Conteho tiskovka zastínila vše: 28. kolo Premier League v kostce

21.03.2023, 17:55
Názory a komentáře
Antonio Conte (© AFP)

O čem se v Anglii po víkendu nejčastěji diskutuje? O čtyřgólovém koncertu Arsenalu pod vedením dirigenta Bukaya Saky? O exkluzivním voleji Jonnyho Castra z Wolves nebo Alexandera Isaka z Newcastlu? Ne. Vše přebila tisková konference trenéra Tottenhamu Antonia Conteho, který těžce kousal bláznivou remízu 3:3 v Southamptonu, a bez okolků pálil do vlastních řad.

"Už nikdy nechci vidět to, co jsem viděl dnes. Bylo to neakceptovatelné a nedůstojné vůči fanouškům, kteří za námi cestovali. Nejsme tým. Na hřišti jsem viděl 11 sobců, kteří nespolupracují, nepomáhají si a nehrají srdcem," kritizoval své svěřence.

A pouze u nich nezůstalo. Na paškál si italský stratég vzal také majitele (investiční společnost ENIC Group) i samotný klub. "Jsou tu na tohle zvyklí - nehrát o nic důležitého, nehrát pod tlakem. Je to napsané v příběhu Tottenhamu," rýpl si Conte do svého zaměstnavatele, který naposledy získal cennou trofej v roce 2008, konkrétně Ligový pohár.

"Pokud chce klub pokračovat takhle, může změnit manažera, klidně několikrát, ale nic se nezlepší. Věřte mi," dodal Conte, jenž má smlouvu do konce sezony. Dodrží ji, nebo bude vyhozen?

O svou pozici se naopak nemusí obávat Mikel Arteta. Vedoucí Arsenal totiž zareagoval nejlepším možným způsobem na nečekané vyřazení v osmifinále Evropské ligy. V nedělním londýnském derby přejel Crystal Palace 4:1 a zvýšil náskok před druhým Manchesterem City na osm bodů. Obhájci titulu ale odehráli o zápas méně.

Bilancí 2+1 zazářil Saka a stal se tak prvním fotbalistou v sezoně Premier League, který má na kontě dvouciferný počet branek i asistencí (12+10). Crystal Palace, jenž během týdne propustil kouče Patricka Vieiru, i proto zůstává na dvanáctém místě, ale pouze s tříbodovým "polštářem" před pásmem sestupu.

Z něj se odpoutal Leeds po veledůležitém vítězství 4:2 ve Wolverhamptonu. Je nicméně nutné podotknout, že na čtrnácté pozici má pouze o dva body více než osmnáctý West Ham a devatenáctý Bournemouth, který ve Villa Parku (0:3) nenavázal na skalp Liverpoolu z minulého týdne.

Potřetí za sebou naopak bodoval patnáctý Everton, konkrétně remízou 2:2 na Stamford Bridge, přestože dvakrát prohrával. V 89. minutě stanovil nečekaný výsledek premiérovou ligovou trefou dvaadvacetiletý útočník Ellis Simms.

Ještě lépe si vedl švédský reprezentant Isak, který dvěma góly rozhodl o triumfu Newcastlu v Nottinghamu. Po jeho úspěšné penaltě v nastaveném čase zastavili Magpies čtyřzápasovou sérii bez vítězství venku a za čtvrtým Tottenhamem zaostávají jen o dva body. Vzhledem k aktuálnímu rozpoložení Spurs a faktu, že odehráli o dvě utkání méně, se jejich šance na účast v příštím ročníku Champions League opět výrazně zvýšila.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle WhoScored.com:

1. Bukayo Saka (Arsenal) - 9.20 / 2 góly, asistence, 3 klíčové přihrávky.

2. Douglas Luiz (Aston Villa) - 8.93 / gól, 5 úspěšných driblinků, 2 klíčové přihrávky.

3. Alexander Isak (Newcastle) - 8.59 / 2 góly, 5 střel, 5 úspěšných driblinků.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Bukayo Saka (Arsenal) - 18 bodů.

2. Abdoulaye Doucouré (Everton), Alexander Isak (Newcastle) - oba 13 bodů.

3. Tyrone Mings (Aston Villa) - 12 bodů.

Sestava 28. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Emiliano Martínez (Aston Villa) - Nejlepší gólman nedávného světového šampionátu v Kataru opět ukázal svou výjimečnost a stal se o víkendu jediným mužem, který udržel čisté konto. Šlo o třetí nulu z posledních čtyř střetnutí. Příznivce ve Villa Parku zvedl ze sedadel zejména tygřím skokem proti přímému kopu Billinga, jenž silnou paží vyrazil nad břevno. Spoluhráčům pomáhal i v rozehrávce a spolehlivostí při standardních situacích.

Pravý obránce: Ben White (Arsenal) - Z ortodoxního stopera se v této sezoně stal vynikající bek. V duelu s Crystal Palace vymazal z trávníku Zahu a zároveň představoval stálou hrozbu pro obranu Eagles. V prvním poločase měl dokonce v pokutovém území soupeře více doteků s míčem než útočník Martinelli. Korunu svému výkonu nasadil oku lahodící přihrávkou, kterou ve 43. minutě proměnil Saka.

Stoper: Rob Holding (Arsenal) - Poprvé v ročníku nastoupil v základní sestavě Gunners a od realizačního týmu, spoluhráčů i expertů v televizních studiích se dočkal uznání. Odchovanec Boltonu zastoupil v londýnském derby zraněného Salibu velmi dobře, o čemž mimo jiné svědčí 11 úspěšných soubojů z 15 a vysoce nadprůměrná 91procentní úspěšnost přihrávek.

Stoper: Harry Souttar (Leicester) - V podobném duchu lze hovořit také o australském reprezentantovi, který byl v utkání s Brentfordem na zemi i ve vzduchu pevný jako skála. Ve středu defenzivní linie Foxes dominoval, hvězdného Toneyho víceméně nepustil do zakončení, perfektně četl hru a měl lví podíl na zastavení čtyřzápasové série porážek.

Levý obránce: Álex Moreno (Aston Villa) - Od lednového stěhování z Betisu má výkonnost španělského beka vzestupnou tendenci. Proti Bournemouthu si svědomitě plnil defenzivní povinnosti, v rychlosti nikterak nezaostával za sprinterem Outtarou, a navíc byl velmi platný i jako dispečer při výstavbě ofenzivních akcí Villans. Jeho cenovka (4,4 milionu) ve Fantasy Premier League by mohla zaujmout nejednoho manažera.

Střední záložník: James Ward-Prowse (Southampton) - Kapitán Saints je ve zmíněné hře o poznání dražší variantou (6,3 milionu), ale zajišťuje stabilnější přísun bodů. V bláznivém duelu s Tottenhamem servíroval spoluhráčům jednu klíčovou přihrávku za druhou, pravidelně se snažil o zakončení a velmi kvalitní představení vyšperkoval proměněnou penaltou v nastavení, čímž stanovil remízu 3:3.

Střední záložník: Abdoulaye Doucouré (Everton) - Ve fotbale ani v životě není pravidlem, že jste za tvrdou práci pokaždé odměněni, ale box-to-box záložník z Mali se na Stamford Bridge dočkal hned dvakrát. Nejprve usměrnil za Kepova záda Tarkowského hlavičku po rohovém kopu a těsně před koncem nezištně nahrál Simmosovi, který rozhodl o nečekaném, ale velmi důležitém bodu pro Toffies.

Střední záložník: Jacob Ramsey (Aston Villa) - Villans naopak záchranářské starosti nemají. Aktuálně táhnou čtyřzápasovou sérii bez nalezení přemožitele, k čemuž proti Cherries přispěl i jednadvacetiletý odchovanec klubu. Jeho akční rádius byl v sobotu enormní, příznivce mimo jiné bavil svižným driblinkem v maximální rychlosti a rozjásal je také gólem - v 80. minutě s lehkostí sobě vlastní obelstil Stephense a s notnou dávkou štěstí překonal Neta.

Pravý útočník: Bukayo Saka (Arsenal) - Bilance 12 gólů a 10 asistencí v osmadvaceti ligových střetnutích hovoří jasnou řečí. Žádný z fotbalistů v historii Gunners nedosáhl v mladším věku (21 let) na dvouciferný počet v obou statistikách v rámci jednoho ročníku. Anglický supertalent "terorizoval" obranu Crystal Palace od úvodního do závěrečného hvizdu, perfektně spolupracoval s Whitem a potěšil beznadějně vyprodaný Emirates Stadium.

Střední útočník: Alexander Isak (Newcastle) - Honba Magpies za místenkou v příštím ročníku Champions League pokračuje. V Nottinghamu je dvěma trefami spasil rodák ze Stockholmu a zvláště jeho první, kterou se můžete pokochat v naší tradiční videorubrice, stojí za několikanásobné zopakování. Kromě ní je nutné připomenout i pět zakončení, devět doteků s míčem v pokutovém území soupeře a pět úspěšných driblinků.

Levý útočník: Theo Walcott (Southampton) - První přesný zásah v dresu Saints po téměř dvou letech si dle vlastních slov coby dlouholetý hráč Arsenalu nemohl načasovat lépe. Rozvlnil totiž síť Tottenhamu a bezesporu nejlepší výkon v sezoně ozdobil i exkluzivní asistenci na branku Adamse. Dokáže v kooperaci s produktivním kapitánem Ward-Prowsem a dalšími zachránit klub z jižního pobřeží mezi anglickou elitou?

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
28
22
3
3
66 : 26
69
2
Manchester City
27
19
4
4
67 : 25
61
3
Manchester United
26
15
5
6
41 : 35
50
4
Tottenham Hotspur
28
15
4
9
52 : 40
49
5
Newcastle United
26
12
11
3
39 : 19
47
6
Liverpool FC
26
12
6
8
47 : 29
42
7
Brighton & Hove Albion
25
12
6
7
46 : 31
42
8
Brentford FC
27
10
12
5
43 : 34
42
9
Fulham FC
27
11
6
10
38 : 37
39
10
Chelsea FC
27
10
8
9
29 : 28
38
11
Aston Villa
27
11
5
11
35 : 39
38
12
Crystal Palace
28
6
9
13
22 : 38
27
13
Wolverhampton Wanderers
28
7
6
15
22 : 41
27
14
Leeds United
27
6
8
13
35 : 44
26
15
Everton FC
28
6
8
14
22 : 40
26
16
Nottingham Forest
27
6
8
13
22 : 49
26
17
Leicester City
27
7
4
16
38 : 47
25
18
West Ham United
26
6
6
14
24 : 34
24
19
AFC Bournemouth
27
6
6
15
25 : 54
24
20
Southampton FC
28
6
5
17
23 : 46
23

Autor: Jakub Vaněk / skysports.com

Komentáře (316)

Přidat komentář
VTID94

Jacob a Emi

Reagovat
Chytrej Jenda

No hlavně kloubouk dolů před Emerym. Zatímco Gerard nás táhnul do champu, tak Emery nás ještě možná dotáhne do bojů o poháry. Ten progres je úžasnej. Mimochodem to jeho 4-2-2-2 je hezký rozebraný v Premier Clubu.

Reagovat
VTID94

To v každom prípade. Keď by sa počítala tabuľka od jeho nástupu tak sme nejak na piatom mieste. Neskutočný progres aj keď to v aktuálnej tabuľke tak nevyzerá. Vracia sa Carlos plus individuálne sa zdvihli Buendia aj Luiz. Už sa teším na budúcu sezónu. Dobrá príprava plus nejaké posily a verím že poháre budú

Reagovat
Spikous

No ak si tam predstavím že sa k Watkinsovi naozaj pridá Tammy Abraham ktorého si Emery želá priviesť. K tomu nejaký Pau Torres na vystúženie obrany a paráda. Otázka je ale čo ak odíde Emi. Niekde som čítal že by mohol prísť Dúbravka

Reagovat
VTID94

Myslím že by sa Ollie potom presunul viac na kraj keby prišiel Tammy. Emi je otázka no, veľa klubov by ho bralo ako jednotku. V tom pripade by bol Dúbravka fajn náhrada aj keď si myslím že by Emery dotiahol brankára z La Ligy. Napríklad Bono zo Sevilly

Reagovat
Spikous

No Bona už chcel v januári to je pravda . Som zvedavý na naše prestupové obdobie. Tiež sa dosť hovorí o Goncalvesovi zo Sportingu to si ale neviem predstavit kto by nehral v tej zálohe. Momentálne hrajeme veľmi slušne a verím že Diego Carlos a Kamara to ešte zlepšia. Dosť ma zaujíma či Diego Carlos ak bude úplne fit bude hrať vedľa Mingsa ktorý pod Emerym je rozhodne lepší a dá sa na neho pozerať.

Reagovat
VTID94

To ma dosť dostalo že čím sa viac sa blíži návrat Carlos a tým hrá Mings lepšie

Reagovat
Seydou Doumbia

zase víš jak to je...nový sezona, nový kádr a tak vysoko se hrát nemusí a opět to může být bída, WHU taky oproti lonsku brutálně spadlo a to kádr právě že posílili, nic to ve skutečnosti nemusí znamenat...ale snad se mýlím

Reagovat
VTID94

Samozrejme to je druhá strana mince. Veď už minulé leto sme sa dosť posilnili a mysleli na poháre a dopadlo to tak ako dopadlo no.

Reagovat
Spikous

Ja dúfam že príde v lete Pau Torres a podľa mňa ho Emery bude chcieť veľmi dotiahnuť a je to výrazne vylepšenie obrany.

Reagovat
VTID94

To by bol sen keby prišiel. Dúfajme

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Maskot zaslouženě dobrej výkon teďka. Na Anfield už ale musí být Saliba.

Reagovat
papanegra

bude nějaká statistika toho, jak EF upadá po novém kabátu ?

Reagovat
masly008

Jako že by ti co to podělali tady dali čísla která by ukázala že to podělali?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rudnevs

Presne no. Myslím, že teraz budú skôr veriť v svoj koncept a dúfať, že časom to buď priláka nových ľudí alebo si na to starí zvyknú.

Reagovat
nani92

Mercedes

Reagovat
Rudnevs

presne no

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to fest mrzí, zlatej starej design a nikdy nekončící hádky plný adeptů na nejlepší hlášku roku. Good old days

Reagovat
Godblesss

Reagovat
mojmira

Nedávno tu pod jiným článkem bylo tohle https://www.similarweb.com/website/eurofotbal.cz/#traffic

Z ledna do února -25%. Ale nejlepší by bylo porovnávat data z google analytics se stejným měsícem v minulém roce, což nám tu asi nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělat, když je pauza? Má někdo nápady?

Reagovat
Hachim Mastour

možno si pozreť archívne zápasy https://footballia.net/

Reagovat
kissak

dobrej tip

Reagovat
nani92

vzdelávať sa

Reagovat
lofin9

Ano

Reagovat
Hachim Mastour

Martin Ødegaard has won possession in the final third more times than any other player in Europe's top five divisions. https://pbs.twimg.com/media/FrvaB3kWAAA33hQ?format=jpg&name=4096x4096

Reagovat
VasAFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

A teraz som si vsimol, ze medzi najlepsimi je aj Leo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kiss Me Polka!

Njn strašně slabý v soubojích, jak tu kdosi psal..

Reagovat
Hachim Mastour

Tá pripomienka vtedy súvisel s tým, že bol slabý na lopte

Reagovat
Kiss Me Polka!

coz je taky blbost

Reagovat
Hachim Mastour

Z celkového hľadiska áno. Ale rok dozadu mal momenty keď odskakoval od lopty ako prádlo

Reagovat
SunFells

Martin Odegaard, supcherstaar? https://www.youtube.com/watch?v=7fGvWAfoYCM

Reagovat
SunFells

Snad to do své hry zařadí i ESR když už je zdravý.

Reagovat
Trand

Ten mi přišel trochu mimo když nastoupil po zranění. Škoda, že už nehrajeme nic kromě PL, kde by se mohl rozehrát, ale letos bych si od něj už moc nesliboval.

Reagovat
SunFells

Jojo, já od něj tuto sezónu už moc neočekávám, podle mě se tak tak stihne fyzicky dostatečně přizpůsobit.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bakary3

Odegaard je naprosto fantastickej hráč.

On nejen, že patří k ty sorte technicky a kreativně naprosto vyjimecnejch hráčů, jeste to navíc doplňuje obřím nasazením a tymovosti.

Co se mi na něm líbí, i ve fakt těžkých zápasech prostě pořád chce mít i do těch nejuzavrenejsich prostoru a myslím si, že i díky tomu je ta statistika Arsenalu o dotecich ve vápně soupeře tak vysoko, protože on se prostě neschovává i za cenu toho, že to tam třeba ztratí.

Myslím si, že i charakterove to je super chlápek a věřím, že Arsenalu bude loajální.

Těch 35m eur za něj byla totální krádež.

Včera tu bylo napsáno hodně o ozilovi, statistiky měl šílený..., Ale ve finále si myslím, že ode je tím vším, co jsem zmínil, pro tým víc než Mesut. Hrozně mu fandím.

Reagovat
Gazdo

Strasne mu to prajem aj ja hoci na Arsenal proste nemam moc casu a videl som ho iba parkrat. Uzasny hracik

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nizzie

Co měl Mesut navíc technicky a fotbalově, to bohužel tratil hlavou no. Ode je určitě v konečném důsledku pro tým víc.

Reagovat
Bakary3

Mně se fakt líbí, jak ve velkých zápasech, kdy je jasný, že prostě bude nejmíň prostoru... Tak se neustále nabízí, pořád se nutí do pohybu, pořád do toho šlape a jde příkladem.

Tohle je naprosto zásadní rozdíl, on se prostě nenechá otrávit a chce to strhnout. V takových zápasech byl Mesut totálně demotivovanej a vůbec se mu nechtělo.

Reagovat
Nizzie

Přesně tak

Reagovat
celeb

Tak co cakat, Lloris nema co hladat v time s ambiciami. Je tam najstarsi a svedok vsetkych moznych posrani. Niekto moze argumentovat, ze je to MS, ale asi aj jediny brankar, ktory spravil taku hroznu minelu vo finale MS a zdramatizoval zapas s Chorvatmi, ci neschopny chytit 1 penaltu v dalsiom finale. Ked mate TOP tim okolo seba a suverejne najlepsiu obranu, tak aj kikserom brankarom niekedy vyhrate.

Ben Davies je dalsi taky. On nema co hladat v time, ktory ma najvyssie ambicie.

Tu sa nehra na sympatakov a oblubencov.

Ak chcu trofeje, nech vezmu Martineza z Villy a zodpovedajucu kvalitu na lavu stranu obrany. To je must. Mozno by si (novy?) manager vedel predstavit niekoho kreativneho do zalohy, ale ta moze fungovat aj tak ako je, zalezi ako budu hrat.

Reagovat
J0EL

No ozaj pochybujem, ze by Martinez do Spurs chcel

Reagovat
VTID94

Chce hrať LM to je jasné. Myslím že na klube mu záležať moc nebude

Reagovat
kiciN

Povahove bych ho na to tipoval, naopak si myslim ze by klidne Arsenalu takovej faksc rad ukazal. Myslim si ze ale v aktualni forme si zaslouzi lepsi angazma, a to vubec nemyslim spatne proti vam.

Reagovat
kiciN

sorry ja myslel ze fandis Spurs..

Reagovat
VTID94

Mám rovnaký názor no dúfam že takú kravinu neurobí. Skôr by som ho rád videl v Juve a podobne. Každopádne LM si zaslúži

Reagovat
j_mrazik

Zajímavý rozbor, ale nejvyšší ambice ten tým nemá, diváci možná jo.

Reagovat
jk

Mid table klub, který několik dobrý manažerských rozhodnutí, výborná práce Levyho a problémy soupeřů poslaly nahoru.

Průser je, že to co se vybudovalo koncepční práci se teď snažíme držet zuby pomocí peněz. A moc to nefunguje…

Reagovat
Herry31

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VasAFC

Reagovat
masly008

Mám na Llorise stejný názor.

Reagovat
PP

Conteho tiskovka v Italštině by byla ještě větší pecka. Ten musí jet jak kulomet..

Reagovat
jack_donaghy

to vsetci Taliani ked su nasrani

Reagovat
Zark

Jo, už takových pár měl

Reagovat
10
Reagovat
10

Trap v němčině trošku na Adiho

Reagovat
Zark

Trapovo charisma je neskutečné, borec. Conte je jeho kopírka a demo verze

Reagovat
10

Reagovat
Zdechlina

Saka slepice

Reagovat
kiwwi

OT: poradte notebook

podmienka je, ze to musi mat USB-C cez ktory viem notas napojit na dokinu, solidny procak, 16GB RAM je minimum, skor 32GB, SSD disk aspon 500GB a musi byt kompaktny a lahky (tj. displej 14" a vaha nieco okolo 1.2kg)

rozhodujem sa medzi tymto novym (tu je RAM integrovana na doske a neda sa nijako rozsirit):

https://www.alza.sk/acer-swift-5-evo-mist-green-antimicrobial-celokovovy-sleva-d7685775.htm#discussionPosts

a tymto repasovanym (tu mi vramci cenovej ponuky dali rozsirenie RAM na 32GB bez navysenia ceny):

https://adir.techsaver.sk/hp-probook-440-g8-core-i7-1165g7-28ghz16gb-ram512gb-ssd-pciebatterycare-237961

Alebo skuste navrhnut nejaku alternativu

Reagovat
kiwwi

velky displej

Reagovat
VasAFC

Já teď nafasoval v práci tohle a jsem s tím zatím spokojene. Dokonce mi to zvládlo bez problému postříhat video z lyží ve 4k což mě teda překvapilo.

https://www.tsbohemia.cz/dell-latitude-5531-vy145-_d417336.html

Reagovat
tuny

Já řešil cca podobný problém začátkem roku.

Koupil jsem tento:

https://www.alza.cz/lenovo-yoga-7-14arb7-stone-blue-celokovovy-d7381323.htm

Otočný pant a dotyk jsem využil zatím jen v letadle, asi bych se bez toho klidně i obešel.

Původně jsem chtěl ale tenhle. Bohužel s tím procesorem Ryzen 6800U nebyl k dostání. Pokud řešíš výkon/výdrž, tak doporučuju přečíst tu recenzi, případně si projít, zda je ten rozdíl Intel vs. AMD ještě teď pořád tak diametrálně ve prospěch AMD...

http://www.ddworld.cz/mobility/notebook/test-asus-zenbook-s-13-oled-s-amd-ryzen-7-6800u-doposud-nejlepsi-skutecne-mobilni-pc.html

Reagovat
kiwwi

zo vsetkych co ste tu dali sedia kriteria len na ten MSI...nevyzera zle, zaradim ho do uzsieho vyberu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Hej a zabudol som jeden podstatny detail...strop je 1000 eur

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

macbook air je asi bezkonkurenční kus hardware v ceně kolem 1000 eur

ale bohužel se dost připlácí za víc ramky než 8 GB a víc disku než 256 GB a ani jedno nejde rozšířit, což je nakkt, protože ramka a disky jsou teď snad nejlevnější v historii

Reagovat
kiwwi

ten disk by som este ozelel, ale 8 GB RAM je predsa len trochu malo...aj ked mozno sa na to pozeram z pohladu pouzivatela Windows a v MacOS to nemusi byt big deal

Reagovat
Hlahart

zásadně není. Větší deal může být právě to rozhraní MacOS, alespoň z mé zkušenosti

Reagovat
kiciN

Tak vzhledem k popisu co ten clovek pise to zni ze bude bud strihat videa nebo hrat hry, jinak si ty pozadavky nedokazu vysvetlit To je pak ale problem s limitem 1k eur.

Reagovat
mojmira

jak říkáš, není 8 GB na windows jako 8 GB na MacOS, byť teda ty rozdíly jsou menší než Android / iOS

Reagovat
kiciN

Nic za 1000 eur co vydrzi tak dlouho jako Air proste neni, bohuzel vetsina lidi ktera uvazuje o necem jinem proste ten MB nechce a je strasne tezky je nejak prekecat, klasika.

Reagovat
Rothbard

Kde se píšou připomínky k novému EF? Pár bych jich měl.

Reagovat
Wazza228

Párkrát už mě to po přihlášení vyzvalo k vyplnění dotazníku. Nevím, zda je ještě aktivní.

Reagovat
VersaceChain

zkus hodit hrach na zed doma v kuchyni, bude to mit stejny efekt

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
J0EL

Reagovat
Unai

Reagovat
Rizek

Reagovat
Kluivert9

Připomínky tady nikoho nezajímaj...

Reagovat
Busby babes

“People don’t expect a striker to score every time they shoot, but for us every decision needs to be correct,” he said. No one notices the things referees do right, but everyone remembers the errors.

Reagovat
Nizzie

Tohle je strašný alibismus ale. A celkové to přirovnání nemá ani hlavu, ani patu. Btw útočníky si také pamatuješ hlavně díky chybám (Torres by mohl vyprávět). To platí úplně na vše. Chyby jsou více vidět a lamentovat nad tím nemá význam. A nevím, ale nikdo rozumný nemůže po rozhodčím požadovat sto procent správných rozhodnutí, vždyť to ani nejde v kontextu toho, co píšeš níže. To prostě absolutně nedává smysl toto.

Ale je velký rozdíl, když rozhodčí posoudí soft faul (třeba Odegaarda v prvním zápase s vámi) jako faul a když ne. Za mě to není chyba, ale rozhodnutí sudího a to respektuji. A pak je tu třeba situace, kdy rozhodčí zapomene nakreslit čáry v posouzení offsidu, to už je jasná chyba.

Reagovat
Busby babes

tak on ma na mysli ten prvni typ rozhodnuti, ne ten druhej (spatne nakreslena cara)

Reagovat
Nizzie

Jo takhle, to jsem špatně pochopil, sorry. Tak v tom případě ok.

Reagovat
r.mrazik

to jsou od nej hrozny kecy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Nikto si ale neplati za to, aby pozeral na rozhodcu

Reagovat
Busby babes

The second problem was deeper. People mistake refereeing for an objective science, practised badly. But football is a physical sport, and judging whether each contact is within its laws will always involve subjectivity. Different referees will judge incidents differently, England said. Until we accept that subjectivity is part of the game, we’re never going to be satisfied. “The thing is,” England added, for many decisions, “there is no ‘correct’.”

a teda hlavne tohle. To az tu nekteri lide pochopi, pokud toho jsou vubec schopni...

Reagovat
Nizzie

Tady samozřejmě naprostý souhlas. Proto se i já snažím rozhodčí komentovat co nejméně, protože tenhle faktor je v jejich práci extrémně důležitý a bude tam vždy, dokud tam budou běhat lidští rozhodčí.

Reagovat
TopinB

Jako to je pravda, ale casto neni rozhodci konzistentni sam s sebou v jednom zapase

Reagovat
Busby babes

According to some former officials, VAR has also lowered the standard of on-field refereeing. Urs Meier, a retired Swiss football referee who officiated at the 1998 and 2002 World Cups, told me that it has made referees complacent, leading them to dodge big decisions and neglect the basics, such as positioning. When I brought this up with Darren England, he admitted that it is a concern. “It’s like everybody knows now that you’ve got a second chance to get the decision right,” he said.

jinak tohle je to, o cem jsem mluvil o vikendu. rozhodci prestavaji rozhodovat, protoze VAR.

Roberto Rosetti, Uefa’s refereeing chief, believes that the root of these problems lies not in the technology itself, but in how it’s being implemented. VAR was introduced to “delete the scandals, the clear mistakes of the referees”, such as the infamous Thierry Henry handball that denied Ireland a place at the 2010 World Cup. Too often, said Rosetti, it’s being used to “investigate every single detail” of matches. Using VAR in this way is “dangerous”, he continued, because good refereeing means accounting for the “spirit of the game”, which technology cannot do. Once, when Rosetti experimented with using VAR to review every incident in a single match, he found seven penalties and three red cards, according to a strict reading of the laws of the game. “But this is not football,” he said.

ale tohle bych chel videt. ta diskuze by byla legendarni.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

In several of the clips, everyone agreed that the answer was obvious. But that wasn’t always the case. In one clip, the attacker had fallen theatrically over the defender’s leg and no penalty had been awarded. The question was whether VAR should have stepped in.

“So, what are the drivers for intervention?” Swarbrick asked the group.

“Well, the defender leads with the wrong foot,” responded referee Craig Pawson, making the case for VAR intervention.

“But the way the attacker falls, he is already going down,” said referee Stuart Atwell. “He has gone down cheaply. When the contact is made, he is already going down!”

“Yes, but the defender has stepped on his foot. That’s got to be a foul,” responded Pawson, sharply.

Others in the room muttered quietly between themselves. As it turned out, most of them agreed with Pawson. On this particular clip, 43 of the 49 respondents had said they would have stepped in. A strong majority, but one that still left six dissenting judgments, each of which could have cost a team three points; each of which would have upset tens of thousands of fans.

tohle je taky super pro pochopeni, jak to funguje

Reagovat
J0EL

Je potrebne sa drzat faktu, ze nie kazdy kontakt je faul. V zapase sa bezne stane (najma pri tlaceniciach pri standardkach), ze niekto niekomu v behu nechtiac proste stupi na nohu ale proste ak ho ten "kontakt" nijako neobmedzi, resp. ho nerozhodi tak to faul proste nie je. Ak zacne teatralne padat a je evidentne, ze to ten kontakt nesposobil (pada neprirodzene alebo pada skor ako dojde ku kontaktu), tak to proste faul nie je. Simple as that

Reagovat
Busby babes

no, jak muzes videt na prikladu vejs, neni to simple as that. btw je v tom clanku jeste dalsi priklad, kde to hlasovani bylo pul na pul. 26 by pisklo penaltu, 23 ne.

Reagovat
J0EL

To si ale nepochopil potom. Ja vravim, ze keby sa riadili tymto, co som napisal, tak je to simple as that.

Reagovat
Busby babes

no jenze to tvoje: kontakt ho nijak neomezi... je subjektivni posouzeni.

Reagovat
J0EL

Ale prosim ta. Je to vidiet z toho ako "teatralne" padaju.

Reagovat
Kinky7

ok. hypoteticka situace - skluz jak blazen mic mimo- je jasny ze trefi hrace a hrac skoci teatralni schwalbe... penalta dle tebe nebo ne?

Reagovat
J0EL

Hral si niekedy futbal? ak je to "skluz jak blazen" a je jasne, ze trafi hraca je to penalta. Ak ho ale preskoci aby spravil par krokov a potom so sebou drbol ako vrece zemiakov, tak to proste nie je faul.

Reagovat
J0EL

Malo byt

Reagovat
Busby babes

a pritom jsou to obe situace uplne stejny a jsou to fauly a maji byt piskane penalty. btw kdyz takhle o nekoho jen zavadis, tak te to rozhodi, obcas zvladnes udelat par kroku nez s sebou svihnes na zem... a neni to zadna simulace.

Takze bych se taky mohl ptat: hral si nekdy fotbal?

A kdyz se vratim k tomu: je to videt z toho jak teatralne padaji... No jenze to je pointa. Rozhodci A to bude videt jako teatralni pad, rozhodci B ne. A nemas zadne objektivni kriterium dle ktereho to urcis.

Reagovat
J0EL

Je rozdiel ak tie kroky spravis normalne a potom so sebou hodis na zem alebo ked uz stracas rovnovahu samozrejme. Za mna to nie su rovnake pripady. Takych pripadov kde si nemozes byt isty podla toho mojho popisu hore, je len par.

A ano, chytal som prvu aj druhu ligu od ziakov az po starsi dorast dve sezony za muzov v dedinskej lige ako formu zabavky pocas VS potom uz ani radsej nepocitam a hej bolo to davno, ale to ako clovek pada a ako citi kontakt sa predsa nemeni, ze?

Celkovo mam problem s tym, ze dokazu piskat uz kadejaky soft kontakt ako faul ale potom pride Maguire a rukami v 16tke zhodi 5 hracov a nic z toho nie je (hyperbola pre mudrcov).

Reagovat
Kiss Me Polka!

samozrejme, ze je faul i to druhe a v podstate i na zaklade tvych pravidel, tim, ze ten druhy ho musi preskakovat, tak ho omezi - nemuze prirozene pokracovat v pohybu kvuli jeho nepovolenemu zakroku

Reagovat
J0EL

O tom sme sa nebavili. Ako ho obmedzi? V pohybe nemozes pokracovat casto ani ked niekto beha popri tebe a ty ho chces obehnut, resp. prejst na "druhu stranu" (neviem ci si to vies predstavit takto z popisu ), tiez ta obmedzil ale nie je to branenie v hre. Takze zavisi... To sa ale da tiez lahko posudit.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak kdyz prijde "skluz jako blazen" a nadskocis, tak je to predevsim s ohledem na to, ze branis sve zdravi a rozhodne te to rozhodi v pohybu, pokud pak udela hrac jeste treba 3 kroky a nasledne vinou toho rozhozeni, nebo jen proto, aby rozhodcimu naznacil, z e hofauloval (bohuzel rozhodci kdyz hrac nespadne, nepiska), tak je to za me jasny faul

jasne chapu tvuj priklad, ale tam je rozdil, ze ten zakrok nikdy neni faulem, zatimco, kdyby nenadskocil, tak faul je jasny

Reagovat
Kinky7

Tak muj úmysl bylo ukázat že se na všechno dá dívat z různých úhlů a písknout i nepisknout.

Reagovat
Grahf

tiež by som sa pripojil k tým šiestim. Treba vymýtiť teatrálne pády.

Reagovat
Kinky7

jenze jak se pise v pripadu. pokud mu obrance slapl na tu nohu tak to proste faul je. Prace rozhodciho je silena

Reagovat
Grahf

to je v poriadku, ale v kontexte s nafilmovaným pádom by som to proste nepísknul, nech sa odnaučia.

Reagovat
Busby babes

zajimava logika.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kinky7

A co ale tohle písknout penaltu a zároveň dát žlutou za filmovani

Reagovat
Kinky7

Četl jsem. Hodně dobrý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
JohnnyBravo

Tak Eriksen už začíná s tréninkem na trávě to je skvělý na to, že jsme počítali, že bude out do skoro konce sezony. Ta repre pauza mu přijde vhod.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Whitemedia

Beşiktaş manager Şenol Güneş: „We gave Dele Alli permission for a small break, he hasn't come back yet. It's raining, that's probably why he didn't come. We're trying to find out where he is.“

Dele Hloušek

Reagovat
Swarley

Reagovat
jk

Reagovat
Front hell

Ten si tu karieru pěkně posral

Reagovat
Whitemedia

Jsem si u toho borce jednu dobu říkal, že by mohl nahánět i Franka v počtu branek. Těžce se na tu kariéru vysral.

Reagovat
Front hell

ty čísla na začatku u spurs měl hodně luxusní

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

klasik sulinek

Reagovat
jk

Reagovat
Gunner14

tobe se libil jak si znicil karieru v jeho veku skrz jeho chovani jo? Ten jeho znechuceny ksicht v All or Nothing pri rozhocoru, kde si myslel, jaky neni pan, tak mluvi za vse.

Reagovat
Gunner14

Rozhovoru s Mourinhem*

Reagovat
jk

Ne. Určitě se mi nelíbí jak si svým přístupem zničil kariéru. Ve své době to byl jedinečný talent a super fotbalista, jak dopadl je mi spíš líto.

Napsat o něm klasik sulinek může ale fakt jen klasik sulinek

Reagovat
Whitemedia

Tak ale u něj už se to přeci jen trochu opakuje no, takže označení klasik je na místě. Šulinek ale ne, je to pořádnej šulín.

rip já

Reagovat
Gunner14

Ano. Lepe bych to nenapsal, ale mam rad zdrobneliny

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Lito je mi borcu jako Diaby a podobni, kterym to znicily zraneni, ne to ze jsou vypatlani. To bude lito jemu, az ho nebudou bavit prachy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc by se o dementovi nemohlo napsat, ze je dement?

Reagovat
Bakary3

Asi jak píše Kis me polka, co jako?

Je to velkej problém, protože je to ex hráč Tottenhamu, to se nesmí?

Kdyby to někdo napsal o bendtnerovi, taky nemám problém...

Tohle hájení hráčů svýho klubu za každou cenu je fakt směšný

Reagovat
jk

Ty se klidně směj. Já se radovat z toho, že si někdo posral kariéru nepotřebuju

Reagovat
Bakary3

Ale on se z toho neraduje, směje se mu, jak je hloupej, což je dost rozdíl.

Nepotřebuju jít do nějakýho sporu, ale ty sis od začátku vybral, jak si to zdůvodnit, abys mu mohl nějak oponovat. Jen proto, že je to bývalý hráč tvýho klubu...

Výsměch allimu není nic, co by vzhledem k jeho chování bylo mimo.

Reagovat
Gunner14

Klasik sulinek no viz dole

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

To ne no, ty se radsi budes radovat z toho, ze borcovi dojebaly karieru zraneni, sasulo

21.02.2022, 11:32

Bývalý anglický reprezentant Wilshere si zahraje dánskou ligu za Aarhus

jk

21.02.2022

21:32

Go Wheelchair!

Tak hlavne, ze to nepotrebujes

Reagovat
jk

Viděls to video? V tom jeslti mělo prsty nějaké zranění, tak jedině hlavy.

Reagovat
Gunner14

Whatever dude , zbytecny to rozebirat nejak vic, Bakary to napsal trefne

Reagovat
jk

You can take the boy out of Arsenal but you can’t take the Arsenal out of the boy!

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Jde ti skvěle že sebe dělat blba

Reagovat
Nizzie

*ze

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bakary3

Hm, tak tahle je na solar, přesto pokračuje dál

Reagovat
Nizzie

On není z těch nejbystřejších.

Reagovat
jk

Go Wheelchair!

https://dsh.re/a72859

Hoši ty vaše kontrukce…

Reagovat
Bakary3

Tak když ho nazyvas takhle, co k tomu říct

A smát se, že na malým fotbálku trefí tyč branky 60x60, slušný

Reagovat
Gunner14

Vubec to nepobral a mysli si, ze to video to nejak zlehcuje. Ale kdyz nazves Alliho sulinem, za to ze se tak chova, tak to uz je za hranou!

Reagovat
jk

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Mesut Ozil dnes ukoncil karieru, za me jedna z legend novodobeho fotbalu a prvni hrac, ktery se mi vybavi pri slove asistence.

Pan fotbalista, skoda ze ten zaver kariery mel jaky mel.

Reagovat
Gunner14

Aha, uz tu ma samotny clanek

Reagovat
Whitemedia

klasik pořádnej šulín šulínek

Reagovat
Gunner14

Ale no tak

Reagovat
Whitemedia

Tak ale Ožil je taky vypatlanej šulin šulinek, i když si to vypatlaností naštěstí začal ničit až v pozdní fází kariéry.

Reagovat
Nizzie

To je právě spíš jen vypatlanej šulínek. Ten konec kariéry je velký fail. A co Ronaldo? Do které kategorie patří?

Reagovat
Gunner14

Jo s tim bohuzel souhlas, nastesti pro nej se, ale stihl zapsat do fotbaloveho historie, at uz uspechama nebo jeho hernim projevem, takze se na nej bude vzpominat hlavne takhle, to na Alliho si mozna vzpomene jk jednou za uherskej rok a bude se hlavne mluvit o tom jak promrhal talent

Reagovat
Kinky7

tak me se teda pri slove asistence objevi bud bergkamp nebo de bruyne

Reagovat
Gunner14

Jasne, tyhle 2 taky, ale Ozil k nim patri v tomhle a radil bych ho i vys. Zaslouzil si mit ten rekord v 15/16

Reagovat
Godblesss

Ozil se svýma statistikama strčí do kapsy Xaviho s Iniestou

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hlahart

někde jsem četl už cca před týdnem, že Katařan je nadšen a asi bude i ochoten přeplatit

Reagovat
Grahf

včera malo padnuť rozhodnutie, ale zase sa to predlžilo. Udajne má byť 8 až 10 nápadníkov, nechápem, že ich media neodhalili doteraz.

Reagovat
Busby babes

z toho, co ctu, tak vcera zadny rozhodnuti padnout nemelo. Vcera byl nejakej deadline na podani druhych nabidek. Prej jich prislo asi 8. Jinak i ten deadline je spis v uvozovkach, protoze Glazerove zadnej deadline nemaj.

Reagovat
iamek

Ale ten zbytek chce jen částeční podíl, což je na nic.

Reagovat
Whitemedia

"I hope the Premier League and FA is going to work on that."

Yaya Toure says there is a diversity problem with no black managers in the Premier League following Patrick Vieira's sacking

A taky je v PL málo dortů.

Reagovat
Nizzie

Možná bych se spíš, než místo těchto prohlášení zaměřil na otázku, proč tomu tak je.

Reagovat
Rezan

Měli by s tím něco udělat, aby byla rovná pracovní příležitost. Povinnou kvótu na etnika, ženy, LGBT mezi manažery v PL.

Reagovat
nani92

ide mu len o hlášku roka

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Bukayo Saka is the only player to record double figures in all of the following categories in Europe's Top 5 Leagues this season:

Goals - 12

Tackles - 39

Interceptions - 13

Assists - 10

Key passes - 61

Dribbles - 46

All-round starboy

Reagovat
Busby babes

hrac sezony.

Reagovat
J0EL

Halaand no. Ale Bukayo mu zatial pekne slape na paty

Reagovat
Nizzie

Taky se přikláním spíše k Haalandovi, to je úplnej magor v dobrým slova smyslu.

Reagovat
J0EL

Jo ale len kvoli golom no. Za Bukaya by som ho ani nahodou nemenil

Reagovat
Nizzie

Tak to rozhodně.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
r.mrazik

je Haaland

Reagovat
Busby babes

pro me ne. Norskej doklepavac do prazdne.

Reagovat
J0EL

Takze taky trosku lepsi Berbatov

Reagovat
vodka

berba byl vsechno jen ne doklepavac do prazdne. takovy lepsi bergkamp

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Bol to doklepavac, akurat s dobrou technikou

A Berbatov nema o robit v jednej vete s Bergkampom Dennis bol uplne ina liga

Reagovat
vodka

doklepavac fakt nebyl, to byl Hernandez, Berba byl génius

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Byl. Neuvěřitelný hráč a hodně nedoceněný. Málokterý h ráč dokázal na hřišti vymyslet to, co on.

Reagovat
Front hell

Reagovat
pingla

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

tykraso...tak nakonec doklepavac do prazdny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

+ prca Kim K a Natalie Portman

Zvlada vsechno

Reagovat
Hlahart

bruh

Reagovat
Gunner14

Tak na Kim by se to jeste dalo pochopit, ale citron na Natalie Portman, ze se nestydis

Reagovat
Busby babes

Brendan Rodgers, Sean Dyche, Marco Silva, Javi Gracia and Roy Hodgson. 25% of the current Premier League managers have all been at #WatfordFC.

Experts predict by 2035 all Premier League managers will be former Watford head coaches.

Reagovat
jk

lol

Na druhou stranu 16 nebo 17 manažerů za tu dobu co je vlastní Pozzo, to se pak těžko vybírá někdo kdo Watfordem neprošel

Reagovat
Nizzie

Wow.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Premier League international football star arrested for two 'rapes' is quizzed for 'hours' under caution by police after a third woman came forward

We good?

Reagovat
Mastný Chobot

Kedze Partey je v Ghane, tak asi ano

Reagovat
Busby babes

nepisou kde byl arrested.

Reagovat
SunFells

quizzed ...byl na kvízu.

A v únoru.

Reagovat
Gunner14

Nech je byt, zvlast Owny potrebuje mit trosku radost ze zivota zase, tomu je jedno, ze se nejedna o nic noveho k pripadu

Reagovat
SunFells

To je "nové", i když jsem to viděl jen na anglických bulvárech. 3. žena se ozvala, zde se sexuálním napadením. Nahlásit to měla tento únor po roce od incidentu a ten výslech měl proběhnout hned na to tento únor. Načasování nahlášení teda docela zvláštní, ale nové obvinění by to bylo.

Reagovat
Gunner14

jasne, ale porad to nic nemeni a musime cekat na rozsudek, takze si jen proste museli kopnout klasicky

Reagovat
Busby babes

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11893871/Premier-League-footballer-arrested-two-rapes-quizzed-police-new-allegation.html

The player was previously held last July after police visited his home in north London.

The report states that the June allegation saw the victim, who is in her 20s, claim she was raped during a break in the Mediterranean.

takze to je Partey

Reagovat
Hlahart

WE GOOD

Reagovat
Busby babes

no, budme radi, ze to neni Mason.

Reagovat
LaVolpe

Ten článek je divně napsanej a popisuje událost, která se odehrála v únoru.

Reagovat
Swarley

Ajaj, tady se bude rozsirovat bingo tabulka

Reagovat
Gunner14

Je fajn vedet, ze ti to bingo jeste lezi v hlave

Reagovat
Swarley

V tom pripade ja mam v tech vasich hlavach uz trvale zabydleno

Reagovat
Gunner14

Bud rad ne? Aspon nejses jak ty smutny babky, ktere uz nikdo nechodi navstevovat a vzpomenou si na ne, jenom kdyz chteji love

Reagovat
Swarley

Ani ne, mate tam pekny bordel

Reagovat
Gunner14

No jo, vy duchodci si vzdycky najdete neco na co picovat

Reagovat
Swarley

Ani z puvodniho nicku Taiger to uz nebylo originalni

Reagovat
Gunner14

♥ budes mi chybet dedulo

Reagovat
Taiger

VŠAK JSME ZA DOBŘE??? PROČ DO MĚ JEDEŠ???

Reagovat
Gunner14

Why he saying fuck me for

Reagovat
Gunner14

Vsak tam nic noveho nepisou? Moc nechapu co si tim chtel rict, to ze ma jednat o Parteyho se vedelo, tak nevim co zkousis. Jsem si myslel, ze tam bude neco noveho

Reagovat
Gunner14

ze se*

Reagovat
Hlahart

vidíš, na jaký koment reaguje, že jo?

Reagovat
Gunner14

Ach jo...tohle je zbytecny jeste ze mi konci neschopenka, nebudu mit nutkani si tady vypisovat s vama

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Tvl

Reagovat
mithro

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle doda tomu titulu strasne horkou pachut.. v podstate celou sezonu mi je neprijemne, kdyz je v sestave, dost mi vadi, jak se k tomu klub stavi (nebo spis nestavi).. a taky to, ze sportwashing, kdyz se dari funguje i na individualni bazi. a i kdyz ho osvobodi jako treba bissoumu, tak to mu nebudu moc verit, ze tam nic nebylo.

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak ano, to je predsa jasne. Ale kedze to je mesiac stara vec a Partey dalej slobodne cestuje na repre zraz, tak to asi nic velke nebolo/nie je.

Reagovat
Busby babes

nijak dal jsem to nehledal, jen ten clanek je napsanej, jako ze ho vyslichali ted. Ale zas je to Sun no.

Reagovat
mithro

we good partey

Reagovat
SunFells

Romano

EXCLUSIVE: FC Bayern are seriously considering to sack Julian Nagelsmann. Decision being discussed internally, the club could fire him soon. #FCBayern

Understand Thomas Tuchel leading candidate to potentially take FC Bayern job.

to může v létě promíchat i trenéry v PL.

Reagovat
bbbauch

Pral bych ho celkem Tottenhamu. Hlavne ne Chelsea.

Reagovat
jk

Levy ho chtěl hodně po Pochettinovi. A v boardu má prý hodně podporovatelů. Průser je, že už budem mezi trenéry zapsaný jako konečná stanice, takže k nám půjde těžko

Reagovat
bbbauch

No prave, moc sanci tomu nedavam, ale pral bych vam ho..

Reagovat
SunFells

To bych čekal že ohrne nos. Právě mám obavu že by Chelsea kvůli němu možná i vyplatila Pottera a ten by šel k Spurs.

Reagovat
Mates_Matesović

Jj, navíc ten jejich novej DoF je z Lipska

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
bbbauch

Myslis ze i kdyby zrovna nikdo moc lepsi nehledal trenera, tak radsi pocka bez prace, nez trochu downgradeovat ke Spurs?

Reagovat
SunFells

Předpokládám že jo, bude mít pěkné odchodné a hodně trenérů čeká na adekvátní nabídky, případně si berou i čas na analyzování a studium.

Reagovat
Mates_Matesović

Bylo by to skvělý, a právě proto to nedopadne

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Bayern hraje pod svoje moznosti

Reagovat
Gunner14

I kdyz to neni kompletne jeho chyba, jako spis chyba vedeni co tam vyvadi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Ani jsem nevěděl že Nagelsmann měl kdysi nabídku z Realu. Tak snad mu Pérez sledujíc Xaviho znovu otevře dveře.

Reagovat
iamek

Thomas Tuchel set to be appointed as new Bayern coach before the game against Borussia Dortmund.

Reagovat
jk

Nějaký rychlý ne?

Reagovat
jk

lol to fakt jede

BREAKING: Julian Nagelsmann has been sacked with immediate effect [@BILD]

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

Exclusive news confirmed: Julian Nagelsmann is set to be sacked with an immediate effect as FC Bayern coach. #FCBayern

News revealed earlier tonight now being confirmed by club sources too.

Vítej v Chelsea

Reagovat
jk

Takže my berem Pottera aby bylo jasno.

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

Exclusive news confirmed: Thomas Tuchel becomes new FC Bayern head coach, full agreement in place. He has already accepted the job.

Reagovat
Hlahart

Shaw se šetří

Reagovat
iamek

Zkusene

Reagovat
iamek

Portugalsko po hodině 4:0 a Bruno hraje do konce

Reagovat
Dawon

prdel je, ze tam radeji sunda Ronalda, ktery sel na hattrick a urcite pak zas musel rvat, ale Bruno proste vsude porad musi hrat kazdou miutu

Reagovat
jk

A Paul Mitchell prý nakonec nejde do LFC. Vypadá to, že Levy hraje 4D šachy v pozadí

Reagovat
Mates_Matesović

Ty rozehrál i 2 roky zpátky a pak přišel Nuno

Reagovat
jk

Klasika. Bayern vyhodil Nagelsmana aby mohl podepsat Tuchela, Nagelsman odchází do chelski, Potter se stěhuje do Newcastlu, Eddie Howe převezme reprezentaci Anglie, Real Madrid mezitím angažuje od nové sezóny Pochettina a my máme Ryana Masona

Reagovat
kissak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hlahart

[Mike Keegan] Manchester United takeover hopes fade with new bids set to fall well short of the Glazers’ £6bn valuation - with Qatar offer to finally land on Friday after Sir Jim Ratcliffe’s went in on Thursday

POdle mě Glazerům prostě nevěří, že to pod těch 6bn neprodají. Každopádně na čase plnit slib, uhradit dluhy a začít renovovat

Reagovat
Busby babes

oni nekdy nekde slibili, ze uhradi ten dluh?

Reagovat
Hlahart

Zcela upřímně jsem se v tom, co teď začali slibovat, začal ztrácet. Takže vlastně nevím

Reagovat
Taiger

Ahoj, po dlouhé době jsem zavítal na tento ošklivý web, přišel jsem o nějakýho zajímavýho contendera na hlášku roku nebo fail roku?

Reagovat
ashburtongrove

Bingo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mato178178

AS Roma chce predlzit zmluvu jozkovi ktoru ma platnu este aj na dalsiu sezonu. Oni mevedia ze sa blizi jeho 3 sezona? to bude zade zlaty padak.

Chcel by som vidiet aj jeho 4 sezonu ci by sa mu to podarilo otocit naspat na svoju stranu

Reagovat
jk

Je to teda hodně long shot, ale prej na tom Levyho shortlistu je na prvním místě Arne Slot. Nevím jeslti už to bylo někde v novinách, je to info zevnitř.

Výsledek teď ale stejně nejde předpovídat, ale ta změna směru celkem fajn.

Reagovat
Ligter

dobrý jméno na uvolněnou pozici

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Zinchenko on what he told Mudryk:

"I told him: 'It's gone already, it doesn't matter what you wanted, what the other guys wanted. Now you're a Chelsea player.'

Chudák potřeboval utěšit

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mates_Matesović

Julian Nagelsmann has developed an affinity for #thfc.

He is even said to have owned a Spurs replica shirt.

Nagelsmann was a big admirer of Spurs under Mauricio Pochettino and followed the team closely. | @Matt_Law_DT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Reagovat
Mastný Chobot

Fandi uz od Juandeho Ramosa!

Reagovat
jk
Reagovat
tweek

Hnusnější dresy, aby člověk pohledal

Reagovat
jk
Reagovat
tweek

Reagovat
iamek

https://twitter.com/thesecretscout_/status/1639359541895651352?s=46&t=fG_1UZQl6DP_ZHo-XmaX0A

To je v hajzlu :/. Druhé zajímavé jméno, které Newcastle do náboru mládeže získá a u nás druhé velké jméno během roku, který odchází.

Btw v nejbližší době má k nám přestoupit 2-3 hráči z anglické U16.

Reagovat
Coutinho10

jinak kdo neviděl, doporučuju kouknout na jeden z posledních dílů PL Stories - José Enrique, hodně silnej příběh

kdo má Canal+ Sport, tak si může pustit zpětně, bylo to včera v 19:30

a nebo tu v originále ze SkySports online: https://sbchill.com/8i9nn722wenz.html

Reagovat
Coutinho10

jinak od 16:00 se hraje zápas legend mezi LFC a Celticem

nominace LFC - bohužel bez české účasti, ale bude Skértl

https://pbs.twimg.com/media/FsDuLnNXgAE8pYH?format=jpg&name=medium

nominace Celticu: bude např. Given, Petrov nebo Keane

https://pbs.twimg.com/media/FsAGHGuXwAYpo6g?format=jpg&name=large

Reagovat
ashburtongrove

• Bayern sacks him, finds out on social media

• Has to go in the next day to officially be sacked

• Ends his relationship with his partner

• Gets linked with Spurs

I don’t think anyone has had a worse 24 hours than Julian Nagelsmann

Reagovat
Nizzie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele