Bundesliga - preview 27. kola

04.04.2017, 08:36, aktualizováno 05.04.2017, 08:54
Previews
Augsburg čeká důležité klání s Ingolstadtem, Darmstadt bude čelit Leverkusenu a Mainz hostí aktuálně druhé RB Lipsko. Hertha si bude chtít spravit chuť na půdě Mönchengladbachu a Wolfsburg potřebuje zabrat proti Freiburgu...
Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC  (středa 20:00)
Hertha prohrála poslední dva zápasy a hodně si zavařila. Na předkolo Ligy mistrů najednou ztrácí sedm bodů a musí dávat pozor na dotírající konkurenty z Kölnu a Frankfurtu.

Borussia Mönchengladbach zase nutně potřebuje body, jelikož náskok na sestupovou zónu je všechno možné, jenom ne komfortní. A to ještě měla Hříbata v minulém kole setsakramentsky veliké štěstí, jelikož hráči Eintrachtu Frankfurt prostě neměli svůj den. Gól by zřejmě nedali, i kdyby se hrálo tři hodiny.

Kouč Dieter Hecking bude postrádat Marvina Schulze, Christopha Kramera, Fabiana Johnsona a Tobiase Strobla. Za něho by měl naskočit Tony Jantschke, ačkoliv údajně ještě není stoprocentně fit. Pokud by nakonec ani on nemohl nastoupit, do zálohy by se patrně posunul Andreas Christensen a jeho místo v obranné linii by zaujal Timothée Kolodziejczak.

V Mönchengladbachu se v plynulých dnech a týdnech udály další pozoruhodné věci. Sportovní ředitel Max Eberl prodloužil smlouvu do roku 2022, byla podepsána lukrativní smlouva se společností Puma a bylo spočítáno, že po ekonomické stránce přinesl minulý rok rekordní čísla. Vypadá to, že příští rok budeme klub z hojně navštěvovaného Borussia-Parku vídat opět na předních příčkách tabulky.

Na nich by se asi měla pohybovat i Hertha Berlín, kde odvádí Pál Dárdai výbornou práci a své působení v klubu, za který nastupoval už během své hráčské kariéry, si nemůže vynachválit. Smolný zápas proti Hoffenheimu byl jeho pětasedmdesátým v roli hlavního kouče, co se Bundesligy týče. Starou dámu by měl vést i nadále, přestože se objevili spekulace, že by se mohl stát hlavním koučem maďarské reprezentace. "Hertha pro mě znamená strašně moc," prohlásil.

Z jeho svěřenců jsou stále zranění Fabian Lustenberger, Sinan Kurt, Julian Schieber, Ondrej Duda, Mitchell Weiser, zatímco kvůli kartám nebudou moci naskočit do utkání Vedad Ibišević a Maximilian Mittelstädt. Salomon Kalou, Genki Haraguchi a Marvin Plattenhardt už by měli být připraveni, dokonce pro základní sestavu. Očekává se hodně vyrovnané utkání.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Vestergaard, Wendt - Dahoud, Jantschke - Herrmann, Hazard - Stindl, Raffael
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, S. Langkamp, Brooks, Torunarigha - Stark, Skjelbred - Esswein, Darida, Kalou - Haraguchi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FSV Mainz 05 - RB Lipsko  (středa 20:00)
Lipsko se po nečekaných prohrách s Wolfsburgem a Werderem Brémy konečně zmátořilo a v sobotu přišla v Red Bull Areně povinná výhra proti k sestupu odsouzenému Darmstadtu. Své kvality v utkání opět ukázali produktivní křídelník Emil Forsberg a talentovaný středopolař Naby Keita, již se oba dokázali proti mužstvu Torstena Fringse gólově prosadit.

Nyní čeká na Rudé býky výjezd do Mohuče. Die Nullfünfer nezažívají vůbec povedené časy a jsou momentálně nepěkně zapleteni do boje o záchranu. Nyní jsou svěřenci Martina Schmidta patnáctí, avšak jen lepší skóre oproti Augsburgu je dělí od nepopulární šestnácté příčky, jež mužstvo posílá do nevyzpytatelné baráže proti třetímu nejlepšímu celku druhé Bundesligy.

Fotbalistům FSV se nepovedlo nedělní utkání na hřišti Ingolstadtu. V duelu se sedmnáctým celkem tabulky bylo sice mužstvo z města karnevalů favoritem, ale nedokázalo se gólově prosadit - o jedinou branku Mohuče se tak nakonec vlastním gólem musel postarat zkušený stoper Ingolstadtu Marvin Matip.

Body proti favoritovi z Lipska by jistě byly pro Schmidtův celek vítaným povzbuzením. Mohuč však v Opel Areně nečeká ve středu nic snadného - tím spíše, že do utkání kvůli páté žluté kartě nebude moci zasáhnout německý středopolař Danny Latza, jenž je jinak stabilním členem základní sestavy Nullfünfer.

To Lipsku se po zranění stehenního svalu konečně vykurýroval Yusuf Poulsen. Dánský forvard již naskočil na dvaadvacet minut hry doma proti Darmstadtu a dá se očekávat, že na hřišti Mohuče už pro defenzivu každého mužstva velice nepříjemného hráče uvidí diváci v základní sestavě.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Ramalho, Brosinski - Gbamin, F. Frei - Quaison, S. Serdar, Jairo - Muto
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Compper, Halstenberg - Ilsanker - Keita, Khedira - D. Kaiser, Forsberg - Y. Poulsen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - SC Freiburg  (středa 20:00)
Další ze středečních zápasů sedmadvacátého bundesligového kola nabídne souboj momentálně třináctého Wolfsburgem s osmým Freiburgem. Fanoušci Vlků určitě mohou být spokojeni s herním projevem i výsledky svého mužstva, jemuž se pod Andriesem Jonkerem daří výborně.

Nizozemský kouč na lavičce Wolfsburgu nahradil Valériena Ismaela a ze čtyř ligových zápasů, jež bývalý šéf mládežnické akademie Arsenalu zatím u Vlků odtrénoval, slavili Benaglio a spol. osm bodů. Mohli přitom mít ještě o dva více - v nedělním duelu na hřišti Leverkusenu sice zelenobílí prohráli už 0:2, deset minut před koncem základní hrací doby se ovšem nadechli k velkolepému obratu a zásluhou Maria Gomeze utkání otočilo na 3:2. Zkušený kanonýr nejprve vyrovnal skóre dvěma góly ze hry, aby následně dostal Vlky do vedení suverénně proměněnou penaltou.

O výhru však Jonkerovy svěřence připravil Kai Havertz, jenž vyrovnávacím gólem přihrál Werkself alespoň remízu. Německý ostrostřelec Mario Gomez je každopádně ve skvělé formě a ve čtyřech utkáních pod vedením Andriese Jonkera nastřílel už šest gólů, což z něj dělá pátého nejlepšího střelce Bundesligy.

Bude tak jednoznačně největší hrozbou i pro defenzivu Freiburgu. Té se o víkendu moc nedařilo, když na domácím stadionu inkasovala pět branek od stále se zlepšujícího Werderu. I po prohře 2:5 s brémským mužstvem však Brazilci z Breisgau ztrácejí jen dva body na pohárové pozice. Zda se svěřencům Christiana Streicha podaří nějaké body získat proti Wolfsburgu, ukáže už středeční večer ve Volkswagen Areně.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Blaszczykowski, Knoche, Wollscheid, J. Horn - Bazoer, Guilavogui - Didavi, Arnold, Malli - Gomez
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Torrejon, Söyüncü, C. Günter - Frantz, Schuster - Philipp, Grifo - Niederlechner - Petersen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Augsburg - FC Ingolstadt 04  (středa 20:00)
Jedním ze středečních utkání vloženého kola německé Bundesligy je i souboj o záchranu mezi Augsburgem a Ingolstadtem. Nenechte se ovšem mást, byť jsou oba celky v tabulce na šestnáctém, respektive sedmnáctém místě, bodový rozdíl mezi FCA a Ingolstadtem je propastných sedm bodů.

Ingolstadt se ovšem i přes malou šanci na udržení se v nejvyšší lize nevzdává a stále bojuje o každý bod, což ukázal v nedělním utkání proti Mohuči. Svěřence Martina Schmidta Ingolstadt porazil 2:1 a případná výhra nad Augsburgem by šanci Walpurgisova celku alespoň na účast v baráži znovu o něco zvýšila.

To Augsburg je naopak při výborných výsledcích Werderu Brémy a Hamburku náhle hlavním kandidátem na květnovou baráž. Svěřenci Manuela Bauma čekají na vítězství už více jak měsíc a sobotní debakl v Allianz Areně, kde trojice Lewandowski, Müller a Thiago zařídili drtivou výhru Bayernu 6:0, ukázal, že Augsburg nehraje zrovna v oslnivé formě.

Proti Ingolstadtu mu navíc kromě dlouhodobě zraněného Callssen-Brackera budou chybět i dvě opory - zranění kolene na hřiště nepustí Gouweleeuw  a stejný problém trápí i Caiubyho. Pro českého fanouška může být zajímavá otázka, zda se v základní sestavě objeví středopolař Jan Morávek, jenž v Mnichově o víkendu odehrál pouze poločas.

To hosty neposílí na trávníku Moritz Hartmann, jehož trápí zranění stehenního svalu. Pro defenzivu Augsburgu bude zřejmě největší hrozbou forvard Dario Lezcano, jenž dal sice pouze čtyři branky, ale i tak je nejlepším střelcem svého mužstva.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Danso, Kacar, Hinteregger - Verhaegh, Kohr, D. Baier, Stafylidis - Koo - Ji, Bobadilla
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - M. Matip, Roger, Bregerie - Hadergjonaj, Cohen, Morales, Suttner - Kittel, Leckie - Lezcano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SV Darmstadt - Bayer Leverkusen  (středa 20:00)
Bayer Leverkusen ještě může dosáhnout na pohárové příčky. Oproti tomu Darmstadt má jednu z posledních šancí odvrátit sestup.

V minulém kole die Werkself uhráli remízu 3:3, přičemž měli utkání skvěle rozehráno. Vzhledem k vloženému kolu ale nebyl čas na hlubší rozbor a je třeba jít dál. Kritici si však našli prostor na kritiku Stefana Kiesslinga. Někdejší opora Leverkusenu to má v posledních letech o dost složitější. Přitom bývaly doby, kdy pravidelně útočil na korunu krále bundesligových střelců a jednou se jím dokonce stal.

V aktuální sezoně se trefil pouze jednou. O jednu branku více zaznamenal Julian Brandt, přičemž v souvislosti s ním se v uplynulých dnech hodně mluvilo o zájmu Bayernu Mnichov. K dohodě však podle všeho zatím nedošlo, takže by měl být připraven odehrát proti die Lilien nějakou porci minut. Na základní sestavu podle Tayfuna Korkuta to totiž nevypadá.

Nebudou v ní ani Lars Bender, Hakan Calhanoglu a Charles Aránguiz, jemuž vyšel zápas s Wolfsburgem. Tentokrát jej do hry nepustí karetní trest, takže šanci s největší pravděpodobností dostane Kevin Kampl. Další zápas propásne Javier "Chicharito" Hernández, a to z důvodu svalových problémů. Leverkusen by při současném rozpoložení potřeboval klíčové hráče mít k dispozici.

Darmstadt tedy nemusí být zcela bez šance. Tím spíše, že všech patnáct bodů prozatím sesbíral právě na Stadiom am Böllenfalltor. Dobrá zpráva je, že mezi tři tyče by se měl vrátit Michael Esser. "Nic nebrání tomu, aby se Michael vrátil do základní sestavy. Jeho náhradník Daniel Heuer Fernandes ale odvedl dobrou práci," řekl trenér Thorsten Frings.

Z jeho svěřenců se na hřiště nedostanou Denys Oliinyk, Jan Rosenthal, Peter Niemeyer a Sandro Sirigu. Na stoperu se tedy objeví Patrick Banggaard a do středu záložní řady se dostane opora Jerome Gondorf, kterýsi odpykával trest za nashromážděné žluté karty. Leverkusen se na nejvyšší úrovni utkal s Darmstadtem třikát a pokaždé o vítězi rozhodla jedna jediná branka. A je dost dobře možné, že nejinak tomu bude i tentokrát.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Steinhöfer, Banggaard, Sulu, Holland - Hamit Altintop, Gondorf - Sam, Vrancic, Heller - Boyd
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Hilbert, Toprak, Dragovic, Wendell - Baumgartlinger, Kampl - Bellarabi, Volland, Mehmedi - Kießling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.85 - 4.00 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - Hamburger SV  (úterý 20:00)
Víkendová střetnutí Bundesligy jsou sotva za námi a už se nejvyšší německá fotbalová soutěž hlásí s dalším programem. V úterý a ve středu čeká na osmnáct elitních mužstev vložené kolo, ve kterém se v Signal Iduna Parku, nedobytné tvrzi dortmundské Borussie, představí Hamburk.

Ten sice přijede do Porýní coby jasný outsider, nicméně tým Markuse Gisdola v současnosti rozhodně není radno podceňovat - přístavní celek nasbíral z posledních čtyř duelů sedm bodů a v tabulce už je na čtrnáctém místě.

To Dortmund, na nějž brzy čeká úvodní čtvrtfinálové utkání v Lize mistrů proti Monaku, jde do úterního souboje po remíze z Revierderby. Svěřenci Thomase Tuchela vedli ve Veltins Areně proti Schalke zásluhou gólu obvyklého podezřelého Pierre-Emericka Aubameyanga, Königsblauen se ale podařilo vyrovnat a další díl největší německé klubové rivality tak skončil nerozhodně.

Schwarzgelben i nadále trápí rozsáhlá marodka, která se navíc po sobotním šlágru v Gelsenkirchenu rozšířila o kapitána mužstva - Marcel Schmelzer si v utkání se Schalke poranil záda a bude BVB proti Hamburku chybět. Mimo proti HSV bude i stoper Sokratis, jenž nasbíral příliš mnoho žlutých karet a na trávník se nepodívá - je tedy pravděpodobné, že v základní sestavě uvidíme jak Matthiase Gintera, tak Marca Bartru, jež se pokusí zkušeného řeckého středního obránce na hřišti nahradit.

Obě mužstva se v nejvyšší německé soutěži potkají už posté, a zajímavostí je, že více vítězství zatím nasbírali hráči HSV.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Ginter, Bartra - C. Pulisic, Weigl, Castro, Guerreiro - Kagawa, Dembelé - Aubameyang
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, K. Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek - G. Sakai, Ekdal - Gregoritsch, Holtby, Kostic - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.40 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - Eintracht Frankfurt  (úterý 20:00)
Zatímco v předminulém kole Köln vyzrál na Herthu Berlín, v tom minulém se nechal porazit Hamburkem. Zápas s Frankfurtem bude hodně důležitý, neboť oba celky si dělají zálusk na pohárové umístění.

"Věříme, že sehrajeme dobré utkání, přestože Eintracht zažívá hodně dobrou sezonu. Proti Gladbachu předvedli hráči dobrý výkon, i když neskórovali. Bylo to varování, že se musíme důkladně připravit," nechal se před úterním duelem slyšet trenér Peter Stöger, jehož tým bude soupeři chtít oplatit listopadovou porážku.

Nebudou u toho ale Marcel Risse, Leonardo Bittencourt, Yuya Osako a Artjoms Rudnevs. Chybět bude podle nejnovějších zpráv i Sehrou Guirassy, který sice odehrál nějakých patnáct minut proti Hamburku, nicméně na trávník Rhein Energie Stadionu ho nepustí svalové problémy. Naopak Christian Clemens by už snad mohl být oproti původním předpokladům připraven nastoupit.

Orli mají za sebou dva mače, ve kterých gól ani nedali, ani nedostali. "Tenhle výsledek se de facto rovná porážce, jelikož Gladbach si nevytvořil vůbec žádné šance," postěžoval si Bastian Oczipka. Je pravda, že on a jeho spoluhráči měli situaci zcela ve svých rukou. Ke všemu dohrávali v početní výhodě a Marco Fabián ještě zahodil penaltu.

Niko Kovać se stále potýká s početnými absencemi. Anderson, Yanni Regäsel, Slobodan Medojević, Alexander Meier, Makoto Hasebe, Guillermo Varela a Timothy Chandler - nikdo z nich Timo Horna neohrozí. Šanci naopak dostanou Mijat Gacinović, Aymer Barkok, Omar Mascarell a v útoku vedle Ante Rebiće jeden z dvojice Branimir Hrgota/Haris Seferović.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Sörensen, Subotic, Heintz, J. Hector - Höger, M. Lehmann - Clemens, Jojic, Rausch - Modeste
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Vallejo, Abraham, M. Hector - Gacinovic, Oczipka - Barkok, Mascarell - Fabian - Hrgota, Rebic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.10 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Werder Brémy - Schalke 04  (úterý 20:00)
Werder Brémy má za sebou šest zápasů bez prohry, díky čemuž se vyhoupnul nad sestupové pásmo. V případě dalšího vítězství se může posunout před Schalke.

Alexander Nouri se prokazuje jako dobrá volba. Jeho svěřenci dali v těch posledních šesti duelech hned patnáct branek, takže soupeř z Gelsenkirchenu se rozhodně musí mít na pozoru. I před Thomasem Delaneym, jemuž náramně vyšel střet s Freiburgem, při kterém zaznamenal hattrick, přičemž trenéra překvapilo, že si navzdory zvyklostem odmítnul nechat po závěrečném hvizdu balon.

Pětadvacetiletý Dán by neměl chybět v základní sestavě ani proti Die Königsblauen. Mimo ale určitě budou Izet Hajrović, Clemens Fritz, Philipp Bargfrede, Serge Gnabry, Lamine Sané a Robert Bauer. Potěšující zpráva se týká Zlatka Junuzoviće, jenž by po nucené pauze mohl znovu nastoupit ve středu záložní řady.

Schalke ví, že se utká se soupeřem, jehož aktuální forma zdá se býti přeci jen o něco lepší. Bod z klání proti Dortmundu ale hráčům velmi pomohl. Očekává se ofenzivní fotbal s hodně šancemi. A bude u toho i kouč Markus Weinzierl, jenž byl v derby v nastaveném čase vykázán na tribunu poté, co protestoval, že rozhodčí v duelu s Černožlutými neodpískal v nastaveném čase penaltu za ruku Marka Bartry. Dvaačtyřicetiletý kouč bude muset zřejmě zaplatit pokutu.

Jím vedenému klubu v nejbližším zápase nepomůžou Breel Embolo, Abdul Rahman Baba, Naldo, Dennis Aogo a vykartovaný Nabil Bentaleb. Nejistý zůstává start Atsuta Uchidy a do hry patrně ještě nezasáhne ani Sead Kolašinac, což znamená, že na postu levého obránce opět nastoupí Thilo Kehrer. Toto utkání slibuje hodně dobrou podívanou.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Veljkovic, Moisander, Caldirola - Bartels, Gebre Selassie - M. Eggestein, Delaney - Grillitsch, Junuzovic - M. Kruse
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Riether, Höwedes, Nastasic, Kehrer - Stambouli, Geis - Schöpf, Goretzka, Choupo-Moting - G. Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.50 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov  (úterý 20:00)
Že si Bayern suverénně kráčí pro pátý bundesligový titul v řadě je jasné. Svěřenci Carla Ancelottiho se ovšem v posledních týdnech nadechli k výborným výkonům a před očekávaným čtvrtfinále Champions League proti obhájci trofeje z Madridu mají nejen třináctibodové vedení v tabulce, ale i skvělou střeleckou formu.

Kromě tradičně produktivního Lewandowského, jenž při výprasku 6:0 v Allianz Areně, který si v Mnichova odvezl Augsburg, zaznamenal kromě tří branek i dvě asistence, se totiž začal gólově prosazovat konečně i Thomas Müller. Ten se proti FCA trefil dvakrát.

Před šlágrem s Realem však na borce z Mnichova čeká ještě vložené kolo Bundesligy, ve kterém Die Roten zavítají do Hoffenheimu. Ten pod mladým koučem Julianem Nagelsmannem stále bojuje o postup Ligy mistrů a po páteční výhře 3:1 na hřišti berlínské Herthy a sobotním zaváhání Borussie Dortmund v bitvě o Podhůří jsou hráči TSG v tabulce dokonce na třetím místě.

Do nominace Hoffenheimu se po zranění lýtka vrátil český reprezentant Pavel Kadeřábek. Je ovšem otázkou, zda se proti slovutnému Bayernu na hřišti objeví v základní sestavě, nebo ho na pozici pravého wing-backa znovu zastoupí obránce německé jednadvacítky Jeremy Toljan.

Kdo se na hřišti neobjeví určitě je Manuel Neuer. Gólman mnichovských stále marodí se zraněnou nohou a i proti Hoffenheimu ho v brance zastoupí Sven Ulreich, jenž při své bundesligové premiéře v dresu Bayernu v sobotu proti Augsburgu žádnou branku neinkasoval.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, B. Hübner - Toljan, Zuber - Rudy - Nad. Amiri, Demirbay - Wagner, Kramaric
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Lahm, J. Boateng, Javi Martinez, Alaba - Kimmich, Xabi Alonso - Robben, Vidal, F. Ribery - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.75 - 4.40 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov26205167:1365
2.RB Lipsko26164647:2852
3.TSG Hoffenheim261212249:2648
4.Borussia Dortmund26138555:2847
5.Hertha BSC261241035:3340
6.1. FC Köln26910738:3137
7.Eintracht Frankfurt26107926:2737
8.SC Freiburg261051134:4735
9.Schalke 0426971033:2834
10.Borussia Mönchengladbach26961130:3433
11.Bayer Leverkusen26951240:4332
12.Werder Brémy26951239:4632
13.VfL Wolfsburg26861226:3730
14.Hamburger SV26861226:4730
15.1. FSV Mainz 0526851334:4329
16.FC Augsburg26781124:4029
17.FC Ingolstadt 0426641625:4322
18.SV Darmstadt26431917:5115
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
úterý 20:00TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov
středa 20:001. FSV Mainz 05 - RB Lipsko

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (141)

Přidat komentář
blackhawk88

na dnesny zapas Bayernu s Hoffenheimom sa tesim, verim, ze to bude kvalitny duel..

Predpokladanu zostavu tiez tipujem tak ako je na tejto stranke. Mozno namiesto Lahma bude hrat Rafinha

Reagovat
Jardman

To je hrůza, snad bude hrát Renato

Reagovat
blackhawk88

tiez dufam, ze teraz ku koncu sezony dostane viac sanci. Zatial ma vykonmi nepresvedcil. Ale jeho hodnotit sa ani neda.

Reagovat
OnderCZ

Nemůžu se rozhodnout, na který zápas se dneska budu dívat. Vidím to asi na TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov, ale přemýšlel jsem i o Werderu. Oba zápasy budou určitě zajímavé. Hoffenheim by mohl Bayern pozlobit, jsem zvědavý, zda se jim to podaří. A Werderu přeji, ať pokračují v úspěšné sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetky dnesne zapasy su zaujimave, aj ked hraju nasi asi sa pozriem na Bremy-Schalke, celkom sa mi paci ako obe muzstva sli na jare nahoru. Pritom zajtra nic...

Reagovat
stas87

Skoda ze nenastupi Bauer, ten sa dostal do vybornej formy, takze cakam Garciu. A to nie je prave dobra sprava, pretoze on naopak formu nema a je dost nespolahlivy. Dnes by som od nas cakal len brejky, hru nech tvori Schalke. Nemam zapasy s nimi rad, pretoze my hrame a oni davaju goly. A Gnabry nam vobdc nechyba, bez neho je to este viac o time a timovej spolupraci. Snad teda neprehrame dnes, aj bod by mal svoju cenu.

Reagovat
jenculko

Vies co Junu bude hrat? Cital som ze len vcera zcal trenovat s timom po chorobe a rad by som videl na ihrisku vsetkych rakusanov

Reagovat
Rudnevs

Na zápas nominovaný je a Kicker ho má v predpokladanej zostave.

Mimochodom, sleduješ Tipico Bundesligu podrobnejšie? Pre mňa je to veľmi zaujímavá liga, akurát škoda, že sa v tejto sezóne moc nedarí Rapidu a Austrii, naopak som rád že vysoko je Sturm Graz.

Reagovat
jenculko

Hej zvyknem pozerat. Väčšinou 1-2 zápasy a zostrihy. Titul vyhra zas Salzburg (zaslúžene) ale by som bol radšej ked vyhra Sturm Graz kde Alarovi začalo dariť po tom čo u nas mu nedal Barisic šancu. Austria odkedy Stöger odišiel do Kölnu nehraju ten najlepší futbal. A Rapid je kategoria sama o sebe. Predĺžia s Barisicom zmluvu a 2 mesice potom vyhodia ho a donesu Büskensa ktoreho zas po pár mesiacoch vyhodia ( podla mňa mali nechať viacej času ). A Canadi môže uz zajtra skončiť na urade prace ked nevyhrame v pohári

Reagovat
Rudnevs

Ja to žiaľ nemám kde sledovať, ale snažím sa aspoň pravidelne sledovať situáciu v lige. Sympatický mi je práve Rapid Wien a je mi ľúto tej situácie. Büskens je môj obľúbenec, pozoroval som dianie okolo neho, ale médiá píšu o jeho angažmá ako o katastrofe. Sturmu som to taktiež prial. Je tam viacero ľudí, ktorých poznám z BL (Franco Foda, Schulz, Zulechner...)

Mimochodom, prečo Ivanschitz nebol povolávaný do reprezentácie? Kvôli prestupu z Rapidu do Salzburgu?

Reagovat
jenculko

Mne zvycajne dari najst nejake streami na zapasy rapidu ked na orf1 davaju iny zapas. Na laola1.at su zostrihy zo zapasou aj ked neviem ci mimo rakuska da sa to pozriet. Büskens hral celkom dobry futbal hlavne na začiatku potom sa mu zranili hraci a uz stratili kľúčový hraci formu. Ale aj tak hral o 100 krát lepší futbal ako teraz hraju pod Canadim ktory stavia 6 obrancov proti kazdemu a najlepšieho obrancu da do stredu zalohy Ivanschitz nehral asi preto lebo siel do ameriky hrat.

Reagovat
Heresy

na hoffe to bude hodne tezke myslim ze i remiza by tam stacila :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffe uz remizovali 12krat, ani iny vysledok nemoze nastat,obzvlast ked sa proti gigantom vedia namotivovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem aky zapas dneska budem sledovat. Samozrejme, rad by som si zapol nasich ale po poslednych zapasoch SGE sa toho velmi desim. Hoffe - Bayern bude tak isto kvalitny mac, Werder - Schalke vela golov a Hamburg vie zatopit BvB. asi zapnem Werder - Schalke sa na to tesim. :-)

Inak zase je rozlosovanie kola mimoriadne debilne, Bayern a Dortmund hraju znovu v stejny cas + je tam priamy suboj o EL a suboj o nadej na EL zajtra sa nic extra nehraje, asi si zapnem PL,zajtra len 2.BLderby TSV 1860 - Vfb

Reagovat
HSV1887

Koukej na Konferenz ne? :) Dal jsem 10 na Kölle, tak doufam, ze me nezklamete!

Reagovat
smazaný uživatel

SGE nema formu. Moc golov nepadne urcite, SGE sa strelecky trapi,naviac ani jeden s trenerov nevyznava nejak ofenzivny futbal...myslim ze vyhrajem o jeden, Tony s penalty...inak na zapase ma byt aj kanceralka Merkelova :D

Reagovat
HSV1887

Tak nakonec si to dobre odhladl Jo, cetl jsem, ta spinava zidovka je na stadione, doufam ze ji nekdo aspon polil pivem, idealne pobodal..ja ji nesnasim!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja ju neznasam, dokonale po*ebala celu Europu...myslim ze niekto taky sa nasiel urcite, bohuzial ju asi nikto nepobodal, mnohy Nemci maju s toho strach. Neviem co ta devka ma co hladat na stadione medzi ludmi,po tom co spravila...

Reagovat
HSV1887

Nechci tady resit politiku, ale souhlasim s tim, co rikas. Ale ona je stejne jen figurka..coz vsak nic nemeni na tom, ze ji nesnasim. No srat na to, tiket jste mi neposrali a vysel mi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude supr zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne sa trocha obávam, teraz sa v rámci troch zápasov behom týždňa ukáže sila lavičky, s tým že podstatná časť a kvalita kádra je stále zranená, čo nám v posledných zápasoch neuškodilo. Čo ma teší je určite výhra vo Freiburgu, až tak som tomu neveril, určite nie že sa takto odtrhneme a dáme im 5 gólov, čiže forma z novembra/decembra je už prekonaná, v súčte zápasov bez prehry, dokonca už vyhrávame zápasy o dva-tri góly, všetko nasvedčuje tomu že sa nemá čo pokaziť, ale nejaký skeptický ostávam, dúfam že sa to v dnešnom zápase totálne prelomí a budem si to naplno užívať, lebo takáto séria a takáto forma tu už nebola dlhé mesiace, naposledy ešte na prelome rokov 2014/2015, ale tam sme všetko povyhrávali o jeden gól, takéto skóre sme vysúkali posledne v rokoch 2009/2010, vtedy sme ešte hrali o priečky zaručujúce LM. No ale teším sa na dnešný zápas, posledné ligové kolá všetko podriaďujem tomu aby som videl každú minútu našej hry...

Reagovat
stas87

Konecne sa mozeme tesit z toho, ze mozme urobit vitaznu seriu alebo ze mozeme zobrat body kolo co kolo. Pred tym to bolo casto o jednej vyhre a troch prehrach, takze dovody k optimismu neboli prave velke. Teraz na jar taky Wiedwald patri urcite do hornej polovice tabulky brankarov v sucasnej BL, je az neuveritelne ako mu pomohlo vylucenie Drobneho a aj jeho zranenie. Stale nechapem, co sa s Felixom stalo..teraz je ako magnet, kazda lopta oh najde. Ale co ma najviac prekvapilo, tak to, ze Nouri sa nebal toho rozostavenia na troch IV. Vymenili sme klasicku obranu stvorku za trojku stoperov s tym, ze Bauer aj Gebre maju konecne moznost uplatnit svoj ofenzivny potencial, to uz som v nasej hre dlho nevidel a chybalo mi to. A ta trojica IV si spolu fakt sadla, pretoze po hroznom zaciatku, kde defenziva vobec nefungovala, obrana posobila nervozne a oni sa normalne bali aj rozohrat. Teraz si to Moisander sefuje sam a Veljkovic aj Sane ho respektuju, hlavne ma prekvapil Veljkovic. Necakal som od neho vela, prichadzal z Tottenhamu a tam vobec nehral a nebol ani na lavicke, takze sancu na prvy tim nemal. A uz ked prestupoval, tak z prveho rozhovoru som mal dojem, ze je to inteligentny chalan a nebude mu vadit nastupovat za rezervu. Skratka, ze necakal hned miesto v acku a v zakladnej zostave. Obcas sice zachybuje, ci zbytocne fauluje ale ziskava skusenosti a rastie, podla mna ma aj potencial na to, casom vystupit z tiena Moisandera a prevziat ulohu lidra obrany. Len je skoda, ze nemam moznost vidiet na place vedla seba Fritza a Delaneyho, pretoze obaja to obehaju a Delaney je ovela viac kreativnejsi. Obcas ma fakt dokaze prekvapit dlhym a na milimeter presnym pasom dopredu, skratka ten jeho prehlad posuva nasu hru z boja o zachranu niekam do stredu tabulky. A vie perfektne po nemecky, teraz v rozhovore po Freiburgu a hattricku sa pekne rozhovoril. Na zaciatku sezony sa trosku vytratil Fin a zrazu sme mali o jedneho hraca do ofenzivy menej, zraneny bol Max a tak ten zaciatok pre Skripnika bol velmi tazky, mozno ze sa proti nemu otocila kabina a hraci ho odpalili...ale to je len moja spekulacia.

Prisiel Nouri a nevedel som co mozme cakat. Plusom u mna bolo to, ze dokazal zachranit rezervu v tretej lige, takze s bojom o zivot uz mal skusenost. A paci sa mi, ze pri ciare je aktivny, sleduje hru a nesedi len na prdeli na lavicke. A podla mna je aj dost trpezlivy, nedava najavo az tolko emocii a o hre dost premysla. Obcas u neho clovek vidi vybuch emocii ale podla mna je to kludny trener, vie co a ako chce hrat a ked je treba, dokaze aj zakricat, vytknut chybu ale nie tym sposobom, ze by pouzival len krik a nic ine. Skratka ze ked maju hraci na sebe deku, tak im este neprilozi. Ale dost uz, som sa rozpisal az moc.

Ja sa priznam, ze som nevynechal ani minutu uz takmer dve sezony, vzdy som dopozeral snad az na jednu vynimku vsetko do konca. Aj ked sme dostali sestku v AA a nevystrelili na branku..nesledoval som len zapasy v piatok, ked som bol v robote alebo za futbalom v Nemecku. Ja za Werderom budem stat v dobrom aj zlom, sledoval by som nas aj v 2.BL..prezil som ostudne vypadnutia v Pokale od tretoligovych timov, aj ked mi vtedy bolo trapne, lebo take Lotte bolo regulerne lepsim timom.

Dnes mame sancu zasa o kusok utiect barazi a preskocit neiktore timy nad nami, ale po vyhre 5:2 sa obavam, ze hraci lietaju vysoko v oblakoch, tak aby nebol dnes pad. A dost luto je mi Johannssona, on je podla mna dobry hrac a pri väcsej dovere od trenera by zvladol dat za sezonu 10+ golov. Len je skoda pre neho, ze vsetci v utoku maju formu a Nouri nema dovod ho tam davat. Ja ho mam velmi rad a vzdy ma zaboli srdca, ked dostane len 15 minut a to väcsinou ked strazime vysledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ty románky

Reagovat
stas87

Wiedwald - Veljkovic, Moisander, Caldirola, Theo, S. Garcia, Delaney, Grillitsch, Junuzovic, Pizarro, Kruse.

Ocakavana, takze chcem byt aktivnejsi ako super. Snad to bude pekny futbal a nejaky ten gol dame.

Reagovat
smazaný uživatel

Bürki, Bartra, Dembélé, Mor, Guerreiro, Aubameyang, Kagawa, Piszczek, Castro, Ginter, Weigl

wow.. ta sestava se mi líbí, jsem zvědavý, jak to bude vypadat

Reagovat
blackhawk88

Ulreich, Rafinha, Javi Martinez, Hummels, Alaba, Alonso, Sanches, Robben, Vidal, Coman, Lewandowski

Sanches od zaciatku

Reagovat
Rudnevs

Spitzenreiter! Ale zatiaľ iba na jeden deň. Druhý polčas bol zaujímavý a od Breitenreitera takticky dobre zvládnutý. Po Harnikovom góle sa hráči stiahli a hrozili z nebezpečných protiútokov, lenže Füllkrug a spol. ich nedokázali premeniť. Ešte, že neplatilo to známe "nedáš - dostaneš".

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzoooooooo..nádherně vypekl Adlera

Reagovat
blackhawk88

Kramaric Hoffe Ulreich lopta do pravej strany a on lavackou ide vyrazat

Reagovat
manuelo neuero

tak potom golovku zas chytil

Reagovat
Hokaido

Kramaric ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ulreich

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Gebreeeeee

Reagovat
FCSL

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sudí okradl Wagnera o další velkou šanci.

Reagovat
vrabejka

Brémy teda jedou parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Gebre

Reagovat
OnderCZ

Hoffenheim zatím parádně. Hned ze začátku asi třikrát parádně rozebrali obranu Bayernu a pak se pěkně trefil Kramarič. I tak to možná bylo chytatelné, co jsem viděl z opakovaného záběru. Každopádně fotbal, který praktikuje Hoffenheim pod Nagelsmannem se mi líbí od začátku. Je jasně vidět jeho rukopis, hráči ví, co mají hrát. Jediné minus, že je to zrovna Hoffenheim no. Ale co už.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
blackhawk88

kombinacia Alonso - Sanches absolutne nefunguje, stred pola neexistuje. Sanches v obrannej cinnosti katastrofalny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bremy zatial hraju skvele, vobec by som sa nedivil pokial by si zahrali EL buducu sezonu. A ako citam, tak sa dnes Bayernek kurevsky trapi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ hej Ale my sme schopní zobrať 3 body aj tesne pred koncom tak uvidíme.Každopádne Hoffenheim hrá parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri, uz mate tak luxusny naskok ze ani pripadna prehra nic nezmeni na titule v sobotu mate BvB,to bude tazky zapas ale v AA moc nevidia, tam Dortmund vybojuje najviac remizu... som zvedavy ako vas zapas dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ked budete prehravat o gol nadalej, urcite rozhodca nastavi minimalne 5 minut,tak sa nie je coho obavat

Reagovat
OnderCZ

Další nádherná akce od Hoffenheimu, velká škoda, že to neskončilo gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je paráda vidět tým, kterej nenastoupí proti Bayernu předem poraženej... a dokonce i po vstřelený brance se dál snaží hrát dopředu a nečeká na nevyhnutelné... Hoffe

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Hoffenheim hra paradne a zasluzene vedie

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat v téhle sestavě... Coman se snaží.

Reagovat
OnderCZ

Bayern to dneska bude mít hodně složité, jestli chtějí hrát stejným stylem jako v prvním poločase. Čekám nějaké změny po přestávce. I tak ale budu doufat, že to Hoffenheim dotáhne až do konce, pokud budou pokračovat v té stejné hře jako doposud, tak si to i zaslouží.

Reagovat
stas87

Wow, ta pozicna hra nasich je dost dobra. V podstate nutime Schalke len posuvat balon z jednej strany na druhu, pretoze hrac ktory dostane prihravku je celom k vlastnej branke a nema cas sa otocit a zmysluplne rozohrat ci vyviezt loptu. Zial, dan za toto pride v druhom polcase, lebo je to fyzicky velmi narocne. Caldirola do toho systemu s tromi IV vyborne zapadol, je to uplne iny hrac ako ked u nas zacinal. Stale ho nemam rad a je mi nesympaticky, ale zvlada svoju ulohu vyborne. Ak sa nemylim, tak Schalke malo len strelu Leona 20 cm nad a mozno jednu strelu z vapna, ktoru Wiedwald vyrazil do strany. Nevidel som teda uplne vsetko, ale myslim ze toho Schalke fakt viac nemalo. My teda tiez v utoku nemame vela sanci ale podla mna sme aktivnejsi, kedze mam hodnotit snahu oboch timov o ofenzivu.

Juno fantasticky center, takto to krasne trafit, to je naozaj umenie. Gebre tu hlavicku taktiez velmi dobre trafil, nedal sancu Ralfovi zasiahnut. Trosku mimo hry je Claudio a ja cakam, ze ho Nouri za 20-25 minut stiahne dole a pride asi Eggestein. Len dufam, ze to nezavrieme prilis a nebudeme len pasivne branit. Priestor na brejky tam bude urcite, kedze Schalke je ofenzivne zamerany mancaft.

Takze snad z tohto zapasu ten bodik minimalne bude, udrzat vyhru bude podla mna tazke, oni zapnu v druhom polcase a budu lietat centre do 16ky, tak aby sme to ustali vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co citam tak pod Nagelsmanom sa dokazu hraci neskutocne nahecovat proti silnym muzstvam. Len skoda,ze je to stale Hoffenheim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, Jungs vedu! no, som zvedavy ci minimalne po sezone nepouvazuje vedenie Frankfurtu nad zmenou trenera

Reagovat
OnderCZ

Achjo, bouřka mě připravila o 15 minut druhého poločasu.

Reagovat
Rudnevs

To si na tom ešte dobre ... Ja som prvú polovicu polčasu pozeral Dortmund - HSV, druhú polovicu Werder - Schalke a po polčase zistím, že najlepšie by som urobil, keby som pozeral Hoffenheim - Bayern.

Nemám rád, keď je viacero zaujímavých zápasov v jednom čase. Vtedy je to buď lotéria, alebo prepínam a nepozerám poriadne ani jeden zápas.

Reagovat
OnderCZ

No nakonec z toho bylo jen 5 minut z druhé půle, pak kvůli bouřce opět vypadl internet a já měl po srandě. Škoda. A jak říkáš, někdy také nevím, co zvolit a tak abych z toho něco měl, tak i když třeba zvolím zrovna špatný zápas, tak aspoň těch 45 minut na to koukám, když bych to takhle kouskoval, tak bych si to neužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra je na drogách

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj, Kramarič...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Sanches, drží míč moc dlouho, sto kliček na místě a pak nic z toho...

Reagovat
Arne

Koukám na to od poločasu a hrál naprosto děsivě... Sice první sezóna, ale nedovedu si představit, že by to jednou měl být hráč do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

co na něm pak ale všichni viděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ME to bolo ale o niecom inom

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže na šampionátech je horší organizace hry oproti klubům, takže tam mají hráči se slušným vedením míče, ale pomalejším myšlením/horším vnímaním prostoru větší šanci na prosazení se ...

Reagovat
vladino10

No ak ma pamäť neklame, tak sme ho podpísali pred ME (nie som si istý, ale tuším hej)..

V benfice vtedy slapal a takisto aj v zápasoch proti bayernu vtedy vo štvrťfinále zanechal dobrý dojem..

Ja by som na to nejak netlačil zatiaľ, áno, bol hrozný, ale je mladý a prvú sezónu v novom prostredí..

Ono to ešte kľudne môže prísť, ešte je ale fakt skoro sa v tom nejak veľmi do hĺbky vŕtať..

Pred dvoma troma mesiacmi v rozhovore povedal, že po nemecky vie málo a po anglicky ešte horšie, keď bude vedieť reč tak sa mu bude určite hrať lepšie a aj lahsie zapadne do toho kolektívu.. Snáď

Ale mať to v sebe má

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhu stranu je trochu rozdiel Benfica a Bayern...

Reagovat
db18

On to v sobě má, ale působí strašně nervozně... letos už začal hrát i celkem obstojně, ale teď zas přišel tento zápas...

Reagovat
db18

To mi moc na klasického Sanchese nepřijde... ten se většinou zbavoval míče rychle a to dlouhým balonem na tribunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne hráme

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji dneska skoro už klasicky nelepší hráč na hřišti. V poslední době má vynikající formu a u něj mě to obzvlášťe těší!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chytnul šanci za pačesy. U Asiatů nic zvláštního

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffe zaslouženě. Ač Bayern v závěru tlačil, byla to marnost, jakou jsem od nich dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Bvb, Werder, Hoffenheim, Kolin

Reagovat
pepinho2

Hoffenheim have not lost a single game at home in the Bundesliga this season:

DDWWWDWDDWWWWW

Reagovat
blackhawk88

Hoffe - Bayern skvely zapas, Hoffe paradny vykon, i ked v 2. polcase mozno ani sami nevedeli ako to udrzali..poctivy, obetavy vykon..prajem im LM

Reagovat
db18

Benes v základu... to se ef zblázní.

Reagovat
db18

...jinak Hertha taky zajímavá. Na lavičce Palko Dardai, který by si mohl tuším připsat svůj debut.

A Daridu čeká 50. utkání v dresu Herthy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a uz ma golik

Reagovat
db18

To zase spadne eurofotbal.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

OT: TSV 1860 - Stuttgart 1:1. Zaujimavy zapas, velmi stastne vyrovnane pre Stuttgart. No ale objektivne, Stuttgart a Hannover som videl viac krat v tejto sezone a dost si to komplikuju. Prvu ligu by s tymto mali znovu problem udrzat.

Inak na zapase bolo 47 tisic divakov myslim. A prislo my, ze viac bolo tych Stuttgartskych

Reagovat
Rudnevs

Stuttgartu došla štava. U Hannoveru je to práve naopak, ten tím nabral nový impulz v podobe nového trénera. Hoci Stendela mám rád, ale musím uznať, že tá výmena trénera im asi pomohla. Inak súhlasím, že to vyrovnanie bolo veľmi smolné pre TSV 1860 München.

Zaujímavý bude aj boj o záchranu. Zaujal ma nový tréner Aue - len 31 ročný Domenico Tedesco a Aue pod ním ešte neprehralo. Dnes proti Unionu dali naozaj pekný gól, tá práca Nazarova bola špičková. A nového trénera bude mať aj KSC. Mirko Slomka po desiatich zápasoch končí.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to tam zaujimave, aj o postup i o zachranu je tam viac timov. Inak mozno aj Mainz vymeni trenera, necudoval by som sa pokial by zostupili. Ale aspon by bolo po rokoch derby s Lauternom

Reagovat
smazaný uživatel

5-7 v základe?

http://bit.ly/2oJlNgS

Reagovat
REPLIKATOR

5-7 gól

Reagovat
smazaný uživatel

hups, nevydalo

Reagovat
vrabejka

Juli

Reagovat
QooBo

Lacooo Premiéra v základe a hneď s gólom

Reagovat
smazaný uživatel

Laslzo

Reagovat
smazaný uživatel

Benes tvole

Reagovat
Rudnevs

Nielenže Benes strelil gól, ale strelil aj 500. gól Dietera Heckinga a je 200. hráč, ktorý skóroval za Mönchengladbach.

Po tých asi 15-tich minútach proti Bayernu naše médiá vyzdvihovali do nebies jeho výkon ... Neviem čo bude teraz

Reagovat
JozkokozleJ

Gol velmi pekny. Prvy polcas sa mu podaril. Az na jedno zavahanie (nedorozumenie s Wendtom) a faul v zavere pred vlastnou sestnastkou hra vyborne, takze ak na tento vykon nadviaze aj v druhom polcase, chvala medii bude opravnena.

Inak, obecne k jeho stylu, hra ako rodeny spilmacher. Velmi dobre sa na jeho hru pozera. Vyzera pri hre strasne ladne.

Reagovat
db18

Nakonec Gladbach ani nebude oplakávat odchod Dahouda...

Reagovat
QooBo

Ono sa to vravelo, už keď prichádzal, že ak naplní predpoklady tak by mal byť časom náhradou za jedného z dvojice Dahoud/Kramer .. Som rád, že zatiaľ napĺňa

Reagovat
Rudnevs

Jasné, ja verím, že hrá dobre. Určite nechcem, aby to vyznelo tak, že mu to nedoprajem. Práve naopak, ja budem rád za výraznejšiu slovenskú stopu v BL.

Reagovat
vrabejka

Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Bratia češi ktože nám to dal gólik v Bundeslige?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A pořád teda stál 5-7, jo? Aby to po dnešku nebylo 20...

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku asi nie ale v horizonte dvoch rokov kľudne...

Reagovat
Kang & Kodos

Gebre tu hlavičku včera umístil moc pěkně.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď presne toho som aj myslel

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zaujíma nejaký afričan?

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tak isto nikoho nezaujimas. Gebre je vacsi Cech nez ty si Slovak. Lebo nie je k hovnu, ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alkohol ta znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký Maďar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ten Beneš hraje výborne, som sa čudoval že aký hype je okolo neho v Žiline, ale asi to nebola náhoda, na svoj vek hraje fakt dobre

Reagovat
monkej

Skvelé László! Konečne sa presadzuje tento náš talentovaný junák zpod Tatier.

Reagovat
Emmett Brown

No, však Dunajská Streda je svojím spôsobom vlastne tiež pod Tatrami

Reagovat
Kang & Kodos

No nic, tak se budeme smát Dudovi.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže ten nestál 5 - 7

Reagovat
Walter_Sobchak

To bude podobný lazar ako Rosický no...

Reagovat
Emmett Brown

Snáď nie.

Reagovat
smazaný uživatel

*Kadlecovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Benes Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Forsbergova patička a Keitovo sólo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele