Anglický glosář: O Rodgersově návratu a novém Robbiem Keaneovi

08.10.2019, 06:58
Názory a komentáře
Další kolo Premier League je za námi a s ním se po "kostkovaném" intermezzu vrací také Anglický glosář. Pakliže tedy ještě nejste zaneprázdněni panikařením nad nadcházejícím rozpisem bez špičkové klubové kopané, nabízím vám ještě jeden rozptyl. Pokud tedy zrovna nefandíte Tottenhamu, ani jednomu z Manchesterů nebo... no, zhruba půlce ligy... protože v takovém případě spolu budeme panikařit tak jako tak...

Před druhou reprezentační pauzou se obvykle začíná pomalu oddělovat zrno od plev a letošek není výjimkou.

V Pochettinovi nám dál utěšeně krystalizuje "druhý Klopp v Dortmundu", který zůstává kvalitním manažerem, ale v dotyčném klubu se již patrně vyčerpal. Solskjaer mezitím dopřává celé analytické komunitě vítanou "told ya" chvilku. A City za Liverpoolem zaostává už o osm bodů, takže je tentokrát už opravdu nahrané.

Liverpool v lize vyhrál posledních 17 zápasů, a tak už jenom touhle jednou sérií předčil svůj celkový počet vítězství v sezonách 1998/99 (AKA Owenův druhý plnohodnotný ročník), 2003/04 (AKA Owenův poslední ročník), 2012/13 (AKA Suárezův první elitní ročník) nebo 2015/16 (AKA ročník, v němž Alberto Moreno nastřádal rovných padesát soutěžních startů). Co vám budu povídat, tentokrát to už musí klapnout.

První čtyřku potom kromě Manchesteru City po sobotním programu dotvářely dva týmy vedené bývalými liverpoolskými lodivody. Od té doby už z elitního okruhu sice vypadlo Hodgsonovo Crystal Palace, avšak Brendan Rodgers navzdory prohře "s těmi svými" dál odolává. Arsenal se nepozorovaně posunul na třetí příčku, přestože zatím nikoho herně nepřesvědčil v ani jednom z osmi dosavadních kol. #EmeryKnows!

Samozřejmě, vzhledem k nedávnému vývoji se pro stabilní sekci "Velká debata" vyloženě nabízelo řešení hutných krizí Tottenhamu či Manchesteru United, a proto si na paškál... nevezmu ani jedno. Místo dosavadní stálice tak představuji segment zbrusu nový: u příležitosti jeho návratu na Anfield jsme Brendana Rodgerse požádali o alternativní výklad událostí ostře sledovaného duelu Liverpool-Leicester.



Alternativní report s... Brendanem Rodgersem

8. minuta: Andy Robertson probíhá po levé straně a posílá do vápna nebezpečný centr. Jen pár sekund nato dochází k rychlému přenesení hry k pravé postranní čáře, odkud pro změnu štiplavě a při zemi centruje Trent Alexander-Arnold. Zadáci Leicesteru úspěšně odvrací/blokují obě donášky.

BR: "V držení míče se každý stává hráčem. My hrajeme s 11 hráči, oni s deseti a jedním brankářem. Znamená to ale snad, že nás nikdy a nikde nemohou přečíslit? To by přece bylo pošetilé očekávat."

13. minuta: Tou dobou ještě stále teprve dvacetiletý pravý bek Alexander-Arnold si zkušeně počká, až se míč odrazí od rohového praporku, prostrčí míč mezi nohama Bena Chilwella a vyzve zhruba o tucet let staršího Jamese Milnera, který ve vyložené pozici míjí.

BR: "Věřím, že mladý hráč kvůli vám přeleze plot nehledě na ostnatý drát. Starší hráč mezitím v témže plotě bude hledat skulinku. Tohle je přesně případ kombinace obojího. Měl jsem pravdu."

30. minuta: První třetina zápasu nenabídla prakticky nic zajímavého. Oba týmy nedají dohromady pár přihrávek, brankáři se zatím nemuseli uchýlit k jedinému zákroku. Leicester se ani tolik nesnaží vystrkovat růžky.

BR: "Popravdě nejsem z těch, kdo by propadali zoufalství. V mé kariéře jsem už vyhrál několik zápasů, zejména proti velkoklubům, aniž bych jakkoliv slevoval z nastaveného stylu, to si raději počkám na ty vhodné momenty v závěru utkání."

40. minuta: Ač se zprvu zdá, že Jonny Evans bude schopen včas zasáhnout, nakonec mu těsně nevyjde krok, a tak James Milner ve výsledku pohotově vysílá Sadia Maného samotného na branku. Liverpool jde do vedení.

BR: "Na počátku sezony jsem měl tušení, že nás v téhle sezoně zklamou tři hráči — v jakémkoliv ohledu — a taky jsem jejich jména sepsal a rozdělil do tří obálek. Teď se obávám, že to budou hráči čtyři..."

60. minuta: Leicester má zatím na kontě dvě žluté karty a nula střeleckých pokusů.

BR: "Vždycky říkávám, že bez vody člověk přežije několik dní, ale bez naděje ani vteřinu..."

81. minuta: Leicester skóruje ze své druhé střely v zápase, a své vůbec první mezi tři tyče.

BR: "Až na úvodních zhruba 60 nebo 65 minut jsme odehráli téměř dokonalý venkovní zápas."

92. minuta: Mohamed Salah je nuceně střídán kvůli zranění.

BR: "Svým hráčům říkám "Per aspera ad astra", což je latinsky "navzdory nepřízni osudu vzhůru ke hvězdám". Buzz rakeťák věděl, co říká, a též Momo by tohle rčení měl mít na paměti. Brzy to rozchodí..."

95. minuta: Sadio Mané je faulován na penaltu, kterou s přehledem proměňuje James Milner.

BR: "Jsem stále ten samý chlap, co málem vyhrál ligu, akorát lepší-lepší-lepší-lepší-lep-p-p..."



obrázek

Sadio Mané slaví vícerozměrné kulatiny. Zdroj: liverpoolfc.com




Satisfakce kola


Sadio Mané se v tomto kole stal teprve 10. hráčem Liverpoolu s 50. soutěžním gólem na kontě a docílil toho ve 100. soutěžním startu za klub. To je všechno tak krásně kulaté, že se mi z toho chce plakat. Salah, Torres, Suárez, Fowler i Owen sice na metu 50 zásahů dosáhli dříve, ale počet startů, na kterých se v té chvíli počítadlo zastavilo, u nich prostě byl tak ošklivý, že si Sadio může gratulovat. 69, 72, 86, 88, 98... bleh.



Narativ je mrtev, ať žije narativ


Bohužel, škodolibí fanoušci ostatních klubů se již nemohou nerušeně bavit představou, že si Christian Pulisic — začátkem léta hlavní argument pro to, že Chelsea onen zákaz přestupů vlastně tolik nerozhodí, protože si velkou posilu obstarala již s předstihem — dále pod Frankem Lampardem snad nikdy nekopne. Tři ligová kola nevyběhl na trávník, přestože byl podle všeho zdravý; naposledy se v Lize mistrů ani nevešel na lavičku; mezitím si pouštěl pusu na špacír s tím, že není spokojen se svou minutáží. To všechno byla voda na mlýn v USA poměrně běžnému (a tuze směšnému) narativu, který Pulisica pasoval do pozice nebohé marketingové figurky, která nemá (na to) hrát v anglickém velkoklubu jakkoliv významnou úlohu.

Tohle byl nicméně jeden z týdnů, kdy většina populárních narativů spíš přežívala, než umírala. Man City bez De Bruyneho je teď už definitivně [citation needed] k ničemu a Danny Ings teď už natuty přebral úlohu tajného agenta ve službách Liverpoolu po Fabiovi Borinim. Borini po odchodu z Anfieldu hned čtyřikrát slavil proti rivalům svého bývalého týmu (Man Utd, Man City, Chelsea 2x), aby ostatním klubům za Sunderland vstřelil všehovšudy tři góly. Danny Ings pro změnu vsítil šest ze svých posledních sedmi branek proti loňské top6 (Arsenal 2x, Man City, Tottenham, Chelsea). A byť letos uspěl též proti Liverpoolu, včas si vše uvědomil a v závěru ve snaze vyrovnat trestuhodně chvályhodně na malém vápně promáchl.



Nejdůležitější zjištění týdne


Tápání Manchesteru City ovšem nelze vysvětlit pouze absencí jejich zrzavého špílmachra. V průběhu této sezony totiž Citizens stihli soupeřům připustit už 10 střeleckých pokusů, které samy o sobě nesly hodnotu minimálně 0,4 xG. Což je, prosím pěkně, hodně. Vezměte si, že penalta je tradičně vyčíslena na 0,76 xG. Napříč celou loňskou sezonou přitom Ederson čelil všehovšudy jedenácti takovým střelám, takže je dost možné, že bleděmodří svého minulého součtu po 38 kolech dosáhnou už příště, po devíti kolech.

To si pak o metrice očekávaných gólů můžete opravdu myslet cokoliv a těžko popřete, že nám něco hodnotného napovídá. Citizens jsou přece vzadu očividně nejistí, čehož si všiml také Gary Neville, takže to musí být pravda. Lze to vysvětlit absencí Laporteho (/Stonese)? Jen zčásti, neboť francouzský stoper dohlédl rovnou na čtyři z oněch deseti střel. Bude to tedy navíc zvykáním si na nového štíta v Rodrim, nebo snad rozhodčí začínají "prokoukávat" mnou dříve probírané taktické faulování City? Ani to není vyloučené.



Nejzbytečnější statistika kola


Arsenal nyní Bournemouthu vstřelil gól ve 27. minutě u tří z posledních čtyř setkání na Emirates Stadium.

Liverpool má po osmi kolech na čele vůbec největší náskok v dějinách Premier League (čili od začátku 90. let). Ba co víc, oněch osm bodů mezi prvním a druhým převýší součet rozdílů mezi prvním a druhým v La Lize, Bundeslize, Eredivisie, Serii A, Ligue 1, ruské Premier Lize a švýcarské Super League (sedm bodů).

Proč je to zbytečné vědět, vás nechám domyslet samotné. Dodám snad akorát, že v téže fázi sezony 1985/86 měl Manchester United před pozdějšími šampiony dokonce 9bodový náskok. Oněmi šampiony se nakonec stali právě liverpoolští, ale to je teď irelevantní i proto, že měli při účasti 22 klubů k dispozici o čtyři kola více na stažení manka. A United měli více prostoru na propad na 4. místo. Co by za něj teď dali...

Za tuto kolekci až povážlivě banálních statistik vděčíme Orbinhovi, Zachu Lowymu a Jonathanu Wilsonovi.



obrázek

Andrew Connolly slaví svou první branku v PL. Zdroj: brightonandhovealbion.com




Novým spasitelem [klubu X] je...


Primární testovací případ: Aaron Connolly (Brighton & Hove Albion)

Ten den nemohl mít pro devatenáctiletého Aarona Connollyho dokonalejší scénář. Načínal své první utkání v Premier League, trefil se v jeho prvním i druhém poločase (a podruhé věru krásně), přispěl tak k suverénní výhře nad letošním finalistou Ligy mistrů, a jenom pár desítek minut po skončení zápasu se dozvěděl, že byl poprvé (do)povolán do irské seniorské reprezentace. Krom toho bude navždy platit za jubilejního stého Ira, který se kdy prosadil v Premier League, a jen zhruba o 200 dní navíc zaostal za premiérovou trefou jistého Robbieho Keanea, jenž si svůj střelecký účet v PL též otevřel v devatenácti.

Aby bylo jasno, Aaron Connolly není až takovým zjevením, jak by se mohlo zdát. Renomovaný server Just-Football ho již letos na jaře zařadil mezi deset nejzajímavějších talentů v anglických akademiích, za což mohlo zejména jeho 11 gólů v patnácti startech v mládežnické Premier League 2. Tou dobou se o něho měly zajímat oba manchesterské celky či německý Hoffenheim. Connolly však nakonec vytrval, a letos se mu to pod Grahamem Potterem vrací. Trefil se v srpnu v poháru proti Bristolu Rovers, málem rozhodl už výjezd na Newcastle, kde ho v závěru odmítal zákrok soupeře na brankové čáře, a... teď ho tu máte, hrdinu.

A zrovna Brightonu se takový gólový Connolly vskutku řádně šikne: v předešlých šesti kolech se Albion střelecky ukrutně trápil, když dokupy nashromáždil jen dva přesné zásahy. Spasitel byl setsakra potřeba.

Záložní testovací případ: Bratři Longstaffové (Newcastle United)

Sean a Matty Longstaffovi se proti Manchesteru United stali nejmladším bratrským duem v základní sestavě klubu PL od bratří Nevillů (1995); jejich kombinovaný věk 41 let a 171 dnů se však neukázal být žádnou překážkou.

Sean Longstaff vytvořil více šancí (4) než dva středopolaři, tři ofenzivní záložníci, jeden útočník a všichni tři žolící Man Utd dohromady (3). A přece se v první řadě jednalo o show jeho mladšího bratra Mattyho. Teenager nejprve opřel svou pěknou ránu do břevna a nakonec vše protentokrát při zemi rozsekl.

Nakrátko střižený zrzek ve středu zálohy s bombou v pravačce? Koho mi to jen připomíná...





Výstřelek kola


Tentokrát jaksi doslova, protože se budeme zabývat šílenou první půlí duelu dvou nováčků, Norwiche a Aston Villy. V něm mohli diváci na Carrow Road přihlížet neskutečné salvě 28 střeleckých pokusů, které se žádný první poločas v dějinách soutěže zaboha nevyrovná. Po závěrečném hvizdu byl stav 21:22, ovšem na góly to bylo jasně ve prospěch hostí 1:5.

Domácí Norwich dojel mimo jiné na to, že hned osm jeho střel bylo po cestě na bránu zablokovaných. Naproti tomu brankářská trojka Canaries, Michael McGovern, čelila rovnou dvanácti projektilům směřujícím mezi tři tyče, z nichž jeden byl navíc dílem penalty. Tu McGovern zlikvidoval, takže si vlastně vedl ještě dobře; to zraněními zdecimovaná sestava před ním si nevěděla rady.

Diplomatické faux-pax kola


Nějaký imigrant tu bude nás, poctivé Brity, okrádat o práci? To tak. Tumáš poctivý britský jméno vod cesty!





Deziluze kola


Upřímně, byl jsem připraven tomu klukovi vpravo fandit, ale přes tohle asi nepojede vlak...

obrázek

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (385)

Přidat komentář
nani92

In Arsene we trust

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, teraz, po prečítaní tohoto tu som prežil tri najzbytocnejsie minúty svojho života.

Reagovat
smazaný uživatel

*pri prečítaní

Reagovat
Salfovic

3,5 minuty.

Reagovat
M0rb1D4S

A nejde u toho out of context arsenal taky o ty výsledky z NHL?

Reagovat
fantomas

Proč by?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak výsledek 2-7 Ale je to jen takový drobný postřeh

Reagovat
fantomas

Hmm, to by bylo dost meta už.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo 8:2 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

JO jako Tottneham. To to souhlas, to je hodně meta..

Reagovat
j_mrazik

.... kde ho v závěru odmítal zákrok soupeře na brankové čáře, a... teď ho tu máte, hrdinu.

To zní jak z google translatoru. Jinak článek fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Ings pro změnu vsítil šest ze svých posledních sedmi branek proti loňské top6 (Arsenal 2x, Man City, Tottenham, Chelsea)

Reagovat
pobody's nerfect

A liverpool, máš to hned v další větě

Reagovat
Mastný Chobot

Star-studded consortium inc Bergkamp, Larsson, Kuyt & Koeman wants to buy + run Wycombe Wanderers. Deal close until board chose American Rob Couhig but with seismic vote next week 'legends' still at table & if not #Chairboys they'll go elsewhere

Pekne

Reagovat
Lacko_Boh

OT:brali by ste (MU, Spurs, Arsenal) Guardiolu?

Reagovat
Cobra

Jo.

Reagovat
Mastný Chobot

lol jebe? jasné

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiciN

Reagovat
masly008

A jak by jsme ho asi zaplatili? A ty jeho nákupy?

Reagovat
Lacko_Boh

Len take mensie mentalne cvicenie, samozrejme ze je to unreal. Minimalne k nam. A ja ho nechcem Pod mi Hughes!

Reagovat
Salfovic

Vzali byste si hypotéku na stadion.

Reagovat
nani92

nie, radšej Wengera

Reagovat
Lacko_Boh

myslim ze sa uz naplno ukazalo ze to vyhodenie bola chyba

Reagovat
Golasso

Jako od nás?

Reagovat
Lacko_Boh

Samozrejme. Vymeniť Emeryho za Wengera? V com sme sa zlepšili? Futbal stojí za píči.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Proč to obracíš proti Emerymu? Pochybuji, že vedení pouštělo Wengera přímo kvůli Emerymu, takže nikdo nikoho "nevyměnil". Prostě se pustil trenér, pod kterým tým dlouhé roky upadal a hledá se nová cesta. I kdyby Emery nebyl ten pravý, tak čeho bychom dosáhli dalším trápením pod Wengerem? Po takové době s člověkem, který řídil prakticky všechno v klubu, je to prostě krok do tmy a ten se nemusí ze začátku povést na 100%, ale udělat se musí... Tím se taky dostávám k tomu, že se změnila celá struktura vedení, kterou předtím Wenger prakticky ovládal a minimálně ta zatím funguje podstatně líp

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze wenger nefungoval s raulom. mohli byt novy wenger a dein. wenger takeho cloveka potreboval. miesto toho mu robil garde neschopak gazidis. myslim ze sa teraz trochu ukazuje ze v trenovani wenger nebol az taky neschopak a takticky diletant.

Reagovat
Golasso

AW tam s Raulem nějakou dobu fungoval, nebo ne? Nejsem si jistý časově, jak to vychází. Taky mě to párkrát napadlo, proč Wengera do té nové struktury nezapojili místo vyhazovu. Asi by to bylo dobré aspoň zkusit, pokud by třeba jenom trénoval. Možná tam byl nějaký důvod, proč se nedohodli. Třeba si Wenger sám do toho nechtěl nechat kecat, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne

Reagovat
Golasso

Jinak teda, jestli Wenger pořád na to trénování má a jestli není taktický diletant, se zatím neukázalo. To se uvidí, až začne někde trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

do toho sa uz dalej nechcem pustat :)

Reagovat
Golasso

V pohodě

Reagovat
Lacko_Boh

Hmm. Je to pochopitelne ale nepresvedcilo ma to o to mze to BOL sprany krok. Vyzeral ale nebol.

"I kdyby Emery nebyl ten pravý, tak čeho bychom dosáhli dalším trápením pod Wengerem? "

Trapenie pod Wengerom je lepsie ako trapenie pod Emerym, po roku a posilach hrame strasnu piculdu. chcel som aby Emery dostal sancu aspon dva roky ale uz teraz ( z pozicie cloveka co nema zodpovednost a tento rok moc odsledovane) mi pride jasne ze to nikam s emerym nevedie.

"Po takové době s člověkem, který řídil prakticky všechno v klubu, je to prostě krok do tmy a ten se nemusí ze začátku povést na 100%, ale udělat se musí.."

Cely proces vyberu bol divny, nebolo to spravne, ved sa zvazoval Arteta. Bolo to nepremyslene, len zebracky fanusikovia ArsenalTV si vyplakali Wengerov odchod a tlak uz bol tak velky ze Pan Wenger rezignoval.

"... Tím se taky dostávám k tomu, že se změnila celá struktura vedení, kterou předtím Wenger prakticky ovládal a minimálně ta zatím funguje podstatně líp "

Asi suhlasim, nemam namietky.

Reagovat
Golasso

To není o tom, jestli je lepší trápení pod Emerym nebo pod Wengerem. Klub se musí vydat cestou, která vyústí v něco, co trápení nebude. Pokud se to nepovede s Emerym, je potřeba hledat dál. To ale neznamená, že jsme měli prostě zůstat pod AW za starých podmínek a nezkusit se posunout. Možná se mohl (místo vyhazovu) do nové struktury AW zapojit jako head coach a zkusit to třeba ještě aspoň rok takto, ale z nějakého důvodu se to nestalo. Třeba se ještě dočkáme. Osobně bych to viděl jako dobré rozhřešení situace, ale otázkou je, jestli na to všechny strany přistoupí.

Ten proces výběru Emeryho byl podle mě dost ovlivněn tím, že se zároveň měnilo celé vedení klubu. Raul se prodral ke klíčové pozici, Venkateshama vytáhli někde ze sklepa konečně na denní světlo (viděl ho někdo někdy dřív jak loni?), hledal se technický ředitel a otěží se chytil mladý Kroenke. Odešli Gazidis a později Mislintat. To je hodně změn a do toho se hledal trenér. Podle mě to nakonec dopadlo dobře, ale to je asi věc názoru. Jinak ArsenalTV nenávidím a po Wengerově odchodu jsem volal taky, už poměrně dost let. Ta změna podle mě byla fakt potřeba.

Reagovat
protiproudu

ty jsi upadal ty trotle

Reagovat
smazaný uživatel

vymena wengera za kohokoli byla naprosta nutnost

Reagovat
Mrvinho

Ne, z Monaca.

Reagovat
C-M@ster

Chtel jsem ho hned po Fergusonovi

Reagovat
redyyz

pokial mu polozi dny klub milardu na stol na prestupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Teď už musíš i ty jako deluded fan uznat, že Modern Family šlo totálně do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

prvni dva dily 11. byly slabe (ono celkove smerovani haley uz v 10. byla blbost a ted uz s ni nejsou ani prumerne sceny), ale zase poslední 10. byl top

Reagovat
C-M@ster

Poslední díl 10. jsem neviděl... už jsem to dávno vzdal a když jsem si random nějakej pustil, hned jsem to vypnul.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba v tobe no

Reagovat
C-M@ster

Hodnocení na imdb souběžně kleslo s mým zájmem.

Takže myslím, že ne, Time.

Reagovat
Lacko_Boh

Hodnocení na imdb ..bracho...braaacho

Reagovat
C-M@ster

Vážně tu ten komentář musím na desíti řádcích vysvětlovat? Vážně to nebylo pochopitelný, "brácho"?

Pokud Manny píše "chyba je v tobě" a já mám důkaz, kterej ukazuje, že většina dalších fanoušků je na stejné lodi se mnou, ne s ním, tak ho vytáhnu.

Že průměrný hodnocení prvních řad je přes 8 a posledních řad kolem 7.2, to s největší pravděpodobností indikuje, že nejsem sám v tom, kdo vnímá znatelnej pokles.

Bohužel na mě zareaguje piča, co neumí pochopit psanej text, vytáhne si jedno slovo a pochopí můj příspěvek úplně naruby...

Takže ti uděluju ban na 24 hodin a už nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to znatelny pokles, je to pokles, ktery zaznamenal asi uplne kazdy dlouhotrvajici serial (respektive mnohdy byl vetsi)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

a vetsina tech fanousku, kteri to hodnotili nejsou s tebou na stejne lodi, protoze oni to narozdil od tebe sleduji. ale zaroven zaznamenavaji postupny logicky regres. takze jsou spis na stejne lodi se mnou, protoze ja rikam to same

Reagovat
C-M@ster

Máš tam i pokles v počtu hodnocení, protože jsou a nesledují a když to náhodou zapnou, hodí tomu šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sam neveris

Reagovat
C-M@ster

???

Však ten počet hodnotitelů tam je napsanej.

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty argumentues hodnocenim, ktere je podle tebe chybne nebo co se ted snazis tim ubytkem dokazat?? braacho

kdyz se podivas na jakykoli serial (nedejboze dlouhotrvajici, co ma pres 10 serii), tak bude mit u tech poslednich mensi pocet hodnoceni, nez kdyz byl na vrcholu (a nebo ani nemusel byt na vrcholu, ale logicky tu epizodu videlo vic lidi, protoze na to bylo vice casu)

Reagovat
C-M@ster

Přátelé - 1. díl 1. série - 8,4

Přátelé - 1. díl 10. série - 8,5

Modern Family - 1. díl 1. série - 8,2

Modern Family - 1. díl 10. série - 6,6

Reagovat
smazaný uživatel

to je panecku analyza, to ti zpracoval jarda soukup??

Reagovat
smazaný uživatel

to hodnoceni kleslo tak o 10/15 %. a to hodnoceni dela max par stovek lidi..

Reagovat
Lacko_Boh

Nevidel som ale s Haley su urcite dobre sceny.

Reagovat
smazaný uživatel

neveril bych ze to nekdy napisu, ale posledni dve rady alex>haley, ve vsem

Reagovat
Busby babes

Ne. nemam ho rad. Ale jinak, co to je za otazku? Je to nejlepsi trener soucasnosti.

Reagovat
Lacko_Boh

To jo ale napr. vo vasom pripade je to rivalov manazer, v nasom (mojom) pripade je to kktko z FCB,Spurs zase maju mega kvalitneho Pocheho(legendu), tak ma to celkom zaujimalo ze ako to vnimate.

Reagovat
Busby babes

to, ze trenoval City by mi asi bylo spis fuk.

Reagovat
Mastný Chobot

Preto si napísal nie?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

je to hned v zapeti. Nemam ho rad. Takze zadnej racionalni duvod. Proste mi neni sympatickej.

Reagovat
C-M@ster

Jde o to, žes napsal "ne" a vzápětí se divíš, co je to za otázku, jak kdyby na ni samozřejmá odpověď byla "ano".

Reagovat
Busby babes

protoze vetsina lidi nebude mit takovej podivnej duvod jako ja.

Reagovat
castelL

Nie, nie je. Nech vytiahne klub ako Dortmund na TOP úroveň a potom bude, aktuálne za jeho úspechmi hovoria len peniaze a peniaze.

Reagovat
Lacko_Boh

Zidan style.

Reagovat
Godwinson

Se podívej na Zidana nebo Jardima, holt každý má něco. Ti kouči, u kterých se píše tenhle budovatelský argument stejně nikdy takový týmy nepřevezmou, takže je to jedno

Reagovat
castelL

Veď toto, potom by sa ukázalo, či dokáže spraviť niečo "navyše"..

Reagovat
Godwinson

Já myslím, že v podstatě se to ukazuje. Podívej se na investice týmů, kde působil Guardiola, na řadu hráčů, co si musel přitáhnout. V porovnání s Kloppem, který podle mě týmu dokázal vždycky vtisknout svojí tvář i s hráči z akademie. Jako neříkám tak, ani tak, ale i kdybych měl tým s neomezeným rozpočtem, určitě bych i tak volil Kloppa.

Reagovat
Busby babes

on ten argument je trochu ve stylu: ty vole, Messi? Az to same predvede s Leganes, tak se muzeme bavit...

Reagovat
Godwinson

To úplně ne, Messi je geniální fotbalista a nikdo to nezpochybňuje. Ale když si v FMku nacheatuješ , já nevím, 500 mega na přestupy (a nejsi úplnej vocas, samozřejmě), tak tu hru úplně snadno totálně zničíš, všechno vyhraješ atd. Ale jako nechci říkat, že Guardiola, Mourinho nebo ti dva výše jsou na hovno. Nebo minimálně úplně na hovno.

Reagovat
zlatan-legend

Jo je.

Reagovat
castelL

Názor zaujatého fanúšika ma nezaujíma.. ale Dík.

Reagovat
zlatan-legend

No vidíš to. A mě zase totálně evidentně neinformovaného a fakta přehlížejícího. Že PEP není nejlepší kouč současnosti může totiž říct jen takový člověk

Reagovat
castelL

Všetky informácie sa zakladajú na faktoch a nie na ilúzií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, raději Bruce

Reagovat
iamek

Osobne bych ho vyzvedl

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu by to bylo fajn, az by k nam prisel, rekl: ty vol,e to je bida, s timhle se neda pracovat a chtel posily za 500 mega a tady by tomu kazdej zacal rikat koncepcni prace misto United rozhazuji...

Reagovat
cokoliv

Tak očividně takm nějaká koncepce je, zatímco city utratilo X milionů a vytvořili tým, který boří rekordy, MU utratilo X milionů a vytvořilo tým, který má tak na boj o udržení. Ale rozumím že sis musel klasicky ublizenecky pobrečet

Je fakt vtipné jak tu kvůli utrácení city pravidelně brečí jen mufani

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

by ste si nasli nejaky dovod preco tvrdit ze to je rozdiel oproti city alebo zaciatku chelsea...

Reagovat
Busby babes

presne. Platilo by to pak naopak, i my bychom museli prinest nejake nove napady do diskuzi.

Reagovat
EXoRcIsT

ja nie nemam ho rad ani jeho styl ale Kloppa by som bral

Reagovat
ttopi

Ach jo. Můžu se autora zeptat, proč u toho omylu, kde místo Pepe napsali Pete, je ta poznámka o migrantovi? To máš fakt pocit, že to někdo udělal z toho důvodu? Nebo co to má znamenat?

Reagovat
fantomas

Ach jo. Je to už šestej díl. To je fakt těžký pochopit, že je to do značný míry satira?

Reagovat
ttopi

Není těžký to pochopit. Ale je to naprosto zbytečný to tam cpát. Pak se nediv, že tě tady lidi tak hejtujou za tvoje poznámky k Silvovi s Mendym a podobně.

Reagovat
fantomas

Docela vtipny, ze me na jedny strane osocujes z prehnany citlivosti, a pak tu predvadis tohle.

Reagovat
ttopi

Jinak neberu Ti tvůj postoj, ale ptám se spíš proto, že ty sám bojuješ proti tomu, aby se zbytečně provokovalo těmito ožehavými tématy (viz kauza Silva vs Mendy) a pak sem prdneš tohle. Kor když se o tobě ví, jakej máš pohled na všechny ty rasismy, feminismy, migranty a podobně

Reagovat
fantomas

Ale tohle přece nemá nic s rasismama a feminismama společnýho. Prostě sem v měsíci, kdy se Británie hodlá opustit EU, udělal vtip na Brexit, resp. satiru na jeden z běžných argumentů pro něj. Vtip to možná neni kvalitní, ale takováhle hysterie... notak.

Reagovat
Hokaido

Vtip to možná neni kvalitní, ale takováhle hysterie... notak.

Škoda, že sis tohle neřekl i u vtipu Bernarda.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jardin

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

od teba satira na temu migranti

keby si o kusok slavnejsi tak by sme cakali miliardu este viacej hipsterskych fantomasov a ich dotknute clanky

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
blade115

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

dementtopi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jen mu dej, je to známej pokrytec.

Reagovat
TopinB

Ty vole, delas spatnou reklamu lidem, co maji v nicku "topi"

Reagovat
ttopi

Ty máš velké T. Já trvám vždycky na tom, že mám vše malé

Reagovat
Greny

Co na to přítelkyne?

Reagovat
blade115

Není ze zdola slyšet.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Reagovat
protiproudu

Dusí se na 2 centimetrech? To mu ani ty nevěříš, spíš tam žere rohlík, aby to vypadalo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Zajímavé jak při dominanci Liverpoolu, trápení ManU a Tottenhamu, nedominanci ManCity, neslanému Arsenalu a zajímavých výkonech nováčků zaniká bída Evertonu.

Reagovat
fenixLFC

nezanika, len holt nikoho nezaujima

Reagovat
Dufan

už to tak bohužel fakt vypadá

Reagovat
salami

Kdo je na ty fotce vlevo?

Reagovat
blade115

Konečně se někdo zeptal.

Reagovat
salami

Jako lamu si nad tim hlavu od ty doby, co ten clanek vysel a uz jsem to vzdal, byt je mi ten ksicht fakt strasne povedomej.

Reagovat
M0rb1D4S

Nejsem si úplně jistý, ale řekl bych, že Práža

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Whitemedia

Viděl bych to na velkého znalce fotbalu Prážu

Reagovat
smazaný uživatel

To je největší fotbalový expert v české republice. Vážně nechápu že ho neznáte.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
patas92

Vlevo Práža vpravo Štáfek

Reagovat
jenage

A to "faux-pax" je taky nějaká satira?

Reagovat
eden_h

mrstny Robbie Keane

Reagovat
Posledni Kovboj

Mam uz si teda dopredu dat do oblibenejch Liverpool nebo jak?

Reagovat
Kucka

Ten Saint-Maximin při gólu Longstaffa v bráně tam doběhl hodně na autopilota

Reagovat
Busby babes

vysvetlete mi nekdo tu deziluzi kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to neni skoro poznat, ale jedná se o dvě odlišné osoby, i když jsou teda oba fotbalově (i když každý trochu jinak) na hodně vysoké úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu

Reagovat
fantomas

Asi sem podcenil fenomen Prazi coz je vlastne pozitivni zjisteni.

Reagovat
fantomas

*precenil

Reagovat
protiproudu

Nepodcenil, dohromady to neví jen ti, co se ozvali :)

Reagovat
mikelinos

Já se neozval a nevěděl jsem to

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kvasha16

Reagovat
čutalista

já taky vůbec netuším vo co v tom jde

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to ten, co za prachy porada koukani u nej doma na fotbal?

Reagovat
bbbauch

hroznej vocas

Reagovat
protiproudu

O čem mluvíš? :)

Reagovat
čutalista

trošku jsem hledal a je to nějakej youtube channel fotbal netradičně...to si fakt pouštět nehodlám, mohl by jsi mě prosím jen tak zlehka napsat kdo to je a co jsi tím myslel? děkuji

Reagovat
fantomas

Je to takovej do sebe zahleděnej, namyšlenej debílek a samozvanej influencer, co "bojuje proti bulváru" řešenim bulvárních témat s rádoby analytickym hábitem na YouTube. Stačí si pustit jedno YT video, vážně.

Reagovat
protiproudu

Neblbni, je dobrej. Nehaň ho tak. Nic lepšího na cz youtube nenajdeš. A videa ma zpracovaný dobře, jak graficky tak informacemi.

Reagovat
fantomas

To první nedovedu posoudit, a nemyslim si, že má zrovna konkurenci, se zbytkem nesouhlasim. PR má dobrý, ale to je tak celý. :)

Reagovat
protiproudu

Tak nejsem fotbal expert abych tom uměl posoudit. Pro divácký plebs jako jsem já, je to ok podívaná :)

Reagovat
čutalista

No to je stejně jedno, na sledování YouTube kanálu jsem asi už starej a unavenej. Já to těm lidem neberu že to dělaj, ale stačí co mi sežere času vše okolo, natož ještě někoho sledovat. Nějak jsem dodnes nepochopil co je na tom tak super sledovat cizí moudra. Díky oběma

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Zark

"s rádoby analytickym hábitem"/// tak to je jak vy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

inak ten wengerov quote o united bol fake, nikdy to nepovedal. hovori toto:

https://arseblog.news/2019/10/wenger-ive-turned-down-premier-league-jobs/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

a jak víš, že i tento rozhovor není fake? hm?

Reagovat
Greny

OT : co říkáte na ten průser tipsportu včera?

Reagovat
Greny
Reagovat
R22

Tipsportu za to, že to nestornovali (zatím)

Reagovat
wild

preco tam bol tak vysoky kurz?

Reagovat
Greny

Bylo to tam chvíli... Jen ráno pak to stáhli bookmaker se asi přepsal

Reagovat
ttopi

Říkám na to, že jestli se jednalo o evidentní chybu, má sázkovka nárok to stornovat (tuším že to mívají i v podmínkách), ale nejsem si jist, jak je to s časem (do jaké doby mohou stornovat a odkdy již musí plnit).

Reagovat
Greny

To je jasný že se z toho budou snažit nějak vykroutit

Reagovat
ttopi

Ač nebudu popupární, tak s nimi musím souhlasit. Jedná se zjevně o chybu. Ten kurz nebyl relevantní, na tom se snad shodneme. Je to sice jejich blbost, ale takovéhle zjevné chyby bych vracel.

Reagovat
ttopi

*populární.

Reagovat
j_mrazik

Všichni v životě platíme za chyby, jenom sázkovky nemusí? Ať to vyplatí, sráči!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
ttopi

Ae notak. Ty když někomu pošleš omylem o jednu nulu víc, tak se taky můžeš dovolávat storna a vácení. Musíš si objektivně odpovědět, zda to byla fakt chyba bookmakera, že chybně určil šanci hráče na skórování, nebo zd ato špatně naťukal do systému, nebo zda třeba samotný systém neudělal chybu. Zjevně se jedná o variantu typu "chyba IT". Ale hádat se nebudu,

Pamatuju si případ, kdy snad Nike (možná Adidas - není důležité), měl na svých stránkách nějakou chybu v ceně bot a hned se to vyprodalo za hubičku. No a objednávky platily.

Taky jsou ale známy případy, kdy se určitou chybou na straně sázkovky dostali hráči k pohádkovým výhrám, ale ke stornu došlo.

Reagovat
Greny

No ale toto není o nule.. to je úplně vypsané špatně kurz

Hráč třetí lajny suverénně nejhorší týmu v první lize co dostává sady....tam by byl na něj kurz minimálně 5 spíš kolem 7

To mě spíš přijde že to bylo úmyslně udělané a někdo propral prachy

Reagovat
Greny

A dodám ten hráč hraje v průměru cca 10 minut včera shodou okolností skoro 17...říkám vám že toto není nahoda

Reagovat
ttopi

Ale jo, však já neříkám, že se jednalo o chybu, kdy přidal 2 desetinná místa a kurz měl být 4,3. MY ale nevíme (teda alespoň já ne), jak se ty kurzy tvoří. Ale když si vezmeš v potaz, že všechny ty kurzy musej v různých kombinacích dávat různé hodnoty, aby to nebylo zaručeně ziskové, tak pochybuju, že to bookmaker někam ťuká na klávesnici přímo takhle, jako že "4,3". To by se asi uťukali chudáci Podle mě mu tato hodnota vyplave z nějakých automatizovaných vzorců.

Reagovat
Greny

Většinu kurzu už myslim nedělá ani bookmaker ale počítačový systém .. který to vyhodnocuje nějakým algoritmem a booky dělá jen minimální změny proto si myslím že půjde úplně o něco jiného

Reagovat
ttopi

Pokud bych přistoupil na tvou domněnku, že to někdo udělal schválně, aby se napakoval, tak nedává moc smysl, aby to tam viselo 2 hodiny. To by ten někdo vsadil a rovnou stáhnul. To se mi nezdá. Ale uvidíme, jsem zvědav, zda k tomu někde vyjde nějaké info s výsledkem.

Reagovat
salami

Bude asi docela zajimavy to sledovat, 40 000 je pro ne prd a mohlo by bejt dobry PR to treba nestornovat, na druhou stranu by to asi byl docela nebezpecnej precedens pro pripady s jinejma ciframa. Ja bych cekal, ze to stornujou a ten poskozenej tiper dostane nejakej bonus/darek nebo neco podobnyho.

Reagovat
Greny

To není o jednom hráči... Má to vsazeno strašně moc lidí bylo to tam přes ve hodiny

Reagovat
ttopi

Tak to je průšvih na entou. Většinou to do pár minut odhalej, ale jestli to 2 hodiny kolovalo mezi lidma, tak to je hezký teda

Reagovat
Greny

Stahovali to až kolem 10:00 a vem si že střelci tam jsou už kolem 6-8 vypsání někdy i driv

Reagovat
ttopi
Reagovat
Busby babes

letecky spolecnosti to delaj kazdou chvili.

Reagovat
ttopi

Tak to jsou vůbec exoti, když můžou prodat víc letek, než mají sedaček, protože ze statistik plyne, že nikdy nepřijdou všichni. Nechápu, že tohle mají posvěcené

Reagovat
Busby babes

no to jsem uplne nemyslel, kdyz maj vyprodane letadlo, tak ti nabizi prachy, kdyz vezmes jinej let. holt se letenky prodavaji pres nekolik provideru/systemu a ne vzdycky to klapne, pripadne se muze stat nejaka nenadala udalost, kdy potrebuji dostat jinou posadku na dane letiste.

Myslel jsem ale chybne tarify, kdy lide koupi super levne letenky a letecke spolecnosti to nasledne rusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Adidas a bohuzel objednavky stornovali - chyba byla ze v korunach dali eurove hodnoty... takze jsem nakoupil asi 4 pary bot kazdy za 40Kc.

nicmene nakoupil jsem si tam obleceni na 10 let dopredu a nakonec z toho nic nebylo

Reagovat
ttopi

Tak myslím asi něco jiného. Jo počkej, možná to bylo něco s Applem. JSem si ale jist, že někdo takovou chybu musel plnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni to vyplatili. Ovsem nikdo se nemuze divit, kdyz to zrusi. Coz se uz v minulosti nekolikrat stalo. Ovsem ja si myslim, ze pokud by to nechali, tak jim to ve vysledku prinese jeste vic klientu = vice penez.

Reagovat
ZJEV

Kdy se to stalo? Tipsport to neruší

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Al Capone

Fakt tu chceš obhajovat sázkovku. Opravdu?

Reagovat
ttopi

Mně je jedno jestli to je sázkovka, nebo babka, co v okně svýho domu prodává vajíčka. Já ti říkám, že objektivně je to prostě chyba a sázkovky mají tohle většinou ošetřené. Ale kdo ví, dneska se můžeš obrátit na soud fakt se vším

Reagovat
Al Capone

A to je špatně, nemůžeš přece srovnávat miliardovou sázkovku s malým stánkem...

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozrejme že možes lebo sa jedná a ľudský faktor ktorý zlyhal, teraz si predstav že ty si ten zamestnanec ktorý spravil chybu a povedia ti že nech sa paci zaplat to z vlastneho.

Chyby sa stavajú

Reagovat
Al Capone

Tady je o to, že u malého prodejce to může být likvidační, u sázkovky těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Sazkovky to z 90% rusi. Ale obcas to nechaji a delaji si tim dobrou reklamu. Ve vysledku na tom stejne vydelaji.

Reagovat
afc
Reagovat
Kovi81

Reagovat
ZJEV

Super, jinak se to stává, letos už jsem viděl dva podobné tikety. Na over v basketu byl místo kurzu 1,9 kurz 190, borec to dal za litr a bohužel to nevyšlo.

Jinak tipsport takové chyby neopravuje a nechává to tak, protože to nemá v herním plánu. Storno by přišlo jen v případě, že by si to "pojistil" protisázkou. V tom jsou celkem frajeři, protože u jiných sázkovek ti třeba i sázku nechají a opraví kurz.

Reagovat
ttopi

Hašek končí v Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

volnej pro United.

Reagovat
ttopi

Záleží jestli na OT dobře kropí.

Reagovat
Kuba94

Reagovat
Mastný Chobot

Toby Alderweireld admits international break is ‘nice change of scenery’

Tam musí byť ppč atmosféra v tom Tottenhame asi

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys čekal asi? že si po takových výsledcích budou vysmátí vyklusávat na tréninku? byl bych nasraný, kdyby tam taková atmosféra nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych čekal, že se ten tým semkne a zafungují leadeři.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde berieš istotu, že je to kvôli výsledkom a nie napríklad kvôli tomu, že je stále v Tottenhame?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeho problém, že se přepočítal a že ho nikdo nekoupil ani s tou směšnou výkupkou

Reagovat
smazaný uživatel

A odpovieš mi?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám jistotu, nevím jaký má důvod

Reagovat
Whitemedia

Michael Emenalo: „Já byl ten, kdo bránil akademii Chelsea kdykoli byl na ni vyvíjen tlak, nebo o ní někdo pochyboval. Byla tu doba, kdy se volalo po lepších výsledcích a manažer A-týmu přišel k vedení s prezentací o tom, jak je investice do akademie zbytečná. Připadlo mu, že to trvá příliš dlouho, než se objeví výsledky a Chelsea ten čas nemá. Tvrdil, že bychom ji měli využívat jen tu a tam jako zdroj přivýdělku a majitel klubu by do ní neměl vkládat tolik prostředků. To ale nebyl můj záměr a musel jsem proti tomu bojovat. Jsem opravdu pyšný na Romana Abramoviče, za tu trpělivost kterou se mnou měl a ochotu naslouchat mi a dát akademii čas. Věřil v tento projekt, nevzdal se ho a já jsem mu za to vděčný.“

Tak který to byl.. Mourek a nebo Boas? Na nikoho jiného mi to moc nepasuje

Reagovat
Busby babes

a pak uz stacil jen transfer ban a voila...

Reagovat
Greny

No nejlepší je ze i když jsme měli transfer ban tak máme lepší přestupak než vy

Reagovat
r.mrazik

to myslis pulisice,kterej prska ze nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako odchod Hazarda a příchod Pulisice a Kovacice je lepší přestupák nežnáš? Přivedli jsme 3 hráče, kteří jsou momentálně to nejlepší, co máme a odešel plevel v obraně, sanchez, kterej nehrál a Lukaku, kterej se trápil a trápí se dál i v Itálii. Odchod Herrery mrzí, ale určitě pro nás nebyl tak důležitej, jako pro vás Hazard.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť je to úplně jedno, se tu co dva dny dohadujete, který klub měl lepší léto.. úplně o hovně to řešit teď v říjnu, si alespoň počkejte na závěr sezony..

Reagovat
Busby babes

v co se to zase zvrhlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A neměli bychom teda počkat na konec sezony se všema diskuzema, nebo o něčem můžem?

Reagovat
Whitemedia

Sorry jako, jen jsem otrávený, že se to tu prostě pořád dokola řeší, je to nuda a nikdy se stejně neshodnete..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sepiš seznam, co řešit můžeme, ať tě těma diskuzema v diskuzích napříště neobtěžujeme pls

Reagovat
Whitemedia

Seznam není potřeba, stačí se neustále nedohadovat nad stejným nesmyslem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Reagovat
Godwinson

Tak problém je, že ten plevel se po sezóně vrátí, ne? I když třeba na Smallinga jsem, světe div se, slyšel chválu

Reagovat
blade115

A tím chceš jen neustále zdůrazňovat to, že by jinak většina těch kluků šanci nedostala (což tu samozřejmě nikdo nepopírá), aby si naaaaahodou ta zlá Chelsea nemohla připsat nějaké plusové body, nebo to má nějaké noblesnější důvody?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

prehledl jsem.

A tim nechci rict nic, byl to jen rypnuti/vtipek, rikej tomu jak chces. Nereaguj na vsechno tak podrazdene.

Reagovat
blade115

No v pohodě, ale určitě jsi to už sám slyšel o tom opakovaném vtipu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To je podobná láska jako Hřebík - Křetínský

Reagovat
Hokaido
Reagovat
FUnk

Reagovat
fff

Klopp 4 roky u nás .

Jurgen Klopp's first Liverpool match-day squad:

Mignolet Bogdan

Clyne Toure

Skrtel Randall

Sakho Allen

Moreno Teixeira

Lucas Ibe

Emre Can Sinclair

Milner

Lallana

Coutinho

Origi

Nejaký progres tam je vidieť

Reagovat
Busby babes

a u nas chtej lidi vysledky okamzite...

Reagovat
patas92

Don't Dead Open Inside

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si lamu hlavu, kdo je sakra Clyne Toure, Skrtel Randall, Sakho Allen a Moreno Teixeira a rikam si, jaktoze ani jednoho neznam

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Aidy Boothroyd, trenér anglické jednadvacítky, ohledně herního vytížení anglických talentů: "Je to úžasné, tohle je přesně to, co jsme vždycky chtěli. Až příliš dlouho jsme měli hráče, kteří ve svém vývoji dosáhli určité úrovně a už se nikam dále neposouvali, protože nedostali šanci. To, co se stalo v Chelsea, je skvělý příklad týmu, který musel využít své mladé hráče a ono se ukázalo, že nejsou vůbec špatní. Věřím, že došlo k určitému posunu a lidé teď budou přemýšlet trochu jinak, protože ti hráči odvádí velmi dobrou práci. Vždyť nejlepším střelcem Premier League je Angličan, a není to Harry Kane, ale Tammy Abraham, mladý hráč, který využil šance, kterou dostal."

Ďalší, čo hypuje zapracovanie mladíkov v Chelsea. Kam až táto chobotnica vlastne siaha?

Reagovat
blade115

Nechodí na EF no, aby jim místní mufani vysvětlili, že to je náhoda, že to neplatí a že to stejně Romana přestane bavit.

Reagovat
čutalista

Reagovat
Chazy

A co se přesně má stát, když to Romana přestane bavit?

Reagovat
blade115

Se asi budeš muset zeptat expertů. Ale tipoval bych přinejmenším okamžitý bankrot, vrácení všech trofejí a explozi stadionu.

Reagovat
Chazy

Jako uvažování nad bankrotem už jsem postřeh, no, tje mimořádná pitomost

Reagovat
blade115

To nemusíš vyprávět mně.

Reagovat
Busby babes

bankrot je prehnane, ale Roman ma za klubem pohledavky pres miliardu liber, ktere zatim jen nechce... ale kdyby nekdy potreboval, tak to proste pro klub muze byt velkej problem. Nebo pro pripadneho noveho majitele.

Reagovat
Chazy

Potíž je, že vlastnění top klubu v EPL je natolik prestižní záležitost, že by i za těchhle podmínek podle mě prostě nebyl problém toho majitele splašit, no.

Ještě by pro Chelsea bylo dobrý, že je nesamostatná, takže by ji nekupoval někdo typu Glazer, ale někdo typu Mubarak. Fakt nevěřím, že by prostě se mohlo stát, že top tým s top zámezím, fanouškovskou základnou a slušným marketingovým potenciálem v nejprestižnější lize prostě zmizel z mapy, zaniknul a nebo prostě skončil bez bohatýho majitele.

Když vidím, jaký prachy se platí při nákupu franchise v NBA, MLB a NFL, tak bych miliardu liber moc nehrotil. LA Dodgers myslím byli kupováni za 2 miliardy dolarů

Reagovat
Busby babes

3 mld liber je uz pomerne dost, ale jasne, nekdo by se nejspis nasel. Vsak taky jen rikam, ze proste Chelsea muze skoncit tak, ze bude vyplacet pres miliardu Abramovicovi.

ja nikde nerikam, ze by klub zanikl a zmizel z mapy.

btw u Dodgers to ale bylo v roce 2012.

Reagovat
Chazy

Nj a byl od tý doby nějakej velkej klub prodávanej? ono se to prostě neděje. Na konci dne to je jedinej důvod, proč se udělal velkoklub z PSG, že v EPL už nebylo místo pro další podobný projekt. Ten zájem by dle mě byl enormní

Reagovat
Busby babes

nebyl. Ale jinak jasne, nejakej sejk by se mozna nasel, co by potreboval svoji hracku. tusim ze i Radcliffe se na Chelsea vyptaval.

Reagovat
Chazy

Mohlo by to být jak s těma Dodgers, prostě skupina velkých investorů, co by z toho udělali značku, pod kterou by se zaštítili a rozjeli další investice.

To vůbec nemusí bejt šejk právěže, fakt nevěřím, že by to nedopadlo

Reagovat
Busby babes

pak to bude ale nejaka obdoba modelu Glazeru. Kluby v PL, ty zavedene jako Chelsea, stoji okolo 2-3 miliard liber. Pokud to koupi skupina investoru, tak bude chtit investici zpatky, takze budou z klubu tahat penize. Je otazka, jestli to budou delat tak bezostysne jako Glazerove nebo citliveji.

Bezne se jako dobra navratnost velke investice uvadi 15-20 let, co by bylo nejakych 100-150 milionu liber rocne.

Pripadne by to musel koupit nekdo jako Roman jako svoji hracku.

Reagovat
Busby babes

tak ono i jedinej duvod proc sejkove koupili City je ten, ze jim Glazerove neprodali United. takovy malickosti, co o tomhle rozhodujou... Kombinace SAFa sejk s bezednou penezenkou, to by ale bylo asi az nefer.

Reagovat
bbbauch

Tak je chelsea samostatna nebo ne?

Reagovat
Mastný Chobot

S Husním by to nemalo moc dlhodobý potenciál asi

Reagovat
Busby babes

https://www.thetimes.co.uk/article/abramovich-would-want-1-17bn-back-if-he-sells-chelsea-tf0qfgnpw

je to samozrejme teoreticke, ale proste penize, ktere Roman do Chelsea nalil byly formou bezurocne pujcky splatne kdykoliv do 18 mesicu od ty doby, kdy o to Roman pozada. Nekde byl i lepsi clanek o tom, jak to presne je nastavene s tou spolecnosti Fordstam

Reagovat
merlick

prvykrat robite nieco dobre s mladikmi a arogancia stupla na lvl mount olympus

Reagovat
blade115

Mount

Reagovat
r.mrazik

muze se stat cokoli...muze to koupit nejakej cinan,nebo sejk a pojedou dal a nebo to koupi nejaky pitomec a dopadnou jak ja nevim...ac milan?

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze s tim pitomcem muzes jit i podstatne bliz ke klubum, kterym fandis...

Reagovat
r.mrazik

jj,to samozrejme taky

Reagovat
bbbauch

Nebo nam tu tobe podobny vysvetli, ze united meli za celou historii akorat haluz na dva trenery a jinak nic

Reagovat
blade115

Teď nad čím mám bádat dřív. Nad tím, jak to souvisí s tématem, nebo nad tím, proč mi podsouváš cizí myšlenku?...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zrovna když by se dalo čekat, že už větší pokrytec být ani nemůžeš...

Reagovat
bbbauch

Jenom poukazuju na mistni experty z vasich rad, nic vic

Reagovat
bbbauch

Btw pokud umis cist, nepodsouvam to tobe, ale tvejm soukmenovcum.. neco jako kdyz napises mufani

Reagovat
blade115

Aha, takže "tobě podobný" se vázalo čistě na to, že taky fandí Chelsea, a nic jiného, jo? Tak to jo. Jako nejsi tu poprvé, tak už asi víš, že se tu generalizuje rádo a často - vypisovat jmenovitě dotyčné mufany je zdlouhavé a hlavně zbytečné, protože tady má stejně každý zpravidla jasno, koho se to týká.

Reagovat
bbbauch

Zdlouhavy a zbytecny a hlavne se hezky honej palce, kdyz se nadava na mufany uz je to pruhledny

Reagovat
blade115

Hezky se honěj palce... A že jsem jich teda dostal.

Reagovat
bbbauch

A ze to myslim jen na tenhle konkretni prispevek.. ty ses nadutej?

Reagovat
blade115

Možná. Ale možná jsi ty prostě jen přecitlivělej a zbytečně vztahovačnej. Jenže kdo jsem já, abych tohle posoudil. Tak se měj, příště napíšu "mufani kromě bbbaucha".

Reagovat
bbbauch

je az neuveritelny, kolik veci to vadi na swarleym, a kolik z tech veci delas stejne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

lae vubec, jako kaydej rok byste nikoho neprivedli a dali sanci klukum z akademie. Vsak vyhravaj uz asi deset let trofeje a kazdej rok hrajou dulezitou roli...

Reagovat
blade115

Viz příspěvek výše, na který jsi hrdinsky neodpověděl. Tohle je sračka a la Swarley, která absolutně nestojí za samostatnou reakci.

Reagovat
Swarley

jj a tu explozi stadionu tě taky všichni donutili napsat...že ty nikdy za nic nemůžeš, to asi taky nebude náhoda...

Reagovat
Busby babes

na co jsem ti prosim te neodpovedel, ze z toho mas trauma?

Reagovat
blade115

To máš fuk, pravděpodobně by odpověď stejně za moc nestála, když tě tak dnes pozoruju.

Reagovat
Busby babes

no hlavne co jsem prosel, tak jsem reagoval na tvoje odpovedi na me...

Reagovat
blade115

blade115 08.10.2019 20:25#

Reagovat
Busby babes

pod jakym clankem?

Reagovat
blade115

Tímhle.

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

ještě tam příště můžou namotat soběstačnost Chelsea a ochránce chudých, budovatele Abru

Reagovat
Whitemedia

Ty taky jedeš pořád dokola jak zaseknutá deska

Reagovat
Swarley

nápodobně, tuhle kravinu od Jamesona tu od začátku sezóny čtu opakovaně...

Reagovat
icka

Reagovat
protiproudu

Co ti na tom vadí?

Reagovat
Busby babes

nic, narazka na to, co jsem tu psal par dnu zpatky. Sarkasmus Sheldone.

Reagovat
Busby babes

no tenhle to rika jinak. S tim ani problem nemam. protoze tam pouzil to kouzelne MUSEL. Na coz treba ti novinari, na ktere jsem nadaval, zapominali.

Reagovat
Whitemedia

To musel taky není pravda.. zůstat tu Sarri, tak bys viděl, by to vypadalo úplně jinak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To MUSELje tam teda úplne mimo, pretože Lampard mohol stavať Girouda/Batsa miesto Abrahama, Pedra/Williana/Pulisica miesto Mounta/CHO atď. Nemusel mužstvo postaviť na mladíkoch, mohli tam byť len do počtu a hrať druhé husle. On si ale postavil svoj realizačný tým práve tak, aby mládež prepojil s prvým mužstvom čo najviac, čo znamená, že to tak urobiť CHCEL, nie MUSEL.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze to je pravda. Nemit transfer ban, tak treba prisel utocnik a odesel by Girou a/nebo Michy a Abraham mohl byt od zacatku dvojka, ktera by cekala na sanci, napriklad. To same se mohlo stat v zaloze. Ti kluci diky tomu sanci dostali a vyuzili ji. Fair play, ne kazdemu se to povede sanci chytnout. Ale predstirat, ze jim tady v tomhle ten ban nepomohl... please.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja píšem stále o situácii s BANom a ty o situácii bez BANu. Takže tvoja reakcia taký výstrel do prázdna povedal by som.

Reagovat
Busby babes

stejne jako tvoje, kdyz tu pises: Zcela urcite bychom postupovali stejne i bez banu. No vzhledem k historii Chelsea tomu proste neverim, protoze tomu nic nenasvedcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Čože? To som napísal presne kde?

Reagovat
Busby babes

celkem vsude, kde pises neco o tom, co Lampard udelat CHTEL.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď konkrétny, ja to tam nikde nevidím. Diky

Reagovat
Busby babes

"On si ale postavil svoj realizačný tým práve tak, aby mládež prepojil s prvým mužstvom čo najviac, čo znamená, že to tak urobiť CHCEL, nie MUSEL."

Treba tohle. Ano, je super, ze to Frank udelal, ale za a by to mel byt bezny standard (ano vim, treba Mourinho na to sere) a za b je to i reakce na to, ze zadne posili nebude moct privest a bude muset pracovat s tim, co ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok nemôže privádzat posily. Nedáva zmysel stavať si takýto realizačný tým, keby v tom nemal pokračovať aj po skončení BANu.

Reagovat
Busby babes

tak si povime za rok za dva, jak ty mlady odchovanci dostavaji sanci. Zatim proste te pohadce o novem pristupu Chelsea nejak neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mne sa tomu nechce veriť, ale nevidím dôvod tvrdiť, že nebyť BANu tak toto alebo hento.

Reagovat
Swarley

být tebou, tak bych do toho ještě příště namotal, že kdyby ten ban přišel ještě před Abrou, jak tam byl ten super tým Zola a podobně, tak by ty výsledky klidně mohly být stejný, možná i lepší...ty prachy od Abry tam vlastně nikdy nehrály až takovou roli...

docela by to ty vaše příběhy oživilo

Reagovat
Chazy

Bych úplně zapomněl, že tenhle trenérský wonderkid někdy existoval .. podle wiki dost otřesná kariéra po tom postupu s Hornets do PL.

Zajímavý, že si Anglie dává na trénování děcek tyhle neschopáky, ten Southgate mě taky fascinuje

Reagovat
r.mrazik

e? vsak tenhle nerika nic spatneho

jinak... "příklad týmu, který musel využít své mladé hráče"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

OT: jaký jsou podmínky pro stornování u Flixbusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se mas rad, tak s nema nejezdi. Stacila mi jedna zkusenost a uz nikdy vice

Reagovat
fantomas

Já s nima teda jel asi 10krát a jenom OK zkušenosti. Ale kamarádka jednou nedojela, páč se jim po cestě vznítil bus.

Reagovat
Swarley

hromada lidí na to nadává, ale já zatím taky vždy ok...jedeš busem no, to prostě nebude nikdy nějaký fantastický zážitek...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s nema jel z Ostravy do Prahy, protoze vlaky casove absolutne nevychazely (v noci jsou ty spoje CD fakt trága) a autem se mi nechtelo, bo jsem letel do Turecka. Ridic byli nejaci bulhari, kteri anglicky neumeli ano slovo... Bus byl totalne precpany polakama a spanelama, kteri se roztahovali, jako by byli doma a hrozne tam smrdel hajzl, takze super nocni jizda Jediny plus meli za solidni cenu, a ze prijeli vcas

Reagovat
fantomas

Tak ale... za to přece nemůže Flixbus.

Stejnou zkušenost můžeš udělat s kymkoliv, pokud jedeš dálkovym autobusem. Mně se třeba na Flixbusu líbí, když to vyjde na ten dvoupatrovej autobus a najdu si místo dole u stolku - krásně prostor i na práci, wifina ucházející, byť nijak senzační. Prostě lehce nadstandardní jízda za super cenu.

Naopak mě vždycky mírně nasere, když to odlejou nějaký sesterský společnosti, což se zdá začínaj dělat čim dál častěji. To bejvaj ty nejhorší busy.

Reagovat
smazaný uživatel

Flixbus nemuze za to, ze jejich ridici, co jezdi mezinarodni dopravu neumi ani kvaknout anglicky? Odpustil bych jim tohle, ale ten smrad pres pulku busu fakt ne. Jeste 3 dny v Turecku jsem citil ten smrad v nose Bohuzel to byl klasicky bus, ne ten dvoupatrovy

Reagovat
fantomas

No ty řidiči dejme tomu, i když pokud to jelo někam do Bulharska...

Smrad způsobujou lidi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Spoj byl Krakow-Praha Ten smrad tam byl celou dobu a rikali tam lidi, ze maj nejaky problem s tim hajzlem, ze to smrdi uz z Polska No proste to nechces

Reagovat
Swarley

co taky ale z Polska nesmrdí...

Reagovat
fantomas

Haha, oukej, tak to byla fakt blbá haluz no. Buď sem měl štěstí, nebo ty smůlu no.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
blade115

Praha-Ostrava nejezdí RegioJety nebo Leo? To mi přijde jako nejlepší způsob cestování hromadnou dopravou, bohužel teda zdaleka nejezdí všude. Tady jsem měl ale dojem, že jo. I když s večerními spoji to bude na prd asi i u nich no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nic nevychazelo. Posledni jelo snad kolem 8 vecer a prvni az nekde kolem 5 rano.... Bud bych tam hnil pres noc na letisti, nebo bych to mel casove hodne nabouchane a nemohl jsem riskovat, ze vlak bude mit nejaky zasek na kolejich...

Reagovat
blade115

... což je u vlaků prakticky pravidlo. Chápu no. Mám to podobně, večer prostě nic rozumného nejezdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci jeden skokan pod vlak A vzhledem k vysledkum United je to riziko posledni dobou ponekud vyssi...

Reagovat
TheTopFootbaler

Kámo radši bych ani nelítal, protože šance, že bude pilot fandit United, je celkem vysoká.

Reagovat
Zark

leo jezdi navic tam maj studenti slevy pokokot tvle

Reagovat
Swarley

to mám teda větší problém s tím, že jezdí jak hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s rychlosti ja problem nemam, ja se taky rad svezu svizneji. Po dalnici toho moc vymamlasit nejde, pokud nejsi trotl... Ale zrovna jsem si vzpomnel, jak se par mesicu zpatky jejich bus otacel na dalnici do protismeru pred tunelem

Reagovat
Swarley

to je docela ono, oni se s tím moc neserou...jako takovou kravinu dělá bohužel hromada debilů dnes a denně, ale přece jen by řidič autobusu měl mít trošku zodpovědnost...

jinak proti rychlé jízdě taky nic nemám, ale co jsem párkrát jel, tak to dost přeháněli...na dálnici ještě ok, ale spíš mimo dálnice mi to teda moc v pohodě nepřišlo...ale to bude asi dost i můj problém, nevěřím v řízení nikomu jinému než sobě...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, ale od profesionalnich ridicu, co vezou lidi... Na tom videu to neni videt, ale on se nevytocil hned napoprve, takze si jeste musel zacouvat, aby to vytocil. Paradox je, ze par dni predtim byl v Nemecku ten pruser s ceskym kamionakem, ktery tam pri predbihani ohrozil protijedouci bus. Ten je ve vazbe a ceka ho soud.. A tady borec dostane sranda pokutu... Pak to tak na tech cestach nema vypadat

Reagovat
Swarley

souhlas no, to prostě normální člověk nepochopí, co jsou někteří schopní na těch cestách vymyslet...jako vždycky jsem proti nějaké velké buzeraci nebo diktování přehnaných podmínek a radši nechat většinu věcí na zdravém rozumu, ale v tomhle to třeba absolutně nefunguje...dřív mi to přišlo, že sem tam potkáš na cestách nějakého debila, ale nějaký poslední dva roky mi to přijde úplně šílený...trošku to kontrolovat, tak můžeš stříhat těm dementům řidičáky na místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou na cestach skoro videt no. Nevim, jestli to je tim, ze maji takovy podstav, nebo co s nema je... Sem tam je vidim, ze stoji na svych oblibenych flecich, kde na prehlednych usecich meri 50. Ale stejne se najde nejaky ujo, co se tam necha načapat Na druhou stranu bysme zase rvali, kdyby to u nas vypadalo jak v Rakousku, kde stoji radar za ''kazdym krakem''

Reagovat
Swarley

jj nebo ta stovka na dálnicích kolem velkých měst, kdy ti hrozí ekologická pokuta navíc, která je ještě pěkně přepálená

v Rakousku je to sice přehnaný, ale radši tohle než ten totální chaos u nás...oni můžou klidně ty omezení zrušit, jsou celkově jinde než my...v Německu to funguje i bez velkých omezení, ale na to musí být ty lidi v dané zemi připraveni...to u nás zatím absolutně nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

Na pokuty ze zahranici se hraje tzv, mrtvy brouk, jen tam pak nesmis jed, bo jak te u nich chytnou, tak ti zabavi rovnou auto

Reagovat
Swarley

Tak ja cestuju často a rad bych v tom pokracoval, to radši zaplatit pokutu

Reagovat
Talker

Já s nima jel tehdá zpátky do Polska pro auto po tom turnaji a byla pěkná kosa a zpoždění 3 hodiny v noci a nebyli schopní ani říct, kdy to má jet

Reagovat
andrew96

Já se tam nějak nikdy necítil komfortně jako třeba v Regio. Ale jel jsem s nimi asi 4x

Reagovat
mikelinos

utfg

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

Všude píšou že zdarma, zajímají mě jejich háčky, popř jestli to nevrací v podobě nějakých poukázek apod

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane > Robbie Keane

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak jednoznačný.

Reagovat
Chazy

To snad ne Roy byl jeden z nejlepších hráčů ligy dlouhodobě, Robbie měl pár fajn sezon, ale ve velkým klubu vyhořel.

Mi přijde, že třeba Roy je dost nedoceněný jen proto, že byl zákeřný prase a je nakonec slavný hlavně proto. Ale on byl fakt prototyp naprosto komplexního CMF - co do áček, vstřelených gólů, kreativity, si vodil Vieiru jako slepý štěně a do toho byl elitní v obraně

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=UhZfSHCcHE8

Když se podíváš aspoň na kus tohodle videa, kde nejsou čuňárny, ale jeho ofenzivní přínos, tak to fakt není obvyklý pro DMF. Při nějaký zoufalým dotahování ztráty zabíhal i na křídla atp. Hrát v dnešní době, kdy se hra víc analyzuje a dočkávají se pozornosti i tihleti hráči víc, bude vnímaný jako top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mi to psát, byl to můj oblíbený hráč, než jsem zjistil jaký je to zmrd. Hráč to byl samozřejmě neskutečně dobrý.

Robbie je ale podceňovanej jak prase. Lippi si ho přivedl do týmu, kde měl Ronalda, Vieriho a Zamorana. Pak mu podlomilo kolena vystřídání trenéra. V Liverpoolu ho zabil Benitez tim, ze ho nepochopitelne posadil vzdy, kdyz zacal davat goly. Spurs pred jeho prichodem hrali kolem 10. mista, s Robbiem se posunuli o pet mist vys. Irskou repre dotahl na WC 2002 i Euro 2012 . V USA s jeho prichodem LA konecne neco vyhralo.

Roy mel kolem sebe celou karieru lepsi hrace nez Robbie. Ja je mam v hlave oba jako naprosto top hrace, hadat se, ktery byl lepsi urcite nebudu

Reagovat
Chazy

Mně vždycky Robbie přišel jako takovej Rooney pro chudý fajn hráč, ale v top týmu pro něj podle mě nebylo místo, byl prostě horší než Tevezové, Drobgové a podobní.

Reagovat
ttopi

Tevez do jedné skupiny s Drogbou rozhodně nepatří. Drogba > Keane.

Reagovat
Chazy

Já jen vyjmenoval pár random jmen z velkých týmů, přes které by si nekopl, určitě jsem nechtěl srovnávat Drogbu a Teveze

Reagovat
ttopi

Osobně bych ale raději v týmu Robbieho, než zrovna třeba Teveze. Ví se, že měl velký talent, ale nějak mě nikdy nechytl. Ten Keane byl vždycky takový bojovník za každé situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ho zabil v najväčšej forme, pretože ho do LFC nechcel a priviedol mu ho tam človek, ktorý mal na starosť prestupy (nechce sa mi dohľadávať jeho meno)... Vtedy sme mohli získať titul - sezóna 08/09, ak by ho lepšie využíval, úplne ho odpálil, typický egoista Rafík.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl furt Villu..neuvěřitelná škoda že ten nevyšel.. a pak z Valencie i Dilvu..achjo

Reagovat
Chazy

Comolli ... a chápu, že je v módě nadávat na Rafu za všechno, co dělal, ale realita je taková, že když ti kupuje vedení hráče, který nechceš a který se ti nehodí do systému, nebo ti tam prostě pocitově nesedí, určitě to není nic příjemnýho a nepracuje se s tím snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Rafův smrtelný hřích a musel jít tři roky do Newcastlu pod Ashleyho, aby se z něj vykoupil. Už je mu odpuštěno.

Reagovat
j_mrazik

Všechno v pohodě, ale ta poslední věta je ústřel, ale chápu, že jsi zavzpomínal nostalgicky a realitu hodil za hlavu. Každý máme slabší chvilku

Reagovat
Chazy

To je pro mě takovej výkřik do tmy, vlastně si vůbec nic neřek. Na tvoji straně nejsou čísla a když se podíváš na zápasy, tak ani výkony. Ale Vieira byl světová špička, určitě byl o parník atletičtější jak Keane, což je u té pozice hodně důležité. Ne náhodou zrovna mezi nima byla taková rivalita, mimořádní fotbalisti oba dva a Vieira navíc i sympatickej člověk

Reagovat
j_mrazik

Asi se mě dotklo údajné vodění si Vieiry jako slepého štěněte.

Reagovat
Chazy

chtěl sem jen říct, že dopředu byl o něco rozdílovější hráč, což by asi zpětně málokdo soudil, když jeho videa většinou obsahují jen bitky, prasárny a štěkání na Vieiru v tunelu

Reagovat
Busby babes

ty ses obcas fakt jak zhrzena holka po rozchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zhrzená holka po rozchodu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
montaigne33

Občas se podívám i na jiné fotbal. stránky (eFOTBAL.cz ATD.)- a tam čtu (jako dnes) titulek: ANDERLECHT I CHELSEA ZAČAL ZAJÍMAT KOMPANYHO BRUSELSKÝ CHRÁNĚNEC... (mysleli Arsenal...) Takže zlatý EUROFOTBAL.CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele