Anglická Premier League - souhrn 23. kola

23.01.2010, 18:12, aktualizováno 27.01.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Chelsea si doma bez problémů poradila s Birminghamem a opět vede ligu. Doma uspěl také Everton, který porazil Sunderland, a Blackburn, jenž zvítězil nad Wiganem. Arsenal ztratil dva body na Aston Ville. Liverpool si včera připsal další bodovou ztrátu, tentokrát bez branek remizoval ve Wolverhamptonu. Tottenham porazil Fulham, uspěl také Bolton proti Burnley.

Everton FC - Sunderland AFC 2:0

27.01.2010 21:00

Góly: 7. Tim Cahill, 19. Landon Donovan

Everton potvrdil předzápasové prognózy a bez větších problémů porazil Sunderland. Black Cats naopak pokračují ve strmém pádu tabulkou.

Toffees zápasu většinu času dominovali a díky brankám Tima Cahilla a Landona Donovana si připisují tři body. Sunderland v posledních třech venkovních zápasech inkasoval neuvěřitelných 13 branek, načež dnes manažer Steve Bruce reagoval přestavením obranné čtveřice, v níž se objevila i nová posila Matthew Kilgallon. Před obranou se objevila pětičlenná záloha.

Jenže tento plán hostům příliš nezafungoval, protože Everton se ujal vedení hned z první šance. Běžela sedmá minuta, Fellaini poslal skvělý pas do vápna a Tim Cahill na zadní tyči přesně hlavičkoval. Přitom gól pravděpodobně neměl platit, protože Cahill stál v ofsajdu.

Situace se pro Black Cats ještě zhoršila v 19. minutě, hlavní roli znovu sehrál Tim Cahill, který přeskočil Kilgallona a Bainesův pas prodloužil na volného Donovana, který si vzápětí připsal první gól v Premier League. Bruce zareagoval okamžitým střídáním, jakýsi plán B přinesl na hřiště místo Richardsona druhého útočníka Kenwyna Jonese.

Změna se ale na obrazu hry příliš neprojevila, naopak Everton stále hře dominoval a Sunderland se v obraně vesměs trápil. Cahill mohl přidat svou druhou branku, ale hlavičkou tentokrát míč nasměroval přímo do gólmana. Sahu v dobré střelecké pozici zablokoval Nosworthy a Bainesův trestňák spadl do Gordonovi náruče. Sunderland se ke své první vážnější šanci propracoval až v nastavení první půle, jenže Jones na nebezpečný Zendenův centr zcela nedosáhl.

Toffees v demolici soupeře pokračovali i po změně stran a Sunderland se držel jakžtakž při životě pouze díky neuvěřitelným zákrokům na poslední chvíli. Nejprve musel na brankové čáře zasahovat George McCartney, když míč za Gordonova záda posílal Donovan. Vzápětí likvidoval Sahu běžícího samotného na branku Mensah. Sunderland nakonec dokázal zaměstnat Howarda až v posledních minutách. Domácí gólman musel likvidovat nebezpečný pokus Zendena a poté i hlavičku Jonese. Na to, aby ale hosté udělali něco s výsledkem to bylo žalostně málo, a proto všechny body zůstávají v Goodison Parku.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 0:0

27.01.2010 20:45

Góly: -

Arsenal mohl do čela, Aston Villa před Liverpool na pohárovou pátou příčku. Vinou remízového výsledku se však ani jeden tým ze svého místa neposouvá. Pravdou však zůstává, že nerozhodný stav platí i po 90 minutách právem. Střetly se holt dva dokonale vyrovnané celky.

Ostře sledované utkání nezačalo zrovna vlažně. Ovšem už v páté minutě trochu zaspal Vermaelen, nechal si Agbonlahora až příliš od těla a ten takové nedůslednosti okamžitě využil k nepříjemné přízemní střele, s níž si Almunia poradil jen taktak. Na opačném konci zase centr z rohu proskákal až k Denilsonovi, jemuž rána zpoza šestnáctky sedla velmi pěkně, takže i Friedel měl brzy možnost se zahřát. Alfou a omegou prvních minut byl však přesto poněkud pochybný projev hostující stoperské dvojice. Po faulu obzvláště nejistého Vermaelena také záhy velmi nebezpečně pálil Ashley Young. Projektilem kousek za vápnem minul pravý roh Almuniovy klece nanejvýš o dvacet centimetrů.

Kanonýři se trápili vlastně po celý první poločas. Hlavně uprostřed hřiště často přicházeli o balon, takže přečíslení jejich obrany nebylo úplně vzácným jevem. Jedno takové však zbytečně zazdil Heskey, když po sklepnutí od Agbonlahora namísto přihrávky okamžitě mířil pánu bohu do předsíně. Zanedlouho pro změnu Young ztrapnil Clichyho a měl dost času na rozmyšlenou, koho vyzvat ke skórování. Nakonec na zadní tyči našel Downinga, který se ale do střely z voleje nepoložil vůbec dobře. Přesto to ve finále mohli být právě tápající Gunners, kdo byl v první půli nejblíž gólu. Jenže svůj odvážný průnik zakončil dosud neviditelný Fabregas jen střelou do tyče, aby pak dorážku do odkryté klece Rosickému nešťastně znemožnil spoluhráč Ramsey.

Druhé dějství odstartovalo v podobném duchu jako to první. Hrálo se ze strany na stranu. Ovšem zatímco Friedelovi centr zleva propadl a nic moc z toho nebylo, nešťastně přizvednutý centr zprava na opačném konci dopadl přímo na hlavu Downinga. Ten však ve stoprocentní šanci opět selhal, když zívající branku z metru netrefil. Jak to ale bylo i v prvním poločase, také teď měli více ze hry domácí a pak přišel jeden výlet Kanonýrů a fanouškům Villans mohly začít vstávat všechny chlupy po těle. Tentokrát to byl Aršavin, kdo proskočil podél dvou obránců, dostal se až k Friedelovi, kterého z posledních sil jen trefil, ale důsledek toho všeho mohl být pro birminghamské přesto drtivý. Fabregas totiž odražený balon ihned sklepl k Rosickému a ten po hbitém zpracování zblízka napálil pouze břevno.

Ve zbytku poločasu se hrálo spíše na branku Almunii. Tu soupeř bombardoval hlavně centry jak ze hry, tak především ze standardek. Arsenal se netradičně soustředil spíše na neinkasování branky, dopředu se nijak zvlášť nehnal. Výsledkem toho všeho byl až zoufalý nedostatek opravdových gólových příležitostí. Zápas o hodně, v závěru přeci jen poměrně nervózní, tak nakonec dospěl ke spravedlivé remíze.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Birmingham City 3:0

27.01.2010 20:45

Góly: 5. Florent Malouda, 32. Frank Lampard, 90. Frank Lampard

Chelsea je zpět v čele Premier League. K prvnímu místu jí dopomohlo jasné vítězství nad Birminghamem, který padl po úctyhodných 15 zápasech. Dvěma góly se blýskl Frank Lampard, třetí branku přidal Malouda.

Blues, tedy ti londýnští, rozjeli zápas ve velkém stylu. Už v šesté minutě se po centru Joea Colea radoval po přesné hlavičce z úvodní branky Florent Malouda. Za hosty odpovídal Jerome, jenž zkoušel štěstí ranou zpoza vápna, a mnoho nechybělo, aby míč tečovaný Benitezem skončil v brance. Nakonec ji ale těsně minul. Po dvaceti minutách mohla zvýšit vedení pro změnu Chelsea, Carvalhovu hlavičku ale zastavila tyč.

Druhá branka nakonec přišla po půlhodině hry, to se přesnou ranou k tyči trefil Frank Lampard. To bylo do poločasu z výčtu větších šancí vše a do kabin se šlo za stavu 2:0. Brums nedokázali na dobře hrajícího soupeře najít recept a pomalu kráčeli za první prohrou po 15 zápasech.

Po osmi minutách druhého dějství už mohlo být definitivně hotovo, když našel Ashley Cole přesným pasem Ballacka, ale Hart na brankové čáře čaroval. O pár minut později byl v akci opět německý oficír, ale ani half-volejem se neprosadil. Dvacet minut před koncem se dostal do šance Ashley Cole, ale zklamal a do útoku se hrnul Birmingham, ale ani James McFadden v zakončení zrovna nepřesvědčil. Závěrečná čtvrthodinka se odehrála jasně v režii Chelsea a jen díky žalostné koncovce stále vedla 2:0. Gólu se nakonec Blues dočkali až v poslední minutě, kdy se levačkou druhou branku v zápase připsal Frank Lampard.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Wigan Athletic 2:1

27.01.2010 21:00

Góly: 20. Morten Gamst Pedersen, 76. Nikola Kalinić - 58. Gary Caldwell

Blackburn může těsně nad sestupovou propastí zase o něco volněji dýchat. Může za to výhra nad Wiganem, jejíž skóre určily tři hrubky defenzivních hráčů. Obzvlášť nejistě pak působil debutant v brance Latics Vladimir Stojkovič.

Jako záskok za spolehlivého Kirklanda musel být logicky nervózní. Ale že bude vybíhat do vřav, z nichž ani nemůže vyjít vítězně, a naopak stát přikovaný na čáře tehdy, kdy mohl míč ze vzduchu snadno stáhnout, s tím nepočítal asi nikdo. Už v páté minutě balon přeletěl Stojkoviče, po pár karambolech přistál u Kaliniče, a ten zblízka napálil pravou tyčku Srbovy svatyně. Brankář Wiganu hrál hlavní roli také při první gólové akci utkání. Tehdy si odvážně doběhl pro Emertonův centr, aby ho vyboxoval přímo k Pedersenovi. Tomu už nedělalo tolik problémů z halfvoleje trefit přesně levý horní roh soupeřovy branky.

Neskrytou hrozbou pro wiganskou defenzívu pak byl především mladík Hoilett, jehož pěknou přihrávkou vyzval ke skórování Emerton, kanadský střelec ale těsně minul. Latics se mezitím po hřišti pohybovali bez jakékoliv jiskry. Normálně spolehlivé duo Francouzů N’Zogbia-Diamé hrálo jako kouzla zbavené, a když už Rodallega pěkným centrem hledal Scharner, ten míč pořádně trefit nedokázal. O něco více plynulosti se pak do herního projevu Wiganistů vkradlo ve druhé půli. A taky že se hosté brzy po přestávce dočkali vyrovnání. Caldwell v 57. minutě dokonale převálcoval svého odevzdaného strážce Chimbondu, doskočil si pro centr od rohového praporku a Robinsonovi nedal žádnou šanci.

V těchto pasážích si Latics užívali vlastní dominance, přesto jim zanedlouho zatrnulo, když Pedersen vystoupal nad dva soupeře a hlavičkoval do břevna. Mdlí Rovers se pak definitivně probrali až čtvrthodinu před koncem, kdy udeřil Kalinič. Po sérii neúspěšných útoků zahrával Pedersen roh a sebejistý Stojkovič dalším zvláštním rozhodnutím dovolil chorvatskému útočníkovi hladce rozhodnout.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 2:0

26.01.2010 21:00

Góly: 27. Peter Crouch, 60. David Bentley

Tottenham si jednoduše poradil s Fulham, na White Hart Lane ho porazil 2:0. Spurs soupeře prakticky k ničemu nepustili a samotným se jim podařilo vstřelit rozhodující góly, trefili se Crouch a Bentley, tedy dva hráči širšího kádru.

Už ve druhé minutě musel gólman Schwarzer do akce, když nepříjemně páli Huddlestone. Domácí záložník byl při střelecké chuti a vzápětí pálil znovu, tentokrát přímo do australského brankáře. Na druhé straně se po centru Gery snažil zahrozit Zamora, ale na míč nedosáhl.

Po necelé půlhodině hry přišla první a zároveň rozhodující branka duelu. Schwarzer nedokázal zachytit Bentleyho centr a Modrič připravil jednoduchou pozici pro Petera Crouche, jenž zavěsil. V nastaveném čase mohl přidat sám Modrič druhou branku, ale po povedené akci trefil boční síť.

V úvodu druhého poločasu pálil za Cottagers Damien Duff, ale přímo do Gomese a Fulham se prakticky na nic víc nezmohl. Nemohl se tak divit, že v 60. minutě inkasoval druhou branku. Trestný kop Davida Bentleyho tečoval ve zdi stojící Riise, což nechalo Schwarzera jen bezmocně sledovat, jak míč letí za jeho záda. Víc se již v Londýně nestalo a Tottenham vyhrál 2:0.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Burnley FC 1:0

26.01.2010 21:00

Góly: 35. Chung-yong Lee

Burnley se prvního venkovního vítězství nedočkalo ani v souboji s mužstvem, jež vede manažer-přeběhlík. Celou dobu tahalo za kratší konec, i když ve statistice držení míče nijak nezaostávalo. Poměr šancí hovoří však jasně a rovněž na góly vyhrál ten tým, který si to více zasloužil, tedy Bolton.

Úvodní pasáže zápasu nabídly divákovi spíše jen silový fotbal s četnými osobními souboji, z nichž jeden takový se stal také velmi brzy osudným hostujícímu McCannovi. Ten musel po střetu s Klasničem vystřídat už v deváté minutě, aby ho hned vzápětí do šaten doprovodil kapitán Alexander.

A absence dvou tužidel středu pole byla hnedka znát. Daviesův překvapivý pas okamžitě našel v ojedinělém úniku Muambu, tento netradičný střelec však v cukuletu vypálil nad břevno. O pár chvil později si zase Cahill naskočil pro lukrativní roh Taylora a ke gólu mu tehdy scházelo jen o něco lepší trefení balonu.

Burnley se naproti tomu tvářilo klasicky venkovně, tak jako mimo Turf Moor skoro pokaždé. Útoky tahalo takřka výhradně po pravé straně, přičemž se vyznačovalo spíše bázlivostí než nějakou průbojnosti. Přesto ještě do první třetiny utkání vtěsnalo svou první šanci - po celé šířce šestnáctky se míč dostal až ke Fletcherovi, jenž umně protáhl Jaaskelainena. Eaglesovi se pak už zprvu nadějná dorážka vůbec nepovedla.

Ve zbytku první půle už se hra spíše přelévala z jedné strany na druhou. U branky Clarets se málem blýskalo po Duffově tragikomické malé domů, které mohl dalekonosným lobem do prázdné klece využít Klasnič. Ve skutečnosti však těsně minul. Na opačném konci hřiště zase nebezpečně pálil Kalvenes. Bolton byl ovšem v útočné fázi nenucenější jak soupeř, a také proto zakrátko udeřil. Pro Daviesovu citlivou kolmici si naběhl Lee, číhající možná kousek za ofsajdovou hranicí, a svou suverénní koncovku ještě dramaticky odrazil od břevna za čáru a pak zpět do pole. Za Burnley již do přestávky zvládl promluvit tak akorát Eagles, který však své sólo nezakončil ani zdaleka ideálně.

Začátek druhého dějství se nesl především v duchu domácího stíhání dvojnásobku vedení. Ať už máme na mysli Daviesovu nepřesnou ránu či snad Cohenovu hlavičku z vyzývavé pozice, pokaždé šlo o slušné příležitosti k soupeřovu doražení. Ofenzíva Turfites se naproti tomu nacházela v evidentní křeči, příliš toho vymyslet nebyla schopna. Také Gardnerův průnik z 84. minuty ovšem nevypadal zrovna uvolněně, a přesto mohl vyústit v rozhodující trefu. Domácí křídelník se tehdy krkolomně probil přes tři protihráče, aby záhy jen těsně minul.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - West Ham United 1:1

26.01.2010 20:45

Góly: 76. Danny Webber - 52. Matthew Upson

Souboj zespodu tabulky nic zázračného nepřinesl a Portsmouth s West Hamem si nakonec spravedlivě rozdělili po bodu. Pompey tak zůstávají poslední, Kladiváři těsně nad sestupem.

Ve 20. minutě se před branku hostí přivezla první šance. Z levé strany odcentroval Hreidarsson, ale míč volného Piquionneho minul. Vzápětí se na druhé straně hrnul do šance mladičká Nouble, na němž bylo vidět, že na sobě musí ještě hodně pracovat. Tentokrát si však vypracoval skvělou příležitost, proti které výtečně zakročil Begovič.

Hra se okamžitě přenesla zpátky na druhou stranu, aby se mohl Piquionne dožadovat penalty za údajné držení dresu. Sudí ho však nevyslyšel. West Hamu se ale míč odvrátit zrovna nepodařilo a Greena na brankové čáře mohl nepříjemnou střelou prověřit Kaboul. Kolem dvacáté minuty se bylo ve Fratton Parku skutečně na co dívat, hrálo se nahoru dolů a do šance tak museli zákonitě hosté. Další skvělý zákrok musel vytáhnout Begovič, tentokrát proti Collisonově ráně.

To bylo však bohužel na dlouhou dobu vše. Další výraznější akcí byla až branka z 52. minuty. Nakrátko rozehraný roh Hammers byl jen tak napůl odvrácen a míč se okamžitě vrátil zpět do vápna, kde ho hrudí poslal za brankovou čáru Matthew Upson. Za deset minut mohlo být vyrovnáno, ale Wilson v obrovské šanci hlavičkou netrefil. Vzápětí mohl do rozložené obrany soupeře udeřit Nouble, ale Begovič opět předvedl dobrý zákrok.

V 76. minutě se dočkal Portsmouth vyrovnání. Na polovině hřiště vyhrál důležitý hlavičkový souboj Boateng a Utaka poté přihrál míč Webberovi, který rozhodl o konečné remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 0:0

26.01.2010 20:45

Góly: -

Proměnlivé liverpoolské počasí ne a ne zmizet. Dnes Reds pro změnu opět nadělilo neuspokojivý výsledek, když horcí favorité nedokázali přemoci chrabré Vlky. Úkol znějící "navázat na poslední úspěšný duel s Tottenhamem" se tak svého naplnění nedočkal.

Ofenzívu Liverpoolu vedl do boje poněkud pochybný triangl - čerstvě uzdravení Gerrard s Rierou a debutant Maxi. Podle toho to pak na hřišti také vypadalo. První a rovněž poslední šanci prvního poločasu na straně Reds registrujeme v samém úvodu, kdy nepovedeně hlavičkoval Riera.

Jinak první nudnou část, při níž měli hráči nejvíce starostí s nedobrým povrchem, ovládali spíše Wolves. Především Matt Jarvis po své levé straně nebyl k udržení a jeho dva centry znamenaly obtíže pro defenzívu Liverpoolu. Poprvé na přední tyči neuspěl Doyle, jehož pokus zablokoval Insua, poté hlavičkoval Foley přímo do Reiny.

Wolverhampton se pyšní vůbec nejméně potentní ofenzivní vozbou Premier League, takže ani nebylo divu, že se mu prostor mezi třemi tyčemi zrovna trefovat nedařilo. Také liverpoolští na tom pak zejména venku nejsou nejrůžověji. Přesto se obě mužstva o přestávce trochu probrala a hlavně Riera nebyl příliš daleko od vstřelení úvodní trefy. Volej mu však nesedl úplně ideálně a Hahnemann tak zvládl zasáhnout. V závěru se pak znovu přihlásil o pozornost Doyle, tentokráte se střelou až příliš vysokou.

Více informací k zápasu

Manchester United - Hull City 4:0

23.01.2010 16:00

Góly: 8. Wayne Rooney, 82. Wayne Rooney, 86. Wayne Rooney, 90. Wayne Rooney

Úžasné galapředstavení Wayna Rooneyho čekalo na Old Trafford na ty, co vydrželi sledovat zápas s Hullem až do poslední minuty. Ještě v 82. minutě totiž Red Devils vedli po trefé Rooneyho jen 1:0, ale pak přišla pro domácího útočníka s číslem 10 na zádech desetiminutovka slávy a další tři góly. Sečteno podtrženo, Rooney poslal Tigers domů se čtyřbrankovým přídělem.

V základní jedenáctce United se po tříměsíční pauze objevil stoper Rio Ferdinand a zápas odehrál ve velkém stylu. Pro domácí se tak konečně začíná zlepšovat situace v obraně. Manchester se dostal do vedení už v osmé minutě, kdy dorážel Wayne Rooney. Na úvodní branku se ale domácím nepodařilo dlouho navázat. Ferdinand dvakrát branku netrefil, Owenovi se v zakončení vůbec nevedlo a Rooneyho volej jen prosvištěl kolem břevna.

Tento vzorec pokračoval i nadále, útočná dvojice Owen, Rooney se ne a ne prosadit. Na posledních dvacet minut uvolnil Owen místo Berbatovovi, aby se zvýšila šance na pojištění výhry, ale paradoxně to mohl být Hull, kdo mohl udeřil. Kamel Ghilas ale branku těsně minul.

Od té chvíle už ale převzal otěže zápasů Rooney. Vše načala 82. minuta. Nani kopal trestný kop, který hodně překvapil gólmana Myhilla, jenž míč s pomocí břevna vyrazil, ale Tigers se míč přesto nepodařilo úplně odvrátit, a tak nakonec skončil po Rooneyho střele v brance. O čtyři minuty později využil Rooney přesného centru Naniho a hlavičkou nedal Myhillovi šanci. A své veledílo Rooney dokonal ve třetí minutě nastavení, když v pádu přesnou ranou počtvrté překonal frustrovaného Myhilla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC22163355:1851
2.Manchester United23162553:1950
3.Arsenal FC23154459:2549
4.Tottenham Hotspur23125644:2441
5.Liverpool FC23115740:2638
6.Manchester City21108342:3038
7.Aston Villa22107529:1837
8.Birmingham City2296721:2233
9.Everton FC2278732:3429
10.Fulham FC2276926:2627
11.Blackburn Rovers23761025:4027
12.Stoke City2167819:2625
13.Sunderland AFC22651130:4023
14.Wigan Athletic21641124:4622
15.Bolton Wanderers21561029:4221
16.West Ham United22481029:3820
17.Wolverhampton Wanderers22551217:3820
18.Burnley FC22551222:4420
19.Hull City22471120:4619
20.Portsmouth FC21431419:3315
Zbývající zápasy
16.02. 20:45Stoke City - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (578)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

(co víc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo byl lepší

Reagovat
r.mrazik

bla bla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

v nakupování gelu?

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna, ale taky v humoru ve srovnani s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Reagovat
irik

Reagovat
mithro

Reagovat
homeles8

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

wayne rooney nehraje fair play ohledně druhyho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chytráku Chci vidět tým, který tlačí na soupeře v jeho pokutovém území a zakopne míč, navíc se ten hráč srazil s vlastním brankářem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to spíš ukazuje na to jak sou na tom united špatně když proti předposlednímu celku potřebujou dávat takový goly

Reagovat
r.mrazik

odpiskat to ma rozhodci,jinak se hraje dal,je to normal v pravidlech...dal bych to nerozvadel

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba zakopnout balon ajo to vlastne mu nehraj oni totiž nehrajou fair play

Reagovat
r.mrazik

tezko rict,jestli toho hrace vubec videli...preci jen se vsichni stahovali se stopera a toho,ze obrance lezel na zemi vlastne NEVYUZILI...ale to je fuk...prskej dal,je to jedno

Reagovat
Mimalu

v paravidlech fa se pise ze hru ma zastavovat rozhodci aby se ta hra zbytecne nerozkouskavala

Reagovat
Counter

hoď tam místo "wayne rooney" "Arsenal" a nějakých kladných palců se jistojistě dočkáš ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Nefér by bylo, kdyby třeba využil toho, že se tím zraněným hráčem posunula ofsajdová hranice, ale on i tak vybíhal tak, jako by tam ten hráč nebyl. Zakopávat míče při každým ležícím hráči už se podle mě (a podle doporučení federace) teď už moc nenosí.

Reagovat
RickNash

az na to ze v Anglii v pripade zraneni na hraci plose prerusuje hru rozhodci... na záznamu gólu je vidět, že dává signál hrčům Manchesteru, aby hráli dál... takže

jo a Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Ronalda bol možno ťažký ale odchod Ronneyho by bol katastrofálny.Je vynikajúci strelec, a koľko on toho vybojuje pre tím,je neuveriteľné. Po dlhšej dobe bude kráľom Premier League rodák z Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by pěkné kdyby to udrzěl kolik měl vlastně loni nejlepší střelec Anelka 20 kousků ??

Reagovat
smazaný uživatel

19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby mu to vydrzelo...osobne doufam ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

loni byl kralom Premier league taky rodak z anglicka - Stevie G

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my sa bavime o anglicku nie o spanielsku a jeho koloniach

Reagovat
smazaný uživatel

strcte tomu růnymu na obrazku do pusy kebab...nemuzu se na ten jeho hladovej kukuc divat

Reagovat
smazaný uživatel

to je obrazek, když má sex ve sprše se spoluhrači

Reagovat
Bakary3

Vy jste vtipný teda..

Reagovat
66pepo66

trapko

Reagovat
RickNash

vtipe vylez...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sup s nim do Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

do Realu nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

penize jsou mocny argument...a vsichni vime, jak jsou na tom majitele MU financne...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney do Realu neodejde, miluje UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby...

Reagovat
vladis271

Miloval aj Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ale je to tak, láska v tomto prípade nie je argument

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli ho prodaj tak Glazerovi zhoří barák, ne jeden, ale všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby sme sa na konci sezony necudovali...

Reagovat
smazaný uživatel

v PL by mi strašně chyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

mne ne, je strasne nesympaticky...

Reagovat
smazaný uživatel

pak je pro tebe nesympaticka asi i celá PL

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za kravovinu tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je typ hráče, kvůli kterým lidi sledují anglický fotbal. Nic víc, nic míň. Je-li ti nesympatický, pak nemáš rád anglický fotbal - je ti nesympatická PL. Řiká se tomu logika, hmm?

Reagovat
smazaný uživatel

a akvarko doma nemam...EPL je smeskou ruznych hracu a stylu, lidi ji sleduji, protoze se tam hraje dobry fotbal, ne protoze tam hraje Rooney...navic ten fotbal v podani anglickych mancaftu uz diky tem ruznym naplaveninam neni tak moc "anglicky"...vetsinou

Reagovat
Boban

a ty bys vyhodil typicky anglicky hrace a vymenil je za naplaveniny? omg..

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli lidem jako ty a jejich hloupym pripominkam jsem uz dostal nekolikrat ban...necham to radsi bez komentare

Reagovat
Sancek

Co je naplavenina?

Reagovat
smazaný uživatel

ASi všichni ti co se nenarodili ve Velké Británii(Anglii) a hrajou v PL...

Reagovat
Boban

ti co hrajou kulovy a stejne jsou na hristi (a jsou nebriti)

Reagovat
smazaný uživatel

nebo taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem to nemyslel pejorativne

Reagovat
smazaný uživatel

vskutku

Reagovat
Sancek

pořád nechápu proč jsou to naplaveniny prostě hrajou fotbal líp než ňáký angličani tak se tam dostaly a rozhodně bych je nenazyval naplaveninama!

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné! Já ti jenom řekl co znamená naplavenina.. Já proti tomu nic nemám at si v PL hraje ten kdo na to má

Reagovat
Godwinson

panebože, co se tu člověk nedoví za hovadiny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť jak mraky...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je to samé akorát v jinym dresu. Taky ho nenávidim, ale hráč je to skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nepopira Rooneyho kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to bereš z tohto ulhu pohladu tak máš pravdu. Keď to zoberem zas z toho pohladu, že ho nemám rád, tak by mi nechýbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastně jsem to napsal, to uznávám. Myslel jsem sympatie podle herních vlastností.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je typ hráče, kvůli kterým lidi sledují anglický fotbal....

tak toto je strasna mrakovina co si napisal... podla mna ma kazdy svoj typ hraca a vobec to nemusi byt rooney... akoze mne sa paci ako chalan hra ale ze by som zrovna kvoli nemu utekal k telke si pozriet zapas pl tak to teda nie... ja si rad pozriem pl ale skor ma beru hraci ako joe cole, giggs alebo torres... ale nebudem pisat ze kvoli hracom ako oni ludia sleduju pl... bullshit

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nechýbal...

Reagovat
smazaný uživatel

mně ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chýbal. To potom totiež môžem povedať o Gerrardovi, sral by som si ale do huby...

Reagovat
smazaný uživatel

No už napísal lexessovi, tak, asi tak...

Reagovat
Kaze

Rooney Nani výjimečně hrál dobře. Owen dneska nic moc

Reagovat
Jardin

Nani

Reagovat
Paddy

ten druhy gol kdyby to bylo 0:0, ale vedli

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

v malym vapně ležel zraněnej protihráč a on hral dál a dal gol takže nemohl byt ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

u nej me to ale neprekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd stejně nebyl .. další argument?

Reagovat
smazaný uživatel

žádný jiný argument už není

Reagovat
RickNash

ty jo

to nevíš že v Anglii hru přerušuje rozhodčí, když je hráč zraněnej. ten takyposuzuje, jestli nedá útočícímu týmu možnost dokončit akci (to udělal, podívajte se na opáčko, sudí tam signalizuje výhodu, tzn. dokončete akci...) ?

to nevíš, že když je hráč zraněnej tak se do ofsajdový linie nepočítá?

to ses na ten gól vůbec nepodíval? za úrovní Rooneyho byli 3 hráči (i s gólmanem), takže tak nebo tak, o ofsajd se vůbec nejdnalo!

takže tady neházej špínu na Rooneyho, zahrál skvěle a nefér na tom nic nebylo...

meleš blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

když se na to podíváš, tak o tom nikdo nevěděl.. a hráči Hullu mohli zakopnout míč do autu, ale neudělali to - fair play tu neni argument

Reagovat
smazaný uživatel

taktak... normální gol.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady meleš když to všichni viděli pak nemohl být ofsajd tak rooney

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy na blití fakt Už vidim, jak by si zakopl míč ty

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je let?

Reagovat
r.mrazik

nerozumim reci tveho kmene...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že nejaký dement na Nova sport trepe niečo o ofsajde, neznamená, že je, hlupáčik

Reagovat
66pepo66

a je to tu.. stacilo mi vidiet tvoj nick a ktom uprecitat par riadkov co si napisal.. a s radostou ti oznamujmem, ze si m inesympaticky.. priam mi lezies krkom a to ta ani nepoznam osobne.. preboha co tam po ofsajde ?? rozhodca to neodpiskal a hralo sa dalej.. a mimochodom nezrazil sa asi nahodou s valstnym spoluhracom ??!!! tak o co ti stale ide ? je uplne jedno ci dal 3 alebo 4 goly.. united maju 3 body a hotovo.. tak sa spametaj uz.. je mi z teba na

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, dieťa, zbehni si späť po prášky.

Reagovat
RickNash

tak ňák...

Reagovat
smazaný uživatel

Nani kope priame kopy ako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre ta trochu lepsie ako ronaldo staci ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych byl Ronaldofil, nemám ho rád, ale jestli mi chceš říct, že to kope líp nebo stejně jako Ronaldo, tak si hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pred prvým golom kopol podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná se o to snaží, ale má k tomu ještě hodně daleko teda

Reagovat
hefy

Casper Ankergren.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak klobou dolu před tim, co dnes Wayne předvedl a Nani si snad konečně probudil? Snad ano

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Tomekcz

Nj kdyz Gallas zprasil hrace Boltonu 20 metru pred vapnema a pak dali gol tak to bylo ok, rozhodci to nefouknul, ale tady se srazi golman a obrance navic byl zavar ve vapne tak nevim proc by to zakopavali, kdyz byla sance.

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsi přišel na to, že to(gallas) bylo OK? Možná sis nevšim, ale docela se to rozebíralo.

Reagovat
r.mrazik

z Naniho mam dnes celkem radost,ten kluk to v ty noze proste ma...konecne po dlouhe dobe zahral prumerne

Reagovat
smazaný uživatel

snad nadprumerne ne?

Reagovat
r.mrazik

nene,pro me zahral prumerne...plnil si povinnosti a dal jeden dobry centr...nadprumerneho tam nevidim nic...ale prumer na MU je fajn, rozhodne lepsi vykon nez ty predchozi...vsak rikam,mam z neho radost

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem ho nikdy neviděl dát za zápas tolik míčů z první

Reagovat
vodka

pro mojeho kapitána Rooneyho ve fantě...

Reagovat
vodka

měl tam byl palec eště...

Reagovat
smazaný uživatel

este dodam k zapasu .. nani konecne zacal poradne hrat a owen tiez dobry len tie sance mohol premenit.. park tam nema co hladat sice to je azijska reklama ale nehra nic.. rio stary znamy super vykon a uz sa tesim na cityyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle WHITES! Otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Wazza byl dneska frustrovaný. Nejdřív zjebe Fletchera, pak řve na Gibsona, rozhazuje tam rukama jak blázen. Po tom druhém gólu se ale trochu uklidnil a ukázal, jak je pro United důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádnej Rooneyho zastánce, ale Gibsona zjebal oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Manchester rád, takže to neříkám nějak zle.

Reagovat
vodka

toho Fletcher ale naprosto bezdůvodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co to bylo? Vůbec si nevybavuju, kdy ho seřval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil sporsto out, keď naň nabehli dvaja obrancovia.

Reagovat
vodka

ten aut naopak hodil dobře, do volného placu přímo do pokutového území... Rooney to akorát vůbec nečekal a trvalo než vyběhl, kdyby to pochopil hned, tak má stoprocentní šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Sprosto je špatně že? Tak Fletch to házel v rychlosti, navíc se mi nezdálo, že by to hodil extra špatně. Wayne se tam rozčiloval jak malý fracek.

Reagovat
smazaný uživatel

TAK Rooney měl dneska den pálil jak to šlo 4 golí perfekt kanonáda dál hrál parádně Nani k ničemu Daron Gibson Park jin sung a Fleathr taky blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Fleathra jsem na hřišti skoro neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani takhle kdyby hral porad tak za chvili nahradi ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že už teď ho strčí do kapsy. Dal bych Nanimu za gólovej centr zlatej míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kuš...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tě trápí tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Srandičky, srandičky

Reagovat
smazaný uživatel

To už si nemůžu ani udělat srandu z nějakýho nevinnýho scumíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho bolo veľa...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já budu doufat, že do budoucna mi dovolíš víc se odvázat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli před tím jsem nadával, že Nani neumí centrovat a on mi vytře zrak takovým parádním míčem.

Reagovat
blaugrana

Nani ma taký syndróm, že v jednom zápase zažiari a v následujúcich 4 vyhorí.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to vystihol úplne presne.

Reagovat
hefy

Bechio, paráda, tak snad vyrovnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal že po parádním vystoupení proti Spurs dostane příští zápas Myhill bůra...Tak jsem se sekl jen o jeden kousek

Reagovat
smazaný uživatel

BECKFOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
smazaný uživatel

juchuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ako sa naň teším v PL. Ako je možné, že tak dlho trčal dole... Beckford-Saha, no to budú zas pastvy pre moje oči.

Reagovat
fantomas

Snový útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

oba dva dokáží být během zápasu doslova neviditelní...

Reagovat
smazaný uživatel

To dokáže každý útočník. Čo to trepem, čo útočník, každý hráč. Darmo je niekto viditeľný každý. Nezvyknú kaziť, sú nebezpeční, dávajú góly a najmä dôležité. Obaja výborní strelci. Viac si tréner nemôže priať. Btw. neviditeľnejší než Bent, ktorý patrí medzi naj strelcov nie je ani jeden z nich, zväčša naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

A neviditeľní byť nedokážu, ich si medzi ostatnými všimneš ihneď. Ok, to len tak...

Reagovat
fantomas

Přesně, Bent je na tom ještě hůř, daleko hůř, a to se tu na něj pějou ódy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako kto....

Reagovat
fantomas

V té neviditelnosti oproti Beckfordovi a Sahovi.

Reagovat
smazaný uživatel

"tu na něj pějou ódy" "Ako kto... ", podotýkam, bez otáznika

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že pak by to bylo "ak kto", ale dobře...já vim, že ty na něj ódy nepěješ. Ale my dva sme spíš takový dva ostrůvky v záplavě bezmezné chvály.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že mnoho z tých "normálnych" sa k nemu ani poriadne nevyjadrovalo, túto sezónu, ale budiž.

Reagovat
fantomas

Naopak - tuhle sezonu se k němu začali vyjadřovat, co sem tak pozoroval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom ďakujem za vzájomný kompliment no...

Reagovat
fantomas

No...není zač no...

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
fantomas

Né no..

Reagovat
vodka

tím jako myslíš mě? Já sem o něm pokud vím napsal akorát to, že pokud mu manažer důvěřuje, tak je možná najlepší zakončovatel v lize...

Reagovat
fantomas

Nevim, koho konkrétně myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlenec

Reagovat
smazaný uživatel

No dovoľ...

Reagovat
hefy

WHITES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

OT: Everton definitívne potvrdil angažovanie Muchu

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford a Mucha, parádne posily pre novú sezónu Moyes nie je obyčajný človek.

Reagovat
vladis271

Presne a hlavne takpovediac obidve vzhľadom na svoje kvality zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

no já se asi poseru

Reagovat
vladis271

OT:

Viceprezident anglického futbalového klubu West Ham United Karren Brady povedal, že ak klub bude hrávať po skončení OH 2012 na Olympijskom štadióne v Londýne, tak sa dá premenovať na West Ham Olympic. Dvojica nových majiteľov David Sullivan a David Gold, ktorí prevzali klub minulý týždeň, plánujú opustiť štadión Upton Park a prenajať si neďaleký Olympijský štadión. Brady sa vyjadril, že by veľmi rád privítal zmenu názvu klubu. Organizátori OH 2012 chcú po skončení podujatia skresať kapacitu štadióna z 80 000 na 25 000 sedadiel. Brady uviedol, že priaznivci West Hamu by pravidelne zaplnili aj 55 000 miest.

Dúfam, že je to len spackaný preklad slovenských žurnalistov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Kdes to vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nový čas.sk (blesk.cz)?

Reagovat
vladis271

SITA

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? To by bolo ok, akurát Ham Olympic, are you f*ckin` kiddin` me?

Reagovat
smazaný uživatel

ti odborníci především nevědí, že KAREN BRADY

Reagovat
smazaný uživatel

ti odborníci především nevědí, že KAREN BRADY

Reagovat
smazaný uživatel

JE ŽENSKÁ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu smál hned taky

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bit crazy...a čo je ona, ak sa jej páči myšlienka sku*viť názov?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

WHO

Reagovat
honziss

Blbost. Už jen to, že by se West Ham stěhoval na OS je dost hnusné, ten název, to už by fanoušci neunesli.

Jo a slovenští žurnalisté asi ještě Karren Brady neviděli. Hotová Stiflerova máma a oni jí změnili pohlaví.

Reagovat
Counter

Leeds výborný, na Elland Road dostanou slípky na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

výborný? prosimtě, kdyby to skončilo 4:0, tak nikdo neřekne ani ň

Reagovat
smazaný uživatel

Counterovi len chýba čiarka.

Reagovat
vanGomm

Právo přerušit hru by měl mít jen rozhodčí a dát mu pokyn můžou i asistenti.Takže pokud hráč úmyslně zakopne míč,ať se jedná o jakoukoli situaci měl by dostat žlutou.Ono by to pak zřejmě rychle přestalo.To zakopávání a následné vracení jen zbytečně zdržuje hru.Za zápas se to stává i několikrát.Je zajímavé,jak si hráči chtějí tímto hrát na fer pley a přitom ti stejní se pak za chvíli dohadují o vhazování autu kolem půlicí čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Proboha, jak by mohl hráč za odehrání míče do zámezí inkasovat žlutou kartu?? Vždyť to je svaté právo hráče, on může míč odpálit prakticky kam chce a klasifikovat jako přestupek zahrání míče do zámezí ve chvíli, kdy je zraněný hráč, je naprosto nepochopitelné.. Navíc ještě k tomu s udělením žluté karty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som vysvetlil ten pôvodný, vzťahoval sa na všetko okrem vety o žltej karte, ktorá je nezmyselná. Žiadna schíza

Reagovat
vitasrp

Už jsem se tě na to chystal tázat..

Reagovat
smazaný uživatel

Však preto som to písal tak rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ti musím něco ukázat:

Hrubas (20:41:17 23/01/2010)

WE´RE TOP OF THE LEAGUE, TOP OF THE LEAGUE!!

Hrubas (20:41:28 23/01/2010)

co na to říká fanoušek šestého liverpoolu?

Tomasinho (20:41:54 23/01/2010)

my nejsme sedmí? :D

Reagovat
vladis271

Berie to s nadhľadom Ako v civilizovanej časti Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Já jsem psal pouze o úmyslném zakopnutí míče,tedy když nařp. hráč ač neatakován zakopne míč do autu.Toto rozezná každý rozhodčí.Tam by měla následovat žlutá karta.Podle mě je to nešvar.Není přece potřeba,aby hráči tímto způsobem suplovali rozhodčí a na něco si hráli.

Reagovat
vitasrp

No a to je právě totální kravina, protože přece nemůžeš hráče trestat za něco, co podle pravidel může bezproblémů učinit... To není žádné porušení pravidel, zakopnout míč prostě můžeš kdy chceš, kde chceš a za jakýkoli situace chceš.. Žlutou kartu za tohle dávat nemůžeš, to nejde, vždyť už jenom z principu se nejedná o porušení proti pravidlům, tak se to přece nemůže trestat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z pohľadu, že by vanGommm udelil práve na toto výnimku, žiadnym pravidlám by to predsa neodporovalo.

Reagovat
vitasrp

I tak mi to z principu připadá jako kravina.. Já si to třeba z pohledu hráče vůbec nedovedu představit, připadalo by mi jako hnus, že zakopnu balón, když soupeřův protihráč po tvrdém souboji leží na zemi, no a protože už mám jednu žlutou kartu, tak bych musel odejít pod sprchy, ačkoli jsem se vlastně nijak neprovinil.. Fuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako kravina to je, len ťa poopravujem.

Reagovat
vanGomm

Hráč zakopne balón a pak ho to druhá strana zase vrací jak dojemné.Přitom se skoro minutu vlastně nehraje a toto je vidět např. i 5-6x za zápas.Právo takto přerušit hru by měli a myslím,že i mají pouze rozhodčí a od toho tam přece jsou.Bez žlutých se potom ovšem toho zbytečného zdržování hry nezbavime.Já si teda fer play představuji trochu jinak.Třeba,že hráč přizná ruku,nebo teč a soupeř má kopat roh atd. atd.Jak je vidět máme na to každý jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To by v Gambac lize bylo hafo nedobrovolnejch zlutych

Reagovat
smazaný uživatel

V Portugalskej lige je za to zlta, tam to vyriesili jednoducho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívá se někdo na naše futsalisty? To je hnus,trapas....

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

jo...katastrofn.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud už patří HSV.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, sakra, sakra! Dostal jsem palec dolů

Reagovat
hefy

Mě tady včera asi tři poblili.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Rooney

Reagovat
Swarley

každopádně parádní představení v podobě Rooneyho, ale kdo sleduje zápasy United musí uznat, že takových gólových představení mohlo být v letošní sezóně mnohem a mnohem víc...buďme rádi za to, že mu to tam padá tak jak padá, i když by toho mohlo být víc...snad to teď už bude jen lepší, dnes parádní výkon, klobouk dolů...

a já jako totální odpůrce Naniho musím uznat, že dnes tedy předvedl opravdu skvělý výkon a bude jedině dobře, když v tom bude pokračovat...nevěřím tomu, ale dnes se mi opravdu líbil...(nejednám pod nátlakem Getza)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
VdV

nejlepsi utocnik planety

Reagovat
Godwinson

Leeds mi dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Skončím 4. nejebne ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak až dneska jsem se dostal ke shlédnutí včerejšího zápasu MU a musím říct, že rozhodčí zápas zase slušivě ovlivnil.. Místo toho, aby v 79. minutě po tom zákeřným ohnání se loktem Ferdinanda zahrával Hull penaltu a byl v početní výhodě, tak dostal maximálně Fagan žlutou za kecy a jako dárek Hull další tři branky.. Jasně, pro hlavního bylo těžký něco v tý skrumáži před vápnem vidět, když se pravděpodobně ze všeho nejvíc zaměřil na míč, ale asistent, který to měl přímo před sebou, to snad vidět mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodcovi nepustaju spomalene zabery ako nam divakom v telke.To iste by sa dalo povedat aj o neodpiskanom faule na Naniho, alebo ked Chelsea vypadla v lige majstrov asi 3-4 roky dozadu, kde loptu vykopavali z ciary, gol videl iba Michel, alebo jeho asistent, ani zo zaznamu nebolo zjavne, ci gol padol alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně taky rozumnej komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Weiss nastúpil AŽ na 25 sekúnd ( ) ale stihol prebicyklovat 3 obrancov a skoro vyrobiť gól

Reagovat
smazaný uživatel

yop, co by bolo keby hral 25minut ... :)

Reagovat
fantomas

Tak to by logicky tentýž kousek stihl provést 60krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

no jo :D 180 bicyklov, 60 prihravok a 20 golov

Reagovat
smazaný uživatel

SKORO gólov

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

FranzJozef

26.01.2010 23:10

Tak Weiss nastúpil AŽ na 25 sekúnd ( ) ale stihol prebicyklovat 3 obrancov a skoro vyrobiť gól

Reagovat
smazaný uživatel

tych 20golov,ze streli som pisal ako vtip .... nijaky suvis s vypracovanim skoro golu pre spoluhraca v zapase s burnley to nemalo suvis

Reagovat
blaugrana

Alebo jedna kosa cez nohy a polročná pauza od futbalu...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Pool

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Tak Liverpool hazarduje jako hodně s tou účastí v LM.

Reagovat
papos182

Chteji to udelat napinave az do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley mal hrat aj proti Poolu a hned by to inak vyzeralo... V tomto Harryho nechapem, jasne kazdy trener ma svojich oblubencov a je tazke nechat sediet Krajncara vo forme a hviezdneho Modrica ale ani jeden na pravo nevie hrat tak dobre ako David a ak je Lennon zraneni tak prave on by mal byt volbou cislo 2. Dnes hral velmi dobre jeho kopacia technika ma stale svoje caro.

A musim dat za dnesny vykon najma Lukovi, ten si zasluzil dat aj gol za svoj fantasticky vykon chybalo mu iba par centimetrov....

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley byl zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentar z BW diskusie : "Just a comment, that weiss showed more skill in 10 seconds than the rest of the team in 90 minutes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi podobná myšlienka prebleskla hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss je frajer, z toho bude velka hvezda...

Reagovat
fantomas

To je docela dobrá hovadina. Ale tak nechám vás v tom. Vůbec, tohle porovnávat, to je disciplína pro děti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takéto porovnávania pre deti sú ako Vianoce, a dnes ich síce mali iba niekoľko sekúnd, ale nakoniec sa Ježíška dočkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné že to je blbosť, veď ten pravý záložník Lee hral dnes výborne a aj niektorí ostatní, ale ten komentár nebol určite myslený vážne ale mal iba pobaviť

Reagovat
smazaný uživatel

je to myslene s vtipom, nikto nerobi z weissa za minutu najlepsieho hraca zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...tam je nadsazka jak prase, ale fantomas asi nema zrovna nejkratsi vedeni...

Reagovat
fantomas

Ty drž pysk. Jakkoliv to bylo myšleno humorně (nehledě na to, že mi to nijak extra vtipný nepřijde), pořád je to zesměšnění celého kolektivu, kterej na Weisse těch 90 minut dřel.

Reagovat
FuckT

jak je pravda,ze hrali obetavo a dreli...ale to s tym "na Weisse" moc nechapem...hrali to hadam pre vitazstvo a aby isli pekne von zo zostupovych miest...alebo sa motivovali takto :"Ideme chlapi za Weissa..." ...to je jak Lord of the Rings...za Froda

Reagovat
fantomas

Nepochopils. Na Weisse dřeli, aby měli náskok, měli soupeře pod pokličkou a Coyle si mohl dovolit ho tam aspoň na chvíli poslat, i když byl s týmem ani ne týden. Tak sem to myslel. Nehledě na to, že ta tisíckrát zmíněná akce taky nebyla dílem jen Weisse.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi dost mimo, jestli to chapes jako zesmesneni celeho kolektivu...proste se tomu slovakovi neco povedlo a autor komentare to podal ve forme mirne nadsazky, nevim, co jsi tak zaprdenej, ze to musis takhle resit...

Reagovat
fantomas

Nic neřešim, ani ne na dvou řádcích sem tenhle fórek odsoudil. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No tys zase jednou přišel, viděl a obohatil, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje krédo

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je jednodušší hrát 10sec a udělat kličku a ukázat se než hrát od začátku a nést zodpovědnost za výsledek zápasu. Tohle se nedá porovnávat, on nemusel makat dozadu, nemusel se strachovat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Tím nechci shazovat Weisse, ale mladí když mají individuální kvality a slušný nervy, tak toho ukážou hromadu a díky krátké době na hřišti nemají moc šancí nechat si vytéct nervy nebo všechno přemotivovaností podělat.

Každopádně jsem rád, že se Weiss podíval na hřiště. Spolu se Stochem hodně sympatičtí hoši

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A čo je na tom sympatické?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomto nič. Alebo bezprostrednosť? Ale nie. Preto to aj bolo oddelené bodkou. Chýba ti pár riadková medzera, alebo máš iný problém...

Reagovat
smazaný uživatel

To je luxusní hláška...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

hruza a des...to by zoufaly zapas, ostuda Premier league, hraci LFC nechteli vyhrat ani jeden...nepresnost, pomaly prechod do utoku, tragicky pohyb bez mice, tragicka hra ve vzduchu, tragcky Stevie a tragicky manazer, kterej nedokaze zareagovat stridanim nech sedetdva nejlepsi hrace z minulyho zapasu...ale bod z venku je plusovej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněls ještě na Lucase, který místo svého tradičního lejna dnes odehrál totální megalejno.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ten byl taky vtipnej, hlavne ty jeho prihravky souperovi...

Reagovat
$dolar$

Zajimalo by me docela jak hral Bentley? Ma v tymu budoucnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál výjimečně dobře, ale o jeho budoucnosti v THFC pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Na svoje pomery no...ale pochybujem rovnako. Nakoniec, ak by takto hral stále, tak pokojne na tým lepšieho stredu má. Otázka znie, ktorý to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, žádnej zázrak to nebyl, ale bylo to lepší než minule.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom Fantomasi, čo si myslíš, že Coyle dokáže z Wanderers spraviť mužstvo hrajúce po zemi, keď roky rokúce sú znamí svojou povestnou hrou vo vzduchu?

Reagovat
fantomas

Nikdo si nic nemyslí, řek sem to snad někde? Naopak, tvrdim to samý co ty.

Reagovat
smazaný uživatel

No pýtal som sa na tvoj názor, že či je to možné s takto stavanými hráčmi, ktorí doposiaľ ani iné nehrali.

Reagovat
fantomas

Tak Lee do kombinace je, Matty taky, Weiss jakbysmet a Cohen to taky zvládne bez větších obtíží. Ale nebylo by asi úplně moudrý teď zaběhlej systém překopávat. Když už tak během léta, teď už to nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taký kotrmelec v priebehu sezóny, keď potrebujú každý bod...ale hrne na tom Wanderers nie sú a ani neboli tak zle, ako vypovedá tabuľka. A ani toho Megsona sa nemuseli tak rýchlo zbavovať, veril som aj tak, že nevypadnú. Čomu verím aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

hrne=herne

Reagovat
fantomas

Nesměj spadnout. Fotbalově nejsou na poslední trojku ani náhodou a i tabulkově ještě půjdou nahoru, tim sem si jistej. Tohle vítězství je každopádně skvělej základ, na tom se dá stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska přepsal historii

Reagovat
FuckT

v tabulke to vyzera zaujimavo...Bolton da Liv. a pojde hore :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho to nezaujíma?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, no dobre, tak to už vyklop, nechcem ťa smutného, tak si nám k ničomu

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to být takový malý kvíz pro fantomase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jako první manažer Boltonu porazil tým, kterej předtim trénoval. Ne, já fakt nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

První čistý konto v lize

Reagovat
fantomas

No joooo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj historický zápis mi príde viac historický a originálny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Teď jen aby to byla pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. ale môže byť, zas tak bežná záležitosť to nie je.

Reagovat
fantomas

Nebo spíš "na první pokus" kdybych tam přidal. To už by vyjít mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to sračka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil rozhodující gól

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Leeho, jedno z najmilších prekvapení tohtosezónnej PL

Reagovat
fantomas

Dnes byl zase výtečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrával Bentley v Blackburnu? Poněvadž dneska ty jeho centry

Reagovat
smazaný uživatel

O dve triedy lepšie než u Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

U Rovers, najmä sezónu a čosi pred prestupom výborne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teď čtu, že i Lampard a Cashley bude možná out... Takže jinak než do diamantu to složit už nejde, navíc pravděpodobně s Zhirkovem, Maloudou, Decem,Ballackem i Joeym na hřišti. Mít tam místo Deca Essiena nebo Bellettiho, tak jsem s tím celkem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

5členný diamant? Asi nějak, možná k vzhledem pokročilejší hodině, nechápu....

Reagovat
mike.84

tak toho žirkova asi myslel na leveho beka misto cashleyho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, za normální situace bych to asi pochopil I was too much drunk last night, I missed the bus...

Reagovat
mike.84

deco hral naprosto hruzostrašně proti prestonu.. prvních 30 min snad nedal konstruktivní nahravku a co víc, 4 z 5 nahravek šla mimo... deca by se měli raději zbavit v letě. už dlouhodobě tam hraje tužku..

Reagovat
smazaný uživatel

Deco hraje hrůzostrašně pokaždé, ale druhej poločas tak tragickej nebyl, klasickej průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Liverpool...ale čo viac ste chceli? ako to už bolo napísané vyzeralo to ako keby ani jeden z hráčov v červenom dnes nechcel vyhrať....Stevieho rohy a priamaky katastrofa...keď kope priamy kop 25 metrov od brány tak centruje na päťku a keď kope 40 metrov od brány tak to pošle brankárovi do náručia...nechápem strelecké pokusy žiadne...lebo tie "malé domov" od N´Goga neberiem za ohrozenie brány...na druhej strane Wolves niekoľkokrát nebezpečne zahrozil a môžeme byť radi že máme aspoň bod...no nič...treba zabojovať...o LM sa ešte bojovať dá, ale do ďalších zápasov treba určite väčšie nasadenie a nie tak tragický výkon ako včera...YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to posilovat a ne oslabovat. Taktika: "se silným týmem jsme titul nevyhráli, oslabíme ho" moc nevychází...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzestup Garentha Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,to si Vlado "zahrál" ..

Reagovat
FuckT

jj ;) ale mozno sa to zlepsi...ked sa Lee zrani xD lebo vcera Lee hral jednoznacne najlepsie z Boltonu a ten je akurat prave kridlo...

Reagovat
mike.84

letos musí tottenham rozbit big 4 !!! + kdyby i aston villa , nezlobil bych se

Reagovat
mike.84

liverpool si to s těmi výkony nezaslouží , zůstat v B4..

btw. arsenal má ted krásný trojboj

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho West Hamu..byl jasně lepší a kdyby Nouble proměnil ty dvě golovky tak je po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: „Vyhrát italskou ligu a Champions League, to jsou ale dvě zcela odlišné věci. O zisku scudetta nepochybuji, i když nás čeká ještě sedmnáct zápasů, v Lize mistrů je to ale jiné. Tam totiž záleží na spoustě faktorů - na momentální formě týmu i jednotlivých hráčů, na panující situaci v mužstvu, ale třeba i na štěstí,“ naznačil Mourinho, že zatímco fotbalovou Itálii si opět podmaní, s dobytím nejcennější evropské pohárové trofeje to bude složitější.

„Mám však lepší tým, než v loňské sezóně, kdy jsme vypadli na Old Trafford,“ narážel na vyřazení Manchesterem United, které musel v Lize mistrů překousnout. „V nedělním derby s AC Milán se to jen potvrdilo. Scházeli nám Eto´o, Stankovič a Chivu, ale přesto jsme si s rossoneri snadno poradili. Je to zásluhou mých nápadů, mé filosofie, mých řešení. Inter - to je teď můj tým a má image,“ nezapomněl se Mourinhio v duchu svých zvyklostí pochválit a hned uváděl příklady. Třeba Brazilce Lucia, jenž po příchodu z Bayernu vymazala hadicap, jímž byla podle Mourinha hra ve vzduchu, třeba Nizozemce Sneijdera, jenž přinesl do Interu kreativitu, která týmu loni také scházela. „Všechny tyto změny z nás udělaly daleko silnější tým,“ tvrdí portugalský kouč. Mnoho expertů se domnívá, že souboj Chelsea s Interem nakonec rozhodne konfrontace trenérských velikánů na lavičkách obou mužstev, tedy Mourinha a Ancelottiho.

„Ancelotti není typem trenéra, kterého by v deseti vzájemných zápasech desetkrát porazil. V loňském ročníku Serie A jsem nad ním měl navrch já, když jsem ale ještě působil v Portu, v souboji o evropský Superpohár mě porazil on. Proto uvidíme,“ tváří se záhadně portugalský trenér ve službách milánského Interu José Mourinho v den svých sedmačtyřicátých narozenin." Tak tohle je na Josého ještě hodně slabé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ešte, že som to nevidel. Mám otázku, kvôli Liverpool way a sloganu YNWA, ktorý sa vzťahuje aj na Rafu sa bude riskovať samotné meno a prestíž Liverpool FC? Čo myslíte koľko sponzorov má chuť spolupracovať s klubom, ktorý produkuje takúto ťažkú nudu? Rafa neni Shankly ani sa k nemu nepribližuje. To, že na The Kop má rovnáku vlajku ako on, ho to z neho nespraví

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Blues

Reagovat
Counter

Rozhodčí neskutečný tragéd, co pískne na jedné straně a udělí za to žlutou, to na druhé pustí, jakoby nic. I tak pohledný fotbal, který v druhém poločase nesporně byl, mi dokázal pořádně znechutit.

Aršavin potvrdil má slova o poločase. Kritizovat Bendtnera je naprosto mimo mísu, neviděl jsem ještě hráče, který by po nějakých 3,5 měsících bez fotbalu naskočil a hrál v nejlepší formě. Villans v durhém poločase chvílema vůbec nestíhali, a až na tutovku komedianta Downinga neměli vůbec nic kromě standartek, se kterými jsme si překvapivě dokázali suverénně poradit.

Ztratili jsme dva body, porazit MU je povinnost. A s druhopoločasovým výkonem, Songem a Nasrim místo Denílsona a Rosy nevidím důvod, proč bychom je neměli poslat domů s brekem

Reagovat
smazaný uživatel

scum knows

Reagovat
Counter

za konstruktivní kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

1. Villa stratila rovnako 2 body ako vy, mali ste sice viac sanci ale inak vas Villa prehravala a navyse bola tradicne nebezpecna zo standardiek

2. Bentdner je, bol a vzdy aj bude (v Arsenale) tragicky mne to pripadalo tak ze Wanker nechce vyhrat ked ho tam nasadil

3. Rozhodca piskal dobre

4. Porazit MU je povinnost? Poslat ich domov s brekem? Ale no tak

Asi tolko aby si pochopil preco som reagoval tak ako som reagoval

Reagovat
Counter

nešlo to napsat hned?

1) Tady jsme se úplně nepochopili, myslel jsem to z hlediska možného boje o titul. Co se týče průběhu zápasu, remíza je odpovídající výsledek.

2) Na tomhle se neshodnem, i kdybych tu argumentoval vším možným.

3) Na jedné straně jasné bránění ve hře Ramseymu před 16-kou, kdy ho Cuellar podkopl a narážečka s Aršavinem do slibné šance šla do kytek bez jakéhokoli povšimnutí rozhodčího X Clichy "jen" zůstane stát, Young do něj při náběhu na podobný ťukec vrazí a rozhodčí neomylně píská a důrazně Clichymu domlouvá. Další situace: neodpískaný faul na Dunnea, když jej Campbell zatáhl, žlutá pro Clichyho a naopak žádná karta pro Denílsona za skluz na Heskeyho...

4) Hecovačka musí být, navíc tohle bude (aspoň pro mě) nejnapínavější zápas sezony, normálně bych takto označil North London derby, ale když už dopředu vím, že neprohrajem, je v tom více smíchu jak nervozity...

Reagovat
Counter

*napětí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhá půle slabší, přesto zasloužená výhra, 3 pěkný góly, spokojenost.

Nejlepší na hřišti pro mě Joey, dnes chyběl Drogba, to byl zápas pro něj jako dělanej.

Potěšily 2 trefy Lampse, výkon Deca, zamrzelo první střídání až v 80. minutě, přitom bylo vidět, že ta hra potřebuje oživení mnohem dřív.

Carlo, dej, ať hrajeme tohle rozestavení častěji.

Zpátky v čele ligy, zápas k dobru, paráda Chelsea

Reagovat
terry

Tohle City posrali, totálně. Co tam má Given asi dělat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, nechapu proc Onuoha v takovymto zapase sedi a hraje Boyata, pak proc sedi Ireland a hraje se na dva defenzivni zalozniky..achboze..kdyby meli taktiku an ne ze zacatku vlitnou dat golk a pak vymenit obrance za utocniky..prostre nechapu...s Hughesem by na to meli, apson v utoku, takhle dali jeden usmudlanej gol a jinak nic moc..nejlepsi hrac asi Richards..

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože Boyata sa chytil a skúšal ho dávať čo to šlo. Na dnešný zápas však mal nechať v strede hrať Richardsa, Onuoha nemá skúsenosti, ktoré sa tentoraz žiadali. Pri takomto zápase povinnos´t, pokiaľ je možnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se těšil na penalty... Chudák Given...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

boze to sou haluzaci...

Reagovat
Counter

spanhel by se měl častěji dívat na Arsenal, pokaždé, když tak učiní, hraje Aršavin mnohem lépe

Reagovat
fantomas

Dneska se ale taky nekoukal, ne?

Reagovat
Counter

já myslím, že se díval (pod mé poločasové hodnocení hodil palec na Cescovo tyčkou zakonečené sólo).

Reagovat
fantomas

Jo, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se mi moc, ve druhém poločase asi nejlepší hráč Arsenalu. Mám na něj prostě štěstí.

Reagovat
fantomas

Nejen ve druhym, v celym zápase.

Reagovat
Tomekcz

Rooney Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Williams

Reagovat
smazaný uživatel

*on

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře? Kadár hrál RB? A jonás po odchodu Enriqueho LB?

Reagovat
smazaný uživatel

Odvracel několik nebezepečných centrů, ve vzduchu 100%. Kadár hrál na RB. Čímž byla ještě bezzubější než obvykle,ale zas jen asi 20min - pak šel na LB místo Josého a na RB šel Pancrate. A nakonec dorazil náš milovaný Routledge, který svým průnikem zařídil a přihrál na gól. Po dlouhé době gól z pravé strany ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

A co střed zálohy? Bylo to už lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nedokázal z onlajnů dešifrovat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z obou Manchesterů je mi na blití, takže je jedno kdo postoupil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha, aby si sa nepoblinkal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Už to chtělo těm "máme nejbohatší klub světa" namyšlencům srazit hřebínek. 90. minuta zamrzí, tak snad příště. City jdou nahoru, v lize to snad bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson Ať táhne

Reagovat
smazaný uživatel

this is chelsi, we are blue, army of the london, forever in heard blu army of pistoleros. tak a titul je doma, murinho vidis jak sa to robi? bosky karlo! we are proud englandeners!

Reagovat
smazaný uživatel

za tu poznamku na mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

A s ostatním jako spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

s cim jinym bych mel byt nespokojen...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba s tím projevem...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

myslis pravopisne chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho nech sa do mna navaza

Reagovat
kubys

Nauč se konečně alespoň anglicky

Reagovat
r.mrazik

si delas srandu? kdyz dela problemy slovenstina a cestina?

Reagovat
kubys

Hold asi není talent na jazyky, ale mírný progres by mohl ukázat.

Reagovat
kubys

*Holt

Reagovat
smazaný uživatel

panove otvaram sampanske a jahody k tomu z konzervy, toto co predvadza chelsea tuto sezonu je simfonia ako v la sakkale v milane, o titule je rozhodnute, teraz hodme tri zbyle miesta ako kosti pre psov v rime cezar dal hahah

Reagovat
kubys

A už ti někdo řekl, že jahody k champagne jsou jen laciný trik a spíše potlačují chuť? A když už, tak jen "čerstvé" nikoliv zakonzervované?

Reagovat
smazaný uživatel

moj zlaty naschval som napisal ze z konzervy, lebo je januar a ja nie som v madride ale na slovensku, tak kde zozenies jahody? si vari snezienka ako obrala v decembri jahody?

Reagovat
kubys

Ty uvozovky jsem tam nenapsal schválně...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, nenapisal schvalne, tak naco si ich pisal? asi si myslel ze si ich tam napisal schvalne

Reagovat
kubys

Ironie ti něco říká nebo to je také jedna z věcí, která tě minula obloukem? A k jahodám - představ si, že i v lednu se dají na Slovensku, či v Česku sehnat jahody, které nejsou ani v konzervě ani zmražené.

Reagovat
smazaný uživatel

ironie mi neschazi ale ty si mal namiesto nenapsal schvalne napisat ze si ich tam napsal schvalne lebo cerstve fakt su len v uvodzovkach

Reagovat
kubys

Ach jo, asi končím. Ještě jedna věc - negace původní myšlenky velice často znamená ironickou, až sarkastickou poznámku, ciao.

Reagovat
smazaný uživatel

mm krasa City..proste se zas nepoucili z minulyho zapasu a zas dostanou zbytecnej gol v nastaveni..to neni mozny..Richards,Tevez,Bellamy ..Boyata,Kompany,Zabaleta ..proste nechapu, v pohode na United meli, akorat ta obrana zas..

Reagovat
r.mrazik

kralove Manchesteru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Rooney to nechtel udelat jednoznacny a ten 3. gol si nechal az do nastaveni krasa, tady ma Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci united si museli trhat vlasy kdyz jim i ten tevez dal gol na jejich stadionu...skoda, ze nevysel postup, by se mohl vsem vysmat poradne do ksichtu...nechapu jak muze byt united na takhle vysoko v PL a ve finale CC, kdyz hrajou takove hovno...

Reagovat
r.mrazik

hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze porad, ale jejich herni projev neni nic extra...dneska to taky zadna slava nebyla...a OT: scholes(myslim ze to byl on) muze byt rad ze dostal jen zlutou za ten skluz zezadu, naprosto bez mice, na kotniky...

Reagovat
r.mrazik

nechce se mi to psat,bylo by to na dlouho...takze zkracene...herni projev je stale stejny,naprosto skvele ucelny,na hazenou at si hraje arsenal a barca...nekdy nam to jde lepe,nekdy hure....ale herni projev MU ma pro me fajn...kridelni hra,silny stred,nabehy a centry do vapna z kraju....proste MU mam rad,za to jak hraje....scholes kartu dostal,zalezi na rozhodcim...rekl bych,ze zluta stacila...stesti?pro toho,kdo jde naproti...

Reagovat
smazaný uživatel

hocvno zas nehraji, ale proste maji stestri, jak se lehce dostavaji ke golum viz. dnesni zapas, rposte obranci jsou totalne neschopni odkopnout balon a pohlidat si asi 3krat nejlepsiho strelce ligy..a pak jim nehorazne nadrzuje rozhodci..

Reagovat
smazaný uživatel

".a pak jim nehorazne nadrzuje rozhodci.." Dávaš..... Lebo tevezov gol bol z vypracovanej akcie, chudak ani nevedel kde to kope....

Reagovat
smazaný uživatel

aha davam..se zeptej 10 lidi..8 z nich ti rekne to stejny..rozhodci nedavaji hracum z united jasny karty, nepiskaji rpoti nim penalty, davaji jim cas po nastaveni, kdyz tlaci soupere..a u tech golu..projed si zapasy a mozna to taky uvidis..a s tim tevezem pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rád že se Tevez trefil, aspon donutil diváky na OT, aby mu konečně zazpívali.

Reagovat
Swarley

ty vemeno, letos jsme konečně zahráli kvalitní poločas a ty nám budeš říkat, že hrajeme hovno??jinak bych s tebou souhlasil, ale dneska ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ale i to hovno staci na City

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas sem si fakt užil, jak letos ještě žádnej. Je neuvěřitelný, jak z bezvýznamnýho poháru dokáže díky derby být skvělá podívaná. Oba týmy šly za postupem a ten druhej poločas byl fakt výbornej

Reagovat
r.mrazik

taky se mi dnesni zapas moc libil...

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikas na Naniho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si svoje odvedl. Centry z rohů sice pořád slabý, ale jinak hrál dobře. Bojoval a hodně balonů podržel. Jen mi na něm vadí, jak si pořád chce hrát na Ronalda, ale dnes tím týmu neuškodil a spolupráce s Rafaelem klapala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on sa nehrá na Ronalda, on proste v sebe tie hovadiny má tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, vždyť se na něj podívej, snaží se dělat úplně to samo, vždyť on se bez něj v Manchesteru málem neobešel. Vím, že je to i jeho styl hry, ale některý kličky a přihrávky okopíroval

Reagovat
smazaný uživatel

Houbajs, hral tak aj v Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam hrál taky? Nenapadá tě někdo?

Reagovat
Swarley

naprosto souhlasím...ten první poločas byl takovej rozehřívací, žádná sláva, ale druhej poločas to parádně vynahradil...krásná podívaná s ještě krásnějším koncem

Reagovat
smazaný uživatel

2 perličky J. Slepičku: "A tu vidime Adebayora, ktery je uz k dispozici Mancinimu, protoze Togo se nedostalo do vyrazovacich boju Mistrovstvi Afriky" a "Kdyz da Manchester gol, tak postupuje"

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D u toho Adebyora sem se moc zasmal..jeste tam hodil nejakej joke, ale uz si nepamatuju co to bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

A třetí gól, který přišel z kopačky...no ona to vlastně nebyla kopačka ale hlavička ale přišel z koapčky Wayna Rooneyho ten se do teho zamotal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíte uznať, že je aspoň sranda. Sport1 bez Slepičky by bola nuda, pretože ostatní komentátori uspávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Rafa nebude dělat krky a Benajuna do Dinama pustí, to je fotbalista jak víno.

Reagovat
fantomas

Byl by magor, kdyby se ho zbavil, fakt že jo.

Reagovat
herbage

Liverpool snad není tak hloupej. A Benyoun má na víc než Dinamo, při vší úctě

Reagovat
smazaný uživatel

Benajun právě do Dinama moc chce a z Liverpoolu by rád odešel...Rafa je ale stejně jako minulý rok proti....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolu letos jen ztěží hledám lepšího hráče než je on, takže jednoznačně zůstane, pokud teda Rafovi nejde jen o ten zlatej padák, pak bych se hostování nedivil. Na něm se dá stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina Ale jasné, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Benajun je fantastický, neskutečný dříč, co jsem ho viděl, tak se mi vždycky moc líbil, nedivím se, že ho Liverpool nechce pustit, ale když sám chce, tak bych ho nedržel....

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, že pod Rafom to žiadna slasť nebude, ale že by sám chcel z Live do Ruska?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce, sportovní ředitel Dinama říkal, že i přesto, že Liverpool na svém webu uveřejnil informaci, že ho nepustí, Benajun se nevzdává a pořád chce jít pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se už Dinamo s Benajunem dohodlo na podmínkách kontraktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dohadovat se klidně můžou i s ostatními, ale dokud Liverpool nebude souhlasit, tak mají smůlu.. Ale chápu ho, schopnosti má rozhodně na to hrát v základu, bohužel je to přes Gerrarda těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

A už delší dobu přemýšlím, jak by to asi vypadalo, kdyby dvojice Gerrard-Torres odešla a přišel kvalitní CM, Benayoun na podhrot a kvalitní křídlo..

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak dohadovat se klidně můžou i s ostatními, ale dokud Liverpool nebude souhlasit, tak mají smůlu.. " - tvrdím někde něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se s tebou nehádám, jen říkám, že je to fuk, vzhledem k postoji Liverpoolu... Jen komentuji, že prezident dynama si s ním může zatančit polku a nabídnout mu dceru a půl flašky vodky k tomu a stejně musí čekat na rozhodnutí třetí strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Benayouna mam v anglii rád, nerad bych, kdyby odcházel z ostrovů. Když už, tak někam do sympatického týmu s ambicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasné, takový hráč by v Anglii chyběl.

Reagovat
fantomas

Nedokážu si představit spravedlivější výsledek než ten remízový. My na jednu stranu Villu předčili v počtu šancí, oni nás zase držením míče. Jinak tu mám jen pár reakcí pro jednotlivé aktéry zápasu:

"Jo! Jo! Jo!" - pro Šavu za prozření. Z našich pro mě MoTM.

"Néé! Songůůů!" - pro Denilsona za neskrývané padoušství. Hrál spíš pro soupeře než spoluhráče.

"Probrat!" - pro Rosického za další tuze průměrný výkon.

"Chci tě zpět!" - pro Cesca za nejhorší výkon za poslední měsíc a půl.

"Rád tě mám, že jsi zpět!" - pro Sola za žádoucí utužení defenzívy. Perfektně vystupoval, zkušenosti hrály v jeho případě opravdu prim. O dvě třídy lepší než Vermaelen.

"Proč?? Proboha, proč??" - pro Wengera za "oživení" naší hry Bendtnerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní shrnutí

Reagovat
herbage

S tím Bendtnerem jsi hlupák a to nebetyčný Walcott by prostě udělal hovno a hra by vypadala jako v první půli

Reagovat
fantomas

Nesmysl. Nic pro naší hru neudělal. Walcott mohl aspoň větrat. Co mi je po tom, že Bendtner něco málo podrží, když Villa přímo vybízela k rychlým brejkům?

Reagovat
herbage

Nic neudělal? To si děláš srandu? Co ty nakopnuté balóny, které zpracoval a rozehrál? Hrát na breaky by znamenalo nechat hrát AV. A kdyby dala gól a zatáhla se, co bys pak dělal s Walcottem na křídle, který by centroval na Aršavina s Cescem a Nasrim? Wenger udělal to nejchytřejší co mohl, navíc že zrovna ty bys tam poslal Thea, který je poslední měsíce zcela mimo? Viděl jsi ho vůbec hrát proti Stoke City?

Reagovat
fantomas

Tak znova. Nikdo se nebavil o Theovi na křídle. To zaprvý. Zadruhý - něco málo sklepnul a další věci rozjel tak, že hrál soupeř. To zadruhý. Nehledě na to, že samozřejmě šlo hrát po zemi a že nás Villa stejně povětšinou přehrávala, takže nákej tlak s Bendtnerem jako věží nepřicházel v úvahu. Nebo mi snad vyjmenuješ pár situací, kdy mu ze strany šel centr do nebezepečný situace? Těžko, já si vybavuju leda krásnou akci, kterou zazdil nákýma podělanýma kličkama mezi dvěma soupeři.

Reagovat
fantomas

* bez jednoho zadruhý

Reagovat
herbage

Centry ze strany na něj nechodili, protože se hráči Arsenalu nedostávali do křídelních prostor, ale vybavil se mi třeba nákop Clichyho z vlastní poloviny, který Bendtner zpracoval, dal si míč na zem a rozehrál, přitom byl zezadu tísněn. Analogická situace v první půli a Eduardo přehlavičkován a máč ztracen

Reagovat
fantomas

No, a k čemu nám to bylo. To tam šel kvuli jednomu, dvěma, když pánbů dá i třem vysokým míčům?

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, herbage by mal otvoriť oči. Ak by na to Bendtner pripravený bol, tak prosím, ale na ostrú toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Bentner bol miestami az smiesny... brzdil hru a nic nevymyslel... je sice po zraneni ale pochybujem ze to bude v buducnosti o moc lepsie

Reagovat
afc

predpokladam,ze taketo sracky by si pisal aj na Songa, keby si ho videl hrat pred 3 rokmi..Takze svoje mudrosti si nechaj pre seba.

Reagovat
Counter

Souhlas s herbagem v tom, že nasazení Bendtnera bylo lepší než Theo. A ne pro ty důvody, které herbage popsal, ale proto, že Eduardo bude nejspíš out, a tím pádem bude Nick v základu na United. Aspoň předtím stihl nabrat nějakou tu minutku, i tak to bude hodně ostrý start.

Reagovat
fantomas

To bych to radši odehrál s Šavou na hrotu a Nasrim na křídle, když sem to dneska viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je lepší možnost nasadit Walcotta než v situaci, kdy nedržíte míč a soupeř vás tlačí? Je tu možnost nakopávat naslepo dopředu nebo hrát to na brejky.

Vzhledem k tomu, že vaši hráči umí přihrát, tak bych byl pro možnost s Theem. Bendtner to akorát zbrzdí a nechá obranu zformovat, nemá rychlostní ani silové parametry k tomu, aby se sám utopený na hrotu prosadil.

Reagovat
Counter

ke konci zápasu měl převahu Arsenal, Villans byli zatažení v bloku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, vycházel jsem z toho, co jsem si tu přečetl. Každopádně pokud je Walcott k něčemu využitelnej, tak proti silnějším soupeřům na brejky, i když on to taky umí pěkně podělat zasekávačkou...

Reagovat
Counter

víme, jak řešil únikové situace proti (silnějšímu soupeři) Chelsea, že :)

Reagovat
fantomas

Chvíli, spíš až opravdu posledních pět deset minut. To znamená, že 20 minut tam byl Bendtner k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

A v prvom rade...hrať to vzduchom proti Collinsovi s Dunnom je pekná fikcia, tak aký bol taktický zámer ak Bendtner nie je typ futbalistu, ktorý loptu na hrote drží. Jasné, spraví to dva-tri krát za zápas, ale žiaden Drogba/Cole to nie je. Jediný zmysel vidím v tom, že Walcott tiež nie je bohvieaké riešenie pri súčasnej "forme" a tak ako spomína Counter, kedže bude Eduardo pravdepodobne out, na MU už bude na hrote Bendtner, tak nejaké minútky sa pozbierať šikli. Inak je to nezmysel.

Reagovat
fantomas

Formu nemá na křídle, hrot je něco jinýho. Ale ne, já to tu můžu opakovat donekonečna a nikdo mě nevyslyší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ťa chápem, že ty si ho chcel na hrot. Ale podľa môjho názoru, ak ti raz odskakuje lopta na krídle, lebo nemáš formu, odskočí ti aj na hrote...

Reagovat
fantomas

To je jedna věc. Druhá věc je, když herbage neustále omílá, že nenacentruje, ukličkuje se a já nevim co. Nehledě na to, že Bendtnerovi míč uskakoval taky pořád, takže horší by být nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt druhá vec...O tej ja nič.

Reagovat
herbage

Na hrotě by byl ještě větší propadák

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Väčší než na krídle, alebo väčší než Bendtner? Ani jedno mi nepripadá pravdepodobné. Možné sú ale obe možnosti, to však môžme len špekulovať. Mimo Counterov argument ma v podstate ani jeden výraznejšie nepresvedčil. Ale rečnícka otázka, kedy to skúsiť ak nie dnes, ma máta, takže príklon je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, nebavím se o argumentu Countera, tam je to naprosto logické a oprávněné, pokud teda na hrot nepostaví Arshavina... Je otázka,jestli by Walcott něco udělal, on umí dělat taky pěkné kraviny, v žádné formě taky není. Každopádně kdy jindy by se z toho měl dostat, než v zápase proti otevřené obraně.

Reagovat
herbage

Do otevřená obrany se nehrálo, ať fantomas nefabuluje

Reagovat
fantomas

Hrálo se na obě strany víceméně rovnoměrně, tak nekecej. Do bloku se Villa stáhla nanejvýš na posledních deset minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ne do otevřené obrany, ale do výrazně většího prostoru než proti betonářům, kteří nevylezou za půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si ten zápas ani nevidel a argumentuješ predpokladmi lepšie než niekto "faktami"....

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, většinou toho vím víc, když si přečtu 10 komentářů než když vidím 90minut zápasu Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani do obrany ako Stoke, to si povedzme úprimne. Okná tam boli a Villans aj párkrát prepadli pri pokuse o protiútok. Aj v záverečnej 20éminútovke (?) keď tam Bendtner naskočil.

Reagovat
fantomas

Naskočil na půl hodinu dokonce. Okénka tam byla, to je jasný. Pár protiútoků sme pokazili už v rozjezdu (jednou mimochodem i Bendtner, když si srandovně předkopl míč na tisíc mil dopředu a pak ho nedoběh) a dalších pár sme málem dotáhli do konce (jeden mimochodem zazdil Bendtner, když se na pětníku mezi dvěma obránci začal se sklopenou hlavou srandovně motat do kolečka)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono s Walcottem v současné formě by to nemusel být rozdíl, on je schopný udělat úplně stejné chyby... Na druhou stranu má mnohem větší předpoklad někam s tím míčem doběhnout.

Reagovat
fantomas

A to bylo v tuhle chvíli klíčové.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jak správně poznamenal Counter, tak je Bendtner jediným útočníkem proti MU... Což je celkem nepříjemné a rozhodnutí koneckonců logické. Pokud získáte díky tomu body s MU, tak je ztráta x AV celkem zanedbatelná. Pokud teda nastoupí Bendtner...

Reagovat
fantomas

Já mu nabídl svou variantu.

Reagovat
herbage

Bendtner několikrát ten protiútok založil, kdy podržel na půlce míč a vrátil ho spoluhráčům, kteří už si dále věděli rady. Walcott je schopný maximánlně vzít míč, rovně běže ta když narazí na obránce, tak jde buď do kličky, která mu většinou nevyjde nebo se zastaví, obrátí se a běží k vlastní bráně, dokud nepotká volného spoluhráče, kterému míč předá. A když už se mu ta klička povede, tak pořádně neodcentruje a střely mu taky lítaj většinou na tribunu. Walcott se hodí do zápasu, kdy se vede jedna, dva - nula a soupeř se vrhá bezhlavě do útoku. Spíš by mu sedělo to, co hrála AV posledních 10 minut, kdy měl velký prostor Agbonlahor

Reagovat
fantomas

S tim, co si právě popsal, se nehodí ani do přeboru na zápas s poslednim týmem. Takže asi tak.

Reagovat
herbage

On se musí dostat nejdřív do formy, pak bude platným hráčem. Přes rok prakticky chyběl a nehrál měsíc v kuse. Vždy když se dostává do formy tak přijde nějaké zranění. Zápas s AV není ideální na chycení, když jde o velmi důležitý zápas a možností střídání a změny takticky je poskromnu

Reagovat
fantomas

A jak se do tý formy asi dostane? Na tréninku? No to snad ne. Jak řikal Talkers - tenhle zápas byl pro něj jako dělanej, aby se případně dostal do pohody nebo se jí aspoň přiblížil.

Reagovat
herbage

Talkers ten zápas neviděl, tak jak může vědět, jestli byl pro něj jak dělanej? Já bych se zachoval přesně jako Wenger a vzhledem k průběhu zápasu bych stejně střídal

Reagovat
fantomas

Já to vim. On to vydedukoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že toto kedysi bolo lepšie než Lennon s Milnerom a Youngom dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

A momentálně by měl být jasnej základ repre a Cole by měl být sotva na lavičce...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Ano, před tím něž se předloni na podzim zranil, tak byl vskutku v reprezantační formě, ale dnes je jen stín toho talentu. Dejte mu čas a uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal slepý hluchým...no dobre, veď uvidíme. Ja sa toho nebojím ani tomu nebránim...Ale čo, herbage, ale čo uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbilo, jak Aršavin Bendtnera vyslal v tváří tvář golmanovi AV a on místo střelby levačkou míč zasekl a utopil se v kličkách, trošku atypické chování hroťáka....

Reagovat
fantomas

Ale typické chování Bendtnerovo.

Reagovat
herbage

To jo, to mi nasral, ale to je tak jediné co vyloženě zkonil

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil docela dost míčů a některé očividně z nerozehranosti, ale na druhou stranu taky něco udržel, průměrný výkon...

Reagovat
herbage

Ano, průměrný výkon, ale byl platný. Fantomas dělá, jako kdyby na co šánhl, to zkazil

Reagovat
fantomas

No, ale průměrný Bendtner je furt podprůměr celého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Rooney nebude moct nastoupit na ES??

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by být...

Reagovat
fantomas

Je. Pět žlutých karet.

Reagovat
Swarley

bohužel, to asi SAF neukecá

Reagovat
smazaný uživatel

Je Pevne verím, že aspoň Song dovtedy nerozmrzne...

Reagovat
Amos

ano je.. MU musíme bezpodmínečně dát..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Given, ale paráda, radosť. Ten Tevézov gól nemusel padnúť vôbec, ak by do toho Rio šiel poriadne. Víťazstvo, hlavne také neskoré poteší o to viac. V závere mohli padnúť dva góly. Given sa zaskvel proti Fletchovi. Doteraz som odkedy začal nastupovať Boyatu chválil, dnes však pri oboch góloch sedel na prdeli. Ak by na jeho mieste bol Richards, možno by to dopadlo inak. Chlapec má na fyzičke ešte rezervy. Asi nebude prekvapením, ak poviem, že presne takéto finále som si želal. Villa bude dobrý, nie lacný súper a navyše záruka atraktívneho zápasu.

Celkom dosť som prepínal na Arsenal, strávil som s ním polčas i 20 minút pred začatím Carlingu, tam ma zápas taktiež potešil. Pevne verím, že herbage sa díval, najmä na Milnera (ak ten zázrak Walcott spracuje pod tlakom 50 metrový gólmanov výkop s na zadku nalepeným Campbellom, potom môžeš vyskakovať, o preneseniach hry ani nehovoriac). Fabreho akcia bola parádna, ale tak dobre, ak pri nemohúcnosti Rosického, keď mu zavadzal Ramsey (chudák) som sa dávno dobre nenasmial. Pri Rosického brvne dvojnásobne, veď škodoradosť, najlepšia radosť. Aj tak je to len jeden zápas z mnohých. Podobne výborne pobavil Friedel, keď zachránil pre niektorých brankárov stratenú loptu až pred rohovou zástavkou a poslal presný pas dopredu. Podobne aj Young bol na svoje pomery celkom slušný a bojovný, súboje s Clichym, najmä ten, keď ho mušia váha Young odpratal niekam za čiaru nemal chyby Nedá mi nespomenúť sklamanie, tým bol výkon Downinga. Dve zahodené skvelé pozície neboli jediným, čo by som mu dnes vytkol. Zatiaľ najslabší zápas, čo som od neho túto sezónu videl. Ani pohyb, ani nahrávky...Nemastné neslané. Na druhej strane, spoločne so zápasom proti Stoke musím pochváliť Campbella. Úprimne som nečakal, že bude hrať tak dobre. Fyzicky to zvláda, dokonca aj rýchlostne na svoj vek a hmotnosť, na tom nie je tak zle. Vo vzduchu je bezchybný (kto uhlavičkuje Heskeyho, to len dokumentuje) a pozične výborne vynahradzuje deficit. Ak ten rozdiel bol logicky voči Silvestremu cítiť cez víkend, dnes vedľa Gallasa takmer žiaden a ten rozdiel, v neprospech Sola by bol pred týždňom očakávaný, takže A vcelku sa mi potvrdilo, že zas tak dobrý ťah to s tou zálohou Arsenalu nebude. Spokojnosť.

Čo sa týka ostatných zápasov, Chelsea nepotešila, ale ani neprekvapila, takže asi zaslúžene. Blackburn vyšiel, takže Chazy zalez A Everton sa dal proti trápiacemu sa Sunderlandu čakať, tam ale opäť spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

*a mám len ja ten pocit, alebo Slepička fakt ten dvojzápas okomentoval (samozrejme, chyby sa našli) nielen lepšie ako borci na NS, ktorí sú schopní posúdiť situáciu pravidelne naopak, ale aj ako jeho komentované zápasy Calcia?

Reagovat
smazaný uživatel

A Bellamíí - to bolo boží

Reagovat
smazaný uživatel

Man Whoohooo zahrají nejlepší poločas sezony a ty se díváš na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, videl som oba. Aj ten bombapolčas, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dnes musím pochválit Rafaela Jeho zatím nejlepší zápas, Bellamy si přes něj moc nezahrál, sice ho jednou málem zprasil ale naštěstí Craig uhnul. Ale jinak hrál fakt dobře, ale před čím musím fakt smeknout, tak jsou ty balony Scholese, na to bych se mohl dívat celej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tie Scholsieho lopty nikdy neboli horšie. Proste ak to raz hráč v nohe má...A áno, Rafael sa z minulého zápasu poučil. Síce si už aj spravidla druhý brániaci hráč dával pozor a nepozorne pristupoval, aby aspoň optický tlak vytváral, ale aj tak odviedol dobrý kus roboty.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj atky..ale po dnesnim zapase musim smeknout po vykony Richardse..pres nej nic neproslo..a kdyz nebyl ve vapne, dostali gol..dneska rposte hral uzasne, skoda ze mu vytahl sar tu strelu do sibenice..a i dkyz sem fanouskem city, tak united vyhrali zaslouzene, resp. postoupili..na sance tak 6:2max3..akorat skoda, ze gol v nastaveni..a jinak paradni azpas..skoda, ze to nebylo finale..s villou to nebude tak vypjaty..

Reagovat
smazaný uživatel

Už pri lose sme sa zhodli, že to bude také predčasné finále, no aj napriek tomu sa na zápas s Villou teším. Minimálne pre mňa ako fanúšika to zaručene bude mať svoje čaro.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn..ale zas to nebude derby..skoda..jinak ejste raz Richards

Reagovat
herbage

Měl jsi pravdu, že Ramsey a Rosa si budou překážet a to doslova MU by takový zápas dothál do vítězného konce, ale Arsenalu chyběl us štěstí a větší herní vyspělost, i takové maličkosti rozhodují o titulu. S tím Milnerem souhlas, dnes hrál vážně parádně a mile mě překvapil. Zato Downing hrál hodně slabě, hlavně v závěru úplně odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Však som si aj na vás spomenul, či ste si spomenuli na moje slová Ja ti to hovorím stále...dokonca aj komentátori NovaSport to vedia a to už je čo povedať

Reagovat
Counter

Milner hrál sice dobře, ale pořád si stojím za tím, že je na křídle ještě o třídu lepší. Ve středu je ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si sám. Dopláca na Downinga...ale ten až dnes zahral fakt slabo, inak je to kombinácia dobrá, aspoň je ten stred dynamický, nie ako s Reo-Cokerom. Milner sa aj tak pohybuje kdekoľvek, častokrát aj u lajny. Tá pozícia je vporiadku, lebo štýl, ktorým hrá sa prakticky nemení v ničom, akurát postavením, t.j. ak ho O`Neill dá späť na krídlo, bude pripravený, tomu verím.

Reagovat
Chazy

Mas stesti ze sem si toho Chazy vsimnul pri letmem pohledu prispevku, vzivote bych si jinak neprecet cos zas vyblil. Jinak Rovers to uhrali stejne jako s Fulhamem, ani netusi jak, hrali priserne, tragicky, prakticky nic si nevytvorili, uplne na bliti je mi z toho jejich fotbalu. Prosim, at sestoupi, prosim prosim.. a nebo at Allardyce uz vypadne z PL

Reagovat
smazaný uživatel

A čo také som "vyblil"? Tip bol správny, to mi stačí O ostatné - nech, mne to zas tak vadiť nebude, ale Rovers by v lige byť mali. S Allardycom menej, než bez...

Reagovat
Chazy

To ja nevim, necet sem to, ale je to dlouhy

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá, ten zvyšok...tak vedz, že blitky tam nie sú. Akurát ma zaujíma aký presný zrak musíš mať, keď v takej kope blitkov len citujem "pri letmom pohľade" nájdeš "Chazy zalez"

Reagovat
Chazy

Nemam tuseni, jel jsem tu diskuzi zezdola nahoru a tak jsem nakoukl jen na ty spodni radky a nejak mi to tam vyskocilo :)

Reagovat
Counter

Tak na Wigan to stačilo, že...

Reagovat
Chazy

Psal jsem stejne jako na Fulham, kterej hraje Europa League a Arsenal letos krute prehral, Rovers proste doma tim antifotbalem umi, Wenger by na to taky nic nevymyslel, kdyby mel min kvalitni hrace.. ale reaguj na me prosimte jen smajlikem nebo tak, blijicim smajlikem ci nejakym podobnym kterej se k tobe hodi, nemam na tebe ani trochu naladu.

Reagovat
vitasrp

Chelsea dost dobrý výkon, čekal jsem od Brums trochu tužší odpor teda.. Fakt ale je, že rychlý gól nám hodně pomohl, Birmingham v tu chvíli věděl, že s betonem to na SB dnes moc nepůjde a celkem je to srazilo i psychicky, vždyť posléze přišly pasáže hry, kdy si jeho hráči nebyli schopni nahrát a dostali se pod trvalejší tlak..

Super ale je, jak se s přechodem na křídelní hru zvedla hra Lamparda, hlavně teda jeho produkce.. Dva zápasy v lize a 4 góly v tomhle rozestavení mluví za vše.. Holt teď má daleko více možností pro náběhy z druhé vlny do vápna, má i více prostoru uprostřed, a proto se taktéž více dostává do střelby.. Výkony z loňska byly na ještě vyšším levelu, ale dnešní Lampard byl také výborný..

Defenziva neměla moc práce, Brums byli celkem neškodným celkem, ale i tak mi to nedá a musím pochválit Terryho.. Dnes vynikající, neprohrál hlavičkový souboj, vyvážel míče, fantasticky rozehrával(mimochodem letos je souhra Terryho s Ashleym fantastická, některé kolmé míče za obranu prostě nemají chybu) a ještě k tomu se dostal i do zakončení a nastřelil tyč.. V obraně zkrátka dominantní muž.

V ofenzivě se určitě musí vyzdvihnout Cole, styl, jakým vypracoval první gól, byl okulahodící, takhle nějak si představuju hru křídla.. A vůbec ho bylo plné hřiště, měl ještě několik povedených průniků a také to byl on, kdo v první půli inicioval presink, byl v něm nejvýraznější.. Prostě to odjezdil po zadku, tak to má být.. Pochvala pak ještě pro Lampse a Maloudu, kreativitou dnes nešetřili a neopomenu ani Deca, který mě osobně hodně překvapil.. Obzvlášť po té katastrofě, kterou předváděl v prvních 15 minutách..

No a teď vyhrát o víkendu na Burnly + dohrávku s Hullem a máme pěkný náskok 4 bodů v čele..

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, už vidím, čo povie hrubas

Reagovat
Counter

že je tvoje hodnocení ještě delší než Víťovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CO???

Reagovat
vladis271

Kokos, ja mám na tie tipy neuveriteľné šťastie. Za celú svoju kariéru a mi vyšiel dokopy 1, slovom jeden tiket s výhrou 400 Sk a to som toho pretipoval fakt dosť.

Reagovat
Swarley

tak když pořád vsázíš na výhry Liverpoolu, tak se pak nediv

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tam dávaš hlúposti za 200tisíc evry...

Reagovat
vladis271

Nejde len o to, napríklad tie polčasové tipy mi vyšli a United som nechcel dávať z princípu, pretože z výhry a takích špinavo zarobených peňazí by som nemal radosť. Navyše tam bol nelákavý kurz. No ništ na Malibu sa už nekuknem a 200 litrov zmizlo z účtu

Reagovat
smazaný uživatel

ou, ten Downing.. možná lepší varianta s Reo-Cokerem a Petrovem ve středu a Millnerem a Youngem na krajích.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím taky. Kraje Young-Milner byly lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Millner mi přijde utopenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale svoju pozíciu zvláda. Ak z toho neťaží Villa, minimálne on sám si za to pochvalu zaslúži.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý úspěšný sovětský fotbalista Orlov, teď fotbalový komentátor:

"Pavljučenko je fotbalista, který podle mě bude mít velmi těžké vrátit se do velkého fotbalu. Je to hajdalák, měl šanci hrát v Tottenhamu, ale ani anglicky (na rozdíl od Aršavina) se nenamáhal učit. Pavljučenko je jak ruský Ivanuška z pohádky, který se posadí na pec a kamna a myslí si, že úspěch příjde sám."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, jen se mi líbí jak ho veřejně zdrtil v médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro LuŠtěLu

Reagovat
smazaný uživatel

příště pujdu na jejich koncert prej ten jejich v Matrixu byl LEGNDÁRNÍ

Reagovat
smazaný uživatel

skoro mě do toho matrixu dotáhli, jsem rád, že ne..

Reagovat
fantomas

Jinak idnes zase nezklamal s nadpisem "Čech vychytal nulu". Přitom jak čtu report, neměl ani jeden pořádnej zákrok, jen při něm jednou stáli všichni svatí. Docela legrační.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, nějakej ten zákrok tam měl... Jedna parádní rybka. Navíc kdo na idnesu zná Lamparda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ještě že máte Scumbella, s Vermaelenem to prej vypadá špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantička moja..

Reagovat
fantomas

A já myslel, že to má jen nakopnutý. Campbell teď bude klíčovej. Teď naštěstí zastoupil perfektně.

Reagovat
Counter

to není jisté, uvidí se po rentgenu.

Reagovat
smazaný uživatel

"prej"

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mike Williamson MOTM s Crystal Palace

Reagovat
mike.84

chelsea yes, aston villa ještě lepší yes

Reagovat
smazaný uživatel

rooney neni clovek, rooney to je rudy dabel....dobre on. ....ne vzdycky vyhravaji penize..zapas kvalitni, UNITED si to podle me zaslouzili,manchester je jenom jeden, ONE LOVE,ONE UNITED

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vermaelen máá asi zlomenou lýtkovou kost ...Snad ho Campbell zastoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

ten jo

Reagovat
fantomas

Neblábol zase, jo?

Reagovat
Amos

Sol hrál skvěle.

Reagovat
fantomas

Však jo, tenhle hloupej slepičák to ani neviděl, jen vaří z vody.

Reagovat
Tomanatura

Ryan Giggs Nejlepsi hrac zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

skoda tej villy vcera kua, aj ked rosicky sa zase primotal do sance a mohol rozhodnut na 2.stranu

Reagovat
j_mrazik

A Fabregas se tam taky dobře jednou zamotal a Aršavin se motal přes půlku hřiště. Vystrč hlavu ze zadku.

Reagovat
andkoo

o com ty tocis? ta arsavinova akcia bola paradna, fabregas tiez pekne individualne, kam sa ty divas rozumej,ze sa rosicky vie postavit, dostane sa k odrazenej lopte a do sance..

Reagovat
smazaný uživatel

CFC zatím bez Drogbiče vcelku jede, uvidíme, jak to bude vypadat s ním opět v sestavě.

A Rovers. (pro Getza: Pedersen )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je smiešne akí ľudia tu na EF riešia LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím pánové - mám pro všechny fotbalové fanoušky hlavně Chelsea zajímavou nabídku (myslím ). Už asi rok mi doma leží originální dres Čecha z Chelsey. Je to pravej originál, přímo ten, v němž chytá, je podepsaný přímo Čechem, černým fixem. Dres má dlouhé rukávy a tradiční barvy Chelsea. Nevím, co s ním, k ničemu mi není, prot bych se jej rád zbavil. Je na něm dokonce ještě i cedulka, stál rových 40.00 liber. Ke mě se dostal tak, že otec pracuje pro Spořitelnu, jejíž hlaní tváří je právě Čech, táta ho dostal kdysi za nejlepší výsledky v produkci. Jestli teda někdo máte zájem, tak se tu ozvěte, můžeme pak vše probrat na mailu a tak... cena dohodou

Reagovat
terry

Nabízím 200.

Reagovat
smazaný uživatel

liber? Beru!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele