23. kolo
27.01.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa se před Liverpool neprotlačila, s Arsenalem se rozešla smírně

Arsenal mohl do čela, Aston Villa před Liverpool na pohárovou pátou příčku. Vinou remízového výsledku se však ani jeden tým ze svého místa neposouvá. Pravdou však zůstává, že nerozhodný stav platí i po 90 minutách právem. Střetly se holt dva dokonale vyrovnané celky.

Ostře sledované utkání nezačalo zrovna vlažně. Ovšem už v páté minutě trochu zaspal Vermaelen, nechal si Agbonlahora až příliš od těla a ten takové nedůslednosti okamžitě využil k nepříjemné přízemní střele, s níž si Almunia poradil jen taktak. Na opačném konci zase centr z rohu proskákal až k Denilsonovi, jemuž rána zpoza šestnáctky sedla velmi pěkně, takže i Friedel měl brzy možnost se zahřát. Alfou a omegou prvních minut byl však přesto poněkud pochybný projev hostující stoperské dvojice. Po faulu obzvláště nejistého Vermaelena také záhy velmi nebezpečně pálil Ashley Young. Projektilem kousek za vápnem minul pravý roh Almuniovy klece nanejvýš o dvacet centimetrů.

Kanonýři se trápili vlastně po celý první poločas. Hlavně uprostřed hřiště často přicházeli o balon, takže přečíslení jejich obrany nebylo úplně vzácným jevem. Jedno takové však zbytečně zazdil Heskey, když po sklepnutí od Agbonlahora namísto přihrávky okamžitě mířil pánu bohu do předsíně. Zanedlouho pro změnu Young ztrapnil Clichyho a měl dost času na rozmyšlenou, koho vyzvat ke skórování. Nakonec na zadní tyči našel Downinga, který se ale do střely z voleje nepoložil vůbec dobře. Přesto to ve finále mohli být právě tápající Gunners, kdo byl v první půli nejblíž gólu. Jenže svůj odvážný průnik zakončil dosud neviditelný Fabregas jen střelou do tyče, aby pak dorážku do odkryté klece Rosickému nešťastně znemožnil spoluhráč Ramsey.

Druhé dějství odstartovalo v podobném duchu jako to první. Hrálo se ze strany na stranu. Ovšem zatímco Friedelovi centr zleva propadl a nic moc z toho nebylo, nešťastně přizvednutý centr zprava na opačném konci dopadl přímo na hlavu Downinga. Ten však ve stoprocentní šanci opět selhal, když zívající branku z metru netrefil. Jak to ale bylo i v prvním poločase, také teď měli více ze hry domácí a pak přišel jeden výlet Kanonýrů a fanouškům Villans mohly začít vstávat všechny chlupy po těle. Tentokrát to byl Aršavin, kdo proskočil podél dvou obránců, dostal se až k Friedelovi, kterého z posledních sil jen trefil, ale důsledek toho všeho mohl být pro birminghamské přesto drtivý. Fabregas totiž odražený balon ihned sklepl k Rosickému a ten po hbitém zpracování zblízka napálil pouze břevno.

Ve zbytku poločasu se hrálo spíše na branku Almunii. Tu soupeř bombardoval hlavně centry jak ze hry, tak především ze standardek. Arsenal se netradičně soustředil spíše na neinkasování branky, dopředu se nijak zvlášť nehnal. Výsledkem toho všeho byl až zoufalý nedostatek opravdových gólových příležitostí. Zápas o hodně, v závěru přeci jen poměrně nervózní, tak nakonec dospěl ke spravedlivé remíze.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aston Villa 0-1 Arsenal FC

Reagovat
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Den 22.1.

Výherní kurzy: 1,65 1,51 2,75 1,6 2,1 1,55

Nevýherní kurzy: 2,1 1,6

Den 21.1.

Výherní kurzy: 2,2 1,5 4,1 1,34 1,9 1,38

Nevýherní kurzy: 2,1 1,8

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Lorcan

1:3 (Agbonlahor - Fabregas, Arshavin, Ramsey)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja osobně doufám že Agbonlahor nenastoupí a pořednost dostane Delfouneso , protože Gabby na mě působil dost lenivě a konkrétně proti Arsenalu hral pixu že by budoucí spoluhráči? Delfouneso když letos nastoupil za A tým vždy dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 bude to těžký zápas, ale zvládnem to :)

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1 (Agbonlahor, Fabregas)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele