Aktuality

Hoffenheim si pojistil služby Ibiševiče

Vedad Ibiševič rozhodně nemohl být spokojen se druhou polovinou sezony, v níž se Hoffenheim bez něho propadal bundesligovou tabulkou, v poslední době si ale vše vynahrazuje. Kanonýr německého klubu se znovu zapojil do tréninku, navíc podepsal novou smlouvu s platností do léta 2013...

Bundesligový mistr Šimůnek: Oslavy titulu jsou nezapomenutelné

Velkolepé oslavy triumfu v německé bundeslize uchvátily českého obránce Jana Šimůnka, který s Wolfsburgem v sobotu dotáhl do úspěšného konce překvapivou jízdu za mistrovským titulem: "Na to, co se dělo v sobotu po zápase, do konce života nezapomenu. Mám z toho neskutečné zážitky a přál bych to každému zažít."

Celtic bez manažera, Strachan rezignoval

Vedení glasgowského Celtiku bude muset během letní přestávky hledat nového manažera. Ze své funkce odstoupil Gordon Strachan, jemuž se s týmem nepodařilo získal čtvrtý mistrovský titul v řadě. Celtic o rozhodnutí Strachana informoval prostřednictvím internetových stránek...

Zlatá kopačka: Forlan v čele, od triumfu ho dělí jeden zápas

Ještě před nějakými dvěma měsíci se zdálo, že vítězem ankety o Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra působícího v Evropě se stane jeden z dvojice Marc Janko - Samuel Eto'o, oběma ale vypálil rybník Diego Forlan. Kanonýr Atletika Madrid sází jednu branku za druhou a před posledními koly ho od prvenství dělí opravdu jenom krůček...

Švento s Kuckou v nominaci Slovenska na San Marino

Trenér slovenské reprezentace Vladimír Weiss na červnové kvalifikační utkání o mistrovství světa se San Marinem nominoval i dva hráče z české ligy. Z pražské Slavie dostal pozvánku Dušan Švento a ze Sparty Juraj Kucka.

Straka si vybral asistenty, jejich schválení je nejisté

Trenér fotbalové reprezentace František Straka si vybral své asistenty a jejich jména už mají k dispozici členové výkonného výboru ČMFS, kteří by do úterní nominační tiskové konference měli jejich jmenování potvrdit.

Zebina si pochvaluje změnu trenéra

Obránce turínského Juventusu Jonathan Zebina si změnu na trenérském postu v klubu nemůže vynachválit. Podle 30letého zadáka se jeho situace v týmu rapidně zlepšila. Zebina kvituje hlavně důvěru trenéra Ferrary, která mu v případě bývalého kouče Claudia Ranieriho scházela...

Cantona se připravuje na roli trenéra

Plážový fotbal a hraní ve filmech už slavného Erika Cantonu neuspokojuje. Bývalý francouzský útočník se proto připravuje na roli trenéra u anglické reprezentace, nebo ve svém bývalém klubu Manchesteru United.

Fanoušci se s Cannavarem loučili aplausem

Fabio Cannavarro se včera po zápase s Mallorkou loučil s fanoušky Realu Madrid. Stoper domácího týmu si při střídání ve druhé půli vysloužil bouřlivý aplaus tribun. Jak sám později oznámil, velice ho to dojalo a příznivcům poděkoval.

Sturridge odmítl smlouvu. Citizens počítají s jeho odchodem

Daniel Sturridge nejspíš už brzy opustí Manchester City. Mladý útočník odmítl všechny nabídky nové smlouvy a v létě bude bez kontraktu. O anglického mládežnického reprezentanta mají velký zájem ostatní kluby.

Bayern se pokusí získat kanonýra Gomeze

Vedení Bayernu Mnichov věří, že pro svůj klub získá Maria Gomeze. Vytáhlý kanonýr zatím střílí góly za Stuttgart, Bayern už ale chystá jednání o jeho letním příchodu.

All-Stars týmy Premier League 2008/09

Také ročník 2008/09 odhalil v Premier League slabá i silná místa. Redaktoři EuroFotbalu se proto rozhodli sestavit své hvězdné družiny a jako kontrast i jedenáctky těch, co letos vyhořeli. Kdopak z loňska obhájil své postavení mezi anglickou elitou? A kdo z dříve opomíjených se vešel alespoň na lavičku náhradníků?

25.05.2009 Aktuality 581 komentářů
Zaujalo nás

Sběratel titulů Sionko tentokrát slavil u televize

V počtu titulů marně nahání svého někdejšího spoluhráče Jiřího Jarošíka, přesto se z českého záložníka Libora Sionka stává už vyhlášený sběratel trofejí. Jeho tým FC Kodaň včera získal mistrovský titul, ve čtvrtek vyhrál Dánský pohár, a tak Sionka i jeho parťáka Zdeňka Pospěcha čekala dlouhá noc při bujarých oslavách "double".

Polanski odejde z Getafe, chce se vrátit do vlasti

Eugen Polanski stráví v Getafe pravděpodobně jen jednu sezónu. Německý záložník se i přesto, že má v klubu z periferie Madridu smlouvu do roku 2012 a stal se zde stabilním členem základní jedenáctky, chce vrátit do bundesligy, kde by mohl hrát opět za Mönchengladbach...

Sbragia odstoupil z funkce manažera Sunderlandu

Sunderland je bez manažera, na tuto funkci dnes rezignoval Ricky Sbragia. Ten o svém odchodu informoval po dnešním posledním kole anglické ligy, po němž se jeho tým navzdory prohře 2:3 s Chelsea udržel v nejvyšší soutěži...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele