Aktuality

Zenga u Catanie po sezoně skončí

Walter Zenga po sezoně odejde od komidla Catanie. Po dnešním vítězství 3:1 nad hostující Neapolí v předposledním kole italské ligy oznámil devětačtyřicetiletý trenér svou rezignaci.

Sionko s Pospěchem slaví s Kodaní dánský titul

FC Kodaň se posedmé v historii stal mistrem dánské ligy. Z titulu se radují i čeští reprezentanti Libor Sionko a Zdeněk Pospěch, kteří patřili k oporám v cestě za prvenstvím. Ve čtvrtek jejich tým vybojoval i Dánský pohár a má "double".

Nejdůležitější jsou body, upozorňuje kanonýr Forlan

Pohádkový závěr sezony prožívá Diego Forlan. Uruguayský kanonýr svými góly táhne Atletiko Madrid do příštího ročníku Ligy mistrů, sám navíc může získat ceny pro nejlepšího střelce Evropy a Primera Division. Velký krok k tomu udělal včerejším hattrickem na půdě Athleticu...

Berger po jediném utkání v Bielefeldu skončil

Trenér Jörg Berger po jednom utkání na lavičce fotbalistů Arminie Bielefeld u týmu skončil. Čtyřiašedesátiletý kouč tým vedl pouze v posledním kole bundesligy, v němž ho nedokázal udržet v nejvyšší německé soutěži a poté se s vedením dohodl na rozvázání spolupráce. Nástupce zatím nebyl podle agentury SID jmenován.

Steven Taylor: Zůstanu, ať se stane cokoliv

Steven Taylor je připraven i nadále hájit barvy Newcastlu. Známý klub bojuje o přežití v anglické Premier League a dnes se může minimálně na rok s nejvyšší soutěží rozloučit, ani v tom případě by se ale Taylor nehnal za tím opustit klub...

Potvrzeno, Wolfsburg v létě převezme Armin Veh

Armin Veh se po několika měsících znovu vrátí do práce a povede nějaký bundesligový klub. Bývalý kouč Stuttgartu si plácl s mistrovským Wolfsburgem, u jehož kormidla nahradí Felixe Magatha...

Ani zisk titulu by o Smithovi zřejmě nerozhodl

Trenér Rangers FC Walter Smith nepřímo prohlásil, že ani zisk titulu nebude mít rozhodující vliv na skutečnost, jestli u týmu zůstane v pozici hlavního trenéra také v příští sezoně.

Rakitič do Itálie? Zájem velkoklubů nadále trvá

Zdá se, že v letním přestupovém termínu se svede boj o Ivana Rakitiče. Zájem o něj totiž projevili dva italští velikáni Inter Milán a Juventus. Podle agenta hráče Michela Urschelera by však Rakitič navzdory tomuto zájmu mohl zůstat v Schalke.

Galásek v Mönchengladbachu končí, půjde asi hrát nižší soutěž

Bez velkých poct, zato s pocitem úspěšně vykonané mise se dnes rozloučil s německou bundesligou bývalý český reprezentant Tomáš Galásek. Klub z Mönchengladbachu potvrdil, že s šestatřicetiletým záložníkem již do budoucna nepočítá a že očekává jeho odchod do nižší soutěže.

Makelele zkritizoval Mourinhův přístup

Claude Makelele rok po svém odchodu z Chelsea odhalil něco ze zákulisí Stamford Bridge, když na něm ještě jako manažer úřadoval José Mourinho. Zkušený francouzský záložník si nebral příliš servítky a práci Portugalce zkritizoval.

Real popřel, že by se s Manchesterem dohodl na Ronaldově přestupu

Real Madrid popřel, že by měl s Manchesterem United předběžnou dohodu o přestupu portugalské hvězdy Cristiana Ronalda. Podle informací médií měl transfer za zhruba 100 milionů eur předjednat bývalý prezident klubu Ramón Calderón.

Ligu jsme si neprohráli až dnes v Příbrami, shodli se Žižkovští

Opět po dvou sezonách se musejí fotbalisté Žižkova smiřovat se sestupem do druhé ligy. Viktorii sice definitivně poslala o soutěž níž až dnešní porážka 0:3 v Příbrami, ale Pražané přiznali, že o ligu přišli už dříve, kdy se jim především v důležitých domácích zápasech nedařilo získávat body.

V závěru sezony se dějí bizarnosti, říká Zenden

Boudewijn Zenden se naděje na titul nevzdal. Jeho Marseille dnes večer čeká zápas v Nancy, pozornost fanoušků hostí však bude směřovat také do Lyonu i Bordeaux. Reprezentanti jihofrancouzského města totiž stále mohou vyhrát titul, stejně tak nemusí udržet ani stříbrnou příčku.

Novým trenérem fotbalistů Wolfsburgu by se měl stát Veh

Novým trenérem fotbalistů Wolfsburgu, kde hraje i český obránce Jan Šimůnek, se podle listu Augsburger Allgemeine Zeitung stane osmačtyřicetiletý Armin Veh.

Klasnić chce zpět do Německa, zájem má Hertha

Velké oči měl loni v létě Ivan Klasnić, když odcházel z Werderu Brémy do francouzského Nantes. Tým nováčka Ligue 1 ovšem bojuje o udržení, sám chorvatský reprezentat je nešťastný a vážně uvažuje o návratu do bundesligy, kde o něj usiluje Hertha BSC...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele