Bild: Rosický je bezcharakterní milionář

18.12.2002, 17:27
Aktuality
Podle německého nejčtenějšího bulvárního deníku Bild je Tomáš Rosický, hájící barvy Borussie Dortmund, bezcharakterní milionář. Stejné ohodnocení získali například ještě fotbalisté Ewerthon a Elber. A důvod celého poprasku?

V pondělí se hrál benefiční zápas Německo - zahraniční hvězdy Bundesligy ve prospěch 117-ti klubů, které byly poškozeny při srpnové povodni. Rosický, který byl na zápas nominován, se omluvil z důvodu onemocnění chřipkou. "Vydělávají peníze u nás v Bundeslize. Když se ale ocitnou lidé v nouzi, velmi rychle zmizí na vánoční dovolenou," napsal deník Bild. U článku byla fotografie právě s Rosickým, Ewerthonem a Elbrem. "Giovanne Elber sliboval, jak bude kouzlit pro dobrou věc, ale v tu dobu už seděl v letadle do Brazílie," dodal ještě Bild. O tandemu z Dortmundu Rosický - Ewerthon pak deník napsal: "Ewerthon se omluvil, že je nemocná jeho matka. Rosický chyběl kvůli střevní chřipce, ale alespoň nabídl, že ukáže dobrou vůli jako divák."

Rosický k celé věci řekl: "Absolutně to nechápu. Je to prasárna. Nemá smysl na to reagovat." Na svou obhajobu a obhajobu kolegy Ewerthona pak dodal: "Bezcharakterní je naopak ten, koho nezajímá, že Ewerthonova maminka je v nemocnici a já že jsem nemocný." Rosický je podle všeho nemocný už týden. Kvůli zdravotním potížím odehrál v minulém ligovém zápase proti Chotěbuzi jen druhý poločas.

Deník Bild ovšem nejen nadával, ale i chválil: "Teď víme, kdo má charakter. Balakov nastoupil i přes chřipku, Dán Colding přerušil dovolenou a vrátil se z Kodaně a norimberský Jarolím odložil zubní zákrok."

Pochvalu si ale vysloužili i Tomáš Ujfaluši a Jan Koller, který dal Německu dokonce gól. V tomto benefičním utkání Německo nakonec porazilo výběr zahraničních hráčů Bundesligy 4:2.

Autor: Jan Werner

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Machy

Sem napište text.Alespoň je vidět,že nejsou šupáci novináři jenom v Čechách,ale ještě horší v zahraničí.

Reagovat
Josifek

To je blbost.Ten němec kterej to napsal je úplnej vůůůl!!!

Reagovat
HOST*TEREZA

NO TEN NEMECKY NOVINAR KTEREJ TO NAPSAL TAK TO NENI ZADNEJ VUL PROTOZE KAZDEJ KDO ZNA TOMASE ROSICKYHO TAK VI ZE TO JE PROFIK NA FOTBAL TAK PROC BY NEMOHL BYT JAKO MILIONAR NECHAPU.

Reagovat
smazaný uživatel

kááámo, ja som v tej dobe ani nevedel, čo je internet a ty uz tu tak dlho sa drziš...česť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Dátum registrácie: 18.8.2003

Dátum príspevku: 22.12.2002

Reagovat
HOST*Inter

Rosa si to může dovolit!!!

Reagovat
HOST*TEREZA

PRESNE MUZE SI TO DOVOLIT KDYZ JE PROFIK.

Reagovat
HOST*Tereza

NO APROC BY JAKO NEMOHL BYT MILIONAR KDYZ NA TO MA?

Reagovat
HOST*LUKAS

NO TO MAS PRAVDU TERKO.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele