Aktuality

Valencia bude v závěru sezony postrádat Davida Silvu

Fotbalisté Valencie se v závěru sezony budou muset obejít bez služeb levého záložníka Davida Silvy. Španělský reprezentant si poranil sval na pravé voze a dva až tři týdny musí nuceně odpočívat. Klub to uvedl na svých oficiálních stránkách.

Agent: Saviola se rozhodl odejít z Realu Madrid

Javier Saviola před začátkem loňské sezony vyměnil Barcelonu za Real Madrid a co se týče jeho samotného, tak si příliš nepolepšil. Argentinský útočník nepatřil do základní sestavy katalánského klubu a podobně je tomu rovněž v hlavním městě Španělska, ze kterého chce po sezoně odejít...

Caldwell byl zvolen nejlepším hráčem skotské ligy

Obránce Celtiku Gary Caldwell získal ocenění pro nejlepšího hráče skotské ligy. Nejlepším trenérem se stal maďarský kouč Heart of Midlothian Csaba Laszlo a nejlepším mladým hráčem útočník Steven Fletcher z Hibernian.

Straka: Reprezentace je splněný sen a udělám maximum pro úspěch

Jako splněný sen přijal fotbalový trenér František Straka dnešní zprávu z jednání výkonného výboru, který jej na dobu neurčitou zvolil koučem národního týmu po nedávno odvolaném Petru Radovi. Straka zároveň neřekl, s jakými asistenty a realizačním týmem bude spolupracovat.

Tavares prý podruhé Senegal neodmítne

Bývalý záložník Slavie Praha Mickael Tavares se zřejmě definitivně vzdal naděje na start za českou reprezentaci. Pokud by prý znovu dostal nabídku reprezentovat Senegal, který v minulosti již jednou odmítl, neváhal by ji přijmout.

Českou reprezentaci povede Straka

Aktualizováno. Novým trenérem české reprezentace byl překvapivě jmenován František Straka. Výkonný výbor ČMFS při dnešním jednání nedal na doporučení expertní skupiny, která v minulém týdnu navrhla Dušana Uhrina staršího.

Shearer: Po hráčích jsem nemohl chtít víc

Newcastle zvládl jeden z klíčových záchranářských zápasů, včera porazil Middlesbrough 3:1, přestože brzy prohrával. Straky se tak po dlouhé době dostaly z pásma sestupu a manažer Alan Shearer neskrýval spokojenost.

Redknapp Kingovo chování odsoudil

Harry Redknapp se k situaci kolem Ledleyho Kinga, který byl v neděli nad ránem zatčen, postavil jasně. Podle slov trenéra Tottenhamu se takové chování nebude v týmu akceptovat. Kromě nuceného pobytu na policii tak čeká Kinga zřejmě i klubové potrestání.

Misimović nabádá tým ke koncentraci na hru

Záložník Wolfsburgu Zvjezdan Misimović burcuje své spoluhráče k výraznější koncentraci na nejbližší ligové duely a nabádá je, aby se nenechávali rozptylovat děním kolem svého kouče Felixe Magatha.

Lúcio je po dvaceti měsících zpět

Hned dva důvody k radosti měl v sobotní podvečer Lúcio. Jeho Hertha zvítězila nad Bochumí a znásobila své šance na titul, sám 29letý Brazilec nastoupil v bundeslize poprvé po téměř dvacetiměsíční odmlce, kterou zavinilo vážné zranění kolena...

Tresty za karty pro tři finalisty Ligy mistrů zůstaly v platnosti

Finále fotbalové Ligy mistrů si definitivně nezahrají Darren Fletcher z Manchesteru United a barcelonští Eric Abidal a Daniel Alves. Disciplinární komise UEFA dnes odmítla odvolání klubů, které chtěly své hráče uchránit od automatického zastavení činnosti za obdržené karty v semifinálových zápasech.

Pérez tento týden oznámí kandidaturu na prezidenta Realu Madrid

Florentino Pérez se bude znovu ucházet o funkci prezidenta Realu Madrid, kterou zastával mezi lety 2000 a 2006. Jeho kancelář dnes oznámila, že kandidaturu oznámí oficiálně 14. května na tiskové konferenci v madridském hotelu Ritz. Volby se konají přesně měsíc nato.

Slovákům se rozpadá útok, zranili se Šesták i Šebo

Dva slovenští fotbaloví útočníci jsou kvůli zranění mimo hru. Filip Šebo z Valenciennes má po tréninkovém zápase zlomené zápěstí, Stanislav Šesták z Bochumi se dnes ráno podrobil operaci třísel. Oba zřejmě vypadnou ze hry minimálně na tři až čtyři týdny

Disciplinární komise ve čtvrtek rozhodne, zda předvolá Wilfrieda

Disciplinární komise fotbalového svazu na svém pravidelném čtvrtečním zasedání rozhodne o tom, zda zahájí řízení se sparťanským útočníkem Bonym Wilfriedem. Ten byl po nedělním ligovém utkání ve Zlíně obviněn z toho, že v hektickém závěru zápasu strčil do jednoho z mladých podavačů míčů

Šéfové svazu mají v úterý potvrdit jmenování trenéra Uhrina

Vedení svazu by na úterním jednání výkonného výboru mělo potvrdit jmenování trenéra Dušana Uhrina k národnímu týmu pro červnový přípravný zápas s Maltou. Stejně tak by mělo odložit rozhodnutí o novém kouči reprezentace až na dobu, kdy bude po valné hromadě zvolen nový výkonný výbor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele