30. kolo
16.03.2008 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Citizens zabrali, porazili Tottenham

Manchester City si zřejmě vzpomněl na výkony z podzimu a především po výborném druhém poločase porazil Tottenham 2:1. Výsledek musel otáčet, jelikož už od 32. minuty zásluhou Robbieho Keana prohrával.

Kohouti se od začátku drali do útoku, ve čtvrté minutě nechybělo moc a mohli se radovat. Keane si obešel Onuohu, ale svou střelu z poměrně velkého úhlu poslal mimo. První vážnější akci Manchesteru pro změnu překazil zblokováním míče hostující stoper Michael Dawson. Ani střela Johnsona z dvacáté sedmé minuty nedokázala projít až k brankáři Robinsonovi.

Tottenham byl o poznání úspěšnější o pouhých pět minut později. Corluka ztratil míč v souboji s Chimbondou, ten přihrál do pokutového území Keanovi, který přesnou střelou levačkou k tyči rozvlnil síť jako první. Tři minuty nato ale mohla chyba v rozehrávce stát Spurs vedení. Po zachycení míče přihrával okamžitě Michael Johnson na Neryho Castilla, jeho střela ale jen těsně minula branku Robinsona.

Vývojem zklamaným fanouškům udělal alespoň částečnou radost mladý irský záložník Stephen Ireland. Ten přesně mířenou ránou vyrovnal na 1:1. City vstřelený gól nabudil ke zvýšení aktivity, což se nakonec vyplatilo. V 71. minutě se trefil Nedum Onuoha. Manchesterský stoper si naskočil na centr z rohového kopu a tvrdou hlavičkou poslal svůj tým do vedení.

To si Citizens udrželi až do konce a po řadě nevalných výkonů konečně vyhráli. I nadále tak mohou živit naději na přímý postup do Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako budeme hrat proti TAottenhamu? Ako zasa prekvapime moj tip X

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem sice mizerně, ale v neděli jsme opět v TV ! ale jóó, koukat budu. jednou se to zlomit musí, ale proti kohoutům ?? uvidíme. čus můj "střízlivý tip" : 02

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit,že nás do tý bedny dávaj za trest!! Koukat se budu ale jak dlouho tot otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj ambiciózních týmů, těžko něco předpovídat, vše mi vychází na remízu. Tip 1:1.

Reagovat
Devil

Myslim ze Tottenham si prijede pro plny pocet . tip.- 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Devile, devile, ty nám dáváš zahulit, ale při naší současné formě se tvému tipu ani nedivím ! Snad ten pán na lavičce něco na neděli vymyslí. Překvapení kola by byla naše výhra... jinak si ti ani nedovedu vysvětlit.

večer opět slávka, snad to tuto neděli bude lepší ! čus

Reagovat
smazaný uživatel

Na city of manchester stadium se dočkájí tří bodů

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne to im ale trvalo konecne sme vyhrali po 3 mesiacoch ale mali sme na male no hlavne ze mame 3 body super! Druhy polcas sa City zlepsil ale stale sa ponukali pred branou Tottenhamu dobre to dopadlo caff.

Reagovat
smazaný uživatel

dival sem se na ten zapas a spurs byli poskozeni jako prase, ofside system totalne selhal.Jeden gol dostali z ofsidu a jeden dali ale neuznali ho i kdyz nebyl v ofsidu

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity navazují na dobré výkony z první půlky soutěže. Pocítil to Tottenham, ten zase začíná nějak kombinovat dobré a špatné výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně zápas, na který se dalo dívat (z naší strany) ! je sice pravda, že ireland dával tak trochu z ofssidu, spurs vyrovnali asi regulérně, ale na to se už zítra nikdo ptát nebude. že coach zůstane pro další sezónu, je víc než jasné, hovoří pro něj to, že dokázal porazit utd. 2 x a po 5-ti letech porazil spurs. nevím jak vám, ale mně se zápas líbil, i když posledních 15 minut nás kohouti mleli. náš gól z rohu byl výstavní ! no, počkáme si na další zápasy.

pro neapol: tak neděle vyšla, po tomto zápase, sem si chtěl bohemku doslova vychutnat, v lednici bylo slušně založíno, no a nakonec z toho byl nervák !! derby je specifické, ale tohle ? rotace hráčů není dobrá a to se asi podepisuje na výkonech slavie. ať mi říká každý co chce, abraham lepší jarolíma. čus !

Reagovat
smazaný uživatel

Mas Martin pravdu aj mne sa zapas pacil mame 3 body a to je hlavne Poslal som ti mail precitaj si ho Teraz ideme na Bolton dufam ze neprehrame.caf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele