23. kolo
26.01.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Liverpool zase ztratil, Vlci se totiž bez boje nevzdávají

Proměnlivé liverpoolské počasí ne a ne zmizet. Dnes Reds pro změnu opět nadělilo neuspokojivý výsledek, když horcí favorité nedokázali přemoci chrabré Vlky. Úkol znějící "navázat na poslední úspěšný duel s Tottenhamem" se tak svého naplnění nedočkal.

Ofenzívu Liverpoolu vedl do boje poněkud pochybný triangl - čerstvě uzdravení Gerrard s Rierou a debutant Maxi. Podle toho to pak na hřišti také vypadalo. První a rovněž poslední šanci prvního poločasu na straně Reds registrujeme v samém úvodu, kdy nepovedeně hlavičkoval Riera.

Jinak první nudnou část, při níž měli hráči nejvíce starostí s nedobrým povrchem, ovládali spíše Wolves. Především Matt Jarvis po své levé straně nebyl k udržení a jeho dva centry znamenaly obtíže pro defenzívu Liverpoolu. Poprvé na přední tyči neuspěl Doyle, jehož pokus zablokoval Insua, poté hlavičkoval Foley přímo do Reiny.

Wolverhampton se pyšní vůbec nejméně potentní ofenzivní vozbou Premier League, takže ani nebylo divu, že se mu prostor mezi třemi tyčemi zrovna trefovat nedařilo. Také liverpoolští na tom pak zejména venku nejsou nejrůžověji. Přesto se obě mužstva o přestávce trochu probrala a hlavně Riera nebyl příliš daleko od vstřelení úvodní trefy. Volej mu však nesedl úplně ideálně a Hahnemann tak zvládl zasáhnout. V závěru se pak znovu přihlásil o pozornost Doyle, tentokráte se střelou až příliš vysokou.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 - Aquilani, Kuyt, Carragher

Reagovat
B3n

3:1 Carragher hat-trick

Reagovat
Virtuos

Reagovat
Virtuos

Wolves po skvelom výkone vyhrajú 1:0 .

Reagovat
DEJV13

Sice bych si přál prohru Liverpoolu, ale moc v ní nevěřím.

Průběh hry taky hodně ovlivní účast (či absence) Gerrarda, protože každý už ví, co je Reds s 8čkou nebo bez ní...

Myslím, že nad tímhle zápasem leží pěkná plichta :-) 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

opravil bych hned první větu v článku, Reds hrajou jak ligu, tak evropský pohár,takže to není 1 ale 2 fronty...jinak pevně věřím v lepšící se formu a výhru, tip 0:2 Kuyt, Maxi Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Letos do velke ctyrky misto Liverpoolu pudou Manchester City!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele