Aktuality

V Čáslavi ještě není rozhodnuto o účasti v první lize

Vedení FC Zenit Čáslav ještě není rozhodnuto, zda jako druhý postupující celek z druhé ligy bude v příštím ročníku hrát nejvyšší soutěž, nebo prodá práva na první ligu jinému klubu. Předseda představenstva středočeského klubu Milan Urban ČTK řekl, že "živé" jsou zatím obě varianty.

Camacho zůstává v Osasuně

Bývalý španělský reprezentant José Antonio Camacho povede i v příští sezoně fotbalisty Osasuny Pamplona, s nimiž se těsně udržel v první lize. Třiapadesátiletý kouč působí v týmu od října po odvolání Josého Angela Zigandy a nyní podepsal smlouvu na ročník 2009/2010.

Hrdlička bude kandidovat, ale jen pokud to odmítne Hašek

Druhým oficiálním kandidátem na předsedu Českomoravského fotbalového svazu po Luďku Vinšovi by se mohl stát teplický ředitel František Hrdlička. Podle mluvčího svazu Václava Tichého zatím další uchazeče ČMFS neeviduje.

Conte nebude trenérem Juventusu, zůstane v Bari

Antonio Conte byl považován za vážného kandidáta na trenérské křeslo v Juventusu, 39letý Ital se ale rozhodl zůstat v Bari. S týmem, kterému vrátil prvoligovou příslušnost, podepsal novou roční smlouvu.

O Kaká se rozhodne v pondělí. Perez chce i Ronalda

V pondělí by se mělo rozhodnout, zda Kaká přestoupí do Realu Madrid, nebo zůstane v AC Milán. Ve hře o brazilského záložníka měla figurovat také Chelsea, ta však svůj zájem popřela. Naopak Real by rád získal i Cristiana Ronalda.

Šéf FIFA volá po zrušení plotů na stadionech

Šéf fotbalové federace FIFA Sepp Blatter se na kongresu v Nassau vyslovil proti kovovým bariérám, které jsou přítomné na řadě stadionů. Švýcarský funkcionář žádá zvýšení bezpečnosti, aby za ploty při různých incidentech neumírali fanoušci.

Fitzel se chce proti Česku dobře připravit na Švédy

S dobrou náladou včera do vlasti dorazil český trenér Malty Dušan Fitzel, aby se svými svěřenci v pátek sehrál přípravné utkání s českým národním týmem. Zápas v Jablonci bere jen jako přípravu na kvalifikační duel se Švédskem a chce, aby si hráči zvykli na vyšší úroveň fotbalu.

Slavia je domluvená na přestupu mosteckého Trubily

Fotbalisté pražské Slavie zřejmě získali druhou letní posilu. Po ofenzivním hráči Stanislavu Vlčkovi se s českým mistrem domluvil i běloruský levý obránce nebo záložník Vitalij Trubila, který na jaře hostoval ve Zlíně, stále však patří druholigovému Mostu. Informaci dnes ČTK potvrdil ředitel Slavie Petr Doležal.

Pro Hubníka bude páteční start proti Maltě vrcholem kariéry

Vydařené výkony po boku Tomáše Řepky ve středu sparťanské obrany vynesly Romanu Hubníkovi první reprezentační nominaci a někdejší opora juniorských výběrů se už těší, že páteční start proti Maltě pro něj bude vrcholem dosavadní kariéry.

Podle BBC možná bude Hargreaves nucen ukončit kariéru

Zranění se již spoustě hráčů postarala o předčasný odchod do fotbalového důchodu, dalším v řadě se může stát Owen Hargreaves. Záložník Manchesteru United má vleklé problémy s koleny a podle informací BBC možná bude v následujících dvou letech nucen pověsit kopačky na hřebík...

Šírl může po roce a půl opět dýchat i nosem

Radek Šírl, který se s národním týmem chystá na přípravný duel s Maltou, už nemusí dýchat jen pusou. Reprezentační bek nebo záložník využil asi před dvěma měsíci několikatýdenní pauzy zaviněné zraněním kolena k operačnímu zákroku, během něhož mu lékaři uvolnili ucpaný nos. Nyní tak může po roce a půl opět volně dýchat.

Bruce byl jmenován novým manažerem Sunderlandu

Fotbalisty Sunderlandu do příští sezony povede Steve Bruce. Ten letos vedl Wigan a nyní neodolal vábení Černých koček. Bruce se s vedením Sunderlandu dohodl na tříleté smlouvě a Latics by za něho měli dostat tři miliony liber...

Kapitánem reprezentace proti Maltě bude zřejmě Hübschman

Trenér české reprezentace František Straka už hráčům oznámil jméno kapitána pro páteční přípravné utkání proti Maltě. Podle všeho se jím stal defenzivní záložník Šachtaru Doněck Tomáš Hübschman, jeho zástupcem pak bude slávistický stoper Erich Brabec. Týmové vedení však informaci ještě nepotvrdilo.

Hoeness: Ribéry zůstane v Bayernu

Generální manažer Uli Hoeness po konzultaci s novým trenérem Bayernu Mnichov Louisem van Gaalem znovu zopakoval, že Franck Ribéry v létě z bavorského klubu neodejde.

Fotbalisty Lazia opouští po čtyřech letech trenér Rossi

Fotbalisty Lazia Řím opustí po čtyřech letech trenér Delio Rossi. Osmačtyřicetiletý kouč Čechů Davida Rozehnala a Libora Kozáka to dnes řekl italským médiím.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele