Eredivisie - souhrn 21. kola: První šestka stoprocentní

10.02.2023, 21:54, aktualizováno 12.02.2023, 18:47
Komentáře a souhrny
Václav Černý (© AFP)

Bez větších potíží skolil Alkmaar doma Excelsior. Ještě suverénnější byl PSV Eindhoven, Groningenu nasázel šest gólů. Naopak Feyenoord se proti Heerenveenu zrovna nepředvedl, tři body a prvenství v tabulce ovšem i tak uhájil. V boji o poháry nezaváhala ani další mužstva - Ajax, Twente a rotterdamská Sparta...

AFC Ajax - RKC Waalwijk 3:1

12.02.2023 16:45

Góly: 50. Brian Brobbey, 78. Jurriën Timber, 81. Mohammed Kudus - 17. Mats Seuntjens

Vůbec poprvé se před vlastními fanoušky ukázal trenér John Heitinga, jenž se teprve nedávno ujal kormidla po Alfredovi Schreuderovi napevno. Jeho mužstvo každopádně nepodstoupilo vůbec jednoduchý mač, byť se radovalo z očekávaného zisku tří bodů. Waalwijk dokonce po prvním poločase svého rivala porazil, druhé dějství již ovšem poté daleko lépe vyšlo Ajaxu.

Domácí nevstoupili do klání vůbec povedeným způsobem. Waalwijk zpočátku jasně naznačil, že v hlavní nizozemské metropoli nehodlá pouze ustrašeně sedět v koutě, a jaksi spícího favorita svou nebojácností a odvážností možná i trochu překvapil.

V 11. minutě si zaběhl za domácí obranu Julen Lobete, jehož uvolnil do sóla Bel Hassani, španělský forvard vyzkoušel proti vyhěnuvšímu brankáři Rullimu lob, míč opravdu přeletěl jeho soka, nicméně oblouček byl příliš pomalý, takže se stoper Álvarez stihl vrátit a balón dostat pod kontrolu ještě před brankovou čárou.

V 17. minutě se již každopádně za Rullim přece třepotala branková síť. Clement nablízko přihrál do šestnáctky na Julena Lobeteho, ten se rozhodl merunu ještě posunout k Seuntjensovi, který pak bez obtíží zamířil do spodního rohu brány. Ajax se sice následně do přestávky snažil o vyrovnání stavu, hosté na každý pád několik možností svého konkurenta přežili, a odcházeli tak k poločasovému osvěžení a odpočinutí v daleko lepší náladě.

Nicméně v 50. minutě již o těsný náskok přece přišli. Berghuis si na pravé straně narazil merunu s Tadičem, z úhlu prvně jmenovaný zacílil na vzdálenější tyčku, a ačkoli gólman Vaessen zasáhnul, vyrážel pouze k nohám volného Brobbeyho, který na vzdálenost pár decimetrů od brány opravdu neměl potíže skórovat.

Domácí hledali cestičku i za dalším přesným zásahem, jenomže dělovka Kuduse ze 64. minuty bouchla jenom o brankovou konstrukci, přičemž v 70. minutě po jemném pasu od Tadiče nehlavičkoval po technické stránce dobře Brobbey, a tak se změna skóre ani v tomto případě nekonala.

RKC už už živilo v Amsterdamu naději na parádní výsledek, nicméně ve zhruba poslední desetiminutovce nakonec Ajax přece zabral a strhnul vítězství ve svůj prospěch. V 78. minutě Berghuis rozehrál standardku centrem do ohně, Álvarez sklepl míč pro Basseyho, ten ho ještě přiťuknul v krkolomném postavení na Timbera, který z blízkosti hravě překonal Vaessena.

A o pár chvil později de Godenzonen definitivně zlomili odpor svého konkurenta. Tadič na pravé straně pobídnul Berghuise, ten pak přihrál na hranici brankového území, kam si seběhl Kudus, a ten si z voleje v podstatě mohl vybrat, kam že umístí svůj úspěšný pokus.

Více informací k zápasu

FC Twente - FC Volendam 3:0

12.02.2023 16:45

Góly: 16. Joshua Brenet, 17. Václav Černý, 20. Mees Hilgers

Hráči Twente poslední dobou neprožívali úplně nejlepší časy a na ligové scéně nedokázali zvítězit třikrát za sebou, ovšem teď zastavili rozjetého nováčka z Volendamu a porazili ho hladce po výsledku 3:0. Všechny tři branky vsítili za necelých pět minut během úvodní dvacetiminutovky a již posedmé v této ligové sezóně se prosadil český útočník Václav Černý. Celek z Enschede je proto stále pátý se čtyřiceti body o šest bodů za vedoucím Feyenoordem.

Naopak hosté v Eredivisii nenavázali na třízápasovou šňůru bez porážky a tentokráte nestačili na svého rivala ve všech ohledech. V domácím dresu začal na lavici náhradníků druhý český zástupce Michal Sadílek a nakonec odehrál celý druhý poločas. Úvodní čtvrthodina nic zajímavého nepřinesla a oba soupeři čekali, co předvede ten druhý, nicméně úderem 16. minuty se obrázek hry naprosto změnil.

Domácí se dostali do vedení zásluhou Joshuy Breneta, který si naprosto parádním způsobem zpracoval dlouhý pas Pröppera z levého křídla a za obranou Volendamu akrobaticky přehodil vyběhnutého brankáře Stankoviće ukázkovým lobem. Neuběhla ani minuta a půl a rázem přišla Černého chvíle. Ten navýšil vedení svého výběru po skvělé finální přihrávce Van Wolfswinkela a z mírného propálil naprosto bezmocného Stankoviće přízemní ranou.

O osudu této nedělní dohrávky 21. kola bylo prakticky rozhodnuto ve 20. minutě. Po přetaženém rohovém kopu z levé strany vracel Pröpper balón hlavou před branku a dobře postavený Mees Hilgers bez potíží rozvlnil síť svým razantním projektilem ze šesti metrů. Twente bylo jasně lepší i po změně stran a hned zkraje druhé půle si vypracoval výbornou šanci nesmírně aktivní Černý, jenž však střelou z dvaadvaceti metrů orazítkoval pravou konstrukci.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem trefil vzdálenější spojnici střídající Vlap a pak Stanković brilantně zlikvidoval další bombu Černého, hosté se po celý zápas dostávali na útočnou polovinu velmi sporadicky.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam 1:2

12.02.2023 14:30

Góly: 75. Sijb van Ottele - 22. Lutsharel Geertruida, 34. Santiago Giménez

Feyenoord předvádí v tomto ročníku vyrovnané výkony a hlavně proto se mu stále daří hájit vedoucí postavení v nizozemské nejvyšší soutěži. V jednadvaceti duelech prohrál pouze jednou, uplynulý víkend zachránil ve šlágru s PSV bod v samém závěru a teď díky dobře zvládnutému prvnímu poločasu porazil konkurenční Heerenveen 2:1. V tabulce se tak vrátil na první místo se šestačtyřiceti body a před druhým Alkmaareem je stále o body dva.

Naopak SC prohloubilo své současné trápení, na ligové scéně utrpělo dokonce čtvrtou porážku za sebou a se sedmadvaceti body mu patří až osmá pozice. Přitom svěřenci Keese van Wonderena začali s velkým odhodláním a poprvé rozvlnili síť krátce po odehrané čtvrthodině. Po rohovém kopu a obrovském závaru v šestnáctce Feyenoordu dorážel míč do zcela odkryté branky Bochniewicz, nicméně jeho trefa neplatila kvůli předchozímu ofsajdovému postavení Nunnelyho.

Hosté z ničeho nic udeřili v polovině úvodního dějství. Do vedení je dostal dvaadvacetiletý obránce Lutsharel Geertruida, který po rohovém kopu z pravé strany a prodloužené hlavičce Hancka přelstil ofsajdovou past a z bezprostřední blízkosti nasměroval míč do zcela prázdné branky. Svěřence trenéra Arnheho Slota tento moment evidentně povzbudil a ve 34. minutě přidali druhý uklidňující gól.

Mexický reprezentační útočník Santiago Giménez si po přihrávce Wieffera navedl balón blíže do středu hrací plochy a jeho tečovaná střela z patnácti metrů nakonec se štěstím zapadla do levého spodního růžku. V samém závěru první půle mohl definitivně rozhodnout Timber, ale jeho dělovka prosvištěla o pár decimetrů nad břevnem.

Heerenveen se po změně stran k ničemu nebezpečnému nedostával, i přesto zdramatizoval tento duel zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. O snížení se postaral střídající Sijb van Ottele, jenž se ani ne po šedesáti sekundách strávených na trávníku opřel do odraženého míče z dvaadvaceti metrů a naprosto fantasticky ho poslal do bližší šibenice. Jenomže to bylo ze strany SC vše, a na výsledku se tedy nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Utrecht 2:0

12.02.2023 14:30

Góly: 63. Million Manhoef, 90+4. Maximilian Wittek

Celek z Arnhemu rozhodně nemůže být se svým letošním účinkováním příliš spokojen, na druhou stranu zažívá v posledních týdnech citelné zlepšení a boj o evropské poháry tak ještě nemusí být ztraceny. V tomto nedělním utkání s rozjetým Utrechtem nebyl považován za favorita a navíc krátce po změně stran přišel o vyloučeného Carlense Arcuse, ale i přesto se ve zbývajícím průběhu hned dvakrát prosadil a tabulkou se posunul na dvanácté místo.

SBV má na kontě třiadvacet bodů a díky tomuto tříbodovému úspěchu zažehnalo bezprostřední nebezpečí sestupového pásma. FC pro změnu nenavázalo na nedávný postup do čtvrtfinále národního poháru a v Eredivisii prohrálo téměř po měsíci, v tuto chvíli zůstává na šesté pozici s třiatřiceti body. První poločas nenabídl prakticky nic zajímavého a za zmínku stojí jen propagační pokusy, se kterými neměl ani jeden z brankářů jakékoli problémy.

Jeden z důležitých okamžiků se zrodil v 51. minutě. Arcus totiž hodně nevybíravým způsobem přišlápl koleno odkopávajícího Van de Streeka a rozhodčí van der Laan po kontrole videozáznamu zaslouženě vytáhl červenou kartu. Avšak svěřence trenéra Phillipa Cocuho tento okamžik rozhodně nepoložil a ba naopak se zdálo, že jim ještě více pomohl, neboť se krátce po hodině hry dostali do senzačního vedení.

Těsně předtím přežili klinickou smrt, když přízemní ránu Van de Streeka odkopával do bezpečí těsně před brankovou čarou dobře postavený Oroz. O pár minut později skóroval na opačné straně Million Manhoef, jenž se po rychlém náběhu zbavil hned dvou bránících protihráčů a svůj přízemní pokus uklidil přesně do protějšího spodního růžku.

Utrecht se pak snažil přidat a k vyrovnání měl blízko v předposlední minutě základní hrací doby, avšak střídající Brouwers svou prudkou hlavičkou pouze orazítkoval pravou tyč. Ve čtvrté nastavené minutě naopak pečetil výhru Vitesse Maximilian Wittek, jelikož dlouhý únik téměř z poloviny hřiště zakončil geniálním lobem doprostřed branky.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles 2:1

12.02.2023 12:15

Góly: 4. Vito van Crooij, 58. Tobias Lauritsen - 53. Finn Stokkers

Rotterdamská Sparta se poslední dobou nemohla dostat do optimálního rozpoložení, nicméně i přesto se pyšnila dlouhou sérií devíti ligových duelů bez porážky. Tu nyní protáhla už na deset utkání v řadě, jelikož na vlastním stadionu nakonec udolala soupeře z Deventeru 2:1, a v tabulce jí stále patří úžasné šesté místo se ziskem sedmatřiceti bodů. Naopak hosté prohráli počtvrté z posledních šesti zápasů.

Před týdnem sice dokázali vyzrát na Nijmegen (1:0), jenomže tentokráte hned dvakrát inkasovali a v tabulce Eredivisie klesli na třináctou pozici s dvaadvaceti body. Domácí výběr v předchozích třech případech remizoval a i teď to vypadalo, že může být k vidění nerozhodný výsledek, ale o jeho úspěchu rozhodl po necelé hodině hry Tobias Lauritsen. Výběr vedený koučem Mauricem Steijnem začal naprosto famózně a již ve 4. minutě vedl.

Kanonýr Vito van Crooij vsítil už svůj osmý ligový gól tohoto ročníku po prudkém pasu z pravé strany, následně mu ho ještě posunul do lepší výchozí pozice Kitolano a sedmadvacetiletý útočník vzápětí měl u levé tyče snadnou úlohu. Hosté mohli vyrovnat ve 29. minutě, kdy hlavičkoval do bližší šibenice Nauber, jenže gólman Olij famózním zákrokem odvrátil míč do strany.

Go Ahead po přestávce změnilo svou hru a po necelých osmi odehraných minutách druhého dějství se dočkalo kýženého vyrovnání. Finn Stokkers po krásné přízemní kombinaci svých spoluhráčů překvapivě vystřelil ze čtrnácti metrů a balón nádherně umístil do protějšího spodního růžku.

Nicméně za dalších pět minut si mírný favorit vzal rozhodující náskok zpět, neboť pětadvacetiletý norský forvard Lauritsen po vysokém pasu Namliho předskočil svého protihráče na hranici brankového území a hlavou zavěsil k levé konstrukci. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem chtěl definitivně rozhodnout jeho krajan Kitolano, a i když svým projektilem orazítkoval pravou tyč, tak to Spartě v konečném účtování nevadilo.

Více informací k zápasu

FC Emmen - Fortuna Sittard 0:1

11.02.2023 21:00

Góly: 76. Oğuzhan Özyakup

Fortuna se poslední dobou dostala v Eredivisii do skvělé formy, po úspěchu v Emmenu neprohrála v nejvyšší nizozemské soutěži již počtvrté za sebou a na konto si navíc připsala hned tři výhry a jednu remízu. Se ziskem šestadvaceti bodů se proto vyhoupla na poklidné desáté místo tabulky, naopak FC nevyhrálo potřetí v řadě a zůstává na šestnácté barážové pozici se šestnácti body. Jediný gól sobotního utkání zaznamenal Oğuzhan Özyakup.

Domácí sice měli míč častěji ve svém držení a ani ve statistice střeleckých pokusů příliš nezaostávali, jenomže stejně jako v předchozích týdnech je trápila produktivita. Přitom v úvodní půlhodině byli aktivnějším týmem a ve 12. minutě si vytvořili velmi nadějnou možnost ke skórování, ale Antonisse ve vyložené možnosti selhal a zblízka trestuhodně přestřelil hostující branku.

Klub Ze Sittardu se postupně dostával do hry a v závěrečné čtvrthodině úvodního dějství si vypracoval dvě gólové šance. Nejprve po rychlém přečíslení dva na jednoho stanul u pravé tyče zcela osamocený turecký veterán Yilmaz, jenže ten nebyl úplně ve své kůži a branku nepochopitelně minul o pár decimetrů. Za dalších pět minut se probojoval k hlavičce důrazný Embalo, nicméně nakonec mířil nad břevno zhruba o půl metru.

Hosté pokračovali v mírném tlaku i po změně stran a do důležitého vedení se mohli dostat v 54. minutě, avšak ránu Bistroviče směřující k levé konstrukci bravurně zneškodnil gólman Van der Hart. Svěřenci španělského trenéra Julia Velázqueze převrhli misky vah na svou stranu v 76. minutě, když Özyakup po přihrávce Iñiga Córdoby do volného prostoru vystřelil po zemi z deseti metrů a svůj technický pokus poslal přímo do vzdálenějšího dolního růžku.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - FC Groningen 6:0

11.02.2023 20:00

Góly: 27. Luuk de Jong, 46. Xavi Simons, 69. Jarrad Branthwaite, 73. Johan Bakayoko, 84. Fábio Silva, 88. Joey Veerman

PSV v minulém kolo odmítlo možnost dotáhnout se na své největší rivaly a vzhledem k průběhu v Rotterdamu ho bod za remízu 2:2 s Feyenoordem nemohl uspokojit, ovšem nyní si spravil náladu se vším všudy a díky konstantnímu výkonu po celý průběh rozdrtil zachraňující se Groningen vysoko po výsledku 6:0. V tabulce se prozatím vyhoupl na třetí místo s dvaačtyřiceti body a za vedoucím Alkmaarem zaostává o body dva.

FC naopak nenavázalo na minulý nerozhodný výsledek s ambiciózním Twente (1:1) a utrpělo už svou osmou ligovou porážku z předchozích devíti utkání, v tabulce se navíc propadlo na úplně poslední osmnácté místo se třinácti body o skóre za sedmnáctý Cambuur. Český obránce v dresu Groningenu Matěj Chaluš přihlížel debaklu z lavičky náhradníků. Kuriozitou tohoto sobotního utkání je, že se do střelecké listiny zapsalo šest různých střelců.

Eindhovenský gigant byl aktivní od samého začátku a již v úvodní čtvrthodině dvakrát zaměstnal brankáře Verripse. První gólovou možnost si avšak vypracoval v 17. minutě, jelikož po rohovém kopu z levé strany hlavičkoval do břevna Sangaré. Jasný favorit přeci jen otevřel skóre za dalších deset minut, když zkušený dvaatřicetiletý útočník Luuk de Jong obdržel perfektní pobídku před prázdnou branku od Xaviho Simonse a z bezprostřední blízkosti ji neminul.

Domácí se vzápětí nikam netlačili, avšak ihned po změně stran rozjeli ofenzivní smršť. Ani ne po třiceti odehraných sekundách druhého poločasu zvýšil na rozdíl dvou branek aktivní Simons, jenž se na hranici pokutového území elegantně otočil s míčem a naprosto unikátním způsobem ho usměrnil přímo do vzdálenější šibenice. O osudu tohoto duelu bylo definitivně rozhodnuto v polovině druhého poločasu.

Teprve dvacetiletý anglický obránce Jarrad Branthwaite si u pravého rohu brankového území naskočil na přesně zahraný rohový kop Veermana a prudkou hlavičkou rozvlnil síť po odrazu od bližší konstrukce - 3:0. Za další čtyři minuty se prosadil belgický forvard Johan Bakayoko, neboť razantně vystřelil z osmnácti metrů a jeho nezištný přízemní pokus zapadl do protějšího spodního růžku.

Zbývající dvě branky byly k vidění v závěrečné desetiminutovce. Nejprve přidal pátý zásah PSV střídající portugalský útočník Fábio Silva, ten totiž po zpětné nahrávce Tezeho obstřelil marně se natahujícího Verripse volejem ze sedmi metrů. V 88. minutě uzavřel gólový účet jiný nově příchozí hráč Guus Til, který po famózní spolupráci svých spoluhráčů nasměroval balón k pravé tyči parádní patičkou.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - Cambuur Leeuwarden 0:0

11.02.2023 18:45

Góly: -

Před pár dny Nijmegen zapsal čtyři góly v pohárovém měření síl s Feyenoordem, teď se však v duelu s posledním Cambuurem nepropracoval ani k jednomu. Celek z Leeuwardenu určitě nebyl o tolik horším mančaftem než favorizovanější NEC a ve finále si bodový zisk zasloužil. Po dvou domácích porážkách s Fortunou a Ajaxem si tak alespoň částečně napravil reputaci.

Oba týmy si v prvním poločase vytvořily po dvou slušných možnostech. Nejprve zahrozil Cambuur, ve 24. minutě Foor poslal centr z levé strany na bližší tyčku, jenomže jeho spoluhráč Johnsen nebyl v tak komfortním postavení, aby mohl hlavičku usměrnit přesněji. Ve 28. minutě se naopak dostal do úniku Tavsan, jehož uvolnil kolmicí Schöne, avšak gólman Ruiter zavčasu vyběhl a zakončení soupeři zlikvidoval.

Ani po přestávce se oba soupeři přesného zásahu nedočkali, byť se rozhodně nechoulili v koutu a nečekali jen na závěrečný hvizd rozhodčího Gözübüyüka. V 51. minutě z dálky ostře vypálil Tannane, Ruiter ovšem vystavil své rukavice úspěšně. V 62. minutě se naopak hosté pokoušeli pohnout bezgólovým skóre kupředu, konkrétně Foor, nicméně brankář Cillessen bez problémů zasáhl. V 85. minutě ještě zahrozil hlavou Bruijn, jehož našel svým centrem od rohového čtvrtkruhu Tannane, avšak Ruiter stačil vyškrábnout míč nad své břevno.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - SBV Excelsior 5:0

10.02.2023 20:00

Góly: 20. Sven Mijnans, 27. Jesper Karlsson, 30. Sven Mijnans, 35. Jens Odgaard, 38. Vangelis Pavlidis

Jeden z hlavních kandidátů na zisk mistrovského titulu Alkmaar se poslední dobou trápil a až do této páteční předehrávky 21. kola nevyhrál na ligové scéně dvakrát v řadě, navíc před pár dny nezvládl ani osmifinále národního poháru. Ovšem nyní ukázal své umění, díky pětigólové ofenzivní smršti v prvním poločase naprosto zdecimoval rotterdamského vyzyvatele Excelsior a prozatím se posunul na první místo tabulky se čtyřiačtyřiceti body.

AZ na něm setrvá minimálně do nedělního odpoledne, kdy bude čekat na výsledek utkání Heerenveen - Feyenoord. Naopak SBV nevyhrálo v nejvyšší nizozemské soutěži již počtvrté za sebou a zůstává na čtrnáctém místě s dvaceti body. Hrdinou tohoto střetnutí se stal teprve dvaadvacetiletý záložník Sven Mijnans, jenž po svém lednovém příchodu z jiného rotterdamského týmu Sparty nastoupil teprve podruhé a hned se blýskl dvěma góly.

Svěřenci trenéra Pascala Jansena zahájili tento duel s velkým odhodláním a přesně po dvaceti minutách hry se prosadil právě Mijnans. Ten si po přihrávce Jespera Karlssona navedl míč z levé strany blíže do středu pokutového území a jeho tečovaný pokus nakonec zapadl do protějšího spodního růžku. Neuběhlo ani dalších sedm minut a náskok favorita zvýšil aktivní Karlsson.

Čtyřiadvacetiletý švédský forvard se po hezké akci na pravém křídle a finálním zpětném pasu Mijnanse opřel do balónu z hodně akrobatické pozice a svůj unikátní razantní volej usměrnil přímo do bližší šibenice. Hosté v následujících minutách propadali ve všech směrech a enormní tlak AZ nedokázali zastavit. Přesně po odehrané půlhodině přidal svou druhou branku v utkání Mijnans, když po přízemní střele Jense Odgaarda a nejistém zákroku gólmana Van Gassela snadno dorazil balón do zcela odkryté branky.

Zhruba deset minut před přestávkou se zapsal do střelecké listiny také Odgaard, neboť po další perfektní nahrávce Karlssona chytře zamířil doprostřed branky kolem pozdě reagujícího Van Gassela - 4:0. Ve 38. minutě uzavřel gólový účet řecký kanonýr Vangelis Pavlidis, který přidal už svou desátou ligovou trefu této sezóny pohotovou střelou pod břevno. Po změně stran tempo hry výrazně opadlo, kromě šťastné rány Pavlidise do levé konstrukce se nic zásadního nestalo.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Feyenoord Rotterdam
21
13
7
1
47 : 19
46
2
AZ Alkmaar
21
13
5
3
46 : 25
44
3
AFC Ajax
21
12
7
2
59 : 22
43
4
PSV Eindhoven
21
13
3
5
55 : 25
42
5
FC Twente
21
11
7
3
35 : 13
40
6
Sparta Rotterdam
21
10
7
4
32 : 18
37
7
FC Utrecht
21
9
6
6
33 : 33
33
8
SC Heerenveen
21
7
6
8
21 : 24
27
9
RKC Waalwijk
21
6
8
7
32 : 34
26
10
Fortuna Sittard
21
7
5
9
26 : 33
26
11
NEC Nijmegen
21
4
12
5
24 : 22
24
12
SBV Vitesse
21
5
8
8
27 : 37
23
13
Go Ahead Eagles
21
5
7
9
29 : 37
22
14
SBV Excelsior
21
6
2
13
20 : 48
20
15
FC Volendam
21
4
5
12
23 : 49
17
16
FC Emmen
21
3
7
11
17 : 37
16
17
Cambuur Leeuwarden
21
3
4
14
11 : 35
13
18
FC Groningen
21
3
4
14
21 : 47
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele