Eredivisie - preview 2. kola

09.08.2019, 08:42, aktualizováno 11.08.2019, 08:45
Previews
PSV Eindhoven před týdnem jen remizoval a reputaci si hodlá vylepšit v souboji s Den Haagem. Feyenoord cestuje do Heerenveenu, Alkmaar se zase představí ve Waalwijku. Ve zbývajících dvou duelech se střetnou Utrecht s Zwolle a Sittard s Heraclesem...
Fortuna Sittard - Heracles Almelo  (neděle 12:15)
Fortuna ani Heracles nevstoupili do nového ročníku zrovna nejšťastněji a museli skousnout čtyřgólový debakl, který je shodně odsoudil na samé dno nejvyšší nizozemské soutěže. Zatímco prohra Sittardu na půdě favorizovaného Alkmaaru se čekala, tak neúspěch Almela v domácím prostředí s Heerenveenem byl mírným překvapením. Oba dva mají rozhodně co napravovat, proto se dá očekávat nesmírně vyrovnané střetnutí.

Loňský nováček Eredivisie těžil při své premiéře hlavně z domácího prostředí a většinu bodů ukořistil před vlastními fanoušky, k udržení prvoligové licence by potřeboval na podobnou bilanci navázat. Svěřenci trenéra Sjorse Ulteeho odehráli v Alkmaaru solidní první poločas a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu. Nicméně po přestávce už vysokému tempu soupeře neodolali a prohráli hladce po výsledku 0:4.

"Byl to pro nás těžký vstup, s prvním poločasem jsme mohli být v rámci možností spokojení. Po přestávce nám AZ ukázal svou vysokou kvalitu. Jakmile se dostal do vedení, tak se uklidnil a dýchalo se mu mnohem lépe, my jsme naopak museli riskovat. Teď si chceme vylepšit reputaci a diváky nehodláme zklamat, na druhou stranu Heracles má silný tým a určitě nebude chtít odjíždět s prázdnou," prohlásil Ultee realisticky.

Almelo naprosto pokazilo začátek střetnutí s Heerenveenem a již po půl hodině hry prohrávalo o tři trefy. "Je velmi obtížné dohánět takovýto náskok proti komukoliv, nic podobného se nesmí v budoucnosti opakovat. Od samého startu jsme zaspali, protivník nad námi vyčníval v rychlosti i technice. Do Sittardu si jedeme pro tři body, musíme ale předvést mnohem lepší výkon," řekl s kritikou v hlase lodivod Heracles Frank Wormuth.

Hostující stratég se musí obejít bez Drosta (poraněné koleno), kvůli stejnému zranění nenastoupí ani německý záložník Jakubiak. Sittard postrádá Francouze Dianessyho (potíže s kolenem), po operaci kolenních vazů se ještě nezotavil ani Dammers. V loňských vzájemných duelech se oba celky podělily po třech bodech. Nejprve slavila Fortuna po výsledku 3:0, z následné jarní odvety v Almelu si ale odvezla potupnou porážku 0:6.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.83 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Feyenoord sice v prvním kole Eredivisie pouze remizoval v městském derby se Spartou, následně však naplno uspěl proti gruzínskému Dinamu Tbilisi v rámci předkola Evropské ligy, a tak bude určitě povzbuzený na další klání na půdě Heerenveenu. Jenže ten překvapil suverénní výhrou v Heraclesu a bude si na rotterdamský klub hodně věřit.

Srdíčka v Almelu vsítila hned čtyři branky, stejným způsobem si však vedl taktéž Feyenoord v průběhu tohoto týdne v rámci evropských pohárů. De club aan de Maas v uplynulých třech utkáních s Heerenveenem vždy zvítězil, navíc vždy zaznamenal hned tři vstřelené góly, a i proto bude v nynějším souboji favoritem. Loni na jeho půdě skóroval dokonce pětkrát.

Po svém příchodu do Feyenoordu stále kouč Jaap Stam, jenž nahradil na začátku nového ročníku Giovanniho van Bronckhorsta, který v Rotterdamu působil nepřetržitě od roku 2015, hlavně vštěpuje svému mužstvu své metody a nové pokyny. Cílem je pro něj postup do základních skupin Evropské ligy, cestu k nim má zatím dobře proklestěnou.

V lize by ale rád konečně zvítězil. Úvodní klání se Spartou bezpochyby nezvládl dle vlastních představ. "Výsledek proti Tbilisi nám ale logicky přinesl dobré pocity. A ty chceme přenést i do zápasu s Heerenveenem," říkal Stam. "Ten proti Heraclesu ukázal, že má opravdu velmi nebezpečný tým, který má schopnost z čehokoli zacílit," varoval své svěřence.

Domácí by měli mít k dispozici kompletní kádr, hostům by měla chybět pětice zraněných ve složení Justin Bijlow, Sven van Beek, Jens Toornstra, Nicolai Jörgensen a Dylan Vente. "Heerenveen se bude chtít ukázat vlastním fanouškům. Je jasné, že musíme hrát naplno. Cestujeme však do Fríska, abychom navázali na svou formu," zakončil Stam.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.73 - 4.34 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RKC Waalwijk - AZ Alkmaar  (neděle 14:30)
Nováček letošního ročníku z Waalwijku má jediný úkol a tím je záchrana, nicméně hned v úvodu poznal, že to v žádném případě nebude mít jednoduché. Po porážce ve Venlu přivítá jednoho z hlavních kandidátů na pohárové příčky z Alkmaaru a za favorita tak v žádném případě považován není. Jeho mírnou výhodou by mohlo být, že AZ má za sebou vystoupení 3. předkola Evropské ligy v Oděse s ukrajinským celkem Illičivec Mariupol.

Hostující celek vstoupil do této sezóny evropských pohárů již koncem července a nejprve si poradil se švédským Häckenem v celkovém poměru 3:0. Ve čtvrtek musel absolvovat dlouhou cestu na Ukrajinu a do odvety si přiváží celkem nadějnou bezbrankovou remízu. V prvním střetnutí Eredivisie narazil na podceňovanou Fortunu a po nevýrazném prvním poločase ji nakonec přehrál hladce po výsledku 4:0.

To RKC se vrátil mezi elitu po dlouhých pěti letech, když loni zvládl nevyzpytatelnou baráž. Ve Venlu začal odvážně a velmi brzy vedl, ovšem po přestávce inkasoval hned třikrát a musel se smířit s nepříznivým výsledkem v poměru 1:3. Oba dva nedělní protivníci na sebe naposledy narazili před necelými pěti a půl lety. Tehdy v obou vzájemných zápasech slavil Alkmaar, jenž vybojoval plný počet šesti bodů (2:1, 4:0).

Domácí v tuto chvíli musí řešit nepříjemné okolnosti, v sobotu se totiž kvůli silnému větru zřítila střecha jedné z tribun a stadion AFAS je proto do odvolání uzavřen. Není proto jisté, jestli bude hostit odvetný souboj s Illičivcem ani následné ligové utkání s Groningenem. "Samozřejmě je to nepříjemnost a vnímáme ji. Všichni doufáme, že vše bude brzy v pořádku a nijak výrazně to neovlivní naši přípravu," vyjádřil se trenér Arne Slot.

Čtyřicetiletý rodák z Bergentheimu dále věří, že tým posbírá všechny síly a ve Waalwijku zvítězí. "Máme za sebou náročné cestování a nejsme v jednoduché pozici, i přesto můžeme našeho příštího protivníka porazit. Důležitá bude koncentrace, nesmíme nic podcenit," dodal Slot vzápětí pro klubové stránky. Oba dva celky by měly nastoupit v kompletním složení, ani jeden z trenérů proto nemusí řešit problémy s marodkou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.21 - 5.33 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - PEC Zwolle  (neděle 16:45)
Utrecht před týdnem vyhrál na půdě Den Haagu, určitě rád by tedy navázal na tohle venkovní vítězství i proti Zwolle, které naopak premiéru v nové sezóně nezvládlo a padlo s Willemem II. Domácí budou v tomhle duelu favoritem už jen proto, že z posledních jedenácti zápasů se svým soupeřem prohráli jen jednou. Paradoxně tomu bylo v úplně posledním případě.

Loni na začátku února to byl opravdu hodně hektický zápas pro Utrecht. Vedl ve Zvolle hned o dvě branky ještě patnáct minut před koncem, nakonec ale v závěrečné desetiminutovce inkasoval hned třikrát, dohrával o devíti hráčích, a neurval ve finále ani bod. Má tedy hodně důvodů k tomu, jak protivníkovi tuhle hodně krutou porážku oplatit.

Pro utrechtského stratéga Johna van den Broma, jenž opustil Alkmaar a nahradil po sezóně Dicka Advocaata, byl před týdnem souboj s Den Haagem velmi úspěšný. Jeho tým vsítil hned čtyři branky. "Chceme nyní převzít iniciativu a předvést dominantní i atraktivní fotbal zároveň. V souladu s tím, co mám k dispozici, to tak musí být," nastínil jasný cíl.

Rozhodně by nechtěl van den Brom situaci podceňovat, ačkoli je jeho mužstvo pasováno do role favorita. "Zwolle před týdnem špatně odstartovalo. Viděl jsem zápas v televizi a k dispozici jsem měl analýzu," připomínal. "Byl to trochu zkreslený obrázek, protože PEC měl několik absencí. Zwolle je tým, který se snaží hrát organizovaně," dodával.

Domácím by měl pro toto utkání chybět Patrick Joosten a Simon Makienok, na střídačce asi začne tentokráte zřejmě český rodák Václav Černý. Hosté budou postrádat dvojici hráčů, a to Brama van Polena a Mika van Duinena. "My se musíme dívat sami na sebe. Je jedno, jak bude hrát náš sok. Jsme na vše připraveni," zakončil van den Brom.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.18 - 7.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - ADO Den Haag  (neděle 20:00)
PSV Eindhoven nevstoupil do nového ročníku podle svých představ, kromě vypadnutí z 2. předkola Ligy mistrů mu příliš nevyšel ani start do nejvyšší nizozemské soutěže a navíc se musí vypořádat s náročným programem. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti Den Haagu a určitě by rád poprvé v této ligové sezóně zvítězil. Hosté taktéž nemohli být s prvním utkáním příliš spokojeni, neboť nestačili na konkurenční Utrecht (2:4).

Domácí celek ještě před sezónou sehrál dvojzápas se švýcarskou Basilejí a vinou nižšího počtu vstřelených branek na půdě protivníka se musel nedobrovolně přesunout do 3. předkola Evropské ligy. V něm začal úspěšně a ve čtvrtek zvítězil v norském Haugesundu po výsledku 1:0. V prvním souboji v Eredivisii zavítal na půdu nováčka z Enschede a dlouho nemohl najít recept ne jeho defenzívu, nakonec s ním remizoval smírně v poměru 1:1.

"Jsme samozřejmě rádi, že jsme ve čtvrtek uspěli, v tuto chvíli musíme jít krok za krokem. Konkurence v Evropě i v lize je obrovská, proto je potřeba plnit postupné cíle. Den Haag vyznává ofenzivní styl hry a je nesmírně nebezpečný z rychlých protiútoků, určitě se nás pokusí překvapit. Našim cílem je hrát zodpovědně v defenzívě a pevně věříme, že budeme produktivní," uvedl na předzápasové tiskové konferenci trenér Mark van Bommel.

ADO nejprve narazil na Utrecht a po zhruba dvaceti minutách vedl o dvě trefy, jenomže pak se doslova složil a nakonec musel skousnout až příliš krutou porážku v poměru 2:4. "Bohužel jsme soupeře vrátili do hry vlastními chybami, pak již bylo těžké ještě něco se zápasem udělat. Do Eindhovenu nejedeme jen bránit, pokusíme se hrát aktivně. Nemáme co ztratit, což by mohla být naše výhoda," prohlásil odhodlaně kouč Alfons Groenendijk.

Tomu schází lehce zranění Immers, van Ewijk a Gorter, zatímco jeho protějšek van Bommel nemůže nasadit Unnerstalla s Lammersem (oba problémy s kolenem). Den Haag naposledy vyzrál na PSV před více než osmi a půl lety, poté v následujících šestnácti střetnutích hned třináctkrát prohrál a jen třikrát získal bod za nerozhodný výsledek. Loni nejprve utrpěl obrovský debakl 0:7, v jarní odvetě na Eindhoven nestačil v poměru 1:3.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.98 - 21.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - FC Twente  (sobota 18:30)
Oba dva sobotní protivníci byli ve svém úvodním utkání úspěšní a teď se střetnou ve vzájemném měření sil, vzhledem k jejich útočným kvalitám může být k vidění nesmírně zajímavá podívaná. Domácí Groningen měl před sezónou pohárové ambice a zvládl zápas v Emmenu, i když až na poslední chvíli. Twente po roce stráveném ve druhé nejvyšší soutěži zaskočilo vysoce favorizovaný PSV Eindhoven a vybojovalo nesmírně cenný bod.

Domácí výběr mohl být s loňským působením celkem spokojen, díky výbornému závěru skončil v horní polovině tabulky a nakonec se dostal i do dodatečného play-off o Evropskou ligu. V něm sice neuspěl, i tak po zpackaném začátku musel brát konečné osmé místo všemi deseti. V této sezóně sehrál vyrovnaný souboj v Emmenu a díky brance Ajdina Hrustice z 87. minuty zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0.

Trenér Danny Buijs věří, že jeho svěřenci poprvé před vlastní kulisou navážou na předchozí úspěch. "Nemohli jsme být úplně spokojeni s ofenzivní činností, potřebovali bychom si vytvářet více gólových šancí. Na druhou stranu každá výhra se počítá a jsme za ní rádi, mohla by nám pomoci do dalšího průběhu. Twente bude nepříjemným protivníkem, po postupu do Eredivisie má obrovskou motivaci," uvedl Buijs pochvalně na adresu příštího soupeře.

Klub z Enschede ovládl Eerste Divisie s velkým náskokem jedenácti bodů a druhé housle nechce hrát ani mezi elitou. S jedním z největších favoritů na celkové vítězství sehrálo důstojnou partii, velmi brzy šlo do vedení a nakonec z toho byly remíza 1:1. "Tento výsledek možná doceníme až na konci, ale všichni si již nyní uvědomujeme, že sebrat body tak silnému protivníkovi, jakým je PSV, je prostě skvělé," prohlásil po zápase kouč Gonzalo Recoba.

Uruguayský rodák očekává od Groningenu ofenzivní smršť. "Jeho útočná síla je obrovská, každá akce může být nesmírně nebezpečná. Musíme se vyvarovat ztrát ve středu hrací plochy, jinak bychom se mohli dostat do obrovských problémů." Domácí postrádají Bosňana Memiševiče (poraněné tříslo), Recoba nemá k dispozici Bramu. Poslední vzájemné střetnutí bylo k vidění před necelým rokem v 1. kole národního poháru a Twente se radovalo z výhry 2:0.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.44 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - FC Emmen  (sobota 19:45)
Ajax je považován za největšího favorita na obhajobu prvenství v nejvyšší nizozemské soutěži, nicméně úvodní duel se mu příliš nepovedl a proti podceňovanému Emmenu tak má co napravovat. V Arnhemu s místním Vitesse totiž uhrál pouze bod po remíze 2:2. Ani loňský nováček nezačal zrovna nejlépe a Groningenu podlehl nejtěsnějším poměrem 0:1, přitom rozdílovou trefu inkasoval až v samém závěru.

Amsterdamský klub se v úterý představil ve 3. předkole Ligy mistrů v řecké Soluni a nakonec uhrál solidní remízu 2:2, která mu dává slušnou naději do odvety. "Náročného programu se neobávám, jsme plní sil. Odehráli jsme sice velmi náročný zápas, ovšem na velkou porci utkání jsme zvyklí. Emmen nepodceníme, ten se určitě pokusí zahrát na hranici možností a může nás potrápit," vyjádřil se na předzápasové tiskové konferenci kouč Erik ten Hag.

Ten by měl mít k dispozici kompletní výběr a od svých svěřenců čeká větší nasazení, než před týdnem. "Neodehráli jsme úplně špatné střetnutí, jenomže soupeř byl nesmírně produktivní a hned v úvodu nás zaskočil. Remíza je málo, na druhou stranu jsme museli čelit opravdu těžkému soupeři. Emmen nám nedá nic zadarmo, musíme být stoprocentně připravení," dodal s opatrností v hlase devětačtyřicetiletý kouč.

Emmen loni obsadil čtrnácté místo a obávanému sestupu nemusel čelit až do samého závěru, na něco podobného by jistě rád navázal i teď. "S Groningenem jsme měli na to uhrát alespoň remízu, musíme tento duel hodit za hlavu. V Amsterdamu nemáme co ztratit, v podstatě se od nás nic neočekává a můžeme jen překvapit. Proti takto silným protivníkům se neboduje každý den, i přesto se o to v sobotu pokusíme," prohlásil odhodlaně trenér Dick Lukkien.

Jeho svěřenci nevzpomínají na duely s AFC příliš v dobrém, v obou případech totiž měli k úspěchu hodně daleko (0:5, 2:5). "Ajax nad námi dominoval ve všech ohledech a bylo nesmírně těžké mu vzdorovat. Pokud zvládneme začátek, tak šance na solidní výsledek může existovat," doplnil vzápětí Lukkien. Tomu bude scházet pouze Hiariej vinou poraněného kolene.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 19.70 - 46.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - SBV Vitesse  (sobota 20:45)
Oba týmy nevstoupily do sezóny vůbec špatně. Zatímco Willem II uspěl naplno na půdě Zwolle, Vitesse doma uhrálo bod s loňským mistrem z Ajaxu. Navázat na své výkony by bezpochyby chtěly i v tomto vzájemném souboji. Domácí by měli mít k dispozici kompletní kádr, hostům by měl chybět pouze vykartovaný Riechedly Bazoer.

Tilburgský klub každopádně nemá na svého aktuálního protivníka příliš hezké vzpomínky z uplynulých několika sezón. Porazil ho naposledy v únoru roku 2017, v posledních šesti případech s ním padl hned třikrát. V nynější situaci je považováno za menšího favorita Vitesse, tak jako tak by se ale mělo jednat o velmi vyrovnaný duel.

Hostující stratég Leonid Sluckij by rozhodně nechtěl nic podceňovat. Dokonce se byl na utkání ve Zwolle před týdnem osobně podívat. "Soupeř má několik nových hráčů. Hlavně Vangelis Pavlidis představuje nebezpečí," připomněl jeho dva vstřelené góly za Willem II. "Chceme útočit. Potřebujeme dominovat na hřišti i v dalších týdnech," dodával.

Arnhemský brankář Remko Pasveer měl v minulosti zdravotní potíže, na nový ročník by ale měl být zcela připravený. "Opravdu nemám žádné další problémy, jsem fit," zmiňoval. "Willem II zahrál proti Zwolle opravdu velmi dobře a bude se chtít před vlastními fanoušky znovu ukázat. Stejně jako my se snaží hrát organizovaný fotbal."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.61 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Rotterdam - VVV Venlo  (pátek 20:00)
Oba dva páteční soupeři vstoupili do nizozemské nejvyšší soutěže tou správnou nohou, přeci jen spokojenější však byli hosté z Venla. Sparta se po roce stráveném v Eerste Divisie poprvé představí na domácím stánku v Eredivisii a hodlá uspět, před necelým týdnem totiž byla velmi blízko k obrovské senzaci v městském derby na půdě Feyenoordu. VVV přivítal jiného nováčka z Waalwijku a po špatném začátku dokázal duel otočit.

Oba dva celky na sebe naposledy narazily v předminulé sezóně a vždy se radoval domácí výběr. Na podzim dominovalo Venlo po výsledku 3:0, avšak v jarní odvetě muselo skousnout porážku 2:3. Rotterdamský celek vedl při své obnovené premiéře na stadionu De Kuip 1:0 a 2:1, jenomže v páté nastavené minutě mu překazil radost Švéd Sam Larsson a očekávaný souboj proto skončil nerozhodně po výsledku 2:2.

"Odvedli jsme výkon na hranici možností a hráče musím pochválit za obrovskou houževnatost i odhodlání. V závěru nám chyběly zkušenosti, měli jsme více podržet míč a bylo potřeba zachovat větší klid. Nicméně i bod je pozitivním vstupem do sezóny a teď je jen na nás, jak budeme pokračovat. Venlo určitě nepodceníme, očekávám vyrovnanou bitvu od samého začátku až do konce," uvedl pro klubové stránky trenér Henk Fraser.

Ten by měl mít k dispozici kompletní výběr, zatímco jeho protějšek Robert Maaskant nemůže počítat s lehce zraněným kapitánem Postem. Na trávník se nepodívají ani stopeři Schäfer (nemoc) či Kum. Výběr z provincie Limbursko započal svou pouť za udržením prvoligové licence proti RKC. Po prvním poločase prohrával, z kraje druhé části ale vsítil dva rychlé góly a nakonec z toho bylo vítězství v poměru 3:1.

"Podle jednoho střetnutí nemůžeme dělat nějaké předčasné závěry, na druhou stranu jsme velmi rádi za takovýto start. Všichni vědí, že v konečném účtování rozhodují maličkosti, proto je potřeba udržet konstantní výkonnost. Sparta bude silným protivníkem, poženou ji skvělí fanoušci a hned v prvním duelu ukázala, že se s ní musí počítat. Chceme zvítězit, ale připouštíme, že to bude nesmírně náročné," prohlásil Maaskant s respektem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.05 - 4.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SC Heerenveen11004:03
 AZ Alkmaar11004:03
3.FC Utrecht11004:23
4.VVV Venlo11003:13
 Willem II11003:13
6.FC Groningen11001:03
7.SBV Vitesse10102:21
 AFC Ajax10102:21
 Sparta Rotterdam10102:21
 Feyenoord Rotterdam10102:21
11.FC Twente10101:11
 PSV Eindhoven10101:11
13.FC Emmen10010:10
14.ADO Den Haag10012:40
15.PEC Zwolle10011:30
 RKC Waalwijk10011:30
17.Heracles Almelo10010:40
 Fortuna Sittard10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
AjaxFans

Lasse afscheid gemaakt Succes man

Reagovat
jáá

Bude mi hodně scházet.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
AjaxFans

Mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

link na ajax?

Reagovat
Stiksxx

Ajax je považován za největšího favorita na obhajobu prvenství v nejvyšší nizozemské soutěži....

Ajax to ma jisty uz po prvnim kole.

Reagovat
afc ajax

Ale zas to isté bolo aj vlani u vás malu ste obrovský náskok... my ešte sa ešte len hľadáme.Aj keď mužstvo máme silné

Reagovat
jáá

Vy máte nějaké zajímavé přichody? Nebo odchod Lozana zatáhne Gakpo atd. Jsem zvědavý jak moc vám bude chybět Luuk, ale Malen nevypadá zle a Lammers se mi u srdíček dost líbil.

Feye akorát pěkně oslabilo, jak bude sehraný AZ jsem také zvědavý, a Till na východ....

Utrechtu jsem dost věřil a posrali hned předkolo ani pořádně nevím s kým... Váš Dvojzápas s Basilejí jsem neviděl, ale bylo extra lepší nebo jste to nějak prosrali? Určitě je nijak nepodceňuji nebo neshazuji, ale věřil jsem, že přes ně přejděte. To se ten koeficient zase rýsuje.

Reagovat
Stiksxx

No j se jen modlim, aby Lozano vubec odesel. Povesil bych na nej 20% sleva a at uz je pryc.

Tak to vis ze bude Luuk chybet. Nebojim se rict, ze mel 50% uspech na te lonske sezone. Malen potencial ma, akorat je palic a Lammers bude dobry. On je podobny de Jongovi. Sice zatin neni takovy silovy bijec, ale palici ma a je sikovnejsi na mici.

Basilej jsme posrali. Zase jim staci mirna sance a je z toho gol. Stejny jak v lize. Twente i Haag. basilej posral doma hlavne Luckassen. Ten uz nedostane sanci a klidne bych mu vypovedel smlouvu. I za nejaky poplatek.

Jsme bridilove. Vzadu nehrajeme zodpovedne a tipuji ns na 4. místo v lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele