Asijský pohár 2011 - druhý čtvrtfinálový den

24.01.2011, 20:41
Aktuality
Zaujalo nás
Dvě těsná a na góly chudá střetnutí, první prodloužení na turnaji a postup dvou gigantů vzešlých ze skupiny C. To vše přinesl druhý čtvrtfinálový den, za nímž se s odstupem vracíme právě vpředvečer semifinálových bitev. Jedna z nich nabídne pokračování krvelačného seriálu Japonsko versus Jižní Korea, druhá svádí dohromady dva nováčky v této fázi - Austrálii a Uzbekistán.

Oproti nastavenému rytmu čtvrtfinálových zápasů se duel mezi Austrálií a Irákem docela vymykal. Z obou stran jsme totiž po většinu času přihlíželi ustrašeným výkonům, dominanci obran a hře odvíjející se převážně ve středu pole. Snad jen vzhledem k tomu, že nikdo z hráčů ani trenérů nechtěl penaltový rozstřel, jsme potom fotbalu mohli přijít opravdu na chuť alespoň v prodloužení, kdy už se hra odvíjela spíše stylem nahoru-dolů. Přesto se nelze nepozastavit nad skutečností, že žádný brankář nemusel pořádně zasahovat vlastně celých 40 minut. Zároveň lze možná vnímat jako smůlu, tedy pokud jste nestranný divák jako já, že Iráčané zpočátku vůbec, ale vůbec nedokázali využít značné a očividné nejistoty australské defenzívy. Ta sice opět hrála v nejsilnějším složení, oba navrátivší krajní beci však jako by se znovu potřebovali sehrávat se stopery. Jenže Iráčané zároveň nebyli schopni doručit svým zakončovatelům ideální finální balon, jakkoliv mohla jejich mezihra v určitých pasážích působit sebevědomě, nacvičeně a především účinně.

Asijský pohár tak už nemá svého obhájce. Irák na turnaji teprve podruhé inkasoval a hned znovu prohrál - stejně jako s Íránem v prvním zápase. To není úplně nezajímavá statistika v kombinaci s tou, že posledních pět zápasů na Asijském poháru, v nichž západoasijská reprezentace neinkasovala, naopak vyhrála. Tam právě počítáme i všechny tři vyřazovací souboje z předchozího ročníku. Evidentně je to tedy obranný val, o co se i letos chtěl Irák opírat a dlouhou dobu i úspěšně opíral. Jedna Kewellova hlavička ale všechno zametla pod stůl a do bojů o medaile posunula Austrálii, před čtyřmi lety jedoucí domů již právě po čtvrtfinále. Mimochodem zrovna vzdušný prostor se po celý zápas jevil být zdaleka největší slabinou Iráčanů, ti nevyhráli prakticky ani jeden z těch důležitějších hlavičkových soubojů uvnitř vlastního pokutového území.

Austrálie - Irák 1:0

42. minuta - Konečně pořádná šance! McKay si doběhl pro pěknou kolmou přihrávku, ovšem z hranice velkého vápna zakončoval víceméně přímo do Kassida.

43. minuta - Cahill v osobním souboji s obráncem Iráku zvítězil, divže si nepomohl faulem, z čehož těžil Harry Kewell, jehož lobovaný pokus ovšem zahučel hodně mimo bránu.

55. minuta - Také Imad Mohammed byl vyzván skrze "zlatou českou uličku", ale ani on nedokázal ve vyložené šanci zakončit ideálně - pro změnu raději úplně minul, i když jeho projektilu moc nescházelo.

60. minuta - Dlouhou australskou výměnu na polovině soupeře ukončil Jedinak nadějnou dalekonosnou ranou, s níž si ovšem Kassid přeci jen poradil.

71. minuta - Užuž to vypadalo, že by se Cahill mohl radovat z dalšího gólu na turnaji. Pro jeho hlavičkovaný projektil z rohového kopu si však nakonec tak akorát včas doběhl Kassid.

88. minuta - Přestože poslední dobou tahali opět za kratší konec provazu, nakonec to mohli být Iráčané, kdo se ujme vedení. Schwarzer se ovšem brzy dostal na zem, aby zkrotil v rukavicích hlavičku Kareema.

105. minuta - McDonald se dostal k centru z levé strany, který však dokázal nasměrovat pouze do boční sítě.

119. minuta - GÓL! Kewell neměl moc problémů s nasměrováním McKayova centru do sítě a konečně tak zúročil celozápasovou australskou převahu ve vzduchu. Posléze mu ani nemohlo vadit, že za svléknutí dresu inkasoval žlutou kartu. Euforie pramenící z historicky první účasti Socceroos v semifinále byla teď o mnoho podstatnější.

Austrálie (4-4-2): Schwarzer - Wilkshire, Neill, Ognenovski, Carney (109. Kilkenny) - Holman (102. Burns), Jedinak, Valeri, McKay - Kewell, Cahill (90. McDonald)

Irák (4-4-2): Kassid - Erhaima, Saeed, Šaker (75. Ibrahim), Abbas - Mahdi Kareem (63. Mustafa Kareem), Qusay, Akram, H. Mohammed (86. Abdulzehra) - I. Mohammed, Mahmud

Hvězdy zápasu: McKay, Kewell (oba Austrálie) a Kassid (Irák)

De facto celý první poločas byl jen o ní. O jejích nápaditých kombinacích, o neúnavném Park Ji-Sungovi, o brusiči pravé lajny Cha Doo-Rim. Až po přestávce se hra, dá se říct, vyrovnala, ospalý Írán se konečně probral, ale postup nakonec zaslouženě neuhrál. Ze hry o nejcennější kovy je tak již všech devět týmů ze západního cípu asijského kontinentu - v samotném čtvrtfinále se poroučelo Jordánsko, Katar, Irák a teď i Írán (který je však na pomezí západu a středu, když to tak řeknu), ještě předtím potom jeli domů vyslanci Sýrie, Kuvajtu, Bahrajnu, SAE a Saúdské Arábie. To je první zajímavost k vyvrcholení čtvrtfinálových klání. Ta druhá by pak mohla být obsáhlejší - jako že například můžeme znát dva premiérové vítěze Asijského mistrovství (Austrálii a Uzbekistán), jednoho rekordmana (Japonsko by vyhrálo již počtvrté) nebo vítěze radujícího se po více než půl století (Jižní Korea).

Teď se ale ještě na jednom odstavci vraťme k zápasu Írán-Korejská republika. V něm zřejmě rozhodla skutečnost, že Taegukovi bojovníci jsou snad nejlepší na turnaji v kontrole středu pole. Jejich schopnost přihrát si i na delší vzdálenost, ovládat míč a relativně i ukazatel držení balonu, fakt, že jsou tu vždy minimálně dva tři hráči, kterým lze posunout mičudu - to všechno doteď rozhodovalo o vítězstvích svěřenců trenéra Choa, a nejinak tomu bylo i v sobotu. Íránci byli těmito okolnostmi očividně zdeptaní, ovšem na druhou stranu brankář Rahmati musel prvně zasahovat až po hodině hry. Proto lze korejský tlak považovat spíše za platonický, neefektivní, na čemž zřejmě ovečky Cho Kwang-Raeho budou muset ještě zapracovat. Tím spíš, že je posléze čekají ještě lépe organizovaní Japonci.

Írán-Korejská republika 0:1

25. minuta - Cha Doo-Ri na pravé straně "pokoupal" hned tři soupeře, aby pak jeho centr nenašel nikoho v červeném. Celkem symbolická korejská akce pro tyhle úvodní pasáže.

41. minuta - Koo Ja-Cheol teď protivníky při zakončení hodně šetřil, přesto způsobil paniku v pokutovém území Íránců. Ti se nakonec osvobozovali asi až na třetí pokus.

65. minuta - Rahmati konečně musel zasahovat. Pro Ji Dong-Wonovu hlavičku se však ani nemusel pohnout z místa, stačilo jen udělat z rukou takzvaný koš. Další skvělý centr mimochodem vyprodukoval Cha Doo-Ri.

67. minuta - Íránu k první slušné šanci zápasu hodně dopomohl odraz míče od Lee Young-Pyova těla - díky němu mohl Chalatbari donutit Jung Sung-Ryonga k decentnímu zákroku.

85. minuta - Zřejmě nejaktivnější Íránec Rezaei z dálky vypustil slušnou přízemní dělovku, která jen o chlup minula korejskou klec.

105. minuta (+1) - V nastavení první části prodloužení Korejci konečně udeřili! Střídající Yoon Bit-Garam se perfektně dostal skrz Nouriho ke střele, po níž se Rahmati jen bezmocně natahoval.

115. minuta - Šojaei sice sklápěl svou střelu z hranice šestnáctky, co to jen šlo, nakonec ale i tak přestřelil. To byla poslední možnost Íránu vyrovnat.

Írán (4-4-2): Rahmati - Nosrati (46. Heidari), Aghili, Hosseini, Haji Safi - Nekounam, Nouri (109. Gholami), Teymourian, Chalatbari - Rezaei, Ansari Fard (75. Šojaei)

Korejská republika (4-2-3-1): Jung Sung-Ryong - Cha Doo-Ri, Hwang Jae-Won, Lee Jung-Soo, Lee Young-Pyo - Ki Sung-Yueng (111. Hong Jeong-Ho), Lee Yong-Rae - Lee Chung-Yong, Park Ji-Sung (117. Yeom Ki-Hoon), Koo Ja-Cheol (81. Yoon Bit-Garam) - Ji Dong-Won

Hvězdy zápasu: Park Ji-Sung, Cha Doo-Ri (oba Korejská republika) a Rezaei (Írán)

Co čekat od zítřka?

Stěžejním důvodem, proč jsem napsání tohoto dílu našeho pravidelného seriálu takhle odkládal, byla dvoudenní pauza mezi čtvrtfinále a semifinále, díky níž bych vás v sobotním vydání musel kompletně ochudit o tuto sekci, případně jí pak vydávat coby samostatný článek, což mi přišlo poněkud zbytečné (nicméně před finále to tak zřejmě udělám). Proto pokud jsem vás nějakým způsobem rozhodil, omluvte mě, prosím.

"Jestli můžeme být novým Irákem? Proč ne? Jestli to mohl dokázat Irák, potom určitě můžeme i my," provolává před semifinále Alexandr Gejnrich z Uzbekistánu. Jenom chvíli poté, co se jeden z jeho příštích soupeřů Harry Kewell nechal slyšet, že v Asii už nenarazíte na lehkého soupeře. To koneckonců vědí i sami Uzbeci, kteří se ve čtvrtfinále s Jordánskem natrápili zhruba podobně jako Australané s Iráčany. Na druhou stranu ale nemuseli svého protivníka porážet až v prodloužení a zároveň si mohli dopřát den volna navíc. Jako třeba právě Gejnrich, který dokonce ještě v neděli ani netrénoval a jen se tak lehce vyklusával. Zrovna většího množství sil a skutečnosti, že nemají co ztratit, budou nejspíš chtít Abramovovi svěřenci využít ze všeho nejvíc. Stejně jako rituálu s Achmedovovou účastí na předzápasové tiskové konferenci. Tam stoper nebo defenzivní záložník dochází namísto kapitána Džeparovova především proto, aby týmu nesl štěstí, což zatím skutečně vychází. Uzbekistán je dosud neporažený, navíc se daří i samotnému hráči, jenž byl fanoušky zvolen zatím nejvýraznější postavou šampionátu.

Australané prozatím úspěšně pracují na nápravě svého posledního, a zároveň historicky prvního představení na Asijském poháru. To pro ně senzačně skončilo už ve čtvrtfinále, kdežto teď mají Socceroos jistotu, že se o medaile minimálně přímo poperou. Zajímavou jistotu by měl mít i Mark Schwarzer, jenž ve finále nebo během zápasu o bronz podle všeho přeskočí legendárního Alexe Tobina a stane se rekordmanem v počtu startů za národní tým. Potom by bylo určitě hezké, kdyby tenhle milník mohl oslavit až v sobotu. Tam koneckonců Aussies také míří. Oproti Uzbekům jsou stále favority, a to nejen proto, že je dvakrát porazili v závěrečné fázi kvalifikace na africké mistrovství světa. Především by jim do karet měly hrát zkušenosti prostoupené napříč celým jejich kádrem.

Byla by určitě škoda, kdyby se opakoval zápas Japonců s Korejci zpřed čtyř let, kdy diváci třepotající se síť (tedy zevnitř) mohli zpozorovat až během penaltového rozstřelu. A popravdě se to zatím ani nejeví moc pravděpodobně. Přeci jen jakkoliv Zaccheroni před semifinále vyhlašuje, že útok není všechno a je třeba hodně myslet i na obranu, pořád nemůže popřít skutečnost, že 11 gólů, kterých dosud Japonci docílili, ještě nikdo na turnaji vstřelit nedokázal. Především osm branek nasázených svým posledním dvěma soupeřům budí ohromný respekt. Korejci pro změnu vyznávají čistě ofenzivní styl hry založený na neskutečné variabilitě, třebaže tolik gólů jako tradiční rival nedávají. A právě vzhledem k ofenzivnímu potenciálu obou mužstev, která se tady v Dauhá mimochodem střetla už během Asijského poháru 1988 (2:0 tehdy vyhrála Korejská republika), lze tedy očekávat patrně zajímavější bitvu, než kterou bude ta podvečerní mezi Uzbekistánem a Austrálií.

Stranou pozornosti

- Jason Čulina definitivně opustil dějiště Asijského poháru a v nejbližších dnech se doma v Austrálii podrobí zevrubnějšímu vyšetření svého poraněného kolene. S ním laboruje od utkání s Korejskou republikou, z něhož byl nucen odstoupit již po prvním poločase. V téhle fázi turnaje už pochopitelně klíčový třicetiletý středopolař nebude moct být v nominaci nikým nahrazen, Osieck si tak bude muset vystačit s Carlem Valerim jako zatím spolehlivým záskokem za Čulinu.

- Rozhodčí na Asijském poháru jsou zatím spíše chváleni než kritizováni a nahlas jim nyní za spolehlivé výkony poděkoval i muž z nejpovolanějších, předseda Asijské komise rozhodčích Jusuf Al Serkal. Ten by zatím arbitry souhrnně hodnotil osmi body z desíti, prý registroval jen dvě vážnější chyby. Al Serkal, jenž je zároveň viceprezidentem Asijské fotbalové federace, nemohl opomenout srovnání kontinentální rozhodcovské špičky s tou celosvětovou. V ní má podle jeho slov už dlouhou dobu své místo, což koneckonců potvrzuje i druhé místo Uzbeka Irmatova v anketě o nejlepšího sudího světa.

- V týdnu se bude rozhodovat o osudu trenéra domácí reprezentace Bruna Metsua a pohledy na věc se zatím dost liší. Zatímco prezident Katarské fotbalové asociace Šejk Hamad bin Khalifa bin Ahmed al Thani uvedl, že je s výkony hráčů i kouče víceméně spokojen a všeobecně se očekává, že nebude proti Francouzovu setrvání, jiný nejmenovaný mecenáš pro změnu poukazuje na to, že Katar pod jeho vedením už dvakrát selhal na Gulf Cupu, nepostoupil na MS a teď před domácím publikem ani nezabojoval o medaile. Přestože prý Metsu měl dostatek času na přípravu mužstva.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (101)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zitra

japonsko juzna korea 1

uzbekistan australie 2

Reagovat
smazaný uživatel

A celkový vítěz Japonsko?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už na začátku šampionátu jsem psal, že to vyhraje celý Korea a tvrdím to i teď, sice jsem neviděl na MA ani jeden zápas, ale to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

já taky nic neviděl a to jsem si říkal že se budu dívat :D na ty čutálisty :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje škoda, protože jsou tam zajímavé zápasy. Nevím všechno jsem taky neviděl, takže nějaká "hluchá" utkání tam jistě byla, ale já jsem zatím spokojen.

Reagovat
Shevchenko

Sem byl teprve druhý člověk, který hlasoval pro Uzbekistán - Korea.

Reagovat
smazaný uživatel

holt, Uzbekistán mají ještě lidi zafixovaný jako zemi, kterou Borat označil jako "prdel světa" a Koreu tu pár jedinců ani nerozezná jižní od severní "dyť maj v názvu demokratická, tak to musí bejt ta jižní, néasi..." dokonce sem tu narazil na příspěvky podivující se nad oficiálním názvem Korejská republika (jak je to prej možné?!) navíc teď Kagawa s Hondou dělaj japonskýmu fotbalu moc dobrý jméno a přece jen, obyčejnej českej fanoušek dycky bude hlasovat a tím i sympatizovat pro zemi, jejichž soupiska mu bude známější a jména pro něho lépe vyslovitelná (Honda, Endo, Kagawa vs. Hwang Jae-Won nebo Koo Ja-Cheol). takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, plest si Jižní Koreu s tou sektou ze Severní? To ti dotyční asi fakt moc inteligence nepobrali.

Reagovat
rufus

To se nediv, když většina hlasovala opačně.

Reagovat
fantomas

Už sme tři.

Reagovat
stas87

uzbeci ked mi vypadol iran

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já fandím Japonsku od MS ve francii, tam jsem si jich poprvé všimnul, takže je to moje srdcovka, ale koreu mám taky rád, takže škoda, že to nevyšlo až na finále, ted holt musí jeden z kola ven a musí to být Korea

Reagovat
placa

já teda věřim a fandím soccerossa myslim,že postoupí taky Korea

Reagovat
Godwinson

Korea!

Reagovat
Godwinson

Penalta, supr.

Reagovat
fantomas

Johooo!

Reagovat
smazaný uživatel

what a present from referee

Reagovat
fantomas

Míč hrát vůbec nechtěl, rameno na rameno to taky úplně nebylo. Já osobně bych se taky nerozpakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jim fandis, tak je jasny ze nerozpakoval

Reagovat
fantomas

Chápu, že je snadný v týhle pozici mluvit takle pěkně z cesty. Penalta je to nicméně snadno obhájitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

jen sem prepsal, co rikali komentatori a s cim sem souhlasil /byl jsem rad ze dali gol/

Reagovat
fantomas

Nevim, na Eurosportu zas pro změnu nepochybovali.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasny, na betu3.. maj lepsi monitory

Reagovat
fantomas

Na ES maj zase stoprocentně lepší experty.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze si rozumime s tema co to komentujou

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Tak to byla bohužel paráda.

Reagovat
fantomas

To Nagatomovo zrychlení.

Reagovat
Godwinson

Hlavně, že Korea přežila poločas s remízou ... snad se zvednou.

Reagovat
fantomas

Honda konečně prvotřídní výkon - i díky němu dneska Korea prvně na turnaji neni schopná ovládat střed pole.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním poločase měli korejci štěstí, že rozhodčí odpískal konec. snad to ted japonci utrhnou

Reagovat
Godwinson

To je hňup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tohle je teprve dárek!

Reagovat
smazaný uživatel

dva v jednom, korea vyrovna

Reagovat
fantomas

Ty vole...taková smůla!

Reagovat
smazaný uživatel

Co si o tom myslet ?

Reagovat
mithro

to nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

domo arigato, mr. roboto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Variace na téma zdržování

Reagovat
Godwinson

JOOOOO!!

Reagovat
fantomas

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Já su tak rád, že se Japoncům ta závěrečná rezignace na jakoukoliv sympatickou hru takle vymstila.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, hrát od první minuty 2 prodloužení takovej beton, to se prostě muselo vymstít

Reagovat
fantomas

Shit!

Reagovat
Godwinson

Můj bože, ti Korejci jsou úplně v prdeli.

Reagovat
mithro

boze to co boli za penalty

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Japo a Japo a Japonsko.

Reagovat
fantomas

Takhle pokaženej rozstřel sem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

labilaci

Reagovat
smazaný uživatel

"Neměli jsme nervy, prostě smůlu" aneb kvalitní pokutoví exekutoří

Reagovat
fantomas

"pokutoví exekutoři"

Reagovat
Arne

Kawashima

Reagovat
Liquid

2 vymyšlený penalty v zápase, fandil jsem Korejské republice, škoda, teď Uzbeci do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

Eiji penaltovej bůh, až mě bylo Korejců líto, jak to pálili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted jeste Austrálie a bude dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozhodčí fakt špatnej, první penalta přísná, druhá vymyšlená, fauly taky pískal jak se mu chtělo, opravdu špatný výkon z jeho strany

Reagovat
fantomas

Hlavně ty penalty a výhody! To fakt nedával..

Reagovat
smazaný uživatel

V jednu chvíli už mu Keisuke asi chtěl natahnout a zachranovat to musel až Hasebe.

Reagovat
Shevchenko

Nagatomo teda až na tu penaltu. Jinak proč za Japonsko nekope penalty Endo? Co jsem mohl vidět, tak to je jeden z nejlepších exekutorů, Honda to naopak kope hrozně. Endo ani v rozstřelu nekopal.

Reagovat
fantomas

Odehrál strašnej zápas, řek bych, že si prostě nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že by šel na tu poslední jako taková jistota, protože on na penalty chodí i ve svém týmu a i proti Paraguayi šel na MS a dal, tak asi tak

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Gejnrich na lavičce. Sem si řikal, proč naplno netrénoval. Asi zdravotní problémy.

Reagovat
miky10

Japonsko hezky, aspoň že napravili to hrozná lajdíctví v závěru prodloužení...takhle ale pokazit penaltovej rozstřel, to jsem viděl snad poprvý v životě, že by tým nedal ani jednu!

Japonsko - Austrálie, ideální scénář, ale za Uzbeky bych se taky nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

Woohoo Kewell

Reagovat
fantomas

Co zkouška?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání průser. Ale to hlavní mam ve čtvrtek a teď už poctivě doma najíždim.

Reagovat
fantomas

Takže si dostal to A1 nebo cos to řikal?

Reagovat
Godwinson

Austrálie

Reagovat
Godwinson

.. kam se to hodilo? :-/

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ukázalo se, že existuje i řada 2

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Harryyyy

Reagovat
domingo

To je hrozný, jak se to na tom atdhe seká

Reagovat
Carlos Juan Pablo

livescorehunter.com

Reagovat
fantomas

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d3cb7243961a

Tady je to super, s anglickym komentářem, ale musíš si holt stáhnout Veetle.

Reagovat
fantomas

Hm, akorát se furt ne a ne srovnat zvuk s obrazem.

Reagovat
domingo

Dobrý, už to jede, ale dík Zatím žádnej zázrak.

Reagovat
Woods

dufam , ze Japonsko vo finale prehra ....

Reagovat
fantomas

Kewell...mistr kecálista.

Reagovat
Kaze

prosím, je někde sestřih?

Reagovat
domingo

Ach. Těšil jsem se na vyrovnanej ofenzivní fotbal, ale ti Uzbeci jsou marní a tečou o dva góly ... takže zpět k arabštině.

Reagovat
fantomas

70:30 držení míče, střely na bránu 2:5...neuvěřitelný.

Reagovat
fantomas

No to je megatrapas!

Reagovat
miky10

To je hezký semifinále, celkem vyrovnaný

Reagovat
uff

tu je vidiet ze v aziskej konfederacii su tri tymy a to japonsko korea a australia bolo to vidiet aj na MS

Reagovat
fantomas

To tu fakt vidět neni.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze aj irak a iran su tiez konkurenciechopne tymy

Reagovat
fantomas

Řek bych, že vám Uzbekistán v pátek ukáže, že to i on může být. Zas tu nedělejte závěry z jednoho zápasu. Navíc ani jedno čtvrtfinále nebylo jednostranné, i Katar s Jordánskem ukázaly, že se se špičkou mohou důstojně měřit (dobře, pokud Uzbeky mezi špičku řadit nechcete, pak jen Katar), takže je fakt nehoráznej kec, že je to tu o nákých třech týmech nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, to řekne jenom člověk který ví prd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Páni to snad Uzbekové pustili, takovej debakl jsem teda nečekal

Reagovat
fantomas

No úplně odpadli, vykašlali se na to. Pak už je Aussies přečíslovali pomalu jenom náhodou, aniž by chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mě to mrzí, přál jsem jim finále

Reagovat
fantomas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A moje vysněná podoba finále je tu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele