Chelsea se dohodla na příchodu Marina z Werderu

28.04.2012, 15:51
Aktuality
Werder bude mít co dělat, aby po letošní sezoně udržel své klíčové hráče a v tuto chvíli jsou jisté odchody už dvou z nich. Zaměstnavatele změní brankář Tim Wiese a Brémy opustí rovněž záložník Marko Marin, který se dohodl na přestupu do londýnské Chelsea...

23letý německý reprezentant měl ve Werderu smlouvu ještě na jednu sezonu a oba kluby tají sumu, která poputuje do Brém. Na přestupu se už dohodly oba kluby a společnou řeč s Chelsea našel i sám hráč, pro něhož je přichystán pětiletý kontrakt.

Marin se narodil v Jugoslávii a poté se přestěhoval do Německa, v Bundeslize debutoval jako osmnáctiletý v dresu Borussie Mönchengladbach. Před třemi roky pak za 6,8 milionu liber přestoupil do Werderu, za který odehrál 87 ligových utkání a v nich zaznamenal 12 branek.

"Ve Werderu jsem zažil povedené časy, ale už se těším na výzvu v podobě Premier League," řekl k dohodě Marin.

"Vždycky jsme říkali, že budeme připraveni jednat, pokud za některého našeho hráče přijde nabídka výhodná pro něho i pro klub. V následujících dnech vyřešíme poslední formality, Markovi do jeho nového angažmá přejeme vše nejlepší," loučí se s hráčem sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (347)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele