Aktuality

Z Frankfurtu po sezoně odejde trenér Funkel

Fotbalisty Frankfurtu, kde hraje i český útočník Martin Fenin, opustí po sezoně trenér Friedhelm Funkel. Vedení německého celku se s ním kvůli nevýrazným výkonům v posledních zápasech dohodlo na předčasném ukončení smlouvy.

Ooijer potvrdil návrat do PSV Eindhoven

Andre Ooijer před sebou má poslední zápas v dresu Blackburnu Rovers. Nizozemský obránce definitivně potvrdil svůj návrat do bývalého působiště a od nové sezony bude znovu oblékat dres PSV Eindhoven...

Vlček: Moje dny v reprezentaci i v zahraničí už jsou asi sečteny

Útočník belgického Anderlechtu Stanislav Vlček už nevěří, že by se po letním návratu do Česka ještě mohl probojovat zpět do české reprezentace. Soustředit se chce výhradně na Slavii, do níž se po rok a půl dlouhém angažmá v Belgii po sezoně vrací.

O Džeka stojí Chelsea. Kanonýr chce do Itálie

Výkony Edina Džeka v dresu Wolfsburgu nenechaly bez povšimnutí špičkové kluby. Bosenský útočník prohlásil, že se o něj zajímá Chelsea, Džeko by ale raději přestoupil do některého z italských velkoklubů.

Hráči Brém litovali chyb. Zbývá domácí pohár

Werderu Brémy se finále Poháru UEFA proti Šachtaru Doněck nepovedlo podle představ, Ukrajinci v prodloužení zvítězili. Trenér Thomas Schaaf se nyní upíná k finále domácího poháru, přes které může vést cesta do Evropské ligy.

Trenér Ricardo po sezoně v Monaku skončí

Trenér Ricardo po sezoně odejde z Monaka. Po sobotní remíze 1:1 s Valenciennes se brazilský kouč sešel s vedením klubu hrajícího francouzskou nejvyšší soutěž, které s ním odmítlo prodloužit končící smlouvu.

Figo by si mohl kariéru prodloužit v Číně

Slavný portugalský záložník Luís Figo by si mohl prodloužit kariéru mimo Evropu. Šestatřicetiletý hráč, který se nedávno rozhodl skončit s vrcholovým fotbalem, prohlásil, že angažmá v Číně, Japonsku nebo USA by vážně zvažoval.

Šachtar chce po úspěšném finále prorazit i v Lize mistrů

Vítězem posledního ročníku Poháru UEFA se stal Šachtar Doněck. Ukrajinci se poprvé dostali do evropského finále a hned uspěli, když v prodloužení porazili Werder Brémy.

Inter kupuje Milita a Mottu, Janov Acquafresku s Floccarim

Milánský Inter rozhýbal přestupový trh. Italský mistr se dohodl s Janovem na příchodu Diega Milita a Thiaga Motty, opačným směrem pošle peníze a práva na Roberta Acquafresku. Janovští ještě přikoupí Sergia Floccariho z Atalanty.

V Málaze stále věří v pohárovou Evropu

Málaga je zřejmě nejpříjemnějším překvapením letošního ročníku španělské nejvyšší soutěže. Z podceňovaného nováčka se vyklubal velmi dobře pracující tým hnaný ofenzivním kvartetem Duda - Baha - Luque - Eliseu. Evropské poháry se však po porážce v Gijónu už zdají být jen vysněnou metou.

17 let od finále ve Wembley

Přesně týden nás dělí od finálového utkání Ligy mistrů mezi Barcelonou a Manchesterem United. A přesně 17 let uběhlo od chvíle, kdy katalánský celek poprvé vybojoval tuto nejprestižnější klubovou trofej, tehdy ještě známou jako Pohár mistrů evropských zemí. Jak vše probíhalo a jak moc tato trofej pro Barcu znamenala?

Galásek se podle Kickeru chystá ukončit kariéru

Tomáš Galásek má prý před sebou už jen jeden soutěžní zápas. Podle webové stránky magazínu Kicker se šestatřicetiletý defenzivní záložník Mönchengladbachu chystá po posledním kole tohoto ročníku bundesligy ukončit kariéru. Klub si za něj dnes navíc obstaral náhradu a podepsal smlouvu s typově podobným Nizozemcem Marcelem Meeuwisem z Rody Kerkrade.

Pohár UEFA se po finále změní v Evropskou ligu

Tomáš Hübschman se může stát posledním českým vítězem Poháru UEFA. Dnešní finále mezi jeho Šachtarem Doněck a Werderem Brémy totiž bude posledním zápasem, který se odehraje pod názvem Pohár UEFA. Od nové sezony se druhá nejprestižnější evropská pohárová soutěž přejmenuje na Evropskou ligu.

Maldini promluvil za hráče: Všichni chceme, aby Ancelotti zůstal

Stále častěji se s přibývajícími dny a týdny zřejmě bude spekulovat o budoucnosti Carla Ancelottiho. Ten je již osmým rokem trenérem AC Milán a mluví se o jeho možném odchodu například do Chelsea. Proti tomu je celá kabina Rossoneri, za kterou mluvil kapitán Paolo Maldini...

Agent nevyloučil Jankův odchod do Celtiku

Marc Janko letos v dresu Salcburku sází jednu branku za druhou a dá se očekávat, že v létě rakouský klub opustí. Velký zájem o jeho služby je na Ostrovech a solidní šanci na získání tohoto vytáhlého kanonýra má například Celtic, což potvrdil Jankův agent Georg Stangassinger...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele