonádu

Reagovat
Mass

Překročil svůj roční limit

Reagovat
John Obi Mikel

Lavička: Mandous - Kedel, Tal, Hromada, Traoré, Plavšič, Sor

Reagovat
Coutinho10

Teclík out, tak jsem zvědavej, jak si poradíme

Sestava: Kolář – Bah, Kačaraba, Hovorka, Jurásek – Holeš, Provod – Schranz, Lingr, Olayinka – Fila

Lavička: Mandous, Talovjerov, Plavšić, Kúdela, Sor, Hromada, Traoré

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec asi bude hrát 3-5-2 se dvěma klasickými hroťáky a Vlkanovou pod nima.

Reagovat
Coutinho10

bude to těžký oříšek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Teclíka šetří na Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dle sestavy dnes očekávam hrubku obou golmanu...

Reagovat
jsemdement

tak je to takovej pratelacek, to by je fakt mohl vo polocase vymenit

Reagovat
John Obi Mikel

V tom vápně není tráva

Reagovat
John Obi Mikel

Ufff. Tohle byla tutovka Hradce.

Reagovat
Greny

To byla ruka od Hovorky ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jde se kouknout.

Reagovat
Freedo

bohužel jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Byla.

Reagovat
Greny

dokonce asi může být rád za zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, zacatek zapasu z rise snu.

Reagovat
Freedo

Nemusela by to být úmyslná ruka na redku?

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby to bylo na brankové čáře, tak by asi vyloučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná ČK pro Hovorku. Opět pomoc sudích

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby za ním nebyl Kolář, tak by vylučoval, takhle ŽK.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozná chyba od stoperů, jednoduchý nakoplý míč a co z toho bylo

Reagovat
Freedo

Tohle je velká chyba obrany. Gadži sice dobrý skluzy, ruka smůla, ale jenom hasil svojí chybu. Byl tam vysokej míč a úplně zbytečně ho pustil za sebe, i když to mohl odhlavičkovat. Jinak Bah se totálně vysral na návrat. Nemůžou tam být 3 na 2 naše.

Neva, otočíme

Reagovat
John Obi Mikel

Juraaaaaasek

Reagovat
Greny

Jurásek to krásné trefil... Ale Hovorka je zralej na střídání

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to je zase den otevřených dveří od naší obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Baha jde spoustu micu. Jak bych mu přál PL, tak si teda nemyslim, ze by na ni (zatim) mel

Reagovat
Selänne

Hradec

Reagovat
Martin9719

My jsme kurvy z Hradce, a jsme tady zase!!! Jen tak dál pane Koubku

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam nikdo nebrání Kačaraba nemá ve Slavii, co dělat.

Reagovat
Selänne

Na koho tam Kačaraba píčoval? Tohle je jasně jeho gól.

Reagovat
Martin9719

nazdááááááárrrrr!!!!!!!!!

Reagovat
Greny

Kurva ti Brnaci to dneska trefují nádherné nejdřív Jurásek teď Kucera

Reagovat
Greny

A teď Fila... Každopádně tam měl jít gólman to klidně mohl asi mít ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
Martin9719

Odplata

Reagovat
John Obi Mikel

Dej tam Kúdelu dpč

Reagovat
Cottage

Ani jeden brankář nechytí nic navíc, třeba jako Staněk dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Staněk a Kolář jsou rozhodující faktor v boji o titul.

Reagovat
Cottage

Klidně to tak může dopadnout, třeba se pak někdo ve Slavií vzapamatuje a budou se dívat po nové jedničce. Otázka je kde ji hledat.

Reagovat
mistr129

V Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, proč by Staněk chodil do horšího.

Reagovat
John Obi Mikel

V létě Nitu, který tak naváže na Stanciua a Plavšiče

Reagovat
Freedo

On bude dobrej, když tam bude mít inteligentní kluky, co umí anglicky, jako Kudela. Sparťani se s ním akorát nedomluví, protože většina umí sotva česky.

Reagovat
Cottage

Není Kudela ten, co měl obhajobu postavenou na tom, ze není schopen dat větu v AJ dohromady?

Reagovat
Cottage

Hruška by tam zapadl, to zas jo

Reagovat
Fakt

Obrana Slavie

Reagovat
Selänne

Další

Reagovat
JackBlack

nebyla to ruka při tom odrazu před golem?

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle se nepiska.

Reagovat
JackBlack

já myslel, že jakákoliv ruka útočícího hráče už se právě píská ...

Reagovat
Black Jagir

Hradec válec

Reagovat
ratusek

on ten titul bude mít nakonec fakt Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebyla Sparta jeste

Reagovat
Fakt

Fila zatím tragédie ve Slavii.

Reagovat
Fakt

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

V Brne ani Bolce to nebylo lepsi. Vsak poradne nehral. Povest talentu ho provedla pres Boleslav do Slavie po par prumernych zapasech. Nesmyslnej nakup. Je neohrabanej a pomalej. Prerostlej Tecl na konci kariery.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky jsem mu veril!!! FILA !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Freedo

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Mně přijde, že ho přidali k Juráskovi v rámci teleshoppingu 2v1

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ted me hodne prekvapil, tak snad se teda rozjede no.

Reagovat
Freedo

Hrál dobře už s Pardubkama. Za mě zatím v poho a to neříkám kvůli gólu.

Reagovat
Mass

Moc dobrej podle mě zatim neni, ale lepší než se koukat na Krmenčíka.

Reagovat
Greny

Tak jestli jste si mysleli že Fila bude hráč co v to obeha a bude napadat tak to jste ho kupovat neměli on je hráč vyloženě do vápna zakončení má dobry

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

A proto jsem chtěl Hradec v top6 Každopádně i tak je to ostuda Slavie neskutečná…myslel jsem, ze je potrápí a né, že je takhle zesměšní

Reagovat
Mass

Twl posila z Líšně Kučera tam vykoupal hráče Slavie jako malý kluky

Reagovat
Fernando_Torres

Bolelo by toho Koláře hodně kdyby aspoň zkusil padnout na zem? Neříkám že takovou střelu má chytat, ale aspoň zkusit to mohl...

Reagovat
John Obi Mikel

Filaaaa

Reagovat
cubinho

Jako parádní fotbal

Reagovat
Martin9719

Škoda že Hradec nemá brankáře no.

Reagovat
jsemdement

ten brankar hradce vypada, ze by mohl delat jednicku ve slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Futsale mozna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Ten to Hradci prohraje, to není ani prvoligový brankář.

Reagovat
Greny

Strašné špatný zatim

Reagovat
Martin9719

Jako s tou střelou Juráska by asi nic neudělal, ale ten centr na Filu no ty vole. A ty další situace taky nic moc.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář neser mne s těma kličkama

Reagovat
iHawX

Vašulín z toho padl na prdel

Reagovat
Nuno čomes

To točení gólmanů je proste vždycky na hovno.

Reagovat
Martin9719

Jo radši to neukazujte, ani ten ofsajd ani ten faul na Vlkanovu..

Reagovat
FCSL

To skončí 4:5

Reagovat
cubinho

Zrovna jsem to chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuju 7:3.

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

5:5 a samostatné najezdy

Reagovat
Mass

Nájezdy už se ve fotbale zkoušely

Reagovat
Greny

Vím v USA myslim

Reagovat
John Obi Mikel

To by bylo něco pro Tecla s Burenem

Reagovat
czechfant

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Snad Hradec v druhém poločase dvakrát vystřelí do prostoru branky kde nebude zrovna stát Kolář... Ten v tom druhým vápně padat nebude vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda, že je to dnes asi jeho poslední zápas. Po bůru od Hradce už ho do branky nebude tlačit ani Luftjarda.

Reagovat
PISTOLERO

Hradec udržet !!!

Reagovat
John Obi Mikel

John Obi Mikel24.04.2022 11:10#

Hlavně dnes nic nepodcenit. Hradci už vůbec o nic nejde, takže může hrát v klidu, bez stresu, uvolněně (a kvůli Koubkovi myslím, že to rozhodně neodfláknou a nevypustí).

Já jsem to psal, stejně jako jsem upozornil na rozestavení Hradce. Naši stopeři to tam mají 1v1 a vůbec netuší, co s tím. První gól Hovorky, druhý Kačaraby a měli tam i další šance. Hrozný výkon směrem dozadu.

Reagovat
Martin9719

Říkám to pořád, na vás jedině tak že se vám dá ochutnat vlastní medicína. Dostupování, disciplína, fyzická kondice, důraz, protiútoky.

Reagovat
Freedo

Věřím v obrat, chce to ale už nechybovat vzadu. Bohužel na lavičce jsou jen 2 hráči do ofenzívy - Jirka a Plavšič. Potom tam ještě asi půjde Traoré. Fakt škoda Tecla, kterej se asi zranil v předzápasovém tréninku.

Reagovat
DieFohlenBMG

HK má hodně zajímavou tu kapitánskou pásku

Reagovat
Mass

Jo tak kluci Hradečtí, fotbal hrát umíte, ale už byste se na to mohli vysrat, když vám o nic nejde

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Martin9719

pan Koubek ví za koho hraje, má nás na kůži

Reagovat
Greny

Ti tam od začátku druhé půlky skáčou do vápna jak do bazénu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ostuda

Reagovat
monty25

Hradec

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Pískej konec

Reagovat
Martin9719

Vlkanovaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář tohle musíš chytat

Reagovat
OTASi

Díra Kolář

Reagovat
Martin9719

Dejte jim bůůůůraaaaaa!

Reagovat
Fakt

To bude betonek příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo ne ze by nadstavba nezacinala byt zajimava. Musime porazit Plzen ...to bude megaslagr ty picooo.

Reagovat
Greny

Nejlepší zákrok zápasu zatím teď Lingr

Reagovat
Martin9719

Jo to má za to simulování

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
John Obi Mikel

Nemáte zač pane komentátore

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Freedo

Šimon tehdy na CDM?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Mikyyyy

Reagovat
lampas

Ubožáci. Dvě kila v prdeli, děkuji

Reagovat
Martin9719

Já děkuji, pro jistotu neúspěchu Hradce jsem je vsadil poločase na Slavii a nelituji

Reagovat
Andis

Na kolika procentech potencialu je ta Slávie 70%?

Reagovat
Greny

Ted ten starej placal podrzel

Reagovat
Greny

Však toto je klidně žlutá pro Hovorku

Reagovat
naheCZ

Teď odpuštěná jasná žlutá

Reagovat
John Obi Mikel

Nn, ani ho nechtěl faulovat. To nebylo na kartu.

Reagovat
naheCZ

Jako ze záznamu už mi tak jasná nepřišla no

Reagovat
Martin9719

Čermák dneska taky nechtěl hele.

Reagovat
John Obi Mikel

A taky nedostal kartu

Reagovat
Martin9719

Hm, ne no, ale tohle objektivně nebyla karta protože standartka ze slušný pozice.

Reagovat
czechfant

Co to je za argument?

Reagovat
Martin9719

Až budeš mít praxi s píšťalkou tak se tomu směj. Takhle je to v pravidlech nastaveno, když je to rozjetí slibně se rozvíjející akce třeba někde na půlce nebo kde nehrozí přímé ohrožení branky že standartky tak se dává žlutá. Pokud je to přímý kop z 23 metrů tak máš šanci i tak takže zluta ne ale záleží tam na povaze faulu samozřejmě, v tomhle případně drobný faul, bez karty správně.

Reagovat
czechfant

To já právě pískal.

https://ctrlv.cz/G4YU 12.34 výklad

Docela rád si nechám ukázat v pravidlech to o čem mluvíš ty, ale za mě to je nesmysl a i delegáti které jsem potkal by s touhle kartou neměli problém.

Reagovat
czechfant

Tohle je ten zákrok, že když už to pisknů, tak musel dat kartu, ne za tvrdost zákroku, ale za přerušení slibne se rozvíjející se akce.

Reagovat
Mass

Vlkanova si zakopnul o nohu

Reagovat
mistr129

Se kopnul do druhý nohy ne? To je něco jak ten Lingr na druhý straně

Reagovat
John Obi Mikel

Předtím se kopnul nejdřív o Hovorku. Faul jo, ale karta vůbec.

Reagovat
SpecialOne

Ale to je karta. Tento alibismus rozhodčích, když jí nedají jen proto, že by byla druhá

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný, jasná druhá žlutá pro Hovorku a nic. Tohle už je opravdu hodně okaté

Reagovat
John Obi Mikel

Vízek je drží

Reagovat
naheCZ

To musí být gól

Reagovat
smazaný uživatel

taky že je

Reagovat
mistr129

Kudy

Reagovat
Komix

Reagovat
OTASi

co to je za zápas tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Kúdela Měl hrát od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

KÚDELA SOLÍ

Reagovat
naheCZ

Kúdela

Reagovat
smazaný uživatel

Sor na place... to bude jeste bodik. A to se da, na tu bidu. Musime ale prejet Plzen no, to bude valka.

Reagovat
OTASi

dal jsem live kilčo na remízu tak snad

Reagovat
Freedo

Pojdme otočit

Reagovat
cubinho

Hohoooooo!! Suprmač. To fakt skonci 4:5!

Reagovat
Mass

Kudy

Reagovat
Fakt

Slavia otočí a hradec v 90+5 z nějakého hovna vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

CIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

špatná sekce sorry

Reagovat
John Obi Mikel

Vedle

Reagovat
mistr129

Z Koláře mám asi úplně stejný pocit jistoty, jako z našeho gólmana, který dneska od 80. minuty hrál s nataženým tříslem a ke každému balón skákal po jedný noze.

Reagovat
Pace to P.M.

4 goly...

Reagovat
Kincl

Pokud se nepletu tak 4 goly proti týmu, kterému už nejde o nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsicem se nikam neposuneme. Je to dobrej hrac do zapasu kdy nekoho valcujeme, ale nedava nic navic, ztraci zbytecne balony, kazdej ho ma prectenyho, pravackou nedokaze balon ani zpracovat, nema goly ani asistence. U nej je maximum kdyz udela roh z nepovedenyho centru.

Reagovat
smazaný uživatel

To samy Kacharaba. Tyhle dva nakupy, nebo prichody byly picovina. A za me i Fila.

Reagovat
John Obi Mikel

Fila se ještě ukáže. Ale Kačaraba, Plavšič a Krmenčík se neměli přivádět (a psal jsem to už při jejich příchodu).

Reagovat
srandamač

Takovej ten hráč, kterej když má balon, tak trneš, co zase vyjebe.

Reagovat
Black Jagir

A přitom z něj mělo být dělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím tak kde. Však byl směšnej už ve Spartě.

Reagovat
Black Jagir

Však ho měl Jindra zlepšit jako všechny ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Vlkanova>Plavšić

Reagovat
John Obi Mikel

Co to maj v obraně za psychouše

Reagovat
Martin9719

Jedinej psychouš je u vás ten barbie ukrajinec

Reagovat
Greny

Na druhou stranu v druhém poločase jste tam minimálně třikrát chtěli penaltu

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze ti stoperi Hradce. Klidek kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

To chce flašku...Hradec olee..

Reagovat
Freedo

Věřím, že Plzeň porazíme. Dneska nám to vůbec nesedlo. Hradec výbornej výkon. Klobouk dolů, jak zabojovali a celkově za to, jak letos hrajou.

Reagovat
Sosi

A ja zas verim, ze se Plzen nazhavi a Slavku s vidinou titulu prevalcuje

Reagovat
Freedo

U nás doma už roky neumí. A Slavie tyhle těžký zápasy zvládá. Ale bude to hodně zajímavé. Snad to bude i fotbal a ne jenom bitva.

Reagovat
Imos

jasných 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hradečtí zkurvenci, to asi poslali z plísně munici

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kilobyte

Podplatili je, aby vyhráli.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Stačilo by nehrat jako vemena

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Cotton

Kapříci připluli?

Reagovat
martin1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Hradec dneska bohužel hrál skvěle, do čeho kopli, to trefili. Obrana Slavie se taky moc nepředvedla. Zvlášť jindy vynikají Holeš slabej, Hovorka měl den blbec.

Koubek s tim co má za rozpočet, dělá kouzla. Hráči jako Vlkanova, Mejdr nebo Vašulín sou hodně zajímavý.

Reagovat
Freedo

Když ti dá góla i borec, co ani nemá kompletní chrup, tak seš už fakt v hajzlu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Jakej má vliv kvalita chrupu na zakončení?

Reagovat
Puskas

Že to bývá takové bezzubé.

Reagovat
inferno08

Reagovat
Explicitni_Euler

Ten byl solidní.

Reagovat
hromdopolice

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Reagovat
wyqinac

Kolar proste nechyti nic navic, narozdil treba od Stanka dnes.. Jestli nas zapas s Hradcem bude stat titul, tak je to ostuda jak barak..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele