Aktuality

Bude to hodně těžké, uvědomuje si Nihat

Nihat Kahveci před sebou má dva hodně pikantní zápasy, ve kterých nastoupí proti několika svým spoluhráčům z Villarrealu. Jeho Turecko v rámci kvalifikace o postup na MS 2010 dvakrát změří síly s úřadujícími mistry Evropy ze Španělska a Nihat velmi dobře ví, jak moc náročné duely na jeho tým čekají...

Hiddink doporučil Chelsea koupit Pavljučenka

Nizozemský kouč Guus Hiddink bude podle vlastních slov působit v londýnské Chelsea jen do konce této sezóny, přesto klubu svého přítele Romana Abramoviče radí, které hráče by měl přivést v letním přestupovém období. Jedním z nich je i Hiddinkův svěřenec z ruské reprezentace Roman Pavljučenko.

Bystrc dluží peníze bývalému hráči, svaz to nezajímá

Ani vítězství u arbitrážní komise vám nezajistí spravedlnost. Osobně se o tom přesvědčil útočník Tomáš Mrázek, jenž už několik měsíců čeká, až na jeho účet přijdou peníze od brněnské Bystrce. Nejpodivnější na celé věci je chování ČMFS.

26.03.2009 Aktuality 9 komentářů
Zaujalo nás

UEFA bude vyšetřovat podezřelé zápasy

Evropská fotbalová unie (UEFA) si posvítí na několik podezřelých zápasů z letošní i loňské sezóny Poháru UEFA. Objevily se totiž pochybnosti o jejich regulérnosti. Celkem jde o pětadvacet utkání. Zároveň se UEFA bude zabývat také pět let starým duelem Pobeda Prilep - Pjunik Jerevan.

Pelé se omluvil Robinhovi za slova o drogách

Legendární fotbalista Pelé se omluvil krajanovi Robinhovi, kterého nařkl z užívání drog. Osmašedesátiletý bývalý útočník tak učinil den poté, co mu hráč Manchesteru City pohrozil soudem.

Mám z fotbalu zase radost, září Podolski

Sezóna Lukase Podolského se nevyvíjela vůbec dobře. V Bayernu i kvůli zraněním strádal, ale teď je všechno opačně. Mezi marody jsou jeho konkurenti a mladý útočník střílí góly. To chce potvrdit i v německé reprezentaci.

Ronaldo už nechce hrát v Evropě, ale rád by na MS

Trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo chce ukončit kariéru v rodné Brazílii, o dalším působení v Evropě neuvažuje. Dvaatřicetiletý útočník, který se na začátku března po roční pauze vrátil na trávníky v dresu Corinthiansu, by si však rád zahrál příští rok na mistrovství světa.

Kováč přijel dobře naladěný z angažmá ve West Hamu

Dobře naladěný z angažmá ve West Hamu přijel do Prahy na sraz české fotbalové reprezentace defenzivní záložník Radoslav Kováč. Poté, co začal v novém působišti nastupovat, jeho tým ještě neprohrál a útočí na účast v evropských pohárech. Devětadvacetiletý středopolař si anglickou ligu nemůže vynachválit.

Piták prodloužil v Salcburku smlouvu do roku 2011

O dva roky do června 2011 prodloužil český fotbalista Karel Piták smlouvu s rakouským mužstvem Red Bull Salcburk, s kterým bojuje o ligový titul. Trojnásobný reprezentant působí v klubu od roku 2006, kdy přišel ze Slavie Praha.

Grygera čeká klíčové okamžiky kvalifikace

Psychická odolnost může hrát rozhodující roli v nadcházejících kvalifikačních zápasech českých fotbalistů proti Slovinsku a Slovensku. Také reprezentační obránce Zdeněk Grygera míní, že půjde o klíčovou fázi bojů o účast na světovém šampionátu v Jihoafrické republice.

Stadion v Edenu se bude jmenovat Synot Tip Aréna

Fotbalisté Slavie již nebudou hrát své domácí zápasy na stadionu v Edenu, ale v Synot Tip Aréně. Od prvního dubna ponese vršovický areál, který byl otevřen před necelým rokem, jméno této sázkové kanceláře.

Ooijer by se měl vrátit do PSV, vše bude dořešeno v květnu

Andre Ooijer letos kroutí v Blackburnu svou třetí sezonu a ta bude s velkou pravděpodobností také poslední. Již minulý týden agent 34letého nizozemského obránce prozradil, že na spadnutí je návrat jeho agenta do PSV Eindhoven, nyní to potvrdil i hráč...

Inter vede zaslouženě, přiznal Buffon

Italským mistrem je v posledních letech Inter a rovněž letos to vypadá, že Scudetto získá tento milánský klub. Nerazurri mají na čele tabulky sedmibodový náskok před Juventusem a brankář turínského klubu Gianluigi Buffon přiznává, že vedení Interu je zasloužené...

Bez diváků to bylo divné, říká Šírl

Český fotbalista Radek Šírl si poprvé v kariéře vyzkoušel, jaké je to hrát v soutěžním zápase bez diváků. S Petrohradem nastoupil k víkendovému domácímu utkání druhého kola ruské ligy proti Saturnu MO kvůli disciplinárnímu prohřešku fanoušků před prázdným hledištěm a osmadvacetiletý levý bek či záložník přiznal, že se na hřišti necítil úplně ideálně.

Gerrard: Jsem připraven smlouvu s Liverpoolem prodloužit

Steven Gerrard prozradil, že by rád prodloužil svou smlouvu v Liverpoolu. Tvrdí, že je momentálně šťastnější než kdykoliv předtím. Liverpoolu se v poslední době nevídaně daří. Sám Gerrard v posledních třech zápasech nastřílel hned šest gólů a v neděli proti Aston Ville dokonce zaznamenal hattrick.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele