Aktuality

Emerson rozvázal smlouvu s AC Milán

Brazilec Emerson po vzájemné dohodě s AC Milán ukončil své působení v tomto italském velkoklubu. Defenzivní záložník si za AC příliš nezahrál. Od svého příchodu do klubu v roce 2007 totiž nastoupil jen ve 35 duelech a většinou jen plnil roli náhradníka.

Muntari nevyloučil návrat do Anglie

Muntari sice ujistil fanoušky Interu, že je v tomto milánském klubu spokojený, přesto ale zcela nevyloučil návrat na Britské ostrovy. Jedním z důvodů jsou i rostoucí rasistické projevy na italských stadionech.

Dvojčata odmítla Arsenal i Real. Žertují se seňorem Fergusonem

Brazilská dvojčata Fabio a Rafael da Silvovi loni v lednu přestoupila z Fluminense do Manchesteru United. Na výběr měla z více nabídek, ale své volby nelitují.

Baník má pohledávky třicet milionů korun, hráčům dluží bonusy

Ostravským fotbalistům chybí v rozpočtu 30 milionů korun, které klubu na nesplacených fakturách dluží obchodní partneři. Baník přiznal, že se vinou opožděných plateb dostal do skluzu s vyplácením individuálních bonusů hráčům.

Dovalil by vést reprezentaci proti Maltě nechtěl

Kouč reprezentace do dvaceti a jednadvaceti let Jakub Dovalil podle svých slov není nakloněn myšlence, že by provizorně mohl převzít národní tým v červnovém přípravném utkání proti Maltě po odvolaném Petru Radovi. Právě o Dovalilovi se spekuluje, že by jako šéf mládežnických výběrů mohl v jednom duelu na lavičce během trenérského bezvládí zaskočit.

Jarolím o dva roky prodloužil smlouvu v Hamburku

Český reprezentant David Jarolím prodloužil předčasně svůj kontrakt v budesligovém Hamburku, kde by měl hrát až do roku 2012. Podle německých médií bude mít kapitán týmu vylepšený kontrakt a vydělá si více než dva miliony eur ročně.

Ve středu budou známi tři semifinalisté Poháru ČMFS

První tři semifinalisté Poháru ČMFS budou známi po středečních odvetných čtvrtfinálových zápasech, čtvrtý vzejde z čtvrteční dohrávky mezi Slavií a Zlínem. Nejprve jsou ale na programu souboje Plzeň - Sparta, Ostrava - Slovácko a Liberec - Teplice. O semifinálových dvojicích rozhodne páteční losování v sídle fotbalového svazu.

Palombo z Interu strach nemá

Sampdoria již pěknou řádku let nevyhrála žádnou velkou trofej, ve čtvrtek dostane možnost se k jedné hodně výrazně přiblížit. Janovský klub cestuje do Milána k odvetě semifinále Coppa Italia proti Interu a jeho záložník Angelo Palombo z úřadujícího italského mistra strach rozhodně nemá...

Joaquin: Byl jsem naštvaný sám na sebe

Joaquin Sanchez vstoupil do letošní sezony pravou nohou a byl postrachem obran soupeřů, postupem času ale formu ztrácel a hledá se i nyní. Z nejvydařenejších zápasů nebyl ani ten nedělní se Sevillou a po vystřídání španělského křídelníka to vypadalo na menší konflikt s trenérem Unaiem Emerym, Joaquin ale něco podobného odmítá...

Drsek drží obranu Kladna a střílí důležité branky

Výraznou zásluhu na tříbodovém zisku fotbalistů Kladna se Slavií Praha měl stoper Pavel Drsek. Byl nejlepším hráčem na hřišti, držel domácí obranu a navíc vstřelil důležitý první gól zápasu, který skončil překvapivou výhrou outsidera 2:1.

Pellissier: Záchrana je blízko

Ještě na konci roku 2008 bylo Chievo vážně ohroženo sestupem ze Serie A, nyní je jeho situace daleko růžovější. Klubu z Verony se daří a jeho největší hvězda Sergio Pellissier ví, že záchrana je velice blízko...

U Atalanty skončí po sezoně kouč Del Neri

Pouze do konce sezony povede fotbalisty Atalanty Bergamo kouč Luigi Del Neri. O jeho přání odejít informoval v pondělí klubový prezident Alessandro Ruggeri.

Hřídel: Slavia se nedá porážet, ale porazit ano

Fotbalisté Kladna získali v souboji se Slavií nečekané tři body a výrazně se tím přiblížili ligové záchraně. "Věděli jsme, že Slavia se nedá porážet, ale v jednom souboji porazit ano. To ale jen po maximálně disciplinovaném výkonu a se štěstím. A to se dnes podařilo," řekl domácí kouč Martin Hřídel.

Za Čechovu ztrátu formy může podle bývalého gólmana zranění hlavy

Bývalý brankář londýnského Arsenalu John Lukic je přesvědčen, že současná ztráta formy českého gólmana Petra Čecha je důsledkem zranění hlavy, které utrpěl v roce 2006. Kvůli tomu Čech podle Lukice ztratil někdejší jistotu, z čehož pramení některé góly, za které je v poslední době brankář Chelsea hodně kritizován.

O titulu rozhodne zápas s Barcelonou, uvědomuje si Diarra

Do konce letošního ročníku španlské nejvyšší soutěže zbývá sedm kola a v boji o titul jsou již delší dobu pouze dva kluby. Barcelona stále hájí šestibodový náskok před Realem Madrid a jeho záložník Lassana Diarra ví, že klíčem k titulu pro Bílý balet bude blížící se vzájemný zápas obou soupeřů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele