Eredivisie - preview 5. kola

17.10.2020, 08:58, aktualizováno 18.10.2020, 08:48
Previews
Hodně bohatý je nedělní program nizozemské ligy, hrát se bude hned na šesti stadionech a největší pozornost bude směřována do Amsterdamu, kde Ajax hostí Heerenveen. Feyenoord by si v derby měl poradit se Spartou Rotterdam, PSV Eindhoven jede pro body do Zwolle...
Feyenoord Rotterdam - Sparta Rotterdam  (neděle 12:15)
Očekávané městské derby má jasného favorita, neboť domácí Feyenoord vévodí Eredivisii s deseti body a na dobré výkony chce v každém případě navázat i teď. Hostům se naopak příliš nedaří, s jediným bodem se nacházejí na předposlední sedmnácté pozici. Před reprezentační pauzou jim ale vlil novou krev do žil duel s Alkmaarem. O poločase prohrávali 0:4 a k tomu přečkali pokutový kop, nakonec dosáhli na nepravděpodobnou remízu 4:4.

Od konce loňského října sedí na lavičce Feyenoordu zkušený třiasedmdesátiletý kouč Dick Advocaat a klub pod jeho vedením doslova vzkvétá. Už v loňském nedokončeném ročníku se postupně vracel do boje o titul, letos jeho svěřenci třikrát zvítězili a jednou remizovali, navíc ve čtvrtek vstoupí do základní skupiny Evropské ligy. Advocaat se v tomto střetnutí bude potýkat s početnou marodkou, na kterou navíc přibyl slovenský krajánek Róbert Boženík.

Teprve dvacetiletý útočník utrpěl nespecifikované zranění ve slovenském reprezentačním dresu proti Izraeli a zřejmě ho čeká delší přestávka. Kromě něho se nepodívají na trávník ani Botteghin, Jørgensen, van Beek, brankář Bijlow či Sinisterra. Feyenoord v dosavadním průběhu zvítězil ve Zwolle (2:0), pak jedinou ztrátu zaznamenal s Twente (1:1). Vzápětí otočil vývoj proti Den Haagu (4:2) a minule neměl problémy v Tilburgu s Willemem (4:1).

Sparta se radovala z vítězství v prestižním derby před více než třemi a půl lety, když na domácí půdě zvítězila nejtěsnějším poměrem 1:0. Od té doby dvakrát prohrála a jednou vybojovala bod. "Před plnými tribunami se vždy jedná o nelítostný souboj, ani jeden tým totiž nehodlá prohrát a na trávníku nechá úplně všechno. Teď bude atmosféra přeci jen smutnější, my i přesto myslíme na vítězství," uvedl Advocaat a klidným hlasem.

Hosté po prohrách s Ajaxem (0:1) a Vitesse (0:2) utrpěli debakl ve Zwolle (0:4) a vše nasvědčovalo tomu, že ho zopakují také s Alkmaarem. "Hráčům musím poděkovat za odvedenou práci, i přes řadu chyb to pro mě byl fantastický zážitek. Konečně jsme získali potřebné sebevědomí, které chceme ukázat v derby," řekl optimisticky trenér Sparty Henk Fraser. Ten postrádá Coremanse s Engelsem, naopak trest za červenou kartu se Zwolle již odpykal obránce Pinto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.28 - 8.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - SC Heerenveen  (neděle 14:30)
Oběma celkům se podařilo na úvod sezóny třikrát v řadě zvítězit, jenže těsně před reprezentační přestávkou přišly na řadu první ztráty. Zatímco Heerenveen urval v Utrechtu aspoň plichtu, Ajax padl na půdě Groningenu. Byť je amsterdamský klub v tomto duelu jednoznačným favoritem, svého protivníka by za žádnou cenu neměl jakkoli podceňovat.

Srdíčka, kterým by teď měl chybět pouze vykartovaný Rein Smit, jsou totiž ve velmi dobré formě a okupují, možná trochu překvapivě, přední pozice v tabulce. Právě aktuální rozpoložení může svěřencům Johnnyho Jansena výrazně pomoci k úspěchu. Jenže Ajax, to je pro Heerenveen hodně neoblíbený sok, s nímž body v Eredivisie uhrává jen zcela výjimečně.

Už osmkrát v řadě od něj inkasoval minimálně tři branky na zápas, šestkrát za toto období dokonce čtyři góly. I Lancieri se přitom těsně před koncem přestupového období posílili o dvě nová jména, za jedenáct miliónů eur dorazil Davy Klaassen, a to z německých Brém, a přišel též Sean Klaiber z Utrechtu za miliónů pět. S nimi si Ajax bude zajisté ještě více věřit.

Prvně jmenovaný novic by se přitom měl objevit v základní sestavě amsterdamského mužstva, podobně jako André Onana, dlouholetá brankářská jednička, kolem nějž prý ještě nedávno kroužilo několik zájemců. "Tohle je můj druhý domov. Jsem tady opravdu šťastný," neřešil Kamerunec. "Jsem připraven na všechny výzvy, které se mi tu postaví do cesty."

Domácí stratég Erik ten Hag bude mít k dispozici vlastně kompletní kádr, nejistý je akorát nástup Mohammeda Kuduse, který údajně není stoprocentně fit. "Ajax mi dal příležitost ukázat, kdo jsem. A jsem mu vděčný, jak se mnou zacházel," pokračoval Onana. "Ligu mistrů jsem v minulosti hrál jedině na PlayStationu. Tady jsem mohl okusit i finále Evropské ligy."

Ještě větší důvod pro ukončení mizerné série s nizozemským gigantem má čerstvě Jansen. Narodila se mu totiž ve středu ráno dcera Loïs Esmée. "Doma žijeme jako na růžovém obláčku. Všichni mi říkali, že všechno kolem toho je skvělé. A měli pravdu, jsou to nepopsatelné pocity," rozzářil se hostující lodivod. "Vím, že zápas s Ajaxem bude těžký."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.32 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - SBV Vitesse  (neděle 14:30)
Den Haag prožil velmi stresující loňskou sezónu a předčasný konec nakonec uvítal, neboť mu reálně hrozil pád o patro níže. Do tohoto ročníku vstoupil s novým trenérem i značně obměněným kádrem a až do posledního kola to vypadalo, že mu razantní změny příliš nepomohly. V tabulce Eredivisie se prozatím nachází na čtrnáctém místě a teď se proti silnému Vitesse určitě chce přiblížit ke klidnému středu, musí však rozlousknout tvrdý oříšek.

SBV dlouhodobě patří mezi celky, které sice předvádějí nevyrovnané výkony, na druhou stranu ale pravidelně bojují o evropské poháry. V této sezóně si momentálně vede více než dobře, jelikož ve čtyřech zápasech třikrát zvítězilo a jen jednou prohrálo. V nizozemské lize mu proto patří čtvrté místo, k tomu za vedoucím Feyenoordem zaostává o pouhý bod. Jedinou prohru utrpělo s Ajaxem (1:2), jinak zdolalo Waalwijk (1:0), Spartu (2:0) i Heracles (3:0).

Svěřenci trenéra Thomase Letsche se v polovině října potýkali s nákazou koronavirem, které se nevyhnul právě ani Letsch a teprve po zhruba deseti dnech se mohl vrátit na lavičku svého celku. V tuto chvíli se podle nejnovějších zpráv nacházejí v karanténě Rasmussen a Doekhi, který se dokonce musel odpojit od nizozemské reprezentace do 21 let a svému klubu bude chybět. Kromě něho určitě nenastoupí ani slovenský krajánek Bero, jenž po reprezentačním srazu musí léčit poraněné koleno, jistotu startu dále nemají Tronstad, Beerens či Clark.

Domácí výběr nejprve neuspěl v Almelu s Heraclesem (0:2), vzápětí nenašel recept na Groningen (0:1) a pak po solidním začátku prohrál s Feyenoordem (2:4). Teprve minule zvládl duel ve Venlu a díky gólu ve třetí minutě nastavení zvítězil 2:1. Na nedělního protivníka se mu z dlouhodobého pohledu velice daří, neboť s ním neprohrál téměř dva a půl roku, v posledním ročníku ho dokonce i jednou porazil (2:0 a 0:0).

Domácí lodivod Aleksandar Ranković může počítat s kompletním výběrem, navíc ofenzívu přišel vyztužit řecký útočník Nikolaos Karelis, jenž v minulosti například hájil barvy Panathinaikosu, Genku nebo PAOKu Soluň a naposledy ho zaměstnával anglický Brentford. "Bude to těžké utkání, Vitesse hraje skvěle a má výbornou defenzívu. Jestliže ho chceme porazit, tak musíme předvést výkon na hranici našich možnost," uvedl Ranković krátce.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.50 - 4.32 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PEC Zwolle - PSV Eindhoven  (neděle 16:45)
Zwolle se ani v této sezóně nechce až do samotného konce strachovat o záchranu a prozatím si nevede úplně špatně. Oproti většině soupeřů disponuje jedním utkáním k dobru a se čtyřmi body mu patří deváté místo, v klidném středu tabulky by se jistě rádo nacházelo i v následujícím průběhu. Nyní ho však čeká nesmírně silný protivník, PSV má totiž jen ty nejvyšší ambice a po třech letech se hodlá vrátit na nizozemský trůn.

Eindhovenský celek v dosavadních čtyřech kolech ani jednou neprohrál a s deseti body mu patří druhé místo, za vedoucím Feyenoordem navíc zaostává jen vinou horšího skóre. Letos celkem hladce proklouzl kvalifikací Evropské ligy, když ve 3. předkole vyškolil slovinskou Muru (5:1) a pak nedal šanci ani norskému Rosenborgu (2:0). Jedinou ztrátu na ligové scéně zaznamenal s Heraclesem (1:1), jinak přehrál Groningen (3:1), Emmen (2:1) i Sittard (2:0).

Těsně před koncem přestupového období ještě udělal několik změn ve svém kádru. Tým opustili český krajánek Michal Sadílek (Liberec) a portugalský křídelník Bruma (Olympiakos), ale vedení klubu si vypůjčilo na hostování talentovaného mladíka Adriana Feina (Bayern Mnichov) i navrátilce Marca van Ginkela (Chelsea). Nicméně největší akvizicí se stal hvězdný německý záložník Mario Götze, který po ukončení smlouvy v Dortmundu přišel zadarmo jako volný hráč.

"Jeho kvality jsou nesporné a uvidíme, jak zapadne do systému. Pokud se s týmem sžije, tak věřím, že bude velkým přínosem. Naše výsledky však nestojí na jediném hráči, spoléháme na kolektivní výkon a tomu se musí přizpůsobit. Ve čtvrtek hrajeme první zápas ve skupině Evropské ligy a chceme do něj vstoupit v co možná nejlepším rozpoložení. Zwolle je nevyzpytatelný soupeř, kterého nesmíme podcenit," myslí si hostující stratég Roger Schmidt.

Tomu stále budou chybět Gutiérrez, Romero, a možná i van Ginkel, jeho protějšek John Stegeman nenasadí Clementa. Po vyloučení na půdě Alkmaaru by se měl vrátit do základní sestavy důležitý finský obránce Lam. Zwolle po úvodní porážce od Feyenoordu (0:2) překvapivě remizovalo v Alkmaaru (1:1) a poté deklasovalo Spartu (4:0). Jeho poslední duel s Waalwijkem byl přeložen na následující středu kvůli koronaviru v hráčském kádru RKC.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 4.30 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Groningen - FC Utrecht  (neděle 16:45)
Oba dva nedělní protivníci se letos chtějí probojovat do evropských pohárů a zatím si nevedou úplně špatně, na druhou stranu by si určitě ještě představovali lepší výsledky. Domácí celek v dosavadním průběhu získal šest bodů, naposledy se postaral o dosavadní největší senzaci s Ajaxem (1:0). V tabulce mu patří sedmé místo, jeho následující soupeř disponuje jedním zápasem k dobru a momentálně je pátý s pěti body.

Groningen před sezónou získal nesmírně věhlasnou posilu, do týmu totiž přišel hvězdný Arjen Robben a okamžitě převzal kapitánskou pásku. Nicméně svému mateřskému celku zatím příliš nepomohl, neboť kvůli poraněným tříslům odehrál jen úvodních třicet minut s PSV (1:3) a pak se již na trávník nedostal. Reprezentační přestávka mu jistě přišla vhod a nyní by se mohl vrátit, i když asi ne hned od začátku.

"Záleží jen na něm, jak se bude cítit. V žádném případě nechceme ohrozit jeho zdraví a až nastane ten správný čas, tak ho znovu všichni uvidíme," uvedl nespecificky trenér FC Danny Buijs. Jeho svěřenci po porážce s eindhovenským gigantem vyzráli na Waalwijk (1:0), jenže následně neuspěli s Twente (1:3). Minule předvedli vyspělý taktický výkon proti Ajaxu, o svém úspěchu rozhodli krátce po přestávce a podle slov Buijse si vítězství zasloužili.

"Myslím si, že jsme Ajax překvapili, v ofenzívě nedokázal nic vymyslet a dobře jsme obstáli i při jeho očekávaném závěrečném tlaku. Náš příští konkurent má taktéž obrovské útočné kvality a očekávám podobně náročný souboj, rozhodovat mohou detaily." Ten stále nemůže využít služeb Švéda Gudmundssona s Němcem Schreckem, jeho protějšek John van den Brom nepošle do hry de Kreijzera s Paesem.

Hosté vstoupili do této sezóny o něco později než ostatní účastníci, jelikož úvodní duel s Alkmaarem byl odložen. Pak remizovali ve Venlu (1:1) a stejným poměrem se minule rozešli smírně také s Heerenveenem, jedinou výhru zaznamenali s posledním Waalwijkem (3:1). "Groningen vhodně posílil a podle mě míří hodně vysoko. Každá chyba nás může mrzet, proto potřebujeme zůstat koncentrovaní po celý průběh," řekl van den Brom pro klubové stránky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.53 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Emmen - Fortuna Sittard  (neděle 20:00)
Tenhle závěrečný zápas Eredivisie v rámci kola číslo pět by mohl představovat vážně tuhou bitvu. Oba týmy totiž potřebují co nejrychleji zabrat, aby se vymanily ze spodních pater tabulky. A společně se Spartou a Alkmaarem jsou jedinými celky nejvyšší soutěže, které dosud ani jednou nevyhrály. Emmen bude proti Fortuně Sittard v roli mírného favorita.

Přece jenom totiž domácí vykázali před reprezentační pauzou zlepšení a své první body získali v soubojích s Willemem II a Twente. Hosté naopak plichtili jen s Alkmaarem, v ostatních případech prohráli. "Stejně jako my je Fortuna v průběžném pořadí příliš nízko. Má dobrý tým, s Alkmaarem neremizuje jen tak někdo," uvedl Dick Lukkien, trenér Emmenu.

Ten nebude mít k dispozici zraněného Keziaha Veendorpa, jinak může využít do hry kohokoliv. "Doufejme, že se koronavirová pandemie našemu klubu vyhne. Ale není vyloučeno, že se s ní bude muset vypořádat úplně každý," pokračoval Lukkien. "Pořád příliš přemýšlíme, proč vznikají opatření. Přestaňme o nich diskutovat a dodržujme je," vyzýval.

Hosté, kteří zkraje nového ročníku podstoupili poměrně nelehký los, naposledy padli na půdě PSV. Teď ovšem narazí na protivníka, se kterým by se měli rovnocenně poměřit. Sittardský lodivod Kevin Hofland nemá na marodce ani seznamu vykartovaných vůbec nikoho. Loni na půdě Emmenu padla Fortuna o branku, v únorové odvetě se pak urodila bezgólová remíza.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.92 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - RKC Waalwijk  (sobota 18:45)
Nizozemská nejvyšší soutěž má po reprezentační přestávce na programu všech devět duelů 5. kola, v tomto souboji bude považováno za jasného favorita Heracles. Tomu se v tomto ročníku sice příliš nedaří, neboť momentálně nedokázalo zvítězit třikrát za sebou, se čtyřmi body na kontě mu patří dvanácté místo. Jeho protivník disponuje duelem k dobru, v Eredivisii zatím jako jediný nezískal ani bod a patří mu poslední osmnáctá pozice.

RKC se vůbec nedařilo v předešlém ročníku a z předčasného ukončení mohlo být nadšeno, nicméně letos také není příliš konkurence schopné a navíc před čtrnáctidenní pauzou ho postihly komplikace spojené s koronavirem. V jeho kádru se totiž prokázala nákaza hned u několika hráčů a utkání se Zwolle bylo proto odloženo. Waalwijk v dosavadním průběhu nestačil na Vitesse (0:1), Ajax (0:3) či Utrecht (1:3).

"Je velmi těžké se znovu zapojit do tréninkového procesu, když tým není pohromadě. Přestávka nám samozřejmě přišla vhod, měli jsme totiž čas zmobilizovat síly a pevně věřím, že už vše bude v pořádku. Heracles má podle mého názoru kvality na to, aby se pravidelně pohybovalo v horní polovině tabulky, v žádném případě nás nečeká nic snadného. Pevně doufáme, že konečně uspějeme," prohlásil odhodlaně hostující stratég Fred Grim.

Ten bude mít k dispozici téměř kompletní výběr. Vyloučení v utkání s Ajaxem již odpykal důležitý obránce Luuk Wouters, na marodce se tedy nachází pouze van der Venne. Celek z Almela po úvodní výhře nad Den Haagem (2:0) vyhořel v Tilburgu a s místním Willemem utrpěl debakl 0:4. Pak dokázal překvapit vysoce favorizované PSV a remizoval s ním 1:1, naposledy neměl šanci v Arnhemu a silnému Vitesse podlehl jasně 0:3.

Kouč Frank Wormuth nenasadí německého brankáře Blaswiche, Bakboorda (poraněné kolenní vazy) a Agcu. "Vracíme se do zápasového tempa a hodláme předvádět to nejlepší, co v nás je. Waalwijk nemůžeme podceňovat, vedle slabin existují v jeho hře i silné stránky, na které si musíme dát velký pozor. Bez maximálního úsilí nemusíme uspět, soupeř nám nic zadarmo nedá," uvedl s určitou opatrností v hlase šedesátiletý Wormuth.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.31 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - VVV Venlo  (sobota 20:00)
Alkmaar nevstoupil příliš dobře do nového ročníku Eredivisie a největší soupeři se mu hned v úvodu vzdalují, po čtrnáctidenním odpočinku určitě bude chtít poprvé zvítězit. V posledních dvou zápasech přišel o vítězství až v samém závěru a něco podobného určitě nebude chtít znovu dopustit proti podceňovanému Venlu. AZ se v tuto chvíli nachází na nelichotivé třinácté pozici se třemi body, oproti ostatním protivníkům však disponuje duelem k dobru.

Na svěřence trenéra Arneho Slota čeká v následujících týdnech nelehká výzva, neboť kromě vylepšení své pozice na domácí scéně budou usilovat i o postup do jarní fáze Evropské ligy. "Všechny nezdary musíme hodit za hlavu, v Eredivisii chceme bojovat o titul a v Evropě hodláme dojít tak daleko, jak jen to půjde. Jsem si jistý, že ani jeden hráč zápas s Venlem nepodcení. Myslím si, že jsme se poučili až dost," prohlásil smířeně domácí manažer.

AZ nejprve se štěstím uspělo s Plzní (3:1 po prodloužení), jenomže ve 3. předkole už bylo nad jejich síly ukrajinské Dynamo Kyjev (0:2). Pak pouze remizovalo se Zwolle (1:1), následně neudrželo nadějné dvoubrankové vedení v Sittardu a opět bralo pouze bod (3:3). Naposledy předvedlo senzační první poločas v Rotterdamu, když s místní Spartou vedlo o čtyři branky a k tomu ještě neproměnilo penaltu. Nicméně ani v tomto případě na tři body nedosáhlo.

Jeho rival totiž po obrátce zářil a po obrovském úsilí vybojoval nerozhodný výsledek 4:4. Jasný favorit dohrával bez své brankářské jedničky Marca Bizota, který byl vyloučen po druhé žluté kartě a místo něj by se měl postavit mezi tři tyče náhradník Hobie Verhulst. "Pevně věřím, že něco podobného již ve své kariéře nezažiji. Byl to opravdu hrozný pocit. Ve druhém poločase jsme výrazně polevili, proto nás stihl zasloužený trest," nebral si servítky Slot.

Ten kromě Bizota postrádá také Helmera, z týmu k tomu odešel důležitý útočník Oussama Idrissi, jenž zamířil do španělské Sevilly za zhruba 12 miliónů eur. Naopak premiéru v novém působišti by si mohli odbýt Martins Indi (Stoke City) a Familia-Castillo (Chelsea).

VVV letos nepředvádí úplně špatné výkony, se čtyřmi body mu patří desátá pozice. Nejprve zvítězilo v Emmenu po divokém výsledku 5:3, po cenné remíze s Utrechtem (1:1) nestačilo na Heerenveen (0:1) a Den Haag (1:2). Kouč Hans de Koning stále nemůže počítat s obráncem Pachonikem a záložníkem Janssenem, kteří i teď budou pykat za vyloučení v Heerenveenu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.73 - 9.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - FC Twente  (sobota 21:00)
Willem se letos zúčastnil předkol Evropské ligy, do hlavní fáze se však neprobojoval a zatím se mu příliš nedaří ani na domácí scéně. Po čtyřech odehraných kolech má na kontě jen čtyři body a patří mu až jedenáctá příčka, nyní se pokusí uspět proti ambicióznímu Twente. Hostující celek v dosavadním průběhu ani jednou neprohrál a s osmi body se vyhřívá na krásném šestém místě, v Tilburgu určitě bude chtít svou neporazitelnost udržet.

Domácí celek nejprve zavítal do Heerenveenu a podlehl mu 0:2, pak naprosto zaskočil konkurenční Heracles a díky skvělé produktivitě zvítězil vysoko o čtyři branky (4:0). Následně si nedokázal odvést všechny body z půdy podceňovaného Emmenu (1:1) a těsně před reprezentační přestávkou nestačil na rozjetý Feyenoord (1:4). V EL nejprve deklasoval lucemburský Progrès Niedercorn (5:0), poté ale selhal proti skotskému Rangers FC (0:4).

Domácí trenér Adrie Koster může zařadit do základní jedenáctky čerstvou posilu Jana-Arieho van der Heijdena, jenž přišel zadarmo z Feyenoordu a rozhodně by měl vyztužit defenzívu svého současného zaměstnavatele. Poprvé v této sezóně by se mohl objevit na trávníku i Leeroy Owusu, který vyléčil svalové zranění, naopak mimo hru stále zůstávají Nunnely, Zuijderwijk, Kabangu i Wriedt.

Hostující celek momentálně táhne český útočník Václav Černý, ten ve čtyřech případech skóroval hned třikrát a po příchodu z konkurenčního Utrechtu si své nové angažmá nemůže vynachválit. Twente dosud zdolalo Sittard (2:0) a Groningen (3:1), cenný bod si odvezlo z Rotterdamu po souboji s vysoce favorizovaným Feyenoordem (1:1). Teprve naposledy zaváhalo, když i přes další trefu Černého pouze remizovalo s Emmenem (taktéž 1:1).

Oba dva celky se loni utkaly pouze jednou a z tříbodového zisku se radoval Willem, na stadionu De Grolsch Veste zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. "Příští soupeř vyznává ofenzivní styl a jsem si jistý, že na nás bude chtít tlačit ze všech stran. My musíme jeho náporu odolat a být trpěliví, naše šance určitě přijde," prohlásil trochu tajemně lodivod celku z Enschede Ron Jans. Tomu nově bude scházet zraněný Markelo (poraněné koleno) a jistotu startu nemá Pierie, svou premiéru by se mohly odbýt posily Luka Ilić či Halil Dervişoğlu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.47 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam431011:410
2.PSV Eindhoven43108:310
3.SC Heerenveen43107:210
4.SBV Vitesse43017:29
5.AFC Ajax43016:29
6.FC Twente42207:38
7.FC Groningen42024:66
8.FC Utrecht31205:35
9.PEC Zwolle31115:34
10.VVV Venlo41127:74
11.Willem II41126:74
12.Heracles Almelo41123:84
13.AZ Alkmaar30308:83
14.ADO Den Haag41034:83
15.FC Emmen40226:92
16.Fortuna Sittard40134:101
17.Sparta Rotterdam40134:111
18.RKC Waalwijk30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele