Eredivisie - preview 3. kola

16.08.2019, 08:33, aktualizováno 18.08.2019, 09:18
Previews
Ajax v sobotu vyhrál a PSV Eindhoven potřebuje zareagovat stejným způsobem. Alkmaar je zatím stoprocentní a další výhra se od něho očekává proti Groningenu, o poznání těžší to bude mít Utrecht, ten se dnes představí na půdě Feyenoordu Rotterdam. Twente je favoritem duelu nováčků proti Waalwijku...
Fortuna Sittard - Willem II  (neděle 12:15)
Fortuna Sittard má na svém kontě jen bod. Nejprve totiž prohrála jasně na půdě Alkmaaru, před týdnem uhrála remízu s Heraclesem, a potřebovala by co nejrychleji vkročit za prvním vítězstvím. Tentokráte přivítá Willem II, jemuž se sice vydařilo úvodní kolo na půdě Zwolle, nicméně v minulém zápase po dvou inkasovaných gólech nestačilo na Vitesse.

Když tilburgský klub na začátku ročníku skolil venku Zwolle, klíčovou postavou pro jeho úspěch byl útočník Vangelis Pavlidis, jenž letos v létě přišel natrvalo z Bochumi. Nicméně proti Vitesse tenhle mladý Řek k dispozici nebyl, a i proto možná vyšel Willem II střelecky naprázdno. Každopádně teď ho trenér Adrie Koster bude moci využít.

To samé platí taktéž o obránci Justinovi Ogeniaovi, jenž by mohl vůbec poprvé nastoupit do nové sezóny. Jediný, kdo je v tuhle chvíli na marodce hostujícího mužstva, je náhradní gólman Michael Woud, jenž normálně hájí záda jedničce Timonovi Wellenreutherovi. "Ale nyní tvrdě trénuje. Rozhodně míří správným směrem," pochválil ho Koster.

Hosté budou v tomhle duelu mírným favoritem, alespoň takové mínění mají o tomto utkání sázkové kanceláře. "Fortuna je týmem, který stále hledá svůj vlastní způsob hry. Letos přes léto prošla mnoha změnami. Dává tedy smysl, že je v jakémsi vývoji," myslel si Koster. "Neznamená to však, že tam jen tak vyhrajeme," upozorňoval před podceněním.

Domácí budou postrádat zraněného Wessela Dammerse a Djibrila Dianessyho. Očekává se, že kouč Sjors Ultee neudělá nějaké výrazné změny v sestavě od minulé plichty s Heraclesem. "Fortuna si v uplynulé sezóně vedla velmi dobře. Udržela se v Eredivisie a někdy příjemně překvapila sebe i soupeře. Vyhrála třeba i na půdě Feyenoordu," připomínal Koster.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 3.76 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - RKC Waalwijk  (neděle 14:30)
V souboji dvou nováčků letošního ročníku je znám jasný favorit. Domácí Twente se po roce stráveném ve druhé lize opět snaží vsunout mezi nizozemskou elitu, a vstup do této sezóny mu vyšel na jedničku. Naopak hosté z Waalwijku ještě nebodovali a nyní je čeká další nesmírně náročný duel, jakýkoliv bodový zisk v Enschede by byl velkým překvapením. FC totiž ještě neprohrál a navíc obral o body velkého favorita.

Twente ovládlo uplynulou Eerste Divisie s úctyhodným náskokem a zatím to vypadá, že druhé housle nebude hrát ani v Eredivisie. Nejprve totiž podalo konstantní výkon proti PSV Eindhoven a nakonec s ním uhrálo nesmírně cennou remízu 1:1. Následně zavítalo do Groningenu a oslabeného protivníka porazilo v poměru 3:1, teď ho tak čeká papírově nejsnazší zkouška.

"Soupeře známe z působení v minulé sezóně a své kvality rozhodně má, o podcenění nemůže být řeč v žádném případě. Waalwijk se snaží hrát přímočaře a v pokutovém území umí být nebezpečný, jakékoliv zaváhání by nás mohlo mrzet. I přesto úlohu favorita vnímáme a chceme ji potvrdit, RKC můžeme porazit. Pevně věřím, že znovu budeme hrát s obrovským nasazením a nezklameme," řekl pětatřicetiletý uruguayský kouč Gonzalo Recoba.

Ten se musí vypořádat s celkem početnou marodkou, na které se nacházejí Berggreen s Verhaeghem, dále pak José Matos (poraněné koleno), Hölscher (problémy s třísly) a Brama (potíže s achilovkou). Hosté nejprve zavítali do Venla a přes solidní začátek prohráli 1:3. Zhruba před týdnem se pokusili zaskočit konkurenční Alkmaar, jenomže nezvládli závěrečnou desetiminutovku druhého dějství a pohárovému účastníkovi podlehli 0:2.

Trenér RKC Fred Grim nemůže nasadit Gaariho, jenž si bude odpykávat karetní trest za vyloučení proti AZ. Oba dva soupeři se loni utkali hned třikrát. Twente uspělo na podzim v lize (3:1) i v osmifinále národního poháru (2:0), v jarní odvetě však odjíždělo z Waalwijku s porážkou 1:4. "Máme se na co těšit. Očekávám napínavý zápas se spoustou šancí, budeme bojovat až do samotného konce," uvedl krátce Grim s obrovským odhodláním v hlase.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.24 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht  (neděle 16:45)
Feyenoord zatím v Eredivisie jen dvakrát remizoval, a vzhlíží tak ke svému prvnímu vítězství v nové sezóně. Teď by přišlo pravdu vhod, protože příští týden ho čeká rozhodující předkolo Evropské ligy proti Hapoelu Beer Ševa. Jenže nynější soupeř nebude vůbec snadno k poražení. Vždyť v úvodních dvou kolech Utrecht neztratil ani bod.

Domácí trenér Jaap Stam zatím může mít radost z toho, že jeho mužstvo potvrdilo roli favorita ve třetím předkole Evropské ligy a proklouzlo do další fáze přes Dinamo Tbilisi. Ve čtvrtek uhrálo v Gruzii remízu, která v souladu s prvním jednoznačným vítězstvím znamenala konečný postup. Vyrovnat se s únavou po dlouhé cestě zpátky bude pro něj nejdůležitější. Rotterdamský celek určitě neprožil jednoduchý start do sezóny v rámci nizozemské nejvyšší soutěže, nejprve ho čekalo městské derby se Spartou a před týdnem zavítal na hřiště Heerenveenu. Ani v jednom případě neudržel čisté konto, a i proto možná stále čeká na výhru. Navíc ho trápí poměrně velká marodka, chybí totiž na šest zraněných hráčů.

Taková skutečnost je pro náročný program, jaký nyní Feyenoord podstupuje a v následujících týdnech ještě podstoupí, bezpochyby na obtíž. Není jasné, kdy se Sven van Beek, Leroy Fer, Jordy Wehrmann, Jens Toornstra, Nicolai Jörgensen či Dylan Vente vrátí na trávníky. Každopádně jistojistě nebudou k dispozici v nynějším měření sil proti Utrechtu.

Zato hosté po úspěších v Den Haagu a naposledy nad Zwolle mají v kabině pozitivní atmosféru. Trenér John van den Brom spolu se svými svěřenci si na De Kuipu budou věřit. Nemají jediný důvod, proč by nemohli navázat na své dva dosavadní rezultáty. "Samozřejmě doufám, že v Rotterdamu můžeme vyhrát," hlásal sebevědomě utrechtský lodivod.

Joris van Overeem, Jean-Christophe Bahebeck a Simon Makienok, to je trojice absentujících na straně Utrechtu. "Vždycky chcete, aby se obrázek vaší hry odrážel na výsledcích. Získali jsme dvě vítězství, a to způsobem, jaký jsme chtěli. To je něco, o co usilujete pořád," dodával van den Brom. "Začali jsme sice dobře, ale pořád existuje velký prostor pro zlepšení."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.76 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AZ Alkmaar - FC Groningen  (neděle 16:45)
Alkmaar zatím proplouvá touto sezónou dle vlastních představ. Doposud ještě neutrpěl porážku, v Evropské lize už prošel dvěma předkoly a v Eredivisie vzhlíží ke svému třetímu vítězství v řadě. Jeho nynějším soupeřem bude Groningen, se kterým už sedmkrát za sebou neprohrál a který ze dvou uplynulých ligových kol získal na své konto tři body.

Domácí jsou aktuálně v dobré pohodě. A především v defenzívě si vedou opravdu nadmíru dobře. Napříč všemi soutěžemi během šesti utkání neinkasovali jediný gól! A rádi by v tomhle nastoleném trendu pokračovali i nadále. Ve čtvrtek slavili další dílčí úspěch v cestě do základních skupin Evropské ligy, o čtyři góly skolili ukrajinský Illičivec Mariupol.

Ačkoli bude AZ proti Groningenu favoritem, kouč Arne Slot se nesnaží mluvit jen v superlativech. "Musíme se na situaci dívat i kritickýma očima," říkal. "Po vítězství nad Mariupolem jsme byli už dávno zaneprázdněni dalším protivníkem. Groningen je dalším tvrdým sokem. Velmi těžko se proti němu skóruje. Vzadu může hrát na nulu."

Domácí ani netrápí žádné absence, což je v kontextu náročného programu rozhodně dobrá zpráva. "Z kluků vážně vyzařují pozitiva," těšilo Slota. "Chtějí hrát líbivý fotbal. Vyhrávat a předvádět dobrou hru chcete vždy. Musíme si však i nadále uvědomovat, že je tomu přesně proto, protože do všeho vkládáme tolik energie a společně tvrdě pracujeme."

Možná že Slot přece jenom sáhne k nějakým změnám v sestavě oproti klání s Mariupolem. Třeba Ron Vlaar a Stijn Wuytens by tentokráte nemuseli začít od začátku, neboť by potřebovali po menších šrámech odpočinek. "Nechceme za žádnou cenu chodit do rizika. Jestli budou zcela fit, uvidíme až den před utkáním," upřesňoval domácí lodivod.

Groningen před týdnem neprožil úplně povedenou domácí premiéru, padl totiž s nováčkem ligy z Enschede, nicméně alespoň hned v úvodním kole zabral a zvítězil v Emmenu. Loni s Alkmaarem dvakrát prohrál, případná konečná plichta v nynějším případě by pro něj asi nebyla špatným výsledkem. Chybět mu budou Samir Memiševič a Mike te Wierik.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.09 - 5.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - PSV Eindhoven  (neděle 20:00)
PSV muselo na konci července skousnout neúspěch v Nizozemském superpoháru a také vyřazení z Ligy mistrů. V Evropské lize však má stále šanci protáhnout se do základních skupin, nedávno vyřadilo ve třetím předkole norský Haugesund, a navíc musí myslet také na dobrý vstup do nového ročníku Eredivisie. Teď zajíždí na půdu Heraclesu.

Před týdnem svěřenci trenéra Marka van Bommela uspěli před vlastními fanoušky proti Den Haagu, v následné čtvrteční odvetě Evropské ligy proti Haugesundu sice pouze remizovali, ale postup do další fáze si pohlídali. Příští týden je čeká již rozhodující dvojzápas proti Apollonu Limassol, bylo by tedy dobré, aby se na úvodní duel co nejlépe navnadili.

Dostat se totiž do základní fáze evropských pohárů je pro PSV alfou a omegou pro hodnocení sezóny. "V Almelu bychom chtěli využít více zkušeností. Určitě uděláme nějaké změny," prozradil van Bommel, jenž nebude moci počítat s trojicí zraněných ve složení Gastón Pereiro, Sam Lammers a Yanick van Osch. Chybět bude asi i Hirving Lozano.

Mexický záložník je na odchodu do Neapole, v následujících dnech tam absolvuje zdravotní prohlídku, čili zápas proti Den Haagu byl zřejmě jeho posledním v dresu PSV. Vyřešila se také otázka ohledně útočníka Stevena Bergwijna, o jehož přestupu jinam se nahlas hovořilo, nakonec však jednadvacetiletý Nizozemec podepsal v PSV novou smlouvu.

Domácím se úvodní dvě kola v Eredivisie nevydařila dle vlastních představ. Drtivou porážku s Heerenveenem alespoň částečně napravili před týdnem na hřišti Fortuny Sittard, kde uhráli bod. Jinak jsou však herně za svým očekáváním. S PSV prohráli už pětkrát v řadě, navíc mohou inkasovat 100. gól od tohoto soupeře, pakliže ten nyní skóruje třikrát.

Rozhodně se na tohle klání těší Mauro Junior, brazilský záložník, jenž je v Almelu na hostování právě z PSV. Proti svému zaměstnavateli by měl nastoupit od začátku. "Nemůžu se dočkat, až potkám své kamarády a zahraji si proti nim. Jsem velmi rád, že můžu působit zde v Heraclesu. Cítím se dobře, střádám minuty. To je pro mě důležité," říkal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.38 - 5.33 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VVV Venlo - AFC Ajax  (sobota 18:30)
Venlo sehrálo na úvod sezóny dva rozdílné zápasy a teď ho poprvé čeká opravdu velmi náročný úkol. Před domácím publikem přivítá obhájce mistrovského titulu z Ajaxu, a i když ten má za sebou náročný program, tak s každým přibývajícím střetnutím prokazuje své obrovské kvality. Na půdě VVV je považován za obrovského favorita a jakýkoliv jiný zisk než tříbodový by pro něj byl obrovským zklamáním.

Loňský dvanáctý celek Eredivisie dokázal porazit Waalwijk 3:1, nicméně o týden později zkolaboval ve druhém poločase v Rotterdamu a z půdy jiného nováčka Sparty si odvezl až příliš krutou porážku v poměru 1:4. "Na toto utkání se vždy těšíme, Ajax dlouhodobě sází na ofenzivní pojetí a diváci se tak nikdy nenudí. Musíme být realisté, i bod by nám za určitých okolností stačil a museli bychom s ním být spokojeni," řekl bez váhání Robert Maaskant.

Domácí kouč příliš neobměnil kádr oproti loňskému roku, nejnovější posilou by se mohl stát zkušený Lee Cattermole. Jednatřicetiletý záložník po deseti letech strávených v Sunderlandu nedostal novou smlouvu a podle informací klubu je momentálně na testech. AFC v prvním souboji nevyzrál na silný Arnhem a ve velmi pohledném souboji s ním nakonec remizoval 2:2. Minule se skvěle připravil na loňského nováčka z Emmenu a deklasoval ho vysoko 5:0.

Ajax vstoupil do předkola Ligy mistrů a nezaváhal. Ve čtvrtek sehrál odvetu s řeckým PAOK Soluň a vítězství 3:2 mu na závěrečné play-off stačilo, v něm bude plnit úlohu superfavorita proti kyperskému celku APOEL Nikósie. Cesta za obhajobou semifinále LM bude ještě velmi dlouhá i trnitá, ale vzhledem k současným výkonům není nemožná. Maaskant postrádá Kuma s Postem, hosté mají na marodce tři jména.

Na trávník se s největší pravděpodobností nepodívají Eiting, Siem de Jong a Maročan Labyad. "Je jasné, že máme za sebou těžký zápas, který jsme na druhou stranu zvládli. Pozitivní impuls nám může pomoci, nicméně Venlo bude podporováno fanoušky a rozhodně nás chce něčím zaskočit. Nemůžeme si myslet, že vše půjde samo, těžké chvíle mohou přijít a my na ně musíme být připraveni," vyjádřil se s opatrností v hlase trenér AFC Erik ten Hag.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 21.50 - 10.30 - 1.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ADO Den Haag - Sparta Rotterdam  (sobota 18:30)
Den Haag nevstoupil do nového ročníku příliš dobře a po dvou odehraných kolech nemá na kontě ani bod, nyní se tuto bilanci pokusí vylepšit proti nováčkovi ze Sparty Rotterdam. Hostující výběr naopak začal velmi sebevědomě a vybojoval již čtyři body, k tomu narazil na silné protivníky. Podle dosavadních výkonů by měla být Sparta považována za mírného favorita, nicméně ADO určitě bude chtít prolomit špatnou bilanci před vlastními fanoušky.

Svěřenci trenéra Alfonse Groenendijka nejprve dobře rozehráli duel s Utrechtem a po dvaceti minutách hry vedli o dvě branky, jenomže pak ztratili koncentraci a velkému konkurentovi podlehli 2:4. Následně vedli i v Eindhovenu a snažili se zaskočit vysoce favorizované PSV, avšak porážku 1:3 přeci jen neodvrátili. Hosté se vrátili do Eredivisie po roce stráveném o patro níže a dělají vše proto, aby těžce vydobytou licenci bez problémů udrželi.

Tým vedený koučem Henkem Fraserem sahal po senzačních třech bodech v městském derby na stadionu De Kuip proti Feyenoordu, kvůli inkasované brance v šesté nastavené minutě musel vzít zavděk i remízu 2:2. Zhruba před týdnem prohrával o gól s Venlem, nicméně po přestávce ukázal nefalšovanou ofenzivní smršť a bylo z toho celkem hladké vítězství v poměru 4:1. Sparta je díky tomu pátá a v Den Haagu by ráda své konto ještě rozšířila.

Groenendijk zřejmě nebude moci využít služeb tria Immers - van Ewijk - Gorter. "Náš příští soupeř je pozitivně naladěn a těží z euforie. Není třeba pochybovat, jestli má Sparta kvality na to udržet postavení v nizozemské lize. První dva zápasy jasně naznačily, že tomu tak skutečně je. My se potřebujeme více tlačit do koncovky a bylo by též dobré vyvarovat se zbytečných chyb v defenzívě, sedm inkasovaných gólů je vskutku moc," prohlásil Groenendijk toužebně.

V dresu Den Haagu se proti PSV prosadil český krajánek Tomáš Necid a v této sezóně skóroval vůbec poprvé, navíc nebyl daleko ani ke druhé vstřelené trefě. Je tedy pravděpodobné, že se znovu objeví v základní sestavě. Fraser postrádá Alberta (potíže s achilovkou), na trávník se zřejmě nepodívá ani Bradley Martis. "Musíme jít krůček po krůčku, slibný start nemusí nic znamenat," řekl Fraser varovně pro klubové stránky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.84 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Emmen - SC Heerenveen  (sobota 20:45)
Oba týmy v minulém kole stanuly proti těžkým kalibrům. Zatímco Emmen nijak výrazněji nepřekvapil na půdě mistrovského Ajaxu, Heerenveen před vlastními fanoušky aspoň uhrál bod s Feyenoordem. Především domácí by se konečně rádi nadechli k nějakému zisku bodů, zatím nemají ani jeden. To hosté už si jich na své konto připsali celkem čtyři.

Klub z Fríska si dobře uvědomuje, že pro start do sezóny může mít klání v Emmenu zásadní dopad pro celkovou pohodu. Po tomto zápase ho totiž čekají hned dva domácí duely po sobě, a to proti Twente a Fortuně Sittard. "Pokud vyhrajeme a získáme dobré výsledky i v dalších dvou kolech, bude to krásný srpen," maloval si záložník Mitchell van Bergen.

Svému nynějšímu protivníkovi má přitom Heerenveen co vracet. Loni s ním doma jen remizoval, následně na jeho půdě v dubnu padl o dvě branky. "Musíme teď na něj něco vymyslet," přál by si van Bergen. "Myslím si, že i když Emmen nemá v tuhle chvíli ani bod, šlápne na plyn a ze spodku tabulky ujede," varoval před možným podceněním.

Před týdnem s Feyenoordem sehrála Srdíčka opravdu hodně těžký mač. Konečnou plichtu se jim podařilo urvat až vyrovnávací trefou deset minut před koncem. "Osobně jsem neodehrál svoje nejlepší utkání, ale stačili jsme se do něj jako tým ještě vrátit. Výhru jsme nemohli mít. Byla to také chyba Feyenoordu, že nakonec nebodoval naplno," hodnotil.

Hosté v sestavě nebudou moci počítat s jedním marodem, zdravotně indisponovaný je obránce Daniel Höegh. "Myslím si, že v Emmenu můžeme vyhrát. Organizačně má naše hra smysl, všichni pracujeme velmi tvrdě," ujišťoval van Bergen. "Minulá sezóna nedopadla podle našich představ. Tenhle výběr chce posunout klub kupředu. Dáme do toho vše."

Domácí, kteří nebudou mít k dispozici trojici hráčů ve složení Ferhat Görgülü, Tom Hiariej a Anco Jansen, přičemž nastoupit by neměla ani nejčerstvější posila Sergio Peňa, potřebuje zapracovat na všech frontách. Dosud nevstřelili jediný gól, šest naopak inkasovali a spadli na dno tabulky. Kromě porážky s Ajaxem prohráli také v prvním kole s Groningenem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.54 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Vitesse - PEC Zwolle  (pátek 20:00)
Páteční předehrávku 3. kola nejvyšší nizozemské soutěže obstarají týmy Vitesse a Zwolle, podle dosavadních výsledků je považován za jasného favorita domácí výběr. Arnhemu jen těsně unikla účast v letošním ročníku evropských pohárů a v dosavadních dvou kolech neprohrál, navíc hned na začátku obral o body obhájce mistrovského titulu z Ajaxu. Naopak PEC ještě nebodoval a se skóre 2:6 je až šestnáctý.

SBV se určitě bude chtít pohybovat v horních patrech Eredivisie a jeho úkolem je se po dvou letech znovu probojovat minimálně do Evropské ligy. Za svým cílem vykročil neohroženě, neboť proti loňskému semifinalistovi Ligy mistrů sahal po třech bodech a nakonec s ním uhrál nesmírně cennou remízu 2:2. Před necelým týdnem zavítal do Tilburgu a hlavně díky skvělému výkonu v defenzívě zvítězil po výsledku 2:0.

Klubu vedeným ruským koučem Leonidem Sluckijm se na nadcházejícího protivníka z dlouhodobého hlediska daří, protože ho porazil třikrát za sebou a poslední porážku utrpěl před více jak dvěma a půl lety. Hosté se navíc nenacházejí ve zrovna optimálním rozpoložení. Nejprve přivítali Tilburg a i přes vedení prohráli 1:3, poté dobře začali i na půdě favorizovaného Utrechtu a po zpackaném vstupu do druhého dějství prohráli stejným poměrem.

Hostující trenér John Stegeman doufá, že se situace brzy obrátí k lepšímu. "Děláme laciné individuální chyby v obraně, dvakrát za sebou jsme nezvládli vstup do druhé půle. Vitesse je v tomto utkání favoritem a rozhodně bude nesmírně nebezpečné, my musíme čekat na svou šanci a pokusíme se také hledat mezery v jeho defenzívě. Bez šance nejsme, každý zápas je jiný," prohlásil optimisticky loňský stratég druholigového Go Ahead Eagles.

Zwolle loni nezískalo s Vitesse ani bod. Nejprve mu před domácím publikem podlehlo 0:2, příliš šancí nemělo ani v jarní odvetě a ze stánku Gelredome si odvezlo prohru 1:4. Sluckij se zřejmě bude muset obejít bez Nigerijce Gonga (potíže s kolenem), jeho protějšek Stegeman musí řešit mnohem větší potíže s marodkou. Na ní se totiž nacházejí van Duinen s Lamem (oba zlomenina zánártní kosti), van Polen (poraněné rameno), van Crooij (problémy s břišními svaly) a i Clement.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.45 - 8.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AZ Alkmaar22006:06
2.FC Utrecht22007:36
3.AFC Ajax21107:24
4.SC Heerenveen21105:14
5.Sparta Rotterdam21106:34
6.SBV Vitesse21104:24
 PSV Eindhoven21104:24
 FC Twente21104:24
9.Willem II21013:33
10.VVV Venlo21014:53
11.FC Groningen21012:33
12.Feyenoord Rotterdam20203:32
13.Heracles Almelo20111:51
 Fortuna Sittard20111:51
15.ADO Den Haag20023:70
16.PEC Zwolle20022:60
17.RKC Waalwijk20021:50
18.FC Emmen20020:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
AjaxFans

Tak co?Bude Černý v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele