Anglická Premier League - preview 18. kola

19.12.2009, 09:59, aktualizováno 21.12.2009, 08:10
Previews
V anglické Premier League po delší době dostane slovo pondělní dohrávka, v níž se dostanou ke slovu dva týmy bojující ve spodní polovině tabulky. Bolton zatím posbíral jenom šestnáct bodů a je osmnáctý, Wigan na tom není o mnoho lépe, konkrétně jenom o dva body a o dvě příčky...
Wigan Athletic - Bolton Wanderers  (pondělí 21:00)
Bylo by krásné, kdyby na DW Stadium gólové hody předcházely ty vánoční. Předpoklady pro to existují ty vůbec nejlepší možné. Wigan se totiž pyšní nejpropustnější defenzívou ligy, zatímco Bolton stále ještě čeká na své první letošní čisté konto. Přitom postavení obou mužstev svádí spíše k taktické bitvě - oba celky budou po svátcích docela jistě bojovat o udržení.

Je opravdu paradoxní, že jsou na tom v téhle sezóně Latics tak špatně, co se obranné činnosti týče. Vždyť loni po skončení kompletního ročníku měli na svém kontě jen o sedm obdržených branek více, než mají v tuto chvíli. Oproti poslednímu West Bromwichi měli dokonce defenzívu pevnější o celých 22 gólů. Jenže teď se ve Wiganu hraje docela jinačí písnička. V létě se měnili manažeři, domácího matadora Bruce vystřídal Španěl Martínez a věren svému původu začal klást důraz daleko spíš na ofenzívu než na bránění. Podle toho to také letos vypadá. S útokem Athletic tolik problémů nemá, vždyť vsítil branku ve všech z posledních 11 ligových zápasů vyjma jednoho jediného. Hýčká si navíc svůj poklad v Hugovi Rodallegovi, jehož každý letošní gól ve finále předurčoval vítězství jeho mužstva.

Gary Megson nemá s obrannou linií o moc menší potíže než jeho protějšek. Inkasovala sice o pět branek méně než ta wiganská, nicméně nulou se na svém kontě doteď pyšnit nemůže. Navíc to vypadá, jako by zadáci Trotters poslouchali spíše ofenzivní choutky, než že by svou pozornost směřovali hlavně a především dozadu. Vždyť takový Gary Cahill přesnou hlavičkou v utkání s West Hamem docílil již své páté letošní ligové trefy. Jen takový neduh však není jediným, který by Bolton letos sužoval. Je tu totiž také fakt, že severoanglické mužstvo ještě nikdy nevyhrálo, pakliže v zápase inkasovalo jako první.

Jedním z receptů, kterak zpevnit obrannou hráz, by mohla být i změna rozestavení, ke které bude v pondělí Martínez patrně donucen. Zranil se mu totiž klíčový záložník Diamé, díky čemuž by španělský lodivod mohl sáhnout k rozestavení 4-4-2 se Scotlandem a Rodallegou v útoku.

To v Boltonu by nejraději vlastní řady vůbec nepřeskupovali, vždyť v úterý po šesti kolech konečně triumfovali. Jenže budou muset. V minulém zápase totiž Muamba uviděl už pátou žlutou kartu v tomto ročníku a chtě nechtě tak pondělní dohrávku zmešká. Podobně je na tom i Gavin McCann, jehož návrat lze očekávat také až o Boxing Day. I když ze zcela odlišných důvodů - stále ještě doléčuje poraněný kotník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Burnley FC  (neděle 14:30)
Ze dne na den se Mick McCarthy stal neohroženým hrdinou všech příznivců Wolverhamptonu. Po několika slabých výsledcích dovedl své Vlky k senzačnímu vítězství nad Tottenhamem. Teď je však zase skoro až vyvrhelem - věrným fanouškům se totiž pranic nelíbilo, že cestovali do Manchesteru za béčkovou sestavou. Napraví si muž kontroverzí reputaci teď v neděli při střetnutí s jiným nováčkem z Burnley?

Na tři tisícovky fandů Wolves dalo v úterý McCarthymu pěkně hlasitě najevo nesouhlas s totálně obměněnou sestavou. Proti tahu naturalizovaného Ira se ohradil i Arsene Wenger a celou skutečnost bude ještě důkladně projednávat i sama FA. Je tedy zřejmé, že si McCarthy opravdu má koho udobřovat. Podnět k pozitivnějšímu smýšlení o jeho osobě by všem kritikům mohl dát třeba zlepšenou potencí svých svěřenců v úvodních částech zápasů. Vždyť dosud nasázeli všehovšudy pouhé čtyři takové góly. A přitom právě tudy evidentně vede cesta k úspěchu - pokaždé, když se tak stalo, Wolves zvítězili. Jenže také obecně to Wolverhamptonu vepředu skřípe. Spolu se Stokem a Portsmouthem se totiž chlubí vůbec nejhorším útokem ligy.

Ačkoli Burnley už šest utkání čeká na výhru, nepanuje v jeho kabině úplně špatná nálada. V týdnu totiž Clarets na vlastní půdě senzačně oloupili favorizovaný Arsenal, přičemž víkend předtím pro změnu na Turf Moor naplno nebodoval ani rozjetý Fulham. Jenže domácí výkony jsou zpravidla v dokonalém kontrastu s těmi venkovními. Vždyť o bilanci Burnley na hřištích soupeřů se v Anglii snad i vyprávějí pohádky. Abych si i já přihodil, povím vám jen, že Coyleovi svěřenci nadále čekají na první venkovní triumf a doteď zaznamenali jen jedinou remízu na City of Manchester Stadium. Remíza - toť zároveň slovo, které Clarets v poslední době suše charakterizuje. Plichtili totiž hned čtyřikrát v minulých šesti kolech, třebaže se na úvod sezony s nikým nerozešli smírně dokonce jedenáctkrát v řadě!

Těžko odhadovat, koho McCarthy vyšle do tohoto klíčového souboje po tom, co v úterý vsadil na zcela odlišné hráče do pole než o víkendu. Očekává se však, že do zbraně opět povolá ty borce, kteří úterní klání vynechali. Co se marodky týče, ta hlásí jen jedinou čerstvou zprávu. Definitivně potvrzuje, že si Dave Edwards chvíli poleží poté, co se zranil v zápase s Tottenhamem. Nahradit by ho dle všeho měl Kevin Foley.

U Owena Coylea naopak můžeme počítat s konzervativním přístupem, protože žádnými vnějšími vlivy není nucen zasahovat do úspěšné středeční sestavy. Na lavičce jen nadále zůstává ohrané trio Paterson-McCann-Rodriguez, i když se již v souvislosti s prvním jménem před nedávnem hovořilo o chystaném návratu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Birmingham City  (neděle 16:00)
Birmingham by rád pokračoval ve spanilé jízdě Premier League a vykradl Goodison Park. Blues mají na kontě rekordních pět výher v řadě a proti zraněními kosenému Evertonu budou chtít vyhrát i pošesté.

Brums zažívají úžasnou nováčkovskou sezonu, po 17 zápasech jsou osmí, ale pokud vyhrají i ten osmnáctý, mohou poskočit až na šestou pozici. Nicméně se Birmingham nechce nechat unést a nadále tvrdě pracovat, protože o Vánocích se loni na šestém místě nacházel i Hull a nakonec utekl záchraně o jediný bod. Nyní však mají Blues určitě jiné myšlenky a rádi by si přivezli nějaký body i z Liverpoolu. K dispozici na to mají kompletní kádr.

To Everton je na tom zcela opačně, výhru totiž nepoznal pět zápasů v řadě, naposledy porazil více než před měsícem West Ham. V současné chvíli je Everton až patnáctý, ale k dobru má ještě tento nedělní zápas a poté dohrávku s Manchesterem City.

Velký podíl na špatných výsledcích Toffees mají bezesporu zranění, které klub trápí. V péči lékařů jsou Anichebe, Arteta, Jagielka, Neville, Vaughan, Osman a Yobo. Menší zranění trápí i Distina, Goslinga a Rodwella, u nichž zatím není zřejmé, zda nastoupí. Poslední jmenovaný, Jack Rodwell, si přivodil zranění ve čtvrtečním duelu Evropské ligy, v němž manažer David Moyes šetřil hráče jak se dalo.

Tahounem letošního Evertonu je bezesporu útočník Louis Saha, který má na kontě deset branek. V lednu mu navíc přibude v útoku pomocník, z amerického Los Angeles přichází na hostování Landon Donovan, od nějž si u řeky Mersey hodně slibují a zároveň doufají, že americkou hvězdu budou moci přivítat z mnohem lepší pozice, než na jaké jsou teď.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Ve středu hrála Chelsea s posledním, v neděli jede na půdu předposledního. Ač by se mohl tento program zdát jednoduchý, rozhodně tomu tak není. Proti Pompey se Blues na tři body pořádně nadřeli a West Ham jim určitě v malém londýnském derby také nebude chtít dát nic zadarmo.

Ale vraťme se do roku 1996, do italské Parmy. Že to nemá s Premier League nic společného? Budete se divit. Tehdy totiž v té době kouč Parmy Carlo Ancelotti usoudil, že se talentovaný Gianfranco Zola nehodí do jeho systému a prodal ho do Chelsea, kde se Zola stal za pár let legendou. O třináct let později je situace jiná, oba proti sobě totiž stanou jako manažeři anglických klubů, Ancelotti reprezentuje 'Zolovu' Chelsea, Zola zas trápící se West Ham.

Obě strany budou chtít vyhrát, každá však z jiného důvodu. Chelsea má obrovskou příležitost odskočit na čele tabulky poté, co na Fulhamu vyhořel Manchester United a před nedělním zápasem je tak náskok Blues stále tříbodový. Na to, že Chelsea v minulém kole vyhrála po dvou nevydařených duelech poprvé, tak příliš neztratila a nyní se naopak může dostat před očekávaným vánočním programem do trháku.

Pokud ale mluvíme o minulých dvou zápasech Chelsea (remíza a prohra) jako o nevydařených, u West Hamu budeme muset najít ještě horší slovo. Hammers totiž prohráli hned tři poslední zápasy a nevypadá to, že by se měli zvednout. Předváděná hra je doslova tragédií a Gianfranco Zola si jaksi neví rady. Nicméně má stále, pro někoho trochu překvapivě, důvěru vedení. Situaci mu komplikuje zranění nejlepšího střelce Carltona Colea, který bude chybět až do Nového roku. Vedle něj nemůže nastoupit ani Kieron Dyer, Valon Behrami a Zavon Hines. Naopak svá zranění vyléčili Matthew Upson a Luis Jimenez, oba jsou připraveni nastoupit.

To nejlepší se chystá na hřiště poslat i Chelsea, která již může počítat s kanonýrem Didierem Drogbou. Ten nenastoupil ve středečním zápase s Portsmouthem, stejně jako Carvalho nebo Joe Cole. Všichni tři by ale měli být v Upton Parku v základní sestavě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.50 - 4.50 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Portsmouth FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Elitní čtyřku si Reds v minulém kole sice zvládli udržet na dohled, jenže v herní pohodě stále nejsou ani náhodou. Také Benítezovo manažerské křeslo není zrovna stabilní, takže je předem jasné, s jakým cílem jdou liverpoolští do nadcházejícího klání na Fratton Parku. Určitě neberou nic jiného než tři body.

Jenže Pompey vede Avram Grant, někdejší lodivod Chelsea. Právě té Chelsea, která si v dubnu 2008 s Liverpoolem poradila v boji o finále Champions League. Izraelský kouč tehdy zaznamenal dost možná svůj největší úspěch na své trenérské dráze. Navíc strach z něj jde, i když je v sedle daleko slabšího, v tuhle chvíli dokonce posledního týmu Premier League, Portsmouthu. S ním ve středu pořádně poděsil svého někdejšího zaměstnavatele a teď se chystá i na jiného slovutného soka. V pěti zápasech Pompey naráží už potřetí na zástupce tak zvané Big Four. Má za sebou tedy opravdu perné dny. Přesto v nedávné minulosti konečně začali sbírat body - před prohrou s Chelsea doma oloupili Burnley a pak remizovali v Sunderlandu.

Jedno vítězství na každý čtvrtý zápas připadá poslední dobou Liverpoolu. To rozhodně není nic, čím by se hoši od řeky Mersey chtěli chlubit. Je to ovšem krutá realita. Ještě hůře pak vypadá venkovní bilance Reds, která hovoří jen o jediném triumfu z minulých pěti pokusů. Na výhru vně vlastní kolbiště pak liverpoolští čekají dlouhé tři měsíce. Útěchu mohou červení hledat leda tak v předešlých měřeních sil s Portsmouthem. Tři poslední totiž opanovali právě oni. Úsměv na tváři věrných příznivců tápajícího Liverpoolu pak určitě vykouzlí i chystaná oslava jednoho Torresova kousku. Ten si ve středu odbyl stý start za Reds a co nevidět ho dost možná čeká další jubileum - totiž dosažení padesáté ligové trefy na území Albionu. Té by navíc mohl docílit rekordně brzy.

Do portsmouthské obrany se opět vrací Kaboul, který si odpykal jednozápasový distanc. Obyčejné nachlazení už netrápí Davida Jamese a nedaleko návratu je i záložník Michael Brown, jenž marodí s třísly.

Fernando Torres už pravděpodobně zaujme místo v základní sestavě poté, co proti Wiganu jen střídal a i tak stihl udeřit. Měl by tak zapříčinit návrat ke klasickému rozestavení 4-2-3-1. Na břehu řeky Mersey pak doufají v časné uzdravení pravého beka Johnsona, který byl nucen kvůli poranění podkolenní šlachy vynechat již středeční bitvu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.85 - 3.75 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Stoke City  (sobota 16:00)
Loni měl tento zápas ve svých rukou rozhodující moc, tedy alespoň z pohledu Aston Villy. Ta jej totiž nevyhrála, následkem čehož vykročila vstříc totální devastaci snu o Lize mistrů. V tomto ročníku ho birminghamští sní zase odznovu. Oproti třetímu Arsenalu zaostávají jen o skóre a podobné chyby už se dopustit nehodlají.

Ještě dvě minuty před koncem Villans vedli 2:0, nakonec s Potters jen plichtili. Dopad na jejich příští výsledky mělo toto utkání přímo drtivý. Celek z kraje Midlands vyhrál pouhé dva ze zbývajících jedenácti ligových duelů a nakonec obsadil až šestou příčku. Letos však do nové sezony odstartoval ještě lépe jak před rokem, dokonce lépe než ve všech deseti předchozích ročnících. Při tom v lize Villa nenašla přemožitele dlouhých šest kol a ve všech soutěžích usiluje o páté vítězství v řadě. Prakticky tedy není hlediska, které by birminghamským nehrálo do karet. Dokonce i statistika vzájemných soubojů hovoří jasně ve prospěch Villans. Jejich poslední domácí selhání v duelu se Stoke totiž datujeme do roku, kdy se narodil kupříkladu slavný hokejový brankář Dominik Hašek. Takřka čtyřicet let a rovných deset utkání tak Villa svému sousedovi nepodlehla.

Stoke loni šokoval, když se jakožto nováček napevno usadil v klidném středu tabulky. Letos už ale okupací jedenácté příčky nikoho nepřekvapuje. To spíš jejich třízápasové čekání na plný bodový zisk někoho udivuje než fakt, že Potters opět nehrají jen o záchranu. Pohodovou sezonu doteď Pulisovým svěřencům zajistil průměr jednoho bodu na ligové kolo a především pevná defenzíva. Naopak co Stoke docela limituje, je bezpochyby neproduktivní ofenzivní vozba, jíž můžeme klidně označit za nejslabší v celé Premier League.

Martin O’Neill se už dříve proslavil svou věrností jedné jediné sestavě a také letos své svěřence nikterak netočí. Po nedávných výhrách nad Manchesterem a Sunderlandem se dá navíc očekávat, že ani rovněž sobotu nesáhne k žádné změně. Takový Luke Young se tak patrně může s chutí těšit na svůj třístý ligový start.

Ani Tony Pulis nemusí řešit nějaký rébus, co se skládání zahajovací jedenáctky týče. Vypadl mu akorát Robert Huth, který již nastřádal pět žlutých kartonků. Naproti tomu se irský reprezentant Liam Lawrence konečně zbavil kašle a teploty, takže opět vyhlíží jubilejní stý zápas své kariéry.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenham naruší obvyklý klídek mezi Big Four? Zase? Jako každý rok... Nyní to ale zase jednou vypadá nadějně a třeba by z toho na konci sezony mohla být i Liga mistrů. To naznačuje i údaj, že v minulém roce měli Spurs ve stejném období o celých jedenáct bodů méně než nyní. Proti zaseklému Blackburnu ale musí vykouknout znovu tři body.

Dlouho to vypadalo mnohem lépe. Problémovým se ale ukázal předěl mezi koncem listopadu a začátkem prosince. Remíza, remíza, prohra. Aston Villa, Everton, Wolverhampton. Ale právě s těmito týmy by měli Spurs vyhrávat, pokud chtějí mermomocí proniknout mezi nejlepší čtyři. Naději a náladu si tak alespoň zvedli v minulém utkání. Na White Hart Lane přijel konkurent v boji o evropské poháry - penězi světoznámý Manchester City - a odjížděl s prázdnou - jak bodovou, tak finanční. Debakl 0:3 žádné prémie přinést nemohl.

Svěřenci Harryho Redknappa jsou známí svou rychlou ztrátou koncentrace. Kdo by také myslel na zápas s Aston Villou, když má za sebou snad nejpovedenější zápas v kariéře - 9:1 proti Wiganu. Nyní je ale tým opět v jiné pozici. Udržená nula a tři vstřelené branky. Koncentrace zpět, hlásí spokojeně Redknapp. Tým navíc potřebuje navázat na úspěch proti Citiziens, ale - v Ewood Parku ho nečeká nic jednoduchého. Stadion jako by byl pro hráče poslední dobou prokletý, když na skalp Blackburnu na jeho svaté půdě čeká již pět let.

Rovers na tom ale momentálně nejsou příliš růžově (nebo jak by velely klubové barvy modro-bíle) a jejich magie by je mohla velice náhle opustit. V Premier League čekají na výhru již dlouhých pět zápasů - a to hráli s týmy jako třeba Hull City. Jediná branka za těchto čtyři sta padesát minut pak padla v minulém utkání proti Birminghamu. "Na svědomí" ji má obránce Ryan Nelsen. Na druhou stranu tým v domácím prostředí neprohrál již sedm utkání v řadě - naposledy si všechny body odvážel v samém úvodu sezony Manchester City.

A přestože je tým Sama Allardyceho na pokojném dvanáctém místě, bodové boje zase tak klidné nejsou. Poslední sestupující, Wolverhampton, na toto dvanácté místo ztrácí pouze tři body, přičemž Wolves doma přivítají mimo vlastní stadion slabé Burnley. Dá se tak očekávat lítý boj mezi růží a kohoutem. Rozklove partner populární slepice dvouděložnou rostlinu, nebo se trn růže ukáže v oko nebohého kohoutka?

Dá se očekávat tvrdá hra. Jak naznačují metaforická přirovnání nebo koneckonců statistika. V posledních osmi vzájemných zápasech totiž hráči obou celků viděli šest karet. Out nezůstaly ani dva zápasy z minulé sezony, kdy se ukázalo po jednom kartonku.

Blackburn se bude muset obejít bez záložníka Bretta Emertona, jenž vydržel na hřišti v posledním zápase necelou půlhodinku. Start nejlepšího střelce domácích Davida Dunna je stále v sněživých oblacích, po zranění stehna se ale vrací Vince Grella. Tottenhamu bude chybět s kotníkem laborující záložník Luka Modric, jeho kolega ze středu pole David Bentley má zase problémy s pánví a start proti svému bývalému týmu má od doktora zakázaný.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Fulham FC - Manchester United  (sobota 16:00)
Manchester United stále stíhá první Chelsea. Na řadě je 18. kolo, ve kterém Rudí ďáblové zajíždí na Craven Cottage, kde změří síly s domácím Fulhamem, kterému se doma daří.

Domácí Fulham zatím dobře proplouvá letošním ročníkem Premier League. Místa, ve který se bojuje o záchranu jsou londýnskému celku příjemně vzdálena, avšak pozice, díky kterým by Fulham mohl bojovat v evropských pohárech nejsou o nic blíže. Svěřenci manažera Hodgsona se aktuálně nacházejí na deváté pozici.

V minulém utkání londýnský celek narazil na nováčka z Burnley, kde po devadesáti minutách skončil stav nerozhodne 1:1. Poslední vystoupení Fulhamu se ovšem datuje do tohoto týdne, ve kterém na půdě Basileje bojoval londýnský celek o postup do další fáze Evropské ligy. Utkání se anglickému celku povedl a na konci utkání se mohli radovat z vítězství 2:3 a zároveň postupu.

"Proti Basileji jsme uhráli dobrou partii a zaslouženě jsme postoupili. Nyní nás ovšem čeká silný soupeř z Manchesteru. United si k nám jedou pro tři body, ale my o ně stojíme také. Rozhodně nedáme svou kůži zadarmo. Očekávám těžký souboj, ovšem velice zajímavý," prohlásil manažer Fulhamu Hodgson. V utkání mu budou chybět Andy Johnson, Simon Davies , Seol Ki-Hyeon a Diomansy Kamara.

To Manchester United rozhodně bude na Craven Cottage bojovat o tři body. Právě tři body ztrácí svěřenci Sira Fergusona na první Chelsea. Možná právě proto v kabině United stále panuje rozpačitá nálada ohledně výsledku s Aston Villou, která dokázala Rudé ďábli obrat o všechny body. O podobný kousek se chtěj pokusit i Welverhampton, ovšem ten své utkání opravdu nezvládl a United jej vypráskal 3:0.

"Proti Aston Ville jsme zaváhali a teď nás to mrzí. Byla to chyba, ale musíme jí napravit. Nyní musíme prostě dřít více jak na 100%. Utkání s Fulhamem nebude nejjednodušší, protože manažer Hudgson udělal se svým celkem hodně dobré práce. Na Craven Cottage nás čeká těžká bitva, ale já věřím, že jí zvládneme," nechal se slyšet Sir Alex Ferguson, manažer United.

United v utkání s Fulhamem nepomůže zraněný Jonny Evans , John O'Shea, Gary Neville, Rio Ferdinand, Wes Brown a brankářská jednička Edwin van der Sar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Dělí je mnohé. Oba byli jedny z nejaktivnějších týmů v letním přestupovém okně. Oba mají vysoké ambice, ale nevyrovnané výsledky. Oba jsou v dolní polovině první desítky. A nyní oba spojuje i první letošní vzájemný zápas.

Přestože do obou týmů dorazily během července a srpna posily celkem za nějakých sto osmdesát milionů eur (z toho zhruba dvě třetiny připadají bohatšímu Manchesteru), mohla by nákupní hysterie pokračovat i v lednu. Oba týmy totiž nespojují pouze ambice a peníze, ale také momentálně velice mizerné výsledky. Oba týmy totiž od začátku října dokázaly vyhrát pouze tři utkání, v lize to tak není příliš veselé. Zatímco Citiziens z osmého místa ztrácí na evropské poháry čtyři body, Black Cats jsou na tom ještě o něco hůře. Ač pouze o dvě příčky níž, na svého dnešního soupeře ztrácí již pět bodů.

Svěřenci Marka Hughese ale nastartovali prosinec přímo báječně, nebo jak by se moderně řeklo "briliantově". Po vítězství 3:0 nad Arsenalem v FA Cupu přišel obávaný soupeř z Londýna - Chelsea, v té době neohrožený to vládce Anglie. Ale dalo by se říci, že i mistr Anglie se jednou utne a kopačky mu sklouznou. Blues sice dlouho vedli po vlastní brance Adebayora, stejný hráč ale ke konci první půle zařídil vyrovnání a definitivní obrat dokonal Carlos Tévez. Ale další výkony? Remíza 3:3 s podprůměrným Boltonem a v následujícím, minulém kole další tři inkasované branky! Tentokrát ale útok Citiziens nespasil a nevstřelil ani branku. To ale letos není nic obvyklého - Manchester zdobí skvělá ofenziva a "nulu" letos vstřelili pouze dvakrát. Debakl 0:3 od Tottenhamu tak vrhl na trenéra Hughese opět černé stíny a jeho budoucnost je ukryta někde hluboko v nich. Zámožní majitelé City se již údajně ptali na možnost angažování Guuse Hiddinka, momentálně působícího u ruské reprezentace.

Domácí mají ale ideální příležitost, postaví se totiž stejně, možná dokonce i daleko více trápícímu se celku. Od vítězství 1:0 proti Liverpoolu, jenž zařídil v polovině října Darren Bent totiž Sunderland "vybojoval" pouze pět bodů z čtyřiadvaceti možných. Přišla totiž pouze jedna další výhra, paradoxně proti dalšímu celku Big Four - Arsenalu. I tentokrát vstřelil jedinou branku Bent. Další bodový zisk znamenaly dvě remízy - jedna proti poslednímu Portsmouthu, druhá proti sestupujícímu West Hamu. Rozhodně tedy smetánkou tabulky.

Nepříznivá série jako by se také pojila se zraněním klíčového záložníka Leeho Cattermola. Ten se zranil právě v osudném utkání proti Reds, nyní se ale opět začíná pomalu vracet do sestavy. V minulém utkání proti Aston Ville již dokonce nastoupil do zápasu jakožto střídající hráč. Přesto nedokázal s výsledkem nic ztropit a jeho tým opět podlehl, tentokrát 0:2.

Do karet, žlutých či červených, nehraje hostům ani statistika. Ta prozrazuje, že Manchester zvládl hned osm posledních utkání bez chybičky - třikrát se dokonce radoval i na Eastlands. Naposledy se Sunderland z výhry radovali v prosinci roku 2000, kdy těsnou výhru 1:0 zařídil Don Hutchison; poslední úspěch mimo vlastní stadion je pak ještě o dva roky starší. Zajímavostí je, že v uplynulých deseti vzájemných duelech se ještě ani jednou neurodila remíza.

Domácím ale pokračují problémy s defenzivní řadou. Obránce Joleon Lescott je kvůli zranění kolena mimo až do Nového roku. Se stejným problémeme laboruje také levý bek Wayne Bridge, defenzivní záložník Nigel de Jong si zase musí odsedět jednozápasový trest. Hosté budou bez kapitána Lorika Cany, jenž se v minulém utkání nechal vyloučit. Na jeho pozici by ho mohl nahradit Lee Cattermole, který by se do sestavy vrátil po dlouhých dvou měsících. Nejistý je start obránce Michaela Turnera, má problémy s kotníkem.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Given - Richards, Onuoha, Toure, Sylvinho - Kompany, Ireland, Barry - Bellamy, Tevez, Adebayor
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Fulop - Bardsley, Mensah, Da Silva, McCartney - Henderson, Cattermole, Richardson, Reid - Bent, Jones
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.70 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Hull City  (sobota 18:30)
Arsenal se téměř po čtrnácti dnech vrací na domácí stadion, posílený o důležité vítězství nad Liverpoolem a o bod bohatší ze zápasu v Burnley, aby přivítal na Emirates Stadium Hull.

The Tigers, kteří v části minulé sezóny udivovali Anglii svými skvělými výsledky, se však letos příliš stáhli z viditelných částí výběhu a spíše jen líně polehávají v koutě. Z posledních dvaadvaceti zápasů na venkovních stadionech si svěřenci trenéra Browna odvezli jediné vítězství, a tak je v sobotním večeru nečeká úkol nikterak lehký.

Gunners se totiž pyšní průměrně třemi vstřelenými góly v každém domácím zápase. Navíc budou jistě chtít napravit zaváhání z minulého kola. Po slavném vítězství nad Benitezovou partou měli reálnou naději na dostihnutí samotného čela tabulky, o tři dny později však nedokázali porazit Burnley a znovu se tak vzdálili dvojici "útěkářů" Manchesteru a Chelsea.

Arsene Wenger dal v minulých dnech najevo rozhořčení z rozlosování, když kritizoval, že musel během čtyř dnů sehrát dvě utkání na venkovních hřištích, navíc teď nastoupí proti odpočatému soupeři, který má za sebou šestidenní přestávku.

Arsenal se bude muset obejít bez zraněného Fabregase, Gibbse, Rosického, van Persieho, Clichyho, Bendtnera nebo třeba i Traoreho, který se na rozdíl od záložníka Denilsona nestačil dát do pořádku. To Phil Brown na lavičce Hullu má o poznání menší lazaret. Chybí jen Ashbee a Bullard. Do zápasového rytmu se naopak po vyléčení nepříjemností s ramenem vrátil útočník Daniel Cousin.

Když se podíváme, co nám říkají čísla, pak zjistíme, že z patnácti vzájemných střetnutí vycházejí výrazně lépe domácí. Ti si na své konto připsali plných osm vítězství. Byl to ovšem Hull, který jako první tým dokázal Arsenal připravit o tři body na jeho novém stadionu, přestože inkasoval jako první. Pozornost bude upřena na Nicka Barmbyho, kterému chybí jenom jeden vstřelený gól, aby se dostal na jubilejní stovku v dresu Tigers. A na závěr ještě dodejme, že Hull má o celých deset bodů méně než ve stejném období minulé sezóny...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC17131342:1440
2.Manchester United17121437:1437
3.Arsenal FC16102441:2032
4.Aston Villa1795328:1432
5.Tottenham Hotspur1793538:2230
6.Liverpool FC1783634:2327
7.Birmingham City1783618:1727
8.Manchester City1668229:2426
9.Fulham FC1665520:1723
10.Sunderland AFC1763822:2421
11.Stoke City1656515:1921
12.Blackburn Rovers1754817:3019
13.Burnley FC1754821:3519
14.Wigan Athletic1753920:3818
15.Everton FC1645722:3017
16.Hull City1745817:3417
17.Bolton Wanderers1644823:3316
18.Wolverhampton Wanderers1744915:3116
19.West Ham United1735925:3414
20.Portsmouth FC17321215:2611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (738)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fulham doma neprohraje...

Reagovat
afc

Tiez si myslim.ucka su vonku stale bez remizy,to uz musi prist.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec by mi nevadilo, kdyby si tu jejich sériu bez remíz prodloužili a spíš si z venku dovezli 4 prohru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre nás to bude určite viac než náročný duel, keďže máme out v podstate celú obranu. Podľa mňa bude rozhodujúce, ak sa nám podarí streliť prvý gól ešte v prvom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešné TV prenosy paráda :

NovaSport - 13:45 Portsmouth - Liverpool

16:00 Man.City - Sunderland

TROJKA zajtrá West Ham - Chelsea perfektne ste to vybrali

Dnes dúfam že konečne vyhrá City, musí i Chelsea, Porsmouth tiež prinajhoršom remíza

Reagovat
fantomas

Plus Prima Cool: MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ok ale tí by mi rozhodne nechýbali

Reagovat
smazaný uživatel

sak ne bo si absolutna nula co fandi chelsei ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Tie absolutné nuly sú jedine tak 14 roční fanúšikovia Man.Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Black cats dneska prekvapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Grant chytl nejhorší možný los v Portsmouthu - doma MU, Liverpool, Burnley, venku Chelsea, Sunderland...

Teprv ted jsem si toho všiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey uz minulej rok byli blizko vyhry nad Reds, tak doufam ze dnes to zvladnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsem slyšel, tak Chelsea i Utd potrápili, další 2 týmy o body obrali, tak by bylo na čase sebrat další body..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne herni projev neni spatnej akorat chybi body a vysledky, doufam ze dneska urvou aspon bod ae rozhodne to nebude prochazka ruzovym sadem.

Reagovat
smazaný uživatel

herný prejav bol dobrý už za Harta len potom prišli problémy s výplatami a pod.

Snáď začnú zbierať body a hlavne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Portsmouth začal už sbírat body, 4 body z posledních 4 zápasů je podle mě výbornej začátek, i po tom dalším to nebude problém, pokud by zůstali se čtyřmi. Přece jen se neočekává, že budou hrabat body ve čtyřech z těch pěti zápasů.

Reagovat
Arbiter

uvědom si, že to, že hrali vyrovnanější partii s Chelsea neznamená lepší hru ze strany Pompey, ale prachbídnou hru Chelsea

Reagovat
ManUnited

Naši borci se dneska po tuhém boji odvezou 3 body a Black Cats doma překvapí ( nepřekvapí ) a vyhrajou...

Reagovat
scholes18

nemyslim si ze fulham zvladne dve tazke zapasy behom styroch dni, nebudu stihat ani vladat, celkom dobry kurz na united, vyhraju 0:2 obidvy goly da Valencia..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych to viděl na samé remízky, jen Villans vyhrají

Reagovat
vladis271

Tie kurzy na citizens sú smiešne. Mať tak chuť idem do stávkovej. Vôbec by som sa nečudoval, keby tam kočky dneska vyhrali, ale asi bude xko

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Sunderland venku pravidelně vítězí a má teď oslnivou formu, hned bych na ně vsadil...

Reagovat
vladis271

Naproti tomu citizens sú váľajúci stroj, ktorý ničí všetko, čo mu príde do cesty. Ja hovorím o kurzoch a tie sú smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

No a já ti hovorím že nie sú.

Reagovat
vladis271

citizens dnes nevyhrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš že jo

Reagovat
cink

dneska fakt výborné zápasy na vsazení

Aston Villa- Stoke 1 @1,4

ManCity- Sunderland 1 @1,5

Fulham- ManUtd (1:0) 1X @1,45

Arsenal- Hull 1 @1,2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

všaxi kolem 6té vzpomeň a zasměj

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

to je také nemusí ti vyjsť ani jedno Namiesto Fulhamu by som volil skôr Portsmouth - Liverpool 1X (1,95)

Reagovat
cink

ještě bych přihodil Alkmaar @1,3

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty musis byt uspesny stavkar.. ze fulham 1X.. si spadol z jahody???.. daj si facku a uvedom si aku chybu si spravil ty decko

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nejaký drsný len aby ste neprehrali

Reagovat
smazaný uživatel

ted si musiš rvat svoje janošické koule když se podívaš na teletext (jestli to tam v čobolově mate) fulham 3 - 0 manchester utd

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to citím na ligový debut Weissa

Reagovat
Xavi8

po podpise zmluvy by ho tam mohli dat na par minut, samozrejme vsetko zavisi od diania na ihrisku

Reagovat
fantomas

Tak na dnešní fotbal se obzvlášť těšim.

Reagovat
Boban

AV dneska brat plnej pocet nebude, plichta a budou radi.

Reagovat
Xavi8

nemyslim si

Reagovat
Boban

ja vychazim z her obou tymu, hra Stoke je idealni protihrou AV...

Reagovat
vodka

Manažer Tottenhamu Harry Redknapp potrestá šestnáct svých hráčů, kteří se účastnili nepovoleného vánočního večírku v Dublinu pod vedením kapitána Robbieho Keana. "Nebylo to z jejich strany správné a určitě neuniknou internímu trestu," prohlásil Redknapp s tím, že o trestu rozhodne až po víkendovém zápasu v Blackburnu.

Redknappa nechápu, pokud vím, tak ty večírky se dělají u každého týmu...

Reagovat
Boban

otazka je, co se tam delo a kdy to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky oficiální x neoficiální večírek...

Reagovat
Boban

tjn, hlavne jestli to bylo dejme tomu i dva dny pred zapasem, tak se mu nedivim... to bych rval taky...

Reagovat
Boban

hlavne ted nastava nejtezsi obdobi v PL, takze posledni co potrebuje, je aby se mu hraci zliskali, popripade dostali do nejakych potizi, viz driv treba v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je názoru, že fotbalista nesmí pít alkohol. V tomhle je dost přísný. Na jednu stranu hráči hlavně jeli si zahrát golf...A slovo večírek je možná chápan špatně a každý si myslí, že se hráči přijeli ožrat...No jo, média

Reagovat
Boban

je nejnarocnejsi cast sezony, navic hrajou zapasy ve kterejch musej brat plnej pocet pokud chtej do TOP4, misto volna, ktere meli na regenaraci si vyjeli na golf, kterej neni zase tak fyzicky nenarocnej jak se muze zdat....no, ja se HR nedivim..

Reagovat
smazaný uživatel

No místo toho, aby byli doma, tak vyrazila jako parta na golf, což je super, protože to jen dokazuje, že v týmu panuje dobrá atmosféra a chtějí se stmelit...Já bych taky radši jel na golf, než doma poslouchat manželku :)

Reagovat
minoLFC

asi ho nepozvali

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbec

Reagovat
cink

OT : proč není Eurofotbal na facebooku??

Reagovat
Xavi8

otvor oci

Reagovat
cink

dobra rada nad zlato

Reagovat
Xavi8

uz si nasiel?

Reagovat
cink

jasne diky, ale asi to nefunguje moc dlouho, co?

Reagovat
Xavi8

neviem, ja som sa tam pridal asi tak pred mesiacom

Reagovat
smazaný uživatel

Třičtvrtě roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár mesiacov by už tomu bolo

Reagovat
vladis271

Ak dnes Torres strelí gól dostane sa na 1.miesto v Liverpoolskom rebríčku ako hráč, ktorý potreboval na prekonanie 50 gólovej najmenej zápasov.

Reagovat
fantomas

"Ten si ve středu odbyl stý start za Reds a co nevidět ho dost možná čeká další jubileum - totiž dosažení padesáté ligové trefy na území Albionu. Té by navíc mohl docílit rekordně brzy."

Reagovat
vladis271

No nečítal som prewiev

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo taky ano (sorry fantíku)

Reagovat
fantomas

Jo, po sezóně dávám výpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem si Pompey potom, co jsem napsal o těch soupeřích, tak snad jsi to psal ty a potěšilo tě to...

Reagovat
fantomas

O jakých soupeřích? A jo, Live-Pompey sem psal já. Stačí se podívat úúplně dolůůů v tom článku, pro příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jen jsem nechtěl ještě proklikávat A chtěl jsem ti udělat radost, aby ses mohl pochlubit...

Reagovat
fantomas

A kolik superlativů pro mě po přečtení máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Superlativy? Jooo, mám jich hodně

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

proč se používá výraz albion,co znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Staří Řekové takhle pojmenovali celej ostrov..

Reagovat
fantomas

Je to starší označení pro Velkou Británii.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Deywid

Reagovat
terry

Jak to tady nikdo neznal.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kubys

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

www.taksitokurvavygoogluj.cz

Reagovat
smazaný uživatel

tak díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš zač, ale věřím, že nějaká zmínka o tom bude i na wikipedii.. Tak se vždycky nejdřív podívej tam, když něco nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

ten benitez je jak z inej planety.. on nevie robit zakladnu zostavu.. skrtel stale na lavicke a v zaklade agger.. sak agger nevie ani do lopty kopnut ne to hrat futbal..az teras lutujem ze som dal na tiket 2.. dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Agger, jeden z nejkreativnějších stoperů v PL... radši drž hubu. Navíc stoperská dvojice Carra- Danny udělala i několik nul za sebou, kdežto Martin zrovna v oslnivé formě fakt není. Ale souhlasím, že Rafa si zase udělal z fanoušků a jednou srandu a místo Yossiho hraje Dossena, a trápící se Dirk je stále v základu.

Reagovat
fantomas

Tak Yossi se v poslední době docela trápil, asi je dobře, že si zas odpočne a přijde na hřiště až jako žolík. Ale místo Dosseny by byl asi lepší Babel.

Reagovat
smazaný uživatel

To už asi radši Aurelio než Babel...

Reagovat
smazaný uživatel

fábio je neschopnej 1v1.. na beka dobrej, protože má dobrou kopací techniku, ale v záloze nepoužitelnej, což už se letos několikrát ukázalo.

Reagovat
fantomas

Aurelio do zálohy nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

proti wiganu byl zase jeden z nejlepších na hřišti. Spolu s maschem.

Reagovat
fantomas

Aha, tak to sem neviděl. Ale v předešlých asi třech zápasech byl jen svym stínem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale ono se není co divit, když nedostal pořádnej balon a když už, tak to prostě neměl komu dát.

Reagovat
fantomas

Jojo, už sem to tu psal. V zápase proti nám prošel vždycky středem hřiště jakoby nic a pak najednou neměl komu. Tak ztratil. A takle to šlo prakticky pořád dokola.

Reagovat
fantomas

Agger je letos lepší jak Škrťel. Úplně s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nemám rád Aggera, ale zas takhle ...

Reagovat
smazaný uživatel

80% slováků nemá rádo Aggera.. Proč asi ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nemám ho rád z iných dôvodov, proste je mi nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

bože Dirku, kdy už konečně pochopíš, že balon nemusíš vždycky napálit silou. Ted to stačilo dát jenom placírkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reina pěkně, ale neměl šanci na tu druhou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak střela nádherná a pokud bude mít cenu 3bodů

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím jestli to mohl Belhadj líp trefit

Reagovat
fantomas

GÓOOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Brilliant! Absolutely brilliant! Belhadj.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool musí mrzet, že už se zrušil Intertoto Cup...

Reagovat
kubys

Bohužel musím konstatovat, že se asi s Wolves stáváme největšími adepty na sestup, pokud se něco zásadního (čti odvolání Zoly a přivedení kompetentního manažera) nezmění!

Reagovat
smazaný uživatel

Au, dostat v té rychlosti do koulí, tak se po něm nejen oženu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos nedostal jeste do kouli

Reagovat
smazaný uživatel

?? Jako většinou se agonie mění ve vztek v takovém případě a jakmile to jde, tak vracím.

Reagovat
smazaný uživatel

hned jak to jde - tak za 5 -10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajel tam kolenem, sjel mu po koulích holení. Navíc prvních 5 vteřin většinou cítíš nejen agonii, ale právě i ten vztek a vracíš. Alespon u mě to tak bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

cože ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že ten Mascherano vůbec vstával...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla spravedlivá, Haim měl dostat žlutou za oplácení.

Jako napálit mu v rychlosti do koulí a ještě loktem jít po krku, rozhodně oprávněná, byla to prasárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch napálil Ben-Haima do kulek?

Reagovat
smazaný uživatel

Holení ve skluzu do koulí a předloktím do krku a pak ho ještě tím předloktím odstrčil...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkám, co myslíš tím holením u koulí, a tys myslel holeň

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si rikal :D

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si nějak nevšiml

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby dostal do kouli v takove rychlosti, tak lezi jeste ted...

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžou tipovat výhru ManCity?:D to bude jasná remíza!

Reagovat
smazaný uživatel

ruda?za co?

Reagovat
fantomas

To dostal jen za ten zákrok??

Reagovat
smazaný uživatel

nějak sem to teď nesledoval, co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

já též, byl sem na záchodě, přídu, masch sotva vstává a dostává rudou. Nechápal sem.

Reagovat
fantomas

Jo, já si zas odskočil pro pití. Ale zákrok i opakovačky sem viděl. Jen se mi nezdá, že to bylo až tak drsný, aby ho vyloučil. Žlutá určitě, ale červená néé.

Reagovat
smazaný uživatel

za co? vzdyt do toho sel jak h*v*d*

Reagovat
smazaný uživatel

sel tam tvrde, ale sel po balonu podle myho....

Reagovat
fantomas

Šlapákem se taky většinou chodí po balonu a stejně je to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co řešíte, oprávněná červená. Trefil mu koule a do krku a ještě ho do toho krku odstrčil. Možná šel po míči, ale vůbec to neodhadl a mít nohu o něco výše, tak Haim by zpíval soprán, navíc do toho šel rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebylo na cervenou, to se na me nezlob, bylo to zepredu, nic zakernyho, sel po balonu...vsak se tomu Haimovi nic nestalo, zluta by mela byt, ale cervena za tohle v anglii?k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to zepředu a po koulích a krku, já se té červené nedivím. Toho krku jsem si všiml až u poslední opakovačky zeshora.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
vitasrp

Podle mě to nikterak extra brutální nebylo, šel šlápákem zepředu po míči, vlítl do toho jak vagón, to jo, ale v Anglii to žádný výjímečný zákrok nebyl a červenou bych rozhodně být na místě rozhodčího netasil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za ten "šlapák" bych dal taky žlutou, já tou červenou hodnotím ty ruce na krku Ben Haima, kdy ho ještě odstrkoval.....

Reagovat
smazaný uživatel

Červená přísná, ale zasloužená. Oba hráči potrestáni po zásluze.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez VEN!!!krysa spanelska potapi liverpool...

Reagovat
vladis271

Sláva Rafovi. Je si vedomý chabej konkurencie na lavičke hlavne v krídelných priestoroch. Ako to vyriešil? Jednoducho Yossiho dal na lavičku aby ju zkvalitnil. Na ihrisko dal prerobeného beka a hlavne tragéda Dossenu. Insua je strašný. Gerrard nevie nahrať, asi ho nakazil Lucas. Torres nedostáva lopty. Masch je vonku, ale to nevadí pretože hra na dvoch DM je cesta do pekiel. To už videl aj rozhodca a chcel nám pomôcť. Mali by sme mu poďakovať.

Reagovat
vitasrp

Nebyl náhodou ten gól Portsmouthu ofsajd?? Chápu, že tam došlo k dvojnásobnému doteku hráčů LFC s míčem, ovšem co já mám nastudováno z pravidel fotbalu, tak ani to by nemělo ofsajdovou pozici hráče zrušit.. V momentu střely Boatenga totiž Belhadj v ofsajdovém postavení byl, poté se k němu balón dostal bez toho, aniž by se ho dotkl hráč Portsmouthu, a tudíž by se ofsajdové postavení mělo změnit v ofsajd a odpískat se.. Je to podobné, jako kdyby útočník vystřelil, míč se odrazil od dvou protihráčů a spoluhráč využívajíc ofsajdového postavení by skoróval.. Také by to platit nemělo.. Podle mě na posouzení docela sporná situace..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zářez

Reagovat
vladis271

Som zvedavý čo taktik Rafa naordinuje do druhého polčasu. Yossi musí ísť hneď, ale ako sa chce z tohto vylízať. Tak nato sa teším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jisté je, že do konce zápasu to bude na jednoho hrota. Ať už bude stav jakýkoliv

Reagovat
vladis271

Alebo tam pošle Spearinga a stiahne Torresa aby mal opäť dvoch DM

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, teď se Rafa musí cítit sesakramentsky nesvůj s jedním DM na place

Reagovat
minoLFC

Spearing není DM

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ho už na přeškoluje.

Reagovat
minoLFC

sa to dnes nejak serie...pekný ale bohvie či regulerný gól, divné vylučenie

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nemění na tom, že Live hraje kulový před gólem i po gólu, před rudou i po rudé. Kde je ten loňský tým?

Reagovat
minoLFC

no to hej

Reagovat
smazaný uživatel

Ať toho Kuyta vystřídá. To je děsný. I když oni by potřebovali vystřídat všichni, včetně Beníteze

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kdo hraje dobře? Torrese mimo jedné šance neškodný, Gerrard podobně, Dossena a Kuyt ani náhodou nepomáhají Torresovi ani obraně dostatečně, Carra teď při sprintu ztratil 3 metrovej náskok a míč šel na roh,Agger má velkej podíl na golu.

Jinak Haim podruhé dostal loktem do krku, mohl jít ven i Torres, kdyby rozhodčí chtěl...

Jinak Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade Carra-Agger

Reagovat
sejber

Begovic nádhera

Reagovat
terry

Kvíz: Uhodnete, co je to za fotbalisty? http://drp.ly/4C01E

(Ne, vandertome, ty nehádej )

Reagovat
fantomas

Ten vpravo mi někoho děsně připomíná. Ale zaboha si nevybavim koho.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To je chyták, to nejsou fotbalisti, ale nějací haranti...

Reagovat
terry

Počkej, až zjištíš, kdo to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kvuli tomuhle si přečtu angl.diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Alonso?

Reagovat
smazaný uživatel

a Arteta?

Reagovat
terry

Reagovat
Lovec

Taky jsem si říkal, že ten nalevo ja Arteta! Ale Xabiho bych teda nepoznal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mne došlo hned, lebo sú velký kamaráti, baskovia ..

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Kurva, já to tušil! Vpravo, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten vlevo je moc takej ..

Reagovat
terry

Kvíz no. 2: Kdo to je?

http://drp.ly/4C9d1

Reagovat
smazaný uživatel

Větší spratek, který šikanuje ty 2 malé a krade jim svačiny

Reagovat
Lovec

Není to José?

Reagovat
smazaný uživatel

není to Juande?

Reagovat
terry

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko tuto sezónu hledat nejhorší výkon Live, ale je to dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Live nic nehraje, ale Portsmouth na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ved vám to hovorím, oni si nezaslúžia zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr není moc sympatický, ale hrají jako mazáci + sympatický manažer teď

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja viem...ako celok to funguje. Piqujón, Hreidarrson, Ben Haim sú samé esá. Ale na druhú stranu Begovič, James, Dindane, O`Hara to sa dá. A hráči ako Kaboul a Boateng nevadia skôr naopak. Grant je kapitola sama. Fratton park má čosi do seba a je tam cítiť vôľa pobiť sa a súdržnosť fanúšikov. Pritom ten nový majiteľ je aj napriek pôvodu total k hovnu, takže vôbec nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

To je už tradične taká, len to nesleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Pikujón náhodou dneska hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som, až do gólu, nehodnotím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Fratton park je nejspecifitějši stadion v Británii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlnenie za Clarets padlo - pre mňa je Hull tak nesympatický tím, źe si môžte hovoriť čo chcete, ale len pre Bullarda a Venegoora sa nezmenilo nič na tom, že zostúpiť uź kľudne minulú sezónu mohli a mali, Brown je sympaťák, ktorý však nedokáže tím motivovať natoľko, aby dokázali vyhrať všetky zápasy a ak tradične s Chazym argumentujete ako si napr. WHU v lige nezaslúži byť na úkor Blades, tak ste pokrytci ak si v lige zaslúži byť Hull, či Sunderland, napr. na úkor Newcastlu. A že Sunderland dostal pred sezónou to, čo potreboval je jasné. U Hullu sa nič podobné nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni Hull sestoupit měl, letos si nemyslím, že by si to zasloužili, i když je to v podstatě bezvýznamnej klub. Pro WHU by bylo dobře, kdyby spadli, snad by jim pomohl "Newcastle efekt". Z toho, co se přes léto dělo a vlastně se dosud děje v Pompey je mi zle dodnes, rozhodně nechci, aby se zachránili na úkor Clarets nebo Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Na úkor Wolves kľudne. S výnimkou Miljaša a Doyla ten tím ničím neupúta, McCarthy celkom neschopák, až na Tottenhame ma prekvapil. Clarets samozrejme nie. Smeroval som k tomu, že keď WHU, či Fulham v minulosti udržali PL zubami nehtami namiesto iných, tak ste na to reptali a odvtedy im želáte zostup pri najbližšej možnej príležitosti. Hull omnoho nestúpol, mnoho sa nezmenilo, ako sám súhlasíš, minule mali zostúpiť a padol Newcastle a len preto, źe jemu tá "očista" pomohla už Hull nie je tímom ako WHU či Fulham? To mi ako pokrytecké (ale myslím to v dobrom ) trochu príde, bez urážky. A že WHU to pomôcť môže, súhlasím, ale žeby to pomohlo Pompey, to nie. Tím to nemá v čom pomôcť. Stačí investovať, stabilizovať pohyby v kádri a udržať manažéra. Zato WHU potrebuje očistu ako od hráčov, tak od trénera, tak od športového riaditeľa, tak nových majiteľov. Pompey ale zosúvať je trochu nefér. Aj prvé zápasy ktoré odohrali a prehrali (pod Hartom) nehrali vôbec tragicky a len preto, že na poslednú chvíľu angažovali zopár hráčov, ktorí sú viacerým proti srsti si zostup nezaslúžia.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda Fulhamu sestup nikdy nepřál a ani přát nebudu. Jinak se jdu dívat na Citizens, kdyžtak to pak dořešíme, zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich počujem z vedľajšej izby, takže už som videl Santov gól, ale ok, keď, tak neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

a pokrytci nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

WOOOOOHOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som to zapol

Reagovat
terry

Reagovat
Boban

liverpool to uz fakt nejde jinak

Reagovat
Boban

Rafa aneb borec co dokaze znicit jeden z nejlepsich anglickejch klubu.... joo, holt koncepce

Reagovat
terry

Tak nakonec možná to naše trápení a zisk tří bodů nebyl zas tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

Carra parádička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci kdo trhá tikety kvůli sázce na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Taký sa našiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na to nevsadil. Portsmouth je nevyzpytatelnej a potrápil i chelsea i manu.

Reagovat
smazaný uživatel

Múdry.

Reagovat
Boban

na pompey byl kurz 6 a sazkovky mely v tipech 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa dalo s takým krásnym kurzom nevsadiť jednotku?

Reagovat
smazaný uživatel

Po jakym jinym zápase už Beníteze nevyhodit. Trenér kterej je absolutně neschopnej změnit taktiku a přivést adekvátní hráče klubu Liverpool a naopak pustit hráče, kteří v jinejch klubech hrají ted pravidelně a dalo by se říct, že tam patří mezi tahouny, nebo důležité hráče.

Reagovat
Chazy

Oni ho prakticky nemuzou vyhodit kvuli tomu silenemu odstupnemu, co by mu museli platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono vyber si - buď ztratíš 20mil na odstupném nebo v lize za špatné umístění...

Reagovat
Chazy

Ja jsem rad, ze to nemusim resit

Reagovat
vladis271

Amíkov to netrápi. Oni chcú biznis a 20 mega zo svojho tie špine nedajú. Jeden predal Montreal druhý teraz predal nejaký basseballový tím. Ak by im išlo aj trochu o Liverpool Rafa je cez zimu vonku na jeho mieste Dalglish s 80 milónmi na posily.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu to prodloužení smlouvy...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikdo.

Reagovat
vladis271

To vieš ten debakel Realu 4:0 a demolácia Oldtraffordu nás v konečnom dôsledku vyjde šialene draho. Ale užil som si to vtedy poriadne.

Reagovat
Boban

vsak to taky byla od MU investice, par porazek vymenou za demolici konkurenta zevnitr

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, proč není Aquilani ani na lavičce? To už ho Rafa vyštval?

Reagovat
vladis271

Nemám nato vypínam. Sledovať tohtoročný Liverpool je ako sadomaso

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych Sado-maso než na tohle koukat snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda...ten zid je asi dobrej trener

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel nehra, som zvedavy na koho sa bude vyhovarat teraz.... katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kus

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale Pompey mi dneska připadají jako tým big4 proti týmu na úrovni Wolves...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to 10 minút a viem prečo...

Reagovat
minoLFC

ževraj exhibicia portsmoutských fanušikov, pritom sa celým štadionom celý zápas ozýva liverpools number nine

Reagovat
vladis271

Fans máme stále najlepších na takom oldtrafforde je niečo počuť iba keď padne gól. Ale ja ich chápen chcú dodržať termín divadlo. V divadle musí byť tiež ticho a aplauz je iba po finále.

Reagovat
smazaný uživatel

No utešujte sa, ešte, ešte...

Reagovat
vladis271

Ja verím, že ma dnes uteší Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak bych to nepřeháněl teda.

Reagovat
clinger

dobře Pompey.jdeme na záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to řikal, že loňská sezona se pod tímto hňupem prostě nemůže opakovat. Trenér kterej zvládl připravit tým aspoň na LM, už nedokáže ani tohle.

Reagovat
vladis271

Hral niekto z Vás Czech soccer manager? Bola tam taká kampaň, že odmalička nenávidíte Real, ale nikto to o Vás nevie a boli ste zvolení do funkcie managera. Váš cieľ bol dostať ho úplne na dno. Prečo mám pocit, že Rafa tú hru hral a chcel si to ako fanúšik mancs vyskúšať aj v skutočnosti?

Reagovat
Chazy

Red Devils: Kuszczak, Evra, De Laet, Carrick, Fletcher, Scholes, Gibson, Valencia, Roonye, Owen

Rovers: Robinson, Nelsen, Givet, Jacobsen, Chimbonda, Salgado, Grella, N´Zonzi, McCarthy, Di Santo, Hoilett

Tyhle dve sestavy jsou fakt kouzelny

Reagovat
smazaný uživatel

De Laet?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám ho, čo je zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako píše Boban. Obranca, zväčša na záskok, prevažne zaskakoval na krajoch, dnes to podľa Chazyho zostavy bude v strede...

Reagovat
Chazy

No Chazy to jen zkopiroval, kdo vi kde kdo bude

Reagovat
smazaný uživatel

Inak to aj tak nevychádza, takže by som tomu veril, pokiaľ tie mená sedia.

Reagovat
Boban

z rezervy... holt krize v obrane..

Reagovat
terry

Ta obrana MU.

Reagovat
Boban

tak vykosena marodka...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam 10 z 11

Reagovat
Chazy

No vidis chybi mi tam Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ešte kúzelnejšia

Reagovat
Chazy

I kdyz ono to sedi, kdyz tam on je, tak jako kdybyste hrali v desiti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak...zas z neho nerobme Lucasa, v poslednom čase a trochu zdvihol.

Reagovat
Chazy

Ja vim, u nej jsem strasne subjektivni, vazne ho nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, 21 let a takovej progres. Ježiši já bych ho hnal

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers

Reagovat
Chazy

konecne tu tragedii nekdo ocenil

Reagovat
smazaný uživatel

To někam ulož, to je asi nejsrandovnější sestava anglického týmu v historii PL

Reagovat
terry

Tu sestavu jsem ani nečetl, ale taky pěkná tragédie.

Reagovat
fantomas

Takle to vypadá, když má někdo doopravdy smůlu na zranění!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Porstmouth.. Zatím se příchod Granta vyplácí, vím, že i před ním se začal herní projev Pompey zvedat a na jejich hru se dalo koukat, nicméně výsledky přišly až s tímhle izraelským koučem.. Snad Portsmouth zachrání, přeju mu to, ať už podruhé ukáže, že to není žádný béčkový trenér..

Jinak mě dneska na Pompey suverénně nejvíc zaskočilo, že dokázali ze dvou pořádných šancí dát dva góly.. To doposud bylo snad naprosto nepředstavitelné, ta jejich smůla a neschopnost v zakončení byla donedávna donebevolající, ovšem v posledních zápasech zdá se nalezli střelecké štěstí.. Mimoto dneska i obrana zahrála výborně, sice teda proti sobě měla totálně tragickou ofenzívu soupeře, nicméně i tak je dobré zjištění, že Ben Haim dneska udělal jen jednu pitomost, která navíc neměla vliv na výsledek.. A jinak hrál dobře, to samý Kaboul.. Zkrátka to vypadá, že tenhle kandidát na sestup chytl druhý dech, nastartoval se do dobré formy a psychická deka, pod kterou se nedávno nacházeli, je definitivně fuč..

Reagovat
Tomanatura

Hráči United se zřejmě podívali na Figueroův gól z vlastní poloviny, jinak si nedokážu tu neuvěřitelnou naivitu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
Tomanatura

Gibson s Rooneym v prvních pěti minutách stříleli z vlastní půlky, ale naprosto nepochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase Murphy? Takže pak zvýší Gera a je hotovo

Reagovat
vladis271

Murphy Yessssssssss, Scouser jak sa patrí

Reagovat
Boban

ted jsem se kouknul na soupisku a zjistil jsem ze hraje i Owen...aspon ze byl zadarmo..

Reagovat
Boban

tak to je moc, Ferda Vida, koukejte se rychle vylecit

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora gool

Reagovat
Boban
Reagovat
fantomas

Wenger je asi úplně hloupej. Silvestre nalevo, Vermaelen na stoperu - první nepochopitelnej tah. Eboué napravo a Sagna jen na lavičce - druhá kravina (chápu, že byl Sagna zraněnej, ale před tragickym Ebouém by stejně měl dostat přednost). Potom střed Denilson-Diaby-Song...ani na to nejsem zvědavej. Dokážu si tu snůšku alibismů živě představit. No a v útoku se asi nic lepšího vykouzlit nedalo. Eduardo furt menší zlo než Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson-Diaby-Song

Reagovat
fantomas

Pan Wenger si z nás holt dělá legraci, no.

Reagovat
Boban

se snazi trumfnout Beniteze

Reagovat
vitasrp

To vypadá na pěkně komické vystoupení..

Reagovat
smazaný uživatel

A to sme tu hovorili o srandazostavách MU a Rovers...

Reagovat
fantomas

Big Four zatim ani gól - Arsenal jenom naváže. Zejtra to bude napravovat Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska W.H.U-CFC remíza.... tuším

Reagovat
terry

Není možná.

Reagovat
terry

300. pro dnešní porážku Hammers.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska přeju kladivářům alespoň remízku, to by mohli uhrát...spíš mě překvapuje že je u kormidla furt Zola, ale pokud s chelsea dneska rupnou, tak by Hughes možná nemusel být tak dlouho bez práce

Reagovat
smazaný uživatel

těžko... vypadá to, že Zola má podporu vedení Skoro to připomíná Beníteze Nicméně, Chelsea by mohla ztratit, nebo by je mohli aspoň pořádně potrápit

Reagovat
smazaný uživatel

No ať si tam hammers hodijou klidně Radu, to mě zas tak moc nezajímá...hlavně by dneska mohli bluesmani ztratit

Reagovat
vladis271

Jj Rafu vykopnú až keď si Liverpool zopakuje misiu Newcastlu.

Reagovat
homeles8

jo, dneska Chelsea vyhraje Pro fanoušky West Hamu: je mi to líto, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

West ham vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Líto? NASRAT!!! A rozmazat!!!!

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je blízko získání útočníka ( Ruud V. Nistelrooy) ( Sun, goal.com....)

Reagovat
terry

Pokud vím, tak jim ho jen doporučoval Wright, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už sem i čet, že rafa v lednu podá nabídku. Ale ještě neví, jestli na hostování, nebo přestup. Hostování se ale nelíbí realu, kterej ho chce pustit jen na přestup.

Reagovat
vladis271
Reagovat
minoLFC

sila no...ale bohužial pravdepodobne to tak aj bude

Reagovat
smazaný uživatel

MANCESTER U. A LIVERPOOL SU NNAJVACSI TRAPACI TOHTO KOLAA

AJ KED LIVERPOOL ROBI HAMBU PREMIER LEAGUE

Reagovat
Chazy

Neuveritelny, ze na NUFC chodi plno i na Championship su rad, ze sem jeden z tech 0,001% Cechu co maji Sport2.. takle tragicky Boro, to se mi libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Take mam S2

Reagovat
Mimalu

to ti zavidim

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

True Geordies!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Chelsea výhra a náskok 6 bodů

Reagovat
homeles8

OT:Bývalý obránce Chelsea Frank Leboeuf prohlásil, že během Afrického poháru národů se teprve ukáže umění Carla Ancelottiho, protože ztráta několika hvězd může být pro Blues citelným problém. "Teprve teď uvidíme pravého Ancelottiho. Do teď mu vše vycházelo, ale nyní bude postrádat čtyři klíčového hráče a jsem moc zvědavý, jak si povede," uvedl Leboeuf, jenž narážel na ztráty Drogby, Essiena, Mikela a Kaloua.

jj, uvidíme, co v Carlovi je. Frank Leboeuf

Reagovat
Deywid

Chelsea bude postrádať 2 kľúčových hráčov - Didi a Essien, 1 náhradníka - Mikela a jedného absolútne zbytočného hráča, ktorý sa z tej Afriky už ani nemusí vracať....

Reagovat
homeles8

Jassný, ale ti 2 hráči jsou tak důležití, že jsem opravdu na Carla zvědavej, jak mu to půjde.

Reagovat
homeles8

jo a ten náhradník, je náhradník za toho, kterj zrovna taky jede.

Reagovat
homeles8

a podle mě tam bude hrát Beletti/Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně zbytečný hráč? Umíš pobavit... 1. náhradník do útoku absolutně zbytečný hráč

Reagovat
Deywid

To je práve ta tragédia....že 1. náhradníkom do útoku Chelsea je tento absolútne neschopný a tým pádom aj absolútne zbytočný hráč....

Reagovat
smazaný uživatel

Poďmě vlci, nespadnem

Reagovat
vodka

hmm, jak se zdá, tak za tím odvoláním stál Cook s Marwoodem...

a mimoto, Tevez je sice vůl, ale tady mluví rozumně:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1237022/We-Mark-Hughes-Carlos-Tevez-hits-pressure-Manchester-City-boss.html

Reagovat
Tomekcz

ani se Tevezovi nedivim, zacinal chytat formu a daval goly, ted pride novy trener a nevi co cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, my přenecháme sestupové pozice Whu, Hullu a Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes takto:

Čech

Ivanovic Carvalho Terry A.Cole

Ballack

Lampard Malouda

J. Cole

Kalou Drogba

Hilario, Ferreira, Alex, Belletti, Mikel, Zhirkov, Sturridge

Spokojenost, Anelka zřejmě nemůže, jinou volbu než Kaloua nemáme...

Jinak rozestavení zálohy dnes možná taky nebude klasický diamant, ač Ballack ho umí zahrát vcelku dobře

Reagovat
vitasrp

Jj, Anelka je zraněný i podle informací z ofic. stránek...

Nicolas Anelka is unavailable through injury and is replaced by Salomon Kalou who makes his 100th Chelsea start.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Juru na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Joey luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Parker

Reagovat
smazaný uživatel

sere tě, že je lepší než Lamapard?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Arbiter

doufám, že je Branislav vpohodě

Reagovat
Arbiter

si říkám, jestli dneska Carvalho dohraje zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Čechýno

Reagovat
Arbiter

Petr

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemusíte sem psát příspěvky typu "Parker " "Čechýno " "Petr" ))))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale můžeme...

Reagovat
Arbiter

a co bys chtěl? Jestli se o ten zápas zajímáš, můžeš se klidně dívat

Reagovat
smazaný uživatel

dívám se

Reagovat
Arbiter

tak víš, proč, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že když někdo komentuje fotbal, že by měl znát pravidla

Reagovat
Chazy

Neuveritelne zas perli no. Fyziologicky nemozne, achjo..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

No co ted kecal ohledne ofsajdu..

Reagovat
Arbiter

no já nemám českého komentátora

Reagovat
terry

Přišel jsem v desáté minutě a čekal jsem teda víc. I když ono v téhle pseudosestavě to snad ani lepší být nemohlo.

Reagovat
Arbiter

přesně, někteří hráči jsou neviditelní...

Reagovat
terry

Hlavně tohle rozestavení nikam nevede.

Reagovat
Arbiter

s těmito hráči ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

NEUVĚŘITELNÝ !!v žádný top lize by snad nešel nikdo v 15 ti stupnovým mrazu a sněhu na fotbal v takový kapacitě jako na kolín s nurnbergem prostě není náhoda že na bundesligu chodí nenaplněnější kotle v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Anglická Premier League - preview 18. kola

Reagovat
Chazy

To ne no, v Anglii chodi plno i na tu druhou ligu, ne jen na top ligu..

Reagovat
Arbiter

Malouda

Reagovat
honziss

Ježiš to je bramboračka...

Reagovat
honziss

Sleduju to pět minut a už jsem Kováče třikrát viděl u míče... A třikrát ho ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka chybí jako prase...

Reagovat
terry

To je podvodník.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

další signál super...Jen kdyby z toho něco bylo

Reagovat
terry

Ale zas na druhou stranu jsme si to zasloužili, hrajeme hovno. Aspoň musíme hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Taká penalta za nic

Reagovat
vitasrp

Podle mě to byl jasnej faul, o němž by nemělo být sporu.. Ve středu hřiště by se to určitě pískalo, tak proč ne i ve vápně?? Naopak Cashley je debil, proč chodí do souboje ve vápně skluzem, ještě k tomu když je soupeř zády k bráně?? Mi to neleze do hlavy, fakt..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Ashley neměl na výběr, já už se bál, že bude střílet a on na poslední chvíli zakročil.. Bohužel se ale soupeř otočil, s čímž nepočítal. Nicméně penalta se hlavně měla pískat i na druhé straně.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
terry

Reagovat
vitasrp

Jenom že jsi napsal, že pentle měla být i na druhé straně a já v tu samou chvíli napsal ten koment níže, kde je vlastně to samé..

Reagovat
terry

Jo taak.

Reagovat
vitasrp

Nicméně rozhodčí dle mého názoru měl na druhé straně odpískat taky pentli, ta ruka Fauberta byla evidentní a ačkoli byla u těla, šlo o jasný pohyb ruky k míči, tudíž taková ruka by se snad pískat měla, ne??

Reagovat
terry

Bezpochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl i dvě, držení Kaloua bylo více než zřejmé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

hmm...

Reagovat
Tomekcz

ouu yes

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a

Reagovat
terry

Proboha, ať už drží ten komentátor hubu.

Reagovat
Arbiter

co říká?

Reagovat
terry

Co slovo, to "perla".

Reagovat
Arbiter

příklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle hlavička byla fyziologicky nemožná

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bychom mohli začít hrát

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Arbiter

doufám, že Ancelotti stáhne neviditelné hráče...

Reagovat
terry

Tolikrát střídat nemůže.

Reagovat
Arbiter

na změnu systému stačí dvě střídání

Reagovat
terry

Tady už nic nepomůže. Garantuju ti, že do druhý půle naskočí stejnej tým.

Reagovat
Arbiter

uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Collins sa tomu pádu moc nebránil

Reagovat
minoLFC

Collins sa tomu pádu moc nebránil

Reagovat
Chazy

Collison

Reagovat
minoLFC

jo sorry

Reagovat
honziss

Haha, dobře jim tak.

Reagovat
terry

Reagovat
vitasrp

Já se pobleju, mi ten titul absolutně nechcem.. Co to bylo za výkon??

Reagovat
Arbiter

mi jinak hrůza, Portsmouth nás vůbec nenakopl

Reagovat
vitasrp

To je z toho, jak jsem v prdeli z toho výkonu..

Reagovat
Tomekcz

to sem si taky rikal kdyz hrali United

Reagovat
Tomekcz

Kladivari bojujou to se me libi a Chelsea je zatim marna. Presto moc neverim ze to udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vedení

Reagovat
honziss

Už to chápu, Chelsea přes své mafiánské známosti dosadila do manažerského křesla West Hamu Zolu, aby ten tým rozebral do posledního šroubku. A teď dokonce, když už to vypadá, že by Zolu mohli odvolat, schválně s West Hamem prohraje, aby jeho hlavu zachránila prozatím. To je solidárnost.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

jop, prokoukls nás

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně stará vesta, vloni to přece takhle udělal Ferguson s Benitezem....

Reagovat
smazaný uživatel

Byl Malouda u míče? Žirkov in.

Reagovat
terry

Reagovat
blaugrana

Zaznamenal asi 3 nepresne prihravky.

Reagovat
Arbiter

mistr invisible

Reagovat
vitasrp

To samé se dá říci i o Joe Coleovi, Kalouovi a Drogbovi... Všichni jsou neviditelní, nemají šanci nic vytvořit, protože střed je děsně přehuštěný a my to tudy stejně pořád cpeme, no a ve finále jsou útočníci mimo hru a do zakončení se prakticky nedostanou..

V záloze je vidět pouze Ballack a Lampard z pozic rozehrávačů, ovšem ti hráči, kteří by se měli prosazovat individuálně, jsou zcela mimo realitu.. I když ono to je logické, aby uplatnili své schopnosti, tak na to potřebují herní situace 1 na 1 na stranách hřiště, jenže to se jim při dnešním výkonu a systému za celý poločas nestalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole se mi celkem líbil, rozhodně patřil k těm nejaktivnějším v Chelsea. Drogba vybojoval dost míčů, i když ve své obvyklé top formě očividně není. Malouda mi příjde určitě nejslabší.

Reagovat
Arbiter

Joey je neviditelný z naší strany spolu s Lampsem muž poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

On je nejaktivnější, měl ze zálohy nejvíce úniků, to ovšem nic nemění na tom, že je prostě ve hře zapojen málo.. Jako on když dostane balón, neztratí ho, právě naopak, obejde hráče, nacentruje, prostě něco vytvoří, jenže mi připadá, že ho nedostatečně zapojujeme do hry.. Ale to logicky není jen jeho chyba, CFC kompletně musí podat mnohem lepší výkon, daleko více soupeře přehrát, aby Cole a ostatní mohli dostávat více míčů.. Snad se to po poločase změní..

Reagovat
Arbiter

tomu by napomohlo střídání a změna systému...Uvidíme no...

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda a Kalou střídat.

Reagovat
Arbiter

a hra na křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
Arbiter

ale zrovna takhle jsem si ty střídání nepředstavoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky ćukotka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole hrajem derby a podáváme takovej výkon jediný přísnější měřítko snad snese jen Joey. Ty vole v druhým poločase ať začnou pořádně hrát, musí se to otočit, ta ztráta MU se musí k*va využít!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nevěděl, že Russell Brand je fanda WHU.

Reagovat
terry

No to si dělaj ve studio prdel. Teď se zaměříme na Kováče a druhá situace: "Tady Kováč skvěle přenesl hru na druhou stranu na Fauberta." Přitom míč letěl úplně do hajzlu, což okomentovali tím, že letěl moc dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom srandazápase nechytá Božský a bezchybný čech?

Reagovat
Arbiter

jo chytá a chytá zatím božsky

Reagovat
Chazy

Zas ale zmatky v obrane pri centrech.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to potom Nova asi jen hledaá nějakou náhradní hvězdu pro puberťáky, Chodůr asi pro tuto cílovou skupinu nebude to pravé ořechové, tak se jim teď hodí ten metrosexuální fotbalový blb....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych na Kováče nesváděl, míč dopadl před Fauberta a on to nedokázal zpracovat...

Reagovat
honziss

Nevím proč si vybrali situaci, kde jsou v akci zrovna dva dlouhodobě nejslabší hráči West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jeden z nich je Čech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul fakt nechce nikdo, to je hrůza každý zápas se strachuju o tři body

Reagovat
Lovec

Aspoň vidíš, co já díky těm našim kopytům prožívám každou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel taky

Reagovat
Boban

co to je to stridani? chce ubranit tu prohru 0:1?

Reagovat
Arbiter

co to vidím to si Ancelotti dělá prdel

Reagovat
Arbiter

může mi někdo vysvětlit, co tím sleduje

Reagovat
Boban

jedine rozumne vysvetleni je, ze chce zesilit stred aby to jim mohl dale tlacit... nebo mu hrablo..

Reagovat
Arbiter

Tlačit to s Mikelem

Reagovat
Boban

proto tam je ten dovetek

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem cca 10 minut prvního poločasu... Je to furt taková kolomajzna?

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive byla celý první poločas...

Reagovat
Boban

hlavni rozdil je taky neviditelnost drogby, svetlej moment tam byl tak 2-3 max...zbytek se da rict, ze je vysledkem uzavreni stredu WHU...

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuu

Reagovat
homeles8

kde se díváte?

Reagovat
Arbiter

přes sopcast...

Reagovat
Boban

STV3

Reagovat
smazaný uživatel

čt1

Reagovat
Arbiter

dva neviditelné hráče z minulého zápasu a z toho dnešního střídá jedním neviditelným hráčem z minulého zápasu a jedním, co je čerstvě po zranění... NECHÁPU

Reagovat
homeles8

kolik to je?

Reagovat
Arbiter

furt 1:0

Reagovat
homeles8

ok dík už koukám

Reagovat
honziss

6:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zas chytli rozhočího ten má vsazenou jedničku, Ballacka šlas přes nohy a on že nic ať vztane

Reagovat
Chazy

jojo, celej svet proti CFC.. uz zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jedna vlaštovka jaro nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls ty penalty dvakrat nechal opakovat fakt PIČA rozhodčí

Reagovat
Chazy

Ale mel na to narok.

Reagovat
terry

To je sice pravda, ale hlavně podruhý už tam byli prakticky jen hráči Hammers. I když ono to je jedno, kdo tam je. Ale je to komedie.

Reagovat
Chazy

To prave neni pravda, napodruhy to bylo prakticky stejny, proto to logicky musel udelat zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět penaltu West Hamu nebo si snad myslíš, že při ní tam nikdo neběžel

Reagovat
terry

Tady, aspoň u tý první, to bylo až moc.

Reagovat
Chazy

Nekdo urcite, ale tohle byl extrem

Reagovat
terry

Reagovat
honziss

Snad to nechceš svádět na rozhodčího? Jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, klíčový okamžik 2. poločasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že je furt proti Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jsem nečekal, že blbá prohra v bezvýznamném poháru a remíza v bezvýznamném zápase nás takhle srazí...

Reagovat
terry

Podvodníci.

Reagovat
homeles8

eeeej snad nás to nakopne do lepšího výkonu Lamp is Lamps naná nánana

Reagovat
terry

ZMRD!!

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělaj prdel

Reagovat
Boban

dokud Lampard neprestreli

Reagovat
Chazy

Reagovat
terry

Ty vole, ale dyť tam jsou jen Hammers.

Reagovat
hefy

v obouch případech tam byli i modráci.

Reagovat
homeles8

sakra

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOL!!

Reagovat
homeles8

jooooooooo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Arbiter

tohle je snad prdel, ne?

Reagovat
panca

lampard hatrick a hned je to 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps, 3x

Reagovat
terry

A vedeme 3:1

Reagovat
Arbiter

třikrát hurá Lampsovi

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Lampaaaaaaaaaard!!!!!!!!!!!!! natřikrát

to je trošku sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Lamparda

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

teď už věřim, že vyhajem

Reagovat
homeles8

a mě to vypadlo

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Nevím ale, kolik hráčů by tohle ustálo.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Lamparda

Reagovat
miky10

nestih si to

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi zasekl net...

Reagovat
miky10

nestih si to

Reagovat
Arbiter

ale tohle jsem fakt nežral

Reagovat
Tomanatura

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

nechal 3x opakovat penaltu, hráči vbíhali do pok. území...

Reagovat
terry

Lampardova penalta se dvakrát opakovala. Ve všech třech pokusech uspěl.

Reagovat
miky10

Lampard kopal 3 penaltty během 30 sekund rozhodčí to dal dvakrát opakovat, ale pokaždý tam vbíhali jenom hráči West Hamu

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

trochu přibarvuje no

Reagovat
miky10

trošičku

Reagovat
terry

Reagovat
Boban

poprvy tam byl i hrac Chelsea, druhou jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

no dobře, vbíhal tam i Drogba, ale k němu asi 8 hráčů West Hamu

Reagovat
Chazy

achjo

Reagovat
terry

Neřeš.

Reagovat
miky10

ne jo?

Reagovat
Arbiter

ale to je fuk, jestli vbíhá jeden nebo deset...

Reagovat
miky10

to jo, ale když tam vbíhaj jen hráči soupeře ( v tu chvíli bránící tým), tak neni důvod penaltu opakovat

Reagovat
Boban

vsak jo, tu treti uznal..

Reagovat
Arbiter

vbíhal tam i jeden náš, takže...

Reagovat
terry

Reagovat
miky10

no dobře, vbíhal tam i Drogba, ale k němu asi 8 hráčů West Hamu

Reagovat
hefy

Ty si zaslepenec, bože.

Reagovat
Nikikrew

vymyskena penalta ale zato lampardovi lebo myslim si ze to mal tazke ale aj si myslim ze rozhodca to dobre posudil boli tam aj hraci chelsea

tak a teraz west ham skorovat :)

Reagovat
honziss

Bych celé té smečce nenažranců z řad Modráckých sraček někdy přál, aby váš tým hrál o záchranu. Vy fakt už nevíte co byste chtěli, vrchol všeho hnusu tohle.

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

co se ti nelíbí?

Reagovat
honziss

Dvakrát musí ten prašivec opakovat penaltu, stejně to promění a vy jste ještě nasraní. Vy si nedokážete cenit vůbec ničeho. Před zápasem řešíte jen jestli byste byli radši za výhru 3:0 nebo 4:0, furt si na něco jen stěžujete, dokud je to 0:0 nebo dokonce dokud prohráváte, je proti vám celý svět. To je o hovně takové fanouškovství. Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle jednotlivce hodnotit celek je opravdu umění

Reagovat
Boban

chces videt vic takovejch? jdi na livescore chat.. tam je elitni vyber

Reagovat
honziss

To teda ani zdaleka není hodnocení podle jednotlivce, však se mrkni nahoru, kvůli tomu opakování penaltu jste tu nadávali všichni. Ale to není jen podle dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu smál...

Reagovat
Arbiter

říkají tu snad všichni modráci, že je všechno proti nim?

Reagovat
Chazy

takovy jsem taky byval

Reagovat
vladis271

Angličtina má preto taký pekný výraz. Neni náhoda, že B4 má najviac fanúšikov. A je to hnus, lebo ľudia fandia IBA kvôli úspechom a pri prvej kríze sa nato vyserú. Niekedy aj rozmýšľam sám nad sebou, prečo fandím Liverpoolu, ale našťastie Rafa ma tíchto polemík veľmi rýchlo zbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

buď honzisi chápavý člověk, třeba má ten rozhodčí doma malé děti, a ví, co to znamená, když nedostanou pod stromkem dárky, které si přály, no a proto malíým naivním modráčkům dal pod stromeček to co si jejich dětské dušičky přály.....

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo se hráči WHU a Chelsea každým zápasem zhoršují?

Reagovat
Boban

konec sezony bude zajimavej

Reagovat
miky10

550 pro Chelsea a Lampse

Reagovat
Chazy

Fakt bych rad uz nekdy videl Zhirkova

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Nechápu.. vždycky když hrál, tak skvěle.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

nejsi jediný

Reagovat
miky10

stačilo říct

Reagovat
hefy

Yuri, konečně.

Reagovat
Arbiter

Petr

Reagovat
terry

Na co Carletto čeká?

Reagovat
terry

To byla doba.

Reagovat
Tomekcz

Ballack

Reagovat
terry

Žirkov.

Reagovat
Arbiter

Jura škoda, že za Joeyho

Reagovat
Boban

tak nemuzes chtit vsechno co by pak delal takovej Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter, ikercc a spanhel asi bouchli šampáňo...

Reagovat
Arbiter

myslím, že nejenom my Ale na druhou stranu je mi líto toho, za kterého byl střídan, ale člověk si nevybere

Reagovat
Arbiter

Krása Jurij, jen škoda podklouznutí

Reagovat
homeles8

sakra zase vypad, to je krám

Reagovat
smazaný uživatel

"stejně to promění a vy jste ještě nasraní." Kde prosimtě?

"je proti vám celý svět." Kde prosimtě?

"3:0 nebo 4:0" Kde prosimtě?

A nehodnoť laskavě podle 10 letých dětí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro honzisse

Reagovat
honziss

Ad 1: Pročti si to nahoře, vypisovat ti to nebudu.

Ad 2: Pročti si to nahoře, vypisovat ti to nebudu.

Ad 3: honziss20.12.2009 18:37 Ale to není jen podle dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

1. pročetl jsem si to, není tam nic takového

2. Miky10, Bosingwa, opravdu vhodný vzorek na hodnocení

3. hm

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si nakonec napsal jen snůšku kravin, ale hlavně, že se tomu tvýmu srdíčku pravýho fanouška ulevilo

Reagovat
honziss

Snůška kravin, aha. No, vím že jsem tím komentem píchl do vosího hnízda a holt pravda do očí, do hodně bolí, ale tak co se dá dělat. Kdo nechce vidět pravdu, tak ji prostě nevidí, za to už já nemůžu jací jsou fanoušci Chelsea a jak se bojí podívat, čemu to vlastně doopravdy fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, snůška kravin...

Mám přestat fandit kvůli RA? Ne nepřestanu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, když si kvůli němu začal

Reagovat
fantomas

Ale no tak, zlatíčka. Sou přece Vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj to v Chelsea nějak posunutý skrz dědu mráze?

Reagovat
fantomas

Ty seš dneska fakt jízlivej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý...

Reagovat
Tomekcz

Drogba takovej dive

Reagovat
Boban

Carvalho frajer, jedna pencle asi malo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla 5. penalta, tak by se nikdo divit nemohl..

Reagovat
miky10

.....kdyby Jura spadnul....

Reagovat
terry

Žirkov velký oživení.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Coleovi? Neřekl bych...

Reagovat
Arbiter

stejný přinos, jako Joey první poločas

Reagovat
terry

Ale konečně se to někdo zas nebojí vzít na sebe.

Reagovat
Arbiter

jop, střídat ale mohl někdo jiný, to je taky pravda

Reagovat
Boban

meli zustat oba, ale to bys po Carlitovi chtel moc

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, jinak teď Zhirkov celkem pěkně, i když ...

Reagovat
Arbiter

co i když?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadalo to nebezpečně, ale hlavně díky Greenovu zaváhání...

Reagovat
Arbiter

however tenhle hráč si lavičku nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si jí zaslouží? V kádru Chelsea máš minimálně 15 kvalitních hráčů, kteří si zaslouží základ. Jenže prostě není 15 míst. V podobné situaci byl donedávna Ivanovič a moentálně je Alex..

Reagovat
Arbiter

na jeho místo je konkurentem Malouda/Deco, Malouda poslední zápasy pokud hraje a nastoupí, je opět neviditelný, narozdíl od Jury, který, když se dostal do hry, byl vynikající...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho pozici je konkurentem Lampard...

Reagovat
Arbiter

Houby, tam se to točí, on je jeho konkurentem opravdu Deco/Malouda, Lamps se nasazuje podle toho, zda jde na hřiště Deco nebo Florant. To je něco jako říkat, že konkurentem na stoperu je Terry...

Reagovat
Boban

pretlak mate akorat v zaloze, obrana je celkem OK, tym jako Chelsea musi mit i kvalitu na lavce...

Reagovat
terry

Reagovat
Boban

to je na co presne?

Reagovat
terry

Přetlak v záloze a na "neptřetlak" v obraně. Ale tam je to víceméně v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přetlak je především v obraně..

RB - Ivanovič, Ferreira, Bosingwa, Belletti - čtyři hráče na RB snad nikdo jiný nemá...

Stopeři - Terry,Carvalho,Alex + Ivanovič a Bruma - klasika, 4 stopeři + mladík, každopádně 3 stopeři nejvyšší kvality

LB - Cashley a Zhirkov

Ta obrana je široká víc než dost, 2 hráči z RB by měli odejít.

Reagovat
Boban

Belleti, Bruma, Ferreira?? oni jsou v A-tymu? ja mysle ze jsou spis z rezervy... aha, tak to ok...zas takovej prehled v chelsea nemam

Zhirkov je spis zaloznik ne? na LB spis kdyz nebude Cole?

Reagovat
terry

Žirkov je levej bek i křídlo. Bohužel to vypadá, že Carlo s ním počítá hlavně do obrany.

Reagovat
Arbiter

doufám, že mu Jura i přes neúspěch v zápase ukázal, kde je jeho místo v základu

Reagovat
Boban

tak Carlito... kazdopadne jsem mel za to, ze Ferreira uz odesel...

Reagovat
Arbiter

paradoxně dnes to bylo poprvé za tuto sezónu, co si pořádně zahrál v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Belletti patří už pár let do Atýmu, loni toho odehrál hodně, nějakých 30 zápasů... Ferreira byl zase loni hodně zraněný + hrál Bosingwa. Bruma je hráč na rozmezí Atýmu a Btýmu, už se pravidelně ukazoval letos na lavičce, takže v případě většiho počtu zraněných by hrál on.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň na Hutchinsona, ten už taky patří do áčka.

Reagovat
Tomekcz

jasna penalta pro West ham

Reagovat
terry

Prej rutinní zákrok.

Reagovat
Arbiter

Jura to samé, co Joey první poločas zatím

Reagovat
Arbiter

F*CK škoda Jurij

Reagovat
terry

Jestli příští zápas nebude Jurij v základu, tak už nevím, co od něj chce Carlo víc.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Achjo, to zas bude Čech bůh.

Reagovat
Boban

to vis, jeden tejden to je dira, dalsi to je nej brankar planety

Reagovat
Arbiter

i štěstí patří ke skvělým golmanům

Reagovat
Tomekcz

boze tankista ani nevi jak mu to pristalo do naruce

Reagovat
Tomekcz

Zola a jeho reakce

Reagovat
terry

Tak takhle, pánové, takhle to dál nepůjde.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

No bud beru fakt hrůza Ivanovič to tam vůbec nedával se jim tam lehko procházelo, J.Cole hrál otřesně a když už ani Drogba nevyčnívá tak se nedá vyhrát

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

ty se dycky díváš na jiné zápasy než co běží v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza odpovídá dění na hřišti, výkon Chelsea mě zklamal, moc profesorské, West Ham více chtěl. Konečně se Jurij dočkal debutu v PL, měl pár dobrých akcí, příště místo Maloudy by měl hrát.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Jenže ono je problém, že Malouda ten základ taky nemá jistý

Reagovat
Counter

Letos titul zjevně nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Co může za ztrátu bodů?

1) Základní sestava a střídání, tohle podělal Carlo

2) Klesající forma Drogby - pokud goly nedá nebo nepřipraví on, tak je Chelsea v průseru

Reagovat
blaugrana

Co je s Anelkom? ten si tiez svoje odohra svoje a casto vytvara sance pre spoluhracov.

Reagovat
terry

Před zápasem se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

na jak dlho?

Reagovat
terry

Jak to můžeme vědět

Reagovat
smazaný uživatel

aha...sry

Reagovat
Tomekcz

No jo Drogba byl dneska marnej a kdyz to nejde jemu tak je marna i cela Chelsea Doted vam to vzdycky nejak uhaluzil, ted ne

Reagovat
Nikikrew

Super chelsea iba remizka to sme predsa chceli :)

Reagovat
smazaný uživatel

remizka je lepsia nez prehra manchestru a lpoolu

Reagovat
hefy

Brums jdou snad jak jediní na titul.

Reagovat
homeles8

pro terryho,Arbitera,vitasrpa: Jak by jste to stavěli vy?

Reagovat
terry

Jinak.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
blaugrana

V prvom rade rozdrtit ten neubrusený diamant a zacat Ballackom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tam dal misto diamantu safir a do utoku mikulase, treba by se ho nekdo lekl

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Decem... Ten brazilskej skrček je brzda

Reagovat
blaugrana

Tak je tych brz viac. Proste v kazdom zapase Chelsea co som videl, bol Ballack tragicky, nema ziadnu prednost, ktorou by dokazal supera prekvapit, co sa o Decovi povedat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack nemá pozitiva? Na začátku sezony byl nejlepším hráčem zálohy často.

Deco soupeře dokáže překvapit, to je fakt - takový počet zkažených přihrávek nemá ani Kováč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak oficiální čísla - letos 16 zápasů, 1 asistence, loni 30 zápasů a 3 asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack 3 asistence + 3 goly... Každopádně v tomhle systému pro něj asi nebude místo, ale stále lepší než nic. Nechat mu dojet smlouvu a držet si v záloze Lamparda-Mikela-Essiena-Deca-Bellettiho na 3 posty, to by byla sebevražda

Reagovat
Boban

Deco + Ballack balicek, jen najit kupce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack po sezoně končí, Deca se snad zbaví, to byl nákup ala Sheva, jen víc tragický a levnější. Ještě jak jsem psal, tak doufám v odchod minimálně jednoho RB, pro mě jasný Ferreira a možná Bosingwa v případě pěkné nabídky.

Reagovat
Arbiter

jinak Talkersi, přesvědčil tě dneska Jura, že by na té levé straně zahrál minimálně stejně dobře jako Malouda?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem první poločas, takže Maloudu moc hodnotit nemůžu. Uvidíme, šanci by dostat měl, jsem na něj zvědavej

Reagovat
Arbiter

tak to hodnoť oproti Maloudovi v jiných zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

lépe

Reagovat
Arbiter

dneska bych každopádně nenasadil Kaloua s Maloudou a ani Mikela, jelikož hráli příšerně ten minulý zápas...

Reagovat
vitasrp

Upřímně, jak bych to stavěl já je momentálně docela nepodstatné, protože silně pochybuji, že má Carletto v plánu kvůli ne zrovna optimální formě měnit rozestavení.To dle mě nepřipadá v úvahu.. Spíš bych se snažil uvažovat nad tím, jak diamant může fungovat, jací hráči jsou do něj potřební a v jakém prostoru se ti hráči musí pohybovat.

V obraně mám docela dilema, zda stavět Carvalha či Alexe. Víme, že Carvalho je výborný při hře po zemi, je téměř nemožné přes něj přejít, navíc má výborné poziční postavení, takže odvrátí i dost míčů z vápna, čili on drží naši obranu, co se týká hry po zemi, jenže vada je ta, že naše defenziva má hlavní problémy při hře vzduchem. Připadá mi, nebo spíš je to i fakt, že spoustu vzdušných soubojů naše stoperská dvojice prohraje, nechá útočníka sklepnout, podržet míč a tím pádem se dává šance soupeři oddychnout si a zároveň podniknout protiútok. Dneska takto krásně vyhořel Carvalho, ten nebyl schopný snad ani jednou za zápas odstavit Franca od míče. A ten se pak logicky pohyboval spíše v jeho prostoru, kde měl jistotu, že míč vyhraje a dostane svůj tým do ofenzivní fáze. Proto byl při většině nákopů Terry bez práce a plnil roli jistícího stopera. WHU v postupném útoku později již také využíval postupného útoku po zemi, kde se Carvalhovy zkušenosti a čtení hry hodí, ovšem základem vždy byl vyhraný osobní souboj tělo na tělo a klidně i ve vzduchu, nebýt tedy těchto situací, Hammers by se těžko dostávali tak snadno k naší brance. Holt ze vzduchu je naše defenziva mnohem více zranitelnější a počítám s tím, že tank jako Alex by to mohl změnit. Je sice neobratnější, nicméně je lepší ve vzduchu, je důraznější a má větší předpoklady vymazat silové útočníky soupeře. Kraje bych nechal nepozměněné, Ivanovic je jistota dozadu a směrem dopředu letos přidává neskutečnou nadstavbu, no a Ashley je jistota sama.

Postavil bych to tedy asi takto Ivanovic-Alex-Terry-Ashley

Stopeři tedy musí být kvalitní ve vzduchu, neprohrávat tam souboje, protože tohle je hlavní způsob, jakým většina týmů přechází na naší půlku. Tím, že by se nám podařilo odebírat větší množství míčů bychom dostali soupeře pod tlak, nedovolili jim útočit a vytvořili předpoklady k tomu, abychom je začali mačkat jako citrón. A pokud se soupeři podaří míč zády k bráně zpracovat a udržet ho tím pádem v útoku, musí mít stoperská dvojka jakousi funkci zdržovací, kdy jeden z nich musí okamžitě hráče dostoupit, podstoupit s ním souboj, nenechat ho okamžitě rozehrát třeba do strany, aby pokračoval rychlý protiútok soupeře, ale i za cenu taktického faulu akci zdržet, nechat náš tým se zformovat a hlavně dát čas krajním bekům, aby se vrátili do svého postavení.

U krajních beků je důležitá podpora útoku, měli by to být oni, kteří budou hru roztahovat co nejvíce do křídelních prostorů a odtamtud směřovat centry. K tomu samozřejmě potřebují podporu, kterou jim v těchto prostorech většinou poskytuje tvořivý útočník(obvykle Anelka, dnes například nikdo), s kterým si mohou narazit a po stranách se dostat do výhodných pozic. A fakt je třeba, aby hru nestahovali doprostřed jako tomu dost často bylo dnes, ve většině případů mířil míč z jejich kopačky zpět směrem vzad nebo na středového hráče, který ale moc co vymýšlet nemohl. Chyběla jim podpora ostatních hráčů a sami jeden na jednoho chodit nemohli, jelikož by hrozila ztráta míče a rychlý protiútok, při kterém ti vzadu zůstávají prakticky jen dva stopeři. A právě proto je potřeba, aby si svědomitě plnili i pokyny směrem vzad, vždyť při ztrátě míče jsou po stranách obrovské prostory, které může v případě nouze sice defenzivní štít, jenže zároveň tím uvolňuje střed a do toho nebezpečného prostoru pak jednoduše může přijít přihrávka. Zároveň také potřebují podporu od krajních středových hráčů v situacích, kdy jeden záložník navádí míč a krajní bek za něj obloukem nabíhá vpřed, pak si náš obránce logicky přebírá nabíhajícího a k hráči s míčem musí náš střeďák.. Nám se pravidelně stává, že se na to občas zapomene a potom tento hráč má prostoru do sytosti a má čas, aby vytvořil nebezpečnou akci. Proto mi od nás Bosingwa nepřipadá jako výborná volba, on sice je typologicky lépe stavěný na tu pozici jak Ivanovic, nicméně dost často fláká bránění, což je v tomhle systému celkem smrtící.

Teď přichází na řadu záložní řada, což je ve většině případů kámen úrazu naší hry. Prvně je třeba uvědomit si, co za hráčské typy do tohoto systému potřebuji. Nejlepší variantou se zdá být nasazení dvou hráčů, kteří jsou schopni hru hlavně dirigovat, rozdávat míče, tvořit hru a dvou hráčů, kteří jsou se umí prosadit 1 na 1, udělat individuální průnik a hlavně hrát trochu ze stran, aby se naše hra zbytečně nesmrskla jen na úzký pruh uprostřed hřiště, kudy pak náš tým útočí. Ty tvořivé hráče bych nasadil na podhrot a defenzivního záložníka, běhavé a individuálně schopné pak na ty posty krajní, které k jejich stylu logicky nejvíce pasují.

Defenzivní záložník – Má několik zásadních úkolů, které naši hru hodně ovlivňují. Zaprvé to musí být hráč, který umí pracovat se stopery co se rozehrávky týká, musí umět pracovat pod tlakem, protože v případě, že nás začne soupeř napadat, se prostě nesmíme uchýlit jen k bezduchému nakopávaní, naopak se musíme snažit situaci vykombinovat a k tomu tahle spojka slouží. Pamatuji si ledový klid Makeleleho, který ač byl soupeřem presován, v klidu si převzal přihrávku, udělal pár kroků do lajny a nahrál bekovi. Ono se to nezdá, ale pro ofenzívu je to fakt hodně důležitá součástka, protože bez kvalitního rozehrání kvalitní akci prostě nestvoříš. Ale bohužel, Mikel se dost často zblázní a pod nátlakem soupeře začne přihrávky kazit, díky čemu my jsme třeba na AFC balóny jen odkopávali, kombinační akci od vlastního vápna jsme nebyli schopni vymyslet. Zato ale dnes se mi Mikel celkem líbil, díky jeho fyzickým proporcím byl schopný si kulatý nesmysl pokrýt, odstavit soupeře a rozehrát. Na tom zhuštěném prostoru to bylo fakt umění.

Zase to ale nesmí být hráč moc ofenzivní, kterého by to táhlo dopředu a nechával za sebou mezery, jelikož on tvoří společně se středními obránci jakýsi defenzivní trojúhelník, který by měl za každé situace zůstavat pospolu a odrážet nájezdy soupeře, především pak protiútoky. Obecně musí defenzivní záložník uzavírat střed, aby nevznikla velká mezera mezi obranou a zálohou, kde by pak stažený útočník soupeře mohl vesele pobíhat a dostávat balóny do nohy. Což třeba Ballack dnes vůbec neplnil, po celou první půli byl prostor mezi obranou a zálohou obrovský, on se z pozice defenzivního halfa dost vytahoval, podporoval ofenzivu, což na jednu stranu bylo pozitivní, jenže na tu druhou v konečném důsledku jen ještě o něco více přehustil střed a v případě ztráty míče(kterých bylo v Upton Parku dnes nespočet) vznikla slušná díra mezi záložní řadou a našimi stopery, čili pak nebyl problém míč odkopnout na Franca, který měl spoustu času na to, aby si míč zpracoval, podržel a rozdal. Stopeři si s ním nevěděli rady, on si je dokázal udržet na zádech a bylo proto třeba, aby na něj vyvíjel tlak ještě jeden hráč zpředu, ovšem v tom prostoru Ballack dost často chyběl.

Nakonec by měl logicky jako každý defenzivní hráč pokrývat prostor před stopery v případě odražených míčů, při různých centrech a akcích soupeře by měl stát na vápně a odhlavičkované míče sbírat pro svůj tým, aby zamezil následné střele soupeře a ohrožení naší branky. Navíc rovnout takto může založit rychlý protiútok svého týmu. Ovšem mně se povětšinou tahle práce našeho defender midfieldera moc nezamlouvala, především v začátku jsme dostali několik zbytečných branek právě z prostoru před stopery, povětšinou po odraženém míči. A mimochodem, podobný problém s bráněním těchto situací byl i za Guuse.

Centrální středoví hráči – Jsem bych tedy stavěl frajery, jenž jsou schopni kombinace, ale zároveň jsou i dostatečně pohybliví, hbití a mají tu schopnost dostat se individuálně kličkou přes soupeře. Takový Ballack nebo Lamps na těchto pozicích fakt moc velký přínos nemají, maximálně jsou schopni perfektním pasem vyslat na straně stojícího beka, nicméně podporu jako takovou mu neposkytují. Někdo by mohl namítat, že postavením takového Zhirkova, Maloudy či Joa Colea na tyto posty už regulérně přecházím na křídelní hru, nicméně ono tomu vůbec tak být nemusí. Tito hráči by stále jako doposud hráli trochu ze středu hřiště, v postupné kombinaci by nám tím pádem uprostřed hřiště vytvářeli výhodu, nicméně ve správných okamžicích by doplňovali na krajích se ocitající krajní beky, šli by s nimi do kombinace a ve finále by se taktéž klidně mohli pokusit o samostatný průnik. Díky nim bychom tedy měli více možností, jak soupeře zaskočit, čímž by pro něj naše hra byla zase o něco nečitelnější. Na druhou stranu je otázka, jak by to vypadalo v defenzivní činnosti, jak by to třeba takový J. Cole zvládl, když by kromě útočení musel pomáhat i krajnímu bekovi a zdvojovat soupeřovi playery v těchto prostorech, nicméně kvůli lepší ofenzivní části bych tohle klidně riskl. A minimálně takový Zhirkov by s defenzivou problém neměl..

Na podhrot bych si zase představoval hráče, co bude schopný tvorby hry, vymýšlet kreativní a finální nahrávky, starat se celkově o rozehrávku a být mozkem týmu. Nemusí být nijak extra obratný či individuálně zdatný, ale důležité je, aby byl dostatečně tvořivý. Nicméně bych tu pozici trošku změnil oproti tomu, jak ji Carletto v momentální situaci využívá, dle mě je hráč na podhrnu až moc odříznutý od hry, takový J. Cole dnes, ačkoli byl v prvním poločase dost aktivní, nabízel se a napadal, tak dostal málo míčů a pro většinu si musel chodit spíš do stran, přičemž pak prostor pod útočníky zůstaval prázdný. Já bych proto tomuhle tvořivému záložníku dal mnohem větší volnost, chtěl bych po něm, aby se zároveň dost stahoval a tvořil s krajními středovými hráči jakýsi tříčlenný blok, který by se klidně mohl i pohybovat na stejné úrovni, kombinoval mezi sebou a prolínal se. Na to je samozřejmě také potřebná dostatečná šíře herní formace, pokud by se tento podhrot stáhl mezi dva na středu stojící playery, asi by nic moc zázračného získat nemohl, sám by více míčů stejně nedostal a prakticky by tím ještě více znemožnil kombinaci, když by už tak úzký prostor ke všemu navíc zhustil. Také proto bych na krajně středové hráče zvolil typologii hráčů, kterou jsem popsal výše. Obecně je ale třeba podhrota daleko více zapojit, dostat ho do hry, letos už bylo dost zápasů, kdy jak Lamps, Deco i J. Cole, tedy všichni ti, co na té pozici hráli, byli neviditelní, měli málo míčů a z toho tudíž mohli těžko něco vyprodukovat. A ani jako hráč z druhé vlny se na téhle pozici nikdo neuplatnil, protože křídelních akcí, kdy by hráč dával zpětnou přihrávku před bránu, bylo poskrovnu a nebylo divu, že se spousta lidí divilo, jaktože se Frank již nedostává vůbec do zakončení.

Nejlepší variantu pro složení zálohy bych asi viděl takto: Essien – Malouda(Zhirkov), J. Cole – Lampard

Nyní se dostáváme k útočné formaci, kde je naprosto jasné, že musí hrát duo Anelka – Drogba.. Jinak útok funguje výborně, nemyslím si, že je třeba cokoli měnit, tihle dva hráči nám letos už rozhodli spoustu utkání, výborně si rozumí, přesně ví, co má kdo dělat, mají pevně stanovené úkoly a zatím jim to klape na jedničku. Drogba coby koncový útočník a Anelka coby ten tvořivý, který si sbíhá do krajních prostorů, pomáhá tam s tvorbou hry a obecně se také dost pohybuje mezi zálohou a útokem, plní tudíž také roli jakéhosi podhrotového hráče, spojky mezi zálohou a Drogbou. Platnější je ale povětšinou jeho výskyt v krajních prostorech, kde soupeře překvapí, přečíslí ho a díky svým individuálním schopnostem umí soupeře obejít, předběhnout a vymyslet finální či předfinální fázi, ze které padne gól. Pro nás letos hodně důležitý a cenný hráč, ovšem je logické, že kvůli formě Drogby zůstává ve stínu.

Mně ovšem daleko více straší ten výkonnostní propad, který ční mezi touto dvojicí a naším prvním náhradníkem, tedy Kalouem. Ten se v současné době na útočníka absolutně nehodí, hraje tam katastrofálně, zahazuje vyložené šance a pokud má nahradit v některých zápasech Drogbu, vzniká tak akorát chaos, protože s Anelkou si nevyhoví, není tam vidět taková souhra jako mezi Francouzem a Slonem, čili pak naše útočná dvojice ztrácí na údernosti.. To samé nastává, pokud má nahradit Anelku, taky mu v přínosu pro mužstvo nesahá ani po kotníky, o tom jsme se třeba mohli přesvědčit dnes. Podle mě je příchod jednoho útočníka v zimě nevyhnutelný a vzhledem k tomu, že nám hrozí trest a nějakou tu dobu nakupovat třeba vůbec nebudeme moci, nebál bych se plácnout přes kapsu a z trápícího se Atletica přivést Agüera. On je totiž typ hráče, který nám může strašně moc dát, Top class, rozdílový hráč, věřím, že by náš manšaft pozvedl na ještě o něco vyšší úroveň. Ale pokud nevyjde tahle bomba, nevadí, ovšem je třeba alespoň někoho kvalitního na post třetího útočníka přivést, Kalou to jaksi evidentně nezvládá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

"Upřímně, jak bych to stavěl já je momentálně docela nepodstatné"

Tady jsi mel skoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

zajímavé, musím jen podotknout, že Malouda těch posledních pár zápasů už není ten Malouda ze začátku sezony, takže je pro mě jasným náhradníkem jinak víceméně souhlasím

Reagovat
hefy

Probůh.

Reagovat
fantomas

Terry: Jinak.

Talkers: Lépe.

Vitasrp: Upřímně, ...blah...blah...blah...Kalou to nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočetl jsem se ke stoperům, mrkl jak je to dlouhý a žádám o zkrácenou verzi

Reagovat
Arbiter

já to přečetl celé

Reagovat
smazaný uživatel

Bezva, tak žádám tebe o zkrácenou verzi...

Reagovat
fantomas

Máš ji výše.

Reagovat
Arbiter

Čech-Ivanović-Alex-Terry-Ashley-Essien-Malouda(Žirkov)-Joey-Lamps-Drogba-Anelka a chtěl by pod stromeček Agüera

Reagovat
hefy

Rozepisování, nám všem jasným, faktů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem mrkl, tak to zabírá přes 3 stránky ve Wordu

Reagovat
Chazy

Skoro 13000 znaku jak dlouho to asi psal..

Reagovat
fantomas

No ne dýl jak 3 a půl hodiny - to je potěšující.

Reagovat
vitasrp

Kdybych nějaký text psal tři hodiny, pochyboval bych, že by ho někdo byl schopný přečíst..

Reagovat
Chazy

Nejhorsi je, ze by se i on dal shrnout na tri radky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

hlavně když se tam některé pasáže opakují... sice ne do slova ale rozepsat nějakou věc a za další tři věty to napsat znova, akorát jinak...

Reagovat
vodka

*doslova....

Reagovat
fantomas

No vidiš, a to mně u životopisu, kterej píšu klidně pět hodin čistýho času, často vyčítaj přehršel "omáčky".

Reagovat
hefy

Přitom by to šlo hodit do pulky stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to arbitrovi vlezlo na řádek a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačilo jedno slovo..

Reagovat
smazaný uživatel

i terrymu.. a všichni ví, jak jste to mysleli

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
hefy

No dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pisálek....

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň ode mě, když ses tak snažil...

Reagovat
vitasrp

Ten rozhodčí byl ale znovu neskutečný tragéd.. A řeknu to i přes to, že on ve finále CFC "pomohl".. Proč proboha odpíská jedinou penaltu ze tří možností, která nebyla?? Upson zahrál jednoznačně míč, nekapíruju, proč to jako byla penalta.. Ruka Fauberta byla jasně na pentli, přitom píšťalka zůstala němá, pak faul na Kaloua, který se také dal pískat a byl by o mnoho jasnější jak ta "skutečná" pentle.. Dále úžasná hlavní role frajera s píšťalkou při penaltě, skutečně nevím, co tam vymýšlel, proč pentli nechal dvakrát opakovat, přičemž tohle vbíhání je naprosto normální, přirozený, většinou se to pouští a rup, najednou se chce asi někdo obsadit do hlavní role.. Na konci pak ta obří šance WHU, která ale byla z ofsajdu, zase špatně posouzená situace od trojice rozhodčích, no a pak mi nevoněl nastavený čas, nakonec ale díky bohu, že učinil tak, jak učinil, neboť by nám WHU ještě šoupl fíka.. V druhé půli byla střídání, myslím, že tam proběhlo také jedno ošetřování a nakonec - třikrát zahraná penalta, která taktéž nějakou tu minutku z hracího času ukrojila..Ale jak říkám, zaplaťbůh, že se hrály minuty jen tři, mohli jsme taky odejít poraženi..

Jinak nejde mi o to dokazovat, že je CFC postižená, o to mi fakt nejde, protože je to dnes v podstatě naopak, ale štve mě, kolik mylných a chybných rozhodnutí rozhodčí poslední dobou udělají.. Začíná mi to fakt extrémně vadit, fotbal je hra, která má pravidla a který by se měla dodržovat, nicméně mně poslední dobou připadá, že je to spíš loterie, co rozhodčí uvidí a co ne, co špatně posoudí atp..

Btw. píši chybná rozhodnutí výhradně proti CFC, ovšem netvrdím, že vůči WHU nebyla, jen jsem je logicky tolik nezaznamenal a nezapamatoval si je.. Rozhodčí byl špatný na obě strany, nakonec se klidně dá říci, že více poškodil WHU..

Reagovat
smazaný uživatel

video

Reagovat
vanGomm

Ano souhlasím,že je to loterie co rozhodčí uvidí a co ne.Takže tipování,jak utkání dopadnou je za těchto okolností skutečně o velkém štěstí.Při sporném okamžiku ve vápně se řekne kontakt tam sice byl,ale je to na rozhodčím.Když ji nařídí udělal dobře,když ne udělal vlastně také dobře.A co se týká,že nechal opakovat penalty? Podle pravidel to bylo v pořádku.Jen měl za to ukazovat karty.Někdy se i stává,že hráč kope penaltu a ty ostatní jsou 1-2 metry za ním.Pomalu ani nejde poznat,kdo ji vlastně kope.

Reagovat
terry

Ty krávo, ten Skalák, to je odborník.

Reagovat
terry

Jak jen opakuje to, co říká Slávo, ale jen to z otázky převádí do oznamovací věty.

Reagovat
terry

Myslí to na Nova Sport vážně?

Reagovat
Arbiter

copak?

Reagovat
terry

Že se zápas rozhodl při obří šanci (vůbec největší v zápase) Joea Colea, jak pálil z vápna z voleje nad. Kdyby prej dal gól, jako že prej snad ho ani nemohl nedat, tak by bylo hotovo. A navíc dodali, že hrál Joey otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

sak to by nedal ani maradona

Reagovat
Arbiter

chudák Joey, bylo mi ho strašně líto, i on si uvědomoval, že některé šance měl proměnit, na druhou stranu první poločas hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Nova sport už nemá cenu řešit. Viz Mikolanda a jeho : Green určitě zůstane v londýně, i Capello by byl rád, kdyby zůstal v Londýně, aby nemusel nikam z Londýna jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

nova sport jako taková co se týče sportu působí někdy amatersky ale na druhou stranu jsem za ni rád. co se týče pouze fotbalových záležitostí ma určitě lepší komentatory a lidi ve studiu než čt4 ..

mikolanda je blbec co se tyče slovniho projevu ale budiž - ma to kvůli zdravotním problemům ale tak neměl by s tím chodit zvlašt do teelvize a ztrapnovat se..

Reagovat
vanGomm

Kamarád si předplatil nova sport,bohužel často se to musí přelaďovat.Nevíte někdo,proč s tím neustále takto šachují?

Reagovat
smazaný uživatel

přeladovat myslíš jako frekvence vysílání nebo kvalita obrazu ? jinak nova sport je v normální standartní programové nabídce přes upc (cca 35 programů). ja sem si ted dopřal vanoce a kupil sem si lcd telku přímo s tím tunerem ale i jak sem měl normal tv tak sem to ladil v pohodě co se tyče frekv. i kval.obrazu.. takže ti neporadim.. ja mam problem s čt4 kde mam absolutně zprasený zrnitý obraz a to žiju v ostravě s normalním tv přijmem. takže taky nevim

Reagovat
vanGomm

Jde o přeladění frekvence.Dříve,když to byla Galaxie tak to bylo v pohodě.Jinak díky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak at si kamoš brnkne na upc pokud ma tohodle providera jakože asi jo ... oni mu musi říct kde a jak t onaladi

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu tak čtu včerejší komenty,musím se smát jak někteří "fans" Kladívek brečí,brečí a brečí.... horší než fans Arsenalu. Hrůza!!! Ale já sem po tom hnusu co sme hráli celkem spokojen s výsledkem. Za prvé: zasloužená plichta( nezasloužili sme si 3 body ), za druhé-beru 3 litry za kilo. Takže Joo a sudí co v poslední době předvádí to je k už asi k smíchu.... že by byli na stáži v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

zato fans CFC tady fakt nebrečí...

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří jo,ale většina ne.

Reagovat
honziss

Fakt neuvěřitelné ty tvé komenty.

Reagovat
smazaný uživatel

SkyBet vypsali možnosti na nového manažera LFC. Některý možnosti mi přijdou fakt neuskutečnitelný : Jose Mourinho(kurz 2.88), Kenny Dalglish(kurz 3.75), Guus Hiddink(kurz 5), Oswaldo De Oliveira, Jurgen Klinsman, Martin ONeill, Frank Rijkaard, Marcello Lippi, Gerard Houllier, Marco Van Basten, Bernd Schuster

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos není?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mourinho je nereálný, z Interu neodejde jen tak brzo. Pozici má jistou, plat větší a on není z těch, kteří by dávali v šanc své jméno při pochybném podniku.

U Kennyho je otázka, jestli jeho jméno bude majitelům stačit, u Hiddinka zase, jestli bude do Liverpoolu chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro kinga kennyho mluví jedna věc : Jako poslední trenér vyhrál s LFC titul. Mourihna by zabili fans a s Hiddinkem souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ve Wiganu se nehraje!

Reagovat
Chazy

Jj, i kdyz hriste je v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Promrzlý trenér....

Reagovat
Chazy

Neni, nesmis brat vazne co ctes na EF. Je to odlozeny kvuli bezpeci fans - komunikace kolem stadionu jsou promrzly, vecer se ocekavaji dalsi mrazy a je to na doporuceni policie ve Wiganu. Na stadionu je vytapeni a travnik je pripraveny na zapas.

Reagovat
hefy

Aspoň si odpočinou v tutu náročnou dobu.

Reagovat
Chazy

Ne, je to na dve veci, potrebovali jsme tri body a za par dnu se hraje na DW proti Rovers.

Reagovat
hefy

Rovers nevyhráli asi 7 zápasů v řadě, zas takovej rozdíl mezi Boltonem tam nebude.

Reagovat
Chazy

Ty me nechapes, jde o to aby se ten zapas odehral. Kdyby ne, pojedeme na MU a kdo vi kam se propadneme a pak ten silenej program stejne bude v jinej termin. Je to pitomy, ted by prave meli par dnu volna..

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk...neberu to až tak vážně,ale "promrzlý trenér" bylo jako ironie...

Reagovat
Chazy

Supr.

Reagovat
Chazy

Blbe ctu, to vis..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem pochopil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele