Aktuality

Skromný Gasperini: Nevím, co se stane v červnu

Snovou sezonu prožívá Janov, který stále drží čtvrtou příčku zajišťující start ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů. Odvolání trenéra by se tak jevilo jako naprostá hloupost, Gian Piero Gasperini přesto zůstává skromný a nepokládá svou pozici za zajištěnou...

Robben nevyloučil návrat do PSV Eindhoven

Arjen Robben v současné době válí za Real Madrid, poprvé o sobě ale dal vážně vědět v jiných klubech. Jméno si stihl udělat již v Nizozemsku, kde hrával za Groningen a posléze PSV Eindhoven. Do druhého jmenovaného klubu by se jednou mohl vrátit...

Skácel si postěžoval na nedostatek šancí v Southamptonu

Rudolf Skácel si postěžoval na angažmá v druholigovém anglickém Southamptonu. Devětadvacetiletý záložník prý nikdy nemohl v klubu naplno předvést své schopnosti, protože musel hrát v obraně a ne na oblíbené pozici v záloze.

Santa Cruz vyřešil problémy s kolenem operací

Roque Santa Cruz je po první povedené sezoně v Blackburnu letos spíše pouze stínem toho loňského obávaného kanonýra a ani v následujících týdnech si na své konto nepřipíše nějaký ten gól. Paraguayský útočník za sebou má artroskopickou operaci kolena, otázkou je, jak dlouho nyní bude mimo hru...

Laudrup na lavičce Spartaku Moskva skončil

Nešťastně skončilo angažmá Michaela Laudrupa na lavičce Spartaku Moskva, vaz mu zlomilo vyřazení ve čtvrtfinále ruského poháru s Dinamem Moskva. Bývalý skvělý fotbalista se stal prvním odvolaným trenérem v probíhajícím ročníku ruské ligy.

Inter zvažuje, že s Adrianem předčasně ukončí kontrakt

Vedení Interu Milán zvažuje, že předčasně ukončí smlouvu s útočníkem Adrianem. Sedmadvacetiletý Brazilec před týdnem po reprezentační přestávce zůstal ve vlasti a oznámil, že si chce kvůli osobním problémům od fotbalu na nějaký čas odpočinout.

Jarolím a Hübschman budou se svými týmy hájit dvoubrankový náskok

Po brankáři Petru Čechovi, který s Chelsea ve středu oslavil postup mezi nejlepší čtyři týmy v Lize mistrů, mohou pomalu vyhlížet účast v semifinále evropského poháru i další dva čeští fotbalisté - kapitán Hamburku David Jarolím a defenzivní záložník Šachtaru Doněck Tomáš Hübschman.

Památku obětí z Hillsborough uctil plný Anfiel Road

Přes čtyřicet tisíc lidí dnes na Anfield Road uctilo památku obětí tragédie, při které přesně před dvaceti lety na stadionu Hillsborough v Sheffieldu při semifinále Anglického poháru mezi Liverpoolem a Nottinghamem Forest zemřelo 96 fotbalových fanoušků.

Ceny Václava Jíry obdrželi Kocek, Panenka a Škorpil

Bývalý slavný záložník Antonín Panenka, zkušený trenér Ladislav Škorpil a dlouholetý funkcionář Rudolf Kocek jsou letošními laureáty cen Václava Jíry, kterými ČMFS oceňuje fotbalové osobnosti.

Reina: Při gólu Drogby jsem chyboval

Vedlo nás devadesát šest duší. To oznámil brankář José Reina po včerejším galapředstavení svého týmu na Stamford Bridge. Uvedl to v souvislosti s výročím tragédie v Sheffieldu Wednesday, kde přesně před dvaceti lety v davu zahynula téměř stovka liverpoolských příznivců.

Hertha přišla na tři zápasy o kanonýra Voronina

Fotbalisté Herthy Berlín se budou muset v následujících třech bundesligových zápasech obejít bez svého nejlepšího střelce Andreje Voronina. Produktivní Ukrajinec dostal trest od disciplinární komise za vyloučení v sobotním utkání s Hannoverem.

Leo Franco se soustředí na výkony, budoucnost zatím neřeší

Leo Franco stále neví, kde bude chytat v příští sezoně. Argentinskému gólmanovi v červnu vyprší kontrakt v Atletiku Madrid a již několikrát zopakoval, že by se rozhodně nebránil možnosti setrvat v klubu z hlavního města Španělska. Jednání ovšem odsouvá na druhou kolej, prioritou je skončit letos na čtvrtém místě...

Laursen se letos na hřiště pravděpodobně již nevrátí

Aston Villa měla letošní sezonu skvěle rozehranou a její fanoušci se pomalu začínali těšit na zápasy Ligy mistrů, poslední týdny ale vše změnily. Villans se přestalo dařit a v návratu na vítěznou vlnu týmu již zřejmě nepomůže kapitán Martin Laursen...

Hiddink: Čechovi chybí sebedůvěra, ale střídat jej nebudu

Český brankář anglické Chelsea Petr Čech prožívá krizi sebedůvěry. Po úterní remíze 4:4 s Liverpoolem ve čtvrtfinále Ligy mistrů to řekl trenér Chelsea Guus Hiddink, který však o jeho střídání neuvažuje.

Liverpool i po vyřazení z LM cítí po bitvě na Chelsea hrdost

Fotbalisté Liverpoolu byli v úterní odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů dvakrát jediný gól od toho, aby na hřišti Chelsea splnili zdánlivě nesplnitelný úkol a vklínili se na úkor svého velkého rivala do semifinále Ligy mistrů. "Reds" nakonec i přes vyřazení cítili pýchu. Zápas po divoké přestřelce přinesl velké obraty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele