Eredivisie - preview 34. kola: Hraje se poslední kolo

16.05.2021, 09:16, aktualizováno 16.05.2021, 09:16
Previews
V neděli odpoledne pro většinu klubů skončí letošní sezona a o řadě důležitých věcí je rozhodnuto, jelikož známe mistra i oba sestupující. Na jeden tým čeká baráž o záchranu a vše ve svých rukou má Willem II, v případě ztráty se Sittardem bude doufat v zaváhání Emmenu na půdě Venla...
Willem II - Fortuna Sittard  (neděle 14:30)
Willem v letošním ročníku prožívá hodně krušné časy a až do samotného závěru základní části musí bojovat o udržení prvoligové licence. Nyní však má situaci ve svých rukách a k jistotě potřebuje porazit Fortunu, která má už jen teoretickou šanci na dodatečnou baráž o Evropskou konferenční ligu. Celek z Tilburgu je momentálně patnáctý s osmadvaceti body a před šestnáctou barážovou příčkou Emmenu drží jednobodový náskok.

Pro svěřence černohorského trenéra Željka Petroviče to tedy znamená, že musí získat stejný počet bodů jako jejich rival na půdě jistě sestupujícího Venla. Domácí výběr po dvou porážkách s Utrechtem (2:3) i PSV (0:2) sehrál klíčovou bitvu s posledním Den Haagem a díky vynikajícímu výkonu v prvním poločase, kdy vsítil hned tři branky, zvítězil hladce po výsledku 4:1.

Trenér Petrovič věří, že jeho svěřenci nejdůležitější zápas sezóny zvládnou a po závěrečném hvizdu budou slavit. "Je za námi velmi dlouhá cesta, jež v žádném případě nebyla snadná. Teď je před námi poslední úkol a všichni v týmu věříme, že Fortunu porazíme a budeme hrát v Eredivisii i nadále. Náš soupeř má velké kvality, nicméně naše motivace je mnohem větší a já doufám, že to potvrdíme," prohlásil pětapadesátiletý stratég odhodlaně.

Hosté naopak mohou být celkem spokojení se svým vystupováním v této sezóně, s jednačtyřiceti body jím patří velmi solidní desátá pozice a za osmou Spartou i devátým Heraclesem zaostávají o body tři. Naposledy sahali po všech třech bodech s Vitesse, jenže v samém závěru inkasovali a museli se spokojit jen s nerozhodným výsledkem 3:3, jenž jim prakticky vzal reálnou naději na osmou příčku zaručující kvalifikaci evropských pohárů.

Ani jeden z nedělních soupeřů neřeší příliš velké komplikace s marodkou. V domácím dresu se na ní nacházejí Ruiter, Schippers, Nelom a Kabangu, hostující kouč Sjors Ultee dlouhodobě nemůže využít služeb Van den Buijse s Tirpanem. V tomto ročníku se oba soupeři spolu utkali jednou a úspěšnější přeci jen byla Fortuna, jelikož na vlastním stadionu zvítězila v divokém poměru 3:2.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.47 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VVV Venlo - FC Emmen  (neděle 14:30)
Ještě v únoru vypadala situace Emmenu prakticky zcela bezvýchodně. Za dvaadvacet utkání posbíral dohromady jen šest bodů, ani jednou nezvítězil. Jenomže v poslední třetině tohoto ročníku se nadechl k senzačnímu obratu a reálně může slavit záchranu, o kterou se na samý závěr pokusí na půdě Venla. To naopak ve čtvrtek nebylo ušetřeno tvrdého pádu o patro níže.

Právě oba celky v předposledním kole bojovaly na dálku o udržení se v Eredivisie. A zatímco domácí svou úlohu nezvládli, stvrdili svůj sestup, a to i přesto, že ve svých řadách budou mít na devadesát devět procent nejlepšího střelce této sezóny Georgiose Giakoumakise, hosté si splnili úkoly proti Heerenveenu, uzmuli tři body a zůstávají velmi reálně ve hře o záchranu.

Pozici každopádně nemají ve svých rukou. Musejí totiž doufat ve skutečnost, že Willem II doma neporazí Fortunu, a nebo ve spíše nepravděpodobný scénář, a to v dost vysokou prohru Waalwijku na půdě Feyenoordu, neboť oproti tomuto protivníkovi mají výrazně horší skóre. Právě tenhle faktor by rozhodoval v případě, kdyby došlo na finální shodu bodového zisku.

I kdyby se mužstvu kouče Dicka Lukkiena nakonec nepovedlo zvládnout nedělní dění, utká se o zachování prvoligové příslušnosti ještě v dodatečné baráži. "Venlo před pár dny inkasovalo opravdu tvrdou ránu do nosu. V zásadě už nemá o co bojovat," povídal hostující kouč. "Fakt nevím, do jaké míry může náš soupeř mobilizovat síly. My nicméně chceme zvítězit," dodal.

Domácí stratég Jos Luhukay by mohl mít po minulé porážce s Ajaxem opravdu zásadní potíže své svěřence správně motivovat. "Osobně jsem ten sestup ještě nerozdýchal," povídal. "Jsme stále velmi zklamaní. Příští sezónu se však hodlám vrátit v plné síle. Za posledních osm týdnů jsem cítil velkou podporu fanoušků či sponzorů. A rád bych jim jejich gesto splatil," vzkázal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.05 - 4.39 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Vitesse - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Velká škoda, že tenhle souboj nenabídne nějakou bitvu o zásadnější cíl, než ten rozloučit se se sezónou co možná nejdůstojnějším způsobem. Vitesse ani Ajax se nemůžou v tabulce sunout směrem nahoru, zůstanou zkrátka na svých pozicích, ať už jejich měření sil dopadne jakkoli. A jindy vždy zajímavý šlágr tak v tuhle chvíli trochu ztrácí obvyklý náboj a nějakou zápletku.

Logicky tak vlastně oba trenéři sáhli k očekávaným oznámením finální nominace na tenhle duel, i s ohledem na další program několika hráčů v souvislosti s blížícími se reprezentačními povinnostmi. Domácí lodivod Thomas Letsch tak dal volno jak Jacobovi Rasmussenovi, tak Matúšovi Berovi, přičemž odpočinek by si měl dopřát i dost vytěžovaný Maximilian Wittek.

Kromě nich jinak na plac nevběhne ani zraněný Patrick Vroegh. "Únava je v kabině opravdu hodně velká," přiznával Letsch. "Proti Ajaxu tak udělám určité změny v sestavě. Letos jsme už s Ajaxem dvakrát prohráli, nedávno ve finále KNVB Bekeru, a není v našem zájmu další porážku opakovat. Narazíme na mistra Eredivisie, víme, že nás na závěr čeká tvrdá práce."

Arnhemský celek splnil svá očekávání před startem tohoto ročníku, probojoval se na čtvrtou pozici, znamenající účast v nově vytvořené Evropské konferenční lize, a i když možná chtěl usilovat o top trojku, je nutno říci, že PSV i Alkmaar si za své výkony zřejmě zasloužily být o něco výše. Především bilance na cizích hřištích nebyla ze strany SBV na požadované úrovni.

Zato na tom domácím se mu dařilo náramně, z šestnácti utkání hned jedenáctkrát zvítězil a pouze jednou prohrál. Lepší byly v tomto ohledu už jen Ajax a PSV. "Poprvé budeme moci hrát uvolněně," těšil se kouč Vitesse. "Samozřejmě hodláme končit naše působení pozitivně. A uděláme pro splnění této ambice vše, co je v našich silách. Chceme určitě vyhrát," slíbil.

V minulém kole jeho svěřenci uhráli plichtu v Sittardu a matematicky si definitivně zajistili kvalifikaci do pohárové Evropy. "Vstupenku do ní jsme mínili získat hned od startu," říkal obránce Riechedly Bazoer. "Uspěli jsme, můžeme být spokojeni. Hodně se nám ulevilo. Tlak na nás teď doléhat proti Ajaxu nebude, jako tým nicméně prahneme po dobrém završení."

Taktéž hostující stratég Erik ten Hag ve svém složení podnikne určité kroky k obměně, akorát do ní nebude moci zařadit Kennetha Taylora, který za svou červenou kartu z minulého klání s Venlem vyfasoval disciplinární trest, ani dopingového hříšníka Andrého Onanu a zraněného Daleyho Blinda. Dovolenou si pak budou plně dopřávat Nicolás Tagliafico i Edson Álvarez.
SBV Vitesse - pravděpodobná sestava:
Pasveer - Dasa, Hájek, Bazoer, Doekhi, Oroz - Tannane, Huisman, Bruns - Broja, Openda
AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Martínez, Timber, Schuurs, Rensch - Gravenberch, Kudus, Klaassen - Tadič, Haller, Antony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.99 - 4.65 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Heerenveen - Sparta Rotterdam  (neděle 14:30)
Heerenveen se letos nepředvedl úplně v nejlepším světle a před posledním kolem je nad slunce jasné, že se svými výkony nebude příliš spokojen. V tuto chvíli se totiž nachází až na jedenáctém místě tabulky s devětatřiceti body a do evropských pohárů se nepodívá, neboť právě za pátou Spartou zaostává o nedostižných pět bodů. Naopak jeho rotterdamský rival v této sezóně rozhodně překvapil a má na dosah nečekaný úspěch.

Hosté se dlouhou dobu nacházeli ve spodních patrech tabulky a nevypadalo to, že by se mohli posunout do horní poloviny. Doposud posbírali velmi solidních čtyřiačtyřicet bodů a před devátým Heraclesem jsou díky lepšímu skóre. Pokud nyní získají všechny tři body v Heerenveenu, tak s největší pravděpodobní současné postavení udrží a probojují se do play-off o Evropskou konferenční ligu, protože na Heracles mají náskok šesti branek.

SC se po celou dobu potýkalo s nevyrovnaností výkonů a hlavně ve druhé polovině nizozemské nejvyšší soutěže sbíralo body spíše sporadicky, v předchozích deseti ligových duelech dokázalo zvítězit pouze dvakrát. Naposledy ještě bojovalo o naději na půdě zachraňujícího se Emmenu, jenomže i kvůli dvěma vyloučením s ním prohrálo 1:3. Sparta se naopak dostala do vynikající formy a z předchozích čtyř střetnutí získala deset bodů.

Po výhrách nad Venlem (2:0), Groningenem (2:1) i Vitesse (3:0) minule přivítala favorizovaný Utrecht a rozešla se s ním smírně v bezbrankovém poměru. "Jsme velice šťastní, že se s největší pravděpodobností umístíme v horní polovině Eredivisie, a pokud bychom se ještě mohli poprat o evropské poháry, tak by to byla ozdoba tohoto ročníku. S Heerenveenem to bude vyrovnaná a rozhodovat mohou maličkosti," řekl s úsměvem hostující lodivod Henk Fraser.

Domácí trenér Johnny Jansen postrádá Schöneho s van Ottelem, kteří shodně budou pykat za vyloučení v Emmenu, na marodce se k tomu nachází Llanez s Rasem. Sparta nemůže využít služeb dlouhodobě zraněného Coremanse, na trávníku se zřejmě neobjeví ani Duarte. Heerenveenu se na svého nedělního konkurenta dlouhodobě daří, jelikož s ním neprohrál pětkrát v řadě a z toho hned čtyřikrát zvítězil, v tomto ročníku ho deklasoval po výsledku 4:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.86 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
PEC Zwolle - FC Groningen  (neděle 14:30)
Groningen se bude chtít dobře připravit na dodatečné play-off o Evropskou ligu, kde v úvodním vyřazovacím kole jistojistě narazí na Utrecht a jde jen o to, jestli bude hrát venku nebo na domácím stadionu. V tuto chvíli je o něco pravděpodobnější první varianta, neboť FC se nachází na sedmé pozici s padesáti body a právě za šestým Utrechtem zaostává o body dva, k tomu disponuje výrazně horším skóre.

Svěřenci trenéra Dannyho Buijse by potřebovali zvítězit a zároveň doufat, že FC v souběžně hraném utkání nebude bodovat s PSV. Pokud by se totiž Utrechtu povedlo remizovat, s eindhovenským gigantem, tak by muselo PEC deklasovat o osm branek, což se příliš reálné být nezdá. FC v minulých dvou duelech neprohrálo, po přesvědčivém úspěchu v Emmenu (4:0) se naposledy rozešlo smírně bez branek se silným Alkmaarem.

Hosté se v tomto ročníku chtěli především zachránit a to se jim povedlo, jelikož jistotu prvoligové licence získali už téměř před měsícem. Od té doby však třikrát za sebou prohráli, když postupně nestačili na Vitesse (1:2), Den Haag (0:1) a ani na PSV (2:4). V tabulce jim patří třináctá pozice s pětatřiceti body a hůře již skončit nemohou, naopak při případném tříbodovém zisku by ještě teoreticky mohli předskočit dvanácté Twente.

Ve vzájemném měření sil obou soupeřů se poslední dobou vždy daří celku hrajícímu na vlastním stadionu, jelikož PEC i Groningen zvítězili ve známém prostředí dvakrát po sobě. Zwolle nemůže využít služeb vykartovaného Lama, na marodce se dlouhodobě nacházejí Van Duinen, Buitink, Reijnders, Misidjan, Pherai a Van Wermeskerken. Groningen se musí vypořádat s absencemi Van Hintuma s Te Wierikem (oba žluté karty), kvůli zranění dále nenastoupí Gudmundsson, Dammers a Schreck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.65 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Feyenoord Rotterdam - RKC Waalwijk  (neděle 14:30)
Hráči Waalwijku mohou hrát před posledním těžkém utkání v Rotterdamu relativně v klidu, neboť ve čtvrtek zvládli asi nejklíčovější bitvu sezóny s Twente (2:1) a nyní jsou na 99 procent zachráněni. V tuto chvíli se nacházejí na čtrnáctém místě tabulky se třiceti body a před šestnáctou barážovou příčkou Emmenu drží tříbodový náskok, do nechtěné baráže by je mohla poslat jen shoda mnoha nepříznivých okolností.

Na konci základní části rozhoduje o konečném pořadí skóre a RKC v tomto ohledu nad ostatními konkurenty vyčnívá. Ve statistice vstřelených a obdržených gólů disponuje záporným číslem devatenáct, zatímco právě FC inkasovalo o třináct branek více a tento rozdíl už prakticky nelze stáhnout. Hosté by totiž museli utrpět s Feyenoordem obrovský debakl a naopak Emmen by potřeboval deklasovat jistě sestupující Venlo.

Trenér Waalwijku Fred Grim ale varuje před sebeuspokojením a v Rotterdamu chce bodovat. "Pevně doufám, že nás čeká poslední zápas sezóny a dáme do něj maximum, za žádných okolností nechceme domů odjíždět poraženi. Všem je nám jasné, že po vítězství s Twente se nacházíme ve velmi výhodné situaci, avšak ještě není vyhráno. S Feyenoordem se nebudeme pouštět do přestřelky, svou hru chceme stavět na pečlivé defenzívě."

Domácí výběr se v této sezóně chtěl umístit do čtvrtého místa, které zaručuje přímý postup do evropských poháru. Jenomže po výrazných ztrátách se mu to nepovedlo a čeká ho jen dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu. Bez ohledu na nedělní výsledek obsadí po základní části pátou pozici a příští týden ho čeká dvojzápas úvodního vyřazovací kola buď s městským rivalem Spartu, Heraclesem nebo popřípadě s Fortunou.

Feyenoord doposud nezvítězil čtyřikrát za sebou, před pár dny neudržel vedení právě s Heraclesem a rozešel se s ním smírně v poměru 1:1. Trenér favorita Dick Advocaat postrádá Baldeho s Contehem a Prattem, jistotu startu nemají ani Linssen či Nieuwkoop. Grim určitě nenasadí Mina, Vaessena, Nieuwpoorta, Azhila, Efmorfidise ani El Haddoutiho. V podzimním vzájemném měření sil vítěz znám nebyl, RKC totiž remizovalo s Feyenoordem 2:2.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.45 - 7.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Utrecht - PSV Eindhoven  (neděle 14:30)
PSV je kolo před koncem nesmírně blízko ke svému cíli a o druhou pozici zaručující dodatečnou kvalifikaci Ligy mistrů by ho mohl připravit už jen hodně mizerný výkon v Utrechtu. Eindhovenský celek totiž minule využil zaváhání Alkmaaru s Groningenem (0:0) a po výhře 4:2 nad Zwolle si upevnil stávající postavení, se ziskem jednasedmdesáti bodů si vytvořil tříbodový náskok právě před AZ a disponuje i mnohem lepším skóre.

Na konci sezóny rozhoduje o konečném pořadí skóre, a i kdyby svěřenci trenéra Rogera Schmidta v Utrechtu prohráli, tak Alkmaar by musel smazat v souběžné hraném střetnutí s Heraclesem hned desetigólový rozdíl. Hosté v předchozích šesti ligových zápasech hned pětkrát zvítězili a jedinou ztrátu zaznamenali s Heerenveenem po remíze 2:2. Domácí na tom taktéž nejsou úplně špatně a zahrají si dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu.

Klub vedený koučem Reném Hakem posbíral dvaapadesát bodů a je jasné, že v úvodním vyřazovacím kole čtyřčlenného play-off narazí na Groningenem. Právě s tímto rivalem bude na dálku bojovat o končenou šestou příčku po základní části. Momentálně je před ním o dva body a k udržení současného postavení mu pravděpodobně stačí nerozhodný výsledek, neboť ohledně skóre je na tom o sedm branek lépe.

FC nyní neprohrálo pětkrát za sebou, ke třem remízám s Ajaxem (1:1), Heerenveenem i Spartou (v obou případech 0:0) přidalo dvě výhry nad Twente (2:1) i Willemem (3:2). Svému protivníkovi má co vracet, v tomto ročníku s ním totiž prohrálo 1:2. Domácí výběr se zřejmě musí obejít bez Mahiho, eindhovenský klub nemůže počítat s Baumgartlem, Dumfriesem, Gutiérrezem, Thomasem, Ihattarenem, Götzem, Maurem Júniorem, Ledezmou a Romerem.

"Poslední zápas sezóny chceme zvládnout a v žádném případě se nehodláme ohlížet na výsledek Alkmaaru. Samozřejmě nás stále mrzí, že jsme nedokázali více potrápit Ajax a další obhajobu titulu jsme mu velice usnadnili, ale za daných okolností by ani druhé místo nebylo vůbec špatné. V Utrechtu se musím koncentrovat na sto procent, narazíme totiž na nesmírně kvalitního protivníka," vyjádřil se Schmidt pro klubové stránky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.96 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Twente - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Den Haag se po třinácti letech loučí s Eredivisií a nic na tom nezmění ani závěrečný duel v Enschede. ADO v posledních týdnech udrželo naději na záchranu díky dvěma vítězstvím, jenomže naposledy nezvládlo klíčový souboj s konkurenčním Willemem a po vysoké porážce 1:4 jeho plamínek naděje definitivně zhasl. Poslední zápas mezi nizozemskou smetánkou sehraje proti Twente, kterému už v podstatě o nic nejde.

Domácí celek se v první polovině sezóny pohyboval v horních patrech tabulky a vypadalo to, že alespoň o dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu nepřijde, jenomže momentálně nevyhrál na ligové scéně již jedenáctkrát v řadě a k tomu v předchozích šesti duelech hned pětkrát prohrál. Ve čtvrtek sice vedl ve Waalwijku, náskok ale nakonec neudržel a svému rivalovi podlehl v poměru 1:2. Tím tak definitivně přišel o šanci na osmou pozici, v tabulce se teď nachází na dvanácté příčce s osmatřiceti body.

Kouč Den Haagu Ruud Brood byl po střetnutí s Willemem nesmírně zklamaný. "Po minulých týdnech jsme si věřili. Nyní ale kolem sebe vidím různé nepříjemnosti a složitě se mi udržují emoce pod pokličkou. Mám těžkou práci. Každý to teď má těžké. Byli jsme přesvědčeni, že můžeme Willem II porazit. Vidím hráče i všechny naše zaměstnance truchlit. Opona spadla, inkasovali jsme poslední úder."

Jeho svěřenci určitě budou chtít v závěrečném utkání uspět a svému soupeři mají co vracet, jelikož na podzim mu podlehli v divokém poměru 2:4. Brood nemůže využít služeb Kishny, Del Fabra, Bijena a Elmikese, domácí lodivod Ron Jans nemá k dispozici dlouhodobé marody Černého, Pleguezuela a Pierieho, k tomu třízápasový trest za vyloučení ve Waalwijku bude odpykávat nejlepší klubový střelec Danilo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.53 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - Heracles Almelo  (neděle 14:30)
Alkmaar se několik posledních týdnů přetahoval o druhé místo s PSV, nicméně téměř po celou dobu za ním lehce zaostával a po uplynulém kole se jeho šance na vytouženou Ligu mistrů výrazně snížily. AZ se v současnosti nachází na třetím místě tabulky s osmašedesáti body a právě na eindhovenského giganta má manko tří bodů, navíc disponuje mnohem horším skóre a ani vysoká výhra nad Heraclesem mu s největší pravděpodobností nestačí.

Domácí totiž ztrácejí na PSV hned deset branek, musí tedy doufat ve vysokou prohru svého rivala na půdě Utrechtu a k tomu by potřebovali uštědřit obrovský debakl svému závěrečnému soupeři této sezóny. Jednoduché to ale v žádném případě nebude, jelikož hosté se nyní prezentují solidními výkony a k tomu mají o co hrát. V tuto chvíli jim patří devátá pozice se čtyřiačtyřiceti body, za osmou Spartou zaostávají jen vinou horšího skóre.

A právě osmé místo zaručuje dodatečné play-off o Evropskou konferenční ligu. "Naše vyhlídky nejsou zrovna nejlepší, neboť hrajeme proti jednomu z nejsilnějších celků Eredivisie, navíc situaci nemáme ve svých rukách. Jestliže Sparta vyhraje, tak nám zřejmě nestačí ani vítězství. Tento zápas si chceme hlavně užít a rádi bychom se pokusili Alkmaar něčím zaskočit," prohlásil s klidným hlasem hostující stratég Frank Wormuth.

Heracles prohrálo v předchozích pěti duelech pouze jednou a to s Emmenem (1:3), ve čtvrtečním vloženém kole remizovalo s favorizovaným Feyenoordem (1:1) a předtím se stejným poměrem rozešlo smírně také s Twente. Svěřenci trenéra Pascala Jansena potřebovali před pár dny zvítězit v Groningenu, avšak to se jim nepovedlo (0:0). Domácí lodivod nemůže nasadit Hatzidiakose, na trávníku se neobjeví ani Helmer s De Witem.

"Momentálně se musíme smířit s tím, že si zahrajeme Evropskou ligu, druhé místo je totiž nesmírně vzdáleno. Těžko se dá předpokládat, že PSV prohraje s Utrechtem a to takovým rozdílem, abychom ho ještě předskočili. Toto poslední utkání ale chceme za každou cenu zvládnout, ať to dopadne jakkoliv," pronesl Jansen pro klubové stránky. Heracles postrádá Bijlevelda, ve vzájemném měření sil nestačilo na AZ třikrát za sebou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.43 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax33274299:2285
2.PSV Eindhoven33218473:3471
3.AZ Alkmaar33208570:4168
4.SBV Vitesse33187851:3561
5.Feyenoord Rotterdam331511761:3656
6.FC Utrecht331313751:4052
7.FC Groningen331481140:3650
8.Sparta Rotterdam331281347:4744
9.Heracles Almelo331281342:4844
10.Fortuna Sittard331251649:5641
11.SC Heerenveen339121242:4739
12.FC Twente339111345:4838
13.PEC Zwolle338111443:5335
14.RKC Waalwijk33791733:5230
15.Willem II33771938:6728
16.FC Emmen33691836:6827
17.VVV Venlo33652243:8723
18.ADO Den Haag334101927:7322

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele