Anglická Premier League - souhrn 26. kola

05.02.2011, 15:41, aktualizováno 06.02.2011, 19:05
Komentáře a souhrny
Liverpool dnes dokázal vyhrát na Chelsea a Birmingham zvládl důležitý zápas s West Hamem. Včera padaly spousty branek. Manchester United prohrál ve Wolverhamptonu, Arsenal zase v posledních dvaceti minutách promrhal čtyřgólový náskok a v Newcastlu jenom remizoval 4:4. Tottenham vydřel výhru nad Boltonem, Manchester City neměl problémy s WBA. V boji o záchranu si hodně polepšil Birmingham...

Chelsea FC - Liverpool FC 0:1

06.02.2011 17:00

Góly: 69. Raúl Meireles

Liverpool sice přijel na Stamford Bridge s více než defenzivní taktikou, jenže tah manažera Kennyho Dalglishe vyšel na výbornou. Alespoň co se výsledku týče, protože diváci se celých 90 minut nudili. Reds porazili Chelsea zásluhou Raula Meirelese 1:0, domácím nepomohl ani Fernando Torres, který byl po hodině hry stažen.

Na Torresovi bylo vidět, že se musí teprve pořádně seznámit s novými spoluhráči, jeho výkon nebyl zrovna nejlepší. V základní jedenáctce Carlo Ancelotti vedle sebe poskládal Drogbu, Torrese i Anelku, ale proti trojici stoperů v sestavě Liverpoolu se všichni tři prosazovali jen těžko.

Zápas nezačal šťastně pro Johna Obiho Mikela, který už po pár sekundách fauloval Gerrarda a dostal žlutou kartu. Naštěstí pro něj se ale Liverpool zatáhl hluboko ke své brance a útočil jen sporadicky, a tak nemusel Mikel podstupovat tolik soubojů. Ve druhé minutě jakoby Maxi Rodriguez zapomněl, že Fernando Torres již není jeho spoluhráčem a velice nepřesnou přihrávku mu před vápnem připravil míč, ale španělský útočník zpoza vápna branku netrefil. Maxi si mohl oddychnout.

To bylo jedno z mála vzrušení, které hráči divákům v západním Londýně připravili. Chelsea se většinu času nedařilo vyzrát na dobře organizovanou defenzívu Reds, až ve 26. minutě opět vzplanuly vášně, když loktem udeřil Torrese Agger. Trochu překvapivě se celý incident obešel bez karty, kopala se pouze standardní situace. Chvilku nato kopal rohový kop Lampard a našel hlavičku Ivanoviče, který těsně minul zadní tyč. Po půlhodině hry poslal za obranu nabíhajícího Torrese Drogba, ale svého bývalého spoluhráče při zakončení výtečně zastavil Carragher. Ten byl pravděpodobně nejlepším obráncem na place.

Pak konečně vystrčil růžky Liverpool a hned z toho byla obrovská šance. Meireles si nalevo vyměnil míč s Johnsonem, až se dostal k Gerrardovi, který ho poslal před bránu, kde stál Maxi, jenže hostující záložník nedokázal asi ze dvou metrů trefit zcela odkrytou klec - nastřelil břevno. Pořádně horko muselo být v poslední minutě prvního dějství Čechovi s Ivanovičem. Spoluhráči se totiž nedohodli při Kellyho centru a oba se řítili vstříc míči, střetli se a Ivanovič Čechovi míč vykopl a málem z toho byl vlastní gól. Český brankář však již na podruhé míč chytil. Nicméně se vzápětí na srbského stopera pořádně rozzuřil.

Po změně stran se do šance dostal po dalším Lampardově rohu Anelka, ale na bližší tyči byl vytlačen a nemohl zamířit mezi tři tyče. Za dalších deset minut opět zafungovala spolupráce anglického záložníka s francouzským útočníkem, ale ani tentokrát nebyl Anelka v zakončení úspěšný, branku těsně minul. A pak to přišlo. Běžela 69. minuta, Gerrard z pravé strany odcentroval a Petr Čech se znovu nedohodl s Ivanovičem, pustil míč dál vápnem, kde číhal Meireles a vystřelil Liverpoolu vedení. Obrovská chyba domácích. V tu dobu už na hřišti tři minuty nebyl Fernando Torres, kterého nahradil Kalou. Na inkasovanou branku pak Ancelotti reagoval stažením Mikela s Bosingwou a nasazením Luize a Maloudy, jenže obrana Reds byla nadále nepropustná.

Do střelecké pozice se po chytré přihrávce Anelky sice dostal z Malouda, ale z velkého úhlu nemohl Reinu překvapit. Čas pro Chelsea ubíhal hodně rychle, až došlo na čtyřminutové nastavení a v jeho první minutě na střet Johnsona s Ivanovičem. Srbský obránce nabíhal ve vápně na vysoký míč, když se mu do cesty tělem postavil Johnson a sestřelil ho k zemi. Sudí Marriner však nechtěl o penaltě vůbec slyšet. Ve zbylých sekundách si už Blues nic dalšího nevytvořil a padl na vlastní půdě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Birmingham City 0:1

06.02.2011 14:30

Góly: 65. Nikola Žigić

Radost z důležité výhry nad Blackpoolem hráče West Hamu rychle přešla. V neděli totiž do Upton Parku přijel Birmingham a další klíčový zápas už Hammers nezvládli a po prohře 0:1 klesli na poslední místo tabulky. Naopak Brums ze sestupového pásma alespoň na čas utekli.

West Ham šel do zápasu posílen dvěma posledními výhrami a také začal lépe. Ve většině akcí měl prsty Victor Obinna, kterého v útoku doplňovali Robbie Keane s Fredericem Piquionnem. Zkušenosti Keana a jeho schopnost udržet míč domácím hodně pomáhala a po jeho přihrávkách pálili Obinna i Piquionne, ale ani jeden neuspěl. Za hosty se snažil ohrozit branku David Bentley, ale jinak záložní řady nepracovala ideálně. Útočná dvojice Žigič - Jerome jako by byla na hrotu odříznuta. V první půli byl za hosty nejblíže brance Roger Johnson, když hlavičkoval po Bowyerově centru, ale míč zamířil nad bránu. Vzápětí už musel opět bránit, Obinnův nepříjemný centr zastavil.

Ještě před výkopem musel Grant nečekaně sáhnout do sestavy, když zraněného Tomkinse nahradil Upsonem, ale ten příliš dlouho nevydržel. O poločase ho musel ve středu obrany nahradit Da Costa. Ten se okamžitě dostal pod tlak, když na Žigiče centroval Bentley, ale srbský dlouhán naštěstí pro Da Costu hlavičkou nepřesně. Po necelé hodině hry se McLeish rozhodl stáhnout Jeroma a na hřiště poslal Larssona. Švédský záložník se mu za to v 65. minutě skvěle odvděčil, když z trestného kopu našel Žigiče a ten vstřelil svůj šestý gól sezóny. Domácí pak chtěli po sudím Foyovi odpískat několik penalt, ale hlavní arbitr byl neoblomný. A správně.

Vyrovnání nakonec málem zařídil střídající Demba Ba, jenž přišel za Keana v 75. minutě a okamžitě se ukázal, když svou střelou orazítkoval tyč. Jaký skvělý debut to mohl být. Jenže na víc se West Ham v útoku nezmohl a v závěru mohl pojistit výhru Brums Žigič, ale namířil svojí střelu přímo do Greena.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2:1

05.02.2011 18:30

Góly: 10. George Elokobi, 40. Kevin Doyle - 3. Nani

Manchester United poprvé v letošní Premier League padl! Svěřenci Sira Alexe Fergusona nestačili na Wolverhampton, přestože velmi brzy vedli. Všechny tři branky padly už v prvním poločase, vítězný gól má na svědomí Kevin Doyle.

Rudí ďáblové na nic nečekali a už ve 3. minutě se chopili vedení. Nani potáhl míč až do pokutového území, kde se jej ale rozhodně nechtěl zbavovat, vše vzal na sebe a prudkou ranou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Manchester United. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, centr Jarvise dopravil hlavou do sítě Elokobi. Brankář Van der Saar byl absolutně bez šance - 1:1. Pak se hrála vyrovnaná partie, ale Manchester United a ani Wolves si nic moc pořádného nevypracovaly.

Pět minut před odchodem do šaten se Vlci ujali vedení, tentokrát přišel centr z levé strany a hlavou zakončoval Kevin Doyle - 2:1 pro Wolves. Manchester United se na odpověď nezmohl, a tak skončil první poločas překvapivým vedením domácího mužstva.

Manchester United začal druhý poločas náporem, avšak Nani pálil dvakrát pouze vedle. Wolverhampton úvodní snažení hostů přečkal a postupem času se více stahoval do vlastního pokutového území. United zase kolem 70. minuty znervózněli a začali kazit.

Deset minut před koncem ale Manchester United několikrát před pokutovým územím soupeře zakombinoval, ale vždy došlo k zablokování, nebo k nepřesné střele. Skvělý zákrok předvedl brankář Hennessey po zakončení Scholese. Anglický záložník ale zakončoval volejbalovým způsobem, za což si poprávu vysloužil žlutou kartu.

Rozhodčí nastavil dlouhých pět minut, ale hosté v nich nedokázali uspět. Wolverhampton se tak stal prvním týmem, který v letošní Premier League dokázal Manchester United porazit.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Blackburn Rovers 4:3

05.02.2011 16:00

Góly: 35. James McCarthy, 50. Hugo Rodallega, 56. James McCarthy, 65. Ben Watson (pen.) - 23. Jason Roberts, 58. Christopher Samba, 81. David Dunn (pen.)

Bláznivý scénář se dnes nevyhnul ani DW Stadium, kde sváděl důležitou bitvu domácí Wigan s Blackburnem. A po 90 minutách parádního boje si mohli Latics gratulovat, protože dokázali Rovers porazit a zajistili si velice cenné tři body.

Přitom mohlo být vše jinak, kdyby Al Habsi v prvních patnácti minutách nevytáhl dobré zákroky proti Benjanimu s Pedersenem, jejichž pokusy určitě mohly skončit gólem. Al Habsiho protějšek Robinson musel poprvé do akce až po dvaceti minutách, z trestného kopu ho prověřil Watson. Ve 23. minutě se zaslouženého vedení ujal Blackburn. Emerton si to z pravé strany namířil do vápna, poslal míč před bránu na Robertse a ten těsně před brankářem zavěsil. Vzápětí mohli Rovers navýšit vedení, ale Benjani o kousek nedosáhl na Pedersenův centr. Wigan vycítil šanci a ve 35. minutě bylo srovnáno. Útok domácích nemohl vést nikdo jiný než Charles N'Zogbia. Ten přihrával Boycovi, kterého sice Robinson vychytal, ale proti dorážce McCarthyho byl bez šance. 1:1, to byl stav o přestávce.

Druhé dějství začalo lépe pro Wigan. Po pěti minutách totiž nedokázal ubránit Rodallegu Samba a útočník Latics si pak poradil i s vyběhnutým Robinsonem a trefil odkrytou klec. Už za šest minut přišel další gól, opět z kopaček domácích borců. N'Zogbia tak dlouho kličkoval ve vápně, až přihrál McCarthymu, jenž rovněž ukázal své umění s míčem, přehodil si míč vzduchem kolem Jonese na druhou stranu a pravačkou přesně zavěsil.

Vedení 3:1 vypadalo pro domácí dobře, jenže příliš dlouho netrvalo. Dvě minuty nato totiž kopal roh Pedersen a volný Samba hlavou snížil na 3:2 a vrátil Blackburn do hry. Manažer hostů Steve Kean vycítil šanci, poslal na hřiště útočníka Mameho Dioufa, ale vyrovnat se nepovedlo. V 65. minutě totiž Salgado fauloval Diameho a Watson z penalty vrátil domácím dvougólový náskok. O deset minut později mohl snížit Diouf, ale velkou šanci promarnil. Rovers nakonec třetí gól přeci jen vstřelili, když další nařízenou penaltu proměnil Dunn, ale to bylo vše, čeho se fanoušci na DW Stadium dočkali, a tak slavili domácí.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 2:1

05.02.2011 16:00

Góly: 6. Rafael van der Vaart (pen.), 90. Niko Kranjčar - 55. Daniel Sturridge

Tottenham zvítězil v domácím prostředí nad Boltonem 2:1, ale na výsledek se musel pořádně nadřít. Rozhodující trefu totiž vstřelil až v nastaveném čase povedenou ranou Niko Kranjčar.

Pro Kohouty začalo utkání nesmírně dobře. Nejprve sice neuspěli Michael Dawson ani Vedran Čorluka, nicméně Kevin Davies z Boltonu zahrál v pokutovém území rukou a domácí měli možnost zahrávání pokutového kopu. Van der Vaart si se situací poradil a Tottenham vedl 1:0. Jenom o minutu později kopal nizozemský záložník další penaltu, tentokráte po faulu Rickettse na Lennona a Van der Vaart znovu uspěl. Svůj pokus ovšem musel opakovat a ve druhém případě už nepochodil.

Další šanci měl v 19. minutě vytáhlý Peter Crouch poté, co si krásně zpracoval dlouhý balón, zakončil do náruče připraveného Jaaskelainena. Bolton se uvedl až později a hned z toho hrozilo velké nebezpečí. Z tečované rány Sturridgeho vzešel rohový kop a z něho pak asi největší šance Boltonu v průběhu prvního poločasu. Sturridge totiž hlavou pořádně protáhl brankáře Gomese. Do půlhodiny mohlo být vedení Kohoutů dvojnásobné, Defoe se ale nacházel v ofsajdu a branka nebyla uznána.

Tottenham byl v prvním poločase lepším týmem, ale vedení navýšit nedokázal. Crouche na poslední chvíli zastavil Robinson, Palacios pálil jenom doprostřed.

Ve druhém poločase se podařilo doposud nevýraznému Boltonu vyrovnat. Dobře umístěnou levačkou se prezentoval Daniel Sturridge - 1:1. S Tottenhamem vyrovnávací branka přeci jenom trošku zamávala, každopádně Kohouti se nevzdávali a chtěli vedení zpátky. Defoe přestřelil a další šanci domácích spálil Jenas. Doslova tisíciprocentní šanci měl Piennar, brankář Boltonu skvěle zasáhl. Wanderers se zmohli pouze na nepřesnou střelu Holdena. O konečném výsledku 2:1 se rozhodlo až v nastaveném čase, Niko Kranjčar si udělal prostor ke střelbě a pak neomylně zakončil - 2:1. Jeho branka zároveň znamenala celkové vítězství.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 4:4

05.02.2011 16:00

Góly: 68. Joey Barton (pen.), 75. Leon Best, 83. Joey Barton (pen.), 87. Cheik Tioté - 1. Theo Walcott, 3. Johan Djourou, 10. Robin van Persie, 26. Robin van Persie

Úchvatné drama bylo k vidění na St. James Parku. Arsenalu nestačilo na výhru ani poločasové vedení 4:0. Ve druhém dějství byl totiž vyloučen Diaby a Straky začaly rychle manko stahovat. Výsledek se nakonec zastavil na divoké remíze 4:4.

Začátek utkání byl v podání Gunners doslova neuvěřitelný. Ještě neuběhla ani první minuta a obránce Coloccini marně naháněl rychlonohého Walcotta. Anglický reprezentant v průniku uspěl a Arsenal vedl 1:0. Než se stačily Straky otřepat, prohrávaly už 0:2. Přímý kop Aršavina dopravil do sítě hlavou švýcarský obránce Djourou - 2:0 pro Arsenal. Jedinou odpovědí Newcastlu byla střela z dálky Bartona.

Arsenal ale pokračoval ve skvělém úvodu, Walcott vykouzlil parádní přihrávku pro Van Persieho, který měl snadnou úlohu - 3:0 pro Arsenal. O pár minut později měl podobnou šanci jako Van Perise Walcott, ovšem přestřelil. Newcastle byl už v tuto chvíli zralý na ručník, avšak do poločasu musel spolknout ještě jednu pilulku. Krásný Sagnův centr zatloukl jako hřebík hlavou Robin Van Persie - 4:0. V tuto chvíli si diváci mysleli, že je po zápase, ovšem to byl hrubý omyl.

Po změně stran se totiž začaly dít věci. Vše odstartovala zbytečná červená karta pro Abu Diabyho. Francouzský záložník povalil na zem provokatéra Bartona a následně postrčil i Nolana. Rozhodčí vše viděl a Diabyho vyloučil. To, co pak následovalo, se dá těžko popsat slovy. Newcastle doslova vstal z mrtvých a Arsenal najednou nevěděl, kde mu stojí hlava. Co mohl, pochytal brankář Szczesny, jenomže proti pokutovému kopu toho mohl vymyslet málo.

V 68. minutě si přidržel Wilshere Leona Besta, a jelikož to bylo ve vápně, kopala se penalta. Barton jí bezpečně proměnil a snížil na 1:4. Zanedlouho vstřelil regulérní branku Best, jenomže pomezní špatně avizoval ofsajd. Branka tak neplatila, ale Bestova chvíle ještě přišla. Obrana Gunners chybovala a Best se snadno dostal k míči a dal na 2:4.

V 83. minutě se kopala penalta číslo dvě. Do penaltového kontaktu se namotal český záložník Rosický a Barton ani napodruhé nezaváhal - 3:4. Diváci a celý stadion vycítili velkou šanci na vyrovnání, či dokonce na zvrat. A právě vyrovnání nastalo dvě minuty před koncem. Odvrácený balón poslal za Szczesnyho parádní volejí Ismael Tiote - 4:4! A Arsenal se musel najednou strachovat i o remízu, Straky měly i další šanci, ale remíza 4:4 se už nezměnila.

Více informací k zápasu

Everton FC - Blackpool FC 5:3

05.02.2011 16:00

Góly: 20. Louis Saha, 47. Louis Saha, 76. Louis Saha, 80. Jermaine Beckford, 84. Louis Saha - 37. Alex Baptiste, 62. Jason Puncheon, 64. Charlie Adam

V Goodison Parku sice dnes hrál proti Blackpoolu Everton, jenže název domácí mužstva by se klidně mohl přepsat na "Louis Saha". Vždyť obrozený francouzský útočník zařídil čtyři z pěti gólů Toffees a výraznou měrou přispěl k výhře. Ani Tangerines ale nezahráli špatně, vždyť padli po velké bitvě a nakonec odjíždí s prázdnou po prohře 5:3.

Ian Holloway vsadil jak jinak než na ofenzivní rozestavení, když poslal na hřiště hned trojici útočníků. DJe Campbella na hrotu doplňovali Beattie s Puncheonem, přičemž pro oba to byl první debut v dresu Tangerines. Pravdou však je, že v úvodu se to Blackpoolu příliš nevyplácelo, v první půlhodině hry měli hosté problém vůbec se dostat z vlastní poloviny.

Během úvodní dvacetiminutovky dostali hned tři různí hráči domácích šanci na exekuci trestného kopu, ale Baines, Arteta i Biljaletdinov svou šanci promarnili. Gólman Paul Rachubka, jenž zaskakoval za Kingsona, musel likvidovat nepříjemný pokus Heitingy. Obránce Carney pak měl štěstí, když si málem srazil míč do vlastní sítě. Po dalších zmařených příležitostech Fellainiho a Rodwella přišla pro domácí stranu 20. minuta a konečně trochu uklidnění. Vynikající práci Biljaletdinova na levé straně zakončil přesnou ranou Saha a poslal Toffees do vedení. Blackpoolu se však podařilo ještě do poločasu vyrovnat. Po Adamově rohu pálil Evatt, ten sice neuspěl, ale dorážející Baptiste všechno napravil. Do kabin se šlo za stavu 1:1 a diváci se mohli těšit na druhé dějství.

V závěru prvního dějství ještě sudí Friend k nelibosti domácích neuznal gól Sahy, ale vše se zpravilo pár desítek sekund po změně stran, kdy po skvělém pasu Bainese opět přesně pálil Saha. Ani podruhé se ale Seasiders nevzdali, naopak ve druhé půli byli ještě lepší a po hodině hry bylo opět srovnáno. Debutující Puncheon po chytré přihrávce Beattieho slavil. Od čtvrtého gólu odpoledne uběhly jen dvě minuty a už se na bránu Evertonu řítil další útok soupeře. Puncheon měl více možností, ale nakonec si vybral na pravé straně nabíhajícího Campbella a udělal dobře. Campbell totiž v zakončení neselhal a Blackpool poprvé vedl - 2:3.

Everton, možná lépe řečeno Louis Saha, se nechtěl s takovým scénářem srovnat a čtvrthodiny před koncem opět udeřil. Po rohovém kopu Artety završil hlavičkou hattrick a vrátil Toffees do zápasu. A když po skvělém Bainesově centru a ještě lepším zakončení Beckforda z voleje svítilo na světelné tabuli 4:3, propukla v domácím táboře velká radost. Pro jistotu pak ještě v 84. minutě přidal pátý gól Evertonu a svůj čtvrtý po velkém sólu Louis Saha.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Bromwich Albion 3:0

05.02.2011 16:00

Góly: 17. Carlos Tévez (pen.), 22. Carlos Tévez, 39. Carlos Tévez (pen.)

Carlos Tevez opět ukázal, jak moc je pro Manchester City důležitý, když zcela sám zrežíroval dnešní vítězství nad West Bromem. Baggies pokořil hned třemi góly v prvních 40 minutách, přičemž se dvakrát trefil ze značky pokutového kopu. Lepší dárek ke svým 27. narozeninám si snad hvězdný Argentinec ani nemohl přát.

Ještě před samotným výkopem se na Eastlands minutu tleskalo na počest bývalé hvězdy Citizens Neila Younga. Jakmile rozhodčí Martin Atkinson zapískal do píšťalky na znamení startu zápasu, ujali se iniciativy domácí borci. Edin Džeko začal pouze na lavičce, a tak ofenzivněji, než je zvyklý, operoval Kolarov. Hned ve čtvrté minutě se ukázal centrem na Teveze, který z voleje přestřelil. V úvodu zahrozili i hosté, ale Joe Hart si poradil s Bruntovým trestňákem a Olssonovou hlavičkou.

Poprvé se skóre měnilo v 17. minutě. Standardku rychle rozehrál Kolo Touré a Reid vzápětí ve vápně fauloval Kolarova, načež hlavní sudí odpískal penaltu. K exekuci opět nikoho nepustil Tevez a tentokrát se nemýlil. Devatenáctý gól sezóny přidal Tevez už za pět minut. Po spolupráci s Kompanym a Silvou se ocitl sám před Myhillem a se svými zkušenostmi a uměním ho již neměl problém překonat. V ten okamžik Citizens soupeře naprosto drtili a jen parádní zákroky Myhilla proti pokusům Kolarova a Silvy mohly za to, že WBA neprohrávalo o více gólů.

Nakonec ale třetí branka stejně přišla. Zabaletův centr trefil ruku Thomase a Atkinson opět pískal penaltu. Znovu ji kopal Tevez, znovu proměnil, a tak si k narozeninám nadělil hattrick.

Baggies nemají v poslední době dobrou formu, postupně se propadají tabulkou a o poločase si asi hodně fanoušků hostů říkalo, kolik gólů že jim soupeř ještě nadělí. Jenže bylo vidět, že City se spokojily s tříbrankovým vedením, a tak více útočil West Brom. Do šancí se sice postupně dostali Odemwingie, Brutn, Fortune i Vela, jenže ani jeden pokus neměl gólové parametry. Když i Shoreyho trestný kop brankář Hart vyrazil, nedokázal už West Brom najít sílu na další útočení a prohrál 3:0.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Fulham FC 2:2

05.02.2011 16:00

Góly: 13. John Paintsil (vl.), 72. Kyle Walker - 52. Andrew Johnson, 78. Clint Dempsey

Čtyři branky viděli diváci ve Villa Parku. Domácí Aston Villa v zápase dvakrát vedla, avšak Fulham vždy srovnal a nakonec odjíždí s bodem. Výsledek 2:2 oba týmy nikam neposunul, oba zůstávají ve druhé polovině tabulky.

Aston Villa vstoupila do utkání lépe a už ve 13. minutě šla do vedení. Nikdo z domácích se ale mezi střelce nezapsal, neboť Fulham si vstřelil vlastní branku sám. Přesněji John Pantsil - 1:0 pro Aston Villu. Odpovědí na vedoucí branku byla střela Sidwella, se kterou si brankář Friedel poradil. Po půlhodině hry obrana Villians zablokovala pokus Duffa, o osm minut později znovu střílel Sidwell, tentokrát vedle. Aston Villa těsné vedení do poločasu uhájila, avšak ve druhém dějství jí ještě čekal pořádně urputný boj.

Fulham věděl, že zápas zdaleka není ztracen a snaha o vyrovnání pokračovala i po změně stran. V 52. minutě hosté poprvé vyrovnali, Andy Johnson se v pokutovém území prosadil hlavou a dal na 1:1.

Zhruba čtvrthodiny před koncem se domácí Villa opět dostala do vedení. Kyle Walker předvedl ze střední vzdálenosti dokonalou střelu a brankář Schwarzer lovil míč ze sítě podruhé - 2:1 pro Aston Villu. Končené slovo ale měli hosté, Clint Dempsey hlavičkoval ze stejné pozice jako před ním Johnson. Na hlavu mu z rohového kopu poslal přesný centr Danny Murphy - 2:2. Fulham mohl dokonce vyhrát, ale střely Johnsona a Bairda už v brance neskončily.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 3:2

05.02.2011 13:45

Góly: 32. John Carew, 83. Robert Huth, 90. Robert Huth - 2. Kieran Richardson, 48. Asamoah Gyan

Sunderlandu i Stoke prozatím letošní sezóna vychází velmi dobře, a tak do vzájemného souboje nemusel ani jeden celek vstupovat pod nějakým velkým tlakem. Ze tří bodů se nakonec radovali Potters, kteří sice hned dvakrát prohrávali, i přesto ale nakonec zvítězili 3:2.

Mnohem lépe vyšel vstup do zápasu hostujícím fotbalistům. Už po pouhých dvou minutách se totiž dokázali střelecky prosadit. Kanonýr Asamoah Gyan sice se svým zakončením neuspěl, k míči se ale následně dostal záložník Kieran Richradson, který měl již více štěstí. Brzy však mohlo být vyrovnáno. V bráně Sunderlandu se však zaskvěl gólman Gordon, který efektivně zlikvidoval ránu stopera Hutha. Německý zadák se sice následně dostal ještě k dorážce, míč ale poslal nad.

Huth byl dnes místy v šestnáctce Black Cats hodně nebezpečný. Ve 23. minutě zakončoval po rohovém kopu Pennanta, avšak jeho ránu tečoval ještě Higginbotham a míč letěl vedle. Vytouženého vyrovnání se domácí fotbalisté dočkali až o devět minut později. Ve své domácí premiéře si připsal gól útočník John Carew, který se dostal do palebné pozice ve skrumáži, která vznikla po dlouhém autu Delapa.

Vstupy do poločasu dnes Sunderlandu skutečně vycházely na jedničku. Za druhý gól si ale Stoke mohlo z velké části samo. Robert Huth se totiž dopustil nesmyslné chyby, když se mu nedařilo odvrátit míč do bezpečí, a Asamoah Gyan už měl vcelku jednoduchou pozici. Potters tak nezbylo nic jiného, než se opět tvrdě rvát o vyrovnávací gól.

V 58. minutě mohl přitom Sunderland přidat další zásah. Na výborný Hendersonův centr ale Onuoha těsně nedosáhl. Zanedlouho přišla první další větší šance Stoke, jenže Delap vytěžil pouze roh. Druhý gól měl naopak na kopačkách Richradson, ovšem gólman Begovič jeho ránu na poslední chvíli vyrazil. Závěr zápasů domácím vyšel výborně. Hlavní hvězdou byl obránce Robrt Huth, který nejprve v 83. minutě vyrovnal a v nastaveném čase využil špatného bránění hostů a vstřelil rozhodující branku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United25159155:2454
2.Arsenal FC25155554:2750
3.Manchester City26147542:2249
4.Chelsea FC25135746:2244
5.Tottenham Hotspur25128535:2744
6.Liverpool FC261151034:3138
7.Sunderland AFC26910732:3137
8.Bolton Wanderers2689936:3733
9.Stoke City251031231:3233
10.Newcastle United25871040:3831
11.Blackburn Rovers26941334:4231
12.Fulham FC26612828:2830
13.Everton FC25612733:3430
14.Aston Villa26781130:4529
15.Blackpool FC25841338:4928
16.Birmingham City24512724:3327
17.West Bromwich Albion25751331:4826
18.Wigan Athletic265111026:4426
19.Wolverhampton Wanderers25731526:4324
20.West Ham United26591227:4524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1698)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a ja to v 60min vypnul

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke neskutečný druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke neskutečný druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City porazilo Sunderland a oživilo naděje na pohárovou Evropu. spíš Sunderland škoda

Reagovat
soukup

proč by ne? do pohárů může jít i tým ze 7. místa a tam to bude ještě boj

Reagovat
hefy

Snad se tam dostanete a nejlépe na úkor právě Sunderlandu.

Reagovat
hefy

Huth.

Reagovat
soukup

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Huth skóroval viackrát ako Wayne Rooney v tejto sezóne

Reagovat
Filip12

Reagovat
sasmek

to skoro kazdej ne ? :D

Reagovat
Filip12

Robert Huth Na to že je obránec tak 2 góly není špatný škoda že se před lety neprosadil v chelsea u mě se v CSM prosadil vedle Terryho asi proto že sem prodal Gallase a Carvalha

Reagovat
smazaný uživatel

who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ale Tuncay chybí, Pennant hraje úplně jinak

Reagovat
herbage

Přitom je to váš jediný hráč, který nastoupil ve finále Ligy mistrů Možná tedy Carew ještě

Reagovat
soukup

ale já nemyslím že by hrál špatně, ale stylem hry, který byl víc ušitý na Tuncaye

Reagovat
Lovec

Stokies . Počáteční (08/09) totální antipatie se pomalu ale jistě mění v sympatii. Druhý poločas par excellances

Reagovat
smazaný uživatel

u mě teda ta antipatie furt zůstává

Reagovat
soukup

dneska to teda žádná krása nebyla, co do výkonu a hry to byl jeden z těch horších zápasů, ta výhra je velký štěstí

Reagovat
Lovec

já jsem měl donedávna Stoke zafixováno jako bandu nakopávačů v čele s amatérským oštěpařem Delapem. Takže mě jejich dnešní výkon přece ohromit musel. Nechtěj mně namluvit, že podávájí pravidelně lepší výkony, než předvedli dnes ve druhém poločase.

Reagovat
vodka

Reagovat
soukup

tohle byl právě výkon který se nejvíc podobal právě té první "nekopovité" sezóně

Reagovat
Liquid

je to sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

prosíííííííím, jak je to nový atdhe nebo rojadirecta?

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.ws

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Liquid

ooo pozor, Wenger přjmul podání ruky od Pardewa, posledně když se tuším na Emirates potkali, tak ho Wenger v půrběhu zápasu napadal a po skončení zápasu mu nepodal ruku, když neunesl prohru 0:1

Reagovat
mike.84

wenger je kkt, čemu se diviš...

Reagovat
bakasa

já se divím že kokot jako ty dokáže psát,nějaká indická mutace s prstama?

Reagovat
tulen

Newcastle

Reagovat
Liquid

jestli to s nimi půjde takhlec dál, tak spadnou

Reagovat
tulen

nespadnu, neverim tomu, v lete pride dajaky normalny utocnik a zase budu pokojny stred s vyhladkami na EL .... len teraz dajak dost kurvia ,,, arsenal sa nemus ani velmi snazit a uz 2:0 ...

Reagovat
tulen

pardon 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ak takto budu hrat tak urcite mozu padnut .... a utocnik kt pride v lete im v tom sotva pomoze

Reagovat
tulen

jasne ze som to nemyslel ze utocnik ktory pride v lete im teraz pomoze ... teraz nespadnu lebo maju dost kvalitny tym na to aby sa udrzali, proste skoncia v druhej polke tabulky a ked ten utocnik pride tak sa kludne mozu vysvihnut do hornej polovice talbulky

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja som to pochopil , len som si trosku musel rypnut na zostupove pasmo maju 6bodov co je este nie az tak zle .... uvidime, kde skoncia....

Reagovat
soukup

mají skvělou zálohu, s tím nemůžou spadnout

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dubov

Reagovat
Aldeano

Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mike.84

aha tak s tím fanděním jako nikdy to asi nebude tak žhavé po 4 minutach no...

Reagovat
REPLIKATOR

Hloušek nastoupil za Kaiserslautern

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bude těžkej debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

10 10 10 10 10 10

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
vladis271

Vo Fedcupe to naše teda dávajú

Reagovat
tulen

jak hraju tie nse pichacky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tulen

dost bolo srandy ... co tam robia NC? 4:0 ? ta kde po ani ne pol hodine

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly po chybách obrany, ten 1. to taky mohl přerušit Colo

Reagovat
smazaný uživatel

27. minuta a uz odchadzaju divaci au NC vyzera na pekny debakel

Reagovat
vladis271

dosť zle

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč Löw Hutha pořád ignoruje

Reagovat
herbage

Já docela jo, pořád je to takové neohrabané pometlo. Takový Hummels je mnohme lepší ve všech směrech, k tomu Mertesacker, Arne, Tasci, Westermann a i ten Metzelder je lepší než Huth

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker v současném rozpoložení určitě ne... navíc Tasci v repre snad neodehrál kvalitní zápas a když Kloseho nominuje na základě dobrých zkušeností z repre, tak je to trochu na zamyšlení

Reagovat
tulen

tevez inak hattrick .. skoda ze dva z penalty

a preco neuznali evertonu gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Djourou je hovado

Reagovat
tomasinho

Co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal Besta kolem po hlavě. Jako byl rozhozenej, ale stejně... z opakovačky to nevypadalo, že by nevěděl co dělá.

Reagovat
tomasinho

Aha, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to teda zdálo jako naprosto neúmyslný. Chtěl ho prostě přeskočit a omylem ho trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdim, že ho schválně nakopl, ale rozhodně se tomu mohl vyhnout...

Reagovat
Rssa

Kozák style?

Reagovat
Lovec

Ale no tak. Trochu objektivity by neuškodilo. Djourou není žádný zákeřňák a k tomu se vůbec nedíval pod sebe, ale směrem ke Szczesnému, takže Bestovu hlavu ani neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyť z něj nedělam zákeřňáka... ale tohle bylo od něj prostě hnusný. Musí bejt zodpovědnej za svuj pohyb a nemůže jentak beztrestně takhle skopnout protihráče...

Reagovat
herbage

Tys to viděl zpomaleně, tohle bylo v rychlosti. Dneska mi spoluhráč taky málem přelomil nohu, ale úmysl v tom vážně nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ne umysl. Ale hrozna neohrabanost... Jinak ja dnes slapl protihraci na kotnik... nejak jsme se zasekli nohama, oba jsme padali a nejdriv jsem se prahe vyhybal abych ho nevzal kolenem po hlave (vlastne skoro stejna situace :-)), pak jsem protah krok abych mu neslap na zebra, no ale pak uz jsem dopadl a primo na kotnik.. nastesti jsem nedupl silou a radsi se nejak svalil a sam si namlatil, ale zatrnulo mi

Reagovat
fantomas

Tak že je Djourou neohrabanej, to je snad všem jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem si nevšim, že by se třeba omluvil..

Reagovat
smazaný uživatel

No to taky... aspon ze ten brankar arsenalu tam pribeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to nejspíš mohl.

Reagovat
Lovec

Takováto argumetnace mně k tobě teda nesedí. Asi z tebe mluví frustrace ... V tomto případě prostě není o čem mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

No nerikej mi, ze se mu nemohl vyhnout... Videl jsem to teda realtime a pak jednou z opakovacky, ale prislo mi to tak.

Reagovat
herbage

Ale prosimtě. Johan je děsný flegmouš, neohrabaný, ale ne zákežný. Má horší koordinaci pohybu, bylo vidět že je to nechtěné a vrazit někomu schválně kolenem do hlavy, to je na psychiatra, nemyslíš? Vážně ti takový Johan přijde?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho co o Jahanovi vim a co bylo vidět ze záběru není žádný důvod si myslet, že by v tom byla byť špetka úmyslu.

Reagovat
Rssa

Kolem? Kde se tam vzalo kolo?

Reagovat
Yanek

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

tak kolik bude ještě penalt?

Reagovat
vladis271

kto píska večer Wolves United?

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver. To je myslim ten nejmladsi rozhodci v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás snad už radši žádná. Polovinu z nich nedáme a pak se psychicky složíme, čehož soupeř využije.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rooney je opravdu ubohej kdyz i huth dal vic golu nez on. Rooney si sráč

Reagovat
nani92

viac smajlov sa nedalo?

Reagovat
nani92

dal už niekedy niekto hattrick z penált?

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou děkuju Stoke, už jsem se trochu vzpamatovala horečku z druhého poločasu sklepnul paralen a je mi krááásně Uf, to byl nerv

Reagovat
smazaný uživatel

Joey Baarton On se snad fakt polepsi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz ten skluz teda vypadal hnusne... Diabyho noha se pekne prohla

Reagovat
smazaný uživatel

Mal mať žltú minimálne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, měl

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Virtuos

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem napsat, že jsem to od Diabyho moc nepochopil, ale teď jsem viděl jak do toho Barton zase šel. Oběma nohama a vahou celého těla napřed (ne poprvé v zápase). Asi by mě to taky naštvalo, ale přesto se měl kontrolovat, zvlášť za tohoto stavu

Reagovat
smazaný uživatel

keď ti niekto s takou povesťou takto prebehne nohy, tak by si snáď urobil aj horšie veci. Ja neomlúvam Diabyho, ale tak by reagoval skoro každý okrem Federera.

Reagovat
smazaný uživatel

V příštích zápasech by se Diaby moc hodil a tohle si musí hlídat, když už je konečně zdravej! Mohl po Bartonovi třeba jen vyjet a zpražit ho pohledem a ne chytat za krk, to je prostě nedisciplinovanost...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo nějákej link na to, co se stalo mezi Diabym a Bartonem?

Reagovat
hefy

To hřiště ve Wiganu je fakt něco příšernýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas, zasloužené tři body. Sandrlend se skoro k ničemu nedostal. Třeba ta EL vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle mocně dotahuje, snad vyrovnají

Reagovat
smazaný uživatel

4:4!

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro PL !

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhý půli Newcastle tak dlouho škěmral až na rozhodčím vyškemral...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznal nam regulerni gol. Kompenzoval penaltou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyt jo? Best nestal v ofsajdu, kdyz daval gol na 2:4...

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně jsem pochopil.. opět Já myslel, že fandíš Arsenalu Ale palec nahoru, rád vidím dalšího fanouška Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem Straka jak vysita

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

No ze nas tady je

Reagovat
Chazy

Co myslíš, povedlo by se to pod Hughtonem? Pardew je na obraty a zvraty dobrej, umí reagovat, podle mě si užiješ ještě hodně takový srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to je stejne asi tou obrovskou vnitrni silou tymu, protoze i pod Hughtonem se hodne bodu udelalo pote, co tym prohraval o gol nebo o dva a dohanel ztratu. A to byly vzdycky ty nejlepsi zapasy. Vlastne i s Latics to bylo z 0:2 na 2:2.

Reagovat
Chazy

To nebyla žádná vnitřní síla, to byl luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je vzdycky k takovymu obratu potreba

Reagovat
Chazy

Fajn, ale tohle bylo prostě šťastný využití poslední šance v zápase, trošku jinej případ jak otočení, jaký mám namysli.

Reagovat
vodka

Pardew je celkově sympaťák, navíc se snaží o dost atraktivní fotbal v tempu

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew je uzasnej

Reagovat
.13

to je ale je mi luto Chrisa

ale ked presiel Bestovi po tej hlave nebolo mi vsetko jedno uz by ostaval len Nile z utocnikov

nakoniec sa vsetko an dobre obratilo a Barton s Tiotem su pani hraci a nas ofsejdovy kral Best dal jeden gol regulerny a ten mu ubrali

inak rozhodca

Reagovat
Chazy

Klasika. A s WHU vyhrál 3-2 nebo 3-1 dokonce na AFC pokud si dobře vzpomínám, takže můžou být rádi.

Reagovat
Dubov

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já samozřejmě mluvím o tom, že hráči Newcastlu simulovali a koledovali fauly kde jen mohli. Aspoň 5 kolem vápně nebo v něm jich bylo vymyšlených. Už dlouho jsem neviděl tým v PL takhle brečet. Gól z offsidu byl sice měl platit. Ale první penalta byla sporná (hráč se skácel velmi snadno a súmyslem koledovat penaltu - ale tak se to bohužel někdy píská), druhá naprosto ze zoufalství vysimulovaná. Simulace Bartona před posledním gólem zápasu působí v Anglii naprosto směšně, nechápu, že lajnový rozhodčí neporadil hlavnímu. Nepotrestání či alespoň nenapomenutí Bartona, ze nebezpečné zákroky (já viděl dva) - kontrast oproti jasnému vyloučení Diabyho. Situace po první penaltě opět jednostranně posouzená ve prospěch Strak. Plus další asi 3 situace kolem vápna Arsenalu díky hereckým schopnostem hráčů NUFC posouzené v jejich prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Newcastleeeeeee !!

teraz ešte United musia vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

keby som bol fanusik arsenalu tak asi od zlosti neco rozbijem

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle špatně jsem Rosickýho snad zahrát ještě neviděl. Ty góly jdou jednoznačně na něj.

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou na jeho konto ale zase u obou zákroků si nejsem jistej jestli to byl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal troška

Reagovat
Chazy

Konečně Wigan. Konečně Bristol. Super sobota ...

Reagovat
Virtuos

Saha

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že právě on by měl být na "titulní" fotce, ale to je věc názoru

Reagovat
smazaný uživatel

...co v jídelníčku změnil Saha?

Reagovat
smazaný uživatel

Kranjčar

Reagovat
Virtuos

veľmi pomohol, škoda Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas NC - Arsenal som nevidel ...je skutocne obrana arsenalu tak k nicomu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ten Arsenal, to jsou ale hl*páci! A City zkušeně!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme si zasloužili vyhrát Tevez zase předvedl, že je nejlepší útočník v PL

Reagovat
niflheim

Tak fantomasi - co mi řekneš na to, že jsem tvrdil, že se Arsenal porazí sám? Nějak se ti nechtělo věřit

Reagovat
chavi.27

dneska premier league ukazala proc je lepsi nez primera!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Primera je auto ne?

Reagovat
vodka

spíš to připomíná kondom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vsechny curaky z PL posilame do kondomu, chapu to spravne?

Reagovat
vodka

a cílem je, aby tam skončili všichni čuráci a nemohli se množit...

Reagovat
One-Real

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté smer Liverpool FC...

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pokoj, nenažranče

Reagovat
smazaný uživatel

Som bol zveavý kto sa prvý chytí, či ty, hrubas alebo nebodaj nejaký fan mancs. Ale hodil by sa nám ako soľ, výborný kup stie urobili...

Reagovat
smazaný uživatel

za 3,5mil .... Ale bojim se bojim leta... asi na prestupni obdobi odjedu nekam do lesu a vratim se az po prestupech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kauf roku, v pomere cena výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

jdetě do prdele už s tím liverpoolem nikam nepude v Newcastlu zůstane

Reagovat
tomasinho

Taky jsem si na něj dneska vzpomněl. Ten by se Stevem ve středu byl parádní. K nim Meireles, v útoku Suarez, Carroll a posila.

Reagovat
smazaný uživatel

A krídlo/a, LB...

Reagovat
tomasinho

Však křídlo jako posila. 4-3-3 se středem Meireles, Gerrard a Tiote, útok Suarez,Carrol a posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ty si napísal posila,ja som chcel len upresniť, že krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, ja si na nej taky vzpomnel. Ten by tam sedl paradne

Reagovat
$dolar$

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - AFC naprosto úžasnej zápas. Ještě lepší jak rozstřílení Sunderlandu. Paráda. Při gólů Tiotého slzy radosti a štěstí, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Kvůli takovým zápasům stojí za to koukat na fotbal. Naprosto neuvěřitelný zápas. A ta Tiotého rána... neuvěřitelný. Tohle byl zápas jako z Holywoodu, kdybych neviděl, neuvěřím.

Reagovat
.13

Kam sa hrabe AC Milano- LFC toto bol jeden z anjkrajsich zapasov v sezone, toto mozno hreje viac u srdca ako vyhra 1-0

naplna ma to hrdostou ze mozem byt fanusik NUFC

ale byt na opacnej strane tak sa asi naozaj rozplacem

Reagovat
.13

tento zapas by som si kukol aj 10 krat za sebou, inak ked hot am Diaby chytil uz som cakal ze Joey si to nenecha ale asi sa zmenil k lepsiemu uz tie cervene nedostava ale skor druhych oslabuje

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhrávať 4:0 a nakoniec remizovať 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle škoda, že nevyhráli

Reagovat
Dubov

Nolanovi scházelo pár centimetrů

Reagovat
Liquid

hledá se HERBAGE Arsenal Blondýn... 0:4 4:4 to jsou ale sráči a titul by chtěli, obrovská gratulace k zmrtvýchvstání Nových Zámků

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Blondyn

Reagovat
$dolar$

Arsenal

Pardon, ale vazne neexistuje nic vtipnejsi nez je Arsenal

To nejde se prestat smat Ocekavam palce dolu, ale to me nesere, protoze dneska se uz smat neprestanu

Reagovat
nani92

Reagovat
Error

Reagovat
Liquid

copak že říkám Kosčaelny ??? zase si zavřeli huby sami gumáci

Reagovat
$dolar$

Ja z toho fakt nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys potřeboval ránu do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

hh

Reagovat
nasri84

a videl jsi ten zapas? podle toho co pises bych rekl ze ani minutu. uz jen to ze autor dvou penaltovych golu a zaroven znamy krimnalnik joey barton mohl byt vyloucen trikrat za zapas nebyt krasneho vykonu rozhodich,ktery newcastlu darovali dve penalty ktere byly totalne smyslene,jeden gol neuznali kvuli offsajdu ktery nebyl a vylouceni diabyho melo nasledovat az po vylouceni bartona!! spina! opravdu hnus se na to divat. staci jen hadat kam sli penize za prodej carrolla... hnus!

Reagovat
ElectrickMann

to je chudák...

Reagovat
nani92

dneskajšie zápasy stáli fakt zato! napínavé až do konca, padlo na zvyčajné pomery dosť veľa golov len tak dalej

Reagovat
Devil

Newcastle Ted jeste Man.Utd.3 body a bude max spokojenost!

Reagovat
smazaný uživatel

38 fíků v 7 zápasech

Reagovat
niflheim

van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Giggs - Rooney, Berbatov

Reagovat
niflheim

mělo jít do preview...sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Spurs .... Blackpool

Reagovat
vodka

pořád si myslím, že kdyby byl v fresu AFC nějaký ten kapitán, tak by AFC nebylo celý druhý poločas nulové, ale po snížení by hráli jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Však to taky řešíme furt, dřív měli hráče jako Vieira, Adams a Parlour, kteří prostě udrželi koncentraci, když se nedařilo, tak hecovali. To jim chybí a už pár let je to stojí šanci na titul. Vždycky se někde sesypou.

Reagovat
vodka

no já to zmiňuju hlavně kvůli včerejší diskusi s erbážem...

Reagovat
Chazy

Nečet sem. Ve zkratce?

Reagovat
vodka

v podstatě tvrdil, že pro styl fotbalu Barcelony a Arsenalu nejsou tolik ti pravověrní kapitáni potřeba, že stačí fotbalová kvalita... já sem s tím nesouhlasil a tvrdil, že ta schopnost některých hráčů nabudit tým je strašně důležitá...

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

nebo ne strašně důležitá, ale prostě důležitá... Barcelona toho klasického lídra až tak nepotřebuje, protože jsou úplně jinde kvalitativně a situace, kdy ho potřebují nastanou akorát proti dokonale připravenému protivníkovi, třeba to semifinále proti CFC, kde to dal Iniesta až v nastavení...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Chazy

Hehe, to byl krásnej zápas, to jsme se nasmáli.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Taková situace jako dnes nastane jednou za uherský rok, rozhodně to není důvod pro potvrzení vašich teorií. Prostě se najednou sešlo tolik faktorů, že to dohromady vyústilo v trapas. Jsem přesvědčený, že dneska by žádný lídr ze staré školy nepomohl.

Reagovat
vodka

já si myslím, že jo... sice sem primárně sledoval Fulham, ale otec se na to díval vedle a říkal, že ste úplně odešli, bojovnost pryč, Newcastle hnali fanoušci...

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě, že Arsenal byl psychicky dole a Magpies na koni s ohromnou podporou fans. Ale tohle se stane bez ohledu na to, jak kvalitní lídry má daný tým.

S Evertonem jste to taky letos dost slušně nezvládli, a to jste nehráli ani o deseti ani jste nedostali gól z vymyšlené penalty. A těžko můžu říct, že United chybí lídr, který by nedovolil, aby se takhle projel vyhraný zápas.

Reagovat
vodka

tak ta msme dostali 2 góly v nastavení a ještě k tomu slepené, to je jiná situace...

Reagovat
Counter

Další příklad, co mě napadá, je zápas s WBA. Jasně, nejsou to čtyři góly, ale byl to domácí zápas, bez vyloučení, bez penalt... Dnešek je sice extrém, ale pomohli tomu Dowd, Diaby, zranění Djoroua i trocha smůly. Být na hřišti Adams, tak asi dohráváme v devíti, výsledek by lepší nebyl :)

Reagovat
vodka

to WBA mě napadlo taky, ale tam to byly strašné hrubky, ale vidiš, občas se to stane i mentálně silným týmům...

Reagovat
Counter

To se snažím celou dobu dokázat Pokud se taková situace neopakuje pravidelně, nevidím důvod vyhledávat problém v absenci lídrů, stává se to každému týmu.

Když si vzpomenu na minulý zápas, kde Arsenal vyloženě vydřel výhru nad Evertonem i přes nepřízeň osudu (rozhodčích), hned mi dnešní fail přijde o něco víc snesitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je aj o celkovom prístupe hráčov. Niekedy rok alebo dva dozadu som kdesi našiel článok, tiež po nejakom nie vydarenom zápase, ako išli do klubu vysmiaty...

Arsenal, čo sa týka futbalových kvalít má asi najlepší tým. Jediným problémom, že oni v tom zápase odohrajú iba tak na 100 percent niekedy ani to, nedajú tomu ani o trochu viac. Viď minuloročný gól Rooneyho na Emirates. A to sa deje sústavne, niekto si ma strážiť hráča a on sa zastaví...

Reagovat
vocasisko

Rosa dneska odehrál za Newcastle životní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme fakt strašní idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal vyhravat 4:0 a prefajat to , to je fakt umenie

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Arsenalu k vydřenému bodu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě zejtra CFC - Liverpool 8:5 a bude spokojenost

Reagovat
terry

Arsenal je první, kdo ztratil v BPL vedení 4:0.

Reagovat
Counter

trofeeeeeeeej

Reagovat
$dolar$

Jo vase prvni a posledni letos

Reagovat
Counter

Ještěže vy je sbíráte jak na běžícím pásu ;-)

Reagovat
$dolar$

Spis nez Tevez, by mel byt na obrazku bud Saha nebo celej tym Newcastlu, popripade Arsenalu, pokud se chce zasmat

Reagovat
vodka

spíš Saha, ten aspoň nepotřeboval na 3 góly 2 penalty...

Reagovat
niflheim
Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalej match. Kde padne 10 gólů za zápas? a dva neuznaj (jeden o 10cm oprávněně)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 10min skvěle.. pak se Diaby nechal vyloučit a šlo to s nima z kopce, nechali si utýct 4gólový vedení

Reagovat
smazaný uživatel

neser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrál tak,že je pořád o 6 bodů před váma to vaše upocený vítězství nad Boltonem není moc k vychvalování

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Mel trosku k vitezstvi blize nez Newcastle

Reagovat
SunFells

Ale povedený, uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková možnost se nenaskytne každý den.

Reagovat
eibe

nejdřív hrál zleva doprava a pak hrál zprava do leva no a pak taky se změnou,že hráli v 10

Reagovat
JIMMY-PO

inak úžasné kolo, už dávno som sa tak netešil na MOTD ako dnes...najlepšia liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi! Smrt Bartonovi!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ban tobě

Reagovat
smazaný uživatel

nezájem!!!!!

Reagovat
niflheim

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tak strasne hreje u srdce

Reagovat
smazaný uživatel

A já ho mam ve fantě na lávce Puvodne jsem ho mel jako kapitana v zakladu a pak jsem si rek, ze zkusim taktiku nenasadit ho a vida..

Reagovat
smazaný uživatel

drz se svyho nicku, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Drsnej kluk.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Bavite me cim dal tim vic

Reagovat
Chazy

Stačí ukončit kariéru

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

nielenža ma dnes zabavil arsenal,teraz este aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ako keby to písal Bart Simpsons na tabulu.

Reagovat
blaugrana

Umrem.

Reagovat
smazaný uživatel

banda šašků v červenym

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápasy 4:4, 4:3, 5:3, 3:2

Reagovat
Counter

Asi obnovím svou teorii, že Fergie pressure už nefunguje jen v zápasech United, ale i v těch Arsenalu. Co si dneska dovolil Dowd a minule Mason, to jsem už dlouho neviděl.

NUFC za to, že zápas nevzdali, Barton za to, že je *****.

Škoda, že jsme ztratili body, ale pokud to tým nepoloží a budou pokračovat v nedávných výkonech, není to konec světa.

Reagovat
smazaný uživatel

To koniec sveta je! Jednoducha ukazka ,ze Arsenalu ani 10 faciek za sezonu nepomoze k nicomu.A zas pred zapasom trapne poznamky o "jedinej hrozbe Manchestru" a boom a je tu dalsie obrovske sklamanie.Jednoduchy dokaz toho,ze Arsenal nema na titul.Nieco taketo by sa Manchestru alebo Chelsea nestalo.Tottenham do uvahy neberiem,ti o titule mozu len snivat rovnako ako my.

Reagovat
Counter

Manchestru by se to hlavně nestalo proto, že by nečelil dvěma penaltám Předzápasová prohlášení byla v pořádku (pokud si přečteš originální znění a ne bulvární nesmysly čtk či EF), výpadek v druhé půli byl způsobený několika na sobě nezávislými faktory.

V předchozích cca 10 zápasech jsme pokaždé předvedli famózní výkon, soupeře přejeli i přes nepříznivé podmínky a ukázali charakter. Teď se jednou něco nepodaří a hned je to konec světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že v kontextu posledních let to není "jednou". Po další takové zkušenosti taky nevěřim, že letos bude AFC opravdu bojovat o titul.

Reagovat
Counter

V minulých letech to s námi bylo horší, tam bych s nevyzrálostí, naivitou, špatnou koncentrací a slabou vůlí po vítězství souhlasil. Ale letos už přišel zlom, od výhry nad Chelsea hrajeme soustředěně, hráči dřou a je to znát. I dneska na hřišti nechali všechno, třeba Jackův přístup byl naprosto fantastický.

Hlavní problém vidím v tom, že Squillaci je hodně špatný, což se pak podepisuje i na Koscielnym. Není náhodou, že s Djorouem jsme ANI JEDNOU nedostali více než jeden gól, zatímco se Squillacim to jsou pravidelně 2-4.

Reagovat
smazaný uživatel

kua jak se máme nevymlouvat na rozhodčí, každý by se vymlouval !!! Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste takový zápas, jaký odehrál Arsenal, ve FM, tak by v novinách bylo "Fabregas: manažer nadělal svým proslovem víc škody než užitku"

Reagovat
smazaný uživatel

rosický je nula a budiž k ničemu. zas jak vždy nastoupil na hřiště a arsenal nevyhrál. díky němu přišli o vedení.rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

ale má tak trochu pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tak. si kdokoliv všimněte, že když hraje rosický tak se arsenalu nedaří. prohrává nebo remizuje. a jak rosický nehraje,tak se daří... on to všechno kazí a nic neumí. asi proto je i naše repre v troskách. rosický ven!

Reagovat
smazaný uživatel

jak budu chtít vsadit na arsenal. tak zavolám wengerovi jaká bude sestava, ať vím do čeho jdu

Reagovat
soukup

a nejhorší je, že to kazil i dřív bez něj by BVB mělo nejmíň 3 tituly a repre by na ME Řecko porazila 10:0 fakt hajzl ten Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

na euru 04 a v té době byl ještě dost kvalitní,ale ted už je to skandál.. chybí mu koller,bez něho funguje jak auto bez kol, tež je na nic

Reagovat
Liquid

Reagovat
soukup

dneska docela hokejový výsledky

jo a Matty Fryatt do PL!

Reagovat
hefy

Vždycky jsem si ho přál k nám do Wiganu.

Reagovat
Liquid

mám ho rád, hrál dlouho ve Walsallu a v Leicesteru a je to zabiják, očekával bych lano od Martineze z Wiganu...

Reagovat
$dolar$

200. pro dnesni Arsenal

Reagovat
Liquid

tady nejde jinak než

Reagovat
Tomekcz

zatim kolo s nejvic golama a penaltama a jest nejni konec

Reagovat
$dolar$

Herbe, bude vyvolavacka?

Reagovat
soukup

taky sem se chtěl zeptat

Reagovat
Kokesh

Asi mu podobný propadáky tady přeje víc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

v první řadě to je ale hlavně dolar

Reagovat
smazaný uživatel

šššt, víš, jak to dopadlo minule ne?

Reagovat
$dolar$

A jo, napraska me za slovo "ku°va" ktery jsem v radosti pouzil pri golu Spurs

Reagovat
nasri84

dolare ty jsi ukazka spatne vychovy ! takovyto hnup by mel sedet v koute a drzet hubu protoze z ni nic rozumneho nevyleze. a objektivnost ti uz vubec nic nerika ...

Reagovat
Rssa

Dneska se role PL s PD obrátily - spousta branek, ale rozhodčí na hovno

Reagovat
Kokesh

Škoda, že za to nastavení si už NUFC nevypracoval žádnou šanci, ale jinak to byl parádní zápas. Vyhrávat o poločase 4:0 a na konci zápasu být rád za remízu, to se moc často nevidí. Jinak nechápu, jak se ten tým může takhle snadno složit, i když hraje v deseti. Tyhle zvraty jsou pro nestranný fanoušky prostě úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se potvrdilo, jaká liga je prostě nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč neni na obrázku Saha ? ... Ten dal 4 ,Tevéz jen 3 a ztoho ještě 2 z penalty ... Newcastel nemám slov velké plus zato ,že ten zápas jen neodchodily ... :) Nakonec se jim to vyplatilo jinak dnes 38 branek na 7 zápasů to je 5,4 gólů na zápas

Reagovat
Liquid

a Joey Barton - ideální psycholog

Reagovat
Azza

Život jde dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase další zápas snaha zaříznout Arsenal, nezlobte se na mě ale já tam napočítal minimálně 4 velký hrubice. Plus jedna chyba na straně Strak. Ale každej mele, že Arsenal se složil, kdo by ne, když je pořád zařezávaj.

Reagovat
soukup

chudinky...

Reagovat
Liquid

těch nasimulovaných penalt a faulů před vápnem od Chamakha, Nasrího a Van Persieho bylo tolik, že ani 1 zápas kdy nemáte přízeň sudího to rozhodně nevrátí zpátky

Reagovat
Azza

Tak od Nasriho asi né no.

Reagovat
Liquid

v Carlingu proti Tottenhamu jí skokem dost přihrál, ale pískatelná byla

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy po sobě zaříznout je podle tebe normální, mě jde jen o to, že rozhodčí totálně nezvládl zápas. Přiznávám občas tam Maruan spadne, ale od toho tam je rozhodčí, aby mu dal žlutou. Já byl první kdo kvitoval trest pro Eduarda

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Koukám, že bude potřeba hodit můj komentář k zápasu i zde, aby si někteří lidé nemysleli, že se bojím vyjádřit:

Takže, abych to shrnul, po dnešním zápase vydám menší prohlášení. Zaprvé, gratulace Newcastlu k bodu. I když mi to nejde přes prsty, tak už jen kvůli fanouškům a kvůli tomu, co si poslední dobou vytrpěli. První poločas byl perfektní, spadlo nám tam skoro vše, do čeho jsme kopli/trkli, druhej bohužel viděl snad každý. Rozhodující momenty bylo pochopitelně Diabyho vyloučení, Djouroúv odchod ze hřiště a neskutečná bojovnost hráčů Newcastlu. Musím pochválit Wojtu za perfektní výkon, ale více dělat nemohl. Líto je mi Lauranta, který zase musel všechno řešit sám, když Johan nebyl na place, Squillaci nestíhal a Rosa přidělával obraně jen a jen problémy. První pokutový kop hloupé přistrčený, ten druhý vážně nevím, co pískal. Dále před gólem Tiotého simulace Bartona, ale to už je teď fuk. Chtěl bych se zaměřit na něco jiného. Spousta lidí tady nadává na Diabyho, já ho ale chápu. Celou kariéru jej sužují zranění a pak když se konečně vrátí na plac, tak Barton se zachová, tak jak se zachová. Je to něco jako vyloučení Zidana ve finále MS. Itálie sice vyhrála titul, ale Zidane si zachoval tvář a Materazzi bude vždy jen ubožák. Stejně tak Barton bude vždy jen ubožák, nic jiného není. A poslední věc. V průběhu zápasu jsem se Newcastlu neposmíval, nenadával jsem hráčům ani rozhodčím, ale jakmile Newcastle srovnal, nejdnou se tu vyrojilo stádo, jak to říci, ubožáků, kteří se přišli Arsenalu posmívat. Chápu, že je neúspěch Arsenalu pro ně jejich životním úspěchem, že nenávist k Arsenalu je víc, než láska k vlastnímu klubu, já to však dále nechci komentovat. Na hráče Arsenalu jsem hrdý, dneska bych jim nic nezazlíval, všem ukázali, že fotbalově jsou někde jinde a stejně tak charakterově. Naopak jiní dnes ukázali, jaká jsou chátra a to jak na hřišti, tak tady v diskusi

Reagovat
$dolar$

Taky jsem hrdy na hrace Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se zachoval stejně, aby mi nějakej idiot zlomil nohu a pak další to zkusil....Barton měl jít taky ven.

Reagovat
smazaný uživatel

oba šli do toho souboje stejně nohama napřed a barton trefil první míč a pak nešťastně diabyho nohu ale oba do toho šli stejně

Reagovat
Kokesh

Třeba se většina nevysmívá Arsenalu, ale tobě.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

To je mi fuk, já nejsem Arsenal a Arsenal není má osoba. Jestli si to někdo spojuje dohromady, jeho problém. Jestli se chce někdo posmívat mě, jeho věc

Reagovat
smazaný uživatel

po takovymu prubehu by se posmevacci vyrojili i u zapasau west ham - sunderland

Reagovat
Nikikrew

Velmi dobre napisane.Mas pravdu.Ale Diaby sa mal zachovat futbalovo.Ale to vtedy aj Zidane.Ale tym ako je Arsenal si fakt toto nemoze dovolit.Vidite ten rozdiel ked piska rozhodca ManU a proti Arsenalu?!Nemam slov

Reagovat
niflheim

Teď si moc nepamatuju, kolik lidí se nám smálo, když jsme hloupě ztratili zápas s Evertonem. Ono je to oboustranné.

Reagovat
Rssa

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vodka

zase ber to tak, každý miluje comebacky, samozřejmě někteří to berou jako příležitost kopnout si do AFC, ale těch je jenom pár...

Reagovat
vodka

upravuju, je jich dost...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Hezky jsi to vystihl.

Reagovat
Liquid

líbí se mi ta pasáž "všem ukázali, že fotbalově jsou někde jinde" ... pravda opravdu někde úplně jinde, nepamatuji srovnání nováčka s účastníkem LM ve špičkové lize z 0:4 na 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

chceš říct že idiotský oplácení faulu je totéž jako by ti někdo řek že si půjčí tvojí sestru?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ať teda Diaby běhá na hříšti s transparentem "nefaulujte mě mám smůlu na zranění" nebo ať na to hřiště neleze

Reagovat
herbage

Diaby udělal blbost, ale předně měla ta řezničina Bartona být potrestána

Reagovat
Chazy

Pěkný. Ale měl bys to chápat, pár blbečků sice reaguje jak reaguje jen kvůli tobě, protože jsi pro ně jednou z nejdůležitějších věcí v životě, ale i bez tebe by AFC schytal spoustu narážek. Tohle je jak to wiganský 9-1, ztratit vedení 4-0 proti nováčkovi, to se musí dát sežrat.

Reagovat
Mada

Reagovat
afc

nevies z akeho dovodu neplatil Persieho gol na 5:4?

Reagovat
herbage

Prý ofside, ale bylo to hraniční. Já ani nevěděl, že to skončilo v síti

Reagovat
vodka

ofsajd, asi půl metru...

Reagovat
afc

pol metra?ja to videl na hranicnu situacia,ktora sa ma pustat..

Reagovat
smazaný uživatel

15 čísel.

Reagovat
Counter

Těsný offside.

Reagovat
Liquid

já bych to nechal být, podle mě byl na úrovni posledního hráče

Reagovat
Counter

Bylo to hodně těsné, ale čárovému se nedivím, že to odpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se toto stalo MU nebo Chelsea neposmíval by ses jim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak potom 1 golu newcastlu ked im scesny nechcel dat laptu ho tam chytil jeden hrac NC pod krk

Reagovat
Liquid

a říkal mu...počkej ještě 3x ho budeš lovit ze sítě ty šmejde

Reagovat
niflheim

Reagovat
Azza

Nolan

Reagovat
nasri84

a proto dostal szczesny zlutou ! vykon rozhodcich odpovidal treti tride vesnickyho fotbalu.je to k zbliti !

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem Spurs a po dnesku zboznujem Gunners

Reagovat
Kokesh

Asi se nechala Anglická liga inspirovat utkáním hvězd KHL, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Reagovat
panca

co udelal ten barton, ze ho to vsichni tak zminuji?

Reagovat
smazaný uživatel

dal 2 goly a zařídil vyloučení Diabyho.

Reagovat
panca

jak zaridil?

Reagovat
gocii

tak že diabymu málem zlomil nohu a ten ho pak zhodil na zem

Reagovat
smazaný uživatel

málem mu zlomil nohu...

Reagovat
REPLIKATOR

Málem mu zlámal nohy a tím ho vyprovokoval

Reagovat
smazaný uživatel

barton zajel ostre (zepredu pres mic) do stojiciho diabyho, ten ho chytil pod krkem a schodil na zem, pak jeste strcil do nolana, reakce mozna pochopitelna, ale hrozne neprofesionalni... ale ja mam emoce ve fotbale rad, takze...

Reagovat
smazaný uživatel

hele udělal to co by udělal každej šel po míčí barton i diaby šli proti sobě nohama po míči a barton ho odehrál dřív a trefil diabymu nohu

Reagovat
gocii

jo trefil mu a otočil, a navic v prvním pol stejně zajel do arshavina takže měl jit do sprch s diabym

Reagovat
smazaný uživatel

to měl i nigel de jong když zlomil nohu ben arfovi...když to prošlo jemu tak bartonovi to muselo projít na sto procent taky...neříkám že to nebyl lehkej zákrok ale šli oba čelně proti sobě nohama napřed a batron navíc trefil první míč a až pak nohu

Reagovat
tulen

fuuuuuu .... po prvom polcase som presta sledovat a pozeram ze Newcastlu to pomohlo

inak respekt Straky

Reagovat
SunFells

Teď vidím ještě Spurs - Bolton, ach jo ....To bude vyjebaný kolo, Torres dá zítra hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný konkurenti Manchestru hej? aby neudržali 4gólový náskok

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno,kto je tu teraz na fotke,zajtra tu bude tak či tak SUAREZ

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme vyvolávačku!

Abou!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

DIABY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomááááš!

Reagovat
$dolar$

ROSIIIIIIIIIIICKYYYYYYY JOU

Reagovat
smazaný uživatel

Dál bych nechal pokračovat herba.

Reagovat
$dolar$

Cekal jsem, ze se prida, dneska to nejak flaka, divny

Reagovat
Liquid

Abou Vasarakama, nebo tak nějak, má ještě prostřední jméno

Reagovat
smazaný uživatel

. Vasiriki myslim, nebo něják tak no.

Reagovat
Footballer

Reagovat
JIMMY-PO

Trikaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Bude vyvolávačka hráčů Wolves

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konec. Zapnul jsem Arsenal a už to bylo 0:3 po minutě 0:4, tak jsem to koukal zhruba do 60-té minuty a vypnul jsem to. Možná je to dobře protože bych tu tragédii co se odehrála v Newcastle asi nepřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes už tomu chybí jen 2 penalty pro MU

Reagovat
$dolar$

Tohle me dostalo "staci jen hadat kam sli penize za prodej carrolla..."

Reagovat
Azza

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
$dolar$

nasri84

05.02.2011 18:22

a videl jsi ten zapas? podle toho co pises bych rekl ze ani minutu. uz jen to ze autor dvou penaltovych golu a zaroven znamy krimnalnik joey barton mohl byt vyloucen trikrat za zapas nebyt krasneho vykonu rozhodich,ktery newcastlu darovali dve penalty ktere byly totalne smyslene,jeden gol neuznali kvuli offsajdu ktery nebyl a vylouceni diabyho melo nasledovat az po vylouceni bartona!! spina! opravdu hnus se na to divat. staci jen hadat kam sli penize za prodej carrolla... hnus!

Reagovat
Liquid

Podle mě bude z Diabyho docela bohatý chlapík, nemyslíš? Ikdyž pochybuji, že dostal celejch 35 M.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
ElectrickMann

spíš to dostali rozhodčí, než Diaby...

Reagovat
ElectrickMann

* reakce na Liquida

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

a 300. proooooooo? ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

to už je trošku křečovitý

Reagovat
$dolar$

Ani ne, chechtam se porad a je to furt stejne skvelej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

PL se dneska zbláznila?! Saha 4 goly, Arsenal vede 4:0 a nakonec remizuje, Van der Vaar kope za tři minuty dvě penalty, Tevéz hattrick

Reagovat
hefy

Wigan dal čtyři goly!

Reagovat
Chazy

To je fakt snad nejparadoxnější.

Ale vem si, že zrovna proti Rovers to kdysi bylo 5-3 a Bent dal hattrick. Nahrával Landzaat. A Aghahowa. A Roque hattrick. A zachránilo to Wigan. Snad se to bude opakovat.

Reagovat
Liquid

Aghahowa - kde je mu vůbec konec?

Reagovat
Chazy

Pokud vím, tak šel zpátky do Doněcku

Reagovat
Liquid

tak koukám je na hostování v Sevastopolu na přestup už je tam Duljaj a Lewandowski co s ním hráli za Šachtar

Reagovat
smazaný uživatel

Vaar ani nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd je kokot, Barton hovado, svět je nefér, ale Diaby je v pohodě, vůbec nemůže za to že byl Arsenal půl hodiny v tlaku kvůli kterýmu pak prohrál, to je všechno v pohodě. Věci se mění ale gooneří mentalita zůstává. Gooneři olé!

Reagovat
vitasrp

Newcastle.. Velkej respekt, tohle nedokáže jen tak někdo, dokonalá ukázka správnýho týmovýho ducha a mentality.. Sice jsem viděl jen posledních 15 minut, ale bavilo mě to víc jak kdejaký jiný celý utkání.. A po vymyšlený penaltě a snížení Bartona jsem prakticky věděl, že to dokáží zremizovat, fotbalový bůh je za tu snahu musel odměnit.. Ten tým je mi stále sympatičtější a sympatičtější..

That's why we love premiership..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DOTAZ:

Nejsem si teď zcela jistá a proto se zeptám, jaké bylo doposud gólově nejhojnější kolo PL a jaké tehdy byly výsledky. Nějaký dostupný souhr. Díky kucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mas odpoved u prevka, prci.

Reagovat
smazaný uživatel

, 38 gólů, to bude asi v tom kole kdy NUFC a chelsea 6:0

Reagovat
minoLFC

takže ManU má titul

Reagovat
Kenneth

proboha jen to né. Cmon Wolves!

Reagovat
niflheim

Tolik fandů Wolves najednou

Reagovat
Kenneth

"fandů".

Reagovat
niflheim

Však každý snad chápe, jak jsem to myslel.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vladis271

Ak zvládnu dnes vlkov, tak im to asi už nik nezobere

Reagovat
Swarley

neplácejte hovadiny...

Reagovat
niflheim

Pořád máme před sebou plno těžkých zápasů. Tohle není Primera División

Reagovat
minoLFC

neviem aký sú v primere rozhodčí...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

zase Nani

Reagovat
hefy

Nani krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

aw knows

Reagovat
fantomas

To si ze me delate...Arsenal,Bolton - to me poser fakt. Clovek absolvuje desnej zapas v Havirove s bezmozkama nejvetsiho kalibru a pak vidi toto. To ani Saha nezachrani...sme se zas jednou predvedli (ne ze bych to netusil po tom Koscielnzho prohlaseni)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na zacatku diskuze pod prevkem je neco, co se ti bude libit

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem uplne prehlid. Uz chapu to s tou zemekouli...

Reagovat
smazaný uživatel

Barton a Dowd se docela činili (dost vyrázně, pro mně!!!!!), ale jinak klasika Arsenal, Diaby rapl, Djourou zraněný a ztráta menšího náskoku

Reagovat
Counter

Koscielny nic špatného neřekl, nenech se zmást bulvárním překladem...

Reagovat
fantomas

Rekl ze sme hlavni nahaneci MU ne? To mi bohate stacilo..

Reagovat
Counter

http://tinyurl.com/69a54cq

Mi to nijak přehnané nepřijde.

Reagovat
tomasinho

Tys byl v HAvířově? Za co teď hraješ? Jsem se mohl jít na tebe mrknout, stejně jsem hnil doma.

Reagovat
fantomas

Tos fakt nemusel videt.

Reagovat
tomasinho

Jakto?

Reagovat
fantomas

No jednak bys byl možná zklamanej chovánim vašich fans a jednak to bylo z naší strany mizerný, poslední dobou to je bohužel náš evergreen. Navíc rozhodčí pískali stylem "dostanem ty jediný prašivý pražáky z ligy", což taky nebyla moc dobrá vizitka celýho zápasu. Holt pokud to udržíme, napíšu ti někdy jindy až pojedem do Havířova/Paskova.

Reagovat
niflheim

No já to říkal, že Arsenal má tendenci si sám posrávat zápasy.

Reagovat
Godwinson

Pane jo, to jsou výsledky. Newcastle pořádně potěšil.

Saha

Reagovat
$dolar$

Tak podme MU na 0:4 a pak Wolves na 4:4 at se muzu zasmat znova

Reagovat
Swarley

s ničím takový nepočítej, u nás by se to mohlo stát jedině opačně...a to by neskončilo 4:4, ale určitě bychom vyhráli 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

píská Webb?

Reagovat
Swarley

ne-e, u kterých našich obratů pískal Webb?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím - já jen, že Webb se často spojuje s pozdníma výhrama Manchesteru, tak mne to hned napadlo

Reagovat
Swarley

spíš je potřeba se podívat, kdo je takto spojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

obvykle Liverpool jinak mi je jasné, že to je dáno lepší kondicí týmu...

Reagovat
Mindas

Takže by byly opačně i ty penalty, že?

Reagovat
Swarley

tak to já nevím, to už jsou zase vaše paranoidní představy

Reagovat
Mindas

Naše? Moje těžko, já na tohle narážky nemám. Já věřím pouze v OT effect.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že united vyhrajou a Gunners si budou třískat o hlavu po zbytek sezóny.

Reagovat
Azza

Proč? Vždyť sme stáhli náskok United o bod. To je slušné.

Reagovat
justcall

Docela nechápu, jak tohle Diaby ustál.. to mohl bejt klidně Ramsey no.2. Největší ironií je, že ten zmrd Barton dohraje zápas bez karty a je oslavován jako hrdina, který zavelel k obratu

http://arsenalist.com/video/?id=xgwj72

Reagovat
smazaný uživatel

Diabymu se vůbec nedivím, zvlášť po tom jeho zranění....

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

humus, tohle je na kriminál, ikdyž se tu určitě najdou nějací uctívači kteří to obhájí tím, že zahrál balon takže se vlastně nic nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak mu to mohlo projít. Kdyť on šel skluzem do souboje Zavřít ho do kriminálu ...

Reagovat
Liquid

kor v premier league...

Reagovat
SunFells

Šel tam vážně jak čurák. Ještě jsem neviděl tu Diabyho reakci, ale po tomhle se nebudu divit čemukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

náprosto přesně

Reagovat
Mindas

Mno, Barton je můj oblíbenec, ale do tohoto souboje šel opravdu, jak vylízanec. Když tohle bráníš, tak příště posuzuj zákrok NDJ na Ben Arfu stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dole jsem to rozepsal. Na ten souboj jsem si vzpomnel, jenze De Jong tam zajel zezadu/zboku. Barton s Diabym sli proti sobe a vedeli jeden o druhym, prijde mi to jako zasadni rozdil. Souboj o mic a nebo skluz na hrace, kterej ma mic ve svym drzeni.

Reagovat
Mindas

Jenže zde šel zase Barton koleny. U NDJ byl problém v té druhé noze, kterou Ben Arfu přicvakl. Jinak ten zákrok by byl v pořádku. Zde už od začátku bylo vidět, že Barton tam pujde na hraně. Hlavně i dnešní počasí nahrává těmto zákrokům, kdy ty následky pak jsou hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad vidim, jak jde tou skrcenou nohou proti noze Arfy, kterej nemel zadnou sanci se tomu vyhnout. A pak tomu pridava moje alergie na De Jonga... Lidi, ktery nesnasi Bartona je samozrejme mnohem vic. On se nemuze ani poskrabat na prdeli, aby se nekdo neozval.

Reagovat
Mindas

Jenže to není můj příklad. Já mám Bartona rád spoustu let. Důvod ti je asi jasný. Tohle je ovšem neobhajitelné.

Reagovat
Kenneth

No to byl hnus.

Reagovat
soukup

no tak byl u balónu dřív, měl vepředu jen jednu nohu a měl ji na zemi, na druhou stranu do toho vletěl jak utržený vagón a ta noha se Diabymu škaredě prohnula, ve Španělsku by to asi byla jasná červená a dvacetiminutová strkanice všech hráčů a trenérů, ale tohle je jiná liga, červená to bezesporubýt mohla, ale dovedu pochopit i že se rozhodčí rozhodne ji nedat

Reagovat
smazaný uživatel

konečně normální názor....a nedal ani žlutou

Reagovat
soukup

já se na ten zápas bohužel nekoukal, takže nevím ty věci okolo, ale teda bez karty je to docela úlet

Reagovat
smazaný uživatel

http://arsenalist.com/video/?id=xgwiyk na na Arshavina to taky nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená mala byť, bez romýšlania...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta noha se prohla fakt hnusně, naštěstí to dobře dopadlo. Ale na tom skluzu prostě nevidim nic špatně. Byl zepředu, Diaby o Bartonovi věděl a viděl jak do toho jde. Byl to hodně ostrej skluz na balon s naslednou srazkou, kde je nutno rict, ze Barton stahnul nohy. V plny rychlosti pak dojel tu jeho nohu telem. Kazdopadne proste normalni ostrej ferovej skluz. No a nemůžu si pomoc, ale Diaby, když viděl, že jde Barton do skluzu, tak tam nemá takhle hloupě strkat nohu přímo do místa střetu. Jestli to dělá furt, tak se ani nedivim, že má tu nohu porád zlomenou.

Skoro stejnou situaci jsme meli dneska v hale. Srazka v takobym poloskluzu a plny rychlosti, jenze jsme tam oba šli stejně, takze jsme akorat zustali chvili otreseny ze sily ty srazky, ale nebylo v tom nic zakernyho, nic nebezpecnyho... Oba jsme se shodli, ze to byl cistej souboj o mic, i kdyz teda extremne tvrdej.

Reagovat
Counter

Ani nevím, jak na tohle zareagovat Chtělo by to smajlík signalizující bezmoc. Aspoň si přečti názory druhých, ať vidíš, že jsi sám, kdo v tom nevidíš nic špatného a ještě dáváš vinu Diabymu...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim. Koukam na to dokola. A nechci mu davat vinu, jenom mam ten pocit, ze ten zakrok je odsouzenihodnej jenom kvuli tomu, jak tam sel. kdyt on proste strcil nohu proti rozbehnutymu hraci ve skluzu. Nebudem to dal resit. Kdyby tam byl nejakej min technickej hrac, boric, tak ten naraz na tu nohu nebude. Ale asi uznavam, ze v tomhle konkretnim pripade ten skluz v pohode nebyl. Ale porad si myslim, ze to neni tak jednostrany jak se to tu prezentuje. Takovyhle skluzu je spousta a ten problem byl v tom jak tam sel Diaby. Kdyby tam sel taky skluzem, tak se srazej, chvili polezi bolesti a budou hrat dal. No radsi nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No v jedny vete z myho pohledu problem byl v tom, jak ten souboj dopadl, ale ne v tom jak tam Barton sel.

Reagovat
justcall

ale máš pravdu, stačí se vyhýbat soubojům s férovými hráči jako je Barton

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt zoufalé, chápu že jsi rozhozený po přestupu Carrola, ale tohle je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Keď za toto nemal dostať červenú, tak Gerrarda(Fa cup, mancs) mal rozhodca pochváliť za čistý zákrok

Reagovat
Rssa

tak tady měl Barton jít jednoznačně ven

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle mel dostat cervenou, takhle se do souboju chodit nesmi, pokud nechceme, aby po tech hristich chodili hraci o berlich.

Reagovat
smazaný uživatel

On je vždycky v zápasech s Arsenalem jak utrženej ze řetězu. Zajímalo by mě, co mu provedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, vsiml jsem si

Reagovat
Counter

SkySports MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zase mel na tom vyrovnani nejvetsi podil, tohle se da pochopit

Reagovat
Counter

Samozřejmě, ale štve mě to Místo toho, aby šel poprávu ven, je z něj hrdina.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi se raduj, ze kiwwi byl sesazen z cela Chazy League

Reagovat
Counter

aspoň nějaký úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC škoda neuznané branky L:BESTA!NICE FOOTBALL!

Reagovat
smazaný uživatel

zatím snadný

Reagovat
Dzanka

Brzdi

Reagovat
Manik...

Saha, Tevez, Huth a Sturridge (tomu sice ten gol byl k ničemu, ovšem 2 zápasy a 2 goly) ... Arsenal to nelze popsat slovy, musím se smát , být Fabregasem už bych byl pryč, tohle fakt nemá cenu tam ... ale hodně golu překvapivě padlo

Reagovat
Swarley

no tak to to hezky pokračuje v těch přestřelkách...

Reagovat
smazaný uživatel

to zvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL

Reagovat
Amos

ELOKOBI

Reagovat
vodka

tak za první gól může on, to srovnal...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Škodoradosť najväčšia radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

kokot, lebo vy sa netešíte, keď niekto o bere čukotku, Arsenal, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo vseobecne konstatovanie. Nemusis mi hned nadavat, aspon to svedci o tvojom IQ. Navyse kedze som toto napisal ako fanusik Arsenalu, tak ano tesim sa ak niekto oberie Arsenal o body...Kazdeho potesi strata bodov u konkurenta, ale toto je vysmech

Reagovat
vladis271

ospravedlňujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dzanka

Když sem jako fanoušek Arsenalu viděl poločasový výsledek 0:4 tak sem , když sem uviděl konečný tak . Bohužel musím uznat, že ten tým ještě nedospěl k tomu, aby skutečně bojoval o titul, MU je pořád někde jinde..

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mindas

Muck.

Reagovat
Ligter

Ale no tak.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

škoda, že se jako v hokeji nedělá statistika + / - (vstřelené a inkasované branky v době přítomnosti hráčů na hřišti) dnes Rosa přidal další -3 ... jestli s ním Arsene opět prodlouží smlouvu tak je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete mi říct, že za tohle nedostal Barton ani žlutou ? http://bit.ly/eim7cL

Reagovat
Amos

taky nechápu

Reagovat
PePiG7

Straky Saha

MU jedemeee

Reagovat
Radin

abych se přiznal po poločase sem Arsenal vypnul a koukal na Spurs.Newcastle byl ubohý.Tým který táhl hlavně Tioté a Barton nemůže být moc sympatický.Dva řezníci,ale dneska oba dobří.Arsenal byl uplně někde jinde,i někteří fanoušci NUFC to balili a teď musí být nasraní ,ale dobře jim tak,takhle se nefandí :-)

Reagovat
Aldeano

Souhlas

Reagovat
niflheim

Hergot tak teď můžeme být celkem rádi.

Reagovat
cejen13

Doufám že tenhle zápas přiměje AW konečně něco udělat protože tenhle tým na to neměl před 2 rokama a nemá ani teď! Škoda jen že tuhle větu řeknu 2x za každou sezonu a eště se s tim týmem nic nestalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jede na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde můžu sledovat MU pls?? nějak mi vypadlo ATDHE..

Reagovat
niflheim

sopcast 106723 třeba

Reagovat
smazaný uživatel

ale dík..

Reagovat
smazaný uživatel

už to jde..

Reagovat
vodka

O'Hara bude pro Wolves skvělá posila...

Reagovat
tomasinho

To každopádně, sice se dneska nedívám, ale říkal jsem si to hned. Tomu středu dodá něco, co neměl.

Reagovat
tomasinho

hned po podpisu *

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves hraje sympaticky , uz dokazali ze umi potrapit favority . Tak snad to dnes zopakuji (radsi si zaklepu na drevo :D )

Reagovat
niflheim

Pěkně ho Nani obral

Reagovat
niflheim

Ten spadnul jak švestka.

Reagovat
smazaný uživatel

me treba zas prijdou ubohy komentare typu ze vysmivani se rivalu se rovna nejakemu komplexu ci to znamena, ze dana vec, klub ci osoba fanouska je smyslem zivota atd, to je stupidni..at si dani lide nemoralizuji, kdyby na miste arsenalu byla chelsea, man utd, city ci tottenham, reakce by byly uplne stejne..

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade Chelsea by tu bylo nablito jeste trikrat tolik , jakozto obecne nejvic nenavideneho tymu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Jó to si budu pamatovat do konce života.

Reagovat
Ligter

Sakra, Rafaeli

Reagovat
Ligter

Teď mě zamrazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš to zas bylo dneska krásné drama! Moc to Nikovi přeju a mohl by dostat šanci teď když je Luka i Tom out. Palacios je každý zápas vyloženě strašidelný Niko pokaždé oživení,když jde na plac.

Reagovat
niflheim

No do prdele...ještěže máme Hernandéze na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL

Reagovat
Didier Drogba

co to jako dělal ten Arsenal ?Jinak Sturridge

Reagovat
Kenneth

je taaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
Liquid

Wolves dneska je vážně super fotbalový den, ještě Bayern si nechal otočit z 0:2 na 3:2 v Kolíně...

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea po 2 dohravkach pojde na 2 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

ten nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

ty to samý.

Reagovat
Liquid

Reagovat
supervizor

až na to, že žádné dohrávky nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra takový krásný zápas a já místo toho abych fandil u sopcastů, tak sem seděl ve vlaku na Hanou. Tak snad alespoň uvidím výhru Man Utd, aby sme zvýšili náskok.

Reagovat
Radin

svět fotbalu se dnes zbláznil a to je dobře :-).Sice je mi Arsenalu líto,letos sem jim titul konečně přál,aby se toho někteří dlouholetí fanoušci dožili,ale když nechcou,tak nechcou.Nejvíc potěšil Bayern v BL :-)

Reagovat
Radin

Kranjcar si zaslouží už jen za snahu víc příležitostí :-).Dneska mě hodně potěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Rooney blik blik

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd, ten se na hřišti vyloženě trápí

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě že tu nohu zastavil

Reagovat
vodka

Rooney měl jít ven

Reagovat
Kenneth

nepiska to Webb?

Reagovat
vodka

NO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, tento vtip je upa nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

jen kreténi se "smějí" věcím kteří nejsou vtipný.

Reagovat
Swarley

asi na tyhle hovadiny začnu taky takhle reagovat, je to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú to jsme se zasmáááááááááááááááááááli

Reagovat
Kenneth

potom jak sis nasral do huby dneska u Toressovo článku tak bych se tu moc neozýval.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě máš nějákej vtip?

Reagovat
Kenneth

until we score.

Reagovat
smazaný uživatel

no teeeeeeeeeeeeeeeeda , ještě pošli něco, seš dobrej

Reagovat
Kenneth

neplač mi tu a soustřed se na váš zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

teda

Reagovat
minoLFC

mohol by si ešte nejaký priložiť, dnes nemajú obvyklé dlhé vedenie ako vidno

Reagovat
kiwwi

ale prestan

Reagovat
vodka

tak to kopnutí bylo úmyslné a fakt kreténské...

Reagovat
kiwwi

za to mal dostat zltu kartu...v poslednej chvili si tu kopacku rozmyslel chvalabohu

Reagovat
smazaný uživatel

To by mělo platit spíš pro tebe

Reagovat
kiwwi

co mas zasa za problem

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád systematickou neobjektivitu a zaslepenost, that's all

Reagovat
kiwwi

co je na tom kurva neobjektivne...sorry som trochu podrazdeny ale o pravidlach sa so mnou nehadaj ked o tom nemas ani ponatia

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde spíš o to, že jeden relativně objetktivní, nicméně zanícený Mufan poprávu odsoudí Rooneyho a ty hned startuješ...přitom moc dobře víš, že kdyby to byl kdokoliv z Arsenalu či Chelsea, tak to vidíš opačně

Reagovat
kiwwi

odsudzovat ho moze kolko chcel ale cervena to nebola, dalej sa s tebou o tom nebavim lebo mi na to nemas co povedat len tu zacnes tocit dookola aky som neobjektivny...Mindasov styl ked sa dostane do takeho stadia diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže u Tebe to bohužel platí 100% Btw. odpověděl sem Ti pod Mascheranem

Reagovat
vodka

zrovna pravidla kiwwi zná jako jenom hrstka lidí tady... a ty trapné kecy na neobjektivitu jsou už taky ohrané a hlavně nesmyslné, když 90 % příspěvků je jasná nadsázka...

Reagovat
kiwwi

pozri sa, je mi uz jedno co pises, zacinam tvoje komentare ignorovat...nikdy nemas nic k veci len tu do mna vyryvas s picovinami...fakt to nemam za potrebu...a nauc sa pravidla futbalu kym sa zacnes niekomu nabuduce vysmievat

Reagovat
Mindas

Já ti nemám nikdy, co odpovědět? To snad nemyslíš vážně, že ne? Všechny naše diskuze raději ukončuješ ty, protože mi nemáš už co odpovědět a jseš akorát podrážděný. Takže mě s nikym nesrovnávej. Že jseš neskutečně zaslepený fanoušek United, tak to je můj názor. Že vždy, když jseš v koncích, tak to raději zahraješ do autu tím způsobem, že si to původně myslel jinak, nebo že to bylo ze srandy. Tak to je také můj názor. Jinak s tebou nemám problém, nikoho si neškatulkuji do skupin. To jen ty si myslíš, že na tebe vždy nesmyslně vyjíždím. Klidně ti opalcuji kvalitní příspěvek, však to víš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale davas mu obcas zbytecne cocku (a takovych je vic), i kdyz vyjimecne diskutuje k veci nebo ma pravdu, jen za to, ze je to kiwwi. Vim, ze si za to muze sam tou svou hroznou MU zaslepenosti, na druhou stranu kdyz neni rec o MU, maji ty nazory docela hlavu a patu Kiwwi ma tu smulu, ze je tak ovlivneny MUFC, ze kdyz pak napise nadsazku tykajici se MUFC, nikdo ji nepozna

Reagovat
smazaný uživatel

je vas vic*

Reagovat
Mindas

Já neříkám, že nemá nikdy pravdu. Já zase až tak často na něj nereaguju, jen opravdu, když to bije do očí. Jak jsem psal, já na něj vysazený nejsem, klidně ho opalcuju, nebo podiskutuju. Pokud jde o tu nadsázku ohledně United, tak jde i o to, zda on sám to tak původně zamýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mu chtel udelat radost, tak jsem se ho zastal, dnes se do nej navazeli uplne vsichni

Reagovat
Mindas

Nevím, celé jsem to tu nečetl, ale chápu.

Reagovat
vodka

Reagovat
Mindas

Reagovat
justcall

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle kolu Pl fakt chybí už jen zítřejší hattrick Torrese a následná bitka s Gerrardem

Reagovat
smazaný uživatel

A Suaréz někomu uhryzne ucho!

Reagovat
mithro

rooney miesto golu co si mal dat sme z protiutoku dostali chjo, a ta tvoja frustracia, len cakam kedy pojdes pod sprchy

Reagovat
Tomekcz

jezis nehaz to zas vsechno na nej, tam zaspala obrana...

Reagovat
mithro

ale on mal dat gol a nestratit loptu ale jasne ze obrana je rozhodena, ale to cely zapas, bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk usne za stavu 0:4 pro AFC a pak se vzbudí a vidí todhle

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří tu píší, že po prvním poločasu to přepli. Já první poločas neviděl a jsem za to i rád. Druhý poločas se mi moc líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Wolves, dejte těm pseudoinvincibles co proto...hlavně ve druhém poločase nedopadnout jako v minulém kole Blackpool nebo v tomto Arsenal

Reagovat
C-M@ster

To jsou kanonády

Arsenal

Saha

Snad Manchester taky nastrili par fiku jeste. Ale ten Nani spali kazdej zapas 6 centru a 3 golovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturidge

Reagovat
vocasisko

Nechápu proč se všichni vysmíváte Arsenálu, už od přípravky nám trenéři říkají, že když povedeme po poločase 10:0 neznamená to, že soupeř nemůže dat za druhej poločas taky 10 gólů a teď se tady Arsenálu vysmíváte. Navíc když všichni pořád dělají z PL nejlepší ligu na světě kvůli své vyrovnanosti, tak se může stát cokoliv ne?

Reagovat
Janča4

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nikdy neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Tým který je - dle slov vlastního hráče - jeden z dvojice jediných aspirantů na titul by něco takového neměl dopustit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale Straky by nikdy nedokázali vyrovnat, kdyby jim rozhodčí opravdu výrazně nepomohl. Odpustil Bartonovi redku a za stavu 4:2 pískl naprosto nesmyslnou penaltu (a to jsem neviděl, jak moc "regulérní" byla tak předchozí pencle). A standartka, po které padl vyrovnávací gól se taky neměla odehrát, ale to už je takovej detail.

Reagovat
vocasisko

Bůlvár to sice určitě zkreslil, ale podstatou je že věta - "jsme největším přímým konkurentem MU " tam nejspíš zazněla, ale co z toho... bylo to možná řečeno z euforie a nebo to prostě Koscielny přepískl. Každopádně je jedno jestli se to stalo týmu kterej se bere jako jednoho z hlavních adeptů na titul a nebo týmu ze spodní tabulky. Každej zápas je prostě jinej a v každém zápase se odehraje hodně události. V tomto zápase si Arsenal vybrál všechno v první polovině a kdyby se snad hráči nesnažili pomoct Persiemu k hattricku a parkrát to tam Arshavin, Wilshere nebo Tlačenka praštili, tak to mohlo být po půlce 6:0 a mohlo to být zase o něčem jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves po 3 body !!!

Reagovat
minoLFC

ale je fakt, že Arsenal dnes môže byť nasratý na rozhodcu

Reagovat
Tomekcz

cas dat tam Javiera misto Rooneyho

Reagovat
niflheim

v 70. minutě...a střelí tam dva fíky

Reagovat
Kenneth

Jsme jedinými konkurenty United, míní Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

to tu ještě nebylo dnes

Reagovat
niflheim

0:4 -> 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

ManU zrovna válcuje poslední tým tabulky....

Reagovat
minoLFC

ich valcuje kdekdo ale výsledok je vždy stejný

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Vidím tě v diskucích asi třetí den, ale už jsi se stačil zařadit mezi největší odpad tady, gratuluji

Reagovat
Mindas

Reagovat
homeles8

kikirikí, vole!

Reagovat
smazaný uživatel

klidek herby, nestat se to tvemu milovanemu Arsenalu, ale napriklad moje milovane cukotce, tak se tu chlames od vecera do rana, tak ze jeste jednou klidek herby....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si vsiml

Reagovat
Kenneth

Však jo. Tvoje podrážděnecká nálada mě nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

zase to elitářství

Reagovat
homeles8

Reagovat
C-M@ster

Nani ven! To je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, what the f.ck? to sa vôbec dá...? Ináč dnes sa proste opäť potvrdilo kde sa hrá najlepší futbal..a to nás ešte zajtrá čaká special some

Reagovat
Swarley

sakra je to nějaký ochrápaný....hoďte tam dvojku pánové, jinak to nedopadne dobře...Hrášek na plac, ten to rozhýbe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarvis je parádní Kdybych neměl ty Straky, tak maj Vlci oddanýho fandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cela ta zaloha Wolves bude ted skvela

Reagovat
Swarley

jak jsem psal nedávno, jim snad nejde nefandit...i když dneska mě teda neskutečně serou

Reagovat
vodka

Reagovat
soukup

však on dřív nebo později půjde výš, snad si vybere sympaťáky

Reagovat
mithro

cervena, este hovorte ze nam piskaju rozhodcovia

Reagovat
Counter

Neměla být náhodou udělená už Rooneymu nějakých pár minut zpátky? :)

Reagovat
kiwwi

nie nemala!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jasněže ne

Reagovat
kiwwi

sorry nechcel som ti to povedat takto, ale si retard...ked sa do toho nerozumies tak sa k tomu nevyjadruj za kazdu cenu len aby si ma kompromitoval

Reagovat
smazaný uživatel

wow, dík, škoda že zrovna ty mě nemůžeš urazit ..každopádně je úžasné jak rychle dokážeš vyletět jako čertík z krabičky, přitom jediné co jsem udělal že jsem ti vyčetl tvoji míru neobjektivitu, což není žádná urážka či nadávka (nehledě na to že 100% objektivní není nikdo). Navíc jsem se nedotýkal jen téhle konkrétní záležitosti, ale i všeho ostatního co tu píšeš a co mi dává určitý obrázek o tobě jako uživateli

Reagovat
kiwwi

sorry napisal som ze som trocha podrazdeny, nezvyknem takto reagovat ale zbytocne a nezmyselne ma tu vytacas este viac...a uz cuvas...takze uz to nemala byt cervena ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

V takových sporných situacích vnímám fotbal citově, než abych tady recitoval nějakou snůšku odstavců fotbalových pravidel, které navíc nikdy nejsou absolutní (viz. De Jong či dneska Barton) - podle mě to na červenou bylo.

Reagovat
kiwwi

NEBOLO!!!!

nepochopim preco sa hadas ked nemas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

ok každopádně mi jde o celkový obraz, tohle je jen kapka v moři.

Reagovat
kiwwi

vravim...druhy Mindas

Reagovat
Mindas

Nikdo není druhá "já."

Reagovat
vodka

tak ono by za to měla byt správně žlutá, to je fakt, ale vidím to dost nerad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

zlta

Reagovat
C-M@ster

CERVENA!!!!

Reagovat
niflheim

Jasná druhá žlutá...a co teď řeknete na rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne to rozhodci nezvlad...ale i kdyby ty goly dal on sam tak si na nej nemuzem stezovat..jestli chcem mit titul tak tohle se proste nesmi stat...prijit po prestavce jak machyrci a myslet si ze se to nejak dohraje je blbost.Tohle bude velky ponauceni do budoucna...Bohuzel letos uz je asi po vsem:-(

Reagovat
homeles8

600. pro 0:4 ->4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Bacha aby tě herbage za to nezařadil mezi největší odpady.

Reagovat
herbage

Proč, homeles se tam dávno zařadil sám

Reagovat
homeles8

já jsem legenda

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

uz by mel vyhodit Rooneyho!!

Reagovat
supervizor

Tak to vypadá nepěkně.

Reagovat
niflheim

No tak nám se to nějak podělává. Rio, Evans...

Reagovat
kiwwi

no ti fanusikovia Wolves su trosku jebnuti nie?....Rafael ma vyklbeny prst a oni bucia jak posahani...fuj ale vyzeralo to nechutne

Reagovat
supervizor

to teda vypadalo, ted je ale uplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rover žlutá

Reagovat
Tomekcz

ach jo on stahne Berbu

Reagovat
mithro

tiez to nechapem

Reagovat
Tomekcz

Rooney celej zapas uplne mimo nervi v pr... a necha ho tam

Reagovat
mithro

to vies chytil sa minule

Reagovat
Liquid

pro Dolara jestli tu ještě je: kopie ze stránek gunners.z napsáno někdy během 1.půle

Prosím o zopakování takového průběhu zápasu v posledním ligovém kole. Kromě toho, řekl někdo našim chlapcům, že střílet do Strak brokovnicí je trestné.....?

Reagovat
niflheim

Rozhodčí se nechal unést davem

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no . Ale tak stejne ji uz mel mit tak co .

Reagovat
kiwwi

hahaha tak za tamto nakopnutie mu neda zltu a teraz hej?

Reagovat
mithro

tak dnes to vyzera teda blede, snad sa chicha ukopne

Reagovat
niflheim

Nani hergot...ten gól paráda, ale momentálě kazí centry a přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

a ted ta střela

Reagovat
niflheim

tak někdo momentálně vystřelit musel...ta oranžová zeď by se nerozpadla

Reagovat
j_mrazik

Za co dostal Diaby červenou? Co to kur*a mělo znamenat?

Reagovat
herbage

Jak to tak v životě bývá, vše zlé je pro něco dobré. Dnešní výsledek Arsenalu slušně roztřídil zdejší diskutující na póvl a na lidi, kteří za něco stojí. Hodně lidí v mých očích dneska kleslo, hodně ještě více stouplo, a je jedno, jestli se jedná o fanoušky Chelsea, Liverpoolu, Manchestru United, Manchestru City, Tottenhamu, Stoke City či Wiganu. Hodně lidí tu hovoří o jakési samozvané elitě v PL diskusích a pro mě to byl celkem prázdný pojem, ale tito lidé dokazují, že do ní patří a naopak jiní lidé do ní patřit nikdy nebudou, protože se chovají tak jak se chovají. Takže tento příspěvek bych rád věnoval těm, které do té elity počítám a je zbytečné je jmenovat, protože oni ví kdo to jsou

Reagovat
homeles8

a neni to všem u prdele?

Reagovat
Kenneth

Však jo. Lidi celej život sní o tom jak budou na internetu PL Elitou.

PS: Kdyby se tohle stalo ManU nebo Chelsea tak tu předvádíš to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, to jsem mu psal a radsi ani neodepsal, protoze je hned jasne jak by se on chlamal...

Reagovat
herbage

Těm lidem je to právě fuk, ale jejich názory z nich dělají to, čím jsou

Reagovat
Counter

Co tak čtu, Wenger se ani na nic nevymlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bych mu to neměl ani za zlé.....

Reagovat
supervizor

Chybí nám leader co by v takových chvílích nakopl tým a pozvedl sebevědomí, Cesc je skvělý hráč ale tohle neumí.

Reagovat
SunFells

kde čteš?

Reagovat
SunFells

díky.

Reagovat
herbage

Wenger je skvělý

Reagovat
hefy

Hehe, vždyť se nikdo z Wiganu k tomu nevyjadřoval. :)) Teda pokud sis to mé popíchnutí s vyvolávačkou u nevyložil jako vysmívání, to by byl omyl ale.

Reagovat
herbage

Nemyslím jen k zápasu, myslím k zákroku Bartona a tak. A vyvolávačka mi nevadí, to jsem si naběhnul sám a nevadí mi, když jsem parodován, pokud je to provedeno vtipně

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to resis jsou to jen internetovy diskuze . Jinak kdyz bych srovnal EF s jinejma webama nedejboze sport.cz tak je to jeste dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

BAN za tendle koment, to je taky zbytečnej obsah. Koho kurva sere nějakej tvůj názor na zdejší uživatele? Ty jsi tak jenom snad člověk..jako každej ostatní tady... a to, že tady budeš ostatní lidi hodnotit, a dělit si je na mám ho rád a nemám ho rád, to si nech pro sebe, a těm co máš rád, třeba pošli fotku tvojí prdele, ať to ví a ať si z toho třeba vystříknou, když jim TY uděláš radost. Ale ty nejsi pro hodně lidí nic, a timdle komentem jsi akorát dokázal, že jsi namyšlenej arogantní vůl, kterej si o sobě moc myslí.

Reagovat
Kenneth

co dodat. Každej kdo napíše něco proti Arsenalu tak je okamžitě odpad diskuzí.

Reagovat
vodka

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
herbage

Vždyť ani nepoznáš, že se mu vysmívá a ne směje

Reagovat
homeles8

to ne, ale poznám třeba hezčí věci.

Reagovat
herbage

Tak ať, ti to přeji a nemyslím to ironicky Zkus ale na mě prosím přestat reagovat, tím uděláš radost zase ty mě

Reagovat
homeles8

proč bych zrovna tobě měl dělat radost?

Reagovat
herbage

Když je někdo hloupej jako ty, ale v jádru dobrý, tak s takovým člověkem nemám problém, ale když jsi hloupý a ještě zlomyslný, tak pak s tebou problém mám. Vzájemná ignorace by nám prospěla, jestli to dokážeš. Já s tím nemám problém, ostatně stejně tvé příspěvky zpravidla přeskakuji, protože se jedná převážně o skřeky či jiné nesmysly bez hlavy a paty

Reagovat
homeles8

tak já jsem snad proti Arsenalu nikdy nic nenapsal Ale stejně, je to hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
mithro

rooney rooney rooney

Reagovat
Kenneth

money money Rooney.

Reagovat
niflheim

V horní části stránky máš tlačítko odhlásit...zmáčkni.

Reagovat
Kenneth

však už jdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prijd zas...

Reagovat
Tomekcz

tohle je uplne marny, s Rooneym se to nikam nehne

Reagovat
supervizor

minule dal dva goly a asi si myslel, že je ted bude dávat pořád

Reagovat
SunFells

Scholes jaký half volej

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem zvědavý, jak dá United dnes gól

Reagovat
smazaný uživatel

evra herec

Reagovat
smazaný uživatel

zase 4:4!!!!!!!!!!!!!!Kurwa,já to neviděl!Kdo tam dával od nich 4 kusy?!!!!!Ten Best nebo to nadějný křídlo Walker?Kdo?Kurwa kdo?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase sme pobavili.Škoda,že sme to my,co každej rok bavíme.Ale ať si to ostaní užijou.Mě letos bude stačit i ten mikymauz.

Sme lidi,hlavně se bavme!

Reagovat
smazaný uživatel

barton kriminalnik podle herbyho

Reagovat
smazaný uživatel

teď to čtu,to musela být krása a zaručená reklama na PL

Reagovat
j_mrazik

Pánové z řad fandů Arsenalu, můžete mi nějak vysvětlit, co se na tom place dělo? Smůla, terén, manažer idiot, co se tam stalo?

Mě napadá jenom, že nehrál Song v záloze a když vidím to složení, kde nikdo nebrání, tak je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci, jediny duvod

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě tak ze 70% určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Podcenění + rozhodčí

Reagovat
Counter

Kombinace zranění Djoroua, nepotrestané prasárny Bartona, díky které Diaby vypěnil a šel zaslouženě ven, a Dowd s čárovým, kteří odpískali neskutečnou penaltu a Bartonovu simulaci, která vedla ke 4. gólu.

Reagovat
j_mrazik

Stejně mám pocit, že tyhle věci se prostě stávat nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes takovej volejbal

Reagovat
C0br

scholesy

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes

Reagovat
niflheim

Paulie

Reagovat
mithro

scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes

Reagovat
niflheim

Ruka

Reagovat
supervizor

Měla být pencle, ruka změnika směr míče i jako fanoušek arsenalu to uznám.

Reagovat
kiwwi

ta ma pojeb...priamo na to pozera a neodpiska

Reagovat
smazaný uživatel

Doyle je neskutečnej dneska. Podrží balon, rozehraje, dal gola.. skvělej výkon.

Reagovat
hefy

OT: Trochu mi to uniklo, ale bývalý hráč Arsenalu Kerrea Gilbert podepsal v novym týmem MLS - Portlandem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten rozhodčí se bojí

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs bez karty

Reagovat
niflheim

nebyl důvod...Doyle se zachoval jako blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs se Scholesem nějak chytaj nerva

Reagovat
niflheim

30-70 držení míče

Reagovat
mithro

na tom hristi proti aktivnemu betonu nic nevymyslime holt, dnes nemame den

Reagovat
Tomekcz

Tak dneska tleskam SAFovi, zase se bal stahnou hvezdu Rooneyho, konecne mu to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut už je to blízko blizoučko

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut

Reagovat
tomasinho

5 minut, until we score?

Reagovat
supervizor

5 minut fergie time

Reagovat
smazaný uživatel

Manu 5 minut nastavenia..za co?

Reagovat
vodka

to už ať si Doyle taky políbí prdel... simuluje, zdržuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten loket co ted dostal bylo simulování jak svině no..

Reagovat
vodka

to bylo k té situaci předtím šašku...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si šašek

Reagovat
vodka

klasika, LFC, ne? tam už si zvykám, že bez argumentu přijde reakce na úrovni...

Reagovat
tomasinho

Tak jako nevím, ale psát mu šašku jenom proto, že neuvedeš ani, kterou situaci myslíš a píšeš to v době, kdy dostane Doyle loket. Takové reakci se ani nemůžeš divit.

Reagovat
vodka

30 sekund předtím nasimulovasl pád a rozhazoval rukama... na tom samém místě prakticky

Reagovat
tomasinho

To není důvod, abys mu říkal šašku, když ani nemůže vědět, cos vlastně myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys mě označil za šaška bezdůvodně, co ti na to mám říct? Ty bys na místě doyla nezdržoval ? Já myslím že jo, tak si nech takový kecy.

Reagovat
SunFells

To si děláš prdel ne?

Reagovat
Kenneth

Pěkné nastavení. Jak šokující u ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Smalling dostane ban 3 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

za ten neúmyslný loket?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemůžeš myslet vážně.. Moc dobře veděl co dělá.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

neviděl sem opakovačku, ale Doyle do toho loktu naběhl...

Reagovat
smazaný uživatel

v opakovačce bylo právě vidět, jak se Smailling ohnal..

Reagovat
kiwwi

Doyle ho drzal za dres, Smalling sa sanzil vymanit cize ano neumyselny, udrel ho laktom...nevravim, hrac je zodpovedny za svoje ruky ale rozhodca mal piskat drzanie a nebolo by k tomu doslo...uvidime, mozno dostane trest ale silno o tom pochybujem

Reagovat
C0br

ho ten kretén neměl tahat za dres, jak kdyby mu ho chtěl ukrást a ještě mu přitom lízat prdel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jedno ne? loket v obličeji je loket v obličeji. mam MU rad, ale za tohle u nas dostal Colo i Willliamson prave 3 zapasy, tak jsem zvedavej jestli se bude merit stejnym metrem...

Reagovat
kiwwi

tam sa posudzuje prave ten umysel pri tych trestoch cize v tomto pripade pochybujem ze nieco dostane

Reagovat
tomasinho

Prase, jasná červená. Taktéž Rooney mohl být už venku za dvě nakopnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

5?

Reagovat
smazaný uživatel

nj necakane ...musi ich predsa z casu na cas rozhodca podporit

Reagovat
smazaný uživatel

aj to este natiahol o pol minuty

Reagovat
mithro

a?

Reagovat
smazaný uživatel

ä b c č d ď dz dž e é f g h ch i í j k l ĺ ľ

m n ň o ó ô p q r ŕ s š t ť u ú v w x y ý z ž

Reagovat
mithro

a?

Reagovat
vodka

ale jo, zrovna Wolves to celkem přeju, snad je to nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen dotaz jak dal RvP ten gol v nastavení z ofsajdu. Byl to evidetní ofsajd nebo ne? Poněvaž když vidim co rozhodčí pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

kousek tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně končí unbeaten run

Reagovat
SunFells

No alespoň, že tak.

Reagovat
tomasinho

Konečně.

Reagovat
Amos

uff

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooo INVINCIBLES

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No tak abych to shrnul Je rozhodně škoda, že jsme nevyužili zaváhání Arsenalu a takhle špatně jsme prohráli. Gól Naniho nás celkem ukolébal. Ono se ale dalo čekat, že dříve nebo později nás někdo porazí, ale je to škoda takhle právě s Wolves. Tenhle sen se nám bohužel rozplynul. Asi mezi rozhodující moment vidím ten, že rozhodčí nedal O'Harovi druhou žlutou kartu za ten skluz na Fletche v našem pokutovém území. A penalta se rovněž dala písknout po té ruce. Jinak Nani celkem slabota dneska - plno pokažených centrů a zpackaných přihrávek. Kdoví, jakou roli na tom mělo zranění Ria hned na začátku, ale to je věc čistě diskutabilní. Nejdůležitější bude se z tohodle rychle oklepat a vyhrát další kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí

Reagovat
C0br

To je tak když se necháme ubránti od něčeho jako je Zubar.

Reagovat
Azza

Dneska mu to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řek že neporazitelnost ManU utne poslední tým tabulky...

Teď se můžou posměváčci ze zápasu Arsenalu pokračovat u ManU...

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to bývají nejtěžší zápasy, právě když hraje první s posledním.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
vladis271
Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

konecne....Vlci

Reagovat
terry

Tak, konečně je taky někdo porazil. To je hlavní!

Reagovat
Didier Drogba

Wolveeees

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší hráč na hřišti- bez debat Rooney.. měl by se dát dohromady kluk jeden škaredý!!

Reagovat
afc

Posledny porazi prveho.Pl je fakt skvela Velke dik vlkom.Aspon trochu zmiernili to dnesne sklamanie 4 body je stale hratelnych a MU tiez ukazal,ze nie je neporazitelny a tie away vykony su v tejto sezone a slabe a ta prehra uz musela prist.

Reagovat
Swarley

no nic, gratulace vlkům...dneska jsme si ani při nejmenším nezasloužili vyhrát a je třeba brát si z toho pozitiva, takže je dobře, že nám sebrali náš "věneček" aspoň vlci a ne Chelsea nebo Pool...

Reagovat
mithro

snad im to pomoze k zachrane ak nie tak ma to bude srat este viac

Reagovat
mithro

konecne sme za tie chabe vykony vonku dostali po papuli, dufam ze nas to nastartuje wolves to zvladli, to naco mali si odohrali

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je kolo Bůh ví, co nás čeká zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a příští víkend ti saláti prohrajou znova! City

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
REPLIKATOR

A máte to blbečci co jste se smáli Arsenalu, hlavně z řad fanoušků Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď ta remíza ze St.James Parku bude mrzet 2x

Reagovat
JIMMY-PO

Arsenal stiahol bod z náskoku

Reagovat
kiwwi

to je na gulku toto

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně, skvěle Wolves

Reagovat
Devil

Nevadi,jednou to priji muselo.....

Reagovat
REPLIKATOR

Prohráli s posledním

Reagovat
C-M@ster

A ty fandíš komu?

Reagovat
REPLIKATOR

Nechtěj vědět

Reagovat
Liquid

on fandí Liverpoolu co s vlky rupl dokonce doma

Reagovat
Devil

A to je na tom fotbalu to krasny....

Reagovat
Azza

Wolves dlouho poslední nebudou.

Reagovat
Amos

Konečně MU prohráli ... Jen Arsenal zůstane Invincibles.

Reagovat
supervizor

Fanoušci united co se smáli arsenalu , arsenal hral špatně 20 minut, ale vy 90.

Reagovat
Devil

Vy hrajete spatne uz 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

oni hraju krasne ale maju smolu a united ma pod palcom rozhodcov

Reagovat
Devil

Nejsi ty Wenger mladsi?

Reagovat
mithro

ironia, poznas?

Reagovat
Tomekcz

SAF jeho paradni stridani Rooney

Reagovat
C0br

Já bych Wazzu naklonoval 10x, aby mohl takhle krásně hrát na všech postech. Na lávce by stačil Chicha jen tak pro jistotu.

Reagovat
herbage

MU ztratí tři body a mně je to fuk Vážně slabá náplast za dnešním Bartonovo "galapředstavením"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

Jako sorry, ale kdyby se tohle stalo Juventusu, tak bych chtěl vidět tebe. Hlavně kdyby takhle Barton sejmul třeba Del Piera

Reagovat
Kenneth

Barton je fotbalovej kriminálník to ví každej. Ale 0:4 4:4 by si měl pohlídat každej.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě to zbytečně hrotíš a Burtona odsuzuješ a děláš z toho takové halo právě proto, že jste ztratili takový zápas ( ale chápu, že jsi z toho frustrovaný, taky bych byl ).

Připomíná mi to ten hon na Kozáka od některých fans AC.

Reagovat
Pinturicchio

*Bartona ( už mi z těch filmů houká )

Reagovat
herbage

Kozák je možná loketník, ale mimo hřiště se chová normálně. Barton se chová jak blbec i mimo hřiště a takové lidi já omlouvt nemůžu. Jak to jednou napsal chazy, v každé zemi by dávno seděl v kriminále, ale protože hraje fotbal a je známý, tak mu to prochází

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, já ho taky neobhajuju v tom, co dělal dřív, ale jen v tom dnešním zápase, respektive ohledně toho zákroku.

Reagovat
herbage

Tak právě bys měl uznat, že to byl zákrok na redku. Vždyť tohle se musí pískat i v Serii A, kdyby to bylo na Del Piera, tak tady Bartona věsíš na šibenici hned po zákroku

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nemyslím si, že to byl zákrok na červenou, maximálně žlutá. A s tímhle to na mě nezkoušej, že by kdyby Alex.

Reagovat
Rssa

No on to zas tak nehroti, Barton je fakt sviňa a labil, s ním to je často o zdraví

Reagovat
Pinturicchio

Tvrdý chlapec

Reagovat
Rssa

no...spíš zákeřňák a podvraťák, jako tvrdého chlapce si představím jiné hráče...

Reagovat
Pinturicchio

Felipe Melo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o titul snad bude konečně zase zajímavý - MU ztratilo auru neporazitelnosti, Chelsea ji zase nabírá, City působí dost nevyzpytatelně a určitě zásadním způsobem do boje o titul promluví (minimálně vzájemnými zápasy s Chelsea a MU), jen škoda že ten Arsenal tak hloupě ztratil, rozdíl 2 bodů při 13 kolech do konce by byl hodně napínavý...

Reagovat
smazaný uživatel

A ta prasárna od Djouroua už je zapomenuta.

Reagovat
herbage

Snad to nechceš srovnávat. Chápu že jde o tvůj milovaný klub, ale rozum do hrsti. Souhlas, že Djourou mohl projevit více péče o Besta a alespoň se mu omluvit, tím nasral i mě, jenže o úmyslu tady nejde hovořit. Jak už jsme řekl, je to takový slon v porcelánu. Nebo bych ho přirovnal k labradorovi, taky děsnej flegmouš, neohrabanej a když něco udělá, tak omylem a ani to nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi jde třeba o to, že Huntův zákrok na Čecha se probíral odshora odspoda, a o tomhle nikdo nic. A přitom mu tu lebku mohl klidně prokopnout taky. Ale samozřejmě taky doufam, že tam nešel s tim, hele sedí na zemi, kopnu ho kolenem do hlavy.

Reagovat
terry

To jenom Hunt, no.

Reagovat
herbage

Já vím, ale tyhle dva zákroky jsou neporovnatelný. Hunt běžel proti Čechovi, který měl hlavu těsně u země a je tam vidět ten pohyb kolenem k hlavě, jak se nesnaží uhnout. Djourou a Best běželi při sobě, oba ztratili stabilitu a ze strany Djourou to byly takové nekotrolované pohyby, kdy se snažil ustát souboj a nespadnout. Podívej se na to klidně znovu, ale jen ty a Pinturiccio v tom vidíte úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

No úmysl.. Prostě neuhnul, když mohl. Stejně tak Hunt. Tomáš Fuk

Reagovat
Losinho

Pěkně Carlosi You´re the best

Reagovat
Radin

Nechápu jak může PL vést takový tým jaký je Man United..Nemá v záloze žádnou top star fotbalového světa,pořád ti samí,okoukaní.Výkon slabý.Na jednu stranu je fajn,že si za každou cenu nekupují hvězdy do týmu atd,ale prostě je nemám rád a dneska mi to jen dokázali.Hráli jak nějaký tým ze středu tabulky :-).Jedna super star do zálohy by se jim přece jen hodila

Reagovat
Kenneth

Nani.

Reagovat
mithro

no dufam ze to SAF cita

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si napsal,nemáš je rád. A to je ten problém

Reagovat
smazaný uživatel

oni fakt prohráli?jjuchůůůůůůůůůůůůůůů

http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo

k-o.n-e-č-n-ě

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra prejet Liverpool a jiskricka nadeje bude vykresana

Reagovat
Rssa

A zítra potvrdí vzpouru podceňovaných Liverpool a setře Chelsea z povrchu stamfordbridgeského

Reagovat
smazaný uživatel

musíte je rozebrat do posledního šroubku

Reagovat
minoLFC

plastového!!!!

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

SNad

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime , pokud budem hrat jako proti Sunderlandu myslim ze vase slabsi obrana nejake goly inkasuje .

Reagovat
Pinturicchio

Já měl CFC vždycky rád, ale zítra jsem vážně na vážkách, komu fandit. Nejspíš se nakonec přikloním na stranu LFC, protože to, co mi na LFC vadilo vždycky nejvíc, už je pryč ( španělský nádor )

Reagovat
smazaný uživatel

fandi liverpoolu,fakt

Reagovat
Rssa

Tak já Nandovi přeju jen to nejlepší, ale zítra by mohl ještě odpočívat nebo by se mu mohla ztratit registračka. Hlavní je, aby v budoucnu sestřelil MU

Reagovat
terry

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme,potěší te

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukam na highlights a škoda, že Kevin netrefil v 91minutě... chybělo půl metru. No nemůžu chtít všechno.

Reagovat
terry

Stejně jako ani půlmetru nechybělo k tomu, aby byl Van Persiemu za okamžik uznán gól.

Reagovat
terry

*

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo. To jenom, že tohle bylo fakt už v nastavenym čase a poslední velešance utkání.

Reagovat
terry

Tak ten RVP taky. A fakt tam chyběly centimetry.

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to prostě parádní utkání se všim všady. Štěstí, smůla, plno sporných momentů.

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Buď rád, že nebyl uznán Robinův gól, nenasyto

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby nenatáhl tu ruku, tak to offside nebyl.

Reagovat
C0br

Jsem rád, že ta prohra přišla. AspoŇ se proberou, přijdou na to, že jsou v pohodě k poražení, že už nemá smysl hrát zápasy na neprohru, ale že se musí vyhrávat. Pryč s rekordem, hlavní je přece titul. Každého bude vždy více zajímat počet titulů, než způsob, jakým jich bylo dosáhnuto.

Wazza příště sedět.

Reagovat
Tomekcz

SAf na to nema koule ho posadit, vzdyt dal 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máme ty invincibles?

Reagovat
Counter

Highbury House

75 Drayton Park

London N5 1BU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl, že se někdo od Vás ozve, ale myslel jsem ty z United, co tu rozhlašovali jak budou 2. invincibles.

Reagovat
Swarley

neházej zase všechny do jednoho pytle prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak v jednom pytli by byl kiwwi a v druhém zbytek, ne?

Reagovat
Swarley

no něco na tom nejspíš bude, protože on jako jediný k tomu má fakt náběh...zbytek se snažil být s tímhle opatrný, protože udělat takovou sérii se fakt jen tak nepovede...

Reagovat
Swarley

a na to nejdůležitější jsem zapoměl....jde nám přece jen hlavně o titul a ne o nějakou neporazitelnost...ta je sice krásná, ale titul ti vyhrát nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vidíš.........invicibles,zkus si to jen požmoulat na rtech

invicibles

Reagovat
kiwwi

wtf?

si precitaj moj clanok na premierleague.cz

cely clanok som tam ladil do pointy ze Invincibles nam zvazuje ruky a taha nas to dole

boze tu ked clovek po otocenom zapase napise INVINCIBLES tak si vsetci urobia o cloveku obraz, zaskatulkuju a uz je to tak na veky vekov

dneska ma vsetci seriete

Reagovat
herbage

Tak po vaší výhře nad Blackpoolem jsem byl v klidu, protože jsem vaši ztrátu vážně nečekal, ale tvůj komentář: "hurá, stále invincibles", mě vážně dostal

Reagovat
kiwwi

paneboze, vy ste taki natvrdli vsetci ci co? ved cista provokacia, pisane zo srandy

Reagovat
Swarley

tak potom je to v pořádku

Reagovat
herbage

U tebe člověk nikdy neví, ale otravuješ s tím s přehledem nejvíce ty

Reagovat
kiwwi

najblizsie to zacnem pisat az dalsiu sezonu od takeho 20 kola

Reagovat
Swarley

no právě já si pamatuju tenhle koment pod Blackpoolem, tak jsem nevěděl, jak to myslí

Reagovat
smazaný uživatel

tam je důležitý to slůvko "stále"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neházel jsem vás do jednoho pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

tady nikdo hochu,Tady si to hlídaj,aby to nezařekli

Reagovat
smazaný uživatel

tady

Reagovat
smazaný uživatel

City for Title

Reagovat
Liquid

ztráta 7 bodů na United je ještě dost, zítra půjde hlavně o to dostat do formy Fernanda, o 3 bodech nepochybuji, chce to aby se trefil, je tu poměrně slušná šance, že bychom se mohli nastartovat a dát třebas 10 výher v řadě, snad si to sedne a půjde to

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši to je vtipný až se tady za břicho popadám. Hlupáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JAHAHAHA běž si radši přečíst komentáře ke svým fotkám na uglypeople.com ty ubožáčku ubohá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo docela podoba a ty co na to nadavaj asi nepochopej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom vtipnýho ty hňupe?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste ta podoba tam je , kdyby tam byl hrac jinyho tymu tak se tomu zasmejes tak klid . Takovejch prirovnani sem uz videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těmhle kokotinám vážně nesměju.

Reagovat
smazaný uživatel

já vždycky říkal, že vypadá trochu jako opice

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Wolves, za tphle vám přeju záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal umazal náskok pro dnešek má splněno

Reagovat
vladis271

INVINCIBLES!!!!!

Reagovat
minoLFC

Arsenal sa doťahuje

Reagovat
Azza

Po bodu ale přece..

Reagovat
Kenneth

Tvl Arsenal se ztrapnil jak nejvíc to šlo a stejně United stáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja síce nie som postavou nejaký rambo, ale keby som na ulici stretol Bartona, tak by sa vo mne prebudil rocky balboa a verte či nie, ja by som toho skurvysyna tak rozkopal, že by si už nezahral žiadny šport. Ani curling. Hovorí zo mňa "zápitok zlého výsledku Arsenalu a prehry Manchestru", ale prisámbohu by som ho rozkopal jak posledného ohyzda z Mordoru. Ďakujem za čítanie, dobrú noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak ked si dieta vypije

Reagovat
minoLFC

poblinkal si sa?

Reagovat
smazaný uživatel

blval si? ja som mal šťastie, ani raz som ešte po ožieračke. mám pár trikov, keď chceš, niekedy ti ich poviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Vy Bartonbijci, zajímalo by mě, co si myslíte o tomhle zákroku. Čistej? Na červenou?

http://www.youtube.com/watch?v=A8QUzr94sYA

Reagovat
Kenneth

ne. balon.

Reagovat
kiwwi

no z toho zaznamu je tak hovno vidno

Reagovat
terry

Tohle je podle mě hodně těžký na posouzení. Jedna věc je, že hráč jako první trefí míč, jenže jde oběma nohama napřed a když se mu ten zákrok nepovede, může soupeři ukončit kariéru. Nehledě na to, že ty pády většinou hrozně vypadaj, a tak si hned "každej" myslí, že to byl faul.

Reagovat
Tomekcz

cisty mic

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej lepší záznam není ? Z tohodle se těžko něco pozná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šel tam jenom jednou nohou a čistě trefil míč. Tohle podle mě faul nebyl.

Reagovat
kiwwi

no jako sorry ale toto je este horsi zaznam ako ten prvy

Reagovat
herbage

Jako sorry, ale z toho vážně není nic vidět

Reagovat
vitasrp

Tehdy se ještě dost takovýhle agresivní zákroky pouštěly(je to přeci jen 5 let zpátky) a obecně platilo pravidlo, že zasáhnutí míče = čistý zákrok.. Dneska by to už Parkerovi tak snadno neprošlo, faul by to byl určitě, karta taky..

Reagovat
kiwwi

sa mi paci ze ked som toto iste napisal minule po tackly Rafaela (uz si nepamatam na koho) tak sa mi tu Mindas smial a nadaval mi do vylizancov a samozrejme nevynechal tradicny argument ze som neobjektivny

samozrejme mas pravdu

Reagovat
vitasrp

Nebyl to zákrok Rafaela v zápase proti Tottenhamu, jak si uprostřed hřiště ukopl míč a pak tam pěkně zboural záložníka Spurs??

Reagovat
kiwwi

ne-e...to bol proste pekny tackle (sklzacka) kde vzal loptu aj nohy...napisal som vtedy ze byt o 7-8 rokov dozadu tak je to ukazkovy tackle, ale toto je jasny faul...a uz sa to zacalo

Reagovat
vitasrp

Pak mě už napadá jenom jeho zákrok v utkání FA Cupu proti LFC, ale jestli se ani teď netrefím, tak už vůbec nevím..

Reagovat
kiwwi

ne-e to bola liga ale fakt prisaham si nepamatam s kym sme hrali...nejaky WBA alebo take nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně wolves! Za ty Naniho kecy o Invincibles jsem už několik kol čekal kdy je někdo sundá a to, že to byl poslední tým tabulky je na tom to nejlepší!

Reagovat
mithro

posledny tym tabulky kt porazil united, city, chelsea a liverpool zas z nich nerobte west ham

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to nemyslel...

Reagovat
mithro

hm tak Rio bude chybat proti Shitty, tak snad sa ta obrana da dokopy lebo dnes za prvy poclas a hlavne standartky by zasluzili

Reagovat
vitasrp

Závěr dnešního dne musel být jak jinak než neskutečný.. Kdy jindy by United už měli konečně prohrát než v dnešní bláznivý den.. Nechci si hrát na generála po bitvě, ale už před zápasem jsem cítil, že tohle utkání by skutečně mohlo ukončit tu sérii bez prohry.. A taky se tak konečně stalo..

Tentokrát MU už nepomohla ani poločasová pauza, do tempa se za celý zápas pořádně nedostali, tlak sice měli, ale jen optický, po vápno, v druhé půli prakticky neměli vyloženou šanci.. Zcela zaslouženě tak tedy prohráli..

Každopádně Wolverhampton jde jen a jen chválit, podali fantastický výkon, celý utkání a výsledkem je, že porazili první tým tabulky.. A navíc to není náhoda, oni letos porazili už Chelsea, Liverpool(dokonce na jejich půdě) a teď i MU.. Na Old Trafford zase prohráli brankou z nastaveného času, CFC na Stamford Bridge přestříleli, jen s Liverpoolem na domácí půdě totálně vyhořeli.. Je ale škoda, že takhle bezchybné a koncentrované výkony dokáží podávat jen proti těm nejlepším, zápasy s celky ze spodu, popřípadě středu tabulky zpravidla nezvládají.. Občas kvůli individuálním chybám, občas kvůli smůle, občas kvůli neschopnosti dát gól.. Pravdou ale je, že zachránit by se měli, byla by škoda, aby PL přišla o tým, který dokáže porazit prakticky celou Big Four..

Reagovat
smazaný uživatel

no to mas pravdu proti silnym timom vedia hrat, a je zaujimave ze MU co ma 2 prehry v tejto sezone tak najprv WH co bol posledny a teras wolves tiez su posledny...

Reagovat
vitasrp

Na West Hamu ale nastoupili veskrze náhradnící, šlo přece jenom o utkání Carling Cupu a podle toho taky vypadal přístup hráčů k utkání.. Navíc Účkám šíleně shořela stoperská dvojice, tehdy Evans odehrál snad nejhorší utkání kariéry, to byl fakt příšernej... Předpokládám, že v lize Účka s West Hamem zase až tak velký potíže mít nebudou..

Reagovat
Biozdenda

Mrzi me, ze to musim napsat, ale remizu Newcastlu z casti zavinil Rosa. Takhle mizerne jsem ho doufam videl hrat naposledy..

Reagovat
kiwwi

myslim si ze je to v niecom dobre ze sme prehrali...strasne nas to zvazovalo a chodili sme do zapasov NEprehrat a nie vyhrat...skoda len ze sme to este ten jeden zapas nepotiahli a nevytvorili si osobak...a skoda ze United mi dojebali tiket na 60 eur...uz na nas vzivote nepodam, lebo som ich dnes musel kvoli tomu nazvat kokotmi

Reagovat
Tomekcz

United to bude souzeny na 30 zapasu bez porazky se nedostanou, stejne jak v 99 taky skoncili na 29 zapasech Ale ten treble je porad realnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje? Jedno kolo vynechám a hned takovýhle věci...

Reagovat
vladis271

najlepšie kolo za posledné roky

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Tomekcz

no to pockej zitra az Torres bude obihat stadion pri oslavach

Reagovat
Kenneth

Reagovat
minoLFC

zas okolo štadiona ho naši fans hnať nebudú, neprehánaj

Reagovat
C-M@ster

nn, to bylo asi 3 kola zpátky (mozna vic)

Kdyz United vyhrali a zbytek prohral a arsenal remizoval se city po 3ch tyckach.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na co si dneska Wenger stěžoval na tiskovce? je to někde na netu?

Reagovat
Azza

Stěžoval si, že má sucho v krku ..

Reagovat
smazaný uživatel

"I didn’t see the sending off very well. But Barton should have been sent off too"

Vidí jen to co se mu hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Parádne kolo, zajtra dá Torres hattrick, potom dá Suárez dva, Carroll dá v 92. vrkočom Čechovi do vajec a Terry to tam doklepne ukážkovou čižmou a v 96. vystrelí Gerrard do tyčky, odrazí sa to do plážovej lopty nad štadión, nad štadiónom poletí Bábelov vrtuľník, od neho sa lopta odrazí a Čech dostane na 4:3.

Reagovat
minoLFC

Carroll dá v vrkočom Čechovi do vajecaž po zápase, bude na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

tys utrpěl po tom utkání v Newcastlu nějaký zranění hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ja som utrpel alkoholické omámenie. Ale vidím, že tu nikto nie je na rovnakej vlne ako ja, takže to balím a idem spať. See Ya Tomorrow

Reagovat
smazaný uživatel

Me to neprijde , je to jako jeho obvykle vylevy .

Reagovat
smazaný uživatel

vieš mi pripomenúť aj môj minulý výlev?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj kazdy druhy prispevek o tom jak je AFC nejlepsi tym na svete ?

Reagovat
smazaný uživatel

poprosil by som nejaký konkrétny. Keď tu obhajujem prácu Arséna a politiku Arsenalu pred (ako by povedal herbage) troglodytmi ako Liquid, dolar apod., tak mi to nepríde ako vychvaľovanie Arsenalu ako najlepšieho klubu sveta. Snažím sa byť objektívny ohľadom Arsenalu a často píšem aj o zlých stránkach Arsenalu. Občas sa pozri na gunners.cz, občas sa tam myhne nejaký môj článok alebo blog.

Reagovat
smazaný uživatel

resp. bol by som rád, ak by si mi dokázal nájsť alebo spomenúť si na nejaký môj konkrétny komentár, kde opisujem Arsenal ako najlepší klub sveta a systematicky preháňam. Ak by to bolo ešte dnes, bol by som veľmi rád. Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si zadny konkretni prispevek-nedelam si zapisky kdo kde co psal .Ale takovych prispevku si napsal spousta .Nerekl si doslova ze je to nejlepsi tym, ale tvy komentare proste vhanej cloveku smich do tvare , protoze jsou pro tebe hraci Arsenalu necim jako bohy a nikdo na ne nema . Proste strasne prehanis jako spousta dalsich Gunneru . Wilshire je pro tebe lepsi nez Lampard a Gerrard dohromady atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa ti smejem, nepamätáš si nič konkrétne, ale vieš, že je pre mňa Wilshere lepší ako Gerrard. Si úbohý. Keď niekedy napíšem nejaký prehnaný komentár, ktorý sa nebude približovať pravde, tak ma upozorni, prosím.

Reagovat
fantomas

Nechce se mi to projizdet cely,ale doufam, ze se nam po nasem zapase vyjma klasika dolara a slipek nejvic smali dablici...

Reagovat
herbage

Ne, ti byli dnes v klidu. Spíš taková demence napříč celým spektrem, většinou známé firmy nebo různí nonameové, co vylezeou a za týden zas zmizí

Reagovat
smazaný uživatel

a kam patrim jaa...? asi nikam...a muzes uz mi odepsat na muj prispevek..? diky herby

Reagovat
Kenneth

Pro herbage je každej noname kdo tu s ním nesedí celej den a nediskutuje o tom jak má Arsenal našlapaný tým. Zbytek je odpad a noname.

Reagovat
smazaný uživatel

musim souhlasit, proste namysleny gunners

Reagovat
herbage

Ty jsi známý troglodyt, který se ani nenaučil za ta léta kliknout na tlačítko reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

troglodyt? muzes mi to slovicko trosicku objasnit..?? diky herby

Reagovat
herbage

To je takový člověk, který neumí používat google.com

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz vim diky za radu herby...a uz nebud smutnej to preboli, zitra uz ani nebudes vedet ze Arsenal neudrzel ctyr golovy naskok...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si třeba jen lehce rýpnul, ale nakonec jak jsem to sledoval, tak mi Vás bylo i líto.

Reagovat
SunFells

No jo, to jak jsem ti včera promluvil do duše ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to zase ne, akorát mi přišlo sympatický, že vy, myslím tím ten užší výběr fanoušků Arsenalu tady, jste tu něják nenadávali a neřvali po tom zápase s NUFC, ale ostatní si vás přitom pěkně dávali. .

Reagovat
SunFells

No já se ještě probouzím z toho šoku a nějaké místní dolary jsem nikdy moc nečet, diskuze není to co by mě dneska zrovna trápilo, bohužel

Reagovat
Ligter

Tak když rival doslova prosere tak výborně rozehraný zápas, tak to možná snad ani jinak nejde. Člověk neopomene si trochu rýpnout, možná to zní divně, ale je to vcelku normální.

Reagovat
fantomas

Já vim, však já si timhle příspěvkem víceméně taky rýpal.

Reagovat
kiwwi

boha este aj ten Albrighton tam nastupil na 8 minut a mne sedi 19 bodovy Huth na lavicke...fakt na gulku dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Me sedi 15 bodovy Barton Huth nastesti v zakladu.

Reagovat
herbage

Barton sedí správně, ale měl by sedět jinde než na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Málem zlomil Diabymu nohu http://bit.ly/

Reagovat
smazaný uživatel

je to sráč všech sráčů, hraje jak prase, provokuje a když ho Abou chytnul kolem krku, tak se málem posral a netroufnul si vůbec na nic, hrdina...A Nolan v podobě mstitele si otvíral na Abou hubu, ale kdyby nakonec došlo k bitce, tak by ho odnášeli po kouskách...Po zápase mě vážně uklidnila až půlhodinovy mlácení do boxovaciho pytle ve sklepě, představoval jsem si Bartonův ksicht...je to xindl a vážně mu přeju jen to nejhorší...taková zlost ještě takovou dlouhou dobu po zápase, to jsem ještě nezažil...

Reagovat
smazaný uživatel

" ale kdyby nakonec došlo k bitce, tak by ho odnášeli po kouskách"

No nevim at udelal sebevetsi svinarnu tak udelal dobre ze se udrzel a ven sel hrac Arsenalu kterej se neudrzel , takze nevim kdo dopadl lip . A to ze by Diaby nekoho zbil to snad nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

zadupal by je oba do země...

Reagovat
smazaný uživatel

mozna nozickou by dupal...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Barton je sráč za to že nevstal a nedal Diabimu do tlamy? Ty bys do toho pytle měl mlátit asi o něco dýl.....

Reagovat
smazaný uživatel

ne, stačilo by se vymanit ze sevření, od takovyho "frajera", jako je barton, bych nějakou sebeobranu čekal, ne se jenom nechat držet pod krkem se strachem v očích...ve vězení ten sráč platil spoluvězńům, aby ho nebili...já doufám, že mu jednou někdo regulérně tu držku zmaluje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš koukám velkej životní drsňák, ale na hřišti i sebetvrdší hráč takhle samozřejmě zareaguje když vypatlaný soupeř neudrží nervy na uzdě. Ale je mi jasný že ty bys nehnul ani brvou a dal bys mu dvojtej Chuckův kop s otočkou a ukop mu hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

zas skluz do balonu je vězení? asi by vám menší skupinová terapie u Chocholouška neuškodila....

Reagovat
Azza

To mě dalo 6 hráčů góla.

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na web woolviche (gunners.cz) a koukám obsáhlý report

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo nějáký video o tom, co se stalo mezi Diabym a Bartonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

kyš kyš junájtyd

Reagovat
Godwinson

Zítra hattrick Torrese a bude to bezvadný kolo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres podle me ani gola moc chtit dat nebude...ale vyhra CFC je jasna , jen mam proste takovej pocit ze on neskoruje a tak v 60.minute pujde dolu .

Reagovat
smazaný uživatel

Torres góla nedá, Suárez dá góly 2 a LFC vyhraje 2:1, gól Chelsea padne z penalty

Reagovat
Godwinson

Ale kdepak, to je zhola nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, kopal by ji Torres - tu ale nedá, a další kopne Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Komentáře gunnerů v průběhu zápasu s Newcastlem z jejich webu, výběr:

Kiki13 2011-02-05 16:34

vyborny trening :) = taky si nakonec říkám

Pepek 2011-02-05 16:37

žádáme soupeře aby kladl odpor :lol: :D = prosba vyslyšena

Ajven_04 2011-02-05 16:47

My sme lepsi v druhych polcasoch, ze ? :lol: :D = Co říct

fabris 2011-02-05 16:32

pápáá fanusikovia newcastlu... :D ak to pojde takto dalej, do konca zapasu tam ostanu len fanusikovia arsenalu :lol: = Ano, fanoušci Newcastlu byli naštavní z remízy, odcházeli proto dřív.

Serjical 2011-02-05 16:31

Tak tohle je opravdu prvotřídní debakl...ten rozdíl je tem dneska obrovskej, straky vůbec nefungujou zatim co mi hrajem famozně, s lehkostí si s nima dělamé co chceme...jen by mně zajimalo jestli se na nich fakt tak psychicky podepsal odchod toho Carolla, nebo je to prostě jen momentální výpadek... = momentální výpadek, v druhé půli to bylo možno vidět.

gunnersfan666 2011-02-05 18:35

zase sme vsetkym na posmech... = ale kdeže

Leito CZ 2011-02-05 18:50

Tak nechtěl bych být teď v kuži pana Wengera, tohle se bude vysvětlovat hodně těžko, možná by si měl konečně otevří hubu a pokecat o rozhodčím, protože tohle už je cílenej útok na nás :-x = spíš by ji měl Wenger zavřít, pak to takhle dopadá.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Amos

v dobu,co to psali to bylo většinou na místě. troglodyte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale právě proto. Taky jsem tam kvůli tomu dal i ten čas a ne jen text . Je to vtipný, takový hezký hlášky vzhledem k tomu, jak to nakonec dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim Tě, kdyby xaverov vyhrával po šestadvaceti minutách 4-0 na NUFC a jejich hra by vypadala tak jak do té doby dneska vypadala, tak by to u Vás na slepica webu vypadalo uplně stejně.. Nevím co na tom vidíš divného.. Akorát se tu vysmíváš.. Jestli ses díval, tak mosíš uznat že to do té 35. minuty tak prostě bylo.. (btw. nejsu ani jeden z těch komentujících, cos tady vystavil.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, máme tu revoluci, fotbal se hraje do 35. minuty.

Reagovat
SunFells

No jasně, v mladších žácích. A když je Arsenal ta kinderbanda přece

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neřekl, ale dobrej postřeh.

Reagovat
smazaný uživatel

...a otrávenej z toho všeho

Reagovat
smazaný uživatel

re na Battler*

Reagovat
smazaný uživatel

Best zraněnej... paráda. Takže náš útok - křídlo Lovenkrands a mladík Ranger. NUFC!

Reagovat
Liquid

http://www.youtube.com/watch?v=20If7fnKSyg co myslíš, čí zákrok byl horší, Barton dnes nebo Thierry zde ??

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Henry toto robil neustále každý zápas, každý zápas nadával rozhodcom, hráčom, provokoval, vyrýval, urážal a lámal tak, ako Barton.

Reagovat
Liquid

je to rebel ! je to i trochu blázen, jde přes mrtvoly, je to ale srdcař, ale dnes to prostě odkopl, prostě zametl, uhneš a soupeř má šanci, tohlec je premier league... nenabádám hráče, aby po odpískání se rvali, kopali protihráče alá Rooney, tohlec bylo při hře a míč byl první, horší zákrok ikdyž taky s míčem byl třeb Hunta proti Polákovi, tam vyloženě skočil, tady to prostě odkopl

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby Weir neuhnul, tak by mu třeba tu nohu taky zlomil. To je přesně jak ten dnešek - Diaby měl uhnout a ne strkat tam nohu

Reagovat
Nikikrew

Prial by som ti to naozaj aby si schytal to co Diaby od curaka Bartona.Normalne by som ti to prial.Este si ho zastavaj.To nie je hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Schytal jsem to dnes na fotbale hodne podobne, spokojenej?

Reagovat
Nikikrew

Neviem ako si to schytal,ale Bartonove preslapy bolia viacej.Spokojny nie som,nikomu neprajem nejake zranenia,zelam iba dobre zdravie,len nemozem pochopit co sa ti na tom zakroku pacilo.To ze ho vyprovokoval a NU to otocili?Gratulujem,ale Barton nepatri na ihrisko!Mam rad tvrdy,agresivny futbal,ale hento je uz moc.

Reagovat
SunFells

To byla od Titiho taková herecká srandička, zrovna byl van Damme v módě.Takový ojedinělý okamžiky najdeš u každého hráče, Barton to je jiná třída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra ještě vyhraje Liverpool a bude to fakt hodně bláznivý kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

4:4 je výsledek co je nám snad dannej .

Reagovat
smazaný uživatel

nalívka jak prase,a.................

Reagovat
Pinturicchio

1000. pro NUFC a Joeyho Bartona

Reagovat
smazaný uživatel

tos posral pinokijo!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

si mi to celý rozstřelil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro NUFC v champu a Bartona v lochu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

na kříž s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Druhy polocas stazeny a jde se koukat znova

Reagovat
smazaný uživatel

ty se uděláš

Reagovat
herbage

Jen druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš link na první?

Reagovat
herbage

1011. pro mír na Zemi a Bartona v pekle

Reagovat
smazaný uživatel

proti Joeyimu né.Bez něho by to byla občas nuda

Reagovat
smazaný uživatel

1.016 pro Slipknot a Arsenal FC

Reagovat
smazaný uživatel

AFC si strč za klobouk, ale za ty Slipknoty

Reagovat
božský John

41 gólů v 6ti zápasech, to je paráda

Reagovat
C-M@ster

Fotka Sahy nebyla k mání?

Reagovat
C-M@ster

Tak asi Tevéz kvůli narozeninám, až teď sem si vzpomněl. (články sem nepročítal)

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandíš Liverpoolu,že?

Reagovat
smazaný uživatel

pro Craba*

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ale letos vám držím palce, protože pokud ManU vyhraje, tak nás přeskočí v počtu titulů

Reagovat
smazaný uživatel

vím vím,ale vidím to bledě.Až následující roky sou naše.A vy nás budete honit

Reagovat
C-M@ster

Ten tým u Torrese se změní automaticky jakmile odehraje aspoň 1 zápas?

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2010-2011/statistiky/tabulka-strelcu/

Reagovat
smazaný uživatel

Až dá gol za CFC tak tam bude to co u Benta nejspíš.

Reagovat
C-M@ster

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby dostal tu redku zaslouzene, jen se divim ze bartonovi nerozbil hubu

Reagovat
smazaný uživatel

twl. málem bych zapoměl:Vlci děkujem!!!!

Reagovat
Jajinek

Uživatele dolara PL sekci opravdu nezávidím...po přečtení této diskuze asi trochu přehodnotím svůj postoj k tomu, co se děje v diskuzích Calcia, máme to tam relativně v pohodě...a to sem chodím jen sporadicky.

Reagovat
smazaný uživatel

dolar je primárně gambáč liga.. pak mourinho a ted si z nejakyho nepochopitelnyho duvodu vybral k fandeni v anglii spurs

u Calcia jsou diskuze skvely, clovek tam prijde a dozvi se spoustu veci

Reagovat
Jajinek

díky....

No já to myslel i ve vztahu k jednomu uživateli tam. Určité příspěvky mají podobné (viz i dnešní souhrn po prohře Cagliari). Ale proti dolarovi je vážně ještě andílek. Tímto bych se mu chtěl omluvit...

Reagovat
Trand

Jojo snad na nějaký čas zmizí až začne GL, kdykoliv je nějaký neúspěch Arsenalu dolar se tady najde a dá to Arsenalu a herbagemu pořádně sežrat.

Reagovat
hefy

I PL sekce má úrověn, pokud si všímáš komentářů od správných lidí samozřejmě. Nechci ten pojem používat, ale ta údajná "PL elita" je na vysokym levlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá sekce má úroveň, pokud si najdeš ty správné lidi, bohužel poslední dobou se musíš probírat hromadou hnoje.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz nasleduje seria prehier tychto odporných červených bastardov

Reagovat
smazaný uživatel

ááááááááááááááááéééééééééééééééééééééé!!!!! sorry, odešla jsem těsně po našem zápase a vrátila jsem se tedkom a docela nametená... a vidím ten výsledek! páni! paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

máš twitter ?? Jackie prý nadával na to prasátko Dowda vidím to na pokutku od FA

Reagovat
SunFells

U Jackieho jsem si nic takového nevšiml, Wojta tam narážel na jeho brilantní výkon.

Reagovat
Radin

co tak koukám,ty furt jen chlastáš po zápasech Arsenalu :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáte někdo na MOTD teď, já jen jaký zápasy jsem už prošvih?

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen Spurs - Bolton, Villa - Fulham a City - WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

only one INVINCIBLES!

Reagovat
vladis271

V březnu 2010 vyšel pro změnu článek, ve kterém Sachin Nakrani poukazoval, o kolik stouply ceny pernamentek. Čísla jsou hrozivá.

Manchester United 59%

Wolves 54%

Burnley 31%

Fulham 29%

Everton 28%

Blackburn 28%

Portsmouth 28%

West Ham 27%

Aston Villa 24%

Sunderland 23%

Wigan 21%

Tottenham 19%

Manchester City 18%

Birmingham 17%

Chelsea 17%

Hull 17%

Arsenal 14%

Bolton 13%

Liverpool 9%

Stoke City 9%

ale ako bolo spomínané v riešení navštevnosti citizens a United...asi to bude tak, že stále ju tí chudáci fanúšikovia mancs priamo z Manchestru platia...Veď permanetkári bol jeden z oporných bodov kiwiho.

Reagovat
hefy

Wigan má i tak snad třetí nejlevnější pernamentky z celé Football League, ne?

Reagovat
Liquid

to jsem chtěl zrovna napsat, škoda, že čistě hypoteticky nemáme ten Wigan tu, radši bych chodil čumět za jejich ceny na týmy Premier League než čučet na naše pivní ligy, bychom jim pomohli vyprodat JJB Stadium :)

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Závidim každému fanúšikovi NUFC ale aj nestrannému divákovi, že si mohli užívať tento zápas. Naopak, aj ked MU po 1. krat prehrali, zmensili sme naskok, stale mam neskutocne nervy. S prehladom to mohlo byt o 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

na digi sporte hovoril komentátor, že by musel spadnúť meteorit aby Arsenal nebral 3 body

Reagovat
SunFells

Taky spadnul, Dowdovi na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně odpískal jinak než měl?

Reagovat
smazaný uživatel

1)Zákrok Bartona - mohl, měl, ale pořád nemusel pískat. Třeba zrovna Wilshere se může zbláznit, když mu někdy odpískaj zákrok přes balon.

2)Vyloučení Diabyho - to nešlo jinak. Kdyby ho chytil pod krkem, tak žlutá, ale když s nim flákne o zem? Jasná červená.

3) První penalta - jasnej faul ve vápně.

4) Neuznanej gól L.Besta pro neexistující ofsajd - špatný rozhodnutí.

5) Penalta č.2 - takovejch soubojů je ve vápně spoustu a pískat se neměla, ale už jsem viděl i absurdnější penalty. Rosický tam s nim běží a obě ruce má na hráči - hloupost hráče. Ale dejme tomu, že špatný rozhodnutí. (ale bylo to na základě čárovýho, Dowd se podíval na něj a až pak pískal)

6) Odpískání přímáku za simulaci Bartona. Dostal loktem do zad. Ano padal teatrálně, ale takovýhle souboje se pískaj.

I když to vezmu, tak 1-2, maximálně 1-3 na špatný rozhodnutí. To pořád neni 0:4.

Tak už proboha nebrečte.

Reagovat
SunFells

Tak rozhodčí celkově, prostě s tou penaltou hodně ujeli. Best následně ten gól dal stejně a o Bartonovi se s tebou vůbec nehodlám bavit, to je zbytečný, když jsi jediný, který ten zákrok vidí jinak. Možná cenzura na obličej by pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že děláte jakoby vám to prohrál rozhodčí. Přitom často se dopouští mnohem víc a mnohem horších chyb. Prohráli jste si to sami, ale uznat to nedokážete, protože jste prostě božský Arsenal.

Reagovat
SunFells

Ty vole tak se podívej nahoru, jak to neuznáváme. Vaříš z vody.

Reagovat
Chazy

Nemůžeš se jim divit, ztratili vedení 4-0 proti nováčkovi a u všeho důležitýho byl největší zmrd v Premier League, na někoho se to hodit musí ...

Reagovat
smazaný uživatel

No když se to háže na Bartona, tak mě to jenom těší Ale stěžování si na rozhodčího.... Jako asi nebyl přímák před 4 gólem, tak nebyl roh Arsenalu nekdy tesne po pulce?... Akorat, tam z toho nepadl gol, takze je to v poradku a hned se pise o otaceni vsechn autu a faulu proti Gunners.

Reagovat
Chazy

U Bartona je asi problém v tom, že se pak objeví deset pomatenců, co ho začnou pozitivně palcovat, protože jsou přesvědčení, že on je něco jako ukázka anglickýho fotbalu. Přitom v normálním sportu by už prostě měl po kariéře.

Reagovat
Chazy

A já na rozhodčí nenadávám, takže mně to vysvětlovat nemusíš. Za ztrátu vedení 4-0 můžou stoprocentně hráči, ne rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. To už jenom jedu ze setrvačnosti... S těma pomatencema máš pravdu. Ale třeba po tý jeho pěsti Pedersenovi letos, jsem byl první kdo to odsoudil. Nemyslim si, že bych byl zaslepenější víc než normální fanda. Chápu proč ho nenávidí, kdyby hrál u Mackems, tak ho nenávidim úplně šíleně.

Reagovat
SunFells

Jasně, že za to můžou z největší části hráči, ale rozhodčí tam prostě taktéž sehráli velkou roli. A protože jsme gunners, tak jsme ubrečení

Reagovat
Chazy

To je možný, ale to si tak neber. Buď rád, že to posralo MU. Kdyby AFC vyhrál, MU pravděpodobně vyhraje taky a žádnej staženej bod nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Hrozná neúcta k soupeři a brečení.

Reagovat
pa3ce

Si asi jediný na tomto webe komu sa ten zákrok Bartona zdal normálny a ideš hovoriť fanúšikom Arsenalu, že sú zaslepení, poprípade ubrečení ? Zaujímavé .

Reagovat
SunFells

Jakoby toho bylo málo ...Druhou pentli; nějaký údajný Rosického faul, ye kterého vešel přímák před posledním gólem, pak ta kapitola ohledně Bartona ....btw teď když jsem viděl tu reakci Diabyho na Bartona, tak se musím smát - Nolan udělal to stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

"To samý" neudělal. A kartu za to dostal. Stejně jako Sczesny, kterej nemá co držet míc, když se nehraje. Fakt ubrečený tentokrát jste.

Reagovat
SunFells

Chytl ho pod krkem, shodil ho na zem a pak do žduchal ...No jo, máš pravdu, totálně odlišný případ Akorát kolem toho nebylo takový divadlo. Ubrečení či ne slepý ...každý tomu říká jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

osud je děvka. nikdo ti nezaručí, že kdybychom vyhráli, tak United prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož škoda, ale jednou se to stát muselo Z těch týmů co nás mohli porazit sem to Wolves přál nejvíc, tak snad jim to alespoň pomůže k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Srať to, že sme stratili vyhraný zápas, srať to, že Diaby dostal červenú (a proti Wolves sa asi budem musieť pozerať na Denílsona na DM), srať to, že Barton nedostal červenú. Najhoršie je, že na FA serú na to, ako pískajú ich rozhodcovia už od začiatku sezóny a pán Dowd, Mason alebo Webb si budú tak na pi*u pískať aj naďalej, to ma sere najviac...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ubrečený fanoušky Arsenalu : i kdyby rozhodčí udělal tolik chyb co tady plácáte,tak vedení 4-0 by si udržet měli.To je to,co jsem tady 3.2. říkal,že brzo zase něco poserou.No a co se nestane v Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej kanál na sopcast prosím.... Nechce mi to spustit...

Reagovat
Usty

Channel - 90521

Reagovat
smazaný uživatel

Nefachá, co tam mam přesně napsat?

Reagovat
supervizor

Channel - 98700

ale s nějakou hatmatilkou

Reagovat
Usty

Mně to funguje.. FOX.. napiš tam buď "Channel - 90521", nebo "90521".. nebo prostě najeď na myp2p.eu a FSC [EN] .. :)

Reagovat
Ligter

1111. pro Manchester United

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
vocasisko

co toto pro boha je? docela jsem se na ten zápas těšil a co nevidím? 2 totální nesmyslný styly hry. O tom že Drogba s Torresem vedle sebe hrát nemůžou jsem si byl na 90% jistej už před zápasem, když k tomu připočtu Anelku jako podhrota (vážně tam hraje Anelka? já ho skoro na hřišti nevidím), tak je to totální tragedie. Na druhé straně cosi co má pravěpodobně být 5-3-2 s přechodem na 3-5-2 ... s Meirelesem a Kuytem na hrotu, takže vlastně s Kuytem, protože Meireles ať už podhrota nebo nějakýho hybrid útočníka prostě hrát nemůže, jestli chcou hrát 3-5-2 tak tam musí být 2 dobří útočníci... ono teoreticky při záloze Lucas- Gerrard- Meireles a útok Carrol, Suarez by to mohlo fungovat.

Mimochodem hraje Maxi?

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi?? myslím že by byl radši kdyby nehrál po tom co nedal

Reagovat
vocasisko

jo, já to psal dřív než zprznil nezprznitelné

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Taky pro mě je ten mač zklamání.

Chci vidět Súareze

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva tymy spolu obvykle hrajou nudne. Vyjimka 4:4 byla zas naprostej kolaps obran. Nevim, co jste cekali .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal: Alespoň trochu fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se hraje jindy než při těhle heclých střetech, kdy nikdo nechce dostat první gól. Jenom když už si pustíte PL, tak je pak škoda, že zrovna tyhle zápasy. I když chápu proč. Zrovna na Torresův debut, kdo by nekoukal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, teď si dávám první kolo obědu, ale taková pohodička jako včera ten fotbal není.

Reagovat
goodbay

Wolves WHU bez Koviho to prostě nepude

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Oxbow

Tam pravdepodobne zafungovala komunikace na jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

tak raimiresovi to pali tenhle tyden :D Cech?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

torres za 1,5 miliary a hraje prd

Reagovat
mithro

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší prohrát 1-0 s Liverpoolem, než ztratit vedení s posledním týmem tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy, ze Chelsea i ManCity na Molineux taky prohrali a LFC s nima prohral dokonce doma. Jen Arsenal tam dokazal vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

A co já s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

No ze se smejes jako idiot, pritom Wolves proti silnejm tymum hraji vyborne, a to predevsim na Molineux

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mi to cpeš? Mě to nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se tomu teda pár příspěvků nahoře směješ? Příště se do nikoho nenavážej, a ostatní Ti to nedají takhle sežrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby te to nezajimalo, tak se k tomu vubec nevyjadrujes. Takze prestan reagovat jako nejvetsi borec, kdyz ti nekdo normalne rekne, ze Wolves to na silny tymy umi.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně mě nezajímalo to, co jsi mi tady ty cpal. O fotbal nejde. To, že se s tebou odmítám bavit je znak "borcovství?" Wow, řekni ještě něco, bavíš mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to prima reakce na to, cemu ses snazil vysmat. Poctvrty ti to vysvetlovat nebudu, na to ses jak vidim az moc hustej. Ale delas velkou chybu, ze te nezajima nazor experta na Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že expert na PL nedělá nic jiného, než sedí doma u počítače. Gratuluji. Až začneš žít, dej mi vědět. Howgh.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vetsina lidi je v nedeli v 11 vecer venku, ja zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

teď sis nasral do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
mithro

666 - Liverpool have ended a run of 666 PL minutes without one of their players scoring at Stamford Bridge. Devilish

Reagovat
mithro

29 - Torres had 29 touches during his 66 minutes on the pitch, fewer than any other outfield player in that time. Lost.

Reagovat
smazaný uživatel

12 - exactly 12 years has this young pathetic kid. :)

Reagovat
mithro

hahah

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za máničku?

Reagovat
smazaný uživatel

torresku kde jsi

Reagovat
smazaný uživatel

co si od neho cakal hattrick v prvom zapase ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj je potřeba si zvyknout na ostrovní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale za hráče jehož cena je 50 mil. eur očekávám že bude střílet goly i na marsu, ještě když je to útočník

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu, ale trosku mu treba dat cas.... rovnako aj fanusikovia chelsea by nemali ocakavat zazraky v prvom zapase, liverpoolsky hraci ho poznaju viac nez dobre....

Reagovat
Sarlin

No jó, na Marsu, ty jsi teda vtipný. Už vidím jak ten váš Berbatov za 35m střílel jeden gól za druhým když přešel k United....

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to bude stejný případ, Berbatov začal dávat góly až po dvou letech :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si inak dosť úbohý, uvedomuješ si to?

Reagovat
niflheim

Gratulace scouserům

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Clarke, King Kenny, away fans LFC a nakonec skvělej týmovej výkon dopomohli k důležitýmu winu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

To bylo od Chelsea dost špatný, snad bude další postup v onom hledání optimální sestavy úspěšnější.

Reagovat
herbage

Jestli Chelsea letos nic nevyhraje, tak smutnit nemusí. Cenu pro nejhorší fanoušky vyhraje s přehledem. Takhle se nechat překřičet na vlastním stadionu, to už chce kumšt

Fanoušci Liverpool Wasted 50 milions pounds, wasted 50 milions pounds Jak libozvučně to zní v uších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sintha

Včera jsi takovej hrdina nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

první koment kterej se mi od tebe líbí, jinak to stojí bohužel vždycky za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ten tvůj nick stojí za hov**

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, fanoušci Boltonu a Fulhamu jsou v tomhle ohledu snad ještě lepší :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Torres se vyloženě vyplatil. Mi Abramovič mohl dát 50 milionl a taky bych se tam takhle ploužil, jako když se mi chce od začátku zápasu srát. Ale co, dobře jim tak, jen ať si toho Torrese vychutnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool solidní výkon, skvěle takticky zvládnutej zápas.

Chelsea hraje neskutečně odporně. Doufám, že se na United dají nějak dokupy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne strasnej vykon , a to sem cekal po Sunderlandu ze se chytej....

Akorat tak Luiz , Essie a A.Cole zahrali prumernej vykon .

Zbytek naprosto hrozny a nejhorsi Drogba a Torres-od nej se to ale dalo cekat .

Reagovat
smazaný uživatel

Môj sen sa stal skutučnosťou. Už môžem slobodne povedať, že Kenny sa vyvaroval Rafových chýb (narozdiel od Roya). A taký menší sen, Carra sa vrátil vo forme, a dnes náš najlepší hráč. dobrý kolektívny výkon, bojovali všetci, tak sa má hrať za LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Ctyri cista konta v rade ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.

Reagovat
tomasinho

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali ste podprumerne a my naprosto strasne tak vas vykon neprecenuj .

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali ste podprumerne a my naprosto strasne tak vas vykon neprecenuj .

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nepreceňujem.

Reagovat
cubazi

šKRTEľ dnes zahral paradne - 10 dotykov s loptov(väčšinov to urval hlavou niekde k Mikelovi) a nabehal toho porovnatelne ako krajny rozhodca (no dobre o 10 metre viac )

Ale celkovo Liverpoolska domobrana sa mi páčila

...možno ešte kritika k Maximu ale to bola v jeho podani klasika

Reagovat
smazaný uživatel

S maxim súhlasím, Škrťohral tiež parádne, ale Carra bol mierne lepší. Carra 10, Škrtel 9, Agger 8 (7,5)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle přestup poradil abramovičovi andrij

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool

presne takto sa mi to paci, v podstate neodisiel torres ale prislo 50 melonov

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to šlo, tak si tady zařvu na zimáku...ale měli by mě za blbce. Ale dneska bych se za to ani nestyděl! YNWA! Důležitá výhra je doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea uz hraje jak nejakej Birmingham , na to se neda divat jak jenom zoufale nakopavaj mice do vapna. Vcera se tu nekde resilo ze Chelsea hraje hezci fotbal nez Arsenal ale za posledni tri zapasy jsem od nich teda nic moc peknyho nevidel. Tragedie!

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si Sunderland ? ocividne ne tak mlc .

Reagovat
smazaný uživatel

A bavil se o něm někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

" ale za posledni tri zapasy jsem od nich teda nic moc peknyho nevidel."

Ses natvrdlej nebo neumis cist ?

Reagovat
sasmek

Reagovat
smazaný uživatel

No Chelsea oloupena o penaltu za stavu 0:1 doma a herbage si nestezeju na rozhodciho, ze ovlivnil zapas? Tuze zvlastni.

Reagovat
herbage

Oloupena o penaltu? Kdy? Dneska hlavní rozhodčí bezchybný, narozdíl od včerejšího cirkusu

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Johnsona na Ivanovice v pokutovym uzemi. A par minut nato odpiskany stejny zakrok od Ivanovice.

Reagovat
herbage

Asi jako jsi psal dneska ty o penaltovém zákroku včera s Newcastlem. Budu tě volně parafrázovat, ale řekl jsi něco ve stylu: "písknul bych to mimo pokutové území, ale na pokutový kop to vážně nebylo" Myslím si, že absolutně to samé můžeš použít i na dnešní zápas

Reagovat
fantomas

Na Asijskym poháru, kde byli jinak rozhodčí velmi dobře hodnoceni, sem tohle viděl posouzený jako penaltu, a to byl ten kontakt oproti tomuhle ještě minimální. Vůbec žádný záměr hrát balon, ničeho si nevšímal, jen toho, jak sestřelit Ivanoviče. Já bych se nerozpakoval (a to sem celym člověkem přál LFC, at to dotáhne do konce)

Reagovat
herbage

Já tyhle pokutové kopy moc rád nemám, jsou to takové nezasloužené dárečky pod stromeček. Včera dostal Newcastle hned dva. Chelsea a MU na ně vždy spoléhají, když se nedaří a je dobře, že se jim to pokaždé nepíská. Třeba v sezóně 2008/2009 dostal MU v zápase s Arsenalem penaltu za nestřelenou ruku Gallase, i když jí měl u těla. Něco podobného, jako se dnes stalo Lucasovi a taky nikdo nevolá po penaltě. Penalta má být v tom případě, když se zabrání vstřelit gól, ale úplně nesnáším, když se daruje za nějaký šťouchanec v rohu vápna, když z té pozice ani nejde skórovat

Reagovat
fantomas

Tohle je hlavně obyčejnej výklad pravidel, proti němuž ani velký herbage se svym "já tyhle penalty nemám rád" nic nezmůže. Pokud vim, tak tam stojí, že pokud hrát neprojeví žádný zájem na tom hrát balon a jde čistě po protihráči, faul se píská. Tady navíc Ivanovič z mého pohledu ani nic moc nepřihrával, Johnson se do něj navezl doopravdy fest. A co se týče ruky - Lucas ji aspon dával za tělo, tam šlo spíš o nešťastnou náhodu; navíc nastřelenou ruku s timhle jednoznačně úmyslnym zákrokem FAKT srovnávat nelze!

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze to srazeni od Johnsona penaltovy bylo. Nevim, za co jinyho by se mela penalta piskat. Verim, ze se na tom shodne vic lidi. Ale co, jsem spokojenej. Prohra CFC vzdy potesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sražení od Johnsona? Fandi, ale zůstaň člověkem

Reagovat
fantomas

Dal mu regulérní bodyček no. Nejsme na hokeji zase, takže - fandi, ale udělej si jasno, kterému sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

budu se muset na to podívat znova ale nezdálo se mi, že by Johnson udělal proti němu nějakej pohyb

Reagovat
fantomas

Tak to se fakt podívej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som čakal, že Čech Ivanovičovi pri*ebe

Reagovat
smazaný uživatel

No penalta by to byla pomerne prisna.....ale ze treba rozhodci nedal zlutou Reinovi kterej nastradal pri vykopech asi 5 min casu to nevim proc . Ale na rozhociho se dneska vymlouvat nejde .

Reagovat
Rssa

Že to uznal rozhodčí vám neznamená, že tyto "penalty" bude pískat i jiný rozhodčí To spíš ta ruka byla více penaltová

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka absolutně ne. Měl ji u těla a ještě dával za záda. To fakt nebyl příklad "úmyslného" hraní rukou.

Reagovat
Rssa

No jo, ale stejně by ta penalta (obě) byla přísná a Ivanovič šel taky lehce dolů. Ale ať se zlobijou, potěší to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně v tom kontrastu, kdy pak mnohem lehčí strkanici a hlavně hlavičkovej souboj o balon Ivanovičovi odpískal. Jsem se musel smát. No ale doplatila na to Chelsea a ne Arsenal, takže je to v pořádku Jen jsem si to chtěl ověřit.

Reagovat
terry

Přesně, hlavně proto mě to štve. Já neříkám, že ten faul Johnsona byla stoprocentní penalta, ale pokud pak Ivanovičovi odpíská podobnej faul (a to byl ještě mírnější zákrok), tak co k tomu dodat. Rozhodně ale Johnson nechtěl při tom zákroku hrát míč.

Reagovat
Rssa

Teď jsem se na to koukl znovu a asi máte pravdu, Glen koukal na Ivanoviče a ne na balon, šel do něj cíleně. Ale jasná penalta to nebyla, někteří takové nepískají a dnešní rozhodčí byl jeden z nich.

Reagovat
terry

Vždyť ti to říkám. Prostě to mohl písknout a nemusel.

Reagovat
herbage

Z diskuse dneska odpoledne:

jakbrez

06.02.2011 12:26

jinak souhlasíš s tím, že první penalta byla ok, druhá již ne?

[reagovat]

lexess

06.02.2011 12:29

No jasně. Souboj, kterej se píská vprostřed hřiště, ale penalta se za to nedává.

Řekni jediný důvod, proč tohle samé pravidlo nejde aplikovat i v dvousouboji Ivanoviće?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tohle byl souboj na penaltu. Když to nechceš vzít ode mě, tak aspoň poslouchaj ostatní.

Reagovat
herbage

Jo, fantomas to napsal celkem jasně, ale já se budu opakovat, nejsem fanda takových dárečků

Reagovat
Godwinson

To tady opět vzroste už tak vysoká koncentrace odbornosti, jasnovidectví .. a hlouposti. :)

Reagovat
terry

Gratuluju Liverpoolu, ta taktika jim vyšla skvěle. Stejně si ale nemyslím, že jsme si zasloužili prohrát. Remíza by byla spravedlivá!

Reagovat
tomasinho

¨Vždyť jste snad neměli jedinou gólovku, my 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase blbů tady..hodnotit nákup po jednom zápase to už chce pořádnou dávku demence..jinak Liverpool se má vrátit na Stamford bridge pro těch pět autobusů co zaparkoval na vlastní polovině, i Žilina tam hrála ofenzivněji..Chelsea samozřejmě hroznej výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak on vravel uz pred zapasom ze nebude oslavovat

Reagovat
smazaný uživatel

ono to ani tak nieje o tom ze by niekto hodnotil nakup ale pocitam ze zakazdym ked sa fernandovi nezadari tak sa z toho budu vsetci priaznivci liverpoolu tesit.. to uz je raz tak a dnes to bolo troska specialne uz len kvoli tomu ze hrali spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

na SB dnes krasna ukazka toho ze peniaze nie su vsetko. a vedia to uz aj v Man Shity

Reagovat
minoLFC

super, tri body, ale futbal pre nezaujatého diváka o ničom

škoda, že Kenny nedal šancu Luisovi, potešili fans, znovu skvelý Meireles a hlavne perfektný Carra

Reagovat
minoLFC

jo a uplne hrozný Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem z čoho mi je teraz horšie..ten výkon bol hodný kopancu ale ta "atmosféra", to bolo rovno na knock..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kenny plus Steve....wau. Proti Stoke to nefungovalo, ale dnes to vyšlo na jednotku. Lepšieho manažéra pre LFC by sme asi ťažko hľadali. Ktovie ako to budeme hrať, keď sa aklimatizuje Suarez a uzdraví Carroll. Nechám sa prekvapiť.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně co pak s Kuytem. Kdyť on dneska sám naběhal víc než celej tým CFC...takovýho hráče škoda na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Suárez-Carroll-Kuyt

Reagovat
tomasinho

A pod nimi Gerrard, Meirelese, Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co potom s Maxim ale??

Reagovat
cubazi

lavička pre nahradníkov

Reagovat
tomasinho

Na lavičku. Kam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no....Maxiho mám celkem rád, ale je fakt, že někdy zahraje dobře, ale jindy mizérie

Reagovat
smazaný uživatel

podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli uz se to nebude moc plect s tim stredem Gerrard-Meireles-Lucas. Nebo posadit Lucase a hrat 3-4-3? Necham se prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke to fongovalo (aj keď hral nebola dobrá) ako povedal Kenny, s Potters to bude špecifický zápas, ich treba ubojovať...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Dalglish a Carragher

Reagovat
smazaný uživatel

Oba timy nuda, ziadny napad, samy beton. Mala byt remiza.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla Chelsea nedala gol....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si bod nezasloužila ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil jsem, že se Meireles začne postupně vyplácet. Je to vynikající, univerzální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a představy, že se Torres rozparádí proti "svým" byly hodně naivní.

Reagovat
cubazi

škoda že je už postarší....inaq Lucas zahral toho defezívneho založnika ako defenzívny založník

Reagovat
RC

I love Liverpool pozdravuju Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Palec si zaslúži aj nenápadný muž na lavičke Liverpoolu Steve Clarke...Výborný taktik...

Reagovat
tomasinho

Rovnou dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Já psal, že Clarke bude naší největší lednovou posilou... Jeho práce byla znát všude, kde působil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přídavam palec pro legendu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ČTK překvapila, čekal sem titulek: Chelsea prohrála s Liverpoolem, Čech se pohádal s Ivanovičem.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠMOLKOVIA ako ste hrali ???

Reagovat
tomasinho

Nemám slov, naprosto neuvěřitelné pocity. Skvěle, ale neuvěřitelně skvěle takticky zvládnuté, vynikající obrana v čele s o 10 let mladším Carrou, který je jasným MOTM. Skvělý Škrtel, na liberu mu to sedí. Čtvrtá nula v řadě budiž důkazem skvělé práce Clarka a Kennyho. Chyb tam bylo v rozehrávce spoustu, ale i tak se nemůže kritizovat po 4. výhře v řadě a posunu na 6. místo. A to ještě nehrál Suarez ani Carroll.

Potěšil i Agger tím pěkným loktíkem, zklamal Maxi. Meireles opět ne žádný extra zářný výkon, ale opět gól. Už čtvrtý z posledních pěti zápasů. A pěkný pohled na Torrese na střídačce, snad nebude spát. Jde vidět, že Carlo ho nechtěl, radši stáhl jej místo Drogby, který byl do té doby horší. A Ol!ver! Když já mám tušení, že ty šmejdy porazíme, tak mi věř! Letos jsem už podruhé uhodl přesný výsledek.

A poslední a největší pochvala pro fans LFC, úžasní. Překřičet fandy CFC sice není žádný um, ale i tak byli skvělí. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší byla reakce na fuck off chelsea... Chelsea, Chelsea, Chelsea

Carra byl dneska ohromující.

Reagovat
tomasinho

Jo, a tos měl o něj strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemám slov, naprosto neuvěřitelné pocity. Skvěle, ale neuvěřitelně skvěle takticky zvládnuté, vynikající obrana"

Vzdyt Chelsea si nebyla schopna nic vytvorit byla absolutne bezzuba co je vykonu obrany tak skveleho ?

"Potěšil i Agger tím pěkným loktíkem"

za tohle by sis mel dat facku

Reagovat
tomasinho

Tomu ty nemůžeš rozumnět, taktika je pro tebe španělská vesnice. A nechápeš nadsázku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu tebe , hlavne po dnesnim vykonu jak se budou fanousci Live bit do prsou jak se zvedaj . Dneska by tam vyhral i Birmingham .

Reagovat
tomasinho

Netrep

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to i zásluhou obránců, že se ofenzíva soupeře k ničemu nedostala?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tady tak pročítám, tak si říkám, jestli najdu někde na internetu INTELIGENTNÍ diskusi o fotbalu?

Reagovat
Godwinson

Nevim, zda-li někde jinde, ale tady ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

až na internetu najdeš vůbec nějakou inteligentní diskusi, tak si pogratuluj

Reagovat
goodbay

a potom, že v naší GL lize jsou nekoukatelný zápasy, co bylo tohle???

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, máš pravdu strašnej match

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně byl nejlepší plakát El Nino a nad ním znechucení fandové Chelsea

Reagovat
Fernando_Torres
Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Liquid

Viděl jsem jen posledních 20 minut a hrůza, samozřejmě zcela obejktivně musím zmínit tu 100% penaltu po ruce Lucase, pak tam byla ještě 1 po svalení tuším Ivanoviče, být to na Chamakha tak se pískla, zároveň ale nemůžem spoléhat na penalty, za těch 20 minut jsme nevytvořili nic a když se ještě předvede tankista (doufám, že ho z Chelsea už brzy vyhoděj) školáckou chybou tak je tady domácí porážká s průměrným Liverpoolem, který se tak zdá se definitivně v Premier League ještě letos udrží. Musí si to sednout, po loňském doublu, to tedy touto ztrátou na obhajobu titulu nevypadá, hlavně proto, že United prostě neprohrávají a jsou schopný po strašném výkonu prostě o gól vyhrát, s čímž mi letos máme problém. Ivanovič a hlavně Čech za dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kritizuješ tu Čecha kterej udělal chybu ale i chytil golovku ale nezmíniš snad nejhorší výkon Drogby kterej sem za poslední roky viděl. Objekvita jak prase.

Reagovat
Kenneth

*Objektivita.

Reagovat
Liquid

psal jsem, že jsem viděl cca 20 minut, ze kterou jsme nic nepředveli, LIV ale taky ne, takže logicky předchozích 67-70 minut jsem neviděl výkon nikoho, za tu dobu jsem ale viděl triviální školáckou chybu pro některé, jako je třeba Arbiter nejlepšího gólmana světa, jako si dělá srandu ne, jde si pro balon a přinese vzduch, částečně to byla chyba i Ivanoviče, předtím už prý taky byly některé problémy mezi nima

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ked si videl len 20 minut tak by si mal byt tichucko a nedavat tu hodnotenia, nemyslis?

Reagovat
Liquid

to bych to tu pak schytal, že na jedné straně se směju gunners, že ztratí vedení 0:4 a když mi prohrajeme, tak " s kuží na trh nejdu" , pro fanoušky Liverpoolu to je dnes nečekaná satisfakce, přesto bych se ještě vrátil k jedné věci, Liverpool nám "sebral" Joe Colea, který byl snad pro každého fanouška Chelsea jedním z nejoblíbenějších hráčů, u mě byl snad vůbec ten nejoblíbenější a přesto jsem se nějak hnusně o Liverpoolu nevyjadřoval, jako, že šel zrovna tam a podobně. Liverpool a Chelsea nejsou rivalové, teď to ani nejde brát, že by měli být tabulkový rivalové, takže ty kecy, jako, že Chelsea je to nejhorší pro ně, kam Torres mohl jít apod. nechápu, rozdíl tam je, tedy v tom, že Cole měl po smlouvě, ale v LIV dostal prý taky víc peněz jak v Chelsea, zrovna tak jak teď Torres má mít v Chelsea víc

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš jenom sračky prosím tě!!!

Reagovat
Arbiter

neber si mě laskavě do huby a ani si ji neotírej o brankaře, který sezónu a půl chytá bezchybně a který nám zachraňuje tolikrát prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

"samozřejmě zcela obejktivně musím zmínit tu 100% penaltu po ruce Lucase"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

zcela, ale zcela objektivne

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
tomasinho

Když penalta, tak ta na Ivanoviče. Ta ruka ani omylem.

Reagovat
Liquid

Vždyť ten míč by jinak prošel, změnilo to směr, tohlec se přeci píská i na Anfieldu ne?? Vyloženě u těla jí neměl, bylo to něco jako semifinále Eura Francie-Portugalsko Abel Xavier... nicméně gratuluji k nečekanému vítězství

Reagovat
supervizor

Až na ty diskomunikace s Čechem byl Ivanovič nejlepší a nejnebezpečnější hráč Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

chjo

Reagovat
FC Porto FC

Carlo takticky zápas nezvládl......neumí reagovat na průběh zápasu a o Drogbovi rači ani nemluvím kdyby Liverpool nebetonoval v 7 lidech...... příště se musí hrát na 4-3-3 Malouda-Torres-Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Liverpool, člověk by čekal, že to bude oslava anglického fotbalu či vůbec toho nejlepší fotbalu co je na světě nebo v Evropě k vidění, díky i přestupu Torrese od Liverpoolu k Chelsea. Úvod hezkej, lákadlo pěkný atd. a teď realita...naprostá tragédie, Chelsea bez formy, Liverpool , naprosto žádná taktika, z jedný straný jen běhání a z druhý strany běhání a kopání míčů do vápna...krásná vizitka "nejlepší" ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

vybral sis spatny zapas vcera byl jeden peknejsi nez druhy .

Reagovat
smazaný uživatel

žádná taktika?? dnes vyhral liverpool hlavně kvuli taktice

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi tu vítěznou "taktiku" Liverpoolu připomenout?

Reagovat
smazaný uživatel

Take by me zajimalo ..

Reagovat
smazaný uživatel

vhodně zvolené rozestavení, výborná defenziva která vymazala slavného drogbu s torresem a ustála zavěrečný tlak, hra na brejky.........??? defenzivni taktika ale efektivni .....teď mi ty může prosimtě napsat nějaké tvé argumenty??

Reagovat
smazaný uživatel

Slavneho drogbu s torresem ? jeden hrat evidentne nechtel , protoze stale chova uctu ke svymu byvalymu klubu narozdil od fanousku k nemu a druhej odehral nejhorsi zapas za posledni hodne dlouho dobu co ti potvrdi kazdej kdo to sleduje .

Reagovat
minoLFC

no nechtel...on sa takto prechádzal po ihrisku celu polku sezony u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt , ja vas nesleduju tak sem si to neuvedomil ze hraje tuzku celou sezonu .,

Reagovat
smazaný uživatel

"úctu " tím si mne opravdu pobavil ... ktomu se vyjadřovat nebudu... a nemyslíš že duvod proč hrál dneska drgoba tužku může být i díky tomu že mu obránci dnešní zápas znechutil a kničemu ho nepustili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to si opravdu nemyslim , moc dobre sem ho sledoval delal naprosto stupidni klicky misto aby nahral , nevidel sem od nej jediny sprint a nebyl schopnej dat dobrou prihravku ani kdyz byl osamocen .

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbu sem dnes nijak zvlášť podrobně nesledoval od vás akorát torrese , ...můj názor je že naše obrana dnes udělala dobrou práci tvůj zase špatný výkon drogby - možná bude pravda někde uprostřed...

Reagovat
smazaný uživatel

No dobra

Reagovat
smazaný uživatel

a co si asi dpc čakal od takého šlágra? keď tam Lpool hodí 5 obrancov..a to že včera bolo k videní 8 fantastických zápasov, na to si už zabudol?

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVEDLNOST EXISTUJE!!!

Každej, kdo si otevře hubu na Liverpool dostane. Robben, Ramos, a teď i Torres můžou vyprávět.

Speciálně pro tebe, Torresi. Doufám, že než pudeš spát, budou se ti ty kecy o nejlepším klubu na světě přehrávat furt dokola v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, dobre dostal od Dannyho.

Reagovat
*LFC*

Přesně tak.Boží mlejny melou pomalu ale jistě!!!Ta buzna Torres se může jít klouzat.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo, ale on se bude klouzat po trávnících Ligy mistrů, zatímco Ti tvoji Loozerpooři si to i příští rok pometou někam na Spartu v EL

Reagovat
minoLFC

len aby...Spurs ešte Chelsea zo 4teho miesta vytlačia

Reagovat
*LFC*

Když budete hrát takhle tak nemám strach.Takhle se do LM jen těžko dostanete.Utraťte pár miliard zkrachujte a potopte se tam kam patřej týmy bez historie a tedy do středu nebo do sestupového pásma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz neznas historii tak o ni prosim nic nepis akorat se ztrapnujes .

Reagovat
smazaný uživatel

to už je fakt univerzání hláška všech červených, kterou jsou schopni používat úplně za každé situace...sice jsem to včera nestihl na záchod a posral jsem se, ale kluci mi říkali, že prý slyšeli, že ten náš klub má historii, takže akorát smrdím

Reagovat
*LFC*

Tak teď si tomu dal korunu.

Reagovat
Counter

A zase jsme o něco blíže posezónní vyvolávačce

Reagovat
herbage

Jinak už jsem nazpíval hymnu Chelsea, vážně se povedla

Reagovat
Counter

Reagovat
Ajven

F*ck Off Chelsea FC,

You ain't got no history,...

Kolkoze krat to znelo po stamfrod bridge? Absolutorium pre fans LFC. Tu pred zapasom a na roznych veboch pisali fans CFC a bili sa do prs ako skvelo privitaju ich nove akvizicie myslim, ze aj to, ze to z hladiska znelo ako by sa hralo na anfielde rozhodlo a nakoplo to hracov LFC k vykonu

Reagovat
RC

použijte aktuální foto

Reagovat
papos182

Fotbal nic moc, ale zapas takticky zvladnuty skvele. Jen jsem ocekaval jeste v nastaveni takticke stridani. Ani Luise jsme nepotrebovali A jsem zvedavy, v jakem rozestaveni bude Chelsea teda hravat.

Reagovat
tomasinho

Senzační víkend, co víc si mohu přát, Liverpool porazí Chelsea, United prohrajou s Wolves, Arsenal ztratí čtyřbrankové vedení, Saha se rozstřílí, v Championship taky podle představ až na Reading-QPR. Stoke otočilo se Sunderlandem, Fulham dokázal vyrovnat. Nejlepší kolo PL této sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten Arsenal

Reagovat
Liquid

fanoušek Live a má rád Sahu od rivalů jinak nic proti, jen se divím

Reagovat
minoLFC

no radšej by som bol keby Arsenal vyhral

Reagovat
tomasinho

Stejně už mancs titul nikdo nevezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mohl, kdyby vyhrál, bylo by to jenom o bod. A to by dostalo United pod tlak

Reagovat
minoLFC

o dva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o dva

Reagovat
smazaný uživatel

Už som si myslel, že Čech Ivanovičovi tresne jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Live opravdu 5-3-2 jak piše livesport s Johnsonem na LB, 3 stoperama a Meirelesem na podhotu nebo hrali 4-4-2 s Johnsonem na pravé záloze?

Reagovat
smazaný uživatel

5-3-2

Reagovat
minoLFC

na Fox Sports to pred zápasom ukazovali ako3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma

Reagovat
mike.84

dnes hrali 8-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas nebreč...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Liverpoolu jeste Torrese zacnou uctivat , protoze brzi se zjisti ze je to jen nasazenej agent , kterej stal 50M bere kralovskej plat ale na hristi se plouzi jak po patecnim mejdanu .

Reagovat
smazaný uživatel

:)))))))))

Reagovat
EmC

brzi

Reagovat
Heris

a za pul roku bude stat polovinu a Liverpool si ho koupi zpatky....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se ani nedivil .

Reagovat
Swarley

tak suma sumárum ta prohra s vlkama zase až tak nebolí....je to ztráta, to je jasné, ale mohlo tohle kolo dopadnout i o dost hůř...je potřeba se rychle z téhle prohry oklepat a příští kolo předvést lepší výkon...

gratulovat Liverpoolu nebudu (to snad ani nejde ), ale chápu že jako satisfakce za Torrese jsou to sladký tři body...

Reagovat
terry

Co k tomu říct. Obrovský zklamání. A ani ne tak z výsledky (i když z něj samozřejmě taky), jako z předvedený hry obou mužstev. Jak jsem se na zápas strašně těšil, tak přišlo těžký vystřízlivění, ačkoliv se to dalo čekat. Ošklivý bránění Liverpoolu nám dělalo obrovský problémy, Dalglish to vymyslel skvěle. Velkou roli sehrálo to, že se sehrávala prakticky celá ofenzíva a když se musí sehrávat tak, že se musí míče neustále točit z jedné strany na druhou a útočníci jsou permanentně mimo hru, tak to nemůže být dobré.

Věřím, že s Torresem to může nějak fungovat, ale musí se vymyslet více variant rozestavení a ne to tupě stavět každej zápas, protože pak můžeme narazit jako právě dnes. Jinak Luizovi jsem dnes do premiéry moc nevěřil, ale musím říct, že se chlapec předvedl ve výborném světle. To už by si rovnou příště mohl Bosingwa sednout!

Jinak Liverpoolu gratuluju, ale jak už jsem psal, prostě vidim jako spravedlivou remízu. Reds měli tu megagólovku Maxiho, gól jsme jim darovali, a pak sudí klidně mohl fouknout penaltu. Říkejte si co chcete, ale snaha Johnsona hrát míč byla nulová. Neříkám, že to pískat musel, ale rozhodně mohl. Prohra dnes mrzí dvojnásob, když všichni konkurenti ztratili. Taková šance už nemusí přijít.

COME ON YOU CHELS!

Reagovat
smazaný uživatel

Luis bude posila ale ten Torres nevim nevim , dle me nema vubec motivaci hrat za CFC snad to bylo tim ze hral proti "svym"

Reagovat
terry

Proč by neměl mít motivaci? Vždyť kvůli ní přestupoval..

Reagovat
smazaný uživatel

asi proto,že v Chelsea toho moc nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to dneska totalne odchodil a ze vsech souboju uhnul a jak pak sedel na lavici tak bylo videt ze ho vubec nezajima co se deje na hristi . Drogba sice hral jeste hur ale aspon behal a holt nemel den ze nebyl schopnej nahrat na par metru a mice se od nej odrazeli jak od hadrovyho panaka .

Reagovat
smazaný uživatel

V létě pošle vedení Chelsea srdceryvný dopis,ať mu umožní odejít.

Reagovat
herbage

Co předvedl Luiz tak světoborného? Liverpool byl zalezlý na vlastní půlce a vaši hráči se mohli vzádu klidně procházet, směrem dotadu prověřenej nebyl a když vyslal míč za obranu, tak ho vždy o 5 metrů přetáhnul

Reagovat
terry

Měl tam v obraně pár zákroků, kterýma mě potěšil. Nejhorší je, že ho teď snad bude učit Ferreira (nevím, jak moc umí Luiz anglicky), tak snad mu bude jen překládat.

Reagovat
herbage

Ani jednou co byl Luiz na hřišti jste nebránili v bloku a Liverpool nebyl na vaší půlce, ke všemu s rozestavením 4-5-1 a bez klasického hroťáka nemůžeš tento zápas považovat za nějaké prokázání kvalit. Já si naopak všimnul, jak ho několikrát hráči Liverpoolu dostali pod tlak a on ztratil míč a upadnul. V tatových zápasech v Birminghamu či v Blackburnu bude myslím hořet, ale uvidíme

Reagovat
vladis271

Asi tak. Síce to " wasted 50 milions pounds " bolo pekné ale Torres sa vyplatí, len sa mu musí prispôsobiť hra. Ak ho chcete používať v 442, tak to nám ho rovno pošlite späť

Reagovat
Mindas

Mno, dobré výsledky toto kolo.

Reagovat
tomasinho

Přímo výborné. Teda až na výhru Brums.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci delat zavery ze zapasu, kterej jsem ani nevidel, ale myslim, ze se nespletu s nazorem, ze Chelsea nema sanci s utokem Torres-Drogba nejak vyrazne uspet.

Reagovat
terry

Z toho dnešního zápasu se to fakt nedá brát, ale pokud je dokáže dát Carlo i se zbytkem zálohy dohromady, tak smeknu. Dnešek ale vážně není směrodatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Anelka - Drogba se taky říkalo, že spolu nedokážou hrát. Pak přišel Carlo a šlo to, před ním to nedokázali Scolari, Hiddink ani Grant

Reagovat
Mindas

Jenže Anelka není typickým hrotovým útočníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to uklidil Anelku nekam k lajne a o goly se staral Malouda s Drogbou. Tezko ted Torrese uklidi k lajne. No doufam, ze THFC i LFC je jeste preskoci

Reagovat
herbage

Torrése k lajně zkoušeli uklidit, ale Agger mu vystavil loktem stopku a už se tam pak raději moc nestahoval

Reagovat
smazaný uživatel

Takze paradoxne ted Chelsea bude cekat na lepsi obdobi az do te doby, nez skonci Drogba, to je fajn

Reagovat
Godwinson

To se moc nenačekají, konec sezóny to jistí.

Reagovat
tomasinho

Myslíš, že se bude pakovat už v létě? Kam by tak ale šel? Bude ho někdo vůbec chtít?

Reagovat
Godwinson

Tak pokud to bude špatný, což bych jistě hned netvrdil, tak určitě. On sám prohlašoval, že chce jít z Chelsea do Marseille, mám ten pocit .... a Marseille, ta hledá hrota stále.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nedávno říkal, že už do Marseille nepůjde, protože si už zvykl na "velký fotbal" - nebo nějakou podobnou kravinu...

Reagovat
Godwinson

To jsem prošvihnul, pamatuji si, že to neni tak dávno, co tvrdil, že by se tam chtěl z Chelsea vrátit. Tak nevim, jeho problém.

Každopádně Chelsea bude mít poslední šanci z něj něco vytřískat, takže pokud jim to bude silně haprovat, což když to tu čtu je jasná věc, tak by ho tam poslat mohli. Ale tak jasně, když tam už nechce. :(

Reagovat
herbage

Na to bych moc nespoléhal. Drogba sám od sebe nikam jít chtít nebude, má smlouvu ještě na další sezónu a štědrý plat, který mu Marseille rozhodně nenabídne. Navíc ta má Gignaca, Brandaa, Rémyho a Ayewa, nevidím tam pro něj prostor

Reagovat
Godwinson

Že ho tam nevidíš neznamená, že tam neni, spíš naopak. Samozřejmě by ho brali všemi deseti.

Reagovat
tomasinho

Nepleteš se.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli bude Drogba pokračovat i nadále v těch mizerných výkonech, tak máš pravdu ... Každopádně Torres se snažil, ale dneska to neměl lehky. Okamžitě u něj byli 4 hráči Live a šli do něj ... Live to prostě dneska hlavně strategicky zvládlo a byť by tomu zápasu víc seděla remíza, gratuluju jim ke třem bodům . A příští rok bych viděl útok Torres - Sturridge ... lávka Anelka, Kalou ... a Didi podle mě už potřebuje změnu ... Dle mého nám už nemá co dát - tak ať se zde zbytečně netrípí a jde si pro novou výzvu.

Reagovat
Liquid

nechceš dělat závěry a děláš je... ono si to sedne, doufám, jen že to nebude trvat tak dlouho jako u dvojice Drogba+Anelka, kde se to propírolo ještě mnohem více, že může hrát jen 1 z nich, a to zejména za Scolariho, kde se tak hrálo

Reagovat
herbage

Na to nemusíš být jasnovidec, to je "fucking obvious"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na skodolibou radost je jeste brzo, ted jsem to musel napsat nejak 'nenapadnutelne'

Reagovat
Swarley

jn, je tam patrná ta opatrnost toho "tady to máte, já vám to říkal"

Reagovat
herbage

Tak lepší než v Liverpoolu bude těžko, když tam na něj hrál celý tým. Záleží, jeslti Carlo bude mít koule posadit jednoho z dvojice Torrés, Drogba, ale mám takový hřejivý pocit, že minimálně do konce sezóny to zkoušet bude. Asi jako Drogba - Shevchenko, kde byl José nucen stavět Shevchenka a pak byl odejit

Reagovat
Swarley

je naprosto jasný, že bude pořád a slepě stavět Torres - Drogba...to je dokonce víc než "fucking obvious" je prostě nemožný, aby za ty prachy Torres seděl a na to aby posadil Drogbu, na to nemá ty vzpomínaný koule...a navíc tu bude taky nějaký blíže neurčený tlak z vyšších pozic než je ta Carlova

Reagovat
herbage

Tak alespoň bude muset Carlo prokázat své kvality, ale je to něco podobného, jako kdyby akcionáři Arsenalu nadiktovali Wengerovi, ať hraje v základu s Denílsonem

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Guardiola neměl minulou sezónu něco podobného s Chygym už takhle mně připravil o pár let života...

Reagovat
herbage

Myslím že chant "wasted 50 millions pounds" uslyšíme ještě často

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

taky že neuspějou

Reagovat
Chazy

Tak vzhledem k tomu, že Torres má určitě Drogbu nahradit, nevidím to jako problém.

Reagovat
herbage

Tj, ale alespoň půlrok by sranda být mohla

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda necekam, ze by Drogba po sezone odesel

Reagovat
terry

To asi nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

proste hrúza. Hamba !

Reagovat
smazaný uživatel

Asi před 2 měsíci, když se spekulovalo, že Liverpool chce Taiwa, tak jsem se srandy nadhodil, že to vypadá, že by chtěl Liverpool hrát 5-3-2(3-5-2), a hele, oni teď fakt hrají na pět beků...

Reagovat
smazaný uživatel

když budou vyhrávat at hrajou klidně na šest posledni 4 zápasy nedostali ani jeden gol budu radši když budou hrát defenzivnějc než aby dostávali 4 goly za poločas..

Reagovat
smazaný uživatel

Však já se jim nesměju. Pokud to bude přinášet výsledky, tak ať tak hrajou. Náhodou mě takový systém připadá zajímavý, pokud by se pořešil 1-2 posty a vhodně doplnila lavička, tak by to mohlo být rozhodně zajímavý. I když je asi risk sázet na to, že by se s takovým systémem dalo hrát delší dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

já Arsenalu taky Arsenal mam 100krát radši než oba Manchesterský kluby a 150 krát radši než Chelsea příde mi hrozně chytrý dávat peníze do mladíků nez bezhlavě nakupovat přál bych vám letos titul zasloužili byste si ho za ten krásnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň neztratěj náskok 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steve G vynechá mač s Dánskem, zase má něco s tříslem.

Reagovat
smazaný uživatel

Torresi....No one si bigger than liverpool - Dalglish.

YNWA

Reagovat
fantomas

Tak, sem tu zas. Dnes je to obzvlášť výživný, bych řek. Navíc na závěr se zájemci mohou zapojit do mnou vyhlášené pátračky, jakou jsme tu už dřív v podobném stylu samovolně rozjížděli.

Když naposledy Dalglish koučoval Liverpool na Stamford Bridge, byla Chelsea v nejvyšší soutěži nováčkem. Zatímco letos obhajuje titul.

Na poetickém čísle 666 minut se zastavila táhnoucí se šňůra liverpoolské nemohoucnosti skórovat na Stamford Bridge v nějakém ligovém zápase. Nejblíže od Cheyrouova zásahu roku 2004 byl zřejmě před třemi lety Xabi Alonso, kterému vlastním zásahem „nedovolil skórovat“ Bosingwa a vzal takto onen gól na své triko. Pan Ďábel má nicméně dozajista radost.

Už potřinácté v rámci PL Chelsea a Liverpool nedosáhly ani jedné branky v prvním poločase. V každém z předešlých případů, kromě jednoho (1.1 2005 Chelsea), přitom hostující celek až do konce utkání neskóroval. Dnes se to ovšem Reds povedlo a zároveň z toho byl na chlup stejný výsledek jako před šesti lety.

Torres se za těch 66 minut (zase ty šestky!) svého představení dotkl míče pouze 29krát – potkával se s ním sporadičtěji než kterýkoliv hráč na place do té doby.

Za období Abramovičovy vlády se dnes stal Liverpool prvním mužstvem, které zvládlo udělat s Chelsea double (vyhrát nad ní i na jaře) i podruhé. ManCity se to kupříkladu povedlo jen jednou.

Chelsea naposledy doma zaznamenala jen jedinou střelu mezi tři tyče (jako dnes) v únoru 2008 – proti Liverpoolu.

Žigičova branka nejenže Birminghamu přinesla důležité vítězství, ale ještě byla 42. padnuvší v tomto kole. Tím známe nový rekord – od zúžení elitní soutěže na 20 účastníků (95/96) tu nezažili plodnější hrací víkend. Do divácky absolutně nejatraktivnějšího prvoligového klání to ale má ještě pořád dost daleko. Na Boxing Day 1963 si diváci na deseti stadionech mohli dohromady vychutnat 66 gólových oslav, což dělá neskutečný průměr 6,6 branek na zápas.

Di Matteo byl vyhozen i navzdory faktu, že měl ze všech manažerů, kteří měli tu čest vést WBA v Premier League, nejlepší úspěšnost. Baggies pod ním vyhráli 28% svých zápasů, zatímco pod jeho předchůdcem Mowbrayem 21% (druhé nejvyšší číslo).

Louis Saha se konečně dočkal. Dvanáctkrát byl zatraceně blízko hattricku, scházel mu jediný krůček, až v sobotu však konečně svou misi dotáhl k vysněnému cíli. Aby to pak řádně oslavil, přidal navrch čtvrtý kousek (z francouzských vyslanců v PL se něco takového povedlo jen Henrymu).

Birmingham se doteď pyšnil jen 20% úspěšností v nedělních kláních – vyhrál pouhých deset z 50. Dnes tragičnost téhle vizitky alespoň o něco naředil.

Jaká symfonie čísel: Manchester United nevylepšil svůj dosavadní rekord v počtu neprohraných utkání v řadě vinou Doyleova zásahu, který byl zároveň jubilejním 700. gólem Premier League.

Disciplína hráčů Arsenalu je vážně strašná – už šestkrát byl někdo z nich vyloučen, takže se nebezpečně blíží vyrovnání své dosud „nejčervenější“ sezoně 1998/99, kdy se dopustili sedmi takových přestupků.

John Pantsil se stal teprve druhým hráčem, který v jediné sezoně dosáhl tří vlastních gólů. Předtím se něco takového „podařilo“ akorát Jakobssonovi ze Southamptonu (2004/05).

Asamoah Gyan byl nějakým způsobem zapleten do všech čtyř branek, které letos Sunderland vsítil Stoku. Doma dvakrát skóroval, venku měl teď bilanci 1+1.

Huth trefou v poslední minutě (která byla mimochodem jeho již šestou v tomto ročníku, čímž zdvojnásobil své dosavadní střelecké maximum) zachránil jednu zajímavou sérii. Potters takto už ve čtyřech posledních domácích zápasech porazili SAFC rozdílem přesně jedné branky.

Sunderland nejspíš čeká krušný měsíc. V rámci Premier League zatím na každý jejich únorový zápas připadá 0,63 bodu, což je nejhorší měsíční záznam kteréhokoliv týmu (zároveň účinkujícího v Premier League déle než jednu sezonu). Pravdou je, že ani tentokrát se Black Cats vstup do téhle osudové pasáže ročníku vůbec nepovedl – v ani jednom ze dvou zápasů zatím nebodovaly. Pokud má tedy v „bílém únoru“ pole skutečně sílit, o Sunderlandu tohle říci ani náhodou nemůžeme.

Benoit Assou-Ekotto je prozatím letošním expertem na sahání do rozehrávky soupeřů. Míč takto zachytil už 79krát, víckrát než kdokoliv jiný. Další levý bek ze severní části Londýna Gael Clichy je mimochodem v téhle tabulce na čtvrté příčce s 67 zákroky.

Aston Villa i po sobotě zůstává jediným klubem PL, za nějž se ještě netrefil žádný střídající hráč.

Sobotní „shocker“ na Emirates Stadium byl pochopitelně prvním případem, kdy některý klub PL dotáhl čtyřgólové manko. Arsenal ale zároveň vedl 3:0 už po deseti minutách – dříve se někdo na takovou metu dostal jen v pěti případech a zároveň jde o nejrychleji nabyté vedení 3:0 od strhujícího nástupu ManCity do duelu s Burnley (tenkrát se čekalo jen sedm minut). S tím mimochodem souvisí i jiná statistika: Walcott rozvlnil síť už po 42 sekundách, čímž dosáhl druhého nejrychlejšího gólu sezony po zásahu kolegy Chamakha z utkání s Wolves.

Carlos Tevéz se stal již druhým hráčem, který oslavil své narozeniny rovnou třemi zářezy. Předtím si takovou radost nadělil Jimmy Floyd Hasselbaink 27. března 2004, když se v 77. minutě utkání, za stavu 2:2, ujal zodpovědnosti a zkompletovat hattrick i jen během těch 13 minut.

Námět na pátrání pro ostatní diskutéry: Saha dosáhl hattricku již jako šestý Francouz v historii Premier League. Zkuste přijít na zbylých pět jmen – respektive čtyři, odečteme-li okamžitě zřejmého Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cantona, Anelka, Wiltord, Pires, Henry

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tak jo, pro tebe něco složitějšího - zkus přijít na ty čtyři zbývající rychleji nabytá vedení 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cantona, WIltord a Pires mě napadli, ale na Anelku jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad Francouzi a hattrick - napadá mně jen Cantona, a to jen tak tipuju

Reagovat
fantomas

Mě nenapadl akorát Wiltord no.

Reagovat
smazaný uživatel

PL jde mimo mně, když jsem si to přečetl, tak mně kromě Henryho napadl v tom momentu jen Cantona. Anelka by mně snad po kratším přemýšlení napadnul, ale to by bylo maximum.

Reagovat
SunFells

Mě napadl i Pennant Jeho jméno mě plete, zní mi strašně francouzsky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

na Emirates Stadium? Jinak povedené

Reagovat
fantomas

No dobře, s timhle sem měl vždycky problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zahlid po konci zapasu statistku Chelsea myslim ze tam bylo 16 strel celkove a 4 "on target" tak nevim kde je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

na livesportu jsou 2 na branku

Reagovat
smazaný uživatel

ke střelců zkusím jenom tipnout : Ginola, Cantona, Wiltord, Anelka, Cissé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ginola nebyl daleko (http://www.tottenhamblog.com/2010/01/22/memories-of-anderton-and-ginola-against-leeds-united/), ale Cissé fakt ne. Hrubas už je všecky vyjmenoval nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

666 minut - Satanovo číslo, Raulovi se něco stane....

Reagovat
tomasinho

Nevadí, když použiju tvou statistiku do svého blogu na pl.cz?

Reagovat
tomasinho

TEda jen tu s Di Matteem.

Reagovat
fantomas

Ježiš, né.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, blog!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nějak jsem nepochopil tvou reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela zadny hlubsi smysl Jen jsem si vzpomnel, jak se nekdy rozohnis, ale ted vyhravate, takze jsem v klidu

Reagovat
tomasinho

Tak zas tak často to není, navíc veřejně. Blog jsem měl nesmyslný a zbytečný jen jednou, to přiznávám. Teď jdu obhajovat Dowda a Di Mattea

Reagovat
kiwwi

a hlavne nezabudni z v blogu musis bytt ultraobjektivny, inac budes demagog

Reagovat
smazaný uživatel

Proč chelsea,proč? ale jinak gratuluju Livrpoolu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty rešpekte slovenskej klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pri tom obrázku ma napadla tá stávka..kto teda sfauloval Torresa ako prvý? Agger?

Reagovat
vladis271

jj Agger

Reagovat
Danny Larkin

jako první i jako jediný, jinej faul na Torresa nebyl

Reagovat
terry

'I have to try to put them together and I will try to do everything to put them together. They have fantastic quality, their shape was good. Obviously we could play better as a team, not just in front, but when you don't play quick from the back you have difficulty to find space in front.'

Jsem na tebe zvědavej Carlo.

Reagovat
herbage

ČT2: Až dojde ropa - drsné varování

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

To nebylo dvojsmyslné, i když Roman by se mhol taky podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

No, celý den jsem přemýšlel, zda se dívat na zápas Chelsea - Liverpool nebo jít na hokej, a jak tak čtu, rozhodl jsem se správně...OCELÁŘI ! !

Reagovat
C-M@ster

Mohl ses dívat doma na oboje. Já měl na PC fotbal a noťasu Kometu.

Tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Woj Scezceny's dad punches Mancini at 7:38 http://www.youtube.com/watch?v=ffWi9Bl_QV8

Reagovat
minoLFC

dobré herečky

Reagovat
smazaný uživatel

gol byl jednoznačně Peťuv

Reagovat
Ligter

Snad to tu nebylo, ale nemohu to nenapsat. XYZ. pro oběti mnichovské havárie 6. února 1958. Rest in peace, Busby babes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ligter

Díky.

Reagovat
tomasinho

To ty k nám píšeš skotské okénko?

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Swarley

btw. pokud jsem to správně pochopil, tak měl C. Ronaldo dneska černou pásku při zápase...byl jsem docela překvapenej, pěkný gesto...

Reagovat
Ligter

Jojo, taky mě to překvapilo, když to někdo psal v jiným článku, nečekal bych to. Palec určitě i jemu.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Měli ji všichni hráči Realu. Teď jestli jde o MU nebo o něco z Realu.

Reagovat
Swarley

všichni??já jsem se na kousek díval a zahlédl jsem ji jen u C. Ronalda...a kdosi psal v diskuzi, že to má kvůli Mnichovu...nijak to ověřený nemám,tak jsem si právě nebyl jistej, mám to jen z doslechu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ofikách Realu ji maj na fotkách teda všichni, nevim kvůli čemu to teda mají.

Reagovat
Swarley

máš recht, mají je doopravdy všichni...tak to jsem možná vytvořil pěknou fámu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych právě řekl, jak jsem psal nahoře fantíkovi, že oni si to vzali jakoby kvůli Ronaldovi.

Reagovat
Swarley

jj četl jsem a doufám, že to tak je a o to hezčí gesto by to bylo...nicméně na stránkách realu nemůžu nikde najít důvod, proč tu pásku měli...

Reagovat
fantomas

No tak potom je dost možný, že byl Ronaldo "aspoň" iniciátorem týhle "akce".

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky napadlo, že si to zbytek vzal na jeho popud.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze je nemeli vsichni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Po debute Suareza ( vydarenom ) tu niekto niečo písal, v tom zmysle, že nehral dobre. A mám strašné nutkanie napísať, že to bol niekto z tábora Chelsea..hm.. btw...ako hral dnes Torres?

Reagovat
minoLFC

zľahka vyklusaval

Reagovat
tomasinho

Liquid to byl.

Reagovat
homeles8

porovnejte tuhle diskuzi s diskuzí pod souhrnem Serie A

Reagovat
fantomas

No, nemá statistické okénko, takže nemůže bejt v žádnym případě lepší.

Reagovat
homeles8

se tam koukni na těch ani ne 80. komentářů, akorát MsGoo by se moh přestěhovat sem, sem by zapad FORZA CALCIO!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná. Všude Barton.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo teda asi pod preview, nebo kde

Reagovat
homeles8

u Toniho 100. gólu

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Chtěl jsem se zeptat jak to funguje v PL. Po 19. kole byla pauza ? A hraje se stylem doma-venku ?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Darren Fletcher

ne a jo

Reagovat
Arbiter

Gratulace Poolu a Dalglishove taktice...

Reagovat
herbage

Aljoško, měl jsi se koukat teď na ČT2

Reagovat
Arbiter

to netuším jak, když nemám televizi...

Reagovat
herbage
Reagovat
Arbiter

ach, je asi milion a jedna věc, kterou teď udělám raději, tak snad až se to někdy stáhne

Reagovat
Arbiter

resp. musel bych mít net na to, abych to stáhl

Reagovat
herbage

Neříkej, že ve škole máte pomalý net. Stáhni to už jen kvůli sobě, máš možnost se něco dozvědět, když k přečtení knížky tě stejně nedokopu

Reagovat
Arbiter

jde o to, že jsem na mobilním netu

Reagovat
herbage

Tak neřikám stáhni si to teď hned, ale až budeš moct

Reagovat
tomasinho

Neříkal jsem ti, že to bude 0:1?

Reagovat
Arbiter

no jo, přesto si stojím za svým, že to bylo málo pravděpodobné, nezlob se

Reagovat
tomasinho

Já se nezlobím, jen mě příště ber vážně.

Reagovat
Arbiter

tak to nečekej

Reagovat
SunFells

French news wire Foot365 say Interpol are investigating Tomáš Rosický on suspicion of taking bribes to fix Saturday's game via

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prakticky zavinil druhou penaltu a poslední přímak - dva góly.

Reagovat
SunFells

"Zavinil" no. Už jen ta myšlenka je komická, podmáznout zrovna Rosu u kterého bylo pravděpodobné, že bude přinejlepším jen střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně. Myslim to ale tak, že třeba ten "faul" (loket v zádech, simulace Bartona z toho nedělá pořád nedělá čistej souboj ne?) nemusel nastat, kdyby předtím v klidu odkopl míč do bezpečí a ne do výšky nad sebe. V kádru Arsenalu nebyl horší hráč na place. Bohužel pro Rosu

Reagovat
fantomas

...už podruhý za sebou.

Reagovat
SunFells

Byl to pro něj hodně nešťastný zápas

Reagovat
mike.84

rofl

Reagovat
SunFells

Kdyby nějaké gunnery zajímal Miyaichiho debut: http://www.youtube.com/watch?v=P3MBs52J3wU

btw ta jeho rychlost Akorát by mohl trochu víc čumět kolem sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu Santiago Muňéz, ten taky nečuměl kolem sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jj viděl jsem, za chvilku to bude takový náš Kagawa nebo Park

Reagovat
vodka

Lalkovič je lepší

Reagovat
SunFells

neznám

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Heh, teď když jsem se podíval o koho jde, tak jsem zjistil, že jsem ho viděl tento týden hrát ...za rezervu proti Arsenalu, komentátoři mu říkali jen "Milan", tak jsem netušil

Reagovat
vodka

já sem se nesmál tomu, žes ho neznal spíš sem čekal, že se na tebe slétne XY fanoušků CFC, popřípadě slovenských fanoušků CFC a vychválí ho do nebes...

Reagovat
SunFells

Já si to nepřebíral zle, jen se směju, že jsem neměl páru o tom, kdo to Lalkovic je a zrovna teď nedávno jsem ho viděl hrát

Reagovat
vodka

ok

Reagovat
Arbiter

hehe, paradoxem je, že jeho velkým obdivovatelem a zastáncem je čínský angrešt z řad mufanů

Reagovat
Arbiter

mimochodem, i terry napsal pod zmínku o Lalkovičovi "Lal- kdo?" nebo něco na ten způsob

Reagovat
vodka

ale v rezervě je to váš jednoznačně nejlepší hráč... aspoň takové reference na něj jdou... akorát by měl co nejdřív vypadnout...

Reagovat
Arbiter

spíš v juniorce než v rezervě

Reagovat
vodka

hraje mnohem víc za rezervu, než za juniorku - viz http://www.milanlalkovic.com/sezona/

Reagovat
Arbiter

to byla reakce na to jednoznačně nejlepší hráč v rezervě

Reagovat
hefy

Co jsem viděl, tak je kurevsky rychlej.

Reagovat
Arbiter

jo, je strašně rychlý

Reagovat
fantomas

No, nijak unešenej z něj teda zatim nejsem.

Reagovat
SunFells

Tak zatím hrál jeden zápas, uvidíme jak se mu bude dařit. Ve mě vzbudil trochu zájmu

Reagovat
Ajven

na to, ze to bol jeho prvy zapas hral skvelo. Je rychly, 1 vs 1 zvlada dobre, len by mal trochu zapracovat na presnosti prihravok. Ale to pride casom, ako som hovoril bol to prvy zapas a vypada skvelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale jeho herní projev se mi fakt nelíbí. Jako je rychlej, kličky v rychlosti zvládá, ale jinak všechno ostatní stojí za hovno. V Japonsku mu to evidentně stačilo, ale on neumí nic než jen běžet s míčem, jednoho hráče si obhodí a předběhne a když ho další zakřižuje, tak už nic nestihne. Třeba se to zlepší, ale...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Byl to Ryův první profi zápas mimo japonskou univerzitní ligu. Nevím jak ty, ale čekal jsem, že bude ještě horší A i kdyby se neprosadil, nebude problém ho střelit za slušnou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tak já ho neodepisuju. Spíš jsem chtěl říct, že ten jeho styl se mi nelíbí (i kdyby byl na lepší úrovni než teď) - zrátka spektrum jeho schopností je dost omezený a má toho zlepšovat strašnou spoustu, jestli si někdy chce kopnout za Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:

Reagovat
vladis271

ten denníkček

Reagovat
mike.84

a co jako ? obyč faul loktem. pointa ?

Reagovat
Nikikrew

1500 pre triumf Arsenalu

Reagovat
Maresma

každý musí jen a jen souhlasit

Reagovat
vodka

no k zápasu - viděl sem to skoro celé, asi 5 minut po gólu sem musel jít na vlak, ale ta hra LFC je strašně defenzivní, můžou jim takto vyjít těžké zápasy, ale chtěl bych je vidět v tomto rozestavení proti takovému Birminghamu a jiným... Hra v útoku v podstatě na náhodu, útočí se v malém počtu hráčů...

snad se ten Carroll uzdraví, protože s takovouto vidím na dlouhou dobu poslední zápas LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bys vidět LFC v tomto rozestavení proti Birminghamu? Minule proti Stoke ti to nestačilo?

Reagovat
vodka

jako defenzivnější taktiku sem snad letos eště neviděl... možná to skotsko proti reprezentaci čr...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke to sice bylo obdobné rozestavení (dokonce místo Maxiho tam byl Aurelio na DM), ale ve skutečnosti se do útoku zapojovali i stopeři

Reagovat
tomasinho

Proti Wolves třeba hráli útočněji a vyhráli 3:0, záleží asi na soupeři. A šlo taky o to, koho měl Kenny k dispozici, proto prý postavil tohle rozestavění, vzhledem k tomu, co padne na míru hráčům které miohl použít. Nebojím se, že by takhle hráli třeba příští týden proti Wiganu.

Reagovat
vodka

tak je jasné, že bude muset hrát útočněji, protože jinak by to byla sebevražda. Ale vystřelit snad 6krát za celý zápas je fakt ostuda... chápu sice aspekt, že potřebujete hlavně body, ale i tak, prostě spoléhat na nějakou haluz

Reagovat
tomasinho

To nebylo spoléhaní na haluz, vždyť i s tím betonem jsme si vypracovali 2x víc šancí než Chelsea. Nepadnout gól, přišel by za pár minut určitě Suareza a začalo by se útočit. Kenny tam jel vyhrát, sám to říkal před zápasem.

Reagovat
vodka

pro výhru si LFC teda nejel ani náhodou... že s ní nakonec odjíždí je náhoda... jinak jaké šance? Meireles, Rodriguez a jinak si snad žádnou gólovku nevybavím... celkově zápas prostě zklamání...

Reagovat
tomasinho

Zápas určitě. Podle slov před zápasem tam jeli pro výhru, nebo minimálně bod. Nevíš, jak by hra vypadala, kdyby gól nepadl. Počítám i šanci Aurelia z brejku. A i kdyby se nepočítala ta, furt to je víc, než měla Chelsea. Měla vůbec nějakou šanci? Měla nějaké možnosti po rohu, ale to gólovky nebyly.

Reagovat
vitasrp

2x nula je ale taky nula..

Reagovat
tomasinho

Chtěl jsem být hodný k Torresovi, tak jsem mu započíta tu možnost, kterou mu překazil Carra.

Reagovat
vladis271

ja som to pochopil tak, že je to len dočasné, kým sa neaklimatizuje Suarez a neuzdraví Carroll. Súčasne zápas so Stoke bol obetovaný ako príprava na Chelsea s tým, že proti Stoke Kenny predpokladal, že nejaký tam uhaluzíme a toto bola asi taktika na remízu. Teda neviem, možno by tam toho Suareza šupol, ak by Raul nedal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

1540. pro Roberta Kubicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zemrel Gary Moore. Dnes fakt neni stastny datum

Reagovat
Pinturicchio

A Pavel Vondruška taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, na to lexess narážel právě.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, uvědomil sem si to, až jsem to poslal.

Reagovat
herbage

Divadlo Járy Cimrmana pomalu umírá

Reagovat
fantomas

Dávám tomu ještě jednu smrt a už se na to pánové asi vybodnou...

Reagovat
herbage

Tak ono stejně už bez Smoljaka to není ono a i předtím už ty výkony nebyly tak dobré jako v minulosti. Zlatá éra pro ně byla 80. léta, pak přišel vrchol v podobě záskoku, Švestka ještě držela laťku, ale pak už to šlo jen dolů. Přesto dali lidem tolika humoru, že ať už počítám i takové velikány jako Voskovec - Werich, Horníček - Sovák či Šimek - Grossman, tak Švěrák - Smoljak + partička okolo DJC bude pro mě vždy nejvíce

Reagovat
fantomas

Tak nejsem žádnej pamětník a ty záznamy, co znám, z 80. let mám pocit nejsou. A stejně sem se u toho tolik pobavil. Poslední roky už mě ani to divadlo tolik netáhlo, to je fakt, a asi by i bylo lepší, kdyby se už na to vykašlali (udělali toho pro národ ažaž), na druhou stranu ať dělají, co dělají, ať to s nimi jde z kopce, jak chce, nesmrtelnými budou navždy.

Reagovat
herbage

Já mám právě dost audiozáznamů z 80. let, ty videozáznamy jsou pravda většinou z 90. nebo nultých. Na těch novějších adaptacích se mi líbí, jak pořád ta představení pilují, vymýšlejí nové vtipy a implantují je do textu, ale ty herecké výkony jsou už takové slabší. Tedy ne slabší, ale publikum zná jejicg hry na zpaměť a už to není takový ten spontánní smích. Třeba posel z liptákova byl v 90. letech doveden do dokonalosti, ale takový Dlouhý, Široký a Bystrozraký, kam se hrabe na audiozáznam z 80. let

Reagovat
vodka

pro mě je nejvíc Satinský, Lasica... Satinský nejvíc... až pak jsou Smoljak aspol...

Reagovat
fantomas

+ teď čtu, že Kubicovi hrozila amputace ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ony to strašně nafoukly média, jinak to nebylo takové horké, ale pravda je, že rehabilitace zabere asi rok

Reagovat
fantomas

No tak strávil sedm hodin na operačnim sále, to podle mě bylo docela horké.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, já to celou dobu sledoval, ale už hned po havárii (kolem 16:00) se vynořili informace, že amputace nehrozí, ale média tuto informaci živily až do večera

Reagovat
smazaný uživatel

*vynořily

Reagovat
fantomas

Aha, no i tak se o tom minimálně uvažovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, přece mu jenom dávali dohromady nervy, šlachy a cévy a to není žádná sranda. Navíc, až za týden se dozvíme, jak moc s ní bude moct hýbat

Reagovat
fantomas

Návrat k F1 prakticky vyloučen?

Reagovat
Arbiter

letos určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ano, příští rok snad ano, ale sportovci se kurýrujou lépe, než ostatní, tak věřím, že rok si dá pauzu a v příští sezoně se vrátí. Je to můj nejoblíbenější jezdec v F1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pytli Nikdy nezapomenu na jeho povídání o výzkumu v Liptákově (hlavně báseň Divoké větry).

Odpočívej v pokoji.

Reagovat
fantomas

Jj, Posel hlavně!

Reagovat
C0br

R.I.P. Whiskey in the Jar

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem první půlku a fakt nuda až na ten maxiho skrat. Jediné co bylo na zápase zajímavé byli fans liverpoolu,ti byli naprosto neuvěřitelní. Jinak liverpoolu sem to dneska moc přál (a ani ne kvuli tomu ze bysme se diky nim dotahli na chelsea)...

Reagovat
smazaný uživatel

"If the Arsenal players don't like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games." - Joey Barton

Ja ho zeru, faul nefaul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

povedz PJovi nech ti ten koment zmaže. Toto keď si prečíta herbage, tak hekne EF

Reagovat
herbage

Proč? Své už jsem si k tomu řekl a jestli chce Barton sbírat laciné body popularity za taková prohlášení, tak ať

Reagovat
vladis271

ale v pohode ja len, že mám pocit, že ti mohol týmto vyhlásením zabrnkať na nervy. Ak ne, tak sa mýlim, aj to sa občas stáva

Reagovat
smazaný uživatel

četls jeho vyjádření k podpisu nový smlouvy?... v současnosti je to prostě kádr...

Reagovat
smazaný uživatel

“As far as I’m aware, I had agreed in principle to sign a deal. I want to stay at this football club – I have stated that on numerous occasions.”"When stuff happens like what happened during the week, then obviously you think, ‘Hang on a minute, what is going on here? Is this the right move? Is this the right decision to make?’

“But I am enjoying my football here. I love living in the city, the fans are brilliant with me – I feel I am building a real rapport with them.” “Obviously I am disappointed that Andy has gone, as are a number of people in there, because we felt he was a big part of us building a successful football club.”

“But I am told they are going to reinvest the money and as long as that happens, I don’t think there will be a problem if they invest the money quite wisely.” “But that’s not my job, my job is to turn up and play football. I did think a little bit, ‘Is this the right move to make?’, but I owe a lot to this football club for giving me the chances after I have let them down in the past.”

“The fans are different class with me and I am keen to stay.” “It makes a massive statement to everyone if I was to not sign a contract and say, ‘I am going to wait’ and blah, blah, blah. Maybe a few other people would be waiting and saying, ‘Let’s just see what’s going to happen’.

“But I am keen to get it signed, draw a line under it and let’s start moving this football club back in the right direction.”

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

furt len vyplakavaju

Reagovat
Biozdenda

je to prase.. kvuli hracum jako on nemam PL rad.. s micem toho moc neumim, ale zkopu kazdeho.. jako za starych casu.. kvuli spolihani na jeho "kreativitu" spadl Newcastle do druhe ligy..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybne, zvlast kdyz v sestupove sezone promarodil skoro cely rocnik.

Reagovat
Chazy

Kéž by mu zrovna nějakej hráč Arsenalu ukončil kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. A Herbage by aspoň pak mohl hlásat "Hráči Arsenalu jsou solidární se zbytkem PL a obětovali svou slušnost pro vyšší princip, dobro ligy a slunce v duši všech ostatních fotbalistů, který se nebudou muset potýkat s tím kriminálníkem. "

Reagovat
Chazy

A já bych mu za to dal palec nahoru, v takový NFL by prostě už měl ten sráč po kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe musí asi fakt strašit i ve snech...

Reagovat
Chazy

To ne, pro mě nijak podstatnej není, spíš nechápu, že ho někdo podporuje. Takoví hráči kazí celou hru, maj na zápas špatnej vliv. Soupeři se snaží ho vyprovokovat, tím se do celýho zápasů dostává víc nefér hry, on to jednou neunese a zas někomu dá pěstí. Jeho zákroky jsou hodnoceny přísnějí, takže pak v celým zápase se hodnotí přísněji. Přitom stačí eliminovat jeho, nikomu by nechyběl, jen dementům. V NFL by prostě dostal distanc po první návštěvě vězení, tady si vesele hraje dál, nepochopitelný. Strašil by mě ve snech až ve chvíli, kdy by hrál za tým, kterej mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Bereš to hrozně jednostraně. Navíc ho bereš jako stejnýho hajzla, kterym on už neni. Má to v sobě. Vyrostl prostě jako grázl, ale dost zjevně se z toho snaží dostat. Já nad nim držim ochranou ruku jenom do tý doby, dokud se chová slušně. Když vrazil pěstí Pedersenovi, nebyl nikdo nastvanejsi nez ja. Ale od ty doby zas seka dobrotu. Kdyby v sobotu nebyl na hristi a nehecoval to, tak nikdy nemame sanci dat Arsenalu 4 goly (a ne, opravdu to nebylo jenom o ty cerveny karte a rozhodcim, ten tlak a zamek byl neskutecnej).

Kdyby vsichni hraci byli dokonaly jako Messi, tak na ten fotbal koukat nebudu, pac to bude silena nuda. K fotbalu patri emoce a hraci jako Barton je vzbuzuji. Kdyz si prectes jeho prohlaseni, ktery jsem sem postoval do diskuze ohledne podpisu novy smlouvy - muzes jako fanda klubu, kde hraje, takovyho hrace nenavidet? Odsuzovat? .... Muzu ho odsoudit za to co udelal v minulosti, za tu pest letos, ale nemuzu ho odsoudit jako hrace, nikdy.

Reagovat
Chazy

S tím začínal už Pearce, každej manažer říkal, že už se napravuje, že už je to lepší, že se strašně snaží a pak vždycky udělá nějakou blbost. Ono to příjde, to se neboj, ale je pěkný, že tomu věříš.

A jinak souhlasím, sport je o emocích a fotbal s hráčema jako Messi by byl nuda, ale hráči jako Barton přínáší ty emoce, který neprospívaj vůbec ničemu a nepřináší zábavu, zasloužili by si vymýtit. Ale jo, přeju ti, ať se v NUFC nějak sejdou všichni podobní hráči, kteří se objeví, aspoň bude stačit nesledovat NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to zapotrebi?

Reagovat
Chazy

Co přesně?

Reagovat
herbage

Proč? Napsal to dobře. Proč do fotbalu plést prasárny, zákroky na kotníky, pěstí apod? Ty snad sleduješ fotbal kvůli tomu nebo to snad k fotbalu patří? Ne, je to zlo a takové zlo potřebuje vymítit. Z Bartona bych udělal exemplární případ a byl by pokoj

Reagovat
Chazy

To je totiž ten pravej anglickej fotbal a je potřeba to podporovat ...

Reagovat
herbage

*vymýtit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych pořád ničemu nevěřil, tak si rovnou můžu sednout do kouta a nadávat na svět. Přesvědčil, že se napravuje v zápase s Wolves, teď s Arsenalem. Nechává za sebe mluvit svoje výkony na hřišti. Bez něj by byl NUFC někde pod Hammers.

Keana mam taky rád a to co udělal Haalandovi na tom nic nezmění.

Reagovat
Chazy

Ničemu? Máloco je tak naivní, jako věřit člověku, kterej už tolikrát měl bejt napravenej a vždycky skončil zase jako největší grázl ve fotbale.

Nj, já taky, ale Keane měl k Bartonovi taky hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej hodně daleko. Tímhle bych to uzavřel.

Reagovat
Chazy

Koukni, Keane přiznal, že jednu prasárnu udělal úmyslně, nadával na McCarthyho a na nějakýho haranta údajně poslal psy. Jinak udělal jen pár tvrdších zákroků, a to je tak všechno.

Já už viděl Bartona několikrát vletět do zápasů s neskutečnýma prasárnama, jednoznačně úmyslnýma zákrokama a snahou někoho zranit, oplácet atd. A těch mimofotbalovejch prasáren měl taky daleko víc. Opravdu je solidní urážka Keana srovnání s Bartonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zmlátil malýho kluka na procházce vycházkovou holí.

Ale jak jsem řekl, končim. Jestli nevidíš podobnost, tak nemá cenu se dál bavit. Keano byl samozřejmě lepší hráč než Joey, ale to ho neomlouvá a nedělá lepšim člověkem.

Reagovat
Chazy

Jen říkám, že k němu měl hodně daleko, podobnost být může. Každopádně Keana srovnávej s hráčema jako je Michael Brown.

Reagovat
smazaný uživatel

Brown byl pěkný hovado. Ukaž mi od Bartona takový zákroky obouma nohama bez zájmu o míč, jako dělal on.

Reagovat
Chazy

Třeba jak naskočil do zápasu proti AFC a hned šel dvakrát po Nasrim, tam jeden zákrok byl přesně takovej. Brown je prostě fotbalový prase, semtam udělal hnusnej zákrok. Barton měl dávno sedět a má za sebou několik zákroků, kde mu jde evidentně jen o to, aby někoho zranil nebo poslal na zem. Jemu rovnocennýho nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho fakt zranil? Nebo měl prostě takovou smůlu, že se mu to bohužel nepovedlo a ty hráči vždycky nějak přežili a on chudák byl nasranej, že jim nic nezlomil?...

Reagovat
Chazy

Nevím, koho zranil, nikdy jsem si to nezapisoval. Ale Alonsa snad tehdy při tom skluzu zranit musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze nezranil. Ale to byl kazdopadne hnusnej skluz a presne pripad jako De Jong - Arfa. Proste hnus s prejetim druhou nohou hrace. Sel za nej opravnene ven.

Reagovat
herbage

Do tohoto souboje šel podle tebe s jakým úmyslem? http://www.youtube.com/watch?v=Wlz5tO1F9JI

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnout protihráče, aby ho to bolelo co nejvíc. Ale jak by ho chtěl zranit opravdu nevidim. Nerikam taky preci, ze je Barton svaty muz. A opět - to je minulost a dost dávná (2007).

Reagovat
Chazy

Ok, nepochybně na to koukáme vesměs podobně, jen na něj máš pohled jinej, protože zrovna hraje v tvým týmu a pomáhá herně. Už i já končím.

Reagovat
smazaný uživatel

To na to ma urcite velkej vliv. Je to proste ode me (misty mozna trochu prehnana) obhajoba proti v mych ocich silene prehnany kritice.

Reagovat
herbage

Já nevěřím vlastním očím, jak že se napravil v zápase s Arsenalem? Napravil, napravil? Vždyť se zachoval jak největší grázl

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl ten váš pokrytec Wenger na tiskovce. Zameť si před svým prahem.

Reagovat
herbage

Jinak, kdyby se s Diabym pobil, tak je to souboj chlapa s chlapem a i když to do fotbalu nepatří, tak mimo fotbalový svět je to férovka a jde do brát. Když ale dělá prasácky zákroky za účelem vyprovokovat soupeře a oslabit ho tak, tak je to ta nejnižší forma těch největších podvraťáků. Je jasné že neoplácel, když to byl jeho účel oslabit Arsenal. Hraje si na tvrďáka a pak padá jak baletka a fňuká jak malé děcko. A rozhodčí ho v tom ještě podporují. Nezklamal jen jako hráč, zklamal hlavně jako člověk

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=hKaB5z66WKQ

http://www.youtube.com/watch?v=x5hd-RJUHIg

Barton baletku nedělal. V tom je přeborníkem Heinze v tom co tady píšeš. Opravdu to neni případ Bartona.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten druhej Diabyho kop do obličeje Terryho? Nic? Nehoda? ..

Reagovat
herbage

Ježiš šel po míči, chtěl ho odkopnout a Terry mu skočil rybičku hlavou na kopačku, tam úmysl může vidět snad jen blázen. Ještě nad ním stál a snažil se mu pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mnohem větší prasárna než Bartonův skluz... Mnohem nebezpečnější hra.

Reagovat
herbage

On o Terrym nevěděl, snažil se odkopnout míč a z ničeho nic mu Terry skočí hlavou na kopačku. Nešťastná náhoda, ale omluvitelná. Diaby po zápase rzohodně neříkal, že tohle je anglický fotbal. Je vážně vidět, že vůbec nechápeš o čem je řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je zodpovědnej za svuj pohyb, Diaby tam neměl co strkat nohu. Kdyby to udělal Barton, byl by hned oheň na střeše, jak chtěl Terrymu ukopnout hlavu.

Ale máš pravdu. Nevim o čem je řeč, takže od týhle chvíle se s tebou na téma Barton nebavim.

Reagovat
herbage

Je zodpovědnej za svůj pohyb, jistě ho to neomlouvá, ale nebyl tam žádný úmysl, ani v nejmenším. To ho odlišuje od Bartona. Barton bych v tomto případě omluvil, to mi věř. Ale souhlas, už se s tebou o tom bavit nebudu

Reagovat
herbage

Jinak tahle tvá reakce jen dosvědčuje fakt, že nemáš elementární rozlišovací schopnosti mezi úmyslnou prasárnou a neúmyslnou nešikovností

Reagovat
herbage

Ne, a co nahraný pád před 4. gólem? Když už jseš u Diabyho, tak můžeš přidat ošklivý zákrok na Steinssona z Boltonu, kdy mu málem zlomil nohu. Rozdíl je ten, že já nikdy Diabyho neobhajoval a vždycky jsem ho za podobné zákroky odsoudil. V ani jednom ale nebyl úmysl, proto jsem odpustil i Shawcrossovi, který upřímně plakal když Ramseymu zlomil nohu. Takový Taylor se ještě divil, za co šel ven. Barton je stejný hajzl a tím prohlášením po zápase to jen potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Padá jako baletka - to je C.Ronaldo, který padal bez kontaktu a nebo s minimálnim. Opravdu ti tu mam obhajovat přifilmovanej pád po lokti v zádech? Fanouškovi Arsenalu, kde hrál dlouhý léta Pires - největší simulant ligy do příchodu Ronalda?

Reagovat
herbage

O Pirésovi není řeč, že často padal uznám, ale bavím se o Bartonovi. Pirés nedělal prasárny a neměl kecy, že o tomhle je anglický fotbal, ani si nehrál na tvrďáka, Barton ano

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jeden lehce přifilmovanej pád po faulu z něj dělá okamitě simulanta? Podívej se co ustál v zápase s Wolves a pak řikej něco o tom, že je baletka...

Reagovat
Arbiter

Fotbalisté by měli být profesionály a tohle prostě ustát. Já vím, že se to lehce takto hodnotí, ale pokud někdo ztratí nervy, je to z velké části jeho problém, tohle prostě rozhodčí jinak vyřešit nemůže a hráči by si měli být vědomí toho, že když se nechají vytočit, svému týmu rozhodně nepomůžou. Nechci se stavět ani na jednu stranu sporu, tohle mě příliš nezajímá, jen reaguju na konkrétní komentář

Reagovat
vodka

navíc si ani nemyslím, že do něj Barton vletěl úmyslně, byl to nebezpečný skluz jak prase, ale zrovna za toto bych ho ani náhodou nekřižoval jak herbage...

Reagovat
herbage

Takže když jde o výhru vlastního týmu, účel světí prostředky? Takže hráči se budou vzájemně provokovat, přebrousí si kotníky, budou se štípat, aby to rozhodčí neviděl, budou se simulovat pády a taky můžem zapojti diváky. Budou se vhazovat dva míče na hrací plochu nebo se bude svítit laserovým ukazovátkem do ksichtu. Vážně nechápu, jak tyhle nekalé prakticky může někdo podporovat a přitom jsou všechny v principu totožné

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle tvoji demagogii nejvyššího stupně nebudu reagovat.

Reagovat
vodka

zorvna Arsenal měl těch provokatérů taky spoustu... a fabregas provokuje/provokoval taky docela dost...

jinak simulace je pro mě horší, než provokování, protože u provokace se dá ovládnout, zatímco simulace je na rozhodčím...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mike.84

příští víkend bude derby mans pro cfc asi klíčové. pokud cfc nezíska 3 body tak lepší než třetí nebudeme. s takovými výkony jako proti tragickému poolu..... už i ten malouda se vrací do podpruměru a navíc to azčíná pravidelně solit svým sobeckym přístupem (viz nepochopitelná nenahrávka kalouovi). ančelotti asi pořádně neumí v kabině zařvat.. bída ta chelsea. snad se to zlomí aspon ke konci a snad se zachraní aspon nějaké minimum. anelka snad vysmahne a když vysmahne i malouda nebude to velká ztráta. pak by možna ančelotti měl zksuit návrat ke klasickému 433 nebo 4231. protože tohle cpaní míče před vápno na střed a ještě k tomu vzduchem a křídelní prostory pusté jak cip, na to se už nedá dívat. změna systemu je nutná, ale ančelotti s tím nic stejně neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Měl zůstat Wright-Phillips

Reagovat
mike.84

nemyslim si. měl zustat mourinho. ale i abramovič tam byl relativně pořad v novém tak nevěděl. ale to je všecko minulost. prostě by v letě měli přijít dva křídelní hrači a problem solved

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

takticky skvěle zvládnuto. Zatímco CFC nechalo hrát svoji hvězdu za 50 mega liber, my jsme si mohli dovolit naší hvězdu za 20mega šetřit na těžší zápasy

Torrese je mi líto,ale má co chtěl bude ted 2x až 3x méně u míče než v LFC

Reagovat
Arbiter

a na to jsi přišel jak Nebo spíš jaký to má význam pro hru? Když bude dostávat kvalitnější míče, než u vás, tak je to mnohem lepší, než být pořád u míče...

Reagovat
cristiano.K.

význam pro hru neřeším.Řeším to,že bude méně u míče a to je pravda a příšel jsem na to tak,že LFC museli hrát na Torrese,když to byl jediný útočník,CFC nemusí. On je hráč,který potřebuje být pořád u míče.Lepší náhrávky dostávat nejspíš bude to souhlas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prý nám ho chce koupit v létě CFC. Dáme jim radši třeba Guthrieho

Reagovat
Amos

Chudák Rosa , tohle mu na sebevědomí vůbec nepomůže : O bláznivém sobotním zápase mezi Newcastlem a Arsenalem v Premier League (4-4) se nepřestalo mluvit. Dnes se dokonce i Interpol začal podrobně věnovat tomuto střetnutí, kde Magpies dotáhly Gunners, kteří vedli 4-0 od 26. minuty.“

„Stále přetrvává klima podezření ohledně zápasu a podivných přesunů peněz. Tomáš Rosický, český záložník Arsenalu, který přišel na hřiště jako střídající hráč a zavinil dva góly, bude také přezkoumán Interpolem,“ říká článek Foot365.

Reagovat
Biozdenda

no vypadal az trochu podezrele, takhle blbe jsem ho fakt jeste nevidel hrat..

Reagovat
Amos

jo hral špatne,ale uplatek? to mi přijde absurdní,neřeknu rozhodčí,ale Rosa?

Reagovat
j_mrazik

No to ale nedělá schválně. On prostě nebrání.

Reagovat
j_mrazik

Teda doufám, že to nedělá schválně!

Reagovat
Amos

Ale on je v bránění dobrej Tomáš , jenomže podle mě nikdo , kdo by do toho zápasu naskočil , by se moc nechytal , Newcastle byl ve strašnym laufu , to prostě nešlo , vždyť Squillaci hořel , jak papír ... Navíc ten "faul" na Bartona to nebyl,takže mi to přijde absurdní,akorát mu tím níčí sebevědomí

Reagovat
j_mrazik

Já bohužel/bohudík ten zápas neviděl, ale z minulých musím říct, že Tomáš prostě neumí odebrat hráče, který má balon pod kontrolou. Nedokáže ho odstavit. Ve čtení hry to není špatný, ale mám i pocit, že ztratil na rychlosti. Zranění jsou snad pryč, tak už by se mohl do toho trochu obout. Přijde mi, jako by tam do toho chodil na 70% a to je málo. Pokud máme balon na noze, tak si toho nikdo nevšimne a on třeba i posbírá odražený balony, ale jakmile jsme pod tlakem, tak jenom stínuje a obíhá protihráče.

Jinak podle základní sestavy jsem přesvědčenej, že kdyby hrál na DM Song, tak 4 goly prostě nedostaneme.

Reagovat
Amos

No jediné v čem doopravdy v obranné práci vyniká jsou skluzy a jejich většinou skvělé načasování , paradoxem je , že i Andrey bránil lépe, na rychlosti ztratil určitě,ale pořád tam má tu přímočarost a zrychlení zas tak špatné nemá , stále to v něm je i několikrát to během zápasu ukázal a vystřelil , sice vedle ... Ale je pravda,že on se většinou veze s výkonem týmu , geniální přihrávky stále má , ale věk je znát , zranění se na něm podepsala a už to není,jako dřív , třeba se ještě pořádně chytne,ale taky mi přijde,že nejede teď na 100% , hodně by mu pomohl gól .... Tak i tak si myslím,že toto nebo maximálne příští sezona je pro něj poslední v dresu Arsenalu , nevadil by mi jeho návrat do Dortmundu ....

Jinak k Songovi , on nebyl vůbec potřeba , Diaby hrál brilantně , v defenzivě přes něj neměl nikdo šanci , zvládali jsme to i do jeho vyloučení , po něm jsme neměli DM , navíc se zranil Djourou a přišel Squillaci,který hořel , jako papír .. Na DM "hrál" Jack a on sám nemůže hrát DM , podle mě měl Eboue přijít dříve a do středu hřiště. Po bitvě je každý generál,ale tohle jsme zvládnout měli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Interpol nás nevyšetřuje, ale stejně to byla neskutčná absurdní kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to říkám,Čech je díra

Reagovat
smazaný uživatel

SHEARER

Reagovat
kiwwi

uz ten zapas pozeram 20. krat dookola a stale z toho nemozem...ten Tioteho gol, genialny komentator, Pardewova radost...normalne zimomriavky mam vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to videl uz....ten tlak v druhy puli byl proste ohromnej, kdyby rozhodci neodpiskal penalty, tak by ty goly stejne padly

Reagovat
SunFells

Tak na to ani vhodný smajlík neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka? I když třeba neuznanej gól Besta a hned minutu nato dal ten svuj.. prostě tlačilo se neskutečně. Upřímně jsem ale za stavu 3-4 věřil, že se konečně proberete dáte jistotu na 3-5... nestalo se, jsem jenom rád.

Reagovat
SunFells

Tušil jsem, jen jsem nevylučoval případnou naivitu Za 3-4 už jsem vyrovnání i očekával, ten tlak jste skutečně měli obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozbor po zapase jsem propas bohuzel, takze diky za nej... zduraznujou tam i Diabyho vylouceni za dvoje postrceni, cimz se vysvetluje definitivne "jenom" zluta pro Nolana.

Reagovat
kiwwi

ale na penaltu povedal Lawrenson: never ever a penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jsem prohlásil taky, že ta druhá nebyla. Stojím si ale za tim, že spoustu takových soubojů se mimo vápno píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampard11

škoda zase chelsea bez bodu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po sobotním "představení" Arsenalu sem se popadal za břicho,ale po nedělním "představení" CFC sem se musel ožrat bo tento trapas byl neskutečný. Takže závěrem: Do skupiny tragédů PL krom Arsenalu řadím bohužer i naše chlapce od toho potoku Stamford.

Reagovat
smazaný uživatel

.... a propo nejvíce mně SERE,že se nám po právu smějí z M´U a okolí.

Reagovat
vladis271

o to sa neboj, tí padnú približne o mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no nevim kaj.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný, kto sa teraz smeje, je Meireles a Mick McCarthy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele