23. kolo
26.01.2010 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Spurs si lehce poradili s Fulhamem

Tottenham si jednoduše poradil s Fulham, na White Hart Lane ho porazil 2:0. Spurs soupeře prakticky k ničemu nepustili a samotným se jim podařilo vstřelit rozhodující góly, trefili se Crouch a Bentley, tedy dva hráči širšího kádru.

Už ve druhé minutě musel gólman Schwarzer do akce, když nepříjemně páli Huddlestone. Domácí záložník byl při střelecké chuti a vzápětí pálil znovu, tentokrát přímo do australského brankáře. Na druhé straně se po centru Gery snažil zahrozit Zamora, ale na míč nedosáhl.

Po necelé půlhodině hry přišla první a zároveň rozhodující branka duelu. Schwarzer nedokázal zachytit Bentleyho centr a Modrič připravil jednoduchou pozici pro Petera Crouche, jenž zavěsil. V nastaveném čase mohl přidat sám Modrič druhou branku, ale po povedené akci trefil boční síť.

V úvodu druhého poločasu pálil za Cottagers Damien Duff, ale přímo do Gomese a Fulham se prakticky na nic víc nezmohl. Nemohl se tak divit, že v 60. minutě inkasoval druhou branku. Trestný kop Davida Bentleyho tečoval ve zdi stojící Riise, což nechalo Schwarzera jen bezmocně sledovat, jak míč letí za jeho záda. Víc se již v Londýně nestalo a Tottenham vyhrál 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

HX.

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 goly bobby :D keane modric And peter the giraffe :_:"

Reagovat
Virtuos

Tottenham je v kríze no Fulham neni na tom o nič lepšie, no v tom to zápase to môže byť kľudne remka, ale verím Fulhamu tipujem 1:2 .

Reagovat
cerwi

kde si vzal naši krizi?

Reagovat
cerwi

posledních 6 zapasu (nepocitam Fulham) máme 4-1-1 ty jsi kluku mimo

Reagovat
cerwi

kecám 3-2-1, ovšem ani to neni krize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele