Anglická Premier League souhrn - 30. kolo

15.03.2008, 18:23, aktualizováno 17.03.2008, 23:12
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce Birmingham remizoval s Newcastlem a oba týmy tak i nadále zůstávají v sestupovém ohrožení, domácí dělí od sestupových pozic jen dva body, hosty o dva body více. 30. kolo však přineslo především střídání v čele tabulky - Arsenal jen remizoval s Middlesbrough a toho využil Manchester United, i když jen hubenou výhrou v Derby. Ze třetího místa navíc dotírá Chelsea.

West Ham United - Blackburn Rovers 2:1

15.03.2008 16:00

Góly: 39. Dean Ashton, 81. Freddie Sears - 19. Roque Santa Cruz

Po třech porážkách 0:4 West Ham konečně zabral. S řádně prořídlým kádrem vybojoval vítězství nad Blackburnem i přesto, že po gólu Santa Cruze musel stav utkání otáčet.

Rovers se na Upton Parku nikdy moc nedařilo, ale dnes to chtěli zlomit. Začali na jedničku. Po devatenácti minutách hry se prosadil kanonýr Roque Santa Cruz, jenž tentokrát čekal na další gól poměrně dlouho – celkem pět zápasů. Paraguayský reprezentant využil povedeného centru Pedersena a hlavou poslal míč za záda bezmocného Greena.

Dnešní utkání nabídlo atraktivní podívanou plnou šancí. Solanovu dělovku z přímého kopu sice brankář Friedel ještě dokázal vyrazit, v 39. minutě už ale musel tahat míč ze své sítě. Dlouhého nákopu gólmana Greena využil útočník Dean Ashton, který nejprve obešel obránce Sambu a potom levačkou překonal i Friedela.

Ve druhé půli se snad žádný z přihlížejících diváků nemohl nudit, jelikož šance střídala šanci. Na gól se ovšem čekalo poměrně dlouho. Deset minut před koncem normální hrací doby podruhé udeřil West Ham. Na svou premiéru určitě jen tak nezapomene mladíček Sears. Tomu stačilo pouhých pět minut na hřišti a stal se hrdinou. Sice nadvakrát, ale brankáře Friedela překonal. Blackburn se snažil o vyrovnání, nejblíže byl Jason Roberts, avšak s jeho střelou si poradil gólman Green, a proto Blackburn odjíždí s prohrou 1:2.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Aston Villa 2:0

15.03.2008 16:00

Góly: 11. Jermain Defoe, 38. Nigel Reo-Coker (vl.)

Důležitý souboj o pohárové příčky mezi Aston Villou a Portsmouthem rozhodně nezklamal. Obě mužstva se rvala o každičký metr a souboj, který měl spád, nakonec skončil výhrou domácích Pompeys 2:0.

Přestože do utkání vstoupila aktivněji hostující Aston Villa, jež určitě nepřijela na Fratton Park jenom bránit, a zvláště pak Maloney pěkně zatápěl soupeřovým obráncům, byl to Portsmouth, kdo poprvé výrazněji zahrozil a hned šel touto příležitostí do vedení. To znamenala Defoem výtečně vyřešená situace po překrásném dlouhém pasu od Johnsona, když chybné vyběhnutí Carsona potrestal anglický útočník pohotovým lobem.

Villans tato skutečnost však příliš nezastrašila a v 17. minutě centr Younga ze standardní situace z velké dálky sice minul jak Carew, tak pak Mellberg, ale James přesto musel stěží míč vyrazit na roh. Z následného protiútoku o sobě dal vědět i český legionář v Premier League Milan Baroš, jeho spíše propagační střelu ovšem Carson bez problému zastavil. Následovala spíše oddechová pasáž plná nepřesností. Až na konci 34. minuty ustál Carew až nemožné, aby se prodral ke střele ze slibné pozice, jenže míč z jeho kopačky si to namířil pánu bohu do oken.

Tím však první poločas ani zdaleka ještě nekončil. V minutě 39. přišla totiž velice smolná situace pro Aston Villu znamenající další gól v její síti. Opět stála na zrodu celé akce kolmice na Defoea, ten se k míči sice neprodral, ale následný odkop Carsona ve skluzu byl tak nešťastný, že trefil přibíhajícího Reo-Cockera, od nějž se míč odrazil do odkryté klece jeho mužstva. Ashley Young se ještě pokusil v nastavení první půle korigovat stav utkání, když po akci Barryho střílel ze středu hřiště velmi nebezpečně, James však konečky prstů vytěsnil jeho pokus mimo branku.

Druhé dějství odstartovala zajímavá možnost Kranjčara z 55. minuty, kdy na rohu velkého vápna zasekl míč, dal si ho na slabší levačku a málem přízemní střelou rozvlnil síť soupeřovy branky. Aston Villa odpověděla po chvíli Knightovou nepřesnou hlavičkou po rohu Barryho a později ještě Carew uvnitř pokutového území soupeře vypracoval dobrou střeleckou pozici pro střdajícího Harewooda, jenž však pálil vedle. V 70. minutě opět zahrozili domácí a to prostřednictvím Muntariho, který zdálky napřáhl, ale přestože Carsona nezanedbatelně vylekal, branky nedocílil. O tři minuty později zase Harewood dostal po závaru před soupeřovou šestnáctkou míč doslova za obranu, doslova proto, že jeho gól nebyl uznán pro ofsajd.

V hledišti utkání přihlížel i reprezentační kouč Albionu Fabio Capello a mohl být spokojen zejména s výkonem svého svěřence Davida Jamese. Ten svůj spolehlivý výkon podtrhl čtvrthodinu před koncem, když se vytáhl proti perfektní střele Younga z přímého kopu. Až neskutečně s přihlédnutím k tomu, že dráhu letu balonu zpočátku přes zeď ani nemohl vidět, zasáhl u levé tyče. Závěr utkání ještě poznamenala dvě zbytečná vyloučení. Nejprve šel předčasně do sprch domácí Muntari, o osm minut později ho následoval i hostující Mellberg. Oba dva byli vyloučeni po druhé žluté kartě.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 0:1

15.03.2008 16:00

Góly: 10. John Terry

Chelsea sice dala v Sunderlandu zásluhou kapitána Terryho rychlý gól, ale po zbytek zápasu se trápila, vedení nedokázala pojistit a až do konce zápasu se tak bála o tři body. Ty nakonec udržela.

Už v osmé minutě poslal Mikel na zteč pěknou kolmicí Drogbu, Evans kvapně přispěchal s úspěšným skluzem, míč však odpálil jen ke Coleovi, jehož střela byla naštěstí pro hosty zblokována alespoň na roh. Jak se ale ukázalo, nebyla to pro Black Cats v tuto chvíli žádná výhra. Lampardův roh totiž zužitkoval v gól nejvýše vyskočivší Terry. A už se zdálo, že diváci na Stadium of Light přihlížejí zápasu podobnému tomu Chelsea s Derby, nicméně zdání klamalo. Jakoby totiž byli Blues spokojeni s hubeným vedením a o další gól se nikterak zvlášť nepokoušeli. To se jim mohlo vymstít ve 26. minutě. Cudicini totiž musel zasahovat proti obstojně rozehranému přímému kopu Reidem. O tři minuty později pak O’Donovan vystoupal ve vzduchu výše jak Terry s Alexem, ale svému hlavičkovému pokusu nedal dostatečnou razanci pro to, aby překonal jistého Cudiciniho. V nastavení první půle ještě Gordonovi nadělala značné problémy Lampardova dalekonosná střela.

Hned při vstupu do druhého poločasu spálil největší šanci utkání (vyjma té gólové) Kalou, když se ocitl sám na zadní tyči po centru aktivního Colea, jenže trestuhodně pálil vedle. V 53. minutě málem trestal na druhé straně nedorozumění Cudiciniho s Alexem Leadbitter, ale italský záskok za Petra Čecha nakonec vytáhl jeho střelu na roh. Z následného rohu se dostal k nebezpečné hlavičce Collins, nezacílil ovšem přesně. V závěru zápasu Sunderland přišpendlil favorita na jeho polovinu, ovšem gól ne a ne přijít. V nastavení dokonce mohl rozhodnout Drogba, jenže z přímého kopu střílel těsně mimo, a tak mohl o dvě minuty později trestat Whitehead, jenomže pálil vedle. Chelsea tedy nakonec vydřela na půdě Sunderlandu tři body, ale s notně odřenýma ušima.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Reading FC 2:1

15.03.2008 16:00

Góly: 19. Javier Mascherano, 48. Fernando Torres - 5. Marek Matějovský

Skvělou formu potvrdil Liverpool také proti Readingu. Na vítězství se však nadřel mnohem více než se očekávalo. Po rychlém gólu hostů, který vstřelil český reprezentant Marek Matějovský, musel stav utkání otáčet, což se mu nakonec povedlo a po gólech Mascherana a Torrese zvítězil 2:1.

Dnešní zápas měl šokující začátek. V hlavní roli: český reprezentant Marek Matějovský. Po přihrávce z levé strany se míč dostal v 5. minutě právě k 26letému záložníkovi a ten nádhernou střelou z hranice pokutového území do rohu brány nedal gólmanovi Reinovi šanci. Liverpool však nepříznivý stav moc dlouho netrápil. Pokus Xabiho Alonsa a akce Fernanda Torrese sice ještě gólem neskončila, ovšem v 19. minutě Reading už nezachránil ani gólman Hahnemann. Po přihrávce Ryana Babela pálil opět z hranice šestnáctky záložník Javier Mascherano a ten dostal míč až do brány.

Hra se po vyrovnání mnohem více zklidnila. V 28. minutě vyzkoušel štěstí Ryan Babel, ale víc než roh ze své střely nevytěžil. Dirk Kuyt zase mířil nad. Stejně si vedl také Martin Škrtel, jenž na první gól v dresu Liverpoolu stále čeká.

Vstup domácích hráčů do druhé půle byl výborný. Neuběhly ani tři minuty a míč se už třepotal v síti Readingu. Po centru zleva od Stevena Gerarda hlavičkoval přesně o zem kanonýr Fernando Torres, pro kterého to byl již dvacátý gól v letošní sezóně. Liverpool se ale nechtěl s jednobrankovým vedením spokojit. Torres předvedl skvělou kontrolu míče, přihrál Babelovi, ten ale mířil nad bránu Hahnemanna.

Liverpool své těsné vedení ubránil až do konce, i když Reading byl v závěru aktivní a vypracoval si pár dobrých příležitostí. Reds v lize vyhráli popáté v řadě a udrží tak čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů. S napětím budou zítra určitě sledovat zápas hlavního konkurenta v boji o čtvrtou příčku a městského rivala Evertonu.

Více informací k zápasu

Derby County - Manchester United 0:1

15.03.2008 16:00

Góly: 76. Cristiano Ronaldo

United se proti Derby trápili, vytoužené vítězství nakonec ovšem vydřeli. Ze hřiště posledního celku ligy si odváží výhru 1:0, o níž se postaral Cristiano Ronaldo.

Ďáblové vstoupili do utkání bez své brankářské jedničky Van der Sara, jeho náhradník Kuszcak je pro změnu suspendován, a tak se do brány postavil až třetí v řadě – talent Ben Foster. Ten ovšem zas tak moc práce neměl. Naopak Manchester začal velmi aktivně a hned během úvodních minut mohl vstřelit gól.

Třetí minuta přinesla střelu Cristiana Ronalda. Portugalský záložník a prozatím stále nejlepší střelec Premier League ale mířil nad. Pár minut nato poslal Park míč na pravou stranu pro Giggse, jeho střela byla však zblokována na roh. O moc lépe si zanedlouho nevedl opět ani Ronaldo.

Naopak nechybělo moc a Derby si mohlo do kabin odnést vedení. V 38. minutě se musel poprvé vyznamenat gólman Foster. Z patnácti metrů vyslal na bránu Manchesteru nebezpečnou volej útočník Miller a jasnému gólu zabránil pohotovým zákrokem právě až Foster. Ten dokázal své kvality i minutu nato, kdy opět likvidoval pokus Millnera, který prošel přes obranu. V závěrečných vteřinách pálil nebezpečně také Wayne Rooney, ale ani on nemířil přesně. Poločasový stav tak zněl 0:0.

Manchester nastoupil do druhé půle v nezměněné sestavě. V první příležitosti měl prsty opět Cristiano Ronaldo, který zahrával přímý kop zhruba z 25 metrů, ovšem z celé akce byl nakonec pouze roh. I další šance přišla po přímém kopu. Ty má v Manchesteru na starosti Ronaldo, v 59. minutě byla ale jeho střela nepřesná.

Gólman Foster musel opět zasahovat zhruba pětadvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy zlikvidoval pokus Sterjovskiho. Ten nakonec vybojoval jen roh. United se trápili, na obranu Derby nemohli stále vyzrát. Střela Sahy ze 74. minuty sice ještě nebyla přesná, za dvě minuty se už ale radovali. Po přihrávce Rooneyho se míč dostal ke kopačkám Ronalda a ten přesnou střelou propálil i Carolla, čímž zařídil pro svůj tým nejtěsnější možné vítězství. Manchester i přes závěrečné šance druhý gól přidat nedokázal.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Middlesbrough FC 1:1

15.03.2008 18:15

Góly: 86. Kolo Touré - 25. Jérémie Aliadière

Arsenal se trápí dál. Tentokráte vyhořel na Middlesbrough, přestože ho dusil prakticky po celých 90 minut, střelecký den se opět nekonal. Nakonec musel zvadlým Kanonýrům "pomoci" Schwarzer vlastním gólem až v 86. minutě.

Arsenal vstoupil do utkání, jak je jeho zvykem, aktivně, tvořil hru a hned v osmé minutě Eboue nechtěně centrem trefil břevno. Jeho centr nebyl sice vůbec přesný, nicméně sám Schwarzera postrašil. O dvě minuty později Eboue s Van Persiem kombinací na jeden dotek připravili dobrou pozici pro odcentrování Fabregasovi, jenž adresoval ideální pas Adebayorovi, který ovšem zacílil jen slabě do Hutha. Za dalších pět minut Eboue zdálky protáhl Schwarzera. Tlak Gunners vrcholil a ve 21. minutě si zaběhl za obranu Adebayor, jenže názorně demonstroval fakt, že mu tu poslední dobou vůbec nejde, když napálil míč pouze přímo do gólmana. Po této šanci došla hostům trpělivost, konečně také zaútočili a hned napoprvé úspěšně. Obrana Arsenalu prováhala dlouhý výkop Schwarzera, který se snesl na nohu Tuncaye, jenž nasměroval míč na úplně volného Aliadiera, ten už měl snadnou úlohu – 0:1. Hned na to Van Persie po pasu Fabregase nepovedeně hledal ve vápně Adebayora. Touto akcí skončil první poločas.

Arsenal načal druhé dějství pochopitelně aktivněji a hned po třech minutách vypracovalo duo Clichy-Hleb možnost pro navrátilce Van Persieho, ten však pálil vedle. Celý zápas však Van Persie odehrát nemohl, dařilo se mu, ale je po zranění, nahradil ho Bendtner a hned po nástupu na hřiště po dlouhé odmlce Arsenalu zahrozil – po centru Eboueho však nakonec ani pořádně nehlavičkoval. V 66. minutě, o dvě minuty později, Hleb obešel jednoho soupeře, krásně pod sebe nahrál Fabregasovi, jenž v ohromné šanci na Schwarzera nevyzrál, ten se opět vytáhl s parádním zákrokem.

V minutě 73. Adebayor ve vápně našel nejmenšího muže, Fabregase, ten však hlavičkoval mimo. Jakoby si pro tuto chvíli oba dva aktéři své klasické role nahrávače a zakončovatele vyměnili. Arsenal se nakonec dočkal až v 86. minutě, kdy Fabregas z rohu centroval, Touré hlavičkoval, na míč pak ještě nedosáhl Flamini, ovšem nešťastná spolupráce Schwarzera s obráncem vyvrcholila v nečekaný gól. A tak mohla začít stíhací jízda za výhrou. Nejprve šlo Boro do oslabení, když Mido vysokou nohou v obličeji zasáhl Clichyho (ten kvůli tomu musel dokonce i střídat) a šel předčasně do sprch. Pak to začalo: V nastavení zavřel Arsenal soupeře dokonale před, potažmo dovnitř velkého vápna a nastala mela o každý odražený míč. Bohužel pro Kanonýry každá jejich střela byla hradbou těl zblokována, respektive vyražena na roh. Zápas tak dospěl k nerozhodnému konci.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Everton FC 1:0

16.03.2008 14:30

Góly: 67. Brian McBride

Brian McBride rozhodl o tom, že po devíti kolech vyjde Everton opět bodově naprázdno. Naopak Fulham udělal důležitý krok k záchraně, i přes vítězství ovšem stále zůstává předposlední.

Skutečně nudný a nezáživný první poločas nabídl tento zápas. Ani jeden tým se příliš nepředvedl. Fulham byl sice o něco aktivnějším celkem na hřišti, ale chyběly mu finální přihrávky, většina jeho akcí totiž končila na hranici pokutového území Evertonu. Hostujícímu kouči Moyesovi značně zkomplikovalo situaci brzké vynucené střídaní Andyho Johnsona.

Hra se odehrávala především ve středu hřiště, až v posledních dvou minutách Toffees nebezpečně a hned dvakrát zahrozili. Nejprve se po kombinaci Nevilla s Osmanem k míči dostal Yakubu a tvrdou střelou k levé tyči protáhl Kellera. Následně byl v dobré šanci Leon Osman, v pokutovém území se ale octl po souboji s obránce Hughesem na zemi a dožadoval se penalty. Rozhodčí Bennett ovšem vše viděl jinak. Fulham si tak mohl oddechnout.

Jako den a noc. Tak nějak by se dal charakterizovat předváděný fotbal ve druhém poločase v porovnání s tím prvním. Už ve 47. minutě byli hosté velmi blízko ke vstřelení branky. Na Artetův centr ale před bránou Kellera jen těsně nedosáhl Lescott. Fulham však Everton od tohoto okamžiku dostal pod tlak, který vyvrcholil v 67. minutě vstřeleným gólem.

Po levém křídle se vydal osamocený Paul Konchesky, na jeho přesný centr si v pokutovém území naběhl americký reprezentant Brian McBride a přesnou hlavičkou otevřel gólový účet tohoto utkání. Svěřenci Davida Moyese málem ihned odpověděli. Po rohovém kopu měl na hlavě vyrovnání Joseph Yobo, nikým nehlídaný ale nezamířil přesně.

Fulham mohl své jednogólové vedení zdvojnásobit. V pádu totiž špatně odvrátil míč Yobo, ten se dostal k Eddiemu Johnsonovi, jenže londýnský útočník bránu přestřelil. Everton si uvědomoval důležitost zisku alespoň jednoho bodů, spěchal dopředu, jenže na pečlivou obranu Cottagers vyzrát nedokázal.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Bolton Wanderers 1:0

16.03.2008 16:00

Góly: 34. Emile Heskey

Situace Boltonu začíná být skutečné kritická. Trotters totiž opět prohráli, už počtvrté v řadě, a i nadále jim patří předposlední pozice.

Trenér Megson šetřil své největší hvězdy v zápase Poháru UEFA na půdě Sportingu právě pro toto utkání, jenže ani to mu nepomohlo. I přesto, že Bolton hrál téměř celé utkání v početní převaze, působil dost bezmocně a Wigan zaslouženě vyhrál. Navíc opět dokázal udržet čisté konto.

Zápas nezačal pro domácí fotbalisty zrovna nejlépe. Po ataku na Cahilla viděl červenou kartu velšský záložník Jason Koumas. Ofenzívě Wiganu to ovšem po zbytek zápasu nijak výrazně neublížilo. V 10. minutě si zpracoval dlouhý výkop od Kirklada útočník Heskey, přihrál Valenciovi, jeho následnou střelu z úhlu ale zblokovali hostující obránci.

V 32. minutě už ovšem mohl JJB stadium začít slavit. Dlouhý aut Maria Melchiota dokázal zužitkovat střelou z voleje Emile Heskey. Už za osm minut vyrovnal útočník El Hadji Diouf, jenže jeho branka nebyla pro hru rukou uznána. Bolton navíc musel ještě těsně před přestávkou sáhnout ke střídání. Po hlavičkovém souboji s Erikem Edmanem hřiště předčasně opustil Tamir Cohen. Toho nahradil Polák Rasiak.

Druhý poločas začal velmi dobře. Už ve druhé minutě se odhodlal ke střele Kevin Nolan, jeho pokus ovšem letěl přesně do míst, kde stál obrovitý gólman Kirkland, jenž jej bez větších potíží vychytal. Po zbytek zápasu se však diváci poměrně nudili. Na hrůzostrašném trávníku to místy vypadalo jako na bojišti.

Wigan, vědom si svého vedení, se do útočení moc nehnal, očekávaný tlak od Boltonu nepřišel, a proto tento záchranářský souboj zaslouženě vyhráli domácí fotbalisté.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 2:1

16.03.2008 17:00

Góly: 59. Stephen Ireland, 72. Nedum Onuoha - 32. Robbie Keane

Manchester City si zřejmě vzpomněl na výkony z podzimu a především po výborném druhém poločase porazil Tottenham 2:1. Výsledek musel otáčet, jelikož už od 32. minuty zásluhou Robbieho Keana prohrával.

Kohouti se od začátku drali do útoku, ve čtvrté minutě nechybělo moc a mohli se radovat. Keane si obešel Onuohu, ale svou střelu z poměrně velkého úhlu poslal mimo. První vážnější akci Manchesteru pro změnu překazil zblokováním míče hostující stoper Michael Dawson. Ani střela Johnsona z dvacáté sedmé minuty nedokázala projít až k brankáři Robinsonovi.

Tottenham byl o poznání úspěšnější o pouhých pět minut později. Corluka ztratil míč v souboji s Chimbondou, ten přihrál do pokutového území Keanovi, který přesnou střelou levačkou k tyči rozvlnil síť jako první. Tři minuty nato ale mohla chyba v rozehrávce stát Spurs vedení. Po zachycení míče přihrával okamžitě Michael Johnson na Neryho Castilla, jeho střela ale jen těsně minula branku Robinsona.

Vývojem zklamaným fanouškům udělal alespoň částečnou radost mladý irský záložník Stephen Ireland. Ten přesně mířenou ránou vyrovnal na 1:1. City vstřelený gól nabudil ke zvýšení aktivity, což se nakonec vyplatilo. V 71. minutě se trefil Nedum Onuoha. Manchesterský stoper si naskočil na centr z rohového kopu a tvrdou hlavičkou poslal svůj tým do vedení.

To si Citizens udrželi až do konce a po řadě nevalných výkonů konečně vyhráli. I nadále tak mohou živit naději na přímý postup do Poháru UEFA.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Newcastle United 1:1

17.03.2008 21:00

Góly: 33. James McFadden - 56. Michael Owen

Newcastle znovu neukončil dlouhé čekání na výhru a z Birminghamu si veze pouze bod. Ten mu zajistil po změně stran Michael Owen.

V úvodu zápasu byli aktivnější domácí. McFaddenova tečovaná střela nejprve skončila mimo a po spolupráci Forrsella s McFaddenem selhal v zakončení Muamba. Následně zahrával dva rohové kopy McSheffrey. Po tom prvním střílel nepřesně Forssell, druhý zakončil nepřesnou hlavičkou Jaidi.

Newcastle se postupem času dostával do hry a ve 24. minutě pálil nad Owen. Ve 33. minutě přišla první branka. Z levé strany centroval Murphy, McFadden si odstavil Fayeho a následně s velkým přehledem překonal Harpera - 1:0.

Zápas skončil pro Larssona, ten byl po zákroku Butta dlouho ošetřován a i když dohrál první poločas, k tomu druhému již nenastoupil. Na hřiště místo něho naskočil Parnaby a ještě před jeho příchodem mohlo být vyrovnáno - v nastaveném čase první půle po centru z pravé strany zamířil na vlastní branku Kelly a mohl být rád, že míč směřoval přesně na brankáře Taylora, který nebezpečí zneškodnil.

Druhá půle patřila spíše Newcastlu. Jeho hráči se hnali za vyrovnáním a blízko byli v 50. minutě, Owena však skvělým zákrokem vychytal Taylor. O pět minut později si tito dva svůj souboj zopakovali a tentokráte se radoval hostující útočník. Střelu Martinse Taylor sice ještě dokázal vyrazit, rychlý Owen se však přes dva obránce dostal k dorážce a míč poslal takřka přesně k tyči - 1:1.

Newcastle měl v závěru více ze hry, častěji držel míč na kopačkách, ovšem chyběla mu finální přihrávka. Štěstí z dálky tak zkusil Martins, s jehož pokusem si poradil Taylor. Straky svou územní převahu zužitkovat nedokázaly, na druhé straně pak střelecké štěstí marně pokoušel Zarate a zápas tak nakonec skončil remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29214459:1567
2.Arsenal FC301910158:2267
3.Chelsea FC29197349:1864
4.Liverpool FC301611355:2159
5.Everton FC30175847:2556
6.Portsmouth FC30148844:3150
7.Aston Villa301310752:3949
8.Manchester City30139836:3448
9.Blackburn Rovers301210839:3746
10.West Ham United301271133:3643
11.Tottenham Hotspur29981254:4735
12.Wigan Athletic30871527:4231
13.Middlesbrough FC307101327:4431
14.Newcastle United30781531:5729
15.Reading30841835:5728
16.Birmingham City30691534:4627
17.Sunderland AFC30761726:4827
18.Bolton Wanderers29671628:4325
19.Fulham FC304111527:4923
20.Derby County30172214:6410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (237)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak Manchester hruza a děs,Derby je tlačilo omg :( ostuda,naštěstí se vyhrálo.ale ta předvedená hra není ono,musíme to zlepšit už proti Boltonu a proti Liverpoolu

Reagovat
fantomas

tak nejen arsenal je nejistý koukám

Reagovat
smazaný uživatel

nj...tak aspon mame tri body, a rychle musime se otřepat,a jít s vztyčenou hlavou do dalšího zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský

Reagovat
fantomas

baroš - katastrofa...i ten komentátor byl dneska lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Derby perfektní výkon, měli smůlu. Ale pro diváky je to stejně aspoň nějaká kompenzace za nevydařenou sezonu. MAnU je skutečně dnes nepřehrávalo a to ani statisticky - držení míče 45/55, střely na bránu 8/9. Dnes si Derby aspoň bod skutečně zaloužilo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

krásné

Reagovat
fantomas

naprostá paráda

Reagovat
smazaný uživatel

A Skrtel + brankar liverpoolu se jen koukali

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aladiere , za poslední tři měsíce jsem si tohohle hráče oblíbila až tak, že je pomalu mým nejoblíbenějším hráčem vůbec.. určitě patří mezi moje top3

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbil

Reagovat
fantomas

ted to měl ale hodně snadné..

Reagovat
smazaný uživatel

měl.. ovšem divně jsi to formuloval, jako kdyby to byl nekopa..

Reagovat
fantomas

jak divně formuloval? napsal sem že TED to měl (ovšem) hodně snadné. Jistěže je to kvalitní fotbalista, však ho taky pro velký fotbal vychoval Arsenal (wenger)

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci....dúležité je že Manchester United zase vyhrál,sice hra nebyla dobrá ale 3 body sú doma....POME ManUtd POME....tento rok budú 2 titule !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak s těma dvouma titulama nevím,snad se z tý krize dostanou.amáš zajimavej nick na to že fandíš united :)

Reagovat
fantomas

to jono

Reagovat
smazaný uživatel

matejovsky dal aky gol ?(nemohol som pozerat bol som na futbale Nitra-Kosice) ,hmm ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik ,Boro

Reagovat
fantomas

vyrovnaj

Reagovat
smazaný uživatel

hh

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic ,skoda

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Mida

Reagovat
smazaný uživatel

niesom fanusik arsenalu ale chudak clichy (anglicka liga)

Reagovat
fantomas

hh

Reagovat
smazaný uživatel

pekny ale Liverpool neporazi ani pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze len remiza ale bod staci (Boro)

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze len remiza ale bod staci (Boro)

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze len remiza ale bod staci (Boro)

Reagovat
smazaný uživatel

prepacte

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo pane Taylor vase nelidska zhovadilost prinasi prvni ovoce.Doufam,ze ti nekdo z tech noh udela pahýly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

eduardo nám vážně nechybí..

Reagovat
smazaný uživatel

spatna vymluva

Reagovat
Devil

To bylo ubohy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arsenal ma štěstí,to není možný..zase vyrovnat těsně před koncem...jako je to uctyhodné,ale mě to přivádí k šílenství...nejen mě ale cely United

Reagovat
smazaný uživatel

vsak viac stastia ako rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Být z tábora United, tak dnes o nějakém štěstí mlčím, protože zrovna vy jste si za dnešní výkon nezasloužili 3 body, ale kompletně nakopat koule. Mít takové problémy s posledním, který ještě rozdýchává debakl 6:1, bylo trestuhodné a je mi velmi líto, že Derby aspoň jednu ze svých nadějných šancí nevyužilo...

Reagovat
fantomas

asi tak a hlavně...Tome, objektivita by neškodila. Boro bylo jasně horší a dá se říct že byla jen otázka času kdy arsenal udeří, sice to byl vlastnák, ale schwarzer párkrát předtim Boro podržel. Boro si proste zasloužilo max. bod!

Reagovat
smazaný uživatel

pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva jak muze 2 tym tabulky,ktery ztraci 1bod na 1 hrat v 16.00 a 1 v 18.00.Nechci psat,ze je to neregulerni,ale ma to neco do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v CR hraje jinej den slavia a jinej sparta...to mas jedno..to bylo je a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj, ty jsi mi ale rozumbrada...co je na tom neregulérního..?

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor bez strelecke formy,Persie po dlouhem zraneni,Bendtner da gol jenom,kdyz mu to s prominutim spadne na hlavu.Wenger neni blbec ne nadarmo za Eduarda vysazel tolik money.

Reagovat
fantomas

na RVP nebyla vubec znát ta pauza, hrál aktivně a dostával se i do šancí, góly přijdou - tose neboj!

Reagovat
smazaný uživatel

No nic uz jsem to stravil.Middlesbrough je neprijemny souper prirovnal bych ho ke Getafe.

Reagovat
Slejdy

ty kravicko klobouk matejovsky...banan jak cip

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky

Baros ten tam zase byl jen do poctu a ta reakce na tu ruku...komediant

Jinak se zacinaji potvrzovat predsezonni predpoklady, ze Arsenal na titul nema a ze Chelsea bude bojovat o titul i bez Mourinha

Reagovat
fantomas

chelsea a titul?

Reagovat
smazaný uživatel

pisu bojovat!!! A ona ztraci 3 body.

Reagovat
Devil

Jo jo panove , jeste to bude hodne zajimave !

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyhrajeme i příští zápas,tak máme stejně bodů jako Arsenal,ty komiku

Reagovat
fantomas

no ale na titul prostě nemáte, byla by to ostuda pro anglickej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tohle radši nekomentuju

Reagovat
smazaný uživatel

právě že Chelsea má v sestavě nejvíc angličanů...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle říkej fantomasovi,to já moc dobře vím

Reagovat
smazaný uživatel

jj,promin,špatná reakce..ale on to pochopí,v arsenalu maj nadnarodni vztahy,tak tohle obycejne snad pochopí...od prostého čecha

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

no neozívá se....tak si nejsem jisty

Reagovat
smazaný uživatel

že by fantomasovi sklaplo,to nehrozí asi si šel něco zařídit

Reagovat
smazaný uživatel

asi si to překládá do španělštiny,francoužtiny a angličtinym,aby to všechno pochytil

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

večeřim myslel sem že to bude špatná vizitka po fotbalové stránce..všichni třeba ze španělska řikaj jak se v anglii jen nakopává, což by jen podpořilo mistrovství chelsea kdyby vyhrálo manu či arsenal bylo by to jen dobře pro obraz PL ve světě

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pro mě by byla ostuda anglickýho fotbalu,kdyby titul vyhrál tým,kterej nemá v základní sestavě ani jednoho Angličana,popř hráče z britských ostrovů

Reagovat
fantomas

walcott, hoyte

Reagovat
smazaný uživatel

manu - Scholes,Giggs,Neville,Carrick,Hargreaves

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
fantomas

bravooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak oproti tvým 2, je to sakra rozdíl

Reagovat
fantomas

mě nesere že nemáme v základu žádnýho angličana, to se nejenže změní v lete, ale i to prostě neni podstatný...Em.Stadium je furt plný a fotbal hrajem nejhezčí na ostrovech, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

co se změní v létě?? odejdou i ti 2 ,,zbylí,, anglánci?

Reagovat
fantomas

no tak to těžko vzhledem k wengerově přestupové politice...já měl pochopitelně na mysli to, že asi přijde agbonlahor a kdyby nedopad on tak prostě wenger (nebo nekdo z arsenalu, ted už nevim) řekl, že přijde nákej anglán určitě

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to chci vidět,sám tomu nevěříš a když si zmínil přestupovou politiku tak ta nemá s anglánama u vás co dělat:)

Reagovat
fantomas

o agbonlahora má AW eminentní zájem

Reagovat
smazaný uživatel

+ fletcher, o´shea, foster, ferdinand, brown...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni váš základ,jokere

Reagovat
fantomas

no co si budeme povídat, chlape, celej anglickej fotbal de v tomhle smeru do háje:

Chelsea - taky žádná sláva: Terry, Lampard s Colem, kterýho ste ještě zbaběle přetáhli právě Arsenalu, vám to nezachráněj. SWP s J.Colem hrajou asi tak často jako Walcott a přiznej si, že dokud bude řídit svou čukotku abramovič nepřijde žádnej anglán. Už nepřišel od doby A. Colea a to je sakra dlouho

Manu - dobrá, sice je nejvíc z Big Four anglický, ale co si budem nalhávat přestupová politika Alexe stojí na cizincích (v poslední době akorát Hargreaves), navíc až skončí Scholes, Neville a Giggs, což bude brzy, tak už to bude u Manu podobný jako u ostatních z big 4. I ta sázka na budoucnost (ted dva brazilci z fluminese) moc nevábí

Live - Dokud žije Rafa, žije a rozrůstá se španělská legie v Live. Vždyt už to tam stabilně v základu drží akorát carragher se steviem to je bída, občas si škrtne i pennant s crouchem, ale to je málo ne?

Arsenal - ano, je to cizinecká legie, nelíbí se mi to, ale hrajou pěkně, to mě momentálně, dokud (možná) nezavedou to pravidlo o odchovancích, zajímá nejvíc. Krom toho příští generace by měla bejt "ryze" anglická. Ale ty ohromné talenty (vesmes angličany) už sem nedávno jmenoval.

Reagovat
fantomas

navic když se porozhlídnu po trhu tak z britů přichází do v uvahu snad jen: Downing, Barry, Agbonlahor (možná, spíš pozdějc o takové dva roky),Young a možná později Bale

Reagovat
fantomas

*do velkoklubu v uvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni se tu mluvi o anglicanech v sestave a tam se obevil giggs, ktery reprezentuje wales,nebo spise reprezentoval.Myslim, ze v boji o titul jsou bliz arsenal a manu, protoze chelsea prohraje jeden zapas a najednou uz to bude 6bodu a bude se na to koukat jinak a jak to bylo v minule sezone vime vsichni kdyz chelsea porad marne dotahovala.Klidne se muze stat ale, ze chelsea ty zapasy zvladne a naopak manu a arsenal v nejakem zavahaji a chelsea muze slavit titul,ale tomu davam tak 25%.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bentley

Reagovat
smazaný uživatel

mno,tvrzení,že J.Cole hraje stejně tak často jako Walcott je pěkně zkreslený,J.Cole je tuhle sezónu pro Chelsea nesmírně důkežitý a velmi často nastupuje v základu

pokud chceš s někým porovnávat Walcotta ohledně místa v týmu,je na tom podobně v Chelsea SWP,ale rozhodně ne J.Cole,to si napsal kravinu

Reagovat
fantomas

ok, tak to přiznávám, bylo to v nadsázce

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham postaví čistě britskou celou základní jedenáctku, včetně náhradníků......a pokud někdo tvrdí, že nejsou mladí kvalitní britové na skladě, tak lže, že pane Wengere? Lenon, Bale, Hutton, Gunter atd. atd.....

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle s tebou vyjímečně souhlasím,britská základna v Tottenhamu je nejlepší v PL

Reagovat
fantomas

hutton s gunterem na velkoklub nemají bale až později a lennon vám v lete stejne prchne a možná právě do arsenalu...btw tottenham se taky se svou "anglickou jedenáctkou" potácí až okolo poloviny tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi chlapče opravdu hodně mimo......nejlepší obránce skotské ligy nemá na "velkoklub"? Viděl jsi ho vůbec někdy hrát? jen meleš co ti zrovna slina na jazyk přinese.....

Reagovat
fantomas

tottenham mu sedí tak akorát, jo...protože je to podle tebe velkoklub, už sem na to káp sagna hraje stokrát líp-

Reagovat
matZz

Zapoměl jsi na Bridge, Sidwella(přišel před sezonou) a Sinclaira(odchovanec)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud tohle byla reakce na mě,tak sem na ně nezapomněl,akorát nepatří do základu,i když doufám,že Sinclair jednou bude

Reagovat
matZz

ne to byla reakce na fantomasův příspěvek ''no co si budeme povídat, chlape...''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

nadsázka

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale i přesto , že je Baroš nulovej tak se není třeba znepokojovat -dyt je to prece stálice naší repre a je fuk že od portugalska nic neuhrál .... i přesto jsem v klidu a na euro ho vezmu do základu

K.Bruckner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě sem zapomněl - to že Matějovský sice vykazuje skvělou formu od podzimu ještě VŮBEC nic neznamená !!! Já ho totiž vlastně nesleduju , protože mě to nezajímá a vybírám hráče podle toho jak hráli v portugalsku a taky podle toho jak o mě mluví v médiích -proto Jarošík ani Bednář nikam nepojedou

mocný Karel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Tyceho a Stejnera snad uz nepozve, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

o týcem už se nepíše a tak daleko (do německa za prachy svazu ) se mi nechce .... S jirkou sem hovořil a dnes vstřelil branku tak uvidíme kolik mi zaplatí....

Reagovat
Devil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hrál ade?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
fantomas

jo a bídně

Reagovat
smazaný uživatel

už i v té LM mu to zas tak nešlo... si myslím , že u něj je to jen chvilková záležitost

Reagovat
fantomas

bohužeeel...ale RVP zahrál na hranici možností po takové pauze aspon že tak, třeab vedle nej ade pookřeje...možná že od zranění eduarda právě proto že hrál sám nebo s tragickým bendtnerem mu to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

jn Bendtner se jevil ze začátku dobře , ale nějak stagnuje.... Však RVP je stroj na góly a on je zas dávat bude!!!Máte v týmu silnej článek v útoku, který má potenciál a myslím ,že se stanetahounem ve zbytku sezony

Reagovat
fantomas

bentdneruv styl hry se mi nelibi, takovej došek v luxusnějšim baleni

Reagovat
smazaný uživatel

jj a to je na Gunners málo , to už si tam moh nechat Wenger rovnou Papu a bylo by to stejný

Reagovat
fantomas

aj Kanu byl lepší a to je to taky takovej hromotluk

Reagovat
smazaný uživatel

kanu měl daleko lepší techniku , kdežto Bendtner občas dobře zakončí a na to jak je vysokej , tak tu hru hlavou taky zrovna vybroušenou nemá

Reagovat
fantomas

jj lepší techniku jo, ale hlavně dokázal udržet míč, což bych od velikána bendtnera čekal taky...

Reagovat
smazaný uživatel

prej Bendtner do barcy .... Klidně at jde , myslím že ade i RVP jsou o malinko lepší ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde. Bendtner na zaklad nema, ale jako zolik je skvelej. Je to bijec do vapna a dokaze se prosadit. Arsenal uz nekolikrat zachranil.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zachranou Arsenalu to v jeho podani nebude tak horky.

Reagovat
fantomas

jednou, max dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vicekrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s nim souhlasim, ale pravda je, ze by do Barcy by se na domaci utkani a proti slabsim souperum hodil.

Reagovat
fantomas

vypiš mi ty zápasy pls

Reagovat
smazaný uživatel

To bych musel hledat a na to jsem moc linej. Ale zjisti si, kolik dal v lize golu a rekl bych ze vsechny byly v zaveru utkani.

Reagovat
fantomas

2 v PL, to je přesne ono, co sem řikal takže sem měl pravdu pak dva v LM - jeden slávii, když přišel v 63. minutě čili na pul hodiny a ne do vápna, do normální hry a druhej steaue, kde hrál od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do sanci se dostava a o to jde. I dneska tam mel sance.

Reagovat
fantomas

ani jedna střela na branku, ale jo nechám te v tom, klidně si ho vemte

Reagovat
smazaný uživatel

sly tesne vedle no

Reagovat
fantomas

spiš byly zblokovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner je skvelej. Takovyho hrace bych chtel do Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

to chápu,protože žádnýho hráče takovýho typu nemá...každopádně pokud bych si měl vybrat nějakého podobného bijce do vápna,šáhnul bych spíš po Huntelaarovi,ten umí dobře i nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar neni bijec.

Reagovat
smazaný uživatel

? docela bych ocenil,i kdybys zdůvodnil proč

Reagovat
smazaný uživatel

Dle me on neni takovy silovy typ jako napr Bendtner. Ale ve vapne se taky dokaze prosadit, to je fakt.

Reagovat
fantomas

bendtner neni silový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ale je

Reagovat
fantomas

neni, pokrytí balonu je takřka nulove, ve vzduchu se "silově" prosadí leda jako ten došek. Má vcelku dobrou koncovku, ale to hlavně hlavou a vcelku obstojnou techniku i do kombinace, to je vše. Do Barcy se vubec nehodí, pokud tam chtej hrát stejným stylem jako doposud a ne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to ocividne nechapes. On by byl aako zolik, tudis by hral jen par minut v pripade, kdyby se Barca neprosadila svoji hrou. Takze o zadnou zmenu stylu by se nejednalo. Jinak hlavou je o dost lespi jak Dosek a pokryti balonu ma vcelku dobry.

Reagovat
fantomas

videls jak moc ztrácí míče, to neni žolík...sem tam mu to spadne, ale to jen diky spoluhráčum, kteří (jako dnes) zatlačí v posledních minutách, když jim de o kejhák, soupeře do jejich vápna...pak je k užitku, ale nevim jestli by, při vší ucte k nim, todle barcelonáci zvládli

Reagovat
smazaný uživatel

A o to jde, Barcelona centruje jeden mic za druhym, kdyz ji to nejde po zemi, ale neni tam nikdo, kdo by byl schopny hlavickovat.

Reagovat
fantomas

no tak jestli to dokážou takle hrát posledních 10 minut (nakopávaný míče) tak pak jo, ale pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

pochybovat muzes, ale to je asi tim, ze Barcu nesledujes

Reagovat
smazaný uživatel

no,já sem myslel toho bijce právě v tom,že je výborný ostrostřelec do vápna,že má dobrý výběr místa a taky skvělá hra hlavou

pokud bych měl vyzdvihnout nějakého hráče,který je silový typ,tak to je prostě urostlý afričan,na ně skoro žádný evropan mít v síle nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zadny takovy african neni na sklade ci neprichazi v uvahu jako zolik.

Reagovat
fantomas

ade ale na nej si nechte zajít chut

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neprichazi do uvahu jako zolik. Ade je hrac do zakladu.

Reagovat
fantomas

no nelibilo by se mu no, vysedávat na lavičce..to asi ne...tak co kanu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanu je dedek.

Reagovat
fantomas

ale dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nerekl

Reagovat
fantomas

protože nehraje a hraje misto nej protekční Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

napadl mě jeden super žolík-Tulio de Melo,brazilský dlouhán z Le Mans

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Z titulu se bude radovat Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

za 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

enjoy

Reagovat
smazaný uživatel

si říkám zmizela naše zábavný ´diskuse s Brucem

Reagovat
smazaný uživatel

sakra a já si nepřečetl tu odpověd :D

Reagovat
smazaný uživatel

no rpostě sem si dovolil říct , že robinson není top golman a už to jelo

Reagovat
smazaný uživatel

ahá a tak sis měl narvat svuj názor do .... :D?

Reagovat
smazaný uživatel

náctiletého A.álu .... tak sem se sním asi 10 dohadoval a za každou větou mu psal smajlíky- a on byl uplně nepříčetný

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe to je nadávka :-D "náctiletej a.ál" nebo ne nadávka ale slovní hříčka:D

Reagovat
smazaný uživatel

tojo on Bruce má velmi vytříbený slovník a libuje si ve slovech jak -Demagog , pedagog a nekrolog

Reagovat
smazaný uživatel

no on fantomas taky neni zadnej profik.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo tu mluví o fantomasovi?????

Reagovat
smazaný uživatel

Já a ted i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře vyhrál jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Watte -- tady jede jen tvá poblázněná fantasie, na tvé plky o Robinsonovi jsem ti odpověděl, že s tebou nemíním žvatlat, a toť vše, tak tady nerozvíjej své fantasie....děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

tady se vedla zábavná diskuse s fantomasem, několik lidí by totiž velmi rádo vědělo pod jakým jménem tady píše jako redaktor. To že tu diskusi fantomas nezvládl a zachoval se jak je jeho zvykem jako 12 letý harant je jen jeho ostuda, to že se to smázlo, je možná jen jeho krytí.....každopádně budeme i nadále zvědaví, kdo že to je ten "fantomas"...

Reagovat
smazaný uživatel

To plno lidí ví (třeba zrovna já) a věz, že to opravdu nemění můj pohled na svět.

Reagovat
smazaný uživatel

a nechceš nám to říci misto fantomase? Bude klid, on se zbaví toho svého břemene a nebude se už tady muset takhle ztrapňovat....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych to měl říkat? Koho to zajímá, krom tebe? Co tak začít řešit fotbal a nechovat se jak, jak bys možná řekl, "dementní pubescent"?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bys to měl říkat? Aby fantomas nemusel na jednu jednoduchou otázku psát dalších 50 naprosto zoufalých komentů, ve kterých se zase totálně znemožní, protože tu odpověď po něm nechci jen já....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ho zeptej na xchatu, ne tady.

Reagovat
PJ

Ze se to smazlo neni zadny kryti. Me opravdu nezajima, proc a o cem se hadate. Ty si nedavno tusim nekde psal, ze uroven diskusi tady je strasna. Ale uvedom si, ze v rade hadek, ktery se tu vedou, figurujes taky ty, takze k ty "urovni" i ty prispivas, at uz jsi v pravu nebo nejsi... A aby sis nemyslel - ban ste dostali oba dva, abyste vychladli.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono to je stejně víceméně jedno, ......my se fantomase pouze ptali pod jakým jménem tady píše články, jelikož jako fantomas tady působí přinejlepším dost infantilně, to že z toho udělal takovou šaškárnu opravdu není moje vina. Každopádně bez této informace dokážu žít, jen mně přijde podivné, že "něco" jako "fantomas" tady píše. Toť z mé strany vše k tomuto půlnočnímu problému...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si hotový poéta , proletáři by to nevystihli lépe - jednička s hvězdičkou

Reagovat
smazaný uživatel

já tady nic nerozvíjím a pokud vím tak ty jsi mě častoval 13letým parchantem , tak ku.va Bruci jak to že se semnou vůbec zahazuješ???? S takovým troubou , který o fotbale nic neví a nikdy ho nehrál ???? ty seš prost svůj , že??

Reagovat
smazaný uživatel

a zase žvatláš a žvátláš....... a zítra zase budeš žvatlat, i pozítři budeš žvatlat, dokud z toho jednou nevyrosteš.....

Reagovat
smazaný uživatel

to víš od toho tu pusu mám , mindráčku .... JJ budu žvástat , ale ted mi řekni když sem takový trouba náctiletý , tak proč se semnou vůbec bavíš -chápeš ty seš génius a fotbalový znalec a já nicota sama .... Musím uznat , že tvůj styl je opravdu prvotřídní

Reagovat
smazaný uživatel

pusa je pouze nástroj, škoda, že u toho svého žvatlání nepoužíváš aspoň občas mozek.....takže to je v tvém případě jen o tom co ti slina zrovna na jazyk přinese....ale takových tu je více, tak si tu spokojeně plkejte o ničem....

Reagovat
smazaný uživatel

fakticky můžem jo??? Jéé ty seš nejen génius , ale i charakter .... My hlupáci ti děkujem za požehnání

Reagovat
smazaný uživatel

a kdybych řekl že nemůžete, tak by to něco změnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

mmt , nech mě chvíli přeýšlet........ že by ne??? vlastně jo - měl bych ztebe jestě větší pr.el než teď

Reagovat
smazaný uživatel

plně tě chlapče chápu, užívej si teď to své zajímavé životní období, kdy máš prdlel naprosto ze všeho.....ten náhlý nástup hormonů každého mladého hošíka vždy slušně překvapí......

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se všichni jistě těšíme,až tě to potká taky za 5 let,jak budeš v té tvoji pubertě

Reagovat
smazaný uživatel

co má pořád s tou prdelí,nevíš:D?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má namysli to, že v nich momentálně máte navzájem umístěné hlavy a já vás tímto žádám, abyste se si je vyndali, tady tuhle šaškárnu ukončili a diskutovali normálně a pokud možno k věci a pokud to nedokážete, tak vás prosím, abyste používali soukromé komunikační programy a nezahlcovali těmihle výstupy nebohý fotbalový web....děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

on je asi buzerant???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nennene , ty si pleteš pojmy s dojmy- já mám srandu jen ztebe a ne ze všeho

Reagovat
smazaný uživatel

si to někam schovej :D do jednoho místa,jak by ti řekl bruce :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtnera ne probůh.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho?zapadl by tam pele

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Palacia nebo Milita, ne hráče, kterého využijem jen na pět minut ve chvíli největší krize, kdyy začnem hrát systémem, který vůbec neumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner by si stejne v barce nekop.na spanelskou ligu je moc velka klanica.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho uvedl jen jako příklad. I když se mi jeho styl líbí, tak vím, že je jeho příchod nereálný. Já bych do Barci ale žolíka jeho typu bral. Když se nám nedaří naše hra a je třeba něco udělat z výsledkem, tak je třeba nějakého hráče, kterému to bude možno kopnout na hlavu a ten dá gól. V Arsenalu má tuto úlohu Bendthner a dle mě jí plní vcelku dobře.

Samozřejmě Milito by byl ideál, pač jak píšeš, by byl použitý ne jen na 5 pět minut.

Ale nemyslím si, že bychom ten styl neuměli. V posledních zápasech do vápna lítá jeden centr za druhým, ale ve vápně není nikdo, kdo by s těmi centry mohl něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas:měl si pravdu u toho preview,dvojtip byl zbytecny mel sem dat rovnou 0...

Reagovat
smazaný uživatel

z pohladu Anglicanov v time by si titul zasluzil najviac Man.utd a Liverpool-prial by som to Liverpoolu lebo uz dlho toto skvele muzstvo nevyhralo anglicku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

skvělé mužstvo??? bych řek , že ManU , Arsenal i Chelsea má lepší mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o hviezdy(Ballack,Lampard,Drogba) ale ako sa muzstvo vie zomknut a v tom je Liverpool majster aj ked v PL by to mali viac ukazat(momentalne hraju skvele aj v LM aj v PL), maju jednu zlu seriu ale inak by si zaluzili aj PL

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale když ta jedná zlá série trvá déle než půl roku, tak to na titul prostě není.....

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok uz nie ale dufam ze na buduce uz ano

Reagovat
Devil

Uz jen kdyz se podivas na bodovej rozdil mezi prvni ctverkou ,tak hodne napovida ze prave Liverpool se kvuli svim vypadkum v nekterych zapasech radit mezi aspiranti na titul momentalne uz nemuze.Ten se ted pere s Evertonem o ctvtej flek,aby si zajistil predkolo LM na pristi sezonu a i to bude met hodne tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ma vypadky arsenal dufam ze titul neziskaju

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak proč se nedokázali semknout tak jako ty mužstva co jsou před nimi... A LM hraje ManU, Chelsea i arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kde b se na netu dalo podívat na sestřih (nebo aspon goly) ze zápasu WHU-Blackubrn?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

super, díky!!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro anglické hráče v Arsenalu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi...

už mne docela sereš! Viděls poslední zápasy Chelsea? To byly docela vyspělé pohodové výkony. Určitě mají teď lepší formu než Arsenal. Hodně napoví jejich vzájemný zápas.. podle mne by nebyla ostuda, kdyby získal titul Arsenal.. přinejmenším bych to bral ostudu já osobně, protože kdybych já byl angličan, takovému "anglickému" týmu bych nikdy nefandil.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc pokuď mne zrak nešálí, Chelsea má západ k dobru a pokuď vyhraje bude mít stejně bodů jako Arsenal.. a myslím, že tým který má stejně bodů jako Chelsea je potom teda stejně ostudný.

Reagovat
smazaný uživatel

mne neni arsenal (chyba mi tam anglican aspon kapitan )sympaticky ale ani chelsea - to jej vedenie ,velke reci

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gallas je dobry kapitan i když neni angličan,tak hraje v anglii hezkou řádku let...

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to francuz a basta kapitan by mal byt Anglican

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hoyte nebo Wallcott asi nebudou kapitáni letos no

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to teda pomlč, takový Fabregas by mohl o velkých řečech vyprávět.

Reagovat
fantomas

už dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

co má Chelsea za velky řeči ? od dob Mourinha si nic nevzpomínám...Cesc takhle mluvi pořád skoro

Reagovat
smazaný uživatel

ja to neviem naspamet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

nahoře sem to vysvětloval proč ostudny tvuj argument, že když mají stejně bodu tak je ostudný i arsenal je opravdu trapný

Reagovat
Kapřík

S tím fanděním to vidím podobně...takovouhle devastaci svýho vlastního klubu bych prostě nerozchodil. Snad vedení AFC splní ty sliby a v létě za ty gigantický prachy co má prý Wenger k dispozici přivede nějakýho anglána...jinak už budu vážně hodně jízlivej .

Reagovat
smazaný uživatel

a ty nejsi?

Reagovat
Kapřík

Tak možná trošku... .

Reagovat
smazaný uživatel

víc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Newcastel

Reagovat
Devil

Newcastle hral konecne po dlouhe dobe celkem dobre, hlavne druhy polocas! Dulezite bylo hlavne neprohrat , to zmakli .

Reagovat
smazaný uživatel

pro autora článku - a jak si představuješ ten přímý postup Man City do UEFY? Pokud máš nějaký ten přehled o nasazování anglicých týmů do UEFY, tak bys takovou větu při pohledu na tabulku nemohl napsat....

Reagovat
fantomas

zase ty poháry, vid bruci?

Reagovat
smazaný uživatel

za to nemůžu, že v tom máte takový bordel, vy "autoři"....

Reagovat
fantomas

proč v uvozovkach?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele