Aktuality

Sparta a Slavia se v Poháru ČMFS mohou potkat až ve finále

Až ve finále Poháru ČMFS může případně dojít na pražské derby mezi Slavií a Spartou. Rozhodlo se o tom při dnešním losování semifinálových dvojic. Mistrovské Slavii los přisoudil druholigové Slovácko, Spartu čekají Teplice.

Ševčenkovi se nedaří. Přesto chce zůstat v Miláně

Andrij Ševčenko přišel na roční hostování do Milána, aby našel ztracenou střeleckou formu. Jenže ukrajinský útočník stále strádá, letos nemá na svém kontě ani jeden ligový gól. Pokud jej AC nekoupí, vrátí se po sezóně do Chelsea.

Platini považuje boj s korupcí za prioritu organizace UEFA

Prezident Evropské fotbalové organizace UEFA Michel Platini ve čtvrtek znovu zopakoval, že boj proti korupci je prioritou fotbalových funkcionářů.

Černý bude i v příští sezoně chytat za Hamilton

Tomáš Černý se může těšit na další sezony v dresu Hamiltonu. Českému brankáři na konci června mělo ve skotském klubu vypršet hostování za Sigmy Olomouc, nyní se ale s Hamiltonem dohodl na další dvouleté smlouvě. Hanácký celek by za jeho přestup měl dostat sumu pohybující se okolo 200 tisíc liber...

Resino: Něco takového je nepochopitelné a nevysvětlitelné

Jako den a noc se střídají výkony a výsledky Atletika Madrid, po sérii porážek přichází dobré výsledky a naopak. O víkendu si svěřenci trenéra Abela Resina snadno poradili s Numancií, včera pak inkasovali pět branek od Racingu Santander. Kouč klubu z hlavního města Španělska si výkon svého týmu nedokáže vysvětlit...

Milan Černý se vrátil po třech letech do týmu Slavie a dal gól

Záložník Milan Černý se po třech letech vrátil do sestavy Slavie a dnešní comeback v odvetě pohárového čtvrtfinále proti Zlínu oslavil slušným výkonem a svým premiérovým gólem. Jedenadvacetiletý fotbalista má za sebou pouze šest ligových utkání, přitom nejvyšší soutěž si zkusil poprvé už v květnu 2005 v Příbrami.

Del Bosque už po španělské reprezentaci nebude trénovat

Angažmá u španělské reprezentace bude pro Vicenteho del Bosqueho poslední v jeho trenérské kariéře. Osmapadesátiletý kouč má u národního týmu smlouvu do mistrovství světa v Jihoafrické republice 2010, ale sám si není jistý, kdy vlastně skončí.

Rosický si už v této sezoně nezahraje

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický z Arsenalu, který kvůli zranění nehraje od loňského ledna, se už v této sezoně na trávníku neobjeví. Dnes to na oficiálním webu klubu uvedl trenér Arséne Wenger s tím, že osmadvacetiletý záložník se po dlouhodobých potížích s podkolenní šlachou nestihne vrátit.

Trenéři u reprezentace chtějí českého kouče, volba se odloží

Na lavičce české reprezentace by v budoucnu místo nedávno odvolaného Petra Rady měl sedět spíše domácí odborník než kouč ze zahraničí. To je hlavní společný výstup z dnešních dvou jednání šestičlenné trenérské rady a sedmičlenné expertní skupiny, které hledaly východisko ze současného bezvládí u národního týmu.

Slavii v létě posílí obránce Vomáčka

Slavii Praha posílí v příští sezoně devětadvacetiletý obránce Benjamin Vomáčka. Odchovanec libereckého fotbalu přijde do Edenu ze Žiliny. Se Slavií podepsal dvouletou smlouvu, která začne platit 1. července, s roční opcí.

Romancev se vrátil do Spartaku

Slávu skomírajícího Spartaku Moskva má oprášit muž, pod kterým červenobílí zažívali jedno z nejúspěšnějších období v historii klubu. Na místo činu se vrací bývalý úspěšný kormidelník Oleg Romancev, tentokrát v nové roli - poradce trenéra.

Jarolím dostal za vyloučení trest na dva pohárové zápasy

Český reprezentant David Jarolím bude v příští sezoně chybět fotbalistům Hamburku ve dvou zápasech Německého poháru. Disciplinární komise svazu tak brzy třicetiletého kapitána týmu potrestala za faul a vyloučení ve středeční odvetě semifinále poháru, v němž HSV vypadl s Werderem Brémy.

Grant prý projevil zájem vést českou reprezentaci

Izraelský trenér Avram Grant prý projevil zájem vést reprezentační tým českých fotbalistů. Vyplývá to z telefonického rozhovoru, který s ním podle deníku MfDnes ve středu vedl místopředseda ČMFS Jaroslav Vacek. Jiní členové výkonného výboru však šanci na Grantovo angažování zpochybňují.

Čechovi stačil jediný zápas, aby získal zpět ztracenou reputaci

Jediný zápas stačil českému fotbalovému brankáři Petru Čechovi k tomu, aby dal zapomenout na poslední nepřesvědčivé výkony, za které byl ze všech stran kritizován. Gólman Chelsea ve středeční ligové dohrávce proti Evertonu znovu ukázal své brankářské umění.

Ranieri zůstává trenérem Juventusu

Ani Luciano Spalletti ani nikdo jiný nebude nástupcem Ranieriho na lavičce Juventusu. Klub totiž oficiálně oznámil, že dosavadní trenér Claudio Ranieri zůstává hlavním koučem týmu a zároveň tak vyvrátil množící se spekulace týkající se jeho náhrady.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele