základní část, 21. kolo
11.02.2023 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušci Nijmegenu (© twitter.com)

Nijmegen se proti Cambuuru nerozstřílel jako proti Feyenoordu, hrálo se bez branek

Před pár dny Nijmegen zapsal čtyři góly v pohárovém měření síl s Feyenoordem, teď se však v duelu s posledním Cambuurem nepropracoval ani k jednomu. Celek z Leeuwardenu určitě nebyl o tolik horším mančaftem než favorizovanější NEC a ve finále si bodový zisk zasloužil. Po dvou domácích porážkách s Fortunou a Ajaxem si tak alespoň částečně napravil reputaci.

Oba týmy si v prvním poločase vytvořily po dvou slušných možnostech. Nejprve zahrozil Cambuur, ve 24. minutě Foor poslal centr z levé strany na bližší tyčku, jenomže jeho spoluhráč Johnsen nebyl v tak komfortním postavení, aby mohl hlavičku usměrnit přesněji. Ve 28. minutě se naopak dostal do úniku Tavsan, jehož uvolnil kolmicí Schöne, avšak gólman Ruiter zavčasu vyběhl a zakončení soupeři zlikvidoval.

Ani po přestávce se oba soupeři přesného zásahu nedočkali, byť se rozhodně nechoulili v koutu a nečekali jen na závěrečný hvizd rozhodčího Gözübüyüka. V 51. minutě z dálky ostře vypálil Tannane, Ruiter ovšem vystavil své rukavice úspěšně. V 62. minutě se naopak hosté pokoušeli pohnout bezgólovým skóre kupředu, konkrétně Foor, nicméně brankář Cillessen bez problémů zasáhl. V 85. minutě ještě zahrozil hlavou Bruijn, jehož našel svým centrem od rohového čtvrtkruhu Tannane, avšak Ruiter stačil vyškrábnout míč nad své břevno.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele