Brest bude o záchranu bojovat už bez odvolaného kouče Duponta

26.04.2012, 14:30
Aktuality
Brest je v posledních týdnech ve velké krizi, spadl až na sestupová místa tabulky Ligue 1 a vedení klubu se rozhodlo pro změnu trenéra. Ve funkci dnes skončil Alex Dupont, ve zbývajících kolech tým, jehož součástí jsou i Tomáš Mičola a Mario Lička, povede sportovní ředitel Corentin Martins...

Brest měl sezonu rozehranou velmi slušně, hodně se ovšem na jeho výkonech a výsledcích podepsal leden a v něm odchod kanonýra Nolana Rouxe do Lille. V dalších třinácti zápasech dal Brest jenom osm branek a na své konto si připsal pouhá dvě vítězství.

Špatné výsledky znamenaly propad až na sestupovou osmnáctou pozici. Pět kol před koncem má Brest na svém kontě 33 bodů, stejně jako devatenácté Sochaux a o jeden bod méně než Caen, Dijon a Ajaccio.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Filip12

Brest > Caen , Dijon Lička se stane nejlepším kanonýrem soutěže

Reagovat
domingo

Corentin Martins

Jinak ale klasicka druha sezona, tenhle tym musi spadnout, nikomu chybet nebude. Micola uz jsem uplne zapomnel ze tam je, z Licky se stal lavickovy prumerak. Obecne sli letos (podle ocekavani) hrozne dolu, a to vcetne tech lonskych opor jako Baysse nebo Kantari. Ofenzivu maji prisernou, obranu malem nejlepsi v lize, takze jejich zapasy vypadaji tak, ze bud to diky fantastickeho Zebiny a Martiala uhaluzi na 0:0, nebo se souperi podari ten mic tam protlacit. Obdivuju Grougiho, ze ho tam vepredu jeste bavi cekat na ty dva balony za zapas. Hrozne nudny a nezazivny tym. Dupont ma ale slusny potencial, loni se mi libil, takze doufam, ze v lize zustane, i kdyz si neumim moc predstavit kde..

Reagovat
domingo

A Jemaa je dokonaly talisman, priste at si ho pujci v Parizi

Reagovat
Liquid

mě by chyběli, přeju jim záchranu, už kvůli Čechům a Martiničanům, tipuji že dolů půjde Caen, Sochaux a Auxerre

Reagovat
Langi

tak tohle by podle mě byla snad nejhorší varianta, vzhledem k tomu kdo by momentálně postoupil z Ligue 2...Auxerre, Sochaux, Caen OUT a Bastia, Reims a Troyes IN...to je šílenost minimálně Sochaux se musí udržet, ikdyž přál bych to i Auxerre...Brest, Dijon a Ajjacio ať spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reims jsou tak kde jsou hlavně díky hostujícímu útočníkovi z Hullu Kamelu Ghilasovi!Doufám,že se k nám vrátí a Barmby mu dá opravdovou šanci v týmu,ikdyž jemu se moc vracet nechce...

Reagovat
domingo

A taky diky Agassovi a vubec obrane. Ghilase si klidne vemte, jednou v L1 stacil az az..

Reagovat
Liquid

toho si pamatuju z MS2006, kouzelný rukavice nebo jakou to má přezdívku a pak mu z přímáku prošel těma kouzelnýma rukavicema lehký míč do branky, tuším zápas s Jižní Koreou

Reagovat
domingo

"Magicke ruce", to si vsichni pamatujou, protoze to psali v tom pruvodci v Hattricku

Reagovat
Godwinson

Je pravda, že týmy, které letos postoupí z L2, to bude katastrofa. Nezbývá než doufat, že Clermont se Sedanem tam ještě udělají vítr a alespoň Remeš s Troyes odsunou.

Bojím se teda Monaca a jeho útoku ze zálohy, na PSG číslo dvě si osobně rád ještě rok počkám :)

Reagovat
domingo

Bastia a Remes to daji a pak je to otazka.. postup Troyes by asi nasral tech par tisic nasich ultras, kteri se tesili, jak si zase po uherskym roce uzijou derby

Reagovat
Godwinson

Dají, je to ironie. Pro mě jediný přijatelný tým je Sedan a tomu to stejně zase uteče. Ale ne, Bastia je hodně zajímavá, pěkný fotbal a Khazri možná do Montpellieru Ale myslim, že vlastně všechno má v rukou Monaco, bude to zajímavej finiš.

Reagovat
domingo

Khazri a Knockaert musi do L1

Reagovat
Godwinson

Osobně bych byl nejradši, kdyby všechny ty komety šly do L1, což se mi bohužel nesplní a spíš to bude někam do Aston Villy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

to Monaco v prosinci to vypadalo pomalu na National, ale ted se rvou nahoru hroznym tempem, aby ten postup ještě haluzem neuhráli...at postoupí Sedan, ale tipovat to nechci, o ty 2 místa se ještě může porvat klidně i 7 týmů

Reagovat
domingo

Monako je francouzske Brno

Reagovat
ryzskej

Hlavně, ať nespadne Dijon! Zbytek klidně ať jde třeba do Ligue 8.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele