Bundesliga - preview 18. kola

12.01.2018, 10:26, aktualizováno 14.01.2018, 08:58
Previews
Dva nedělní zápasy jako už tradičně čítá také program německé Bundesligy. Köln stále sedí na beznadějně poslední příčce a uhryzávat hrozivý náskok konkurentů chce proti Mönchengladbachu. V podvečer by potom Borussia Dortmund ráda využila prohry Schalke a posunula se před něj na třetí místo, k tomu ale musí vyzrát na Wolfsburg...
1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach  (neděle 15:30)
Mönchengladbach bude zajíždět do nedalekého Kölnu k zápasu, ve kterém bude mírným favoritem. Domácí se se šesti body potácí na posledním místě tabulky, šance na jejich záchranu však stále žije.

Kölnu se během podzimní části bundesligy podařilo ze sedmnácti zápasů získat pouhých šest bodů, které byly za tři remízy a domácí výhru nad Wolfsburgem z posledního kola podzimu. Köln už byl vyřazen z Evropské ligy i z německého poháru a jedinou šancí na záchranu zpackané sezóny je udržení se mezi německou elitou. Na patnáctou příčku, která zajišťuje udržení se v bundeslize, ztrácí Köln jedenáct bodů. Minulou sobotu odehrál Köln svůj jediný zimní přátelský zápas, ve kterém na penalty porazil berlínskou Herthu.

Z německého poháru už je venku také Mönchengladbach, který těsně před Vánoci doma podlehl Bayeru Leverkusen. Borussia Mönchengladbach v současnosti s osmadvaceti body okupuje šestou bundesligovou příčku, přičemž nasbírala stejně bodů jako čtvrtý Dortmund. Největším podzimním úspěchem Mönchengladbachu je listopadový skalp Bayernu Mnichov, nad kterým Borussia doma vyhrála poměrem 2:1.

Do zápasu ze zdravotních důvodů na straně domácích nezasáhnou Bittencourt, Cordoba, Maroh, Queiros, Jannes-Kilian Horn, ani Risse. Na straně hostů pak ze stejného důvodu nebudou k dispozici Bénes, Johnson, Strobl, Bobadilla, Doucoura a Traoré.

Šanci na nápravu případného špatného výsledku bude Köln mít již příští sobotu, kdy se představí na hřišti Hamburku. Mönchengladbach se ve stejný den doma utká s Augsburgem.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Sörensen, Jorge Meré, Heintz, Hector - Lehmann - Klünter, Guirassy, Özcan, Jojic - Terodde
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt - Kramer, Zakaria - Hazard, Grifo - Stindl, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.66 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg  (neděle 18:00)
Dortmund přivítá čtrnáctý Wolfsburg a sám se může posunout na třetí místo, před nenáviděné Schalke. Jednoznačným favoritem zápasu budou domácí.

Borussia Dortmund se nyní nachází s osmadvaceti body na čtvrté ligové příčce a případná výhra by ji mohla posunout na třetí místo. Pokud by naopak Dortmund prohrál a Mönchengladbach by dokázal zvítězit v Kölnu, dostal by se Dortmund na páté místo, které již nezajišťuje účast v prestižní Lize mistrů. Wolfsburg se nachází s devatenácti body na čtrnáctém místě a překvapivé výhra by ho posunula o dvě příčky, před Freiburg se Stuttgartem.

Dortmund se v letošní sezóně nepotkává s optimální formou. V základní skupině Ligy mistrů získal pouhé dva body (dvě remízy s Apoelem Nikósie) a do vyřazovacích soubojů Evropské ligy, ve kterých se utká s italskou Atalantou, se tak dostal pouze díky lepšímu skóre. Součástí špatných výkonů je také černý listopad, během něhož nevyhrál Dortmund jediný soutěžní zápas. V posledním podzimním ligovém kole porazil Dortmund na svém hřišti Hoffenheim, díky vítěznému gólu Pulisice z 89. minuty.

Wolfsburg se v letošní sezóně potýká s přílišným výskytem remíz. V letošní sezóně si jich v lize připsal dokonce sedm v řadě. V bundeslize se Wolfsburgu sice tolik nedaří, ale podařilo se mu dál projít v německém poháru přes druholigový Norimberk a vyhrál oba zimní přátelské zápasy (s Drážďany a St. Pauli).

V zápase budou Dortmundu ze zdravotních důvodů chybět Philipp, Schmelzer, Durm, Guerreiro, Reimann a Weidenfeller. Za Wolfsburg ze stejných důvodů nenastoupí Camacho, Blaszczykowski, Brooks, ani Bruma.

Ve druhém jarním ligovém kole se Dortmund představí příští pátek na hřišti berlínské Herthy. Wolfsburg čeká příští sobotu domácí zápas proti Eintrachtu Frankfurt.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan - Götze, Weigl, Kagawa - Yarmolenko, Aubameyang, Pulisic
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Verhaegh, Bruma, Uduokhai, Tisserand - Guilavogui, Arnold - Gerhardt, Didavi, Malli - Origi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.08 - 8.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Werder Brémy má za sebou hodně nevydařený podzim. Nicméně v jeho závěru bylo znatelné zlepšení, díky kterému ztrácí skvadra Floriana Kohfeldta na první nesestupovou příčku pouhé dva body.

Zato výkony Hoffenheimu nebyly úplně stabilní. Nagelsmannův celek okupuje sedmou příčku, i když to vzhledem k vyrovnanosti čela tabulky (s výjimkou Bayernu) nic neznamená. "Když jsem sledoval svoje hráče při tréninku, vedli si velmi dobře. Přípravné zápasy se nám ale už tolik nepovedly, i když v obou jsme mohli během úvodní dvacetiminutovky vstřelit hned několik gólů. Teď zajíždíme do Brém a jenom výsledek se počítá," prohlásil mladý kouč.

Kevin Akpoguma a Kerem Demirbay si proti Werderu určitě nezahrají. Otazník visí nad Nadiemem Amirim. Svalové potíže měli i Lukas Rupp a Dennis Geiger, ale na zápas by podle trenéra měli být připravení. TSG už nefiguruje ani v DFB-Pokalu, ani v Evropské lize, takže se může soustředit pouze na Bundesligu, což by měla být veliká výhoda.

Werder už v minulosti ukázal, že jeden povedený zápas může započít úspěšnou sérii. V současné situaci by ji velmi nutně potřeboval. Naopak kdyby snad proti Hoffenheimu prohrál větším rozdílem, hráčům by to na sebevědomí pochopitelně nepřidalo. Se starým rokem se rozloučili výborně - postupem do pohárového čtvrtfinále, kde narazí na Bayer Leverkusen.

Zranění jsou akorát Fin Bartels a Aron Jóhannsson, jelikož podle nejnovějších zpráv by se mohl Thomas Delaney dostat na hřiště. Trenér Kohfeldt je podle vlastních slov připraven i na variantu bez šestadvacetiletého záložníka. V takovém případě by Zlatko Junuzović hrál více z hloubi pole a do útoku by naskočil Ishak Belfodil.

I Brémští fotbalisté jsou si vědomi důležitosti sobotního duelu. "Nejen proti Hoffenheimu, ale i v dalších utkáních, zvláště v těch před domácími příznivci, chceme na hřišti dominovat. Během tréninkových jednotek bylo znát výrazné zlepšení a myslím, že jsme posílili i teambuilding. Sám bych se rád více zapojoval do brankových příležitostí," prohlásil odhodlaně Ludwig Augustinsson. Tak uvidíme, jestli se na nějakém gólu bude podílet už teď v rámci 18 kola.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Ro. Bauer, Veljkovic, Moisander, Augustinsson - Bargfrede - M. Eggestein, Junuzovic - Belfodil, Kainz - M. Kruse
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Posch, Vogt, B. Hübner - Kadeřábek, Zuber - Grillitsch - Rupp, Geiger - Uth, Gnabry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.43 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Russ, Hasebe, Salcedo - M. Wolf, Mascarell, Willems - Gacinovic, K.-P. Boateng - Haller, Jovic.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, R. Koch, Söyüncü, C. Günter - Abrashi - Haberer - Kath, Terrazzino - Petersen, Kleindienst.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.49 - 3.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Augsburg - Hamburger SV  (sobota 15:30)
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Opare, Hinteregger, Gouweleeuw, Max - Khedira, D. Baier - Koo, Gregoritsch, Caiuby - Cordova.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Pollersbeck - Diekmeier, K. Papadopoulos, Mavraj, Douglas Santos - Jung, G. Sakai - Hahn, Hunt, Kostic - Arp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.65 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Tschauner - Korb, Anton, S. Sané, Ostrzolek - Schwegler, Fossum - Klaus, Bebou - Harnik - Füllkrug
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Donati, Gbamin, Diallo, Brosinski - N. de Jong - S. Serdar, Maxim - Öztunali, Holtmann - Muto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.43 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfB Stuttgart - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Dokáže se Hertha herně i výsledkově zvednout? A vyvaruje se Stuttgart páté ligové porážce v řadě? Kdepak, zápas v Mercedes-Benz Areně rozhodně slibuje zajímavou podívanou. Zatímco před rokem družina Pála Dárdaie na podzim šlapala a síly jí začaly docházat až během jara, v této sezoně několikrát zbytečně postrácela body. Díky tomu se teď nachází až na desáté příčce. K tomu se do Basileje vrátil Valentin Stocker, jenž předváděl v dresu Staré dámy vcelku spolehlivé výkony.

Kádr klubu z hlavního města je však stále dostatečně široký, takže se maďarskému kouči nabízejí různé varianty. Jako třeba ta ve středu obranné řady, kde může vedle Niklase Starka nastoupit buď Fabian Lustenberger, nebo Sebastian Langkamp. "Bastiho předností jsou hlavičkové souboje. Lusti má zase vynikající schopnost předvídat. Je to těžké rozhodování," řekl Dárdai.

Stuttgart má jen malý náskok na sestupové pásmo. Hannes Wolf si jistě oddechnul, když skončila první polovina sezony, protože v prosinci jeho svěřenci neuhráli ani bod! Korunu všemu nasadili vypadnutím z DFB-Pokalu, kde jim stopku vystavila Mohuč. Nicméně z tábora celku z Bádenska-Württemberska zní, že rozhodně nic není ztraceno.

"Do toho klání chceme dát všechno. A i kdyby se náhodou zrovna nedařilo, víme že se musíme semknout a bojovat jako tým. Naši ofenzivní hráči teď mají dobrou formu a navíc příchod Maria Gomeze nabízí zcela nové možnosti. Je to dobrý útočník a věřím, že bude týmu prospěšný," nechal se slyšet Hannes Wolf. Tak uvidíme, jestli se prosadí už ve svém prvním zápase ve staronovém působišti.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Pavard, Baumgartl, Badstuber, Insua - Ascacibar, Gentner - Asano, Akolo, B. Özcan - Gomez
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, Stark, Lustenberger, Plattenhardt - Skjelbred, Maier - Weiser, Lazaro, Kalou - Selke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.49 - 4.11
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
RB Lipsko - Schalke 04  (sobota 18:30)
Loňský vicemistr z Lipska se hned na úvod druhé části sezony utká v důležitém utkání se Schalke 04, které trochu překvapivě přezimovalo právě na druhé příčce tabulky. Rozdíl mezi oběma celky je však pouze dvoubodový.

Die Roten Bullen ve své první sezoně mezi elitou prohráli za úvodních sedmnáct utkání jediné - s obhájcem titulu. Teď sesbírali porážek pět, ale v celkové konstelaci to vlastně nic neznamená. Tedy první místo je zřejmě utopií, neboť by Bayern Mnichov musel pod Heynckesovým vedením nějak prohospodařit jedenáctibodový náskok. Při síle a kvalitě kádru mnichovského velkoklubu se něco takového jeví býti hodně nepravděpodobné.

"V uplynulých dvou týdnech jsme se pečlivě připravovali na jarní část sezony. Hráči pracovali podle mých představ a myslím, že si tréninky užívali. Na sobotní zápas se velmi těšíme. Za sebe říkám, že kdybych byl divákem, rozhodně bych se vyrazil na stadion podívat. Schalke už třináct zápasů neprohrálo, a proto se nachází tam, kde je. Rozhodně budeme muset předvést top výkon," hodnotil před duelem Ralph Hasenhüttl.

Z jeho svěřenců nenastoupí Marcel Halstenberg a Emil Forsberg, přičemž zvláště neúčast druhého jmenovaného by mohla být velmi znatelným problémem. Tím spíše, že celých devadesát minut nebude moci asi odehrát ani Timo Werner. Yussuf Poulsen by naopak měl být na hrotu útoku plně k dispozici.

Domenico Tedesco bude postrádat Pabla ínsuu a Leona Goretzku, který zatím předváděl skvělé výkony. Kádr by se však mohl brzy rozrůst o další zajímavé jméno. Vedení Schalke jedná s Chelsea o příchodu Baby Rahmana, jenž už za die Königsblauen nastupoval během svého hostování. Gólově se sice neprosadil, ale jeho rychlé nohy i tak potrápily nejednu obranu.

"Když chceme podepsat nového hráče, rozhodně to není žádná one-man-show. Mluvíme o něm se skauty, s vedením klubu i sami mezi sebou v trenérském týmu. Každý řekne svůj názor a každý má právo veta. Všichni musíme být přesvědčení o tom, že daný hráč bude velkým přínosem. A v případě Baby Rahmana tohle platí," nechal se slyšet Tedesco.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo - Keita, Ilsanker - Sabitzer, Kampl - Ti. Werner, Y. Poulsen
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Stambouli, Naldo, Nastasic - M. Meyer - D. Caligiuri, Oczipka - Harit, Pjaca - di Santo, G. Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.40 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov  (pátek 20:30)
Páteční předehrávka 18. kola německé Bundesligy snad ani nemohla nabídnout větší šlágr. BayArena v Leverkusenu se stane dějištěm elektrizujícího zápasu mezi domácím Bayerem a hosty z Mnichova. Ti se pokoušejí navýšit svůj již tak vysoký náskok v lize, jenže Leverkusen doma nedává kůži lacino.

Že by Bayern Mnichov jezdil v poslední době do Leverkusenu nějak extra rád, to se říct nedá. Naposledy si proti domácímu Bayeru odvezl tři body v rámci první ligy před dlouhými pěti lety, k čemuž přidal ještě jednu pohárovou výhru. Leverkusen doma umí favorita alespoň obrat o nějaký ten bod a minimálně tento cíl bude mít také dnes večer.

Bude to hodně výbušné utkání, ke kterému kromě emocí a mnoha soubojů bude zřejmě patřit také skvělá choreografie či zapálení fanoušci. Trenér domácího Bayeru Heiko Herrlich odpálil první salvu v pomyslném ohňostroji již na tiskové konferenci před utkáním, protože z jeho slav jasně vyplývá, že jeho svěřenci se soupeře rozhodně nebojí.

"Bayern Mnichov určitě už ví, že tady se mu nebude vůbec hrát snadno. Samozřejmě je to lídr tabulky, hraje perfektně a má ve svém kádru hvězdné hráče, ale my jsme odhodlaní nechat na trávníku duši a srdce, abychom získali respekt i body. Vím, že máme na to, abychom předvedli parádní fotbal, s našimi fanoušky v zádech to bude mnohem jednodušší pro nás a složitější pro Bayern," slibuje Herrlich.

V minulém utkání těchto dvou velikánů německého fotbalu tahal Bayer za kratší konec a po devadesáti minutách prohrál 3:1. Jednalo se o první kolo nového ročníku a po pouhých třiapadesáti minutách se mnichovský tým dostal do pohodlného vedení o tři branky, se kterým toho moc nezmohl ani Admir Mehmedi. Aktuálně mají domácí velmi dobrou náladu, protože už dvanáct zápasů první ligy neprohráli.

V minulém kole dělali opět radost svým atraktivním herním stylem, protože z Hannoveru přijeli s bodem po superofenzivním představení, které skončilo 4:4. Domácím patří čtvrtá příčka s osmadvaceti body na kontě. Nemají ani mnoho absencí a před začátkem zápasu se rozhodne o stavu dvojice Karim Bellarabi a Benjamin Henrichs.

Bayern má situaci trochu horší, protože mimo hru jsou Mats Hummels se střelcem Robertem Lewandowskim, což jsou silné ztráty. Ideálně na tom není ani Joshua Kimmich. Bayern je druhým nejlépe střílejícím týmem první ligy a moc daleko není ani Leverkusen. Mužstvo trenéra Herrlicha nasázelo jen o tři branky méně než jeho soupeř.

Zkušený Nizozemec Arjen Robben proto dobře ví, že si jeho spoluhráči musí dávat dobrý pozor. "Samozřejmě nesmíme podcenit našeho soupeře, protože jeho ofenzivní síla je velmi kvalitní. Navíc hrají doma a my dobře víme, co nás čeká. Naším cílem ale jsou vždycky tři body, protože jedině s tímto přístupem můžeme dosahovat na trofeje. Ještě jsme vůbec nic nevyhráli, i když ten náskok na čele je samozřejmě příjemný," míní Robben.

Bavorský mistr vyhrál už posledních šest duelů v rámci všech soutěží v řadě a naposledy si poradil v osmifinále poháru s dalším velkým jménem, Borussií Dortmund. V minulém kole první ligy zase brankář Sven Ulreich udržel čisté konto proti domácímu Stuttgartu a hostům tak stačila jediná přesná rána z dílny Thomase Müllera. I díky tomu si Bayern hýčká náskok jedenácti bodů na druhé Schalke.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Tah, S. Bender, Retsos - Havertz, L. Bender, Aranguiz, Wendell - Bailey, Volland, Brandt
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Bernat, Boateng, Süle, Alaba - Martinez, Vidal - Robben, Tolisso, Coman - Müller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.75 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov17132237:1141
2.Schalke 041786328:2130
3.Borussia Dortmund1784539:2428
4.Bayer Leverkusen1777334:2328
5.RB Lipsko1784527:2528
6.Borussia Mönchengladbach1784527:2828
7.TSG Hoffenheim1775527:2226
8.Eintracht Frankfurt1775520:1826
9.FC Augsburg1766527:2324
10.Hertha BSC1766526:2524
11.Hannover 961765624:2623
12.VfL Wolfsburg17310421:2119
13.SC Freiburg1747617:3119
14.VfB Stuttgart17521013:2117
15.1. FSV Mainz 051745819:2817
16.Werder Brémy1736813:2015
17.Hamburger SV17431015:2515
18.1. FC Köln17131310:326

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
Diego2

Panove, pristi vikend hraje Dortmund v Berline.

Daji se nekde sehnat listky? Ci to uz je beznadejne vyprodane?

Diky

Reagovat
JozkokozleJ
Reagovat
Diego2

Diky moc

Reagovat
JozkokozleJ

Nepodcen oblecenie. Stadion je kamenny a od noh taha zvlast teraz v zime a vecer pekna zima

Reagovat
andrew96

Kicktipp!!!!

Reagovat
Rudnevs

Ich glaub es geht schon wieder los... Dnes dokonca vo Free-TV na ZDF.

Reagovat
ManUnited

Tip na Leverkusen - Bayern se redakce bojí zveřejnit?

Reagovat
Spasitel

1:1

Reagovat
johnn

Leverkusen 2:1 Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mal kto dat gola za Bayern. Naposledy dal gol v Leverkusene za Bayern Kroos.

Reagovat
johnn

Za Leverkusen Bailey a Volland a za Bayern Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom nie je o com

Reagovat
popltak

Pořádný šlágr Leverkusen v Bayern.

Reagovat
Bastaron

Vidíš a pořád zajímavější než United.

Reagovat
Kepy_FCB

Letos nejak brzo zacinaj ale

Reagovat
db18

Už i posledně kvůli MS začínali takhle nějak.

Reagovat
db18

Leno - Bender, Tah, Bender, Wendell - Kohr - Bellarabi, Havertz, Bailey - Brandt, Volland

x

Ulreich - Rafinha, Boateng, Süle, Alaba - Martinez - Robben, Vidal, James, Ribéry - Müller

Natěšenost na první zápas snížena o 75%

Reagovat
Bastaron

A hlavně, že se koupí Wagner a pak na hrotu bude šaškovat Muller.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
PavlíčeQ

Místo Rafinhy Joshua, místo Francka King a místo Thomase Sandro, pak by to bylo v pořádku

Reagovat
db18

Ideálně ještě pak někdo místo Boatenga...

Reagovat
smazaný uživatel

Boa hrá paradne

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes live na ZDF

Reagovat
PavlíčeQ

James nádherně

Reagovat
blackhawk88

James to nadherne zavesil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na Bayern v poslední době příliš čas. Dnes se mi podařilo stihnout pouze druhý poločas, pominuli gól z přímáku, podává jinak takhle bídný výkony James pravidelně?

Reagovat
Bastaron

Ale James hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel druhej poločas neviditelnej.. Ale jak píšu, nemám na Bayern prakticky čas, proto se zajímám, jaký jsou jeho doposavadní výkony :)

Reagovat
vladino10

Neviditeľný..a potom sa po zápase pozrieš a má gól a asistenciu..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu vyjma toho gólu, sakra čekal jsem, že napíšete něco na způsob "chytl se, hraje dobře, nejsou to vyhozený peníze", chci se po delší době trochu násilně zapojit do diskuze a hned takhle dostanu košem

Reagovat
vladino10

Veď ale to nemal byť vôbec odpal, skôr také komplexne zhodnotenie jamesa- proste ho nevidíš a zrazu sa pripletie ku gólu..

Neviem, podľa mna to bol dobrý nakup- rozbieha akcie a ak k nemu dostaneme loptu na krídlo, tak pošle taký center, že to neskutočne smrdí..nie je to hráč ako robben, čo týra obranu súpera 90 minút, podľa mňa je to skôr taký tichý zabijak..aj keď nemá asistenciu, tak často rozbehne akciu pred gólom, mne sa páči..

A ak to vyzeralo ako odpal- tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se neděje, psal jsem to trochu s nadsázkou Na Jamesovi je vidět, že má výjimečný cit v noze.. proto mi k němu nesedí ty jeho občasný zmatky, špatný zpracování a ten jeden centr, co tam vyslal, div nepřipravil o zuby někoho na tribuně. Každopádně díky za shrnutí, měl jsem asi smůlu na zápasy, neb v těch pár případech, kdy jsem Bayern stihl, se zrovna James příliš neblejsknul, ale máš pravdu, že se statistikou 1+1 je hráč oprávněně hodnocenej pozitivně ,i kdyby se zbytek zápasu dloubal v nose u rohovýho praporku

Reagovat
Fairplay

V Bayernu ho nevídám, ale tohle dokázal i v Realu, měl občas období, kdy byl většinu času neviditelnej, ale statistiky měl prostě výborný. Pak občas měl i motivaci a rval se o místo, bojoval o balony, napadal soupeřovu rozehrávku.. Ale psychicky to úplně nedal, možná trenéři ho v tom až moc nechali vykoupat.. Plus si myslím, že v Realu to nešlo tolik, protože ve hře ten tým měl pořád po Mourinhovi zabijácké protiútoky, kde je zas hodně znát Jamesova největší slabina - rychlost. Ale v noze to má jako málokdo, podle mě si zaslouží, aby se mu to trochu přizpůsobilo. Navíc má obrovskou přednost ve schopnosti rozhodovat zápasy, to je hráč co se Bayernu nemůže nevyplatit.

Reagovat
FCSL

THEO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co?

Reagovat
C-M@ster

Jo Gebre... já už jak čtu ty přestupy z Arsenalu, tak jsem myslel, že přestupuje Walcott do Bundesligy...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

No co, zrovna jsem přišel z článku o Alexisovi a vím, že Walcott přestupuje, vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang vyřazen z kádru, vepředu s Jarmolenkem Sancho (17 let) a Isak (18). To bude zajímavé.

Reagovat
REPLIKATOR

to teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je to teda pořádná bída

Reagovat
Adyss

co saz urobil Auba? že prí disciplína

Reagovat
Adyss

zas

Reagovat
Rudnevs

Aubameyang neprišiel (podľa vlastných slov zabudol) na sobotnú tímovú schôdzku, ktorá bola jasne oznamená cez skupinu na WhatsAppe. Stöger to vysvetlil tak, že keďže neprišiel, tak neni úplne sústredený a tým pádom usprednostní hráča, ktorý sústredený je.

Stöger však taktiež povedal, že dokáže to odpustiť a budúci tyždeň pokračujú ako obvykle.

Pod Tuchelom odletel neohlásene nakupovať do Milána, pod Boszom zasa napriek zákazu točil reklamu v tréningovom areáli, teraz zasa niečo. Navyše sa neustálne vynárajú špekulácie o jeho odchode, za ktoré môže čiastočne sám...

Reagovat
Adyss

ved to, kurva ja sa tak o neho bojím

Reagovat
Rudnevs

Keby chcel odísť, tak by som ho v prípade dobrej ponuky pustil, v Dortmunde by mu toto nemali tolerovať, všetko má určité hranice a on ich musí dodržiavať. Napríklad minule mu Borussia dala zvláštne voľno - odovzdávanie ceny Afrického futbalistu roku. Auba sa do hotela síce vrátil, ale vzal so sebou do hotela BVB i časť svojej rodiny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele