Bundesliga - preview 5. kola

25.09.2018, 08:52, aktualizováno 26.09.2018, 08:52
Previews
Dortmund může poskočit na druhé místo, když porazí Norimberk. Leverkusen se snad konečně probudil a potvrdit to bude chtít v Düsseldorfu. Lipsko hraje doma se Stuttgartem, Gladbach přivítá v Borussia Parku Frankfurt a posledním středečním soubojem bude duel Mohuče s Wolfsburgem...
Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen  (středa 18:30)
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Rensing - Ayhan, Bodzek, M. Kaminski - J. Zimmer, Gießelmann - Sobottka - M. Zimmermann, Morales - Ducksch, Hennings.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Weiser, Tah, S. Bender, Wendell - Kohr, L. Bender - Bailey, Havertz, Brandt - Volland.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 3.69 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - 1. FC Norimberk  (středa 20:30)
Dortmund zatím nedominuje tak, jak se očekávalo, doma je však stoprocentní, což chce potvrdit proti Norimberku. Hosty zase ženou dopředu zlepšené výkony z posledních dní.

Trenér Lucien Favre přišel v létě do Dortmundu jako nové koště, které mělo zamést se šrámy, které vznikly během loňské rozpačité sezóny. Zametat se mu však zatím daří jen zčásti. Pravda, Borussia ještě v žádném soutěžním klání nenašla přemožitele, na trávníku ale hráči ve žlutočerných dresech nepředvádí dominantní výkony. Platí to zejména o zápasech na hřištích soupeře, odkud si v Bundeslize přivezli Schwarzgelben zpět domů vždy po bodu za dvě remízy.

Naposledy Favreho družina zavítala do Sinsheimu, kde své domácí utkání hraje Hoffenheim. Obrana Borussie měla po celou dobu plné nohy a ruce práce s ofenzívou TSG, na což doplatil stoper Diallo, jenž za diskutabilní zákrok obdržel červenou. Když už se zdálo, že ti body zůstanou v okrese Rhein-Neckar, zazářila již poněkolikáté hvězda mladíka Pulisice, jenž svou brankou rozhodl o dělbě bodů.

Kvůli Diallově vyloučení ze Sinsheimu musí Favre řešit problémy v obraně, neboť do hry nemůže zasáhnout další střední obránce Toprak, jehož trápí zranění. Dá se tak očekávat, že se do sestavy dostane mladý Zagadou. Fit už je útočník Álcacer, jenž do Dortmundu dorazil teprve v srpnu.

Porúří ve středu navštíví výprava z Frank, kde sídlí Norimberk. Dříve tradiční účastník Bundesligy si dal před lety od prvoligové kopané pauzu a trmácel se o patro níž. Zpět mezi elitu se Der Club vrátil až před touto sezónou, což ve Frankách všechny potěšilo. Nyní se norimberští fanoušci ještě více radují z výkonů svého mužstva, které mají vzestupnou tendenci.

Již v prvních třech kolech nehrál nováček špatně a proti Hertě, Mohuči i Brémám předvedl vyrovnanou partii, z nichž však vytěžil pouze dva body. Až v minulém kole se na domácí půdě konečně urodilo za tři body. Dvě slepené branky v druhém poločase zajistili Norimberku vítězství nad Hannoverem.

Po tomto úspěchu vystoupal Der Club na osmé místo, z něhož se však po úterních předehrávkách propadl. V Dortmundu tak bude toužit po opětovném výstupu. Norimberku ale v Signal Iduna Parku nepomůže Ewerton, jenž po zranění dohání tréninkové manko. Mimo hru zůstávají také Lippert a Salli.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Akanji, Zagadou, Schmelzer - Witsel - Dahoud, Delaney - C. Pulisic, Reus - Paco Alcacer.
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
Bredlow - Valentini, Margreitter, Mühl, Leibold - Petrak - Fuchs, Behrens - Kubo - Ishak, Misidjan.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.33 - 9.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - VfB Stuttgart  (středa 20:30)
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Laimer, Orban, Upamecano, Halstenberg - Ilsanker, Kampl - Matheus Cunha, Forsberg - Y. Poulsen, Ti. Werner.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Beck, Baumgartl, Pavard, Insua - Ascacibar - Castro - Gentner - Er. Thommy, Donis - Gomez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.04 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt  (středa 20:30)
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lang, Ginter, Elvedi, Wendt - Strobl - Hofmann, Neuhaus - F. Johnson, T. Hazard - Plea.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - da Costa, Abraham, Russ, Willems - G. Fernandes - de Guzman, Hasebe - N. Müller, Kostic - Haller.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.71 - 4.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - VfL Wolfsburg  (středa 20:30)
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
F. Müller - Brosinski, Bell, Niakhaté, Aaron - Kunde - Gbamin, Ri. Baku - Onisiwo, Quaison - Ujah.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - William, Knoche, Brooks, Roussillon - Camacho - Gerhardt, Arnold - Mehmedi, Brekalo - Weghorst.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.24 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - Hertha BSC  (úterý 18:30)
Brémy se utkají s Herthou BSC. Oba týmy jsou v dobré formě, vzájemná bilance však hraje pro domácí. Naposledy dokázala Hertha nad Werderem zvítězit v roce 2013.

Oba týmy se nachází v dobré formě, ačkoliv lépe je na tom určitě Hertha. Tým z hlavního města Německa je po čtyřech odehraných kolech s deseti body na druhém místě bundesligy a jediným zaváháním pro něj byla remíza 2:2 na půdě Wolfsburgu. Minulou sobotu vyhrála Hertha nad Mönchengladbachem 4:2.

Brémský Werder se může rovněž pochlubit solidním vstupem do sezóny. Po čtyřech zápasech se drží s osmi body na čtvrté příčce a v konstelaci s mladým kádrem může být tato sezóna pro klub ze severu Německa historická. Trenér Kohfeldt navíc může těžit z výkonů českého brankáře Jiřího Pavlenky, který byl vyhlášen německým deníkem Kicker nejlepším bundesligovým brankářem loňské sezóny.

Brémy vstoupily do bundesligové sezóny remízou s Hannoverem. Pak ale přišla výhra na půdě ambiciózního Frankfurtu, který letos dokonce hraje základní skupinu Evropské ligy. Po výhře ve Frankfurtu přišla další domácí ztráta, tentokrát kvůli remíze 1:1 s nováčkem z Norimberku. Doma se letos Brémám prostě nedaří. Naposledy doma Werder vyhrál soutěžní zápas na začátku dubna letošního roku s Frankfurtem.

Hertě bude s největší pravděpodobností znovu chybět Vladimír Darida kvůli problémům s kolenem. Ze zdravotních důvodů nebudou pro hosty k dispozici ani Gersbeck, Friede, Pekarík, Grujić, Leckie a Torunarigha. Brémám budou z opor ze zdravotních důvodů v zápase chybět Bartels, Johannsson a Petsos.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson - Sahin - Eggestein, Klaassen - Harnik, Kainz - Kruse
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Lazaro, Stark, Lustenberger, Plattenhardt - Skjelbred, Maier - Kalou, Duda, Dilrosun - Ibišević
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.66 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayern Mnichov - FC Augsburg  (úterý 20:30)
Bayern Mnichov se v rámci vysoce ceněného a očekávaného bavorského derby pokusí ještě vylepšit již tak perfektní vstup do sezony. Hostem na půdě lídra tabulky bude Augsburg, kterému se zase tak moc nedaří.

Bayern Mnichov zatím vyhrál všechna utkání první německé ligy a brousí si zuby na další obhajobu mistrovského titulu. Dlouhá cesta mu zatím ubíhá velmi dobře a trenér Niko Kovać může být s výkony svého mužstva nad míru spokojen. Bayernu se daří na obou koncích hřiště. Jeho obrana zatím pustila za svá záda jen dvě branky a potentní útok se trefil jedenáctkrát. Výsledkem je 12 bodů a stoprocentní bilance.

Bayernu se dařilo také v Lize mistrů, kde opět nedostal ani jeden gól a Benfice ještě dva nadělil. V minulém kole jel na půdu nebezpečného Schalke 04 a v rámci šlágru kola se mu povedlo Gelsenkirchen vyloupit. O góly se postarala dvojice James Rodriguez a Robert Lewandowski, takže chorvatský trenér Kovać si mohl spokojeně mnout ruce.

V rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Dnes jsme viděli opravdu skvělý bundesligový duel mezi dvěma silnými týmy. Můj tým naprosto dominoval po celých 90 minut a zasloužil si výhru. Jen mě trochu mrzí, že jsme nedokázali dát více branek. Vytvářeli jsme si hodně šancí, ale nebyli tak důslední při jejich zakončení. Na tom chceme ještě pracovat. Chci pochválit svůj tým také za to, jak se postavil k situacím, kdy jsme neměli míč," dodal trenér.

Domácí tým se v náladě oslav z probíhajícího Oktoberfestu postaví proti Augsburgu bez trojice zraněných hráčů, kterými jsou Rafinha, Corentin Tolisso a Kingsley Coman. Ani hosté nebudou kompletní, neb jim schází několik opor. Mezi nimi jsou hráči jako Alfred Finnbogason, Kilian Jakob, Fredrik Jensen, Dong-won Ji nebo Julian Schieber.

Augsburg bude v tomto utkání vzpomínat na květen 2015, protože právě tehdy Bayern naposledy porazil. Jinak ale mnichovský obr válcuje Augsburg se stejnou lehkostí jako zbytek ligy při konečném účtování. Augsburg navíc aktuálně vůbec nemá dobrou formu.

První dva zápasy nového ročníku sice vyhrál, ale od té doby se mu vůbec nedaří. S Gladbachem si body rozdělil, ale naprosto bez nich se musel obejít proti Mainzu a naposledy nestačil ani na Brémy. Ty vyhrály právě na půdě soupeře především díky dvěma gólům z první půle.

Trenér Manuel Baum před zápasem uvedl: "Myslím, že jsme hráli poměrně dobře a bojovali jsme až do konce. Ale na Brémy to nestačilo. Teď se musíme maximálně koncentrovat na dalšího soupeře. Bayern je ve skvělé formě a bude to chtít perfektní zápas z naší strany, abychom měli šanci na dobrý výsledek," míní trenér 12. týmu Bundesligy.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Kimmich, Süle, J. Boateng, Alaba - Thiago - T. Müller, James - Robben, Lewandowski, Gnabry.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Giefer - Gouweleeuw, Khedira, Hinteregger - Schmid, Max - D. Baier - Morávek - Hahn, Caiuby - Gregoritsch.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.80 - 24.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - TSG Hoffenheim  (úterý 20:30)
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Esser - Sorg, Anton, Wimmer, Ostrzolek - Schwegler, Walace - Bebou, Haraguchi - Wood, Füllkrug.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Bičakcić, Vogt, Akpoguma - Kadeřábek, Nordtveit, Zuber - Bittencourt, Grifo - Szalai, Joelinton.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.72 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Freiburg - Schalke 04  (úterý 20:30)
Hodně důležitý duel má před sebou německý vicemistr Schalke. Königsblauen zajíždějí na půdu čtrnáctého Freiburgu a nutně potřebují bodovat. Tým Domenica Tedesca ještě nezískal ani bod a potupně okupuje úplně poslední příčku.

Čtyři odehraná kola a žádný bod. Takový začátek sezony si Schalke nepředstavovalo. Účastník Ligy mistrů je na tom bídně a že ani v kabině nepanují ideální vztahy, naznačil moment z víkendového utkání proti Bayernu, ve kterém si na střídačce výrazně vyměnili názory kouč Domenico Tedesco a vystřídaný Franco di Santo.

Jestli teď Schalke něco potřebuje, pak táhnout za jeden provaz. Ve Freiburgu to bude velmi důležité, protože další neúspěch by mohl přivolat často skloňovanou trenérskou změnu. Königsblauen loni dvojzápas s Freiburgem zvládli, dvakrát vyhráli, aniž by přitom inkasovali a za něco podobného by se fanoušci Schalke nezlobili ani tentokrát.

Soupeři patří aktuálně čtrnáctá příčka, ale víkend se mu na rozdíl od Schalke povedl. Freiburg totiž zvítězil ve Wolfsburgu 3:1. Pro svěřence Christiana Streicha šlo teprve o druhé vítězství v nové sezoně. První Bádensko-Württemberský celek získal v německém Pokalu nad Chotěbuzí, ještě před startem ligového ročníku.

Oba týmy mají jednoho společného jmenovatele a tím je rozsáhlá marodka. Christian Streich nebude moci počítat s Abrashim, Stankem, Kleindienstem, Kathem, Habererem a Gondorfem. Nejistí jsou Borrello a Sallai. Schalke zase nepomohou Stambouli, Oczipka, Riether a McKennie.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - P. Stenzel, Gulde, Heintz, C. Günter - R. Koch, Höfler - Frantz, Sallai - Terrazzino - Petersen.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - S. Sané, Naldo, Nastašić - D. Caligiuri, Rudy, Schöpf - Harit, S. Serdar - Uth, G. Burgstaller.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.34 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov440011:212
2.Hertha BSC43109:410
3.Borussia Dortmund42208:38
4.Werder Brémy42207:58
5.VfL Wolfsburg42118:77
6.Borussia Mönchengladbach42117:67
7.1. FSV Mainz 0542114:37
8.1. FC Norimberk41214:35
9.Fortuna Düsseldorf41214:45
10.RB Lipsko41216:85
11.FC Augsburg41126:74
 TSG Hoffenheim41126:74
13.Eintracht Frankfurt41125:64
14.SC Freiburg41127:94
15.Bayer Leverkusen41033:83
16.Hannover 9640223:62
17.VfB Stuttgart40223:72
18.Schalke 0440042:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
andrew96

Brémy jsem letos viděl jen ze sestřihu. Jak se vede Nurimu? A co Veljkovic, sel do sebe nebo pořád hoří?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem s přestávkami druhou půli a Nuri takovou jeho klasiku. Ale Brémy hrály velice dobře. Nečekal jsem, že budou tak silné na balonu.

Reagovat
stas87

Sahin hravat asi az tak casto nebude, pretoze Kohfeldt veri zohratosti timu pred individualnou kvalitou. Teraz uz druhu sezonu po sebe nastupuje obrana v rovnakom zlozeni a stred zalohy tiez. Jedina zmena v tom strede je odchod Delaneyho a prichod Klaassena. Vcera zahral dobre, nebolo poznat ze nehral Bargfrede ale hral Sahin. Hertha vcera ale defenzivu prilis nepreverila, takze v podstate ani nemal Sahin smerom dozadu co ukazat. Tie dva centre boli dobre kopnute, cize mat dalsieho sikovneho exekutora je fajn. Neverim ale tomu, ze by Kohfeldt vyndal Bargfredeho alebo Eggesteina a hrava pravidelne Nuri. Taky Langkamp je podla mna lepsi hrac ako Veljkovic, menej chybuje a dvojka Moisander-Langkamp je podla mna väcsia istota ako Moisander-Veljkovic. Milos nechybuje zatial tolko co na jar, takze ak by v tomto style pokracoval, tak ho trener neposadi.

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Mimochodem nezapomeňte na Kicktipp!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, už podruhé...

Reagovat
Malresi

Schalke bez bodu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč se hraje ve Španělsku, Německu, Itálii a Francii už teď?

Reagovat
REPLIKATOR

Ibiševič

Reagovat
vladino10

Tak, kto dnes bude hrať ľavého beka?

Môj tip je Gnabry a Goretzka krídlo..

Reagovat
REPLIKATOR

Pavlenka dobrý kiks

Reagovat
Bastaron

Co to je za sestavu tpč

Reagovat
REPLIKATOR

Gebre vybojoval penaltu

Reagovat
stas87

Rekik Tak Plattenhardt Gebreho jasne nakopne zozadu a ten blb ide takmer atakovat Osmersa. Ako chapem nervy hracov v istych chvilach ale tu skratka nebolo o com, Gebre sa dostal pred Plattenhardta a ten ho jasne trafil.

Pavlenka dostal zatial pät golov a z toho dva idu na jeho triko. Je zatial ovela slabsi ako minulu sezonu ale ja som to ocakaval. Snad si to vybral teraz v zaciatku sezony a dvihne sa.

Reagovat
REPLIKATOR

Rekika bych za to rovnou vyhodil.

Reagovat
Arne

Váš kouč lítá jak čert z krabičky při každý příležitosti už od prvního kola, a Winkmann nás řeže celej zápas, takže se Rekikovi nedivím... Ale řehtej se jak chceš blbe, jestli ti to dělá dobře.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stas87

A aku suvislost ma to, ze Kohfeldt lieta pri ciare a rozprava sa s rozhdocom a tym, ze Rekik vybehne na rozhodcu a takmer ho udrie? Podla mna dost prehnana reakcia od hraca na verdikt rozhodcu. A ako konkretne vas Winkmann poskodzuje? Tu sancu Ibisevica pustil, penalta bola a jediny trochu spornejsi moment bol suboj Dudu s niekym od nas vo vapne. Tusim to bol Osako a Duda sebou pekne hodil o zem. Keby chcel, piskne ju a nemal by som s tym problem. Duda tomu padu ale vyrazne pridal, to uznaj sam.

Reagovat
Arne

Souvislosti to má takovou, že kdybych podobně posuzoval Kohfeldtovo chování, dával bych tady tlemící se smajlíky co víkend...

Penalta pro vás byla jasná, ale na Dudu pískat měl (evidentně mu zahákl nohu), na Plattenhardta pískat mohl, plus vám daroval tutovku po faulu na Starka, jak jste překopli branku, a pro to, jaký "faul" předcházel tomu prvnímu gólu, nemám slov. Celkem mi to stačilo, od BL si zase můžu dát na pár týdnů oraz.

Reagovat
KingMaster13

Tak minulej rok dost podržel tým, tak letos naopak tým drží jeho Věřím, že forma se mu zvedne. Navíc čistě může jen za 2 ty goly ne?

Reagovat
stas87

S Hannoverom dostal gol po samostatnom uniku, tam nemal ako zabranit golu. V sobotu tiez bez sance, pretoze Koo to trafil perfektne a Max mal vela casu na presnu strelu. Vcera a aj proti Der Clubu ale jasne jeho goly, pretoze to je jeho priestor a on tam dvakrat nebol vcas a dvakrat to ti hraci trafili na prednu zrd. Zatial mi pride, ze superov pustame do menej sanci, cize ani on nema tolko roboty a o to viac vyniknu tie dva goly co mohol mat.

Reagovat
KingMaster13

Chápu Nicméně zatím mi přijde, že vždy máte skvělej první poločas a ve druhém, popřípadě když vedete tak usínáte na vavřínech dost Zatím to není úplně Pavlenkova sezona ale věřím, že jeho chvíle přijdou

Reagovat
Carrick

Dnešní lavička Bayernu je snad nejsilnější v historii fotbalu.

Reagovat
REPLIKATOR

až na golmana souhlas

Reagovat
Jardman

Ulreich je kvalitní gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Vsade inde v BL by bol jednotka.

Reagovat
Jardman

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry opravdu hraje beka? Jestli jo, tak je to od Kovače docela logický a chytrý tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, hraje na křídle, beka hraje Goretzka

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zatial slusna sracka.

Reagovat
Bastaron

Co si čekal s takovou sestavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa nahradnici pobiju o miesto v zaklade + ukazu, ze maju na Bayern. Navyse ta zostava nie je vobec slaba na to jak hraju.

Reagovat
Bastaron

Sanches jak se dostane k blízkosti vápna, tak už v životě nepřihraje ale raději vystřelí, což by nevadilo, kdyby aspoň potrénoval trefování brány.

Reagovat
blackhawk88

Sanches

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer

Reagovat
Bastaron

Ale Süle mu tam zablokoval ruce trochu.

Reagovat
vladino10

Prvý mizerný výkon a hneď strata bodov- aj dobre, o dôvod viac prečo nezaspať na vavrínoch..

Goretzka v obrane trochu ako slon v porceláne, záloha javimar, muller ,sanches by sa asi nemala stretavat- Muller býva výrazný iba v poslednej tretine ihriska, javimar je hráč skôr smerom dozadu a sanches je ako deň a noc..mozno by pomohlo keby namiesto ktoréhokoľvek z nich hral thiago alebo goretzka..

Robben nemal moc priestoru a keď mal tak mu to okrem golu veľmi nevychádzalo, ribery podobne, Wagner nepremenil šance..

No a sanches dnes kapitola sama o sebe- sam bez spoluhráčov si vytvoril dve gólové šance, z toho jednu čistú..ale to zakončenie.. a v ďalších dvoch golovkach bol po nahrávkach od spoluhráčov..ak by sa trochu v tom zakončení ukludnil, tak mohol mať v pohode dva goly a nikto by neriešil, že tam úplne pokazil 2-3 centre..takisto mal jedno nedorozumenie v strede poľa po ktorom šiel augsburg do protiútoku (ale to bola jeho vina tak na 50%, neviem kto v tom bol s ním)..takže celkom rozporuplný výkon, taký "comanovsky" pod ancelottim, keď kingsley urobil troch hráčov a potom poslal center k rohovej zastavke.. to momentálne renata vystihuje najviac, ale hlavné je, že vyzerá, že si verí, v jeho prvom pôsobení u nás nič ani len nevyskúšal..a ďalej sa uvidí..ku koncu vyzeral byť dosť vyflusnuty, nemal ostať na ihrisku 90 minút..

Reagovat
Jardman

Hlavně neměl střídat v 57. minutě Gnabryho, ale starýho Robbena, nechápu proč ten starý kokos má tendenci hrát celé zápasy

Reagovat
vladino10

Veď Gnabry bol ako Robben cez kopírku, tiež bez priestoru niečo vymyslieť a tiež keď už priestor dostal, tak mu kľučka nevyšla (až na vytvorenie robbenovho gólu na ktorom má tak 80% podiel)..v zásade by som to neriešil, ďalší zápas je cez víkend a ďalší budúcu stredu (či utorok?), takže to, že hral Robben celý zápas znamena s najväčšou pravdepodobnosťou že nabudúce bude sedieť..

Reagovat
andrew96
Reagovat
Rudnevs

Ralf Rangnick v roku 2015 počas vypredaného zápasu DFB-Pokal proti VfL: “Som si istý, že keby sa zápas konal vo Wolfsburgu, tak by vypredaný nebol. Taktiež som presvedčený o tom, že čo sa týka vonkajších zápasov, tak na Leipzig bude po Dortmunde a Schalke chodiť najviac fanúšikov.”

Realita:

- na dôležitý vonkajší zápas s Borussiou Dortmund musel Leipzig vrátiť 637 lístkov, ktoré šli do predaja cez BVB

- na zápas predkola EL v Craiove cestovalo presne 7 (!!!) fanúšikov Leipzigu

Tradition schlägt jeden Trend!

Reagovat
andrew96

CaptAm Jacob!!!

Reagovat
andrew96

Achraf, hohoho, to jsou premiéry.

Reagovat
Jeňa

Hrálo BVB tak dobře, nebo Der Club tak otřesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych oboje. Hraješ to, co ti dovolí soupeř. Hlavně mě překvapilo, že přestože prohrávali v poločase 0:2 a neměli větší šanci, do druhého poločasu se nic nezměnilo, stíle bránili v hlubokém bloku s útočníky začínajícími napadat až někde 5-10 metrů za kruhem. A BVB naopak dneska téměř bezchybné, jestli jsem si všimnul ke konci dobře, tak za celý zápas 93% úspěšnost přihrávek a Norimberku nedalo ani čuchnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele