Aktuality

Guti by mohl odejít. Zamíří do Corinthians?

Španělský záložník Guti nedostává v Realu Madrid pod Juande Ramosem na hřišti dostatek příležitostí, a tak se pomalu začíná mluvit o jeho odchodu z týmu Bílého baletu.

Fotbalisté do 19 let dostali v kvalifikaci od Španělů pět branek

Čeští fotbalisté do 19 let vstoupili do kvalifikačního turnaje o postup na mistrovství Evropy v Tallinnu vysokou porážkou 1:5 se Španělskem. Svěřence trenéra Aleše Křečka čekají ještě zápasy s Německem a domácím týmem, v boji o jediné postupové místo na červencový šampionát na Ukrajině však jejich šance rapidně klesly.

Ronaldo s Ronaldinhem chybějí v nominaci na Pohár FIFA

Brazilský kouč Carlos Dunga nevyslyšel přání fanoušků i médií a nezařadil do nominace na Pohár FIFA útočníka Ronalda, který v Corinthians oživil v minulých týdnech pověst kanonýra.

Hübschman měl po vyrovnání obavy, teď ho čekají oslavy

Šestým a posledním českým vítězem Poháru UEFA v historii se stal ve středu večer sedmadvacetiletý Tomáš Hübschman, aniž by kopnul ve finálovém souboji svého Šachtaru Doněck proti Werderu Brémy do míče.

Cléber Santana prosí: Chci zůstat v Mallorce

Cléber Santana prožívá chvíle nejistoty. Na Baleárských ostrovech, kde je na hostování v místním Realu Mallorca, mu v létě končí hostování, což nese nelibě. U červenobílých válečníků by rád setrval i další sezónu, klub se však zatím nevyjádřil.

Lotito varoval Panděva před odchodem z Lazia

Prezident Lazia Claudio Lotito poslal jasný vzkaz Goranu Panděvovi, o němž se mluví v souvislosti s letním odchodem z římského klubu. Podle dostupných informací má zaječí úmysly jen útočník. Klub se jej ale vzdát nechce.

Světové talenty: Robert Lewandowski

Robert Lewandowski udělal během několika posledních sezón neuvěřitelný posun směrem dopředu. Není tak divu, že už nyní patří mezi nejlepší útočníky našich severních sousedů.

Klinsmann propuštění z Bayernu označil za hon na čarodějnice

Fotbalový trenér Jürgen Klinsmann se stále nesmířil s propuštěním z Bayernu Mnichov. Podle vlastních slov se stal obětí "nedůstojného honu na čarodějnice".

Hyypia by se jednou rád vrátil do Liverpoolu jako trenér

Jedno velké loučení se o víkendu chystá v Liverpoolu, po deseti letech se s klubem jako aktivní hráč rozloučí Sami Hyypia. Zkušený finský obránce bude od nové sezony působit v Leverkusenu, sám ale věří, že se jednou do svého stále ještě současného působiště vrátí...

Ibiševič se po zranění znovu zapojil do tréninku

Po hodně dlouhé době si Vedad Ibiševič znovu vyzkoušel, jaké to je obout kopačky a zatrénovat si se svými spoluhráči z Hoffenheimu. Bosenský kanonýr a jasně nejlepší střelec bundesligového podzimu byl mimo hru od ledna, v soutěžním zápase se znovu objeví na začátku nové sezony...

Osasuna má potíže, ale mužstvo si věří

CA Osasuna se nachází ve svízelné situaci. Klub srdnatě se rvoucí o setrvání v La Lize čekají v klíčové fázi sezóny klání s Barcelonou a Realem Madrid, i přesto je mužstvo optimisticky a bojovně naladěno a v udržení se v soutěži bezmezně věří.

Ostrava je téměř dohodnuta s novým trenérem

Ostrava už zná trenéra, který po sezoně nahradí dočasného kouče Vernera Ličku. Dohoda je prakticky uzavřena, ale vedení klubu oznámí jméno nového kouče nejdříve až příští víkend po posledním ligovém utkání v Kladně.

Cannavaro tuší zlobu fanoušků Juventusu

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro očekává, že ho fanoušci Juventusu Turín nepřivítají po přestupu z Realu Madrid s otevřenou náručí. Nyní pětatřicetiletý obránce totiž z italského klubu na rozdíl od hvězd Pavla Nedvěda či Gianluigiho Buffona odešel v roce 2006 po nuceném sestupu Juventusu do druhé ligy za účast v aféře s ovlivňováním výsledků.

Z Frankfurtu po sezoně odejde trenér Funkel

Fotbalisty Frankfurtu, kde hraje i český útočník Martin Fenin, opustí po sezoně trenér Friedhelm Funkel. Vedení německého celku se s ním kvůli nevýrazným výkonům v posledních zápasech dohodlo na předčasném ukončení smlouvy.

Ooijer potvrdil návrat do PSV Eindhoven

Andre Ooijer před sebou má poslední zápas v dresu Blackburnu Rovers. Nizozemský obránce definitivně potvrdil svůj návrat do bývalého působiště a od nové sezony bude znovu oblékat dres PSV Eindhoven...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele