Aktuality

Kapitánem reprezentace proti Maltě bude zřejmě Hübschman

Trenér české reprezentace František Straka už hráčům oznámil jméno kapitána pro páteční přípravné utkání proti Maltě. Podle všeho se jím stal defenzivní záložník Šachtaru Doněck Tomáš Hübschman, jeho zástupcem pak bude slávistický stoper Erich Brabec. Týmové vedení však informaci ještě nepotvrdilo.

Hoeness: Ribéry zůstane v Bayernu

Generální manažer Uli Hoeness po konzultaci s novým trenérem Bayernu Mnichov Louisem van Gaalem znovu zopakoval, že Franck Ribéry v létě z bavorského klubu neodejde.

Fotbalisty Lazia opouští po čtyřech letech trenér Rossi

Fotbalisty Lazia Řím opustí po čtyřech letech trenér Delio Rossi. Osmačtyřicetiletý kouč Čechů Davida Rozehnala a Libora Kozáka to dnes řekl italským médiím.

Feyenoord zachránili sponzoři, klub může myslet na posily

Trenér Feyenoordu Rotterdam Mario Been může opět o něco reálněji pomýšlet na své vytipované letní příchody do mužstva. Klub z přístavného města totiž od sponzorů získal nevyřčenou sumu peněz, díky které se může naplno zapojit do přestavby kádru na příští sezonu.

Dunga žádá hráče, aby nemysleli na přestupové spekulace

Trenér brazilské fotbalové reprezentace Dunga požádal v úterý na srazu národního týmu své svěřence, aby nesledovali přestupové spekulace, které plní světová média. Místo toho se mají hráči soustředit pouze na následující utkání kvalifikace na světový šampionát v Jihoafrické republice.

Reprezentanti Francie kritizují chování svých fanoušků

Patrick Vieira po včerejším přátelském zápase proti Nigérii (0:1) tvrdě kritizoval chování domácích příznivců. Vymezil se proti neustálému pískotu vůči jeho spoluhráčům, kteří v lize hrají za Lyon.

Frontzeck bude trénovat Mönchengladbach

Bývalý německý reprezentant Michael Frontzeck se stal novým trenérem fotbalistů Mönchengladbachu. S Borussií, jež se zachránila v bundeslize, podepsal pětačtyřicetiletý kouč dvouletou smlouvu.

Reprezentace je v žebříčku 15., nejníže od roku 2003

Česká reprezentace klesla v žebříčku FIFA o tři pozice na 15. místo, což je její nejhorší postavení od března roku 2003. Národní tým sice stejně jako většina dalších mužstev neodehrál v květnu žádný zápas, nicméně v dlouhodobém pořadí se mu nyní odečetly výsledky dosažené před více než jedním rokem.

Ze Roberto opustí Bayern. Nedostal dvouletou smlouvu

Ze Roberto po dvou letech opouští Bayern Mnichov. Brazilskému záložníkovi končí smlouva a chtěl podepsat novou na dva roky, klub mu ale nabídl prodloužení jen na rok. 34letý hráč se nejspíš vrátí do Brazílie.

Pro nováčka Mageru je reprezentace výzvou, na hřišti nechá vše

Jedním z mnoha nováčků v české reprezentaci, kterou v pátek čeká přípravný zápas s Maltou, je útočník rumunského Temešváru Lukáš Magera. Šestadvacetiletý bývalý hráč ostravského Baníku se chce o své místo v národním týmu poprat a pokud se dostane na hřiště, nechá prý na něj úplně vše.

Kaká: Milán, Real, nebo Chelsea? Zatím není jasno

Kaká přestupuje z AC Milán do Realu Madrid, shodují se italská i španělská média. Jenže celému obchodu zatím schází to nejpodstatnější - oficiální potvrzení od obou klubů.

Fillo doufá, že první reprezentační akce nebude zároveň poslední

Jedním z řady nováčku v české reprezentaci, které povolal pro zápas Maltou kouč František Straka, je třiadvacetiletý Martin Filo. V současné době hráč norského Stavangeru věří, že to pro něj není první, ale také poslední reprezentační sraz.

Ballack bude hrát za Chelsea i příští rok

Michael Ballack se dohodl na smlouvě s Chelsea i na další sezónu. Německý reprezentační záložník tak na Stamford Bridge zůstane nejméně do mistrovství světa v Jižní Africe.

All-Stars italské Serie A 2008/2009

Letošní ročník Serie A skončil a nyní nastává čas pro jeho zhodnocení. Naši redaktoři měli nelehký úkol, a to sestavit jedenáctku nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku, ale také vybrat letošní trenérskou jedničku.

Pudil se vrací do národního celku a věří v postup na MS

Po roce a půl se na zápas s Maltou vrátil do české reprezentace třiadvacetiletý Daniel Pudil. Pozvánku mu do belgického týmu RSC Genk, kam přestoupil před rokem po zisku mistrovského titulu se Slavií Praha, poslal nový kouč František Straka. Záložník doufá, že se v týmu udrží a postoupí s ním na mistrovství světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele